Monsterkatt?/Ont (2002)

Monsterkatt? / Ont.
Fre 3 maj 2002 10:26

08:08

Hm. Katten min skrämde slag på mig igår. Ena sekunden låg han vid fotändan av min säng, nästa sekund låg han bredvid mig. Kan tillägga att min katt är vrålfet, så att ha förflyttat sig den sträckan (ung. två meter) på några få sekunder utan att jag märker det är omöjligt. Alltså: Vad gjorde min katt och varför märkte jag det inte?
Fick i alla fall för mig att han var en spökkatt och var lite rädd för honom ett slag. -Jag har allt för livlig fantasi.

Inte deppig mer.


10:25

Alltså, seriöst, det känns som om jag kommer att svimma snart. Har sådan mensvärk att jag bara vill gråta eller dö.
Knarkade i mig tre ipren 400, vilket inte hjälpte minsta lilla, så Hanna ville ge mig en av sina naproxen. Dock gick vi till skolsyster för att kolla om det skulle vara farligt att ta en naproxen i samband med tre ipren, och hon blev helt chockad över att jag knarkat så mycket ipren idag.
Mian ben är helt darriga och jag är helt borta i huvudet. Vet inte vad jag skall ta mig till... Någon som har ett tips eller två?
Kan tillägga att jag för var gång jag får mens får värre och värre mensvärk, vilket ger mig stark ångest och något som närmast liknar skräck dagarna innan jag får mens.

Post scriptum: Det är som vanligt inte flickan i filmen som skrivit brevet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0