Zombielove

Nu är det sängdags. Klockan är inte så mycket, men jag är trött, och imorgon skall jag gå upp allra senast klockan tio och städa ur lägenheten. Så det kunde vara skönt att få lite ordentlig sömn inatt, faktiskt!

Har spelat WoW ett tag; Vinter är level 28 och Honeytongue är level 10. Kiiri har jag inte rört på länge, hon får vila ett tag. Fortfarande 42 på henne, alltså. (men hon är ändå min lilla älskling)
Har även diskuterat Neostalgia med Viktor. Och sett på gnälliga brudar i Top Model.

...jag diskade aldrig klart förut. Jag diskade kanske en tredjedel av allt, och sedan tröttnade jag och spelade WoW och färgade håret istället. Jag hade i min iver ryckt åt mig fel förpackning i affären, så nu har jag istället för helsvart blåsvart hår. Spännande, det är typ sex-sju år sedan jag hade den färgen senast ;)
Skall försöka ta bort fläckarna jag har fått i pannan också; sist jag färgade håret fick jag kommentarer på det typ tre dagar efteråt, eftersom jag tydligen hade svarta prickar i nacken av den dumma färgen. Jag har ingen bra spegel så att jag kan inspektera min rygg, tyvärr. Hade dock på babyolja (olja gjord på babies) innan, så det borde inte ha fastnat så mycket faktiskt. Så det så!

NP: Storm - Langt bort i Lia
Mrrr. I like.

Candy candy baby

Äter Polly, ser på Top Model, ligger nerbäddad i sängen och har nytvättat hår. Prrr. Och imorgon skall jag städa och sedan kommer Simon över en sväng. Ikväll skall jag pinga 28, jag är typ fem-sex kills ifrån level :) Mrrrrr, level :D

Mm, Polly.

Walk me to the graveyard

(älskälskälskälsk)

Nu skall jag diska. Jag har en bra skiva att lyssna på. Jag skall även färga håret, men jag skall diska först.
När jag diskar så dansar och sjunger jag jättemycket. Därför är musiken väldigt viktigt. I synnerhet eftersom rinnande vatten förtar lite av volymen och då är det bra om man kör låtar man kan texten till.

Like so:
 1. Reese Witherspoon - Wildwood Flower
 2. Dschinghis Khan - Aladin
 3. Michale Graves - Fountains of Heroine
 4. Joaquin Phoenix - Folsom Prison Blues
 5. Ebba Grön - Vad skall du bli?
 6. Misfits - Bruiser
 7. Ebba Grön - Alla visa Män
 8. Misfits - Dig up her Bones
 9. Misfits - This Island Earth
 10. Phoenix/Witherspoon - It ain't me, babe
 11. Insane Clown Posse - In my Room
 12. SITD - Richtsfest (perverse remix by Namnambulu)
 13. Ebba Grön - Till havs
 14. The Crimson Ghosts - Sons of the Zodiac
 15. Joaquin Phoenix - Ring of Fire
 16. The Spookshow - I can kill you in a heartbeat, my dear
 17. Therion - Son of the Sun
 18. Eurythmics - Thorn in my Side
 19. And One - Body Company
 20. Ebba Grön - Die Mauer
 21. Otyg - Trollslottet
 22. Otyg - Vilievandring
Lite mycket Ebba Grön kanske, men jag är nostalgisk idag ^_^

The night cuts through her skin

Jag är sleepy. Jag skall gå till Ica Nära och köpa lite pålägg och sedan skall jag äta macka. Sedan skall jag nog vara asduktig och städa köket (det vill säga: diska)

Jag ligger på 70% till level i WoW, så jag kommer lätt att hinna bli 28 idag. Fixade upp min skill i jewelcrafting lite, och fick totalångest över att jag handlat för fem, nästan sex guld. Det är inte ens mycket, och får jag (mot förmodan, visserligen) sakerna sålda jag har liggande på Auction House så har jag tio guld in, men... det kändes ändå helt nedslående att se 39g istället för 44g. Sorg! Eh, okej, jag är väl kanske lite väl fast i spelet just nu då. Men då är det bara bra att äta lite och diska, för då hinner jag komma på andra tankar och kanske hinner folk upptäcka mina auktioner och vilja köpa mina jättedyra prylar.

Jag vill sova. Fast ikväll är det Top Model och det vill jag se. Kanske köper lite godis istället. Jag har normal sockeraptit igen. All cola jag fick i mig i Frankreich hjälpte tydligen mot min sockerintolerans. Bra eller dåligt? Jag vet inte. Men så länge jag kan äta saker så är jag nöjd.

Mrr, Zzz.

Darkness

Tobias gjorde mig och Lotta sällskap till lunchen, och sedan gick vi till Kjell och Company där jag köpte en usb-hubb. Båda tjatade angående fredag, så om jag skall umgås med Smege på lördag och inte på fredag så skall jag ut och klubba med Tobias och Lotta och deras trevliga gäng. Det hade varit kul :)

Eva gled förbi mig och Lotta i morse och sade att vi båda fått Godkänt på resttentan (i Textanalys)! Helt lycklig, jag har oroat mig över att jag inte skulle klara av att göra de ändringar hon ville ha gjorda, men det har jag tydligen lyckats med. Lycka lycka! Och vår redovisning gick bra, nu är det bara slappa resten av veckan som gäller :D

Skall strax logga in på WoW och spela upp mig till 28 (var planen iaf ;)), skall bara fixa lite småsaker först. Och koppla i usb-hubben :)

There's more than one way to skin a cat

Just ja, jag glömde nämna mitt Aww-moment i WoW igår.
Jag fick en whisper från en hunter som ville ha mat och vatten (för er ickefrälsta så är jag som sagt var mage, och vi har conjure water och food; water för manaregain, och food för health) och jag fixade en stack av vardera åt honom. Lade det i trade, tryckte "trade" och han avbröt, lade i ett guld och godkände.

Jag fick ett guld! Jag bad inte ens om det, jag tänkte ge honom stacksen gratis, och han gav mig ett guld!
Det var väldigt rart av honom :)

Nu har jag typ 44g. Halvvägs till hest (pipivogel). Får se hur mycket till jag hinner få ihop innan det är dags att pinga 40 - det känns som att jag har en evighet kvar. Får nog spela lite i helgen tror jag :)

I find it kind of funny, I find it kind of sad

Jag är lite illamående. Lite för varm, lite äcklad och lite sådär hjärnan-vill-desperat-hacka-sig-ut-ur-skallen. Funderar på om jag skall ta nio- eller tio över nio-tåget, men det blir nog nio. Klockan är halv nio, och jag har skit och ingenting att göra, så varför lite, liksom? Förbereda mig lite, och försöka hitta var i herrans namn jag var i min bok igår när jag plötsligt somnade.

Varför gör man så? Man ligger där med ett finger på sidan man är och funderar "Jag kommer att somna nu, jag borde kanske öppna ögonen, lägga i ett bokmärke, lägga boken åt sidan och släcka lampan", men aldrig gör man det. Istället somnar man som ett barn, vaknar mitt i natten och ser att lampan står i gång och att man halvt om halvt legat på en bok några timmar, och så rycker man på axlarna och somnar om utan att åtgärda något av det. Mrr, sömn, min kära vän!

Jag borde städa, packa upp, diska, tvätta och så vidare. Men... jag har på sätt och vis långhelg nu. Vi redovisar idag, alla andra skall redovisa på fredag, så fredag blir bara en sitta-och-lyssna-på-redovisningar-dag och det står man ju ut med."Ät hjärna, puny mortal, det är mumma för magen!"
(de andra ser mest "hä hä" ut, så de får ingen replik.)

The Spiderman is having me for dinner tonight

Teh dödstrött. Drömde något som var så mycket intryck på en gång att jag nog inte alls kan reda ut det. Kameror som var mobiltelefoner. Någon stor fest på Adelsgatan. Jag som var för trött för att stå och ens sitta och som somnade i en säng tillhörande någon som ville mig illa. Kvinnor som gick runt i underkläder (bara) med Mickey Mouse-tags på. En låt som alltid sjöngs fel på radio, så man var tvungen att sjunga den rätt. Det felaktiga ordet i låten var "ham". Och hundar och hundkojor. Allt hängde ihop.

Nu skall jag klä på mig lite och sådär.

A bloody knife on your bloody body

P.S:
Jag fixade skolarbetet. Förhoppningsvis har Lotta tid och ork och lust att skriva ut det, annars får jag ta med Lilla Gumman till skolan imorgon. Ingen fara å färde, alltså. Ville bara låta er veta att jag faktiskt varit duktig idag, fast jag spelade WoW och såg på Ringu innan jag tog tag i skolarbetet :p
/D.S.

Supercalifragilisticexpialidocious

Nu skall jag sova. Fast jag skall nog kika lite på det jag skall säga imorgon först, jag är alltid så dåligt förberedd. Och så somnar jag. Och ramlar omkull. Hrm. Jag gillar inte redovisningar :P Men det blir iaf luncha med Lotta efteråt, och det är ju kewl. Och så spela WoW, färga håret, diska och städa och boka tvättid och HEJ OCH HÅ var är alla mina slavar när jag behöver dem?

När jag var typ sexton och snygg enligt vissa så hade jag typ en massa snubbar som ville vara med i mitt harem. Jag undrar var de tog vägen sedan? En del påstår sig fortfarande stå i den kön, men... well... en del saker talar emot påståenden av den sorten. Tänk vad populär man var innan man slutade vara tonåring ;) Vem väljer en slö tjugotreåring (snart :P) framför en pigg sjuttonåring? o_O

Jaja. Sova, plugga, läsa mer om Auschwitz (man lär sig något nytt varje dag: ett av de första massavrättningsförsöken var att spränga folk, de trodde att det skulle gå smidigt. ack, så de bedrog sig! korkade tyskar.)

Zzzombie zzzleepy.

Mushrooms, puppies, sugar, spice

Jag och mina vänner har egentligen en ganska märklig relation. För helt plötsligt får jag ryck, köper råvaror, åker hem till någon och bjuder dem på mat. Det är ett genomgående tema, och den enda jag just nu kan komma på att jag aldrig lagat mat till är Victor (Skäggvictor) i Stockholm. Jag har lagat mat åt Eric och Leo. Jag har åkt och hälsat på Christoffer bara för att se till att han äter ordentligt; honom köpte jag till och med en stekpanna till. Jag har lagat mat åt Viktor. Jag har lagat mat åt Smege. Jag har lagat mat åt Martin. Jag har lagat mat åt Simon (och han har lagat mat åt mig ^_^). Jag har bakat pizza åt Christian, och jag har gjort paj åt de flesta. Och folk verkar uppskatta att det kommer hem en hungrig Carina till med med matvaror i högsta hugg. Ingen har klagat, i alla fall.

Städa gör jag däremot inte ;)

KampfhundDet här är Greg. Greg är snygg och bor i Dublin. Tycker man inte att Greg är snygg i sig måste man ju ändå hålla med om att Greg har fett snygga kläder. Mrrr, pinstripes.
Jag ville bara säga det.

Min dator är chipsig. Smeges dator är askig. Vems dator vinner? HEAVEN OR HELL, LET'S ROCK!

Kafka enligt Zombie

Japansk skräck är väldigt suggestiv. I like. Jag valde alltså att se på Ringu. Slöbloggar lite, slöchattar lite, och gör inte alls skolarbetet. Hrm. Well, klockan är bara barnet och så vidare, så jag hinner fortfarande kika genom kommentarerna jag skall kommentera imorgon. Det ordnar sig!

Min mage är tjock och ond nu. Den vill inte ha mer chips. Det vill jag! Jag såg så smal ut i spegeln så jag får faktiskt lov!

Imorgon skall jag komma ihåg att lämna tillbaka lite böcker på SoL och på Lunds Stadsbibliotek, och så skall jag se till att hämta ut min tenta i Struktur II och se exakt hur korkad jag uppenbarligen är ;)

...det är chips i min säng nu. Små, ondskapta chipsflarn som biter mig i benen och kladdar på min hud och sådana där saker. Imorgon när jag vaknar slår jag vad om att jag har muterat till ett chips under natten. Fet, kladdig och gulaktig i tonen, och med en svag smak av salt. That's me, allright!

Pusi pusi.

I don't even know why I care

Jag borde börja slömodeblogga. Alltså, blogga om vad jag har på mig när jag slöar ;) Just nu har jag på mig ett par för små pyjamasbyxor, en superkort kofta som slutar precis under brösten och så underkläder. Och glasögon. Jag ser vrålhet ut :D ...typ.

Jag kom på att jag måste nämna att jag har en "present" i form av två fotografier (som för tillfället ligger i min mobil) åt Eric, Leo och Amanda. Interna skämt ftw, och vissa skyltar i Frankrike roade mig enormt och jag tror faktiskt att ni också kan finna nöje i det hela! Nu läser visserligen varken Eric eller Leo här, men du kanske kan vara rar att vidarebefodra en länk åt dem när jag väl lyckas lägga upp bilderna här, Amanda-sweety?

Nu skall jag bädda ner mig i min säng, flobba chips, se på någon random film (har inte valt vilken än) och samtidigt göra lite skolarbete inför morgondagen.
På torsdagkväll kommer Simon hit och ser på film och sånt, det blir sweet :)

Jag börjar oroa mig över rysk roulette. Don't ask :P

Rubbernuns and Leathermonks

Nu skall jag gå till affären, för jag måste ha fett. Jag skall ha chips och dips och cola och jag skall banne mig flobba som fan! Vet inte riktigt vad detta socker/fettbegär plötsligt kom ifrån, men omg vad dilldip skulle ligga fint i min mage nu!

Levlade Vinter till 27, sedan blev jag gankad och corpsecampad och loggade ut lite. Kanske är de borta när jag kommer tillbaka. Jag behöver tre bondskallar till. Jag sitter och sjunger: "I want your skulls, I need your skulls" för det är så precist det kan bli. Min quest går ut på att samla döskallar från trettio bönder. Misfits har aldrig varit mer passande ;)

Just nu dock: Nekromantix - Haunted Cathouse

Confuxxion.
På annat håll. Ni som vet vet.
Ni andra klarar er bra ändå ^_^


I can't see anything, I'm seeing things I can't

Hemma igen, efter FYRA TIMMARS GRUPPARBETE. Nu är jag sleepy och hungry och väldigt WoW-sugen. Skall kasta i mig ett par mackor, spela lite WoW, och antingen ikväll eller imorgon skall jag sammanställa det jag skall säga på redovisningen imorgon. Bäst vore att få det gjort ikväll ifall jag vill ha det utskrivet, annars får jag skriva det för hand. Det fungerar vilket som...

Poppade Graves större vägen av hemresan. Herregud så jag smälter av hans ljuva stämma. Bisarrt att man kan bli så ytterst förtjust i en karl man i stort sett egentligen inte vet något om, bara på grund av att han är djävligt snygg (både scensminkad och osminkad) och sjunger som om han vore gudarnas mest älskade son. Den som ger mig Graves kommer jag att dyrka för resten av mitt liv. Ja, vid sidan av honom då. Han kommer föst :)

Jag orkar inte färga håret ikväll. Jag trodde allvarligt talat att jag skulle vara hemma från skolan vid typ senast fyra igen, men så blev det inte.
Imorgon slutar jag tolv, och sedan skall jag bjuda Lotta på lunch (hon bjöd sist) så jag räknar med att vara hemma vid två. Då kan jag färga håret då, i lugn och ro, och sedan är jag ju ledig på torsdag. Måste försöka få tag på Simon och se ifall han kanske vill komma över imorgon så att jag hinner umgås lite med honom innan han far på utomlandstjänst i två månader...

A PLAN HAS BEEN MADE.
Nu skall jag äta.

Bruiser


All I feel is pain it seems today
A dark angel leads me to evil far beyond the grave
Declares me a phantom demon I don't know
It just cannot be defied
At Hell this reflection stares at me
And then I lose my mind
It betrays me

Oh, In hell I'll burn in flames
Oh oh oh oh, If looks could kill then death would be my name
Oh oh oh oh, In hell I'll burn in flames
Oh oh oh oh, So come inside the fires feel

Angel of Death is bloodied now
He's the one inside
Tortured, scored that strike
Against the fear, it feeds the fire
Near me now, the demon's son
Bruiser I'm the one
Erase my soul for all your sins can never be undone
I can't contain it

Oh, In hell I'll burn in flames
Oh oh oh oh, If looks could kill then death would be my name
Oh oh oh oh, In hell I'll burn in flames
Oh oh oh oh, So come inside the fires feel the pain (whoa oh)
Feel the pain
The pain

Oh, In hell I'll burn in flames
Oh oh oh oh, If looks could kill then death would be my name (my name)
Oh oh oh oh, In hell I'll burn in flames
Oh oh oh oh, So come inside the fires feel the pain
Feel the pain
Feel the pain (whoa oh)
Feel the pain yeah
Feel the pain

Every Halloween you wanna be me

Avsky är när man suttit i en ren evighet i photoshop och pillat detaljer, och programmet plötsligt stendör och stänger sig själv, utan att ge mig en möjlighet att spara. DÖ, photoshop, idag föraktar jag och avskyr dig.

För övrigt är jag allmänt snygg, i svart babydollklänning och röd midjekort kofta, prickiga knästrumpor och mina nya ballerinaskor från Paris. Till och med håret ser bra ut! ...bortsett från den vedervärdiga utväxten jag planerat att göra något åt ikväll :P

Vissa dagar kan man inte klaga hur mycket man än försöker ;)
Här får ni för övrigt dagens stora kärlek och hjärtklappning, och sången man aldrig tröttnar på att sjunga med i! In hell I burn in flames, and if looks could kill then Death would be my name. Pur kärlek. Pur glädje. <3

Ett par förälskade zombies får illustrera mitt kippande hjärta:


Perverse remix

Finally vet jag vem det är de samplar i Namnambulus Perverse remix av [:SITD:]'s låt Richtfest. Charles Manson! Det hade man väl egentligen kunnat lista ut, men nu är det ju i alla fall bekräftat :)

Om tre timmar skall jag vara i skolan. Förhoppningsvis går sammanställningen av enkätresultaten snabbt, jag vill hem och spela WoW! Är mer än halvvägs till 27, har 40 guld på banken och tänkte försöka questa lite i Hillsbrad, såvida ingen elak gnomefitta eller dvärghora kommer och bråkar. Man vet aldrig med de där djävla Alliance :(

Poppar lite Sorkar och Strängar. Märkligt nog är jag på lajvhumör, det är ett tag sedan jag kände mig pepp på det. Så det kan gå. (och jag borde borde borde städa, tvätta, diska och göra sådana saker, men hej och hå vad jag inte alls orkar, vill eller bryr mig just nu :P)

Idag är det en månad tills jag levlar på riktigt! Level 23 på ingående. Ack, vad tiden springer. Det är inte alls länge sedan jag fyllde tio... Fast jag åker ju fortfarande för ungdomspris i Stockholm ;)

Jesus doesn't live here anymore

Tusen tack, ni vänliga själar som svarade på enkäten under gårdagen/dagen! Det har verkligen varit till hjälp, och era svar är väldigt intressanta! Jättesnällt av er att ta er tid! <3

xoxox

Little Zombies

Efter att min blogg inte alls ville publicera om innehållet igår så lämnade jag helt sonika blogg.se inloggad i förhoppning om att publiceringen skulle bli klar inom en snar framtid. Men icke. Kollade in från Smege för att se att allt var som det skulle, och det var det inte alls. Nu har jag fixat, nu är bloggen normal igen, och nu måste jag på något vänster snickra klart den dumma enkäten jag ligger fett efter på. Sova i Helsingborg i all ära, men ojvoj vad skolarbetet är ledset på mig nu :S

Jag är trött som en gnu. När gnuer är trötta blir de snabbt dödade av elaka, hungriga lejon. Jag får nog hålla ytterdörren låst tills jag vaknat till liv på allvar, jag har ingen lust att bli tuggad på av lejon. Dumma, gula djur.

Såg "Tenacious D and the Pick of Destiny" med Smege igår. Meningen var att filmen skulle vara kass, men det var den ju inte. Den var faktiskt kul :)

Ach du lieber

Oh, fetebummer. Jag har inget nyckelkort, så jag kan inte skriva ut o_O
Jag får alltså på något vänster göra 20 elektroniska kopior av dokumentet och sedan försöka fixa detta på något vänster imorgon. Teh pain :(

Juggalette

Sådärja! Nu var jag lite mer anständig och varmt klädd och allt sådant. Visserligen var väl planen att jag skulle ha hunnit med tåget som gick elva, men men. Tåg klockan tolv, då är jag på SoL vid tjugo över typ, och då kommer jag att missa tåget som går tjugo i och förmodligen det som går tio i. Försöker få tag på Caroline för en fika, men hon svarar inte på sms o_O Misstänker föreläsning, dock.
Så... Då är jag hemma igen vid två... och då skall jag på något vänster få tjugo personer att ge mig ett svar. Erm, ja, exakt. Urgh. Jag får försöka ragga folk i guildchatten på WoW, haha :D

Och någongång under dagen skall jag masa mig över till Smegurdegur och se på film. Och typ äta. Jag har ingen mat alls hemma, och min mage surar. Jag får sätta mig på ett fik i Lund och käka något medan jag väntar på tåget, methinks.

Undersökning könsneutralitet

Tycker du att yrkesbenämningarna nedan är typisk manliga, kvinnliga eller könsneutrala? Besvara frågorna i den turordning de kommer, gå inte tillbaka i listan utan välj det alternativ som instinktivt kommer till dig. (Tid: ca 1 minut.)

 Manlig/Kvinnlig/Könsneutral

 1. Polis                               
 2. Vårdbiträde                    
 3. VD                                     
 4. Städare                        
 5. Smed                             
 6. Domare                           
 7. Lapplisa                        
 8. Frisör                            
 9. Lärare                            
 10. Kock                               
 11. Pedagog                        
 12. Präst                              
 13. Sjukgymnast                  
 14. Gatuköksbiträde           
 15. Fröken                           
 16. Vaktmästare                 
 17. Skomakare                      
 18. Läkare                           
 19. Lokalvårdare                   
 20. Chef                                
 21. Parkeringsvakt                
 22. Brandman                     
 23. Diskare                       
 24. Professor                       
 25. Barnskötare               
 26. Rörmokare                
 27. Ambassadör                
 28. Sopåkare                   
 29. Sjuksköterska             
 30. Agent                           

 

Är det viktigt att yrkesbenämningar är könsneutrala?

                      Ja/Nej

 

 

Kommentar (frivilligt):

________________________________

________________________________

________________________________

________________________________

________________________________

________________________________

 
Personuppgifter:
Kön:    Man/Kvinna

 

 

 

Ålder:                                                  

10 – 20 (  )

20 – 30 (  )  

30 – 40 (  )  

40 – 50 (  )  

50 – 60 (  )

60 – 70 (  )

70 – 80 (  )

80 – 90 (  )

90 →    (  )

 

Utbildning/Yrke:                 __________________________________________

 


Don't cry "Wolf!"

Skall alldeles strax lyfta bort laptopen från magen, masa mig upp ur sängen samt leta rätt på kläder. Sedan skall jag åka in till Lund, skriva ut tjugo kopior av vår enkät och sedan räkna ut hur jag skall få den gjord. Funderar på att attackera alla jag känner via msn/sms/wow och så vidare, och se hur många jag kan få svar av. Jag tycker inte om att gå på okända människor på stan, jag vet ju själv hur anti jag är att svara på enkäter folk trycker upp i ansiktet på mig :P

Om någon som läser här vill delta i enkätundersökningen så kolla här senare, jag postar den nog här också. Ha dock i åtanke att den skall redovisas imorgon klockan två, så svarar ni efter tolv imorgon middag så kan jag inte ta med er, aight?
Det vore ytterst uppskattat om ni vill vara med! Det enda ni skall göra är att säga om ni tycker att en yrkestitel är kvinnlig, manlig eller neutral, om jag har förstått det hela rätt. Jag återkommer till detta senare!

Frrr, trött. Huvudvärk. Äntligen hemma i MIN säng ju, jag vill sova mer. >_<

Gott weiss ich will kein Engel sein

Jag och någon annan (Lotta? Anna? Bruden?) var änglar och flög runt. Vi var jagade av en grupp som var religiösa och ville döda oss för att vi var oanständiga, men när de slutligen fick tag på oss (när vi flydde från dem via havet) så lyckades vi förklara för dem att vi inte var ute efter att uppröra eller upphetsa (vi hade ju inga kläder på oss, i stort sett) och plötsligt var de på vårt lag mot någon gemensam fiende vi tydligen hade. Jag klippte håret i en jättekort page och nu var Ida den andra ängeln, och vi hade jättekorta klänningar med kjolar med mycket vidd och med förklädesknäppning upptill, jag i rött och hon i svart.
Pontus var med också, och Smege, men jag minns inte vad eller varför de figurerade. Kanske var de med i gruppen vi lyckades omvända?

Loladelic
Sådana här saker roar mig enormt! :D
Eh, "webbplatser för vuxna"? Kom igen! För övrigt så använder man "de" och inte "dem" när man skriver i subjektsform, gullunge.
Mina "kreditkorts trygghet" är nog bättre skyddad av mig, och inte av random program som tycker att jag har surfat på sidor som kan sätta mitt "privata liv på spel"! :P (sedan när är www.explosm.net en sida som spräcker äktenskap? o_O)
In the words of the aztek: "Tihi".

Mommy? Can I go out and kill tonight?

Jag har fixat den korkade buggen jag själv skapat, den som gjorde att man inte kunde se fler än de femton senaste inläggen i varje kategori. Nu är det som det skall igen, yay. Jag har stört mig på detta ett bra tag nu (well, um, sedan jag skapade buggen, faktiskt :p) men inte orkat fixa det förrän ...nyss.

Jag tror inget alls, jag!

Korpen, till random sommarjobbare i affären:

"Stå inte där och dröm och brudar och fest! De försvinner i 180, snabbare än man tror!"

You had me at zug-zug

Mitt problem för idag: Bristen på kärlek.
Jag behöver en pojkvän. Eller något liknande, så djävla kräsen är jag inte. Jag behöver NÅGON av manlig typ som jag kan få ödsla lite känslor på, jag är alldeles för kelig för att vara bekväm i att vara singel. Sure thing, det är kul att slippa känna dåligt samvete för att man ler lite extra mot någon every now and then, men samtidigt hade jag inte haft något emot att ha någon som är MIN. Min egen, min att få hålla om när jag sover och min att få vakna bredvid.

Det är, om jag inte har räknat fel totalt, tre år sedan jag blev singel. Tre år kan vara lite, men det kan också vara väldigt länge. Under de tre åren har jag blivit förälskad ett flertal gånger, men inte en enda gång har det varit besvarat. Visserligen har jag också haft två (tror jag) som i alla fall påstått att de har varit kära i mig, men då har det tyvärr varit jag som inte responderade. Och nu sitter jag här och funderar lite... Jag tror att jag är väldigt svår att bli kär i. Det är ett problem, men jag vet inte hur jag skall ändra det. Viktor har alltid en massa vassa synpunkter på att "ändra dig då" och så vidare, men om jag inte VET mallen är det ju svårt att få rätt resultat, right?

Jag tycker att jag är lättpratad, jag vet att jag faktiskt kämpar för att överkomma min blyghet och mina enorma problem med ögonkontakt, och jag vet att jag inte alls ser på det vis folk verkar föredra, även fast ingen verkar misstycka helt med det utseende jag nu har att dras med.

Hur uppstår kärlek? Vad är det i en människa som får motparten att släppa vissa murar och att skapa små rum med bubbliga känslor i? Vad är det egentligen som gör att man faller för person A men inte för person B? Är det samma funktion som gör att man avskyr person C och inte alls kan fördra person D? Eller har svarta känslor inte samma kod som vita känslor?
De personer jag fallit som en fura för har inte alls något gemensamt med varandra, annat än att jag kan sätta mig själv som gemensam nämnare, som spindeln i nätet. Honom har jag samma musiksmak som, honom har jag samma humor som, honom delar jag intressen med och han är bara ruggigt djävla snygg och charmig. Så det är svårt att hitta en röd tråd på det viset, och om ingen röd tråd finnes så måste det ju vara något annat som påverkar?

Jag tog upp ämnet lite lätt med min mor, efter att ha hajat till några gånger när jag gått förbi folk i Frankreich: Man faller för drag. Vissa drag attraherar mig och några med mig, samtidigt som andra inte alls förstår tjusningen i det där jag finner så charmigt. Så när man då möter en karl som har den där blicken, eller de där händerna, eller det rara skrattet, så inser man plötsligt att man är snarast attraherad av en total främling - på grund av igenkännande med någon man tidigare varit förtjust i! Men hur uppstår attraktion? Ligger det i mina gener att vara dödligt förtjust i vackra armar och händer och i min grannes (t.ex.) gener att älska ben och rumpor? Eller varifrån uppstår attraktionen?
Jag undrar, jag.

I vilket fall som helst så vill jag ha kärlek. Jag vill ha någon som alltid har dörren olåst för mig, som aldrig tycker att jag stör och som alltid vill att jag är hos honom. Som inte har något emot att kittla mig i nacken, värma min rygg när jag värker och som faktiskt tycker om mig fast jag har en helt sned inställning till mat.

Rant rant rant. Det står egentligen inget intressant här :P

Kidnap hostage crisis

"Look, I know that you guys thinks that I am a dick ...cheese ...burger, or whatever"

"Yeah, that's right. I had a boyfriend, and he was a model, and one time someone stole his SHOES."Jag ääääälskar Airheads! :D
(citaten har inte med varandra att göra)

I could kill you in a heartbeat, my Dear

För övrigt, angående min stora gud och kärlek Terry Pratchett så läste jag en rar bok av honom nu när jag var i Paris: Thud! Den är självfallet fristående, men som vanligt är det bra om man faktiskt har läst typ alla böcker om the Watch för att ha koll på alla saker som nämns hela tiden. Bara så att ni vet. Boken tog typ två dagar att läsa ut, och sedan låg jag i förtvivlan med "Språksociologi" av Jan Einarsson och saknade skönlitteraturen.

