Spittin'

Ännu en fredag.

Igår fikade jag med Stefan efter jobbet och när jag sedan kom hem fick jag ett 2gigabytes RAM-minne till min lilla laptop, så nu har jag hela 3gig RAM istället för 2 :) Snajdigt värre, WoW laggade mycket mindre så det var onekligen ett steg i rätt riktning.

Helgens planer är:
Spela lite WoW
Sova en djävla massa
Skriva brev till mommo

Typ så.

The road leads to nowhere

Plötsligt var det torsdag igen. Snart har alltså ytterligare en vecka smitit förbi utan att erbjuda stort mer än en minimal chans för en att greppa tag om något och försöka hinna med. Jag förstår inte hur all min tid kan flyga bort så snabbt, men tydligen så är det det den kan...

Mådde inte alls bra igår, men verkar mycket bättre idag. Bra! Jag har inte tid att bli sjuk igen, jag har alldeles för mycket annat som skall hinnas med i den mån det går.

Fick för två veckor sedan ett brev från mommo; har inte haft tid att ens läsa det än. Tror jag skall se till att få det besvarat nu i helgen så att hon slipper sitta och vänta på svar, faktiskt. Jag saknar och älskar henne och det känns elakt att inte ens hinna hitta en minut eller två till att läsa vad hon har tagit sig tid att sätta sig och skriva ned till mig.

Varför hinner jag aldrig något numera?

Det känns som att en hel del saker blir lidande av min stora brist på tid, faktiskt...

Lazer light eyes

Sovit relativt bra, men är ändå så trött att jag undrar om jag spenderade natten åt annat än att sova? Har vaknat till vid två tillfällen av kärleksmonstrets mardrömmar bredvid mig, men har ändå somnat om direkt efter att jag kramat lite på honom, så varför känns det som att jag legat vaken i två dygn?
Har ont i hela kroppen sedan någongång under eftermiddagen igår; Knän, vader, rygg, nacke och huvud har slagit ihop sig mot mig. Grattis :P

Känner mig lite illamående också.

Får ta en ipren sedan och se ifall det gör mig lite piggare, annars hoppas jag att jag skall kunna bita ihop och stå ut med dagen ändå. Oroar mig över att jag kanske är på väg att bli sjuk igen, men hoppas innerligt att det bara är hjärnspöken och inget mer.

Drömde alldeles för konstiga saker, alldeles för mycket action för att vara ärlig, och jag tror att det är en av de bidragande faktorerna till att det känns som att jag inte sovit klokt; vem kan sova när man springer runt på gator för att undkomma skenande bilar; slåss mot bossar med sin voidwalker vid sin sida; flyger runt i himlen på små brickor?

Rollspel igår kväll. Trots Naths förutsägelse så dog vi inte alls allihop, istället skall vi nu få spela klart äventyret. Bra det, även fast jag känner mig mindre och mindre pepp på Warhammer för tillfället. Det är faktiskt lite för galet, även fast jag vet att jag är en av de större bidragande faktorerna till att det är så. Det var väldigt kul ett tag, men nu känns det mer som att jag skulle vilja spela något där man är lite mer ...normal. Och kanske där alla inom gruppen är vänner med varandra?

Intressanta kunder på jobbet igår. Får inte berätta mer om dem, men ...eh... det var intressant.
I övrigt gör jag så gott jag kan, och hoppas att det leder någonstans.

NIFOC

Hur djävla svårt skall det vara att lyckas hitta ett par byxor i det här huset? Jag är relativt övertygad om att jag äger ganska mycket mer än ETT par...

Blargh.

Plus, varför kan man inte stänga av snooze på min mobil? Varför måste man vänta tills larmet ringer igen innan det går att stänga av? Irriterande!

Riddle me this and riddle me that, who's afraid of the big bad bat?

Inte sovit helt bekvämt, och mest drömt en massa mystiska saker om virus och antivirus och MRT och jag vetefan, men kan ändå inte klaga stort på nattens sömn. Ryckig må den ha varit, men det var åtminstone sömn.

Helgen var som helger är: Välbehövd och trevlig. Jag umgicks lite med Stefan i lördags, sedan var vi på middag hos Svärdby och Björck och igår hjälpte jag Diddi att få igång en sida på MyFreeImplants. Får se ifall hon kan få ihop några pengar där så att hon kan få sina efterlängtade silikonbröst :P

Kvällen spenderade vi i soffan med att se på Alice i Underlandet, och sedan gick jag och lade mig strax efter nio och läste American Psycho i kanske en timme innan jag somnade ifrån. Hade fått sms under natten såg jag senare, så skall skicka ett svar på det om någon timme när det inte längre är okristligt tidigt att smsa folk.

