Enjoy the unknown

Sedan klockan tre har det surrat i mitt huvud, och jag kan inte höra klokt. MOGET. ORKA. ARGH!!

I alla fall, jag är väl mer eller mindre klar med min imageboard (första stora uppgiften för skolan). Finns kanske småsaker som kunde förbättras, men... den får duga. Nath tycker att den ser bra ut, och det är en bra start :) Jag är inte helt onöjd med den själv, jag hoppas bara att lärarna gillar den... Eftersom alla tror att jag är BeZt i WerLdEn på photoshop har jag ju lite extra press på mig tbh... Mrrr. Jaja, ingen idé att stressa över det nu; det ÄR första uppgiften för oss och jag HAR ju lagt tid på den. Typ. :)

Skall köpa mig en rosa extern 320gigs-hårddisk. En tusenlapp, men mjau. Jag gillar när saker matchar, och eftersom min lilla Zombie är rosa så är det inte helt fel med en matchande hårddisk åt henne ;)

I alla fall... Optimus Prime på en imageboard kan BARA vara bra.

Förresten var Hellboy 2 skitbra. Har jag sagt det? Amagad!

I'll admit I wasn't very smart

Ibland förestället jag mig världen som ett enda stort Sims-spel. Ni vet, när man socialiserar och man får en massa små gröna plus ovanför huvudet! Så tänker jag mig ofta att det är när jag pratar med folk. Jag samlar gröna plus :)

Stel i hela kroppen, funderar på att gå ner i köket och leka med en kniv ett tag. Kanske kunde jag sälja mitt kött till bästsäljande när jag är klar? Det är ändå i ganska bra skick, och så som jag mår just nu kan jag LÄTT garantera att det är mört nog. Så det så.

Ibland känner jag mig djävligt vuxen. Som när jag sitter på en föreläsning och stör ihjäl mig på de där som beter sig som små barn, fast jag bara är ett par år äldre. Då är jag lite tant, men vadfan. De låter ju så att man inte hör klokt vad läraren säger, och varför gå i skolan (när det är FRIVILLIGT att gå på universitet, amagad) om man bara tänker sitta och bete sig som om man vore på café? Hrrr. Usch.

Inget rollspel på länge nu. Surt. Och Nath åker bort en vecka. En hel vecka utan min älskling? Feck. Dock skall hans snälla lillasyster komma och leka med mig då, så att jag slipper vara ensam. Vi skall måla om datorrummet är det planerat, sweet som fan. Jag får väl krama på henne i brist på Nath, haha ^_^

Nu skall jag dock göra skolarbete så att jag inte hamnar helt efter.

A living hell

Så mycket konstiga drömmar som far runt i skallen på mig, natt efter natt. Vaknar förvirrad och undrar vad jag egentligen har haft för mig under natten.
Utanför fönstret skiner solen och det ser, ve och fasa, varmt ut. Det lär dock vara kallt, så ingen idé att gå ut klädd för sommarvärme.

Grupparbete idag, sedan föreläsning med Pär. Jag skall försöka få tid att skriva här oftare, men den här veckan har jag typ två större projekt som skall vara klara. Eller tre, och har jag tre kommer jag att dö av stress. Skit. Måste kolla upp hur det är med det tredje, annars kommer jag mer eller mindre att bo i skolan den här veckan... -_-

Trött i kroppen sedan vi gjorde om hela trädgården i fredags och lördags. Hrr.

Last caress

Hemma tidigare än väntat idag, eftersom jag tänkte jobba hemifrån istället för att stanna i skolan i två timmar extra. Skall strax göra lite skisser (behöver fixa 15 till innan imorgon, så jag har ju att roa mig...) och sedan skall jag göra ritnings-uppgifterna. Nacken gör ont och jag är så trött att jag vill gråta, sova eller dö, men men. "You can sleep when you are dead", som de säger.

Har ganska många stressmoment i min omgivning just nu, försöker sålla bort sådana jag kanske inte riktigt behöver fokusera på men det känns väldigt tungt då och då ändå, faktiskt. Naths gulliga föräldrar kommer dock att hjälpa till att avlasta oss på minst EN punkt nu i helgen, vilket känns väldigt bra.