Mrrr, Pratchett. Giev brain plx <3

Mupperier

Förra posten blev helt körd. Orka redigera, ni får copypasta den i word eller något :P

The Travel Diaries of a Zombie

19:e februari

 

Vi gick upp tio i fem. Tio i fem är djävligt tidigt. Flygresan gick dock snabbt och smärtfritt, jag sov halva vägen och sedan lyssnade jag på musik och läste kvinnotidningar. När vi sedan farit med bussen och sedan taxi till hotellet var jag åksjuk och det kändes väldigt skönt att slippa släpa runt på tio kilo datorväska och en tung resväska på tjugofem kilo. Vi gick upp till Sacre Cour, blev pålurade några skumma armband av några tokiga snubbar från Sydafrika (de lindade snören runt våra handleder och ville ha 20€ för det!?) och sedan gled vi runt i asdyra butiker och surade över höga priser. Vi gick in på H&M, jag köpte en pennkjol i storlek 34 och en fin kofta i storlek 36, och sedan gick vi hem. Lunch var pizza, kvällsmat pasta, och allt var väldigt franskt.

 

20:e februari

 

Idag har vi åkt Metro över halva Paris, och sedan stirrat på Eiffeltornet (vi gick dock inte upp, det var sju mil kö), samtidigt som vi storligen njöt av det extremt sköna vårvädret; solsken och 15 grader varmt, med ljumma vindar. Sedan promenerade vi till Triumfbågen och hela Champs Elysées ner. Vi gled upp på Rue de Montmartre och sedan gick vi hem, laddade om våra batterier i två sekunder (efter att ha brottats lite med vår dörr: den går nämligen knappt att låsa och knappt att låsa upp, det är bara jag som är skillad nog att klara det) och sedan gick vi till en skobutik vi var i igår, där jag köpte DRÖMSKORNA DELUXE (knallröda lackskor med peeptoe och hög klack) och sedan vidare till en rar liten butik som hette Do you speak Martien? där jag köpte en plånbok med old school tattoo-motiv samt en liten låda med zombies (de jag postade på min blogg för inte så länge sedan). Sedan segnade vi ner på ett café och roade oss med att betrakta förbipasserande i en timme eller två.

Nu ikväll har vi varit på restaurang där jag imponerade storligen på mamma genom att 1) beställa in en bit kött jag inte riktigt visste vad det var och 2) äta upp nästan hela den vuxen-mans-knytnäve-stora köttbit jag fick, trots att den var ganska rare i mitten. Den var ju god! ”Nu växte du flera meter för mig, som åt det rosa köttet!”. Vi gick vidare till en annan restaurang där jag trotsade min intelligens och beställde in en chokladkaka jag inte klarade av att äta, och en cola som blev droppen över i. Jag har idag druckit nästan fem cola, och det är fyra mer än jag mår bra av. Äckliga socker. Dumma choklad. Jag gav bort chokladkakan till mamma när jag blev för illamående.

Imorgon skall vi till Louvren och Notre Dame.

 

21:e februari

 

Vi kollade på en djävla massa statyer, Mona Lisa och Napoleon III:s lägenhet, och sedan stack vi från Louvren. Det var inte så spännande att se gamla objet d’Art från Afrikas vildmark och Syrien och jag vet inte vad. Vi tog oss ner till Notre Dame istället, gick en snabbvända därinne och sedan gick vi hem. Det var inte så mycket action helt enkelt.

 

22:e februari

 

Idag var vi ute vid La Grande Arc de la Défense och shoppade lite. Jag köpte en snygg röd lackväska att matcha DRÖMSKORNA DELUXE med och en snygg tröja, och så en djäkla massa örhängen och stuff. Sedan gick vi runt och glodde i Paris, snubblade på Moulin Rouge och hittade Porrgatan. Det vill säga, gatan där ALLA porr- och sexbutiker låg. Hittade en snygg sammetskorsett, men den kostade 150€ och jag tror att jag är för boobylicious för den. Jag är för övrigt för boobylicious för hela Paris, för det är stort omöjligt att hitta bh:ar som motsvarar 65F här. Tack för den, jag som var sugen på att shoppa lite french lingerie.

För övrigt så fick jag min byststorlek uppskattad av två franska damer i en underklädesbutik häromdagen. ”Here in France F is a very very big size. You have 75C”. JO TJENA, jag provade 75C igår och 75 var en mil för stort runtomkring och C täckte halva bysten. Jag har nog motsvarande 65F ändå, skall ni se, små damer.

Ikväll skall vi gå och äta på Hard Rock Café. Jag har svart pennkjol, grå kofta med en massa spader, hjärter, ruter och klöver i svart, och en spader respektive klöver i öronen. Jag har under veckan köpt två par ballerinaskor, och det får bli de svarta ikväll. Hade först tänkt ha en röd tröja på mig, och då med ruter/hjärter i öronen och röda vitprickiga ballerinaskor, men jag ville hellre ha den här koftan.

 

23:e februari

 

Jag drömde om Skinhead Barbiedoll, att både min ena bror och min syster hade dött och att vi bodde i ett stort hus av skokartonger. Ångest.

Fick sms av Lotta, klarade inte tentan i Struktur II. Tja, hade jag fattat att det var en tenta när jag gjorde den hade jag kanske ansträngt mig lite mer? :P

Hard Rock Café var trevligt. Jag åt chicken wings till förrätt, och tungan brann upp. Jag hade ingen känsel i läpparna sedan, haha. Varmrätten blev någon ”skirted meat” men jag hade full mage och knappt någon smak kvar. Åt halva, dog, och sedan beställde jag en stor djävla milkshake. Mrrr. Mage tjock, Zombie död.

Idag skall vi gå på vaxmuseum. Förhoppningsvis fungerar mammas kamera, annars skall jag försöka göra lite fri plats i min kamera. Det hade ju varit fint att ha lite pixx på mig och någon trevlig celebritet, don’t you think?

Jag längtar hem. Ryktet går från alla håll att det är snökaos i Skåne, men jag längtar ändå hem. Jag vill ha en säng som inte dödar min svank varje natt, jag vill spela WoW och jag vill gå i skolan. Jaja, imorgon bär det av hemåt så :)

 

För övrigt kan vi inte låsa vår hotelldörr, den bara strular. Vi kan inte duscha, för vi har inget varmvatten. Vi kan inte sova (iaf mamma, jag sover ju alltid) för väggarna är så tunna att grannarna lika så gott hade kunnat sitta på våra sängkanter och skrikit och vi kan inte äta frukost, för omg är det tänkt att vi skall äta det DÄR?!

Jag vill ju duscha, men jag klarar inte av kallvatten. Det ger mig huvudvärk. Jag får försöka tvätta håret i det sedan, och så sno åt mig Victors dusch imorgon. Mrrr, varmvatten…

 

Vaxmuseet var lite halvkul, men inte lika kul som det hade kunnat vara. Sedan gick vi på H&M igen, och reflekterade över att vi i stort sett bara handlat på H&M sedan vi kom hit – vi hade i stort sett lika gärna kunnat ha en weekend i Stockholm som att vara här.

Samtalsämnena börjar tryta. Grannarna slåss, skriker och grälar. Som sagt, väggarna är tunna som papper och ingen kan säga något utan att alla hör. Vi verkar dock vara de enda svenskarna.

Oh, så jag längtar hem. Till kalla, snöiga Sverige. Sverige där folk är lugna och tysta och svensktrevliga, och man slipper vakna av att grannens unge skriker ”Mamma! Mamma! Mamma!!” Mrrr. Imorgon får jag åka hem <3

 

Vi vill duscha, men varmvattnet har som sagt var dött igen. Det är två av fem dagar som vi inte har haft varmvatten. Det är liiiite väl kallt att duscha i iskallt vatten, tro mig.

Jag saknar min varma dusch. Och min dator ;)

 

Det skall i alla fall bli väldigt trevligt att umgås med Victor imorgon, och det skall bli väldigt trevligt att träffa Lowe och Johan på söndag.

 

Nu skall vi snart sova. Klockan är bara åtta, men vi är båda väldigt trötta och vi skall gå upp senast sju imorgon bitti …väg det mot att vi somnade runt elva-tolv i söndags och gick upp fem i måndags morse ;)

Detta är kanske inte världens roligaste resedagbok, men å andra sidan skriver jag inte för att vara rolig, så in your face mofo :P


Grarrgh grafffgh morrrgh

Jag är lite halvhemma igen. Jag är i Stockholm just nu, så jag skriver mer imorgon kväll när jag är hemma i mitt Skåne igen.

Status

Internet på hotellet här i stockholm. Just to let you know I live :P
Eh. Ja. Kolla den engelska bloggen istället, jag orkade skriva mer där ;)

Long gone before daylight

Tja, hej så länge då. På återseende!
Puss och kram,
Zombie.

Zombie flashback

Haha, herregud vilken sådan där återblick jag fick! Eric har skickat lite musik och jag lyssnade just på Die Ärzte - Leichenhalle, och snacka OM nostalgi! Det var som om hela jag slungades tillbaka i tiden mer än ett halvår, landade i baksätet på Erics volvo och satt och såg fram emot Karlskoga! Ooh. Sommar, sol och allsång i Erics bil. Det är sjukt bra :D <3 Mrrr, nu är hela jag helt glad inuti.

För övrigt hade han skickat med den skivna med Cryptkeeper Five som jag varit helt förstörd över att jag förlorat. Min musiksamling är numera i det stora hela återställd, jag har de grupper jag tyckte var de viktigaste.

Men eek! Jag vill roadtrippa med Eric och Leo och Amanda och sjunga Moskau och leka Super Mario Kart och tralla på tyska och skratta åt fula skyltar och korkade ordvitsar och äta dålig mat på crappy roadhouses och planera intriger och sy sy sy och skratta åt alla våra dåliga skämt och FAN VAD JAG SAKNAR ER. Allvarligt. Jag kommer hem i påsk, då skall jag krama er sönder och samman. Och det är ett hot :PLilla Zombie är Lilla Huldra i solskenet för femtio år sedan.
Foto: Älsklilla. 2003 eller något?

Death comes ripping

Under tågresan idag är planen att ha MSN igång via mobilen. Det innebär att om ni ser mig online får ni verkligen jättegärna skriva något, för jag blir snabbt uttråkad på tåg och vill gärna ha uppmärksamhet. Jag kanske är online på MSN från Frankrike också, det märker ni. I am such an attention whore ;)

Packa klart nu. Får se ifall jag petar in lite mer nonsens här sedan. Annars får ni överleva utan mig fram till nästa söndag o_O (skall vi slå vad om att hela min lilla läsarkrets på typ 70 pers dör ut och försvinner tills dess?)

Jag drömde inte om Graves. Jag kommer typ inte ihåg vad jag drömde :(

In hell I'll scream in pain

Jag undrar om jag har sovit på mina armar? De surrar och är lite svåra att röra, haha.

Nå, nu skall jag get going med allt som skall göras! Klockan 10:58 går mitt tåg, är helt dödsnervös att det inte alls skall gå eller att något annat skall strula. Och mat kan jag nog glömma :P

Stressad, stressad. Och jag har myggbett på låret, känns det som. Lagom knepisch.

Memories of what I wanted

Tja, efter att ha ägnat kvällen åt inget och kommit ingenvart med allt jag skulle göra är det nu dags att sova. Dock har jag två saker jag MÅSTE göra först: Maila in resttentan till Eva, för det kommer jag att glömma imorgon, samt kolla mitt bankkonto. Sedan skall jag sova och drömma om Graves.

Som tur är kom jag mitt under ett samtal med mamma fram till att jag inte alls skall åka tåg halv ett imorgon; det går halv tolv. Oj, det hade varit lite lätt jobbigt att komma en timme försent till tåget :o Så jag behöver gå upp runt åtta imorgon, för att diska, packa ner allt, göra mig klar samt åka in till Lund. Skall glida förbi Coop och se ifall jag kan köpa lite matsäck, men oj vad jobbigt det kommer att bli att släpa in min väska och allt där. Datorväskan kommer att väga en miljon kilo eftersom jag skall pressa ner min bok om Spåksociologi i den. Orkar jag kanske jag bränner ut lite Mst3k eller något att glo på på tåget, men jag misstänker att jag kommer att störa folk i min omgivning, dels med volymen och dels med mitt ettriga gapflabb.

Jag kommer att posta ett litet hejdå här imorgon, och sedan är jag alltså borta en vecka! Dock kommer jag att ha laptopen med mig, så om mamma har med sin kamera kan jag ta en massa bilder, samt slöblogga i Word. Jag uppdaterar er i vilket fall som helst på veckan så snart jag orkar när jag kommer hem. Eller så låter jag bli :D Jag vill inte lova något såhär i förhand ;)

Om ni är intresserade av att se mig försöka komma någonvart på engelska så har jag numera en engelsk blogg för att kunna hålla mina amerikanska vänner underrättade iochmed att jag har slutat blogga på MySpace. Skall ni lämna kommentarer görs det med fördel på engelska, men vill ni hellre skriva på svenska så slår jag er inte ;)

Godnatt vänner, vi hörs!

Nothing that I need to know

Fyrtio minuter i telefon med Sega. Vi lekte illrar, snackade brudar, snackade grabbar, snackade sex och lol:ade åt gemensamma bekanta. Sega är teh shit!

Jag har numera en engelsk blogg. Det står inte så mycket i den, och den är till för mina amerikanska läsare. Jag lägger väl en länk här senare, I guess.

På MSN med Sega

Vi gör illerljud.
Jag är den fula, han är den söta.


Zombie Birdday v.2.


I could kill you for what you've done to me

Nu skall jag duscha. Och sedan skall jag springa runt naken/halvnaken/whatever och packa och peta på låtar i winamp och sjunga och dansa och kanske till och med äta lite. Det är bra. Jag har levlat Vinter, hon är level 26 nu. Orkar inte leta runt på kul saker att göra i WoW, så jag pausar nu. Får kämpa igång igen när jag kommer hem, och då kommer jag att ligga en miljon levels från alla andra. Dang.
Sjunger med i Therionlåtar, njuter av Michale Graves' väna stämma via Misfits och funderar på att tralla lite Insane Clown Posse innan jag går i duschen; eller så duschar jag helt enkelt och blir klar med allt jag skall göra.
Ikväll skall jag nog se på film eller läsa lite eller fortsätta pilla i Photoshop.

(och innerst inne undrar jag varför jag saknar dig?)

Min mage skriker efter uppmärksamhet. Kanske borde stoppa i mig lite mat innan jag duschar? Klockan är halv sju och det är ju egentligen matdags för mig. Som ett djur, som måste matas vid vissa tidpunkter. Apropå djur så har Lucy försvunnit, mamma sade det i morse och pappa upprepade det nu, nyss. Min familj är uppenbarligen världsbäst på att förlora katter. Nackdel, Lucy är ju en sådan raring.

Tankar virvlar runt lite. Inget missnöje, inget sorgset, bara virrande och irrande och lite pockande på uppmärksamhet. Måste man tänka på allt? Måste man vända och vrida på minsta lilla tanke för att se vad man kan få ut av den? Eller kan man fortsätta leva vidare, njuta av solskenet och strunta i att det finns en risk för åskmoln framåt kvällen? Jag undrar, jag. Just nu vill jag bara dansa runt här i min lilla solskensfyllda glänta, jag behöver inte bege mig in i den mörka skogen ännu. Tankar är bara i vägen, jag vill inte nöta sönder sådant som gör mig lite glad. Så det så.

Visst är det fint när man får bestämma över sig själv?
Och visst är det i stort sett ingen av er som inte alls förstår vad jag egentligen menar och vill ha sagt?
Det gör inget. Jag bloggar ju för min egen skull också.

Nu skall jag fixa med min NYA BLOGGtm. Länk kommer förr eller senare, det måste ju finnas något att läsa där också, right? :P

Idle hands are the Devils toys

Planerar en hemsida. Jag måste lista ut hur man köper en domän och hur det fungerar, haha, men jag har lite idéer. Kanske installerar Dreamweaver och börjar pilla lite, jag är på skaparhumör! Får se ifall WoW lyckas locka över mig till Teh Dark Side först.

Dock, nu: Äta.

Dagens stora frågetecken:
Kernkraft - Zombie Nation (BassHunter remix)
...hjälp? o_O
Tacka vet jag Grendels cover! <3

NP: Psyclon Nine - Hymn to the Angel's Descent

ObsessionDoyle Wolfgang von Frankenstein
i all ära, men jag har en ny favorit ^_^
Mrrrr, Michale Graves <3


Some kind of stranger

Nej, nu ger jag upp. Nu har jag gjort vad jag kan av texten, och bättre än såhär kan jag inte få det. Jag hoppas verkligen att de ändringar jag gjort kommer att räcka, för får jag först rest och sedan måste göra omtenta blir jag väldigt ledsen. Typ ...gråtledsen. Så, håll tummarna för mig, är ni snälla!

Nu skall jag gå till Ica, och sedan skall jag packa. Sedan skall jag som sagt var diska lite, och städa struntar jag i, så det blir WoW resten av dagen. Skall duscha ikväll, och imorgon går jag upp vid tio. Jag skall ta tåget klockan tolv och tänkte kanske göra matsäck att ta med - får se hur omfattande min packning blir.

...jag vill drömma mer om Graves! Mrrr <3

Teenage monster

Men gudars! Jag måste ju skriva ner min dröm, hoho. Den är  visserligen mest bara förvirrad, men  vissa saker ...bet sig kvar...

Jag var i någon byggnad tror jag, och jag var vittne till ett mord. Så jag hade en massa folk som ville döda mig, samtidigt som jag hade en massa folk som skulle skydda mig. Och plötsligt, mitt i allt springande och pratande och fixande - så kom han. Mannen med stort M. Michale Graves. Han skulle vara med och vaka över mig, men skulle samtidigt repa med sitt band i ett hotellrum som fanns i byggnaden. Alla tjejer flörtade med honom, men jag ville ju ha honom för mig själv (såklart) så jag försökte smita undan från de som vakade över mig för att smita in på hans repsession så att jag kunde snatcha honom för mig själv, men då blev jag attackerad. Jag tror att det kom en massa saker och satte sig på mig, och det var vatten och granar där. Och sedan var jag borta ett tag, och då fick man istället se (lite som på en film) hur Michale försökte hitta mig och var jättearg för att de slarvat bort mig. Hrm... Svårt att förklara allt, dock. Men det var rart att drömma om min käre herr Graves <3

The dead rises all around me

NP: E-type - Russian lullaby (nostalgi!)

Jag har sex punkter jag skall kolla upp i "Att analysera text" (Melin/Lange) och "Vägar genom texten" (Hellspong/Ledin). Fast en av punkterna är bara ett ordval. Gosh darnit, jag hatar när jag måste hitta nya ord för saker! Varför fungerar inte ordet "tilltag"? Jag kan inte komma på ett annat ord som passar lika bra under omständigheterna. Missnöje.

Jag glömde att jag skulle gå till juveleraren innan ett idag, jag hade hittat ett hjärta jag ville köpa till mamma, men nu är det stängt :( Damn.

Man created machine

Jag har alldeles för lätt för att slösa kärlek. Men min värld är vacker och jag har inget emot att vara en sådan som lätt blir väldigt nöjd över småsaker. I mitt nuvarande tillstånd kanske jag mår bättre än de flesta andra? För tillfället känner jag mig lycklig över att jag har en vacker lägenhet, över att jag får träffa mamma imorgon och över livet i allmänhet. Bra saker händer, dåliga saker är lätta att tränga undan och plötsligt var allt harmoni. Alla väder duger, alla kläder passar, alla människor ser plötsligt vackra och vänliga ut... Jag trivs bara väldigt bra med livet just nu, helt enkelt!
Inget särskilt som har hänt, det bara uppstod. En känsla av att vara på rätt väg, slutat irra omkring och att faktiskt växa som människa.Nu skall jag vara duktig och vuxen och komma igång med allt det där jag skulle göra för en halvtimme sedan, hihi.

Jag funderar för övrigt på att köpa en egen domän och hosta en egen blogg. Är det lika krångligt som det låter? (Smege, du kan gärna dela med dig av lite tips, du som är insatt :))

Jag älskar min ö

*klick*

Hur kan man inte älska ett sådant ställe? <3

You've got it stuck in your brain that I murdered someone, I've never murdered anyone!

Här är vi aktiva!

Sovmorgon idag, Simon sov över och vi såg på anime. Jag, eh, somnade typ vid elva igår och vaknade strax vid tolv idag. Mrrr, mycket sömn gör Zombie glad!

Idag skall jag packa, skriva klart resttentan och diska. Jag skall även försöka få lite städning gjord, och hinner jag blir det banne mig WoW ikväll! Jag måste för övrigt gå till ICA Nära, eftersom jag åter en gång lyckats glömma att plocka in smöret efter mig. Det är andra smörpaketet på, vad då, en vecka?

Min mat igår blev bra, men herregud vad stark! Pepparsås, starkt kryddad kyckling och så ris till det. Och en djävla massa vatten! Thank gawd for water :P

Time to get dressed och gå att köpa smör. Jag är hungrig, you see.

Come, come on down, down

Laying in my bed, I think of many horror tales
Yet I barely move, my bed is made of nails
I try to roll, my skin slowly tears away
My flesh is stuck to my bed as I begin my day

Walking out the house, this morning, the sky is red
The streets are crowded with the bodies of the living dead
They're trying to die, they're leaping off of roof tops
Uh, they only scream in pain as their body flops

I'd rather stay inside my home and only pray to die
But my house is been on fire since like '85
I can only stand a night of the fatal smoke
But see you never die, you only burn and choke

So I leave out the house and walk the land
Wild pigs run and feed off the dying man
And look around you, there's bodies hanging from the trees
But they're not dying, they're only crying "please"

I hear the thunder in the sky, so I run in hide
The deadly rain may soon come down, you got to get inside
The lunatics see the lightning, they're screaming, yes
It's raining blood, the streets are a bloody mess

About once or twice a week though it thunder storms
That's when giant heavy red and black clouds form
It's raining blood, livers, and kidneys from the sky
Prepare cuz when you die, you're coming to the killing fields

"What shall that be? What shall that be? When that fine moment
comes. When the curtains are drawn, the windows are shut, the
doors close, and you've written what you've written, you said
it, that's it. What will you look to be? What about it, mister,
when you've had your last beer. You laughed at family and
laughed at your little wife. She begged you not to go out to
that bar."


As I feed off a dead pig, I'm thinking back
To when I had a heart beat, and how I would act
I would steal from the poor, I'd laugh at the sick
But in the killing fields, you get your fucking neck ripped

So as I walk along, I meet a lot of strange folks
Some people with no eyes, and gashed open throats
And if they notice your eyeballs are working well
They try to dig em out your skull, and go for self

Now in the summertime, it's like a whole 'nother realm
Water victims, fire, and oceans overwhelm
To walk outside, the heat will surely cook your brains
Try to run across the street your hair will burst in flames

Victims in a panic run from the heated light
Underneath the city, into the sewer pipes
Into the fire storm this becomes your new land
But there's no food, so you feed off the other men

And now it's been seven months, I'm barely fed
I chase a Billy Billy goat with a human's head
He's steady screaming "Let me be! Let me be!"
But while I chase him there's another demon chasing me

All of time moves backwards, I'm growing old
And the clouds are burning fire, and so I'm told
That there's a lot of living souls such as the rich
That choose to live like a bitch, I'll see you in the Killing Fields

"You've had your big time of lust and sin and filth. What is
the end going to be when you realize that time is up? You've
crossed the finish line going in the wrong direction. What
shall it be? What about it, ya man? When you spent your life
in a few years time? You're burned out shell at 25 years of
age. What shall it be? What about it?"

You could go to hell "(what shall it be?)"

Come, come on down, down (you're going to the killing fields)

Snowblind

Mitt Freudianska synfel: "Avstigning sker på vänster sida" = "Avsugning sker på vänster sida", och plötsligt var tågåkande än mer roande!

Det finns en gotlänning till i klassen! Hon är från Klinte! Hon är en av de två som blev tvångskommenderade att vara med i min och Lottas grupp, haha. Men hon verkade trevlig :)

Nu skall jag ta av mig alla kläder, ta på mig shorts och linne och sedan städa som jag aldrig städat förr. Stressad, jag? Nehejdå! :(

...snygga militärer på tåget. Mrrr, uniformer <3

It only leads to trouble

Passa på att kolla här innan de uppdaterar ihjäl sig och det försvinner! Det är alltså Valentines-nyheten ni skall lol:a åt, är det tänkt :D
Jag tyckte att det var fruktansvärt roligt ^_^

What lurks beyond

Påklädd. Kattröja, randig tröja, randiga strumpor, skintight kjol. Överklädd för skolan, jag? Neeejdå. Förresten så skall jag ju inte komma på en vecka sedan så jag måste ju lämna lite intryck ;) Äsch, som om någon märker att jag inte är där förutom Lotta :D

Idag blir jag stressad. Skolan - bibblan - städa - diska - köpa mat - laga mat - tvätta. Kursiverat skall vara klart innan fem, typ. Och jag kommer hem ett. Det är fyra timmar jag har att fixa allt det på - eep! Tja, diska får jag i värsta fall göra när jag lagar mat. Köpa mat får jag springa till ICA Nära och göra i sista sekunden, och städa hinner jag kanske med bara jag orkar pula ner allt papper i säckar... Men var skall jag göra av säckarna? Det finns inga stora soptunnor i närheten. Stress!

Jag vill sova :P
Mina ögon är trötta och ledsna på mig och försöker övertala mig att krypa ner under mitt varma sköna duntäcke igen, lägga huvudet på mina stora sköna dunkuddar och gömma mig i värmen på min varma sköna madrass. Oh, det vore en fin sak. Att få somna om...
Jag vaknade liksom till vid halv fem och var lite pigg. Oroade mig först över att jag skulle ha missat skolan eller något, tills jag insåg att klockan var jättetidigt och att det finns en anledning till varför jag inte skall sova redan halv tolv. Nåväl, jag somnade om strax därpå (min säng är en väldigt bra somna-om-säng) och sov som en fågelunge fram tills klockan ringde och gjorde mig ledsen. Dumma morgon. Jag föredrar kvällar :)

Idag VILL JAG SPELA WOW, men gudars, det finns inte en sekund till övers för det. Dags för en liten paus, och när jag kommer hem nästa vecka kommer alla att ha powerlevlat som fan och jag kommer att stå ensam sist i guildet. Dumheter ju :(

Men! Nästa lördag får jag umgås med Victor! Och på söndag får jag fika med Johan och Lowe! Det får det nog vara värt :) Plus att jag har en hel vecka tillsammans med min underbara mor i Paris - who am I to complain?

No deed undone

Jag minns inte så mycket av nattens dröm. Amanda var med, det fanns tält, det var halvt om halvt ett lajv och det gick varken bussar eller tåg hem. Förmodligen var det hela baserat på att jag spelat så mycket WoW, att jag har resttenta (det var lite nickningar i den riktningen) och på boken, Cell. Lite konstigt.

Nu skall jag get dressed och knalla till skolan. Typ. Gäääsp.

There's a brand new dance called the Zombie Walk

Sovdags för Lilla Zombie. Är halvvägs till level 26, så beroende på hur länge Simon är kvar imorgon skulle jag kanske hinna levla då, och annars får det bli powerlevlande på lördag. Sedan blir det inget WoW på en vecka! S4DN3SS.

Imorgon har jag mycket att göra. Jag skriver nog klart resttentan på lördag, för imorgon måste jag städa, diska, tvätta, laga mat och socialisera med Simon. Packa kan jag göra på lördag om jag inte orkar imorgon... Gah! MÅSTE komma ihåg att låna Melin/Langes bok om Textanalys. Annars har jag feta problem, måste improvisera och kommer att dö olycklig och fattig. Det ni!

Nu blir det gos i min rosa säng, läsa Cell och sedan sova. Förhoppningsvis drömmer jag inte om spindlar inatt. Jag vill drömma om trevliga saker! Fluffy fluffy bun-buns!

Med pappa på MSN


Tee hee heeMrrr. Dead gnomes! :D
Det hela började för övrigt med att en snubbe frågade i [Trade] var Orgrimmar fanns.

Freezing, falling, hang on

Jag har städat liiite. Eh. Jag har bäddat sängen (med rosa lakan! ;)) och jag har hängt upp skåpluckor. Och så har jag satt upp mina småååå discokulor i fönstret. Sedan kom en dörrförsäljerska och fick mig att köpa en bok för åttahundra kronor, och sedan ringde mamma. Phew. Nåja :) Boken verkar för övrigt bra, det är en årskrönika som jag har köpt för fem år; 2005-2009. Fick alltså 2005 idag, 2006 nästa år och så vidare. Väldigt fin bok med massor av bra allmänbildning :) ...och så har jag ju så svårt för att säga nej ;)

Nu skall jag spela lite WoW istället. Puss på er! :)

Jag fett djävla AVSKYR gnomes

Djävla dumgnomemage, för övrigt. Först gankade hon mig och några lowbies till. ...och sedan corpsecampade hon. Jag skvallrade uppgivet i general, och då kom tre go'a level 66< och gankade henne, för att sedan lugnt corpsecampa henne. Jag är emot corpsecamping, men oooh. Hämnden är ljuv ^_^ Vi små lowbies flockade runt dem och gav dem komplimanger och snackade skit om gnomes. Det var mysigt. Lite annorlunda, och fick mig att inte helt och hållet vara emot pvp-servers - för var annars kan man ha sådan sammanhållning? :D

Stirb nicht vor mir

Haha, störtskönaste telefonförsäljaren ever! Det ringde från 3.

"Hej Carina, jag heter Johannes och ringer från 3. Vad gör du?"
"Jag spelar datorspel..."
"Vilket då?"
"World of Warcraft"
och plötsligt var jag mitt i ett samtal om ganking, servers, raser och klasser :D "Min dator är så trög så jag hinner prata jättemycket om sådant här" sade han, haha. Ruggigt trevlig kille, faktiskt. Jag är road ^^ Dock dissade han mig som fan för att jag inte kommit längre än level 42 som bäst! "Vad?! Min kompis som är as-slö har kommit längre än dig, hehe!" :D

För övrigt så skulle han erbjuda mig en ny telefon eller ett rabatterat abonnemang om jag ville fortsätta vara kund hos dem, eftersom jag varit en sådan "störtskön kund" hos dem. Självklart stannar jag hos 3, jag tycker att de är bra :) Så nu får jag 250 gratis sms, betalar 69:- istället för 250:- som grund i månaden och är nu skriven hos dem i ett halvår till. Sweet!

