Då var det dags igen...

Gott nytt år, vänner och främlingar!

Skall se om jag får tummen ur och kan skriva en årsredogörelse under morgondagen, kanske.
Har en ny bloggdesign på gång också, laddar upp den vid tillfälle under morgondagen. Jag varnar er, den blir ...rosa.

I smell sex and candy

Jag kan inte riktigt minnas vad jag har drömt eller fått för mig, men av någon anledning känner jag mig helt "whee!" idag, som att jag har något att se fram emot och något jag vill göra.
Pratade med Specsavers igår och mina glasögon har en minimal chans att komma redan idag, så jag har svårt att se att det skulle vara det jag vaknat så uppspelt över. Så vad är det då? Blö. Förhoppningsvis kommer jag på det på rätt sätt och inte genom att bli besviken för att det inte hände.

Ikväll skall vi se "Dark Floors - The LORDI Motion Picture". Finlands mest påkostade film, sägs det. Riktigt djävla lökig, sägs det. Och lökig skräck är man väl knappast främling för? :P Plus att eftersom Lordi själva spelar monstren så räknar jag med ett par finfina garv. :3

Vi är nästan överrens angående färg i köket nu! Vi hittade ett alternativ till igår, så just nu står det mellan blek isblå ("ozon" heter färgen) eller en mörkröd som har ett par bruna undertoner ("vintage"). Alternativt skall vi ta en röd som har lite mer rött i sig, ifall Nathaniel hittar en sådan när han är på Flügger senare. Sedan skall vi måla om köket :)

Jag är så sömnig redan. Det är illa. Somna om, snälla? Bara idag?
Nej. Jobbajobbajobba. Argh. :P

I got my mind set on you

Stoppar musik i min nya iPod och lyssnar på Emilie Autumn. Jag var väldigt pigg just när klockan ringde, nu vill jag mest bara krypa ner bredvid Nath i vår stora varma säng och somna om tätt intill. Istället skall jag snart ta tåget till Helsingborg för att se ifall jag lyckas ta mig igenom något jag misstänker kommer att vara en väldigt stressig och dryg dag på jobbet. På något vis skall jag även lyckas få fram lite kontanter så att jag kan gå och köpa mig lite lunch senare; lycka till med det.

Igår köpte jag en klänning jag velat ha under en längre tid. Med frakt inräknad och eventuell tull borträknad går den på 1600:-, men jag har pengar över trots inköp av klänning modell dyrare. Den var för övrigt nedsatt på halva priset, och jag har velat ha den i ett år. Jag tror att jag kan leva med det hela då ;)
Om den sitter lika bra jag hoppas så kommer den att sätta tonen för en ny bloggdesign, som då självklart inte dyker upp förrän klänningen har kommit fram.

Det kommer ingen Gnarly/Björn och firar nyår med oss, så vi målar nog om köket då istället. Vi skall bara lyckas enas om färg; jag vill så gärna ha ett isblått kök men Nath säger att det är en alldeles för kall färg. Damnit :(
Han föreslår istället wasabigrönt, men jag vetefan. Jag har inget emot grönt i sig, men jag tror att det blir för kvalmigt i köket av det...

Pussy Liquor

Okej, ett par dagar senare är jag tillbaka här igen. Orka skriva när man har julledigt och vill passa på att göra vettiga saker med sin tid?

Julafton var sweet, folk blev glada för sina julklappar och saffranspannkakan var än en gång uppskattad. Juldagen var mest dryg och långsam, annandagen gick vi på mellanrea och jag köpte lite kläder. Igår spelade vi rollspel hela dagen och idag försöker jag orka tänka att jag skall på jobbet imorgon. Funderar på att ta mig i kragen och färga håret om en stund, det är trots allt nyår om två dagar.
Funderar allvarligt på att som nyårslöfte försöka gå ner ett par kilo, alternativt få magen mindre på annat sätt. Orkar inte riktigt med min djävla fettmage längre, den får mig att se ytterst oproportionerlig ut.

Nu skall jag pilla vidare på den nya design för bloggen jag leker med; den är väldigt, väldigt rosa och jag gillar den ;)
Får dock se ifall det blir den eller en annan som kommer upp sedan, vet ju inte om ni skulle stå ut med rosa :P

God jul!


Do they know it's Christmas?

Jag och Nathaniel (inte som Ghoul och Cow) slogs mot två stora monster, de kan ha varit träd men jag är inte säker, och han tankade. Jag helade. Jag fick dock healingaggro, ett av monstren började slåss med mig och jag försökte göra lite coola attacker med min mobil men det gick segt och jag hade inte alls bra dps i healing gear. Jag bestämde mig för att bita monstret i halsen med all min styrka och vaknade till av att jag attackbet Nathaniel i halsen. Insåg att jag tänkte göra ett rejält hugg och hindrade mig, fnissade lite åt att jag varit så interaktiv.
Nathaniel vaknade också, och undrade varför jag bet honom i bröstmuskeln.
Det var lite, um, random, det där.

Vi diskuterar färg till köket och det har nu slutat med att han skall hämta hem provburkar så att vi kan kolla på färgerna på vår vägg istället för på en liten prick på en färgkarta.
Min armbåge gör FORTFARANDE djävligt ont, sedan i fredags, och jag tycker fortfarande att den känns väldigt svullen även fast den ser normal ut. Det är fruktansvärt irriterande, jag stöter ju i den i allt hela tiden vilket inte är helt skönt om man får säga så...

Nu skall jag gå ner och försöka hitta på någon form av outfit att ha eftersom vi har lite "lilljul" (tror jag det hette?) idag. Jag tänker julavslutning och vill självfallet klä upp mig. Om inte annat så åtminstone för att det är DJÄVLIGT kallt utan kläder, tro mig.
Med tanke på hur kaotiskt mycket jag hade att ta hand om igår räknar jag med än större kaos idag. Urgh.

