Doft av kaprifol

Vinter är snart 69, jag är sömnig och imorgon fyller min ena lillebror 21 år. Skall därmed knö in till staden sedan och köpa ett fint kort åt honom, samt ett kort åt min mormor som fyller år nu i dagarna också.

Gotlandsresa 12-19:e juli är bokad och betald, så jag räknar självfallet med att ni alla släpper allt ni har för händer för att umgås med mig då ;) Well, kanske ta en fika eller ligga på en filt i Almedalen eller äta lite glass på hamnen eller grilla någon kväll eller så iaf.
Jag har med mig en Special Guest Star, vilket förmodligen är den fånigaste titel jag vet. Ni vet, Heather Locklear, som varit med i Melrose Place for-evAH, listas fortfarande som Special Guest Star. Varför i hela fridens namn då? Lika stor förvirring gäller när man ser en spelfilm med en Special Guest Star. Jag hajar ju vad det går ut på om det är en tv-serie som under en eller ett gäng ep's har med en som faller under den titeln, men en ur den fasta och befintliga rollistan? Eh? Filmmänniskor är konstiga.

Meningen är att jag skall köpa en rosa laptop men nu bråkar Dell lite med mig. Men fear not, good readers, för jag skall få klarhet i det hela under dagen! Giev giev, den är rosa och söt och bra och fin och shiny och sparkly och wheee, för den är ROSA ffs :)
Jag gillar rosa, okej?

I alla fall. Mitt sommarlov är ett trevligt sommarlov och jag sover och spelar WoW och kramas och äter hamburgare. Ibland ringer min mor och berättar konstiga saker, som till exempel att min gamla granne förmodligen körde rattfull häromdagen, för han kraschade bilen och skar sönder hela sitt ansikte. Halv sex på morgonen. Mm. Och så kan hon helt plötsligt kläcka ur sig "Ja, och så skall jag ju spela in den där reklamfilmen, det har jag väl sagt?" Reklamfilm? Gissa för vad! ...Keno. Min mor, min arbetskamrat Peter och min lagledare i bowling, Tom, skall alla tre vara med i KENOREKLAM. O.M.G. Uh... Ja... så därmed får ni förmodligen chansen att se min mor på tv i framtiden. I höst, kanske.
Min mor gör konstiga saker.

Idag skall jag göra en pala-alt eftersom guildet efterlyste det, och så skall jag steka pannkakor till lunch och sedan blir det som sagt en promenix för att köpa kort på stan. Och så skall jag betala räkningar samt se allmänt söt och oemotståndlig ut. Typ.

Vad gör ni själva? :)

Control meVinter på sin ljuva skeletthäst.
lvl 66

Once upon a time

Gjorde ny design åt Anja, ta en kik!

Fluffy fluffy bun-buns!Min pappa är finast i världen <3
Och snart skall jag beställa en rosa laptop <3

Vänner kommer och går, men humor bestårJag har inga problem med att skratta åt skämt som var roliga även när mina före detta vänner visade dem för mig. Kom igen, bara för att de muppade iväg slutar jag ju inte skratta åt roliga saker :D

The voices tells me I am dying, but I tell them I feel fine

Silly headache. Jag vet inte om det är jag eller om det är vädret, men jag har haft huvudvärk till och från i tre dagar nu, minst. Tröttsamt. Tog en Ipren tidigare, skall nog ta en till. Sedan laga lite mat och så ägna kvällen i min säng, se på film. Har inte bestämt vilken film jag skall se än, så kanske blir det lite South Park eller något sådant istället. I haev chips 'n' cola cola, så kvällen är gjord ;)

Skavsårsblåsor på lilltårna. Illa. Idag är allt fel. ...eller?
Nej :D
Jag skojar bara. Det stämmer att jag har huvudvärk och skavsår, men allt är inte alls fel.
 • Jag har hittat en ny laptop jag vill ha. Den är rosa och man kan spela WoW på den. <3 Skall lyckas övertala pappa att det är en bra idé att slänga ut 10k på en ny dator bara...
 • Igår kom bootsen jag beställde från Odium. De är supersnygga och satt per-djävla-fekt. Nu har jag alltså hela TVÅ par nya, underbara skor att dregla över.
 • Jag är snart lvl 67 i WoW, och i söndags lyckades jag äntligen reppa klart hos UC. Numera rider jag alltså runt på en ljuvlig [purple skeletal war horse] istället för min sillybird. Jag är glad som en tusensköna och rider runt och stegrar och hoppar och låter "wheeee!" hela tiden. Det har gått ett antal dagar, jag är fortfarande lika pipglad över den <3
 • Just nu lyssnar jag på Herr Graves. Det har varit alldeles för lite av den varan på sistone. Herr Graves röst är i mina öron som is i ens saftglas en alldeles för het sommardag. Då förstår ni <3