Asche zu Asche

Oh! Nu har jag varit duktig: Jag har köpt macka, som jag skall äta nu. Jag har även köpt kokkorv som jag skall äta senare ikväll! Måste bara rusa iväg till Ica en snabbis senare, jag glömde köpa korvbröd...
Och så var jag införbi barnmorskan; skall ringa under nästa eller nästnästa vecka och boka tid så att jag kan få de där gudsförgätna p-pillren jag har varit på jakt efter i ett år nu! Regelbunden mens, mindre mensvärk och säkert sex - det är väl sweet? ^^

Nu blir det limpmackor med ost och en stor kopp O'boy, och sedan skall jag WoWa lite! :)

Let the flames consume us

Haha, seriöst, det där var BEST SFK RUN EVER! Jag har aldrig haft så fruktansvärt roligt när jag kört SFK, och att det var så kul berodde mest på att vi lyckades göra bort oss ett otaligt antal gånger! Störtskön grupp:
 • Jag, mage (blood elf), gruppchef och planerare. ;)
 • En rouge (undead) som stack efter halva för att han lackade ur på helaren, han var bara muppig.
 • En annan rouge (blood elf) som var mycket trevligare!
 • En druid (tauren) som skulle hela men som tyckte att han var så dålig. Jag fick skicka små uppmuntande whispers till honom hela tiden ^^ För övrigt är taurens vedervärdiga; de täcker hela skärmen så att man inte ser vem man attackerar
 • En hunter (blood elf) som var jättetrevlig. Han hade en liten drake som pet.
 • En hunter (blood elf) till, som vi plockade in istället för rougen som stack. Han hade en katt.
...och den katten sedan! Första gången hos Arugal: Plötsligt sprang katten över och attackerade. Jag började panga eld, Arugal dödade mig och katten och en av hunters. De andra - sprang för livet! Vi som dog kom in, ressade och började ta oss mot Arugal. Men... Arugal jagade fortfarande de som sprang. Till slut var han tillbaka på sin plats, alla var i livet och vi skulle till att attackera igen. Varpå katten ÅTER en gång sprang fram och attackerade Arugal! Halva partyt wipeades igen, och de som överlevde sprang sprang sprang. Vid det här laget hade knappt någon någon hel rustning kvar. Så. Respawn i instance, på väg tillbaka till Arugal... varpå varningen kommer igen: "Flee for your life! He's coming!!", eftersom den dumma druiden hade tagit kattform och råkat få aggro från Arugal! :D Så, plötsligt dog ju de som överlevde när vi andra dog, så halva partyt var vid liv, de andra på cemetary. Så kom de äntligen fram, och då var det dags igen. "Ha koll på katten! Druid, du stannar där du är! Och så måste du hela mig, eftersom jag drar mest aggro". Okej, det var planen. In för tredje-fjärde gången, sista chansen - sedan ger vi upp.
Och plötsligt... Är jag den enda kvar. Med Arugal. Druiden dog när han helade mig: "I sacrificed myself for victory!" Jag har fullt liv och använder evocation för mana, Arugal tål en eller två blasts om ens det. Så jag pangar, han dör, han droppar belt, jag needar, alla andra passar och plötsligt står jag ensam kvar i Arugals stora sal och garvar så att jag får ont.

Så djävla knepigt! Men roligast någonsin :D Alla förolämpningar mot Arugal, alla skumma små glåpord inom partyt, det faktum att alla dog men ingen surade... Och så fick jag ju Belt of Arugal :) Jag är nöjd, och har nu allt jag ville ha i SFK! :D

Nu skall jag skippa till Coop och köpa bröd, sedan blir det mackätning ftw!
För övrigt är jag lvl 25 nu!

Mommy! Can I go out and kill tonight?

Nu har jag ändrat några ordval, och kikat på var jag behöver ändra. Inser dock att jag behöver ha en bok från skolan för att fixa det sista, så imorgon skall jag knata in på skolbibblan med lånekortet i högsta hugg och rycka tag i en av de där gudsfärgätna böckerna. Jag hoppas verkligen att jag lyckas fixa resten, det måste ju vara lagom pinsamt att först få rest och sedan få göra omtenta...

Nu skall jag levla Vinter och drömma om bättre tider (läs: Söndag, då jag får träffa mamma och sedan måndag, då jag får fara till Paris)

Jag är dödstrött idag. Jag behöver nog sova lite mer om nätterna. Typ. :P

Scream

Snart 30 guld. Snart level 25. Det är en ganska bra trend... Det får bli SFK för hela slanten idag, jag vill ha Arugals Belt gawddammit! Sedan skall jag köpa hest. Eller, pipi. Jag vill inte ha ful fågel :( Jaja, får se ifall jag kan bli bästis med någon som säljer något annat riddjur. En fin liten raptor hade ju varit swell...

Nu skall jag skriva resttenta. Jag återkommer här senare, eller så snart jag är tråkad till tårar av tentaskrivandet :P

Psycho Circus

Zurück zu Hause! Nu skall jag bara kolla brevlådan i Azeroth, och sedan skall jag djävlar i mig knåpa resttenta! När den är färdigknåpad blir det WoW, alternativt diska/städa, och så skall jag gå till Coop och köpa limpa, ost och mjölk så att jag kan leva på mackor ett tag. Macka är ju bättre än ingenting, right? Igår åt jag dock jättemycket carbonara, som jag tillagade hemma hos Smege. Mat är kul när någon annan diskar ;)

Drömde någon skum mardrömsgrej om spindlar, ormar, krokodiler, skorpioner och jag vet inte vad. Hela min familj var fånge hos någon sekt (djävla Simpsons!!) och när vi försökte fly var vi tvugna att battla ner alla bossar (djälva Shadowfang Keep!!) och första bossen var två jättefarliga spindlar. Vi lyckades dock hitta dem innan de blev jättestora, så vi kunde mosa dem. Mamma hade en bebis i famnen, jag vet inte om det var Ricard, och Fredrik var nog inte med alls. Boss två var ormar, men vi hann aldrig så långt. Jag tror att jag lyckades vakna där. Jag tror för övrigt att Cell hade ett finger eller två med i spelet, för han sektledaren var nog Raggedy Man...

Funderar på att kanske byta bloggdesign igen. Om jag hinner och orkar skall jag nog göra en beta-version först... Kanske. Heter det beta-version, förresten? :P

Forever in the UnderworldPuss från mig till er idag.

Jag fick kort hemifrån, från familjen. Mamma skickade tvåhundra kronor, hon är så söt <3
Idag vill jag krama på min familj, ffs!

I can make the darkness weep and fall

Hej svej, jag glider runt i kjol och uppknäppt skjorta och ser sådär lagom candy-dandy ut. Duscha, var det ja. Stänga balkongdörren först, det blåser på mig. Suck och blä.

På fredag skall Simon hit på tackmiddag för att han var snäll och hjälpte mig måla. Samtidigt har jag tvättid, this will amuse me!

Idag fick jag förresten en rosa penna av Lotta. "Du gillar ju rosa" sade hon lite roat, och jag tackade och tog emot och satte den lilla pennan i min ficka så att jag såg lite kool ut. Jag undrar förresten vem som är den ofrivillige tredje i vår arbetsgrupp? Vi skulle dela in oss tre/fyra i varje grupp. Jag och Lotta tog en tom ruta och skrev i våra söta små namn, ingen annan skrev upp sig. Alls. Magnus skrev sig i en helt egen ruta. Två andra tjejer valde också att ta en annan ruta. Så Susanna sade "Nu kommer jag att agera lärare och sätta in de som är frånvarande idag i era grupper" och jag och Lotta fnissade lite, för ingen vill frivilligt vara med oss ;) Det gör inte oss något, det är mest roande faktiskt.

Duscha duscha duscha vaaaaarmvatteeeeeen <3

I will lay here in my coffin 'til I figure out my feelings

Skavsår supreme. Skorna går alldeles utmärkt så länge jag inte har ett visst par strumpor i dem, har jag förstått nu. Två gånger har jag använt strumporna i de skorna; två gånger har jag skavt av all hud på högra hälen och tvingats halta till och från tåget. Charming, ne?

Språksociologi är verkligen jättekul! Det är trist att jag missar tre föreläsningar nästa vecka, men jag tror nog att Paris med mamma också är jättekul ;)

Nu skall jag duscha och sedan spela lite WoW innan jag skall till Helsingborg.

The monster in my tummy

Mina matproblem blir större, och jag förstår inte hur jag skall kunna hindra det hela innan det går för långt.

Jag kan inte äta. Det handlar inte om att jag tror att jag är "tjock". Det handlar inte om att försöka bli "smal" eller att mat "äcklar" mig eller något sådant. Det handlar bara om att jag inte alls har någon lust att äta, att jag sällan blir hungrig och att när jag väl tvingar mig själv att äta så får jag i mig en eller två mackor. Igår åt jag två mackor och tre skedar nudlar.

Jag vill inte ha det såhär. Jag vill kunna äta normalt och må bra, och inte märka hur de muskler jag lyckats träna upp efter gymnasiet börjar tyna bort igen. Jag skakar ju, jag är matt, sömnigare än vanligt och allt beror på att det saknas saker i min mage. Vad gör man? Hur kan man få sig själv att få i sig åtminstone ETT mål lagad mat om dagen?

Jag vill återfå min aptit.
Senast jag åt mat på riktigt var nog i fredags.Andra bloggar om: och

Fark!

Oh helvete! En av spisplattorna har stått på under natten, som TUR ÄR så var det inte den av de tre som det stod något på. Eek, inte bra, inte bra alls. Köket är varmt som en bastu, men när spisen har stått på på högsta värme i tolv timmar - vad kan man förvänta sig?

Nu fick jag ont i hjärtat :(

LISZCHTA

Stulen från Caroline.

vad heter du? carina
när är du född? 1984
var är du född? visby bb
vad har du gjort idag? bloggat om nattens dröm, filosoferat över om jag kanske skulle ta och klä på mig.
vad gjorde du igår kväll? jag var ledig, så jag bokade en tvättid samt spelade WoW.
vad vill du helst ha nu? mwahahahaha.
har du nytvättat hår? nej. det är nog det jag helst vill ha just nu kanske.
vilken skiva lyssnade du senast på? um... hel skiva? oj. Punk Rock is Dead av Michale Graves, kanske.
när blev du fotograferad senast? um... minne. ingen aning.
vilket är ditt livsmål? att bli lyckligare ^_^
har du använt någon hårprodukt idag? not yet i haven't
hur många speglar finns i det rum du är i nu? en
var är du nu? hemma
har du bråkat med någon idag? nej
när var du i en affär senast? oj. eh. i ...söndags?
mötte du någon du kände då? nej
anväder du icq eller msn? msn
när fick du senast en present? dunno
vad? -
av? -
vad drack du senast? vatten
umgås du med dina klasskamrater efter skoltid? ja.
vilka? lotta.
goth eller pop? haha, eh... goth?
hardcore eller hiphop? hiphop, om det är ICP :D
har du en hårborste i din väska? nej, jag har ju inget hår att kamma
vad vet inte många om dig? saker jag aldrig skriver som svar på sådana frågor.
hur många lampor har du i ditt rum? tre här, fler i resten av lägenheten.
vilken färg har du på dina underkläder nu? I'm nekkid, ffs.
vad tycker du om Sex And The City? blä :(
längtar du till din nästa födelsedag? inte långt kvar nu!
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? vanligtvis tror folk att jag är 16. Så... nej.
vilka språk kan du prata? svenska, tyska och engelska
skulle du kunna ha silikonbröst? uh... ja, visst, om jag någonsin vill ha större än F-kupa, sure! (sarkasm, mina vänner)
hur många hål har du i öronen? ett i varje, men jag har sällan örhängen
vem pratade du med senast? mamma
vad pratade ni om? att hon och pappa skall betala så att jag kan komma hem över påsk.

Du riechst so gut

Dödstrött! (varför inleder jag alltid alla dagar med ett inlägg som detta? :P)

Nattens dröm fladdrade bort, men jag minns att jag var på H&M med Sega och köpte ett linne till mamma (det var vitt och blått, och så stod det LEMON på det, och hade en bild av en citron), att jag och Amanda var hemma i köket på Vikingagatan och stekte hamburgare (fast det var hon inget bra på, de blev aldrig genomstekta!) och skulle steka även potatis åt min far, samtidigt som vi diskuterade bögar och ett bögcafé som öppnat på Adelsgatan (typ mitt emot JC). Det var någon snubbe jag hade träffat? En bög, alltså. Så jag sade "Man vill ju bara 'åååh!' och 'klaaaapaaaa!'" och gjorde rörelser till (åååh = nypa i kinderna, klapa = klappa på huvudet)

Sedan vaknade jag.

Vilievandring

Sovdags för mig. Jag är helt zombiefied och orkar knappt sitta upp, trots att klockan bara är strax efter tio. Skall läsa lite Cell och sedan gå i dvala.

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag. Moget. Då skall jag vara cynisk och dricka sprit med Smege istället, ha!

Jag pokar lite här imorgon.
Oj, vad spännande min blogg är numera :P

I can't wait to hear you screamLevel 24, Robes of Arugal. Mrrr. Även Feline Mantle, Staff of Ley och Stora hundens päls. Hoppas på att få Belt of Arugal  och Witching Stave <3 Sedan står jag mig ett par levels! :)

w00t?Haha, wtf? :D


This shit will f*ck you up

Jag tar en liten paus i ögongodis-postandet. Jag känner mig inte helt motiverad att sitta och hitta fram videos och bejbs för tillfället. Och snart reser jag ändå bort, kanske kan komma på lite roliga snubbar och låtar åt er då. Men tills vidare: Paus.

Jag är i en seg period just nu, och det enda jag egentligen har lust med är att spela WoW. Så jag är lite slö, bloggen är mest stillastående och det enda jag i stort sett skriver om är ju WoW. Ni får hålla ut, överleva på det jag postar, eller återkomma om en månad. Då fyller jag snart år, då blir det födelsdagstjat deluxe ^_^

If I'm a sexist, then call me sexy sexist

Jag är slö idag. Kanske borde äta något, antar jag... Göra lite macka, låta bli att krympa så hemskt inuti. Just nu korsettränar jag, i brist på motivation att göra något. Meningen var  väl att jag skulle städa idag, men det är roligare att spela WoW och åma sig i korsett. Jag sitter och sittdansar sådär ormande framför datorn, vad annars skall man göra när det är bra musik att lyssna på och man är pepp på att röra sig?

Gudars skymning, vad jag INTE gillar pvp-servers! Jag har blivit dödad och gankad ett par gånger idag, men jag har sluppit corpse-camping i alla fall. Dock kom två allies och spottade på mig när jag dog, det tyckte jag var vidrigt. Nå, det är bara ett spel. Andas, andas. (svårt dock, med korsetten på ;))

Nå, äta lite. Äta lite, bädda sängen, försöka plocka upp lite här hemma. Det ser fördjävligt ut, och allt kommer att sluta i kaos. Måste ändå vila lite i WoW, så att jag har rested. In the meantime skall jag alltså försöka göra något här hemma. Eller kanske köpa mat... mat hade varit trevligt...

Too much paranoia

Mmm, sova fram till tolv <3

Nu skall jag:
 • Klä på mig
 • Boka tvättid, gärna en idag
 • Sortera tvätt
 • Planera packlista på allvar
 • Förbereda inför mitt skolarbete
Men först skall jag kolla min brevlåda i Azeroth!

Sleepwalking Zombie

I vilket fall som: Dags att sova. Jag är trött, mina ögon fulla av sömngrus och jag vill orka göra NÅGOT imorgon. Dock blir det nog sovmorgon utan väckarklocka. Jag tycker om sovmorgon utan väckarklocka <3
Skall se ifall det finns en tvättid imorgon, det hade ägt att få det överstökat under morgondagen...

Godnatt, vänner.

ZOMG BOOBZ0RZ!1

Oj, jag glömde posta ögongodis idag. Eh... Ni får lite bilder på Vinter istället!Min robe är lugnt snyggast, och djävlar vilket cleavage man plötsligt hade! o_O

Night of the living dead

Uh, efter att ha insett att jag glömt att äta något under dagen smet jag ut i köket och åt två klämmackor. Nu är min mage nöjd igen, sweet!

Imorgon skall jag städa och spela WoW. På onsdag har jag inga planer, men vill hitta på något. På torsdag skall jag skriva resttentan och på fredag har jag skola. På lördag skall jag packa, så innan dess måste jag boka en bra tvättid, skall kolla upp det under morgondagen.

Planer, planer!

Vinter är lvl 22, Honeytongue är nääääästan level 10.

Sweets for my sweet, sugar for my honey

Jag klarar verkligen inte av socker längre. Vad hände? Helt plötsligt kan jag inte ens tugga i mig en enda chokladkula utan att vilja kräkas upp allt. Äpplen, sure. Mackor, sure. Men godis? Inte en chans. Jag klagar inte egentligen, det är bara bra att jag inte gör av med pengar på godis och får tummy-filled-with-yummy, men jag undrar ändå hur det helt plötsligt blev så. Socker gör mig illamående och äcklad.

Jag tar gärna emot teorier på detta, hörni!

Nu skall jag äta ett äpple och spela lite WoW.

Kurslitteratur

 • Svenska Akademiens Språklära
 • How Languages are Learned - Lightbown/Spada
 • Skrivboken - Siv Strömquist
 • Språkriktighetsboken
 • Språksociologi - Jan Einarsson
 • Språkets enhet och mångfald - Östen Dahl
 • Språkinlärning hos barn - Gisela Håkansson
 • "Ju" - Olle Josephson
 • Språkets lustgård och djungel - Margareta Westman
 • Vägar genom texten - Hellspong/Ledin
 • Svenska Skrivregler
 • Svensk Universitetsgrammatik för nybörjare - Gunlög Josefsson
 • Svensk Universitetsgrammatik för nybörjare övningshäfte - Gunlög Josefsson
 • Language changes - Progress or decay? - Jean Aitchison
 • Svenska Akademiens ordlista över svenska språket
 • Manipulera med språket - Lars Melin
 • Världens dåligaste språk - Fredrik Lindström
 • Världens bästa ord - Fredrik Lindström
 • Grammatik på villovägar - Ulf Teleman

Tung skolväska? Neeeeejdå.

Mmmonster

Kurslitteratur för 750:- brände snabbt hål i min fina budget. Och Marilyntavlan fanns inte! Missnöje! Provade tre ursnygga klänningar på H&M, var för kurvig för alla tre. De satt perfekt över midjan, ryggen och rumpan, men lite väl snäva över byst och höfter. Förutom 38:an jag provade; den var gigantisk över midjan, passade någorlunda över bysten, var alldeles för stor i axlar och rygg och snäv som fan över höfterna - det var en klänning jag skulle ha behövt bärhjälp om jag hade den på mig. Hur korkade storlekar gör de? Varför i hela fridens namn får vi smala men kurviga tjejer inga kläder som passar? Jag vill inte bara köra på twopiece, jag vill gärna ha klänningar som sitter snyggt och framhäver mina kurvor. SNICKSNACK och DUMHETER, ffs!

För övrigt så verkar kursen vi skall läsa nu (Språkets variation och utveckling efter 1900) vara riktigt intressant. Susanna är so far en bra och entusiastisk föreläsare, och kurslitteraturen verkar kul (om än dyr som myrhonung!)

Jag måste boka tvättid.

Bubble bubble, toil and trouble

Sådär. Påklädd, dagens färger är gult och rött (dock med jeans och vit tee) och jag ser helt knäpp ut. Jaja, ingen som påstått att jag inte gör det på daglig basis, så, haha :)

Jag är fortfarande sömnig. Nå, nu är det i alla fall dags att åter igen aktivera en dygnsrytm som fungerar skolmässigt. Alltså, inte spela WoW halva nätterna, se på tv tills solen går upp eller andra dumheter. Visserligen har jag varit ganska duktig på den fronten, men bäst att säga till sig själv att man inte får ändå ^^
En annan sak jag måste försöka tygla mig själv gällande är grammatiken. Jag blir allvarligt talat helt djävla TOKIG på att jag inte kan skriva en mening utan att hela tiden ha en pipig liten röst längst bak i skallen som säger "subjektiv predikativ! rumsadverbial! korrelat! konditionalsformad frågesats!". Jag vill kväva mitt lilla monster. Slå en spik i skallen på det, om det så krävs, men nackdelen är ju att MIN skalle är i vägen för den lillas. Argh! Håll käft! >_< Kul, jag har mina inre demoner, men inte alls på samma sätt som de flesta andra; min lilla demon är egentligen ganska snäll och gör mig inte alls destruktiv. Den vill bara lära mig grammatik.

Dumligheter!

Förresten tror jag att första föreläsningen i grammtik är idag, btw. Det måste vi gå på, jag och Lotta, så att vi får schema och kan ta oss till de föreläsningar vi behöver. Det innebär för övrigt att jag kommer att vara tvungen att äta lite i skolan varje dag, så att jag orkar med fem-sex timmar. Vi får se hur det blir med det.

Why don't you come play with me
I'll take you to the other side


Puss gullungar.

Hell no, I won't goOj! Uppriktigt förvånad över förra veckans chart på last.fm. Hur kunde ICP vinna över både Misfits och Graves? Det måste vara ICP min dator roar sig med när jag inte är hemma :D Stora Tösen, en juggalette?Andra bloggar om:

Creepy crawly

Zombie sleeeeepy.

Stor nackdel: Jag vill bara få somna om! Sova lite till. Sova ut. Fördjupa mig i sömnen... Jag är inte alls förtjust i morgnar. Eller att stiga upp.

Visserligen tror jag dock att kursen vi påbörjar idag kan vara intressant, och efter skolan skall jag på stan en snabbis. Jag får väl offra mig, då :P

Because I'm evil

"At bottom, you see, we ar not Homo sapiens at all. Our core is madness, The prime directive is murder. What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle."

Jag älskar Stephen King. Han var, är och förblir min gud. Folk som kan skriva något så vackert som ovanstående förtjänar all min kärlek och respekt.

Spookshow Baby


I would rather be in your arms tonight

eyecandy
Jag hade ju helt och hållet glömt bort hur djävla het Hatake Kakashi är! Tur att jag började läsa om Naruto så att jag åter en gång får fnissa åt den ashete hentailäsande ninjan!Hatake Kakashi
video
En trevlig liten video av Rob Zombie kör vi idag! Orka med långa beskrivningar, haha. Låten är bra, Zombie är snygg, och så har han ett störtskönt namn och en snygg fru. Hon är alltså kvinnan i videon, om jag nu behöver vara övertydlig :) Frugan heter för övrigt Sheri Moon Zombie, det är lite awesome.
På bloggfronten intet nytt

Det är en dålig helg för min blogg. Jag har varken tid, ork eller lust att blogga. Men lite får man ju ändå skriva, så att ni vet att jag lever!

Skall strax posta söndagens ögongodis och video, fredagens och lördagens tar jag som sagt en rain check för. Må så vara att jag är slaxxor och odräglig, men det är ju min blogg, remembah? :P

Imorgon påbörjas ny kurs, och sedan skall jag förbi H&M och kolla på den där klänningen, samt se ifall tavlan jag vill ha finns kvar på Tiger. Sedan skall jag komma ihåg att boka tvättid så att jag hinner tvätta inför Parisresan och så skall jag spika upp saker på väggarna, flytta en byrå, försöka hänga upp skåpluckor samt se till att få i mig ett mål lagad mat istället för bara macka. Hej och hå, fullt upp! Vill även ha tid för att spela WoW, men det får nog komma ganska långt ner i prioriteringsordningen.

Jag är inte så spännande just nu :P

Even more bitches


Zombie: Unsober and at MSN


Grammar in a damaged brain

Hemma igen. Nu har jag mat på gång, jag har inte ätit sedan i fredags. Det blir fiskgratäng, och är jag hungrig igen ikväll så får det bli lite mackor då.
 
Bakfull, illamående, har huvudvärk. Grr. Och så ligger jag ju lite efter i ögongodis-postandet. I värsta fall bryter jag mitt lilla löfte att ge er tre bejbs idag, jag vetefan om jag orkar hitta så många. Vi får se, vi får se.

Jag gav mina sista Ipren till Smege igår. Tror jag. Jag skall se ifall jag kan hitta några, mitt huvud är inte alls lyckligt just nu. Dock skall jag inte gnälla, jag hade ju trots allt trevligt igår! Vi sjöng karaoeke och sånt, och då kan man ju inte klaga :) Det var trevligt att komma ut lite.
Apropå gå ut så kom jag på att jag kan ju inte alls gå ut med Lotta nästa helg: Jag skall ju till Paris då! Hihi, bra koll på läget...

Jag har drömt om subjektiva predikativer. Och jag analyserar allt jag skriver. Jag är skadad, och inte på ett bra sätt! Grammatiken är som en liten face-hugger som äter sig in i min hjärna. Missnöje! Det är ju JAG som skall äta hjärnor, det är inte min hjärna som skall ätas! Stupid grammatik.

Zombie: Unsober!

Uh. Ni får inget ögongodis idag heller. Jag halsar päronlikör och snart till Helsingborg och ha mig. Så... ni får en eller två godbitar imorgon istället :D

Puss puss puss på er, gullungar!

Bitches


Jag och Smege.

The Devil may chop off my head

Lagom irriterad på min mobil; alla de nya kort jag tagit har försvunnit! Den har tömt sig själv på bilder och musik TVÅ gånger nu, fittmobil! >_< Fan. Jag hade ju tagit före/efterbilder, nu blir det inget av med det. Blä!

Spelar WoW. Borde möblera, men... jag spelar WoW med Smegurdegur istället :)

Idag blir en slö dag på bloggen. Jag har fullt upp med mitt hem och mitt spelande!

Skeletons in my closet

Nattens dröm ger mig ångest bara jag försöker tänka på den. Det var ingen mardröm, det var bara en massa obehagliga och dåliga saker. Jag som trodde att jag skulle drömma om rosa penslar och lila hallar... Nåja.

Nu skall jag dra ner den sista tejpen från stora rummet, samt måla klart garderoben. Sedan var planen att möblera lite, men Smege vill spela WoW och hur kan jag då säga nej?

Zombie goes fluffy fluffy bun-buns

Min lägenhet är så tokigt djävla fin att jag går runt hela tiden och bara mysryser!

Har tagit lite bilder med mobilen, men tror inte att de blev så bra. Skall försöka lägga över dem imorgon så får vi se. Nu skall jag dock sova, jag har jobbat som en dåre hela dagen och är dödstrött! Så, läsa lite Cell och sedan somna i mitt fina, rosa sovrum ^_^

Jag skall ta kort på mina jeans imorgon också. För det första har det blivit typ tusen nya hål i dem. För det andra är de täckta av lila, rosa, ljuslila och ljusrosa. Snickers!

Det blir ingen bejb idag, ni får två imorgon istället. Jag är helt enkelt för trött!
Förresten har Simon hjälpt mig att äntligen bli av med den djävla Billy-hyllan, nu skall här möbleras om! Jag skall nog göra en ny sådan där före/efter i paint, det var så kul sist :D

God natt, vänner.

A graveyard smash

Nu har jag levlat Vinter till 19! Då blir det Wailing Caverns för hela slanten i helgen, helt enkelt. Då borde jag kunnat hinna upp till 25 eller något innan helgen är slut... argh, det tar sådan tid att levla! >_O

Nu kommer snart Simon, och sedan är jag upptagen större delen av dagen. Idag blir det alltså väldigt knapert på bloggfronten, men ni får överleva. Rota i arkivet eller läs en hel kategori eller något. Jag skall försöka lägga över lite före-bilder ikväll, och så fixar jag då efter-bilder imorgon! :)

Mig och mig och mig, bara mig och min mamma

Ytterligare en sak om nattens dröm: När klockan ringde hade jag dödat nästan alla fem, det var en eller två kvar. Så det blev lite sådär "Neeej, bara så att jag hinner döda de två sista!" för jag ville inte logga ut ännu. Oj.

Tja, i natt lär jag drömma om rosa målarfärg och allt vad har med det att göra.

Nu har jag kläder på mig. Sakta men säkert går det små steg framåt. Baby-steps. Nå, det är inte så värst mycket som skall göras: Jag skall bara plocka upp allt som ligger på golvet, ta en hög kläder och lägga i tvättkorgen och sedan dammsuga. Fortfarande två timmar tills Simon kommer! Jag tjänade två guld på AH, så nu är jag störtnära 10 guld. Sweet.


Världen befolkas av mig
Mig och mig och mig
Bara mig och min mamma
Vi kan ta för oss precis som vi vill
Vem som kommer efter oss
- det gör det samma!

Anna Nicole Smith - död

*klick*

Oj. Hon är ju en sådan där som alltid funnits o_O

Horror business

Phew, pengarna är där. Då är jag nöjd!

Drömde om undead cannibals och wtf från WoW, och att jag dödade mängder av med med Arcana Explosions. Liiiite för mycket WoW-spelande, alltså.

Nu skall jag plocka av det sista och sedan dammsuga och så vänta på att Simon kommer. Hinner jag skall jag nog spela lite också - nu direkt skall jag kolla min vinst från AH!

I wanna feel his body, I can't resist it

Inga pengar på kontot än. Nervös. Jag slår vad om att de inte hinner in i tid och att eftersom jag inte ser dem än så kommer de inte! Vad gör jag då? Då får jag tvinga pappa att sätta in tretusen eller något via Svensk Kassaservice, då skall pengarna komma direkt är det sagt. Nervös nervös nervös nervös nervöööös.

Trött, mest, dock. Sova nu, kolla konto imorgon, sedan ringa pappa och gnälla ifall det strular. Ja, och så kolla brevlådan i Azeroth, ifall jag tjänat något. Just nu: 7 guld. Tidigare var det 8, men mina trainers tog lite. Ojdå.

Ich bin so einsam, total allein

Ding! Level 18. Har ägnat några timmar åt att questa med Smege och att bli boostad av Korp! Sedan blev det AH och min trainer, och nu skall jag banne mig sova innan jag somnar framför datorn.

Min säng är fylld av damm och smutsiga fotspår. Madrassen ligger halvvägs nere på golvet och täcket har nästan krupit ur sitt lakan. Men det skiter jag i, för jag skall sova! Dock, först; Kolla banken - har jag pengar? *nervös*

Gäsp.

Twist my arms

eyecandy
2005 var jag på Electrixmas i Lund och såg Combichrist för första gången. Eh, även första gången jag hörde dem, alltså. Fett bra band, sjukt sköna låtar och djävligt bra musik - och så har de ju en ruggigt snygg sångare ^_^ Mjau!Andy LaPlegua

video

Vi kör en riktigt gammal goding! Den här låten är 44 år gammal, men minst lika het idag som den var då! I och med att Walk the Line kom förra året så fick den ju ett extra uppschvung. Själv lyssnade jag inte alls på Cash innan jag sett filmen. Jag har sett filmen dubbad till tyska också. Eh... det var inget bra :D
Odin Quincannon, någon?