Jaja, har för mycket att göra för att ha tid att sitta här och gnälla just nu.
Nu skall jag skissa kaktusar och brödrostar och fönstervrår och fan och hans mormor. På femton A3. Det ni.

Ancient

Skall försöka ta mig i kragen och posta lite här sedan. Skall åka om ett par minuter så att jag inte missar tåget, och sedan tror jag att jag är hemma vid två. Istället för fem. Det är bra.

Nathaniel ligger kvar i sängen och jag skulle kunna döda för att få krypa ner bredvid honom igen och inte behöva ta mig ut i den kalla morgonen här utanför. Morr. Jag har i alla fall min cykel <3

Ach, but I miss me scurvy wench

Idag är två saker för mig:
1. Anna skulle ha fyllt 29
2. Det är Talk Like a Pirate Day

Tiden går ju så satans fort... Jag tycker fortfarande att tre år bara har ramlat förbi, utan att ta hänsyn till att folk kanske vill ta det lugnt, andas lite, låta minnena komma ikapp. När jag väl var klar med den större delen sorgearbete (det tar aldrig slut) var det höst och vår och höst igen, och mest av allt kände jag mig vilsen och förvirrad.
Jag saknar henne fortfarande så fruktansvärt mycket. Det finns så mycket jag skulle vilja säga, vilja visa henne.
Jag är fortfarande inte van vid att vara den äldsta. Alltid annars fanns det någon annan som var den med mest erfarenhet, som slogs som en tigrinna för sina yngre syskon oavsett vad. Jag är väldigt dålig på att ryta och rivas.

Skola fram till fem, kommer hem sex och skall då slänga på mig outfit snabbt som sjutton, efter att först ha tagit en blixtdusch, och sedan bär det av upp till Helsingborg där vi är bjudna på parrrrrty. Det blir bra. Jag blir ju självfallet väldigt glad när andra människor faktiskt är medvetna om att idag är TLAPD! Ibland känns det som att jag och de mina (de där på öjn) är unikum som jag inget annat kan göra än att sakna, men finns det kloka människor här också (ja, bortsett från Lotta, hon är klok :)) så känns inte Gotland lika avlägset.

Tillbaka till start igen, min mor skall sätta en ros på min systers grav från mig idag. Det är bra. Då kan jag åtminstone inbilla mig att jag var närvarande på hennes födelsedag.
Sov gott lilla storasyster, älskar dig än.

Sug min

Sömmmnig!
Väntar på att Warhammer skall patcha klart. Jag köpte collectors edition, det kändes roligast så :P Väldigt snygg kartong också (<-- jag är ju trots allt kvinna... :P)

Um... Sedan skall jag göra läxor och se på Top Model. Kanske ser på Punisher ikväll också, vet inte än.

Morgonstund och dess djävla guld

Egentligen gillar jag inte sovmorgon, eftersom jag de sista timmarna av sömn hela tiden vaknar till och är livrädd att ha försovit mig. Usch.

Idag efter skolan skall jag gå och köpa ett Warhammer Online, om det nu finns några kvar.

Um... Jag är trött och som sagt, stressad, så det blir inte mer spännande än såhär just nu :P

Slaanesh

...nästa gång vi skall ha lab i en datorsal kommer jag att ta med mig Zombie istället. Det är ju vedervärdigt att sitta vid de här skärmarna, de har väldigt konstig upplösning och med tanke på att de buktar när både Zombie och hennes externa skärm är platta så blir det ännu konstigare för mig.
Plus att jag hatar datorsalar. De fylls alldeles för snabbt av skrikande idioter som tror att de har rätt att väsnas så hemskt.

Nu fick jag dock hjälpa fyra fellow klasskamrater som inte visste hur man gör för att logga in. Carina to the rescue! :)

13 inlägg kvar till inlägg 1000 till forumet. Jag är så troll :D Tvåan på poster made är Bart, och han ligger på typ 300+ poster. :D Säger en del om vem som håller i snacket på forumet tbh...

