yarly!


DoveVi skall se på Planet Terror och mysa på soffan nu, och sedan blir det sängdags så att man orkar jobba klokt imorgon. Känns segt att stå inför en vecka utan rollspel, men men. Nu är det som det är och jag är flexibel nog att inte låta det stå i vägen för mig :)

Skall slänga igång en maskin med tvätt eftersom det börjar bli dåligt på underklädesfronten; det är lagom kallt ute utan att man behöver gå runt utan underkläder... ;P

Nathaniel spelar WoW för fullt och är snart level 77 eller något; jag är inte ens 71 än. Tar lite paus, passar på att njuta av livet utanför spelet ett tag till tror jag. Får se, kanske spelar lite i veckan... Imorgon skall jag dock städa sovrummet, eftersom vår långsiktiga plan är att köpa nya garderober till helgen som kommer. Mrrr! Dörrar av spegelglas, jag kommer att vara tvungen att blunda varje morgon eller börja sova med åtminstone underkläder på, haha. Kommer ju att bli blind om jag måste se mig själv naken varje morgon. Å andra sidan har Nathaniel synen kvar. Hm...

Ohwell. Soffa och film väntar! (pojkvännen likaså :P)

This is life

Det blir nog inte upphetsande skrivet idag. Jag har spenderat dagen till att slå in lite julklappar, kört Singstar med Diddi samt tagit ett långt bad. Nu skall jag snart laga mat men innan dess mysa lite på soffan tror jag.
Börjar äntligen bli klar med alla julklappsinköp, det är mest mommo kvar att komma på vad jag skall ge...

Drömde att jag var naken. Minns inte så mycket vad som hände, mest att jag sprang runt naken och trivdes med livet. Pssh, I wish.

Jag luktar liljekonvalj och mitt hår är nästan urblekt igen. Märkligt. Jag skall färga om det till veckan tänkte jag. Får gå runt och låtsas som inget om tills dess ;)

Winter Wonderland

Jag har ont i halsen, vilket inte känns helt härligt om jag skall vara ärlig. Jag har varken tid, ork eller lust att bli sängliggande nu, jag måste ju göra bra ifrån mig på jobbet och att vara sjukhemma i början av min fjärde vecka är INTE optimalt...

Julfesten igår var... um... trevlig, I guess. Vi hängde med bra folk, och stack hem efter tre timmar. Mest på grund av att vi missade tåget som gick efter två timmar ;)
Maten var inte utmärkt, lokalen var inte den mysigaste (för klinisk, för skolmatsal) och, well, jag gillar inte märkliga liveband.
Var också lite förvirrad över att alla andra tjejer hade med sig ombyten just för kvällen. Jag tänkte kanske ta med mig en kofta i en annan färg för att markera att jag inte jobbade längre, men byta om, ta på sig heels och gå runt och lukta parfym? Nej. Jag gillar hur jag luktar utan parfym, och jag är snygg även i sneakers  och den klänning jag redan hade på mig ;)

Jobbet går bra! Jag tycker att jag utvecklas snabbare nu, jag hoppas att de andra håller med. Har till och med ringt till ett par kunder under gårdagen, tränat lite på det. Tycker att det kommer naturligt, jag har inga problem när det kommer till softskills, jag behöver bara träna upp det tekniska lite till så är jag game som fan.

Inget rollspel kommande vecka, folk är bortresta och skall på fest och allt. Bläurgh, jag som går under om jag inte har rollspel att se fram emot :S Jag får tvinga Nath att ha en myskväll med mig så att jag har något kul att tänka på när jag sitter fast i jobb :)
Som sagt, har inget emot att jobba, men i början av veckan känns veckan oändlig och har jag någon punkt som jag vill till så går tiden lite fortare. Var ju samma när jag jobbade i bowlinghallen och vi spelade rollspel varje tisdag; Jag hade bäst schema på tisdagar och jag hade alltid något kul på tisdagkväll = tisdag var veckans bästa dag :)

Vi skall åka ner till Malmö idag och köpa julklappar och gardiner till köket. Sedan kommer Diddi hit och bakar pepparkakor med mig och så skall vi nog se på Kejsarens Nya Stil ifall hon får med sig den. Hooray!

Funderar på att göra ett jultema för bloggen nu under december... Vi får se...

I am a material girl

Jag blir mindre och mindre trött om morgnarna. Äntligen. Förvisso känner jag fortfarande för att bara krypa närmre Nath och ligga kvar under täcket hela dagen, eller åtmistone ett par extra timmar, men jag vet att det inte går så jag försöker att inte ägna det så mycket uppmärksamhet. Överjaget > Detet, episkt.

Skall ta tåget en halvtimme tidigare idag, vilket jag inte är helt glad över. Jag HATAR sjutåg. Sjutåg är alltid packade med sura människor och man skall vara snabb som sjutton om man skall få en sittplats. Så är det i alla fall när man skall neråt, jag har inte åkt till Helsingborg med det här tåget någongång än. Funderar på att försöka ta tio-i-tåget istället, tror att det är lättare så... Då måste jag dock åka om någon minut, så det blir inte så mycket mer skrivet här idag/just nu. Vet inte hur dags vi är hemma ikväll, men Nath tror ju att det blir sent. Vi får se.

Morgonmöte om 1.5 timme! Sedan jobb. Wohoo. Håll tummarna för mig, jag känner mig så nervös att jag skall göra något pinsamt fel :S

Shameless


Pic unrelated.

Jag hör en massa mystiska ljud hela tiden. Jag är ensam hemma eftersom Nath är på Blood Bowl-match ikväll, så just nu spelar jag musik på hög volym för att undvika att höra ljud som kanske inte borde höras, och för att sluta lyssna efter ljud som inte finns. Paranoid, jag? Aldrig då... *rolleyes*
Jag har i alla fall slutat obsessa över kaninmannen. Han har gått sin väg och finns inte kvar och gömmer sig i min hjärna. Alltid något, ne? Därmed inte sagt att jag inte kan vara paranoid ändå. Jag har varit mer eller mindre inbillningssjuk på det området sedan jag var väldigt liten. När jag gick till skolan och mötte någon inbillade jag mig alltid hur personen jag just mött skulle vända sig om efter mig och skjuta mig genom bröstkorgen. Ibland kunde jag till och med höra skottet eller känna kulan gå igenom mina lungor.
En annan tvångsidé jag har är att det KAN finnas kameror när jag går på toaletten eller duschar, oavsett om jag är hemma hos mig själv eller någon annan. Man vet ju aldrig.
En gång när jag var kanske åtta eller nio blev jag förföljd nästan hela vägen hem från skolan av en kille från särklassen som gick och väste "knulla!" hela tiden. Jag var jätterädd, och när jag nästan var hemma såg skrattade han glatt, sade "jag skojade bara!" och vände och gick tillbaka åt andra hållet igen.
Jag har haft riktigt stalkers. Som creepet från jobbet, den gamle taxichauffören (??) som sade att jag var den sexigaste pizzabagare han någonsin sett, trots att han var gammal nog att vara min far. Eller som Pinnen, den läskige anorektikern som ville äta upp mig (!!!)... Jag har svårt för den sortens uppmärksamhet, mycket för att den verkligen eldar på mina tokiga paranoida tendenser.
 
