The man who can sing when he hasn't got a thing, he's the king!

Don't want your love anymore
Don't want your kisses, that's for sure

Everly Brothers.
Har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar musik? Och att jag alltid tar åt mig personligen när folk dissar min musiksmak?

Ända sedan jag blev aktiv musiklyssnare vid åtta års ålder har jag varit fast. Musik dygnet runt. Musik tyst i mitt huvud på lektioner, musik som skriks ut i ren falsksång när jag cyklar med cd-spelare i fickan, musik som gör att halvtimmes tågfärder till Helsingborg känns som fem minuter med hjälp av min iPod.

Jag har alltid varit livrädd för att förlora ett sinne.
Jag tycker om att känna smaken av vad jag äter.
Jag tycker om att känna ytan på det jag tar på.
Jag tycker om att ha någorlunda god balans (det är väl ett sinne, ne?)
Jag älskar att höra musik och omgivningsljud (även fast jag stör mig järnet på fåglarna som byggt bo utanför mitt fönster, dö kråkdjävlar, dö!)
Jag älskar att läsa och skulle aldrig stå ut utan att få läsa böcker, serier eller se på tv.

Hej och hå, lagom meningslöst inlägg.
MEN meningslösa inlägg är vad jag skriver och andas varje dag, så who cares? :D

It's such a good day for dying

Fruktansvärt sömnig. Funderar på om det kan vara värt att sova middag en timme eller två, men har en känsla av att det kan vara bättre att låta bli. Om tre timmar skall jag sitta på ett tåg till Helsingborg, för vi skall tydligen spela KULT ikväll. Vi får se väl se hur Viktor mår först, jag söp ner honom på vodka igår :P

Jag har köpt den fina epic-staffen! Hittade den för 270g på AH och fick låna 110g av den väldigt snälle Formido, så nu har jag en jättefin epic staff men inga pengar, alls :P Ohwell :)
Måste orka masa mig till 49 så att jag kan börja använda min fina staff, men det går segt idag. Hjärnan är inte riktigt med, och ögonen envisas med att stängas.
Det känns inte riktigt som att det är en sådan värst bra idé att spela KULT ikväll, om jag skall vara ärlig :P

Gårdagkvällen var väldigt trevlig! Viktor och Smege dök upp redan sju, då hade jag inte ens hunnit duscha, så de roade sig med att se på filmer på Youtube medan jag tog en timme på mig i badrummet. Sedan kom Robin och Jonas, och sedan kom Lotta med Tobias, Daniel (??) och Marie. Jag har väldigt mycket tårta kvar; det finns en bit kvar av den blåa (jordgubbstårtan) och nästan hela kvar av den gröna (chokladtårtan), men jag är inte alls sugen på tårta så jag får slänga dem :P

(sova sova sova sova)

Kanske skall ta en dusch nu. Brukar bli lite piggare av det.
TMNT har kommit till Sverige nu, men visas bara med svenskt tal. OM JAG VILL SE SKÖLDPADDOR SLÅSS PÅ SVENSKA GÅR JAG VÄL TILL ETT ZOO?! Sicken dynga :( Får se ifall det går att få tag på en engelsk version, jag gillar Turtles :) (jag har en liten Rafael och en liten Michelangelo sittande bredvid min säng)

Eskobar i högtalarna. Bra bakismusik. Sjunger och försöker låta bli att somna. Mrrrr.

Kraa kraa (kråkljud)

Lagom bakis. Fullt upp med annat. Jag skriver lite här sedan. Jag lever iaf :)

Yumyum for Zombie and friends 2

Tårta numero duo, den gröna:

(det är en piraya)
(den blåa tårtan blev finare)

Yumyum for Zombie and friends

Tårta numero uno, den blåa:

Hell no, I won't go!

Nu har jag städat färdigt. Nu skall jag göra tårtor. Egentligen vill jag dock sova. Jag är de facto helt dödstrött, och höll på att slumra när jag slöade på soffan några minuter förut. Eek! Inte bra! Jag skall ju ha fest fram tills i alla fall ett i natt, då är det en stor fördel om jag kan hålla mig vaken. Det är inte så charmigt om värdinnan/födelsedagsbarnet somnar ;)

Jag vill duscha NU, men skall jag kleta med karamellfärg och grädde och gud vet vad så är det bättre att duscha efteråt. Faktiskt.

Ohwell. Ville bara uppdatera er lite på läget ^_^
Mamma Eric har skaffat msn, vilket uppskattas! Eftersom jag inte är med i helgon längre och vi sällan hörs över telefon så känns det jättetrevligt att ha fått ett så direkt alternativ till att socialisera! Och det roar mig att trots att vi inte träffats sedan december och knappt då, så sitter den gamla jargongen i. Det är VI, helt enkelt. Zombie och Zombiemamma.

Goodness gracious!

I stort sett klar. Skall springa upp med tusen omgångar saker på vinden och sedan skall jag dammsuga hela lägenheten, och sedan kan jag äntligen börja bygga tårta!

Idag är det helt bisarrt fint väder. Enligt termostaten i mitt köksfönster har det varit 21 grader, men det stämmer ju inte helt och hållet. Tror jag. Det har faktiskt känts som tjugogradig värme ute. Ljumma vindar, gassande solsken och nu skriker måsar utanför mitt fönster. Jag gilla rmåsar. Jag är förvisso livrädd för dem, men jag gillar ljudet av dem. Måsar är Gotland för mig. Stränder.
Vid två tillfällen idag har det suttit en korp eller kråka eller något i trädet utanför min balkong och skränat. Verkligen väsnats! Jag har ägglossning och är lagom pms-moody, och jag hade stor lust att knalla ut och strypa fågeldjäveln. Eller i alla fall kasta sten på den... (Fear not, jag gjorde inget av endera)

Jag har ingen blekaste om när folk kommer ikväll. Lotta och hennes gäng kommer nog med tio-tåget, Viktor sade "Jag kommer efter jobbet, tänkte jag" och han brukar väl sluta typ fem eller sex? Förvirrande. Jag måste pula klart här, göra tårtor, äta något och duscha, och sedan skall jag get dressed samt sminka mig. Får se ifall Vickevire hör av sig så får jag kontakta Smege sedan också. Och sedan får vi se ifall alla de där från guildet som jag har bjudit med kommer eller inte, haha :D
Ohwell. :)

Inte särskilt nervös - ännu! Vi får se, kanske krälar jag runt på mina knän och vrider mina händer senare, när jag är klädd och ingen har hört av sig ;)

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?Hade jag haft två-trehundra guld mer hade jag så djävla hårt köpt den. Nu hoppas jag istället att någon annan vill köpa den åt mig! I födelsedagspresent, liksom! :D GIEV STAFF PLX!!1
Jag menar... se på den! Den har dubbelt så mycket extra i intellect än min nuvarande fjant! (nevermind de där +3 weapon damage, jag fick den enchanten gratis och den gör att min stav lyser blått ^_^)

N3KK1DN3SS

Jag blev jätteförvirrad när min väckarklocka ringde för tio minuter sedan. Det var verkligen sådär "Var är jag? Vem är jag? Varför skall jag gå upp nu?" Drömmen kan ha varit något WoW-inspirerat, jag tappade allt i min förvirring. Av någon rolig anledning hade jag dock lagt in en påminnelse till mig själv, "födelsedagskalas!" och det fick mig att komma lite mer till sans. Ah, jag skall städa idag, så var det ja...

Igår smet jag undan en hel del, det skall jag absolut inte göra idag. Om typ tio timmar skall jag vara färdigklädd, nyäten, ha städat, ha gjort två tårtor och bara vara djävligt klar med allt. Så, det blir inte så mycket bloggande förrän jag är klar, faktiskt. Och beroende på hur dags det blir så vet jag inte ens om det blir särskilt mycket bloggande då heller.

Lotta skall ha med sig en digitalkamera ikväll, så det kommer att finnas bilder sedan i alla fall! Om jag på något vänster kan få dem redan ikväll/imorgon så kan jag ju posta dem här imorgon för att make up för dagens snåla postande, eller hur? :)

Nu skall jag sluta vara nekkid, och istället klä på mig lite. Jag måste springa ner med en massa stuff i källarförrådet och jag vet inte om de gamla damerna i min trappuppgång skulle uppskatta om det springer runt en naken blondin i trappan. Skump, skump.

Ghouls

Jag har dingat 46 och är på bättre humör. Nu skall jag sova, för jag är astrött. Läste ivrigt igenom Jack of Fables när jag åt förut, skall läsa den en gång till nu när jag skall sova. Underbart tecknat, bra story, och hur kan man INTE älska Jack? :D

Godnatt, sockerpullor! (tyck inte att det är ett konstigt ord, jag har hört ett som är värre: dunpungar o_O)

Oh, I must be the most beautiful corpse that the world has ever seen

Nu är jag på dåligt humör, så nu skall jag se på Nightmare Castle istället. Den är från 1965. Det roar mig att en av de alternativa titlarna är "Orgasmo". Tihi.

Puss på er.

Zombie needs advice!

 1. Gothic Bunny - Massa svart smink och vita kinder och allmänt goffgoffgoff, ni vet.
 2. Voodoo Bunny - Jag målar mig grön och smetar fejkblod i ansiktet.

Jag vet inte. Vilket är bäst? Voodoo är kewl, men jag undrar om det inte ser bättre ut med gothversionen... Ge smakråd! Jag är rådvill! Jag måste bestämma om jag skall questa runt efter fejkblod och grönt smink imorgon :P

Word


Den blinde rasisten

Så var det en gosse som vid ett års ålder blev blind
utav en defekt i hans öga
Hans besvikne far låste in honom på en vind
med trappor flera hundra meter höga.

Där satt han helt ensam, nån gav honom mat
och annat som han kunde behöva
Där odlade han skägg, ondska och hat
som blev allt för stort för att döva

Han satt på och skrev böcker om kamp
mot svarta, de svaga och de röda
han växte till en nynasistisk ledar-pamp
och hatet de fortsatte att glöda

 

En dag fick han höra om en doktor i Berlin
som hans blindhet kunde kurera
Visserligen var läkaren ett Jude-svin
men med ögon går det bättre att regera

 

Mannen fick sin syn tillbaka, men ack
trots denna vetenskapens seger
så dog han kort därefter i en hjärtattack
då han upptäckte att han själv var negerNevermore

Grrufgh. Städa tråkigt. Tvätta tråkigt. Zombie vill läsa serier och se på skräckfilm. Dumligheter!
Halvklar i köket, klar med tvätten om tjugo minuter, och sedan skall jag ...förflytta saker ner i källarförrådet. Typ mitt stora lager med kläder som nog behöver tvättas och som därmed får gömmas i källaren tills det blir dags. Och de där jackorna som var jättebra i december men som inte alls används när det är tjugo grader varmt ute. Så det är vad jag borde göra. OCH betala räkningar! Vad gör jag istället? Läser filmtidningar och slöar lite framför datorn. Mrrr. Dumzombie.

Nåväl. Jag skall get going och komma igång igen nu, jag ville bara gnälla av mig lite. Så det så.

I meant a ...uh... potato bunnyDagens roligaste bild. Ni som har sett Deathstalker III förstår varför.  DEATHSTALKER SER INTE ALLS UT SÅDÄR.
Det går inte att hitta några bilder på John Allen Nelson från Deathstalker överhuvudtaget, men... se filmen. Få er ett skratt. (jag rekommenderar dock att ni faktiskt ser den via MST3k, jag tror att man dör annars.)

My crawling flesh tickles

JAMEN VILKEN FÖRSKRÄCKLIG TUR DÅ, att jag hann gå iväg samt komma hem innan mitt andra paket kom. Ohwell, promenader har ingen dött av och jag får se till att gå iväg när jag har tvättat klart. Då kan jag stasha lite kvällsmat också, mycket bra. Serier serier serier! Nytt Fables-album! (Jack of Fables, part 1)

För övrigt hatar jag min brevbärare som inte en enda dag i veckan lyckas leverera post som INTe är ihopknycklad. Idag fick jag ett kort, det är böjt på mitten. Man kan ju fråga sig hur en brevbärare kan misslyckas med sitt jobb så fatalt. Kanske har han/hon ett horn i sidan till mig? "Djävla Zombie, jag skall knyckla ihop all hennes post, mwahahahahaha!!!"
Jag överväger att sätta en lapp på dörren. "Snälla brevbäraren. Sluta misshandla min oskyldiga post. Tack, Zombie."

Drive-in psycho

Lycka är att i sin hand hålla en dvd-box kallad 50 Horror Classics innehållande supersöta titlar så som Carnival of Souls, Atom Age Vampire, The Screaming Skull, The Mad Monster, King of the Zombies, Monster from a Prehistoric Planet, A Shriek in the Night och många fler i samma anda. Eeep! <3
Nu vill jag se på film ^_^

Några av titlarna jag inte räknat upp ovan är titlar jag har sett via MST3k. ...vågar man se dem utan att ha Crow och Servo i förgrunden?

Älskade b-filmer! :D

Dagens låt 1: Project Pitchfork - Timekiller (And One Remix)
Dagens låt 2: The Misfits - Dig up her Bones

More than one way to skin a cat

Skall vänta med att gå till Preem tills jag fått dagens post. Jag beställde ju lite seriealbum häromdagen och de skickades från Bokus igår, så kanske hinner de fram redan idag. Lyssnar på Buddy Holly, har hungermonster i magen, vill ut i solskenet och är på humör för att dansa. Jag är en zombie som är riktigt duktig på att skjuta upp saker till sista sekunden, inte orka göra dem och sedan ta den kortaste vägen ut. Jag har haft hela veckan på mig att städa, jag är ledig både idag och imorgon, så varför försöker min ondskapta lilla hjärna övertala mig att jag skall städa imorgon och därmed slappa idag? Dumhjärna. Jag borde springa med huvudet före in i väggen för att straffa den, men då blir även huvudet ledset och det är ju orättvist.

Jag behöver köpa något att äta också. Min mage är som sagt var fylld av små elaka monster som skriker efter föda och offer, men vad jag har hemma räcker inte ens till en macka och kanske vore det bra att få i sig lite riktigt mat i alla fall EN dag i veckan? Omelett eller pasta hade varit fint. Får se vad de har på macken, helt enkelt.

På måndag åker jag hem till Gotland. Det blir en vistelse på fem dagar, och sedan tar jag med mig Zzucken och far hem igen. Han skall vara på besök här i tre dagar, och jag har inte en blekaste hur man roar en lillgammal sextonåring. Vi har pratat om att vi skall gå på bio en kväll, men det räddar ju inte att jag har tre hela dagar och tre kvällar att roa honom på. Så... sex olika aktiviteter, varav bio får vara en. Vad annars kan man göra här i Skåne? Vi skall shoppa en dag. Fara över till Malmö och gå runt i datorspelsbutiker, bokaffärer, klädaffärer och caféer. And then? Kanske man kunde åka på utflykt... Ta tåget över Teckomatorp och hoppa av vid random tågstation och fika i solskenet. Bah! Jag får fråga honom när jag kommer hem, han måste ju ha liiiite koll själv på vad han vill ha ut av att besöka mig. (förutom att han gillar min mat ;))
Småbröder är rara. I synnerhet nu när de har vuxit upp och inte längre är små skitungar! (det är inte jag heller. tänk vad civiliserat vi kan umgås nu, jag och de två mindre, i jämförelse med hur det var för tio år sedan när vi ville döda varandra)

Jag saknar Anna. Jag tänker på henne ofta. Nästan dagligen. Det är så avlägset nu, det har gått nästan två år. Två hela år, förstår ni hur stor tidsrymd det är? Samtidigt är det ingen tid alls. Samtidigt kunde det lika gärna vara igår.
Det är konstigt hur en så nära persons död påverkar er. Har jag sagt att jag har jättesvårt för våldsfilmer numera? Filmer med mycket visuellt blod och våld? Jag blir illamående på en gång. Så var det aldrig innan hon gick bort. Finns ett samband? Jag har extremt svårt för filmer där folk dör eller där de visar begravningar. Jag börjar gråta på en gång. Jag undviker snyftfilmer i än större utsträckning nu (jag gillade dem inte innan, nu får de mig att bryta ihop).
När kommer man undan? När är det slut? När kan jag andas normalt och slippa känna mig så liten ibland?
Jag vill så gärna prata med henne. Krama på henne.

Ohwell.

Nu skall jag städa vidare.
God bless this ungodly mess.

She acts just like a nurse with all the other guys

Nyvaken. Drömmen är bortflugen, jag känner mig helt zombieifierad. Ohwell. På med lite kläder och sedan skall jag städa. Städa städa städa.

Först kolla posten i Azeroth. Jag tycker om att se om jag har tjänat pengar eller inte :)

En bra idé är nog att börja sortera tvätt i tid idag. Måste gå bort till macken och hämta ett paket också, räkningarna skall betalas illa kvickt! (så vet jag hur mycket pengar jag har råd att köpa tårta för) Jag skall göra en grön tårta och en blå tårta och jag vill ha tag på vit marsipan så att jag kan göra små döskallar att lägga på. Var köper man vit marsipan? De hade något sådant på Panduro, men det var nästan ett kilo och så mycket är bara onödigt att köpa, tro mig...

Hate the living, love the dead

Nu är det sovdags. Har spelat WoW, först i en mystisk pug som förvisso var fylld av trevliga folk, men samtidigt var den värdelös. När vi wipeades för femte gången vid första bossen i Zul'Farrak gav jag upp, och fick istället hjälp av Muajihwe och en snäll shaman jag känner :)

Jag blev erbjuden 100g för att dejta en skum snubbe i gruppen... Och dagens catchphrase är inget mindre än "www.carebear.com" eller månne "www.care.com". Don't ask me why :P

Imorgon skall jag städa. Jag orkade nästan med all disk idag innan jag somnade, så köket borde gå ganska snabbt att städa imorgon! Tvättid mellan två och fem, och sedan kan jag ägna kvällen åt att masa mig den sista lilla sträckan till 46. Mrrr.

Är helt sleepy nu, så jag vet inte om det jag skriver blir läsligt. Grus i ögonen, brukar det kallas.

Godnatt!

I turned in to a martian, I can't even remember my name

Jag, um, råkade sova en stund. Låg i sängen och vilade lite, vaknade två timmar senare och var allmänt förvirrad. Jag har inte en blekaste vad jag drömde (eller? Piipi var med, minns jag... det var kanske något medeltidsveckan-lajv-wow-baserat?) och åt lite macka för att fylla min elakt tomma mage.

Nu skall jag duscha, sedan skall jag spela lite WoW. Tänkte se Simpsons, men de visar bara gamla säsonger nu och de är så fult tecknade att jag inte alls vill.

Orkade inte städa klart hela köket. Imorgon har jag tvättid, och på fredag skall vi inte i skolan, så jag hinner ägna hela morgondagen åt att städa. Får se hur sent det blir ikväll, beror på om jag kommer igång med något bra eller inte. Just nu har jag 187g, jag skickade 5g till min alt Opakarkat också.

I högtalarna: Gotham Road/Michale Graves/Misfits (kärlek, alltså ^_^)

Embraced by Cthulhu

(jag saknar banne mig Christoffer!)

Hemma från Lund igen. Nu skall jag städa köket och dansa runt och sjunga, tänkte jag. Idag har jag och Lotta varit busiga som få och smet ifrån lektionen på rasten. Men gudars skymning, jag var på väg att somna och hon var nästan lika knäpp hon! Istället gled vi till Panduro där jag köpte karamellfärg till mina tårtor, samt förtjust pep över den rosa plasten de säljer där. Gjorde genast upp planer på att sy en outfit i plast till någon omgång Vogon, måste bara komma fram till hur i hela fridens namn man bär upp plast på ett snyggt sätt ;)

Lotta bjöd på smörgåstårta på Mormors, men sedan blev vi båda illamående av den så det blir ingen mer smörgåstårta nu. Jag höll låda och berättade om lajv, sågolyckor, bombhot och arbetskamrater. Det var trevligt :) (jag höll låda innan lektionen i morse också, till slut avbröt Lotta och sade "alltså, jag tappade tråden för länge sedan". Jag är alldeles för associativ när jag pratar, folk har svårt att hänga med i mina hopp och resonemang ;))

Inne på Lagerhaus upptäckte vi till vår förtvivlan att de gjort en ljustake på fot av tentakelfittan. Började genast smida onda planer på att köpa en sådan till Eric, vi får se hur det blir med det :P

Choose your weapon, time to play

Uppdatering angående gårdagens rapporterade stavfel:


:D

Jag tror dock att han ville korrigera sitt felaktiga användande av frågetecken, och att han egentligen faktiskt menar "good" trots allt ;)

För övrigt tycker jag synd om snubben! De senaste tre-fyra dagarna har han hemsökt [2. Trade] och efterfrågat någon som kan hjälpa honom göra en Cobrascale Hood. Jag har till och med tänkt tanken att skaffa leatherworking själv så att jag kan göra en ÅT honom!

Om någon som läser här är leatherworker på hordesidan på Stormreaver
, SNÄLLA GÖR EN HOOD ÅT HONOM så att han slipper skriva att han betalar gud för en! ;)

When the ghosts are howling near

Riktigt förvirrad dröm. Ironforge, Lotta, Tobias, Greg, Hanna Fridén, World of Warcraft, Viktor, Honey Bunny från Skinhead Barbiedolls blogg, biblioteket, min födelsedag... Jag har noll koll på vad det där gick ut på. Var inne i en stor affär där en kille gick runt och stal en massa böcker och kläder och lade dem i sin gitarrväska. Och sedan åkte jag rulltrappa och provade en ny mantel jag köpt.
Jag kan inte sätta ihop en handling av det här, det är för små fragment. Alldeles för förvirrat. Roligt ändå, dock ;)

Trött, vill sova mer. Hade lite svårt att somna igår, det skulle förvåna mig om jag faktiskt lyckades somna innan två. Läste Bibliotekspolisen av Stephen King och sedan var jag klarvaken. Loggade snabbt in på WoW för att kolla om jag fått några pengar, och sedan låg jag och blundade ett tag innan jag lyckades få till lite sömn.

Ohwell. Solen verkar skina och idag får jag äntligen socialisera lite! Och sedan skall jag städa klart köket. Det är planen för idag; de andra rummen går snabbt, men köket kommer att ta några timmar. När jag är klar med köket får jag spela WoW :)

Nu skall jag dock klä på mig. Det brukar vara en bra start på dagen ;)

When Death embraces me

Det har faktiskt varit en bra födelsedag :)
Jag är förvirrad. Kanske är det för att jag inte har varit i kontakt med någon? Bara suttit hemma och spelat WoW och rotat i roliga kartonger i köket och sådana saker... Jag har gjort om mitt köksfönster, jag är nöjd. Tryckte upp en hylla på fönsterblecket och fyllde den med roliga saker, då och då stoppar jag ut huvudet i köket och tittar förnöjt på min skapelse.
Jag gillar att skapa.