17:43 | torsdag 8 februari 2007

Friade för sexbilder i slakteriDe fem yngre män som tog sexbilder på sig själva inne på Dalsjöfors slakteri friades på torsdagen helt av Borås tingsrätt. På bilderna poserade männen nakna bland slaktrester och köttvagnar. (SR Sjuhärad)

*klick*


 

 

 

(för er som inte läser Preacher och därmed inte kopplar rubriken: Odin Quincannon är en dvärgaktig man som gillar att ha sex med kött, vilket upprör hans anställda väldigt mycket. De kräks och ser livrädda ut. Typ. När de väl visade en bild på vad han gjorde med sitt kött som alla blev så kritvita av så såg det inte alls så farligt ut som man trodde att det skulle göra. Han hade en fin sång också, men eftersom mina böcker är i Helsingborg kan jag inte dela med mig. Dock får ni en fin bild:
Miniman med köttfetisch!)

I like warm bodies

Jag funderar på hur jag skall göra med mat. Jag kan inte laga mat i mitt kök, eftersom jag har fåtöljer, blomkrukor, tavlor och Fan och hans mormor över hela köket. Men jag kommer ju att behöva äta...
Jag har inte råd att gå på pizzeria, och hur loser är man inte om man sitter själv på en pizzeria och uggleäter? Djälvigt loser, det är vad man är! Jag känner mig ju helt losig bara jag sitter där och väntar, så nej, det är ingen idé.

Just nu äter jag godis. Det borde jag inte göra. Jag borde äta mat. Jag har macka jag skulle kunna rosta om jag kommer åt brödrosten bakom speglarna och ljuslyktorna... Hm... Frågan är bara under vilken hög osthyveln ligger.

Kaos? Nejdå.
Däremot kalt, tomt och konstigt. Det ser väldigt puritanskt ut, spartanskt. Tomt.

Well, questa ihop något att äta. Sedan skall jag spela lite mer WoW, för dammsuga gör jag imorgon och sedan är det ju typ klart det här. Då djävlar blir det måla av tills fingrarna faller av!

Y'arr, that's quite a treasure chest ye got there, lass

För övrigt  vill Lotta locka med mig till Black Cat i Köpenhamn nästa helg. De har klubb med pirattema. Well... Så svårövertalad behöver jag kanske inte vara?

Skall se vad ekonomin föreslår. Och om jag kan fixa en bra outfit. Mrrr, lack, lack! Jag skall fundera. Sovplats på Lottas soffa är jag redan försäkrad :)

Tomorrow, tomorrow - I'll love you tomorrow

Jag är ledsen att giraffen dog, men... hujedamig, hur inkompetent kan man vara? Jag och Fredrik spekulerade lite över det hela; söver man inte en giraff när den ligger ner? En stående giraff är ju flera tusentals (nåja) meter hög...

Jag har apkass humor, men jag tycker faktiskt att bortsett från att giraffen dog så var det lite loligt ;)

En mycket missnöjd Zombie

Djävla skitfötter! Först lyckas jag knixa till en nerv i högerfoten så att jag knappt kan stå, och när den äntligen är normal igen så gör jag detsamma med vänsterfoten, fast med tio gånger mer smärta! Nu verkar båda fötterna ha lugnat sig, men vad händer om de börjar krampa igen? Det gör ju ont som satan, kan jag säga!

Ringde mammas mobil vid första fotkrampen, Fredrik svarade så helt plötsligt hade jag en jätterar konversation med honom ^_^ Skolan, gemensamma bekanta, jobbet och vad jag skall göra i sommar. Och han sade att bowlingfolket faktiskt visst frågar om mig! Mamma säger aldrig något om det, så jag trodde att folk låtit mig falla i glömska, men de brukar tydligen fråga Fredrik hur det går för mig! Så jag är nöjd och känner mig saknad  och omtyckt ^^

Idag hade jag för övrigt en så trist lektion att jag skrev ett brev till mommo. Nu skall jag bara komma ihåg att köpa frimärke och posta det också...

Halva mitt kök är fyllt av saker från stora rummet. Och mer därtill skall det bli! Möbler flyttar jag nog imorgon när jag har Simon till hjälp, så jag skall fortsätta mitt plockande och omskyfflande nu, och sedan skall jag spela lite WoW. Kunde jag ta mig ytterligare två levlar upp idag, alltså till 18, så vore jag väldigt nöjd.

Förresten hittade jag en jättefin tavla för hundra kronor på Tiger! Hoppas att den finns kvar när jag hinner ta mig till Lund härnäst; får åka in en snabbis på lördag kanske... Då kan jag kolla på klänningen på H&M också! Teh smartnezz.

How to make a Zombie smile

Nu är även jag medlem i iS-föreningen. Pappa, Fredrik, Ricard: ÖiS och CiS. Jag är också CiS. Cola-i-skrevet och öl-i-skrevet, alltså. Det handlar om att spilla på sig själv, vilket jag med stor framgång lyckades med idag. En halv 0,4-mugg coca cola rätt ner i byxgrenen! Yummmmm, mushy! Det såg ut som att jag kissat på mig, och jag skrattade så att jag har ont i halsen.

Sedan gick jag på JC och köpte två mobilsmycken; en döskalle och en liten plakett med Mary. Och sedan köpte jag fyra ljuskoppar och en vas på Tiger, det kostade 40:- allt som allt - Lagerhaus, släng er i väggen! Jag har en ny favoritaffär ^^

På måndag eller i helgen skall jag gå på H&M, för jag hittade en klänning jag väldigt gärna vill ha om den sitter snyggt! Den är orange, svart och vit, går ner strax under knäet, är ärmlös och knytes med band i midjan. Det ni!

Nu skall jag städa, ta av mig mina blöta jeans och lyssna på bra musik. Sedan skall jag spela lite WoW!
(och det var lika trevligt som vanligt att hänga med Caroline - aldrig en trist minut!)

She's my cherry pieVinter, level 16

Computersex

Ich bin so einsam
Total allein in meiner Seele
Komm schalt' dich ein
Aus weiter Ferne berühr ich dich
Kannst du es fühlen?
Komm sei so kalt wie ich!

Jetzt küsse ich deine Plastikhaut
Erotik-Chip ist eingebaut
Aus weiter Ferne spreche ich zu dir
Kannst du es hören?
Komm und hab' Sex mit mir!

Computersex! Computersex!
Computersex! Computersex!

Deinen Körper kann ich nicht sehen.
Ein Tastendruck und du bist schön.
Aus meinem Computer kommt die Illusion.
Kannst du sie spüren?
Meine Ejakulation!

Computersex!

Computersex! - Bei 50 Grad
Computersex! - Ist so wie ich es mag...
Computersex! - Viel schöner als in echt...
Computersex! - Ich werd' verrückt!

Trick or treat?

Oh, vilken dröm det hade varit att få somna om! Jag är så trött, och jag drömde så märkligt. Jag minns dock bara så små brottstycken att det inte är någon idé att försöka skriva ner dem för er; har vi tur dyker det upp mer under dagen :)

Just nu är jag lite i en svacka... Jag vet inte riktigt. Det känns bara som att jag är lite trött på min blogg just nu. Hela det här utbytandet av information, typ. Det här gör jag, det här tycker jag... Det leder ingenvart. Jag måste komma på hur jag skall göra för att inte tappa intresset helt; jag tycker ju att det är roligt att skriva här.
I vilket fall som så tänker jag helt och hållet släppa ambitionen att försöka hålla mig på framsidan. Det innebär nämligen att jag måste posta trettio gånger om dagen, och att posta nonsens bara för att hålla mig framme? Nej, det skippar vi. Snacka sell-out.

Så. Kanske blir det lite lugnare här. Kanske stagnerar det totalt. Nu i början kommer jag att försöka upprätthålla vanligt tempo, dock. Eller, skära ner liiiite. Jag vet inte, vi får se vad som händer som är värt att blogga om. :) (neeej, fear not, jag försvinner banne mig inte! inte än!)

För att sammanfatta:
 • Jag skall sluta skriva för att jaga framsidan och besökare
 • Jag skall skriva mer relevanta saker istället för att posta tusen inlägg för jaga ovan nämnda saker
Detta handlar dels om att jag vill kunna spela datorspel i lugn och ro, att jag vill kunna åka till Paris utan att behöva oroa mig för "Mina trettio poster om dagen!" och så vidare. Jag gissar att om jag blir sängliggande i feber igen så dyker tusen poster upp på en dag en gång till, men det får tiden utröna.

Så det så :)

I am a witch, come drink from my lips

Fixade lite småsaker jag stört mig på angåenden bloggen. Bland annat att det ligger en stor, fet text över mitt ansikte när man skriver kommentater. Et Voila, fixat! (råkade för en sekund även paja hela kommentarsystemet, men jag är ju ganska händig när jag sätter den sidan till ^_^)

Grapefruit moon, one star shining

Nej, nu får det vara nog! (Ja, det får det!) Nu har jag gjort vad jag kan. Jag har fyra-fem argument för varje verb, med en fördelning ungefär hälften för hjälpverb och hälften för huvudverb, och that's it. Jag är inte alls förtjust i att försöka styrka begrepp jag inte känner att jag har koll på - vad mycket enklare allt hade varit om jag hade kunnat det här! Nåja. Skall kasta ett sista kik på det imorgon och sedan är det klart. Så det så.

Nu skall jag sova. Imorgon behöver jag duscha håret innan skolan, sedan blir jag nog sjuk igen. Jag ser inte precis fram emot lektionen imorgon; Lotta gissar att vi kommer att ha genomgång på hur vi borde ha svarat, utan att vi har tillgång till våra egna anteckningar för kontroll - de skall ju lämnas in.

Hela svensktänkandet sätter sig i hjärnan på en och helt plötsligt inser man att man sitter och tänker analyserar satsdelar och fraser när man lyssnar på musik. Ville jag analysera Graves hade jag väl läst musik eller poesi istället? :S Sluta förstöra min musik! Dumma grammatik.

Oppi fjellet. Rumsadverbial, prepositionsfras. (R.advl. PF)

Jag blir tokig. Om någon lyckas väcka mig mitt i natten slår jag vad om jag att kommer att skrika "ENLIGT SAG HETER PREPOSITIONSOBJEKT OBJEKTSLIKNANDE ADVERBIAL!!" och sedan återgå till medvetslöshet. Ja, så illa är det. Men jag skall inte klaga - det är ju kul, och djävlar vad hjärnan får arbeta! Hjärngympa! (den lär ju vara riktigt fin och mör nu. mrrr, braaaains...)

Sovdags. Skall läsa lite i Cell och sedan sussa som en duktig Zombie. Sedan blir det långhelg (tre dagar) och ommålning, då djävlar!

Ja, jag älskar, för sann kärlek dör aldrig

eyecandy
Vi spinner vidare på mumsiga hjärnor-tråden! Dagens mumsiga hjärna, och den mumsigaste av dem alla, är Stephen King. Min stora kärlek i bokform! Jag skulle kunna pladdra ner flera inlägg om hur mycket jag älskar honom och hans böcker, och i synnerhet "Det". Oops, det har jag ju redan gjort ;)
Så. Kanske vi borde ha fler hjärnor att dregla över här. Blanda det lite med de ytliga objekten. Ytligt och ...inligt. Eller något sådant ;)Stephen King
Mmm, brains
video
En fånig liten AMV till Lords of Acids lilla dänga I must increase my bust. Jag hade gärna satt in en av deras riktiga videos (helst av allt Gimme Gimme), men de är ...eh... well, man måste ha ett youtube-konto för att se dem för att de är lite. Um. Inte bra för minderåriga, kind of :P Anyhoo, klick!
Ugly-schmugly

Neeeej! Nu är det bara ett avsnitt kvar av My Bare Lady! Nackdel :(

Nu skall jag se på Seinfeld. Och, eh, definiera huvudverb och hjälpverb. Well woop-dee-doo.

Snackade med Zzucken i telefon, han kommer nog på besök onsdag-lördag efter att jag kommer hem från Paris, trevligt värre! Vi skall boka biljetter imorgon och sedan är det klart. Skall höra med honom om han orkar släpa med sig lite av mina böcker då också, jag vill läsa om Belgariaden ^_^

Jag börjar bli trött. Men jag måste göra läxan, för jag hinner inte imorgon. Tror jag. Tar jag tåget klockan nio har jag nästan en timme på mig att skriva klart det sista i skolan... Vi får se. Jag skall påbörja skiten ikväll i alla fall, annars måste jag släpa med mig en massa tunga böcker imorgon. Orka!

...Seinfeld är inte så rolig. Jag föredrar Pablo Francisco och George Carlin.Andra bloggar om: , , och

Bästa sättet att få saker gjorda?

Hur man pluggar:
 • Ta av alla kläder som är i vägen.
 • Ta på en mysig teeshirt.
 • Sätt dig i sängen.
 • Se på TV.
 • Tugga på en penna.
 • Blogga, blogga, blogga.
 • Starta MSN.
 • Prata med lite folk.
 • Titta lite på det där du skall plugga.
 • Strunta i det.
 • Ät ett äpple.
 • Gör lite sit-ups.
 • Erase and rewind.

ShaaaaarkJag vill ha haj-svärdet! Giev giev!!

Hawtness

Level sexton. Nu skall jag se på My Bare Lady och göra klart läxan. Brrr. Den dumma, trista, fåniga och ondskapta läxan jag inte orkar koncentrera mig på.

Nåja. Göra den, och sedan är jag klaaaaar med den här kursen. For now. Efter tentagenomgången imorgon skall jag luncha med Caroline också, najs. Och sedan blir det storstädning galore. ...och hinns det blir det lite WoW också ^_^ Sweet :)

Nu måste jag fundera ut lite dregel åt er också. Ack och ve, tusen saker att göra! Alla saker är som små myror i min kropp, hur skall jag hinna? >_<

Sweat and trouble and east of GermanyLilla Vinter, level 14

Go fuck your cat

Gjort nästan hela läxan. Jag har en väldigt krånglig och invecklad definieringsfråga som jag inte alls är nöjd över att inte kunna komma på ett tillfredsställande svar på. Dumma mig som blir sjuk och missar föreläsningar om hjälpverb och huvudverb. Spelade lite WoW istället, för att sluta sura. Gick bra, är snart level 15.

Nu skall jag gå till affären och köpa något att äta. Om jag listar ur var mitt bankkort är, det vill säga. Jag, eh, hittade inte det i morse. Jag letade dock inte så jätte-engagerat, så det ligger säkert på något logiskt ställe.

Idag grälade pappa med en dum bordsförsäljare i telefonen. Mamma hade hittat ett jättefint köksbord hon ville ha, och när de beställde det i affären lovade försäljaren att dels ringa, och dels köra ut bordet när det kommit. Till slut, idag, ringde pappa och frågade efter bordet, eftersom det gått så lång tid sedan de beställde det, och försäljaren svarade att bordet kommit in. "Men du skulle ju ringa när det kom in?" "Jag har haft fullt upp." "Okej, kan ni köra ut det åt oss nu då? "Nej." "Vad då nej? Jag skulle ju betala er trehundra spänn för att ni skulle köra hem det åt oss", och sedan brakade helvetet lös. Försäljaren fick tuppjuck, plötsligt skrek han "Håll käften!" åt pappa varpå pappa svarade "Du kan köra upp ditt djävla bord i arslet" och lade på. Sedan köpte de ett annat bord som de fick hemkört fyrtio minuter efter att de lämnat affären. Så det kan gå.

Dags att leta efter kortet och knata iväg. Jag uppdaterar er angående min elaka läxa sedan.

Selfreduction

...jag orkar inte lyfta laptopen ur knät, resa mig ur min säng och knö ut i köket för att göra skolarbete. Omotiverad, jag? Neeeejdå. Inte alls. Eller så...

Jag vill vara lite på Gotland. Inte på besök, jag vill bo där. Fast jag vill bo här också... Jag är kluven. Inga missförstånd nu: Jag vill inte alls flytta hem. Inte ännu. Kanske om fem år. Men jag saknar alla människor. Egentligen saknar jag bara dem. Inte naturen, jag tycker nästan bättre om Skånes platta landskap än Gotlands enebuskfyllda. Jag tycker lika bra om luften här som hemma. Jag tycker om att ha en egen liten vrå av världen där jag själv bestämmer. Men jag saknar min familj, jag saknar mina vänner, jag saknar min mommo. Som tur är har jag kontakt med de flesta av er via msn, min blogg och sms! Och mamma är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. :)

Ida, älsklilla, saknade och förlorade: Var är du? Vi verkar aldrig vara på msn samtidigt. It's been forever, babe! Maila mig din adress, jag har ju liten present åt dig. Sakn.

Nu är det äta som gäller. Zombie want brain.

Luriga ugglorJag undrar vad de har fått första pris i... Djävligt creepy är de, iaf.

Mrrrr

Spelat lite nu, är level 14. Äntligen på väg någonvart! Vid level 15, 16 och 17 har jag ny equip att ikläda mig, sedan skall jag nog screenshota lite så får ni ser hur jag ser ut!

Nu skall jag äta lite, och göra läxan. Räknar på att den tar en till två timmar, och sedan får det bli mer WoW:ande. Blir för övrigt ett försök till tidig sänggång ikväll igen; jag har egentligen inte lust att gå på föreläsningen imorgon, men vi skall få tillbaka en sak vi egentligen borde ha fått idag, och vi har genomgång på det vi har läxa på, vilket tydligen var en av de större stöttestenarna för betyget. Och efteråt har jag tentagenomgång, så why the heck not?

Jag undrar vad det är jag har rest på... Jag är nyfiken. Imorgon får jag veta, men det hjälper ju inte mig idag!

Ikväll blir det My Bare Lady, om jag inte totalt missminner mig. Skall kika på någon tv-sida sedan och se om jag har rätt... Eller så kollar jag bloggen en vecka tillbaka :P

Frusen. Har haft balkongdörren öppen i två timmar. Nu är här frisk men djävligt kylig luft, och mina fingrar ser lite smått blåa ut. Eller så är det bara för att jag är självlysande...

För övrigt! Jag vill ha Snakes on a Plane i födelsedagspresent! Giev plx!

Kompromisser

Arbetet jag skall göra till imorgon ser inte alls krångligt ut. Så... Jag tänkte spela WoW till tre, och sedan sätta mig med skolarbetet tills det är klart. Sedan skall jag spela WoW igen, och orkar jag kan jag börja plocka av här hemma. Annars räknar jag med att jag borde hinna städa i lugn och ro imorgon, faktiskt.

Nu: WoW. ^_^

Ni är pöbel, allihopNär en svag misstanke om att min oerhörda smärta i magtrakten grundas på att jag inte ätit något sedan igår kväll. Men jag är inte hungrig. Eller, um, hungrig är jag ju uppenbarligen iochmed smärtan, men jag är inte ät-sugen. Så det får vara, jag hoppas att det går över.

Tentaresultat: Jag fick rest. Inte underkänd alltså! Jag skall på tentagenomgång imorgon och sedan har jag tydligen fram till den 21/2 på mig att komplettera min tenta med det som saknas! Inte UK!! Okej, G hade ju varit underbart, men jag är inte den som är den :)

Underbart vårväder idag. Värme, solsken, och det luktar fint. Och det är farking februari!!

This shit will f*ck you up


Verräter

Genomgång av två inlämningsuppgifter idag. Och det är vad lektionen skall gå ut på. Imorgon är det genomgång på det jag mailade in i måndags. Grglrghrglghr. Typ.

Fortfarande asmycket som skall göra inför fredag. Slåss fortfarande då mot en enorm lust att spela vidare på Vinter. Missnöje.

Jag är lite hungrig. Måste komma ihåg att ta med mig ett par äpplen till skolan, samt att inte ta med pengar till läsk och godis. Visserligen slutar det alltid med att Lotta bjuder mig på sitt godis, men jag sparar åtminstone pengar.  Jag är skyldig henne typ sextio-sjuttio spänn, får ge dem till henne på måndag när jag har fått pengar!

Nu blir det smink för hela slanten, så att jag ser lite mindre nyvaken ut. Mrrr.

If looks could kill then Death would be my name

Jag drömde att jag köpte nio bilar. Tre BMW, tre ...Ford  ...tre ...eh... Typ "Pinko" eller något, och att jag och Emma och Hanna for till skolan. Vi parkerade på Åhléns-parkeringen eftersom Säve var SoL och låg på Solberga (don't ask how). Vi hade någon redovisning, tror jag. Sedan var allt Undercity och samtidigt något skumt dormatory, och vi var tvugna att försöka stoppa en massa fester som spårat ur. Festen bredvid oss hade drabbats av gas, det fixade jag och Johan Kullberg. Nästa fest hade bara druckit för mycket, det var också lätt att fixa. Tredje och sista festen hade tyckt att det var en bra idé med mördarbin, så vi tog en av mina BMW's och åkte över Undercity för att försöka rädda folk, men vi såg på våra health bars att vi närapå dog av det. Dock var ju Johan högre level än mig så han klarade sig, jag drog mig undan och drack för att återfå health. Emma försvann någonstans och jag sade åt Hanna att sluta muppa för hon surade över något, och hon blev jättesur men samtidigt paff för jag säger ju aldrig ifrån gällande något. Sedan sprang jag till hamnen för att hämta mina nio bilar som blivit förflyttade från tvåtimmarsparkeringen till långparkeringen som låg bredvid ett tjuvnäste som bestod av en massa stora rep, och så var Ingrid där igen.

Sedan ringde väckarklockan.
MEN HEJ GALEN TOKDRÖM!

If you show me yours I will show you mine

Klockan ett var jag level 6. Nyss loggade jag av, vid level 13. Imorgon skall jag göra skolarbete, på torsdag skall jag städa och fixa klart saker inför målandet på fredag. Simon kommer hem till mig vid elva, och då är det bra om allt är färdigt. Får typ diska på fredag, gå upp vid halv tio och fixa det sista liksom.

Jag är lite sent ute med min budgeträkning. Jag behöver ungefär 3000:- till målandet, för att ha ifall färgen tar dödsslut mitt i allt och så. Och så tänkte jag köpa mat för det som blir över. Jag tänkte att 5000:- kan vara lagom att ta med till Paris; då har jag råd att shoppa, men kan nog räkna med att ha pengar över vid hemresan. Hyran går på 2400:-, nationsräkningen på typ 400:-, men utöver det? Jag har ingen aning vad jag har för räkningar den här månaden. Mobilräkningen går på allra max 500:-, och så åkkortet för 1000:- och 1000:- att köpa mat för under mars. Så... Ungefär femtontusen? (pappa kommer ju att få frispel när jag säger åt honom att sätta över så mycket, haha) Om jag har räknat i underkant nu så får jag ju lite över tvåtusen till från CSN i slutet av månaden också, så får jag ta det och täcka upp för misstagen med. Det borde fungera.

Så, skickar jag sms till pappa nu så läser han det imorgon bitti och då borde han hinna sälja aktier och sätta över pengarna till mig. Oh, vad duktig jag var nu! :)

...jag vill WoW:a mer. Jag vill inte göra astråkig jättekrånglig superläxa, jag vill spela WoW! Men så fort jag är klar med läxan imorgon skall jag städa ordentligt och typ flytta alla kläder ur garderoben och in i köket. Det finns inte riktigt tid till WoW då. Jag får spela på lördag kväll om jag är klar med målandet då - men om Simon hjälper mig på fredag så borde jag hinna en bra bit på vägen då, tycker jag. Är man två går det så mycket fortare! (och jag har fortfarande öppen inbjudan att delta i ommålandet av min lägenhet för de som inte har något bättre för sig på fredag/lördag!)

Nighty-night time. Godnatt!

I know that something isn't right

eyecandy
Dagens Ögongodis är en författare jag är galet förtjust i. Dels ser han sådär charmigt rar ut, och dels så har han en djäkligt snygg hjärna. Jag om någon borde ju veta det, eftersom jag är en zombie och äter hjärnor till mellanmål när jag kommer hem från skolan. Är det någons hjärna jag verkligen skulle vilja mumsa i mig så är det den ljuvliga hjärnan tillhörande Terry Pratchett! Så, till skillnad från alla andra ögongodisar i min jättestora skål, så är Pratchett här för total snygghet på insidan.Terry Pratchett
Alla zombiers dröm-middagsgäst
video
Gamla låtar är bra. Låtar som gjordes förr i tiden faller aldrig ur god smak, och man kan lyssna på dem tusen gånger om. Jämför det med N'sync och allt vad skiten de gör idag heter. Idag tittar vi tillbaka på en låt som om jag inte missminner mig totalt (det har inte blivit så mycket hjärna för min del på sistone) är från nittiotalet. Blutengel gjorde senare en cover på den här, men inget kan ju slå originalet! Shakespeare Sisters, gott folk. Enjoy!
In my room

2:45 and the bell went off, thank God,
Many people think im odd but I talk with no one,
And I walk alone,and I avoid sunlight with a chalky tone
I get home and dont say hi, it aint no one there,
I dont care I walk in and go right up the stairs
To my room

Get in bed and just wait for dark cause thats when the real show starts (tap tap)
'tap tap' on the glass go the piece of ass'
So young and pretty its too bad she past
But she comes to my room and we talk at night,she's demonic and bloody,
but she holds me tight
In my bedroom,with her im never alone,and I kiss her cold lips until morning comes
Then she gone, I can still hear her voice loom.
But she only exists in the dark of my room

Love...
(I cant ignore you)
In my room
(do anything for you)
Love...
(I do adore you)
In My Room...
You and I


I try to smile alot,but im always frontin,but I do love a ghost and atleast thats something.
She dont talk much, when she do it get cold,
Usually we just lay there and we hold each other, we're lovers we dont need others,
One of my mother's cats jumped up on the covers
And it scared my baby guess she dont like pets so I twisted its fuckin head off at the neck

Look baby, it's bloody, it's gone, it's doomed, please come back to the room I do anything for thy, dont ignore me this is more than a sick love story
W/o you I'd bring a shotgun to school and I will if you want me to for any reason
I hate that u leave when the lights come on and if I had it my way the fuckin sun would be gone!

Sometimes I kiss her and I start shakin, she slips me the tongue and it taste like bacon.
Uh oh somethings wrong baby's upset, she told me she was spotted by the neighbors kid
She cant come back now cause they know our secret, unless I can make them keep it.
If I do she may come to life now in their yard with a shotgun and knife
Cut the screen, went in and found the kid
Blew a bowl of spaghetti in the side of his head,the daddy was next runnin down the hall, I shredded his throat and he was quick to fall, tossed the mossberg and gripped the knife, started stabbin' the shit out of his wife,
Went home a bloody mess with a job well done, wash up and wait for my baby to come

I waited two or three days, four days, waited for the tap tap like always. I waited and hated this I created a bloody mess.
I waited two or three months, four months, waited for the tap tap just for once. I waited and hated this I created a bloody mess.
I waited two or three days, four days, waited for the tap tap like always. I waited and hated this I created a bloody mess.
I waited two or three months, four months, waited for the tap tap just for once. I waited and hated this I created a bloody mess.Completely insane in her mind

Haha, server shutdown. Förmodligen bara en restart, så servern är nere en liten stund. Och vad händer? ALLA freakar ut! "Omg, what to do!?" "I wanna play!" "Lets go to another server!!!1" och så vidare. Men snälla. Har ni inget att göra utanför WoW? Själv skall jag duscha, hänga lite här och sedan gå in igen. Vinter är 12, jag är med i ett helsvenskt guild och snackar skit i guild chat. Roande :)
Har ett guld. Ojdå, jewelcrafting kanske är bättre än jag trodde? Får farma mines senare, antar jag.

Ikväll blir det tidig sänggång, som tidigare utlovat. Jag är redan nu dödstrött, men med lite choklad och efter en dusch tror jag faktiskt att det blir sweet :)

I've been having trouble with the likes of you straight from the womb

Verkar som att Lilla Gumman har surat klart nu, i alla fall. Sitter just nu i köket med henne på köksbordet och skriver. Bra... Jag stör mig som fan när internet vägrar fungera, och i synnerhet när det är utan anledning! Att kunna ligga i sängen med laptopen på magen och slöglo på tv samtidigt som jag använder internet är en väldigt skön sak, och det innebär att jag inte alltid måste hålla mig i sittande position while at it. Jag tycker om att sitta uppbullad i sängen med datorn på magen och tusen kuddar bakom min rygg. Gärna med Frasier på tv:n också... (och jag räknar dagarna till i maj! Då djävlar! Då köper jag alla säsonger som kommer! ...förhoppningsvis är det då BÅDE säsong nio och tio som släpps, och inte bara den ena...)

Just ja. Jag måste komma fram till vilken nästa långkörarserie jag skall samla på är. Frasier slutar ju efter elva säsonger. Och elva säsonger kan man inte se om hur många gånger som helst på kort tid. Alltså behöver jag något som på ett smidigt sätt kan ta över så att jag inte dör av abstinens. Efterlyser alltså än en gång en serie på många säsonger som innehåller något av SUBSTANS. Inte Vänner eller det där crappy Sex and the City, alltså. (seriöst, jag gillar Frasier, så my kind of humor borde vara ganska uppenbar...)

Does she hate me for what I've done?

Nu kom Viktor online på WoW. Förhoppningsvis är han kvar när jag har ätit, då har jag någon att snacka med när jag slöquestar. Eftersom Viktor har 125g vid level 26 tycker jag att han kan sponsra mig lite ;)

Måste även komma fram till samt posta dagens ögongodis och video. Brrr. Mycket tankeverksamhet idag...Update: Viktor har 133g vid lvl 27.

Snövit i solskenet

Förresten.

När jag kom hem från Flügger förut så startade jag WoW, spelade en halvtimme och sedan bredde jag mackor. Satt som vanligt på cd-spelaren i köket med min kära blandskiva i, och så kom Sol, Vind och Vatten, varpå jag glatt sjöng med. Och plötsligt trodde jag att det var sommar, vad annars kunde det vara när jag var varm, glad, hade solen i ryggen och sjöng Gärdestad? Det var en mysig känsla.