Har dödsmycket på jobbet idag men hoppas på att kunna få lämna ifrån mig ett par kunder till mina kollegor så att jag slipper sitta och behöva kontakta femtio personer idag. Iochmed att jag har typ tio samtal inbokade idag, varav ett är ett sådant då jag skall gå in i personens dator för att reda ut problemet, så känns det lagom drygt. Urgh.

Sundown

Sista dagen på en stressig och jobbig vecka, jag räknar med att Murphy har ett äss i rockärmen åt mig.
Vi skulle ha spelat Werewolf ikväll, men jag är för trött och har ingen lust att somna under rollspelet igen så vi skippar det. Jag vet att de andra är besvikna, men jag är inte den som bestämmer - jag har bara sagt att jag inte kan, och sedan har spelledaren tagit sitt beslut utifrån det.

Löning idag! Alltid lika uppskattat, i synnerhet när man har ett par räkningar som behövs betalas ;) Får se hur mycket pengar jag har kvar när allt är betalat; allt som blir över skall sättas in på mitt aktiekonto så skall vi se ifall jag kan bygga upp ett litet kapital där igen. Det är så trist att logga in och se att man saknar en hel nolla på slutet av det som ligger där. Urgh.

Tog lite sovmorgon idag, får se ifall det påverkar min sedvanliga morgontrötthet något eller inte; funderar på att sno den där extra halvtimmen varje morgon i fortsättningen. Utan läsare här känns det inte som en idé att gå upp en halvtimme tidigare om morgnarna för att skriva något som ändå bara kommer att läsas av mig själv om ett par månader när jag backtrackar igen.
Serierna kan jag även de skippa om morgnarna; de finns ju kvar när jag kommer hem också :P

Vi får se.

You ain't been right yet

Lagom mycket att göra idag (Who am I kidding?) och ikväll hem till Åsa och Diddi.
Orkar inte ha mig att skriva mer här för tillfället.

You ain't been right yet

Lagom mycket att göra idag (Who am I kidding?) och ikväll hem till Åsa och Diddi.
Orkar inte ha mig att skriva mer här för tillfället.

The night is young and so am I

Fick då min nya leksak igår, så har försökt sätta mig in i hur den fungerar. Huvudmenyn ser likadan ut som min gamla mobil, men utöver det är det ganska annorlunda var funktioner sitter och hur de fungerar... Skall stoppa i lite musik och sådant i den senare ikväll, så att jag har klok ringsignal och slipper ha någon av de förinstallerade hittepålåtarna.

Lyssnar på Safety Dance och är nästan lite sugen på lajv. Haha ^_^ Jag vet inte, beroende på om vi får tummen ur och kommer iväg på lajv i sommar eller ej så tror jag nästan att det är något jag inte längre har tid eller ork med. Jag och Eric pratade lite om ifall vi skulle ta oss på Kastaria i år, men det är en del saker jag inte känner mig helt bekväm med och då vet jag inte om det faktiskt blir av eller ej för min del.

Rollspelandet igår var kul. Hedwig fick ytterligare en insanity, så jag har två olika former av tvångstankar att hålla i styr hela tiden. Var dock väldigt trött under hela spelningen, hade mycket att göra på jobbet och satt med huvudvärk hela dagen. Misstänker att jag kommer att ha det likadant idag. Faktum är att hela veckan i sig kommer nog att vara tung, och jag vet att de andra vill att vi spelar Werewolf på fredag men jag är inte helt övertygad om att det är något jag kommer att orka alls. I värsta fall får de väl spela utan mig... Jag menar, är jag lika trött som igår resten av veckan kommer fredagen att komma som en befrielse och då vill jag förmodligen gå hem, ta ett bad och sova ut, kanske WoWa lite ifall jag alls orkar.

Idag råder stor byxbrist här, jag vetefan vad jag skall ha för byxor på mig. Jag vet heller inte var alla mina byxor har hamnat, känner mig en aning förvirrad av deras frånvaro då de verkar ligga varken där de skall eller i tvätten. Får ta en titt på det i helgen tror jag.

Försvinn du som lyser

Jag har legat illa nu i nättras, så min vänstra handled gör ont och är lite svullen. Svullnaden har redan börjat gå ner, men det är fortfarande märken på den efter hur jag legat på den och haft den böjd.

