We are the Robots

Nå, det blir ingen utgång ikväll i alla fall. Det gör inget, då slipper jag stressa med skolarbetet, slipper frysa när jag skall ta nattåg (jag gillar inte nattåg :( ) och jag slipper vara trött (haha, as if!) och bakfull i skolan imorgon. Då skall jag ta en lugn hemmakväll i stället, och kanske vara duktig nog att börja städa. Eller spela WoW, Kiiri surar för att jag inte aktiverar henne och hennes fina hezt så mycket som hon vill. Sexcellent ^^ Då gör jag heller inte av med mer pengar idag! :) (som sagt, det blev liiiiite över budget idag. ett par hundralappar eller fem)

Försöker illa kvickt lära mig förstå transitiva och intransitiva verb. Wikipedia är till ingen hjälp, då blir det Gunlög istället! Jag tror att jag är den krångliga uppgift 9/10 på spåren, nämligen :P

Jag skriver vackra meningar:

"I enlighet med SAGs regel för hur negerande och fokuserande satsadverbial skall stå i en sats bör det negerande Sa, ”inte”, stå bakom det fokuserande Sa, ”bara”.  De skall även stå i anknytning till varandra. (SAG, §5, s. 92)"

Skriva lite till, sedan äta macka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0