Öppet brev till H&M

Kära Hennes & Mauritz!

Varför tycker ni så illa om min kropp? I alla dagar av mitt liv har jag fått höra att man duger som man är, men ibland undrar jag. Ni har väldigt fina och bra kläder i ert företag, och jag ser mig gärna som kund av dessa. Dock måste jag besviket konstatera att ni inte gärna gör kläder som passar min märkliga kropp. Ni förstår, jag är kurvig. Jag har inte bett om det, jag blev det bara ändå. Jag behöver kläder som kan rymma min ack så tunga byst och jag behöver samtidigt kläder som framhäver min midja och ytterst smala rygg. Och kläder som även sitter bra över höfterna verkar det inte ens vara tal om att finna!

Idag funderar jag över mina ben. Jag köpte ett par fina, röda knästrumpor hos er tidigare i vintras, för att matcha en klänning och kofta jag har som går i samma färg. Till min stora förvåning insåg jag dock att strumporna är för långa för att fungera som just knästrumpor, och samtidigt för korta för att fungera som overknees. Idag provade jag ett par ljuvliga stayups i nätmodell med prickmönster som jag i glädje införskaffade under förra veckan, och dessa är för långa för mig även när jag har dem uppdragna nästan över höfterna. Ändå är jag inte riktigt av uppfattningen att jag har för korta ben - jag trodde allvarligt talat att jag hade normallängd på dem.

Så, H&M, vad tycker ni att jag skall göra? Jag vill så gärna att de kläder jag köpt av er skall sitta så som tänkt, men min kropp envisas med att avvisa den idéen för mig.

Jag vore tacksam för ett svar.

Med vänliga hälsningar,
//Carina Hellberg - the friendly neighborhood zombie.

Kommentarer
Postat av: Angelicas Closet

Man ska skicka iväg mail när man är missnöjd med någonting :)

2007-02-05 @ 14:34:59
URL: http://angelicca.blogg.se
Postat av: Ca

Hejja....

Det är bra att framföra åsikter, även till de stora "drakarna", och så känns det bättre för en själv.

2007-02-05 @ 14:43:45
URL: http://mobfelk.blogg.se
Postat av: Zombielicious

Angelica: Men tror du det fungerar då? ^_^ Jag behöver kläder som är 38/40 över bysten, 34/36 i midjan och 38/40 över höfterna... :S

Ca: Ja, förhoppningsvis kan det ju få någon slagkraft också :)

2007-02-05 @ 15:10:24
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Strumpor & stayups är jag välsignad med att klara av! Känns skitkul!

Hellberg är ett sexigt efternamn, om man uttalar det som helvete på engelska.. hell-berg.. höhöhöh :D

2007-02-05 @ 20:26:17
URL: http://skinheadxbarbiedoll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0