Nathaniel är undantaget som bekräftar regeln. Jag tror att han är den enda som varit intresserad av mig som faktiskt ändå är en klok människa. Jag attraherar bara dårar och farliga typer. 

Skall jag på något sätt här nu byta ämne och skriva något som över huvudtaget har med bilden jag postade ibörjan av inlägget att göra, så kan jag säga såhär:
Jag har haft sex med fem personer; sex personer har haft sex med mig. Just det, din sjuke djävel, jag vet vad du har gjort. Kommer du någonsin i närheten av mig igen kommer jag att göra allt som står i min makt för att skada dig. Och skulle du nu läsa här, vad skall du göra? Sätta dit mig för olaga hot? Yeah right, berätta du får polisen varför jag vill se dig blöda så kan vi ju se sedan vem som åker dit värst för det...

Nu skall jag äta glass, slå in julklappar och hänga tvätt. I min värld här hemma finns inga monster, här finns bara fluffy fluffy bun-buns. Hejdå. :P

Let me see you stripped

Det kommer bilder på håret vid första bästa tillfälle! Jag har ju mer färg hemma, ni behöver inte oroa er. Det skall vara rött ett tag nu :)

Hemma från jobbet, trött men ja, det är jag ju alltid ;)

Har idag tagit på mig en massa arbete, så har jag inte för mycket att göra redan imorgon så lär ju måndag vara pest och pina ;) Ohwell, så fort jag får in vanan på allt så kommer det jag har att göra nu att vara intet och noll, och det kan inte vara allt för lång tid tills jag faktiskt kommer in i det hela på allvar ^_^ Jag ÄR snabblärd, jag är bara lite småseg i starten innan jag är 100% säker på vad jag gör ;) Så, jag passar på att utnyttja mitt team så gott det går nu; det känns som att jag bara är ett steg ifrån att sitta i deras knän och be om hjälp, haha :P

Var förbi Ica och hämtade Åsas julklappar på vägen hem, så jag skall ner och laga mat samt slå in dem. Ja, förresten, vi fick ju julklappen från mamma idag. Får försöka att inte låtsas om den förrän om en månad, men å andra sidan kan det vara lite svårt att INTE reagera på att det står en helt ny side-by-side i vårt kök. Oops.  Det fick jag ju inte veta ;)
Vet ju vad jag får av pappa också, eftersom jag fick beställa den själv :P OCH jag vet vad jag får för mig själv av mamma, eftersom jag fick välja det också. Jag är ju glad att jag får precis vad jag ville ha, men ibland saknar jag att inte veta vad det ligger i paketen innan man öppnar dem...

Julfest på jobbet imorgon. Julmat, hoppas jag. Mmrrrr, julskinka <3
Dagen börjar dock en halvtimme tidigare än vanligt med team-möte. Jag missade det förra veckan eftersom min TM missade att säga det till mig, så det var lite pinsamt att svansa in en kvart efter mötets slut och låtsas om ingenting. (låtsas och låtsas, jag visste ju om ingenting :P)

Nej, nu är jag hungrig! Och så måste jag tvätta lite. Och sådana saker. Eep. Allt skall göras innan tio ikväll, då är det Hell's Kitchen! Skall även försöka hinna med att skriva ett brev jag lovat Amanda att jag skall skriva åt henne; Det kommer gumman! Hinner jag skriva det ikväll så vore det superbt :)

För övrigt har jag idag känt mig ytterst flatchested, eftersom jag när jag köpte denna klänning valde att den skulle sitta snyggt över midjan istället för över bysten, och med sitt icketöjiga tyg så bestämde den sig för att trycka in allt där den är lite för liten. Detta har en verkan i att när jag andas riktigt djupt har a) brösten under hakan och b) bröst som är stenhårda. Jag satt och pillade på hyllan på tåget, haha, men jag tror inte att någon såg ^_^

Don't you wanna ride the educated horses?

Jag drömde att jag var höggravid, så gravid att jag skulle kunna få ur mig ett barn när som helst. Jag minns inte så mycket annat från drömmen, jag minns mest magen.

Rollspel igår kväll, vi tar oss framåt. Hela gruppen känns som en comic relief, haha, men vi har ju kul i alla fall. Eller, JAG har ju i alla fall kul, jag vet inte vad de andra tycker. Fast de verkar å andra sidan glada så.
Rollspel en gång i veckan känns nästan lite litet, men vi kommer ju i Januari att komma igång med den andra spelgruppen också (Warhammer) så jag får försöka stå ut fram tills dess ;)

Idag skall vi få julklappen vi gemensamt får av min mor levererat till oss, så Nathaniel har tagit ledigt från jobbet eftersom julklappen dyker upp random tid mellan nio och tre-ish, men bara en halvtimmes förberedelse tillgodo. Alltså skall jag åka till jobbet själv och se ifall jag orkar bry mig om att äta eller inte :P
I vanliga fall behöver jag ju ha en Nathaniel som motivation; att äta ensam är inte min kopp té så det finns alltid en risk att jag struntar i det. Vi får se, jag skall försöka vara snelhest och äta lite så att han slipper bli sur eller något :P Kanske är någon på mitt team som kan offra sig på att äta ihop med mig?

Ikväll är Nath på Blood Bowl-turnering så jag skall hämta ut julklapparna till Åsa som kom till postkontoret i måndags, och sedan skall jag nog ta ett långt bad innan jag skall se på tv. Skall nog spela lite också, kanske, eller göra om designen på min blogg eller något. Jag känner mig ganska kreativ faktiskt. Vi får se.

Mitt hår är fortfarande rött, men det tappar ur mer och mer av det där ZOMG REDZ varje gång jag duschar det. Eep!
Julfest på jobbet imorgon, men orka färga håret bara för det? :P

Snön är borta, förresten. Det var ett kort men koncist besök.

Hello/Goodbye

Jag känner mig ju som en tant när jag somnar vid nio på kvällarna! :D
Å andra sidan är jag lite piggare när jag vaknar, och så mycket viktiga saker har jag ju inte för mig om kvällarna; att läsa lite manga och äta lite choklad är faktiskt inte helt fel sysselsättning fram tills man somnar :) (även fast jag somnar mer än en timme tidigare än jag egentligen vill ;))

Jag drömde en massa konstiga saker, minns inte helt. Lajv? Mamma var där. Det regnade, vi hade en bil, det var någon som ägde den. Det bodde lodisar under bilen, och om jag ville fick jag lov att sova i bagageluckan för att slippa få allt regn på mig. Sedan köpte jag lajvtofflor i en affär, och de var så otroligt varma och sköna. Det var dock jättekö in till affären, typ sextio pers i kö. Amanda var där, Leo var där, Eric var kanske där? Människan som ägde bilen (Anja?!) försökte smita in i köpcentret hela tiden, jag hade nyckeln in för jag och mamma hade en lägenhet där som vi skulle sälja eftersom det var något med kattungar som inte stämde?

Jag vetefan jag.

