Does not compute

"Skriv klart uppgiften och maila in", tänker jag, men jag orkar inte. Jag orkar bara ligga ner och stirra ut genom fönstret. "Maila in den så fort du kan, så kan du sova i lugn och ro sedan." Och på något djävla vänster lyckas jag sätta mig upp, gripa efter Grammatik för Nybörjare och skriva ner det där sista lilla som skall stå.

Jag tror inte att vi får godkänt på det här. Men nu är det i alla fall inmailat, och ur mina händer. Nu får det gå som det går.

Nu skall jag sova lite, jag är trött, hela hjärnan har gått sönder, och jag skulle väl kanske behöva äta men det gör jag när jag vaknar sedan. Funderade på att se på tv, men det är verkligen bara skitprogram som går på dagtid. Days of our lives? Vem vill se på sådant, om man bortser från min mommo? Det borde finnas en sjuk-kanal. Där kunde de visa roliga filmer, trevliga serier och kul program. Sådana där saker man gärna ser på när man är sjuk... Jag får ploppa i en dvd-film sedan, när jag har vaknat, så kan jag se på Big Fish eller Airheads eller Rocky Horror Picture Show eller något annat kul. Eller anime. Imorgon vill jag må jättebra så att jag kan äta pizza och se på Napoleon Dynamite med Caroline.

Så. Läsa Get Fuzzy tills jag somnar, och sedan sova tills jag vaknar. Inga krav på väckarklocka, inga krav på annat än sömn, vila, mat och mer sömn. ...jag vill kela. Jag vill ha någon att få hålla om lite när jag sover, så att jag känner mig trygg och vet att någon tar hand om mig om allt går åt skogen. Fast ingen vill. Blä på er :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0