You will scream like never before

Nu är jag hemma igen. Jag har varit i Helsingborg och fått massor av rar hjälp att rengöra Lilla Gumman av Nathaniel!
Nu är jag lite trött, och skall strax gå till sängs, skall bara kolla lite i WoW först tänkte jag...

IMORGON ÄR DET BANNE MIG DAGS FÖR FLÄSKFILÉ. Jag har velat ha det ett tag nu, imorgon skall jag flobba och vara glad.

Inte så mycket mer att säga, typ. Jag är sleepy och lite frusen, och hungrig. Ohyes.

Creepy crawly

Kvitto från AdLibris angående att mina böcker är skickade. Jag undrar vad de tänkte när de plockade ihop mina tre små vackert utvalda böcker? Road.

Mitt illamående gör mig grinig och hängig. Jag har inte alls lust att känna mig som att jag har åkt Virvelvinden sju gånger, så om min kropp inte slutar bråka med mig snart slutar jag fan äta p-piller. Jag skall se om jag fortsätter må illa nu i veckan, då ringer jag barnmorskan på en gång. Det stod ju att man fick räkna med biverkningar i några månader, men jag har inte hur stort tålamod som helst. Med tanke på att illamåendet får mig att låta bli att äta känns det som att det kan vara lite vanskligt. Som sagt, jag har redan tappat nästan fem kilo sedan jag var på Gotland sist, och det är inte alls länge sedan. Alltså bör vi roota för att jag äter, och inte tvärt om.

Det är ju inte precis som att jag har någon nytta av pillren just nu ändå :p
Mår jag fortfarande illa på onsdag ringer jag.

Yummy yummy, I've got a monster in my tummy

Räkningarna är betalda, jag har kläder på mig, jag har bäddat sängen.
Nu skall jag försöka lista ut varför jag har krampont i magen (det får mig att tappa andan, det är obehagligt) och mår illa. Jag gissar på mina p-piller igen. Skitpiller. Slutar jag inte uppleva typ ALLA biverkningar snart blir jag rabiat och gråtfärdig, och då kommer jag att sura på det jättelängre. Jag vet i alla fall vad jag skall byta till när det blir av. Cerazette. Bra bra. Aldrig mer Mercilon.

Gny och ynk, för min mage är konstig och det känns som att någon sparkat mig stenhårt i den. Det känns som den gången i fyran då en av sexorna slängde ett stort isblock i magen på mig ("Du får skylla dig själv, du var faktiskt på snöbollskrigsområdet") och jag trodde att jag skulle dö eftersom jag inte kunde andas.

Mina ögon är dimmiga också. Idag blir det glasögon ftw, hoppas att det hjälper. Jag funderar fortfarande på om huruvida jag borde göra en ny synundersökning eller ej, det känns som att min blick är sämre nu än den var för ett år sedan, och då har jag ändå haft nya glasögon i ett år. (fast mina glasögon är så snygga ^^)

Dagens outfit: Jeans från Stop Staring!, grå tröja med klöver/hjärter/spader/triss. Stop Staring! är kläder som är som gjorda för mig. Sitter perfekt. Ohyes.

Angstmonster

Urgh, jag vill sova i hundra timmar till. Dock har jag saker som skall göras idag, så nevermind. Nu skall jag leta rätt på min bankdosa, för jag måste betala räkningar och jag är skyldig Ville pengar och det är så fruktansvärt pinsamt att jag inte betalat tillbaka ännu. Angst angst angst! (har ni tänkt på att man uttalar "fruktansvärt" som fruktan-svärt? det är ju fel. Ordet betyder ju "värt att frukta" och borde alltså uttalas "fruktans-värt" med en liiiiiten paus efter s:et istället för före. uh. så det så!)

I alla fall. Hitta bankdosa, betala räkningar, skjuta mig i huvudet. Eller, uh, vad säger jag! Fixa andra saker, menar jag såklart. Slip of the tongue, fast på tangentbord. Slip of the finger, alltså.

Urgh.

Af helvegum

Min trolska övertalningsförmåga:Ingen säger nej till en Zombie ^_^
I alla fall inte min Älsklilla :)

I only came to dance

Jaaa! Äntligen dingat 54, nu djävlar är jag imba! Elda hela vääääärlden! Mrrr, bråka inte med en triggerhappy fire mage :D Inte med mig, i alla fall.

Jag är sömnig. Tolv timmars sömn i nättras och det är för mycket, vilket gör mig trött. Jag dricker dock läsk och äter chips, så kanske kan jag hålla mig vaken en eller två timmar till.
Skall inte spela mer ikväll, iaf.

Jag är på humör att sy eller skapa. Baka lite, kanske. Eller göra mat. Currygryta -evigheter sedan sist. Frrr.

Perfektion

Allt jag vill ha här i livet är Sabina Kelley. Eller hennes utseende. GIEV OCH GÖR ZOMBIE GLAD:Jag skulle kunna tänka mig ett konto på hennes hemsida också, så kan jag kanske få nöja mig med att bara stirra på bilder på henne.

Egads.

Enda djävla kvinnan i världen som jag lätt skulle bli gay för. Ni andra har ingen chans!

I say what what in the butt?

Dagens ord, "Rövture"
I sitt sammahang:Kommentarer på det? ;)

Nani?!

Just nu har jag av någon bisarr djävla anledning DANSKT ABONNEMANG på min mobil. WTF?!

The Spiderman is having me for dinner tonight

Jag är enormt sugen på att ligga på en gräsmatta någonstans. På en filt. Med en bra bok. Och så sova lite...
Utomhus gör mig lycklig. Kävlinge luktar sommar och det fladdrar runt små exalterade flygfän i magen på mig bara för att allt är så himla fint. Det är varmt och soligt och fullt av blommor, och egads vad jag behöver det här vädret!

Lagar mat. Köpte färdigpizza, och chips. Får se hur mycket av pizzan jag orkar, är jag fortfarande i behov av något när jag är klar med ätandet av den kommer jag att ägna mig åt att äta chips ikväll.

Nu skall jag göra playlists. En full av tysk musik, en full av synth. Ohyeah.

Bakfulla zombies bloggar dåligt. Imorgon skall jag påbörja mitt skolarbete, så då kan ni säkert räkna med tusen poster här. Eller så städar jag, det behövs. Min lägenhet gör mig sur för den är för stökig för att det skall vara sött.

Jag vill se Tank Girl!

Zurück

Hemma igen. Bakfull och väldigt ocharmig. Som ett riktigt bakismonster, alltså. Jag tror att monster är mitt riktigaste suffix... Sovmonster, fyllemonster, bakismonster. Well, ni ser själva. Det fungerar.

Sov halva dagen, sedan fick jag mat och vatten. Nu skall jag försöka komma på vad jag kan gå med på att äta ikväll, och sedan skall jag gå till macken för jag orkar inte gå till Coop. Festen igår var i vilket fall som helst väldigt trevlig, och värd en oäven bakfylla.

Kvällen kommer att spenderas i WoW, jag vill levla.

I wanna be a N.Y. Ranger

Pusselipuss och kramelikram, nu skall jag åka tåg och dricka sprit och ha mig. Förhoppningsvis överlever jag, och har jag tur kommer jag ihåg att be någon hjälpa mig av med korsetten innan jag åker hem för annars får jag sova i den eftersom jag INTE kommer att kunna ta mig ur den själv. Tjoho.

Just nu poppar jag Grendel på högsta volym och det är BRA. Har varit alldeles för lite elak musik på sistone, jag har mest lirat ...Graves. Graves är en raring men alla delar av mig behöver tillfredsställas. Därför kommer jag nu att göra sorti till tonerna av ....SPORTLOV. (glömmer man t:et blir det sporlov, det var lite kul. Sporer, haha. Jag har druckit likör, okej?)

Zombie goes black and whiteSåhär snygg är jag när jag festar.

We are the sex of tomorrow

Glrufgh, trött och gör inget alls av vad jag skall. Jag vill sova. Jag skulle lätt kunna sova lite middag nu, nemas problemas. Tror dock att det är bättre om jag får i mig lite mat istället, då blir jag piggare.

Har inte ens orkat börja kolla efter humlan. Mest för att jag är rädd att jag inte kommer att hitta den, och då kommer jag att bli panikslagen igen. Panik är inte bra. Inte humlor heller, för den delen.

Borde duscha och sätta i mer shampoo också. Försöka få bort det sista gula.
Jag funderar på om jag skall beställa de jättepretty platåskorna från Odium eller inte. Pretty... Jag blir lång i dem! De är 15 centimeter höga, så då blir jag banne mig 179 centimeter lång! Som en riktig gigant! Jag kommer ju att få svindel, haha ^_^
Sådana här, fast i lack:


Mitt förslag

Om du någonsin varit och druckit uti glada vänners lag
Känns det sedan som om huvudet spruckit? Kroppen fylls av obehag
Var finns botet för det ruset när du kräks i morgonljuset?
Än ett stick av det som stuckit är det bästa av förslag!

Du som för din husbond trälar under oket varje dag
Önskar att han slutar gräla när du varit i vänners lag
Kläd dig i din särk och byxa, lös problemet med en yxa!
Sedan husbonds dotter stjäla, är det bästa av förslag!

När du tröttnat på din flicka, ledsnat på hennes behag
Kan det tänkas du vill sticka, lämna henne i ett slag
Går du då får Loke ta dig - ingen annan vill ju ha dig!
Ur hennes brunn du framger dricka är det bästa av förslag!


Sorkar och Strängar. Oh, liebe.

This is my rifle, this is my gun

Dagen:
 • Fånga den djävla humlan; döda den eller jaga ut den. Jag behöver tips på hur jag skall få tag på den!
 • Betala räkningarna.
 • Äta mat. Pasta vore bra. Jag har vägt mig och jag har gått ner i vikt igen. 55kg för tillfället. Bra, dåligt? Jag vet inte jag. Så länge jag lever är jag nöjd.
 • Gå på fest, typ.

Viktigast är att hitta humlan, så att jag kan få sova i lugn och ro och inte behöva fly mitt hem igen.
Så, som sagt: Tips på hur man fångar en himla humla uppskattas storligen!

Onda poliser fångar mig; de för mig till djungeln och utför sin rit

Jag drömde att jag skulle bowla på en bana som fanns på Matmagasinet, eftersom bowlinghallen inte fanns längre. Bowlingbanan (det fanns bara en) låg uppe vid mejeriet, och där fanns även ett badkar man kunde sitta i när man väntade mellan slagen, samt en whiteboard som fungerade som en dator om man ritade en skärm på den och klickade med fingret på bilden. Mamma stod inne på lagret som låg precis bakom bowlingbanan, och diskuterade i telefon. Hon var nämligen roadie på Michale Graves turné Almost Home, och jag blev jätteupprörd för att jag hade missat att han skulle komma till Sverige och spela, så jag började helt febrilt rita datorfönster på tavlan för att komma in på ticnets sida, men det gick inte alls.
Sedan var jag ute och gick i ett landskap som var ett stort land för barn. Alla hus var gigantiska och jättevackra, och såg ut som Playmo-hus, typ. Massor av fina färger och allt möjligt.

Jag drömde något mer rörande Graves också, men jag kommer inte ihåg vad.

Things that go "buzz" in the night

Uhm. Jag kom typ just hem, sov inte hemma i nättras. Jag borstade tänderna, klädde av mig och kröp ner i sängen - varpå jag insåg att mitt täcke lät lite konstigt. Viftade lite med det för att se om det lät mer, och då kom det ut en gigantisk humla ur det. Fick panik, petade på Jonas MSN och fick lite förslag på vad jag skulle göra för att fånga hummeldummeln. Klättrade upp i sängen igen, lyfte runt på saker och plötsligt kom humlan utfarande mot mig från under kudden varpå jag skrek till, missade den med min burk och den FÖRSVANN. Totalt. Har inte sett den sedan dess. Så... nu fick jag panik på allvar. Jag var dödstrött och jag ville bara sova, men jag vågade inte sova i min lägenhet så länge jag hade ett stort brummande monster gömt någonstans i allt, så jag kollade upp ett tåg som gick tjugo minuter senare, sms:ade Nathaniel och åkte över dit och gömde mig. Och så vaknade jag halv elva och tog tåget halv tolv, så här är jag nu i min lägenhet där det NÅGONSTANS gömmer sig en dödshumla. Måste hitta och eliminera den, för annars vet jag inte vad jag skall ta mig till när det blir dags att sova igen.

Humlefobi, jag?

För övrigt så har inte hudförlusten på mitt lillfinger sedan i måndags läkt än. Istället är det rött och inflammerat och kliar och svider och gör mig sur. Djävla idiotmänniskor som inte ens tackade när jag slet sönder fingret för deras skull...

Vill du vara mitt tentakelmonster?

Min laptop är en bitch och det gör mig deppig. Förhoppningsvis går det att fixa, annars ...har jag problem. Grosse Probleme, för att ta det på tyska (vilket förvisso är onödigt, men i alla fall)

Lite trött. Tre timmars grind från level, men jag orkar fan inte sitta halva natten och slå på zombies och skelett. Jag vill att någon köper alla mina saker i AH, då har jag stora slantar när jag loggar på imorgon. Just nu är det för mycket repeat. Jag vill göra något nytt. Jag vill göra något som ger mycket exp, bra loot och massa pengar. Men det enda jag kan göra är att stå på en åker och slå på zombies. Urrrgh. Missnöje.

Jag funderar på att gå på fest imorgon. Jag vet dock inte om jag skall köra på svart pennkjol, svart skjorta, svart korsett med vita ränder eller på sjömansklänning och vit kofta. Båda outfitsen är söta, båda har jag perfekta skor till. Vad säger ni, trogna läsare? Putta mig i rätt riktning!

Dagens outfit var en svart halterneckklänning med rosa detaljer från Stop Staring!, något som dock inte framgick till alla puckon på tåget som stirrade på mig som om jag vore en alien. Folk måste banne mig sluta stirra på mig, jag blir nervös och bitsk av det. Till det hade jag mina svarta ballerinor (ahahaha, sådetså!) och en rosa kofta.
På tåget hem satt jag i samma vagn som sjuhundra fjortisar från Landskrona. Jag vred på Combichrist på skithög volym och blängde surt och missunnsamt på dem, djävla snorungar. De borde sitta ner och vara tysta, småbarn skall inte väsnas så att de stör MIG. Så det så.

Jag vill ha rosa nagellack. Jag gillar rosa! Enligt en artikel i Metro som jag och Simon fnissade åt när vi målade min lägenhet så symboliserar rosa "kött, människohud", så jag måste ju faktiskt få säga att rosa är en VÄLDIGT passande färg för en zombie som mig!
Simon kommer för övrigt snart hem, vilket är mycket trevligt. Jag behöver folk att bjuda hem på middag och film ibland, Simon är ett bra exemplar av sådan vän ^_^

Bits of skin

Kom just hem från Helsingborg, där kall dimma har frusit ner mig till ett skakande stycke. Kävlinge var dock ljummet och trevligt, och nu har jag varma kläder på mig så nu överlever jag. Skall bara få fingrarna och lederna att tina först...

Det är dags att spela lite WoW. Jag vill verkligen bli 54, för dayum vilka rara små spells jag får då. Mwahahah, sedan skall jag elda upp hela världen!

Bloggen är tråkig idag. Jag får försöka make it up to you imorgon. Jag är frusen och WoW-sugen, så ni kan ju själva tänka er min brist på motivation just nu ;)

Use me, I'm cheap to rent

Look up here
Look down there
I am the new man
I'm tangled in wires
Chipset adept
Memory load
Keep your vogue code that all have
Tomorrow's world we've all seen
Keep your modern ways
And keep your bugs
The Metal Man is here to stay

Talk talk
You say I only work, all night and day
Talk talk
Do say 'Use me, I'm cheap to rent'

Computerised
Voice synthesised
Call me the mech man
In a world of machines
What can I do but to serve
Store the data and calculate
Speak and spell and operate
Engineer the rail and motorway
Automaton of yesterday

Talk talk
You say I only work, all night and day
Talk talk
Do say 'Use me, I'm cheap to rent'


I can torture you for fourtyfive years

Silvershampoo i håret nu. Skall se ifall jag kan få bort det sista gula och slippa säga att jag är kycklingblond. Bort med prefixen! :)

Btw:
Lotta: Alltså, bara för att vi slutar plugga tillsammans tycker jag inte att vi skall sluta umgås. Du får fan komma hit och fika och sådana saker!
Carina: Är du dum eller? Klart vi inte skall sluta umgås! You ain't getting rid of me now!

Glass i eftermiddag. Sedan WoW. Grinda tills jag dör. På riktigt, alltså.

Remember when the world seemed so new?

Mrrrr, sovmonster. Skulle gå upp tio, ställde om klockan till elva, gick upp tolv.

Enligt min termometer är det FUCKING TJUGONIO grader utanför mitt köksfönster. Då borde det vara typ 25 grader på riktigt nere på marken. Egads. Jag tror jag håller mig inomhus idag, för är det så varmt vill jag äta glass igen och då måste jag hitta någon att äta glass med och hej och hå :P Fast det kanske är ganska lätt? Äh, vi får se. Just nu är jag nyvaken och svullen och bortkollrad, så jag får vänta tills jag är lite mer vaken.

Veckans stora whee riktas i vilket fall som helst till den bh med halterneck-möjlighet som jag köpte förra torsdagen. Jag kan ha halterneckringade saker utan att bh-banden syns! Liebe! Freude! Det är bra ^_^

Fråga mig inte om min dröm, för jag har drömt tusen saker och förstår inget. Båtar, tror jag, men bara ett litet tag.

Take me to heaven, take me to hell

Har jag otur är laptopen lika dum imorgon som den är idag. Hela datorn verkar ha laggat isär, och jag är ganska frustrerad över det hela. Skall se ifall hon mår bättre imorgon, annars kommer jag att bli väldigt ledsen.
Tog hem en Search&Destroy för Spyware och rensade Stora Tösen, sedan packade hon också ihop. Blev förtvivlad, fick panik, började nästan gråta. Jag kan ju inte sitta här med TVÅ trasiga datorer på en dag! Till slut gick hon dock igång som hon skulle, och jag kunde andas ut. Och OJ, det går så väldigt mycket bättre att spela WoW nu när jag inte har datorn full av spyware längre! Det har inte laggat alls, det har gått precis så smooth som jag velat :)

Spelade BRD med folk, det var kul bortsett från att jag dör. Hela tiden. Vare sig jag aggrar eller inte. Hajar inte vad det är tänkt att jag skall göra för att hålla mig vid liv...

Är sömnig som sjutton, så jag skall krypa ner i sängen och dö lite grann. Det blir nog lite WoW:ande imorgon också, dock ;)

Jag förstår inte hur det kan vara så djäkla varmt att spela. Jag sitter i stort sett naken, och jag har ändå värmeslag. Nackdel.

Bitch, put the lotion in the basket

Punkter idag också!
 • Paket var från Amanda, som skickat choklad! Del ett så var det typ världens gulligaste paket, det var så litet och fint och fyrkantigt. Till och med killen på macken sade "Vilket sött litet paket!" så det var fint. Jag bländade halva Kävlinge på väg dit och tillbaka, i dagens outfit (svarta hotpants, svarta ballerinor, svart/vitrutig halternecklinne och vitt diadem med svarta prickar, till vilket jag har en lagom subtil femtiotalssminkning, 1 PWN J00!)
  Sedan kom jag hem, öppnade paketet, och PEP. Amanda vet precis hur jag menar. Tack gumman, du är sötast i världen och det var en jättefin sak att få på posten <3 <3 <3 Skickar man choklad till Zombie (den är vit, det är VIT CHOKLAD!!) så förtjänar man massor av kärlek!
 • Greg gjorde dagens andra kärleksgrej: Han konverterade en video på Youtube till en mp3, så nu kan jag lyssna på Frost Bite i mp3-format och jag har lyssnat tusen gånger redan. Jag lyssnar nu också. Lyssna lyssna lyssna lyssna. Bästa låten. Kärlek!
 • Lyckades krossa ett halvlitersglas som innehöll lite cola, så nu har jag glasskärvor och cola över allt. På mig, på laptopen, på golvet. Mest på laptopen, tyvärr, så jag har att roa mig med den ikväll... Morr. :(
 • Fick med mig Jonas att äta lite glass med mig i Helsingborg. Helsingborg var inte alls lika varmt som Kävlinge, men det var skönt med lite fläktande vindar också faktiskt.

Ledig är fint djur. Nu skall jag göra pasta och sedan skall jag spela World of Warcraft tills jag dör eller somnar.
Fast jag somnade nästan på tåget hem, det var lite skumt. Var kom all trötthet ifrån? Jag skyller på solen.

Torn skin

Dags att göra något idag, kanske? Suttit med laptopen i knät ett bra tag, börjar bli hungrig och börjar känna att jag slösar med tid.

Get started, get going. Go somewhere, go anywhere.

Mrrr

I'm seeing things I can't

Levlade Opakarkat till 9, men hon är lite trist. Vill inte försöka döda saker med Vinter om nu internet tänker fortsätta lagga för mig. Skall se ifall jag kan få bort virusen ur Stora Tösen så att jag kan få spela i lugn och ro sedan.

Jag är lite sömnig. Och jag är väldigt sugen på att bada. Jag vill ha vatten... Det är alldeles för länge sedan jag badade på riktigt. Det gör inget att mitt gotländska havsvatten är kallt (är det kallt slipper jag maneterna ;)) för det känns så fritt att vara där ändå. Allt man kan göra! Och hur fjäderlätt man känner sig när man ligger och flyter...

Jag är sugen på glass.
Och paj.

Funderar på om jag kanske skall få tummen ur och städa av lite här idag. Det behövs sannerligen, allt ligger huller om buller på golvet. Skulle vilja ta lite kort också, och så som här ser ut blir det bara dumt.
Vi får se vad jag gör. Först skall jag skaffa upp mig på bröd av något slag, samt hämta mitt bokpaket. (jag fick en helt korkad idé om att det skulle kunna vara min nurseklänning, men den betalades först igår så jag tror knappast att tyskan har skickat den till mig innan den är betald. kek.) Är det varmt ute kanske jag till och med drar ut en kudde och sätter mig på balkongen och trivs lite...

Brains are all we ever get

Drömmen är för rörig. För många små minnen. Skolkamrater sedan jag var nio år, World of Warcraft, en papperskorg, en konstig lärare, min väska fick inte plats i mitt skåp för jag hade en massa annat där, vatten, hav, floder och broar... Jag vet inte. Vi lämnar det därhän.

Idag skall jag bara ta det lugnt! Tänkte spela lite WoW ett tag, och sedan har jag fåt ett paket jag tänkte hämta. Jag tror att det är mina böcker från SF-bokhandeln, de jag beställt från AdLibris i förrgår är det nog knappast. Skall betala mina räkningar också, ifall pengarna har kommit in, så har jag det överstökat.

Angående Vogon så fungerade det igår betala klänningen! Förhoppningsvis susar den nu fram snabbt som sjutton från Tyskland. Den måste komma innan fredag om en vecka. Hjälp mig hoppas! Så den outfit jag hade som plan B och som jag smått nämnde här under gårdagen får i så fall gälla för Vogon månaden därefter. Då hinner jag i lugn och ro köpa skor och allt sådant också, så det är bara bra.

Mrrr. Jag borde köpa bröd.

Why can't we have some guts?

Nu har jag dingat Vinter till 53! Fick hjälp av Tyrian/Formido, efter att vi kört lite instance med Gothgirl, Muajihwe och Puttrix. Då Puttrix fejkade att han skulle sova och istället gick DND i Hellfire Peninsula (omg, han vet att jag har honom på min friendlist, jag vet om han är online eller inte :P) så stack vi till WPL och questade. Och dingade. Sedan bet jag mig i fingret, vilket var lite korkat. Det gör ont, och det är bitmärken där.

Jag har min endtalent på fire nu. Nu skall jag börja specca frost istället.

Sovdags. Zombie är trött och uppenbarligen på tugghumör. Moskau i hörlurarna, jag är glad men har ont i nacken; ingen kosackdans ikväll alltså.

Godnatt, folket.

Brains for dinner

Jag måste döda mina grannar.
De grillar. Om jag väntar tills de är klara kan jag döda dem och ta deras kött.

Eller så stänger jag balkongdörren och försöker överleva. Men... de skall ju äta KÖTT! Jag vill också ha kött. Grillat kött. Grillat kött med massor av grillkryddor och potatissallad. Jag behöver en grill. Eller någon som grillar åt mig.

Pasta för min del. Men det spelar ingen roll hur god min carbonara än blir, för jag vill ändå ha KÖTT. För länge sedan sist. Zombie blir rabiat våldsdreglare vid minsta lilla sniff av grillrök om hon inte får sin köttranson. Giev kött.

Lass mich deinen Kuss begrüssen

Klockan är sex. Om en timme stänger affären. Innan dess måste jag alltså lyckas bestämma mig för om jag skall orka laga mat eller inte. Fast det hade förvisso varit väldigt gott med pasta...

Jag har en tjänst att be er små rara läsare om!
Jag behöver ha tag på ett vapen i modell med alla dessa små sötnosar. Jag har googlat lite, men hittar inga återförsäljare av rymdpistoler online. Så om någon av er sitter på en länk med sådana där små plastliga ljuvligheter så vore jag världens tacksammaste Zombie om ni kunde dela med er av den! Finns ni i närheten någongång kan jag bjuda på Satanisk Paj eller Diaboliska Muffins som tack! :*
Om ni annars vet var man kan hitta snajdiga vattengevär, gärna ROSA, i rymdpistolliknande modeller, så är även sådana tips väldigt tacksamt emottagna!

Jag har skissat lite i Paint, samt hittat ett par snorsnygga stövletter för 900:-. Idéen börjar ta fastare form nu. Imorgon skall jag pilla på min symaskin; får jag liv i den är saken biff och då djävlar! :)

På bussen förut började min mobil ringa. Det var med stor stolthet jag tog upp den ur fickan, såg folks avundsjuka blickar riktade åt mitt håll, och så svarade jag. ALLA borde ha TMNT som ringsignal! Jag och Caroline satt för övrigt och lyssnade på den och filosoferade över den käcka kören som stolt och bastant sjunger sina små stämmor. Road, lycklig.

Pusi pusi.

Don't say you want me, it's understood

 • Redovisningen gick bra! Vi var inte sämst, läraren kom inte med några spetsiga kommentarer och klassen verkade inte helt uttråkad. Jag fick till och med dissa dem och framhäva mig själv lite, hoho ^^
 • När jag kom ut från lektionen hade jag fått TRE sms och ETT missat samtal. Oj. Kände mig väldigt populär, och så var jag glad för Caroline ville fika. Först skulle jag dock med Lotta till Malmö.
 • Jag och Lotta missade nästan tåget, sprang som dårar och satt sedan och flåsade halva resan. Andra halvan av resan dissade vi folk, bara för att upptäcka när vi gick av att en av våra klasskamrater suttit bakom oss. Oops. Djävla Shock hade inte alls den klänningen jag ville ha, istället hittade jag en supersöt Lip Service-klänning som gav trevlig hylla och som mina ben såg yummy ut i. Den kostade dock 1249:-, vilket var liiiiite över budget. Skall istället se ifall jag kan fixa upp mig på de där grejorna på Lip Service som jag satt och dreglade över häromveckan, Amanda vet vilka. Lotta tog en kik på korsetten men tror att den är bortom hopp. Blir alltså Tradera-auktion på den.
 • Fika med Caroline var som vanligt en enda skrattfest. Mycket bra. Fick heja lite på Magnus också, sedan sprang jag till mitt tåg. Nu är jag hemma.

I brist på bra outfit till Vogon nu (eftersom den dumma tyskan absolut inte alls tänker svara på varför det itne går att betala) så har jag nu kommit på världens roligaste grej. Den kräver sytid, nya skor och en förändring av hårfärg, samt ett stort sajberspejsat vattengevär. Jag skall fundera på hur pass uförningsbar den är så kanske jag delar med mig av planen senare.

My feet hurt och jag behöver ett par platåstövlar. Hittade ett par ljuvliga för 1400:-, ack! Nu skall jag söka runt lite på tradera :)

Dagens kroppsdel:


Dagens kroppsdel är... MIN SNYGGA RYGG!
Min rygg är en av anledningarna till att jag behöver kläder i små storlekar.
Min rygg är så smal över midjestycket att jag kan mäta den mellan tummen och långfingret.


Bedhead bimbo

Förvirrande nog är jag hungrig. Det är förvirrande, för jag är sällan hungrig, och väldigt väldigt sällan hungrig så här dags. Onödigt är det också, för jag har ändå ingen mat hemma. Jag har ett äpple. Får äta det på väg till tåget sedan, tror jag.

All min irritation läggs för tillfället på den här snubben:


Random trumpetblåsare vars bild ligger på framsidan på sidan jag försökt logga in på i ett dygn. Först fick han knappt en blick. Sedan började jag stirra (ja, vad fan gör man då när sidan jobbar och jobbar och jobbar och inget sker!?) och efter några sekunder började jag sammanbinda honom med sidans alla små irriterande fel. Som t.ex. att jag inte får lov att logga in. Grr.
Han är säkert jättesnäll. Men idag är han bilden som representaterar irriterande fel.

Försöker få magen att sluta gnälla.
Sedan när jag är hungrig på morgonen!? Jag har mina 120:-, jag får köpa en macka i skolan. Jag ser inte ens fram emot att få äta den. Skulle jag någonsin ta kontakt med en terapeut får jag ta upp det där med mitt matproblem också. Hon/han kanske har en bra idé varför jag ibland tappar precis ALL lust att äta något. Förutom hjärnor, såklart.

Ingen lust alls att redovisa. Jag hoppas verkligen att någon av de andra skuttar upp och gör sitt före, jag avskyr att vara först. Bäst är att vara sist, då är folk så trötta och avtrubbade att man kan säga vad som helst och ändå få en rungande applåd.
Ibland är min dialekt bara i vägen.

Ohwell. Solen smyger omkring därute, som en ertappad ninja. Förhoppningsvis är det en inte allt för sval dag, och förhoppningsvis får jag uppleva lite ljumma vindar. Det hade varit fint.

Zombie ger svar:

Ibland kan man faktiskt undra: Vad är skillnaden på ett par bra och ett par dåliga byxor?
Jag har svaret: I ett par bra byxor kan man hitta 120:-, och är man för tillfället väldigt fattig är 120:- alla pengar i världen.

Staff to the racetrack; all customers leave area immediately.

Drömmen gick och gömde sig när klockan ringde. Men den lurar liite i bakhuvudet. Min famil... jag och mamma skulle resa bort? Vi skulle ordna saker med bowlinghallen. Jag satt på Valvet med en rosa laptop och väntade. Och så var vi vid någon rink med hela familjen, där man kunde simma och åka radiobil, och där skrattade vi åt ett gemensamt minne av när jag och Fredrik hade försvunnit ur en bil som börjat löpa amok. Sedan var vi tvungna att åka så att vi skulle hinna till Arlanda i tid, men det tog tid för mamma att göra klart på jobbet. Tror jag.

Trött. Vill somna om. Men skola idag och sedan är jag "ledig" fram till den fjärde. Skall skriva en uppsats, men först skall jag vila några dagar. Försöka få i mig lite mat.

Frusen. Kall luft här inne idag. Or is it just me?

Vilsen

Djävla hjärna håller mig vaken. För mycket tankar idag, det är aldrig bra. Det är dock i synnerhet inte bra när jag har ont och har varit dålig mamma åt mig. För lite sömn på sistone, på lite mat på sistone. Och alldeles för lite av annat jag behöver.

Jag tänker tankar jag inte har rätt att tänka, känner mig åsidosatt.
Men jag saknar så hårt så som det var förut. När alla ville skriva till mig, när jag aldrig alltid behövde vara den som skriver först. Inte alltid, det finns undantag. Men det handlar inte om undantagen. Det handlar om alla som säger att de tycker om mig, men som aldrig vill höra av sig, aldrig vill ses. Jag vet att jag tar det hårdare än jag skall, jag vet att folk stör sig på att jag förstorar och gör om, men... jag är ju sådan.

Folk förstår inte hur ensam jag fortfarande är. Jag har vänner, men det är inte alls som förut. Ingen har ju tid eller ord eller råd eller lust att komma hem till mig, ingen frågar någonsin om de skall komma över och hänga lite. När jag är ledsen har jag ingenstans att ta vägen och ingen att träffa, för det är sent och tågen går inte. Jag flyttade för att få mer yta att röra mig på, och ändå är jag mer instängd än någonsin. Jag vet att jag kan ringa folk, men det är inte samma sak. Det är aldrig samma sak. Jag behöver kramar, jag behöver få höra folk, få se dem, få röra vid dem. Jag behöver få slippa sitta ensam framför en kall datorskärm och drömma om annat.
Jag lägger inte skulden på någon annan än mig, jag vill inte att någon skall ta åt sig eller känna sig utpekad. Jag vill bara försöka klargöra varför jag är såhär just nu.

Ibland önskar jag att jag hade stannat kvar på ön. Men samtidigt så tar det emot att ens tänka så, för där hemma hade jag ingenting. Jag hade vänner som ville umgås och jag hade alltid någon jag kunde tvinga ut att promenera med mig mitt i natten, men utöver det så satt jag fast i rutiner jag inte vågade släppa och jag tappade taget om mig själv mer och mer.
Nu har jag ett ganska bra grepp om mig själv, även fast jag ibland hotar att släppa. Det gör mig stark att bo ensam, även fast det ofta är en styrka jag föraktar. Jag har alltid varit i för stort behov av andra. Jag är fortfarande i alldeles för stort behov av närhet. Och folk vill eller kan inte ge mig vad jag behöver. Jag är som en vampyr. Jag behöver.

Jag kväver folk. Jag tränger in dem i hörn och jag får dem att sluta vara som de en gång var. I övrigt är de ju likadana, och alltså måste det vara mitt fel att de numera är som de är mot mig. Jag har ändrats. Jag trodde att det bara var en förändring till det bättre, men varför känner jag mig mer frusen nu än för ett halvår sedan?

