Lamb of god

Vaken igen. Efter tre timmars sömn/icke sömn ger jag upp och går nu upp. Chattar lite med Greg, och funderar på att gå till affären. Jag behöver stasha lite mat. Något att äta inför kvällen. Och jag är dödligt sugen på limpmacka med makrill. Bröd, och så något jag kan laga till ifall jag orkar äta varm mat... och så vill jag ha mjölk, och kanske lite glass. Jag har fyrahundra spänn att klara mig på, det kommer man långt på.

Det gör lite ont bakom mitt ena öra. Och så har jag TEH BEDHEAD med håret stående åt fyra vilda håll. Fördel med att bo ensam när man är sjuk: Man behöver inte visa upp sitt sjuksvullna, hårstående, fula jag! (fast går jag till affären så har jag ju inget val... hm... det får bli rånarhuva och cowboyrånarnäsduk!)

Jag tycker inte om att sova bort halva dagarna. Jag ville ju städa idag! Kanske blir jag piggare om jag får i mig mina makrill-limpor, så orkar jag kanske städa lite sedan. Om inte annat så i alla fall städa av bokhyllan och plocka bort all tvätt jag råkat sprida omkring mig...

Vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0