Angelfuck

Lotta ringde. Trevligt samtal i säkert en halvtmme. Vi har fått tillbaka den uppgift vi lämnade in häromdagen. Och, eh, tydligen har vi missförstått allt. Det står nämligen så, sade Lotta: Ni har missförstått allt, men ni visar att ni kan använda er av SAG! Det var ju det uppgiften egentligen gick ut på. Så... har vi klarat den, eller har vi inte klarat den? Vi är förvirrade. Om Marit inget säger och vi får ut våra poäng för kursen så vet vi. Vi vågar nämligen inte fråga ^^

Ryktet går att vi får tentaresultaten på onsdag. Ett mer illasinnat rykte säger att vi har en gigantisk uppgift som skall lämnas in på torsdag. Individuell uppgift på fyra-fem sidor. Oj. Fullständig satslösning, mer fraser och en massa sådant. Hrrm. Ja, då vet jag vad jag skall roa mig med på onsdag då.

Idag var tydligen en inte helt spännande dag i skolan. Lotta hade smitit efter halva lektionen. Tydligen hade Marit bara diskuterat verbändelser på olika språk, och dragit en massa skämt ingen förstått. På sätt och vis är jag ledsen att jag missade det - jag saknar att träffa folk och är inte alls tillfreds med min isolation.

Idag skall jag gå till affären och lämna tillbaka filmen. (det där med att lämna tillbaka filmer får mig alltid att tänka på American Psycho, Pat Bateman tjatar ju ständigt om att lämna tillbaka sina filmer...) Skall då även införskaffa något att äta.
Senare idag skall jag som sagt var ta mig till Helsingborg och fika med Smegnus. Då skall jag passa på att fylla på mitt Skånekort så att jag kan ta mig till skolan på onsdag. Och så måste jag betala lite räkningar samt försöka göra ett överslag på hur mycket pengar jag behöver ha till målarfärg, Parisresan och februari månads räkningar... Frr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0