All little Devils

Vår internetuppkoppling får mig att vilja skada någon. Gärna långsamt. Gärna med eld. Förmodligen även med en massa svordomar som ackompanjerar det hela, eftersom jag gärna börjar svära när jag är irriterad to no end.
I nuläget går det ju inte att signa för raids, eftersom det känns lagom weak att tappa internet hela tiden. "Jag healar maintanken! Don't worry! Jag hel-" off. Argh argh argh.

Sov gott, har dock fått för mig att det är fredag idag. En mycket märklig sak att förvirra sig in i, kan jag säga.
I övrigt är jag 25 poster ifrån min 1000:e post på vårt forum. Får se ifall jag kan trolla ihop dem idag ;) Förvisso ligger jag på ett stadigt medel av 7,1 poster om dagen, men idag är ju en sådan speciell dag! Hurr hurr.

Talk Like a Pirate Day på fredag, icke att förglömma! (http://www.talklikeapirate.com). Utöver imba pirathögtid är det också dagen som skulle ha varit min systers 29:e födelsedag. Jag skall ägna första halvan av dagen åt att tänka på och sakna henne, och andra halvan åt att vara glad och festa med vänner utklädd till pirat.

Foxy foxy

Sovmorgon idag, underbart. Igår sov jag för övrigt mellan typ ett och fem, sedan lagade Nath mat åt mig och jag kände mig väldigt ompysslad. Då var jag en klad hest, faktiskt :) (att han sedan har en förmåga att göra mig klad hest bara han kommer in i samma rum som mig är ju då en annan femma, ^^)

I nättras drömde jag att jag sprang runt naken hemma hos prinsessan Victoria. Tom Cruise var där också, de väntade barn tillsammans. De skulle få tvillingar och skulle sedan adoptera bort båda barnen, ett till mig och ett till en annan. Jag hittade en klänning i en fin turkos färg som satt väldigt bra, bortsett från att den saknade ryggstycke. Fick på mig ett par trosor också, och sprang sedan runt som någon form av grekisk sexgudinna med perky nipples och naken rygg. Mycket skumt :/

För övrigt är det ett ständigt återkommande drag att drömma om mina manliga bekanta, verkar det som. Knappast alltid av sexuell natur, men det känns ändå en aning skumt att vakna upp och gå igenom nattens dröm och inse att "vad fan gjorde han där, egentligen?"

Idag skall jag ha två timmars lektion. Funderar på om jag hinner införbi Spel först, vill köpa en Assamite-lek till så att jag kan pimpa min lek lite mer. Jag vill ha mer kontrakt, bland annat. Magen skriker efter Subway-subs men jag måste åka in ganska tidigt för att hinna Subway också, så vi får se. Then again, jag skulle kunna ta ett tåg om en timme och hinna både och... Det är ju inte precis som att vi har någon mat hemma, faktiskt.

(nere på normal vikt igen, för övrigt. bra!)

Up up down down left right left right B A select start

Om ni undrar varför jag postar nu så beror det på att jag inte orkade vara kvar i skolan idag; jag mår så fruktansvärt illa på grund av hur trött jag är, så jag skall strax strippa och krypa ner i sängen och sova ut ett par timmar till, så att jag återgår lite till mänskligt stadie istället för denna för dagen EXTRA zombifierade mig.

Gnörghl.

Red, gold and green

För att spinna lite vidare på hela grejen om tankar och så där, så oroar jag mig ibland över ett visst drag jag har. Jag läste om det en gång i National Geographic eller något sådant, i en artikel om sociopater, och just den biten som stämmer in på mig (dock inte till 100%, jag ÄR ju trots allt inte sociopat :P) är hela idéen om att man själv är den enda riktiga människan.
Jag har ofta svårt att koncentrera på att andra människor fungerar på samma sätt som mig; att de också har känslor och tankar man behöver ta hänsyn till, och att de faktiskt är lika verkliga som jag.
Det är väldigt förvirrande för mig ibland. Jag tror att det kan vara lite därför jag faktiskt glömmer bort att en del andra finns; ibland glömmer jag  bort halva min släkt, ibland går dagar innan jag kommer på att folk finns. Jag vill inte kalla det klassisk glömska, för jag tror att det har att göra med hela "jag är den enda verkliga"-grejen.

