Fiend without a face

...tittar folk verkligen på Melodifestivalen/erna? När jag var liten fanns det bara en, och den såg man på för att det var kul att dissa alla losers som ställde upp. Jag brukade se på det med mamma... Det var ju samma grej som att man såg på Fångarna på Fortet, Det Kommer Mera och alla de där programmen. Jag, mamma och Anna brukade se på Mann og Mann, någon som kommer ihåg det? Det var en svensk, en norsk och en dansk som tävlade mot varandra i olika grenar. Jag tror att den som vann var den som var hunkigast eller något... Oh, och Kär och Galen! :) TV var mycket roligare när de visade alla game-shows, innan det blev inne med dokusåpor och kändistävlingar. Nu blev jag nostalgisk ^_^

Det finns inte en enda dokusåpa jag skulle kunna tänka mig att ställa upp i. En annan sak som stör mig angående dokusåpor är det faktum att det är så syyyyynd om alla deltagare efteråt: "De målade upp mig som en häxa!" "Folk hatar mig" och "Sådär sade jag ju inte alls!!!". Well. Dokusåpor har gått på TV i, vad då, tio år? Om man inte vid det här laget har fattat vad det går ut på så förtjänar man allt skitsnack man får. Så är det bara. Ja, de klipper som de vill. Ja, du är typecastad och kommer att få spela den roll som TV-teamet avsatt för dig. Ja, folk kommer att hata dig. Ja, så är det, din dumma fan. Så sluta att ställa upp i skitprogrammen om ni inte kan ta följderna. NI FÅR JU SJÄLVA STÅ FÖR KONSEKVENSERNA!

Fast när jag var liten fantiserade jag om att vara med i en dokusåpa. De t verkade ju så tufft, och man fick tävla och vara på TV! Fan, vad korkad jag var när jag var liten. Jag hade allt för många skumma idéer för mig:
"Jag vill ha stora bröst när jag blir stor!" Jo tjena, så fick du 65F också. Skönt för ryggen, inte sant?
"Jag vill ha massor av beundrare när jag blir stor!" Jodå, stalkers kallar de, och jag har haft min beskärda del, tyvärr. Svåra som fan att bli av med, och väldigt obehagliga att ha efter sig.
"Jag vill vara med på TV när jag blir stor!" Mja, hade jag fått ett erbjudande idag hade jag kastat sten på människan i fråga. Get away from me!
Och så vidare. Jag undrar vad det var i min lilla hjärna som kom på alla de här korkade idéerna?

Nu skall jag duscha. Och ikväll (eller när skiten nu går) så skall jag INTE se på Melodifestivalen. Jag skall se på min nazistfilm och spela World of Warcraft. Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0