Dingade Vinter till 45. Armory har redan uppdaterat trots att det bara är en halvtimme sedan jag loggade av. Och i Zul'Farrak vann jag en epic mace som just nu ligger bud på på 100g 22s. Och i min inventory har jag 97g. Det innebär att jag imorgon har minst 197g, mer ifall jag får resten av mina auktioner sålda. Mrrr. Jag gillar att spela :) Och ZF verkar faktiskt vara en kul instance!

Jag hittade mitt SuperNintendo. Får se ifall jag pluggar in det imorgon, kanske.
Ohwell. Nu skall jag sova lite, och imorgon skall jag fika eller luncha med Lotta efter skolan! Innan skolan skall jag lyckas knyta en bra slipsknut eftersom jag råkade vålda sönder den väldigt fina knuten som Viktor gjort på min slips. Eek!

Pwnage

Vinter: Idag levlar jag ju irl också!
Puttrix: Gz!
Vinter: Nu är jag lvl 23 irl!
Puttrix: Haha lowbie!
Vinter: ...är inte jag äldre än dig?
Puttrix: Jo :(

:D

The horrible things that took her away

Vinter i sin EPIXXXX-robe:Lagom kasst screenshot, men wtf ;P
lvl 44 är hon alltså på den här bilden!

Halvkul typo i [2. Trade]:


Hejhå vad min WoW-humor är kass ^__^

I think from hell they came

Mängder av hälsningar via sms och msn idag! Ni är sådana raringar <3
Zzucken ringde upp mig och sjöng två rader, sötnos ^_^

Jag, eh, kind of köpte en bunny-outfit. Den skelettdräkten jag ville ha fanns inte alls, så jag köpte en dräkt som var mycket billigare. Den är fin, dock. Svart! Ser jättebra ut med min svarta peruk till, och så har jag köpt lösögonfransar och hej och hå. Det blir bra ^_^
Biträdet i butiken sade "Du kommer att se jätteraffig ut!" och lät lite sådär tantigt imponerad. Det var lite kul :)

Lotta kommer tydligen att ta med sig runt tio personer. Oj! Hur skall alla få plats i min lägenhet? Vi får sitta på golvet, tror jag. Håhå, jaja, detta blir intressant :P

Ohwell. Nu skall jag äta lite, och sedan kanske jag läser, ser på film, städar, spelar WoW eller går till macken. Jag vet inte riktigt än :P

It's not in your head that you're a living dead

Väcktes av att mamma och Fredrik ringde och sjöng för mig, haha. Hade inkorgen i mobilen fylld av små söta sms och ett antal väntande fönster på MSN. Sweet <3

Idag blir det inget speciellt. Jag skall städa, och ikväll gör jag nog en omelett, såvida Viktor nu inte nappar på att jag gärna tar en fika med honom. Annars försöker jag nog dinga 45, helt enkelt. Allt över 41 är rekord och jag börjar bli lite nervös av allt levlande, haha. Jag menar, plötsligt öppnas ju en smal möjlighet för att jag faktiskt kan komma att bli en 60+! Eep!

Ohwell. Solen skiner och jag är blond och as of today är jag 23 år. Gammal eller ung, it's up to you.
Städa lite, och sedan åker jag nog till Helsingborg och går på Buttericks. Jag vill inte försöka fixa min outfit sista dagen innan jag har kalas, liksom. Bättre att vara ute i god tid så att man hinner fixa en plan b.

Kram! ^_^

Like dying of hunger, like dying in pain

Pingade Vinter 44, sedan fick jag hjälp av Gothgirl att klara sex Booty Bay-quests. Nu är jag en bra bit på väg mot 45, så det var ytterst välkommet! Får se ifall jag kan få lite hjälp i Zul'Farrak imorgon, det hade varit sweet att få det överstökat...

Sova nu. Jag är jättetrött. Mrrr. Och vuxnare än igår, uppenbarligen. Det ni!

Zombie goes 23

Detta är det officiella födelsedagsinlägget. Gratulationer hänvisas hit.
Säg hej, jag är nyfiken på er! Vilka är ni och varför läser ni min astrista blogg? :D

Birdday

Andra har fredagen den trettonde att oroa sig inför. Jag har den tjugosjunde mars.
Det handlar om att jag får för höga förväntningar på dagen. Det är ju MIN dag, självfallet inbillar jag mig gärna att allt kommer att kretsarunt mig. Och det gör det aldrig. Istället tar jag åt mig av minsta nedgång och allt känns bara skit. Förra året satt jag i sju timmar på en flygplats och glodde. Ingen brydde sig om att det var min dag, och allt kändes så dåligt. Jag ville gråta, men hur kan jag gråta på en flygplats? Året innan, eller året innan dess, gick allt åt helvete på jobbet och jag fick stå till svars inför ett trettiotal förbannade kunder för något jag inte ens kunde påverka. Jag kan inte ens komma på en enda födelsedag som varit perfekt. Det har alltid slutat i besvikelse och tårar.

Egentligen vill jag bara sova bort hela eländet.
Istället skall jag städa, spela WoW och åka till Helsingborg och gå på Buttericks.

En annan sak jag hatar är att ha fest/kalas. Jag kommer aldrig undan ångesten; det enda som går runt i mitt huvud är Thomas  Karsks (den tyska pojken) kalas i En Komikers Uppväxt. Ni som läst boken vet vad jag menar: Alla barnen som skrattar i mjugg, allt går åt helvete. Jag vill inte. Och samtidigt verkar allt fungera som det skall. Folk klagar aldrig, folk verkar ha trevligt och folk tackar efteråt. Jag blir bara så nervös av det ändå. Jag är inte bekväm i att vara värdinna, man måste underhålla alla och se till att alla trivs.

På fredag kommer Lotta att ha med sig några av sina vänner, och jag har sagt till folk i mitt guild att de får komma. Och vad skall jag göra sedan? Le och hoppas att folk trivs? (och hela tiden kommer jag att vara livrädd att grannarna skall komma och bulta på dörren, jag kommer att sätta upp en lapp imorgon men ändå)
Jag vet inte.

Jag skall i alla fall klä ut mig till ett skelett, tänkte jag. Skelett i hög hatt och med döskallesmink. Då har jag alltid ett ansikte att gömma mig bakom. Jag kan låtsas att jag ser ut genom någon annans ögon och att jag inte alls är där, ifall det går så illa som jag alltid oroar mig för.

Sedan blir det Gotland i en vecka.

Eye for an eye

...egentligen hatar jag att fylla år. Jag ser inte alls fram emot morgondagen.

Monsters in the closet

Fick just 10g för en ring i AH. Oj. Jag kanske borde sluta ta struntpriser för mina saker? I alla fall för de saker som folk säger "Oj, det där lär du få mycket för i AH!" :P

Sovit gott, drömt tusen saker och jag kan inte greppa en enda. Det är som när man försöker fånga solskenet i vattnet, ni vet, man slår på det men man nuddar det aldrig.

Idag blir det skola! Bra, faktiskt. Föreläsningarna må vara trista, men herregud vad jag är trött på att sitta hemma! Jag behöver socialisera, samt känna att jag faktiskt GÖR någonting. Ledig imorgon så då får jag väl ägna dagen åt att spela WoW såvida ingen vill fika eller något. :P

Trivs med livet, jag. :) (svansfördubbling)

Triggerhappy

lvl 43, nu skall jag pausa och sova. WoW är kul igen! Och jag har köpt epixx! Jag har en asdyr epic-robe som jag köpte för 100g. Då hade jag 8g kvar, nu har jag 28g. Det går ändå ganska snabbt att tjäna pengar i WoW :)

Mamma lät skeptisk när jag sade att jag färgat håret. Nåväl. Det är mitt hår och det var ju såhär det var tänkt att jag skulle se ut! (det är visserligen lite rödblont på sina ställen eftersom håret var orange först, men ändå ;)) Jag känner mig ...normal... Får se hur länge jag orkar se ut såhär ;) Väldigt vuxet av mig.

JAG FYLLER ÅR PÅ TISDAG! Kom ihåg att säga grattis då! Eftersom jag har +/- 70 läsare om dagen borde jag alltså kunna få 70 grattiskommentarer på tisdag ;)
Make my day, liksom :)

Godnatt folk!

My deepest fears

Efter ett väldigt misslyckat Uldaman-run ger jag nu upp och tänker istället se på Lodoss ett tag. Sedan skall jag äta, och sedan vet jag inte om jag orkar mer WoW idag eller inte...

Numera är jag mörkblond/mellanblond igen. Skall rota fram mitt blondschampoo ur källaren sedan också, så får jag hår som är fint i skolskenet. Det ni! Inte platinablond alltså, eller ens gulblond, utan ...cendré, typ.

Hungrig är jag redan nu. Göra mat nu (blir klar om en halvtimme) och sedan ta någon macka senare? Kunde kanske fungera. Hrm. Stackars lilla magen! :P

Med pappa på MSN


Puny mortals

Dagens bortförklaring 1:

I kategorin: "Hej jag vet inte hur AH fungerar, eller i alla fall låtsas jag som det, hahahaha"

Dagens bortförklaring 2:
lvl 38 Warrior: "Det här är min första karaktär, jag vet inte hur man tankar, jag har ingen sköld".
Om man är lvl 38 utan att ha gått i en enda instance måste man ha haft en väldigt tråkig lvling bakom sig. Har man varit i en instance däremot, så borde man illa kvickt ha fattat att den huvudsakliga anledningen till att folk vill ha med en warrior i ett five people-party är för att man behöver en tank. Inte för att ha någon som nästan hamnar under healern på DM-list. (och med tanke på att en healer inte skall ha en enda procent skada så kan ni ju tänka er hur smidigt DET är :p)

Jag stör mig på n00bs. Inte ens JAG var så korkad när jag hade min första karaktär. (-_-)
Nu skall jag färga håret.

Commit your crime

11:38 idag, 11:36 igår. Konstigt. Ohwell!

Jag har ont i magen. Hungeront men ändå inte. Jag är ju inte ens hungrig... Jag hoppas att det går över, det är lite nedslående att min mage bråkar så :S

Jag drömde konstiga WoW-relaterade saker, om området precis utanför Booty Bay (där vi sprang runt igår kväll, alltså) men det jag minns är för förvirrat för att jag skall kunna skriva något om det.

Skall spela lite WoW nu. Idag skall jag färga klart håret, samt kanske se lite mer Lodoss, och så spela WoW. Man borde egentligen ta en promenad också... Vi får se. Det är lika fint väder idag som igår, i alla fall!

Zombie jamboree

Jag är lvl 42 i WoW. Jag och Formido (Pravus) superquestade i fyra-fem timmar. Efter ett tag sade vi precis samma saker i mun på varandra, det var freaky och jag loggade ut för att bespara min stackars hjärna den mystiska påfrestningen. Lvl 42 är för övrigt mitt rekord, yay, go me!

Såg typ 14 episodes Record of Lodoss War. Riktigt bra serie, bortsett från att de i serie två rörde till hela handlingen och var allmänt skitskumma. Wut? Två karaktärer som är med i typ fyra avsnitt av första serien är helt plötsligt totala främlingar med ny ögonfärg i andra serien... Hrm... Det stör mig.

Mitt hår är ljusorange. Skall imorgon överlägga huruvida jag skall bleka det igen eller inte innan jag färgar det blont. Vi får se. Jag ser ut som en morot.

Sova nu, klockan är fyra fast den är tre och jag hatar sommartid och vintertid för jag blir alltid lika förvirrad.

Godnatt!

Something is standing in between me and my sanity

Det här vädret får mig helt allvarligt att känna mig som en överenergisk femåring! Det är varmt, det blåser som fan men det är verkligen ljumma vindar, solen leker på mitt golv och jag springer runt i jeans och utan långkalsonger! Det är ljust och fint och varmt och skönt och jag älskar det! :D

Skall äta lite, och sedan börja färga håret. Tänkte nog se Record of Lodoss War idag, jag har ju hela serien. Och kanske spela lite WoW.

För övrigt:
Ghost Rider var INTE en bra film. Vi garvade filmen igenom, men inte på grund av bra anledningar ;)
Jag rekommenderar den verkligen inte, haha. Men sure, se den om ni vill lol:a lite åt en film som hade kunnat vara något den inte är. (timmeslånga diskussioner efteråt om hur man HADE kunnat göra för att få filmen bra :p)

I just need some homies to smoke with

Jag älskar att ha möjligheten att strunta i att ställa min väckarklocka och istället vakna när jag helt enkelt inte kan sova mer :) 11:36 är en bra tid att vakna en lördag morgon! Muttrar lite över att jag trots att jag knappt drack något igår är en aning bakis, men det går snart över och varför sura bort en strålande dag?

Det är sjutton grader mot mitt köksfönster, så förmodligen en sisådär 14-16 nere vid markytan. Finfint!

Idag skall jag göra noll och ingenting. Kanske köpa lite hårfärg... Kanske man borde åka in till Lund? De har billigare och bättre blekning på H&M än jag kan köpa här. Får se hur mycket pengar jag har, men jag tror att jag lugnt har till två kartonger, så får jag köpa blond färg på måndag när jag kan ta ut pengar igen. (såvida jag inte snubblar på en bank som har lördagsöppet, men det har de väl sällan? ...undrar om kävlingebanken stänger tolv?)

Ut på äventyr, alltså. Trevligt! Får gå och klä på mig, I guess :)

Masquerade, hide your face so the world will never find you

En aning onykter, men mest kissnödig. Frrr. Åka nattåg är inte alls min femma; iklädd skoluniform har jag försökt ignorera alla gubbar som stirrat på mig tills ögonen ramlat ut.

Jag ville ju ha någon att kramas med i natt, men ICKE. Zombies göre sig ej besvär, det är ingen som vill krama på mig. Förutom Greg, men han bor på Irland så det tjänar ju inget till.

Nu skall jag bädda ner mig och se på tv eller läsa manga.
Min födelsedagsfest är numera officiellt en maskerad! Jag funderar på att ha min balklänning. Den stora lila, pösiga saken, ni vet.


Who killed the cheerleader?Nyduschad och halvt om halvt påklädd. Alltid något :)

Sugen på pizza. Får se ifall man kan glida in någonstans i Helsingborg och köpa en... Mrr...

Nu måste jag i alla fall klä på mig, för jag skall ta tåget om en timme och då är det bra om man är påklädd och sådana saker, tro det eller ej!

If it bleeds, it's good

Storslagna ändringar i planerna! Nej, Viktor kommer inte hit. Istället skall jag åka till Helsingborg, så skall vi gå på bio och se Ghost Rider och sedan skall vi öla lite. Bah, jag som ville kela :P

Anyhoo. Har tagit ut pengar så att jag överlever helgen. Nu skall jag duscha och drömma om bättre tider. Min röst är i alla fall i stort sett helt återställd igen, jag sjunger och dansar runt i hiheels. Det är sweet! Och ute skiner solen igen, mycket bra. Jag är så lätt att förnöja ^_^

Sur dock över att jag tappade min mobiltelefon i gatan så att lite av det fina blanka rosa skrapades av. Skrap skrap. Knapr knapr. En aning missnöje.

Men jaha, vad skall man ha på sig ikväll då?
(är ni inte glada över alla fina bilder jag postat i bloggen på sistone? rena rama bilddagboken ju!)

The front gates of Hell

Jag drömde tusen konstiga saker. Orkar inte försöka reda ut samt skriva ner allt, faktiskt, så ni får nöja er med det lilla brottsstycket att Misfits skulle spela. Anja sade det till mig, "Jag skall gå och se mitt favoritband", men sedan när jag efter lite tänketid frågade om jag fick gå med sade hon "Nej, vi skippar det, det kommer fler tillfällen" och jag kände mig helt nedslagen. Även fast det var fel medlemmar som skulle spela hade det ju varit fint att se dem...

Halsen är bättre idag, tror jag. Det känns faktiskt så... Nu skall jag iaf klä på mig, öppna balkongdörren och sedan städa loss som en toka! Får se vad som händer i helgen... Får se vad som händer under dagen, också; skall jag inte in på stan med Caroline måste jag knalla till banken innan typ två-tre och ta ut pengar så att jag har något att köpa mat för i helgen.

Dark desires

Sovdags. Stannar hemma från skolan imorgon, jag är fortfarande helt matt och tror inte att lektionen gör vare sig till eller från just nu.

Får ägna morgondagen åt att städa istället, och kanske gå en snabbis på stan med Caroline. Vi får se. I vilket fall som helst så behöver jag vila lite till. Har varit sjuk i snart två veckor, gissa om det börjar gå mig på nerverna? :/

Inget WoW:ande de senaste dagarna. Bra och dåligt. Jag vill gärna spela, men finner ingen motivation. När motivationen börjar släppa undrar man ju lite vad det är som är fel? Mest beror det dock på att jag inte har någon att prata med, för alla de gånger jag kikat in de senaste två-tre dagarna har det varit tomt och dödstyst i guildet. Synd. Det gör sådan skillnad...

Mina ögon värker. Jag har sett på Pleasantville, samt surfat över hela djävla tradera i min jakt efter något att ha på mig. Inget funnet, dock. Ohwell. I värsta fall får jag dra på mig ett par snygga underkläder och stoltsera runt i det. Är det fest så är det!

Godnatt.

It's more fun to compute

Skit, någon bjöd över mig på tradera i sista sekunden. Nu står jag utan options till på fredag IGEN. Darn! Jag får kolla på stan imorgon om det finns något kul, annars får jag ställa mig vid min garderob och ta en lång funderare på vad som matchar vad och varför inte. Ack! Ohwell.

Huvudvärk, huvudschmerk. Äta. Hej och hå. Fast det är ju strax Simpsons...

Will you chew until it bleeds?

Ibland har jag tråkigt och gör konstiga saker i Photoshop. Idag lärde jag mig en ny sak! Men jag säger inte vad, för det är typ jättefånigt och alla andra kommer att tycka att jag är jätteefter, tihi.

Enjoy this triggerhappy zombie-picture istället:Huvudvärk och tappar andan hela tiden. Har börjat städa lite, men jag vet inte jag. Jag vill nog helst bara lägga mig ner, faktiskt. Äta lite, sedan får vi se. Jag tror inte att jag går i skolan imorgon... Får se. Jag känner mig helt off. Avslagen. Avdunstad. Af helvegum.

Jag hittade mitt pass, i alla fall! Kortet är dock vrål-djävla-borta.

The Oldschool DroolJunko Mizuno
är en av mina favoritartister. Har två av hennes bilder över min säng. Skulle vilja ha en av hennes bilder i jätteformat att ha i min stora, tomma tavelram.

Skall se på Nanny nu, och sedan skall jag städa. Viktor kommer redan imorgon och jag känner mig konstigt nog pepp på att städa! Annorlunda :)
Förhoppningsvis hittar jag mitt pass också, annars har jag problem ^_^

You sick bastard

Nu har jag spärrat mitt bankkort. Får ett nytt nästa vecka. Lagom irriterande! Jag är inte ens säker på att det ÄR förlorat, men det är bättre att vara på den säkra sidan. Det är fyra dagar sedan jag såg kortet sist, så jag vill hellre ha det spärrat i onödan än hamna i knipa.

Blir mer och mer pepp på att tatuera mig. Fulskissar lite i paint, skall be Eric rita ett utkast åt mig när jag kommer hem eftersom han är riktigt bra på att teckna.

Jag måste hitta mitt pass. Det ligger säkert tillsammans med mitt bankkort ;) Annars blir det svårt för mig att shoppa imorgon. Och att, eh, kunna köpa mat i helgen. Och så vidare. Dumma saker som smyger iväg och gömmer sig...

Vogon poetryDet här vill jag ha :)
Flygvärdinneoutfiten vill jag ha i blått, och så matchande rosa stövlar. Kom igen, det är ju ubercute :D

Candy apples

Denna vill jag ha till mitt födelsedagskalas. Jag älskar den färgen! Candy apple red.

Jag har inte orkat börja leta efter bankkortet än. Jag skall nog läsa igenom allt jag skrev i måndags, kanske hintar jag någonstans där vad jag har gjort med mitt kort. Bukkanske, bukkanske...

Jag behöver göra playlists till mitt kalas. Och tänka lite mer på tårta. Och sådana saker... Jag vill ha lila tårtor. Undrar om man kan göra lila grädde? Violgrädde <3 Det hade varit sjukt bra. Och vit choklad. Mrrr. Sweets for your Creep, sugar for your Zombie!

Hell hath no fury like a woman scorned

Jag är lite irriterad idag, känner jag. Misstänker att jag har ägglossning, det brukar bli så då... Chattar med Greg men stör mig på minsta lilla detalj, typ. Ni vet, sådär, man sitter med en morrning nere i halsen och försöker trycka tillbaka den? Jag vill väsa.
Jag tycker dock inte alls om att vara irriterad. En del verkar inte ha något emot att vara sura och gnälliga djävlar ibland, själv blir jag fruktansvärt ilsken på mig själv när jag blir irriterad. Det är ju mitt jobb att kontrollera mig själv, och när jag misslyckas med det kan jag inte bli annat än putt.

Har jag ägglossning får jag lov att börja äta mina p-piller om två veckor. Sedan vet jag. Sedan kanske jag får reda på att jag slipper surna till som gräddfil en gång i månaden. Det hade varit så skönt... Livet på en dans rosor och så vidare, ni vet?
Jag har inget emot att vara kvinna, inte alls. Jag har bara något emot att vara så djävla kvinnlig! Jag bekräftar ju verkligen alla fördomar om kvinnor med PMS när jag väl drar igång, och det stör mig. Ibland tänker jag att jag hade velat vara en kille istället. Fast then again, inte. Jag gillar att ha en midja och att ha bröst. Och att jag får kyssa pojkar. Jag tycker ju inte alls om flickor, så hade jag varit man hade jag nog illa kvickt blivit homosexuell.

Nu skulle jag kunna ranta på om skillnaderna mellan män och kvinnor här ett tag, men eftersom ni som läser (förmodligen) är antingen eller tror jag nog minsann att ni redan vet vad som gäller. Mrrf.