I'm Mrs White Christmas, I'm Mrs SnowNågonstans under festen kom vi fram till att alla skulle ha hattar/huvudbonader.
Jag matchade min julklänning med en nursehätta.
Nevermind den gula bh:n, tanken var inte att den faktiskt skulle synas...

All I want for Christmas is youCopyright Tobias Folin
(jag älskar Tobbes kamera!!)

Dagen före dagen före dopparedagen

God morgon!

Två dagar kvar till julafton, idag skall köket tapetseras om och jag har ingen Nathaniel att leka med på jobbet.
Min skjuts kommer om tjugofem minuter, jag vill redigera bilder NU och jag önskar att jag hade fått sova i ett par timmar till.

Jag var ju lite lagom bakis igår, så istället för att blogga lite om festen valde jag att se på film och äta morötter, typ. Tog även ett mycket trevligt, varmt bad och sedan fick jag laga mat åt de andra mupparna här. Mupp-pasta, Nath hade missat löken så pastan smakade inte riktigt som den skulle.

Minns inga drömmar, vet bara att jag först vaknade till precis när jag somnat av att Nath skrek till, och sedan vaknade till tjugo minuter innan min klocka skulle ringa. Drygt.

Tjugo minuter kvar, nu skall jag se ifall jag hinner slänga upp en liten bild sedan i lördags också.

Undead Poets' Society

Där har ni ett bra guildnamn. Om ingen annan redan har snott det på min server skall jag nog plocka in någar av mina sklettons där i, helt enkelt :)

Hur får man helgerna att kännas extra långa, att kännas som att man verkligen tagit vara på varenda minut? Ett tips är i alla fall att INTE somna strax efter åtta. Var så trött efter att jag postade igår att lade mig på sängen en stund för att vila; Nath väckte mig elva och sedan somnade jag snabbt om igen. Gick upp för en halvtimme sedan, känner mig mosig och vrång.
Idag skall dock städas! Huset är som vanligt ett helvete men fest ikväll och jul om ett par dagar ställer ju sina krav på en vad gäller rengöring.

Drömt saker jag knappt minns, en stor nöjespark nu på slutet, dessförinnan saker i havet. Det första kändes väldigt likt en mardröm jag har haft tidigare, så jag vet inte om det bara är dejá vu eller om jag faktiskt drömt samma dröm två gånger nu.

Nåja, mycket att göra idag, så mer skrivet än såhär lär det inte bli.

I don't need no cry-baby, bye bye

Är förvisso ett par timmar sedan vi kom från jobbet, men har haft fullt upp med att börja städa, äta mat samt se en episod av Scrubs.

Har haft en riktigt djävla dålig dag på jobbet, beroende på hur man vill se det. På det stora hela var det inte en så dålig dag, men skall vi pinpointa ETT samtal som skedde under dagen så var det ett rent helvete. Jag har pratat med den mest odrägliga, otrevliga människa jag någonsin stött på, och när jag äntligen lyckades avbryta samtalet så var jag så upprörd att jag satt och skakade, hade hjärtklappning och började gråta.
Aron tog över på min plats så att jag fick gå och krama mig glad på Nathaniel, vilket var fruktansvärt välbehövligt. Jag vill inte säga mer om det hela, bortsett från att personen i sig var känd hos oss sedan tidigare och numera förmodligen är svartlistad.

Imorgon har vi fest, och jag saknar band för att kunna slutföra klänningen. Eep. Undrar om man faktiskt kan få Nath att gå och köpa sådana åt mig imorgon när han ändå skall ner till Malmö? Annars får jag snabbt som sjutton komma på ett alternativ, för jag tänker inte gå runt i en klänning som inte håller sig uppe för fem öre.
Nath måste köpa hem sprit också: Vi har typ sju liter vodka men inget mer. Jag vill ha hem lite Red Berries Sourz och Passoã :) Hur skall jag kunna supa ner folk om inget finns att supa ner dem på? :3

Ohwell. Jag har kort närtidsminne och kunden är redan nästan bortglömd. Om inte annat har han försvunnit in i skuggorna nu när jag har dansat runt och sjungit DLK-låtar i en timme. Städa till DLK - priceless. Snart får det dock bli något annat, man KAN få för mycket Mart och Sussi ;) (eller nej, men ändå)

She was a teenage zombie - drop dead gorgeous, that's for sure

Har blogg.se kukat ur helt, eller låter de bara bli att publicera det jag skrev och postade för åtta timmar sedan ändå? Jag känner mig lite irriterad över det hela. Varför skriva något alls om ingen, ens jag, kan läsa?

Så djävla trött idag. Att somna typ halv ett-ish och sedan gå upp sex är ingen barnlek precis. Har tvättat håret och vattnet gjorde mig lite piggare, men utöver det kommer jag förmodligen att kunna somna stående under dagen... Fördelen med att ha mycket att göra; man håller sig alert och vaken. Wohoo.

Som alltid var det den jag inte hejade på som vann Hell's Kitchen. Det är fan samma sak när man ser på Top Model och sådant också; det är alltid den jag inte vill skall vinna som vinner. TV hatar mig, så är det bara.

Fredag, ja. Halv-fralla-för-en-femma-dag och jag skall städa hela huset ikväll om jag orkar och hinner. Hade ju velat gosa på soffan och se Cradle of Fear också... Hrr.

What the hell you wanna go fuck around that river for?

Jag har pyntat julgranen ikväll. Jag är lagom täckt av glitter, men utöver det är saker frid och fröjd. Lyssnar på Moffan & Raptor och skall strax gå ner och sätta mig i soffan. Jag är sömnig, men det är sista två avsnitten av Hell's Kitchen ikväll.