Av alla årstider så föredrar jag hösten, men sommaren är fin. Det är skönt, och så länge jag undviker solen är det ingen större fara. (bortsett från turisterna, men det här är tänkt att bli ett trevligt sommarinlägg och då vill jag inte prata avskum) Kanske någon som har reagerat på det, men jag är inte riktigt vad man kallar "solbränd". Någonsin. Jag gav upp det där med att sola för sex eller sju år sedan, och sedan dess har det bara blivit ljusare och ljusare på min kropp. Numera klarar jag inte av att vara i solen i för långa stunder, då jag blir illamående och yr av det hela. Beror förmodligen på vattenbrist eller något, men jag undviker gärna solen av flertalet anledningar. (alltså, på grund av huvudvärk och för att min hud bränns av det)

Jag gillar inte solbrända människor. Eller, uh, jag har inget emot dem som människor, men jag tycker ärligt talat att solbrun hud inte är så djäkla snyggt. Folk får gärna sola så mycket de vill, min mamma spenderar hela sommarhalvåret på en solstol i trädgården, men fick jag bestämma så skulle folk vara sådär stiligt vita. Faktiskt ^_^

Folk roas av att använda mig som jämförelseobjekt. "Åh! Jag är så bleeeek! Carina, kan du inte ställa dig här bredvid ett litet tag?" :P

Nåväl. Jag hade min period jag också, när jag var liten och ville vara som alla andra. Då stirrade jag avundsjukt på alla solbrända tjejer i Veckorevyn och låg i timmar i solen tills jag såg i syne och inte längre orkade. Och ändå blev jag aldrig annat än rosa. Jag har min fars gener vad gäller pigment. (tydligen tyckte folk att jag var lik min far när jag var liten, men de enda egentliga likheten är pigmenten och hakan. jag har min gammelmormors näsa och mammas gröna ögon)

Apropå likheter. Ingen i vår familj ser ut som någon annan! Eller, Sega ser ut precis som morbror Micke. Zzucken har samma färger som Anna hade. Men bortsett från det? Nej.

Anna vs. Ricard: Vitblonda med klarblå ögon. Anna blev dock superbrun i solen, Ricard blir kräfta.
Anna vs. Fredrik: Fredrik är mörkblond med brungröna ögon, Anna var vitblond med klarblå. Båda blir dock solbrända.
Anna vs. Carina: Inte en likhet whatsoever. Jag mörkblond, mörkgröna ögon, blir kräfta. Anna motsats.
Carina vs. Fredrik: Båda mörkblonda, båda har gröna ögon -dock i olika nyanser. Huden skiljer.
Carina vs. Ricard: Han vitblond, blåögd. Jag mörkblond, grönögd. Båda blir kräftor.
Ricard vs. Fredrik: Vitblond, blåögd, kräfta - mörkblond, grönögd, pepparkaka. Inte en likhet.

Pappa: Blåögd, kräfta, var nog mörkblond när han hade hår.
Mamma: Grönögd, pepparkaka, var mörkblond when younger.

(intressant, inte sant?)

Pausfågel


Short lunchbreak, then WoW.
Be back later.


The bees swarm around my mouth

Har börjat fundera på min packlista inför Paris-resan.
Hittills har jag bestämt att jag skall packa med följande:
 • Min svarta kofta med rosett och min svarta midjelåga köfta med trekvartsärmar. Båda gör vilken outfit som helst till en bedårande sammansättning!
 • Min svarta klänning med vita prickar. Fungerar lika bra under shopping som vid utgång på kvällen. Ett utmärkt val, alltså.
 • Min svarta tröja med kattöron. Om inte annat för att jag vill ha den på hemresan, den är mysig och fin.
 • En svart pennkjol, och kanske körsbärskorsetten. Man vet ju aldrig när man behöver vara lite extra uppklädd.
Skor... Jag är tveksam. Det blir ju självfallet vinterstövlarna, men jag vill gärna ha med något med lite klack. Frågan är bara hur höga klackar jag kommer att orka sporta, och jag vet inte alls hur väglaget är i Paris. De heelsen jag köpte i London för två år sedan är låg klack på, men är samtidigt väldigt söta och passar finfint till mina rara femtiotalsoutfits. Försöker orka gå in mina vita gympaskor så att jag kan ha dem utan att få skavsår; kanske vore en idé att ha dem på mig när jag nu skall skutta till ICA Nära och köpa mjölk... (Funderar för övrigt på att synda och köpa mig en liten chokladkaka: Det hade varit fint att ha när jag surlevlar i WoW.)

Andra saker som skall packas:
 • Min laptop, och allehanda sladdar till den.
 • Min iPod, och sladd till den.
 • En kamera, eller så får mamma ta med sin.
 • Ett antal bra böcker. Jag tänkte köra på en av mina triologier, det borde räcka...
 • Goffe, för jag reser ingenstans utan honom.
Nu tar hungern över hjärnan, dags att fly!

Den som pinad ödemark beträder

Efter att ha  gjort tusen skittrista quests och orkat masa Vinter från level 6 till 11 skall jag nu ta en kort paus, knata till ICA, och köpa mjölk. Jag vill inte logga ut ur spelet, eftersom inloggningen är stängd mellan 16-20 (jag har varit inloggad sedan 13 :p) så jag hoppas banne mig att jag inte blir disconnected när jag är iväg. Nå, i värsta fall får jag väl ta en paus då, helt enkelt. Om två timmar skall ju inloggningen fungera normalt igen.

Jag är hungrig. Borde kanske köpa mat, men jag har det lite knapert på pengafronten (äsch, jag har typ hundra spänn, jag klarar mig ju) och jag kommer att bli sewr på mig själv om jag åter en gång skall stå och slänga bröd jag inte orkat bry mig om att äta upp. Alltså blir det macka ikväll igen; förmodligen rostat men kanske limpa med makrill. Mrrrr. Intresseklubben antecknar, antar jag?

NP: Danzig - I don't mind the pain

Får se ifall jag orkar försöka levla min priest ikväll också, annars kämpar jag vidare med min mage så får vi se hur det går.

I don't mind the pain

Dags för dator nummer två att flipptrippa. Mitt i allt WoW-spelande stendog musen. Slocknade totalt. Gick inte att göra något. Pressade i min reservmus i USB-honan framtill på burken, den lyste men inget hände. Pressade i den baktill; inget hände. Pressade i den första musen framtill; den blinkade till och slocknade sedan. Så jag satte i mus nummer två framtill igen, och nu gick det igång.

Så... Inte bara har musen dött, utan även -verkar det som- musporten baktill. Men jippi-djävla-yay. Och jag har inte en blekaste hur man kollar det :( Musen jag har nu är mindre än den förra, och jag känner mig helt främmande med den. Plus att den har världens kortaste sladd - meningen är att man skall ha den till en laptop.

Vad göra? :S


pic somewhat related

Dagens...

 • Knasigaste: Skylten som ligger mitt på den superhala trätrottoaren vid byggarbetsplatsen med texten "VARNING! HALKA!" Tja, lyckas man ta sig över halva "bron" för att se skylten har man antingen redan halkat, eller i alla fall hunnit upptäcka att ja, det är halt.
 • Sämsta: Den stora skylten utanför Flügger där de skrivit "Ingen KLOR våra priser!" Fyndigt. Gulligt. Eller inte :P
 • Mission: Köpa smör och kolla priser på Flügger. Status: Accomplished.
 • Soundtrack: Apoptygma Berzerk under en frisk solskenspromenad i Kävlinge. I am happy now!

Nu skall jag spela lite WoW och försöka levla Vinter lite. I högtalarna: Horrorpops.

On a different note

Jag vill stödja min vän och arbetskamrat Grency i det yttersta just nu. Hans bror Aldo har gått bort, och jag vet allt för väl hur fruktansvärt det är att förlora ett syskon. Så jag skickar all min kärlek och min styrka till Grency. Jag finns här om du vill prata, jag lovar.

Back to work

Jo! Jag drömde att jag sommarjobbade i bowlinghallen! Jag skulle baka en vegetarisk pizza åt mamma som hon skulle hämta typ fem timmar senare. Bakade upp botten, fick den som vanligt alldeles för stor, slängde på tomtatsåsen och skulle förvärma den, men ugnen var inte igång ännu. Så jag slängde på resten av ingredienserna, och lade pizzan åt sidan under tiden. Någon timme senare tog jag lite mjöl på spaden, plockade upp pizzan och lade den i ugnen. Jag hade dessförinnan lagt på en djävla massa lök på pizzan. Massor av stora, långa lökringar.

Det var konstigt. Men kul!

Mushrooms, puppies, sugar, spice

Så trött. Vill somna om - igen - och bara daze off. Det får bli tidig sänggång ikväll, för jag har skola imorgon.

Nattens drömmar är ett stort frågetecken, men precis innan jag vaknade nu drömde jag om Ingrid. Jag saknar henne! Ingrid är en av de jag ville umgås med i Skåne, men precis innan jag flyttade hit så flyttade hon till ...Bollnäs?

Halsen är lite seg idag igen. Jag får knö på mig ordentligt sedan när jag skall gå till Flügger.

Damaged brainP.S. Caroline, skall vi ta en fika/lunch på onsdag? Jag har gigantoläxan 3000 att roa mig med, visserligen, men jag har lust att fika. Whaddyasay? D.S.

Black widow

Efter att ha närmast stirrat mig blind och döv på skärmen ger jag upp för kvällen. Jag har gjort en rar liten blood elf mage, Vinter, som jag tänkte specca arcane när det väl bär sig an för det. Får se ifall jag orkar spela vidare på henne imorgon: samtidigt skall jag ju orka se efter Kiiri och Honeytongue (priesten jag har på Carolines server). Tusen gubbar, tusen servers. Vad enkelt allt hade varit om alla mina vänner spelat på samma server, istället för på tre olika! Det är irriterande att slitas mellan val; vem vill jag spela med idag? Vem skall jag försöka levla ikapp först? Det känns inte som att jag får välja någon, utan snarare som att jag får välja bort alla andra. Just nu är jag mest pepp på att levla vidare min mage, eftersom det går snabbast och är ett helt nytt område; samtidigt vill jag ju inte hamna alldeles för långt bakom Caroline för då tar det mig en evighet att komma ikapp henne sedan. Decisions, decisions...

Sova nu. Mina ögonlock ligger nere någonstans på golvet och jag ser knappt vad jag skriver. Jag skall läsa lite Cell och sedan låta medvetslösheten svepa med mig in i någon magisk bubbla ett tag. Hoppas på torrt väder och solsken imorgon, jag vill bli värmd av mjuka strålar när jag knatar till Flügger.

Godnatt!

Hjärnbry

Så står jag i valet och kvalet: Skall jag byta server eller inte? Vara kvar på Argent Dawn, eller byta till den PVP-server där Viktor och Smege spelar? Jag vet inte om jag pallar pvp. Men å andra sidan vill jag gärna ha fler att spela med. Det är jättetrevligt att ha Johan att småprata med när jag grindar, men att jag hinner upp i hans level innan Viktor och kompani hinner upp i min level är väldigt liten chans. Så spelmässigt kanske jag hamnar bättre till om jag byter.

Hjärnceller gnuggas mot varandra så pass att det blixtrar om skallen på mig.Eftersom min karaktär är på en RP-server får jag inte lov att byta till en PVP-server. Moget. Jaha, då får jag levla ny karaktär då... :S

Creatures calls

Njä, jag duschar imorgon bitti istället. Jag duschade ju ändå för bara sju timmar sedan, jag överlever nog natten utan att duscha ytterligare en gång idag. Fast duscha är min kärlek... Det gör mig glad och varm. Hrm. Kanske duschar ändå, vi får se. Beror på hur trött jag är: Jag tycker inte alls om att gå till sängs med blött hår, för jag ser så läskig ut när jag vaknar. Kanske duscha, spela lite datorspel några timmar, och sedan falla in i djup medvetslöshet i sängen och stiga upp någongång senast elva imorgon? Det vore en fin plan :)

Ingen skola imorgon. Enda planen jag har som skall utföras är att jag skall lämna tillbaka färgkartan samt göra en budget för februari. Jag borde diska samt börja städa av inför helgen också; ju mer jag städar innan fredag desto lättare kommer det att gå när jag skall förflytta alla möbler till rummets mitt. Oh, mitt hem kommer att vara i kaos under ett par dagar, innan färgen torkat såpass att jag kan ställa allt på sin plats igen. Nåväl, vill man ha det fint får man lida pin, helt enkelt.

Jag är hungrig, och ytterst sugen på macka. Dock har jag inget smör, och macka utan smör är ingen höjdare. Jag får ta ett äpple och dricka lite vatten så går det nog över. Jag är faktiskt stolt över mig själv iochmed min äpple-istället-för-sötsaker-plan. Jag känner mig nyttigare, och jag börjar ta mig ur det nesliga sockerbegäret nu :) Mrrr. Lycka!

Yummy yummy, there's a monster in my tummy

Hemma igen. På tåget satt en märklig kvinna snett framför mig, mot mig. Jag tror i alla fall att det var en kvinna. Det såg ut som en blandning av T-rex, Hulken och Meatloaf. Varelsen (kvinnan) tittade en hel del på mig. Jag tittade nervöst tillbaka lite då och då, och sedan snabbt ut genom fönstret igen. Som att jag var rädd att hon smittade, kanske.

Sedan gick hon av. Istället gick en snygg kille på, och satt sig åt samma håll som jag fast på andra sidan gången. Han gick också av här hemma. Fast inte åt samma håll som jag...

Nu skall jag ta en snabbdusch. Sedan skall jag spela lite World of Warcraft. Jag hade sex nya kommentarer när jag kom hem, men tre var precis samma. Snyft. Nå, jag kände mig lite älskad i alla fall ^_^

Pasta hos Smege gick bra. Det var trevligt att få socialisera lite, slippa sitta och uggla i lägenheten. Vi såg på nördiga program med dålig humor och sedan var jag tvungen att gå till tåget en kvart efter att Outsiders startat. Det var nog bäst så. Människor förvirrar mig.

Frågetecken från gårdagens chattande med Lowe:
-Ser jag lång ut på mina bilder?!
Gör en seriös gissning på hur lång jag är, utan att tjuvtitta på de ställen det står:


Foto från i somras. Lilla Zombie leker Lilla Barbie.

Dagens korkade

Eh. Gårdagens korkade, kan man också säga. Jag åt mackor igår. Det var trevligt. Jag tänkte äta macka idag, men... uhm... jag hade tydligen glömt att ställa in smöret igår. Lagom smart - jag skyller på feberns efterdyningar!

Nåväl. Skall strax klä på mig lite mer och gå bort till Coop, där jag skall återlämna filmen och köpa lite stuff till pastan jag och Smegolas skall tillaga ikväll. Det blir ...carbonara. Igen. Jag kan väl inte rå för att det är gott? Mat är bra och eftersom jag inte hade smör till mina mackor är jag hungrig. Jag tänkte ta tåget som går klockan fem, då hinner jag andas ut lite i lugn och ro. Och så behöver jag inte gå så snabbt - jag är ju inte helt kry än, även fast jag känner mig mycket bättre redan nu, jämfört med i morse. Visserligen var jag stressad så att det räckte till och blev över i morse, men ändå. Fortfarande missnöjd över internetuppkopplingen i Lillan; den vägrar fungera, och jag förstår inte varför. Som sagt, hon har varit såhär en gång tidigare och då gick det över efter några timmar; nu har det varit så sedan igårkväll och fortfarande inte ett uns förbättring. Ack och ve!

Imorgon skall jag städa och gå till Flügger. Jag skall lämna tillbaka färgkartan, samt kolla upp alla saker jag behöver införskaffa utöver färgen; med Simons händiga hjälp har jag fått en massa bra tips på vad jag behöver och inte. Ser fram emot att få måla om här hemma, jag är av stark övertygelse att det kommer att bli bra :)


What can I do, what can I say? Chose your weapon, time to pay.

Öppet brev till H&M

Kära Hennes & Mauritz!

Varför tycker ni så illa om min kropp? I alla dagar av mitt liv har jag fått höra att man duger som man är, men ibland undrar jag. Ni har väldigt fina och bra kläder i ert företag, och jag ser mig gärna som kund av dessa. Dock måste jag besviket konstatera att ni inte gärna gör kläder som passar min märkliga kropp. Ni förstår, jag är kurvig. Jag har inte bett om det, jag blev det bara ändå. Jag behöver kläder som kan rymma min ack så tunga byst och jag behöver samtidigt kläder som framhäver min midja och ytterst smala rygg. Och kläder som även sitter bra över höfterna verkar det inte ens vara tal om att finna!

Idag funderar jag över mina ben. Jag köpte ett par fina, röda knästrumpor hos er tidigare i vintras, för att matcha en klänning och kofta jag har som går i samma färg. Till min stora förvåning insåg jag dock att strumporna är för långa för att fungera som just knästrumpor, och samtidigt för korta för att fungera som overknees. Idag provade jag ett par ljuvliga stayups i nätmodell med prickmönster som jag i glädje införskaffade under förra veckan, och dessa är för långa för mig även när jag har dem uppdragna nästan över höfterna. Ändå är jag inte riktigt av uppfattningen att jag har för korta ben - jag trodde allvarligt talat att jag hade normallängd på dem.

Så, H&M, vad tycker ni att jag skall göra? Jag vill så gärna att de kläder jag köpt av er skall sitta så som tänkt, men min kropp envisas med att avvisa den idéen för mig.

Jag vore tacksam för ett svar.

Med vänliga hälsningar,
//Carina Hellberg - the friendly neighborhood zombie.

Frankly my dear, I don't give a damn

eyecandy
Åter en gång får en av mina heta vänner agera Ögongodis här i bloggen! Den här gången är det den oh så hete amerikanske piloten Mjukis. Sällan ser man snubbar av den här kalibern! <3 (kom igen, brudar! ni kan allvarligt inte säga att den här snubben INTE är snygg!)Mjukis-baby
video
Gamle Misfits-sångaren Glenn Danzig slog sig ju på en storslagen solokarriär. En låt som jag klart gissar är en av hans mest kända är Mother. Jag har hört den spelas på radio. På GOTLAND. Om Gotlandsradion spelar Mother så måste det ju innebära något, aight? Sjukt bra låt iaf. Danzig ser lite photoshoppad ut i videon, haha.
I am a picture

Jag är nog den enda tjejen i hela Skåne som behöver sminka sig för att vara snygg. Jag brukar småkika lite på tjejer på tåget, i skolan, på stan, och ALLA kör naturligt. Kanske lite mascara. Oftast inte ens det. Jag har aldrig sett mig själv som en som översminkar sig; det enda jag använder är mascara, ögonskugga och eyeliner (sistnämnda är ett måste för den där fina fifties-cateye-looken jag gärna nyttjar ^^) och that's it. Vill jag vara extra spiffy blir det lite rött på läpparna, men det är ytterst sällan eftersom jag inte är helt förtjust i att hålla efter en målad mun hela dagarna.

Men... Ingen annan. Och de är så söta ändå! Deras ögon syns. Det gör inte mina när jag är osminkad. Jag har så små ögon och jag känner mig obehaglig till mods när jag inte har mitt smink. Jag är en sådan där ytlig tös som gömmer mig bakom ett sminkat yttre. Typ. Å andra sidan tycker jag att smink är ett bra sätt att framhäva sin personlighet och sin stil. Vad vore en gothare utan mängder av svart ögonskugga och kajal? Och vad vore en bimbo utan sin blåa ögonskugga och sina rosasockrade läppar?

Jag funderar ofta på det där. Vad tänker folk när de ser mig och min gråa ögonskugga? Tycker de att jag är översminkad? Eller reflekterar de inte alls över att jag spacklat på mig?
För mig har det ju alltid bara varit ett sätt att vara lite sötare. Jag tycker om att vara söt.
(jag är för det mesta illa ansedd hos de flesta feminister :P)Det är dock fortfarande en intressant sak att filosofera över, samt lägga märke till. Det är alltså mer som skiljer mig från skåningarna än dialekten.

Jag kommer inte att sluta sminka mig. Jag tycker om att sminka mig. Jag tycker om att man har möjlighet att ändra sitt ansikte utan några mystiska kirurgiska ingrepp. Jag kan en del små tekniker; idag vill jag ha stora ögon, då gör jag såhär. Idag vill jag framhäva ögonfärgen, då gör jag såhär. Idag vill jag se ut som en docka, då gör jag såhär.
Det roar mig. Det låter mig vara kreativ, och det låter mig ha en morgonrutin. Jag behöver rutiner för att fungera.

Angelfuck

Lotta ringde. Trevligt samtal i säkert en halvtmme. Vi har fått tillbaka den uppgift vi lämnade in häromdagen. Och, eh, tydligen har vi missförstått allt. Det står nämligen så, sade Lotta: Ni har missförstått allt, men ni visar att ni kan använda er av SAG! Det var ju det uppgiften egentligen gick ut på. Så... har vi klarat den, eller har vi inte klarat den? Vi är förvirrade. Om Marit inget säger och vi får ut våra poäng för kursen så vet vi. Vi vågar nämligen inte fråga ^^

Ryktet går att vi får tentaresultaten på onsdag. Ett mer illasinnat rykte säger att vi har en gigantisk uppgift som skall lämnas in på torsdag. Individuell uppgift på fyra-fem sidor. Oj. Fullständig satslösning, mer fraser och en massa sådant. Hrrm. Ja, då vet jag vad jag skall roa mig med på onsdag då.

Idag var tydligen en inte helt spännande dag i skolan. Lotta hade smitit efter halva lektionen. Tydligen hade Marit bara diskuterat verbändelser på olika språk, och dragit en massa skämt ingen förstått. På sätt och vis är jag ledsen att jag missade det - jag saknar att träffa folk och är inte alls tillfreds med min isolation.

Idag skall jag gå till affären och lämna tillbaka filmen. (det där med att lämna tillbaka filmer får mig alltid att tänka på American Psycho, Pat Bateman tjatar ju ständigt om att lämna tillbaka sina filmer...) Skall då även införskaffa något att äta.
Senare idag skall jag som sagt var ta mig till Helsingborg och fika med Smegnus. Då skall jag passa på att fylla på mitt Skånekort så att jag kan ta mig till skolan på onsdag. Och så måste jag betala lite räkningar samt försöka göra ett överslag på hur mycket pengar jag behöver ha till målarfärg, Parisresan och februari månads räkningar... Frr.

Dagens OMG WTF?

*klick*

Mänskligheten får det att ruttna inombords.

Whimper whimper, whine whine

Jag vill också bli mobbad på min blogg! Eftersom Aftonbladet skriver ut adresser eller sökord till deras bloggar kommer ju genast en nyfiken hoper och besöker bloggen. Ni vet, samma hoper människor som gärna petar i andras sår, nyfiket stirrar på bilolyckor och som fnissar lite tyst åt Big Brother-skandalerna. Fatta hur många nya läsare de får! Hur många som genast susar in på deras bloggar i ren skandallyster och hoppas hitta de elaka mobbing-inläggen. Som i de flesta fall självfallet redan är raderade.

Jag har också blivit "mobbad på internet" (herregud vad fånigt det låter!) men inte gick jag till tidningarna och grät ut. Det skall jag göra nästa gång! Så snart någon skriver något elakt till mig, i synnerhet om det anspelar på mitt utseende snarare än mina texter, så skall jag ringa tidningarna och snyfta och be dem skriva om mig också, för jag är också mobbad! Eller så låter jag bli, och behåller lite självrespekt.

Jag förstår att det kan vara djävligt jobbigt att få illsinnade och elaka kommentarer. "Du är tjock", "Du är ful", "Du skriver som en idiot" eller vadhelst det nu kan gälla. Men, och nu tänker jag vara ruggigt klyschig: Den som sig i leken ger får leken tåla. Lägg inte ut bilder på er då. Skriv inte saker som folk kan rikta mot er som vapen. Låt helst av allt bli att blogga, för det drar ju besökare. Besökare är inte alltid positivt, vilket folk har fått uppleva nu. Men startar du en blogg, skriver du personligt eller om saker folk kan ha åsikter om, eller lägger ut bilder på dig själv och skriver att din högsta dröm är att bli Bunny - då måste du alltid räkna med att NÅGON kommer att fatta eld och vara elak. Och kan du inte tåla det - don't. Så enkelt är det.

Mobbare finns på alla platser och i alla former. Vissa får väl ut någon form av sadistiskt nöje i att skriva elaka saker och sedan se hur brydd den utsatta personen blir, hur ledsen hen är i ett antal bloggposter därefter ("Jag har rensat ur alla elaka kommentarer..." och så vidare). Det måste ju vara den ultimata kicken. Och när "offret" sedan gråter ut i media..?

Är det inte sagt att seriemördare gärna vill läsa om sig själva i tidningen? Jag tror att de har muttrat om det i en evighet av thrillers och actionfilmer. Mobbare fungerar likadant: De vill se resultat. De vill ha sina offer i tårar, de vill se sina offer svaga. Et voila, nu har de fått göra det.

Men vänta ni bara! Nu är det snart min tur att bli bloggmobbad, och då djäklar regnar besökarna in som aldrig förr skall ni se!Andra bloggar om: , och

And then you kiss me, saying "Good bye"

Det gick åt två brännskivor och en djävla massa energi, men nu är det hela skickat. Det är ju inte precis som att det är rätt ändå, men... nu är det skickat. En halvtimme senare än planerat.

Suck. Jag är matt. Skall se ifall jag kan somna om så att jag kan sova några timmar till. Har inte så mycket krafter kvar efter min lilla panik jag just upplevde och delade med mig av.

...jag kunde inte riktigt somna igår. Dels blev det sent vid datorn, och sedan gjorde jag skolarbete tills riktigt sent, och efter det kände jag mig manad att dela med mig av mina ondskapta tvångstankar angånde hyllan vid min säng. Och sedan någon gång, vilket jag dock inte minns, lyckades jag somna. Jag höll på att inte vakna av väckarklockan, först, men till slut och efter halva låten hade gått så insåg jag att "Vakna, din fjant, du skall maila in din läxa!" och vaknade till. Tappade drömmen någonstans på vägen, kan inte minnas något alls av att jag ens drömt.

Så... Försöka sova några timmar till, vakna pigg och utvilad och sedan spela lite WoW tills jag skall fika med Smege ikväll. Det borde fungera.

Some kind of panic attack

Jag får panik. Jag blir tokig. Jag river mitt hår. Men jag vet inte vad jag skall göra!

Internet vägrar fungera på lilldatorn. Jag kan inte bränna ut arbetet för det går inte att öppna i den här datorn eftersom det är redigerat i Microsoft Office Word eller wtf det heter. Och det fungerar inte att trycka i nätverkskabeln: Den lilla datorn gav helt enkelt upp alla drömmar om internet igår, och jag fattar inte när, var, hur eller varför. Och nu sitter jag här, och kan inte lämna in mitt arbete.

Först vägrade datorn hitta arbetet. Jag var osäker på vilken mapp det låg i, och gjorde en dokumentssökning. Hittade det inte. Letade i alla mappar jag kunde tänka mig att det låg i - hittade det inte. Kände hur hjärtat slog hårdare och hårdare, och till slut hittade jag det märkligt nog. Men nu kan jag alltså inte skicka in det.

Vad skall jag göra? Jag orkar inte tänka, än mindre stressa runt såhär. Är helt yr. :(

With teeth

Jag har tvångstankar om hyllorna bredvid min säng. Tankar som förföljt mig ett tag nu. När jag ligger där för att sova kommer de smygande: Tänk om du går upp ur sängen, halkar, och slår tänderna i en hylla? Och sedan är hjärnan med på noterna, och bjuder mig på sinnesbilder av smärtan som börjar i munnen och sprider sig över hela käkpartiet, ner i nacken och över hela kroppen. Och jag ser framför mig hur jag i ren panik spottar ut ett par blodiga framtänder i min uthållna hand, och det är blodstänk över hela min arm.

Kanske grundas detta i något avlägset minne från när jag som sexåring föll och slog ut båda framtänderna på en lekställning. Det var väldigt läskigt, och jag hånades och kallades för "vampyren" jättelänge efteråt. Då var jag rädd. Det gjorde ont, men det kom så mycket blod att jag var skrämd snarare än i smärta.

Men det går inte att komma ifrån när jag skall sova. Jag försöker slappna av, låta tankarna flyta och stilla somna, men allt jag ser framför mig är mina tänder mot ett hyllplan, och så hör jag det där lilla ljudet som det måste ge ifrån sig. Klonk.

Dumma IKEA-hyllor.


Andra bloggar om: , , , och

Malice in Wonderland

En gång modellade jag för en riktig fotograf. Det var i oktober förra året. Det var jättevarmt och skönt.(*klick*)

Oh-oh-oh, sleep my child

Hrm, det gick väl kanske inte så bra, det där. Med läxan, alltså. Eh. Jag har inte gjort något sedan jag sist skrev att jag skulle göra det. Oops. Jag, host host, fastnade på MSN. Diskuterade längd och dialekter med Lowe, och nazism och utlandsresor med Alex. Som sig bör!

Nu är det dock dags för mig att återgå till Lilla Gumman och försöka få något vettigt gjort. Genitivattribut, appositioner, adjektivattribut... Blargh.

Jag vill sova...


I stab people

Följande vackra musikstycke (av Glenn Danzig, du härlige karl!) dedikeras trevligt nog till Smege, för den passar honom så utmärkt (imho) ^_^

i am heart of the devil
i have heart of the devil

i can make a man
freeze in his tracks
i can make a man
fall to his death
i can make a girl
so eager to please
i can make a young girl
lay down for me
because i'm evil
and love is gone

i can make the skies
thunder and shake
i can make the world
tremble and quake
i can make your pulse
pound in your veins
i can make your heart
stop and start again
because i'm evil
love is gone

i can make the world
tremble and shake
i can make the skies
black in my wake
i can make a girl
so eager to please
i can make a young girl
lay down for me
because i'm evil
and love is gone
my love is gone
Dagens sötaste ord:
Deliciös.
Finns med i SAG, och betyder detsamma som den engelska föregångaren "delicious".

It's Raptor Jesus, lol

Skall jag vara riktigt brutalt ärlig? Jag kommer nog inte att ha ett enda rätt på den här inlämningsuppgiften. Jag gissar hejvilt och försöker stärka mina skumma idéer med hjälp av Universitetsgrammatik för Nybörjare och SAS, och jag tror inte att det helt och hållet är en stabil plan. Något säger mig att detta är en kurs jag kommer att få läsa om i höst, heh. Jaja, då kanske jag är bättre på grammatik i alla fall. Kanske. ^_^Pratade lite i telefon med Lotta nyss. Det lät inte som att hon hade total koll på de klammermarkerade fraserna heller. I så fall är jag inte helt ensam om det, i alla fall. Vi kom häromdagen fram till att vi nog är klassens maskotar. Vi är liksom de där gulliga små oskuldsfulla korkade flickorna som alltid är på gott humör, men som aldrig klarar av något. Bah, jag klagar inte! Värre etiketter kunde man ha! Bättre att de tycker att vi är rara än att de tycker att vi inte alls är det.