Jag handlar ofta utan en tanke på konsekvenser för andra inblandade; ibland blir jag förvånad över Nathaniel när han uttrycker en åsikt eftersom det ibland helt enkelt inte finns i min värld att andra HAR åsikter.
Det är svårt att förklara det här rent svart på vitt, men jag försöker ju i alla fall.

Mitt universum snurrar helt enkelt verkligen runt bara MIG. (mig och mig och mig, bara mig och min mamma) (fast i det här fallet är det snarare Nath än mamma som befolkar världen med mig)

Han är min manliga motsvarighet, men ibland undrar jag hur mycket vi faktiskt fungerar på samma sätt. Är han också gud i sitt universum på samma slutgiltiga sätt som mig? Är han också den enda riktigt verkliga människan?

'Pop' goes the weasel

Jag är inte särdeles förtjust i att börja skolan klockan åtta på morgnarna, eftersom det innebär att jag måste gå upp klockan sex, och till sängs typ tio så att jag somnar innan elva. Inte bara för trötthetsfaktorn, det är ju även så helvetes kallt att gå upp när natten fortfarande trycker på utifrån, och man måste nästan med våld slita sig från den varma kroppen man ligger bredvid. (insert random lik-skämt här, jag orkar inte tänka på ett just nu :P)

Idag har jag två timmar Ritteknik klockan åtta, och sedan har jag tre timmar håltimme innan jag har Grafik-föreläsning vid ett. Kom igen? Vad fan skall jag göra i Malmö i tre timmar? Jag får typ glida bort på Panduro eller något, göra av med lite pengar... Skall ta med en bok, kommer att ha fulladdad iPod och har pengar på bankkortet, men det underlättar inte särskilt mycket. Jag hade hellre slutat ett, och alltså haft den sista föreläsningen direkt efter den första istället. Icke då.

Verkar vara på gång att få hosta, vilket känns ytterst osexigt. Blörgh. Halsen kliar lite, lite sådär "du vet att du vill, hosta nu då!" men så lättlurad är jag inte.

En sista tanke innan jag postar detta, och den tanken får behandla just tankar; Nathaniel verkar tänka konkret, när jag snarare tänker abstrakt, och till skillnad från honom har jag svårt att koncentrera mitt tänkande till endast ett ämne. Istället fylls min hjärna av sinnesintryck och en miljard relaterade och ickerelaterade tankar. Är jag eller han konstig? :)

Shopping Zombie

Nu har jag nog inga pengar kvar :D
Däremot har jag en jacka, en ny skjorta, lite underkläder, ett par supersnygga skor, lite skolsaker, en portfölj för A3-papper, ett par snajdiga kalsonger till Nath, en sjal och lite annat smått och gott (t.ex. en lampa för att underlätta målning av Warhammer-miniatyrer)

Nu skall jag äta, sedan skall jag pvpa lite med lilla Näsblod, alternativt dinga henne till 62. Sedan skall jag försöka övertala Nath att det är en mycket god idé att äta på Subway ikväll <3

I am on highway to Hell

Blev klar med mina stupida uppgifter igår. De är stupida för att JAG är stupid, inte för att läraren skulle vara det. För han verkar faktiskt riktigt bra; han är väldigt snäll när han förklarar saker, problemet ligger ju bara i att även när han försöker förklara på femåringsnivå så snurrar ALLT ihop sig i mitt huvud på en gång.
Jag är inte byggd för logik på nivån matematik och geometri. Jag är bra på att skapa saker, sätta samman färger, organisera den större bilden. Jag är dålig på detaljer och att faktiskt rita snygga saker.
Dagar som igår sörjer jag att jag läser det här programmet. Alla andra verkar så duktiga, och där sitter jag som en djävla byfåne och fattar inte ett dugg av vad vi skall göra...

Borde ha fått mina pengar idag, men av någon anledning ligger inte min bankdosa här vid datorn, så i värsta fall får jag kolla kontot via en automat i Malmö istället. Jag skall ju ner dit i vilket fall, men det känns ändå bättre att ha koll på läget innan man åker ner; annars hinner man ju omplanera dagen en aning...