Så då förstår ni att allt är bra, trots huvudvärk och elaka lilltår!
Där fick ni en liten update :)

Hjärterot

Min stora kärlek, random dåliga bilder. Tro mig, de är oh så mycket snyggare i verkligheten <3
Bilderna är tagna av mig när jag har stövlarna på mig, så de är ju vinklade ovanifrån :/ Morr


Jag är silver i ditt hår

I Danmark träffade jag kärleken. Det är ett vackert par som passar mig perfekt.
Senare under dagen/helgen blir det lite bilder på min kärlek och bilder på vårt otroligt snygga hotellrum!

Idag skall vi till Malmö och glida runt i regnet samt fika med Lotta. Imorgon skulle vi åka på utflykt med Nathaniel, men nu är det ju inte så charmigt väder under morgondagen enligt SMHI.

Jaja. Lite bilder senare, alltså. Kan redogöra lite över min utlandsvistelse samt min lilla shoppingspree då också.

Puss!

Zombie tar sommarlov

Hej, folket.
Jag lever. Jag har bara haft en djävla massa bra saker för mig. Igår, till exempel, då jag spelade World of Warcraft i tolv timmar hemma hos Nath. Det är hos honom jag är hela tiden, så måste ni döda någon för min frånvaro så kan jag ju rikta er i hans riktning. Fast ni får inte döda honom, då blir jag förbannad på er. Så det så.

På söndag kommer min mamma, då blir det ÄNNU mindre bloggat.
Man skulle kunna se det som att jag tar ett sommarlov från min blogg.

Jag kommer att skriva här lite då och då. Räkna dock inte på att det kommer att hända varje dag. Jag har folk som vill umgås, mat att äta, spel att spela, vatten att bada och sol att njuta i. Då måste både jag och ni inse att bloggande inte alls prioriteras. Så är det.

De dagar jag inte har tusen andra saker att leka kommer jag att finnas här. Idag skall jag dock städa, tvätta och antingen spela (jag måste reppa hos UC så att jag får köpa skeletal war horse!) eller så skall jag till Helsingborg. Hela helgen kommer jag att vara i Hbg, och sedan kommer som sagt min mamma och då blir det Danmark, Malmö, Helsingborg, Lund, Höganäskusten...

I'm looking forward to it. :)

Deadmeat

 • Tvätta
 • Städa
 • Diska

Mitt kök är fritt från monster! Numera har jag dock närapå sju kassar med pantflaskor; Jag tror att jag skall utnyttja det faktum att jag får besök till kvällen och övertala honom att hjälpa mig dra iväg alla (eller iaf några) kassar till Coop. Plan b är att göra paj. Jag har stått och fantiserat om nybakad äppelpaj under tiden jag diskat. Pant, paj och massage. Värre junidagar kunde man ju ha :P

Mina böcker är bra. De där tre, de hemliga böckerna. Jag lär mig saker och det gör mig till en bättre person. Well, jag kan väl få inbilla mig att det är så, i alla fall?

Skall pilla klart på de sista tallrikarna, sedan försöka få undan all den tvätt jag INTE hunnit med idag. Jag har en ny tvättid på torsdag eftermiddag, då borde jag hinna få undan det sista också. Moloket tänkte jag "well, jag hinner väl i alla fall med typ två maskiner, kanske fyra" men jag har nog hunnit hela sex. Mycket tvätt blir det! Och GOSH vad rena kläder och många alternativ man plötsligt hade igen!

Sökte lite på eBay efter den romper suit jag vill ha. Tror ni att den fanns? Icke!
Murphy är en fitta.