Jag är på humör för att diska. Vad är det med mig och motivation, egentligen? Det är någon sådan där inbyggd reflex: Så snart jag har tråkigt skolarbete att ta mig för så känner jag mig alltid djupt frestad att diska, städa, tvätta eller typ lära mig knyppla eller något.
Äsch, jag har egentligen inte så mycket kvar att göra: Jag skall bara markera ut attribut och sedan ger jag upp. Nackdelen är dock att internet vägrar sköta sig i Lilla Gumman just nu, och jag kan inte få över det hela till Stora Tösen. I värsta fall får jag dra ur nätverkskablen ur Tösen och trycka i den i Gumman i två sekunder så att jag kan maila in det hela. (det är ju trådlöst som brummar i lillan, vet ni)

Var duktig nu. Det tar bara en kort stund, och sedan kan du antingen Zzzova eller spela lite World of Warcraft. Don't be a fool. Skriv klart, och imorgon mailar du in det. Easy peasy, ne?

Your head would mean so much to me

Bra, det verkar fungera som det skall igen. Dåså, here goes nothing!
eyecandy
Den här snubben var med i NaPolA och var grymt snygg som översittarnazist i svart uniform. Herregud, någon som undrar över hur jag kunde glömma koncentrera mig på handlingen till och från?! Han ser kanske inte världshet ut på den här bilden, men han var grymt snygg i NaPolA. Dock hittar jag inga bra bilder på honom på google, så ni får tyvärr hålla tillgodo med den här uppvisningen i ungdomlig kewtness:Florian Stetter
video
Ett av mina kära favoritband, Siouxsie and the Banshees, gjorde den här låten till soundtracket till Batman Returns! Riktigt bra postpunk/gothpunk/goth/whatever det nu skall kallas. De har även gjort två av mina absoluta favoritlåtar; Forever och Dazzle. Dazzle finns också som video, sök gärna upp den om ni vill! Har funderat på att ha Siouxsie Sioux som bejb i min blogg, men hittade aldrig några bra bilder på henne. Så ni får passa på att dregla över henne här i videon istället! :)
Me vs. You

Jag blir tokig. Varför kukar blogg.se ur hela tiden? I flera timmar har det envisats med att krascha och inte alls låta mig posta normalt. Morr! Och det är inte bara jag som drabbats, jag vet fler som haft problem med att blogga. Nackdel! >_<

Skall se ifall det fungerar bra att posta det här, så skall jag posta dagens ögongodis och så vidare. Annars får ni det retroaktivt imorgon, så don't worry!

Deep red

Nej, nu ger jag fanimig upp. Nu har jag sett en timme av den vedervärdiga Dracula-filmen på fyran, och nu skiter jag i det här. Den är helt meningslös, och handlingen är helt märklig. Den påminner inte alls om boken, såvitt jag kan minnas, och skådespelarna är vedervärdiga. Vad går det ut på? Vad är tanken? Och varför i hela fridens namn fick jag för mig att jag skulle se på det?

Nej, nu skall jag banne mig skriva klart skolarbetet istället. Jag är hungrig, men det är för sent att äta nu. Kanske äter jag lite ändå; jag har bara ätit tre limpmackor idag och jag behöver mer. Min hals känns så smal, min mage krymper lite...

Imorgon blir det gnällfika med Smege. Jag har en känsla av att vi båda behöver gnälla av oss lite. Och gnäller vi inte så är det bara trevligt ändå! Socialisera är bra, och får mig alltid att känna mig piggare när jag är sjuk. Att bara sitta instängd här hemma och stirra in i väggen gör mig tokig, och jag misslyckas ständigt med att föra ett vettigt samtal med min mor, eftersom min feberyra hjärna rusar iväg i alla riktningar och jag babblar på om helt värdelösa saker.

Äta lite, var det ja... Öppna balkongdörren lite också, kanske. Släppa in lite kyla eftersom jag snart brinner upp. För varmt för mig. Jag vill bädda rent sängen igen, får ta det när jag är frisk så har jag sedan lakan utan baciller. Kanske är på väg att utveckla bacillskräck? Jag har för anledning att undvika vissa saker på grund av bacillrisk. Inte bra... Man måste våga röra sig. Jag har fått för mig att jag inte kan ta på mina väggar, för att det finns djur i dem. Det finns nog inte djur i dem, men jag har fått för mig det ändå, och vem är jag att säga emot mig själv?

Måste posta dagens ögongodis och video också. Det börjar bli sent.

Jag vill ha något att göra på Alla Hjärtans Dag. Make offer, plx.

Fuck the Devil, fuck that shit!

Let your playlist define your personality!

Put all of your songs in ONE playlist, and press random for each answer. Easy peasy!


How does the world see me?
Asmégin - Af Helvegum

Som en liten hondjävul, alltså? Eller bara något sprunget ur helvetet...

Will I have a happy life?
Wolfsheim - I don't love you anymore

Ja, det bådar ju gott :S

How can I make myself happy?
Elvis Presley - (You're the) Devil in disguise

Hehe, det här blir bara mer och mer svårtytt.

Will I ever have children?
The Misfits - Angelfuck

Yay! Barn och bra sex!

What is some good advice for me?
Progidy - Breathe

Jag pratar för mycket, jag vet.

What do I think my current theme song is?
Ghoultown - Bury the Hatched

Urrrrh...

What does everyone else think my current theme song is?
Kraftwerk - Musique Non-stop

Hrm...

What song will play at my funeral?
The Misfits - Hellhound

Haha! Sade ju det! Sprungen ur helvetet!

What type of men do I like?
Lords of Acid - Cybersex Scherzo

Chatpervon?

What is my day tomorrow going to be like?
Apoptygma Berzerk - Like Blood from the Beloved

Mer mensvärk, alltså. Blä.

Why am I here?
The Misfits - I wanna be NY Ranger

Det är mitt livsmål! Män i uniformer!

What will people remember me for?
Apoptygma Berzerk - Half Asleep

Stämmer. Jag sover för mycket.

What song will i get stuck in my head tomorrow?
Horrorpops - Baby Lou Tattoo

Are there people outside waiting to take me away?
De Lyckliga Kompisarna - Troll och Häxor

Låter inte helt ofarligt :S Var är orcherna då?!

What will this year be all about?
De Lyckliga Kompisarna - Där värmen tar vid

Sommaren, mrrrr.

Who loves me the most?
Insane Clown Posse - Cemetary Girl

Vem är hon då? Och varför är hon inte en karl?

What am I most proud of?
Bloodsucking Zombies from Outer Space - Teardrops in Hell

Mer helvetesreferenser. :(

What do I regret the most?
Violent J - What U thinkin' about

Ingenting, uppenbarligen!

What is my deepest darkest secret?
Insane Clown Posse - Clown Love

Hehe, huh?

What do I want to be when I grow up?
Danzig - Soul on Fire

What would I spend a million dollars on?
Bloodsucking Zombies from Outer Space - Attack from Transilvania

Yeah! Jag vill lugnt ha en vampyrattack!


People are people/You set up us the bomb! (2006)

Rubrik: People are people.
Daterat: 2006-07-22 00:16:00

00:11

Jag och Amanda gick ut, tema skoluniform. Och GUDARS SKYMNING, vad är det med er män vad gäller plisserade kjolar, slips och knästrumpor?! ALLA har stirrat, visslat, hojtat, försökt prata med oss, komplimenterat oss för våra kläder, fotograferat oss... Det var till och med en som av någon okänd anledning tog av sig sina byxor för oss. Folk tror oss när vi säger att vi är sjutton, folk frågar om vi verkligen går i skola och har uniform för det, folk har frågat om vi är scouter eller om vi är med i någon sekt. Vi har skrattat i mjugg, sagt att vi är satanister, sagt att vi är sjutton, dissat dem som fan - och ändå ger de inte upp? Allt detta på EN HALVTIMME!!
Blonda flickor i skoluniform är tydligen teh shit. Visserligen är vi ju djävligt heta båda två, men ÄNDÅ!

Imorgon skall vi ha tema korsertter istället, får se ifall det blir bättre eller sämre. ;PSaturday, July 22, 2006

You set up us the bomb!

All of your base are belong to us!


This is my evening:
I got dressed, school uniform ftw, and got home to Amanda. She got dressed, school uniform, and we biked out to the city. We took a walk through town centre, to get to the harbor, and during that fifteen minutes (max!) walk we got comments from almost everyone we met, guys whistled after us and people stared like there was no tomorrow. Then we bought ice cream and sat on a bench on the beach walk, and that's when the real action began. Everyone who passed by stared, one guy asked us kindly to have his picture taken with him between us on the bench and another guy tried very hard to pick us both up for a club he was going to. (he tried this by complimenting our shoes, our socks, asking if we were scouts, laughing uncomfortably when we said that we were satanists (lol!) and by trying to persuade us to go with him by skipping through subjects very fast) While talking to him, I noticed someone moving behind me, and saw a guy with his pants all down, asking if he could get his picture taken with him like that behind us. We got up and ran off very fast.
Then we heard some guy saying something like we looked like those girls who are in british pr0n movies, but we ignored him. He sucked, anyway.
We got to Effes, were the bartender was very keen on seeing identification for us (Swedish limits for buying booze is 18) and almost didn't believe me when I showed him my ID, telling him I am 22. Some older lady warmly complimented our outfits, and all the d00ds at the place stared - like the rest of the guys already had. Then some guy from the table next to us asked why we were dressed like that - he told us he and his company had been discussing us for a while. We told him we were mormons and that we were scouts, and he looked confused and walked off.
And now I'm home, losing all my respect for the human race.

 Please, tell me: What is the deal with men and blonde girls in school uniforms? No one bothered the girls in high heels and dresses that was so revealing they'd rather go naked, but us? We looked so pristine, like nuns! Allright, our skirts was rather short, but that's that! We didn't show any cleavage, and the only skin visible (except face and hands and such) was our thighs down to our knees! Why does everyone want to pick up a girl looking like she's 16-17 wearing a school uniform?
Comment and let me know, ok?


Go to sleep, little baby (2004)


Rubrik: Go to sleep, little baby.
Daterat: 2004-07-18 22:34:00

22:29

Har kommit på hur jag skall lösa pizzabaket tills jag fått in lite mer rutin på det: Om man förbakar ett par fem pizzor så klarar man sig bra :)
Nu jobbar jag inte förrän onsdag nästa gång. (jag har ont i mina knän)

Imorgon skall jag betala en förfallen räkning. Sedan skall jag bjuda på lägenheten. Whee. Håll tummarna för mig! :)

(jag är hungrig)

Skall städa mitt rum också. Men orka! Plus att om jag skall flytta så kan jag börja packa ner alla mina saker istället för att städa upp dem, *carinalogik*

Ont. Hungrig. Agh.
Idag skrek jag ”fulfitta” till en turist som var dum i huvudet. Då såg hon sur ut, även fast jag satt i en bil när jag sade det. Hörde hon? I vilket fall som så VAR hon en satans fulfitta, idiot! Turister är ett satans pack som bara är till för att göra mig aggressiv om somrarna. Dö!

Nu: Läsa ut del tre i Dödens Port. Sedan läsa halva del fyra, kanske. Whee.

Att vinna Effes, del 2 (2004)

Rubrik: Att vinna Effes, del 2.
Daterat: 2004-07-25 13:09:00

13:01

Ja, utan tvekan, vi var snyggast. Det måste vi ju ha varit - det var ju oss alla raggade på! (och vilken framgång, ikväll fanns det hela ...um... kanske fem? snygga killar, wohoo)
Vi var ju så kawaii. Sjöng hårdrockskaraoke på Effes - Poison och Tainted Love. Vi r0xx0rs (oh my, och just när jag skrev detta, gissa vilken låt som hoppade fram i winamp? Sure thing, Poison!) Detta slår helt klart Borgen med hästlängder! <-- där fick man ju inte sjunga! :(
Vi sjöng Bimbo tillsammans med två rara töser också, som vi sedan dansade med i undervåningen samt åkte på Pickadoll med. Pickadoll var dock inte höjdare, av flera anledningar, så när de andra valde att festa vidare -promenerade- jag hem. Japp, jag gick ENSAM genom Visby, en lördag kväll mitt i turistsäsongen. Höll på att börja gråta efter de första tre minuternas promenadväg, så jag fick Piipi att ringa upp mig - raring! Hade därmed sällskap hela vägen hem, och slapp nästan höra alla kommentarer, ”Öh, snygg kjol!” och ”Shit, kolla vilken snygg brud!”. >_< Leave me be, ye bastards! ’Lest I will maroone ye, y’arrr!

Gillar inte riktigt när folk inte förstår att ja, jag kan hälsa, men that’s it. Försök läsa signalerna, ditt pucko! Jag vill -inte- prata, jag vill -inte- dansa, jag vill prata med Amanda och inte med dig. So long, sucker! *skjuta i huvudet*

Jag minns inte hur mycket poäng det blev igår, men det skall vara plus tre dissningar till ;)
Kvällen var som sagt var en höjdare, så här kul har jag nog aldrig haft när jag gått ut :)
Kul att träffa Jovi också!

Suffer in Silence (2006)

Rubrik: Suffer in silence.
Daterat: 2006-02-19 00:48:00

00:41

Jag hade rätt: Inget annat än kaos väntade mig på jobbet. Trots all kaos har det dock gått bra, och jag har till och med fått beröm för mina pizzor. Dock spenderade jag de första två timmarna med att riva sönder min näsa, eftersom den kliade så infernaliskt. Tror fortfarande att det beror på mjölet, även fast läkarna säger nej... Nu är näsan öm och svidig, och det är fan jag också :P Hoppas verkligen att min näsa kan leka snällt imorgon, orkar inte ha så här förbenat ont i den imorgon igen precis.
Nu är jag i alla fall öm i hela kroppen, så jag skall posta det här och sedan krypa ner i min fina säng och läsa vidare i min bok. Kommer att läsa ut den, så jag får se till att vara smart att ta med nästa del också. Jag undrar om någon någonsin råkar se mig när jag knallar runt naken i min lägenhet på nätterna? Note to self: SKAFFA PYJAMAS FFS! :P

Det är kul att jobba med mamma och pappa. Det är riktigt bra, till och med, eftersom jag verkligen vet precis var jag har dem, och kan lita fullständigt på att de ställer upp så fort jag behöver hjälp. Visserligen vet jag ju att Pablo ALLTID ställer upp, och att de andra också är schyssta; men alla gör ju inte precis alltid det de skall göra, om man säger så. Mams och paps är alltid på rätt plats vid rätt tidpunkt.

För övrigt: klockan har tickat över till söndag. Kan ni tänka er att det har gått sju månader idag? Det kan inte jag... Även fast jag inte kan glömma vilket otroligt knytnävsslag det var, så känns det så avlägset, som en dröm. ...och ibland glömmer jag, och det gör mig rädd. Jag vill inte glömma, jag vill alltid minnas. Kan ni förstå hur otroligt illa man mår när man inser att man nästan glömt sin systers existens? Hur ilsket förtvivlande det är att upptäcka att man levt vidare utan en tanke på henne? Jag vill inte sörja henne alltid, men jag vill inte glömma. Ibland skrämmer jag mig själv.

Älskade.


03:53

Kom på en sak jag ville tillägga. Eller, rättare sagt två saker:

1) Jag minns den skarpa smärtan och chocken när jag insåg att Patrick varit otrogen, och hela mitt uppbrott från honom. Det var en naiv smärta, en barnslig dröm som gick i kras. Jag grät så länge, så mycket, jag trodde att jag fick slut på tårar. Men ...sedan minns jag den smärta jag upplevde när Anna dog, och det var en så otroligt annan upplevelse. Jag jämför verkligen inte händelserna med varandra, utan bara sättet jag faktiskt upplevde dem. Smärtan efter Patrick var knivskarp, sorgen efter Anna var trubbig, döv och tyst. Svårare att stå ut med, faktiskt.

2) Ibland kanske jag glömmer Anna och allt hon var. Ibland vet jag att jag romantiserar den relation vi hade, att jag får för mig att jag skulle ha kunnat prata med henne om saker jag faktiskt inte alls hade kunnat nämna för henne, och det kanske skall vara så. Det jag faktiskt minns bäst av det hela är sekunderna då pappa berättade för mig. Jag minns lukter, hur ljuset låg i köket, vilka som var omkring, allt. Det snurrar runt mig som i en mobil, det gör mig nästan yr, men just de sekunderna minns jag med sådan skärpa att det förvånar mig. Man skulle kunna tro att man stängde av alla sina sinnen i det ögonblicket, men på något vis skärptes de in extremo. Vad beror det på?

Sova nu, men jag är pigg. Fan.

Modivational


Good nurse/Bad nurse

Jag har äntligen fått tummen ur och fixat taklampan. Plötsligt är det ljust i min lägenhet, och jag kan SE saker som ligger på golvet. Stabilt. Lyckades inte få tillbaka locket på den, men det fungerar finfint som det är ändå. Jag behöver ju ha bra belysning i helgen när jag skall måla om här hemma.

Är igång med skolarbetet. Något säger mig att det inte var helt bra att missa föreläsningen vi hade i fredags: febern slog till vid en väldigt dålig tidpunkt. Som tur är har jag ju mina tusen asdyra kurslitterära böcker, men ändå. Jag tror att en föreläsning i attribut och hakindelade fraser hade hjälpt mig en aning. Jaja, jag skall göra så gott jag kan och resten får vara. Jag räknar ändå inte riktigt med att faktiskt klara den här kursen; det känns som att jag behöver klara Struktur I innan jag faktiskt greppar Struktur II.

Skall plugga vidare nu. Dricker té och håller på att brinna upp. Djävla feber. Skall duscha sedan, då svalkar jag av mig lite....

What are you looking at, perv?

Drömmer om att ha råd att köpa kläder från Stop Staring!
Stop Staring! har klänningar som passar utmärkt på oss tjejer som har lite kurvor, de framhäver byst, visar upp midja och sitter snyggt över höfter. Det är något i modellerna; man ser inte annat än yummy ut i en sådan här klänning.

So far så har jag tre klänningar från Stop Staring! Bortsett från att jag råkat köpa en i fel storlek så sitter alla tre alldeles utmärkt, och man känner sig riktigt snygg while dressed in them.

Om den elaka servern som min hemsida ligger på slutar bråka så att jag kan komma åt bilderna kanske jag kan slänga upp bilder på mina tre Stop Staring!-klänningar sedan.

Oh, jag vill ha värme och solsken och ljumma vindar så att jag kan börja ha klänningar på mig. Just nu skulle jag frysa ihjäl - OCH BLI SJUKARE - om jag vågade mig ut i en ärmlös klänning i pennmodell. Suck.

En kvart kvar av Top Model, sedan skall jag göra skolarbete. Ja, det vill jag ju. :S
 

Do I make you horny, baby?

Stämningsmusik... Fungerar det?

Ponera att du hänger med en het snubbe hem efter en trevlig kväll på krogen. Väl hemma tänder han lite ljus och sätter på musik, och ur högtalarna strömmar ...Barry White. Det finns bara ett sätt att hantera en sådan situation: Med ett stort djävla skratt, för ingen kan väl seriöst tro att lite maskulin bassång får tjejerna att slänga trosor åt höger och vänster för att sedan ivrigt slita upp bältesspännet på karln i fråga?

Det finns musik som passar bättre, som är bättre avsedd för ändamålet. Vem vill inte sexxa lite till tonerna av Rein Raus av Rammstein? Råare toner, bättre takt och inte minst hetare stämma. I'd do Till Lindemann före Barry White anyday, baby!

Jag och exet brukade spela Dimmu Borgir, Cradle of Filth och Opeth när vi sexxade. En sak är säker: Ombyte förnöjer. Rutiner är dåligt och bör undvikas. I samma sekund man hör Thirteen autumns and a widow och exet började hånga häftigare (inte coolare, utan mer pang-på) så visste man att "jahaja, nu kör vi igen". Alltid samma sak, aldrig någon förändring. Men hey! Säger man inte ifrån får man skylla sig själv, right?

Last caress

Jag har fortfarande feber. Det kryper i mig. Det känns som att jag har myror över hela kroppen och i hela kroppen och på huvudet och i tårna och ARGH! Jag fryser. Men jag är varm. Oh, jag vill duscha!

Två timmar kvar av Top Model. Sedan skall jag göra det där djävla skolarbetet så att jag kan stressa av, och sedan skall jag WoW:a, alternativt . Alternativet känns djävligt fresh, faktiskt. Vad skönt det vore att slippa ha smör i huvudet, myror i ryggen, varma tegelstenar runt njurarna och äckel i armarna. Mrrr... Sweet lovely death, I am waiting for your rest - come sweet death, one last caress.

Jag vill gå på klubb. Med zombiesminkning. Cat suit, lackkorsett, lackstövlar och zombiemejk. Blod runt hals, hårbotten, ögon och mun. Ruttnad över hela kinderna... Stort svart hål där näsan skulle ha varit. Lite Michale Graves, liksom. Det hade varit skitkul. Nästa gång jag skall ut får det banne mig vara ett av mina main alternatives for outfit. Det gäller bara att kunna sminka sig så. Whee, huvudet fullt av roliga idéer. (dock: kroppen full av mindre roliga sjukdomar)

Jesus is a raptor, not a lion, you silly kitty


If you got it, flaunt it


Intermission

Jag hatar reklam. But, then again; det skulle vara kul att jobba med det. Fotoreklam, typ. Helsidor i tidningar. Modeller, sminkning, produktplacering, text... Ja... Det skulle vara kul. Kanske något man borde satsa på. Läsa lite journalistik, sedan grafisk framställning eller något sådant.

Top Model får mig alltid att vilja bli modell, typ. Men jag är för kort: När de dissar tjejer som är typ 175 har ett Knubbdäck på 164 centimeter inte en rutten chans i helvetet. Fördelen med pinupbilder: Är man lite chubbydelic och kurvig så är det bara en fördel, det ger en mer att flaunta. Brrr, jag vill hitta min kamera igen. Jag har ju min fina svarta peruk, den är mycket bettyliciousness.

Fast angående framtidsyrke... Så länge jag får vara estetisk, impulsiv och hela tiden får utnyttja förändring och egna regler så är jag glad. Jag måste få skapa. Jag måste få göra som jag vill. Jag måste få lov att ändra omgivning, förändra mig själv och förändra. Det är viktigt för mig.

Nu börjar programmet igen.

Ich will dich

Hittar en massa rara småsaker jag vill ha. Bilder, figuriner, ljus, pryttlar av olika slag. Drömlägenheten skulle vara fylld av saker jag själv hittat, köpt och ställt på plats. Massa saker som är JAG. Urgh, jag behöver mer pengar. Eller helt enkelt sluta köpa asdyra korsetter och skor som jag sällan använder, I guess.

Modebloggare. Hur har de råd att köpa så dyra saker? Och varför är det så få av dem som köper SNYGGA saker?

Jag vill ha smörgåstårta. Och en snäll näsa.

Försöka sova går inget vidare. Jag är pigg och vill hellre slöblogga och glo in i skärmen. Film på väg hem, dock. Kanske kan se lite på den...

Kanske glo på

TV3 Dokumentär
Serie
Underhållning
15.20 Top Model Sverige
15.20-16.15 Svensk realityserie från 2006. Jakten på nästa toppmodell går vidare. Den här gången i Milano. Nio svenska tjejer tävlar om titeln under ledning av toppmodellen Malin Persson, coachen Hervé Bernard och andra personer ur Milanos världens modeelit.

Oopsie-daisie

Detta är min ettusende post. Yay, go me!Detta är inte party-illern Göran. Detta är nog inte ens en iller.
Men den kan få heta Göran ändå. *snäll*
(iller är ett djävligt kul ord, btw!)

Whee!!! Yay!!

Världens bästa straffklapp åt Thomten vore att ge honom en hel armé målad såhär:Don't you agree, Elenaria?


Schmerz und Angst

Jag gillar inte mina lungor idag, heller. Lungorna och hjärnan, de kan dra åt helvete for all I care. Varje gång jag andas hackar jag till, som när man snyftar ni vet. Det är smärtan. Smärtan från njurområdet/äggstockarna/whatever. Den delen kan vi också sälja. Fler kroppsdelar till salu, alltså!


Take your pick!

Ja, jag är gnällig idag. Men så mår jag därefter också, så jag får faktiskt lov att vara svidig och grinig.
Som sagt: Dags att dö i sängen. Kanske kan jag andas normalt när jag vaknar. Kanske kan jag det inte. Vi kan ju i alla fall hoppas att jag är mindre sur när jag vaknar.

Zombination

Nu är min undead priestess level 6, efter två timmars spelande. "TVÅ TIMMAR?" tänker ni självfallet upprört, och jag kan inte annat än beklagande nicka och anlägga en bekymrad min. Japp, två timmar, eftersom min dator helt plötsligt bestämt sig för att den inte vill att jag skall kunna spela World of Warcraft, och därmed gör allt som står i dess kraft för att lagga så mycket den bara kan. Att gå ner för en kulle tog mig fem minuter. Jag är inte alls glad på min dator just nu. Planen var att bli level 10 asap, sova någon timme, göra läxan och sedan levla snabbt som fan så att jag kan få spela tillsammans med Caroline. Men icke, sa Stora Tösen.

Nu skall jag vila lite. Försöka sova, eller åtminstone läsa. Jag orkar inte sitta upp längre (just nu är jag dock uppkurad mot ett stort antal stora kuddar för att kunna se skärmen ordentligt när jag skriver) och jag är helt slut i kroppen efter att ha spelat WoW i två timmar. Som sagt: Det finns inte en chans att jag skall klara av att gå i skolan imorgon.
När jag vaknar skall jag äta något så att jag får i mig lite energi, och sedan skall jag klammermarkera fraser och hitta framförställda/efterställda attribut. Oh, vad kul jag skall ha. [insert sarcastic smiley here]

Sterben, stirbt, starb. Gah. Så heter det typ inte ens. Men vad vet jag?

Får hoppas att WoW fungerar som det skall mot kvällen. Eftersom jag kommer att ligga hemma i två dagar till borde jag hinna levla lilla Honeytongue (min rara priestess) och kanske hinna ikapp Caroline, eftersom jag misstänker att hon har skola nu i dagarna. Det hade varit bra. Det är alltid roligare att spela när man har någon att spela med.

Dags att dö i några timmar.

Brain for sale

Det känns som att någon har greppat mig om fotlederna och dängt in mig i väggen x antal gånger. Hela huvudet, ansiktet, näsan är helt mosiga och dumma.

Jag gillar inte min hjärna idag. Därför säljer jag den! Mmm, yummy! Lämna bud i kommentarerna.

Won't stop screaming

Plötsligt kom jag på det, vad jag drömt om! Eller, lite av det i alla fall. Okej då, EN PERSON som var med då, om det nu skall vara så petnoga. Jag drömde om Hunken. Om Orch-Legolas. Alven som plockade näshåren. Han med de perfekta ögonbrynen. Elenaria vet precis vem jag menar.

Bah. Det är precis som efter P. Man träffar en kille, inser att han är perfekt på alla sätt och vis - tills man stöter på hans korkade dåliga sida och upptäcker hur kass personen i fråga faktiskt är. Och efter P så var jag övertygad om att jag aldrig skulle kunna hitta något snyggare och bättre - tills jag sprang på F. Eller rättare sagt, tills HAN sprang på MIG, för det var han som började. Och plötsligt har man en märklig sexuell relation till det snyggaste man sett i pojkväg och allt är perfekt - tills han en dag bestämmer sig för att ignorera en totalt. Eh, okej? Bitch. F räddade mig från att angsta över P, men vem skall rädda mig från att angsta över F? Går det att ta ett steg närmre perfektion, eller har jag redan bränt mina vingar vid solen och är på väg att störta handlöst ner nu? Finns det bara hundar kvar åt mig nu, när gudarna vänt mig ryggen?

Bah. Nu skall jag göra en undead priest på Carolines server och levla den lite. Sedan skall jag kela med Kiiri igen. Får se hur länge jag orkar sitta upp, jag är helt matt och förstörd. Koka té, kanske? Hm...

Lady Vengeance

Den här filmen såg jag trailer för igår, och blev genast nyfiken. Frågan är bara om den finns att hyra i Sverige? Annars borde man kanske kunna köpa den på SF-bokhandeln, de brukar ha asiatiska importfilmer...

Andra bloggar om: och

Teenage monster killed my father

Det är ju inte en chans att jag kan gå till skolan imorgon med tanke på hur jag är idag. Jag vaknade vid sju och skulle gå på toa, och insåg att alla mina andningsgångar var täppta. Hela halsen skrovlar, och jag kan i stort inte prata, för jag är hes och börjar bara hosta. Charmigt. Så... Göra läxan, maila den till Marit, och vila upp mig till onsdag. (vi är lediga på tisdag)

Hela kroppen är helt matt, och jag tror att i alla fall febern är på väg bort. Men... En aning feber, en hel del mensvärk och ett stooooort mått förkylning är INTE ett bra recept. >_< *ledsen i ögat*


Beware

Nytt besökarrekord under gårdagen: 269 unika besökare! :)

Swallowing diamonds cutting throats

NP: Grendel - Zombination

Nu skall jag nog krypa ner under täcket med min King-bok och umgås lite. Mensvärk och allmänt nysig, inte helt bra. Imorgon skall jag göra skolarbete och försöka avgöra om jag kommer att orka gå i skolan på måndag; annars skall jag göra skolarbetet i datorn så att jag kan maila det till Marit. Som det känns just nu skulle det vara bra att vara hemma på måndag för att verkligen bli frisk. Jag gillar inte att gå tillbaka till skolan innan jag känner att jag klarar av att sitta upp utan att bli yr av det.

Det är varmt. Alla stearinljus värmer mig. För varmt. Jag undrar om jag dör av köld om jag ställer upp balkongdörren några minuter och släpper in lite kyla? Lite isvindar... Äsch, isvindar? Vem försöker jag lura? När jag vaknade i morse var det nästan 14o vid mitt köksfönster. Just nu ligger det på en två-tre, om ens så lågt. Nästan sommarvärme ju...

