If I'm a sexist, then call me sexy sexist

Jag är slö idag. Kanske borde äta något, antar jag... Göra lite macka, låta bli att krympa så hemskt inuti. Just nu korsettränar jag, i brist på motivation att göra något. Meningen var  väl att jag skulle städa idag, men det är roligare att spela WoW och åma sig i korsett. Jag sitter och sittdansar sådär ormande framför datorn, vad annars skall man göra när det är bra musik att lyssna på och man är pepp på att röra sig?

Gudars skymning, vad jag INTE gillar pvp-servers! Jag har blivit dödad och gankad ett par gånger idag, men jag har sluppit corpse-camping i alla fall. Dock kom två allies och spottade på mig när jag dog, det tyckte jag var vidrigt. Nå, det är bara ett spel. Andas, andas. (svårt dock, med korsetten på ;))

Nå, äta lite. Äta lite, bädda sängen, försöka plocka upp lite här hemma. Det ser fördjävligt ut, och allt kommer att sluta i kaos. Måste ändå vila lite i WoW, så att jag har rested. In the meantime skall jag alltså försöka göra något här hemma. Eller kanske köpa mat... mat hade varit trevligt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0