Minns inte vad jag drömde, men det var något som var ...logiskt? Jag vaknade i alla fall inte upp och kände mig förvirrad över vad jag haft  för mig, så jag förutsätter att det var en bra dröm, mer eller mindre.

Rollspel ikväll, och leka med min nya mobil såvida den inte bestämmer sig för att dyka upp imorgon istället. Tror att jag kan tracka den på sidan där jag köpte den, så :) Den ligger tydligen sorterad i Malmö och väntar på att levereras, så snabba bud här alltså :D

Jag har väl inget sådär jätteupphetsande att skriva om just nu, dels för att jag är trött och allmänt utmattad och dels för att well, jag är en tråkig person :P Mina dalande läsarsiffror talar ju ganska tungt för den ståndpunkten också...

I don't trust anything that bleeds for seven days but doesn't die

Mina bröst ömmar så att jag knappt vågar snudda vid dem med armarna vilket gör att jag är lagom handikappad just nu. Min rygg gör så ont att jag försöker komma fram till ifall den kanske skulle sluta mola och värka ifall jag sätter en kniv i den, eller om det faktiskt - mot förmodan! - skulle göra mer ont. Jag vetefan, självklart finns en mängd fördelar med att vara kvinna, men att få stå ut med den här skiten en gång i månaden är inget jag egentligen önskar min värsta fiende.
Å andra sidan har jag inga fiender, så jag kan ju inte påstå mig vara 100% säker att så är fallet.

Ägnade mig idag åt att, utöver att göra mina arbetsuppgifter, beställa mig en ny mobil. Det blir en Nokia N95, och jag räknar med att den levereras under morgondagen. Tillbaka till Nokia, alltså, efter att ha haft Ericsson-mobiler i två-tre år. Vi får se, jag har ju redan tidigare haft en mobil från N-serien (N-gage) och jag är ju trots allt "uppvuxen" med Nokia iochmed att det var deras mobiler jag höll mig till mina tre-fyra första år som mobilägare.

Nathaniel är hemma från Lund om en halvtimme och har då med sig en kall macka från Subway till mig. Uppenbarligen har vi även fått kakor eftersom de var på väg att stänga, så det var ju snällt. Så länge det inte är chokladkakor, jag gillar inte riktigt choklad.
Folk kallar mig dålig kvinna, själv ser jag mig som en individ med en individuell smak. Orka vara helt besatt av choklad för att man råkar vara lite framtung? Nej, snarare mår jag bara illa av för stora mängder choklad och föredrar lakrits. :3

Nu skall jag gå ner och flytta saker från sängen så att jag kan gå och lägga mig direkt när jag fått äta min Subwaymacka. Beroende på skall jag kanske till och med vara så extrem att jag offrar mig på att ta ett piller för att slippa vara helt förstörd på grund av min djävla rygg.

En gång i tiden bodde djävulen i min näsa, jag tror nu att han har flyttat till intressantare boende i min ryggrad. Tack för den, televerket.

But ...the cake is a lie

Snake bakes a cake.

Tempus fugit

Liten bloggpaus över helgen.
Slängde i fredags upp en preliminärsida på www.voodoobunny.se, så det är där headern till bloggen ligger just nu. Ta gärna en kik där och gå den vägen istället om ni vill; just nu är sidan relativt tom men jobbar på att få upp lite shit där.

Drömde en massa saker i nättras, minns knappt vad. Minns dock att jag natten till igår drömde att jag jagade krokodiler med pilbåge och att en av mina gamla vänner skulle bli dödad för att han inte "passade in" i världen vi var i. Lagom konstigt.

Idag var jag sådär härligt jättepigg direkt när klockan ringde, men nu när jag varit uppe i tjugo minuter vill jag mest kräla nedför trappen och ner i sängen igen. Argh.

Helgen har varit sådär vanligt ospännande. Vi var på fest i lördags (Svärdby fyllde år) och i söndags såg vi Spiderman 3 via Rifftrax. Vilken djävla lökig rulle! Kul som vanligt med Rifftrax, men filmen i sig var ju i det närmaste outhärdlig. Urgh. :(

Det är idag exakt 3,5 år sedan Anna gick bort. Tiden flyger och jag saknar henne fortfarande. Jag minns henne inte lika glasklart som jag skulle önska att jag gjorde, men jag minns henne. Små små fragment, men mycket har försvunnit under åren. Är det vad man har att förvänta sig inför framtida dödsfall? Att personen smiter genom tidens väv så att man till slut står med en handfull minnen kvar och försöker förstå vad som just hände?
Jag vill ha alla minnen intakta. Jag vill kunna minnas henne som att det var bara igår vi sågs sist, men istället har jag bara små små pusselbitar att sitta här och stirra på.