Jag skrev 30 poster igår. Kanske ...20 (?) idag. Oj. Idag har jag besökarrekord igen! Senast jag kollade var ni 245 glada främlingar! Det ni :)
Synd att jag har feber och bara svamlar, annars hade jag kanske lyckats få någon återkommande, haha ^_^

NP: Grendel - Soilbleed

NaPolA - Führerns Elit

Så... Det drogs en djäkla massa paralleller till Ondskan och Döda Poeters Sällskap i samband med NaPolA. Eh, orka. Jag tyckte att den var bra, och kan gott rekommendera den, oavsett vad man tycker om de ovanstående böckerna/filmerna. Stark handling, bra skådespelare, den är på TYSKA och inte på fjantig amerikanska och de har fett snygga uniformer. Mrrr. Uniforrrrmer.

Okej, så kanske är mitt omdöme en aning skuggat av det faktum att jag mest dreglade över heta ynglingar i uniformer, men filmen var bra ändå. En lite annorlunda vinkling på det ack så välkända nazisteriet. Inte en massa judehat, utan snarare hela kraften som består i att man hela tiden måste hävda sig mot alla andra och vara den bäste. Kamratskap, påstår de. Avundsjuka och småsinthet, säger jag. En för alla och alla för en? Knappast. Egoism i sin sanna dräkt.

En sak jag dock stör mig på i filmen är de lösa trådarna; Vid ett flertal tillfällen blir man som tittare medveten om att "Ah, här har vi en viktig del i filmen, det här kommer de att spinna vidare på!" bara för att inse att nej, det var allt vad kött på benen vi fick. Bland annat är det en karaktär som genast blir Friedrichs fiende, enligt hans roomies: "Nu har du skaffat dig en fiende". Det ENDA man sedan får se av den fienden och hans agg mot Friedrich är att han ...stirrar surt på honom under måltiden... Erhm. Man får lite sådär känslan av att filmen blivit förkortad, att delar har blivit bortplockade. Och att filmen vill vara Harry Potter.

Sneeze my brains out

eyecandy
NaPolA (*klick*) må vara en hemsk och väldigt seriös film, men det ändrar inte det faktum att den är full av assnygga ynglingar i uniformer. Förlåt, men så är det. Så. Mrrr, uniformer!!Max Reimelt som Friedrich Weimer (mitten)

video
En video jag själv laddat upp på Youtube! Jag har länge saknat en bra video till Dschinghis Khans låt Dschinghis Khan. Så här är den! Go look-see!
Save a horse, ride a ZombieBlåmärken på benet? Vet jag iiiiinget om!

Kortfattat

Nyduschad, nerbäddad, skål med morötter och gurka på magen, skål med dilldip bredvid, och ett stort glas vatten. Nu skall jag se på nazirulle nummer två, sedan skall jag posta er en bejb.

Puss och snusk.Mrrrr, uniformer, UNIFORMER! :)~     

I am the source of your destructionJag tänkte sådär... Bädda iordning sängen, fluffa upp kuddarna, blanda dipp och tända lite ljus. Och så duscha, igen. Jag känner ett behov av att få gömma mig i varmvatten ett tag... Flyta bort lite, värma min frusna lekamen.

Det känns som en mordisk mensvärk är på gång. Ja, det är väl dags för det igen... Jag vill inte. Jag får så ont, jag försvinner i ett moln av röd smärta. Jag har fortfarande inte försökt fixa starkare värktabletter att fly med, men det kanske är bra. Jag överlever ju. Jag gillar inte tabletter och mediciner, jag vill klara mig utan. Men ibland... ibland är det så svårt att stå ut. Att tänka, finnas, andas. Ibland vill jag bara skrika tills det slutar göra så satans ont i mig. Nåväl. Varmvatten, var det ja.


Death comes ripping

Nu har jag skippat mina skillzorz i tailoring och blivit enchanter istället. Har just spenderat 4 guld i AH på ett trettiotal vapen/rustningsdelar som jag har dissat. Haha, "Vad gör du när Kelda gör jobbet?"

Apropå Kelda så är det dags att göra carbonara nu. Jag tror att jag blir lite piggare av varm mat <3 Skall läsa lite Get Fuzzy också...

Jag hade egentligen tänkt spela lite WoW ikväll, men jag tror att jag skall se på filmen istället. Den är två timmar lång; om jag orkar kan jag ju spela lite efteråt, helt enkelt. Jag tror dock att lite lugn och ro i liggande position kan vara en bra idé, jag är lite yr och var helt matt när jag var till affären förut. (nu pratar min mage, kräver mat och försöker få uppmärksamhet. hade jag kunnat hade jag bitit den djäveln så att den håller tyst!)

Vädrar ur. Det drar kallt på mig. Tacksamhet är värme vid spisen. Och varm mat i magen. Jaja, jag är övertalad, sluta tjata nu :P

Every time I murder I get happy!

Var stolta över mig: jag köpte ingredienser till carbonara så att jag kan laga varm mat åt mig ikväll trots allt. Om jag orkar. Men nu har jag i alla fall mat i kylskåpet, och det är mer än jag hade innan!

Jag gjorde en sådan där skitsnygg teckning i paint för att visa er hur snygg jag är idag:Yeah... Ingen som raggar på mig idag, inte. Jag ser inte ens odöd ut; jag ser bara ut som ett lik. Ett levande lik, men vid sämre vigör än en zombie enligt normen.

Nu skall jag spela lite WoW.

Die Earthling, Die

Påklädd. Avklädd. Gör ingen större skillnad: Min näsa känns ändå som en stor svamp, och mina leder är lika svåra att röra. Dumma kläder. Dumma kropp. Jag är fortfarande osams med min hud. Nu är det i vilket fall som dags för mig att gå till affären en kortis. Jag tänkte passa på att ringa min mor och gnälla lite. Lite sådär "Tyck syyyyynd om mig, jag är sjuuuuuk".

Jag tror inte att det blir någon mat idag heller. Kanske tar en macka senare, men annars blir det nog inget större än dipp och morötter och gurka. Jag är trött, matt, slut och avslagen, och orkar inte bry mig om mat. I värsta v ä r s t a fall så har jag ju nudlar hemma också. Det är ju bra för min stackars ledsna hals också.

Igår hyrde jag nästan Grimm Brothers igen. Jag skulle nog ha hyrt den istället för Conspiracy, för den var faktiskt inte alls något vidare. Jag störde mig mest på att han som spelade Heydrich såg ut som Peter Standar, och att han som spelade Bühler såg mer ut som Heydrich än vad  Heydrich gjorde. Han såg ändå för snäll ut. Heydrich, alltså. Nästa gång jag väljer mellan en snygg film jag vet att man kan se utan problem och en film jag egentligen ville ha som bok, så får det bli alternativ a.

Jaja. Hej så länge. (kanske se Deathstalker 3 and the Warriors from Hell via MST3k ikväll?)

The Zombie from the Black Lagoon (eg. the Blue Bathroom)

Duscha. Jag känner mig nästan levande igen. Precis utstigen ur duschen kan jag nästan inbilla mig att jag har jagat febern på flykt, men riktigt så rart är det nog inte tyvärr. ...skrev jag, och nyste. Suck.

Skall klä på mig tusen lager kläder och sedan boffa bort till Coop och lämna tillbaka filmen. Jag har kommit fram till att jag nog skall köpa lite gurka och morötter och dipp att äta ikväll. Det är inte alls lika slibbigt som chips, och jag kan utan problem dricka vatten till. (det är godare med cola om man äter chips) Jag tror att kvällen kommer att spenderas i Azeroth, jag vill som sagt köra RFD igen och försöka få det fina bältet. Skall se ifall jag kan ta ett fint screenshot på Kiiris nya axelvaddar också, hon ser så NaZzTy ut. (Sluta nysa!!!)

Kära trogna, återkommande läsare. Om två veckor blir det en veckas uppehåll i mitt bloggande, såvida det inte mot all förmodan finns internet på hotellet i Paris. Datorn kommer att följa med mig dit i vilket fall som helst, så om inte annat får ni hela veckan retroaktivt när jag kommer hem igen. Jag tänkte bara förvarna lite i god tid ^_^  (detta gäller ju förvisso ni kära nya, förhoppningsvis återkommande läsare!)

Urgh. Zombie fryser. Zombie är ...lagom naken... eh... hejdå.Old pixxor. Från i våras/somras.

Braaains

Namn: Carina Ulrica Hellberg
Smeknamn: Ina
Födelsedag: 27:e mars
Födelseort: Visby
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Svart
Pluggar/Jobbar: Pluggar svenska på Lunds Universitet
Familj: Mamma, pappa,  två småbröder och en bortgången storasyster.

FAVORIT...
Färg: Röd, lila, rosa, blå, svart
Plats: Visby
Land: USA (som resmål betraktat)
Spel: World of Warcraft
Drog: -
Film: Airheads, Blast from the Past, Cannibal the Musical
Djur: Katt
Affär: Lagerhaus
Serie: Frasier
CD: Opeth - Damnation
Café: Ringduvan
Skor: De svarta med röda klackar <3
Internetaktivitet: Min blogg

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: Ja
Gnälla: Ja
Skrika: Nej
Sova: Ja
Ha ångest: Ibland
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: Ibland
Drömma sexdrömmar: Ibland
Ta droger: Alkohol
Försöka vara annorlunda: -
Klä dig i svart: Ja
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Ja
Röka: Nej
Ha sex: Nej
Ljuga: Nej
Hata folk: Nej
Lita på folk: Ibland

NÄR...
Åt du senast: Två timmar sedan
Läste du en bok senast: Igår
Var du på konsert senast: November 2005
Köpte du något senast: I förrgår
Kysste du någon senast: November 2006
Svor du senast: Igår?
Sjöng du senast: Idag
Klagade du senast: Idag
Är det sommar: Uh, i Juni?

VEM...
Saknar du: Anna.
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Uh... dunno
Vill du slå: -
Kysste dig sist: -
Vill du kittla: Piipi ^_^
Kramade du sist: Uhm... Vet inte
Vill du prata med: Mamma
Skrek du på sist: Inte en blekaste
Vill du vara som: -
Sårade dig sist: Say no evil, hear no evil och så vidare
Vill du bli galet full med: Eric och Leo!
Gjorde dig riktigt glad senast: Caroline, för hon har bra humor och en rolig ring-signal :)
Fick du sms från senast: Lotta
Ringde dig senast: Simon

HAR DU...
För många vänner: Nej
Förföljelsemani: Ja
Tvångstankar: Till och från. Det var värre förr.
Någon annan psykisk sjukdom:  Nej
Skadat någon: Ja
Färgat håret: Ja
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Ja, hål i öronen
Några tatueringar: Nej
Egen dator: Två
Gjort bort dig rejält: Jovars
Bra självförtroende: Till och från
Komplex: Ja
Kysst någon: Ja
Haft sex: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Bjudit ut någon: Ja
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: ~
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Förmodligen
Velat vara otrogen: Nej
Varit otrogen: Nej
Stulit någonting: Nej
Lämnat landet: Ja
Rymt hemifrån: Med tillstånd ^^
Tuttat eld på nåt: Everytime I'm drunk, baby
Gjort något olagligt: Tror inte det

HUR...
Går du: Svajande med långa steg. Enligt Lotta kan man på lång väg se att det är jag som kommer på grund av min gångstil. Mrrr. Höftrull.
Svarar du i telefonen: "Hallå?"
Fördriver du tiden: Bloggar, pluggar, spelar WoW, fikar
Mycket pengar har du: Mer än folk tror
Tjänar du pengar: CSN-bidrag
Bäddar du sängen: Så fluffigt som möjligt
Ofta diskar du: ...en gång i månaden?
Ofta städar du: Så ofta jag orkar
Går det på jobbet: Jobbet gick alltid bra, skolan går också bra
Många stör du dig på: Just nu, idag? Två.
Ofta träffar du din familj: Några gånger om året... Svårt att säga när det bara är ett halvår sedan jag flyttade
Mycket äter du: Inte särskilt mycket. Jag har inte så rymlig magsäck...

Grrr

Film
Rysare
21.00 Dracula
21.00-22.00 (Dracula (UK 2006)) Brittisk rysare från 2006. Den unge aristokraten Arthur Holmwood har världen framför sina fötter. Men precis när han ska gifta sig med sitt livs kärlek, Lucy, upptäcker han att han har en ärftlig dödlig sjukdom I ett försöka att lura döden fördärvar han för alla omkring sig inklusive sin nya fru. Han blir involverad i en ondskefull sekt, lyckas sända en oskyldig man att möta ett hemskt öde och släpper lös de djävulska krafter som den karismatiske greve Dracula besitter. I rollerna: Dan Stevens, Bill Eagles, Sophia Myles, Rafe, m.fl. Sänds i 16:9.

 Film
Rysare
22.20 Dracula
22.20-23.10 Brittisk rysare från 2006. Fortsättning.


Vad fan? Mina klasskamrater sade ju att det var Bram Stoker's Dracula som skulle gå? Missnöje!! Jag vill inte se någon lame engelsk version från 2006 :( Nu har jag redan i förväg bestämt att det här är en dålig film.

Fiend without a face

...tittar folk verkligen på Melodifestivalen/erna? När jag var liten fanns det bara en, och den såg man på för att det var kul att dissa alla losers som ställde upp. Jag brukade se på det med mamma... Det var ju samma grej som att man såg på Fångarna på Fortet, Det Kommer Mera och alla de där programmen. Jag, mamma och Anna brukade se på Mann og Mann, någon som kommer ihåg det? Det var en svensk, en norsk och en dansk som tävlade mot varandra i olika grenar. Jag tror att den som vann var den som var hunkigast eller något... Oh, och Kär och Galen! :) TV var mycket roligare när de visade alla game-shows, innan det blev inne med dokusåpor och kändistävlingar. Nu blev jag nostalgisk ^_^

Det finns inte en enda dokusåpa jag skulle kunna tänka mig att ställa upp i. En annan sak som stör mig angående dokusåpor är det faktum att det är så syyyyynd om alla deltagare efteråt: "De målade upp mig som en häxa!" "Folk hatar mig" och "Sådär sade jag ju inte alls!!!". Well. Dokusåpor har gått på TV i, vad då, tio år? Om man inte vid det här laget har fattat vad det går ut på så förtjänar man allt skitsnack man får. Så är det bara. Ja, de klipper som de vill. Ja, du är typecastad och kommer att få spela den roll som TV-teamet avsatt för dig. Ja, folk kommer att hata dig. Ja, så är det, din dumma fan. Så sluta att ställa upp i skitprogrammen om ni inte kan ta följderna. NI FÅR JU SJÄLVA STÅ FÖR KONSEKVENSERNA!

Fast när jag var liten fantiserade jag om att vara med i en dokusåpa. De t verkade ju så tufft, och man fick tävla och vara på TV! Fan, vad korkad jag var när jag var liten. Jag hade allt för många skumma idéer för mig:
"Jag vill ha stora bröst när jag blir stor!" Jo tjena, så fick du 65F också. Skönt för ryggen, inte sant?
"Jag vill ha massor av beundrare när jag blir stor!" Jodå, stalkers kallar de, och jag har haft min beskärda del, tyvärr. Svåra som fan att bli av med, och väldigt obehagliga att ha efter sig.
"Jag vill vara med på TV när jag blir stor!" Mja, hade jag fått ett erbjudande idag hade jag kastat sten på människan i fråga. Get away from me!
Och så vidare. Jag undrar vad det var i min lilla hjärna som kom på alla de här korkade idéerna?

Nu skall jag duscha. Och ikväll (eller när skiten nu går) så skall jag INTE se på Melodifestivalen. Jag skall se på min nazistfilm och spela World of Warcraft. Puss på er!

Yummy


Death whispered a lullaby

Jag behöver prata lite i telefon. Få känna att jag är lite viktig idag, trots att jag går runt i pyjamas, ser ut som en fågelskrämma i håret, har noll och inget smink och känner mig lika rar som Beastman. Funderar på att ringa mamma, eller få henne att ringa upp mig, och få snacka lite skit. Gnälla lite och få lite sympati för att jag har feber och inte kan göra något, typ.

Idag vill jag sy. Pyssla, sy, ordna, dona, städa, fixa, mojsa och äta godis. Det får bli film och godis istället, köpa lite sötsaker på Coop. Fast egentligen inte, för ärligt talat klarar jag inte av sötsnusk längre. Socker är för mycket, jag blir bara illamående och disträ. Det måste väl vara ett ganska stort tecken på att man börjar bli vuxen? "Du klarar inte längre av att äta socker utan att bli illamående". Kanske köpa lite morötter och dip. Dipp dipp dippa och se på nazisterna. Jag vill ha en uniform... En till, alltså. Flera! Dels vill jag ha den där fina skoluniformen jag är så pepp på, och dels vill jag ha en gammaldags sjuksköterskeuniform. De hade en väldigt fin sådan, från andra världskriget, på eBay för ett tag sedan (i somras?) men jag hade inga pengar och nu verkar det inte finnas fler. Söker man på nurse uniform nu får man upp fula "sexiga outfits" eller riktiga sköterskekläder för tjockisar. I'm thinking "Scream!" och deras rara uniformer och söta skor. Fast visserligen, skulle jag klä ut mig till en Scream-nurse så förväntar jag mig ju att det skall komma Misfits-zombies och jaga mig genom långa korridorer också (mrrr, Graves, Doyle!) Bag.

Äta nu. Jag tjatar. Jag fortsätter skylla på att jag är sjuk och på att jag måste hävda mig här, i förhoppning om att någon skall skriva massa rara kommentarer så att jag känner mig lite fin inombords trots att jag ser ut som en gråsugga. :P

You've got something on your chin... eh... nevermind...

Mrrr, Zombie hungrig. Zombie vill ha hjärna. Zombie äta macka istället.
...jag har skolarbete som skall göras tills måndag... Framförställda attribut, efterställda attribut, nominalfraser och hakindelning av fraser. >_< GIV MIG STYRKA!


Sacrifice

Spelade WoW i ett gäng timmar. Nu är jag level 41, och har en massa ny bra equip! En ny wand, en ny kniv, nya byxor och nya axelvaddar. Blev surad på av någon mupp som antydde att jag ninjade kniven, men jag ville ha den och tyckte att den vore bra för mig. Han rollade ju inte ens för den, så jag hajar liksom inte problemet... Dumma människor. Jag vill göra Razorfen Downs fler gånger; det finns ett bälte jag verkligen vill ha och behöver!

Nu skall jag äta lite, ty jag är hungrig och har trots att jag varit vaken i fyra-fem timmar inte ätit något alls. Jo, ett halvt äpple, men det kommer man inte så långt på. Sedan skall jag duscha och knalla till Coop och lämna tillbaka Conspiracy. Funderar på om jag skall köpa något att äta, eller om jag skall klara mig på macka under kvällen... Jag vill sova, men filmen skall vara tillbaka senast arton, och om jag sover nu kommer jag att vara helt seg när jag vaknar. Dumma feber.

Jag borde inte göra saker när jag är sjuk. När jag skriver skriver jag bara fel. När jag spelar råkar jag attackera fel snubbar i fel ordning och allt blir kaos. Plus att jag, eh, råkade ninja ett quest för att jag inte läste ordentligt vad det stod. Så alla blev sura, men jag tror inte att de hajade att det var jag. Oops. Som sagt, feber är inte min bästa vän. Och han får fanimig inte komma på mitt kalas! >_<

Where no one can hear you screamMrrr, Bloodsucking Zombies from Outer Space, åter en gång i min dator <3

'Ello! Ne'ermind me, I'm just a wyrm

Idag är jag omotiverat varm, och min näsa nästan värre än igår. Jag har reagerat på att jag lyckas få med tusen av stavfel när jag skriver, men jag är alltså nyvaken och har feber, och med tanke på hur kasst jag ibland lyckas skriva just när jag bara är nyvaken så tror jag inte att feber gör det hela bättre.

Det verkar i alla fall som att jag kan sitta upp utan problem idag. Bra. Då skall jag spela lite WoW och bli level 41 ^_^ Då har ja, eh, gått upp EN level på en vecka. Kanske borde anstränga mig och bli hela 42, för att inte vara fullt lika pinsam? :p

Vad äckligt, kladdigt varmt det är idag. Jag har balkongdörren öppen och inga kläder på mig, men jag är så varm. Illa. Snart kommer det att dala, och jag kommer att frysa som en mask istället. Wyrm! Erm. Feber, var det ja...

Gimme some sugar

Jag drömde att min bror Ricard hade hand om mina aktier, varpå han sålde dem så att jag tjänade typ 80.000:-. Det var också något om affären och bowlinghallen, men jag minns inte riktigt vad det handlade om.

Idag har jag ont i halsen, och är lite sockervadd i skallen, men det värsta verkar ha gått över. Goodie! ^_^

Beast of BloodDen här vill jag kramas med inatt ^_^

Old newsFast den här borde ligga i en kategori som skulle få heta [Zombies urdåliga humor]
I vilket fall som helst så är den från i somras någongång, om inte ännu tidigare.
Det kan till och med vara så illa att frisyren på bilden är aktuell, och då är det här från november/december 2005.

Until the end of the world

Efter att ha spelat WoW i en-två timmar orkar jag inte sitta upp längre. Jag är jättenära level 41, och så fort jag levlar har jag två nya rustningsdelar som åker på, men jag orkar inte spela i tre timmar till för att levla. Har förflyttat mig från Badlands till Tanaris, det är nya mobs att döda och ett nytt område att röra mig på. Efter att ha spenderat ett antal timmar i Badlands orkar jag inte hänga där längre.

Nu skall jag byta pyjamas och läsa Get Fuzzy tills jag somnar. Får se hur dags jag vaknar imorgon; jag sätter mobilen på ljudlös och sover tills jag vaknar självmant. Iochmed att jag blev sjuk kan jag ju disponera lördag och söndag precis som jag vill; alla mina trevliga planer gick ju om stöpet. Alltså blir det sova, se på Führerns Elit, spela WoW och läsa som gäller imorgon, och sedan skall jag lämna tillbaka filmerna.

Your heart starts beating faster

Ytterligare en sugardaddy! Sälhüllan mailade mig 50 guld helt apropå ingenting! Jag gillar att vara tjej i WoW ^_^

Fluffy fluffy bun-bunsJag vill sätta upp en massa hentai på mina väggar :)


Wollt Ihr das bett in Flammen sehen?

Simon ringde! Det var trevligt, då hade jag någon att prata med! ^_^ Han skall hjälpa mig måla på fredag och bistår med bil, så att jag slipper släpa sexton liter färg över halva Kävlinge! Och så sade han att han kunde hjälpa mig att spackla, för det fattar jag inte hur man gör ^_^ Sneeeelt <3

Dricker lite vatten, ser på Little Britain. Skall se om jag orkar sitta upp sedan, och då logga in på WoW en stund :)

Min mage ser jätteliten ut idag. Funderar på att äta lite choklad. (sjokla, om man får tro Marjorie)

Zzzombie zzzombie zzzombie

Jag har tråkigt, och det enda jag orkar göra är att halvligga i sängen med laptopen på magen. Det är anledningen till att jag spämmar min blogg idag: Jag måste göra något för att inte bli galen av att vara isolerad. Jag vill ha någon att prata med, något att göra, en hjärna som fungerar som den skall (lobotomi, någon?), hud som inte spökar, en hals som är frisk och en kropp som orkar hålla mig i sittande position utan att jag blir yr och illamående. Sjuk är dåligt, och jag är ensam. Jag vill fortfarande kela. Mrrr. Ha en trevlig manskropp bredvid att få vila mot och ge bort min värme till, svalka mig vid. Slippa ligga ensam här och stirra som en annan zombie. >_O

Decapitated

Enligt DA INTRAWEBZ så är den här tjejen knubbig på gränsen mot tjock. Hennes kroppsform liknar min egen väldigt mycket (först trodde jag att något tagit en bild på mig i supersmyg!) och jag undrar ju då: Vad då, är jag tjock för att jag ser ut såhär?Bild vänligt stulen på 4chan, censur av mig.
(ja, inget djäkla pr0n i min blogg inte!)Detta inlägg presenteras i samarbete med min ABSOLUTA SERIOSITET och min trevliga FEBER. Icke att förglömma ett stort mått ironi och självdistans :P

I högtalarna just nu

*klick*


I can make your life a living hellOtroligt söt mobilkatt; Rara lilla Gizmo från Gremlins; Super Mario plushie. Giev plx!

Voodoo MagicJag gillar glow in the dark. Skelettet är inte av den sorten, men de rara zombiesarna och hjärnan är! Jag vill ha leksaker i stil med dessa att sätta i min lägenhet så att den blir lite mer zombiefierad! Vill även ha fina filmposters från zombierullar och sådana saker. Mer monster åt Lilla Zombie!

Mann gegen Mann

Åt så mycket jag klarade. Nu är jag lika illamående som förut, samt trött i huvudet efter att ha suttit upp. Det blir inget WoW idag, jag får fortsätta hålla mig i sängläge framför tv:n.

Serie
Komedi
21.30 Little Britain
21.30-22.00 Brittisk kultkomedi med stark kärlek till avvikare. Del 6 av 6: Dafydd måste bestämma om han ska fortsätta vara "den ende bögen i byn" eller slå sig ihop med de andra bögarna i London. Och Florence måste bestämma om hon ska hänga undan krinolinen för gott. Marjorie får inse att det svåraste ordet att uttala är förlåt. I rollerna: Matt Lucas och David Walliams. Bredbild

My crawling flesh ticklesDags att försöka äta lite. Vet inte om jag orkar sitta upp, jag halvligger i sängen och är illamående och yr. Jag avskyr verkligen att ha feber. Jag är varm och kall om vartannat, jag nyser som en dåre och jag orkar inte göra något. Så. Som sagt, försöka äta, och sedan får vi se vad jag tar för mig. I värsta fall får jag puffa upp alla kuddar och läsa lite King eller Get Fuzzy, och se ifall jag kanske kan sova lite. Hela helgen är åt skogen nu, dumma dumfeber :(

Jag vill inte ha min hud. Kan ingen ta bort min hud? Den är varm och äcklig och i vägen.

Es must kald zu sein

Jag stör mig enormt på amerikanskt tal i filmer om Tyskland. Allt för många filmer faller på det: De må vara bra regisserade, ha en intressant story och duktiga aktörer, men när de öppnar käften, iklädda sina Totenkopf-uniformer, och en harang på ren amerikansk accent flödar ut... Stämningen förstörs totalt. Varför blandar de så gärna tyska och amerikanska? De kan stolt säga "Heil Hitler" med tyskt uttal, men resten av deras tal är så genomamerikanskt att det finns inte.

Detsamma gäller ju i Phantom of the Opera. La Carlotta bryter bra på italienska, men alla andra pratar ren engelska/amerikanska. Eh, Opera L'populaire (eller hur den nu heter) ligger ju i Paris, så skall hon bryta på italienska borde väl de andra bryta på franska?

Småsaker, jag vet. Jag hänger upp mig på allt för många småsaker.

Popcorn with the fresh taste of brains!

Andra titlar att se fram emot:
 • Alice - Baserad på American McGee's Alice *klick*
  Fast jag stör mig som fan på att det är Gellar som skall spela Alice :(

 • Dragonlance - Baserad på böckena av Margaret Weis och Tracy Hickman *klick*
  Den här tror jag kan bli riktigt bra! Jag har sett lite concept art, och det ser grymt ut! <3

 • Sweeney Todd - Ny film av Tim Burton, med Bonham Carter och Depp *klick*
  Det är en musikal/thriller/deckare, och det är Johnny Depp. Hallå? Det kan ju inte bli annat än rart :)Andra bloggar om:
, , , , , , , , , , , , och


Fangs

*klick* Sweeeeet! Mer Wolverine åt folket! <3Andra  bloggar om: , ,
, , &


I find you're gone

Att andas genom näsan är som att spruta eld. Det gör ont. Det är varmt. Det är obehagligt.
Nu skall jag äta och läsa Get Fuzzy, och sedan skall jag bädda ner mig i sängen och se på nazifilmer. Jag är inte så rolig idag. Blir ni uttråkade av dagens inlägg kan ni ju gräva runt lite i arkivet, någonstans måste det ju stå något kul.

This is my gun

Jag hyrde två nazirullar.
Detta i samband med den lista över böcker jag publicerade igår (*klick*) kan säkert se märkligt ut i vissa ögon, men jag stör mig på att jag måste försvara ett intresse. Jag är inte mer nazist än jag har blå ögon, så stupida kommentarer undanbedes.

Återkommer med recensioner på filmerna när jag sett dem, tänkte jag.

I came here from the darkest corner

Stephen Kings Cell i verkligheten? :)

THERE'S A REASON CELL RHYMES WITH HELL.

On October 1, God is in His heaven, the stock market stands at 10,140, most of the planes are on time, and Clayton Riddell, an artist from Maine, is almost bouncing up Boylston Street in Boston. He's just landed a comic book deal that might finally enable him to support his family by making art instead of teaching it. He's already picked up a small (but expensive!) gift for his long-suffering wife, and he knows just what he'll get for his boy Johnny. Why not a little treat for himself? Clay's feeling good about the future.

That changes in a hurry. The cause of the devastation is a phenomenon that will come to be known as The Pulse, and the delivery method is a cell phone. Everyone's cell phone. Clay and the few desperate survivors who join him suddenly find themselves in the pitch-black night of civilization's darkest age, surrounded by chaos, carnage, and a human horde that has been reduced to its basest nature...and then begins to evolve.

There's really no escaping this nightmare. But for Clay, an arrow points home to Maine, and as he and his fellow refugees make their harrowing journey north they begin to see crude signs confirming their direction: KASHWAK=NO-FO. A promise, perhaps. Or a threat...

There are one hundred and ninety-three million cell phones in the United States alone. Who doesn't have one? Stephen King's utterly gripping, gory, and fascinating novel doesn't just ask the question "Can you hear me now?" It answers it with a vengeance.


...fast okej, kanske inte RIKTIGT samma. Men ändå. :P

Blood loss


Kanske jag skulle kunna hyra film... Ja, då hade det varit extra värt att gå till affären! Hyra ett par filmer, köpa lite choklad och så lite bröd och mat, så klarar jag kvällen utan problem. Nu blev jag ju nästan pepp på att gå ut och frysa! :)

Min näsa är INTE min kompis idag. Den är täppt, gör ont och känns tusen gånger större än den är. Jag vill slå på den. Istället får jag nöja mig med den härliga catchphrasen: DU FÅR INTE KOMMA PÅ MITT KALAS.


