Swallowing diamonds cutting throats

NP: Grendel - Zombination

Nu skall jag nog krypa ner under täcket med min King-bok och umgås lite. Mensvärk och allmänt nysig, inte helt bra. Imorgon skall jag göra skolarbete och försöka avgöra om jag kommer att orka gå i skolan på måndag; annars skall jag göra skolarbetet i datorn så att jag kan maila det till Marit. Som det känns just nu skulle det vara bra att vara hemma på måndag för att verkligen bli frisk. Jag gillar inte att gå tillbaka till skolan innan jag känner att jag klarar av att sitta upp utan att bli yr av det.

Det är varmt. Alla stearinljus värmer mig. För varmt. Jag undrar om jag dör av köld om jag ställer upp balkongdörren några minuter och släpper in lite kyla? Lite isvindar... Äsch, isvindar? Vem försöker jag lura? När jag vaknade i morse var det nästan 14o vid mitt köksfönster. Just nu ligger det på en två-tre, om ens så lågt. Nästan sommarvärme ju...

Jag skrev 30 poster igår. Kanske ...20 (?) idag. Oj. Idag har jag besökarrekord igen! Senast jag kollade var ni 245 glada främlingar! Det ni :)
Synd att jag har feber och bara svamlar, annars hade jag kanske lyckats få någon återkommande, haha ^_^

NP: Grendel - Soilbleed

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0