Won't stop screaming

Plötsligt kom jag på det, vad jag drömt om! Eller, lite av det i alla fall. Okej då, EN PERSON som var med då, om det nu skall vara så petnoga. Jag drömde om Hunken. Om Orch-Legolas. Alven som plockade näshåren. Han med de perfekta ögonbrynen. Elenaria vet precis vem jag menar.

Bah. Det är precis som efter P. Man träffar en kille, inser att han är perfekt på alla sätt och vis - tills man stöter på hans korkade dåliga sida och upptäcker hur kass personen i fråga faktiskt är. Och efter P så var jag övertygad om att jag aldrig skulle kunna hitta något snyggare och bättre - tills jag sprang på F. Eller rättare sagt, tills HAN sprang på MIG, för det var han som började. Och plötsligt har man en märklig sexuell relation till det snyggaste man sett i pojkväg och allt är perfekt - tills han en dag bestämmer sig för att ignorera en totalt. Eh, okej? Bitch. F räddade mig från att angsta över P, men vem skall rädda mig från att angsta över F? Går det att ta ett steg närmre perfektion, eller har jag redan bränt mina vingar vid solen och är på väg att störta handlöst ner nu? Finns det bara hundar kvar åt mig nu, när gudarna vänt mig ryggen?

Bah. Nu skall jag göra en undead priest på Carolines server och levla den lite. Sedan skall jag kela med Kiiri igen. Får se hur länge jag orkar sitta upp, jag är helt matt och förstörd. Koka té, kanske? Hm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0