Anna. Jag älskar dig fortfarande.

Frosty


I've been kicking ass since the dawn of time

Nu är jag lika gnällig som alla andra morgnar, sådär "låt mig sova meeeeer", men det är veckans sista arbetsdag så så snart jag är igång så går det nog snabbt. Jag vet att det blir mycket att göra idag, för igår var det en bugg i systemet som gör att alla våra mailkunder inte kunde komma fram - de lär komma idag istället...

Skaffade mig ett Collector's Edition till WoW, registrerade det på mitt andra konto och flyttade över Ghoul dit; nu har hon en ljuvligt söt liten skelettdrake som flyger efter henne var hon än går. Underbart.

Skall pilla på hemsidan i helgen om jag hinner/orkar. Lördagen har vi lite planer, men söndagen bör vara fri såvitt jag förstått.

Drömde saker om Gotland, jobbet, mamma och maneter. Vetefan vad det gick ut på, men det var väldigt sammanhängande i alla fall.

Disco Lemonade

...vad händer här?

Here comes the long-dead Gods

Jag föredrar självfallet att sova natten igenom oavbrutet, men om jag nu måste vakna till mitt i natten för att gå på toa så vill jag säga att så som i nättras passar mig utmärkt: Att vakna till klockan tre och veta att man har tre timmar kvar att sova är riktigt bra, snarare än den där timmen/halvtimmen det vanligtvis handlar om.

Jag drömde att hela rollspelsgruppen hjälpte Mini att flytta, och så kom någon som var Spindelmannen men inte den riktiga och flög iväg med mig, rätt ner i vattnet som var fyllt av maneter. Sedan simmade vi alla runt, och jag höll mig så mycket under ytan som möjligt eftersom jag inte hade mer än trosor på mig. Efter det skulle jag sjunga Singstar i en bastu på skolan med ett par klasskamrater - det var nog där i skolan som Mini bodde?
Det var en lagom konstig dröm, i alla fall. Mängder av fler detaljer, men de smiter mig ur händerna hela tiden och jag kan nog inte pinpointa mer saker att nämna här.

Mina gamla glasögon blev klara med nytt glas igår så Nath skulle stuffa iväg och hämta dem åt mig sedan. Riktigt bra. Just nu har jag inga glasögon alls på mig, vilket inte är helt smart, men orkar inte knö ner för att hämta dem. Jag är ändå så grusig i ögonen att jag inte kommer kunna se så klokt, så.

Har sagt att jag skall baka paj tills morgondagen men tror inte att jag kommer att orka det när jag kommer hem ikväll, gör nog snarare så att jag i så fall bakar pajer tills måndag faktiskt. Blir senare hemma ikväll eftersom vi har flyttat fredagens morgonmöte till torsdagen efter arbetspasset är slut istället. Urgh. :P

Little Red Riding Hood

Fucking finally! Nu har jag fått mina uppgifter, så nu skall jag börja leka med lite saker på ftp och sedan launchar jag lite :)

Rollspel igår, vi slutade typ en timme efter att jag hade velat sluta men men, överlever ju ändå. Somnade snabbt, vaknade utvilad, är lite trött nu dock. Rollspel ikväll igen, jag lever ett hektiskt liv :P

Ute är det regn och dimma, men mitt paraply står kvar på jobbet. Smidigt, smidigt. Får ta med mig YTTERLIGARE ett paraply till jobbet, helt enkelt... Jag har inget emot regn, men jag är inte jättesugen på att jobba med smink som runnit över hela ansiktet om jag skall vara riktigt ärlig, och eftersom luggen (virvel) får frispel när den är blöt så.. ja... paraply får det bli.