Jag vill inte fråga mer, men jag måste. Slutar jag fråga får jag aldrig träffa någon. För de hör aldrig av sig. De frågar aldrig om jag vill ses, om jag vill hitta på något, om jag vill fika. Kanske frågar de aldrig någon, kanske är jag inte den enda som aldrig tillfrågas. Men... jag tar ju åt mig. Jag försöker låta bli, jag försöker tänka rationellt, jag försöker fokusera på att de faktiskt brukar svara ja när jag frågar dem. Men det hade bara varit så trevligt att bli tillfrågad. Det hade varit viktigt för mig, bekräftande. De vill också ses. De får ut något av att umgås med mig.

Jag saknar Eric och Leo så förskräckligt. De gav mig så mycket som ingen annan kan ge. De fick mig att känna mig hel, omtyckt, välkommen och vid liv. Jag vill så gärna att alla andra skall vara som dem, men det är de inte. Jag har ingen bästa vän här. Dels så förstår de inte. Jag försöker förklara varför jag känner som jag gör och är som jag är, men de missförstår hela tiden. De vill inte läsa mina undermeningar, de gör tolkningar som inte alls överensstämmer med vad jag försöker förmedla. Till slut tappar jag förmågan att kunna säga vad jag vill till dem.
Till slut förvandlas jag till femte hjulet, till den som är i vägen. Den som tvinar bort, som till slut inte vågar säga något alls.

Jag vill inte bli den personen.

Jag vet inte vad jag skall göra åt min situation. Jag vill kunna prata öppet med folk, men som sagt: de missförstår. Jag som alltid inbillat mig att jag har god hand med språket får plötsligt inse att jag inte alls kan formulera mig så att folk förstår klart och tydligt vad jag vill ha sagt. För varje missförstånd blir jag allt mer förvirrad, allt mer frustrerad, och så blir det otydligare. Till slut tappar jag själv bort vad jag vill ha sagt.

Jag behöver någon som gör mig hel. Någon jag vågar lita fullt ut på, någon som inte vänder sig bort när jag behöver få prata, någon som förstår när jag behöver få vara tyst och någon som aldrig tvekar att hålla om mig när jag är vilsen. Och jag är mer vilsen än ni tror.

Jag behöver få bli förälskad. Jag behöver få ödsla känslor på positivitet snarare än all denna negativitet som just nu förtär mig och förhindrar min nattssömn. Det finns ingen lycklig kärlek för mig, men till och med en kärlek som ebbar ut i olycka hade varit något som hållt mig uppe i alla fall lite. Istället är allt bara tomt, och jag fruktar att jag tappar folk. Tappar jag mina vänner? De försäkrar mig att jag inte alls är så oviktig som jag tror. Men samtidigt förändras inget. Varför får jag aldrig lov att känna att någon vill göra minsta lilla anpassning? Jag ber om så lite. Så ytterst lite. Fånigt lite, om ni så vill. Jag lovar.

Jag har kommit till den punkt där jag inte längre vågar fråga.
Nu skall jag försöka sova.

And all I could let out was silence

Ett plötsligt styng av ensamhet.
Var är jag nu, var är jag på väg? Jag står alldeles för still. Jag utvecklas inte i den hastighet jag vill, jag klarar inte av att riva alla murar på en gång.

Men någongång måste jag väl ändå hitta någon vars hjärta slår snabbare när jag är där? Någon som alltid ler när vi ses och som håller mig varm när jag sover?

Jag tycker att jag ber om så lite. Men det är alltid för mycket.

I can make the darkness weep and fall

Min rygg viskar små lockande ord till mig. Den är förrädisk, den djäveln. Vill lura mig att tro att allt är okej, och när jag så slappnar av och försöker låtsas om intet sätter den in alla sina vapen på en gång. Smärtan gör mig yr. Jag är trött och jag har ont och klockan är tolv, så det är dags att bädda ner sig och hoppas att sömnen slår till snabbt inatt. Måste läsa något, men jag låg till halv fyra i nättras och läste ut min bok. Får se ifall jag kan hitta en ny, snabbt. Annars har jag fem böcker på gång på posten. Två romaner, tre för självutveckling på vissa områden.

Imorgon redovisning. Jag vill inte. Bra träning för ögonkontakt, dock. Jag har stark röst, och om jag koncentrerar mig på att tala lite långsammare är jag en bra talare, bortsett från att jag har svårt för ögonkontakt och hellre stirrar ner i mina papper. Annars börjar jag bara rodna och babbla och känner mig helt bortkommen.

I alla fall. Efter redovisningen hänger Lotta gärna med mig på Shock, och så skall jag ta med min korsett och låta henne titta på den. Går det inte att fixa skall jag försöka sälja den på tradera, kanske någon som vill ha den. Köper jag en klänning imorgon skall jag se ifall jag kan fixa kort på den åt er också, skryta lite ;) Eller något.

Ägnat kvällen åt haiku-skapande och nostalgi med Christoffer. Hihi. Jag har fan saknat att prata med honom :) Får se ifall jag kan åka över till sthlm en helg och hälsa på lilleman. (fast han är längre än mig. they all are...)

Ohwell. Sova. Godnatt!

A slip of the tongue

Dagens värsta Freudianska felläsning (ja, ni minns väl mitt freudianska synfel?)

BARKMULL = BARNKNULL

Jag var tvungen att stanna, stå helt stilla, och läsa om ordet ett par gånger innan jag såg att det faktiskt inte alls stod BARNKNULL på påsarna. Oj.

Who is afraid of the Muffin girl?

Jag skralade ihop lite småmynt och knallade till pizzerian. Nu har jag nästan en hel barnpizza i magen, och det är bra. Känner mig piggare nu när jag fått i mig lite snabb energi!

Duschade också, vilket för den delen även det piggade upp mig. Det gjorde även håret blekare, silvershampoo fungerar verkligen nu när jag vet hur man använder det! Det var en behaglig kväll när jag gick, jag hade ingen jacka men frös absolut inte. På pizzerian frågade de mig om jag var islänning. Jag undrar vad i hela fridens namn som fick dem att tro det? :D Jag frågade inte, jag skrattade glatt åt dem och gick hem.

Spelade lite WoW, men nu måste jag göra klart skolarbetet. Skriva lite om hur man böjer diminutiver, och så skall jag försöka hitta något om hur barn lär sig homonymina ord. Ja, exakt. Jag är inte så mycket klokare på det hela än ni är, så oroa er inte.

Imorgon funderar jag på att åka till Malmö och köpa en klänning jag har sett på Shock, och som jag hoppas att de har kvar. Försäljaren jag försöker betala till på eBay svarar inte på mail, och pengarna studsar fortfarande tillbaka varje gång vi skickar dem. Alltså är jag på jakt efter en ny klänning till nästa Vogon. Studiebidraget skall ju dyka upp under morgondagen, så jag är åter igen Rich Girl och kan köpa saker. ...som mat. Mat är bra. Mat är bra, men jag har ingen lust med mat.
Skall i alla fall ringa Lotta ikväll och se ifall hon a) kanske har lust att gå med på Shock en snabbis, det är roligare med smakråd samt b) är bra på att fixa korsetter, och i så fall kanske kan ta sig en titt på min camokorsett och se ifall hon kan fixa den åt mig.

Utnyttja folk, jag? Nejdå. De får gärna kräva paj eller muffins i utbyte :)

Completely insane in her mind

Jag har sagt till pappa om pengar. Nu försöker jag göra läxan, men jag är så otroligt trött att min hjärna knappt ens går på halvfart, och jag sitter och har våta fantasier om att få lägga mig ner i sängen (jag sitter i den nu), dra täcket över huvudet och sova i tre dygn. Söööömn, mrr. Giev.

Jag har skrivit klart en av fyra punkter. Det kommer att gå helt upp åt väggarna tokigt imorgon, men å andra sidan sade läraren att föredragen är betygsgrundande, men blir inte betygssatta. (de är obligatoriska). Okaj. Då gör det inte så mycket att det kommer att gå dåligt, ändå.

Jag mår illa. Jag åt lite macka, men det gjorde mig bara blä. Jag är varm och yr och trött och matt och hungrig men inte alls hungrig. Har inga pengar idag, så det blir ingen mat ändå. Köpte äpplen igår, får äta dem ikväll. Och sedan skall jag sova.

Jag har tvättat håret en gång idag, lät shampoot sitta i i fem-tio minuter. Det gjorde skillnad. Det sliter på håret, men får jag bara bort de sista gula nyanserna så kan jag ju kurera håret som en dåre sedan. Ha i alla möjliga bra kurer och ta hand om det som om det vore ett litet barn eller så. Det  vore skönt att slippa se ut som en krossad apelsin.

Låt mig sova. Snälla? Bara lite?
Even better: Låt mig sova MED någon. Krypa tätt intill och gömma mig lite och vara varm tills jag vaknar. Mrrr.

Steg två, det börjar röra sig nu

Vad är ditt problem?
Jag känner mig hånad av folk som hela tiden måste inflika hur "snygg" och "söt" jag är. Det hela grundas i att jag under tre års tid, i stort sett varje dag, fått höra frasen "Hej Carina, vad söt du är, jag är så kär i dig!". Jag är avtrubbad och börjar bli cynisk, och jag är trött på folk som tror att det uppfattas som kul när de skämtar om sex eller mitt utseende med mig. Förmodligen var inte planen att de dagliga "komplimangerna" (jag uppfattar dem inte som det) skulle göra mig bitter, men hey, vem har sagt att jag är rationell?
Mitt problem är alltså att jag har svårt att ta komplimanger, och blir istället sur, irriterad och deprimerad.

Hur kan du lösa det
?
Genom att försöka inse att folk kanske inte alls egentligen menar illa när de börjar komma med tomma kommentarer om mitt utseende. Folk vill vara trevliga, de är inte ute efter att håna mig.
Genom att försöka sätta lite avstånd mellan mig som tänkande varelse och mig som en levande kropp. Det folk tycker om min kropp är inte alltid vad de tycker om mig, och vice versa.
Gemom att sluta tro att folk hela tiden vill mig illa.

Hit 'n' run, my love

Jag funderar på om jag skall orka leka med min kamera. Men jag vet inte. Jag åt äckliga mackor och drack dum o'boy och nu är jag extremt omotiverad på typ allt i hela världen.

I take pictures
Photographic pictures


Jag vill gå på bio. Eller fika. Eller promenera. Eller äta glass. Eller göra NÅGOT SOCIALT, gawddammit. Oh, jag behöver skaffa vänner som bor i närheten av mig. Nlurrrgh.

I don't trust anything that bleeds for five days and doesn't die

Jag har mensvärk. Elak djävla rutten mensvärk. Min kropp och mina p-piller har alltså inte under första månaden kommit fram till att samarbeta och skrämma bort elaka saker som får min rygg att vilja dö. Sådan där riktigt elak smärta idag. Dov, molande, nästan så att det krasar i ryggraden. Ta bort, ta bort. Jag gillar min rygg, men inte när den känns så här.

Jag behöver varmvatten, en varm människa som kan hålla om min rygg, eller en sådan där liten värmeflaska att lägga på svanken. I brist på tillgång till de andra förslagen får jag se till att spendera dagen i min dusch, eller något.

Mm, skriva skolarbete när hjärnan gråter blod, ja, det kommer att gå bra.

Do you want me to seduce you?

På samma sätt som jag inte fattar varför man skall lyssna på sliskig musik när man bonkar på varandra, så hajar jag inte varför det förutsätts att man skall gå och se en kärleksfilm om man går på dejt. Kärleksfilmer är, med några ytterst få undantag, bara pinsamma och skitkassa. Allvarligt.

Det finns två sätt att se på film med en dejt, jag har provat båda.
 1. Gå på bio.
 2. Hyra film.
Jag och min dejt när jag var fjorton gick på bio och såg South Park: Bigger, longer and uncut. Några av mina klasskamrater satt i raden bakom och stirrade ihjäl sig på mig och min dejt (och hade Jessie läst min blogg hade hon direkt vetat vem jag menar när jag sätter det på det viset) filmen igenom, men vi hade trevligt ändå.
Jag min min dejt och senare pojkvän, när jag var arton år, hyrde hem filmer en kväll. Sedan satt vi prudentligt i varsin fåtölj och snackade skit filmerna igenom, eftersom vi valt två riktiga lågvattenmärken. Det ena var en actionfilm han ville se, det andra var en skräckfilm jag ville se.

Hade vid något tillfälle någon av raringarna föreslagit att se någon vedervärdig rom-com eller kanske ett draaaama så hade jag bitit dem i näsan och gått min väg. (jag bits ganska hårt när jag är irriterad). Kärleksfilmer är INTE bra när man ser dem själv, och de är fan inte bättre för att man ser dem tillsammans med någon.
Det finns självfallet undantag, men det är ofta sådana som skiljer sig från mängden. En av mina favoritfilmer, Blast from the Past, är en komedi med romantiska inslag. Och Phantom of the Opera är ju en romantisk rysare, eller whatnot. (den är tänkt som en skräckbok från början, ju.)

Filmer man borde se på en dejt istället för fåniga kärleksfilmer:
 • Cannibal the Musical! (imdb)
 • Zoolander (imdb)
 • Saw (imdb) (jag har bara sett första, vill se resten men inte själv)
 • Silent Hill (imdb)
 • Mystery Science Theater 3000, random ep (imdb) (inte att rekommendera ifall ni vill kunna snacka hela filmen igenom, man tjänar på att koncentrera sig på Servo, Crow och Joel/Mike)

Vad säger ni?
Lämna lite heta rekommendationer i kommentarsfältet så bygger vi vidare på "Filmer man kan se på dejt istället för sliskiga och töntiga kärleksfilmer"-listan!


TV's Frank och Dr. Forrester
(varför har inte ALLA mad scientists gröna brillor och grön labbrock? I like!)

Dagens kroppdel:Dagens kroppsdel är ...mina SYLVASSA ARMBÅGAR.
Jotack, kul för er att få en av dem i revbenen när ni går förbi.
Jag hatar folkmängder och armbågar min väg igenom när jag måste.

Hi-ho, daddy-O

Saker som skall göras idag (utöver att klä på mig, vilket det börjar bli skriande hög tid för)
 • Tvätta håret med silvershampoo, och låta det sitta i. Jag läste på ett forum igår och man skall ha i det några fler minuter åt gången än jag haft, så verkar det tydligen väldigt snabbt. Om jag tvättar håret typ tre gånger idag kanske jag till och med får bort alla gula och oranga toner redan nu? Det hade varit sweeeet.
 • Skriva mitt redovisningsarbete till imorgon. Hitta lite uppgifter på internet och sedan skriva ihop allt och hoppas att allt jag har på mina papper kommer att räcka i tio minuter. Pssh, jag hade svårt att skriva ett tal som skulle räcka i FEM. Oh well.
 • Räkna ut hur mycket mina räkningar och utgifter kommer att gå på. Detta är ganska bråttom med, eftersom månaden har gått mycket snabbare än jag trott och det redan är dags att betala igen. Oh dammit. Säger jag till pappa idag har jag pengarna senast om två dagar. Alltså: SÄG TILL PAPPA IDAG.
 • Spela lite WoW, kanske. Får se, det hade varit sweet att orka till 53 idag.
 • Skall nog bädda rent i sängen också. Det är dags för monster!

Riden av Nattmaran

Vi skulle på klassresa. I en stor båt eller bil stod min säng bland en massa draperier, och den skulle vi sova i. Jag oroade mig över att folk skulle ta på mig i sömnen, men det var så trångt i sängen att det bara var att hoppas att det skulle ordna sig. Sedan åkte vi smala gondolliknande  båtar, hela klassen (som var en blandning av allehanda klasskamrater och folk) och Susanna var vår lärare. Vi kom till en strand (det hände något innan vi lade till, men jag minns inte vad) och väl där fick vi välja på att gå in i en stor byggnad, eller att gå in i en stor grotta. Jag och Amanda såg dimmonster i vattnet, Anja hade råkat knuffa i en kille i vattnet och var alltmänt avskydd av alla och gömde sig hos mig. Formido och hans flickvän var med också. Alla ville gå in i byggnaden, jag oroade mig över att frysa. Jag hade bara shorts och linne, och byggnaden var stor och helt byggd i betong. Susanna flinade åt mig och gick in, och hon hade mindre kläder än jag. Hittade inte min kofta så jag gav upp. Sedan ringde väckarklockan, och det var nog bäst så. Jag befarar att drömmen hade blivit ännu obehagligare väl vi kom in.

Vill sova mer, men klockan är tolv och jag har ingen lust att råka hitta drömmen igen.

I prefer you behind the wheel, and me the passenger

Time to go beddybed to sleepysleep. Godnatt alla småttingar och långlingar och alla ni skuggfigurer och stalkers. Och så vidare.

Jag är astrött och imorgon skall jag skriva redovisningsmaterial på tio minuter. För det är ju inte precis som att jag pratar väldigt snabbt eller så. Neeeeejdå, jag är så bra på att prata i slow motion.

Mjuh. Sex. Giev.

The Ghost of Yesterday

Jag tror att det var när jag var typ sex eller sju som jag hade min första sexuellt betingade fantasi. Det var inget jag kopplade samman med sex på den tiden, men det gav ändå en sådan där pirrande känsla långt ner i maggropen. Det kan ha varit tidigare, jag är osäker på tidpunkten. Är det normalt att barn börjar bygga fantasier som är i en vuxens kaliber?

När jag var elva, tolv eller tretton hade jag en av de mest utdragna fantasierna hittills. Jag lyckades bygga upp en story in perfection och sedan gå igenom hela utan att något blev fel. Oavsett vad jag tänker på vill jag alltid gå tillbaka, ändra saker, fixa saker; gör om, gör rätt. Den gången blev det perfekt. Men som yngre tonåring var jag heller inte säker på vad jag skulle göra med fantasin. Den fanns där, den pirrade och kittlade och var rar att minnas ibland, men den förvirrade mig.

När jag var fjorton-femton började det bli mer allvar. Det hela skulle bli mer avancerat, jag var mitt uppe i läsar-åldern och hade tusen idéer jag ville ha med. För mycket av det goda och allt faller platt, för här ville jag hela tiden förbättra, göra om, laga detaljer, och plötsligt försvann hela bilden. Jag redigerade bort allt och kvar blev bara en svart yta.
Min dagbok från den tiden är en aning generande att läsa av två anledningar:
1) Jag var en förbaskad wannabefjortis som skrev vedervärdigt, jag hade SÅ slagit till mig själv som ungdom om jag hade träffat mig själv nu!
2) Jag var så fruktansvärt pilsk. Alla inlägg indikerar en önskan och förhoppning om sex. ALLA. Pojkar hit, tankar dit, pirr i magen dit. Hrm.

Jag är fortfarande för mycket perfektionist för att det skall bli bra. Ibland får jag ett litet fragment i huvudet och tycker att det verkar bra, och vill bygga upp vad som händer innan och vad som händer efter. Och så går allt snett och den lilla idéen försvinner i min stora och allt för krångliga plan.

Jag tycker om fantasier. De är min egen lilla hemlighet, ingen vet när jag målar upp mina små scenarion, ingen vet vilka jag fantiserar om eller ens vad som får det att pirra som mest. Många av de jag fantiserar om är återkommande.
En del fantasier inträffar när jag drömmer. Kan man säga så? Eller är det bara drömmar då? Man vaknar och inser att man just haft en väldigt trevlig dröm.
Ibland råkar jag dock drömma om folk jag inte borde drömma om. Har jag otur är det väldigt verklighetstrogna saker. Ibland har jag väldigt svårt att skilja på dröm och verklighet, vilket innebär att det där som inte alls har hänt kan göra mig fruktansvärt blyg för personen, eller på annat sätt få mig att bete mig annorlunda mot vanligt.

Jag fantiserar aldrig när jag har sex. Jag har aldrig sex med någon annan än den som är i mig just då. Jag ser ingen mening med att föreställa sig att ens partner är någon annan. Jag vet inte ens om det är vanligt att man fantiserar om andra än de man bonkar med while at it?
Jag när en förhoppning om att mina partners aldrig önskat att jag var någon annan när vi har sexat.

En del tidningar och andra forum för sexfrågor och diskussioner verkar vara för att man skall berätta för sin partner om sina fantasier. Jag utgår ju här från att de då menar en fast partner, då många har annorlunda fantasier som kanske inte riktigt passar under en akt med en främling eller nyss träffad bekantskap.
Jag har aldrig känt ett behov av att dela med mig av mina fantasier. Jag har en gång under ett telefonsamtal med Ida diskuterat och insett att vi delar några fantasier med varandra, men utöver det så är det något som stannar mellan mig och migsjälv. Vad skulle min partner få ut av att få veta vad som ibland sker bakom mina gröna ögon? Jag vill inte leva ut mina fantasier, för de är just fantasier och inget annat. Jag vill heller inte veta min partners fantasier.

Jag ville nog inte komma någonvart med det här. Jag ville bara säga att fantasier är sweet :)


En random bild på mig i skogen får illustrera, för det är lite dåligt med bilder här.
Picture unrelated.

Pray for daylight

Jag är outhärdligt uttråkad och det är för sent för att jag skall kunna duscha nu. Kan, kan jag väl, men jag vill inte störa grannarna. Ändå sitter jag och drömmer om varmvatten mot mig. Mrrr. Rent håååår... Ohwell. Jag får duscha tre gånger imorgon to make up for it, istället ;)

Uttråkad. Jag vill ha tusentals att prata med, men idag är alla tysta.

Funderar över saker. Kroppsdelar, skolgångsminnen, svartsjuka och godis. Märklig kombination, men jag är en märklig kombination hela jag. Sova... eller läsa lite. Fast det är för tidigt, jag vill socialisera. Promenera. Domdera, manipulera, fantisera och orera.

I guess I'm stuck forever beneath this old tombstone

Hemma igen. Gick till Preem istället för Coop, jag kom på att Coop inte alls hade rätt sorts dip när jag var där igår. Nu skall jag duscha och sedan bädda ner mig med Lilla Gumman och se på någon trevlig film. Precis som igår! Skulle ju till exempel kunna se på Simpsons om en halvtimme, men det är banne mig bara om de inte längre visar de fula säsongerna. Which they prolly do, så det får nog bli mst3k istället. The Brain That Wouldn't Die.

Jag vill gå på bio...

Varför tutar alla bilar på mig? Jag fattar ingenting. Djävla skumma människor. Alla borde bli zombies, som jag! Då djävlar skulle världen vara lugn och fin och fylld av bra musik. Som Grendel. <3

Let's talk about sex, baby

Nu djävlar! Nu blir det sexsnack för en kort stund, för sedan skall jag köpa äpplen och chips och så blir jag tjock och då spelar ingenting någon roll. I ALLA FALL, nu tar jag mig friheten att länka till ett inlägg hos Skinhead Barbiedoll bara för att bevisa min poäng eller antipoäng eller vad som helst.

Jag har hört från fler håll att tjejer inte alls är så heta på hela den där bröstgrejen, och jag står helt handfallen inför det, för jag är raka motsatsen. (det här är förvisso sådan där information som jag egentligen inte vill spilla ut till höger och vänster, men ibland måste man ju våga ta bladet från munnen och tala frankt. ytterligare ett steg i min mission att bli en starkare och modigare människa)

Jag är extremt känslig för beröring. Rätt sorts beröring, kan ju poängteras, jag smälter inte direkt av att någon skakar min hand eller liknande icke-sexuella beröringar. Men... om rätt person vidrör mig vid rätt tillfälle så blir jag genast som en kelen kattunge. Drar folk fingrarna genom mitt hår eller över min rygg är jag väldigt nära att  börja spinna. Lägger någon handen på min midja, svank, mina ben eller min mage börjar genast mina Spiderman Senses att plinga för fullt. Och skulle någon avancera under tröjan på mig blir jag tokig.

Ibland skojar jag om det: "Det är bara att ta mig på brösten så är jag ready to go", men jag är ganska allvarlig ändå. Så djävla enkelt kan det faktiskt vara, mina damer och herrar. Därmed inte sagt att det faktiskt fungerar för vem som helst, så få inga tossiga idéer nu. Kommer folk att börja knalla fram till mig och klämma på mig utan anledning lovar jag er en trevlig liten stilettklack på väl utvalt ställe, believe you me in this.

Det krävs en mutual attraction. Är jag inte det minsta pepp på ägaren till handen som plötsligt befinner sig på mitt bröst så blir jag mordisk och förbannad. Är fallet tvärtom ...well... prrrrrr.

Några no-nos: När jag säger att jag är superkänslig så menar jag det. Nipplar är INTE förtjusta i att bli behandlade som om de vore gjorda av sten. Det gör SKITONT på mig, så ...stop doing that. Vill jag ha mina bröst förstörda kan jag ta en sax och sköta det själv, thank you very much. Och när läppar och munnar är inblandat: Snälla, ta det lugnt med tänderna, för det gör OCKSÅ skitont. Så det så.

Det var mina fem cent.
Nu skall jag gå till Coop.

Arch angel, dark angel, lend me thy light

Jag försöker komma på om jag skall orka fixa någon form av kvällsmat eller inte. Jag är inte hungrig, to be frank har jag inte ens någon aptit just nu. Det hade dock varit skönt att traska fram och tillbaka till Coop, men dels har jag inte särskilt mycket pengar och dels känns det onödigt att köpa mat när jag inte är på humör för att äta. Å andra sidan kommer jag att bli hungrig senare ikväll... Kanske köpa lite frukt eller grönsaker? Några fina äpplen hade ju suttit ganska fint.

Vi får se.

I'll bring you flowers to put on your grave

Nu skall jag äta lite. Vinter är numera 52, med rested halvvägs till 53. Mycket bra. Nu skall jag bara orka spela också  ;) Ledig imorgon och inga planer för kvällen (även fast jag skulle kunna döda för en massage; mina skolböcker har kraschat min rygg idag) så kanske lyckas jag motivera mig att orka spela lite mer ;) Men då får det fan vara någon online, för det är banne mig inte det minsta skoj att stå ensam och grinda i några timmar i sträck. Så det så.

Jag åt lunch på Valvet med Lotta och Magnus idag. De ändrar alltid menyn och tar bort de rätter jag vill ha! Missnöje! Förvisso går det alltid att hitta något att äta ändå, men maten blir mindre och mindre god för varje ny favoriträtt de tar bort.

Ikväll blir det [conjure pasta] antar jag. Igen. Pasta är mrrrrgott för zombies som mig.
Nu blir det dock lite macka.

Bloody clothes turn me on, bloodstains in my palms

Jag kan inte böja mitt högra lillfinger just nu. Jag skulle gå ner till cafeterian i Undercity och höll vänligt upp dörren åt två idioter som inte hade vett att tacka. Lyckades i hela processen då slita loss en bit hud från fingret, och sedan fick jag slicka blod i en halvtimme. Svider som fan, men det läker nog snabbt. Skyller fullständigt på att de inte sade tack!

Nu skall jag spela lite World of Warcraft. It's been a while.

Death whispered a lullaby

Jag började skriva lite imorse, och sedan glömde jag bort det:

"Jag är på humör för att dansa. Försöker övertala Lotta att gå på Neostalgia med mig på fredag, det hade varit sweet. Förvisso har jag i nuläget ingen koll på vad jag skulle kunna ha på mig, men det ordnar sig alltid. Jag har en stor garderob med många valmöjligheter :) Neostalgia är ju inte renodlad synthklubb, så jag behöver ju inte gå all vinyl. Perhaps something corseted... Jag behöver ge min randiga korsett ytterligare en chans, sist jag hade den hade jag magen full av absinth och det, mina vänner, var som ni kanske minns INTE en höjdare. Frågan är bara vad man kör på till den. Svart kortärmad skjorta, svart pennkjol, och vitt band om halsen? Skulle kunna fungera. Lagom uppklätt för att vara snyggt, men inte överklätt :)"

Ohwell. Lotta kan inte gå på Neostalgia, för hon är i London då. Drattans jänta, att sticka till London bara för att slippa gå ut med mig!

Nu skall jag lägga över TMNT Theme i min mobil som ringsignal. Sedan får alla i världen gärna ringa mig, men jag vill inte svara, jag vill bara parta och sjunga med.

Freakshowette

So... Ville kind of fick mig att tycka att det är en bra idé att gå på Nine Inch Nails-konserten i augusti, så ja. I'll be there. Så alla som vill ha en autograf eller en kram (av MIG, inte av Trent!) kan ju säga till så att jag vet att jag måste gömma mig ;)

Jag gör alltså följande publika framträdanden i år:
 • Sweden Rock Festival
 • Nine Inch Nails

Jag är så kort och rolig och gotländsk så ALLA borde ju vilja hälsa på mig!
I be the zombie and you be the brains for me to eat.
Puss på er, godingar ;)

Sex on the phone -I'm so alone

Dagens outfit (förlåt, men det är ju så kul :P)

x Svart klänning med massa små vita prickar
x Rött lackskärp
x Röda overknees
x Röda naglar
x Röda brillor
och sedan blir det svarta ballerinor till. Det ni!

Lagom apkass bild:


Nu skall jag göra lite skolarbete så att jag inte är helt lost när vi skall gruppa.
Jag vill dock hellre ligga kvar hemma i sängen, se på dåliga skräckfilmer och sova lite mer.
(mina ben ser verkligen sådär gulligt yummy ut på bilden!)

Glufs glufs, säger monstret under sängen

Man vet att det blir en konstig dag när musklerna inte ens vill låta en öppna mobillocket för att stänga av larmet.

Oj, något säger mig att jag borde ha sovit typ tusen timmar till i nättras.
Jag drömde i af att mina bröder stod i havet för att spela tennis med varandra för att Pärlan skulle få gå vidare (vilket helt klart har att göra med att min ena bror har varit på fastlandet och spelat bowling och kvalat in Pärlan i fastlandsserien). Fast sedan visade det sig att de inte var på samma lag så Fredrik ville spela bort Ricard. Mommo satt på en filt i skuggan på stranden och såg sådär allmänt flummig ut, och jag sprang runt och serverade glass.

Men lååååt mig få somna oooom. Jag fryser om brösten.

Idag skall jag gruppa, så jag skall försöka flytta min tvättid till typ tisdag eller onsdag.

Puppy dog tail!

Angående Glen or Glenda, med Ville MSN:

C: Filmen är typ en dokumentär-spelfilm om transvestiter, med voiceover av Bela Lugosi
C: Urrrrh, nu är det bondage med alla halvnakna damer, wtf?!
C: Vad har det med handlingen att göra ÖHT?!
C: Hahahaha, wtf?! Nu är det en skum våldtäktsscen som Bela Lugosi sitter och stirrar på? Och allt avslutas med att han ser lite nöjt lurig ut i sin soffa
C: Det har varit surrealistiska scener i tjugo minuter nu, jag undrar vad han vill ha fram egentligen?
C: Först var det kvinnor som slet av sig kläderna, sedan var det en kvinna som nästan blev våldtagen till tonerna av rysk musik medan Bela Lugosi ser på, nu har kvinnor och män pekat på huvudpersonen och skrikit saker som "puppy dog tail! puppy dog tail! i am a girl, i am nice, you are a boy - puppy dog tail!!" och sedan kom djävulen och pratade lite med honom. Wtf?

What can I say? Ed Wood, helt enkelt.


You had me at zug-zugVille skickar koola bilder på hummertroll till mig.

Do you know that bad girls go to hell?

Jag hittade inte Cry-Baby, så nu ser jag på Glen or Glenda istället, hahaha. Herregud vad jag älskar Ed Wood! (om jag orkar skall nog banne mig se lite mst3k efteråt också ^^)

Jag gjorde ett nytt konto på helgon. Får se hur länge jag stannar den här gången. Vill ni otroligt gärna lägga till mig så säg vad ni heter så glider jag in och snokar runt lite ;)

Du säger nej, men jag vill bara hångla

Sådär ja. Nu är jag hemma igen, nu skall jag duscha och sedan skall jag bädda ner mig med Lilla Gumman och se på Cry-Baby! Traci Lords, Johnny Depp, ljuvliga kläder och sockersöt musik, ungefär vad jag behöver idag :)

Två killar i en ful bil tutade på mig när jag gick från affären. Irriterad. Varför tuta när de inte ens kan se hur jag ser ut? Jag avskyr komplimanger och liknande från folk som de facto aldrig träffat mig och därmed inte VET hur jag är eller ser ut. Det är ju som att säga "Oh, den här glassen är så god!" bara genom att titta på förpackningen. Bilder är alltid falsk marknadsföring; antingen är man snyggare eller mindre snygg i verkligheten. Så det så.

Dagens Kävlingelukter är blommor, försommarkväll och nyklippt gräs. Jag kände mig som Ferdinand när jag gick runt och helt lyriskt samlade dofter i min näsa. Luktkombinationen och vädret fick mig att tänka på när jag som bambiaktig tonåring åkte rullskridskor nere på rampen i hamnen bara för att Magnus och Jocke KANSKE kom förbi. Det var liksom värt att hänga där nere i fyra timmar bara för att få se dem i fyra minuter. Oh, ungdomskärlek, vad lätt allt var... Jag har lust att bli lite tonårskär igen :) Synd bara att det inte verkar finnas så mycket karlar i min smak här. Eller någonstans. De är allt för få.
Det finns en som jag vet att Amanda vouchar för, men han har flickvän ;) (bortsett från det så är han het som fan, otroligt charmig, jättesöt, har sjukt snygg kropp och är väldigt rawrr i sängen. hoho. been there, done that!)

Erhm, anyheww... Duscha, var det jag. Jag bloggar säkert om fler skumma saker sedan när jag ser på Cry-Baby.

Psst

P.S: Jag har uppgraderat mitt bloggkonto för tre månader nu. Jag är så otroligt djävla dödstrött på den där McDonaldsreklamen som snurrar runt överallt. Nu blir det snart reklamfritt, det ni! D.S.

Liebe ist Krieg

Jo, förresten, ett tillägg:

Kan folk typ SNÄLLA sluta tro att jag raggar på dem och VILL KELA med dem bara för att jag pratar och är trevlig?
Jag är en tjej. Att en tjej pratar med en kille innebär inte att hon är intresserad. Är jag intresserad visar jag det på andra sätt än att skämta och prata. Aight?