(oh, det hjälper alltid att få skriva av sig lite när man är på ARGH JAG VILL SLITA HUVUDET AV DIG!-humör ^_^)

It's like a syringe of adrenaline, straigth to the heart

Det var en WoW-dröm! Det kom jag på nu. Det var i WoW, jag var lolvl och det sprang runt en massa hilvls och såg farliga ut. Och vi hade varit på någon fest? Det stormade och vi skulle åka gummiflotte för jag skulle sova hos Smege i Helsingborg eftersom sista tåget hem hade gått och det var iskallt. Men vinden ryckte tag i den stora gummibåten och vände den upp och ner så att jag nästan krossades mot vattnet. Och så var det alla dessa djur... och sedan skulle vi döda massor av lowbies, jag och Zzucken, för att ta oss i skydd på stranden. Det fanns en dvärg som portalade sig fram och tillbaka itll olika platser och sålde saker. Han var lvl 1243 men grön, och jag var hela tiden livrädd att han skulle bli röd mot mig. Och det var i det läget någonstans som killarna jag festat med dykte upp och dansade Moskau med mig. Jag trodde att de var ofarliga eftersom de också var horde, men innerst inne var de obehagliga och hade farliga planer. Fast sedan vaknade jag...

Dansa, min docka

Jag drömde att jag dansade Moskau... med vem? Varför? Ingen aning. Men dansade gjorde jag lik förbannat.

Igår läste jag Midnight Nation som jag fått låna av Smege. Egads! Helt sjukt bra ju! Nu beställer jag den från Bokus. Bra serier MÅSTE stå i min bokhylla, annars blir jag snäv och murderous.Beställt Midnight Nation samt Jack of Fables del 1 nu. Har jag tur kommer de i tid till min födelsedag, but I doubt it. :P

Idag behöver jag lista ut var mitt bankkort är. Lagom knarkat...

Descending angel

Tja, nu skall jag försöka få lite sömn. Min hals gör mig sur och jag fantiserar om strypsnaror. Alltså får det bli random bok och lite zzzleeping nu, så kanske halsen slutar sura och istället mår bra imorgon! Hade inte det varit sweet så säg! :) (jag får ju inte luft när jag försöker låta bli att andas. det känns som att jag sprängs. sprängd zombie... smakar det som sprängd anka, tro?)

Och imorgon då? Ja, inte fan vet jag. Jag måste hitta mitt bankkort. Jag gick till Coop förut och när jag kom till kassan hade jag inte mitt kort. Lagom pinsamt, ursäktade så hemskt och sprang hem och letade rätt på kontanter. Sist jag använde kortet var i måndags, därefter står det still. Det konstiga är att när jag gick till Coop fick jag en sådan där tvångstanke att kortet var borta och att jag skulle vara tvungen att spärra det. Hur kunde det sedan komma sig att kortet var borta? Det fick mig att känna mig lite freaky. Creepy crawly. Freaky creep. Anyhooo. Jag får ägna morgondagen åt att lista ut var i helskotta jag har lagt mitt kort så att jag kan andas ut sedan. Alltså får jag hålla andan tills dess. Ett två tre, på det fjärde skall det ske...
...jag skall bara borsta tänderna först.

Bah, who am I kidding? Med den här djävla hostan har jag inget annat val än att andas, den tvingar mig. Jag spjärnar emot, men det hjälper inte alls.

Skrev ett jättelångt mail till Greg. Synd att internet är en bitch. The net's a bitch and so are you. Själv är jag sweet and square. Hej och hå, att sova skall vi gå.

Suffer not the witch to liveDen här filmen var inte alls Ed Wood-kass! Jag tyckte faktiskt att den var bra. Snyggt filmad, sammanhängande och tuff story. Sure, den var väl lite seg och tradig på sina ställen, men hallå, den är ju sedan femtiotalet och filmer från den tiden är inte riktigt som idag ;)

Jag ger den tre hjärnor av fem!


I was scared at the funeral when they told me that I was dead

Jag har ett fint kök. Bild tagen i september.Inget WoW. Det var ju ingen online! Jag måste slögrinda i typ sju timmar för att levla, och jag orkar banne mig inte om jag inte får ha meningslösa men värdefulla chatter i guildchatten samtidigt. Vart är världen på väg? Varför har folk plötsligt viktigare saker för sig än att spela WoW med mig? ;P

Bah!

Jag borde glo på någon Ed Wood-rulle istället. Typ ...Bride of the Monster.
Vill att internet på laptopen skall fungera >_< Jag vill ligga i sängen med internet på magen, gawddammit!

Voodoo Bunny

Nu har jag ätit chips och sett på Top Model. Surar över att nätet i laptopen åter en gång stendött. Det går ju igång förr eller senare, men vad hjälper det mig NU, när jag vill att det skall fungera? Puckodator. Det är andra gången på en vecka som datorn tappar kontakt med nätverkskortet. Morr.

Nu skall jag försöka orka spela lite WoW. Inte helt pepp, men det ordnar sig kanske när jag kommer online igen. Det beror nog helt och hållet på hur pepp folk är i guildchatten; det gör mycket till att ha någon att prata med när man knallar runt och gör tråkiga saker, faktiskt.

Jag gillar min nya design nu när jag vant mig vid den. Däremot har jag haft 20+ besökare sedan jag bytte, och ingen har sagt något. Säg att den är ful eller fin, ffs! Jag tycker att med 70+ besökare om dagen så är det lite skumt att folk återkommer men inte alls vill ta kontakt. Jag vill ha mer kommentarer! Nu är det bara mina bloggvänner och vänner som kommenterar :P Go say something!

Fuck me hard and call me Eva!


Det har tydligen uppstått ett intresse att se mig i en sådan här outfit.
Ms. Outlash, sicken ...hunkinna!

Too cool for school

En screenshot på how it used to be, så att ni som är nya förstår att det är ändringar som skett ;)
Plus att det alltid är kul att titta tillbaka och minnas lite! Jag är lite ledsen att jag aldrig screenshotade den grönrosa zombiebloggen, den var ju så kewt! <3B-movie Scream Queen

Mina Ed Wood-filmer har kommit! Hela fyra rullar av gamle Ed har jag att roa mig med nu, mycket nöjsamt och tacksamt. (dock surar jag över att jag inte har filmen Ed Wood på DVD, jag har den bara i VHS-format :/) Jag gillar dålig film :) Bästa dåliga filmen är dock den man får se i sällskap med Tom Servo, Crow T. Robot, Mike/Joel samt Eric & Leo! Bad movies at their best, Mystery Science Theater 3000 är min kärlek.

Nu skall jag studsa till Coop och införskaffa fläskfilé och chips. Ikväll är det Top Model. Först skall jag käka fläskfilé och typ se klart Battle Royale, och sedan kan jag äta chips när jag ser på Top Model. Sedan kanske jag spelar lite WoW. Jag spelar nog lite innan klockan nio också. Jag vill leeevlaaa.

Det vackra  vårvädret gick och gömde sig.
Fast det är ganska fint när det är mulet och dimmigt också... Jag är inte så petig :)

Can you feel the light?

Om någon kan säga hur jag skall ändra i min kod för att få bort det sju mil stora mellanrummet mellan rubriken och inläggstexten så vore jag väldigt tacksam! Jag pillar och petar och det går banne mig inte bort! Eep! Hjälp en vilsen Zombie!

Zombie bygger om

Helt ny design på bloggen. Vad tycker ni? Tumme upp eller ner?
Har sparat koden till den andra så kanske byter jag tillbaka igen... Vi får se :)


(härmar ElinLeticia med att ha en signatur!)

Angående rumpor

Erco diskar i lugnan ro. Plötsligt kommer F inspringande, stannar till med andan i halsen och säger sedan:
"Har du tänkt på... har du tänkt på att R inte har något ass?!"
"Uh, vad?"
"Har du tänkt på det? Han har ingen rumpa!"

och så går F iväg igen. Kvar står Erco förvirrad och försöker på något vis få fram något vettigt ur vad F just sagt. Han berättar för mig, jag frustar storligen av skratt och sedan måste jag ju självklart titta efter. R har, i sanning, ingen rumpa.

En som däremot HAR rumpa är Gnällchefen. GC är en väldigt trevlig man som är jättekul att jobba med när han är på bra humör. Annars är han en pest! (jag har tusen historier om honom, jag berättar fler sedan)

GC gör sjuka saker. En gång kom han ut med en kaffekopp i köket när Sega och Erco stod där. Han blängde till på dem och muttrade sedan:
"Den här koppen är HELT *bank* DJÄVLA *bank* TRASIG! *krasch*" samtidigt som han knackade koppen i diskbänken tills den gick sönder. Erco och Sega gjorde sitt yttersta för att inte börja skratta.

En kväll när vi hade extremt många matgäster och GC var otroligt stressad kom han utspringande i köket, och halkade. Plask, rätt på arslet! (det kan förtydligas att GC verkligen har ett gigantiskt arsle, jag och Sega utvecklade snabbt en fobi mot det) Sega stod tillsammans med några mekaniker och extrainsatta servitörer och kockar i köket, och bet sig så hårt han kunde i läppen för att inte börja skratta. Alla andra var jätteallvarliga och frågade försiktigt hur det var med GC, och det slutade med att Sega flydde ur köket och ut till mig i kassan för att kunna skratta av sig lite.

This won't hurt a bit

Viktor jobbar sent, så jag behöver inte städa idag. Han kommer på lördag istället, då har jag gott om tid. Får gå runt och småpyssla lite ifall andan faller på, annars blir det nog egentligen bara WoW:ande idag. Hade varit sweet att levla lite till! Frivilligt studiebesök i skolan imorgon, men jag skippar det. Jag hostar fortfarande och har ingen lust att stå och störa med min torrhosta under hela besöket. Plus att det inte verkar så intressant ;) Så... sovmorgon imorgon, alltså. WoW hela natten, om jag så vill :)

Min hals kittlar men jag orkar fanimig inte hosta mer nu. Jag har lite kramp i magen, haha. Hostar för mycket, I guess.
Frågan är om man skall åka in till Lund och köpa hårblekning... Kanske... Äsch. Orka. Jag kan köpa en förpackning på Coop sedan, så kan jag förbleka det idag och bleka det på allvar på fredag typ. Om jag har lust. Jag vet inte än... Jag vill bli blond, men samtidigt oroar jag mig ju över att håret skall bli ledset. Å andra sidan blir det ju faktiskt nästan lika ledset av att jag färgar det svart hela tiden, och då är kvarstående alternativ att låta det växa ur. Eh, ja, för fem centimeter blond utväxt är ju hett som fan ;P
Jag skall boka klipptid också. Jag tror att mitt hår är långt nog för att jag skall kunna få till en page av det. En kort page, förvisso, men ändå.

Jag behöver lyckas gå in mina svartvita hiheels tills nästa månads Vogon. Jag kom på en väldigt trevlig outfit, men det krävs egentligen att jag kan ha de skorna då. Jag har ett par alternativa skor, såklart, men en perfekt outfit bör vara perfekt matchad!

Någon tjej skrev till mig på Lunarstorm (ja, jag hänger där ibland :P) att hon var imponerad av min stil och att jag "vågar vara [m]ig själv". Det är inte första gången jag hör det. Inte alls, faktiskt. Första gången någon sade det var när jag var på skolresa i Skottland när jag var sexton. Sedan var det ett flertal av mina klasskamrater som sade det när vi tagit studenten, vilket förvirrade mig storligen då de flesta av dem aldrig kunnat hålla inne med sina snäva åsikter om det hela. Um, ursäkta, har jag förstått dig rätt nu? Du tycker att jag är jättetuff som står för vem jag är, men samtidigt tycker du att jag är dum som är den jag är? Nani?! o_O
Folk borde börja våga vara sig själva. Jag har ingen lust att vara någon annan. Andra folk har skitkass smak, varför skulle jag vilja vara som dem?

Nu skall jag äta lite, och sedan skall jag planera min dag. Jag behöver gå till Preem för att posta mitt betyg och för att hämta ett paket med film jag har liggande där sedan förra veckan. Och så behöver jag väl typ gå till Coop och köpa lite mat samt hårblekning...
Jag funderar på att slå på stort och äta kött ikväll. Fläskfilé med ris och bea. Man får ju passa på när man faktiskt har pengar :)

Arga Fru Grävling

Fru Grävling knallar fram till mig i bowlinghallen. Fru Grävling tycker inte alls om mig (fast det ändrades så snart hon insåg att jag gillar Elvis, nu är jag värdig) och hon blänger lika ilsket som vanligt på mig och väser fram:

"Vem är kakansvarig på det här stället?"
"Ja, det är Roffe det."
"Nej! Alltså, DEN DÄR kan jag inte tåla!!"
"Uh, nej, okej... Vad vill du ha hjälp med?"
"Jag är diabetiker, får jag lov att ta med egna kakor hit?"
"Eh, visst, det är okej"

Fru Grävling tycker uppenbarligen ÄNNU SÄMRE om Roffe än om mig, eftersom han reducerats från ett "honom" till ett "den där".

När jag fått hem en liten Elvis-byst på posten och valde att öppna paketet i bowlinghallen innan jag skulle gå på mitt pass gick en av Grävlingens vänner förbi och fick syn på min rara Elvis. Han upplyste mig om att Grävlingen skulle bli jätteglad när hon fick se honom och gick och hämtade henne. Och döm om min stora skräck och förvåning när Grävlingen kommer sättandes i hundranittio knyck så att allt gäddhäng dallrar som ett segel bakom henne, tvärnitar framför mig och riktigt piper "Iiiiiiih!" Sedan visade hon mig (mot min vilja, kan förtydligas!) något på sin rygg som en gång varit en Elvis-tatuering men numera såg ut som en dålig Europakarta.

Därefter var hon inte alls lika snäsig mot mig längre.
Jag tror att mycket av hennes illvilja mot mig beror på att jag en gång råkade misslyckas med hennes mat. Det var i början av min karriär, och jag serverade kebabkött som det kommit med lite väl mycket stekflott till. Oops.

Psykbryt

Konsumbloggen är skitkul i sig, men det här inlägget fick mig verkligen att gapskratta rätt ut. Det var alldeles för många bra saker i det :D

En vacker dag skall jag skriva ner alla mina historier från mina två arbetsplatser. Kanske till och med börjar idag. :)
Så! Detta är första inlägget i min nya kategori. Jag har skumma stammisar, folk som inte fattar hur man beter sig i en kassa, allmäna hjärnsläpp och spännande actiondramer att dela med mig av. Kul, vad? :) (alla kommer att figurera under fingerade namn, jag vill inte hänga ut folk.)

(jag har tusen historier. ni kommer att tröttna snabbare än jag på detta ;))

Creepshow Peepshow

Jag smet hem från skolan på rasten. Sade till Marit dock, så helt smitigt var det väl kanske inte. Och jag var ju närvarande under den viktigaste delen av lektionen. Hostade för mycket, torrhosta. Kan inte ens hosta ordentligt så att jag blir av med det, liksom. Nackdel. Missnöje.

Spela lite WoW, sedan se ifall jag kan få kontakt med Vicky och se ifall han skall hit ikväll eller inte. Skall han hit skall jag städa, annars spelar jag nog lite mer WoW. Skall posta mitt betyg någongång under dagen också, så att det är klart.

Dagens slutsats: Förr i tiden skrev de djävligt snuskiga berättelser. Allt handlade om sex och våld! Precis som idag. Idag var igår var för hundra år sedan var för femhundra år sedan. Och så vidare, in aeternum.

Braineaters

hey hey hey
brains for dinner
brains for lunch
brains for breakfast
brains for brunch
brains at every single meal
why can't we have some guts

hey hey hey
brains are all we ever get
in this rotten fuckin' place,
hey hey
brains are all we ever get
why can't we have a change of pace

brains for dinner brains for lunch
brains for breakfast
brains for brunch
brains at every single meal
why can't we have some guts,
hey hey
why can't we have some guts,
hey hey
why can't we have some fuckin' rotten guts

hey hey hey hey hey hey hey hey

A freezing touch of fear

Jag drömde något om Viktor och Lotta, men jag minns inte riktigt vad. Det var nog något i stil med drömmen jag hade natten till igår, tror jag. Kanske.

Min näsa kittlar idag. Irriterande. Nu skall jag kla på mig, urgh. Jag vill sova mer...

Green biosphere

Nu har jag mailat in min språkgrej. Jag hoppas att jag får godkänt, det var i särklass något av det tråkigaste jag gjort hittills :P Nu är det dock över! Jag tror inte att jag har några skumma läxor, så då har jag bara föreläsningar och ledighet att se fram emot tills veckan är över!

Får imorgon runt lunch reda på om Viktor ville komma hit imorgon kväll eller inte. Då hinner jag förhoppningsvis städa i tid, haha. Det ser lite knepisch ut här hemma. I vilket fall som så skall jag bädda i mina fina rosa lakan igen. Det såg helt enkelt alldeles för rart ut! (eller kanske mina monsterlakan? de är också lite rosa)

Dags att försöka sova lite. Skall bara kika brevlådan i WoW först.

Ett stycke hunkig sångare: *klick*
(och kom igen, Alexander Bard är ju jättesöt som Hitler-lookalike! ^_^)

Zombie eat brain, yes?

Vad trött jag är! Jag skulle lätt kunna somna nu, nemas problemas. Skall försöka äta lite, sedan skriva klart det dumma skolarbetet och sedan spela WoW. Jag spelade liiite WoW förut, lvlade så jag är 41 nu. Om jag inte skall leka med Viktor imorgon kan jag levla igen då tror jag, ikväll skall jag i säng vid elva-tolv eftersom jag har skola imorgon. Känns helt lame att ha missat skolan i en vecka, men jag kan ju faktiskt inte åka in och sitta på föreläsningar när jag knappt kan sitta och när jag bara hostar.

Jag hoppas att jag SKALL leka med Viktor imorgon. Det hade varit kul. Sitta hemma och uggla gör mig sällskapssjuk. Och på fredag skall jag shoppa med Caroline! Mrrr, studiebidrag. Inte köpa för mycket, jag skall ha råd att bjuda mina gäster på tårta, men ändå något. Någon tröja, någon kjol, eller vad som helst. Kanske shoppa för tusen spänn, det är inte farligt mycket och då får jag ändå med mig något kul hem :)

Äta, var det ja. Inte sova, inte än. Inte spela heller, för jag måste bli klar med det astrista arbetet. Mrrr. Mat.

Overheardatthebeach.com

I'll Lend You My Scissors                         

Little girl: Do a lot of guys try to kiss you at college?
College chick: Ummm... I'm pretty, but that doesn't mean guys just suddenly try and kiss me.
Little girl: What do you do when they do?
College chick: I think I would slap them.
Little girl: What if he's naked?
College chick: What, so a naked guy comes up to me and tries to kiss me?
Little girl: What if he gets naked for you?
College chick: How old are you, again?
Little girl: What if he's naked and there's sex?
College chick: [Long pause] Uhhh... Do you mean rape?
Little girl: What if he's like, um, naked and there's sex?
College chick: ... What the...?!

--Coronado Beach, San Diego, California

:D

Overheardintheoffice.com


     1PM Could You Be Any Less Supportive?
                        


                        

Blonde in scrubs: When people around me are sick and won't stay home I'm not coming to work.
Redhead in scrub: You are a nurse.
Blonde in scrubs: I hate having sick people around me.
Redhead in scrubs: You are a nurse.
Blonde in scrubs: If a person is sick they should stay at home.
Redhead in scrubs: This is a hospital.

1100 Marshall Street
Little Rock, Arkansas


:D

 


Föräldrafritt

Det här är, på allvar, en av de roligaste saker jag vet:Får mig alltid att skratta som en dåra :)
Anubis har djävligt het kropp... Hm...

Rotten rotten rotten

Men sjukast ever! Pluggar i lugnan ro, och så fick jag den där länken av Ville. Um... tack...

Biljetterna är beställda. Jag är nog klar med läxan om kanske en timme. Sedan skall jag spela WoW tills jag ruttnar. Nej, först skall jag äta lite.

Möh!

Men GRATTIS att onlineuppslagsboken typ inte alls verkar fungera då. Jättesmidigt, verkligen. Inte alls något som gör att allt strular och att jag sitter redigt i klistret här inte! Neeej neeej.

Djävla skit.

Netherworld neverworld

Okej, steg ett av min dagordning är klar: Kläder. Nu skall jag bädda min säng (lägga täcket till rätta och upp med alla kuddar, alltså) och sedan skall jag ta laptopen och sätta mig där. INTE logga in på msn. INTE tänka "jag skall bara..." vad gäller WoW. Det här kommer att ta ett tag, förmodligen flera timmar, men det skall lämnas in imorgon och då kan jag för höge farao inte smita undan mer nu. Jag har haft över en vecka på mig att få det klart, så nu kan jag inte mesa längre. Jag hinner lätt spela WoW och levla så fort jag är klar med detta, däremot hinner jag inte alls göra läxan om jag börjar med att spela WoW eftersom jag aldrig loggar av i tid.

Bloggen blir nog lidande idag också, såvida jag inte behöver skriva av mig lite när jag sitter mitt i mitt skolarbete sedan. Vi får se.

Destruction is not far away

WoW-dröm blandad med gammal och ny verklighet. Jag sökte upp Emma, Hanna och Ida för att fråga om de visste hur jag kunde göra en ninjamask av gips att ha på Vogon när jag skulle dit med Lotta. Emma satt i telefon och skrattade och plötsligt fick jag ta över samtalet och hajade ju att meningen var att vi skulle skämta med han som satt på andra tråden. Det visade sig vara Kim från min högstadieklass och plötsligt hade jag givit honom mitt telefonnummer också! Sedan skulle jag till Lekstugan och köpa gips och fick då ta min mount eftersom det var en massa gankers ute, och sedan skulle jag questa och Kim var questgiver. Lagom knepigt.

Skall kolla brevlådan i WoW, och sedan skall jag göra min läxa. And that's it.

Now I'm dead you see, I'm just a lonely zombie

Mrrr, jag blir alltid så förtjust av att lyssna på The Lunacy of Lonely Mr. Cadaver. Zombielåtar är mitt shit :)
Imorgon vill jag levla och göra läxan. Och prata med Greg. Fan. Jag skall göra läxan först så får jag fördela tiden mellan de andra två aktiviteterna sedan... Jag vill att varje dag skall vara tre dagar :)

Borsta tänderna. Försöka att inte andas för mycket - min hals rosslar och jag orkar inte hosta mer. Inte mer nu. Pretty please? With zombies on top?

Min carbonara förut blev inte bra. Missnöje! Jag hade i för mycket vitlök. Jag ville bli frisk, istället blev min mat äcklig. Surligheter.

Min mage gör ont av allt hostande. Oh, det hade varit sweet om jag fått magmuskler av detta, men ICKE SA NICKE för sådan tur har man ju aldrig.

Well, Zzzombie skall zzzova nu. Godnatt!
(och jag måste fucking djävla beställa biljetter!! sluta maska nu, dumzombie!)