Nåväl, skall fortsätta pilla lite innan jag gör mig helt färdig för avfärd, så jag önskar er en trevlig dag! :)

Break a leg

Jag har sovit! Oh vad jag har sovit! Stor lycka att vakna, och inse att man just vaknade. Drömde saker jag inte minns, vaknade som vanligt och var lite kallare av ena sidan kroppen och ville kela intill Nath men armen sov redan så det var ingen idé riktigt. Längtar redan till i natt då jag tänker sova lite till, haha. Tänk vad lite oavbruten sömn kan lämna en aching for more :D

Idag blir det rollspel, imorgon blir det rollspel, och har jag tur har Christian med sig mina tärningar så att jag slipper låna ett par av Nath. Jag föredrar helt klart att spela med egna tärningar, och i synnerhet med de jag har i åtanke; metalltärningar jag fick av Eric i födelsedagspresent för en sisådär tre eller fyra år sedan. Tiden går snabbt :o
Ibland när jag stannar upp för att andas ut lite och se tillbaka längs vägen jag just sprungit så inser jag att jag börjar bli äldre, tiden rinner mer och mer ner genom timglaset och jag hinner få lite ångest över vad jag inte hunnit med och vad jag inte redan fått göra. Sedan skakar jag av mig det (läs: gömmer alla tvivel och frustrationer längst inne i mig, i en liten burk med andningshål i locket) och springer vidare längs min vilda bana. Jag vill ju så mycket mer, men tiden är inte på min sida i det här.

Jobbet igår var för övrigt inte alls så hemskt som jag i förväg bestämt att det skulle vara. Istället hann jag i relativ lugn och ro sitta med mina egna kunder, stänga ett par fall, ta hand om andras kunder OCH plocka på mig ett par nya kunder. Bra shit det där :)

Väl hemma införskaffade jag typ åtta nya mounts till Ghoul, hon blev Stablekeeper (eller är det Stablemaster det heter?) och försökte sedan göra lite planer för hur jag skall komma upp i de där 50 mounts jag behöver ha till slut för att få min drake... Hm... Vi får se hur jag gör med det där :P
Efter mountjakt så åt vi mat och sedan såg vi Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, en film som var så outhärdligt lökig att jag bara vill gnaga av mig armen och springa därifrån... ja, fram tills vi lyckades få igång Rifftrax-spåret till. Då satt vi där och skrattade glatt åt en man som en gång var en ungdomsförälskelse och idol. Snacka om att ta ett steg för långt när man längre inser att franchisen inte fungerar med en skådespelare som är typ 30-40 år för gammal... Inte när det gäller Indy, tro mig.


Ung och sexig vs. Gammal och bräcklig

Nani?

Och på en gång försvann alla läsare?
Jag gick från 25< till <5 läsare om dagen. Heh?

...är det rosa SÅ illa?!

"Saw you in museum, you took bone, I chased you"

Jag hatar det här.
Jag har nog inte sovit en timme i sträck i nättras, istället har jag förmodligen legat vaken hela natten. Jag vet att jag inte sov innan klockan två, jag vet att jag kände mig lika vaken vid fem när jag gick upp en sväng, och även fast jag tror att jag har drömt så kan det kanske även bara vara tankar som gått genom mitt huvud när jag legat vaken en hel natt. Misstänker att dagen kommer att bli lång och marig. Wohoo.

Jag har ett mail jag måste svara på, jag behöver skriva brev till mommo, jag måste städa sovrummet så att jag slipper ha ångest över hur det ser ut där, jag behöver ta bort julgranen eftersom Nath klagar på att den står kvar och jag vetefan hur jag skall göra med middag idag eftersom jag förmodligen kommer att jobba över till sent ikväll. Jag har skitmycket att göra på jobbet även fast jag vet att en av mina kollegor jobbat med mina kunder när jag var borta och jag känner bara hur jag blir allt mer stressad av hela situationen. Om jag bara hade fått sova gott en natt; somna i klok tid, sova natten igenom och sedan vakna utvilad och nöjd relativt tidigt, så hade jag mått bättre. Igår vaknade jag vid elva av ett sms från min bror. Spenderade dagen åt att vara alldeles för trött, och i retrospekt önskar jag att jag hade sovit där på eftermiddagen som jag först tänkte.

Såg på "Trollkarlens hemligheter" eller vad det hette igår; vilket fruktansvärt lökigt program! Istället stängde vi av efter andra reklampausen (alternativt "reklamkvarten") och såg klart säsong 6 av Scubs istället. Nu måste vi ha tag på säsong 7 så snart som möjligt... >_<

Snart börjar dagen på riktigt. Giv mig styrka.

I was born an original sinner; I was born from original sin

What type of person do you attract?
Your Result: You attract geeks!
 

Your stunning intellect and love of sci-fi and video games allures the geeks like nothing else. Maybe it is the sparkle in your eye that makes them want to text you, who knows. Geeks make good partners, but tend to be arguementative. If you are a TRUE geek magnet, you will know if that was spelled correctly, and actually care. If it is a bad-boy/bad-girl you are seeking, you are barking up the wrong tree, unless they are just 'bad' behind a PS2 console.