Trög dag på jobbet, trots skratt. Jag har en djävla massa att göra imorgon, håller tummarna att jag skall ha tid att andas något därimellan också. Sedan är det helg och snart är det jul! Fest på lördag men jag lägger inte julklapparna under granen förrän efteråt; jag tror inte att jag vill ha alla dyra paket liggande i ett rum fullt av fulla, glada människor och Diddi. Diddi är redan tillräckligt sugen på paketen utan inblandning av alkohol.

Försöker febrilt få tag på Grön Curacao. Mini var på Väla och kikade åt mig (raring!) men de sade att de ingen hade, trots att jag vet att när jag sökte runt häromveckan så stod det att Systemet på Väla var typ enda platsen i Skåne som hade Grön Curacao. Kan man beställa direkt från DeKuypers hemsida kanske? Jag börjar bli trött på att dricka ogröna drinkar... Argh.

Behöver sy lite på klänningen jag skall ha på lördag; den satt så illa att jag klippte lite i den, nu skall den moddas så att jag inte ser ut som en total idiot i den. Har i alla fall ett par snygga strumpor att ha till, wohoo.
För övrigt känns det som att min laptop står alldeles för högt upp för mig; mitt tangentbord på jobbet är så mycket lägre att jag känner mig som ett litet barn nu när jag sitter och försöker nå klokt. Eep. Illa.

Don't try this at home, children

Idag har jag skrattat så sjukt mycket på jobbet. Toni skickade mig en template jag skulle skicka en kund, men som tur är hann jag kika igenom den innan jag skickade ;)

Han hade själv missat att läsa igenom den, så jag körde lite högläsning av den. Vi kom senare fram till att den är översatt från engelska till finska till svenska. Jag high-lightar lite favoriter :)

 


Detta är ett e-postmeddelande från Microsoft angående ärende.
När svaret på detta meddelande:

 

+ Hjälper om du inte inkluderar svaret på den ursprungliga texten.

+ Annat område, bör omfatta ärende nummer.

 

Om du har svårt att svara på e-post, kan du försöka att e-postadresser v-45cahe@mssupport.microsoft.com

 

Observera i detta fall även inkluderat ärende nummer ämnes fältet.

 

Tack på förhand.

 

Microsoft Säkerhets Support

 

******************* Budskapet från Microsoft ****************

 

Hej!

 

Problemet är därför SP3 uppgradera installation error 0x80070005.

Detta fel: "Åtkomst nekad", är inte tillräcklig tillgång för att utföra operationen.

 

Försök att manuellt kontrollera och korrigera eventuella register rättigheter.

 

 

*** PASSA PÅ! Följande instruktioner för registret redigeringsprocessen. Registret redigering felaktig kan orsaka allvarliga problem för datoranvändning. Gör något under de åtgärder som beskrivs. Uppmanar att utföra viktiga dokument säkerhetskopia innan eventuella åtgärder genomförs. ***

 

 

Öppna Register Editorn:

 

1. Klicka på Start och Kör. Skriv "Regedit" (utan citattecken) och tryck på OK.

2. Registereditorn startas. Fönster till vänster finns i fem nycklar:

 

HKEY_CLASSES_ROOT

HKEY_CURRENT_USER

HKEY_LOCAL_MACHINE

HKEY_USERS

HKEY_CURRENT_CONFIG

 

Av dessa är de tre första åren är de viktigaste.

 

Klicka på den första HKEY_CLASSES_ROOT nycklar med höger musknappen och välj "Behörigheter ..."

 

Kontrollera att listan finns i grupper, "Administratörer" och "system", och att dessa har varit noterat på tillgång till Behörigheter "i" Full ". Om du inte kan hittas, klicka på "Avancerat"-knappen.

 

Öppnas i ett nytt fönster med vad som ses som registernyckel tillgång till lite närmare. Om listan finns i "Administratörer" eller "system", dubbelklicka på första nyckeln, och den exakta använda det avsnittet, har valt "Detta är nyckeln och undernycklar" och "Tillåt" i punkt är markerat Tillåt vertikala linjer-"Full". Tryck på OK. Gör samma åtgärd i den andra gruppen.

 

Om en av de två kan inte hittas kan du lägga till användaren genom att klicka på "Mer". Skriv här efter saknade namnet på den grupp ( "Administratörer" eller "system", utan citattecken) och tryck på OK. Sedan dess, kommer att öppna i det ovan beskrivna i det fönster som kan uppnås för att välja en grupp av licenser.

 

När båda grupperna har lagts till höger om, kan det vara "Tillgång: HKEY_CLASSES_ROOT fönstret för att stänga på OK-knappen.

 

Sedan, göra samma operation, och HKEY_CURRENT_USER HKEY_LOCAL_MACHINE nycklar.

 

När åtgärderna har utförts, ännu tomma Windows Update väliaikaistentiedostojen mappen till följande åtgärder:

 

1. Klicka på Start och Kör.

2. Ange fältet Öppna "cmd" (utan citattecken) och tryck på OK.

3. Ange följande kommandon kommandotolken och tryck på Enter-knappen, var och en av kommandot / införas efter raden:

 

net stop wuauserv

net stop bits

net stop cryptsvc

ren% windir% \ SoftwareDistribution SD3old

ren% windir% \ system32 \ Catroot2 CR3old

net start wuauserv

net start bits

net start cryptsvc

 

Start i dag efter att datorn igen och starta uppdateringen igen.

 

Besvara detta mail av åtgärderna efter det blev.

 

******************* Budskapet från Microsoft ****************

 

I fall efter avslutad får du ett e-mail Synovate område. E-postmeddelandet kommer att inbjudas att delta i en kort asiakaskyselyyn. Vi uppskattar din feedback, eftersom detta gör det möjligt för oss att utveckla vår kundservice. Vi är glada över att få, liksom en negativ som positiv feedback.