Lamb of god

Vaken igen. Efter tre timmars sömn/icke sömn ger jag upp och går nu upp. Chattar lite med Greg, och funderar på att gå till affären. Jag behöver stasha lite mat. Något att äta inför kvällen. Och jag är dödligt sugen på limpmacka med makrill. Bröd, och så något jag kan laga till ifall jag orkar äta varm mat... och så vill jag ha mjölk, och kanske lite glass. Jag har fyrahundra spänn att klara mig på, det kommer man långt på.

Det gör lite ont bakom mitt ena öra. Och så har jag TEH BEDHEAD med håret stående åt fyra vilda håll. Fördel med att bo ensam när man är sjuk: Man behöver inte visa upp sitt sjuksvullna, hårstående, fula jag! (fast går jag till affären så har jag ju inget val... hm... det får bli rånarhuva och cowboyrånarnäsduk!)

Jag tycker inte om att sova bort halva dagarna. Jag ville ju städa idag! Kanske blir jag piggare om jag får i mig mina makrill-limpor, så orkar jag kanske städa lite sedan. Om inte annat så i alla fall städa av bokhyllan och plocka bort all tvätt jag råkat sprida omkring mig...

Vi får se.

Bitch at the beach

eyecandy
Mer damer i min blogg! Idag tar vi den uråldriga men jätteheta Vampira! (jag är SÅ sugen på att se lite Ed Wood-rullar idag!) Masuimi Max gjorde en variant på Vampira, men jag föredrar äkta vara ^_^Vampira
video
Ytterligare en video med Apoptygma Berzerk. Låtarna via videos låter inte alls likadant som låtarna via cd-skivorna och så vidare, men det går helt klart att lyssna på ändå! Suffer in Silence känns passande idag när jag feberynkar hemma. *klick*
Would you bite the hand that feeds you?

*klick* I like!

Jag vill inte vara med i vare sig kår eller nation, jag tycker att det är fullständigt onödigt. Enda gången jag varit inne på min nation (Kalmar Nation) är när jag skrev in mig. Jag bryr mig inte om studentfester, sittningar och nollningar och allt vad det heter. Det är inte för mig. Detsamma gäller min kår, Humanistkåren. Jag har ingen aning om varför jag måste vara med där.

The allmighty GPFörlåt. Men det är ju kul! ^_^

Does not compute

"Skriv klart uppgiften och maila in", tänker jag, men jag orkar inte. Jag orkar bara ligga ner och stirra ut genom fönstret. "Maila in den så fort du kan, så kan du sova i lugn och ro sedan." Och på något djävla vänster lyckas jag sätta mig upp, gripa efter Grammatik för Nybörjare och skriva ner det där sista lilla som skall stå.

Jag tror inte att vi får godkänt på det här. Men nu är det i alla fall inmailat, och ur mina händer. Nu får det gå som det går.

Nu skall jag sova lite, jag är trött, hela hjärnan har gått sönder, och jag skulle väl kanske behöva äta men det gör jag när jag vaknar sedan. Funderade på att se på tv, men det är verkligen bara skitprogram som går på dagtid. Days of our lives? Vem vill se på sådant, om man bortser från min mommo? Det borde finnas en sjuk-kanal. Där kunde de visa roliga filmer, trevliga serier och kul program. Sådana där saker man gärna ser på när man är sjuk... Jag får ploppa i en dvd-film sedan, när jag har vaknat, så kan jag se på Big Fish eller Airheads eller Rocky Horror Picture Show eller något annat kul. Eller anime. Imorgon vill jag må jättebra så att jag kan äta pizza och se på Napoleon Dynamite med Caroline.

Så. Läsa Get Fuzzy tills jag somnar, och sedan sova tills jag vaknar. Inga krav på väckarklocka, inga krav på annat än sömn, vila, mat och mer sömn. ...jag vill kela. Jag vill ha någon att få hålla om lite när jag sover, så att jag känner mig trygg och vet att någon tar hand om mig om allt går åt skogen. Fast ingen vill. Blä på er :P

What shall become of us?

Försökte spela lite WoW, men blev bara sur eftersom det laggade så djävligt. Höll på att dö ett par gånger tack vare att datorn valde att vara en fitta, lagom irriterad. Nu vill jag vila, men jag skall se om Lotta sms:ar först så att jag kan få rapporten ivägskickad. Är hungrig, men orkar inte bry mig om att äta.

Come with me, you'll never be afraid

Ringde upp Lotta. Hon skulle kolla de där sakerna i SAG åt mig, så stannar jag hemma idag. Skall kasta ett sista öga på vår rapport, och sedan koka en kopp té åt min stackars svullna hals. Får se hur länge jag orkar sitta upp innan jag måste gå till sängs; jag gäspar och är yr, men jag är inte helt trött och är gärna vaken i några timmar innan jag sover middag. Det får alltså bli en del tyck-synd-om-mig-bloggande idag. Jag kan göra önskelistor, packlistor, leta upp roliga musikvideos och gnälla om mitt nuvarande tillstånd som sjukling. För en sak skall ni veta: Jag blir VÄLDIGT ynklig och gnällig när jag är sjuk. I synnerhet när det känns som att jag ser ut som en fet hamster (mer än vanligt, alltså) och när min hals gör ont, och när jag är så varm att hjärnan snart exploderar i ren värmeöveransträngning. (stavningen går inte så bra idag märker jag...)

Dan skickade lite webcomiclänkar igår, jag kan bädda ner mig med laptopen på magen och läsa dem sedan. Och så har jag ju mina Get Fuzzy-album att roa mig med. <3

You give me fever

Feber. Har sms:at Lotta om att jag inte kan komma, jag hoppas att hon klarar sig själv idag. Om hon kan kolla upp lite saker i SAG och sms:a mig så kan jag göra klart vår rapport hemma och sedan maila in den. Jag tror inte att jag borde gå ut alls idag. Jag har mat hemma, och jag kan koka stora mängder té. Caroline, vi får höras senare idag angående imorgon. Du får jättegärna komma hit om du vågar, jag tror inte att jag smittar.

Jag tycker inte om att vara sjuk. Som sagt var: jag kan inte sova mer just nu. Jag skall göra det sista på vår rapport och sedan spela lite WoW, eller ynkblogga :P

Raw


You know what you are

Jag är sjuk :( Min hals är så tjock och öm att jag knappt kan svälja, och jag vetefan hur bra jag kan prata. Idag blir det stor djävla polotröja, tjock sweater och ett par varma byxor, och förmodligen hemgång antingen innan lektionen eller på rasten. Jag har sovit dåligt hela natten, har vaknat till flera gånger, och nu kan jag inte ens somna om även fast jag inte behöver gå upp förrän om tio minuter. ...jag hatar min hals. Seriöst, jag får fråga Marit om det är okej att jag går ifrån lektionen, för jag behöver hålla mig hemma i värmen och dricka té egentligen. Gläh.

Misstänker att det föreligger en viss risk att vi får tillbaka tentarestultaten idag. Vågar jag kolla? Jag vill så gärna ha G, jag kommer att bli väldigt ledsen (men kanske inte så jätteförvånad...) om jag får UK. Håll tummarna för mig, är ni snälla!

Nu skall jag klä på mig, sminka mig, och packa ner laptopen ordentligt så att jag får med mig henne till skolan.

(besökarrekord på 217 besökare igår!)

Förslag

Detta är mina förslag i nuläget. Jag tycker helt klart att detta skulle kunna fungera. Det finns säkert de som passar even better, men... idag vore jag nöjd med dessa :)


Hugh Jackman som Jesse CusterNaomi Watts som Tulip O'hareSteve Buscemi som CassidyAndra bloggar om: , , ,
, , och

Sie ist ein Model und sie sieht gut aus

Så stolt som jag blir över mig själv varje gång jag diskat och städat av köket är det märkligt att jag inte gör det oftare. Nu har jag ett skinande rent kök, och disk som står över hela diskbänken och sakta, droppande, torkar. Jag har druckit saft, dansat, sjungit och diskat som sig Zombie bör, och nu har jag förvisso ont i halsen, men utöver det är jag nöjd och tillfreds. Imorgon skall jag städa resten av lägenheten: Sedan blir det ack så vackert och jag kan spela WoW eller se på film eller vad jag nu vill!

Jag tycker om min lägenhet. Jag tycker om Skåne! Jag älskar det fina, platta landskapet med åkrar så långt ögat kan nå. Det är lugnt. Det lugnar mig. Det är mitt äventyr. Med min ö och mitt gamla liv långt i fjärran öst, så kan jag andas ut Gotland och andas in Skåne. Och jag blir varm om hjärtat av att faktiskt veta att a) mina föräldrar är stolta över mig och b) de saknar mig. Det är allt vad bränsle jag behöver.
Mitt Skåneäventyr ser väl inte riktigt ut så som jag föreställde mig det när jag sökte till skolan i våras, men det ligger mig inte till last. Jag tycker om hur jag har det, jag tycker om de vänner jag fått. Caroline, Lotta, att jag blivit bättre vän med Smege, och så Viktor de få gånger jag träffar honom :P Och Simon, får vi inte glömma! Och samtidigt som jag har er här, så har jag er andra där hemma; Amanda, Ida, Eric, Leo. Och så alla andra utspridda över Sverige! Johan, Dan, Victor, Nadine, Anders, Johan, Lowe. Jag är bortskämd med många vänner <3 (ta inte åt er om jag glömt någon, jag är så virrig, alla räknas självfallet lika mycket!)

Funderar på om jag skall slöglo på internet, eller kanske läsa lite, innan klockan blir tio och jag skall se dokumentären på trean...

The Munster Creep

turn up this record
and turn the lights down
try a new dance
that just blew into town
put out your arms like a Frankenstein
stomp around the room and have a crazy time

and do the creep (do the creep)
do the monster creep
and do the creep (do the creep)
do the monster creep

all you've got to do is just stomp your feet
and put out your arms like if you're walking in your sleep
ah-ha-ha, do the creep, do the monster creep
ah-ha-ha, do the creep, do the monster creep

come on everybody
and sip a witches' brew
(do the creep, do the monster creep)
you can do the creep now
like the monsters do
(do the creep, do the monster creep)
make like a vulture, give your girl a scare
she can be a vampire if you're on your neck

and do the creep (do the creep)
do the monster creep
and do the creep (do the creep)
do the monster creep

if you do the creep and you do it well
your favorite ghoul friend will be under your spell, ah-ha-ha
(do the creep, do the monster creep)

come on every midnight,
and bring your special date
everybody's bleeding
at the cemetary gate
if they look dead, but the minute we arrive
the clock strikes twelve and then they comes alive

we do the creep (do the creep)
do the monster creep
we do the creep (do the creep)
do the monster creep

turn on this record
turn your lights way down
and try a new dance
that just blew into town

ah-ha-ha, do the creep (do the creep)
do the monster creep, ah-ha-ha

Nya bilder. (2002)

Nya bilder.
Lör 1 jun 2002 21:00

13:52

Pratade i telefon tre timmar i går natt. Anders ringde klockan 00:00, vi lade på 02:43.
Så... Jag borde enligt all världens regler ha minst 45:- bonus (inte för att den är viktig när det gäller att prata telefon, men det känns som om de pengarna kan underlätta för mig om JAG vill ringa på ngn, anders t.ex.) men den dumma subban på comviq säger hela tiden ”Du har fjorrrtonnn kronor” och låter slibbigt överlägsen. Sådant gör mig mordisk. Skall se om jag fått min bonus i morgon, annars ringer jag och klagar.
Detta är inte första gången comviq snuvar mig på bonus.

Skall kanske ta kort sedan, så att jag får visa upp min fina klänning. Dvs, om jag lyckas övertala mamma eller Ricard att hålla i kameran. Jag lovade ju anders att jag skulle ta kort (enda sättet att få honom att ge mig kort på honom när han är sminkad) så jag har inte så mycket till val antar jag.

Nu känns livet bra igen. Jag är god vän med alla ”mina” pojkar, och jag saknar inte de borttappade så mycket längre, även fast det ibland kan kännas väldigt tomt...
Men just nu är som sagt allt bra.

Hejdå.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
16:41

Fem nya bilder i galleriet. Så såg jag ut när jag gick och handlade. Jag skrämde två små flickor och så var det en pojke som raggade på mig. Mycket roande :D

Monsterkatt?/Ont (2002)

Monsterkatt? / Ont.
Fre 3 maj 2002 10:26

08:08

Hm. Katten min skrämde slag på mig igår. Ena sekunden låg han vid fotändan av min säng, nästa sekund låg han bredvid mig. Kan tillägga att min katt är vrålfet, så att ha förflyttat sig den sträckan (ung. två meter) på några få sekunder utan att jag märker det är omöjligt. Alltså: Vad gjorde min katt och varför märkte jag det inte?
Fick i alla fall för mig att han var en spökkatt och var lite rädd för honom ett slag. -Jag har allt för livlig fantasi.

Inte deppig mer.


10:25

Alltså, seriöst, det känns som om jag kommer att svimma snart. Har sådan mensvärk att jag bara vill gråta eller dö.
Knarkade i mig tre ipren 400, vilket inte hjälpte minsta lilla, så Hanna ville ge mig en av sina naproxen. Dock gick vi till skolsyster för att kolla om det skulle vara farligt att ta en naproxen i samband med tre ipren, och hon blev helt chockad över att jag knarkat så mycket ipren idag.
Mian ben är helt darriga och jag är helt borta i huvudet. Vet inte vad jag skall ta mig till... Någon som har ett tips eller två?
Kan tillägga att jag för var gång jag får mens får värre och värre mensvärk, vilket ger mig stark ångest och något som närmast liknar skräck dagarna innan jag får mens.

Post scriptum: Det är som vanligt inte flickan i filmen som skrivit brevet.

I wish I was an apple, hanging from a tree, and everytime he'd pass he'd take a little bite out of me

Spelade lite WoW. Det hackade dock en del, så jag orkade inte spela mer. Jag skall nog vara väldigt  duktig nu och fixa den där disken, och sedan skall jag se lite på tv:

Dokumentär
22.00 En postorderfrus dagbok
22.00-23.00 Brittisk dokumentär från 2006. Det finns 10,5 miljoner fler kvinnor än män i Ryssland och över 25 000 kvinnor om året skriver in sig på äktenskapsförmedlingar för att möta sina drömmars man. Men förmedlingarna har oftast bara utländska män på sina listor, vilket betyder att kvinnorna måste flytta utomlands. Och detta är det nya Ryssland. Kvinnorna och deras familjer trivs här. Är kärlekens band starkare än banden till hemlandet? Detta är en dokumentär om illusioner, självbedrägeri och spruckna drömmar.

Tankens skärpa trubbas

eyecandy
Det finns EN stor anledning till varför man ser på X-men, och det är banne mig inte den dumma Halle Berry. (de som, liksom jag, råkat se den vedervärdiga Cat Woman vet precis vad jag talar om) Nej, mina damer och herrar, den anledning jag talar om är ju inget mindre än den helt klart dregelvärdiga Hugh Jackman, gestaltande Wolverine. (som för övrigt är den enda som är kewl i serieform också, hoho).Hugh Jackman som Wolverine (X-men 1, 2, 3)

video
Idag blir det en av mina absoluta favoritlåtar som musikvideo! Apoptygma Berzerk och jag har gått hand i hand ett eller två år nu, och jag kan inte annat än vilja skutta, hoppa, dansa samt sjunga med när jag hör den här fina låten <3 Until the end of the world. Finfin text, söt melodi och bra sångare. Kan det bli bättre? :)Bonusbild <3

Det känns passande att ha Hugh Jackman och Until the End of the World i samma inlägg, då jag efter ett tips insett att Jackman skulle passa bra att spela rollen som Jesse Custer (se bara på bonusbilden här ovan!) och det andra albumet i Preacher-serien heter just Until the End of the World. Mrrr.


Andra bloggar om:  , , , ,
, , , , , ,
, , och


Zombie goes uniformVogon Variety, 14:e oktober 2006
Eviltank & Lilla Zombie


Liebe

furious the exodus walks
along the maddening march of death
with the furor and the masses
whose supremacies is the dominion

alien bodies stiff and cold
your inner sane turns numb
you transform into a rage
too naive to understand

and as they go on the sacrifice grows
we're living on ground zero, fire
this island earth

target locked, systems checked, enter code
we're living on ground zero, fire
(fire, this island earth)

locked up in a room
human beings in a cage
the sentence a scienced death
as they pull the triggers of ray guns

evil blackened eyes of youth
absorbing life's hidden anguish
death thrown all about the ground
or those who wouldn't fight

and as they go on the sacrifice grows
we're living on ground zero, fire
this island earth

target locked, systems checked, enter code
we're living on ground zero, fire
(fire, this island earth)

we're living on this island earth
(this island earth)
we're living on this island earth
(this island earth)
we're living on this island earth
(this island earth)
we're living on this island earth

Ren kärlek. Misfits ftw. <3

We are the Robots

Nå, det blir ingen utgång ikväll i alla fall. Det gör inget, då slipper jag stressa med skolarbetet, slipper frysa när jag skall ta nattåg (jag gillar inte nattåg :( ) och jag slipper vara trött (haha, as if!) och bakfull i skolan imorgon. Då skall jag ta en lugn hemmakväll i stället, och kanske vara duktig nog att börja städa. Eller spela WoW, Kiiri surar för att jag inte aktiverar henne och hennes fina hezt så mycket som hon vill. Sexcellent ^^ Då gör jag heller inte av med mer pengar idag! :) (som sagt, det blev liiiiite över budget idag. ett par hundralappar eller fem)

Försöker illa kvickt lära mig förstå transitiva och intransitiva verb. Wikipedia är till ingen hjälp, då blir det Gunlög istället! Jag tror att jag är den krångliga uppgift 9/10 på spåren, nämligen :P

Jag skriver vackra meningar:

"I enlighet med SAGs regel för hur negerande och fokuserande satsadverbial skall stå i en sats bör det negerande Sa, ”inte”, stå bakom det fokuserande Sa, ”bara”.  De skall även stå i anknytning till varandra. (SAG, §5, s. 92)"

Skriva lite till, sedan äta macka.

Vodka trinkt man pur und kaldJag tränade lite på att dansa Moskau förut. Jag kan som sagt alla armrörelser, men dansstegen är lite kluriga. Mest är det nog svårt för att jag inbillar mig att det är svårt... Nå, när jag är lite onykter någongång skall jag prova igen! (jag brukar förvånansvärt nog ha bättre balans när jag är lite onykter)

Dschinghis Khan är fortfarande mina husgudar. <3

Du Feigling, Verräter

Jag har för övrigt fortfarande huvudvärk, nu trevligt utblandad med en aning illamående på grund av åksjuka. Jag tycker att det är mysigt att åka buss, men de hade så varma element ombord, vilket gjorde mig illamående. Jag har väldigt svårt för enorm värme när jag rör mig på vägarna, oavsett om detta gäller värmen i bil, buss eller på tåg. Jag vill inte frysa, men jag vill kunna andas frisk luft för att hålla mig kry. Annars blir jag illa kvickt illamående.

Vilket samtidigt är konstigt: har man normal balansförmåga blir man lätt åksjuk/sjösjuk. Alla som känner mig vet dock att jag inte har normal balansförmåga; jag har snarare ingen balansförmåga alls. Det räcker för det mesta att jag skall råka väga för tungt på ena benet eller att någon helt sonika puffar till mig för att jag skall falla omkull. Detta låg mig självklart i fatet då jag tränade fäktning med Grabbarna Grus, och då jag lyckades fälla dem genom finter men samtidigt själv förlorade balansen och föll omkull jag också. Meningen är ju att man själv skall vara den mäktiga, stående, som kan utnyttja sin motståndares vertikalposition och därmed vinna striden; när jag själv faller några sekunder efter hinner ju min motståndare utan problem attackera mig, så att jag förlorar. Nackdel.

Skall försöka komma på hur jag skall skriva ner vårt svar på punkt 9/10, och sedan ringa Lotta och berätta hur jag skrivit så att hon har en chans att kommentera innan jag mailar det till Marit. Jag är lite osäker på ett av de svar vi givit, men jag vetefan vad vi istället kan skriva för att få klarhet i det hela. Nackdel. (nackdel är uppenbarligen ett ord jag ofta använder mig av.) När jag har gjort det skall jag äta lite, och sedan är det dags att kolla in outfits inför kvällen innan jag duschar och gör mig redo. Ack, jag misstänker att jag kommer att vara trött och bakfull på föreläsningen imorgon. I värsta fall så smiter jag på rasten, men jag kan nog stå ut. Får se vad det var hon skulle prata om; föreläsningen är ju obligatorisk.

Nu skall jag get going med syntax-rapporten igen. (någon som minns radioprogrammet Syntax Error, där de spelade chip mods? Det var sjukt bra! <3)

This is my rifle

Bosse Schön - Där Järnkorsen växer: Ett historiskt reportage
Gitta Sereny -
Albert Speer och Sanningen
Christopher R. Browning -
Helt Vanliga Män
Alan Bullock -
Hitler: En studie i Tyranni
Laurence Rees -
Auschwitz
Henrik Eberle och Matthias Uhl -
Hitler: Stalins hemliga dossier
Guido Knopp - SS: Ondskans mäktiga redskap

Mrrrr. Jag är lässugen! Well, först skall jag läsa ut Cell av Stephen King och så skall jag läsa Get Fuzzy-albumen. Sedan blir det Hitler för hela slanten!


Theme for a Jackal


Three blind mice

Händelserik dag! Jag har, eh, shoppa liiiite över min satta budget på 200:-. Förlåt, men jag hittade ju två jätteintressanta böcker om Hitler och Andra Världskriget som jag var tvungen att köpa! 600:- för dem. Sedan köpte jag ett par söta stayups i nätmodell med prickmönster, totally yummylicious. Sex ljuslyktor i färgat glas; tre turkosa och tre rosa, samt ytterligare tre ljuslyktor i svart med mönster av vita döskallar. Utöver det köpte jag två förpackningar tvålar; två tvålklubbor i den ena och den andra var en tvål i form av en chokladkaka. Men utöver det så köpte jag inget! :P Lagerhaus är mitt plejs, aight!

Har nu även skaffat lånekort på Lunds Stadsbibliotek, efter att jag följde med Caroline in där för att vänta på att mitt tåg skulle gå. Hittade då två Get Fuzzy-böcker jag kände ett stort begär att låna med mig hem, så numera är jag en normal citizen med lånekort :)

Gick mot perrongen, fick syn på en buss som stolt deklarerade KÄVLINGE, så jag tog ett wildcard och hoppade på. Hade ingen aning var bussen skulle stanna, eller när, men det visade sig att den stannade utanför ICA Supermarket samtidigt som tåget skulle komma till perrongen, så det tog mig fem minuter längre att gå hem, men det är ju inte så farligt. Jag åker hellre tåg, men de dagar man inte orkar vänta på tåget kan det ju helt klart vara en idé att ta bussen istället!

Jag, um, råkade göra bort mig lite på Graffiti när vi lunchade också... Jag satt och bläddrade lite i mina Hitlerböcker, när jag av en slump fick syn på att Hitler gick med käpp och hade svarta glasögon på framsidan av ena, varpå jag roat utropade: "Kolla! Hitler har blindbrillor!" och precis när meningen lämnat min mun kom jag på att det satt en blind man med ledsagare bara några meter ifrån mig. Jag rodnade som ett äpple och viskade till Caroline "Kan vi inte gå? NU?" och vi tassade illa kvickt därifrån, fulla av skratt. Det var pinsamt. Jag menade verkligen inget illa, och hade helt förträngt att det satt en blind man på samma café som oss. Nå, förhoppningsvis hörde han inte, eller tog inte illa upp.

På väg hemifrån mot tåget i morse, förresten, kunde jag knappt gå på grund av kramp i vänstra låret. Hur i hela fridens namn jag lyckades få kramp i låret står över min förståelseförmåga, men något djävelskap var väl i luften antar jag.

Nu skall jag komma igång med skolarbetet, för ikväll skall jag på klubb med Caroline och Magnus! (så jag måste hinna hitta en bra outfit, duscha och äta i tid, innan jag tar tåget in till Lund vid halv tio)

Just as human as a human can beLife is plentyful, but nothing lives

Jag är verkligen trött idag. Mår nog bättre när jag får komma ut i vädret och får i mig lite mat. Det är ett tag sedan jag åt något sist; Jag åt bara mackor igår kväll. Visserligen åt jag ju den där dödsstarka curryn igår, men ...just nu... det är alldeles för lite mat jag får i mig varje dag. Jag äter ju inte ens mat varje dag. Ibland blir det bara något äpple och lite macka. Och macka är inte mat... Men idag skall jag som sagt luncha med Caroline, så då får jag äta lite :)

Jag har cirka 1400:- på bankkontot; då kan jag utan att behöva känna mig stressad köpa de där ljuslyktorna i lugn och ro. Bra. Jag gillar inte att känna mig pressad på grund av pengar. Handlar jag för max 400:- idag har jag en tusenlapp att klara mig på över helgen, fram tills jag får pengar överförda härnäst. Det är ju lugna puckar! Skulle det bli utgång ikväll har jag till och med råd med det! (och blir det inte utgång har jag tid att diska och städa i lugn och ro, båda alternativen är lika bra :))

Mrrr. Pengar. Jag gillar att ha pengar. OCH att ha någon som är smart som sköter dem åt mig! ^_^ Jag får gå i aktieskola hos min far, tror jag, så att jag kan bli vuxen och ta över ansvaret för mina pengar själv. Visserligen har jag inga problem med att han som har stenkoll sköter det där åt mig, men å andra sidan måste jag ju själv ta ansvar för saker och ting förr eller senare. Kanske kan han låta mig prova med en tusenlapp och se hur det går? Jag behöver ju inte ta hela beloppet på en gång, haha :)

Nej, nu skall jag packa min väska och sedan dra in till Lund. Jag återkommer med en miljon poster sedan, don't fret :P

They love their Parasite God, yet they crucify me

Fortfarande huvudvärk. Missnöje. Har roat mig med att läsa upp mig lite på alla memes från 4chan Wikipedia, rolig läsning. Och nu har jag even MOAR Raptor Jesus-bilder, wohoo!

Skall klä på mig, sminka mig, försöka se lite mänsklig ut. Just nu ser jag mest ut som ett spöke, och inte då på ett bra sätt. Illa. Måste komma ihåg att kolla om jag har råd att köpa de där ljuslyktorna innan jag går hemifrån, sedan blir det fiiiint här hemma. Jag gillar verkligen levande ljus. :) Funderar på om man kan ställa upp några ljuslyktor på soffkanten; de kommer ju att stå stabilt nog, och de är ganska tjocka i botten så soffan lär inte löpa någon risk. Så länge jag inte tänker sätta mig i soffan är det nog lugnt, tror jag. Och så kommer det att se fint ut när jag har dem tända längs väggen när det är mörkt ute!

Mrr. Lagerhaus tar alla mina pengar! Dumma affär med fina saker...

Where is your god now?Our Raptor,
Who art in /h/eaven,
shopped be Thy face;
Thy donations come,
Thy posts be done
in /b/ as it is in /h/eaven.
Give us this day our daily Bridget;
and forgive us our trolling
as we forgive those who troll against us,
and lead us not into faggotry,
but deliver us from /fur/ry.
In the name of the Moot, the Raptor, and the Holy Server,
Amen.

The blood is the life

Det jag verkligen minns av min dröm är det sista som hände. Affären och bowlinghallen låg i samma byggnad, det var som en stor hotfull skog omkring. Jag var vimsig, sprang runt i konstiga klänningar, och frågade pappa om jag fick ta en kort rast och gå på toa. (jag tror att det var en massa hotfulla män/ynglingar i affären som var ute efter mig också) Jag kom ut på hotellet, där ett litet barn vinkade in mig på sitt rum - jag hade pratat med honom tidigare, eller hört talas om dem, och han var orolig över en pojke som sov vid honom och två andra barn. Alla kläder den här pojken hade på sig blev rosa, och det var någon konstig sjukdom han hade som innebar att han var en demon av något slag, typ. Jag kollade deras pannor för feber, men de verkade vara någorlunda pigga just då. Sedan ringde väckarklockan.

Jag har djup sömn i ögonen, och en aning huvudvärk, men det går nog över så snart jag verkligen vaknar.  Jag är total zombie just nu, nähmlich.

Idag är det viktigt att jag städar och diskar lite, och att jag skriver klart vårt skolarbete. Får ringa Lotta sedan och fråga om några punkter jag är lite fundersam över... Jag lyckades helt själv komma på en snajdig lösning på en av meningarna, så nu har vi hela två lösningar på den! Teh stolt!

Mrr, Zombie sleepy

Nej, orka mer skolarbete nu. Jag får ingen större klarhet i det - får ringa Lotta imorgon och snyfta lite. Har några saker jag skulle behöva ta mig till SoL för att kolla upp också, morr... Får se ifall jag orkar, men jag tror att det vore bäst så. Och så maila det till Marit sedan. Oh, vad mycket enklare världen vore om jag hade en skrivare... Eller om Lotta hade internet igen.

Jag är sömnig. Skall posta detta, och sedan är det dags för Zombie att ta på sig skelettpyjamas och krypa ner i sin svartbäddade säng. Eh, alltså, säng bäddad med svarta lakan, inte bäddad utan att betala skatt. Fast å andra sidan betalade jag ju inte skatt för att bädda den... svartbäddad it is. (svartbäddad = perfekt particip)

Jag har subjektiva predikativer, satsscheman och particip virvlande i huvudet. Misstänker att jag kommer att drömma helt galet. Inga nyheter på den fronten, alltså :P

Imorgon blir det lunch med Caroline. Måste komma ihåg att kolla hur mycket pengar jag har på kontot; jag vill köpa lite snygga ljuslyktor från Lagerhaus, och det skulle gå på runt 200:- Well, det är inte så farligt. Men jag måste ha råd med mat över helgen, och jag måste vara försiktig så att jag inte råkar handla upp de pengar jag skall köpa nytt åkkort för. ...jag är sugen på carbonara igen...

Nu känner jag att min hjärna börjar förbereda sig på explosion (av trötthet och för mycket grammatik, naturligtvis) så för allas säkerhet och min egen hälsa är det dags att säga adjö för dagen.
De senaste tre dagarna har jag legat på lite över hundra unika besökare, trots att jag inte ligger på framsidan. Oj oj. Välkomna!

RSS 2.0