I alla fall beställde jag en väldigt bra julklapp till Jahna igår! Hoppas att hon kommer att uppskatta den, det tog en evighet att hitta vad jag sökte efter...
Skall i dagarna göra av med mer pengar än någon människa vill (dock inte lika mycket som förra året!) eftersom jag har en restskatt att kela med, samt är skyldig Nathaniel pengar för hyran från när jag pluggade och inte riktigt hade råd. Tjohej.
I alla fall, har jag någon krona över i slutänden skall jag köpa en ny iPod, eftersom min har kraschat totalt -_- Den fungerar ibland, men den hackar, laggar och är bara djävligt dum. Hade ganska hög volym igår (var ju en bra låt!) och den bestämde sig för att vara tyst ett tag (som att den pausar, fast den står som aktiv och är inte alls på paus) och när den väl gick igång igen efter några minuter blev jag så överraskad att jag faktiskt hoppade till, om jag inte till och med gjorde en /gasp :D
Djävla iPod :(

It's hard to be a cat in this fucking town

Det blir ytterligare en kväll i sängen med manga!

Har just ätit kvällsmat, nu skall jag finurla på vad jag skall ha på mig imorgon (orka tvätta? :P) och sedan skall jag som sagt krypa ner i sängen igen och bara softa ^_^

Idag har jag fått jobba på riktigt! Assignade mitt första case, så nu får vi se om jag har lärt mig något eller inte! Hoppas på svar från kunden imorgon, håll tummarna för mig :3

Baibai :)

Waking up from a dream into another day

Jag tror jag måste börja sova med åtminstone en teeshirt på mig numera. Jag har ont i halsen när jag vaknar, och jag tror det beror på att det är så helvetiskt kallt utanför täcket, så när jag ligger där naken och stilla sovande antar jag att jag inbjuder all kyla att spela fotboll på min bröstkorg. Jag hade ju hoppats att min värme skulle kicka ass i fotboll, men tydligen kan kylan ett elakt knep eller två. Damn.

Sist jag kollade klockan innan jag somnade igår var den nio-ish, sedan sov jag. Vaknade till och visste inte om jag skulle njuta kvar i sängen den sista kvarten innan klockan skulle ringa eller om jag skulle gå på toa, snilleblixten att kolla klockan slog mig och jag såg att klockan inte var mer än tjugo över två. Åhå. Ibland är det tur att jag inte tror på mig själv riktigt ;)
Sover lite konstigt överlag. Det känns inte som att jag sover klokt alls, faktiskt. Snarare studsar jag mellan sömn och medvetande hela tiden, och när jag väver in mig själv och mitt sovrum och hus i mina drörmmar är det ju inte konstigt om man ibland har svårt att skilja på sanning och dröm?

Det är i alla fall officiellt att mitt hår inte alls gillade att bli rött. Det försöker vid varje kontakt med vatten att spotta ur sig allt det röda, så antingen har det en skum vision om att bli orange, rosa eller blont igen. Hrm. Jag tänker kontra med att färga om det ett par gånger, i alla fall så länge att jag får HA rött hår ett tag :P

Elementet i badrummet var av. Hej, det är lagom iskallt på nedervåningen ändå! Vi har ju inte ett enda element i hallen, och med tanke på att det saknas dörrar in till alla rum där element finns vetefan hur mycket värme det faktiskt drar... Faktum är att själva ..um... stommen av huset (ingång, hall, trapphus, trapphall) saknar värme, och snor all sin värme av alla närliggande rum (kök, badrum, vardagsrum, gästrum och datorrum). Mrr :S

Jag vill sova mer :(

The cake is a lie!

Cthulhu themed mug
Filled with water oh so cold
Minty chocolate cake

Söndag i Stockholm
Mirick går på bögcafé
Bella lurar där

Låter ovanstående två dikter vara essenssen av vår haikusession idag. Jag och Christoffer var lika poetiska och inspirerade som alltid, skrev haiku om saker vi hade om och kring oss. Episkt! (dock inte lika episkt som vår fina Embraced by Cthulhu-haiku vi skrev för ett par år sedan)

Minty chocolate cake var för övrigt min mintkladdkaka jag hade med mig idag. Fick i mig ett par bitar själv och delade med mig av resten till trevliga människor som förtjänade kaka. Hade planerat att baka muffins till imorgon men orkar faktiskt inte, funderar på att sätta mig och läsa manga istället. Egentligen lite för nördigt för mig, men wtf.

Fått en hel del uppskattning för nya hårfärgen idag; kom dock just ur badet så den är mer godisröd nu än tidigare då den bara var coolt knallröd. Fortfarande en bra färg, haha, men oj. Jag räknar med att behöva färga om det relativt ofta nu, men färgen var ju förvisso så billig så det är ok :)

Jag gick från Harley Quinn-blond till Poison Ivy-röd. Jeepers creepers, Batman!

Embraced by Cthulhu

Ja okej, det blev inget större bloggande igår helt enkelt, men jag hade fullt upp med min kladdkaka och att pussa på Nath och att se "Batman & Robin" i Rifftrax-version. Hade ni stått inför samma val hade ni valt samma sak, tro mig ;)

För att utveckla mitt fyllerantande i fredags lite grann så kan jag sammanfatta det hela i att jag är lite besviken över att trots att så många sade att de skulle komma var det inte ens hälften som faktiskt dök upp. Nani? Jag hade dock väldigt trevligt ihop med de som faktiskt dök upp, och jag hoppas att de tyckte lika dant.
Vad gäller Nathaniels vänner så var det inte så illa som jag får det att framstå, jag var mest fylledryg och sur ;)
Vi borde ha fest oftare...

Vi var ju på fest i lördags sedan, hos The Bävers. De gav oss faktiskt en alldeles egen bäver, så den sitter på vår hallbänk just nu i väntan på bättre tider. Får se var bävern till slut får bo, helt enkelt.

Jag har ont i fotlederna idag. Misstänker att promenader i islandskapet här utanför (snö snö snööö!) inte är helt vettigt för mina fötter eftersom man måste gå så konstigt för att inte falla omkull...

I fredags ville Aki skicka mig ett South Park-porträtt av mig han gjort, jag kunde inte ta emot och han var sorgsen över att "now you can't see the awesome boobs i've made you".
Lagom bisarrt med sextonåringar som är så imponerade av en :S
Jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om mina bröst och folks reaktioner på dem. Typ Razorbitch (tjejen det slutade med att jag och Christoffer satt och skrev döds-haiku om) eller om raider på ventrilo där de nästan wipat på grund av att de kom in på ämnet. Then again, orka? Jag skriver hellre om något som är intressant :)

(argh argh argh! jag skulle ju ha någon form av haiku färdig för idag! Eep eep! Hoppas att jag hinner hitta på en innan det är dags för vårt haikuutbyte senare. Jag och Christoffer kom båda fram till att det är alldeles för länge sedan vi skrev haiku tillsammans :3

Mmmums

Lagar mat till middag samt lunchlådor (köket luktar curry!) och skall baka lite kaka och muffins så att jag inte behöver käka godis på jobbet i veckan för att hålla mig pigg. Muffins och kladdkaka borde vara mycket bättre än choklad och lakrits :)

Skall ta mig i kragen och posta lite här sedan, men just nu måste jag springa ner i köket igen så att jag inte bränner vid maten (pssh, som om jag skulle kunna göra det ;))

Angående min nya hårfärg så ser jag ut som Idas favoritversion av mig. Gissa färgen? ;)

<3

Just hemkommen från Helsingborg där vi varit på fest hos The Beavers.
Det är fullt av snö ute, mina öron är röda och värker av kylan (har ju fel på dem -_-) och jag bytte hårfärg idag. Mycket saker det!