Stryp mig långsamt, älskling

Dagens värsta felläsning:
*scrollar ner genom bloggen* "Ta mig i din tarm, wtf?! ..åh... det stod 'famn'".
Alltid bra när man kan läsa vad man själv skrivit :P

Snart lvl 41, men nu skall jag sova för imorgon har jag DÖDSLÄXAN 2K att fixa och det är fan inte alls bra. Får ringa Lotta och gnälla lite, hon kanske har varit duktig och börjat i tid. Fast känner jag henne rätt så ...nej ;)

Min hals dödar mig. Jag dödar snart den. Är det bra eller dåligt? :S

Idag har hjärnan lekt kurragömma. På ett BRA sätt.

Sagovindars boning

Sommarplaner? You betcha!
 • Sweden Rock Festival
 • Medeltidsveckan
 • Åka utomlands med familjen för att fira att Papst fyller 50
 • Åka till Dublin och hälsa på Greg
Fast känner mig helt nervig angående den första. Jag hoppas verkligen att Simon HAR köpt en biljett som han sade, vem skall jag annars leka med i tre dagar och till bra musik? :S Piipi skulle kanske dit, men i så fall som staff och då hinner han ju inte leka med mig hela tiden. Ryktet går att Lena skall dit också, får se ifall jag får snylta på hennes uppmärksamhet i värsta fall :)

Nu skall jag koka pasta. Mrrr. Carbonara <3

[2. Trade]...jag har sagt att min WoW-humor är världens sämsta, right?

Pokemons!

No beauty for him

Ich bin gedingen. Nu skall jag diska lite, städa av köket så att jag kan sitta där och sedan skall jag nog laga mat. Jag tänkte göra pasta. Greg vill att jag skall komma in på MSN, men jag vet inte alls om jag har tid egentligen. Får se över det där lite... Del ett är att få bort alla monster ur köket faktiskt, sedan får vi se.

Pretty pretty purple birdie:Vinter, lvl 40

Krakel Spektakel, Kusin Vitamin

Jag drömde förresten att jag var barnvakt åt min söta lilla kusin Nathalie och att vi var nere runt Vikingagatan och åkte båt och aktade oss för stora bussliknande bilar. Men plötsligt hade jag tappat bort kusinen och jag var tvungen att hitta henne innan Bettan upptäckte att jag slarvat bort hennes lilla fyraåring! Mardröm. Minns inte så mycket mer. Jag hittade aldrig Nathan, men jag tror att Bettan redan hade hittat henne...

You know I'm not a saint

Okej, det där var ...överpedagogiskt på ett rart sätt. Blev omhändertagen av en läkarstudent som var väldigt rar, men som såg sådär jättebekymrad och moderlig ut. Ställde en massa lustiga frågor och var allmänt ...nyutexaminerad-aktig, typ :) Men hon var som sagt jätterar, inga problem alls på den punkten!

Nu har jag p-piller som jag skall börja ta om typ två veckor. Det sägs att de kan dämpa PMS totalt. Det sägs att de kan förminska eller helt ta bort menssmärtor. Och jag ler glatt, för vad annars kan man önska? Mrrr, tänka att slippa ha oj-jag-tror-att-jag-måste-kräkas-smärtor en gång i månaden! Sweet. <3

Nu skall jag spela WoW. Bli 40, köpa pippi. Ta screenshot, lägga in här, och sedan äta något samt göra läxan. Den dumma läxan :'(

Evil all the time

Mate - kill - repeat

Nu skall jag gå iväg. Jag skall passa på att fixa lite att käka också. Macka macka macka! Typ. :P
Eh.. Jag uppdaterar er senare ^_^

Is evil in the flesh?

Saker jag behöver planera/fundera på:
 • Tårta/tårtor till nästa fredag. Vad skall det vara på? Jag vill ha monstertårtor. Hjärnsubstans. Blooood!
 • Outfit. Hej hå, min garderob är plötsligt inte alls tillräckligt spännande. This will take some thinking...
 • Hur fan blir jag frisk snabbt? Min näsa är plötsligt Niagarafallet. Kill me, now!
 • När har jag tid att städa hela lägenheten så att den är supernajs när folk kommer hit?
 • Var far har jag lagt nyckelknippan med min tvättnyckel på?!

Decent cancer

Trött, men samtidigt inte. Jag skulle inte ha något emot att få somna om, men det gör inget att jag är vaken. ...typ. Har en och en halv timme innan jag skall vara där borta, behöver väl gå hemifrån typ en kvart innan jag har min läkartid så jag skall klä på mig i lugn och ro samt kolla brevlådan i WoW.

Halsen är fortfarande åt helvete, men det verkar som att jag faktiskt kan prata idag. Hoppas att det håller i sig - lagom pinsamt att stå borta hos barnmorskan och väsa fram obegripligheter!

Tokigt!

Hjulet snurrar men hamstern är dödEnjoy your face full of BUKKAKE!!

Ta mig i din famn

Jag kom till lvl 39 och halvvägs till lvl 40, men jag ger upp för kvällen. Jag kan ta mig till 40 innan halv tre inatt, men jag är trött efter gårdagens natt och jag kan lika så gott levla den sista lilla biten imorgon faktiskt. 1,5 lvl är inte SÅ dåligt.
Har questat lite med en i guildet och kört instance med Jacob och Viktor, vilket var trevligt. Var med i ett jättekul helsvenskt party och körde tre omgångar Scarlet Monastery, nu har jag min mössa men inte mitt halsband. Får köra några runs i SM imorgon också tror jag... Fint ställe att dinga på, om inte annat ^_^

Imorgon har jag en läkartid klockan elva, och sedan skall jag spela lite WoW tänkte jag. Så fort jag dingat 40 skall jag logga ner och sätta mig med läxan och komma en bit med den; när jag känner att läxan är under kontroll får jag lov att spela igen. Jag har tisdagen ledig så jag kan ju göra klart läxan då, men två tredjedelar skall göras under morgondagen. Det är alldeles för lätt att fastna vid datorn istället, tyvärr.

Läser ut min bok ikväll, har tagit en liten paus från Auschwitz och läser för tillfället om Stephen Kings Maratonmarschen.  Har läst det ett antal gånger, nu senast var när vi byggde hus i Karlskoga i somras och jag stekte korv åt grabbarna, så jag har soliga, rökiga, matiga minnen. Det är fint att ha sådana rara associationer till böcker :) (i synnerhet till skräckböcker, haha ^_^)

Måste ta itu med att planera mitt kalas också. Glöm inte bort att jag fyller år på tisdag nästa vecka! Den 27:e mars blir jag 23 år gammal, kom ihåg att säga grattis då ;)

Nu skall jag gå till sängs och försöka låta bli att hosta lungorna ur mig.

Fiery

Jag har i stort sett ingen röst idag. Spela skräckrollspel när man väser som en nazgul? Passande. Spela skräckrollspel när alla bara skrattar åt Korps karaktär hela tiden? Roande, men det förtar ju den tryckta stämningen lite ;)

Men KOM IGEN! Presenterar man sig: "Jan Bengtsson. Brandman." så måste man ju få skratta åt det, ne?

Jag djuphostar och rosslar, snorar, nyser och har ont i halsen. Och så hostar jag på nytt så börjar min onda cirkel om.

Nu skall jag ta mig från 38 till 40 tänkte jag. Lycka till liksom, jag vill helst sova just nu :P

Brainiac Maniac

Nu skall jag duscha. Min hjärna är av cement. Hela kroppen vrålar i uppror över att jag är helt zombiefierad. Gulligt.

Gjorde provtest hos Mensa, haha, jag är förvirrad. Visserligen tror jag inte alls att resultatet stämmer öht, men ändå! ^_^ Jag skall låtsas att jag är lite smart! (det står ju till och med att resultatet inte är tillförlitligt, och i deras disclaimer sägs det att detta inte är ett sätt att mäta IQ. men ÄNDÅ!!)
 

Nu skall jag låtsas att jag är intelligent :)
Och någongång när jag har tid och ork skall jag kolla upp exakt VAD Aspberger är.

(okej, det står förvisso att 84% av befolkningen har en IQ som ligger på eller under 115, men ÄNDÅÅÅÅ!)

By force

Djuphostan blir värre. Fan, jag avskyr att hosta! Får knarka halstabletter och té idag, tror jag.

Drömde en massa WoW-drömmar igen. Stressande. Vaknade till flera gånger, sedan lyckades jag sova mellan halv åtta och elva. Alltid något... Det är ömsom varmt och ömsom kallt och att ha på sig något när man sover är ingen bra idé. Kläder skaver.

Skall spela lite WoW nu, och sedan skall jag duscha och äta och åka till Helsingborg.

Kill it with fire

Äntligen lvl 38, äntligen klar med alla skitjobbiga Magequests jag hade i Dustwallow Marsh. Yay! Räknar med att försöka ta mig till 40 på söndag, då har jag en massa rested och en hel dag på mig.

Imorgon blir det Kult. Inatt blir det djuphosta och snörvel och blä. Jag gillar inte alls att hosta; jag är hellre febrig än hostig. Vi får se om det går över...

Min smörgåstårta var jättegod! Jag såg aldrig Frasier, hittade inte dvd-kontrollen, så jag såg på Spirited Away i datorn istället. Gick lika bra det ^_^

Nu skall jag sova för jag är alldeles dödstrött. Sitta och skriva tenta kanske inte precis framstår som tungt jobb, men den mentala ansträngningen får ner mig på knä anyday, baby. Och allt WoW:ande sög åt sig den sista energin... Så, jag behöver vara i Helsingborg vid tre imorgon, då går det förhoppningsvis ett tåg vid halv tre och då behöver jag gå upp ...tolv? Sätter klockan på elva, ser hur pigg jag är när jag vaknar, helt enkelt :)

(jag vill vrålhosta en gång eller två så jag får bort monstren ur min hals :S)

Beware of THEM

Jahaja, what can I say? Jag satt i fyra timmar. Jag kände hur energin dog bort timme för timme. Och sedan gav jag upp. Jag gav det allt vad jag hade, och sedan orkade jag inte mer. Frågorna var så svåra! Det här är lugnt den svåraste tentamen jag har haft hittills, och jag räknar kallt med att vara tvungen att göra omtenta. Jag har vridit och vänt på det, kämpat som en toka och nu är hjärncellerna slut och jag orkar inte tänka mer.

I mitt kylskåp står en smörgåstårta. Om en halvtimme-timme skall jag äta av den, tänkte jag, och därefter skall jag spela WoW. Tänkte se en eller två ep's Frasier först, för att varva ner lite.

Jag torrhostar och har ont i halsen, men inte den där grymma pulserande smärtan utan en mer raspande smärta som känns av när jag pratar. Alltså känns det bra att jag har bestämt mig för att sitta hemma ikväll, då blir det inget pratanade :)

(på min omtenta i Struktur 2, den jag fick godkänt på häromdagen, så skrev jag att jag tyckte att "tandborsta" inte alls var ett korrekt verb trots att Marit skrivit att det var det, och h o n h ö l l m e d. o_O)

Frasier. Mrrr. Tjipp så länge!

God help us if we fail!

Var i helvete har jag lagt mitt membit-kort?! Jag klarar mig ju utan det idag, men jag får inte ut poäng för kursen om jag inte kan visa giltigt studentleg när tentan är klar... Eh... jag kommer ju prolly att få göra omtenta igen, men ÄNDÅ! Jag gillar inte alls när mina saker inte ligger där jag minns att jag har lagt dem. Membitkortet borde ligga i plånboken, men icke.

NACKDEL DELUXE.

Jag är ashungrig. Nu skall jag åka till Lund, köpa tentagodis och sedan har jag en rar fyratimmarstenta framför mig. Ikväll blir det WoW. Någonstans däremellan bloggar jag lite. Tänk på mig idag! Send me happy thoughts!

I guess it's just because

Himlen är klarblå. Fåglarna kvittrar. Det är så annorlunda VARM vår ute och jag älskar det. Idag är jag väldigt marin i marinblå byxor och en röd/vitrandig tröja. Skall ha mina röda ballerinas med vita prickar till det.

Känner mig faktiskt ganska laddad inför tentan. Ja, bortsett från det här Lotta sade igår kväll. Men... varför stressa upp sig över det? Går det så går det och går det inte så går det inte.

Lyssnar på Buddy Holly och känner mig helt pipig. Pipglad. Det finns typ inget sötare och mer passande att lyssna på än den gode Buddy när vädret är sådant här! Det får mig att vilja dra fram alla mina söta små klänningar och springa runt i dem istället, men eftersom jag faktiskt är förkyld så får det vara lite mer påklätt idag. Och sexton grader är inte tjugofem grader, så jag måste försöka hålla efter mig liiiite mer.

Funderar på att kanske göra en mer solbaserad design. Jag känner för lite förändring igen. En massa sand och sol och hav och vindar och så. Mrr, nu vill jag hem till mitt älskade Gotland <3 (BOKA BILJETTER IKVÄLL, SNORUNGE!!)

:P

She wants to smile with your smile

Väldigt WoW-baserad dröm. Har inte sovit så bra inatt, jag känner mig ganska stenad nu. Inte stenad som påtänd och drogad, utan stenad som AJ NÅGON HAR KASTAT STENBLOCK PÅ MIG. Liksom.

Klockan ringde, jag satte mig upp och började rabbla bisatser och reglerna för dem. Lite koll har jag nog. Undrar dock om det räcker? (enligt Lotta gör det nog inte alls det. :/) Nåväl. Jag kommer att gå dit, skriva allt jag kan på tentan, och sedan får det gå som det går. Herregud, det är ju knappast SÅ mycket pinsammare att skriva om tentan en fjärde gång som en tredje gång. Får då se till att skriva ut alla de handouts som andra gruppen har haft, bara jag kan lista ut hur fasen man laddar sitt utskriftskonto...

Lite huvudvärk, halsen krånglar och näsan rinner. Oh, vad jag älskar att vara förkyld! Jag kommer att sitta som en snörvlande dåre under hela tentan. Och jääj, vi skall vara i den sal jag tycker minst om. Spelar väl ingen större roll SÅ, men jag hade mycket hellre varit i Eden än i Matematik.
Får köpa ett ton halstabletter på vägen dit.

Hoppas att jag har fått in lite pengar idag så att jag kan köpa mat :)

You run your fingers through my hair, and tell me it's worthwhile (it's all worthwhile)

lvl 37, dingar lätt 38 imorgon. Nu skall jag sova. Imorgon skall jag skippa föreläsningen och plugga som en dåre. Lotta hade dock läst runt lite och upptäckt att det som vi skall ha tenta på imorgon inte alls är typ samma sak som vi hade tenta på i höstas. Grattis. Jag skall plugga igenom mina anteckningar nu, och sedan plugga mer imorgon, och sedan får vi väl helt enkelt bara hålla tummarna - right?

Sleepy. Jag skippar Neon imorgon, jag har inte råd och jag hostar och då stannar jag hellre hemma och spelar WoW. Kanske gör lite smörgåstårta istället, det hade varit fint. Äta smörgåstårta och spela WoW, vilken drömkväll <3 (och jag är seriös! i brist på rara pojkar att krama på så spelar jag gärna WoW, faktiskt :))

Godnatt, vänner. Jag uppdaterar er lite under morgondagen angående mina bestyr och betyg och beslut och hej och hå! (kanske blir det lite mer spännande poster då, istället för dagens typ ...tre...fyra...)

And I can't breathe, I'm choking on my lungs

Har spelat lite WoW. Nu skall jag äta samt rabbla bisatser och regler för kongruens och hur particip ser ut och hur direkta objekt och indirekta objekt och imorgon smälter min hjärna!! Nej, kanske inte. Imorgon skall jag kanske gå på Neon med Lotta, var det tänkt :)

Jaja. Äta var det ja. Underhålla hjärnan lite, ge den bränsle om ni så vill.
It will taste delicious whenever I decide to eat it.

The what-a-what?

Eeeeh, fetebummer! NOTE TO SELF: Använd för i helvete INTE internet i mobilen when utomlands! 1300:- kostar det mig att jag använde MSN från Paris. Oops. FECK DARNIT! >_<

Natta, ho er langJag klarade omtentan!! :D
Skall hämta ut den idag när jag anmäler mig till morgondagens tenta, så får vi se vad det är jag har fattat och vad jag inte fattat! Men eftersom allt som var på den tentan var en version av vad som kommer på morgondagens tenta så.... :D :D :D

Heals the pain

Lite sleepy, men jag mår bättre. Har fortfarande lite ont i halsen, och näsan har börjat bli elak mot mig, men men. Jag får försöka överleva ändå!

Drömde om Greg, men jag minns inte riktigt vad. Vi bodde nere i Annas rum i gamla huset i alla fall, och han satt vid datorn för att fixa en massa saker, och sedan kelade vi... Och sedan vaknade jag, typ.

Halv tolv skall jag ta tåget in till Lund, och sedan får vi se hur det går med allt pluggande. Heh, bra att man sätter sig sista dagen före med något man de facto har haft elva veckor på sig. That's right, elva veckor, since detta är vecka elva och vi fick reda på tentadatumet INNAN nyår. Ibland tar man verkligen tillvara på tiden ;)

Kläder är nog en bra start idag.

Whatever floats your boat

FROM: MR OMAR AHMED.
AUDITING / ACCOUNTING DIRECTOR
INTERNATIONAL BANK OF AFRICA(IBA/BOA)
BURKINA-FASO WEST AFRICA.
PHONE: 00226 78 88 69 21
 
My dear I am contacting you in regards to a business transfer of a huge sum of money from a deceased account. Though I know that a transaction of this magnitude will make anyone apprehensive and worried, but I am assuring you that all will be well at the end of the day. I decided to contact you due to the urgency of this transaction.
 
PROPOSITION; I discovered an abandant sum of $11.5M(Eleven Million Five Hundred thousand United states Dollars) in an account that belongs to one of our foreign customers who died along with his entire family. Since his death, none of his next-of-kin or relations has come forward to lay claims to this money as the heir. I cannot release the fund from his account unless someone applies for claim as the next-of-kin to the deceased as indicated in our banking guidelines. Upon
this discovery, I now seek your permission to have you stand as a next of kin to the deceased as all documentations will be carefully worked out by me for the funds $11.5M(Eleven Million Five Hundred thousand United states Dollars) to be released in your favour as the beneficiary's next of kin.It may interest you to note that I have secured from the probate an order of madamus to locate any of deceased beneficiaries.
 
Please acknowledge receipt of this message in acceptance of my mutual business endeavour by

furnishing me with the following;
1. Your Full Names and Address.
2. Direct Telephone and Fax numbers.

These requirements will enable me file a letter of claim to the appropriate departments for necessary approvals in your favour before the transfer can be made. I shall be compensating you with $4.6 Million Dollars on final conclusion of this project, while the rest $6.9Million shall be for me. Your share stays with you while the rest shall be for me for investment purposes in your
country.
 
If this proposal is acceptable by you, do not take undue advantage of the trust I have bestowed in you, I await your urgent email.
Regards,
 
Your;s faithfully,
  MR.OMAR AHMED
(PHONE:00226 78 88 69 21)
(Bill and exchange manager)
  BANK OF AFRICA (BOA).

They will cut my head

Muajiwhe och Gothgirl barmhärtade sig över mig och hjälpte mig ut i Dushwallow Marsh. Nu har jag tusen knepiga och trista magequests att göra, men jag har dingat 36 så jag är glad ändå!

Min nya outfit är ganska revealing. Tar jag av guildtabarden så, eh, är det värre:Lite lol. Ser ut som att jag knallar runt i overknees ;)

Är på gott humör igen i alla fall! Nu skall jag gå till sängs, för jag har lite huvudvärk och jag är trött, och imorgon skall vi dödsplugga grammatik är det tänkt. Håhå jaja. Måste även räkna ut hur mycket mina räkningar går på den här månaden så att jag hinner få pengar tills måndag, annars har jag inte råd med läkarbesöket :S

På MSN med pappa

P: Tv4 kommer till hallen för inspelning
C: jaså? vad skall de spela in?
P: Mojje heter visst nån kändis
C: jaså?
P: ska spela in en låt i hallen
C: haha, lagom skumt
P: tror den går:
P: Kastar mina klot
P: lagom fort
P: som jag alltid gjort
P: För jag Mojje
P: o jag kan skoje
P: skojje i hallen
P: med mojjeballen
C: vad du snackar skit :D
C: MOJJEBaLLEN!?
P: tror den går så
P: ja den sitter i mitten nere nånstans
C: jag får tandvärk av att prata med dig :P
P: lol
P: de e sant om tv4 O MOJJE
C: jag har aldrig hört talas om någon kändis som heter mojje
P: han har nåt morronprogram för barn
C: mkay...
C: moget :P
P: de kommer i april
C: jag får se då :)
P: Bröderna Marx Chiccolina, adolf hitler & Mojje
C: wtf?!
C: [heil] (hitlersmiley)
P: wtf
P: sånt där e förbudetb o ha i datorn
C: :D
C: det var du som började!
P: kan du inte ha lite barnporr som alla andra
C: haha :D
P: Vi har döpt vårt hus till blåkulla
C: jaså?
P: eftersom du kommer hit i påsk lol
C: lol
P: glöm inte kvasten...katt har vi här


Bone daddy

Nu är jag på dåligt humör. Jag blir skitlack på att folk vägrar svara när jag skriver något. Det är väl inte värre än att säga "Nej, vi har inte tid/lust" istället för att bara hålla käften och totalignorera mig? Stör mig enormt. Hur kul är det när folk kan hjälpa alla andra men ingen vill hjälpa mig? Jag vill väl också levla?

Djävla surt.

Skall äta lite, får se vad jag gör sedan. Hade ju funderat på att spela ikväll, men om folk tänker bete sig som att jag har lepra så vetefan faktiskt. WoW är kul, men inte när folk är dumma. Det finns liksom ingen anledning för det.

Snart klar med mina fyra maskiner tvätt. Jippie yay. Har förlagt min ena nyckelknippa så jag kan inte boka ny tvättid förrän jag hittar den.

Håller mig undan från att skriva mer tills jag är på bättre humör. Det här leder ingenvart. Jag vill bara strypa någon.

You're so square - baby, I don't care

Dags att sortera tvätt. Bleurgh. Jag tror att jag skall räkna på att jag kommer att hinna fyra maskiner, plus kanske en med undies ifall jag inte kör dem tillsammans med resten av kläderna. Kan jag få fyra högar med allt det viktigaste så är det bra, så får jag försöka boka en ny tid tidigt nästa vecka så att jag kan ta resten.

Upptäckte att översättningen inte skall vara klar förrän nästa onsdag! Då kan jag i lugn och ro ägna mig åt bisatser och WoW, helt enkelt, och börja med översättningen på lördag/söndag. Jag har listan med bisatser framför mig. Ack och ve! Förhoppningsvis är de flesta bisatserna som kommer på provet typ relativsatser eller attsatser, sådana kan jag ;) Satsadverbialsbisatser och övriga subjunktionsinledda bisatser är däremot inte riktigt min kopp té.