Minst två var på mig igår och verkade tro att jag tyckte att de var jättesnygga eller något. Eh, nej. Really, I didn't.


Jag har två problem:
 1. När jag inte raggar på folk tror folk att jag raggar på dem.
 2. När jag raggar på folk är det aldrig någon som fattar att jag raggar på dem.

Förmodligen får jag helt enkelt ragga på alla utom den jag vill ragga på, det måste ju vara enda lösningen. Herregud, sådant trassel.

Eat your heart out, darling

Dagens bakfylleoutfit:
x Svarta lössittande linnebyxor
x Blå båtringad trekvartsärmad tröja
x Rosa hoodie med rosa glittriga döskallar

Och det blir banne mig ingen bild på spektaklet, för jag ser så otroligt inte klok ut när jag har håret åt alla möjliga håll (tänk "knullrufs", fast den sorten som uppstår utan att sex är inblandat), jag har sminkrester från gårdagen och jag ser sådär allmänt ...grön ut.

Det var väldigt trevligt att komma ut lite! Jag lyckades som sagt dock bli lite väl onykter på kort tid (en cider, två Screwdrivers och två shots Dooley's. Som sagt: Extremt tom mage) och sedan höll jag mig på vatten resten av kvällen. Mycket vatten! Jag var jätteduktig! Kanske till och med för mycket vatten, eftersom jag varit tvungen att springa på toa typ fem eller sex gånger i nättras. Ohwell. Kanske är det därför jag inte är helt och hållet död idag, så det får det vara värt. Jag har ändå sovit gott, Viktor har en bekväm säng :)

Jag tror att jag skall gå och köpa chips och cola och vara sådär allmänt JÄTTEONYTTIG ikväll. Försöka återställa fettbalansen i kroppen.

Jag har en sådan där sexigt (lol) röst idag efter att jag bestämde mig för att i stort sett inte alls lämna ifrån mig micken igår kväll. Karaoke och en onykter Carina är bara ren kärlek! Jag älskar att sjunga och det blir inte bättre av att jag är onykter och därmed faktiskt struntar i att jag inte alls sjunger bra. Jag har sjungit lite idag också. Först sjöng jag lite på väg till bussen förut, och så sjöng jag lite på väg från tåget, och massor nu när jag kommit hem. Sjunga gör mig glad, låt bli att erbjuda karaoke så slipper ni höra på mig och min skränsång ;D

Ikväll visar de Titanic. WTF? Jag tror att jag får se på lite dvd eller något istället. Orka fåniga romansfilmer. Egads!
Om jag skall äta chips ikväll behöver jag gå till affären eller macken typ NU, för sedan vill jag duscha och dö lite grann. Jag får se hur jag gör.

Jag återkommer med uppdatering av läget. :P

Die earthling, die

Hemma igen. Jag sov hos Viktor i nättras, och kom därifrån vid halv fyra då vi ätit pizza. Mrr, mat. Det är det första jag ätit sedan i fredags. Alltså har jag ett meddelande till mig själv:

Nästa gång du dricker alkohol är det en djävligt bra idé att faktiskt ha ätit något i matväg under dagen.

Nu skall jag klä på mig mysbyxor och allmänna slappbakiskläder. Duscha skall jag också göra, får se ifall jag tar itu med det på en gång eller om jag tar det lite senare.

Tjipp!

Candy candy, baby

När jag lyssnar på "Churist churist" tycker jag att det låter som att de sjunger "godis godis" istället. Det är lite kul. Godislåten av Wumpscut.

Nu är jag klädd för kvällen. Och har till och med lyckats göra något av mitt vilda kycklinghår. Jag går runt och inbillar mig att silvershampoot hjälper; it ain't, men det gör mig lite glad ;D Jag är ungefär lika smart som min hårfärg antyder. Ohwell, ingen skada skedd i att inbilla sig att man ser bra ut! Skadan sker däremot när man börjar ragga på någon i tron att man ser ashet ut när man egentligen bara ser galen ut. Gaaalen, I say!

Eh. Anyway.

Jag skriver nog inget mer idag. Idag är tråkbloggdag. Så kolla länkarna istället, det är kul. KUL BLOGGAR ÅT FOLKET.

Hejdå, ha en gullig lördag!   

Your love can't hurt me

Mm, det där gick nog ungefär så dåligt det kunde. Efter fyrtio minuter började jag rita små teckningar i kladdpappren istället; prick tio gick jag från salen. Jag hade sådan tur att det gick ett tåg tjugo över tio, så jag är hemma redan nu istället för om en halvtimme ^^

Funderar på att bädda ne rmig och sova några timmar, och så gå upp någongång vid ett eller två. Först måste jag dock komma fram till om jag behöver gå på systemet eller inte, för i så fall måste jag panta alla mina flaskor och burkar så att jag får ihop lite pengar.

Jag är hungrig, men orka bry sig om mat. Sova eller köpa sprit, det är vad valen står mellan nu.
Å andra sidan skall jag förmodligen ta tåget hem vid halv ett inatt, och då känns det inte som att jag faktiskt behöver mer sprit än den jag redan har. Jag är ju ganska stashad på den fronten ;) Förvisso är majoriteten av min sprit sådan där jag köpt för att den har snygg flaska = spriten i sig visade sig vara ...inte så god...

Nu skall jag komma fram till något. Jag kommer nog fram till att sova. Sova är knug.

Christfuck

Jag ser ut som en smal galen kyckling klädd i svart. Eller, uh, jag vet inte med det smala. Jag är inte stor på bredden, men jag är ju kurvig så jag ser ju inte ut som en pinne... Jag kanske målar en teckning sedan för att visa. Anyhewww, jag ser ut som en smal GALEN kyckling. Mitt hår är inte alls på lika gott humör idag som igår, ohdamnit.

Nu skall jag räkna småslantar så att jag kan köpa ett äpple eller något sådant, samt en läsk. Så kanske jag till och med lyckas hålla mig vaken under tentan! (men jag slipppppper göra om grammmmatiiiiken!) (dansa skutta tralala)

Wumpscut väcker mig lite. Synd att man inte får lyssna på musik while doing the tent.

Ich bin der Narr dem König

Inte det minsta förberedd för det här.
Hinner inte skriva mycket nu, jag måste gå till tåget om fyrtiofem minuter och har saker som skall hittas innan dess.

Önska mig lycka till trots allt!

Herzfabrik

Njää, nu är jag trött. Mina ögon börjar grumla igen, mitt huvud snurrar lite och jag skulle kunna hugga av min högra hand för att få sova. Jag är dock så snäll mot mig själv, så jag låter mig sova ändå! Godnatt, får se ifall jag orkar blogga klockan sju imorgon bitti (haha, vad skulle jag annars göra? klart jag bloggar då, raringar!) och så får ni under morgondagens förmiddag hålla alla era tummar och klor för mig och Lotta! Vi är små och söta och väldigt rara, så alla borde ju vilja oss väl! Zombielogik.

Ohwell. Nu svamlar jag och det orkar jag inte ens göra ordentligt, så det är dags för mig att ta av alla jobbiga plagg som är i vägen och krypa ner i min otroligt sköna och fluffiga rosa säng. Madrassen ligger fortfarande där den skall, jag kommer att sova gott inatt. Tror jag.

Tjipp och wog!

Med Obstinato på MSN

Eric lär mig dumheter:


Fortfarande i kategorin "förolämpningar":


ÄNTLIGEN en felsägning från Eric!

Wollen Sie bitte mit mir bumsen?

Egentligen är mitt hår ganska snyggt. Jag klarar faktiskt av att pull the cartoon-look, i alla fall så länge jag är sminkad. Annars ser jag bara skum ut, men just nu ser jag banne mig fuckable ut. Nästan. OHWELL.

Jag skall plugga, men orkar inte. Vill inte. Jag lyssnar på Schandmaul och vill dansa. Rundherum ins helle Feuer, rundherum im wilden Tanz. Tentan kommer inte att gå bra ändå. Jag är pepp på allt annat än tenta.

Annorlunda. Något sprack men det lagades och då är allt frid och fröjd igen. Barnsligt solsken efter regn, det är vad jag är. Men ibland behöver man få gråta lite. Ibland är tårar förlösande.

Eric skickar dumheter på MSN. Mycket bra. <3

Lord Knubbdäck

Ikväll blir det carbonara för tredje gången den här veckan. Snart blir jag tjock på allvar.

Jag har hämtat upp silvershampoot ur källaren. Skall laga mat och sedan duscha, sedan skall jag panikplugga och sura över att jag inte har panikpluggat tidigare idag. This tent will be bad, som man säger. (svengelska ftw!)

Kävlinge luktar jord. I affären luktade gubben före mig massor av herrparfym (av den dåliga sorten). Min lägenhet luktar värme. I badrummet luktar avloppet illa igen, något som står mig upp till öronen i irritation. Jag vill ha trevliga lukter omkring mig. Min säng luktar jag. Min hud luktar solsken.

Min dator spelar Graves för mig. Det är allt jag behöver.

King of the Cannibals

Dagens framsteg: Att inte låta Förtvivlan författa min blogg.
En del bråk (eller vadhelst man vill kalla dem) kan vara uppfriskande och få en att förstå. Jag önskar bara att folk kunde bitcha mot mig oftare (well, egentligen inte) så att jag fick mer feedback. Jag kräver inte positiv feedback, jag vill bara VETA. Som när man bakar pizza; hur fan skall jag kunna veta att mina pizzor inte uppskattas av kunderna om kunderna aldrig säger ifrån? Hur skall jag någonsin kunna bli bättre om ingen någonsin pekar ut mina fel och ber om förändring?

Det sägs att jag är för fördomsfull. Jag håller delvis med. I vilket fall som helst får det stå mellan personen i fråga och mig. Det ger mig saker att tänka på, klura över, försöka göra något åt. Vi behöver alla små hobbies och projekt att syssla och pyssla med; jag har mig själv och mina issues.

Min problemkategori behöver fler inlägg. Jag hade kommit på ett bra problem att bearbeta tidigare idag, men det har totalt fallit mig ur minnet. Får se ifall det dyker upp igen. Att skriva ner saker gör dem verkliga för mig. Svart på vitt (eller vitt på svart, om man nu skall utgå från vad som står i bloggen) och plötsligt existerar orden och deras innebörd.

Det är dags för mig att sminka mig (mitt smink försvann medan Förtvivlan regerade) och gå upp till Ica och köpa något att äta. Jag vet inte vad. Jag är inte sugen på något, och min tunga känns svullen. Men om några timmar kommer jag att ångra att jag inget ätit.
Jag minns att jag hade lyckats få rutin på mitt ätande i höstas. Kvällsmat åts någongång mellan sex och sju varje kväll, jag åt aldrig något (ens godis) efter nio. Lunch och mellanmål åts regelbundet. Det var bra. Jag får försöka få igång en sådan rutin igen. Rutiner är bra för mig. Schema och bestämda tidpunkter.

Magen är tom och huvudet är fullt. Ibland är det tvärtom. Jag vet inte vilket som är bäst för mig.

It's hurting for the first time

Det finns en del saker jag är känd för. Jag har ingen balans whatsoever, petar man på mig ramlar jag omkull. Jag kan somna när som helst och hur som helst och vaknar inte no matter what. Jag kan prata tills folk går ifrån mig i ren panik. Och så är jag ganska klumpig. Sistnämnda är en sak jag har haft nackdel av på jobbet, minst sagt. Jag är bra på att skada mig själv, om man så säger.
De mest minnesvärda skadorna från min tid som pizzabagare är som följer:
 1. Det L-formade ärret jag har på min handled efter att jag råkade lägga emot den på en kaffebryggare som stått igång på högsta värme i tretton timmar. Det tog ett par dagar innan det slutade brinna i armen på mig, men nu har ärret börjat blekna så jag slipper gå runt med ett osexigt L på armen. Jippie!
 2. Allehanda blåmärken på lår och höfter efter att jag alltid lyckas springa rätt in i a) dörrposten mellan köket och kassan eller b) handfatet i köket. Exempelbild på dörrpostblåmärke och exempelbild på handfatsblåmärke. (blixten har förtagit en stor del av det knallgullila på sista bilden, blåmärket var värre än det ser ut!)
 3. På min högra handled finns fortfarande kvar ett ärr efter den gången då jag skulle fritera en djupfryst panerad rödspätta. Folk är dåliga på att ställa in saker i frysen så de tinar upp och fryser sedan fast i varandra. Jag var tvungen att få isär två elaka rödspättor, de lossnade snabbare än jag trott och jag råkade dra ena rödspättan över hela min handled som genast började blöda. Tänk er att sandpappra handleden, så har ni nästan koll på vad jag gjorde.
 4. Då jag är överkänslig mot mjöl börjar jag alltid nysa av att baka pizza. (ja, skitsmart att jobba som pizzabagare då, inte sant?) En av de värsta nysattackerna fick mig att ta mig utomhus för att få syre och kunna sluta nysa. Jag satte mig på ett gäng lastpallar men nös så kraftigt att jag föll av, vilket jag då tyckte var fruktansvärt roligt, så jag sprang in och ställde mig bakom köksluckan för att berätta för min bror. Han stod i kassan, så jag stod där och småfnissade lite för mig själv medan jag väntade på att han skulle bli klar med kunderna. Sedan nyser jag igen. Kraftigaste nysningen EVAH. Jag viker mig nittio grader av kraften, och slår därmed pannan stenhårt i stålbänken framför mig. PANG! Jag blev jätteyr men samtidigt oerhört road, började skratta tills jag grät och satte mig ner på golvet för att inte svimma. När min bror äntligen kom bort till mig satt jag och hulkade med en bula stor som ett ägg i pannan. Jag slutade nysa, i alla fall.
 5. Jag har fått fritösolja och kokande stekfett på händer, armar och i ögon ett antal gånger. Det gör ont.


Nu kommer jag inte på fler roliga skador jag haft för mig, så nu skall jag berätta om kunders och arbetskamraters skador istället.
 1. Pablo brände upp hela handleden på pizzaugnen. Hans brännsår var lika stort som en av mina händer, och eftersom det var innan jag fått lära mig baka pizza så jag kunde inte byta av honom. Har man bränt sig vill man INTE stå i närheten av en 300 grader varm pizzaugn, tro mig.
 2. Roffe skulle plocka upp ränngrindarna åt en familj på en bana, men hittade inte krokredskapet. Därmed fick han för sig att det var en jättebra idé att dra upp ränngrinden med SITT FINGER, vilket vi absolut inte under några omständigheter får lov att göra. Det slutade med att han klämde sönder fingret och fick åka ner till akuten och sy. Snyggt jobbat.
 3. Kunder uppmanas när de skall köra Laserdome att INTE springa, eftersom rökoljan gör golvet livsfarligt halt och det är inte alls bra att ramla omkull i en lokal där allt är trä eller sten. Pappa hade en grupp ungdomar som skulle köra därnere, och sade åt dem att inte springa. Nej nej, sade de, öppnade dörrarna, gick demonstrativt in - och började springa. Innan spelet ens hunnit komma igång kom en snubbe ut med spräckt ögonbryn, för det första han gjort var att springa rätt in i väggen. SMART.
 4. En sak som fick mig och Berndt att skratta så mycket att vi var tvugna att gömma oss var när det kom en far och en son och spelade bowling hos oss en sommar. De skrev in sig i datorn som "pappa" och "Emrik" och jag och Berndt kom fram till att Emrik nog är det fulaste namnet någonsin. Sedan skulle de spela. Pappa slår, allt går bra. Emrik skall slå, men har inte alls fattat att man INTE SKALL SPRINGA UT PÅ HALVA BANAN, så ungen gör en bakåtvolt och slår bakhuvudet stenhårt i banan. Jag springer ut i köket, Berndt springer in i bowlingbåset, och där står vi tills vi slutat skratta. Förlåt, men det var ju roligt.

I can't breathe, I'm choking on my lungs

Nu skall jag äta mat. Min mage skriar hejvilt och det gör mig lite nervös. Tänk om den lyckas övertala zombiehjärnan att det är en bra idé att börja knapra på mina spetiga armar eller något? Alltså är det dags för förtärande av rostat bröd med ost eller skinka eller whatnot på, och sedan skall jag läsa vidare. Det är dock SKITTRÅKIGT och jag börjar allvarligt talat tappa intresset av det på allvar. Vilket, det säger sig själv, inte alls är bra. ALLS. Men orkaaaa.

Jag behöver sju poäng till innan hösten drar igång. I sommar läser jag 15 poäng nazihistoria, innan dess skall har vi kvar typ 8 poäng av svenskan. De där sju poängen får jag ju ifatt någonstans. (och det är helt uppåt väggarna fel att jag låter sådana här tankar figurera i min lilla kycklingblonda skalle, för det slutar med att jag ger upp och stagnerar och tycker att allt löser sig ändå) (det gör det ju, men meningen var ju aldrig att jag skulle GE UPP. bad zombie)

Mrr, så, mat nu i alla fall.
Sedan skall jag posta deklarationen och typ hitta något att äta till ikväll. Frågan är bara VAD. Mat går på iaf tjugo spänn, jag undrar om det är ekonomiskt försvarbart. Förvisso har jag tre kassar med pantflaskor och en fjärde på gång (det finns pant överallt i min lägenhet, i synnerhet efter mitt födelsedagskalas) (jag får ha fest oftare, det innebär att jag får pantpengar!) så om inte annat får jag knalla runt som en skum baglady och skaffa pengar med hjälp av all min pant. DET ORDNAR SIG, egads.

MAT.

Bimbo chick

Dagens outfit:
Svart tee med texten "FOR THE HORDE! Undead Mage" framtill och "Hail the Forsaken!" baktill. Nu spelar jag Bloodelf Mage, så det kan gå.
Svarta linnebyxor, halvsnyggt lagade efter att de gick sönder när jag blev påcyklad av en snorunge.Och så lite bonusbilder:

Kycklingblond FTW!

Alltså... Notera vilken otrolig skärpa det blir i bilderna med min nya kamera! Jag är helt pixelkåt, egads, hade jag vetat vilken skillnad några pixlar kunde göra hade jag ju bytt upp mig till bättre kamera för länge sedan! Whee!
Detta är för övrigt oredigerade bilder, eftersom jag är lat och måste plugga. Snyggare än såhär ÄR jag alltså inte, hoho. (i synnerhet inte så länge jag har gult hår, haha ^^)

I'm a perfectly normal necrophiliac

Ohwell. Nu har jag gjort mitt slöbloggande för dagen. Skall försöka ta lite kort på mitt kycklinggula hår sedan, och min fina Horde-teeshirt som är dagens klädsel tillsammans med mina favoritbyxor i svart linne ^^

27 timmar musik i min playlist; jag tror att jag klarar mig ett tag nu ;)

Ni är ytterst välkomna att skicka uppmuntrande ord via MSN (jag lär ju kika förbi ett antal gånger, hrr) eller sms! Plugga är dödstråkigt och gör mig väldigt sömnig, så roliga saker kanske piggar upp mig lite. Om ni av någon anledning känner att ni verkligen behöver mitt telefonnummer, förklara varför på MSN så får ni det nog. Om ni av någon anledning känner att ni verkligen behöver mig på MSN, förklara varför här i bloggen så lägger jag nog till er. Är jag inte snällaste Zombien i stan, så säg!

...hungrig.

Zombies ovärderliga tips

Det finns musik som kan få ens humör att vända typ sådär 180 grader innan låten ens kommit halvvägs igenom. Jag kommer bara på en handfull låtar nu, men det är ju en bra bit på vägen!
 1. Dschinghis Khan - Moskau. Gärna med videon till! Kom igeeeeen, ingen kan sura till tonerna av tysk schlagerdisco! Seriöst. Den här är väldigt catchy, texten äger allt och alla och dansen är så djävla bäst <3 [klick]
 2. Danny Elfman/NMBC - Poor Jack. Jack har just förstört hela julen och står och är emodeppig på en kyrkogård. Sedan ändrar han sig, och det är hela den grejen som är så fin. Egads, kom igen, lyssnar man på denna när man deppar så hänger man snart inte läpp längre! Inte jag i alla fall. ...är jag för enkel? o_O [klick] Triumf!
 3. Misfits - This Island Earth. Bygger långsamt upp sig mot sin otroligt rara refräng. Man måste ju le, den är så fin <3 [Skum snubbe som gör en halvdan och inte helt bra cover, men ni får en aning om den iaf: klick] (egads, snubben har inte alls samma kapacitet som min käre Graves!)
 4. Sist, men inte minst: Rathergood - We like the moon. MED VIDEO. Behöver jag verkligen förklara denna? ;) [klick] Alltså, blir man inte glad av denna så är det tyvärr kört, då blir man aldrig glad.

  Scenario (och detta är taget ur verkliga livet) på ICQ:
  Carina: Jag är helt förstörd, Patrick har varit otrogen och jag vet inte var jag skall ta vägen.
  Eric: Men vännen då *insert tröstande ord samt allmänna hotelser åt otrogna idioter här*
  Carina: Snyft snyft buhuu
  Eric: Mendu, kolla det här! *insert länk till rathergood - we like the moon här*
  Carina: Oh, nu är jag gladast i världen igen! Screw Patrick, hans hår luktade ändå äckligt. Dansa dansa!
  Eric: Ahyeah!

  Konversationen är lite fingerad, det var gawddammit tre år sedan!
  (och ja, det luktar inte alls gott med hår som är dåligt tvättat)

A perfectly nice way to spend a friday (or is it?)

Dagens plan:
 • Sätta mig tillrätta i sängen och läsa Språksociologi en gång. Ha en bra men inte distraherande bra playlist igång (Får bli mest Yuki Kajiura och Chris Vrenna, Za Frûmi och Urfaust, tror jag) och läsa de partier jag behöver lägga extra tyngd på högt.
 • Äta lunch av något slag. Förslagsvis mackorna jag har, så att de inte går ur datum.
 • Läsa klart om jag har något kapitel kvar.
 • Gå till Coop, posta min deklaration till pappa, samt fixa kvällsmat.
 • Läsa igenom de viktiga styckena igen. Att läsa hela boken en gång till vore onödigt, då mycket av det som står i den är helt irrelevant inför tentan. Kan skriva ner några småsaker på papper, som t.ex. change from below och change from above.
 • Äta kvällsmat.
 • Kika lite i WoW, alternativt hänga på MSN.
 • Läsa mer i boken.
 • Sova.
Oh, jag förstår att ni ALLA vill byta dagsplan med mig, inte sant? Mm, eller hur...
Jag vill köpa godis eller något, men jag har väldigt lite pengar kvar till mat så jag får snåla. Skall se till att kolla hur mycket jag behöver till räkningar denna månad så att jag kan få pappa att fixa över pengar i helgen, så har jag råd med käk på måndag. Yay!

I will love you to death

NP: Bloodsucking Zombies from Outer Space - A deeper shade of red

Prrrmrrrrfrrr, förstå hur otroligt underbart bäst och godast jag kan få sova när jag har orkat ha madrassen till rätta! Jag märkte skillnaden redan när jag gick till sängs igår, det var sådant stor skillnad att lägga sig på en madrass där man kan slappna av annat än en madrass där man måste anstränga sig för att hålla sig kvar!
Minns bara små fragment av drömmar, men jag har sovit så gott så det gör inget.

Nu skall jag klä på mig lite, och sedan sätta mig i sängen och komma igång med mitt pluggande.

Mrrr ^_^

So come lie next to me, 'cause you and me are one

Jag är väldigt sugen på att spela tv-spel. Men mest behöver jag få kramas med någon som vill kramas med mig. Dela värme ett tag, andas intill någons hals och gömma mig lite. Det hade varit fint. Men tv-spel duger också. Synd att jag inte orkar koppla i mitt SNES.

Jag är trött. Jag borde plugga, men istället har jag hängt vid min dator hela dagen. Ja, det är ju bra. Duktig Zombie, nu kan du vara stolt över dig själv.

Ohwell. Dizzyfied sleepyness är inte det bästa och jag surar ändå bara, så jag might as well krypa ner i min säng (efter att jag rättat till madrassen!) och hoppas att jag får besök av någon raring i mina drömmar inatt. Då vaknar jag glad och kan koncentrera mig på att läsa Språksociologi, kapitel 2-9, två gånger om.

NP: Rammstein - Rein Raus, prrr.

Depposaurus Rex

Jag tappar greppet om mig själv. Jag behöver få säga de där orden jag varken vågar eller orka säga, de där orden jag är så rädd för. Jag behöver folk mer än folk behöver mig, och jag vet att ni blir sura när jag inte vågar lita på hur starka våra band är. Men vad skall jag göra? Vad skall jag tro? Gång på gång blir jag skriven på näsan hur naiv jag var igen, hur dum jag var igen, hur illa det är att våga tro på folk.

Det går neråt ikväll. För mycket som stressar och drar i mig.
Och så jämförelsen. Detta är precis samma sak som jag haft att göra med dagligen i tre år. Samma falska känslor, samma utnyttjande av ord som skulle kunnat vara något annat, samma sätt att tro att man uppfattas på ett sätt när jag istället bara dras åt motsatsen av det. Det roar mig inte, det gör mig osäker på mig själv och får mig att tappa tillit. Tro mig, jag är så fruktansvärt trött på det nu.

Att andra ser på mig som de gör får mig till slut att se mig själv i deras ögon. Jag är kanske precis så liten, ynklig, svag och korkad som de antyder? Jag vet inte. Jag tappar mig själv, säger jag ju.

Ni gör bara skada. Och samtidigt vill jag inte släppa taget om er heller, för tappar jag er och mig själv, vem finns då kvar?

Lagom emo. Skitsamma. Det är bättre imorgon igen.

Too much for my thin shoulders

Jag blir tokig. Tankar, tankar, tankar. Jag tänker i cirklar och jag tänker åt fel håll och ibland tänker jag inte alls.
Jag känner mig riven itu, sliten åt olika håll och allt grundas i i stort sett en sak. Och jag kan inte prata om det här, för alla är inte rätt mottagare av viss info, av visst innehåll. Mitt och inte ert. Ibland alldeles för mycket för liten Zombie.

Moody.

Vilsen, irr och allmänt ARGH, typ.

Ladykiller? So kill me now.

I'm on a path of self-destruction

Inte riktigt gjort vad jag borde göra idag. Jag har blekt håret två gånger, det är bimbogult nu. Skall låta det vila ett par dagar eller en vecka, och sedan färga det på riktigt. Skall hämta upp mitt silvershampoo ur källaren imorgon och se ifall jag kan få ur de gula tonerna. Jag vet inte hur pass mycket det tar per tvätt dock; en vecka med det kanske inte alls är tillräckligt eller ens får det att skiljas i nyans? Vi får se :P

Tillsvidare ser jag extrembimbo ut. Det roar säkert någon! Kanske. Annars slår de mig, eller kastar småsten i huvudet på mig när jag går runt i Lund. Ack, det vore illa!

Jag har inte alls pluggat, var min poäng iaf. Jag ser inte riktigt fram emot den här tentan. Morgondagen skall ägnas åt att läsa boken igen samt då och då upprepa saker oralt som verkar viktiga. Säger jag saker fastnar de lättare än om jag bara läser dem. Detsamma gäller förvisso om jag skriver saker, men det går snabbare att säga det än skriva det. Plus - orka läsa anteckningar sedan! Jag skriver för slarvigt ibland, inte bra.

Nu skall jag slö-WoW:a lite och sedan sova. Jag är lite sleepy och väldigt gulhårig, OCH jag skall fortfarande fixa iordning min madrass.

Money makes the world go around

OMG, dagens bra:
Logga in på WoW, fått nytt mail från AH:
285g för min [Disgusting Oozeling].

Nu är jag rik :)

Zombie söker sugardaddy (a match made in heaven)

Denna skall jag köpa nu i månaden som kommer, det är BESTÄMT. Den kommer att gå på ungefär 800:- med frakt och allt, men då blir den också uppsydd helt och hållet efter mina mått och kommer att sitta perfekt, så det är det lugnt värt.

Tack vare Elenaria har jag nu hjärtat i halsgropen och ett väldigt stort begär efter följande plagg (dina länkar gör ont i mig, raring :P):
 • Något för min sailorfetisch. Jag vet inte varför, men jag älskar sailoroutfits, och denna är något av det snyggaste någonsin.
 • Det här är en korsett jag dreglat över tiofaldigt tidigare. Den är så sjukt snygg att jag får problem med min andning av att se på den.
Utöver de plaggen Amanda fick mig att åtrå så känner jag mig även bisarrt attraherad av denna vinterkappa, som jag KOMMER att köpa under sommaren/förhösten såvida jag inte mot förmodan hittar en snyggare. (yeah, right)

Så. Klänningen och kappan kommer jag att snyfta fram pengar till själv (Snyfta? Skratta! Glädjas! ÄLSKA!) men de andra plaggen är liiiite ur min price range.

ALLTSÅ: Jag söker en sugardaddy. Någon som inget hellre vill än skämma bort mig med vackra korsetter, skor, klänningar, tyger, möbler, kjolar, underkläder, Michale Graves och så vidare. (eller vad då, kan man inte köpa Michale Graves? Attan!)
Vad jag erbjuder i utbyte är ett väldigt välklätt exemplar av mig själv; Zombie, lagom ung, mycket kelig, bra på att laga mat, bra på massage, perfekt trophy wife, städar gärna och pysslar runt med det mesta, är oerhört trogen (förutom om du köper Michale Graves åt mig, då kan jag inget lova!), har utsökt klädsmak, är väldigt charmig och har mycket bra humor.
Du måste vara snygg, rik, trevlig och charmig, och ha snygg kropp. Sedan är det en deal :)

In the land of the blind the one-eyed is king

Den här bilden skickade Victor igår på MSN (skägg-Victor alltså) och den var så söt så jag lägger den här for all to enjoy:


I put a spell on you

Lund luktar gris idag. Jag och Lotta har hängt på stan och stört oss. Vi har även ätit lunch, varit i specialbh-affären där jag köpte en bh för 225:- (det var rea, den kostade egentligen 299:-) samt gått runt och frusit. Jag har lärt mig den hårda vägen att man INTE skall ha jättekort plisserad kjol när det stormar ute, så i fortsättningen får det bli pennkjol eller jeans.

Grupparbetet var... snabbt överstökat. Vi kom fram till fyra punkter att prata om, och skall nu var och en för sig leta information om dem tills måndag. Ja, det kommer ju att gå bra ;P Ohwell.

Nu skall jag bleka håret och spela lite WoW. Jag vill bli 52 idag. Skall dock plugga lite och fixa lite samtidigt jag fixar håret, det går för snabbt för att jag skall hinna göra något engagerat i spelet under tiden, så bäst att låta bli.

I miss you so bad

Det har blivit den nittonde igen. Jag vet inte ens för vilken gång i ordningen, jag har tappat räkningen. 21:a månaden?
I vilket fall som helst så koncentrerar jag min kärlek på Anna idag. Saknar henne fortfarande så mycket, det finns fortfarande så otroligt mycket jag vill säga och göra. Det blir lättare månad för månad, men det blir aldrig lätt. Hon finns ju alltid där. I mitt hjärta, på min vägg, i mina tankar.
Älskade syster.

<3 <3 <3 <3 <3 <3

It's killing time every day

Dagens klädsel ser mest ut som ett kaotiskt hopplock av vadhelst som fanns nära till hands. Det fanns någon tanke bakom det hela, men min hjärna gick till sängs igen så jag har svårt att komma på motivationen just nu. Svarta strumpbyxor, svart/grårandiga overknees, grå kjol, svart polotröja och svart överdragströja med gråa stjärnor. Så... Väldigt svart och grått. Matchar det grå vädret därute, om inte annat.

Idag skall jag köpa blekning och hårfärg och göra något åt mitt tråkiga huvud. Jag är trött på att inte se klok ut, och jag har fått för mig att en stabil och genomgånde hårfärg kan göra något åt motsatsen av det hela. Få mig att se klokare ut, alltså. Behöver räkna på hur mycket mina räkningar går på idag också, så att jag kan få över pengar till det ASAP. Och... jag tänkte ju... köpadendärklänningenockså. Den från eBay. Den är ju så pretty! Hur kan en flicka säga nej med hjärtat i behåll?

Dead girls don't say no.

Jag vill ha fler nördtröjor. Får se ifall jag kanske kan hitta några roliga att beställa nu i månaden som kommer också. Det finns ju den fina hoodien med tärningar och texten "choose your weapon" på, den är fin. Horde-tröjor hade också varit bra. Och kanske en sådan där "t-shirt +1". Det är inte så många som har sådana, nähmlich. (jag vill ha den där hitlertröjan också, men den har de ju slutat sälja på tshirthell nu :()

Jag behöver fortfarande skaffa ett soffbord... Får göra det i maj sedan, när mamma är nere och hälsar på mig :)

My crawling skin fucking tickles

Idag är en dålig dag för nekkidness, det kryper i min hud. Små små iskalla fötter, små små iskalla djur. Slingrar, tassar, krälar, och huden kittlas av kyla. Bargh. Jag måste ha tappat täcket i sömnen (ytterligare en nackdel med den kassa positionen av min madrass, täcket ligger halvvägs ner på golvet också) eller sådant. Varmast är jag alltid i sällskap med någon annan, då blir hela världen nästan för varm (men för kall om jag tar av täcket!) och jag undrar om jag någonsin kommer att hitta någon med samma temperatur som jag? Någon som ger lagom värme, istället för fungerar som ett överhettat element för mig? Det hade varit fint. Fast de överhettade elementen är fina också <3

Kläder, var det ja. Min hud föredrar värme just nu, något som jag inte kan skänka den här framför datorn.
Ahyeah.

Tell them I feel fine

Drömt massor av konstiga saker. Jag var i någon affär med Fredrik och Ricard för att köpa julklappar, så jag och Ricard smet undan lite för att hitta något åt Fredrik. Ricard hittade något han ville ge honom, så jag gömde det i min kasse så länge. Sedan var jag på middag med Grency, eller med Tobias, och hade en ekelhafter schlammling på magen vilket gav mig panik (jag har fästingfobi, den lättades INTE av att odjuret var lika stort som min mage). Tobias lyckades ta bort djuret, och sedan försökte jag fly genom Visby Innerstad eftersom Grency ville döda mig. Han jagade mig med pistol och jag flydde. Sedan kom jag till någon fest som var uppe vid Norderport typ, där Tobias var igen, och typ... Cajsa... Och sedan vaknade jag. Ja, bra att jag drömmer mardrömsrelaterade saker om mitt rare pet drop. Hm.