Jag lovar att ta mig tid att skriva lite här imorgon, vara lite mer utförlig om festen och sådana saker ;) Det blir alltså ett nyktert inlägg om det jag var lite emo över igårkväll, haha ^_^

Vi skall krypa ner i sängen nu och somna sådär tätt intill varandra som vi är så bra på. Jag tycker allvarligt talat synd om folk som inte har det så bra som vi. Jag kan bara jämföra det här med mitt enda tidigare förhållande och inse att det här är så otroligt mycket bättre än jag någonsin kunnat drömma om att jag skulle förtjäna. P hade många bra sidor och jag ångrar inte det vi hade i nästan två år för sådär länge sedan, för utan de sakerna skulle jag inte vara den jag är idag. Allt danar och skapar och förändrar, och även fast jag gråtit bittra tårar över allt för många saker här i livet kan jag inte ångra dem om jag utgår från var jag är idag.
Nathaniel är perfektion och jag kan inte ens föreställa mig var jag skulle vara utan honom. Jag är allvarligt talat förvånad över att jag på allvar kunde hitta någon att få spendera mitt liv med; jag var övertygad om att jag var dömd till ett liv som ständig singel eftersom ingen annan klarar av att hantera mig, om de nu ens ville ha mig :P
Han frågade på tåget hem: "Är du lycklig?" och jag kunde ärligt svara "Ja".

Bara lite kärleksbubblande glädje här i nattkalla Skåne.

Fest

Lite onykter, lagom trött. Funderar på att gå och lägga mig, är inget kul folk kvar ändå :P
Vi fårse, jag har lite cider kvar at dricka upp innan jag skall sova.

Var inte så många som kom, och det var ju typ bara folk Nath känner här. Kul inte. Ingen av mina egna kompisar kunde kimma, och det var ju synd för då hade jag också haft någo att prata med lie. Nu är det ju bara de han känner kvar och det har jag inget kul av.

Dagesn festuotfit: Röda lakcbyxzor med sörning, korsett som är svat/vitranding framtill och en svart skjorta, men när jag köred singstar tog jag p åmig en svart teeshirt istället så att jag fick luft att sjunga med.

Kagom fesltavad detta, men skitsmama. Kan ni inte läsa vad jag meenar är det er loss :P

Deathgame

God morgon!

Har just tvättat håret, filosoferar över vad i helvete jag skall ha på mig idag (tvättdag, mer eller mindre) och lyssnar på Gothsicles Konami code :) Lagom trött, men det är ju ingen nyhet, pff. Jag har ett par byxor i alla fall, det är ju alltid en bra start. Lär ju dock frysa ihjäl om jag inte hittar en tröja att ha till, dock.

Spelade ju äntligen äntligen WoW igår, lekte lite i Northrend. Är väl halvvägs till 71 med Ghoul nu, questen är enkla och roliga och det är grym exp :) Söndag blir förmodligen nästa dag vi har tid att spela, men sedan kan vi spela anytime! (fast vi skall spela rollspel på tisdagar och onsdagar så då blir det ju inget WoW)

Ikväll kommer det hit folk och jag har likaså där bara ett par byxor att ha på mig. Jag misstänker att alla kläder som fungerar som överdelar har gaddat ihop sig mot mig, det verkar ju fan inte bättre :S
När det gäller jobbet måste jag ju klä mig varmt som sjutton eftersom det drar kallt från fönstret jag sitter bredvid (ja, det är stängt) och jag har ingen lust att bli sjuk eller få dålig nacke av det. Fast jag skall få en halvtimmes massage idag, det är fint  det :)

Diddi och jag skall se på film imorgon, och på kvällen skall jag och Nath till Bävers på fest. Min mor minns till och med Kent som "det var väl han som var bäver?" :D

Ont i magen, för övrigt. Vet inte om jag är hungrig eller bara tom :S

Mög

Um... Orka blogga nu, skall se på tv om en kvart och skall hänga tvätt samt hitta någon form av tröja innan dess.
Kanske skriver här senare, ifall jag orkar rota loss på datorn och dra ner henne på undervåningen.

Realtidshälsning: Hej Diddi!

It's not the way you kiss that takes me apart

Jag drömde att jag gick in i bowlinghallen, och såg att både mamma och mommo hade på sig samma lagtröja. Jag vinkade till mamma och gick och kramade på mommo, som lyfte på min hatt och tyckte att jag hade fin hårfärg. Försökte förklara för mommo varför det varit så segt att få ihop ett brev till henne men mamma stod hela tiden i bakgrunden och försökte få uppmärksamhet, så jga och mommo gick och satte oss vid ett barbord lite längre bort. Hon hade en bok med en massa gravplatser i, i v ilken hon hade bockat för de hon var intresserad av. Fredrik kom förbi och tittade han också, och så jämförde vi de olika platserna ihop. Det var ett mörkt ämne men vi var glada och skrattade ändå, alla tre. Bilderna som beskrev de olika gravplatserna var i fina färger och hade mönster i form av t.ex. nallebjörnar och katter, lite manga-style sådär...
Sedan vaknade jag.

Dagens tröja blir min Innsmouth High School Swim Team. Om ni missar skämtet i det hela får ni vara ledsna och googla lite :3
Ikväll har vi planerat att spela WoW, vi skall äntligen få ta oss tid att ta oss ut till Northrend! Hinner bara spela i strax under fyra timmar eftersom det är Hell's Kitchen, men sedan har vi hela söndagen på oss och delar av lördagen också :)
Imorgon skall vi ha hem en massa trevliga människor och supa dem under bordet, alternativt roa dem på annat sätt (Singstar wohoo!)

Kommer att vara så dödstrött idag så det inte är klokt... Vi kom ju hem med elvatåget igår, somnade kanske runt tolv, vaknade till igen vid halv tre eller halv fyra (orka minnas?) och sov sedan mer eller mindre tungt fram till nu. Måste lägga madrassen klokt till rätta sedan, jag sover inget bra just nu. I alla fall så skall jag sitta och läsa igenom en djävulsk massa worddokument idag för att lära mig saker om Microsoft, och jag VET att jag kommer att sitta och nicka fram och tillbaka. Det ligger i min natur, jag är en trött flicka och även fast jag har knappt några narkoleptiska tendenser längre så... yeah.

Rollspel igår var i alla fall kul! Glasswalkern (också känd som Harry Potter) verkade inte helt nöjd över att sitta fast hos en Wendigo-stam, vår Bone Gnawer-thurge sprang mest runt och var kåt och försökte få av min ahroun kläderna (/facepalm :p) och minsting-Get of Fenris:en gjorde bort sig lite. Så, um, det var som vanligt :P Ylva fick sina nya skills (mina klor stinger som bigaddar numera, lagom nifty :)) samt lite respekt från Wendigos när hon sparrade mot halva campet och förvisso förlorade så djävla stort mot deras största krigare, men hon fegade ju inte ur när han kom spatserande så... :)

Nej, nu skall jag gå ner och peta på Nath. Jag behöver inte göra macka att ta med idag, eftersom jag bara åt en av de hippiemackor jag hade med igår (djävla hippiebröd :() så jag har redan macka på jobbet. Then again så åt jag ju faktiskt bara en HALV hippiemacka och gav bort resten till Nath, men principen kvarstår!

I'm getting older, too

Frusen. Morgnar är för kalla för en odöd som mig, jag föredrar sängens värme framför golvens bitande kyla och badrummets fimbulvinter. Ge mig en extra hud eller ett varmare hus så vore jag en gladare zombie. The end.