Det är fruktansvärt varmt i mitt hem idag. Ute är det arton grader, här inne är det säkert femtio. Skall ta en lång dusch sedan när jag har maskinerna igång. Och så är det Top Model ikväll :)

Det blir plugga med Lotta imorgon. Sedan skall vi, enligt hennes utsago, köpa oss något fint eftersom vi förtjänar det. Lät som en bra idé, tyckte jag :) Jag har inget emot att treata migsjälv liksom :)
Behöver dock pengar tills på måndag, måste be pappa att fixa. Jag skall ju till gynekologen och det kostar typ tvåflundra kronor, vilket jag nog inte alls har faktiskt :P

Venomous poisonHar ätit lite igen. Fick brev från mommo också, bra! Bara en månad försent ;) Får försöka se till att få iväg ett svar sedan, men får hon ta en månad på sig med att skriva får jag det också! :P Kanske kan skriva ett brev till henne på fredagslektionen, såvida jag inte sitter och nervösar mig över tentan då...

Road av att förklara varför en midsommarstång ser ut som den gör för Greg.

Mina fötter gör lite ont...
Om en timme skall jag vara igång med skolarbetet, och sedan skall jag spela WoW tänkte jag :)
Jag vill att det skall vara fredag kväll så att jag är over with allt detta :/

Intruder alert

Nu skall jag strax äta lite, och sedan påbörja översättningsarbetet. Jag tror att jag kommer att dö i processen, för herregud vad trist det verkar. Skall sitta med SAOB (online-ordbok med ord från typ 1500-talet och framåt) och kolla upp vartenda litet djävla ord i texten. Hej hå och en flaska med rom.

Jag sov förresten hela natten igenom utan att somna. Hade bara överkastet på mig, men det är svalare än duntäcket samtidigt som det håller mig varm. Det är bra. Jag verkar kunna sitta upp idag, sweet. Får höra med Lotta om hon vill plugga med mig i Lund imorgon också...

Bisatser. BiSaTsEr. BISATSER. Kom igen. Jag hatar dem :(

För mig att minnas:
 • Kopulaverb: vara bliva heta kallas tyckas synas förefalla (vid kopula följer subjektiv/objektiv predikativ)
 • BiFF-regeln: i Bisats kommer Inte Före Finit verb
 • PO - Direkt objekt inlett av preposition
Jag kommer att döden dö.

Secondary spine

Jag skulle gå upp vid tio, men valde att somna om. Mår bättre idag, är inte lika yr och äcklig som igår och det är bra!
Knarkade halstabletter igår, och även fast halsen värker lite så är den faktiskt bättre, vilket jag är glad över.

Chattar lite med Greg, sedan skall jag börja plugga. Och börja göra den stora och invecklade översättningsläxan jag har till på fredag. Översättning, tänker ni, pluggar hon inte svenska? Låt oss säga såhär: En text som Olaus Petri skrev på 1500-talet ser inte alls ut som dagens svenska. Därför skall den översättas till gångbar modern svenska. Och det är inte bara att översätta rakt av, jag skall även skriva ut all djävla grammatik och varför ord böjs som de gör och USCH.

Jag har att roa mig.

Skall äta lite om en stund, och sedan get started.

Eeny meeny miney moe

Spelade lite WoW trots allt. Körde SM Library och fick äntligen min Illusionary Rod! Den är fin och bra och grön. Sedan blev jag trött och loggade ur och nu ser jag lite på tv och snart skall jag gå till sängs. Kommer att vara hemma imorgon så att jag piggnar till och orkar plugga järnet på torsdag. Håhå, jaja.

Reklam för smink i mousseform. Jag hajar inte, det verkar ju jättekonstigt att smeta in huden och ögonen med mousse? ...fast jag använder aldrig foundation ändå. Ibland har jag lite rouge på kinderna eftersom de blir så gulligt rosiga, men brunkrämer och skit är inget för mig. Min hud ser alldeles utmärkt ut ändå, jag klagar inte! Ingen annan klagar heller, för den delen.

Det gör ont i min hals. Jag dricker vatten och knarkar halstabletter. Fick ont när jag pratade med mamma förut, så jag fortsätter att vara tyst tills halsen är normal igen.

Är fetesugen på kött. Och på smörgåstårta. Borde göra en smörgåstårta nu i veckan, om jag kan få receptet av mamma. Och så kött... Mrrr... Jag börjar nästan dregla bara jag tänker på det ;)

Vart tog den söta lilla flickan vägen?

Men för i helvete, varför blev det såhär? :/

Före - Efter

Han var jättesöt först.Jag hajar inte.


Andra bloggar om: , , ,

Redhead Bedhead vs. Dirty Blonde

Jag har ätit lite. Nu mår jag lite bättre. Lite lite lite. Lite lagom. Jag är inte lika svag som jag var förut, i alla fall. Nu ser jag på Vänner och sedan skall jag se på Simpsons, tänkte jag. Såvida jag inte orkar spela lite WoW, det hade varit fint...

Jag hostar lite. Äckelpäckel. Skall nog äta mer youghurt sedan, det är bra. Fyller magen.Caroline röstar på rött hår. Men det blir nog kanske blont. Får se, får se. Funderade på att i så fall färga det naturblont. Inte platina, utan min riktiga blonda. Like this:


The dreams in which I'm dying are the best I've ever had

Jag har duschat. Duscha är bra. Min hals vill döda mig, jag funderar på att strypa den. Idle hands, idle hands.

Skall leta rätt på lite kläder. Och sedan skall jag fixa något att äta. Något. Vad som helst, typ. Bara det går att tugga på. Och som gör mig mätt. Jag tänkte bröd. Och typ ost. Och så youghurt eller nyponsoppa eller något sådant. Sådana där saker som lägger sig i magen och får magen att tänka "egads, jag har fått besök!" och slänger fram gevaliakokaren OCH ARGH JAG ORKAR INTE TÄNKA. Strunta i vad jag skriver idag, min hjärna är hos grannen på téparty och jag lovar er att det här inte är feberyrsel. Jag är verkligen bara uttråkad, trött på att vara sjuk och lite stressad och hungrig. Pwomise.

My crawling flesh is tickling

Ja, idag är en storslagen och aktiv dag för min blogg.
Jag skall strax duscha, och sedan försöka orka masa mig till Ica Nära och köpa NÅGOT att äta. Vad som helst, i stort sett. Frågan är vad som vore bäst. Lite youghurt och macka, kanske?

Min hud äcklar mig.

The Dead are returning to life

Jag lyckades sova en timme eller två. Greg underhåller mig på msn. Hela kroppen är som kokt spaghetti. Och bredvid sängen står en blå hink och viskar trygga ord och löften ifall jag skulle behöva den. Väldigt snällt. Mitt hjärta slår dock väldigt hårt, i synnerhet när jag gick runt lite i lägenheten nyss. Något säger mig att mat hade varit väldigt, väldigt bra. Men... jag har inget hemma, jag vet inte om jag faktiskt orkar gå till affären och jag vet heller inte om jag har råd. Och samtidigt märker jag att kroppen svagnar och fast jag bara varit sjuk sedan igår kväll så känns det som att jag förlorat flera kilo.

Det är så orättvist! Igår var en så vacker dag och jag mådde så bra och allt var frid och fröjd, men plötsligt började halsen göra mer och mer ont och plötsligt orkade jag inte sitta upp längre fast klockan bara var nio.

Jag vill spela WoW. Eftersom Viktor åker bort några dagar hade jag kanske nästan kunnat ta mig i alla fall halvvägs ifatt honom, men det går inte om jag inte kan sitta upp utan att ha femton kuddar bakom mig. Jag sitter inte, jag är bara framknuffad från väggen.

Och jag surar, för imorgon skulle jag och Lotta plugga grammatik tillsammans, och jag har en tvättid jag verkligen måste använda mig av. Lägenheten är fylld av tvättkorgar och lakan fulla av tvätt, och de rena innehållet i min garderob blir bara mindre och mindre. Skolan lär jag få strunta i - som sagt, jag kan knappt sitta - och jag hoppas att jag lyckas kurera mig tillräckligt för att kunna tvätta utan problem.

Jag behöver lära mig de åtta bisatstyperna. Jag kommer inte ihåg alla. Relativbisats, att-sats, övrig adverbialinledd bisats, frågeformad konditionalsats... eh... och sedan tar det lite stopp. Kan man de åtta och kan man skilja på dem ligger man redan djävligt mycket bättre till inför tentan. Åtta bisatser, fjorton ordklasser, och någonstans i mitten finns en liten Zombie som skall lyckas hålla reda på vad som är vad och varför.

One Moment Away

Knappt sovit något. Vändit, vridit mig, frusit och varit för varm. Hjärnan är inte ens med idag. Stavnings- samt grammatiska fel ber jag er bortse ifrån, jag orkar inte bry mig om att försöka få saker och ting rätt. Huvudet är en enda misär, kroppen ger jag gärna bort och om någon är sugen på en tunga så hör av er. Allt skall bort! Stort missnöje.

Tenta på fredag, orkar knappt sitta upp idag. Får se om jag ens orkar lura mig in till skolan imorgon.

Värsta är att jag är jättehungrig, men jag har ingen aptit och heller inget att äta. Lyckat.

Kiss and make it better

Filmen var, eh, inte så bra. Däremot är jag förvånad över att Christopher Lee faktiskt var ganska snygg när han var ung! Hey ho, vad hände där egentligen?

Jag mår inte alls bra. Hela kroppen är förvirrad och kan inte alls bestämma sig för att frysa eller svettas. Jag är glad att ingen behöver se mig just nu, jag ser vedervärdig ut. Ser på Jay Leno och skrattar mig fördärvad åt giftiga ekorrar. Anyhoo. Inget mer bloggande idag, mitt ansikte gör ont och jag mår illa.

Feber gör mig dålig. Bleurgh! Ynk ynk ynk, gnäll gnäll gnäll.

Bats bats bats bats!!

Filmerna fungerar, internet i laptopen fungerar. Nu ser jag på Count Dracula and his Vampire Bride, en film från 1974. Themet var väldig 70's... Jag är ganska road. Samtidigt mår jag dåligt och skulle hellre spendera fem timmar åt att komma till level 36. Då vet jag vad jag kan roa mig med imorgon då...

Försöker locka Greg att komma online på msn, jag vill prata med honom. Han påstår sig ha skickat ett mail till mig i morse, men det har fortfarande inte kommit fram så jag tror att han narras. Han är en sötnos i vilket fall :)

(jag har sett typ tre minuter av filmen, so far no good ;D) Kanske ger en recension sedan. Oh, b-filmer roar mig :D

Bright light, dark room

Nu har jag feber. Jag är matt, har huvudvärk, är yr, är varm och orkar knappt sitta upp. Skall se ifall det går att se på filmerna jag köpt, i så fall skall jag bädda ner mig och glo på dem. Annars bäddar jag ner mig och glor på Frasier, något måste jag ju göra.

Surar över att internet inte alls vill fungera i laptopen. Fattar inte varför det krånglar :/

The man of my dreams is giving me nightmares

På väg att bli sjuk. Fasen! Min hals värker och jag känner mig helt dimmig i skallen. Tur att jag fick 50 Drive-In Movie Classics idag då! (fast med min tur lär de ju inte vara kompatibla med min dvd-spelare). Med titlar som "Count Dracula and his Vampire Bride", "Don't Look in the Basement", "Horror of the Zombies", "Invasion of the Bee Girls", "Mama Dracula", "Slave of the Cannibal God", "Vengeance of the Zombies", "The Werewolf vs. Vampire Women" och "Black Hooker", hur kan man då klaga? :D

Jag skall äta lite snart. Har köpt fiskgratäng. Sedan får vi se ifall jag orkar spela den sista lilla biten till lvl 35 eller om jag försöker fixa att se lite b-film. Jag vet inte, beror på hur skallen mår och vad som händer. Skulle få lite hjälp av hilevelsnubbarna i guildet var det sagt, förhoppningsvis har de tid och lust :)

Jag gillar inte att vara sjuk när det är så vackert väder.
Däremot gillar jag att sjunga Depeche Mode-låtar när jag går till macken!

Jag tror att det är Viktor som har smittat mig :(

Will you take this ride with me?Så, min stora fråga lyder:
Fortsätta vara svart och darkness och oh så Bettie, eller go blonde och somrig och mer åt Marilyn-hållet?

Lämna kommentar om ni har en åsikt :P

Who da bitch now?

Det här roar mig:

"Jag hade största möda (fast jag smög mig det Stats-klokaste jag kunde) at slippa genom trängslen af famntagande Kiortlar, styfwa Råckar, hwitswäfwande Peruquer och armfäste Hattar /- - -/"


Detta är ett utdrag ur en text, Om Skryt, skriven av Olof Dalin för tidskriften Den Swänska Argus, publicerad 1733. Notera att begreppet street smart alltså fanns redan då. Det ni!

A phantom demon

Idag ÄR stor kärlek. Att stå på perrongen i vårskor och vårjacka och dansa i solskenet till tonerna av Buddy Holly, när man känner en svag doft av vårblommor och genom musikens ljuv kan höra småfåglar kvittra - hur undviker man då att hjärtat brister?

Funderar på att blondera håret igen. Jag är sugen på hår som går i vårens färger. Solskenshår. Jag skall se över min budget och se hur jag gör. Mrrr. Solsken. Solsken får min hud att lukta jättegott. Tycker jag, i alla fall ;)

Har fått min första omgång från Discshop. 50 horror movies eller så är det 50 Drive-in classics. Skall hämta dem strax, och då även komplettera min ansökan till sommarens distanskurs genom att posta in mitt betyg.

Jag älskar idag. Idag är en underbar dag.

Hier kommt die SonneI brist på bra bilder på mig i solsken får det bli en bild på mig med solgult hår och en Schmetterling.
(vissa saker ÄR gulligare på tyska!)

Vackra svenska flicka!

Vad tidigt allt blev klart idag... Tåget går om lite under en timme och jag har inget att göra fram tills dess, eftersom jag av någon konstig anledning redan är klar med alla mina morgonbestyr. Jag avnjuter lite Michale Graves just nu, det får mig alltid mer tillfreds. Fast jag ÄR redan tillfreds! Solen skiner, jag är inte särskilt trött och hela stressmomentet i att ha en ostädad lägenhet är beyond me. Ikväll skall jag beställa biljetter till Gotland och kolla upp vad för kamera jag vill ha i födelsedagspresent och... Jag hittar inget att klaga på just nu :)

(förutom att jag fortfarande är cranky över vissa personers bortfall ur min socialiseringsgrupp. muppar.)

NP: Yazoo - Only you

Jag hoppas att Språkvariation före 1900 är en kul kurs. OCH jag hoppas att jag snabbt som attan får resultat på hemtentan - det hade varit skönt att veta och se vad jag har fel på och inte inför fredagens tenta i "enklare" grammatik. Jag kan ju se den här tentan som en övningstenta, ha-ha. Det hade dock varit skönt att klara den dumma kursen i Struktur II. Får se hur många poäng jag saknar när året är slut - klarar jag mig på vad jag har så vet jag inte om jag faktiskt är särdeles sugen på att läsa om Struktur II. Jag VET ju vad kursen går ut på, så... well... Vi får se. Det känns inte som en kurs som egentligen tillför så mycket till mitt kunskapsområde just nu, dock kanske jag läser om den om något år i så fall.

Om man skall lära en engelsktalande person svenska, var börjar man? Som infödd svenska har man ju sin språkliga input redan sedan dess man börjar leka med vokaler och konsonanter. Om man då skall lära någon som redan är förbi hela det stadiet sedan länge, var börjar man? "Hej jag heter..."? 1-2-3-4-5?
Jag frågar därför att en vän vill lära sig svenska. Från mig, som inte ens talar ren svenska ;) Men jag vill kunna förbereda mig i tid inför hur det bör gå till.
Jag kanske borde fråga Marit... :D (hon var ju vår föreläsare i Språkinlärning, som förvisso handlar om hur små barn lär sig språket, men det handlade även om hur invandrare plockar upp ett andrspråk som vuxna)

A million lightyears from her

Solsken! Frågan är bara om jag har en bra kjol till min utlovade outfit... Men jag har en knallgul tröja, så tar jag jeans till så är jag ju i alla fall LITE solig, right? :)

Jag hoppas att jag minns rätt och att vi skall börja tio idag. Jag hittar inte mitt schema men jag har för mig att jag läst det. Eh. Hoppas hoppas! Men hittills har vi haft typ tio-tolv varje dag, så det vore ju olyckligt och fånigt om vi INTE hade det idag!

Det känns bra att lägenheten är städad. Då kan jag plugga lite och spela lite utan att känna mig stressad över golv som inte går att beträda.

Nu är det dags för smink samt letande efter endera byxor eller kjol - jag springer runt i trosor och min gula tröja och cute as it may be så är det INTE dagens outfit. (dock verkar det vara versalernas dag idag, hoho)

Virvlande vilda

Dags att sova. Imorgon påbörjas kursen "Svenska språkets variation och utveckling före 1900". Det är sagt att den skall vara en av de svåraste kurserna under det här året. Marit sade "Om ni inte har klarat grammatiken kommer ni kanske att ha svårt under denna kursen" och jag och Lotta kände bara ett stort djävla YAY. Inte ;)

Jag har inga pengar att köpa kurslitteratur för. Jag får se till att beställa från Bokus så får jag faktura och kan betala samtidigt som jag betalar mina räkningar istället.

Jag måste börja plugga grammatik inför fredagens tenta också. Jag vill så satans gärna klara den dumma djäkla tentan nu när jag är inne på tredje försöket. Det stör mig evinnerligen att jag saknade bara fyra poäng sist jag gjorde den. FYRA fucking POÄNG, det är ju en nysning för i helvete! Dumligheter. Snicksnack.

Jag vill ha mer solsken. Mamma säger att det är sagt att det skall vara femton grader och solsken imorgon. Då blir det kjol! Sol och kjol.
Funderar på om jag skall sitta på Undercity och plugga, eller om jag skall sitta hemma, men jag sitter nog hemma. Jag känner mig mer avslappnad här. OCH jag slipper släpa med mig tio kilo böcker, min rygg börjar bli sned och hård igen. Dumma rygg. Jag behöver verkligen en ordentlig massage.

Mina vader är stenhårda och ömma efter nattens dansande på höga klackar.

(det är fortfarande sommar i mig. är det inte härligt så säg?)

This is my rifle, this is my gun. This is for killing, this is for fun.De här jeansen har jag haft i tio år. De är dödsbekväma och helt underbara, men det är inte så många ställen på dem där det inte är hål numera. Synd, jag hade gärna knatat till skolan i dem, men nu är de liiiite för trasiga.
Et voila, Zombierumpa i lila Zombiehall! Det ni! Stökigt badrum i bakgrunden också...

Se det som ett dagens outfit-foto:
Leopardlinne i mesh, 25:- Åhléns
Förkläde med pepparkaksfigurer, ??:- IKEA barnavdelningen
Utsvängda jeans med påmålat mönster vid bensluten, 600:- JC
Handduk i bakfickan, random random.

I can't wait to hear you scream

Laptopen vägrar samarbeta med internet. Nackdel. Såg sex episoder Frasier, nu är jag road och tillfreds. Skall sova om en timme tänkte jag, så att jag orkar lyssna imorgon, och sedan (imorgon efter föreläsningen) är det dags att börja plugga grammatik till fredagen.

Orar mig lite eftersom jag har fått för mig att någon sade något igår angående helgen och att jag sade "Ja, vad trevligt!" men jag har inte en blekaste vad det gällde. Rollspel kanske? Jag har ett svagt minne av att jag diskuterade rollspel och min tenta... Det verkar lite bekant, i alla fall :) Ooooh. KULT! :)
Mer än så begär jag inte :)

Hade hoppats att Greg skulle komma online ikväll, men sådan tur hade jag inte. Nåväl.
Skall in i WoW en snabbis och kolla om jag fått post, tänkte jag :)

If you're bound and you're gagged, draped and displayed - would you still love me anyway?

Hm... Det är Neostalgia samma dag som jag har födelsedagsfest... Man skulle kanske kunna förfesta hos mig och sedan dra vidare till Malmö? Måste fundera. Vet inte ens vad jag skall ha på mig, jag har inte tid eller råd att beställa skoluniformen jag ville ha.

"Du ser väldigt Bettie ut!" fick jag höra igår. Det var lol :)
Och att jag har fin hållning! :D

We'll lie on the grass and let the hours pass

Surar över att internet på laptopen vägrar samarbeta. Min stiliga plan har nu istället två alternativ:
 1. Sitta vid Stora Tösen och pillra.
 2. Ligga nerbäddad och se på film utan att kunna vara aktiv på nätet samtidigt.
Blir nog alternativ två. Först skall jag duscha, jag är frusen.
Tycker att internet faktiskt borde förstå att fungera, eftersom jag HAR kontakt med nätet och allt sådant. Allt ser ut som det skall, ändå vägrar den låta mig surfa/chatta. Surlir.

Duscha duscha duscha, varmvatten!

I take pictures

Det var fjorton grader och röd kvällsol när jag gick till affären tidigare. Nu kvittrar fåglar utanför min öppna balkongdörr, och inte ens bakfyllan kan förta de små fjärilarna som glatt viftar runt i magen på mig. Jag behöver inte ha någon att vara förälskad i idag, för idag är jag förälskad i livet. Är det inte fint så säg?

Gotlänningar: Långfredagen funderade jag på att ha lite födelsedagskalas hemma hos mina föräldrar, eftersom de är bortbjudna. Har ni möjlighet att komma, Ida och Amanda? Eller gör ni familjära saker med era familjer då? Ni kan väl vara rara att peta ner en liten kommentar så att jag kan kolla upp alternativa kvällar för det hela? ^_^

Snart är min carbonara klar. Då skall jag se på (älska) Frasier och äta och bara mysa. Jag ser fram emot sommaren - vilket är ovanligt, för jag gillar inte sommaren i vanliga fall. Solsken ger mig huvudvärk. Men... en del saker lockar... och jag trivs så fint här i skåne :)

Kvittr kvittr, knapr knapr.

Totentanz

Gemytligt stulna från Vogonvariety.se:Viktor ser snygg ut, as usual. Jag ser bara full och ful ut :(Mia och Jonas i förgrunden, Filip och Zombie i bakgrunden.


En Zombie, en Filip och en Mia längst till vänster.En Mia och en Zombie till vänster.

Zombie hungover

Gårdagens mest pricksäkra citat:

"Viktor är som ett barn: Ger man honom en påse godis och en bok om nazister så håller han sig tyst och lugn en stund."
Zombie kommer på hur man sköter Viktor när han är obstinat.

