Let the flames consume us

Haha, seriöst, det där var BEST SFK RUN EVER! Jag har aldrig haft så fruktansvärt roligt när jag kört SFK, och att det var så kul berodde mest på att vi lyckades göra bort oss ett otaligt antal gånger! Störtskön grupp:
  • Jag, mage (blood elf), gruppchef och planerare. ;)
  • En rouge (undead) som stack efter halva för att han lackade ur på helaren, han var bara muppig.
  • En annan rouge (blood elf) som var mycket trevligare!
  • En druid (tauren) som skulle hela men som tyckte att han var så dålig. Jag fick skicka små uppmuntande whispers till honom hela tiden ^^ För övrigt är taurens vedervärdiga; de täcker hela skärmen så att man inte ser vem man attackerar
  • En hunter (blood elf) som var jättetrevlig. Han hade en liten drake som pet.
  • En hunter (blood elf) till, som vi plockade in istället för rougen som stack. Han hade en katt.
...och den katten sedan! Första gången hos Arugal: Plötsligt sprang katten över och attackerade. Jag började panga eld, Arugal dödade mig och katten och en av hunters. De andra - sprang för livet! Vi som dog kom in, ressade och började ta oss mot Arugal. Men... Arugal jagade fortfarande de som sprang. Till slut var han tillbaka på sin plats, alla var i livet och vi skulle till att attackera igen. Varpå katten ÅTER en gång sprang fram och attackerade Arugal! Halva partyt wipeades igen, och de som överlevde sprang sprang sprang. Vid det här laget hade knappt någon någon hel rustning kvar. Så. Respawn i instance, på väg tillbaka till Arugal... varpå varningen kommer igen: "Flee for your life! He's coming!!", eftersom den dumma druiden hade tagit kattform och råkat få aggro från Arugal! :D Så, plötsligt dog ju de som överlevde när vi andra dog, så halva partyt var vid liv, de andra på cemetary. Så kom de äntligen fram, och då var det dags igen. "Ha koll på katten! Druid, du stannar där du är! Och så måste du hela mig, eftersom jag drar mest aggro". Okej, det var planen. In för tredje-fjärde gången, sista chansen - sedan ger vi upp.
Och plötsligt... Är jag den enda kvar. Med Arugal. Druiden dog när han helade mig: "I sacrificed myself for victory!" Jag har fullt liv och använder evocation för mana, Arugal tål en eller två blasts om ens det. Så jag pangar, han dör, han droppar belt, jag needar, alla andra passar och plötsligt står jag ensam kvar i Arugals stora sal och garvar så att jag får ont.

Så djävla knepigt! Men roligast någonsin :D Alla förolämpningar mot Arugal, alla skumma små glåpord inom partyt, det faktum att alla dog men ingen surade... Och så fick jag ju Belt of Arugal :) Jag är nöjd, och har nu allt jag ville ha i SFK! :D

Nu skall jag skippa till Coop och köpa bröd, sedan blir det mackätning ftw!
För övrigt är jag lvl 25 nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0