Creature of night

I am alone here in darkness, I embrace the night
Staring up at the sky I can't help wonder why
Nobody's daring to love me 'cause what I am
- a creature of the night, I've never seen the light

Please help me understand why I have to be all alone
Why can't somebody love me - please come and set me free
I will be here for you, take care of you through all the nights
Why can't somebody love me, please come and set me free

I am the creature of night
No love for me in sight
I am the creature of night
There's no love for me in sight

I will be lost here forever underneath the stars
Waiting for the one before the rising sun
It's getting colder, inside I smolder
And all I hear them say is evil lies within her

Please help me understand why I have to be all alone
Why can't somebody love me - please come and set me free
I will be here for you, take care of you through all the nights
Why can't somebody love me, please come and set me free

I am the creature of night
No love for me in sight
I am the creature of night
There's no love for me in sight

She is in the mirrors

Det här är alltså den klänning jag kommer att få uppsydd efter mina mått och som dyker upp om två-tre veckor:I smell prettiness :)
Har ett par stövlar som passar ganska utmärkt. Kanske vore en bra outfit för NiN-konserten?

Dead can dance

NP: Dead can dance - The Lotus eater

Idag har jag tvättid, och så skall jag städa. Nathaniel kommer hit ikväll och mamma kommer i helgen, så jag behöver får det överstökat.

Igår köpte och betalade jag klänningen jag velat ha ett tag. Det är sweet. Om två-tre veckor borde den dyka upp; om en vecka (typ) borde mina boots dyka upp. Mrrr, mycket bra saker på gång just nu :) I liek teh shopping! <3 Nya saker gör Zombie glad :)

Vill spela WoW, men jag har andra planer för dagen.

Like I killed the giants


Rundherum im wilden Tanz

 • Har postat biljetten till vinnaren av auktionen.
 • Har skickat ett fint vykort till mommo.
 • Min ugn började brinna när jag skulle laga mat. Det var lite creepy.
 • Pratat i telefon med mamma, vi har storslagna planer för nästa vecka!
 • Planerat den här veckan, muy bien!

Jag är lite disträ här just nu. Trött, om ni så vill. För tillfället är jag hellre social på riktigt än att skriva här. Ledsen om det stör någon av er, men... jag mår bra.

Det har varit mycket saker i görningen de senaste dagarna.
I torsdags sade två "vänner" upp bekantskapen med mig på grund av mitt sexliv.
I fredags hade jag en halvkass dag i skolan (det var inte så illa som jag först trott!) och fick ju sedan veta att jag klarat b-uppsatsen.
I lördags hade vi guildgrillfest i Malmö, vi var hela sex representater från guildet där. Ytterst trevligt :)
I söndags var jag deppig och levlade mining på Vinter, samt fick upp Ghouliette två levels. Hon är tio nu.

För övrigt: Man vet att man är på en nördfest om någon bär in en liten server och alla pojkar börjar dregla simultant. Lol :)

Planer för sommaren... Allt går på räls, mer eller mindre. Jag känner mig lite carpe diem på ett bra sätt, det känns fint att vara fri :)

Böckerna som finns på litteraturlistan för sommaren verkar störtsköna. Sommarkursandet verkar dock lite knepisch, får se ifall jag får någon reda på det. Håll tummarna!

Men i alla fall. Nu skall jag duscha, sedan skall jag till Helsingborg och leka med Nathaniel.
Behöver ni snabbt ha tag på mig kan ni a) sms:a eller b) peta i WoW. Det finns också möjlighet c) peta på MSN, men det fungerar bara om jag är hemma. Alternativ (a) är helt klart det ni bör satsa på om ni behöver snabb kontakt. Eller ring.

Brain damage

Fniss :)

Jag lever. Deppet gick över. Jag skriver imorgon.
Puss på er! :*

Let me inside, let me die

Just nu är jag inte alls på humör för att skriva något här.
Vi får se när jag orkar.
Kanske idag.
Kanske imorgon.
Eller så tar jag lite uppehåll.

You know how I feel

Kvitter kvitter, whee! ^_^

Förvisso fick vi massor av klagomål och gnäll. MEN eftersom Nils avslutade lektionen med att säga "jag återkommer med slutgiltigt betyg, men alla får i alla fall godkänt!" så BRYR JAG MIG INTE, för vi får FUCKING GODKÄNT! :D

Annan nackdel: Jag ville se mitt namn och betyg i pränt från vår lilla kurs i integration, den jag skrev om "tre till fem språkliga fenomen på". Guess what? Han har inte fått mitt mail. Det ordnar sig förmodligen ändå, men GRARGAH! Typ. Just nu ligger jag på 28 poäng; får jag de sista tre har jag 31 och då är året redan ordnat, oavsett mina femton poäng i sommar eller ej.

