Grapefruit moon, one star shining

Nej, nu får det vara nog! (Ja, det får det!) Nu har jag gjort vad jag kan. Jag har fyra-fem argument för varje verb, med en fördelning ungefär hälften för hjälpverb och hälften för huvudverb, och that's it. Jag är inte alls förtjust i att försöka styrka begrepp jag inte känner att jag har koll på - vad mycket enklare allt hade varit om jag hade kunnat det här! Nåja. Skall kasta ett sista kik på det imorgon och sedan är det klart. Så det så.

Nu skall jag sova. Imorgon behöver jag duscha håret innan skolan, sedan blir jag nog sjuk igen. Jag ser inte precis fram emot lektionen imorgon; Lotta gissar att vi kommer att ha genomgång på hur vi borde ha svarat, utan att vi har tillgång till våra egna anteckningar för kontroll - de skall ju lämnas in.

Hela svensktänkandet sätter sig i hjärnan på en och helt plötsligt inser man att man sitter och tänker analyserar satsdelar och fraser när man lyssnar på musik. Ville jag analysera Graves hade jag väl läst musik eller poesi istället? :S Sluta förstöra min musik! Dumma grammatik.

Oppi fjellet. Rumsadverbial, prepositionsfras. (R.advl. PF)

Jag blir tokig. Om någon lyckas väcka mig mitt i natten slår jag vad om jag att kommer att skrika "ENLIGT SAG HETER PREPOSITIONSOBJEKT OBJEKTSLIKNANDE ADVERBIAL!!" och sedan återgå till medvetslöshet. Ja, så illa är det. Men jag skall inte klaga - det är ju kul, och djävlar vad hjärnan får arbeta! Hjärngympa! (den lär ju vara riktigt fin och mör nu. mrrr, braaaains...)

Sovdags. Skall läsa lite i Cell och sedan sussa som en duktig Zombie. Sedan blir det långhelg (tre dagar) och ommålning, då djävlar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0