Today I woke to the rain of blood

Bakfylla. Misär! Finns några bilder på mig från igår på www.vogonvariety.se. Viktor ser snygg ut, jag ser apfull ut. Det var jag inte, jag lyckades bara blinka eller något just när  bilden togs. Okej, förvisso VAR jag ju lite apfull, men ändå.

Nu skall jag spela WoW. Igår träffade jag typ halva mitt guild på Vogon, det var lite annorlunda. Fick lite komplimanger för mina kläder också, alltid trevligt när folk uppskattar att man klätt upp sig lite :)

Jag har varit vaken i en kvart. Jag missar Lottas utställning. Men det är söndag, och efter att jag WoW:at lite skall jag bädda ner mig med en bunke chips och drägga framför tv:n. Don't you just loooove sundays? :)

Leave me here to rot and forget about me, please

Nu orkar jag inte städa mer. Lägenheten ser MYCKET trevligare ut än förut, så det får duga. Jag är så trött, men jag kommer inte i säng än på nio-tio timmar :P Nåväl. Jag blir nog piggare när jag fått duscha, tror jag! Och duscha skall jag göra nu, så är jag påklädd och charmerande när Viktor kommer, istället för naken och inlåst på toaletten. :P

Jag är hungrig, men jag har ingen mat hemma. Får ta det lite lugnt med alkoholen ikväll, helt enkelt, så ordnar det sig. Jag har lite choklad jag kan äta... Orkar inte gå ut till affären igen, det är förvisso fortfarande ljuvlig svalka istället för nedrig kyla i luften, men ändå. Man kan ju inte äta ihjäl sig nu heller!

Duscha, klä på sig, spela lite WoW. Lotta pratade om att jag skulle kunna bränna ut en skiva till förfesten, men jag vill inte ha en massa folk att dissa min musiksmak så jag skippar nog det ;)

The Spiderman song

Pausmusik. Facit på låtleken har kommit upp, klicka er helt enkelt bara vidare in på den här kategorin!


Here I am where you brought me to
Sitting in white robes
Medicated and miserable

I'm so tired
It's been a hell of a day, dear
I burn out here in this nowhere
Where's the friendly neighborhood Spider-Man?

Yeah, yeah yeah!

Hurts as much and lasts as long, and
It goes in deep and comes back strong
Cry out loud when I sing along
"Who will save the girl
who killed the Spider-Man's soul?"

Spider-Man, Spider-Man
Spider-Man, Spider-Man save me

Here I am where you brought me to
Sitting in white robes
Medicated and miserable

I'm not a superhero - I'm tired
It's been a hell of a day, dear
I burn out here in this nowhere
Where's the friendly neighborhood Spider-Man?

Yeah, yeah, yeah!

Hurts as much and lasts as long and
It goes in deep and comes back strong.
Cry out loud when you sing along
"Who will save the girl
who killed the Spider-Man's soul?"

Spider-Man, Spider-Man
Spider-Man, Spider-Man save me

Spider-Man, Spider-Man
Spider-Man, Spider-Man save me!

Enjoy the abuse

Klargörande:
 • Jag är INTE gravid
 • Jag har INTE fått erbjudande om jobb
 • Jag kommer INTE att flytta
 • Jag har INTE fått någon sjukdom el. liknande
Jag kanske berättar sedan när jag har tänkt klart. Anledningen till att jag inte berättar är för att det hela är en sak som snabbt skulle få en stor IDIOT-stämpel av de flesta, och det handlar om ett beslut jag vill ta utan yttre påverkan. Det handlar om mig och vad jag vill och inte vill och jag vill inte ha råd, tips, förslag, åsikter eller synpunkter. Inte nu, när allt är nyfött och ligger och skriker. Jag måste få ta hand om det här i lugn och ro, fundera tills hjärnan slutar fungera och sedan berättar jag.

Kanske tidigare.

Jag förstår att allt hemlighetsmakeri gör att det verkar jättespännande och intressant. Jag ville mest bara skriva av mig igår, jag klarar inte av att ha allt i huvudet på en gång för då sprängs jag till slut. Jag försöker inte verka jätteintressant och hemlighetsfull och få uppmärksamhet för att folk är nyfikna - jag försöker bara få min hjärna att rulla i rätt riktning innan jag börjar vråla åt höger och vänster vad det handlar om.

Egentligen är det inte så spännande. För er. Däremot för mig. Kanske för er också, det beror på hur engagerade ni är i mig och mitt liv och så vidare.

Jag lovar att berätta när jag har tänkt klart, okej?

The expiration date's come and gone now, baby

Jag städar fortfarande.

Idag är det förtvivlat och förtjusande varmt ute! Cirka 16 grader och gassande solsken, jag har varit på Systemet och jag brinner snart upp. Så nu skall jag ta av mig kläderna och fjanta runt i linne och shorts istället - det är svalare så.

Klar med badrummet, halvklar med första lagret i hallen, sedan blir det köket. Köket kommer att ta längst tid, för där är all disk. Skall även springa ner i källaren med en massa stuff, håhå jaja.

If I had to walk around the world to make you mine, I promise you I will

Idag skall jag städa. Inga pardon, inga undanflykter, utan jag skall fett djävla städa. En bra plan är att försöka vara klar om sju timmar. Jag skall börja i badrummet, sedan skall jag ta hallen, och sedan får jag se om jag tar stora rummet eller köket först.  Så jag kommer inte att skriva så mycket, för planen är att låta bli datorn så att jag får städa i fred.

Ikväll blir det som sagt var utgång, men jag skall försöka skriva lite här innan dess :)

Sticks or stones can break my bones, by names will never hurt me

Sovdags. Sent nu, mycket på gång på MSN. Annorlunda konversationer med annorlunda innehåll och annorlunda avslut. Jag måste tänka. Mycket nu.

Egentligen skulle jag väl gå upp vid nio men det är om sex timmar och jag måste nog sova lite mer. Gå upp typ halv elva, alltså. Och sedan städa.

Jag har till och med köpt hem mat att äta imorgon.
Vad duktig man kan vara.

Zombie trött. Sova. (u_u)Zzz

Zombie got stuck

Om man så helt plötsligt får ett one time offer som kan vända hela ens värld upp och ner, vad gör man då?
Det kryper i min mage. Jag tänker inte säga vad det är, så det är verkligen ingen idé att fråga. Men det handlar om hjärta och relaterat, och det är bara äventyr och små små spindlar som lägger ägg under huden på en för att sedan spöka runt tills man fattat ett beslut.

För mycket som kan gå åt helvete. Living on the edge, talk a walk on the wildside - eller vara helt djävla svensk och förskräckt rygga undan?

Jag vet inte.

I only came to make some noise, I only came to dance

Jag är helt dödstrött. Skall ta en dusch, och sedan bädda ner mig och se på film.
Förstår inte var den oerhörda trötthet kom ifrån. Det bara slog till. Pang, tjoff! Rätt i planeten!

Halvvägs till 34 i alla fall. Det tar evigheter, men som tur var så har jag chatty guildmates. Bra det.

Urgh. Kanske har laptopen med mig i sängen, i så fall skriver jag kanske lite roligare saker här.

I will bring your world down in fire

Hemma igen. Haha, jaja, jag gjorde så gott jag kunde och hade jag haft tid att plugga hade jag förmodligen klarat det galant! Men, eh, jag räknar nog inte ens med att få fem poäng av de möjliga fyrtiotvå ;)

Imorgon skall jag städa, idag skall jag spela WoW och se på film och uggla runt. Som sig bör!

Alla ni som bor i Lund: På söndag är det utställning på Kulturen mellan 12-16, och Lotta skall då ställa ut! Jag tycker minsann att ni kan pallra er dit och glo lite, oavsett om ni är bakis eller ej ;)

Fimbulkyla

Vinter har äntligen kommit upp på The Armory!

You awful me

image63

Oredigerad sanning. Ooga booga boo!

Nu skall jag packa min väska, gå iväg och skriva mitt sämsta resultat ever på en tenta. Sedan skall jag plugga grammatik och språklig variation till min omtenta på fredag och min omtenta om en månad. Plugga plugga plugga. That's all there is left for me. Nej :D
Idag skall jag faktiskt tycka synd om mig själv, som jag sade.

Nästa gång jag gör en låtlek skall jag ta superenklaste låtarna i världen. Fast ni är faktiskt jätteduktiga, alla kompletterar varandra väldigt bra :)

Min läsarkrets har två dagar i rad legat på 122 läsare. Hej och välkomna :)

Play on my heartstrings

Låtar som får mina ben att vilja dansa, dansa, dansa:

 • Dulce Liquido - Anticristianos
 • SITD - Richtfest (perverse remix by Namnambulu)
 • Namnambulu - Forigiving (feat. SITD)
 • Grendel - Human saviour
 • God Module - Reverse inversion
 • Wumpscut - Torn Skin
 • Welle:Erdball - Computersex
 • Combichrist - This shit will fuck you up
 • Tanzwut - Tanzwut
 • And One - Body Company
 • Apoptygma Berzerk - Eclipse
 • When in Rome - The Promise
 • Combichrist - Intruder Alert
 • Dschinghis Khan - Moskau (såklart, vad trodde ni? ^^)

Idle hands are the Devil's playthings

Moget att det har tagit mig en timme att hitta kläder att ha på mig.

Mina handflator surrar. Ni vet, sådär som de kan göra när man har jobbat ihjäl sig? När man hamrat hela dagen, bakat pizza hela dagen eller sytt hela dagen, eller vad som helst. När handflatorna blir dödströtta surrar de, och mina surrar nu. Det stör mig, för jag har inte alls uträttat tungt eller jobbigt arbete med händerna idag.

Jag har lite bra film att roa mig med ikväll, bland annat The Notorious Bettie Page och Battle Royale, om jag nu inte hellre vill se Spirited Away. Utöver det så har jag fortfarande somewhat 20 ep's Desperate Housewives s1, och en lägenhet jag egentligen ganska gärna vill städa. Och så har jag ju en stor mängd böcker. Och så ständig und immer: World of Warcraft! Roa mig ikväll? Blir nog inte särskilt svårt ;) (är man nördig om man tycker att det är trevligt att spendera en fredagkväll åt att göra något av ovanstående? o_O)

Sminkdags. Jag ser helt död ut utan smink. Inte gulligt Zombielicious, alltså, utan snarare ...rigor mortis. Nicht gut.

(apropå mortis, hur uttalar ni artisten Mortiis' namn? Morrtiss eller Mooortiiiiis? Eller ett mellanting?)

But I've seen better days

Lagom död. Jag förstod först inte att väckarklockan ringde - i vanliga fall vaknar jag direkt när den börjar yla. Läste mig till sömns i en av skolböckerna igår. Idag skall jag ta tåget som går tio över elva så jag hinner nog läsa lite innan dess. Fast jag vill helst somna om...

Drömmen försvann. Det var ändå bara förvirring.

Jahaja. Tenta. Och jag kan inte ett ynkligt dugg. Pinsamt, jag tycker inte alls om detta. Jag VILL ju göra bra ifrån mig, jag vill inte alls gå dit och inte veta vad jag skall skriva och därmed hita på jättefåniga svar på frågor som borde vara lätta. Inte konstigt att min klass tycker att jag är stoo-peed.

And I'm so cold
I gave all my warmth to some fucking asshole


Something wicked this way comes

Plugga? Inte en chans. Jag får läsa lite snabbt innan jag somnar, och lite imorgon. Och sedan skall jag hjälpa Lotta sätta upp reklam för hennes konstutställning som är på söndag och sedan skall vi luncha och sedan är det tenta och varken hon eller jag har pluggat.

Jag läser hellre Ditaboken. Den är väldigt bra, men jag har nästan läst ut den. Oj, vad mycket tid jag hade kunnat lägga på Språksociologi istället. Jaja. Ingen idé att fret over it now, det ordnar sig inte ändå.

Jag är hungrig.


I dig them bad boys playing that rock 'n' roll!

47437-62

Gissa vem som får en biljett i födelsedagspresent?

Why don't you come play with me?

Refrängen på tjugo random låtar. Utan att rådfråga Google eller liknande sökmotor (ingen sökmotor ö.h.t. alltså!) så skall ni försöka gissa på vilka låtar det är, samt vilken artist! Jag lägger in rätta svar och stryker de som är korrekta efter hand, så ni behöver bara bry er om de som inte är strukna!

Hi-ho, let's go!

 1. Don't you see, we're in this together. You and me, what I want forever
  Apoptygma Berzerk - In this together (Pontews)

 2. Talk about me, laugh about me, cry about me, nail me to the cross
  MISFITS - RESURRECTION

 3. Det är smart att välja i tid, så redan som barn: välj dina föräldrar med tryggad ekonomi
  De Lyckliga Kompisarna - Välj dina Föräldrar (Älsklilla)

 4. I don't even know why I care - it's indisputable that life will always be unfair
  ASHBURY HEIGHTS - NEMESIS

 5. To run away from you was all that I could do
  EURYTHMICS - THORN IN MY SIDE

 6. And I will go down on my knees, and pray the best that I can - I want you to be near
  APOPTYGMA BERZERK - NEARER

 7. Forever young, I want to be forever young. Do you really want to live forever?
  Alphaville
  - Forever Young (Ville)

 8. Du kommer komma ihåg mig när alla gator bär mitt namn
  De Lyckliga Kompisarna - Sagoland (Älsklilla)

 9. Jag skall bara göra sånt som jag aldrig gjort förut, ja sånt som inte påminner mig om vem jag var en gång
  Loke - Expojkvännens sång (Elenaria)

 10. My girlfriend's girlfriend, she looks like you. My girlfriend's girlfriend, she's my girl too.
  Type O Negative - My Girlfriend's Girlfriend (Kribz)

 11. Goodness gracious!
  Jerry Lee Lewis - Great balls of Fire (Dan)

 12. Sehnsucht versteckt sich wie ein Insekt
  Rammstein
  - Sehnsucht (Ville)

 13. Girl you know I love you, but now you're gonna die
  Insane Clown Posse - BITCHES (Frida) (endast gruppen)

 14. Frankenstein created woman, a new creation of mankind
  BLOODSUCKING ZOMBIES FROM OUTER SPACE - FRANKENSTEIN CREATED WOMAN

 15. Heaven hold's nothing that I need to know, now the sky is breaking down - falling just for show. To reverse this inversion would turn everything inside out, I'd tear apart space and time to know what they're about.
  God Module - Reverse Inversion (Pontews)

 16. All I can do is dream about you and me in neverland
  HORRORPOPS - DOTTED WITH HEARTS

 17. Hell doesn't want them, Hell doesn't need them, Hell doesn't love them
  ROB ZOMBIE - THE DEVIL'S REJECTS

 18. Inside your feeble brain there's probably a whore, if you don't shut your mouth you're gonna feel the floor
  MISFITS - ATTITUDE

 19. And God is on your side, dividing cruelty from tender mask
  Wolfsheim - Sparrows and the Nightingales (Elenaria)

 20. There's just no love when there's boys and girls
  TALKING HEADS - THE GIRLS WANT TO BE WITH THE GIRLS

Vad kul vi skall ha nu, hörni! Kom igen, gissa gissa gissa! :D


[edit:] Låttitlar/artister skrivna i versaler är facit. Inlägget försvinner snart från första sidan så jag ger mig nu. Ni klarade 11/20, bra gjort! :)


Andra bloggar om:

The blood quench the hunger

Hej och hå, vad ni är små!
Stick er kos - annars blir ni mos!


Det var inte jag som sade det! Det var Mario! När vi var små hade vi sådana där läs-böcker-och-lyssna-samtidigt-på-band, och då bland annat ett med Mario och Luigi. Och så hade vi Svingelskogen, och Askungen, och Snövit. Jag tyckte att Snövit var ett läskigt band, för när hon blir jagad av jägaren så skriker han så elakt, och så var det en massa träd som ville döda henne. Trodde jag då, i alla fall. Det är jättelänge sedan jag lyssnade på de banden, så jag vet inte längre. Jag hade några band med Turtles också, såklart <3

En gång i åttan satt hela klassen i bildsalen, och så hörde jag hur killarna pratade om Turtles. Och så sade de fel, så jag kände tvånget att rätta dem, och plötsligt satt ALLA killar och snackade Turtles med mig. Det är en av mina bästa minnen från högstadiet. När jag fick vara bäst på något :)

Jag minns inte så mycket nu. Det är ju nio år sedan jag var fjorton och gick i åttan och det är längre än så sedan jag sist såg på Turtles på allvar. Det var ju kärlek, boys and dolls, inget mer än så. Kärlek. Och någonstans där fick jag upp ögonen för ondingar, ninjor och gröna män. Ni vet, typ som aliens, militärer och orcher. Det är något särskilt med gröna män... ;)

Jag funderar på om jag skall gå till affären eller inte. Jag har ju macka hemma, och kommer nog inte att orka laga mat, men jag har ändå myror i benen och vill gå ut. Stannar nog hemma och försöker plugga lite mer istället...

Enligt LADOK fick jag faktiskt VG på riktigt i Fonetik! G i alla andra kurser, och så tre UK jag försöker fixa ;) (varav två är samma tenta :p)

Efter lite knölande fram och tillbaka och en gryende förståelse i att mina ljuvliga darlingskor faktiskt ÄR för stora även med sula i så har jag ändra skoplanerna lite inför helgen. Förvisso passar de faktiskt allra bäst till outfiten, men det får gå. Får ha dem när jag har förminskat dem på något vänster istället :)
Det blir de här skorna:

image61

Ibland får man göra uppoffringar! Eftersom skorna hela tiden föll av mina fötter känns det bara som en dum idé att ens försöka gå ut i dem, om jag skall vara ärlig. De här sitter tightare och har en strap som håller fast skon på foten. Och så är klacken liiite lägre också, vilket är både bra och dåligt. Bra för att fötterna blir gladare - minus för att höga klackar ÄR snyggare ;)

Jaja. Jag skall väl ändå inte ragga, så :P

Tänkte se på Outsiders om en kvart. Då skall jag äta macka.
Ikväll skall jag logga in på WoW ett tag. Och så skall jag läsa skolböcker. Och imorgon behöver jag som sagt ta tåget klockan ett typ, och då kan jag plugga innan tåget och på tåget. Och sedan är det kört. Jag håller för övrigt tummarna att Caroline är frisk imorgon! Annars får det bli WoW imorgon kväll, tror jag. Eller lite dålig film och chips och allmänt aww-vad-det-är-synd-om-mig-tyck :D (jag gillar att tycka synd om mig, det ger mig anledning att bädda ner mig, äta gott och se på film utan att få dåligt samvete för det :D)

Freak on a leash

Dekandens. Jag beställde lite film: Två dubbel-dvd med filmer av Ed Wood, en box med femtio Drive-in-horrors och en box med femtio horror movies. Vi snackar femtiotal, vi snackar B-film och vi snackar monster! Nu har jag något att roa mig med resten av året ^_^

Plugglusten försvann totalt. Funderar på att städa lite, då kanske jag peppar upp mig på pluggandet igen. Kanske. Maybe baby.

Mamma vill ha en önskelista av mig. Jag tänkte:
 1. En digitalkamera, eftersom min försvann.
 2. En biljett till SRF, för jag vill se Dumme Birger och Blind Guardian. Aerosmith kunde vara lite kul också :)
 3. Ett Sega Megadrive som fungerar. Det kostar ju inte så mycket, faktiskt.
 4. Prenumeration på någon kul spel/filmtidning.
 5. Kläder och skor. Från typ eBay. Mrrrr. eeeeeeBaaaaay.

Swallowing diamonds cutting throat

Jag håller på att somna. Jag sov nog några minuter, med min bok tryckt mot min soffa och med en spik i munnen. Kunde kanske sluta illa, det där.

Jag vet inte, jag. Det är alldeles för mycket som skall pluggas in, och egentligen borde jag väl ge upp pluggandet till fördel för städning, grammatikplugg och diskning, men jag vill ju försöka. Jag vill give it my best och det stör mig att my best inte kommer att räcka ens halvvägs, för det är alldeles för mycket som måste fastna tillräckligt och det är för mycket som måste läsas och jag kommer inte ens att hinna göra anteckningar. Hej och hå.

Det är ju mitt eget fel. Hade jag gjort bättre ifrån mig på tentan i Struktur II hade jag kunnat plugga Variation och Utveckling hela veckan istället för att börja sista dagen innan det är dags. Och hade jag låtit bli att spela WoW så hade det också varit en fördel. Å andra sidan hade jag fortfarande haft lika mycket som skulle fastna, så jag vet inte. Men mitt fel är det i vilket fall som helst.

Måste kolla upp när omtentan är. Den lär ju krocka med alla andra tentor den också.

FAN. Jag vet inte hur jag skall göra. Det känns dumt att läsa hundratals sidor när jag inte kommer att klara det, men det känns lika dumt att låta bli. Och jag har andra saker att göra, så är det slöseri med tid eller inte? Jag kommer ju att gå dit imorgon och skriva tentan ändå, men ändå. ÄNDÅ ÄNDÅ ÄNDÅ.

Zombie har konstiga vanor

Lista snodd av Firekick.

* Vad brukar du använda på läpparna?
Läppstift när det väl blir av. Knallrött, såklart. Ibland mörkare rött.
* När du är ute och festar brukar ni oftast vara flera tjejer som går på toaletten samtidigt?
Nej. Jag har aldrig förstått hur folk kan uträtta saker på toa samtidigt som folk är därinne :/
* Är du utseendefixerad?
Jajjamensan!
* Vilken kroppsbyggnad tycker du att en kille ska ha?
Alla mina män hittills har varit slanka och muskulösa på ett snyggt sätt. Snygga armar och händer är ett stooort plus.
* Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Jag vill tatuera mig, men vågar inte. Jag är rädd för a) att jag kommer att ångra mig, samt b) att det skall göra för ont.
* Hur mycket känslor ska en kille visa?
Tillräckligt.
* Tror du på den stora kärleken?
Dunno...
* Vilken är din favoritmånad?
Oktober!
* Om du får en komplimang hur reagerar du om komplimangen lyder så här: Fan vad snygg du är och vilken sexig kropp?
Hittills med en förvirrat halvflin, rynkad panna och ett stort djävla "HAHA, eh, jahadu."
* Vad föredrar du, nattklubb eller bar?
Både och. Klubb är sweet som fan, men att bara hänga i en bar är trevligt det också :)
* Hur gör du med din handväska när du går på fest eller går ut?
Jag håller i den?
* Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
Jag hade tusen olika alternativ på det en gång i tiden, men jag trivs nog faktiskt ganska bra med mitt namn ;) Däremot skulle jag vilja lägga till Hildegard som mellannamn; min far föreslog det halvt om halvt på skoj när de diskuterade mitt namn, och det blir så fin rytm i mitt namn då: Carina Ulrica Hildegard Hellberg :)
* Är du nöjd med din hårfärg och frisyr?
Jag vill ha längre hår. Hårfärg kan jag ju bestämma själv efter humör liksom :)
* Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?
Ett dimmigt och grått Kävlinge. Och det fula blå huset mitt emot.
* Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
Ingen.
* Vem av dessa två personer tycker du om mest: Ebba von Sydow eller Sofi Fahrman?
Uh, jag kunde ärligt talat inte bry mig mindre om två personer än just de två. De har dålig klädsmak och ser ungefär lika roliga ut båda två. Alltså inte alls.
* Vilka idoler satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?
Johnny Depp,  Tom Cruise, Marilyn Manson, KoRn, Weeping WIllows.
* Mysig hemmakväll eller ösig partykväll på krogen?
Beror på hur mycket pengar jag har och vad jag är pepp på.
* Blyg eller framåt?
Jag är väldigt blyg, men jag är bra på att dölja det genom ett ständigt pladdrande. Folk tror alltså inte på mig när jag säger att jag är jätteblyg och känner mig väldigt obekväm kring nya människor.
* Vilket var ditt bästa och sämsta ämne i skolan?
Favorit eller det jag var bäst på? Mina favoritämnen var Grafisk Illustration och Mediakunskap, det jag var bäst på var Svenska och Engelska. Sämst: Matte och matte. Och så var jag inte alls förtjust i Ung Företagsamhet heller.


