Perverse remix

Finally vet jag vem det är de samplar i Namnambulus Perverse remix av [:SITD:]'s låt Richtfest. Charles Manson! Det hade man väl egentligen kunnat lista ut, men nu är det ju i alla fall bekräftat :)

Om tre timmar skall jag vara i skolan. Förhoppningsvis går sammanställningen av enkätresultaten snabbt, jag vill hem och spela WoW! Är mer än halvvägs till 27, har 40 guld på banken och tänkte försöka questa lite i Hillsbrad, såvida ingen elak gnomefitta eller dvärghora kommer och bråkar. Man vet aldrig med de där djävla Alliance :(

Poppar lite Sorkar och Strängar. Märkligt nog är jag på lajvhumör, det är ett tag sedan jag kände mig pepp på det. Så det kan gå. (och jag borde borde borde städa, tvätta, diska och göra sådana saker, men hej och hå vad jag inte alls orkar, vill eller bryr mig just nu :P)

Idag är det en månad tills jag levlar på riktigt! Level 23 på ingående. Ack, vad tiden springer. Det är inte alls länge sedan jag fyllde tio... Fast jag åker ju fortfarande för ungdomspris i Stockholm ;)

Kommentarer
Postat av: gnomen

jag är gnomefitta feel the pain

2008-01-03 @ 13:16:54
Postat av: dvärgfitta/dvärgkuk/dvärghora

Jag som är dvärgen

2008-01-03 @ 19:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0