Zombination

Nu är min undead priestess level 6, efter två timmars spelande. "TVÅ TIMMAR?" tänker ni självfallet upprört, och jag kan inte annat än beklagande nicka och anlägga en bekymrad min. Japp, två timmar, eftersom min dator helt plötsligt bestämt sig för att den inte vill att jag skall kunna spela World of Warcraft, och därmed gör allt som står i dess kraft för att lagga så mycket den bara kan. Att gå ner för en kulle tog mig fem minuter. Jag är inte alls glad på min dator just nu. Planen var att bli level 10 asap, sova någon timme, göra läxan och sedan levla snabbt som fan så att jag kan få spela tillsammans med Caroline. Men icke, sa Stora Tösen.

Nu skall jag vila lite. Försöka sova, eller åtminstone läsa. Jag orkar inte sitta upp längre (just nu är jag dock uppkurad mot ett stort antal stora kuddar för att kunna se skärmen ordentligt när jag skriver) och jag är helt slut i kroppen efter att ha spelat WoW i två timmar. Som sagt: Det finns inte en chans att jag skall klara av att gå i skolan imorgon.
När jag vaknar skall jag äta något så att jag får i mig lite energi, och sedan skall jag klammermarkera fraser och hitta framförställda/efterställda attribut. Oh, vad kul jag skall ha. [insert sarcastic smiley here]

Sterben, stirbt, starb. Gah. Så heter det typ inte ens. Men vad vet jag?

Får hoppas att WoW fungerar som det skall mot kvällen. Eftersom jag kommer att ligga hemma i två dagar till borde jag hinna levla lilla Honeytongue (min rara priestess) och kanske hinna ikapp Caroline, eftersom jag misstänker att hon har skola nu i dagarna. Det hade varit bra. Det är alltid roligare att spela när man har någon att spela med.

Dags att dö i några timmar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0