Ungefär så är det. Ute regnar det och lär vara lika ilsket kallt som tidigare morgnar den här veckan, och jag känner mest för att försöka iklä mig sängen och väggarna här hemma och se ifall jag kanske slipper skaka mig sönder och samman den HÄR morgonen.
Nathaniel ligger, som vanligt, kvar. Det är bara jag som vill ha den där extra halvtimme varje morgon, för att fixa mitt hår, skriva i min blogg och läsa mina serier. Ibland duschar jag också, men jag har en spirande misstanke att om jag har mitt hår i närheten av vatten den här morgonen kommer att jag att förvandlas till en isig Medusa med istappar istället för ormar på skallen. Woop-de-doo.

Igår precis innan jag slutade för dagen var det skrivbord som numera är mitt urplockat, och för att markera mitt revir ställde jag min mugg och min Magic-lek där. Idag skall jag sätta dit en bild på Graves och Doyle samt en chibi-Chewbacca. Skall skaffa en chibi-Stormtrooper (mjau!) vid tillfälle så kan de ha krig med varandra. Det var i alla fall planen, jag visade Nath med ljudeffekter och rörelser igår, men jag får nog skippa ljudeffekterna om jag har en kund på tråden ;)

Hade ett problem igår, som jag inte tänker skriva om här av vissa förståeliga skäl (fel folk läser) men det har förhoppningsvis löst sig. Jag var ledsen, Nath försökte skratta bort mitt problem men förstod att det var fel tillfälle att skratta.
Hatar när sådant händer. Inte att Nath skrattar, utan det som hände innan, mitt lilla problem. ._.
Sad panda.

Nu skall jag leta rätt på någon form av byxor och sedan hitta på vad jag skall göra med mitt hår idag. Luggen i all ära, men på sätt och vis sätter den hinder för mig att göra vad jag vill med det där blonda jag har längst upp på skallen... Jaja, jag ser ju ganska bra ut iaf :)

Tjipp och hej

Status

Imorgon:
  • Mamma åker hem
  • Jobba 8.30 till 17.00
  • Rollspel till halv elva
  • Hemma elva, sova

Alltså, skriver nog en post här imorgon bitti men sedan blir det inget av förrän torsdag!

My name is Sugar Bear

Mina favoritgrabbar <3Har ju filmen, men den är inte helt bra.
Men mjau, Doyle och Graves <3

I can't stop myself

Nyduschad och iklädd en av mina nya tröjor. Mamma och Nath sover på varsitt håll, jag lyssnar på lökig musik och skall strax ta en kik på mina serier.
Jag erkänner att min blogg inte är lika kul nu när jag bara skriver när jag går upp och när jag kommit hem från jobbet, det finns inte så många spännande betraktelser att ta då, helt enkelt. Jag kommer ju på en del kul saker när jag går runt och tänker, men sedan försvinner de innan jag hinner sätta dem på pränt och det är ju inte helt vettigt...


En sak kan jag dock berätta:
Jag och Nath gick hem från tåget en halvruskig eftermiddag för ett par veckor sedan, och började diskutera hår.
"När folk frågar vilken färg på håret du har brukar jag svara att du nog har rött eller blont hår" erkände han, och jag skrattade lite åt honom eftersom jag har varit blond i ett halvår nu.
"Jag brukar själv ha svårt för ögonfärg" sade jag som svar, och efter lite eftertanke "säg vad jag har för färg på ögonen utan att kika efter!"
"De är ...blåååååå" nej "bruna!" nej "uh..." /facepalm

Han säger ju sig tycka så mycket om att titta in i mina ögon, men har tydligen aldrig reflekterat över att de är GRÖNA och inte BLÅ.
Stöddigt bad han mig svara på vad HAN har för färg på ögonen, och jag svarade rätt.
Ibland är han bara för söt :3


Kikar på julklappar till Jahna. Måste även komma på vad i helskotta jag skall ge min egen familj i julklapp; jag har INGEN aning alls på vad de kan vara sugna på :S Får be mamma ge mig en önskelista så skall jag göra lite kvalificerad shopping sedan.
Urgh.

lol.

Kom just hem från Malmö, där vi var med mamma och Lotta på Jensen's Böfhus och åt kött. Mmm, myyyycket bra kött. Oxfilé som rent utav smälte i munnen på mig, mjau! Jag gillar kött :3

Fördelen med att jobba när mamma är på besök är att jag inte kan göra av med pengar när hon är på stan :P Imorgon skall hon dock få köpa hem en sak åt oss när hon är inne i Lund och lallar runt, nämligen Christians födelsedagspresent.

I alla fall så har jag en jättesnygg bild som bakgrund på min dator nu :D Det är svart bakgrund, och huvudet av en stormtrooper inringat i rött och han säger "lol."
Lol är fan underskattat. Jag minns när vi satt hela familjen runt matbordet och sade lol till varandra. Pappa och Fredrik var värst...

Imorgon skall vi köpa vinterskor och mat. Det är bra, mina fötter gillar kylan lika litet som resten av mig. Brrr. Jag föredrar lagom, faktiskt. Jag gillar inte när det är för varmt och inte heller när det är för kallt. Lagom så att man varken svettas sönder eller fryser isär är perfekt för mig. Ljummet, helt enkelt :)

Nu skall jag nog äta lite glass, tänker jag. Glass är bra :3

I kill youDetta satt vi och fnissade åt igårkväll ^_^

Jag och mamma har furit runt som dårar på stan och gjort av med mängder av pengar på julklappar, julpynt och kläder. Jag har till och med gjort av med mer än jag har, vilket är lite imponerande. Å andra sidan har vi numera en massa nya, nifty prylar till hemmet (från IKEA) och lite nya kläder på mig...

Trött och vill helst av allt gå ner på undervåningen, strippa av mig kläderna igen och krypa ner bredvid varm, sömnig Nath och snooza tillsammans. Then again, han skall själv gå upp om tio minuter och jag blir bara dödssömnig av att snooza. Bättre att gå upp direkt när klockan ringer, tycker jag.

Min iPod, vilken jag missat att ladda under natten då den förvisso satt i laddkabeln, men kabeln ej i datorn, försöker göra mig uppmärksam på att den är ledsen och vill att jag skall gå in på apples support. Vad jag skall göra där säger den inte, den visar bara en bild på en ledsen iPod. Woop de fucking doo >_< ORKA ORKA ORKA.
Fan, ingen som läser här som är grym på iPod och kan fixa den åt mig? Jag blir bara ledsen av att den strular såhär :(
Får peta på Nath och se ifall jag kan låna hans iPod, och samtidigt ladda min på jobbet och se om den går igång senare. Den är kanske bara ledsen för att den inte har batteri? (tveksamt dock, den ser aldrig ut såhär annars...)

Ikväll skall vi gå och äta på Dream Garden, Kävlinges kinarestaurang. Hoho, det blir ...intressant... Får se ifall menyn håller något för mig också ;) Jag är ju inte känd för kräsen för intet.

Det kittlar i min hals, och jag har ont i mina bröst. Tack för den, televerket. -_-

Best. Typo. EVAR!Jag kan inte sluta skratta åt det :D

Intermission

Mamma är här, så lite bloggvila.