You attract Yuppies!
 
You attract artsy people!
 
You attract unstable people!
 
You attract rednecks!
 
You attract models!
 
What type of person do you attract?
Quiz Created on GoToQuiz

Four-eyes

Har nu fotograferat lite saker!

Först ut är före/på gång/klar-bilder på vårt kök:
Sedan har vi en bild på mig i mina nya glasögon:(alla bilder blir större om man klickar på dem!)

Obsession

Det finns bara en kvinna som på allvar får mitt hjärta att slå lite hårdare och snabbare, och det är Annie Lennox.
Oh jag föredrar män, inget snack om saken, men... Annie. Herregud. Rösten, figuren, ansiktet. Jag skulle kunna döda för henne. I synnerhet för så som hon såg ut på 80- och 90-talet. Gudars skymning :3Jag skulle dock inte vilja sexa med henne, bara ha henne sittande på en piedestal och se vacker ut och sjunga för mig.

Pretty as a pistol

Hemma idag igen. Jag blir galen. Jag kommer att börja klättra på väggarna i ren frustration snart ifall jag inte kan få något gjort av allt jag har att göra. FFS, så djävla kul är det knappast att sitta hemma och må illa när man faktiskt hellre vill jobba och känna att man uträttar något vettigt om dagarna. Argh argh argh.

Fortfarande inget mail från one.com och jag börjar bli väldigt fundersam över det där. Två dagar efter att jag betalat och beställt skickade de mig ett mail där de påminde att de måste ha ett formulär jag postat under fredagen (beställde på torsdaen, postade formuläret på fredagen, fick en påminnelse på lördagen...) och jag vet att brevet kom fram i måndags. Så varför har de inte varit lika snabba med att skicka mig det mailet jag väntat på som en femåring sedan i måndags? Det där som faktiskt hade gett mig något att roa mig med nu när jag ändå bara sitter hemma och stirrar på väggarna?
Skall skicka dem ett mail senare, se vad som står på.

Ebayade hem en kjol igår som jag tänkte ha på min födelsedag. Nu drömmer jag om frisyrer och skjortor och skor och strumpor att ha till, jag gillar perfektion och om kjolen blir lika vacker färdigsydd som den var på bilden så kommer jag att vara en lagom lycklig tjugofemåring om två månader. :3

Skall posta ut lite inbjudningar idag, har inte hunnit bjuda in så många än. Det står dock fel mailadress på inbjudan, i alla fall fram till jag får mitt goddamn mail, så jag vet inte om jag skall avvakta lite. Det är ju trots allt lite över två månader kvar tills jag skall ha festen, så folk hinner ju bli inbjudna i tid även om det tar en vecka till.

Ugly duckling

Hemma från jobbet igen. Räknar med att det är sista dagen hemma idag och att jag skall orka jobba imorgon igen.
Jag har tappat läsare. Jag har bara hälften nu av vad jag hade tidigare. Lite trist, faktiskt. Roligare att skriva här om någon faktiskt läser. Skillnaden på att ha en pappersdagbok eller en blogg med lösenord gentemot att ha en öppen blogg är ju just att man gärna vill ha lite läsare. Detsamma gäller ju när jag hade mitt Elfwood-galleri och mitt konto på Haket; någon form av feedback är alltid uppskattat. Ohwell.

Drömde en massa spännande saker men minns inget av det. Typiskt, när någon del av mig faktiskt får lite action going on så minns inte resten av mig det dagen därpå. Pssh.

Låg och filosoferade över sms tidigare. Inte så mycket texten i sig utan snarare de där som brukade skicka till mig. Jag var sexton, ung och ...um... snygg, I guess, och de var "förtjusta" i mig. Sedan växte jag upp och de försvann. Jag undrar egentligen vad det var som hände där? Ingen idé att fråga heller; har bara kontakt med en av dem alla idag och han svarar aldrig när jag skriver till honom på msn ;)

Jag saknar alla mina gamla bilder. Oh gudars, om jag hade haft dem kvar hade jag varit så glad. Alla bilder på en ful ankunge som just insett att hon är svan.

...drömde jag om min syster?

I can make the darkness weep and fall

Hemma sjuk idag igen. Det känns som att det är ett tag sedan jag fick något vettigt uträttat, det enda jag kan minnas mig ha gjort är att ligga ner och glo eller se på tv. Urgh. Förhoppningsvis är jag såpass kry i skallen att jag kan jobba imorgon; det är ju inte som att jag INTE har jättemycket att göra på jobbet...