Drömde en massa märkliga saker. En del av de märkliga sakerna var baserade på geometrin; andra var bara helt uppåt väggarna. Jag drömde om gamla klasskamrater, men i skrivande stund kan jag inte för mitt liv komma på HUR gamla de var; jag minns att det var en manlig klasskamrat, han kan ha varit blond, men sedan? Ohwell. Livet hänger ju nu faktiskt inte alls på det :P

I alla fall, ha en bra dag (ni få som läser här, alltså ;))

You were never my friend

På sistone har jag tänkt mer och mer på en sak som stör mig alldeles för mycket. Jag vet inte vad jag skall göra för att koppla bort det hela, det är ändå två år sedan det hände så det är ju inget man kan göra något åt NU, men samtidigt känner jag mig "ganska" (heh) illa berörd av det hela, och vill bara få det ur skallen.
Jag vill inte skriva det svart på vitt här, med tanke på att det finns en risk att personen som är inblandad glider förbi och läser, eftersom personen verkar ha mer koll på mig än jag har på personen, men skulle ni fråga, i synnerhet på msn, så kan jag mer än hinta om vad det gäller.

Jag är relativt blodstörstig i frågan, för att vara ärlig. Jag hade inte tackat nej till lite våld i en viss riktning, även fast jag sanningen att säga inte alls är intresserad av att skada folk. Självfallet tänker jag inte skicka någon form av squad mot personen, men... jag önskar personen ändå illa. Gärna så illa personen gjorde mig.

Må du bli levande äten av myror, du vedervärdiga djävel.

I'm a monster, you stupid bastard

Sovmorgon gör mig förvirrad :/
Vaknade till med ett ryck och hjärtat i halsgropen och var övertygad om att jag hade försovit mig, men icke. Klockan har fortfarande inte ringt, men det gör den däremot vilken sekund som helst.

Idag har jag fyra timmar designlab, vilket skall bli kul. Däremot oroar jag mig över huruvida vi redan behövde ha del 2 färdiginköpt av sakerna vi har blivit tillsagda att skaffa, eller om det räcker med del 1... Lagom nervöst faktiskt, jag hoppas att jag inte gör bort mig totalt nu. Däremot gick hon igenom listan igår och utan pengar är det väldigt, väldigt svårt att faktiskt införskaffa de där pennorna för totalt 200kr och de där papprerna för typ lika mycket och en passare och tio linjaler och whatnot, så allt jag kan göra är hålla tummarna och hoppas på logik.

Imorgon får jag pengar, så imorgon skall jag shoppa de sista sakerna jag behöver, samt jacka skor och sjal. Och sedan... har jag inga pengar kvar igen. Dålig cirkel just nu faktiskt, men det ordnar sig väl. I värsta fall får jag ju ta pengar från kontot så att jag klarar mig. Får kolla med Nath hur mycket jag är skyldig honom också, så kan jag göra en snabbskiss över läget.

Ikväll: Top Model och sista avsnittet på Hell's Kitchen; jag är nyfiken på båda och lycklig nog krockar de inte med varandra :) Skall även pilla lite mer skolarbete samt dö på soffan, var planen. Kommer inte hem förrän tidigast klockan sex så jag är ändå för sent ute för att kunna delta i kvällens försök på Lady Vashj; i synnerhet eftersom jag inte kommer att hinna kolla på taktik överhuvudtaget.
De klarar sig säkert bra utan mig! :) Jag har förtroende för mitt guild :)

Försöker lista ut vad jag skall ha på mig idag. Oroar mig över om jag kommer att frysa eller inte; designlabbet är en stooor lokal i botten på skolan, och jag vetefan. Jag tror inte att kyla är allt för uppiggande för den där lilla hjärnhalvan jag skall leka med i eftermiddag (brains?), så jag får scrounga min garderob lite och se om jag åtminstone kan hitta en snajdig kofta att knö på mig.