äggäggäggägg

<+steffe20> Övrigt: Svensk kortfilm. Ivar får i uppdrag av sin stränga morfar att skaffa ett ägg. Regi: Gorki Glaser-Müller.
<+steffe20> å folk säger att det inte e värt å pröjsa tv-avgift

Warpdrive roar mig :D

Ha-ha!


Thunderbirds are go!

GAAAAAH jag är så omotiverad på att städa! Jag tycker att "att ha huset fint när mamma kommer" borde vara motivation nog, men jag dras till datorn som en nattfjäril till en levande låga och ARGH. Jag har i alla fall bäddat rent, skall se till att mixa ihop en episk playlist så att jag slutar gå in här för att byta låt hela tiden.

Har fått allergisk reaktion för något, gissar på damm. GRATTIS NÄSAN! Jackpot på den...

Nejfan, nu måste jag göra något bra här. Mamma är här om tre timmar, och tre timmar borde vara perfekt med tid för att få det att se klokt ut här! Go go powerrangers!


...förresten inbillar jag mig kaninen överallt. Skit också. Jag hatar den sortens drömmar, för de är så svåra att lura bort från min dumma djävla hjärna. Jag försöker hela tiden hålla mig fokuserad på annat, men jag kommer ändå att gå runt med lite rädsla i mig tills mamma kommer. Jag är en fjant, men wtf. Hade ni drömt den drömmen hade ni också varit vettskrämda ett par dagar efteråt :|

fsck

Lite dåligt humör. Var i affären, hittade blockljus som det var 30% rabatt på, kassörskan trodde mig inte. "Du får visa" sade hon, och sedan fick jag gå med henne genom hela djävla affären för att visa den tomma kartongen på reahyllan, eftersom de fyra jag tog var de sista som fanns. Sedan ville hon dubbelkolla så att de inte stod tillsammans med de andra blockljusen? Lagom irriterad, kom på hemvägen på att jag skulle ha sagt skit i det och gått istället, om hon nu tänker tro att jag försöker lura henne på typ trettio spänn för ljus. ARGH.

Cyklade förbi tre snorungar hem, en av dem tyckte att det var jättekul att springa bredvid mig med sin cykel när jag cyklade upp för en backe. Jag vet att han tyckte att det var jättekul eftersom han fulgarvade hela vägen upp, och stirrade fult på mig. Jag hade lust att säga åt honom att han var den fulaste unge jag sett (SANT!) men orkade inte bry mig om att bråka med snorungar. Helst hade jag velat krossa honom. Med en sten eller något. Fanskap, orka med ungar som har noll och ingen respekt? När jag var i den storleken var jag livrädd för alla som var ett år äldre och uppåt, numera bråkar ungar med vem som helst, även fast man är 14 år äldre...

Nu skall jag snart äta pizza och sedan skall jag ta på mig bekväma kläder och dansa och städa och fixa. Det blev fint med nya ljus här hemma, jag har ju eldat upp de gamla nu.

Men argh, irriterad ändå. Världen bråkar med mig! >_<

I've been hit in the head and left for dead

Hemma igen. Första arbetsveckan avklarad!
Idag fick jag till och med göra något, wohoo! Frågade Eshan om jag inte kunde få prova att skicka några mail, och han hoppade ur stolen på studs, haha ^_^ Fick leka med fyra case, ett blev löst och de andra verkade rätt också. Skitbra! Kände mig kreativ och mer positivt faktiskt, jag måste ju få göra saker för att inte ruttna på saker... Jag blir alldeles för snabbt uttråkad.

Nu skall jag svida om till något som är enklare att röra sig i och sedan skall jag städa av här hemma. Vid tillfälle skall jag ta mig till affären och införskaffa någon form av ätbarheter, eller som jag brukar säga: jaga, döda och äta någon form av djur.

För övrigt bjöd jag på booty idag. Jag glömmer alltid bort att den här kjolen hamnar kring halsen på mig när det blåser ute, så någon random kille blev säkert glad av att få se min rumpa i morse. Jag har ju strumpbyxor och hela kittet på mig, men ändå. Annars blev han väl ledsen då, men vem bryr sig egentligen? :P

Lyssnar på mysig musik och slappnar av. Bortsett från att en nerv i halsen är elak mot mig så mår jag ...bra ^_^
Men nu är det dags att sätta igång! Chop chop!

I'm dead and I'm colourblind

Förresten!

Skapade en Death Knight igår när jag äntligen kom in på Stormreaver efter en väntetid på en timme. -_-
Vi garvade lite åt det faktum att jag gjorde en UD och att Nath kommer att göra en tauren när han väl har tid för spelet ;) Så, jag har min fjärde undead och han har sin fjärde tauren, haha. Förutsägbara, vi? Neeejdå.

...jag gillar bara mina män lite ...ruttna. :D

___________________________
Mina karaktärer:

Ghouliette - lvl 70 disc priest
Näsblod - lvl 64 affli warlock
Kiiri - lvl 41 fire mage
Graves - lvl 55 death knight (ingen spec)

Tre brudar och en Graves :)

Living with me must've damn near killed you

Frusen och väldigt trött. Huset är kallt och ute spöregnar det. Perfekt... :P
Som alltid, "Vad hade jag inte givit för att få krypa ner i sängen igen"

Extra trött är jag ju eftersom jag somnade en timme senare i nättras än jag gjort tidigare under veckan (onsdagnatt ett undantag) så det är ju inga konstigheter så, men ...*gny*, sooooova!

Orkade som sagt var inte städa något igår, så jag har extra mycket att städa idag... Får sätta på en bra skiva och stuffa runt här hemma efter jobbet sedan, helt enkelt. Musik gör ju allt lite roligare, så jag hoppas att musiken tillsammans med pressen att imponera på mamma med ett fint hem skall ge ett bra resultat.

Nu skall jag försöka få upp lite mer värme så att jag vågar mig på att stoppa huvudet i duschen, måste ju tvätta håret. Eep.
HAR för mig att det var något mer som skulle fixas såhär på morgonkvisten, har jag otur kommer jag på vad det var i sista sekunden eller inte alls. Hrm. Vi får se.(inga mardrömmar i nättras, minns inte ens VAD jag drömde)

Madness and pain

Always lived my life alone,
Been searching for the place called home.
I know that I've been cold as ice,
Ignored the dreams, too many lies.

Somewhere deep inside, Somewhere deep inside me,
I found ... the child I used to be
And I know that it's not too late
Never too late...


___________________________________________________________________

Tweakar mitt Firefox lite grann. JAG BORDE STÄDA. Men jag orkar inte... argh.
Jag är omotiverad och trött idag. Trist men sant. Jag är också hungrig och ingen kul bloggare (fast det är jag väl aldrig?) och jag inbillar mig fortfarande att jag skall bli dödad av en stor grå kaninman. Fan.

Meanwhile...

Har ätit omelett, och Nath är hemma om en och en halv timme. Funderar på om jag orkar cykla till COOP och köpa hem lunch till imorgon, men jag vetefan... Skall kanske satsa på att ägna kvällen åt att installera WoW istället? Eller jag vet inte. Jag har ingen plats kvar i datorn, argh.

Sorterar mail, tar en evighet. Läser gamla mail och ler.
Långa, fina mail. Från folk som betydde något då och som kanske betyder något nu. Orden betyder en hel del i alla fall.