Got lions and tigers, only in Kenya!

Fruktansvärt trött idag. Trots att jag sov på tåget hem igår och somnade nästan direkt när jag kom hem så känner jag hur hela jag är så galet trött att jag vill skrika. Nackdelen med rollspel: Det blir så djävla sent för mig att komma i säng. Annars kan jag ju inte klaga, det är ju trots allt rollspel vi pratar om...

Fick senaste numret av Rue Morgue igår, lycka. :3 Utöver det är det sex dagar till julafton, lite mer än så till nyår, och ytterligare ett spelmöte däremellan. Igår åt vi kladdkaka och jag vill gå ner i vikt, jag hatar min stora djävla mage. Utöver magen ser jag inte så tjock ut, men jag hatar den. Måste se till att tappa ett par kilo så blir det nog bättre... Jag kunde ju tycka att med mina nuvarande matvanor skulle det inte vara några problem, men icke då.

Förresten var det jordbävning här i förrgår morse. ALLA märkte det, förutom jag som stod i duschen och Nath som låg kvar inne i sängen. Diddi som sov över här vaknade av skalvet och trodde vi grälade; jag som stod och tvättade håret reagerade inte över huvud taget på det hela. Det känns lite bisarrt att vara typ den enda i Skåne som INTE lägger märke till att väggarna skakar, tydligen. Ibland undrar man ju egentligen exakt HUR zombie jag faktiskt är?

Fest om två dagar, måste hinna städa. Får städa imorgon och på lördag; ikväll är det Hell's Kitchen och jag skall på något vis lyckas förklara tillräckligt bra för att min mor skall kunna hämta hem, installera samt fylla Winamp med musik. Jo, tjena. Trodde jag på den själv?

Jag har två alternativ till klänning på lördag. Försöker komma fram till vilket av dem jag gillar bäst.
För övrigt är en timmes lunch på jobbet riktigt bra; jag hann både äta och umgås igår! Sista gången idag, sedan är jag tillbaka på normalt schema igen! ...fast idag skall jag ju jobba över också... >_<

I should have known before I fucked you that guys like you are rock 'n' roll

Börjar vänja mig vid hur enkelt det är för mig att se mig själv hela tiden. Vi skämtar lite om antalet speglar vi har i vårt hus, men det är faktiskt bara övre hallen, datorrummet och köket som saknar speglar här. Och övre hallen är snart åtgärdad iochmed att vi skall sätta upp en spegel i trapphuset.
Nu har vi ju en överbliven spegel liggande också, får se var den hamnar. Finns ju ingen vettig mening med varför man skulle ha en spegel i datorrummet.
Det känns lite som att vi beter oss som undulater. Som att vi har speglar omkring oss för att inbilla oss sällskap :D

Apropå sällskap... Nath skall på konferens i slutet av januari och Diddi är bortrest då också, så jag skall bo ensam ett par dagar. Det kommer att bli intressant, med tanke på min paranoia och inbillningsförmåga. Jag lär förmodligen täcka över alla speglar vid det laget, annars kommer jag ju att få för mig att jag ser fler i dem än vad som finns. Eep.

Idag har jag supersnyggaste byxorna från Stop Staring! på mig. Det var ett bra tag sedan jag hade dem sist. :)

...fading away...

Illness of the clowns


Gwynne


Today I feel like a million dollars

Internet strulade så jag var tvungen att reboota för att kunna komma åt att skriva här. Nu är klockan mycket och jag är slö, omotiverad och oinspirerad. Go figure :P

Spegelvägg i sovrummet, ja. Jag kommer att kräva mörker varje gång vi har sex nu i framtiden, aldrig att jag vill se mig själv naken, in action. :S

Mitt hår är slitet så det räcker till och blir över; det är fint rött upptill, men ändarna är rödgråa och börjar bli sega. Vetefan vad jag skall göra; jag kan inte bleka ner det för att färga över det med min vanliga färg; jag vill inte klippa bort det och hoppas på förbättring. Jag vill ju ha det rött ett tag nu, jag är inte helt fruktansvärd med rött hår faktiskt.

Idag skall vi posta en miljon (3) paket och julkort (3) i förhoppning om att de skall komma fram före jul. Mammas födelsedagspresent och julklapp samt Idas julklapp, och julkort till min mamma och mommo och Nathaniels farmor.

I was made for loving you, baby

Det blir sådär utomordentligt dåligt postat om eftermiddagarna/kvällarna just nu. Ni får stå ut.

Beställde glasögon idag, har jag tur kommer de inom en vecka. Garderoberna är alldeles strax färdigbyggda; Nath och Diddi jobbar och jag sitter mest och ser ut som "en sjöjungfru!". Hrm hrm.
Trött, vill sova, klockan är efter sängdags. Jag hade velat somna för minst tio minuter sedan :S

Snart sova. Zzzzombie.

Nie mehr

Helgen är lika ospännande som jag.
Att åka på IKEA i en bil full av päls när man är pälsallergiker och redan förkyld till det yttersta är alltid en lika intressant upplevelse. Jag fruktar knappas för mitt liv, men ibland känns det som att den pyskiska hälsan tar mer och mer stryk av det hela.

Vi har nu fått ihop nästan en hel av de två garderober vi skall bygga ihop; de med spegeldörrar. Den andra skall byggas ihop i kväll; Nath och Diddi skall jobba med det medan jag gör klart mammas födelsedagspresent. IKEA gick snabbt som sjutton fram tills vi kom till kassan, där allt stagnerade illa kvickt och vi blev stående i en kvart trots att det bara var två kunder framför oss. Härligt, vi hade ju inte alls bråttom att få tillbaka det hyrda släpet i tid...
På väg ut från IKEA med vårt släp blev jag sedan enligt Diddi inspanad av random snubbe som tydligen tagit ett varv runt mig och sagt "mmm" och sett nöjd ut. Jag lade dock inte märke till detta eftersom jag vid just det tillfället var trött, stressad, sjuk och irriterad.