Lagom trött, jag MÅSTE lägga madrassen till rätta inatt. Man sover bättre när man inte ligger halvvägs ner på golvet. Är nog därför jag vaknade till tidigare; vid 06:40 stirrade jag på mobilklockan och somnade om. Jag vill gärna somna om nu också, men det är inte riktigt en smart plan. Klockan elva skall jag sitta på tåget till Lund, och sedan skall jag sitta på SOL i en evighet och tralla.

Det verkar vara mulet och kallt idag. Får se till att hitta en varm outfit då...

The candle flames licks her lips

Tre timmar från lvl 52, det får jag göra något åt under morgondagen när jag skolarbetat klart. Körde Sunken Temple med Muajihwe och Gothgirl. Epics droppades av bossen men en pala i gruppen ville needa och vi var snälla. Jag fick nya byxor, de är ljuslila, och en bra trinket. Ta länken till Armory och kolla om ni är nyfikna, jag orkar inte länka igen.

Nu skall jag läsa lite, sedan sova, och imorgon är jag ganska frånvarande på grund av skolarbete med Lotta och Magnus. Idag har jag haft nästan 150 besökare. Fler och fler för varje dag den här veckan! Hej svej, och allt sådant.

Ohwell.

Sovdags för sömnig Zombie.

Onödig lista

Hur många signaler tar det innan du svarar i telefonen: Jag har en låt som ringsignal. Jag brukar svara någostans på "and it doesn't matter much to me, as long as it's dead" (Gissa låten? ^^)
O.C eller One tree hill: Sett OC en gång, det var skit. Sett One tree hill en gång, det var skit.
Ute eller hemmakväll: Vilket som är lika trevligt om jag har sällskap. Gå ut är kul, då får man klä upp sig :)
Gillar du katter: Ja, men jag är allergisk.
Salt eller surt? Salt
Vad har du på dig: Jeans, teeshirt
Tvingas rösta på Bush eller aldrig någonsin få äta popcorn: Jag kan offra popcornen. De stal ju en bit tand av mig! Morr gruff!
Britney eller Christina: Christina, hon är snyggare.
Favoritkarusell: Virvelvinden, fast sedan blir jag jätteillamående.
En tesked var eller en tesked bajs: Ewww, jag skulle nog hellre döda mig själv först.
Favoritfilm: Zoolander, Cannibal the Musical, Blast from the Past, Airheads
Dröm: Bli jätterik så att jag har råd med mängder av skor, kläder och korsetter!
Prickigt eller rutigt: Prickigt. Eller rutigt. Argh. Båda duger.
Mary-Kate aller Asley: Pest eller pest?
Har du barn: Nej.
Vilket namn står på ditt födelsebevis: Carina Ulrica Hellberg
Smeknamn: Ina, Knubbis, Tjockis, Slampa
Favoritfärg: Rosa? ^^
Piercing: Hål i öronen.
Tatuering: Nej, men det hade kanske varit kul...
Födelseort: Visby
Vilka länder har du varit i: Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland, Frankrike,Italien, Spanien, Grekland, Österrike, Holland, Estland, Portugal, USA, Vietnam, Thailand.. Jag glömmer något nu känner jag.
Färg på strumporna: Svarta med döskallar och hjärtan. Ja, det är ju en normal kombination...
Bästa semestern: Kreta på mammas fyrtioårsdag. Volleyboll på stranden varje dag, snygga pojkar att leka med...
Favoritmat: Kött, kött, kött, pasta, kött, smörgåstårta och kött.
Senaste låt du lyssnat på: Bloodsucking Zombies from Outer Space - A deeper shade of red (väldigt fin låt, för övrigt)
Tandkräm: Men orka kolla efter :p Colgate eller något.
Favorit TV-program: Frasier <3
Favoritrestaurang: Torgkrogen, eller Valvet med Lotta :)
Tycker inte om: ORKA RABBLA. Jag gillar inte det mesta. Så det så.
Sport att titta på: Bowling om det är IRL, annars ...uh... konståkning.
Snabbmatsrestaurang: Nejtack.
Senaste sjukhusvistelse: Uh... um... 2005, när jag sågat mig i fingret.
Det vackraste som finns: Sovande män ^_^
Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då? Jag skulle åka på kelresa och träffa alla mina raringar!

Ekelhafter Schlammling

Klicka här och här.

Folk är som tokiga efter den! Och nu kan jag inte bestämma mig för om jag skall sälja den eller behålla den. Skall farma fler oozes då, de verkar ha bra drops överlag, men... hoho, enligt Allakhazam är droprate 0.00% ;) And I've got one! CRY FOOLS! Eller make offer om ni är på min server :D

Jag skall prova att lägga upp den för 250g senare, det hade ju varit så äg om folk hade köpt den så dyrt :D


Igår fick jag för övrigt detta svärd och sålde det idag för 25g. Får fortsätta mangla saker i Felwood och se ifall fler roliga saker droppas :)

Girls want to talk with the girls

Efter att ha avslöjat alla mina hemligheter för Marielle MSN funderar jag nu över om jag skall orka ta på mig något som värmer bättre än mina minishorts och sedan gå iväg till Coop (eller Ica, Ica är närmre) och köpa något att äta ikväll.

Vad har vi pratat om?
Slampor, manipulation, sex, mer sex, ännu mer sex, raggning och pojkar. Typ så. Sådana konversationer är de bra konversationerna!

Vad mer kan jag säga?
Eric gjorde en karaktär på Stormreaver trots allt, och under den halvtimmen jag var online samtidigt som honom gnällde han konstant över namn, finska spelare, pvp i allmänhet, att horde är fula, att alliance är bättre, att man inte kan rp:a på en pvp-server, att servern verkar helt dum i skallen, att han irriterar sig på folk som säger lol och att han irriterar sig på att spela pvp. Så jag sade åt honom att logga av, och det gjorde han. Egads, jag sade ju åt honom på msn förut att det inte var någon idé för honom att göra en karaktär eftersom han redan DÅ var otroligt negativt inställd till det hela. Mupp!

Jag är väldigt sugen på att bada. I havet, alltså. Idag är en kall dag och det är för tidigt på året, men jag behöver havsvatten. Jag trivs som en sjöjungfru i havet. Dyka, bubbla, plaska, hoppa i vågor, jaga solkatter, simma och bara vara :) Som en liten badnymf.
En vacker dag skall jag våga nakenbada. Det verkar väldigt fritt, och när jag föreställer mig hur det är verkar det jättebra. Man slipper tunga kalla badkläder, och man kan vara lite mer sådär... ett med naturen, som Moffan sjöng.

Nu skall jag leta kläder och kidnappa mat. Mrr, mat... ätaaa...

What can sex do for you?

Dagens junkmail:Sex can add excitement. Det ni!
(jag har tagit bort hans mailadress)


Jag skriver för lite om sex. Jag får klura ut lite smarta grejer och skriva dem här sedan. Så har ni något att se fram emot! ...eller något.

Vi kan köra lite Fråga Zombie! Lämna lite frågor i kommentarsfältet till det här inlägget så får ni pedagogiska zombiesvar sedan!

Kiss my stormy brain

Gröna ögon:

Jag har inte påstått att jag är snygg numera ;)
(och här var jag ungefär så rödhårig man kan vara utan att se ut såhär)

Fluffy fluffy bun-buns!

Kind of Dagens outfit;
Vit teeshirt med texten "I am your worst nightmare"
Minishorts
Vitt band i håretSåhär ser jag ut ^^
Behold mina rosa lakan i mitt rosa rum!

Jag försöker lära mig att använda min kamera på avstånd nu. Bilderna blir ju inte så bra, men övning ger färdighet!
Stativet kom alltså idag. Det är pyttemini! Förvånas över att kameran faktiskt KAN stå på det utan att ramla omkull.
Min kamera får mig att se tjock ut :P För övrigt tänker jag banne mig köpa mer blekning till håret, det ser inte alls ut som det skall och här på bilden ser det över huvud taget INTE blont ut. Det ÄR blont, mest intill hårbotten, men ...gnurrrfh!

Dagens surpuppa är för övrigt en viss mamma Eric som envisas med att gnälla över ungefär ALLT som finns att gnälla på angående Stormreaver. Namn, folk, raser, klasser, ALLT. Sedan gnällde han lite över Argent Dawn också. Gnällnisse. :P

They only want you when you're seventeenJag undrar var i hela fridens namn alla de här supergamla bilderna på mig finns?
Ida, älskade, ingen chans att du råkar ha en massa urgamla bilder på mig sparade någonstans?
Jag var ju så darling när jag var sjutton :)

I am too scared to close my eyes

Webcomics jag läser och kan rekommendera:
 • Goblins - Life through their eyes - En väldigt snyggt tecknad serie baserad på rollspel. Spelar man inte rollspel kan det vara svårt att hänga med i vad det går ut på. Nördserie nummer ett :) Fick länken av Dan, ursprungligen.
 • Penny and Aggie - Highschool-comic om två tjejer som avskyr varandra. Även denna vältecknad! Länken råkade jag nog snubbla över självmant...
 • Megatokyo - Jaja, klassiker. Två nördar i Japan, och deras tjejproblem, datorproblem och allmänna problem. Länk från Piipi/Anders. Följt denna i ...um... fem år nu.
 • Seraph Inn - Skrämmande snyggt tecknad serie, nu inne på sista kapitlet. Länken hittade jag när jag röstade på en annan serie.
 • Cyanide and Happiness - Uppdateras dagligen. Precis min sorts humor ^_^
 • White Ninja - Även detta min sorts humor. Fnissvänligt.

Här är en fin tecknad bild på mig när jag läser webcomics:Jag gjorde den i paint med hjälp av en touchpad, och vem har någonsin påstått att jag kan teckna överhuvudtaget? NEJ JUST DET. Jag ville bara ha en illustration med. SLUTA DISSA DEN!
...jag ser typ ut sådär ju.

Define me and touch me and kiss me

Har läst hälften av det jag skall läsa. Ögonen vantrivs, jag undrar om det har blivit dags för starkare glas igen? Märker av oftare och oftare att jag blir väldigt slö i ögonen av att läsa, och så skall det ju inte vara. Skall man då skaffa helt nya glasögon eller köra vidare på de man har? Vi får se. Får prata med mamma om det ikväll, om jag kommer ihåg.

Noa-ord, eufemismer, när man får och inte får tala, samtalspauser och tvåspråkighet. Det här är förvirrande nog både tråkigt och inte tråkigt. MEN JAG VILL INTE PLUGGA I VILKET FALL. Dock vill jag väldigt gärna klara tentan, så jag har inget val. Jag har inga större problem med den modernare versionen av det hela, det jag egentligen skulle behöva ha en massa bra böcker om är den historiska delen; hur vi kom ifrån alla stavningar och grammatiska regler som är annorlunda idag och så vidare.

Ohwell. Sist var jag fem poäng ifrån godkänt. Kanske lyckas jag få till det den här gången.
Jag vill städa min garderob...

...if you can stand the vile stench

Grupparbete med Lotta och Magnus under morgondagen. Idag skall jag läsa de resterande kapitlen i Språksociologi, och sedan skall jag spela lite WoW. Igår bearbetade hjärnan det jag läst under dagen, det var bra. Jag lärde mig illa kvickt att rabbla de fem minoritetsspråken i Sverige, och jag har relativt bra minnen av andra saker jag läst. Hade tentan varit idag hade jag kunnat komma på svar på allt jag läst, typ. Så. Läsa resten, sedan spela, och under morgondagen läsa hela boken. Samma gäller under fredagen; Läsa hela boken. Och sedan... är det för sent att göra något.

Feck! Det strular som fan med Paypal Eric har inte kunnat betala (med mina pengar) för nurseklänningen jag köpte förra veckan! Säljaren mailade mig den 11:e, det är åtta dagar sedan och det här är så rackarns pinsamt! Jag hoppas sannerligen att pengarna går igenom snart; dels vill jag inte alls ha ett rött omdöme och dels vill jag väldigt gärna ha min lackklänning. Eek! Panik!

Jag är hungrig. Redan? Märkligt.

Förresten, om man bortser från gårdagens illamående så vet jag inte längre om mina piller gör mig illamående. Tog dagens piller nu, så får vi se... Annars får jag banne mig börja ta den kvällstid. Det konstiga är dock att så fort jag lägger pillret på tungan börjar jag må illa, så det måste bero på vattnet jag dricker, eller på att jag INBILLAR mig, för om pillret inte ens hinner börja smulas upp kan det knappast vara det.
Mupp mupp mupp.

Orka grupparbete imorgon, även fast gruppen är trevlig verkar arbetet skittråkigt. Och inte nog med det! Efter vår halvtimmes föredrag om "tre till fem språkliga fenomen!" nästa onsdag skall vi lämna in en uppsats med ytterligare 3-5 språkliga fenomen. Uh, ja, för det lär ju finnas tio jättespännande språkfenomen jag vill skriva om...
Gnyyyy!

Dags att get going, iaf. Äta lite frukost (fast eftersom jag inte äter frukost får jag se det som en tidig och märklig lunch) och samtidigt börja läsa. Är på kapitlet om tvåspråkighet, lucky me! (blä)

You and me are one

Halvvägs till lvl 52, jag är nöjd. Nu skall jag snart sova, först skall jag bara socialisera lite. Lilla Gumman beter sig som en bitch och loggar av MSN hela tiden, jag har loggat på och av som en uppmärksamhetssjuk fjortis!

104 unika besökare idag, 365 sidvisningar. O_o
Så... säg hej? Ni som inte redan gjort det, alltså. Jag gillar att ha koll. :D

Pretend I am yours and fully tamed now

Ätit en jätteportion Carbonara. Den var ruggigt god. Practice makes perfect och så här nära perfektion har jag aldrig varit.

Nu skall jag duscha, och sedan blir det MSN och WoW, var väl planen. Mår fortfarande illa, men jag har fått i mig en halvliter vatten och maten gjorde det hela lite bättre, och jag blir alltid piggare av att duscha. Så kanske känner jag mig lite kryare sedan?Uh. OMFG WTF?! Någon sms:ade just porr till mig. o_O
To be exact, THIS FUCKER (tack hitta.se ^_^):
[KORKAD DJÄVLA IDIOT JAG FÅR LÅTA BLI ATT HÄNGA UT, MEN SPÖ BORDE HAN HA.] [edit]

Roa er gärna med hans nummer. Tycker han att det är en bra idé att skicka porrfilm till min mobil tycker jag att det är en skitbra idé att låta er göra något liknande. Så, har någon av er något vedervärdigt i er mobil så är ni välkomna att skicka på vad fan ni vill till honom! Go for it! FASTER PUSSYCAT, KILL KILL!

Duscha nu. Jag återkommer om en halvtimme eller något sådant.

Creatures from the black lagoon

Jag mår illa. Min mun har känts fel hela dagen, min hud är äcklig, min hjärna luddig och magen studsar runt like there's no tomorrow.

I'm just a lonely zombie

A plan has been made!
 1. Laga mat, äta upp den, känna mig tjock en stund
 2. Gå till Coop, köpa glödlampor
 3. Duscha i ett år
 4. Attackera någon på MSN och snacka skit. T.ex. Amanda eller Marielle hade varit trevliga i det syftet! *flört flört* (det blir typ runt klockan åtta ifall ni vill msn-dejta mig, ladies!) (gäller förvisso för allehanda doodzors som läser här också ^^)

They all want a piece of me

Försöker hålla mig vaken. Vaken vaken vaken på taken. Urm... Mat. Mat och lite mst3k, då vaknar jag till och fnissar glatt som en lycklig femåring.

Sklave

Jag funderar nästan på att sova lite middag. Jag är väldigt, väldigt sömnig och orkar knappt hålla ögonen öppna. Nackdelen är dock att om jag sover någon timme nu kommer jag att vara lika trött när jag vaknar, inklusive väldigt förvirrad. Bättre att hålla sig uppe och sedan gå till sängs relativt tidigt senare ikväll, helt enkelt.

Jag har glömt köpa glödlampor. Just nu orkar jag dock verkligen inte gå iväg vare sig till Ica eller Coop. Hjärnan går på halvfart och jag är helt suddig hela jag. Skall göra pasta senare, klockan är inte kvällsmat än. Jag har spelat lite WoW och levlade Nagl till lvl 12, men... argh. Skall logga på Vinter senare och se ifall jag kan kämpa henne närmre 52. Ligger på 12% nu, eller något sådant. Annars spelar jag kanske upp Opakarkat lite. Hon borde ha nästan en lvl rested, då går det snabbt. Kanske. Kanske kanske bukkanske.

I've got things to say but no one to listen

Just nu: Tanzwut - Bitte bitte (lass mich dein Sklave sein)

Luften smakar illa

Min iPod har typ ...havererat. Till och från affären utan musik, och omvärlden inkräktar på min lilla yta. Alla andra blir så påtagliga när man hör deras steg bakom en, när man måste höra det irriterande knastret av fjortonåringars skor mot asfalten och när man i affären måste lyssna på låtar sjungna av äckliga sjungande barn.

Nu skall jag äta och musikterapera mig, och sedan skall jag först se ifall iPoden börjar fungera om jag börjar ladda den, och annars skall jag låta den ladda ur och självdö och se om den fungerar då. Och egads vad jag undrar var min garanti är. Nackdel. Står jag plötsligt handfallen utan tillgång till iPod kommer jag att bli tokig, för musiken är vad jag gömmer mig i när jag åker tåg och promenerar över halva Lund.

Annat jag funderade på: Om man är typ sjukligt överviktig, varför köper man då en burk Coca Cola och en Snickers? Lilla vän, ät ett äpple istället.

Come sweet Death, one last caress

Spelade lite WoW, nu är jag lvl 51. Råkade köpa en sak för 40g i AH, nu är jag fattig och ledsen. Dang. Jag skulle ju spara pengar :S Ger mer int och mer spell damage dock, så det var ju en BRA sak, men ändå...

Nu skall jag se ifall jag vågar sticka näsan utanför dörren (det blåste kallt när jag hade balkongdörren öppen!) och sedan skall jag då bege mig till Ica Nära och köpa något att äta. Typ bröd. Kanske lite mat, jag får se. Jag har förvisso varit hungrig sedan typ nio igårkväll, så mat vore nog uppskattat när min mage sätter igång och surar igen senare idag.

Inget är mer passande att banka på dinosaurier till än Kristet Utseende. Alldeles för länge sedan jag lyssnade ordentligt på dem, hoho.

Funderar till och från på att göra ett nytt helgonkonto, men jag vet inte. Det vore bra därför att jag har mängder av vänner som skulle tycka att det var enklare att kommunicera med mig om jag hänger där. Det är också enklare att säga till folk "Jag heter Knubbdäck helgon!" än att säga "eh, du kan ju läsa min blogg eller lägga till mig på msn..?" = lättare att knyta relationer med nya bekanta.
Å ANDRA SIDAN så gillar jag starkt att inte vara med där längre. Ingen stress, inga fixa idéer om att jag måste stalka vissa personer, jag kan med gott samvete dissa hela helgongrejen (jag tycker ju faktiskt att det ÄR ett korkat ställe) men ändå har jag svårt att komma till ett beslut. Nåväl. Tills jag bestämmer mig skapas i alla fall inga helgonkonton, så... Skulle det hända får ni veta på ett sätt eller ett annat.

...kan det inte dyka upp någon annan skitbra community där puckon inte får vara med? Fula korkade människor icke välkomna; där skulle jag trivas. (jag utgår från min egen definition på "pucko" och "ful", ni kanske tycker annorlunda?)

Mat mat mat mat mat gnag knapr arm mat.Jag var ju nästan populär.

Curses and curses

Modebloggande igen :P

JAG HAR PÅ MIG
en svart teeshirt med en självlysande bröstkorg (ursprungligen en långärmad pyjamastopp från pojkarnas barnavdelning)
ett par svarta uppvikta jeans
stans rufsigaste frisyr

You are the worm in my rotten apple

Att motivera sig till att göra saker idag känns som ett svårt uppdrag. Just nu måste jag hitta kläder, fixa något att äta samt komma igång med läsandet. Jag skall nog inte ta tvångsanteckningar, utan bara skriva ner sådana där saker som verkar viktiga, och saker jag vill kolla upp eller whatnot. Läsa tre kapitel, det borde ta mig allra max tre timmar, men jag skulle gissa på en halvtimme. Läser jag dem nu, spelar lite och läser dem sedan igen så har jag ju halva inne, ffs! Så jag behöver get started. Kom igång kom igång kom igång.

Lyssnar på musik istället. Pillar i min playlist, dansar och sjunger och hittar mer och mer musik jag vill lyssna på på en gång. Filosoferar lite, läser igenom alla de bloggar jag brukar läsa varje dag och funderar över vad jag skall äta. Just nu är jag väldigt, väldigt sugen på att umgås med Eric och Leo. En sådan där allnighter med diverse bisarra skämt och skrattigheter och annat sjukt. Jag saknar alltid alla mina vänner, men ...just nu... är det lite sådär Dres Ninjos-tillfälle.
Jag måste förresten börja skissa på vad för kläder jag skall sy nästa år. Det skall jag dock inte göra just NU, nu skall jag ju plugga. Jag skall bara... Och så vidare.

Hej och hå. Jag behöver någon som säger åt mig att göra saker. Det är ett av mina problem jag skall skriva om sedan i min nya vackra, glänsande kategori.

Min Transformers-poster jag fick igår är tryckt på metallicpapperplast och glänser fint. Funderar på att pressa in den i den gigantiska ramen jag inte har något i tillsvidare.

Kläder... Idag är nog ytterligare en kjol-eller-shorts-dag. Sedan sätter jag mig någonstans där varken Lilla Gumman eller Stora Tösen är störande för mig. Någonstans där jag kan läsa mina tre kapitel, koncentrera mig på det och faktiskt lära mig något.

I will return.

I'm in your park, kicking your babies


I'm a fool trying to breathe under water

Nyvaken. Helt borta i huvudet, trött som en gnu och vill somna om. Jag minns bara små små brottsstycken av en förvirrande och närapå obehaglig dröm. Den var detaljerad och sammanhängande, men minnet av den är inte ens en skugga av det. Ingen drömredovisning idag, alltså.

Är inte alls på humör att plugga idag, men jag har ärligt talat inget val. Oavsett om jag behöver poängen eller inte (det har dykt upp förslag som menar på att jag klarar mig utan de poängen) så VILL jag faktiskt klara tentan, tro det eller ej. Skall logga på WoW en liten snabbis och sedan skall jag börja läsa Språksociologi. Det blev inget läsande igår innan jag somnade, min nattlampa dog när jag tände den igår.

Förresten har jag legat och vaknat till hela natten... Kanske därför jag tappat allt grepp om drömmen? Låter kind of logiskt.

Idag vill jag ligga i mammas och pappas jacuzzi och bubbla lite. Bubbel bubbel bubbel. Eller äta glass igen. Mrrr, glass.

Ett blödande skratt

Efter några timmars spelande och hjälp från Desmodea och Lonie är jag nu 25 minuter från lvl 51. Dock är jag förbannat trött samt hungrig, så jag skall ta min Språksociologi och krypa ner i min sköna säng och gömma mig tills jag vaknar imorgon.

Imorgon SKALL jag ta mig igenom MINST de tre första kapitlen i boken. Borde köpa baguette eller något och göra mackor och sedan sätta mig ute på gräsmattan med iPod och böcker och Fan och hans mormor. Det vore mysigt. Får se om vädret är lika vackert imorgon som idag...

Anyhoo, klockan tickar och ögonlocken blir bara tyngre och tyngre.
Godnatt, vänner!

I can make your life a living hell

Oh, btw, här är mina sjukt roliga mangaboots jag tänkte ha till nurseklänningen på nästa Vogon, förhoppningsvis mismatchar de inte totalt...Men ack och ve vad jag saknar aktuella bilder! Senaste bilderna på mig är från Vogon i höstas, haha. Jag är ju en rar blondin nu! (även fast alla säger att det bara ser rött ut :S)

(kläderna på bilden, minus nursegrejen på huvudet, är ett av de alternativ jag hade inför gågna helgens Vogon, men det blev som sagt sailor istället!)

(stövlarna är för övrigt fjortisstövlar av märket Buffalo, köpta på second hand för 75:-! min mor avskyr dem, jag tycker att de är asgulliga :))

I can chop you up in pieces, I swearJag saknar mina snygga turkosa köksväggar och mitt underbara rutiga golv.
Annars trivs jag bättre här.
(for full size, click picture)

Forever shall the wolf in you desire the lamb in me

Varit i Helsingborg några timmar! Först satt jag på en brygga med Smege och åt glass, och sedan sprang jag på Viktor så vi åt pizza tillsammans med Smege. Nu är jag mätt, och mina ben är helt violglasskletiga eftersom glassen han smälta snabbare än jag hann äta. Det är alltså duschdags om några sekunder... Fast min hud luktar utomhus, jag tycker om hud när den luktar utomhus. Det är en bra doft :)

Sura tanter blängde på mina kritvita, bländande och blåmärkesprydda ben när jag stod på perrongen och huttrade. Hey! Jag har snygga ben, jag är 23 år gammal och jag var faktiskt propert klädd i övrigt, sluta se så djävla missunsamma ut för det var typ 25 grader idag! Dumma tanter.

På väg till Helsingborg knödde en tjockis sig ner på sätet bredvid mig och började spela musik på skithög volym på sin mobil. Jag satte på Psyclon Nine på tillräckligt hög volym för att slippa höra hans vedervärdiga rap/hiphop.

Nu har jag köpt en filmtidning. Det är andra filmtidningen jag köpt på typ en månad, och båda har jag köpt med motivationen "Jamen, man får ju en Transformers-poster i! Och så verkar det stå andra bra saker också..."
Skall jag börja köpa alla saker bara för att man får Transformers-saker på köpet blir jag snart fattig. (men det är ju mecha! Meeeechaaaa! OMG!)

Your love is like a rollercoaster, baby baby

Jag bokade av min tvättid. Nu har jag en tid nästa måndag istället. Jag behöver fundera över lite skolarbete och helst av allt vill jag sova på en gräsmatta någonstans. Funderar på att ta en filt eller något och knö ut på gårdsplanen här nedanför mitt fönster och vila lite i skuggan. Jag behöver läsa och ta anteckningar dock, så jag vet inte om det är det bästa. Jag vill ha glass och jag vill fika, och därför tänker jag åka och attackfika med Smege (vilket han dock är förvarnad om) och njuta lite i solskenet i mina shorts. Shorts! Utomhus! I April!! Världen förundrar mig.

Ikväll MÅSTE jag försöka plugga lite. Jag kommer att bli skitsur om jag inte klarar tentan. Imorgon skall jag plugga hela dagen, får se ifall jag åker in till Undercity eller SOL, eller om jag rycker upp mig och stannar hemma. Hemma är dumt för hemma har jag två väldigt uppmärksamhetskrävande datorer som jag gärna leker vid.

Ohwell. Nu skall jag fnula lite snabbt och sedan skall jag åka tåg.

Ett steg i rätt riktning

Ibland tänker jag "Vad är ditt problem?" och börjar formulera mina problem och lösningar. Jag tror att jag skall försöka få igång lite sådant här i bloggen, faktiskt. Skriva om saker fungerar bra för mig, och det får mina hjärnceller att dansa tango och ha det intimt och rart. Min hjärna är barnförbjuden ibland.

Så...
Vad är ditt problem?
Mitt problem är att jag har väldigt lätt för att prata om allt i hela världen, jag kan prata som en dåre om typ allt, utom en sak ...mina känslor. Jag har svårt att visa djupare känslor och jag har väldigt svårt att prata om känslor och problem som rör sig om känsloladdade saker. Jag har svårt att säga "jag älskar dig", jag har svårt för att säga "förlåt" och jag har väldigt svårt för att tala om mitt allra djupaste. Jag vill bli mer öppen och jag vill ha lättare för att våga prata intimt (nära och personligt, alltså, inte snuskprat :p) men folk utan att bli helt förstörd, nervös, blyg och livrädd av det.
Jag kan diskutera känslor och liknande via t.ex. MSN, men aldrig i livet IRL.

Hur kan du lösa det?
Genom att hitta någon jag vågar släppa mina murar för och som utan att göra för stor sak av det kan lyssna på vad jag har att säga utan att döma eller håna. Någon jag vågar lita fullt ut på.

Sick angels fall around me

Det bästa med att komma hem från skolan/Lund är att man kan slita av sig alla kläder och ta på sig något oanständigt minimalt. Inte en djävel har tillgång till att se mig före min tvättid, och fram tills dess hinner jag kanske coola ner mig.

Dagen so far:
 • Jag upptäckte att jag skulle kunna komma att missa tåget och sprang som en djävla dåre. I jättekort kjol. Folk betraktade mig nyfiket, jag ignorerade dem totalt.
 • Jag hämtade ut mina två tentor. Jag hade 58,5 av 90 på grammatiktentan! Underbart! Sista uppgiften, en av de där jag mest satt och chansade, hade jag alla rätt på och hade fått ett glatt "Utmärkt!" i marginalen. Pretty ^_^
 • Integration verkar astråkigt. Vi skall hålla en halvtimmes föredrag nästa onsdag; Jag, Lotta och Magnus. Vi är helt förvirrade över att Magnus ville hoppa in i vår grupp! Ingen brukar någonsom vilja gruppa med mig och Lotta, även fast vi (haha) är sötast i klassen ;) Vi är snälla och korkade och rara, varför vill folk INTE gruppa med oss?
 • Jag och Lotta lunchade och sedan gick vi på stan. Jag köpte ett par minimala jeansshorts som SKiNHEaD BArBiEdOLL skulle ha gillat ;) Köpte även en godisrosa hoodie med små glittriga döskallar på. Jag är tjej och stolt över det, aight? :P
 • Inne på H&M aktiverade katthåren på Lottas hoodie min pälsallergi, och jag roade hela stan med att nysa förtvivlat en stund. :p
 • På tåget hem hade snubben framför mig inte köpt biljett. Sedan visade det sig att han heller inte hade pengar att köpa en biljett för. Konduktören såg väldigt uppgiven ut och det slutade med att snubben tog sin starköl och sin Systembolagspåse och gick av. Jag var lite skadeglad, jag gillar inte hans typ.
 • Tvättid om två timmar. Skall samtidigt försöka plugga lite inför lördagens omtenta i Svenska språkets variation och utveckling efter 1900, dvs läsa nio kapitel i Einarssons Språksociologi, ett antal kapitel i Josephsons "Ju" och några få kapitel i Aitchisons Language change, progress or decay?
  Skjut mig. Nu.

Tell me what to do, so I'll do nothing wrong

Jag bytte outfit. Den klänningen får mig att se gravid ut, och idag har jag ingen lust att se gravid ut. Det blev skoluniform istället!

Dagens outfit:
Vit kortärmad skjorta
Blå slips med franska liljor på
Svart pullover med v-ringning
Kort grå plisserad kjol
Svarta overknees
Vita låga snörskor
Svart rosett i håret
Blå skolblazer som matchar slipsen skrämmande väl

Välklädd, som sig bör! (jag har förresten blå naglar sedan i lördags också)

Zombie goes girlscout

Simon får ta och pallra sig hem från Afghanistan snart, han är väldigt bra att gå på Vogon med!Fast jag ser ut som en flickscout på bilden. Mrrrr. Wanna buy cookies?

I know that you were planning to disconnect me

...apropå ingenting och allting: Kathy's Song i sig är djävligt fin, men inget klår faktiskt den liveversionen de har med på APBL2000. Underbar! Jag blir helt lyrisk av att lyssna på den ^^

Slutsats att dra i enlighet med detta uttalande samt tidigare uttalanden i den här kategorin:
ZOMBIE FUCKING ÄLSKAR MUSIK. Så det så.

The Haunted made me do it

Zzzmrrrr, vaken. Förvirrad, har inte varit i skolan på länge så först tänkte jag ställa om klockan och sova lite till. Skola! Jag vill! *studs* Socialiseeeeera, lära sig saker, känna sig smart och slippa sitta hemma och glo ^_^ Muy bien, som det heter på spanska. (tror jag)

Enligt termometern utanför mitt köksfönster är det redan 20 grader där, så idag kör jag på kort svart dockklänning, svarta strumpbyxor (typ 20 denier), röd kortärmad, midjekort kofta och röda ballerina skor med vita prickar. Blir nog svart sidenband i håret, tror jag, jag har inte kommit så långt än.

Minns inte vad jag drömde. Solsken, tror jag, men det kan ha varit precis vad som helst.
Nu skall jag försöka få lite färg runt ögonen så att jag ser mindre living dead girl och mer ...spookshow baby ut ;) HEJ GRÅ ÖGONSKUGGA :)

Bloody clothes turn me onPhotoshop gör mig dead pretty :)

Blogg.se gör mig sur, för allt bara knasar och strular :S

Pr0n

Dagens länk! Klicka, roas, spara.


Saker man kan göra när man bor ensam:
 • Sitta naken vid datorn
 • Sova precis hur man vill, för det finns ingen man kan råka klättra upp på
 • Låta bli att laga mat och därmed leva på mackor
 • Spela WoW halva nätterna utan att någon störs
 • Spela precis vad för djävla musik man vill

Lots of moonshine drives this girl insane

Mysglad och mätt. Lagom knubbig, men det är jag alltid efter att jag fyllt min mage med mat. Nu skall jag duscha, och sedan skall jag väl spela eller något tror jag. Vi får se...

Imorgon skall jag fika med Lotta och sedan gå på stan en sväng med henne. Behöver leta rätt på ett Make-Up Store för att fixa lite grejor jag behöver inför nästa Vogon, tänkte jag :) Är förvisso redan nu pepp på att gå ut igen, men nu skall jag spara pengarna lite. Jag skall ju ha råd att köpa kläder från eBay också ;) Skall köpa en av klänningarna först, och sedan köpa den andra klänningen samt en kappa när jag har koll på hur "bra" den första blir. Dumt att lägga ut en evighet av pengar på något och så visar det sig inte alls vara så bra som jag önskar.

