The blood is the life

Det jag verkligen minns av min dröm är det sista som hände. Affären och bowlinghallen låg i samma byggnad, det var som en stor hotfull skog omkring. Jag var vimsig, sprang runt i konstiga klänningar, och frågade pappa om jag fick ta en kort rast och gå på toa. (jag tror att det var en massa hotfulla män/ynglingar i affären som var ute efter mig också) Jag kom ut på hotellet, där ett litet barn vinkade in mig på sitt rum - jag hade pratat med honom tidigare, eller hört talas om dem, och han var orolig över en pojke som sov vid honom och två andra barn. Alla kläder den här pojken hade på sig blev rosa, och det var någon konstig sjukdom han hade som innebar att han var en demon av något slag, typ. Jag kollade deras pannor för feber, men de verkade vara någorlunda pigga just då. Sedan ringde väckarklockan.

Jag har djup sömn i ögonen, och en aning huvudvärk, men det går nog över så snart jag verkligen vaknar.  Jag är total zombie just nu, nähmlich.

Idag är det viktigt att jag städar och diskar lite, och att jag skriver klart vårt skolarbete. Får ringa Lotta sedan och fråga om några punkter jag är lite fundersam över... Jag lyckades helt själv komma på en snajdig lösning på en av meningarna, så nu har vi hela två lösningar på den! Teh stolt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0