Nio dagar till julafton och Nathaniel skall idag hämta hem de julklappar jag väntar på; de han själv sedan skall få. (rim, förlåt)
Skall vid tillfälle se till att fixa julklapp till mommo också; Pappa och Prescilla får efter att de har kommit hem. Måste även se till att få iväg en bunt julkort. Julkort till mommo är viktigast av allt, men vill även skicka till pappa och till mamma...
Allt detta behövs fixas idag, i stort sett, eftersom man måste ha saker postade innan den sjuttonde för att få dem levererade före jul, har jag för mig..?

Förkyld så det räcker till idag också. Hostar, snorar, äcklig. Orka?
Jag tycker att det borde räcka med att jag var febrig förra helgen. Kul att vara nere för räkning två helger i rad. Plus att det blir så djäkla gnälligt här.

Body

Lagom dödsförkyld :(

Idag skall vi på IKEA och uppgradera våra garderober, och sedan skall vi kanske förbi Jahna på en fika. Vi får se. Imorgon skall Nathaniel åka och hämta ut paketet med sina julklappar i (han är mitt ombud i frågan) och jag skall försöka överleva på jobbet även fast jag är helt dimmig i skallen, snuvig och hostig. Hooray!
Jag hoppas verkligen att resten av teamet är tillbaka igen, de var bortresta eller sjuka i fredags så vi satt bara halvt team.

Nu skall jag göra en sak Diddi ville ha fixad i Photoshop, och sedan skall jag kanske äta frukost eller spela WoW.

Girls digs GravesVisst liknar han Nathaniel lite?
Eller det blir väl tvärtom.

I vilket fall som... mjau :3

Spit, rinse, repeat

Det känns ungefär som att jag har sugit av en rasp. Jag vet inte hur min röst låter, men låter den lika illa som jag tror så får jag nog låta bli att sitta på telefonlinjen idag har jag en känsla av. Egentligen borde jag faktiskt låta bli ändå, så här ont i halsen är inte kul att ha om man skall prata och vara trevlig utåt.

Drömde konstigt, är inte helt med på vad allt gick ut på, men jag berättade att "har man sex med två personer just nu så..." vilket indikerar att jag i drömmen hade två olika kk:n. Um, visst. :P

Veckans sista dag och oj vad man uppskattar helger när man jobbar alla andra dagar. Man hinner med så mycket :3
Imorgon har jag ju min synundersökning klockan tio, så jag måste ta tåget klockan nio. Det blir alltså inte så jättemycket sovmorgon för mig, men en timme eller två i alla fall. Alltid något! Får väl sova desto mer på söndag då :)

Skulle behöva en rejäl dos halstabletter :S

Sometimes I feel I'm always walking too fastEn gång i tiden såg jag till att ha massor av bilder på mig själv hela tiden. De senaste åren (sedan jag flyttade ner till Skåne, alltså) har det inte blivit något av med det, i stort sett. Jag vet inte, jag har väl inte samma behov av att hela tiden kunna hävda mig själv.
Plus att orka ta kort hela tiden? Jag spenderar hellre tiden med att spela och pilla i photoshop. Faktiskt :3 (och pilla på Nath, såklart <3)

En gång i tiden hade jag ju ett galleri på nätet också, där hade jag massor av bilder. Men det var ju samtidigt som man hängde på olika forum och på helgon all at once, så att få dit besökare var ju inte särdeles svårt. I alla fall. Jag saknar det inte.

Nu skall jag hitta kläder; jag misstänker att strumpbyxor och morgonrock inte är giltig arbetsklädsel även fast det är casual som gäller... :P

It goes on and on, on and on again

Jag är trött, men samtidigt inte så trött som jag hade varit för en eller två veckor sedan. Gudars skymning, jag börjar få in dygnsrytm :S Det är ju självklart en fördel att orka gå upp såhär tidigt, men det känns ändå lite skrämmande. Lite vuxet, om man så vill. Jag har varit en dröjande tonåring med önskemål om att få sova halva dagarna, och nu har man helt plötsligt börjat gå till sängs tidigt och gå upp än tidigare.
Nu behöver jag bara vänja kroppen vid att den INTE behöver ha i sig mat hela tiden, djävla dumkropp. Orka frukost, orka lunch. Lunch äter jag ju som det är nu, men frukosten skippar jag.
Borde köpa med mig frukt och ta ett äpple eller en banan som förmiddagsmål (vilket fånigt ord u_u) så borde man ju vara lite piggare, inte sant?

Hade kunden från helvetet igår. Det var illa, men det kunde ha varit värre. Han var bara korkad, han skrek i alla fall inte åt mig. Men gudars skymning, får man ens komma undan med att vara SÅ urbota korkad? Satt och skakade i ren frustration och återhållen vrede när jag lagt på, slutade med att jag fick gå med ut på gården och få luft för att lugna ner mig. Det poängterades att jag skakade ganska rejält också, där då min vrede blandades med iskylan på gården. Var ändå uppskattat från min sida att få komma bort lite från datorskärm och telefon och istället få väsa ut min frustration och bara få ...gnälla lite.

Vad i hela fridens namn skall vi måla vårt kök i för färg? Inom två veckor skall ny väv upp på väggarna, och sedan skall det målas om. Jag tänker lite i banorna turkos eller gul eller något, men vet inte. Rött skall vi ha i hallen, lila i sovrummet. Annars hade de färgerna varit föreslagna från mitt håll för länge sedan. Nu känner jag mig mest fundersam. Isblå kanske? Bah. Vi får se.