Jag skall nog fortsätta sortera och manipulera musik ikväll, tror jag. Jag blir helt piplycklig över att saker blir som jag vill! Musik gör mig glad, och jag blir gladare av att last.fm registrerar min musik så att min sida blir mer representativ. Mrrr. Nu skall jag vrida upp volymen och lyssna på Vrapogat en gång till, och sedan skall jag pula listan full med vacker musik som jag vill ha upp på last.fm :)

Leben ist Leben

Liebe liebe liebe liebe liebe liebe ÄLSK. Oh, det har varit alldeles för länge sedan jag fick dansa till Vrapogat. Klubbar borde spela Za Frûmi, klubbar borde spela Vrapogat. (Tjatig? Jag? Neeejdå!)
Ingen som fått höra Vrapogat har dock varit lika begeistrade som jag. Kanske beror det på att ingen annan ser tjusningen i svartiska och elaka orcher? Mrrrr, makes me melt! <3

Nu skall jag sätta den på repeat och sedan laga mat. Jag måste spela den minst 70 gånger innan den hamnar på min lista. Den är sju minuter lång. Hm... Invecklad matematik. Men seriöst, jag är gärna lite olaglig och delar med mig av den ifall någon är intresserad! Den är så underbart ljuvligt förtjusande. Det kniper i hjärtat på mig :)

Musik ist Liebe. Musik ist Leben.

March forward

Just nu skulle jag ge nästan vad som helst för att få Za Frûmis Vrapogat! Jag skulle sätta den på repeat så att den hamnar på most played tracks och jag skulle aldrig tröttna för den är det bästa som finns!

Jag är helt sjukt barnsligt glad över att jag kan manipulera mina spår nu! Herregud, nu får ALL min underbara musik scrobblas! Lycka lycka lycka! Jag vet vad jag skall ägna kvällen åt ;)

Just nu lyssnar jag på Doo Wop Halloween-skivan. Mrrr. Världshistoriens sötaste skiva :) Det är en massa rar doo wop-musik från sextiotalet med skräcktema! Låtar om zombies, vampyrer, Frankenstein, monster och halloween! Lub lub lub!


VRAPOGAAAAT. Snart är den min. MIN MIN MHINE! Ohyes. Säg till om ni vill höra, den är så underbar att jag blir vild <3

Mrrrr

Gå till affären i endast linne och highwaterbyxor är väldigt trevligt att göra en söndag eftermiddag i April. I be teh impressed. Lade märke till att jag fortfarande är självlysande i solen. Blek, jag? Neeejdå. :P

Upptäckte till min glädje att jag kan fixa till saker i Winamp så att alla de där låtarna som last.fm vägrar registrera faktiskt blir registrerade! Lycka! Har även ordnat så att när jag spelar Bronx Casket så registreras det inte längre som Bronx CASTLE. Bra det :)

Skola imorgon. Det ser jag fram emot!
Ikväll blir det gigantoomelett och sedan choklad och krusbärsdricka. Prolly Frasier till det, eller kanske en film av mina 100 nya. Mrrrr, is all I can add.

Facit

 1. In it for the thrill
  It's got it's own will
  You can go "Na-Na-Na-Na" yourself
  Can't keep it clean,
  It's a live pinball machine
  You can go "Na-Na-Na-Na" yourself

  Horrorpops - Freaks in Uniforms (Jonas)

 2. She's a killer, she's a thriller
  Rob Zombie - Spookshow Baby (Ville)

 3. What can i do
  What can i say
  Choose your weapon,
  Time to pay
  Forget about the second day
  We can be friends,
  Will it kiss and flow
  Choose your weapon,
  Time to go
  And One - Military Fashion Show (Kribz)

 4. There's a thousand pretty women waiting out there
  And they're all living the Devil may care
  And I'm just a Devil with love to spare

  ELVIS och inte Dead Kennedys - Viva las Vegas (Jonas, halvt rätt)

 5. It goes on and on, on and on again
  Let's get those mountains alive now
  Looks like my walking will come back to him
  Seems like it's never gonna pass
  ESKOBAR - SUN IN MY EYES

 6. Just let me hear some of that rock and roll music
  Any old way you choose it
  It's got a back beat, you can't lose it
  Any old time you use it
  It's gotta be rock and roll music
  If you wanna dance with me
  If you wanna dance with me
  Chuck Berry - Rock 'n' roll music (Ville)

 7. I'm taking her home with me, all dressed in white
  She's got everything I need - pharmacy keys
  She's fallen hard for me, I can see it in her eyes
  She acts just like a nurse with all the other guys
  A PERFECT CIRCLE - THE NURSE WHO LOVED ME

 8. She said do you remember a time when angels
  Do you remember a time when fear
  In the days when I was stronger
  In the days when you were here she said
  When days had no beginning
  While days had no end when
  Shadows grew no longer I
  Knew no other friend but you
  Were wild
  You were wild.....
  Sisters of Mercy - Nine While Nine (Jonas)

 9. And if you should see her, please let her know
  that I am well - that you can tell
  And if she should tell you that she wants me back
  Tell her no, I've got to go
  THE MAVERICKS - DANCE THE NIGHT AWAY

 10. 'Cause we love our love in different sizes
  I love her body, especially the lies
  Times takes its toll, but not on the eyes
  Promise me this: Take me tonight
  Beautiful South - Perfect Ten (Frida)

 11. And I find it kind of funny
  I find it kind of sad
  The dreams in which I'm dying
  are the best I've ever had
  Gary Jules - Mad World (Elenaria)

 12. I asked if I could have one when I grew up
  Momma dropped a dozen eggs and she really blew up
  She really blew up and I didn't understand

  Johnny Cash - The Devil's Right Hand (Elenaria)

 13. Salivili hipput tupput täppyt
  äppyt tipput hilijalleen

  Loituma - Ieavas Polka (Elenaria)

 14. Now, if you want kiss my stormy brain
  Do you know where my black rain ends?
  Listen to the roar of my stormy sea
  Feel now how my souls is frozen breeze
  MANDRAGORA SCREAM - BRAIN STORM

 15. Spürst du die Macht in deinen Händen?
  Hast du dein Herz ganz fest im Griff?
  Und spürst du die Nacht in deiner Seele?
  Hast du die Welt in deinem Kopf?

  OOMPH! feat Nina Hagen - Fieber (Elenaria)

 16. Oh, can't you see what love has done?
  Oh, can't you see what love has done?
  Oh, can't you see what love has done,
  what it's doing to me?
  U2 - WINDOWS IN THE SKIES

 17. Oh I wish I was an apple
  Hanging on a tree
  And everytime my Cindy'd pass
  She'd take a little bit out of me
  NICK CAVE & JOHNNY CASH - CINDY

 18. A rat always knows when he's in with weasels
  Here you lose a little every day
  I remember when a million was a million
  They all have ways to make you pay
  TOM WAITS - LITTLE DROP OF POISON

 19. I know you want it,
  The thing that makes me,
  What the guys go crazy for.
  They lose their minds,
  The way I wind,
  I think its time
  KELIS - MILKSHAKE

 20. Don't want your love any more
  Don't want your kisses that's for sure
  I die each time I hear the sound
  Here he comes, that's Cathy's clown
  THE EVERLY BROTHERS - CATHY'S CLOWN
Ni klarade 11/20

Kneel for me now

När jag är onykter finns det inget som fascinerar mig så mycket som min näsa.
Min näsa är fascinerande spetsig och kul att peta på (nästippen, alltså) när jag är nykter. When onykter så tappar jag känseln i den, och då är den ÄNNU ROLIGARE att peta på (nästippen, alltså).

Jag gillar min näsa.

Om folk kom fram till mig och sade "Fan, vilken cool näsa du har!" så hade jag blivit jätteglad, för då hade de insett storheten i min näsa.

Här är en skitskum bild jag tog på mig i en spegel en gång. Näsa up close och näsa i profil. EN-fucking-JOY :) (infix)

(egads, det ser ut som att jag har dubbelhaka!)

Zombie goes sailor

Hemma igen. Lagom bakis, lagom ont i fötterna, och försöker intala mig att jag skall prata svenska och inte engelska.

Förfesten var trevlig, den inleddes med att jag råkade hälla vodka på en snubbe. När han gick för att torka bort det hällde en annan kille ett helt glas sprit på hans fötter, medan jag hällde vodka på en annan snubbe. Oj. Det kändes ju lagom ...bortgjort. Stoltserade runt i min ALSO AVAILABLE IN SOBER!!-boytbeater och folk var imponerade. Kilade runt i sailorhättan och alla tyckte att jag var jättesöt. Så jag avslöjade att det inte var min egentliga outfit, och när det väl var dags att byta kläder hade jag en publik väntandes utanför toalettdörren. O-keeej...

Umgicks i stort sett hela kvällen med en amerikan som hette Austin, han stirrade på närgågna människor åt mig.
Folk kom fram flera stycken och sade att de älskade min outfit; en del ville veta var jag köpt den så jag fick berätta att jag sytt den själv. Då blev de ännu mer imponerade. Oh. Jag tror att jag vann på outfitfronten igen :)

Sedan tog jag taxi till Lotta efter att ha vinkat adjö till Tobias, Austin, Filip/Frodo/Gollum och allihopa och hamnade i en taxi med en väldigt trevlig chaufför. Lotta tog lite kort på mig eftersom ingen annan gjort det, och såhär ser jag ut som onykter och trött sailorzombie:


Hello Sailor!

Det blir, eh, lite ändrade planer för kvällens outfit, jag kör inte lack jag kör sailor iställe.
Jag är lite onukter ny, så ursäkta stavfel och inkorrekt grammatik. Jag skall ta med min kamera och tvinga folk ta kort på mgi! Så jag uppdatera kanske med lite bilder här imrogn, yay!

Nu skall jag snart med tåget och sådant där, och jag måste hitta ne pyjaams för jag kan ju inte sova naken hos Lotta, det säger ju sig självt. Så, ha en trevlig kördag, och så vidare.

HAT! MÖRKER! VREDE! DÖD!

med statoil-bensin i ränselns
skidar vi över gränsen
upp-och-nedvänt korståg i helig vintertid
inga humanistiska gjantar
quorthon har stickat våra vantar
satan har skänkt oss övermänskligt glid

vi skall återerövra spåren
ingen mjölksyra i låren
likt fenrisulven har vi brutit våra band
de har stulit ett guld för mycket
vi skall slita dem i stycken
solen skall aldrig mer stiga över karl johan

för brödrafolkets väl
vi ett stafettlag slår ihjäl
då de på brutna skidor förgäves försöker fly
kring eld från jordens inre
vi grillar korv på pinne
medan satans lågor slickar oslo by

hat.. mörker.. vrede.. död!

att bränna holmenkollen
skära svansen av trollen
fördriva dem från gårdarna
och utrota torsken i fjordarna

ia gunde, ia sixten, ia wassberg
ia mogren, ia assar, ia ernst-alm
ia gunde, ia sixten, ia mora-nisse
ia, mogren, ia assar, ia utterström

hat.. mörker.. vrede.. död!

att skända lillehammer
tills skiten står i flammor
och innan vi har farit
skär vi halsen av bente skari

ia gunde, ia sixten, ia wassberg
ia mogren, ia assar, ia ernst-alm
ia gunde, ia sixten, ia mora-nisse
ia, mogren, ia assar, ia utterström


Världshistoriens bästa och ondaste band, Sportlov.
...som nu har lagt ner världshistoriens bästa och ondaste hemsida :(

I'll wait for you until the end of the world

Stjäl åter en gång en lista från Candy!

A is for age: Nyss fyllda 23.
B is for booze of choice: Screwdrivers, Orange Passion, likör, cider.
C is for career: Jag vill jobba med pappersbaserad reklam :)
D is for your dad's name: Bo Anders, tilltalsnamn Anders. (fast han vill gärna kallas för Snyggen)
E is for essential items to bring to a party: Jag brukar ta med mig själv och egen sprit. Jag har faktiskt ett partytrick med mina handleder! Be snällt så visar jag ^^
F is for favourite song at the moment: Misfits - Bruiser kanske... Fast jag har lite för många favoritsånger för att kunna säga bara EN.
G is for favourite game: World of Warcraft :P
H is for home town: Visby, fast jag bor i Kävlinge.
I is for instruments you play: Jag var bra på gitarr en gång i tiden. Sedan tröttnade jag.
J is for jam or jelly you like: Jordgubbssylt.
K is for kids: I framtiden. Ohyes, små djävla kloner av MIG! Mwahahaha!
L is for living arrangements: Mycket trevlig 2:a :)
M is for mother's name: Jane Monica, tilltalsnamn Monica.
N is for name of your crush: Jag är inte kär i någon just nu ;D
O is for overnight hospital stays: Nej, men jag var på akuten en gång mitt i natten.
P is for phobias: Spindlar, larver, maneter, stora fåglar, djupt vatten, nålar (as in sprutor och liknande), och utöver det lider jag till och från av förföljelsemani.
Q is for quotes you like: Don't get me started. Mst3k-citat, Misfits-citat, King-citat, Pratchett-citat och TPS-citat. Ta "Hellre en vegetarisk potatisfasan än en köttbanan" som ett exempel.
R is for relationship that lasted the longest: Nästan två år med Patrick.
S is for sartorial style: Alltid välklädd men alltid klädd som sig bör när man är Zombie.
T is for time you wake up: Urgh... Har jag skola 10-12 går jag upp 8, är jag ledig går jag upp 10 eller 11.
U is for underwear: Bekvämt och snyggt, såklart.
V is for vegetables you love: Körsbärstomater.
W is for weekend plans: Gå på Vogon ikväll, tvätta imorgon.
X is for x-rays you've had: Utöver klassiska tandläkarröntgen och liknande så har jag blivit röntgad då vi trodde att jag hade brutit armen. Förmodligen har jag haft fler, men det är den enda jag minns :P
Y is for yummy food you make: Pasta Carbonara, Filippinsk Fläskfilé, smörgåstårta...
Z is for zodiac sign: Vädur
Å är för åt dem som du vill skicka listan vidare till: De som vill :P
Ä är för älsklingstrend: Men orka bry sig om trender :P
Ö är för en önskan just nu: Att jag kommer in på mitt förstahandsval på studier till hösten!

The spiderman is having me for dinner tonight

Allright! Förfest fixad! Tobias ringde upp mig och nu skall jag med honom hem till Marie på förfest och sedan vidare till Vogon. Nu skall jag bara ha tag på Lotta och kolla om det var okej att jag sover hos henne efteråt, annars har jag problem ;)

Mitt skoproblem är inte helt fixat. Börjar fundera på att ta en alternativ outfit, men den toppen jag skall ha är ju så rar! Funderar på att försöka fixa något kul att ha i håret, jag har svarta band och i källaren har jag en djävla massa saker liggande... Fast då måste man vara aktiv och det är jag inte allt för bra på ;D
Skall åka till Malmö först vid nio eller tio, så jag hinner ju i lugn och ro göra allt som göras skall innan dess. Äta mat och dricka lite likör, typ. Och se på Frasier, kanske...

Jag vill egentligen ha min catsuit ikväll. Problemet är som följer: Den är väldigt varm att stå i i min LÄGENHET. Jag får små visioner av hur jag antingen a) smälter bort på Vogon, eller b) svimmar. Varken eller är särskilt charmigt.

Det är tjugonio grader mot mitt köksfönster nu. Förmodligen är det i alla fall runt en 23-25 nere på gårdsplanen. Folk ligger därnere i ytterst små kläder. Jag skulle också vilja knö på mig sommarkläder och skutta ner med en bra bok och min iPod, men jag måste diska och fixa och sådana saker först.

Jag skulle bara uppdatera lite ^^

I will lay here in my casket 'til I figure out my feelings

Enligt Lotta är det helt och hållet okej för Tobias om jag hänger på honom ikväll. Börjar känna mig mer pepp på att gå ut, men just nu sitter jag med mitt p-piller bredvid mig och funderar på om jag skall våga ta det eller inte. Jag mår aldrig illa INNAN jag tar dem, nämligen, och sedan håller ju illamåendet i sig hela dagen... Skall jag gå ut tar jag dagens p-piller imorgon, tror jag, för det är bara dumt att må illa ikväll. Faktiskt.

Då kommer fråga två: Jag har två alternativ till outfit. Det ena är roligare än det andra, men det andra är fan så mycket svalare, vilket är en bra egenskap för kläder till Vogon. Nackdelen med outfit två är ju att jag inte riktigt kan gå i de skorna jag vill ha. Tror jag. Borde knö på mig dem när jag skall diska och se hur länge jag står ut (fast de lämnar små märken i plastmattan i mitt kök) och sedan får vi se om jag kör på dem ikväll eller inte. Annars har jag som sagt var en plan B gällande skor, och annars får det väl bli ...kängor. Fast då får jag skavsår. Håhå, jaja. DET ORDNAR SIG VÄL, men ändå :P

Mitt hår står verkligen på ända varje dag jag vaknar. Jag ser ut som Sideshow Bob. Visserligen är han tuff, men det är inte riktigt rätt look för mig...

Mina tankar är vapen som slåss

Drömde konstig dröm om bowlinghallen. Vår bowlinghall hade brunnit ner, så vi fick spela i gamla hallen på östercentrum, och jag fick en jättestor blåsa av mitt klot. Mamma var jättebitchig och brydde sig bara om Fredrik och RIcard, pappa var skum och jag fick ett nytt klot utan tumhål av Norpans dotter, vilket jag inte alls ville ha. Sedan var jag vilse i Helsingborg och skulle försöka ta mig hem med någon buss som aldrig gick, utanför mitt köpcentrum (det jag alltid drömmer om).

Let's just die together

Sova utan att behöva ställa väckarklockan är typ det bästa. Jag sov till halv tolv, sedan strulade blogg.se lite men NU fick jag logga in! Yay! Snelhestar och så vidare.

Är fortfarande i valet och kvalet inför kvällen. Jag har ju en eller två outfits som skulle fungera... Jag har folk jag kan mingla med... Det är mest hela det där HUR TAR JAG MIG DIT och HUR HITTAR JAG TILL LOTTA EFTER? Jag får ringa Lotta sedan och se om Tobias hade lust med mig. Annars har Caroline erbjudit Magnus. Sötnosar :) (Lotta och Caroline, alltså ^^)

Jag vill ju gå ut... Det är mest bara så att jag känner mig nervös inför vissa personer. Det är illa :(
Får fundera lite till. Dansa runt här hemma och se ifall jag vågar mig ut. Jag tror såhär: Vågar jag gå ut så kommer det att stärka mig. Sitter jag hemma kommer jag att deppa. Sedan gäller det bara att ta beslutet också.  

I'm not a superhero, I'm tired (it's been a hell of a day, dear)

Sovdags. Lagom dödstrött. Skall läsa ut min bok också (Terry Pratchetts Wee Free Men) tänkte jag. Får se hur jag gör imorgon, men det blir nog inte alls Vogon i alla fall. Jag är inte riktigt på humör.

Ohwell. Jag behöver städa och diska lite, skall försöka ta itu med det under morgondagen.

Godnatt!

(ps: Nagl är lvl 9 nu, yaaay)

Sick is the one who adores me

Skrattar ni åt mig idag? Hånler ni och säger att jag är fånig? Rycker på axlarna och gör en sådan där min som att "ja, men sådan är hon ju"?

Ingen har någonsin det intryck av mig som jag vill att de skall ha. Nåväl. Vill folk inte förstå mig så är det deras problem, även fast jag tyvärr drabbas av det.

Frasier. Spelade lite WoW, tröttnade på partyt och "råkade" disconnecta. Lackar totalt på att alla förväntar sig att JAG hela tiden skall buffa dem när vi faktiskt har en mage till i paryt. Screw you, jag har bättre saker att göra med min mana än dela med mig till klasser som klarar sig lika bra utan. I synnerhet när den andra magen sitter med full mana och jag står på halv, varför i hela fridens namn kan då inte hon ställa sig upp och buffa?
Var irriterad redan innan, eftersom jag direkt vid påloggning blev inbjuden i ett party till Maraudon. Tänkte att jag skulle ge stället en chans till och samtidigt komma närmre level, men eftersom alla i partyt var dryga, vägrade skicka summon (trots att alla redan stod i Mara) och helt plötsligt berättade att de redan klarat av en del av instansen så stack jag. Jag har inget emot att göra instanser utan att få med alla bossar, men jag tycker faktiskt att det är en sak man är artig och säger vid invite, istället för när jag varit tvungen att resa över halva världen för att komma dit.

"May I get a summon, please?"
"Yes, if you can take me to the summon stone."
"That will be kind of hard for me since I am in Undercity"
"Yeah."

Say what, biatch?

Så, som sagt, Frasier nu. Koppla av. Ignorera huvudvärk. Låtsas att folk visst tycker om mig idag och alla andra dagar. Och så vidare.

Leave the shore to an ocean wide and untamed

Nu är jag sådär fruktansvärt mätt igen.
Och så glömmer jag bort att andas. Börjar få huvudvärk, syrebrist. Jag andas in men sedan andas jag inte ut. Och ibland andas jag ut utan att andas in. Till slut blir man yr och får ont i huvudet.

Alla andra verkar ha så lätt för att andas regelbundet. Jag brukar klara det bra också, men så ibland glömmer jag bort att jag måste andas.
På min födelsedag för flera år sedan satt jag och spelade Diablo II LoD, och när jag skulle döda Andariel (första bossen! ;)) så var jag så djävla koncentrerad på spelet att jag helt glömde att andas. Sedan var jag yr, disträ och hade huvudvärk och syrebrist i typ tre timmar efteråt. Det där med att andas är inte alltid något som är naturligt.

Jag har hittat ett landskap i mitt minne. Jag har förvisso aldrig tappat det, men på senare tid har det mörka skogslandskapet blivit synonymt med vissa låtar jag lyssnar på. Lutar jag mig då tillbaka och sluter ögonen är det alltid samma lilla nattmörka glänta som dyker upp för mig. Varenda gång.
Platsen i sig spelar inte så stor roll. Vi var där en gång, på klassövernattning med våra föräldrar, när vi gick i typ trean. Vi bodde i husvagn alla familjer, och jag minns att jag trivdes så bra eftersom min mobbare hade åkt hem till Chile ett tag. På natten sprang vi runt i skogen och lekte kurragömma och krig, jag och de där snygga pojkarna i min klass. Och på något sätt så är det en liten glänta från den stunden som etsat sig fast på min hornhinna och numera dyker upp som ett distant men tydligt minne i kombination med att Winamp spottar fram vissa låtar.
Det är lite konstigt.

Nu skall jag äta morötter och ser på mer Frasier. Att halvligga still i min säng är bra, då lugnar sig min kropp lite och jag känner mig inte lika yr.
För ett tag funderade jag på om det var någon form av näringsbrist, men jag har ju ätit massor den här veckan! Jag har faktiskt ätit något varje dag, vilket är mer än vanligt. Mat tre-fyra dagar och macka de andra. Förmodligen har jag till och med gått upp i vikt, så näringsbrist låter inte troligt. Jag har ätit från alla hörn på kostcirkeln. (jag vet att cirklar inte har hörn :p)

Ohwell.

Sent skall syndaren vakna

Lite chatt på MSN med mamma Eric gjorde mig på bättre humör, men jag är fortfarande yr och äcklad. Nu skall jag laga mat och sedan skall jag ligga lågt. Kommer att spela ifall någon är online, annars ser jag en säsong Frasier eller något. Gömmer mig för omvärlden, sjunker ner i marken, går i ide. Och sedan dyker jag upp igen, när ni minst anar det!

Lotta föreslog att jag skall hänga på Tobias och hans gäng imorgon på Vogon. Vi får se. Skall jag dit är det nog det enda alternativ jag har, eftersom vissa verkar ignorera mig och Lena är i Stockholm. Fast mår jag lika illa imorgon kommer jag att stanna hemma. Jag ser ingen idé i att gå ut och känna mig eländig en hel kväll, då sitter jag hellre hemma och surar över att jag inte har något att göra. Inget att göra, tänker jag sedan, jag har ju för höge farao 100 filmer att se på!

Mat. Och sedan dö lite.
Ha en trevlig kväll, vänner och främlingar!

Am I alive? Maybe I died?

Angående mina p-piller:

"Vanliga biverkningar som kan förekomma är bröstspänningar, illamående, huvudvärk eller blödningsrubbningar. Dessa biverkningar är lindriga och försvinner oftast inom 2-3 månader."

JO, men fuck you att jag tänker gå runt och må illa i TVÅ-TRE MÅNADER. Jag har mått illa i lite över en vecka, det är fan nog. Jag ringer på måndag, de får skriva ut något annat åt mig för det här är inte dugligt alls.

Alla ni damer som läser detta och går på p-piller, rekommendera gärna vad jag skall be att få istället! Nämn gärna vad det är för biverkningar som gäller för dem också. Merci ^_^

There is a flea on my bug

Lade mig och läste ett tag, och sedan försökte jag sova för att bli kvitt känslan av illamående. Sedan ringde pappa och nu har jag köpt aktier för, eh, 42k. Jag fick välja aktier själv och sedan sade pappa att det var jättebra valt, så jag kanske kan få koll på det där med aktier ändå!

Fortfarande illamående. Skall gå iväg till Ica Nära och köpa kvällsmat och chips, och sedan skall jag slöa hemma och se ifall jag kan få världen att sluta snurra. Det är som när man åkt karusell, eller suttit på ett tåg i flera timmar åt fel håll. Åksjuka, heter det på svenska, men engelskans "motion sickness" känns mer passande.

Jag hittade denna pretty också:Den hade varit väldigt fin att ha i den mörkröda varianten.
Enda nackdelen med sådana här ljuva små plagg är att de är svåra att hitta passande tillfällen att bära vid, OCH de måste förmodligen kemtvättas. Det känns inte riktigt som att jag kommer att våga pressa in dem i tvättmaskinen nere i vår tvättstuga...

Fortfarande velig angående Vogon. Dels misstänker jag att jag kommer att må illa imorgon igen, och sedan är det hela den där grejen med att jag egentligen inte har någon att gå med och det känns bara vilset. Viktor har ju inte ens svarat på sms:et jag skickade honom för sex timmar sedan gällande morgondagens Vogon, så så intressant var det :P Visserligen har han sagt att han inte gillar att sms:a från sin mobil, men...

Dags att gå ut och röra lite på sig. Håll tummarna att illamåendet går över!

I die each time I hear this song

Det är något som gör mig avtrubbad, disträ, bortkollrad, vilsen och allmänt confuxxed. Men jag vet inte vad. Tiden rinner iväg snabbt som sjutton och jag har ingen större koll på vad jag gör eller bör göra just nu. Det är förvirrande och jag gillar det inte.

Just nu vill jag socialisera, men det är ingen som har tid med mig. Det är synd. Jag vill prata, fnissa, röra på mig, ha ögonkontakt, äta något, dricka något och vara glad i sällskap. Just nu fungerar inte ens WoW för att få mig att samla mig, för ingen är online och jag blir sjuk på att spela helt ensam. Det var därför jag bytte server sist, och blir det aldrig bättre än såhär känns det som att min spelkarriär kan vara på väg att gå över. Jag måste få prata när jag gör saker! Det är därför jag lägger laptopen inloggad på MSN på stolen bredvid och hela tiden fastnar där istället för att döda dinosaurier och whatnot. Jag vill ju levla så att jag får spela med de stora pojkarna, men när de stora pojkarna aldrig är online och pratar med mig så tröttnar jag. Så enkelt är det.

Att prata och socialisera har alltid räddat mig. Ligger jag sjuk och någon ringer blir jag oerhört mycket piggare efter att ha pratat skit i telefon i en halvtimme. Sitter jag deppig och faktiskt orkar prata med folk så blir jag alltid på bättre humör om de lyckas få mig att byta ämne, börja tänka på annat och tappa tråden. Är jag på gott humör blir det alltid bättre när jag får prata av mig med mina vänner.
Men att bara sitta här och stirra in i väggen eller att då och då slött kolla om någon faktiskt är aktiv på MSN... det ger inget.

Jag vill fika. Nu. Sedan. Ikväll. För fem minuter sedan. Skulle någon vilja fika med mig nu hade jag nog sådär gått sönder av lycka för jag vill ut ut ut i det här vädret och jag vill socialisera. MEN NEJ. Ohwell.
Solen har uppenbarligen redan givit mig huvudvärk idag och jag får väl ställa mig i duschen istället. Det är ju min mirakelkur nummer två. Duscha och prata, that's what keeps me going.

Jag vill se på film. Ikväll får det nog bli flobba chips och se på diverse film eller Frasier.
Kein KULT für mich anymore.

Bye bye love, bye bye happiness

Såhär duktig har jag varit nu:Nu är det bara att hoppas att jag inte är helt värdelös.

Satt på balkongen en stund, nu bränner det i min hårbotten och både jag och Lilla Gumman känner oss avtrubbade och konstiga. Dumma solsken. Men varmt är det! Jag vill baaadaaa.

I should have known better, but I trusted you at first

Mer modebloggande!

Dagens outfit:
Jeans
Skelettstrumpor
3/4-ärmad vitsvartrandig tröja
Röd teeshirt med WHITE FLOUR och en heilande mjölpåse på
Röda glasögon

Who killed the fashion victim? (I did)

While in Dreamland, drinking teaJag måste ha den. MÅSTE. Och så knähöga stövlar till, i viktoriansk stil. Sedan kommer jag aldrig mer att sakna något i mitt liv. ...tills jag hittar NÄSTA plagg som måste köpas. Och nästa par skor jag inte kan överleva utan...
Men seriöst. Den ligger på ?19.90, frakt ?20. Om jag biddar och priset ändå går upp lite så är det inte så farligt. Jag får ju ge upp om den blir FÖR dyr.
Det är en sådan där man får uppsydd efter sina mått. Den skulle då alltså sitta perfekt på ett Knubbdäck som mig. Bjuda bjuda bjuda bjuda. Skall se ifall säljaren har mer sådana saker.

OCH VARFÖR SITTER JAG PÅ EBAY OCH DREGLAR?
Jag borde sitta i de tjugofem gradernas värme på min balkong och ansöka till hösten. Jag skall göra det strax, men omg eBay tar ju kål på alla krafter att gå ifrån datorn!

Don't you think it's kind of sad that you're treating me so bad, or don't you even care?

Jag vill vara omgiven av vatten. Ligga i ett hav, bubbla i en bubbelkopp, slappna av i ett badkar - det spelar ingen roll. Jag känner bara ett väldigt stort behov av vatten runt min kropp. Flyta runt, känna sig viktlös, för några sekunder tro att man är ett vattenväsen... Vatten ger mig styrka. Jag saknar mitt hav. Egentligen borde jag åka upp till typ Helsingborg och sätta mig vid havet en stund och tänka. Helst vill jag dock ha min vackra Östersjö här. Jag saknar Östersjön. Jag vet inte ens vad havet här utanför heter, Kattegatt?

Idag skall jag andas och göra mina ansökningar till högskolan. Funderar på att dra ut min stora kudde på balkongen och sitta där med laptopen i knät och göra vad som göras skall.

Det MÅSTE vara mina p-piller som gör mig illamående! Jag mår inte dåligt innan jag tar dem, men efter börjar det bubbla och fräsa och skrämmas och väsnas och ha sig i min bröstkorg och maggrop. Om det inte går över innan helgen är slut ringer jag barnmorskan på måndag och bokar en tid och byter piller eller något. Det kan ju knappast vara bra för mig om jag mår illa av det.

Jag tänkte bjuda på lite ögongodis idag, det är ett bra tag sedan sist och ni kanske har glömt bort hur snygga en del människor kan vara. Dagens sjukt snygga brutta är ingen annan än den över femtio år gamla Nina Hagen, kvinnan med rösten alla vill ha. Helt otroligt att man kan vara så djävla snygg när man faktiskt är gammal! Det ger en hopp inför framtiden, jag vill också vara snyggoth när jag är gamling :)


This night I call bad luck

I Smoke too Many Cigarettes
My Back Always Hurts
I Procrastinate And I Scribble My Words
Subject to a Life Long Curse

I Used to Walk Around So Tall
Good Looking Kid With No Problems At All
Had This World at My Fingertips
Why In Gods Name Did I Turn Out Like This?

My Lifes Become a Game of Poker
Im Losing Every Single Hand
I Cant Seem To Find My 2nd Joker
I Fold My Cards Are Bad

I Wonder How Your Painting Is
How Your Family Is Doing Too
And I Wonder If Your Hands Miss My Arms
Or If They're Holding Someone New

My Lifes Become a Game Of Poker
I Lose Every Single Hand
I Cant Seem to Find My 2nd Joker
I Lost Every Chip I Had

My Hair Is Way Too Greasy
I Know a Shower Wouldn't Kill Me
I Cant Help But Think Its None Of These Things
That Make Me Walk Around So Lonely

But These Haunted Cold Streets Call Me
They See My Staggering Feet Try
I Am Not Worth One of Your Tears
So Please Just Close, Please Just Close The Door

On This Night This Night I Call Bad Luck
This Night I Call Bad Luck

Bring your enemy your nightmare

Lagom rufsig i håret. Lagom nyvaken också! Lotta ringde och väckte mig halv elva, då var jag helt zombiefierad och kände mig halvt vilsen. Lotta skall inte med på Vogon imorgon, får se hur jag gör då. Jag är inte tillräckligt hemma där för att a) kunna ta mig dit själv, b) hänga där själv och sedan c) ta mig hem själv. Alltså ligger Vogon på is tills jag har koll på vilka som skall dit och vilka som kan tänka sig att ta hand om mig lite :P

Idag skall jag spela lite WoW och fixa lite här hemma. Funderar på om jag skall göra en smörgåstårta att frossa på ikväll, men jag vet inte.