Ringt till Nath, pappa och mamma. Idag är inte alls en sådan vedervärdig dag som jag förutspått; idag är en bra dag. Och ikväll skall vi instansa :) Jag skall bara dinga 63 först, och innan dess skall jag äta lite. Lite lite. Några mackor.

Mrrr :3

Nothing that I say or do matters to the big machineI have been here for too long.
In this lonesome twisted land.
Marshland...

It is deep and sickening.
I have to find my way back home.
Marshland...

The only way to find myself.
Is to descend deeper still.
Marshland...

I'm stuck and cold.
I'm stuck and cold in marshland.
I'm stuck and cold where life is
Plentiful but nothing lives.

A voice I know speaks to me.
Of self-deceit and mockery.

I search for life and sights to see.
Somewhere beyond this cold
Machinery. (So take me out of this insanity).

Nothing that I say or do, Matters to the
Big machine. Nothing that I think or
Feel, matters to the big machine. If I am
Dead when tomorrow's gone,
The big machine will just move on.

The scar you gave me left my soul,
Hollow like the love you showed.

That empty shell you offered me,
Took me further away from the
Machine.

Calm down my heart, don't beat so fast

You remind me of that babe...
What babe?
The babe with the power-
What power?
The power of voodoo!
Who do?
You do!
Do what?
...remind me of that babe...

Idag önskar jag mig sömn. Jag vet inte när jag somnade. Kanske har jag inte sovit. Hela kroppen morrar åt mig idag, jag är en vandrande olycka. Håret står åt alla håll. ...det gör det förvisso varje morgon, men det förbättrar inte helhetsintrycket precis.

Gäspar. Kan inte sluta gäspa.
Jag är orolig och nervös. Det spelar ingen roll, jag kan inte undfly nu.

Minns inte vad jag drömde. Inga maror, bara normala drömmar. Men jag minns inte vad.

Ge mig luft för fan, ge mig luft

Nu skall jag krypa i säng. Jag vill inte alls imorgon. Jag lovar er, jag har nog aldrig velat så lite som jag vill imorgon.
Jag vill bara gömma mig. Sluta andas, sluta tänka, sluta finnas. Och sedan på något magiskt sätt återuppstå när allt är över. Jag vill inte behöva prata. Ta rösten ifrån mig, slut mina ögon, håll för min mun och töm mina lungor. Herregud vad illa allt är! Jag avskyr att jag kommer att få höra hur sämst jag är, jag avskyr det! Och sedan? Ensamhet. Kall och tom lägenhet, och det enda jag har att göra är att spela WoW tills fingrarna blöder och hjärnan tar slut.

Jag vet redan nu att jag inte kommer att vilja vara ensam imorgon kväll. Det är för mycket som kommer att gnaga mig. Imorgon (idag!) är en sådan dag som kommer att försöka bita sönder mina hälsenor, krossa mina knäskålar, slita upp mina handleder och långsamt, smärtsamt strypa mig.

Ni anar inte.
Ett enda varmt ord från någon under seminariet imorgon och jag kommer att sväva. ETT ENDA är allt jag ber om. Säg NÅGOT snällt, något, vad som helst! "Vi gillar teckensnittet", "Jag gillar er rubrik", "Ni stavar bra", precis vad som helst. Hur idiotiskt eller ologiskt det än är; ge mig något att klamra mig fast vid. En livflotte, en stilla famn i ett rungande hav. Jag vill så gärna ha något att känna mig trygg vid.

Jag saknar mitt hav. Mitt olugn. Mitt sötsalta stänkande vatten, ljudet av vågor mot stenstränder, fiskmåsar som grälar över vår grillade korv.
Det är vad jag skall göra när jag åker hem: Sätta mig på Högklint och bara andas in. Kanske andas ut också, förr eller senare. Om inte annat för att det ger mig chanse att få andas in igen.

Radera imorgon.
Erase and rewind.

RSS 2.0