Mammas födelsedagspresent har kommit fram; hennes julklapp likaså. Julklapp? Den skulle ju för höge farao levereras till VISBY era djävla idioter. ARGH! Om de HAR en sektion där man skall fylla i en önskad leveransadress om denna inte skall vara samma som beställarens adress, varför bortser de då från vad jag skrivit i den? Plötsligt kommer julklappen att gå på några hundralappar extra eftersom den måste postas från Kävlinge till Visby nu. Hej hå porto... Fan också.
Bortsett från fellevererad julklapp samt irriterande korkad gubbe i telefon som sista samtal igår så kan jag annars inte klaga så mycket, dagen i övrigt var bra.

Skeletons

Igår städade vi. Det var lite konstigt att vakna, gå upp, och inte behöva snubbla runt på saker. Jag skall ta itu med sovrummet imorgon kväll (rollspel ikväll ju <3) och i helgen skall vi låna Nathaniels syster och hennes bil och åka ut på IKEA och köpa nya garderober! :3
Först skall jag dock gå på SpecSavers och göra synundersökning! Japp, ni läste rätt, efter ett år med fuckad syn skall jag nu äntligen uppgradera mina glasögon! Kommer att byta ut glaset i mina befintliga eftersom i alla fall jag tycker att de är riktigt snygga, och så har jag även passat på att prova ut ett par andra jag gillade. Köper jag ett par nya får jag glaset i mina gamla utbytt gratis, och synundersökningen kostar bara en krona. De nya kommer att vara väldigt subtila, sådana där med tunna skalmar och inga ramar kring glasen. Hittade även ett alternativ med riktigt tunna metallbågar, så det blir något sådant.

Nacken gör ont idag :S Får tvinga Nath att ge mig lite massage sedan, tror jag.
Han skulle ha gått upp tillsammans med mig för tjugo minuter sedan men ligger fortfarande kvar där nere och snoozar. Min lilla latmask <3

Nu skall jag betala en klänning jag köpt på Tradera och sedan skall jag hitta ett par byxor. I vanliga fall har jag byxor och ingen tröja, idag är det tvärtom. Argh!

Mitt hår är nytvättat och så där jobbigt fladdrigt. Vill helst undvika att blöta ner det för att kunna sätta upp det, eftersom det är nyfärgat och det är kallt ute, eep. Vi får se om jag blir tvungen eller ej. Jag misstänker dock att så är fallet :S

Nepp.

Sex > Blogga

Så det så.

Go ninja go ninja go!

Då var det dags att återgå till det normala igen.
Jag känner mig trött, tjock och jag har ont i magen. Håret är konstigt, det mesta av det röda har gått ur och det är numera typ rosa/orange. Jag har min sedvanliga morgonsvullna mun - I'm telling you, jag ser ut som rena rama Angelina Jolie om morgnarna! (fast till skillnad från hennes ser min mun faktiskt inte äcklig ut)

Dagens outfit är ett par slitna blåjeans och en grön tee med texten Innsmouth Highschool Swim Team. Jag har berättat om den tröjan förut. Ni missar fortfarande skämtet, antar jag.

Julafton närmer sig med stormsteg och soffan i vårt uterum är fyllt av paket jag slagit in. De flesta är från mig, men det ligger ett par andra där också. Fixar samtidigt med mammas födelsedagspresent, det har hon inte fått någon ännu och under ett telefonsamtal med henne igår fick jag en snilleblixt. Väntar nu på en grej jag har beställt så skall vi se vad vi kan göra av det hela...

Vad fasen sysslar min mage med? :S
Anyhoo... Rollspel imorgon! Wohoo! Alltid något att se fram emot :)
Tror vi skall baka julkakor ünd stüff i helgen också. Mjau.

Big Bad Voodoo Daddy

Nu har jag koll på julklappar åt alla utom mommo (som säger att hon inget vill ha) och pappa (som inte är hemma från Thailand förrän på nyår). Har även köpt en julklapp i modell dyrare åt mig själv, en sak jag velat ha i ett år nu. Dock vet jag ju inte vad det är förrän på julafton, hurr hurr.

Hemma idag. Mår bättre men inte jättebra, så jag skall vila upp mig idag så att jag orkar jobba imorgon. Är lite stressad över det faktum att jag kommer att ha runt 40 pers att kontakta under morgondagen iochmed att jag missat 1,5 arbetsdag :S Det ordnar sig väl, man måste ju få vara sjuk om man nu blir det, men ändå.
Jag gillar inte att vara sjuk :(

Jag är fruktansvärt hungrig men det finns inget hemma att äta. Jag överlever dock, det är ju inte som att jag inte vant mig vid att äta väldigt lite de senaste 17 åren ;) Stor i maten är jag bara när jag känner mig motiverad.

Jag längtar till jul. Jag är nöjd med alla de julklappsinköp jag gjort hittills, bortsett från att jag tror att det senaste jag köpte åt Nath blev lite fel på grund av ett missförstånd från min sida, men ändå. Jag är otroligt nöjd över att det finns en hel dag då jag FÅR lov att ge bort saker utan att folk känner sig illa till mods för att jag tvingar på dem en massa saker. Folk blir ju så ofta nervösa när man vill ge dem något helt spontant, så julen är helt enkelt min högtid ^_^

Nu skall jag gå ner och däcka på soffan.

Spooky scary skeletons

Fortfarande sjuk. Skall vara hemma imorgon också och vila upp mig, äta lite så att jag blir piggare och sådär. Känns som att jag saknar några kilon, jag klagar inte.

Skriver nog lite imorgon om jag orkar sitta upp.

I'm dreaming of a dead city

Hemma sjuk. Gick från jobbet före lunch igår, var helt yr och snurrig och hade hjärtklappning. Gick hem och somnade, vaknade med feber. Får se ifall jag är hemma på måndag också, det beror på hur jag mår imorgon.