Anyhoooo.
Jag är sugen på vatten. Hade det funnits ett badhus i Kävlinge hade jag bott där. Underbara vatten.

Jag känner mig tjock :|

I was about to join them

Hemma igen!
Ett och ett halvt dygn sedan jag postade sist...

Rollspel igår var kul som vanligt, jag gillar att få döda saker hårt. Min lilla ahroun är cliath numera, och hårdare än någonsin!

Vi sov ju som sagt var över i Helsingborg i nättras, vilket var riktigt trevligt imorse när vi fick en tvåtimmars sovmorgon. Jag kan ju lätt säga att den behövdes, eftersom jag blev riden av maran i nättras. Fanskap.
RIKTIGT hemsk dröm, jag vet inte om jag var närvarande eller bara betraktare, men det var... well... Det fanns ett rum, det kan ha varit ett källarförråd eller bara haft samma känsla som ett källarförråd, och det gick in en kvinna där. Hon var ganska vidrig, men ändå. Tittade på en hylla (gråa billy-hyllor) och såg en man i en stor grå kanindräkt (tänk Donnie Darko) där ansiktet syntes (tänk Teletubbies). Ansiktet var gråspräckligt, smutsigt och helt tömt på mänskliga känslor. Ögonen var vita och äckliga. Hon tittade åt andra hyllan, då var han där istället (först på höger, sedan på vänster sida) och han tog henne och släpade med sig henne in i ett rum längre in i rummet de befann sig i först. När de försvinner in i nästa mörka rum hörs ett jätteläskigt väsande vrålande skrikljud. Mörker.
Ny scen, en man går in i samma förrådsrum, och tittar först åt höger och ser kaninen, sedan åt vänster och ser kaninen där och sedan vill han ta sig rakt fram, men kaninmannen står framför honom nu och släpar med sig honom också. Samma vidriga vrål, och jag vaknade till av att jag darrade intill Nathaniel. Det är svårt att förmedla exakt HUR djävla hemskt det här var, men jag kan ju säga att jag tvingade Nathaniel att följa mig till toaletten och sedan vänta utanför medan jag satt där inne och inbillade mig att kaninen stod i badkaret. Sedan skulle Nath in, jag stod ensam ute och stirrade vilt omkring mig i tre olika riktningar, övertygad om att kaninen skulle komma. Sedan tog det mig en halvtimme att somna trots att jag var så trött att jag darrade, eftersom jag var livrädd att kaninen skulle finnas kvar i mitt huvud och vänta på att dra med MIG in i det mörka rummet, och att det var min tur att skrika på det där viset.
Somnade till slut, efter att ha rabblat upp regler för adverb i huvudet. Nath skrattade åt mig, men det hjälpte mig ju att tänka på annat än en djävla mördarman i kanindräkt och döda ögon. Usch.
Varit illa till mods hela dagen, faktiskt.

WALL OF TEXT CRITS YOU FOR 2302 ARCANE DAMAGE. Förlåt.
Jag vet bara att jag själv uppskattar att backtracka och se vad jag har drömt tidigare, och en dröm som påverkar mig såhär hårt är värd att skriva ner.

Strawberries, cherries and an Angel's kiss in spring

Aight yo, som tidigare nämnt blir det inte mer bloggat här idag, eftersom jag inte kommer att ha tillgång till en dator och nät förrän efter sex imorgon kväll. Ni får överleva! (pssh, som om det blir svårt ;)) Själv skall jag nörda mig och jobba. Eller ja, sitta bredvid och se på när andra jobbar. Det är givande men trist, och jag känner mig som en praoelev :P
Ohwell.

Nath sover som den slöa lurk han är, jag skall stoppa ner saker i en väska och sedan försöka komma fram till om jag skall göra mackor eller inte; vi har inget klokt pålägg hemma så jag är inte helt pepp på det, om man säger så. Samtidigt måste jag nog äta något nu på morgonen om jag inte skall dö eller somna på jobbet... Ach, dilemmat!

Hittade en mailadress till Greg igår, funderar på att slänga iväg ett mail och se om vi kan börja prata med varandra igen. Bortsett från att det gick lite olyckligt med våra planer (för hans skull, inte för min!) så känns det ändå som att han fattas mig, och det är ju inget bra. Så, skriva mail till Greg vid tillfälle, check.

Kommer att sitta på nålar idag btw, eftersom alla mina webcomics uppdateras idag (mon-wed-fri) och ingen av dem har hunnits uppdateras än, argh! Det är för tidigt på morgonen :(

Watashi wa Candy

Haha, så sjukt skum dröm, jag bara måste skriva ner den asap :D
Jag minns inte allt som ledde fram till detta, men det här hände precis innan jag vaknade:

Det stod en kartong på galgberget nedanför kalkstensugnen som var vaktad av vargar eller något, jag kanske avr en, och sedan öppnade jag den och tog på mig en lång gul tunn typ sidenklänning. Anja kom uppför backen från rondellen där Patrik och André och alla de där bodde och hade också på sig en gul klänning, och jag sade "Jag är Candy Candy!" så började jag sjunga introlåten. Anja sjöng ihop med mig så skuttade vi runt kring kartongen och pep på japanska i falsett, och då kom Annie i ett flygplan och landade bredvid och sjöng med, eftersom hon kunde japanska i allmänhet och just de där textraderna VI inte kunde i synnerhet (vi stod mest och pep "nanana!" på de bitarna) och sedan ringde klockan samtidigt som jag och Anja stod och fnissade glatt tillsammans.

...för att säga som japanerna själva, nani?!SÅ trött just nu, men måste tvätta håret och plocka fram kläder och stuff. Urgh. Döda mig?

Valhalla

Vi kommer att slagga kvar i Helsingborg imorgon efter att vi nördat Werewolf, eftersom Christian är ledig den här veckan och vi börjar tidigt, så vi kvaddar hans sovmorgon och får själva sova ut någon timme extra, mwahahaha. Nej, seriöst talat, det är väldigt snällt av honom och vi är jätteglada :)
Dock missar vi hans födelsedagsfest, eftersom Nath fjantar runt som vampyr och jag leker med min mamma.

Julshopping i helgen! Jag ser fram emot att få spendera pengar på mina nära och kära! <3

Nåväl. skall nu gå ner och läsa mig till sömns, se ifall jag kan lyckas somna innan halv elva inatt igen... Morgondagens lunch kommer att bestå av en tacopaj som Nath kommer att gå och köpa åt mig när han har frukostrast, wohoo! Själv skall jag spendera tiden åt att lära mig än mer om datorvirusens magiska värld :P

Godnatt folk!

Penis monkey

För er nördar utan koll vill jag tipsa om världens bästa nördserie, Goblins. Goblins är baserad mycket på Dungeons and Dragons och dylika rollspel, och det krävs nästan att man är spelare själv för att förstå exakt alla fina små nyanser av humor i det hela, men serien i sig är ändå så underbar att det kanske räcker med lite nördhumor för att budskapet skall gå fram ;)

Goblins handlar om ett gäng goblins som är trötta på att vara offer och som helt sonika bestämmer sig för att bilda ett eget adventurer party för att slåss mot orättvisor och ta sig någonstans i världen.
Serien verkar charmig och oskuldsfull at first glance, men det ligger mycket svärta och ondska i den, och en del uppdateringar vill man bara gråta åt.
Jag älskar det <3


Om ni börjar läsa får ni gärna lämna en kommentar här och säga vad ni gillade mitt tips :)

Ursprungligen tipsades jag själv om denna av herr Panda Panda.