You're breathing in fumes

Undercity är kallt som i graven, jag åkte hem efter två timmars frysande och försök till värme. Hemma kan jag reglera värmen bäst jag vill genom att tända ljus, klä på mig, klä av mig, duscha, och andra saker jag inte kan i Undercity.

Igår när jag gick på stan stod en gammal man bland en massa duvor. Han höll i en skylt och såg sur ut. Det stod: "SLUTA MÖRDA OSS!" och bredvid honom stod en gammal kvinna och matade duvorna. Jag blev förbryllad: Trodde han kanske att han var en duva? Var det hela en uppmaning till att mata duvorna? Kanske sluta slänga tuggummi på gatorna så att de stackars små pippifåglarna inte skulle kvävas av den tjocka massan? Jag frågade aldrig. Galenskap smittar ju, och jag hade ingen lust att bli galen igår.

Så jag gick vidare. Och fick strax därpå syn på en kille som satt och eldade sugrör. Det var också galet, så jag sneddade snabbt in på H&M.

Det var historien om igår.

Idag gick jag in på Pressbyrån, köpt en tv-spelstidning och ett filmmagasin och gled sedan självsäkert bort till spår sex, och jag TÄNKTE faktiskt: "Man vet att tåget alltid går från spår 6. Det skall jag säga till mamma när hon kommer på besök. Stå alltid vid spår sex, för därifrån går tåget." Så jag ställde mig vid spår sex. Och helt plötsligt tömdes perrongen efter ett meddelande jag inte orkat ta bort mina hörlurar för att lyssna på. Jag gick till en monitor, och av någon ytterst bisarr anledning skulle tåget idag gå ifrån spår 1 istället. Omvärlden hånade min självsäkerhet!

Det regnade på mig när jag gick mot spåret. Det är dimmigt här idag, men min jacka är så härligt blå att jag inte behöver solsken för att ha vårkänslor i magen. Faktiskt. Man skall inte hänga upp sig så mycket på yttre omständigheter, det räcker att man har sol inom sig så kan det regna på en bäst fan det vill.

Jag har läst 237 av de 460 sidor jag skall ha läst till imorgon. Nu skall jag läsa några hundra sidor till, och sedan de sista sidorna. Och sedan är det tänkt att jag skall läsa allt en gång till. 400+ sidor kommer att ta mig fyra-fem timmar, beroende på hur mycket anteckningar jag måste ta. Då blir jag klar med allt läsande vid typ... nio ikväll. Måste ju äta lite också... Imorgon måste jag ta tåget som går ett, så att jag kan köpa tentagodis innan jag går till tentan. Då räcker det att jag går upp elva, och då kan jag vara vaken till två-tre inatt. Och plugga. Men jag kommer nog inte att klara tentan ändå :P (man SKALL vara positiv, men det är ibland bara väldigt dumt att lura sig själv. jag blir ju gladare om jag räknar med UK men får G, än om jag tror på G och får UK, ne?)

A dark angel leads me to evil far beyond the grave

Vaknade självmant för tio minuter sedan. Det var lite spännande, innebär det att jag har lyckats vända mitt dygn till en mer normal rytm än gå-upp-vid-elva-somna-vid-fyra? Kanske är bäst så. Fast inte om det innebär att jag är trött på lördagkväll, eep. Då vill jag vara pigg och dansa, dansa, dansa!

Drömde om en person jag saknar. Folk måste sluta ta avstånd från mig helt utan anledning. Jag behöver ju mina vänner, that's what they are for. Vem skall jag annars få krama mig trött på? Nåväl. Det var en mass tvättrum och tvättkläder och hav med i drömmen också, och djur. Jättefula kattungar, verkligen ASFULA. Jag menar, jag älskar kattungar, men de här var jättefula.
Stod i ett tvätteri, en av mina klasskamrater var där och Lena var där och vi pratade ...väskor, film? Jag minns inte riktigt. Klasskamraten ville i alla fall låna en väska, jag tänkte på han jag saknar som låg hemma hos sig och såg på film - jag bodde också hemma hos honom nu, ett tag, hos honom och hans jättefula gråa kattunge med uppnäsa och stor haka. (hrm, somna direkt efter Jay Leno kanske inte är helt smidigt?)

Tåget klockan tio skall jag ta. Och sedan skall jag plugga, plugga, plugga. Hela dagen. Tentan börjar 14:00 imorgon så jag behöver inte ens komma i säng i tid ikväll. Fast jag vill ju spela WoW också, jag vill levla den där sista lilla biten till 32. Fast tentan går före. Det skall den alltid göra.

Sedan lite paus, under helgen, inget mer plugg just då. Och på måndag drar det igång igen, för då blir det dödsmördarplugg inför fredagens omtenta i grammatik. I've done this twice, det borde ju bara vara att friska upp minnet - jag menar, hela kursen jag tentade klart igår (hoppasjag) har ju varit baserad på de kunskaper vi fick i grammatikkursen, så jag har ju praktiskt fått använda mig av det hela ju. Faktiskt.
G i grammatik hade verkligen gjort min dag...

Så, dags att sluta ranta här, leta rätt på lite kläder, borsta tänderna, packa skolväskan och sedan åka till Lund och dö lite grann i mina skolböcker. Fast jag har fortfarande huvudvärk.

(det är så satans stökigt här hemma, jag hade velat sitta hemma och plugga men det går inte för det ser så djävligt ut här, fan fan fan, jag måste hinna städa också)

It takes for Batman, Wolfman, Frankenstein or Dracula to get her in the mood for love

Dubbelavsnitt av Scrubs om 40 minuter. Skall läsa lite i Dita-boken tills dess, se Scrubs och sedan sova. Jag har huvudvärk och morgondagen skall spenderas med tre böcker på Undercity. Skall glida förbi Coop på väg till Lund och köpa matsäck, så att jag står mig ett tag. Kanske äta lunch på Café Undercity också...

Jag är dum som tänker plugga ALLT imorgon. Jag har ju lyssnat på lektionerna, samt läst halva Språksociologiboken, men ändå. Det är inte helt stabilt, och tror jag att jag skall få slippa omtenta på det här bör jag tänka om illa kvickt.

Mensvärk. Hur skall en kvinna kunna tänka? Min hjärna går fortfarande på halvfart. Då och då får den besök av små små odjur som springer och tisslar och tasslar och skvallrar om den enorma smärtan mitt ryggslut får tampas med. Som om hjärnan bryr sig! Hon har fullt upp med att försöka komma på en bra plan inför fredagens kvällstenta, hon! Nog struntar hon i ryggens smärtor och besvär då.
Min kropp är en saga. På ett dåligt sätt.

Åter en gång skall jag hämnas på ryggdemonerna genom att lägga mig på dem! Förslagsvis med ett stort glas kallt vatten, för att döda huvudvärken som ansätter min stackars hjärna.
Man måste ju vara rädd om sin hjärna, det vet vi ju. Vad annars skall man leva på på sin ålders höst? Ni vet, när man inte orkar gå till affären för att handla mat och man måste börja äta upp sina kroppsdelar för att överleva? Hjärnan är en stor muskel, lär vara riktigt fin och mör då. Med lite marinad.

Eh... Dita, Scrubs, sova, var det ja...

I've only got eyes for you (don't worry, they're in the freezer)

Jag tycker om ögon. Ögon är vackra. Jag tycker till och med om mina egna ögon, jag har alltid varit glad i min gröna färg. Så varför envisas jag med att ha så svårt för ögonkontakt?

Det känns som att man blir invaderad. I en värld av seende är ögonen det som knyter samman folk. Hade alla varit blinda eller ögonlösa hade jag förmodligen haft svårt för beröring. Det är så intimt, som att man bjuder in någon i sin hjärna. Jag vet inte riktigt...

The Brain that wouldn't Die
sade en gång att han hade svårt med ögonkontakt, därför att han kände det som att han hotade folk när han såg på dem, som att han intog maktpositionen. Jag har det motsatta problemet: Jag känner mig i underläge, liten och svag av att ha någons blick låst i min.

Jag vill gärna klara av att se folk i ögonen. Det ger folk en helt annan syn på en (no pun intended). Man framstår som trevligare och mer öppen, istället för flyktig och avvisande. Och det vet jag, jag vet det jag vet det. Och ändå blir jag nervös, skakis och vill inte alls. När jag fikar beställer jag in något att äta, för då kan jag uppehålla blicken vid vad jag äter. När jag går på stan hittar jag saker att se på, så att jag inte behöver söka så mycket ögonkontakt. Och när jag går till och från skolan är jag alltid väldigt intresserad av var jag sätter fötterna. Jag gör allt jag kan. Och egentligen vill jag inte alls att det skall vara såhär; jag vill ju kunna sitta mitt emot något, ha normal ögonkontakt och var som en normal människa.

Eftersom jag vet att jag är dålig på det, hyperkorrigerar jag (för att använda mig av en av mina universitetstermer :P) Alltså: Jag stirrar på folk. Jag vet inte vad normen för ögonkontakt är, så antingen undviker jag blickar totalt, eller så låser jag min blick och stirrar. Hur hittar man mellanläget? Jag undrar jag.

Snart tjugotre år gammal, fortfarande inte vuxen.

I telefon med mamma:

C: Men du skall se på Top Model sedan? Då kan vi ringas efteråt och skvallra.
M: Ja! Och skicka sms under tiden! Auau!
C: I reklamen och så... eller, vad?
M: Auau!
C: Vad säger du?
M: Jag sms:ar a-u-a-u, det är mongoljud.
C: Om de är dumma?
M: Mm.

/.../

C: Okej, men vi hörs sedan då!
M: Ja, kram, au au!

That old Haunted Cathouse

eyecandy
Om nu män skall envisas med att sminka sig kan de väl i alla fall se ut som Bela Lugosi? Han är ju tuff! Jag föredrar visserligen Boris Karloff framför Lugosi; Karloff är -som namnet antyder!- en riktig karlakarl! :)


Bela är söt han också :)
video
En låt jag helt och hållet hade glömt att jag någonsin hade hört dök plötsligt upp i min playlist, och så stannade hela världen upp i några minuter och jag fastnade totalt. Enligt last.fm lyssnade jag på den typ fem gånger på en halvtimme. Oj. I vilket fall som så är den urgullig, riktigt poppig och vääääldigt åttiotal. Dock BRA åttiotal, så fear not brave readers! *klick-pip*Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , och

I lost my heart to FrankensteinJag verkligen djävla hatar min mobilkamera.
Jag hoppas att jag får en digitalkamera i födelsedagspresent.
Annars köper jag en själv.
Så det så.

Sweet sixteenJag vill vara sexton och asgullig igen!

Let me see you stripped down to your bones

Dagens ord: Klassbloggande. Folk som bloggar om hur dålig uppväxt de hade, tydligen. Jag vet inte. Jag kanske bara feltolkar. Men det verkar gå ut på "Varför fick hon allt jag inte fick?"
Kom igen... Jag, genom min familj, tillhör väl kanske bättre skiktet medelklass på Gotland, men omg. Jag har då aldrig tyckt att jag har haft en dålig uppväxt för att jag inte fick Sibyllamat och glass varje dag. Faktiskt.

Nu är jag dock vuxen, nu har jag massor av egna pengar som jag skall köpa lägenhet eller wtf jag vill för, men jag har inte råd med oxfilé. Oxfilé är det som spelar stor roll, jag vill ha oxfilé och rödvinssås och potatisgratän. Det är bara köttet som är dyrt, och det är djävligt dyrt. Mrrrr. Köööött.

Seriöst. Jag bryr mig egentligen inte, folk får lov att vara avundsjuka på sina vedervärdigt bortskämda men väldigt onyttiga grannar om de vill ;) Jag var ju själv lite avundsjuk på att Malin fick äta godis och chips precis hur mycket hon ville, men å andra sidan så såg jag ju vad det gjorde med hennes kropp. Och hur hennes föräldrar såg ut. Och hur hennes lillasyster började se ut... Så... Njä :)

ISTÄLLET så tycker jag att man skall koncentrera sig på att må bra. Jag skulle kunna dra upp det ena minnet efter det andra om nätter jag grät mig till sömns på grund av mina klasskamrater, hur jag drömde om att våga skrika åt folk att dra åt helvete och hur jag alltid varit avundsjuk på mina syskon - men vad tjänar det till? Det skulle inte få mig att må bättre, allvarligt talat. Jag skriver då hellre om hur otroligt stolt jag var över mig själv när jag tog studenten, hur det pirrar i magen när jag får varma solstrålar i nacken och känner lukten av vårblommor eftersom det får mig att minnas alla våra långpromenader till diverse lekparker när vi var små, jag skulle kunna ranta på i en evighet om hur minnet av mig och Fredrik med varsin Tom & Jerry-påse låg under storrumsbordet och såg på tecknad film och hur härligt det var när man fyllde år och de kom och sjöng sin falskstämda sång för mig. Hur kul det var när man fick följa med pappa till affären innan den öppnade och allt var tomt och svart och man kunde surfa runt på de små rullbrädorna, och hur trevligt det alltid är när personalen i butiken hälsar glatt på en, och man märker att det inte beror på att man är Anders' dotter, utan på att man är Carina och de tycker om en. Hur vuxen jag kände mig när jag fick följa med mamma på Tupperware-partyn, hur mysigt det alltid var att hälsa på Birgit eller Madelene på landet och leka med griskultingar och kaniner. Hur fint det kändes när jag träffade först Ida, Emma och Hanna och sedan träffade Eric, Leo och Amanda.

Jag vet hur det är att känna sig åsidosatt och utanför. Men jag vill inte plocka fram känslor som bara får en att må dåligt, och som inte går att omvända till något bra för det är för länge sedan.
Jag älskar mina föräldrar och min familj, och allt som hände under min uppväxt har ju danat den jag är idag. Och om man inte kan trivas med sig själv, hur kan man då trivas med något?

Jag dömer ingen. Jag vill bara måla upp MIN version av hur det hellre skulle se ut.
Att bli mobbad för sina nedärvda kläder - eller att kunna le av att minnas hur bra de där fula jeansen var att spela dödsfotboll i? :D

A trick or two with lepers

Spelade lite WoW. Halvvägs till 33 nu, kommer nog att levla ikväll - det beror på hur mycket tid jag ägnar åt att plugga. Skall sätta mig och läsa lite nu, måste bara hitta läsanvisningarna först.

Jag sleepish. Jag vill sova. Men jag var på stan en sväng och köpte Dita von Teeses bok, och en jättefin klarblå vårjacka och två fina ljuslyktor till mitt fönster, det är bra. Jag vill läsa Dita-boken, men jag borde läsa Språksociologi och gänget. Argh!

...sova...

(she wants to see with your eyes
she wants to smile with your smile)


Sluta hyperkorrigera, ni dumma svenskar!

ORLY? YARLY!

Jahaja, dags att dra sig in till Lund I guess.

Dagens färger: Grönt och brunt. Jag ser ut som en snäll scout :D Eller som en tant som vill vara scout, kanske. Eh. Anyhoooo.

Strul med nedladdningen av den nya patchen/uppdateringen av WoW. Nackdel. Den har kämpat sig till 86% på en timme nu, så den borde vara hemma när jag kommer hem.

Pluggplanen är som följer: Gå igenom alla de kapitel vi har haft som läsföreberedelser till alla föreläsningar. Ta anteckningar, hightlighta, och under morgondagen bo på Undercity.

Åt lite. Mätt. Såg klart Deathstalker. Skratt :)

Nothing fades away

Mupp mupp mupp missnöje EURGHBLÄRGH!

Typ.

Jag är väl i stort sett klar. Lotta skall ringa mig om en stund och låta mig gnälla lite. Det är bra. Vänner man får lov att gnälla för är bra vänner :)

Och sedan skall jag in till Lund, lämna dumtentan och typ köpa nytt åkkort eftersom mitt är slut imorgon. Övermorgon. Any-morgon.

Mensvärk ger mer missnöje.
Funderar på om jag hinner laga mat och så innan jag skall in - det borde jag ju hinna. Tåg går om 1h45min, det borde ju inte ta mer än 45 min att laga och äta mat. Kanske. Får se hur jag gör, annars äter jag när jag kommer hem igen. Mmmat.

Ikväll är det Top Model. Och så skall jag plugga språksociologi och spela WoW. Immer immer immer.

The Fiend without a Face

IDAG skall jag skriva klart min tenta och lämna in den. Så räkna inte med någon aktivitet förrän efter tre idag, för jag har dödstrista skrivuppgifter att knarka ner mig med. Sedan blir det Språksociologi, "Ju" och Langauge Change för hela slanten. Och WoW. Allt i en salig blandning!

Hej så länge!

Don't open 'til Doomsday

Min rygg är fortfarande ute efter att döda mig. Jag tror att jag skall hämnas genom att lägga mig på den! Hahaha! Det kan den gott ha, den elaka ryggen!

Sova. Mrrr. Vill drömma mer om Graves! Gärna om Batman också, om jag slipper vara honom ;)

I am one, you are five

47437-60

Mindre bra bild. Jag ser sur och grynig ut. :/
Jag ville bara visa min fina lugg ^_^ Jag har gjort den själv!

C: "Hej mamma! Jag har klippt mig!"
M: "Jaså!"
C: "Ja, alltså, jag har klippt mig. Själv!"
M: (med stor skepsis) "Jaså..."

If I die, I die

Några timmars fika med Viktor. Det var trevligt! Dels för att jag faktiskt inte sett honom på närapå två månader, och dels för att det fick mig att tänka på annat än min mensvärk! Vi diskuterade, i vanlig ordning, nazism, World of Warcraft och graviditet. Som sig bör.

Jag borde skriva klart min hemtenta nu, men jag gör det imorgon. Jag skall ta halv två-tåget till Lund, och går jag upp typ nio har jag fyra timmar på mig att skriva klart. Jag är lat och dum, jag vet, men... Det är ju WoW, folket. (och jag vet hur djävla dum jag är som hellre spelar, men min hjärna går på halvfart eftersom min svank tränar bittekniker på resten av kroppen. halva ryggen är bortdomnad, och jag är yr av PAIN, så jag orkar inte försöka tänka rationellt och göra satslösning och gud vet vad)

Was soll der Teufel im Paradies?

Jag har köpt sulor till mina hiheels, och ett matchande knallrött lackbälte. Något säger mig att det kommer att vara en väldigt snygg outfit! Hittade bältet för 149:- på MQ, så det är första gången jag handlat där - någonsin. Det var väldigt lätt att göra ett nytt hål i det också, jag hade lite skruvar liggande vid datorn så det var bara att trycka och skruva! Sweet.

Såg lite MST3k - Deathstalker and the Warriors from Hell när jag åt, dang vad jag älskar den rullen! Försöker ignorera att min rygg gör sitt bästa för att döda mig, det går lite si och så med det. Lite skratt lättar dock upp det hela en stor gnutta, när man lyckligt fnissar åt Sarumanskämt hinner man inte tänka på att ens rygg uppmuntrar till harakiri.

Lena kanske skall på Vogon på lördag! I så fall kan jag äntligen få ge tillbaka hennes hatt, samt ge henne en flaska vin som ursäkt för den helt obegripliga och grymt pinsamma förseningen av det hela. Det förvånar mig att hon inte stalkat mig alls med sura efterlysningar, istället har hon varit väldigt tystlåten. Men ändå :(

Igår började jag se om säsong 1 av Desperate Housewives. Det är typ 1,5 år sedan jag såg det sist. Som vanligt älskar jag Bree och retar ihjäl mig på Teri Hatcher. Jag hatar Teri Hatcher. Hon är en värdelös skådespelerska och jag tycker inte alls om hennes kropp. Förlåt, men jag gör inte det. Det finns smala kvinnor som samtidigt är väldigt snygga - Teri är INTE en av dem.

Jag har glömt delge er ett av mitt och Lottas favoritord:
Disciplinnämnden. Det är de som tar itu med fusk och liknande i skolan. Vi tycker att det låter jättetufft, om vi någonsin skall starta synthband (yeah right :P) så skall det heta Disciplinnämnden. Och häromveckan fick vi lära oss att enligt SAOL är ett annat ord för "pedagog" Uppfostrare. Det känns som att det hör hemma i samma kategori ;)
...ingen annan i vår klass lol:ar dock åt detta. Å andra sidan är de ju tråksmurfar allihopen :D

Will you take this ride with me?

Mensvärk. Och illa också. Jag har så ont, jag mår illa. Jag är fortfarande yr - har det med mensvärken att göra eller är det något annat på gång också? :/

Skall äta upp resten av smörgåstårtan jag köpte igår. Sedan skall jag skriva klart de två sista uppgifterna på hemtentan, och sedan skall jag nog dö i min säng. Jag struntar i studiebesöket imorgon, jag åker in till två och lämnar tentan och sedan åker jag hem och dör igen. Eller pluggar. Nästa tenta är på fredag. Jag måste nog plugga...

Won't you miss me like a hole in the head?Jag har kortare hår, men luggen och färgen stämmer. Ja, bilden i övrigt stämmer ju också, det är bara hårlängden som spökar. SNART har jag tillräckligt långt hår för att kunna klippa page, och sedan har jag halva inne! (ja, alltså, sedan är det bara att låta håret växa bäst fan det vill, då är allt hår lika långt och skall bara bli längre liksom)

Jag hade missat att ladda min mp3spelare under natten. Stort missnöje. Får se hur mycket batteri det är i den nu, jag ville ju kunna lyssna på musik i lugn och ro idag :/ Annars tar jag nog tåget om en timme istället, så att den hinner ladda liiiiite till i alla fall..