Som ni ser har jag slängt upp en ny design här idag, lite mer julbaserad än tidigare design. Hoppas att ni gillar den; den försvinner ju ändå om tre veckor igen.
Jag är på designhumör och när jag ändå bara är sängliggande just nu kan jag lätt offra mig på att göra en design eller två till, så är någon pepp på att skaffa ny design säg bara till så får vi se vad jag kan stå till tjänst med.

Nu skall jag vila lite och äta kvällsmat, sedan skall vi se på film innan jag går till sängs.

Guys like you are Rock 'n' Roll

Jag känner mig förvirrad. I vanliga fall när jag vaknar, oavsett om jag har duschat kvällen innan eller ej, så står mitt hår åt alla håll. Inte idag. Det ligger i stort sett perfekt just nu. Jag har tittat på klockan ett flertal gånger för att försöka orientera mig tidsmässigt och se ifall det kanske är så att jag gick upp för ett par timmar sedan och fixade håret och sedan somnade om, men det verkar inte stämma. Alla klockor är synkade här, så. Håret var ju de facto blött när jag somnade, och som regel står alltid luggen åt ett håll och resten av håret åt ett annat när jag är dum nog att somna med fuktigt hår.
Nåja, jag skall inte klaga. Inte än, i alla fall.

Jag är jättehungrig just nu, men försöker ignorera den lilla skrikande djäveln i min mage. Han får klara sig; frukost är på veklingar och jag har klarat mig bra utan frukost den senaste veckan. Jag klarar mig bättre på jobbet utan frukost, faktiskt. Känns som att man är mer fokuserad.

Vi har lite för mycket planer i helgen och måste därför bestämma oss för en av alla dessa och följa den. Det GÅR inte att gå på två fester samtidigt, i synnerhet inte när den ena är i Helsingborg och den andra i Ängelholm. Borde ha pratat om detta igår, men Big var på besök och spelade BloodBowl med Nath och såg sedan på Hell's Kitchen med oss och efter det var jag så sömnig att jag inte orkade prata. Alltså är idag en beslutens dag!

Skall också ta mig i kragen och läsa brevet jag fick av mommo. Jag blir bara alltid så orolig att det skall vara sådana där brev man blir helt svart inombords av, där det står att hon är ensam och ledsen. Sist fick jag dock ett jättekul brev där hon till och med skrev ett skämt i slutet, så jag vet inte. Jag vill inte att hon skall vara ensam och ledsen, jag vill att hon alltid skall vara glad och må bra. Sparar brevet till senare, kanske kan läsa det på någon rast sedan...

Mamma, jag vill ha en italienareMin mamma är bäst i världen :D

There's only one way of life, and that's your own

God morgon!

Ytterligare en dag idag. De slutar aldrig att komma, huh?
All snö som föll igår färgade marken kritvit och låg nästan i drivor, men idag när man tittar utanför fönstret ser grått och brunt ut igen därute. Ingen snö kvar, alltså. Synd. Jag hade gärna haft lite snöväder nu när det ändå är december. Visst att man inte ser ett djävla något när man försöker cykla i snöstorm, men... det är ju snart jul :(

Jag råkade just lura mig själv på tradera, upptäckte jag. Köpte en klänning via Köp Nu men är fortfarande med i budgivningen på en exakt likadan eftersom jag råkade kolla på fel ställe. Har jag otur har jag alltså snart TVÅ dylika klänningar. Det var ju lite ...bull... Det är åtta timmar kvar på den jag biddar på, jag hoppas att någon bjuder över på den. Det är en julklänning jag tänkte ha på vår fest, nähmlich, så jag ville vara säker på att jag får en i tid. Nu kanske jag får TVÅ i tid, hrmhrm.

Lång dag på jobbet igår, orkade inte alls skriva något när jag kom hem. Folk var helt enkelt extra dumma och extra jobbiga, och jag satt i kläm mellan att vara  tvungen att jobba och att bara vilja gå hem och dra täcket över huvudet. Jag mådde illa och var yr och kände mig sjuk, men stannade ändå kvar utan att gnälla för någon jag jobbade med. Fick lite panikångest vid ett tillfälle men lyckades hålla det i styr. Vissa saker är helt enkelt lite väl övermäktiga för någon som just börjat.
Skall be min mentor att jag inte behöver ta samtal under åtminstone första halvan av dagen idag; då kanske jag slipper stresshugget i magen varje gång det ringer till i närheten av mig. Jag har ju lite väl fullt upp med de kunder jag redan har, att då få ett par fem-sex extra gör det lite jobbigare för mig.
Jag trivs ändå, jag försöker bara komma in i lunket på ett bra sätt utan att få ångest av allt. :3

Drömde något spännande men minns inte vad.

Kommer hem senare ikväll eftersom vi skall ha julmys med teamet ikväll. Vill dock hem i tid så tänker ta senast tåget halv nio. Får se ifall jag orkar skriva något här då; jag vet att jag har varit dålig på att posta på sistone... Ni överlever ändå :P


Giant spiders prepares to take over

Jag börjar vänja mig vid mina nya rutiner. Gå till sängs tidigt, somna tidigt, gå upp tidigt. Ta tidigt tåg till jobbet och sent tåg från jobbet. Komma hem sent, ha ett par få timmar på sig att göra något man är sugen på (well, fyra timmar) och sedan gå till sängs tidigt och somna tidigt igen. Jag klagar dock inte, jag mår bra av rutiner och scheman. Om jag inte har tider jag måste göra alla dessa saker vill bara Detet i mig ta över, och skulle Detet ta över kommer jag att sitta uppe hela nätterna, sova hela dagarna och äta väldigt mycket mindre än jag gör nu.