Väntar fortfarande på mail med inloggningsuppgifter, trodde att jag skulle få det i måndags och det har fortfarande inte dykt upp något. Lagom irriterande, låt mig logga in nu väl?

Jag har inte så mycket kul att skriva om, jag kan mest utgå från vad jag gjort på senaste och det är att sova.

A deeper shade of red

Hemma sjuk igen. Fick gå från jobbet igår för att jag inte mådde bra, sov ett par timmar och var sedan lagom seg i huvudet och kroppen. Inte jättemycket bättre idag, men MÅSTE jobba imorgon, annars blir jag tokig.

Har inte så mycket spännande att skriva idag. Nath målade typ klart köket igår, så nu är det vrålsnyggt. Idag är han på Bloodbowlmatch hela dagen och jag hoppas få inloggningsuppgifterna till min ftp så att mailadressen jag bett folk svara på inbjudan till mitt kalas till faktiskt fungerar ;)

Bäst någonsin: Dan och Erik och Elisabeth kanske kommer! :D Underbara gotlänningar. <3

Idag skall jag försöka spela lite, och leka lite med grafik till en hemsida som kommer att komma upp så snart jag har ftp-uppgifterna.

Rundherum im wilden Tanz

Dags att gå tillbaka till jobbet igen, efter en lagom random helg. Vi spelade lite rollspel i lördags eftersom jag kände mig pigg nog, och det slutade på 16,5 timmes spelande. Vi sov kvar hos Christian eftersom det då vi slutade var fyra timmar sedan sista tåget hem gick, och tre timmar innan första. Tror jag sov bort halva dagen igår, men det var ingen större loss.

Drömde märkliga saker, som alltid. Allt var dock väldigt sammanhängande och jag sov gott. Hade jag fått hade jag ju gärna sovit ett par timmar till dock, även fast jag somnade vid tio igår (tidigare kanske? vi såg film och jag minns inte slutet :P)

Idag väntar jag på ett mail som skall ge mig lite finfin access jag vill ha, något jag har väntat på sedan i torsdags då jag beställde det hela. Och betalade. Jag skriver mer om vad det handlar om senare dock, det är mest något som spelar roll för mig, kanske inte så mycket för er.

Nu skall jag snart dra till tåget, tänkte börja lite tidigare idag eftersom jag misstänker att jag har jobb upp över öronen idag och jag vill gärna försöka ha lite försprång, och kanske till och med lite tid att äta (måste köpa mat i Helsingborg) eller att hämta mina glasögon (antingen de nya om de kommit, annars mina vanliga hos Christian).
Såg att en av mina klasskamrater hittat hit också! Hej Johanna :D

Grab a scalpel and a blade, time to play the nurses aid

Hemma sjuk idag. Mådde inte helt hundra igår och sämre i morse, så mailade Erik och kröp tillbaka ner i sängen där jag till slut lyckades somna om.

Nath skall fixa i köket idag, jag skall vila och göra vad jag kan för att hjälpa honom.

Uppdaterar kanske lite här sedan om jag mår bättre och orkar sitta.

I am the source of your destruction

Jag blir tokig om mina nya glasögon inte kommer snart. Har jag väldig tur kanske de dyker upp imorgon, annars får jag stå ut ett par dagar till. Jag börjar bara bli redigt trött på att inte kunna se klokt; just när är skärmen framför mig suddig och svår att fokusera på, till exempel. Jag har inte särskilt mycket synfel, men tillräckligt för att jag skall bli helt dizzay av att försöka läsa på min skärm som står 50 centimeter framför mig. Orka?

Dags att gå och lägga sig. Imorgon kväll skall vi måla köket och innan dess har jag ännu en stressig dag på jobbet att ta mig igenom. Snart är jag tillbaka på vanlig femdagarsrutin, men just nu dyker det upp allehanda ensamma lediga dagar och jag har egentligen ingen riktig koll på läget. Blir lagom jobbigt att inte ha ett schema att gå efter, att kunna gå till sängs samma tid varje kväll och gå upp samma tid varje morgon. Utöver labila sängtider så börjar jag bli förvirrad angående vilken dag det är, men idag är det torsdag och imorgon är det fredag.