Idag är det fredagen den trettonde och jag gissar att folk kommer att gå runt och inbilla sig att minsta lilla sak som händer idag sker just för att det ÄR idag. Vidskeplighet har aldrig hjälpt någon, och tvivlar man på det är det bara att tänka på min bowlinghall:
Det finns en viss kägeluppställning som är i stort sett omöjlig att slå ner, och det är 5-7-10. De enda gångerna någon ställer 5-7-10 är i stort sett endast på bana 17, och därmed inbillar sig folk alltid att de kommer att ställa den när de hamnar på den banan. Et voilá, de gör det. Om och om igen. SLUTA INBILLA ER ATT BANA 17 ÄR EN OTURSBANA, korkade människor. Och sluta inbilla er att fredagen den trettonde är en otursdag! Bär ni runt på sådana tankar inom er är det banne mig inte konstigt att saker händer.

Att skylla dåliga saker på ett visst datum är lika dumt som att skylla händelser på att "jag var full" eller liknande. Sluta ursäkta er och stå istället för vad ni gör och har gjort.

That's my five cents, nu skall jag äta något.
(NP: Summoning - Farewell, jag är helt bortom mig av kärlek för denna vackra sång)

All beauty must die

Mätt och äcklad. Suck, jag måste nog sluta äta. Känslan av att vara nyäten och mätt är inte det minsta tillfredsställande, tvärtom blir jag snarast bara illamående. På en skala så ligger det inte så djävla hett till, faktiskt. Min mage är dum och jag orkar inte med den.

Sitter vid datorn och sjunger. Just nu är jag mätt på WoW också, det vill sig inte riktigt det där med att spela. Så jag pausar lite, samlar lite rested, och förhoppningsvis är det till och med någon online nästa gång jag loggar på. Hela grejen med att spela är ju nästan att ha någon att socialisera med samtidigt, i alla fall för mig, och därför känner jag mig bara avtrubbad när jag loggar på och är ensam online hela tiden.

Nu skall jag berätta en WoW-anekdot som förmodligen bara makes sense om man spelar WoW:
En gång var det en rogue som skällde ut mig för att jag inte helat honom så att han nästan dött. Jag påpekade kallt att jag är mage och därmed inte kan hela, och han fräste "Jamen, har du inte First Aid eller?!" och puttrade iväg. Jag blev förvirrad, och är det än idag. Man kan ju också undra varför en mage kan förutsättas ha First Aid, medan en rogue kan glida runt och kräva omplåstring från diverse icke-helande klasser. Dumskalle.

NP: All about Eve - Martha's harbour

You were an ocean wave my love, crashing at the bow
I am a galley slave my love, if only I could find out a way to sail you
Maybe I'll just stow away...

En dag när jag orkar skall jag fortsätta lägga in mystiska historier från mina arbetsplatser i min jobb-kategori. Idag är jag dock som sagt var mätt och äcklad och tjock och då får det vara.
Jag måste komma på hur jag skall lösa det här lilla problemet jag har med att mat gör mig illamående. Knaskropp.

Right now tomorrow is looking bright

Nu tycker jag att det är dags för mig att duscha. Mrrr. Varmvatten.

Jag har suttit med mina skor på mig i en evighet, det börjar kännas i fötterna. Undrar om jag har någon möjlighet alls att få dem ingågna... Vi får se. Annars har jag följande alternativ:
 1. Fixa ett par vitsvartrandiga strumpbyxor och ha de svartröda skorna
 2. Ha ett par svarta ballerinaskor
 3. Ha de här även om jag inte kan gå i dem och hålla mig stillasittande hela kvällen
Strumpbyxor it is, then. Fast plan A är fortfarande att lyckas kunna gå i dessa

All I want to do is poke your eyes out

Detta är refränger, eller i de fall där refrängen helt och hållet avslöjar låttiteln stycken tagna ur texten precis innan refrägen, ur ett antal låtar från min playlist. Er uppgift är, precis som förra gången, att lista ut vilka låtar det är UTAN att googla eller på annat sätt söka efter rätt svar via internet. Jag vill ha artist och låttitel, och kan ni verkligen inte komma på det ena så ge svar på det andra om ni vill.
Ni får lov att lyssna på er egen musik för att se ifall ni känner igen något, det enda jag inte vill är att ni faktiskt söker på låttexterna här nedan. Det är fusk, och då blir Zombie djävligt sur på er!

Lämna era svar i kommentarsfältet nedan! Svar som emottages på MSN och liknande är inte giltiga. Plus att jag inte tänker säga om ni har rätt eller fel innan ni svarar HÄR. Så det så. HAVE FUN, KIDDOS!


 1. In it for the thrill
  It's got it's own will
  You can go "Na-Na-Na-Na" yourself
  Can't keep it clean,
  It's a live pinball machine
  You can go "Na-Na-Na-Na" yourself

  Horrorpops - Freaks in Uniforms (Jonas)

 2. She's a killer, she's a thriller
  Rob Zombie - Spookshow Baby (Ville)

 3. What can i do
  What can i say
  Choose your weapon,
  Time to pay
  Forget about the second day
  We can be friends,
  Will it kiss and flow
  Choose your weapon,
  Time to go
  And One - Military Fashion Show (Kribz)

 4. There's a thousand pretty women waiting out there
  And they're all living the Devil may care
  And I'm just a Devil with love to spare

  ELVIS och inte Dead Kennedys - Viva las Vegas (Jonas, halvt rätt)

 5. It goes on and on, on and on again
  Let's get those mountains alive now
  Looks like my walking will come back to him
  Seems like it's never gonna pass

 6. Just let me hear some of that rock and roll music
  Any old way you choose it
  It's got a back beat, you can't lose it
  Any old time you use it
  It's gotta be rock and roll music
  If you wanna dance with me
  If you wanna dance with me
  Chuck Berry - Rock 'n' roll music (Ville)

 7. I'm taking her home with me, all dressed in white
  She's got everything I need - pharmacy keys
  She's fallen hard for me, I can see it in her eyes
  She acts just like a nurse with all the other guys

 8. She said do you remember a time when angels
  Do you remember a time when fear
  In the days when I was stronger
  In the days when you were here she said
  When days had no beginning
  While days had no end when
  Shadows grew no longer I
  Knew no other friend but you
  Were wild
  You were wild.....
  Sisters of Mercy - Nine While Nine (Jonas)

 9. And if you should see her, please let her know
  that I am well - that you can tell
  And if she should tell you that she wants me back
  Tell her no, I've got to go

 10. 'Cause we love our love in different sizes
  I love her body, especially the lies
  Times takes its toll, but not on the eyes
  Promise me this: Take me tonight
  Beautiful South - Perfect Ten (Frida)

 11. And I find it kind of funny
  I find it kind of sad
  The dreams in which I'm dying
  are the best I've ever had
  Gary Jules - Mad World (Elenaria)

 12. I asked if I could have one when I grew up
  Momma dropped a dozen eggs and she really blew up
  She really blew up and I didn't understand

  Johnny Cash - The Devil's Right Hand (Elenaria)

 13. Salivili hipput tupput täppyt
  äppyt tipput hilijalleen

  Loituma - Ieavas Polka (Elenaria)

 14. Now, if you want kiss my stormy brain
  Do you know where my black rain ends?
  Listen to the roar of my stormy sea
  Feel now how my souls is frozen breeze

 15. Spürst du die Macht in deinen Händen?
  Hast du dein Herz ganz fest im Griff?
  Und spürst du die Nacht in deiner Seele?
  Hast du die Welt in deinem Kopf?

  OOMPH! feat Nina Hagen - Fieber (Elenaria)

 16. Oh, can't you see what love has done?
  Oh, can't you see what love has done?
  Oh, can't you see what love has done,
  what it's doing to me?

 17. Oh I wish I was an apple
  Hanging on a tree
  And everytime my Cindy'd pass
  She'd take a little bit out of me


 18. A rat always knows when he's in with weasels
  Here you lose a little every day
  I remember when a million was a million
  They all have ways to make you pay

 19. I know you want it,
  The thing that makes me,
  What the guys go crazy for.
  They lose their minds,
  The way I wind,
  I think its time

 20. Don't want your love any more
  Don't want your kisses that's for sure
  I die each time I hear the sound
  Here he comes, that's Cathy's clown

Rundherum ins helle Feuer, rundherum im wilden Tanz

Schandmaul - Walpurgisnacht
Såhär får det gärna vara.

Levlat rogue-alt till level ...åtta. Hon heter Nagl och är en riktigt goding. Jag gillar undeads :) Utöver henne har jag en lvl 8 priest-alt, Opakarkat. Troll är också söta :)

My life's becoma a game of poker
I'm losing every single hand
I can't seem to find my second joker
I've lost every chip I had

Kanske är det dags för en ny refränglek igen?
Vi får se. Jag skall random:a lite så ser vi ifall det är värt det eller ej. Ni hade ju problem med min musik sist och så mycket lättare är den inte nu ;)

Morr gruff argh rawr

FFS. Jag behöver ha en tripod till min kamera för att kunna använda självutlösare. Hur moget är det då? Det känns som att det kommer att vara väldigt dyrt. Får kika runt lite, se vad det kostar, men OMG. Hallåååå? De kunde ju ha en djävla timer tillgänglig ändå, tycker jag. Sickna tossigheter! Missnöje, buhu buhu, och så vidare.

This be teh crap.


[Edit] Hm, okej. Kamerastativ kan man komma över för under 200:- på Tradera, men jag är ÄNDÅ MISSNÖJD för jag vill ju kunna ta kort utan att behöva köpa till en massa dumheter. SNICKSNACK och så vidare.
Förhoppningsvis fungerar vilket stativ som helst...

Modebloggande

Dagens outfit:

Tidigare -
uppvikta jeans
grönsvartrandiga knästrumpor
grön tröja med rymdskepp på
svart kofta

Nu -
Svarta trosor med Jolly Rogers
Vit/rödrandig långärmad tröja


Modebloggande på hög nivå ;D
Jag måste kolla upp det där med min kamera också... Häromnatten drömde jag att jag hittade Timern, haha, det var en bra dröm :)

Girls with a new haircut are happy girls, believe me

Jag ser mänsklig ut! Min vedervärdiga Tova-frisyr (nej, ni vet inte vem Tova är, och glad som fan för det är jag!) är numera en söt page och jag känner mig helt förvirrad men glad! Ute är det tjugo grader varmt, solen skiner, himlen är blå, och jag har köpt smör.

Dagens fråga:
Om man jobbar i en affär där man har en knallröd arbetströja ...varför i helvete har man ett par neonrosa crocs på sig på jobbet?

(en annan fråga; de här "crocs" som i USA kostar typ $6, varför i helvete betalar folk typ 600:- för dem i Sverige? do the math, people!) (och jag VET att de kostar så lite i USA, eftersom vi var där för ett år sedan och skrattade oss fördärvade över de vedervärdiga skodonen. när vi kom hem och upptäckte att samma trend gällde i Sverige fastnade skrattet i halsen :P)

Häromdagen luktade Kävlinge Medeltidsveckan. Ni vet, sådär som det luktar nere på Tornerspelsplatsen när de grillar kött och kanderar äpplen och serverar cider och allt. Underbart. Jag ville dit på en gång. Mrr. Medeltidsveckan. Hångelveckan och Gratis Cider-veckan. I like :)
Snygga män i rustning och lajvkläder, Loke i Nordergravar, Munkboll med diverse munkballar (ynk, blä, vill inte!) och allsång på Effes om kvällarna. Och fullt av mina vänner, fullt av folk att kramas med! Giev plx :)

Nu skall jag äta macka, är det tänkt. Får se vad jag gör sedan, men jag antar att det är WoW-relaterat :P

JAG ÄR SNYGG I HÅRET GAWDDAMMIT!
Nu skall jag bara komma på om jag skall korta luggen inför helgen eller låta den vara. Den skall ju få växa ut, men skall jag inte sätta upp den på lördag är det snyggare om jag hugger av någon centimeter på den. Ha den hängande i ögonen är inte helt bra :P
Vi får se, vi får se.


[Edit] SKORNA ÄR JU FÖR I HELVETE SKITFULA!Jag skiter fullständigt i om de är bekväma eller inte. Går man frivilligt runt i skor som ser ut såhär (i synnerhet om man tycker att typ chockrosa, knallgul eller t.ex. spygrön är en asbra färg att ha på sina skitfula skor) så förtjänar man att stenas och petas på med vassa pinnar. Dumma människor, ni förstör min harmoni. Argh!

Pretty girls loves Graves

Jag roas en aning av att i stort sett varenda låt på min Top 50 Most Played Trackslast.fm är antingen Misfits, Michale Graves eller Graves. Några andra artister har fått komma in med en låt, men det är inte alls många.
Smalt musikutbud, jag? Neeeejdå. Jag kan väl inte rå för att de gör så sjukt bra musik?

Just det!

Man kan hellre spana in min Top 50 Most Played Artists, den listan är roligare :)

Calm down my heart, don't beat so fast

Bloodsucking  Zombies from Outer Space i högtalarna och jag sitter med benen på stolen framför mig och laptopen i knät. Utanför fönstret sjunger fåglarna, men jag har inte varit ute på allvar på ett par dagar. Igår gick jag fram och tillbaka till macken, men det är ändå inte riktigt samma sak.
Idag skall jag som sagt var klippa mig, kanske borde jag glida runt lite och spana in Kävlinge efter det. Jag har fortfarande bara sett en bråkdel av min nya stad, någonstans måste det ju finnas någon sjukt trevlig oas där jag kan spendera sommaren med en bok i handen. Det tycker jag, och alltså är det så.

Funderar på outfiten tills lördag och kommer fram till att det kan ordna sig även utan de skorna jag vill ha. De gav mig en snabb kramp i ena tån igår, så kanske bäst att ta det det lilla lugna med dem. Min lösning vore att hitta mina svart/vit-randiga strumpbyxor och så istället ha mina rödsvarta heels till! Måste bara spana in ifall jag har kvar strumpbyxorna eller inte, annars är jag dessvärre kvar på ruta ett, som det så vackert heter. Annars kanske jag kan åka till Shock i Malmö imorgon och köpa ett par nya... Eep. Vi får se. Jag skall kolla upp hur det står till på strumpbyxefronten först! :)

Jag är fortfarande lite avig på vissa punkter. Det stör mig verkligen enormt att folk inte alls kan fatta att jag vill att mina beslut och åsikter skall respekteras. Varför gäller allt som alla andra säger, medan jag får sitta som en dåre med en stor omyndighetsförklaring stämplad i pannan? Skärpning, hörni. Respektera att jag är vuxen och kan ta mina egna beslut samt bilda mina egna uppfattningar om saker, så blir allt mycket bättre.

Igår hittade jag en djävla massa roliga kurser jag skall söka till i höst, så det skall jag också fixa med idag. Ansökningar, alltså. Jag har för mig att betygen kan kompletteras ett tag till, så bara jag får in min ansökan är det frid och fröjd. Det går väl att ansöka via internet? ...annars får jag knalla runt i panik i Lund imorgon och leta efter en pappersansökan, eftersom sådana tydligen inte ligger med i kurskatalogen. Eek!

(Wolfsheim nu. I like! Sött och lättlyssnat. Som godis.)

It came from outer space

Klipptid om två timmar.
Kom i säng vid fyra i nättras, så jag är inte helt vaken. Jag behöver köpa smör idag...

Nu skall jag dock klä på mig. Nekkid är kallt och inte helt rätt klädsel för dagen.

Så det så

Carina: "Orka hitta på roliga Johancitat varje dag, nu skiter jag i det här!"

Ninjasaurus Rex

Idag är en dag då det har regnat roande länkar över mig!
Så nu är jag snelhest och delar med mig:
 • VEM FAN VILL HA SEX MED HENNE? MOT BETALNING!? (länk via Mirick)
 • Världshistoriens snyggaste tårta. Varför får inte jag en sådan? (länk via Elenaria)
 • Vad för mycket fritid och ett gäng post-its kan åstadkomma. (länk via Ishamael)

It's oh so cold in here

Inget är någonsin mer kärlek än det här.
Herregud vad jag älskar den låten.
Det här är vad jag vill ha på min begravning, och ni får lov att tycka att jag är hur morbid som helst men vad bryr jag mig? Tack vare mig fick min syster höra sin låt på sin begravning, alltså förtjänar jag att få höra min. Så det så.

älskälskälsk

I'll burn out here in this nowhere

Åter igen har Smege räddat min bloggdesign! Merci och allt vad man säger.

Dreglat på eBay med Amanda. Oh, det gör ont att hitta så otroligt vackra plagg men inte ha råd. Ondskapta planer för hur vi skall äga världen. Som det står på hennes tröja: Just smile and say "Yes mistress".

Dags för WoW igen. Pusi pusi, raringar! <3


[Edit] Tack vare Smege har jag nu även äntligen fått den djävla ramen runt min profilbild att fungera! Sweet, det har jag ju bara försökt med i sex månader nu ;D
I am happy now!

Hurts as much and it lasts as long

Stjäl denna från Candy!

 • Pocket/Inbunden - Inbunden. Mycket vackrare och enklare att hålla. På bokhyllorna har jag dock nog lika många av varje.
 • Tjock/Tunn - Tjock! Ju tjockare desto bättre!
 • Översatt/Originalspråk - Översatt, såvida originalspråket inte är engelska. Jag älskar att läsa böcker på engelska!
 • Svenskt/Utländskt - Utländsk. Svenska författare är alldeles för ...svenska.
 • Lindgren/Lagerlöf - Varken eller, båda är överskattade.
 • Soffan/Sängen - Sängen. Hinner bara läsa innan jag skall sova.
 • Kväll/Dag - Kväll. Se ovanstående svar :P
 • Deckare/Kärlek - Skräck eller fantasy. Måste jag välja på deckare och kärlek väljer jag dock deckare.
 • Fakta/Fiktion - Både och! Jag älskar mina naziböcker lika mycket som min fantasylitteratur!
 • Lära/Njuta - Njuta. Jag njuter av att lära mig och jag njuter av att läsa fånigheter :)
 • Framsida/Baksida - Baksida. Men jag kollar oftast inte ens baksidan ifall jag hinner rådissa framsidan först.
 • Låna/Köpa - Köpa. Jag älskar att fylla mina bokhyllor med underbarligheter :)
 • Läsa/Lyssna - Läsa. Jag skulle aldrig ha tålamod till att lyssna på böcker, plus att jag vill läsa i min egen takt (som förmodligen är mycket snabbare än vad de talar) och göra mina egna röster och ljudeffekter i huvudet.
 • Manlig/Kvinnlig - Jag har läst flest manliga. Dock är två av mina favoritförfattare (Robin Hobb, Margaret Weiss) kvinnliga. Säger nog ändå manlig...
 • En åt gången/Flera på gång - Flera. Varför bara läsa en? :)

 • I was crying on a saturday night

  Jag är trött på att vara illamående. Idag fick jag låta bli att åka in till Lund för att fika bara för att jag mår illa. Det känns helt fel, hela tiden. Orka.

  Nu skall jag duscha, och sedan se på Simpsons och Top Model. Efter det blir det förmodligen mer WoW-spelande, jag har inga planer alls på att levla idag, men jag vill ändå spela. Mitt mål var att komma till 50 innan veckan var slut, och nu har jag sedan i söndags gått upp en level om dagen. Alltså tänker jag ta det lite lugnare ett tag, och kanske levla någon av mina alts lite. Samla rested exp och sluta stressa. Jag har ju ändå kommit längre än jag någonsin trott!

  Min rosa topp kom idag, och jag surar över att jag i ren och sann optimistisk anda trodde att den skulle sitta bra. Den sitter bra - bortsett från att jag uppenbarligen är för bystig. Djävla bröst, aldrig är de rätt. Mupp mupp mupp. Jag kan förvisso lyckas stänga den framtill trots allt, men då blir jag platt i profil och alldeles för ...dekolleterad framtill. Funderar på om jag skall försöka sy om den, eller helt enkelt sälja den vidare. Nackdel! Får se vad det blir för outfit till helgen då... Vi pratade om något tema på mitt kalas (nazizombies :)) men jag vetefan hur seriöst det är. Annars får jag försöka stå ut i catsuit och korsett eller något, det är alltid en vinnande kombination om än djävligt varmt. Hett, på ett dåligt sätt.
  Eller så får jag snabbt som fan gå in mina svartvita skor och köra på svart, rött och vitt på lördag.
  Ack, dessa beslut! :/

  Åt mat. Är hungrig ändå. Vad är det som är fel den här gången?

  I'm so tired, it's been a hell of a day, dear
  I burn out here in this nowhere
  Where's the friendly neighborhood Spiderman?

  I'm in the ground for good

  Jag är förvirrad. Förut när jag spelade lite fick jag plötsligt en enorm känslokick. Ni vet, sådär, fjärilar i magen och det känns som att man får vingar och allt ser väldigt, väldigt ljust och fluffigt ut? Jag förstår inte varför. Jag kände mig väldigt förälskad, men jag har ingenstans att rikta känslorna. Vadan detta plötsliga lyckorus?
  Inte mig emot, dock. Jag mår bara bra av att få känna mig ytterst lycklig och förälskad ibland. Jag är mest bara nyfiken på vad triggern var. Vad fick mig att bli så otroligt förtjust under en kort stund? Vill hitta känslan igen, den var vacker. (fast den lurkar i bakgrunden. ohwell)

  Jag är förvirrad över en annan sak också.
  Jag äter. Jag tycker att jag äter och äter och äter, och de senaste tre dagarna har jag ätit gigantiska portioner mat, vilket ha gjort mig illamånde av mättnad. Men ändå är jag illamående hela tiden? Jag är lite yr, min mage är orolig (på ett sådant där tryck-inte-på-mig-för-då-dör-jag-sätt) och jag känner mig apatisk och klen. Jag har svårt för att äta, men jag gör det ändå. Så vad är det som gör att jag mår så dåligt?

  ...jag skall läsa upp mig lite på biverkningarna av mina p-piller, men jag tvivlar faktiskt storligen på att de skulle ha hunnit få mig såhär på så kort tid. Har ju bara ätit dem lite över en vecka nu.

  JAG ÄR SÄKERT GRAVID PÅ RIKTIGT OCH DET VAR DET MIN DRÖM HANDLADE OM.
  Nej, men ibland undrar man ju.

  Mushrooms, puppies, sugar, spice

  Någon som minns att jag har berättat att jag inte kan skriva klokt när jag är nyvaken? Typon snubblar över varandra, meningar blir konstiga och ofullständiga och ord används i fel sammanhang.

  Här har ni ett fint exempel, från morgonens dröm:

  Förruttnelse

  Jag gjorde om. Nu är allt rött och jobbigt att läsa! Mwahahaha!
  Men jag gillar det. Förhoppningsvis gillar ni det också. We all need a little madness from time to time, eller hur?

  Nu skall jag hämta paket på macken samt äta något.
  Jag hungrar.  Snälla söta rara älskade läsare;
  Under min bild här till höger finns en text. Den är svart. Svart är en dålig färg mot svart bakgrund, men jag har kollat igenom min dumma kod fyra gånger och jag HITTAR INTE DEN DUMMA #000000 som reglerar den färgen. Om någon har koll, snälla peka ut för mig var i min kod jag skall börja hugga sönder.

  En fråga till: Jag vill att ramarna runt bilderna skall vara mörkröda, men hittar banne mig inte någon kod för det heller. Hilfe hilfe!

  Världar skapas utav hans kött

  Jag drömde att jag och Ida och Hanna skulle bo hos Ida, men först var vi på någon stor show på en stor festivalscen i bowlinghallen. Sedan tappade vi bort Hanna, men eftersom hon hittade till Ida var det ingen idé att hänga runt och vänta på henne. Sedan ringde Hanna från Emma och var skitsur för att vi bara struntat i henne, och vägrade lyssna på förklaringar, så vi fick rycka på axlarna och fortsätta hem till Ida. Sedan blev jag och Ida utvalda att få gå in i den stora fållan i hamnen, där man om man hade otur blev offer för det stora tentakelmonstret som bodde i vattnet. Ida var gravid i åttonde månaden för hon hade redan varit där nere en gång, men jag var bara gravid i fjärde så det var ganska solklart att det var jag som skulle bli offret. Vi satt fyra och fyra, två män och två kvinnor, i varje fålla. Jag tror att männen fick vara med som stöd för de kvinnor som blev bortsläpade...
  Så monstrets tentakler kom, sedan slapp jag (Carina, den sovande) drömma om vad som hände förutom att jag och barnet dog och min mamma fick berätta för Smege att jag och barnet dött. Smege visste ju dock inte att jag var gravid, så han blev lite chockad.
  Sedan drömde jag att jag gick på en landsväg i Gråbo/Terra Nova, i en söt kort grå klänning med förkläde och med håret i små tofsar, och tittade på folks sommarstugor, katter och kaniner. I en liten bur satt dock en minimal alligator (den var nästan så bred som en alligator bör vara, men askort. som en liten kubisk alligator, typ :p) men sedan sprang den iväg och då såg jag att det satt en kanin i det lilla huset, och att kaninen blödde på ryggen. Jag knallade upp till stugan som låg närmast, ringde på och berättade att en alligator hade bitit deras kanin, och ut strömmade typ sex gamlingar, tanter som gubbar. De kikade på sin lilla kanin, och i konversation med mig verkade de antyda att jag hade varit i den där fållan i hamnen och att jag egentligen överlevt fast alla trodde att jag var död. Jag sade att jag var Alice, min dotter, och att det inte alls stämde, och sedan vaknade jag.

  En av de märkligaste drömmarna på väldigt länge* :S


  *typo fixat.

  Zombie vill ha smakråd igen!

  Till min nya nurseoutfit, vilket par skor skall man köra på?  Jag gillar båda paren, och båda paren kan matchas till andra outfits, så båda är ju lika användbara.
  Säg vad ni tycker, jag behöver vägas lite i det här.

  The sun under your wings

  Är redan förbaskat trött på min bloggdesign. Jag vill ha fart och spänning i den, allt detta grå och mörka drar ner mitt action lite. Det finns alltså en risk att jag under morgondagen gör en helt ny bloggdesign och slänger upp.
  Jag började fnula runt lite med det i Photoshop redan igår, men efter att ha suttit och gjort helt fel saker i en halvtimme totaldödade jag programmet när jag upptäckte mitt fåniga men fatala misstag. Redigera bilder och liknande är alltid bäst att göra när man är pigg och har koll på vad man gör; att göra det efter ett flertal timmar WoW:ande, mitt i natten, är inte helt gulligt. Jag vill gärna vara helt gullig, och alltså låter jag bli.

  Imorgon skall jag kanske fika med Joel. Får se ifall jag känner mig piggare, jag har mått dåligt hela dagen. Jag har, de facto, mått dåligt sedan i lördags. I lördags var jag bakfull, men sedan då? Illa. Vill skylla på mina p-piller, men det känns långsökt. Förmodligen är det sömnbrist/matbrist/syrebrist, eller något, men ändå.

  Eftersom jag bloggar så tråkigt nu den senaste tiden vill jag slå ett slag för alla bloggar jag länkar till! Ta en kik där istället, om JAG tycker att det är bra måste ni också göra det. Så det så.

  It doesn't matter how hard you hold on

  Ding! Nu är jag lvl 50. Det är sweet.
  Jag fick en bra mask i Zul'Farrak, synd bara att den får mig att se ut som en seriemördare:  Det går ju att dölja den om man vill, men det är lite kul att se ut som en trästubbe i skallen ändå. Saknar dock min gröna ninjamask, den fick mig att se tuff ut ;)
  Axlarna är också nya sedan igår, både de och masken har droppats idag. Axlarna är från Maraudon, en fasligt trist och besvärlig instance som jag inte är särskilt intresserad av att göra om.

  Dagens dåliga whisper:


  Ett tips angående det: Skippa att skriva tusen slutparenteser om ni vill tas som seriösa i spelet.
  Nu invitade vi trots detta honom, och det var ...roande. Konstigaste spelaren evah, men eftersom han gick till sängs klockan tio var han nog bara nio-tio år, kom vi fram till. Kek.

  It's only make-believe

  Hehe :)
  Ebay är teh shit. Den nurseklänningen jag hittade för 450:- i storlek XL köpte jag just för 175:- i storlek S på Ebay.de. Nu skall jag bara hitta ett par matchande skor!  Whee. Nu känner jag mig ekonomisk och bra :)

  Nu skall jag försöka orka spela upp mig till lvl 50 <3

  Personal memo

  OM FEM DAGAR SKALL ANSÖKAN TILL HÖSTENS STUDIER VARA INNE.
  Jag måste banne mig sätta mig med min katalog och hitta allt möjligt att plugga. Annars har jag feta problem :P
  Pressvetenskap, Svenska C/D och Lingvistik, antar jag. Kanske lite mer fonetik. Eller något. Urgh, nu känns det som att tiden är väldigt knapp. Panik, panik, skrik, panik.

  I can't move, I'm dying

  Knallar runt i solskenet och lyssnar på Blutengel, lagom ambivalent :P

  Har fått en klipptid på torsdag, mycket bra. Då slipper jag se ut som en dålig rockstjärna på Vogon i helgen ;)

  Hittade en assnygg nurseuniform på Tradera, men risken finns att den är för stor. Kostar typ 450:-, så jag får se ifall jag köper den eller inte. Då måste jag ju nästan köpa sådana där skor med kors på också... Whee. Mycket bra, mycket bra. Jag gilar nurseuniformer, don't ask me why. Vill för övrigt FORTFARANDE ha en sådan som de har i Scream!-videon. Oh, älskade Misfits.

  Nu skall jag äta mackor och försöka orka mig till 50. Planen är att knalla till 50 idag, så jag har lite arbete framför mig. Typ nio timmar spelande :P Får köra lite instanser...

  Exit

  Nu skall jag klä på mig och gå till stan igen, för att se ifall jag kan få en klipptid. Salongerna var stängda igår, iochmed att det fortfarande var påsk.

  Jag skriver nog något kul här senare.
  Min manual till kameran är på franska, så jag kan inte leta rätt på en timer utifrån den. Börjar starkt betvivla att min kamera HAR en timer, fånigt right?


  Forever together in darkness

  Drömmen handlade om små smala tåg och barnkalas och tåg som slutade gå så att jag och min bror Fredrik skulle sova mellan mamma och pappa i deras säng i gamla huset och sedan stod jag ovanpå tågen eftersom jag jobbade som konduktör men när vi nästan kraschade och jag höll på att fara av så fick jag en panikattack, blev katatonisk och fick en massa mental hjälp. Lagom bisarr dröm.

  Om jag åker in till Lund idag kan jag få typ tvåhundra kronor. Får se om jag orkar dock... Tvåhundra kronor är mycket men jag är lite avtrubbad och disträ. Vi får se, vi får se.

  Vampires from outer space!  Så här snygg är man när man just har dingat 49. EPIC STAFF FTW KEK!1
  Jag skall hitta en bra slampenchanter som kan göra billig enchant åt mig. Har inte råd med dyr så.

  Nu skall jag nog sova. Jag är trött.
  Är på bättre humör också, folk börjar lära sig att bästa sättet att få mig att sluta mopa är att prata med mig om allt annat :)

  Det är sant!

  Johan: "Jag har alltid drömt om att färga håret rosa och byta namn till Suzie!"

  It's no good

  Vilket är ditt livsmål: Live long and prosper.
  Vad har du för puder: Inget. Puder är för n00bs.
  Har du använt någon hårprodukt i dag: Naj.
  Vad använder du för parfym: Ingen. Jag luktar Carina.
  Hur många speglar finns i det rum du är i nu: En.
  Var är du nu: I stora rosa rummet.
  Har du bråkat med någon idag: Nej.
  Saknar du någon nu: Mer eller mindre...
  Röker du: Nepp.
  Dricker du alkohol: Japp.
  Tar du droger: Bortsett från alkohol, nej.
  Vad köpte du senast: Mat.
  Har du åkt fast för snatteri någon gång: Nej, jag har aldrig snattat.
  När var du i en affär senast: En timme sedan?
  Mötte du någon du kände då: Nej, jag känner ingen i Kävlinge.
  Tycker du om dina grannar: Jovars, de verkar trevliga.
  Hur många datorer finns i ditt hus: Inte vet jag, men i min lägenhet finns två.
  När fick du senast en present: I fredags, på mitt kalas.
  När gjorde du senast något riktigt dumt: Jag gör väl bara dumma saker? :P
  Umgås du med dina klasskamrater efter skoltid: Nej, bara med Lotta.
  Har du några högklackade skor: Har Påven en lustig hatt?
  Vilken är din favoritfärg: Rosa, rött, blått, grönt, lila, svart
  Har du blivit hotad via telefon: Inte direkt hotad...
  Har du en hårborste i din väska: Nej.
  Har du stadigt sällskap: Nepp.
  Hur många lampor har du i ditt rum: I det rummet jag är i nu har jag en sänglampa, en taklampa, en myslampa och en golvlampa.
  Vill du ha barn: Ja.
  Gillar du dokumentärer: En del.
  Längtar du till din nästa födelsedag: Jovars.
  Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: Nej, tvärtom.
  Har du rakat dina ben någon gång: Ja
  Vilka språk kan du tala: Svenska och engelska, och har kunnat tyska. Nu är det lite sämre på den fronten ;)
  Skulle du kunna ha silikonbröst: Ah-ha-hah, nej. Jag tror att jag skulle gå sönder på allvar då.
  Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget: 20. Jag tycker att de skall höja krogåldern till 20 också :P
  Borde man få röka på pubar: Nej, då luktar mina kläder illa och jag blir illamående.
  Brukar du plocka upp hundskiten när du rastar hundar: Eftersom jag inte alls gillar hundar skulle jag aldrig rasta en.
  Har du kvar dina barndomsskivor: Vet inte.
  Hur många hål har du i öronen: Ett i varje.
  Vem pratade du med senast: Mamma i telefon, Jonas på msn.
  Vad pratade ni om: Mamma - vädret; Jonas - epixx och enchants.
  Brukar du bada i sjöar om somrarna: Jag föredrar havet.

  Antihuman

  Vad gör man när man inte passar in någonstans då? Ingen vill träffa en, ingen vill höra av sig, folk struntar i att man vill vara med och whatnot. (jag låter skrämmande mycket som min mormor här)

  Jag vill inte vara på Gotland. Och just nu vill jag inte vara här heller.
  Jag vill fly lite.

  Inget spelar ändå någon roll för folk fattar inte ens varför jag blir ledsen. Och om de vägrar förstå en, hur skall man då någonsin kunna finna förståelse?