Msn med Amanda igår, *pipglad*. Jag blir glad av att springa på mina vänner på msn ^_^

Och åh, apropå msn! Ryan vill använda sig av MINA bilder som inspiration för sitt slutprojekt på sin skola, och jag känner mig ytterst smickrad av det hela :) Jag menar, är mina fotografier och redigering av dessa så bra att han vill visa upp dem för sin lärare så kan jag inte annat än lyckligt säga ja och sitta här och le som en fåne för mig själv ;)

16.5 fiskar

Nath: "Hur grillar du din get?"
Ola: "Jag sliter av benen efter att jag har avpälsat den, sedan jag grillar jag getarmarna."

Evil's Toy

Hemma från skolan! Skulle egentligen ha kommit hem typ för två timmar sedan, men Lotta kom med ett förslag som var svårt att motstå ;) ("Vill du ta en fika?") Browsade efter en sjal, hittade en mycket bra sådan till ett bra pris på Åhléns, samt hittade även en jacka som jag skall ta en närmre titt på, jag saknar ju en sådan för höstbruk. Utöver dessa två ting kommer mitt enda okynnesshoppande den här månaden bestå i ett par gudomliga skor från Buttericks (!!) till en nätt summa av trehundra kronor. Det får man nog lov till, faktiskt ;)

Ikväll skall guildet leka med Vashj och jag skall göra läxor samt se på Top Model. Missar Vashj imorgon också; kommer sent från skolan och så är det Top Model igen, så jag gråter inga stora tårar över att missa downingen av henne. För ner skall hon, fiskbruden.

Rollspel igår var mäkta kul, som vanligt. Hedwig må ha sluppit undan sin första insanity, men hon är ju inte riktigt klok i knoppen ändå tbh... ^_^

Dags att göra annat. Tjipp tjohej!

Walks like crab, looks like people

Ständig nackvärk för tillfället. Ibland undrar jag hur mycket bättre min rygg hade mått om jag hade varit man istället... Mindre skit att släpa runt på, iaf.

Har fixat ett galleri till guildet, men surar lite över att jag inte lyckas hitta var i koden jag pillar för att ändra på bakgrundsfärgen. Det får vara som det är just nu, det ordnar sig ju, men ändå :/ Det är ju lagom irriterande i alla fall...

Imorgon börjar jag klockan åtta, vilket känns lite lagom marigt. Rollspel ikväll, full grupp för en gångs skull, men jag hoppas att det inte blir allt för sent. Kent brukar ju ändå vilja sluta tidigare, så det borde bli lagom för sängdags när vi slutar runt tio. Håhå jaja.

Was ist das? Ananas!

Hemma från skolan, trött. Fast glad! Jag fick vara smart idag, räckte upp handen två gånger på föreläsningen och sade viktiga saker. Whee ^_^ Nu tror folk att jag kan saker, haha så de bedrar sig! :D Oroar mig ju redan över onsdagen, då vi skall ha ritteknik; jag kan ju för helvete inte rita :D Jaja, den dagen den sorgen.

Ikväll kommer Jahna hit och umgås med Nath och mig, och hon tar med sig ett stycke bebis också. Mycket trevligt :) Skall steka pannkakor åt herrskapet, tänkte jag. Till lunch åt jag en sub på subway (två timmars lunch och lite pengar i fickan? Hur kan man säga nej!)
Allt promenerande under veckan (till och från universitetet varje dag) har resulterat i två saker; jag känner mig som en bra människa OCH jag har elaka blåsor på båda fötterna nu. Eftersom de skorna alltså inte bara ger mig blåsor, utan faktiskt även är hala som helvete och får mig att glida runt i skolan på det negativa sättet skall jag istället ha gympaskor tänkte jag.

Apropå skor har de drömskorna 2k på Buttericks i Helsingborg. Jag skall banne mig köpa dem vid tillfälle! :) Nu när jag kan prova och inte behöver höfta ett par från eBay (vilket förvisso är billigare, men ja, man vet ju aldrig rätt storlek amagad) så känns det värt den där extra hundringen faktiskt. Mycket bra. Nya skor gör Carina glad!