Fick ett mail förut, som gjorde mig glad. För en månad sedan mailade jag Greg, eftersom jag saknar honom efter ett och ett halvt års tystnad, och häromdagen avfärdade jag det hela eftersom han inte svarade, men idag dök det upp ett litet svar och jag blev glad som en liten katt :3
Jag gillar inte att tappa kontakten med folk, och även fast jag misstänker att jag vet varför han slutade höra av sig (samma anledning som minst en dåre innan) så blir jag ändå ledsen. När folk kommer tillbaka till mig så är det superbäst :)
Kanske man borde dra med sig Nath på äventyr till Dublin någongång? ;)

Nu skall jag i alla fall sova. Först läsa lite Going Postal, och sedan lär jag ju somna innan Nath är klar i Naxxramas. Jag borde väl börja spela WoW igen, men ...jag vet inte. Det känns som att jag vill göra vettigare saker när jag kommer hem från jobbet, och efter att ha spenderat hela dagen framför en datorskärm är jag inte jättepepp på att sitta och långsamt, långsamt ta mig framåt i spelet.
Jag är väl helt enkelt en dålig datornörd, antar jag.

Giant spiders prepare to take over

Folk har rekommenderat både mig och Nath att vi/jag borde se Cloverfield, att den verkligen skulle vara en film för mig och något jag skulle tycka var bra.
Efter att ha sett Cloverfield är mitt ärliga och enda svar: Eh?
Var ni fulla som as när ni såg filmen, eller har ni bara så dålig koll på vad som är bra film och inte?!
Vi såg den i Rifftraxformat, och det är jag så glad för att det finns inte. Hade vi börjat se den utan Mike, Bill och Kevin så hade vi stängt av den efter fem minuter. Nu var den sevärd just tack vare grabbarna grus.

Jag tror inte att jag skall ta fasta på filmtips i fortsättningen ;)

Nej, men seriöst. Tips om bra film, musik, spel och böcker är alltid uppskattade, men jag förbehåller mig rätten att dissa era förslag i retrospekt ;)

Cloverfield får alltså EN Tom Servo av FEM möjliga:


Suddenly, 2009

Nytt år, ny design.
Väldigt rosa och vissa detaljer kan komma att ändras under dagen/den närmsta framtiden. Jag gillar det dock, så har ni extrema problem med rosa så får ni väl sluta läsa, helt enkelt :P

Idag är jag hes efter sju timmars Singstarmaraton under gårdagen. Jag och Diddi har tagit oss igenom alla låtar vi kan, inklusive ett par låtar vi inte alls kunde. Satte ett par nya rekord och vi hade trevligt. Trerättersmiddag med lite fördröjning på efterrätten eftersom vi inte orkade äta mer efter de två första rätterna och så lite pussar vid nyår. Ringde mamma och pappa, orkade inte ha mig med att skicka sms till alla vänner så ni som läser här; Gott nytt år. Ni som inte läser här inser förmodligen själva att jag självklart önskar även er en god fortsättning.

Borde färga håret idag, får ta det om jag orkar. Imorgon skall vi börja måla köket, det blir "biografrött" och jag har tusen idéer på hur jag vill göra i köket sedan när vi målat klart. Vi skall nog byta ut bänkbelysningen också, från ett vedervärdigt lysrör till en tre spotlights-lampa. Funderar även på om vi kanske skall införskaffa ett sådant där Voodoo-knivställ, bara för att det är så sött. Vi får se, skall diskutera saken med min vackrare hälft sedan.

Har hunnit vänja mig vid vår spegelvägg i sovrummet och har till och med vid ett par tillfällen lyckats tänka att jag egentligen inte ser så hemsk ut naken. Konstiga värld; vad är det som står på när jag helt plötsligt lyckas få in sådana tankar i mitt envisa lilla huvud?

Inget nyårslöfte, snarare en modifiering av gränser jag vill hålla mig inom. Vi skall kolla upp hur mycket det kostar att gå antingen en kurs i cheerleading eller en där man får lära sig dansa vid en stång och vid en stol. Jag är ingen bra dansare; jag äger på att vifta med höfterna men det klassificeras inte riktigt som dans så... Tror dock att jag skulle må bra av att få röra mig lite, och det skadar knappast att då lära sig lite heta moves :)
Föreslog skämtsamt att vi borde installera en stång i vardagsrummet, Nath såg inte helt ointresserad ut.

Nu skall jag kanske skriva ihop en liten årsredogörelse, vi får se. Skrev ju ingen förra året och egentligen är det ju skit samma, för undrar man vad jag har gjort under året är det ju bara att backtracka bloggen fram till förra januari...

RSS 2.0