  Hur har jag ändrats sedan i höstas då folk faktiskt ville umgås? Hur är jag annorlunda nu? Jag kan inte se vad som skiljer mig nu från ett halvår sedan. Jag måste vara blind. Blind och korkad. Ja, och barnslig, såklart. Överreagerande, förstorar upp småsaker, kan inte föra argument och har aldrig en åsikt som kan respekteras eller ens accepteras.
  Jag har lärt mig nu.

  Meaty explosion  Mm, bra engelska hörru. Dumma djävla spambot. :P

  Nu har jag ätit världens största omelett och nu är jag så djävla mätt att jag nog går sönder. Exploderar i tusen små köttiga bitar! Mrrrrrrrr!

  Aim for the heart

  Nu skall jag gå till Coop. Jag skall även gå förbi frisören och se ifall de a) har öppet och i så fall b) boka en klipptid. Min halvhockey går mig på nerverna och jag har nog aldrig känt mig såhär osöt på väldigt länge. (...)

  Halvvägs till lvl 49. Sedan får jag använda min fina staff. Skall screenshota min nuvarande outfit sedan också...

  Mat skall införskaffas. Det får bli omelett ikväll, och en massa Frasier samtidigt. Och sedan mer WoW.

  Yesterday

  16:03

  Killen i sätet framför mig på tåget STINKER svett. Stort missnöje, jag är illamående redan nu efter en halvtimme, gissa om jag kommer att må väldigt dåligt när jag väl kommer hem om fyra timmar?

  Ville är dagens räddare i nöden som tog en panikfika med mig i Sthlm på väldigt kort varsel! Jag fick i mig en halv bit kladdkaka och det är allt jag har ätit sedan igår. Igår åt jag dock knappt något heller, så jag kan inte riktigt skryta om goda matvanor.

  Är lite åksjuk och en hel del illamående av svettbomben framför mig.


  17:02

  Svettmannen gick av för ett tag sedan. Nu mår jag lite bättre.
  Jag är dock hungrig, får göra pasta ikväll. Pasta blir jag mätt av. Och sedan kanske chips?


  18:57

  En halvtimme kvar till Lund. Jag är dödstrött på att resa!
  Imorse på båten skrev jag lite KULT-dagbok. Tanten i sätet bredvid försökte verkligen läsa, så jag gav upp projektet. Jag vet inte om Natalias tankar om schizofreni och humanoida kannibalistiska varelser är vad små rara mormödrar borde läsa. :P


  JAG VILL SPELA WOW. Men först måste jag äta något.
  Ledig hela veckan. Då blir det WoW tills jag storknar.

  Teenagers from Mars

  Drömde en massa märkliga sexdrömmar. Lagom trist att vakna ensam då :P
  Känner mig i alla fall mer utvilad nu. It feels good to be home!

  Nu skall jag klä på mig, och sedan skall jag betala för den rosa toppen jag har köpt ^_^

  We are the zombies

  Om jag nu tycker att Bloodsucking Zombies from Outer Space har både bra namn och bra musik så borde ju faktiskt The Frankenstein Dragqueens from Planet 13 också ha bra musik! Om inte annat har de ett väldigt rart namn ;)

  I like!

  Får kolla upp det hela lite närmre under morgondagen.
  (u_u)Zzz

  Whatever och whatnot

  Johan: "Jag har tröttnat på att spela WoW."

  I'm not the first to be lied to

  Jag har dingat 48. Det gav mig 200 mer i mana, wohoo. Nu är jag dödstrött, och skall sova utan väckarklocka. Mrrr, sovmorgon. Får se ifall jag orkar 49 imorgon - det hade banne mig varit fint. Typ köra Mara/ZF-runs eller något. ELLER SÅ SOVER JAG HELA DAGEN.

  Jag bloggade lite via wordpad förut, uppdaterar det här imorgon för jag orkar banne mig inte dra igång laptopen NU. Det står ändå inget spännande :P

  Godnatt vänner och främlingar!

  Stood up

  Ricard är sjuk och stannar kvar på Gotland. Jag åker själv. Nackdel. Tre timmar att döda i Sthlm, ensam. Stackars lille är eländig och miserabel och vill ju faktiskt visst åka med storsyrran.

  Jag får ägna veckan åt WoW istället, men jag hade faktiskt hellre umgåtts med min bror. :/

  Kill me now

  Alldeles för tidigt.

  Giev princess, plx  Jag fick bilden av en Säl. Det känns passande att avsluta dagens bloggande med den. Nu skall jag packa och sedan sova, för imorgon skall jag åka bil kvart över sju, båt klockan åtta, buss klockan halv elva och tåg klockan halv fyra. Hej och hå, det blir ju ...najs. Jag misstänker att jag kommer att vara trött, dryg och disträ hela dagen, men det är bara min bror som råkar ut för det så who cares? ;D

  Bloggande kanske sker när jag går upp vid typ kvart i sju imorgon, annars bloggar jag vid hemkomst imorgon afton. Ni får ha en trevlig söndag och allt sådant där i vilket fall som helst, och är jag online via mobilen imorgon är ni välkomna att hojta hej eller något sådant.

  Pusi pusi.

  Screwdriver? Screw you!

  Ett gott råd till alla bartenders där ute: BLANDA FÖR FAN INTE SCREWDRIVERS FANTA!

  Det blir skitäckligt :(

  Zombie needs sugardaddy-oh


  Helst i rött, men omg de är nästan lika heta i svart!

  Smakråd sökes!  Toppen. Köpa eller inte köpa? Tänkte isf matcha med pennkjol i svart lack.

  Party like the Dead

  I alla fall! Nu börjar det banne mig bli dags för ett sammandrag av gårdagskvällen, med BILDER!


  Leo ser som vanligt tjock ut.


  Johan poserdricker cider.


  Ida har My Little Pony-hår.


  Eric ser ut att vara gammal som gatan, men det är han ju också.


  Anja står åt fel håll och Amanda ser bara yummy ut.

  Vi åt tacos och sedan gick vi på Effes. På Effes spelade de massor av vacker EBM så jag och Amanda dansade runt, mitt snygga ex var där och sedan fick jag krama lite på Viktor och Joel innan de skulle spela. Det tog en evighet innan de började spela men de inledde med My Freezer så allt blev förlåtet ;)
  Kvällen var väldigt trevlig, jag hade höga klackar och plastbyxor, och jag kan inte säga annat än att det var skönt när jag fick komma hem och klä av mig.

  Hade huvudvärk hela hemvägen, vilket jag skrev i mitt vackra fylleinlägg i nättras, men den var borta i morse. Alltid något!

  Zombie citerar

  Johan: "Du citerar mig alldeles för lite i din blogg. Jag vill citeras dagligen."

  Libresse vill hjälpa till


  Hej, är du inkompetent och inte kan teckna ner din menscykel själv? Har du ingen kalender? Är du lat eller bara djävligt nyfiken på varför Libresse så gärna vill skicka mail till dig en gång i månaden? Vad händer om du råkar få humörsvängningar utan att få en påminnelse om det, glömmer du att sura då? Undrar du som jag vad den här djävla annonsen egentligen går ut på?

  Oroande lättroad

  MSN uppmuntrar till jag vet inte vad:


  Lite lol från Overheardattheoffice och Overheardatthebeach:  I'm bleeding, yeah I'm bleeding

  Where did you take your default picture?
  I vårt badrum i gamla huset.

  What exactly are you wearing right now?
  Pyajamasbyxor för pojkbarn (svarta med självlysande benknotor)

  What is your current problem?
  Att folk beter sig som puckon.

  What makes you most happy?
  Kramar.

  If you could go back in time and change something would you?
  Varför inte?

  Ever had a near death experience?
  En gång höll jag på att kvävas, och när jag hade min cykelolycka hade jag förmodligen dött om jag inte hade haft cykelhjälm. (det loliga är att jag slutade använda hjälm efter det...)

  Name something obvious about you:
  Jag är djävligt barnslig.

  Name a song you're listening to:
  Loituma - Ievan Polkka

  Any celeb you would marry?

  Michale Graves eller Doyle Wolfgang von Frankenstein.

  Name someone with the same birthday as you?
  Claudio, en av Pablos polare.

  Do you have a crush on someone?
  För en gångs skull inte! Såvida inte Graves räknas ;)

  Ever sang in front of a large audience?

  Beror på hur stor som räknas som stor. Jag har sjungit i kyrkan och på konsert och på musikal.

  What do you usually order from Starbucks?
  Jag har varit på Starbucks en gång, jag tyckte inte om det.

  Has anyone ever said you looked like a celebrity?
  Jo, folk brukar få mig att surna till genom att jämföra mig med Jennie Garth från Beverly Hills.

  Do you still watch kiddy movies or kiddie TV shows?
  Nepp.

  Do you speak any other languages?
  Utöver svenska så talar jag bra engelska och halvbra tyska.

  What magazines do you read?

  Seriealbum mest. Ibland datorspelstidningar eller filmtidningar.

  Have you ever ridden in a Hummer limo?
  Naj.

  Do you ever watch MTV?
  Naj. Har inte kanalen. Jag vill ju se Pimp my Ride och South Park!

  What's something that really annoys you?
  Människor.

   


  Chapter 1: You
  Middle name:
  Ulrica.
  Nickname(s):
  Knubbdäck, Knubbis
  Current location:
  Datorboden på mina föräldras tomt.
  Eye color:
  Mörkgröna

  Chapter 2: Family
  Do you live with your parents: Nope
  Do you get along with your parents: Jepp
  Are your parents married/separated/divorced: Gifta
  Do you have any siblings: Två småbröder (och en avliden storasyster)

  Chapter 3:
  Favorites
  Ice cream flavor: Viol
  Shampoo/conditioner: Dove.

  Chapter 4:
  Do You...
  Sing in the shower: Alltid
  Write on your hand: lol nej
  Call people back: Nej
  Believe in love: Mer eller mindre
  Sleep on a certain side of the bed: Oftast sover jag på den högra sidan, min säng är för stor för att jag skall kunna ta upp tillräcklig plats i den själv.
  Wear glasses or contacts: Glasögon
  Have any bad habits: Jag brukar glömma att äta.

  Chapter 5: Have You Ever..
  Worn braces: Japp
  Broken a bone: Nej, men nästan
  Had stitches: Ja, tre i mitt vänstra pekfinger efter en nattlig sågolycka i skogen.
  Taken painkillers: Det har uppstått tillfällen vid mensvärk då jag fått välja på att kräkas av smärta eller ta piller. Jag valde piller.
  Gone scuba diving: Jo, på prov
  Been stung by a bee: Japp.
  Slept with your contacts in overnight: Använder inte linser.
  Thrown up in a restaurant: Nej
  Been to overnight camp: Ja, på skolresor och en gång som politiskt engagerad.
  Sworn in front of your parents: Haha, ja? :D
  Had detention: Aldrig
  Been called a bitch:
  Jodå. Både på gott och ont.
  Been called a hoe: Se ovanstående svar.
  Been called a stank-ass mongoloid elf-tit lookin' sonofabitch? Nej, inte än :P

  Chapter 6:
  Who/What was the last...
  Person to text you? Greg

  What did it say: Att han jobbat när jag ringde och att han kanske ringer senare.
  Person to call you: Ida.
  Person you hugged: Amanda
  Person you tackled: Jag försökte sparka på ett pucko igår, räknas det?
  Thing you touched: Uh... min dator?
  Thing you ate: Tekakor med skinka.
  Thing you drank: O'boy
  Thing you said: "Bara du inte pratar för högt så."

  Zombie om avsaknaden av sex

  Vad gör celibat med en människa?

  Jag blev sexuellt aktiv när jag var arton och några månader. När jag efter att ha funnit ut att min pojkvän varit otrogen bestämt dumpade honom (jag är en toffel och ursäktar det mesta, men inte fan vill jag dela med mig av MIN pojkvän med någon annan!) gick utan sex i femton månader hann jag gå igenom ganska många stadier. Folk klagar efter en eller två månader utan sex, och jag förstår dem. De första månaderna är nämligen de svåraste, de när man fortfarande minns känslan av en annan människas hud mot sin egen, när man fortfarande minns SEX och vad SEX innebär för var och en som är delaktig.

  Efter de första månadernas abstinens och saknad börjar man vänja sig. Det kan gå ett par dagar mellan de tillfällen då man tänker på och saknar sex. Och plötsligt inser man att man faktiskt överlever. Det är inte roligt, och det får en att krympa som person, men man märker ändå av att behovet och begäret av en annan människas kropp mer och mer "försvinner", eller kanske mer "går i ide".

  Efter femton månaders celibatleverne blir man väldigt glatt överraskad när man plötsligt inser att man är uppraggad, har en stilig pojkes hand i sin och är på väg hem från krogen i ett ösregn man knappt märker omkring en.

  Sedan blev det sex några gånger till, med en annan stilig pojke, och iochmed det uppbrottet som fick mig att må väldigt dåligt gick det hela sexton månader till innan sex inträffade igen.
  Andra gången i celibat märkte jag än mindre av det än första gången. Kanske för att jag redan åkt karusellen en gång, och visste vad jag hade att vänta mig?

  På något sätt märker man att man lär känna sig själv på nya plan. När andra sexar loss hela nätterna krävs det att man kan sysselsätta sig och sina tankar med annat. Man inser att man kan överleva utan andra människor. Fast jag skulle nog vilja sätta det såhär istället: Man KAN överleva utan att ha någon annans hud mot sin, men vill man?


  Andra bloggar om: och

  Who's gonna ride your wild horses?

  Att jämföra Marilyn Monroe med Linda Rosing är ett hån. Jag läser hemmavid till och från i min biografi om fröken Monroe, och jag tycker att det är ett hav av skillnader dem emellan. Marilyn hade klass och stil, något som Rosing i mina ögon saknar. Allt är subjektivt, kanske tycker ni andra annorlunda. Jag vet bara att jag blir rabiat av det faktum att vissa tycker att ordet "stjärna" idag kan användas för varenda djävla jeppe som sugit av någon i valfri dokusåpa, att våra "skandalblondiner" av idag skulle ha något överhuvudtaget gemensamt med forndagens skönheter och att dagens artister ens kan mäta sig med Elvis Presley, Beatles och liknande stora artister. (musik och dess storhet kan iakttagas genom att jämföra hur många som faktiskt lyssnar - Elvis är odödlig, men hur många lyssnar på t.ex. Backstreet Boys idag?

  Mina åsikter. Kanske inte alls era, men å andra sidan - vems blogg är det? ;P

  God was never on your side

  Hur skall man göra för att komma levande igenom saker som tär en sönder och samman?
  Hittills har jag kört på en metod. Ja, faktum är att jag har kört samma metod så länge att jag inte längre vet vad för alternativ som finns. Jag förtränger. Jag är bäst i världen på att förtränga saker som gör mig ledsen, och det fungerar relativt bra. Ibland, när man är som minst på sin vakt, så smiter kanske de där känslorna man ville jaga bort fram igen. Och när något man vägrat tänka på de senaste fem åren plötsligt sticker fram sin fula nuna så kan det vara väldigt svårt att hantera det hela på rätt sätt. Oftast blir det tårar, självförakt och sedan mer förträngning.
  Ibland verkar det som en bra metod. Men så inser man efter ett tag att för varje känsla man gömmer sig, desto mindre blir man. Till slut glömmer man bort att vara glad, att kunna bli förälskad, att skratta åt saker som gör en lycklig och att somna med ro inombords. Till slut slutar man lita på folk, man blir snabbt ilsken över minsta lilla, man börjar missförstå intentioner och man ruttnar mer och mer.

  Jag vill inte vara sådan här. Jag har så ofta blivit anklagad för att vara iskall, känslolös och apatisk, men det är jag inte. Jag är bara livrädd, och vill inte bli trampad på fler gånger. Men det blir jag. Folk påstår att de betraktar en som sin närmaste vän, men när det väl kommer till kritan är man den sista de hör av sig till. Folk säger att självklart, du kan lita på mig, och sedan inser man att man faktiskt skulle ha hållit käften istället.
  Jag vet inte om jag är sur eller besviken idag.
  Jag vet bara att jag just nu vill ha saker jag inte kan få. Dels för att jag inte vill eller vågar be om dem, och dels för att jag verkligen fruktar att personerna i fråga inte alls vill ge mig det jag behöver just nu. Och hur skall jag kunna läkas nu när jag inte kan få det jag måste få?

  Ibland undrar jag hur jag hade kunnat leva mitt liv annorlunda. Jag ser framför mig hur jag skulle ha böjt mig efter omgivningens vilja, hur jag skulle ha sopat mig själv under mattan och blivit den de ville ha. Jag undrar om jag hade varit lycklig om jag hade varit en produkt av andras ansträngningar istället för att jag danat mig själv?
  Jag kan vara lycklig ibland. Idag är bara en sådan där dag då det gått hål på min skyddsväv och mina små monster glatt springer runt i kroppen och upp till hjärnan som de illa kvickt ansätter med allt möjligt skit.
  Det finns de av er som läser detta och finner det lustigt, det finns de av er som läser som känner igen er och det finns de av er som läser som antingen inte alls förstår eller bryr er, eller som till och med struntar i att läsa för att det är ett för långt inlägg. Jag inser detta, men jag bryr mig inte. Skall jag börja ta i hänsyn vem som läser och hur ni skulle reagera skulle jag aldrig kunna skriva något.

  Ibland känner jag mig söt. Ibland tycker jag att jag duger. Idag ser jag inte alls illa ut. Men samtidigt ser jag ju hur folk reagerar på mig. Vad hjälper det att jag tycker att jag är söt när ingen annan tycker det?
  Och ibland undrar jag varför jag ens bryr mig. Är det inte det yttre så är det det inre. Folk kan inte hantera mig. Jag kan för höge farao inte ens hantera mig själv!

  Ohwell. Om några timmar är allt rosenrosa och rart igen och ingen behöver alls tänka på att det här inlägget finns. Om några timmar har jag förträngt besvikelse och svalt alla ord jag vill skrika ut. (sväljer man för många ord så kväver de nog en, men vem är jag att anse att jag vet huruvida det stämmer eller inte?)

  Jag vet att jag är bra. Jag önskar bara att alla andra visste det också.

  Zombie: HUNGOVER

  Jag är på lite dåligt humör idag igen. Eller, kanske inte riktigt, men jag känner att jag skulle kunna BLI på väldigt dåligt humör igen. Inte bra. Folk är konstiga, och jag orkar inte med människor.

  Jag är lite bakfull, djävligt trött, en aning hungrig men orkar inte fixa något att käka, samt trött på att folk ignorerar mig. "God morgon" säger jag till mamma och pappa och inte en enda av dem verkar reagera på att jag ens finns. Så då ignorerar jag väl dem också då, varför skall jag alltid vara den som skall få saker att fungera?
  Tusen vänner online på MSN, men alla är sådana där jag måste peta på för att de skall vilja prata och jag har inget att säga idag. Det har tyvärr aldrig de heller, så ni kan ju tänka er vilka vackra konversationer vi har just nu. Inte.

  Jag vet inte varför jag är så gnällig just nu. De senaste dagarna har varit en pärs för mina nerver och mitt humör, och jag tror att jag blir på bättre humör när jag kommer av min ö. Och kanske samtidigt inte. Vissa upptäckter har fått mig att känna mig en aning avig mot mitt Skåne också, och jag orkar inte ens försöka diskutera saken med berörda parter eftersom de, de facto, skiter i hur jag uppfattar dem eller inte. Det är det klassiska "Har du ett problem med mig så är det ditt problem" och förmodligen slutar det bara med att jag förlorar vänner.

  Jag har ju ändå lärt mig den hårda vägen att inte så många faktiskt orkar bry sig om mig när jag mår dåligt. Jag minns t.ex. helgoninlägg jag skrivit där jag försökt kräkas upp allt jag har inom mig, och inte en djävel kommenterar eller frågar om de kan hjälpa eller ens skickar lite omtanke. Så jag vet att ingen vill lyssna, ohyes. Ni behöver alltså inte oroa er, jag skall inte skriva mer om det här nu.

  Istället kan vi försöka njuta av att solen skiner idag och det nästan är varmt. Och så självklart av att jag får åka hem imorgon, och därmed lugnar ner mig lite!

  Zombie: UNSOBER

  Lite onykter. Mest kall, och så har jag en begynnande huvudvärk samt nti fötterna rån mina trettoncemtimeterskalckar.
  Jag stavar inte så bra nu, jag darrar lige om händerna och som sagt har jag lite akohol i kroppn också. Så deötså.

  Ni får skratatt och vara klgada, det är alltid trevligt att garvaa åt andras fylestavfel! I synnerhet åt spraåknazisters, ne?

  Måstes v oa. Mitt huvud är inte sllas glad, mycket fel detta.

  Godnatt!

  ...

  ...min bror vet precis vilka knappar man skall trycka på för att få mig på dåligt humör. Kul.

  To my satisfaction

  Min bror kom trea idag. Jag fick en chokladkaka och ett paket kaffe eftersom jag var i det vinnande laget. Min andre bror vann typ hälften av alla priserna i lotteriet. Men jag var inte Sämst i Familjen på bowling för en gång skull! Riktigt bra :)

  Nu kommer snart folk hit och jag är lite stressad, men det ordnar sig nog. Jag ligger inte så bra till på pengafronten så jag får ta ett snack med min far imorgon.

  Helst vill jag sova. Jag är så dumt trött att det är rent lurigt. Höll på att somna när jag var publik till finalspelet, men lyckades hålla mig vaken. Dock gäspade jag så att det var helt tokigt. Mommo satt bredvid och gäspade nästan lika mycket hon, så det var inte bara jag! :P

  Fortfarande lite kluven. Jag vet inte jag, skall man prata med folk eller ger det ingenting? Tidigare då jag har försökt tala med folk så har det bara slutat illa. Varför har folk så lite respekt för mina åsikter? Varför umgås folk med mig om de inte alls bryr sig om vad jag har att säga?
  Jag låter det vara ikväll. Skall samtal hållas får det ske tidigast imorgon. Idag vill jag bara vara glad, idag vill jag inte säga till folk att de gör mig ledsen.

  Transformation

  ...jag vet inte ens varför jag orkar bry mig. Jag blir bara ledsen när alla andra behandlas bättre än mig av människor jag tycker om.

  OCH jag förstår inte varför andra kan få saker de vill, men jag skall få dras med något jag inte alls vill ha. Vad är rättvisan i det?

  Borde stänga av mig mer. Bli mer robot. Mer zombie. Without feelings, without emotions.

  Lik och potatis

  Bowlingtävling idag igen. Jag skriver sedan, ville bara låta er veta att jag lever.
  Sovit dåligt i nättras, får se hur vaken jag är idag :P

  The Creature from Ghoultown

  Fyrtiofem minuters promenad med Eric. Det var lagom, och vi hann snacka av oss lite. Nödvändigt och trevligt, allt i ett! Nu skall jag bara kolla runt lite och sedan skall jag sova. Om åtta timmar skall jag rise and shine samt lyckas få i mig frukost, hur nu det skall gå. Jag äter ju vanligtvis inte alls frukost...

  Sleepy. Skall läsa klart de sista tio sidorna i Auschwitz (jag lyckades inte förmå mig igår natt, jag var så djävla slut) och sedan skall jag påbörja läsandet av Helt vanliga Män om jag orkar. Vi får se.

  Segt bloggande idag, men jag har varit bizzay. Imorgon blir det nog värre, befarar jag. OM jag lyckas spela bra i finalen så går jag vidare, och eftersom jag var på det vinnande laget måste jag vara med på prisutdelningen vid halv fem oavsett om jag tar personligt pris eller inte. Klockan sex kommer folk, så då skall jag ha taco färdigt till typ tio personer. Oj. Mycket att göra, jag? :P

  Godnatt.

  A WINRAR is you!

  Vårt lag i bowlingen vann tack vare mig och Sega! Jag slog 654 rent, vilket är över mitt snitt. Snittvis slår jag 490, så ni kan ju haja att det känns fint att smälla in 145, 174, 194 och 139! Jag är nöjd, och det är vad som räknas.
  Finalspel för mig klockan tio imorgon. Oj oj. Ingen sovmorgon för mig, alltså. Får sova middag när jag kommit hem.

  Om en kvart skall jag träffa mamma Eric utan för Reno, för vi skall promenera. Jag ville bara uppdatera er först :)

  My crawling flesh fucking tickles

  Bättre humör nu. Fikan gick bra, jag är nöjd. Mommo är rar och jag har fått pengar i födelsedagspresent. Onödigt, men mat är ju bra så jag har nog råd med det nu.
  Fast faktum kvarstår: Jag längtar hem och jag är trött på Gotland. Efter två dagar. Ohwell. Ingen idé att gräma sig över det, och imorgon får jag ju kalasa med en massa raringar jag ser fram emot att få krama på! Ikväll blir det för övrigt förmodligen promenad med mamma Eric efter bowlandet, det vore sweet.

  Kattallergin drar ner mig. Dödsträsket. Kittla-sönder-näsan-träsket och stryp-mig-långsamt-träsket.

  Jag vill spela. Jag tjatar om det, men det får mig att stänga av hjärnan lite. Sinneslött bankande på allehanda monster och bra musik i mina högtalare får mig att sluta tänka så djävla mycket, och då håller jag humöret uppe. Det är när jag i rastlöshet tillåts tänka som jag föder tankar jag borde låta bli att tänka. Mina tankar är vapen som slåss, mina tankar är vapen för oss, mina tankar är det sista som ni tar.

  Jag börjar tappa aptiten igen. Mat börjar åter igen vara något jag hellre klarar mig utan. Ansträngningen i att tillaga samt äta mat börjar te sig övermäktig. Jag vill inte. Jag vill inte vara hungrig, men by gods jag vill inte äta heller. (återigen: det handlar inte om att OJ VAD JAG ÄR TJOCK eller något åt det hållet. Det handlar om att jag ibland får en mental spärr som får mig att vilja undvika att äta.)

  Bra musik via iPod. Håller mig över ytan. Idag vill jag inte drunkna.
  Fy farao vilket dravel.

  You know I love you, but know you got to die

  Jag är på förskräckligt dåligt humör just nu. Jag vet inte helt varför, men jag vet att det inte blev bättre av att Fredrik bråkar med mig, att mamma var helt skum mot mig när jag var i bowlinghallen och att pappa hade glömt att han skulle kika på aktier med mig idag. Har inte alls lust att fika med mommo och Ricard, jag vill döda folk eller bara springa ut i skogen och gråta ut tills jag inte orkar vara förbannad längre.
  I grund och botten handlar det nog om att jag inte alls trivs här. Jag vill hem. Jag skulle lätt åka hem ikväll om jag hade det alternativet, ingen tvekan. Men nu är det som det är, och jag får försöka göra det bästa av det. Får ta en långdusch sedan när jag varit hos mommo, så kanske jag blir på bättre humör. Det brukar fungera.

  Jag trivs inte är. Gotland är fint men jag är inte Gotland längre. Jag trivs i min egen lilla värld där jag kan göra och vara vad jag vill. Här retar folk mig hela tiden för att jag sitter vid datorn, men vad fan skall jag göra hade de tänkt? Det är ju inte precis som att det a) finns massor av saker att göra, eller b) de hellre umgås med mig. Mamma ser på tv. Ricard sitter vid sin dator. Pappa är på möten och spelar poker. Fredrik umgås med sina vänner. Så vad fan spelar det för roll för dem att jag då sätter mig vid min laptop och pratar med folk som faktiskt VILL prata med mig?

  Nästa gång jag åker hem kan jag med gott samvete installera WoW i min laptop.

  Det känns bara så djävla onödigt att fara över halva Sverige för att umgås med min familj när de sedan inte alls har tid att umgås med mig. Träffa mina vänner har hittills varit odelat trevligt, no shit där. Men... orka med att folk tror att de kan bestämma över mig. Jag är 23, vad fan får jag ut av att folk tror att de kan sätta regler för mig nu?

  Detta lägger vikt i den vågskålen som är för att jag stannar i Skåne i sommar. En del saker väger för att jag skall var på Gotland istället, men det faktum att jag om jag kommer hem måste bo här hemma väger djävligt tungt. Jag är van vid att bo ensam, jag har gjort det i två år nu, så jag klarar inte av detta. I synnerhet inte eftersom det innebär att jag måste bo i en väska. Jag hatar att bo i en väska. Jag vill känna mig hemma och känna att jag har plats, och det gör jag inte här. Jag bor i en skraltig säng i datorboden, ffs. Det är kallt, och jag kan inte ens kräva att få vara ensam här ute eftersom min bror har sin dator här.

  Det är kul att vara här, men herregud vad jag vill hem igen.
  (även fast jag stör mig på en eller ett par personer där borta just nu också)

  In the Shadow of the Valley of Death


  Eric made it better.

  The illness of the clowns  Jag vill ha regn. Tungt regn, stora droppar, ingen vind, bara regn. Men nej. Det är mulet idag. Och jag hatar påsk. Tänker jag inte på att det är påsk är det lugnt, men så fort jag inser vilken dag det är och så vidare så blir jag helt ...äcklad, kind of. Jag vet inte varför, men att tänka på påsken ger mig ångest. Jag känner mig kvävd och världen blir grå. Alltså ignorerar jag glatt att det är påsk nu! Vad mig anbelangar är det bara random helg som jag bara råkar befinna mig på Gotland, och så får det vara.

  Jag går upp i vikt av att vara på Gotland. Jag är Knubbdäck innan jag far hem och det blir inte alls bättre av att jag åker hem hit. Jag ser ju inte så mycket tjockare ut, men jag gillar inte att vågnålen far över så långt till höger när jag står på den. Jag har inga problem med min vikt. Jag har däremot problem med min knubbiga mage. Med mindre mage hade jag varit lyckligast, nu får jag nöja mig med att vara just nöjd. Inte helt nöjd, dock.
  Badkläder? Inte en chans. Tighta kläder utan korsett? Na-ah. Kläder som fokuserar på magen? No way, José.

  Hej och hå. Detta är ett konstigt inlägg som inte handlar om något.  Jag längtar hem, lite. Alla säger "Men det är väl kul att vara hemma och träffa familj och vänner?" och det ÄR det, missförstå mig inte här. Men samtidigt känner jag mig mest på fel ställe och jag trivs inte överhuvudtaget med att bo i en väska och jag vill kunna göra vad jag vill när jag vill det. Jag känner mig bara lite malplacerad här. Gotland är inte mitt hem längre, och det blir fel när jag försöker passa in här när jag inte längre vill passa in.
  Jag älskar mina vänner, jag älskar min familj. Men jag trivs också med att vara min egen herre och så vidare.
  Det är svårt att förklara.

  Men jag saknar fortfarande regn.

  The scent of seduction

  Min mage kurrar, alltså måste jag döda den. Så enkelt är det.
  Ett alternativ kunde visserligen vara att se ifall den blir nöjd om jag äter lite macka eller något sådant. Macka brukar göra magen på bättre humör, och då behöver jag inte få blod över hela golvet här hemma. Kan ju helt klart vara värt ett försök!

  I don't wanna be a superhero, never really cared about society

  Jag vet inte vad jag drömde. Man kunde måla tavlor på ett ställe, och jag var där med Maria Wigsten. Jag tror att planen var att döda eller låsa in henne, men sedan kunde jag inte förmå mig. Det var ju snällt av mig att låta bli, eller hur?
  Det var någon man med också. Men vem?

  Idag har jag ond vit teeshirt med texten I AM YOUR WORST NIGHTMARE  och en grim reaper på och under har jag en tunn, långärmad vit tröja med små döskallar på. Första tröjan är från ...um... Cypern, tror jag, och den andra är från USA.
  Och så jeans. Och det var dagens modebloggande-utan-bild, imponerande eller hur?

  Teach me Tiger, how to kiss you (whoa whoa whoawhoa)  Jag gillar 4chan. Jag blir glad av /b/. Och så kan man hitta fina bilder i /co/.
  Och då får man bra idéer! Som att man måste ha fest med temat Heroes and Villains, så att jag får klä ut mig till Poison Ivy eller Harley Quinn! Eller Catwoman, jag har ju en cat suit... Om jag inte tror att jag kommer att dö så kanske jag har min cat suit nästa Vogon. Dock lär det bli varmt som fan och jag vet inte om jag orkar gå runt och vara helt andfådd hela kvällen. Inte av en sådan anledning, iaf ;) Jag har inget emot att andra gör mig andfådd av RÄTT anledningar! Make me loose my breath och så vidare.

  Hångla är fan riktigt trevligt.

  Copypasta  Innovativiteten flödar.

  Hallucination

  NP: Wumpscut - Torn skin

  Musik är, som alltid, kärlek. Torn skin är en regnlåt. Det finns många vackra regnlåtar. Hela Damnation av Opeth är regn, Mouth av Paradise Lost är regn, hela Puritanical Euphoric Misantrophia är regn, Three Libras av A Perfect Circle... Ibland undrar jag om inte regnlåtarna är de bästa. Men då lyssnar jag på solskenslåtarna och då blir jag ambivalent.

  Musik är kärlek i vilket fall. Dock, RÄTT MUSIK. Kan vara lite viktigt att poängtera. Jag tål inte Kent, Gyllene Tider, Håkan Hellström eller annan fetkass musik. Det gör mig mordisk. Ge mig istället Storm (den norska, Fenres-frontade duon), Otyg eller Bronx Casket Co. Mrrr. Musik danar mig, jag danar min musik.

  I vilket fall som.

  Jag tror att det kan vara dags för en sådan där skitviktig-info-lista igen. Men nu skall jag sno en grej av SKiNHEaD BArBiEdOLL. Jag är så tjuvig ibland!