Veckorna känns snabbare än helgerna. Dagarna går inte alls så långsamt som man skulle tro nu när man är i Dolly Parton-land (working 8.30 to five, som hon nästan sjunger). Det var ju likadant när jag jobbade i affären; plötsligt hade man fem minuter på sig innan lunchrasten och sedan var det nästan dags att gå hem.

En sak jag saknar lite från första året i bowlinghallen är alla söta militärer i sina snygga uniformer som brukade komma upp och köpa pizza och öl från mig. Jag har ju ögonen på en eller två av dem faktiskt. Mrrrr. Uniformer :3  Får se till att Nath har på sig sin uniform oftare härhemma, haha ^^

Fick mail från USA om att det strular med Jahnas julklapp, argh! Får be Nath hjälpa mig kolla på det när han vaknar, jag gissar att det kan ha att göra med att han saknar pengar på kortet. Jag HOPPAS det i alla fall, för då bör det ju vara enkelt fixat... Däremot börjar jag oroa mig att julklappen inte alls kommer att hinna hit innan jul :(
Skit.

Nåväl. Ny dag sprungen, och idag haglar det på mitt fönster. Tjipp.

XXX

Hej folk i Skåne som jag känner. Kom och festa lite med oss :3


Fluffy fluffy bun-buns!

Jag vaknade till vid två i nättras, som vanligt. Har gjort det ett par nätter i rad nu, vet inte varför. I alla fall vaknade jag till, tittade på klockan och skulle sedan somna om, och kom fram till att "Min hjärna är som ett index!" och att jag kunde välja var jag ville gå, vilken dröm jag ville ta. Jag reflekterade sedan inte så mycket mer över det hela utan somnade om och drömde nog det jag ville. Kanske.

Fick sitta på linan och ta samtal idag, för första gången. Var lite pirrigt, första samtalet visade sig vara en av mina kunder som jag råkat göra lite fel med. Jaja, man kan inte vinna alla. Jag bad om ursäkt och skickade rätt mail till honom. Andra kunden var en trevlig dam, och senare fick jag reda på att just det samtalet hade blivit avlyssnat så jag fick gå till en kille och höra lite kritik över samtalet. Faktum är att jag fick 100% av 100 möjliga bra, så det var ju faktiskt inte så illa ;)

Fick senaste numret av Fables idag! Den ligger här bredvid min dator, helt mint och väldoftande. Skall strax mysa ner mig i sängen med den och bara njuta. Jag älskar mina seriealbum <3 Preacher är liiite bättre än Fables eftersom Preacher redan är slut och jag har alla album; men å andra sidan är det inte så illa att få se fram emot nya album av Fables lite då och då heller :3
Jag är bara lite sådär ...comic book girl.

Förresten drömde jag hur tjock jag var, så jag kände mig så bylsig när jag vaknade i morse. Har dock känt mig smal och snygg hela dagen, men efter att ha sett nu under natten hur jag skulle se ut känner jag mig bara ledsen. Dumma dröm. Valde jag fel i mitt drömarkiv ändå? Illa.

Dags för lite serier!

...

Jag skriver något i kväll, det gick inte i morse. Skall på middag hos Åsa ikväll, så vet inte hur dags vi är hemma igen.

Hunger

Jag luktar liljekonvalj igen. Skulle flytta på flaskan och den var kladdig, så fingrarna är täckta av linjekonvaljsdoftande olja. Det känns lagom ...bisarrt.

Bra dag på jobbet idag. Fick lite kärleksbrev från nöjda kunder och börjar komma in i systemet mer och mer. Imorgon skall jag tydligen få sitta på linjen och ta samtal, hjälp. Känner mig lite orolig över att folk skall fråga saker jag inte riktigt har koll på än, så jag hoppas att jag inte gör bort mig totalt. Så länge man låter självsäker brukar man komma undan med det mesta... Eep.

Skottlossningsdrama på Gotland. En man i femtioårsåldern har blivit skjuten och jag hoppas att pappa är på fest inne i Visby och inte ute på landet. Väskinde. Där skall han väl inte vara, eller hur? Jag gillar inte när saker händer och jag inte kan kolla dem, men hade det hänt honom något hade de väl hört av sig till mig?
Argh.

Kan man baka muffins med saffranssmak?

Jag vill göra julmuffins, har ju faktiskt muffinsformar med snöflingor på.

What's reality compared to me?

Jag hatar att vakna och känna att jag är fel ute. Som att drömmen vore mer verklig än livet. Drömde bara jobbrelaterat ändå, så känns lagom lökigt att ha "jobbat" hela natten och att då nu gå och jobba hela dagen.

Nathaniel har tydligen fixat någon som skall komma och hämta vår gamla kyl och frys så att jag får tillbaka mitt kök! Jag hoppas att det stämmer, då skall jag städa av där ikväll och vara glad åt att ha lite yta där igen. Det är ju den stora nackdelen med den nya side-by-side:en, vi hade ingenstans att göra av de gamla vitvarorna så de står ju mitt på golvet och tar upp all plats. Förvisso väckte han mig efter att jag äntligen lyckats somna igår genom att flytta saker ur gamla frysen in i nya, men det var ju för ett gott syfte. Att sedan lyssna på en frys som avfrostas natten igenom var ju också lagom intressant ;)

Så... första december, you say? Försöker fortfarande få klart julklappar asap... Känns som att jag har missat en hel del, men det är bara pappa, mamma och mommo jag har kvar, och mamma har jag åtminstone en present till. Jag och Nathaniel vill ju ge henne något storslaget med tanke på vad hon gav oss, men fantasin tryter och hon har ju det mesta hon vill ha. Jag har till och med, med Christians hjälp, hittat något åt Fredrik, och så fort folk slutar bjuda över mig på Tradera har jag ju något åt Ricard med. Bah.

Här i dagarna firar jag och Nathaniel 1.5 år förresten. Tiden går snabbt när man har trevligt :) <3

RSS 2.0