Vi fick vårt första skolprojekt idag. Jag har brainstormat lite och har väl faktiskt ganska mycket kött på benen just nu, vilket känns bra. Jag blir väldigt pigg av att få tänka kreativt, så å den aspekten känns det bara helrätt att faktiskt gå det här programmet :) Och vi kommer ju faktiskt att få LÄRA oss ritteknik, så kanske till och med jag kan få ut något vettigt på papper i framtiden ;)

Igår spelade vi VTES, jag förlorade alla omgångar och insåg svagheterna i min kortlek. Får se ifall jag kan pimpa den lite sedan så att den blir lite mer ...um... hardcore.

För övrigt går vårt djävla internet ner hela tiden, vilket är sjukt irriterande. I synnerhet när man spelar eller läser webcomics i större sträckor...

Feel the blood flow

Aktivitet planeras. Skall försöka sparka igång här sedan när jag kommer hem. Varför ha en blogg om man inte postar något?

Drömde om tåg, random gammal klasskamrat samt Tobbe och Jimmy. Jahaja.

Skola idag, har föreläsning med världens bästa föreläsare (imo :P) och sedan skall jag försöka flörta mig in på random heroicrun så att jag kan få tre badges att köpa nya handskar för. Mycket bra. Skall nu cykla till tåget och åka ner; hoppas på att inte somna på föreläsningen men tror knappast att det är någon risk :) Ledig imorgon, och sedan måste jag gå upp klockan SEX på onsdag, mörrgh :( Dåligt värre, i synnerhet om det nu blir rollspel imorgon; jag lär ju vara kolli på onsdag, och vi som skall lära oss ritteknik :/

Tjipp tjohej, skall försöka ta mig i kragen när jag kommer hem! :)

Let it all bleed out

Kort post nu, kanske skriver mer senare.

Ville bara säga Rest In Peace, Healkiss. Sleep tight mate, I'll see you at the Spriti Resser.

Doch, was soll der Teufel im Paradies?

Vilken dag -_- Bra och mrrrrrrmindre bra, typ. Det började mindre bra, för att ta det i fel ordning :D

  1. Skolan började nio, jag skulle ta tåget åtta för att slippa stressa. Tåget hade dock bestämt sig för att vara försenat en hel del, så jag fick ta Pågatåget istället och fick stressa som fan när jag var på Malmö Central tjugo i nio. 
  2. Hann på bussen i god tid, fick till och med sittplats, och sedan var bussen långsammast i Sverige. Det hade seriöst gått snabbare att GÅ till skolan än ta bussen i morse...
  3. Jag hade ju ingen riktig aning om vilken lokal jag skulle till, men när jag kom upp för rulltrappan i Kranen så stod det "Produktdesign och produktutveckling C108" eller whatever, så jag drog en lättnadens suck, gick dit, satte mig och så började inledningen. Läraren pratade en hel del om att "det blir ju en massa matte, men det gissar jag att ni gillar" och andra skrämmande saker, och efter att han inte ropat upp mitt namn under uppropet insåg jag att SHIT, jag är i fel djävla lokal. Mitt program heter ju Produktdesign, inte Produktutveckling. Så, jag och två till sprang som sjutton upp till andra salen och sedan var vi rätt.
Imorgon skall vi ha get-to-know-each-other-tjohejsan hela dagen, och sedan blir det rollspel på kvällen. Skall åka the Beavermobile från Malmö >> Kävlinge. Gästföreläsning onsdag, torsdag och fredag förmiddag och sedan är första skolveckan slut.
Jag ser fram emot att gå på stan och köpa skissblock och sudd och pennor och pennvässare och väskor och alla roliga saker man behöver ha när man går en konstnärlig kurs i design <3 Känns helt bisarrt att JAG, CARINA går en kurs som går ut på att typ ...RITA SAKER. Jag är inte precis känd för att rita bra, om man säger så, haha ^_^

I alla fall. Har ju inte postat här på typ en vecka nu, men vi har ju haft Bart här så det har inte riktigt varit läge för det. Orkar inte skriva en massa om det nu dock, så jag kanske skriver något imorgon eller på onsdag eller whatnot...
Förresten är ju RIT 3/5 i MH nu :) Did anyone say... IMBA? :)

RSS 2.0