  Okay, here goes:

  1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
  "nästan lika fort som rädisor och är minst"
  2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
  En fin läderstol.
  3. Vad var det senaste du såg på tv?
  Top Model.
  4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
  22:23! Men den är 22:35, så så bra var jag...
  5. Bortsett från datorn, vad gör du just nu?
  Lyssnar på Storm, dricker cola, gör grimaser åt pappa.
  6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
  För tre och en halv timme sedan, promenerade med Amanda över halva Visby.
  7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
  /b/ på 4chan <3
  8. Vad har du på dig?
  Jeans, WoW-tee, tröja med stjärnor på, underkläder.
  9. Drömde du något inatt?
  Jo, jag drömde om min kamera och om rollspelande.
  10. När skrattade du senast?
  Um... jag minns inte, men någongång inom den senaste timmen iaf :)
  11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
  Köksskåp, klockor, tavlor.
  12. Har du sett något konstigt på sistone?
  Haha, beror på vad man definiera som konstigt. Idag såg jag en av mina konstigaste stalkers.
  13. Vad tycker du om den här utmaningen?
  Uh... bra tidsfördriv?
  14. Vilken var den senaste film du såg?
  Paradise Lost 2.
  15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
  Skor, korsetter, uniformer, böcker, seriealbum, Michale Graves. Personen alltså, inte någon av hans skivor.
  16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
  Oj... Jag har typ berättat allt om mig tror jag. Folk kanske inte vet ...att... um... att jag är världens enklaste person att bli sams med igen efter gräl?
  17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
  Haha, jag tror att jag faktiskt undviker att svara ärligt på det. Folk skulle bara surna :D
  18. Tycker du om att dansa?
  Ja ^^ Men jag är inte alls bra på det. Jag rullar mest på höfterna i takt med musik :)
  19. George Bush?
  ...är en president? Eller vadå?
  20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
  Signe och typ Loke eller något sådant. Jag vet inte. Jag vill ha fina fornsvenska namn. Signe är kanske inte fornsvenskt... Men fint! Eller Ingrid, kanske.
  22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
  Eh, jag det skulle jag säkert överväga. Om du istället frågar om jag kan tänka mig att bo utomlands så JA, i så fall i USA (California) eller typ Irland eller Skottland eller England eller något.
  23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
  Jag tror inte på gud :P
  24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
  Ingen. Gör som ni vill. Svarar ni kan ni ju slänga en länk i kommentarsfältet så kan jag fnissa åt er, eller något :P

  Röda läppar döljer dina tänder


  En gång var jag brunhårig.
  BRUN HÅRIG SJUK SKÖTERSKA.

  Jag fryser fortfarande. En halvtimme till Top Model och jag har pratat i telefon med mommo så jag hann aldrig bada. Får ta en dusch efter Top Model istället, tror jag. Värme und so weiter.

  Pornopolka i hörlurarna. Jag vill dansa. Rulla höfter, sprattla med benen, leka Undead. Då skulle jag bli varm också :)

  Jag vill göra ny bloggdesign men jag har inte photoshop i min laptop. Får se ifall jag kan göra en ny design när jag har Zzucken på besök, annars får jag göra en när jag kommer hem igen.

  Wanderlust

  Tre timmars promenad med ljuvlig Amanda i solskenet - delightful! Tog lite artsy bilder på hav och ruiner och så vidare, åt violglass, diskuterade skräckrollspel och lajv och pojkar och klubbar och kläder och väder och resande och mrrr, allt möjligt som Zombie och Alv är så bra på att diskutera med varandra!


  Vackra vackra Gotland, vackra vackra hav.

  Nu är jag lite kall. Funderar på att kanske gräva ner mig i jacuzzin och bubbla lite grann. Bubble bubble, toil and trouble. Värme värme värme!

  Sega gav mig en 750 ml flaska med Smirnoff Black. Den ser fin och dyr ut. Den får flytta in tillsammans med Herr Lyxvodka, tror jag minsann :) (Herr Lyxvodka är fortfarande oskuld. Måste åtgärdas snart!)

  Mitt inlägg om nörderi, vilket jag skrev inte helt seriöst och under ett hjärnsläpp då jag tappade de flesta av mina vackert forumlerade meningar, har uppenbarligen skapat stora diskussioner. Plötsligt är det mängder av kommentarer på min blogg, I get confuxxed! Ohwell, bara kul att folk skriver lite :) Det är lite väl mycket envägskommunikation här annars ;) Mest jag som håller låda ^_^

  Det är kallt i min nacke. Som om det blåser på mig från väggen här bakom. Störigt.

  Die See ist rau

  Så... bowlingträning. Slog 101 på första serien, blev sur. Slog 116 på andra serien, blev surare. Sedan ringde mamma Eric och sade att jag har jobb i sommar ifall jag vill, och så var han glad och trevlig så då blev jag glad. Så tredje serien slog jag 203. Det var fint. Jag skall satsa på att försöka slå runt det imorgon, det hade varit sweet som fan att slå 800 på tävling :)

  Sedan åkte jag med mamma på stan, så hon har köpt trosor, sprit, hårsnoddar och en bok åt mig. Stalingrad! Får lägga den i kö, så fort jag är klar med Auschwitz skall jag börja läsa Helt vanliga män och sedan får det som sagt bli Stalingrad, såvida jag inte behöver få läsa lite skönlitteratur då. Mrrr. Naziböcker ftw :)

  In Extremo i hörlurarna. Funderar på att gå in på Michale Graves sida på Myspace så att jag får lyssna av mig lite, jag har inte så mycket Graves i mp3-spelaren.

  Förvånansvärt många kommentarer i bloggen idag, och redan 80+ besökare trots att klockan inte ens är fyra! Ojvoj.

  Rokokokokos och bananananas

  Förbannelse över keliga kattungar! Nu har jag katthår i näsan. Men det gör inget, för idag har jag ju fått världens bästa besked och herregud vad glad jag är! Ledsen för Lottas skull dock, hon körde i grammatiken igen :(
  Jag vill ha min tenta, jag vill se mina rätt! :D

  Min bror kommer hem om fyrtio minuter och då skall vi bege oss till bowlinghallen för att äta lunch samt träna bowling. Jag har inte bowlat sedan typ i somras, men heller inte seriöst sedan i våras, så... ja... jag har tävling imorgon, och minns knappt mitt utgångsläge eller var jag skall sikta eller min pendelträning eller något. Hoho :P
  Ricard är dock ganska bra tränare, och både bowlingmamma och bowlingpappa är där. Alla i min familj/släkt bowlar. Alla är bra. UTOM JAG, jag är familjens svarta får. Dock är jag en av de få som faktiskt har kul när jag bowlar. Det kanske är priset man får betala för att ha kul, att man är sämst? (jag har alltså inget emot att vara sämst, någon måste ju vara det också :))

  image65
  Mamma, pappa och en ananas.
  Ever wondered where I get my good looks from? ;)
  (rätt svar: en ananas)

  image66
  Lucy är fotogenisk och en sann poser.

  OMFG OMFG OMFG OMFG

  JAG HAR KLARAT GRAMMATIKEN!!! Jag klarade grammatiktentan! Ni vet, den jag gjorde om för tredje gången och den jag var övertygad om att jag kört i för att det var den svåraste tentan i världen. JAG HAR KlARAT DEN! JAG HAR FÅTT GODKÄNT I STRUKTUR 1!

  Jag är lycklig nu :)

  För övrigt har jag drömt om min kamera hela natten, typ.

  That's what friends are for ;)

  Jag hoppas att Amanda inte har något emot att jag lägger den här vackra bilden på oss här ^_^  Zombie till vänster, Alv till höger.

  Driving with my darling, faster than I should

  Min bror tvingar mig att se på roliga saker på Youtube. Jag skrattar så tyst jag kan, för föräldrarna sover precis här intill. Skall se på sakerna mer ingående imorgon, då jag kan ha volym och får lov att väsnas. Väsnas bör man, annars dör man.

  Fredrik är nog min konstiga bror. Fast ibland undrar jag...

  Idag fick jag baka en pizza. Det var bra. Den blev god, såklart. Jag är faktiskt en väldigt bra pizzabagare.
  Direkt när jag började baka kände jag dock av mjölallergin. Den har nog förvärrats. Förr i tiden klarade jag av att baka ett gäng pizzor innan jag påverkades av mjölet. Ohwell. Those were the days och så vidare.

  Gentlemen prefer nerdy girls

  Jag är den perfekta nörden.
  • Jag spelar rollspel.
  • Jag spelar datorspel.
  • Jag spelar tv-spel, men tycker att det är ännu roligare att se på när andra spelar tv-spel.
  • Jag lajvar.
  • Jag tycker att det är roligt att sy.
  • Jag älskar att se på film.
  • Jag älskar MST3k.
  • Jag läser böcker hela tiden.
  Och så vidare. Jag är väldigt nördig. Jag borde vara den perfekta nördflickvännen. Lägg till att jag ha bra musiksmak och är dödskelig, tycker om att laga mat åt folk och gärna klär mig i högklackat, lack och korsetter så har ni mig i ett nötskal. Nördens drömflickvän. Kanske. UPPENBARLIGEN INTE, dock, eftersom jag har varit plågsamt singel i fyra år ;)

  Mycket märkligt. En del påstår ju faktiskt till och med att jag är snygg o_O
  (jag är ganska söt i glasögon, dock!)


  Monster a-go-go

  Om jag har en självutlösare på min kamera (jag skall leta imorgon, jag börjar bli trött) så skall jag nog vara ondskapt och börja modeblogga. BARA FÖR ATT, liksom. Förresten har jag alltid snygga kläder på mig och varför inte visa upp dem då? Folk vill ha mer bilder på mig i bloggen så jag får väl göra något åt saken, ne? ;)

  Frusen. Jag fattar inte hur jag skall kunna sova inatt. Jag behöver värme. Inatt blir det två filtar, men jag undrar om det räcker. Jag vill ha tusen filtar och sju element.

  Världen förundrar mig.

  The cat's meow

  Hemkommen. Rigor mortis i tår och fingrar, och en väldigt kelen katt som gör sitt bästa för att få uppmärksamhet. Detta visar sig genom att hon trycker sig mot min arm, klättrar upp på stolsryggen för att försöka ta sig upp på min rygg, kloar mig lite lätt i låren och allmänt kurrrrrrrrar så mycket hon kan. Jag vill gärna krama på henne, men jag vill gärna slippa bli dödsallergisk också så jag får tyvärr låta bli. Dang.

  Mycket trevlig promenad med Ida! Jag älskar att kunna prata ut om vad som helst och faktiskt få respons för det! Ida är i sanning min älsklilla :)
  Och imorgon blir det promenad med Amanda, något jag misstänker blir lika trevligt det! Jag tycker om nattliga promenader, även fast mina tår fryser till is och mina fingrar stelnar och jag måste gå runt i kläder som får mig att se ut som en ful smurf. Det är värt det! :D

  Imorgon skall jag träna bowling med min bror samt ringa min mommo och bjuda hem mig dit på fika någongång. I ärlighetens namn vill jag egentligen inte fika med henne, men det skulle krossa hennes hjärta om jag varit här hemma utan att höra av mig och det vill jag inte heller. Jag får alltså offra en timme eller två på henne. Och för övrigt så har ju fika med henne varit trevligt de senaste gångerna, så vad är det som säger att det inte skulle var trevligt nu?

  Jag saknar när jag var typ sexton år och hade mängder av beundrare. Ni vet, sådana där som tyckte att jag var det snyggaste som fanns och som skulle ge sitt högra ben för att få träffa mig. Och vad har jag nu? Ingen. Jag har vänner, dock, och det är viktigt. Vänner är nog viktigare än beundrare, men jag kan banne mig inte påstå att det inte skulle vara trevligt med folk som jagade efter en lite. Kärleksbrev är ju alltid uppskattat! :) (n1n74@hotmail.com <-- *tipsar*)

  Lite trött. Min bror sitter dock i min sovstuga så jag får vänta lite med att knalla ut där. Det luktar instängd sextonåring. Mjausch.

  Vatten, vatten, bara vanligt vatten

  Förresten:
  OHMYGOD vad folk har hängt efter mig idag! Tanter, gubbar, personal: Alla vill kramas och säga hej och fråga hur det går och fråga hur man mår och EGADS LÅT MIG VARA. Jag blir tokig. Nog för att det är kul att vara populär, men jag hade hellre haft en stabil fanbase bestående av till exempel snygga militärer.

  Ohwell. Frågan lyder: Bada jacuzzi, duscha, eller vänta tills imorgon bitti så att man slipper frysa ihjäl när jag går ut senare ikväll? Promenad med Ida om två timmar, wheee! Bubbla runt i varm bubbelkopp är alltid lika trevligt. Jag älskar varmvatten! Jag skulle kunna tjata inlägg efter inlägg om hur underbart varmvatten är (fast det har jag ju visserligen kind of redan gjort ;)) men jag tror att jag för mina läsares skull skall hålla min entusiasm tyglad ;)

  Anyhoo, här kommer det ofrånkomliga lovordandet av varmvatten: JAG ÄLSKAR DET! Det är varmt, det får mig att slappna av, det gör mig ren, mitt hår är bisarrt bra efter att jag har tvättat det, jag tycker om vatten, jag har alltid tyckt om att bada, jag blir lugn av att få stanna till och duscha, jag tycker om hur det faller på mig och jag älskar älskar älskar det. Så det så!

  Sex i vatten är däremot inte helt kewl. Jag har haft sex i ett badkar, och det blev mest konstigt. Jag har haft sex i en dusch, vilket förvisso inte var helt keff (jag hade en dödshet partner, omg) men ändå inte helt bra. Jag har liiiite för dålig balans för att tycka att sex i stående position är helt bra. Jag föredrar att slippa stå på darriga ben och försöka att inte ramla omkull! Faktiskt.

  'Cause we are living in a material world, and I am a material girl


  Mhine!

  Jag har världens bästa kamera. Allt blir snyggt. Man kan zooma in och zooma ut och sudda bakgrunden och sudda förgrunden och herredjävlagud vad pixlar det är i den! Systemdigitalkamera, 4999:- och så försäkring på den.
  Jag är materialist, jag blir glad för materiella ting. Förstå hur högt i rang min kamera genast klättrade. Jag är teh glad nu :)

  Får se ifall min mutation går att dölja, så kan Ricard ta kort på mig när jag bowlar imorgon och vice versa. Kunde ju vara kul att ha! :D
  Jag har sprungit runt som en paparazzi och tagit kort på Lucy och mamma och pappa och Fredrik. Och nästan på frukt. Mm, frukt.

  Ohwell. Jag ville bara säga att jag är glad! (även fast jag saknar WoW :P)

  Today I woke to a rain of blood

  Jag har ingen kamera än. Men innan kvällen har jag kanske en digital systemkamera! Sedan blir det djävlar i mig snygga fotografier, det ni! Jag har typ inga recent bilder, så det kunde vara bra att skaffa upp sig på ett gäng sådana.

  LIte åksjuk, lite avtrubbad och lite väl sugen på att få spela WoW, men jag klarar mig. Tror att jag skall lägga mig i jacuzzin ett tag innan jag tar min promenad med Ida vid nio ikväll. Amanda honey, om du läser: Skall vi promenera efter Top Model imorgon kväll? :)

  ABSTINENSabstinensABSTINENSabstinensABSTINENS och så vidare.

  Zombie smash brain!

  Mensvärk. Och nedre delen av ansiket har mer eller mindre muterat. Skall posta detta och sedan knalla över till bowlinghallen där jag skall kramas, få säga "jadå, det går bra i skolan" typ tusen gånger och så äta lite. Och sedan skall jag på stan med mamma. Ricard vill träna bowling, men vi får se hur länge jag är på stan med mamki.

  Är lite putt idag, men det går över.
  Jag sover ute i datorboden och det är kallt och obekvämt. När jag vaknade för en timme sedan hade jag lätt kunnat stabba någon till döds med mina bröst. Då kan ni ju föreställa er. :S
  Drömde konstiga och stressande drömmar, men minns inte tillräckligt av det för att kunna dela med mig. Kanske bäst så, ne?

  Idag stavar jag som en kråka. Fingrarna eller alternativt datorn är inte riktigt i symbios med min hjärna. Nackdel.

  Zombie auf das Boot

  20:55, på Gotlandsfärjan i Oskarshamn.

  Att resa gör mig sömnig, illamående och åksjuk. Jag har suttit och halvslumrat halva vägen till båten, och det är inte bättre nu när jag är på plats. Boken är intressant, och jag skall strax prova att se ifall det fungerar att se på filmen jag har i datorn, men jag önskar verkligen bara att jag var hemma. Hemma på Gotland eller hemma i Skåne, båda alternativen fungerar bara jag får vara still och slippa frysa.
  Lyckades i alla fall få en plats med kontakturtag här på båten, alltid något. Då kan jag ha igång datorn hela vägen hem utan att behöva oroa mig för att batteriet skall haverera eller något. Man får vara glad för det lilla!

  Jag måste sluta använda laptopen när jag äter chips. Tagenterna känns helt ...kladdiga. Chipsiga, liksom. Inte bra, inte bra. Det är lite obehagligt, faktiskt. :/

  Skall smita bort till restaurangtorget om en liten stund, och se ifall jag kan hitta något att äta som inte får mig att spy. Är jag dum och efterbliven kommer jag att köpa en räkmacka igen, och sedan kommer jag att må jättedåligt. Dock, är det det enda ätbara de har, så får jag nog offra mig. Jag måste äta något, jag tror att det skulle få mig att må liiite bättre om jag hade lite mat i magen faktiskt. Tro det eller ej. Vi får se, dock.

  Har fortfarande väldigt elak mensvärk. Missnöjd.  23:24, fyrtio minuter från Visby

  Jag har sett på Paradise Lost 2, eftersom The Big Lebowski inte alls fungerade. Känner mig frustrerad och förbannad. Det är tal om att det skall komma en Paradise Lost 3 om inte allt för länge, men jag vet ju i vilket fall som helst att WM3 fortfarande sitter fängslade. Världen är en konstig sak som inte alltid är vacker, har jag bittert insett.
  Michale Graves efterlyser folk som kan tänka sig att donera pengar för att bekosta produktionen av hans nya album, det han skrivit tillsammans med Damien Echols. Skall se ifall den möjligheten fortfarande är öppen, det kan lugnt vara värt $10 att hjälpa både Graves och WM3. (plus att man får sitt namn med i konvolutet. OCH jag vill ha skivan asap, ju snabbare den kommer ut desto snabbare kan jag köpa den! de låtar jag har hört från skivan är sjukt bra. underbara.)

  Jag är trött, men kommer snart att bli aktiv igen. Krama på familjen! Och på Lucy. Lucygull. Jag vill också ha en katt. Typ en Kitler. Eller en liten svart hankatt som kan heta Batman. Eller Mr. Bones. Jag har bestämt att Mr. Bones är ett bra namn på en katt, alltså är det det. Men icke! Jag är pälsallergiker och mår inte alls bra när jag har små söta pälsmonster omkring mig. I synnerhet inte eftersom jag älskar att kela med pälsmonster och därmed måste försöka hålla fingrarna i styr och så vidare. Ni vet, man ser söta kattungen Lucy och VILL klappa på henne, men man vet att man kommer att ligga hela natten och må dåligt om man gör det. Självdisciplin deluxe, eller något. :/

  Imorgon blir det lunch i bowlinghallen, och sedan skall jag på stan med mamma en sväng. Och så skall vi köpa påskmat och sådana saker. Får se när jag har tid att susa förbi mommo också :)
  Vill hinna med en nattpromenad imorgon, en på onsdag och en på torsdag. Älsklilla, Elenaria och hora/slampa/tjockis (mamma Eric, alltså) (mrrr, alla mina mammor på ett och samma ställe! ...nästan... iaf mer än hälften av dem :))

  Ohwell. Skall spela Harpan tills jag är framme, jag postar det här imorgon (tisdag) och uppdaterar er då på läget och så vidare.

  JAG VILL SPELA WOW. Jag känner mig helt handikappad utan tillgång till WoW. Jag vill kolla brevlådan och chatta i guildkanalen och döda saker och bli lvl 48, 49, 50. NU. Förhoppningsvis får jag spela lite när jag och Ricard är hos mig, annars blir det inget spel förrän nästa onsdag eftermiddag/kväll. Fett med rested, men vad hjälper det när man börjat bli lite beroende? :p

  If I'm a sexist, then call me sexy sexist

  If it bleeds it's good, sjunger Bloodsucking Zombies from Outer Space, och jag försöker faktiskt intala mig det. Även fast det, eh, inte är det normalaste att intala sig, oavsett vad för omständigheter som råder.

  Bästa låttiteln någonsin måste dock vara I hate every bone in your body but mine. (erkänn! ni gillar klangen av det! låten är för övrigt bra, det är Poison som sjunger.) Dålig liveinspelning finns här.

  Jag plockade ihop alla saker som skulle med. Och plötsligt insåg jag att jag har noll koll whatsoever på var mitt pass är. Vände upp och ner på lägenheten, ringde mamma och grät nästan i telefonen, och sedan hittade jag passet gömt i en jacka längst in i garderoben. Det ligger nu i min väska tillsammans med allehanda biljetter och böcker. Jag skall läsa Auschwitz på tåget, såvida jag inte sitter åt fel håll, då läser jag ingenting.

  Kommer för övrigt att vara online på MSN via mobilen, tänkte jag, så peta till mig där så blir jag glad :) (n1n74@hotmail.com, jag blockar er om ni är korkade :P)

  Mensvärk. Förbannelse. Snälla ta mig en månad framåt i tiden.
  (fast imorgon får jag en kamera! ...säger ryktet iaf ;)) (jag hittar dock inte skivan med Photoshop på, så jag vetefan om jag vågar lägga upp och visa oredigerade bilder ;))

  I'm sorry, but I'm just thinking of the right words to say

  Snälla, döda mig. Döda mig innan min rygg gör det, för jag står fan inte ut med smärtan.
  HEJ OCH VAD DÅ JAG SKRIVER DET HÄR VARJE MÅNAD. Kanske blir det bättre nästa gång, nu när jag har p-piller.

  Ge mig droger. Eller ett nackskott, det är vilket som. Eller sätt eld på min rygg, jag behöver värme mot musklerna (krama mig, kanske?) och det här går inte för herregud det stänger ju av hjärnan. JAG stänger av hjärnan, i ren självbevarelsedrift. Jag är fan inte skapad för smärta, så varför måste jag dö lite en gång i månaden?

  Dumma djävla skitkropp.
  Ge mig en kropp som INTE bryts ner av molande värk varje månad. Snälla. Snälla söta. Snälla söta rara?

  Dö dö dö dö dö.

  Do you know that bad girls go to hell?  Sega och Kina Hellvin! (uttalas med hårt K)
  (en lyckligt flinande Pablo i bakgrunden också)
  (fan vad jag älskar min spetsiga lilla näsa!)

  Jag och min bror på personalfesten i somras. Ytterligare en bild med rätt hårfärg och fel frisyr! Jag hoppas att mitt hår fortsätter växa ganska snabbt. Som ogräs. Jag vill ha det midjelångt igen... (även fast det skrämde livet ur mig när jag duschade! har ni någonsin känt hur hjärtat stannar när ni inser att ni har en skalbagge eller något på rumpan? ...för att sekunden efter inse att det var håret som blivit lite långt och därmed kittlas en del när man böjer huvudet bakåt? ;))

  Nu skall jag sluta posta sjuhundra inlägg här och istället packa.
  Jag vill bara make up för att jag inte kommer att posta förrän om typ tjugofyra timmar härnäst. Det ni!

  Voodoolicious  Detta är en tröja jag inte vågar ha på mig i Skåne.
  Alltså får den följa med mig ner till Gotland. Synthspelning på fredag!

  (alltså, det står WHITE FLOUR på tröjan. det är en skämttröja. det är en mjölpåse på tröjan, och han har INTE en swastika på armen, det är små prickar som skall ge ett intryck av ett mönster som inte finns.) (hej och hå, kass humor!) :p

  Fel frisyr, rätt hårfärg! Aight-yo! 1 4M T3H BL0ND3!

  You remind me of that babe...
  What babe?
  The babe with the power
  What power?
  The power of voodoo!
  Who do?
  You do!
  Do what?
  Remind me of that babe...


  Black as midnight, black as pitch, blacker than the foulest witch

  Det här är dagens tanke. TÄNK PÅ SAKEN, håll det intill hjärtat, när det med lite filosofering av allmän sort:

  Vad är Satanisk Pajbakare 1&2 utan Ärkenemisarnas Juice och Kaosstaplarens Lärling?
  Vad är Gwynne utan Idraz och Eber?
  Vad är Lord Knubbdäck utan Thomten och Thorgo?
  Vad är Temptatia utan Invincor och Little Falcon?

  Och viktigast av allt:
  Hellre en vegetarisk potatisfasan än en köttbanan.

  (det är faktiskt inte meningen att ni skall förstå.)
  (och vet ni vad det finaste är? nu har vi med en vacker alv i vår lilla gruppering också <3)
  (vad vore vi tre andra utan Elenaria? ett gäng djävla dårar, that's what!)

  May be innocent, may be sweet - aint half as nice as rotting meat!

  Idag är jag en trött Zombie, men ändå inte.

  Jag drömde att ...um... någon (vem?!) spydde ett badkar halvfullt med blod, så jag fick springa ner i källaren för att fråga Dan och Krister ifall Eric var där. Sedan var det maskerad, jag var utklädd till Marie Antoinette i en gammaldags klänning och ett ihoptejpat bandage med hål för mun och ögon på huvudet. Jag såg ut som en papp-påse, typ. Torsten var där, utklädd till ninja med katana och allt, en massa gamla klasskamrater (Aron?)samt folk jag träffat på Vogon var också där, och sedan kom Henning och störtraggade på mig och jag försökte vara så dryg som möjligt för att slippa undan honom men han var på mig som ett tuggummi på en pinne. Sedan kollade vi i min kamera och jag visade honom dödstrista bilder på saker jag tyckte var kul, och så bilder som pappa hade tagit på Cosmonova, föreställande små bebisdrakar. Leo hade klippt sig och fått finare ögon (sade jag och mamma till honom) och kanske var det Leo som spytt i badkaret?

  Sedan vaknade jag. Det var nog bäst så.
  Nu är jag naken, men frågan är hur jag skall åtgärda problemet.
  a) ta på mig kläder jag skall ha på mig hela dagen.
  b) ta på mig typ en pyjamas som jag kan slaxxa runt i när jag packar.

  Hrm... Storslagna dilemman och problem här i min lilla del av världen. Min värld i världen, om ni så vill. (idag är jag generös!)

  This be funny shit

  1) Ännu mer dålig WoW-humor!

  Vi är tre stycken online. Alla är i Feralas. Alla är lvl 46. Alla är mages. Tihi :) (jamen! liiite kul är det ju!)

  2) Tjuvlyssnat gör mig glad version 1.

  3) Tjuvlyssnat gör mig glad version 2.


  NU SKALL JAG SOVA, JAG LOVAR!

  Freezing, falling - hang on

  Ikväll har jag bara lyssnat på Michale Graves. Jag har tre skivor i datorn. De har gått om och om igen. OCH JAG TRÖTTNAR ALDRIG. Det är ren kärlek, det där. Jag och Michale Graves. Giev! Min obsession över Doyle Wolfgang von Frankenstein försvann illa kvickt när jag insåg att det var sångaren jag ville ha. (fast tro inte att jag för en sekund skulle nobba Doyle om möjligheten uppstod! No sir-ee!)

  Lublublublub. Drömmannen finns, han är trettio+ och bor i USA. Kommer han någonsin till Europa på turné kommer jag att åka och se honom, ensam eller med sällskap. Inget spelar roll, förutom Michale. Typ ;) (jag är inte så obsessed fangirl som det kanske framstår, men jag har ändå en aning förälskat mig i en man som gör underbar musik, har en ljuvlig röst, stoltserar med dödssnygga armar, har en het kropp och on occasion sminkar sig till ett skelett - hur kan man INTE älska en sådan kombination!?) (det är något med mig och musiker. alla mina män har varit musiker. alla. förutom en, förvisso, men jag slår vad om att han har en gitarr hemma under sängen ;))

  Eh. Godnatt, var det ja...

  Fee fi fo fum

  Efter några timmars trevligt questande med Jenipher och Pravus i Felaras är jag numera lvl 47, 15% till 48. Kommer att ha 1,5 lvl rested när jag kommer hem, kanske kan peta till Ricard att levla åt mig när jag är i skolan, haha :D Ohwell, om inte annat går det nog ganska snabbt.

  Jag funderar på att göra världshistoriens fräckaste sak.
  Det är såhär: Jag läser en kurs just nu. Fem poäng, språkhistoria. Tenta fredagen efter långfredagen (nästa vecka, alltså.) Och... jag bryr mig inte. Kursen är värdelös, jag fattar inte ett jota och jag tänker att jag kan ändå läsa igen de fem poängen i ett annat ämne. Jag ser ju helt enkelt till att klara alla andra poäng den här terminen så har jag ju mitt på det torra CSN-mässigt också. På sätt och vis är det ju ett nederlag att strunta i en kurs, men jag kan inte se hur a) den här kursen kan ge mig något samt b) varför jag skall ha dödsångest och stressa ihjäl mig över en tenta jag inte har en snöflinga i helvetet att klara av, whatsoever. Jag har redan en tenta jag är inne på snart fjärde försöket på, och jag satsar hellre järnet på att klara den och så än att försöka klara den skumma språkhistoriakursen.

  Sedan jag började plugga har jag inte givit upp en enda gång. Jag är inte ens säker på att jag vill betrakta detta som att ge upp, men på sätt och vis är det ju just det det handlar om. Men... jag vet inte, jag. Det är ju min personliga åsikt som faktiskt gäller i detta, jag är mest bara ute efter att lufta mina tankar lite. Ni kanske tycker att jag är en svikare eller förlorare eller whatever, men samtidigt kan man ju undra varför man måste behöva må dåligt över något man inte behöver och heller inte klarar?
  Förstår ni min ståndpunkt? ...eller tappar ni helt (förmodad) respekt för mig nu?
  Jag skall prata med Lotta om det. Men jag tror faktiskt helt seriöst att jag skippar den här kursen. Jag har ändå missat två veckors föreläsningar på grund av feber och dödsförkylning deluxe. Kursen går i höst igen, jag kan kanske ta den då istället. Eller om ett år. Chansen finns fortfarande kvar. Just nu ger det mig dock inget annat än ångest och olusta.
  Låt mig höra vad ni tycker om detta, aight?

  Jag har inte varit duktig flicka och packat ikväll. Jag har börjat lägga fram lite kläder och stuff på fåtöljen i hallen, men å andra sidan behöver jag inte lämna Kävlinge förrän två imorgon och går jag upp senast tio hinner jag i lugn och ro kolla brevlådan i WoW, blogga, diska, städa av lite samt packa i tid. Tro mig. I may not seem the type men jag kan faktiskt vara duktig när det väl behövs ;) (när annars kan man ha nytta av att klara av att tillaga tio olika maträtter och få alla klara samtidigt? köksvana ftw!) (jag undrar om jag kan få ninja pizzaugnen när jag kommer hem, jag vill äta MIN pizza!)

  Laptopen kommer som vanligt att hänga med mig på min resa! Jag har The Big Lebowski att se på på båten (efter Viktors inrådan) och pillar med en bok eller två att leka med på tåget. Blogga gör jag som sagt var imorgon bitti, sedan hör ni ifrån mig igen på tisdagen. Jag lär dock vara ganska fullbokad, haha. Jag har kommit fram till att ett av mina främre karriärsdrag var att flytta från ön - jag är poppis! Alla vill umgås med mig på Gotland, och här i Skåne har jag också folk som tjatar på mig! Lotta och Tobias försöker övertala mig att strunta i Gotland för att fira Påskhalloween med dem, och jag är redan inbjuden på förfest till nästa Vogon. Och till någon annan fest jag tydligen måste gå på. Oj. Jag är inte van vid att så många drar i mig för att umgås :) (men oooh, det skall bli så fint att få komma hem och krama på Eric, Leo, Amanda, Älsklilla och Anja!)

  Nu skall jag sova. Min nacke gör ont, och jag har som sagt var tusen saker att göra imorgon ;)
  På tisdag får jag en kamera! Kanske kan uppdatera er lite på min nuvarande blonda look då ;)

  Godnatt!

  Teething

  En timme med mamma på telefonen. Skvaller skvaller! Mycket bra. Nu äter jag chips och ser på Frasier, och sedan skall jag spela WoW. Måste packa också... Och duscha. Så. Packa, duscha, spela WoW. (mrrrr, Niles! <3)  (giev giev!)

  Lass mich dein Sklave sein

  Hemma igen, sedan några timmar. Två, för att vara nästan exakt.

  Har spelat lite WoW. Jag är dock så trött att jag knappt orkar hålla ögonen uppe. Konstigt... Sov hos Viktor i nättras, somnade kanske vid tre och vaknade först halv elva och sedan ett. Så varför är jag så trött att jag känner mig illamående?

  KULT gick bra. Vi har inte dött ännu :)
  Börjar känna att jag har lite mer grepp om min karaktär, den ryska utbytesstudenten Natalia, nu. Eva Schultz var en lättare roll, hon var så förvirrad och det passade eftersom jag själv inte hade någon koll alls. Man agerar ju ändå lite annorlunda när man vet vad som kan hända ens karaktär.
  Lagom läskigt dock, haha. Det är inte alls charmigt när man är på ett ställe man aldrig sett förut, men där man ändå känner sig hemma på en sorgset sätt, och det kommer ett trettiotal humanoida varelser springande med kedjor, stålrör och andra saker. De jagade en man, och vi hann fly in och gömma oss i ett gigantiskt, labyrintiskt palats, men vi hörde ljud utifrån. "Ni hör ljud som får er att tänka på när djur äter" typ. Eww.

  Jag undrar var jag har Evas dagboksinlägg liggande... Det sammanfattar ganska väl hur förvirrad hon var, och vilka extremt konstiga förhållanden hennes liv drogs in i. Stackars lilla :(
  Eftersom vi misslyckades med den kampanjen och alla utom Eva hamnade i helvetet så slutade det för henne med att hon irrade runt ensam i vinterkylan på Stockholms gator, vansinnig.

  Skall gå till macken och köpa chips, tänkte jag. Orkar inte fixa kvällsmat, jag skall packa lite och sedan skall jag äta chips och se på Twisted. Och spela lite WoW. Och ta hand om disken.. Fast jag diskar nog imorgon. Saker som innebär en kraftansträngning är lite väl för mig idag. Förstår inte alls var mina krafter tagit vägen, det känns som att jag inte har ätit på tre veckor...

  RSS 2.0