Slaughter

Förtränger alla tankar som vill locka mig i säng, istället skall jag leta rätt på en varm och skön outfit och sedan skall jag försöka hinna med tåget som går om en timme. Skriva klart hemtentan, och sedan köpa skärp och åka hem. Imorgon börjar jag råplugga till fredagens tenta, men jag misstänker att jag kommer att få UK. Nåväl. Hoppas kan man ju alltid, tentan kanske är busenkel? :P

Idag blir min väska ÄNNU tyngre än igår, för idag skall jag ta med mig en bok jag köpte igår (Gunlög Josefsson - Ord) samt SAOL. Någongång under dagen kommer jag förmodligen att ringa Lotta och gråta också :P

Inte så mycket bloggande under dagen idag, alltså. Mer framåt kvällen, om jag inte dör eller har klätt ut mig till Batman.

Lies and secrets

Jag drömde att jag efter mycket möda lyckades ta mig in på ett nöjesfält som låg på en tågstation jag har snuddat vid tidigare i drömmar, och där fanns ett stort hav där folk surfade och for omkring. Det var en musikvideoinspelning, och plötsligt fick jag syn på att det var Misfits som spelade in. Michale Graves for runt som en dåre i vattnet, och jag skulle få vara med i musikvideon. Först fick jag göra spökiga rörelser med fingrarna bakom en skärm, och sedan skulle jag vara utklädd till Batman, vilket jag surade lite över. "Alla tjejer vill ju ligga med Batman, det är ju klart, men hur många killar kan man ragga upp i den här?!" gnällde jag, för jag ville ju ragga upp Graves. Sedan ringde väckarklockan, så jag fick aldrig reda på hur het Graves var på Batman.

En liten länk

47437-59

Det här är ett screenshot föreställande Anjas blogg. Det är också en länk, för jag tycker att ni kan kika in där en sväng. Anja är en vän sedan 6 år tillbaka och hon har (efter lite påtryckningar från mitt håll ;)) börjat blogga. Jag har gjort hennes design och nu är den som hon ville :)

Kunde jag älska skulle jag älska det här

licious

Min mobilkamera är en dålig kamera. Men de här skorna är i vilket fall som helst världshistoriens snyggaste skor. Mrrrr, röda peeptoe hiheels i lack <3 Vad mer kan en flicka begära? (i bakgrunden: ljusrosa vägg, målad av mig och Simon!)

Bettielicious

Haha, uh, på ett galet infall klippte jag lugg. Det blev bra. Jag skall se ifall jag kan boka en klipptid imorgon så att jag kan hugga av lite av den där hockeyn som är på väg ut bak. Jag måste även ta med mina älsklingar till skomakaren och se ifall jag kan hitta en bra sula att lägga i; med de röda lackskorna till leopardfodralet KAN det inte gå fel, så är det bara. Och nu har jag ju som sagt en snajdig lugg igen.

Men Amanda, kära rara snyggling, kom hit och gå på klubb med mig!

Does this make me look fat?

47437-57

Världens sämsta photoshoparbete, men skit samma. Rött bälte, svart bälte? Rött får det ju att se lite mer spännande ut än ett trist svart, men då måste jag som sagt var kanske matcha med röda skor också...

The girls wanna be with the girls

Jag mår illa. Jag är yr, känner mig kräkig och är alldeles för varm. Feber? Jag vet inte. Men något skit är det, och jag har banne mig inte alls tid med det här just nu. Sluta sjuka! >_<

Jag har fått små yrselattacker sedan i lördags. Inte ens en sekund långa, men tillräckligt för att jag skall känna det som att jag nästan svimmat.
Jag skall ta en dusch nu, förhoppningsvis är det bättre sedan. Men jag tror inte det, för jag har duschat flertalet gånger och jag mår fortfarande dåligt.

Sedan skall jag maila Dantax och frågar hur man hittar externkanalerna på min tv, för jag vill se på film från datorn via tv:n.

Funderar på att bädda ner mig och se lite Frasier. Eller spela WoW. Det blir nog sistnämda... Men först av allt blir det en lång, varm och välbehövlig dusch. OM jag bestämmer mig för att se på Frasier skall jag fixa snörning i ryggen på mitt leopardfodral också.

Världens bästa mail

Helt seriöst, ibland blir jag så glad att jag gråter av skratt när jag läser mina mail. Det här är ett gammalt mail, och ni som läste min dagbok when active på Helgon kanske hör små igenkännande klockor i bakgrunden. I vilket fall som: Skratta! (kan klargöra att jag inte har en blekaste om vem snubben är, eller hur han fick tag på min adress ^^)
Jag har för övrigt tagit mig friheten att highlighta vissa stycken jag tycker är extra loliga:

Gotnud Gotnud <gotnudsweden@yahoo.com>

Hej där
Såg att du är en öppensinnad tjej. Själv har jag mycket svårt att se hur en kvinna skulle kunna övermanna eller få ner mig och har därför dragit igång lite av en utmaning och har satt ihop ett utskick till kvinnor jag haft kontakt med angående detta....så här låter det. Skulle vara intressant att höra vad du tycker:
Så nu har jag fått in en del intresseanmälningar från kvinnor som dels vill medverka i en mixed wrestlingmatch mot mig och dels vill titta på. För att kunna genomföra detta så behöver vi hitta ett datum som passar bra för så många som möjligt.
För er som främst är nyfikna att kolla på så kan ni gå vidare direkt till slutet av mailet.
För er som är nyfikna på medverka i själva wrestlingen:
a) Skulle bara behöva få nån form av klartecken att där inte föreligger nån form av sjukdom dvs hjärtproblem eller nån allvarligare kroppsskada som kan förvärras.
b) Den första gången vi gör detta är tanken att vi skall genomföra det i Stockholmstrakten. Du behöver därför antingen bo här eller kunna ta dig hit relativt lättvindigt. Boende kan eventuellt arrangeras. Blir detta bra så är det inte omöjligt att vi testar på fler ställen.
c) Är du intresserad av att vara med i en grupp av kvinnor som brottas mot mig eller kan du tänka dig att att gå one-on-one inför publik?
d) Nämnt tidigare att intresset att köra sk "grekiskt" dvs naket finns från vissas sida. När det gäller klädsel för kvinnliga medverkande så är det satt till att antingen köra naket, topless, bikini alt bh-trosor. Är detta ok för dig?
e) Då flera av er uttryckt önskemål för detta, så hade jag tänkt att brottas naket. (För er som inte hört det så kan nämnas att jag är MYCKET stort utrustad dvs XXL) Hoppas ingen har problem med detta.
f) När det gäller regler så är det något vi säkert kan modifiera med tiden, men tanken är dock att vi kör "no holds barred" dvs alla grepp tillåts. Dock får vi ha en signal som betyder stopp!
FÖR ALLA:
Vilket datum skulle passa bäst för just dig?
2/9?
16/9?
30/9?
7/10?
Lämna helst ett alternativ 1 och ett alternativ 2.
Så...hoppas det här kan ge lite mer kött på benen så att säga.
Det vore också mycket bra om jag kunde få tag på nåt telefonnummer till er. Detta sköts naturligtvis helt diskret och inleds först med sms-kontakt.
Mvh
Johan


Detta är evinnerlig kärlek och lycka och jag kan inte sluta skratta åt att han är XXL :D :D :D

I will not feel sorry they will all find out

Jag känner mig fortfarande nyvaken, och då har halva dagen gått.

Har påbörjat omtentan, skall åka in till Lund senast tio imorgon och sedan sitta där ett bra tag så att jag blir klar. Här hemma blir jag bara distraherad av datorn, så det är ingen idé alls att sitta hemma och försöka plugga. Spelade lite WoW, men jag blev gankad och corpsecampad så till den milda grad att jag blev skitsur och loggade av. Fan, vad jag hatar PvP. Men nu har jag kommit så långt så nu orkar jag inte plocka upp och fortsätta på Kiiri, och jag vill ju faktiskt spela med mina vänner. Jag får fortsätta spela på nätterna, då sover alla djävla fjortisar som spelar alliance.

Hittade två alternativ till skärp till lördag idag: Ett rött och ett svart lackskärp. Rött är nog roligast, men frågan är om jag inte måste ha röda skor då... De röda skor jag har har jag inte gått in, och de ger mig skoskav och fotvärk. Alltså borde jag satsa på svarta skor, och då är det snyggare med svart skärp till istället. Jag skall fundera lite! (och om vissa personer håller sig borta från samma ställen som jag i fortsättningen vore livet oh så mycket härligare!)

Apropå härligt:
Idag har jag glidit runt i vårskor, och ett tag sken solen in genom de dystra fönstren i Undercity. Sjukt bra! Sedan blev det mulet, iskallt och snöblandat regn, men den korta halvtimmen solsken var väldigt trevlig.

Pratade med mamma Eric i telefon i tio minuter, och han skall vara rar att försöka hjälpa mig fixa sommarjobb tillsammans med dem i Vikingabyn i sommar. Det hade varit sweet som fan att ha ett jobb också nämligen, och inte bara ha studiebidraget att andas genom. Får jag inte jobb vet jag dock inte om det blir Skåne eller Gotland som gäller - vi får se.

Egads

Jag har blivit utmanad av Skinhead Barbiedoll.

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då sätter jag igång!


1. När jag var liten var jag jättekär i Turtles, Martin Timell och Anders Lundin.

2. När jag var liten hade jag väldigt svårt för att slänga saker när jag väl plockat upp dem, i tanken att det var så elakt att kasta ett löv eller en sten som blivit glad av att någon brytt sig. Detta resulterade i en skolväska full av löv, stenar, pinnar och andra saker.

3. Jag kan somna varsomhelst, närsomhelst, och vaknar aldrig annat än när jag sovit klart.

4. En av mina klasskamrater på gymnasiet hotade med att försöka få mig tvångsintagen på psykhem på grund av något hon såg som en ätstörning jag vägrade inse. Riktigt så var det ju dock inte...

5. En gång såg jag en porrfilm tillsammans med Älsklilla och min äldste lillebror. Sedan dess har jag väldigt svårt för panflöjter.

6. Jag är enormt svartsjuk och blir ofta jättesur när folk skall umgås med andra än mig. Detta gäller dock inte när jag har pojkvän: Då VET jag ju att jag är viktigast i världen.


UTMANADE:

Richtsfest

Gruff gruff, gammalt betyg bortslösat, nytt betyg beställt. Och sedan djävlar blir det nazism, Hitler och antisemitism för hela slanten! :D

Och det bästa är att det är distans, så jag kan pendla mellan Visby, Kävlinge och var fan jag vill hela sommaren! Jag kommer inte att vara bunden på endera ort, utmärkt!

Nu skall jag sminka mig, försöka bortse från att jag mår dåligt, och så få lite hemtenta gjord. Tung ryggsäck idag, bläsch.

Yeah baby, yeah!

47437-56

Mrrr! Nu skall jag bara leta rätt på mitt betyg och skicka in det så är min sommar gjord <3
(visst är 15 poäng tillräckligt för studiebidrag?) :D

They're all the same, they're all the same

Alla dessa människor som bryr sig så djävla mycket om saker jag struntar totalt i!

Jag köper aldrig dagstidningar. Jag surfar aldrig på vare sig Aftonbladet eller Expressen. Den enda tidning jag kan nedlåta mig till att ta emot om morgnarna är Metro, men det är knappt så att den duger. För det enda djävla samma skit som står är följande: Linda Rosing, Melodifestivalen, någon av alla silikontöser (jag vet inte ens vad de heter!), korkade djävla Idol-"stjärnor", Zlatan/Beckham/annan fotbollspelare jag inte ger ett ruttet lingon för, bloggare som blir "mobbade" och så vidare. Eh, bara jag som ser en failing trend här?

Var är de riktiga nyheterna!?

Jag struntar fullständigt i ifall Carolina Gynning plockat ur sina silikonkuddar. Jag kunde inte bry mig mindre om Linda Rosing och Fadde (annat än att jag har en evighet av medlidande för hennes stackars barn, som måste ha henne till mor), och vad spelar det mig för roll att Hannah/Magdalena Graaf (var är skillnaden på dem? :/) har blivit misshandlad? Synd för henne, självklart, men det finns fler som henne och de andra skriver förmodligen bättre.

Jag är ledsen, men jag vill inte läsa om alla dessa "kändisar" som är kända för att ha gjort noll och inget alls.
Jag vill läsa riktiga nyheter. (nej, jag tänker inte orka mig på att förklara vad riktiga nyheter är, för förstår ni inte det efter min sura rant här ovan så spelar det ändå ingen roll just nu)

Jag fortsätter bojkotta det som en gång var nyhetstidningar och som numera bara är nöjesblaskor. Och aldrig har "blaskor" varit ett mer passande ord.

Kill it with fire

Jag drömde att jag och Lotta försökte döda en häst i ett källarförråd genom att sätta eld på den. Sedan tog vi hissen upp, var helt förtvivlade eftersom vi kunde höra den brinnande hästens skrin hela vägen upp och sedan försöke vi låtsas om inget genom att städa bord på en restaurant i samma hus, där hennes mor jobbade.

Idag skall jag åka in till Lund, hämta min omtenta, och sedan sätta mig på UC och glo. Efter det skall jag ta en snabbrunda på stan och se ifall jag kan hitta ett bra rött eller svart lackskärp. Behöver komma igång med pluggandet inför fredagen också, håhå jaja. Jag vill spela WoW, men måste verkligen pausa lite, för min kropp kraschar. Kanske vaknar jag utvilad om jag inte ägnar all tid åt att levla.

Level 31 nu, för övrigt.

Target locked, systems checked, enter code

Hooray! Min blogg ser normal ut igen! Bra :)

Son of the Sun

Uh, blogg.se hade ändrat mitt lösenord. Charmigt.
Det blir inga updates idag, jag är fetirriterad för att bloggen ser så hemsk ut (och jajaja, jag är snålbloggare så jag har inte lov att klaga blahblahblah) så läs på den engelska eller glo i arkivet eller vad som helst.

Skall ut och äta med Caroline och Magnus ikväll.
Skall nog vara hemma från skolan imorgon, men måste hämta ut min omtenta eftersom jag missat att den fanns att hämta sedan i torsdags : / Imorgon blir det alltså omtenta som gäller, och sedan blir det råplugg inför fredagens tenta.

Vill spela WoW, men skolan går alltid före.


MSN strular - Ida, vi får prata imorgon eller så, så skall jag sparka som fan på datorn tills dess! *kramar om* Jag är jätteledsen för din katt, gumman. <3

Morr

Men kul att bloggen kukat ur. Senaste inlägget syns inte, hela menyn är uppfuckad och BLÄ.

Never gonna get me

Uh, blogg.se har byggt om. Det är fult och knas.

Idag är jag bakis, och det stör jag mig på iochmed att jag faktiskt inte alls drack mycket igår. Däremot dansade jag mycket, i ett par skor med tretton centimeter klack och en korsett som skar in i bröstkorgen på mig. Jag fick komplimanger från alla håll och kanter, hade plötsligt fyra snubbar som raggade på mig på en gång och sjöng två glada låtar på karaoeke. Men oooooh så snygg jag var!

Väldigt trevlig kväll, djävligt snygg DJ och en ypperlig outfit - jag kan inte klaga! Lotta förlorade sin plånbok men det enda av värde hon hade i den var sin biljett till garderoben. Det blev alltså väldigt sen hemgång igår ;)

Vogon nästa helg, funderar på att kanske gå med ifall de skall dit. Beror lite på om jag har råd, en outfit har jag redan ;) Tobias bjöd även med mig att gå på någon fest i Göteborg på fredag, men jag har ju tenta och vill nog ta det lite lugnt därefter.

Nu skall jag spela World of Warcraft, och sedan skall jag köpa ingredienser till carbonara.

Kvinnorovet

Hon leter gräset spira kring hennes ben
Där hon ligger vet i solens sken
Där i gräset så fager och ung
Hon ler och undrar över tiden hon ligger här

Men när tiden är knapp
Och hon är trött och matt
Och bredvid ligger han
Men dom säger ingenting

Han är främling i byn
Och ingen vet vem han är
Han kom från ingenstans

Han förför varje dotter, varje änka, varje fru
Ingen kvinna kan sig värja, trånar, väntar på sin tur
Sen den dagen de han kom, släpptes djävulen så lös
Han får varje flickas gunst, han belägrar varje tös
Sedan ondskan kom till byn blir den skörd av allt dom ser
Med tårar svett och på kvinnorygg bara mindre år för år
Varje man mäter sig kraftlös mot hans skönhet och hans makt
Kan blott hjälplöst skåda stoltheten som ledes bort till slakt

Sleeping Zombie

I stort sett alla som säger sig lida av sömnproblem syftar på att de inte kan somna. Det gör det väldigt svårt för oss som har andra sortens sömnproblem, att vi inte kan vakna/hålla oss vakna att googla eller på andra sätt söka efter vad i helvete det är man lider av.

Jag har tidigare nämnt vid två-tre tillfällen att jag ibland har väldigt, väldigt svårt att hålla mig vaken. Jag har inget emot att ha lätt för att sova, och att kunna sova en hel natt igenom trots grannar som spelar musik med hög bas och liknande, inte alls. Däremot har jag något emot att när jag ser på film med vänner helt plötsligt somnar, och inte vaknar förrän vännen har gått hem, eller när jag somnar i taxin på väg hem från en blöt kväll på stan eller när jag somnar vid tillfällen då jag faktiskt väldigt gärna vill vara vaken. Jag vill kunna kontrollera min sömn bättre än jag kan, men då den läkaren jag tog upp detta med inte insåg allvaret i min situation så fick jag ingen hjälp.

Vet ni vad det värsta är? Jag har för anledning att tro att jag vid minst ett tillfälle har blivit "utsatt" för sex när jag har sovit/varit komatös. Inget som någonsin går att bevisa, för vem svarar ja på frågan "Hade du sex med mig när jag sov?", men ni inser kanske nu hur skrämmande det kan vara att vara medvetslös utan att ha en chans att vakna till liv och säga ifrån?

"Det är en övergående fas, skall du se"
sade läkaren och log milt och nästan himlade med ögonen. Jotack, det har varit såhär i snart sju år, och det blir aldrig bättre. Jag har mina bra perioder då jag inte alls har problem med att hålla mig vaken, men jag märker ändå ofta hur jag är på väg att doze off. Man sitter där och småler lite och känner att oh, så skönt det skulle vara att bara glida bort, somna lite... och sedan vaknar man i baksätet på en bil, bland en massa träsvärd, och undrar varför man är på väg att frysa ihjäl? (been there, done that :p)

Jag kallar det alternativ narkolepsi. Det stämmer säkert inte alls, men det är det bästa jag på egen hand kan komma på att kalla det. De drag jag har gemensamt med äkta narkoleptiker är min förmåga att somna, och att jag lätt blir komatös. (jag är vaken, men utan möjlighet att öppna ögonen, säga något, röra på mig. det är som att vara instängd i sin egen kropp, eller som att vara levande begravd)

Jag kan inte vakna självmant när jag är komatös, och jag kan inte väckas vare sig jag är komatös eller inte. Jag vaknar inte. Folk har skrikit i mina öron, hällt vatten på mig, burit runt på mig, slagit mig, knuffat på mig, spelat flöjt i örat på mig, och inget spelar någon roll. Jag vaknar bara med huvudvärk/blåmärken/förvirring över var jag är. Och jag skulle ytterst gärna vilja sluta ha det såhär. Förstår ni hur enerverande det är att alltid behöva sätta sig med nya kontakter i ett samtal där man förklarar att "Om jag somnar så går det inte att väcka mig alls. Jag är inte död, jag sover bara, så oroa er inte" och gång på gång se skepticism i folks ögon, och hur de lite överseende tänker "haha, jag lyckas säkert väcka henne!".

När jag är på lajv och vi har karaktärspresentation uppstår alltid momentet där folk går upp på scenen/whatever och säger "Jag är dödsallergisk mot nötter, ge mig inget med nötter i", "Jag är diabetiker, gör så här om jag hamnar i koma" och "Jag kan dö av att äta för starka kryddor, så vill ni förgifta mig så ge mig en lapp istället för gift". Och så kommer jag: "Om ni hittar mig sovande, leta då rätt på Eric eller Leo så bär de bort mig" och jag vet hur korkat det låter.

Kanske är det dags att leta rätt på en läkare igen. Be dem lista ut vad som felas mig, och hur jag skall åtgärda saken. Kanske få recept på något som håller mig vaken när jag inte alls har lust att attacksomna. Jag vet inte, jag. Jag kanske mest bara vill få höra att det inte alls är en djävla övergående fas utan att det faktiskt ÄR fel, en sjukdom, något som inte fungerar som det skall. Jag vill inte behandlas som en paranoid barnunge som bara överdriver, för som sagt: En vacker dag vaknar jag upp med en liten bebis i magen, om det inte blir någon förbättring på det här. Intressant?

Punkt, slut.


Andra bloggar om: , och

I am driving in Dracula's Cadillac

Några smakfulla smakprov på min sjukt dåliga WoW-humor :P
...vad är meningen med dessa "byxor"? o_O


Andra bloggar om: och

Zombie goes vinyl

Morgondagens outfit äger ALLA. Jag funderar på att våga hiheels, och så ta med ett par låga skor ifall mina fötter stendör. Jag har ju en del snygga skodon i modell lägre också, liksom.

This is what I had in mind:
47437-8
(de rödsvarta)och så utan på det blir det:Bat corset! <3

...and you'll all wish you were there :P

Pretty please? With sprinkles on top?

47437-55

Jag vill ha den här toppen. Seriöst, jag VILL HA den. Jag vore tusenfalt tacksam om någon vet var man kan köpa sådana, oavsett pris. Den riktigt kallar till mig ;)
Så, om någon har koll på var man kan hitta denna, snälla låt mig veta!

To rid the disease

Idag skall jag städa. Jag skall bara klä på mig lite först. Det är alltid bekvämare att städa när det inte fastnar damm i knävecken och så där, vet ni. Eh, eller något. Anyhoooo, jag skall bara betala mina räkningar först! (jag tror inte att jag har pengar så att det räcker, dock, ajajajajaj)

Jag återkommer.

Pain in my eyes

Jag drömde om bowlinghallen och något hotell vi hade, och så hände det något. Kanske blev det krig. Kanske hamnade vi i framtiden. Tobbe och Jimmy var med, och en djävla massa fransoser/japaner, och mina bröder. Och vi bodde på något ställe... och sedan körde pappa en stor lastbil, och jag stod fram på någon liten platå på framsidan, och sade hur han skulle köra. Hela världen var åt helvete.
Men jag minns inte så mycket mer :/

RSS 2.0