Mint condition

Hemma efter andra dagen på jobbet!

Idag var värre än igår. Igår var jag pigg och alert, idag har jag mest känt för att lägga mig ner och sova sova sooova. Det får man ju dock inte göra, ack och ve. Stor nackdel har varit att luften har varit så tät och tung idag, så jag har varit nära illamående och huvudvärk i stort sett hela dagen :S

Min iPod har kukat ur igen. Denna gång på grund av helvetesvädret som pågick under gårdagkvällen. Minns inte om jag skrev om detta i morse?
I alla fall fick jag låna Naths iPod till och från jobbet idag, vi får se ifall min är bortom räddning eller ej. Annars har jag erbjudande på att få min brors iPod, och eftersom mamma skall hit i helgen så hade det varit en snabb och djävligt billig lösning på mitt problem. Jag får frispel om jag inte får lyssna på min musik på morgnarna och sådär, tåg gör mig mordisk.

Rollspel imorgon kväll, Hell's Kitchen på torsdag och mamma kommer fredag natt. Blir alltså inte så tidig sänggång imorgon och framåt... Eep. Ser dock till att komma i säng i tid ikväll igen, det blir bäst så. I alla fall kan jag inbilla mig att jag inte kommer att vara dödstrött på jobbet, haha.
Får se till att börja dricka kaffe eller något... Eller släpa med mig té hemifrån. Mmmmynta! (mamma tar ju med ett par hekto åt mig när hon kommer hit <3) (jag tänker bara Kastaria av det téet! :D Ericochleo vet varför, Amanda också ;))

Sitting, waiting, wishing

Men helvete också. Regnet igår har bestämt sig för att kortsluta min iPod, så jag måste åka tåg utan musik :S JAG BLIR TOKIG. Världen är ute efter att få ihjäl mig med minsta personliga inblandning möjlig, argh argh argh. Jag vill ju ha min musiiiiik :(
När jag sitter och "jobbar" i nio timmar MÅSTE jag ju kunna få lyssna på musik till och från jobbet? Jag är ju beroende av att få höra på musik :S Nath skall strax gå upp, får peta på honom och se om det finns någon räddning på mitt problem...
För övrigt regnar det idag också. Blargh.

(jag har inget emot regn, jag har bara något emot att få min iPod kortsluten och dödad :S)

Drömde om Tobbe&Jimmy, bland annat. Radarpar. Kan ju dock understryka att det INTE hade med sex att göra, iochmed de senaste nätternas aktiviteter i mitt lilla drömland. Nej, jag skulle bara köpa hästar ihop med dem, tror jag. Och så hade jag något jättekul skämt som min familj dissade totalt. Man kunde nog bara väcka folk när siffrorna stämde också, och Anja var nog också där?
Lagom knarkat, som vanligt här i framtiden.

Nu är det hoppa-i-sängen-så-att-Nath-går-upp-dags!

Twist in my sobriety

Snart dags att krypa till sängs inför en ny arbetsdag. Just nu ösregnar det ute, och då menar jag ÖSREGNAR.
Cyklade till macken och sedan affären tidigare, det regnade när jag for iväg men sista biten hem kunde jag knappt se vägen framför mig på grund av allt vatten jag hade i ögonen. Fick göra en insta-strip när jag kom hem och stod på mattan innaför dörren, eftersom det dröp så mycket vatten om mig att jag inte ville gå in.
Regn är fint, men bäst på tryggt avstånd. Köpte ny tandborste iaf.

Chattar lite med pappa, sedan är det neråt som gäller för mig. Måste komma på vad jag önskar mig av min far i present, han skall till Thailand över jul med sin flickvän så de ville helst ta all shopping där. Vad vill jag ha som inte är eletronikrelaterat? Hrm. Jag får finurla lite...

Skall ta itu med att bestämma exakt VAD alla mina kära skall få i julklapp också. Jag har lite koll på vad Diddi skall få, och kanske också Jahna. Men resten? Uh-oh... :o

Ohwell, godnatt!

WTF SNAFU

Nu är jag hemma, efter första dagen på jobbet.
Är trött och hungrig men skall strax laga mat. Just nu är jag dock mest förvirrad, eftersom jag tydligen har ett paket att hämta ut. I Marieholm. Som enligt hitta.se ligger mellan Eslöv och Svalöv? Kan någon vettig person säga mig varför i HELVETE jag skall åka ut på skånsk lantbygd och leta runt i någon djävla hittepå-håla för att hämta ut ett paket? Är det vad jag tror att det är vill jag ju inte ens ha skiten. ARGH ARGH ARGH. Orka! Vad fan gör jag nu? Skall jag returnera måste jag ju använda mig av fakturan som ligger i paketet eller något? Vad händer om de bara skickar tillbaka skiten för att jag inte hämtar ut den, vad får jag betala då? Frakt eller mer?

FAN HELLER att jag tänker flamsa runt och hämta idiotpaket i random småhåla. ARGH. AAAAH!!!
Jag blir lite frustrerad. Som ni kanske märker...

I alla fall, har haft en bra dag och jobbet verkar ...well, intressant, to say the least. Skall sitta bredvid och se på/lyssna en vecka nu, kanske två, och sedan skall jag vara aktiv fo sho. Mamma kommer ju i helgen också, så räkna med att jag är mer zombie än vanligt...

Skall hämta ut ett paket från La Redoute senare. Kanske se ifall de har färskt bröd också så att jag kan göra mackor imorgon bitti.

Nu skall jag gå ner och äta något, magen är ledzen hest. (jag med, djävla skitpaket :()

'twas a deep, dark night

Okej, i nattens dröm hade jag sex med Nathaniel, det var onekligen ett steg i rätt riktning ^_^

Trött, men inte så trött jag hade kunnat vara. Ta bara Nath, som exempel: han gick till sängs två timmar senare än mig och HAN är trött. Jag sov halv elva och känner mig faktiskt inte helt zombiefierad idag. Hjärnan hälsar, btw. (hai gusy!)

Skall strax slänga på mig lite smink (jag kan ju faktiskt undvika att se UT som en zombie nu när jag för en gångs skull inte ÄR en!) samt göra lite mackor, och sedan är det dags för oss att gå till tåget. Har Nath inte gått upp om tjugo minuter skall jag gå in och hoppa i sängen tror jag, då lär han vilja gå upp. Om inte annat för att jag är en tjockis som kommer att paja sängen om jag hoppar för mycket ;)

Ohwell, önska mig lycka till idag!

Man mår väl som man förtjänar

Fruktansvärt bakfull idag. Vaknade naken klockan elva,  mindes vare sig hur eller när jag kom hem, men fick senare höra av Nath att Ola burit mig hem och att Nath klätt av mig sedan han lämnat. Hm. Det är ju lyckat :P Jag skyller allt på Wild Africa!

Drömde att jag hade sex med Alec Baldwin. Det var inte dåligt, men ändå lite väl creepy såhär i efterhand.
Jag saknar Bruce Willis, honom har jag ju tre gånger drömt att jag varit gift med. Inte som Nath då tror, den nuvarande gamle Bruce, utan ...5th Element-Bruce. En sådan där utmärkt man vid god vigör och med tillräckligt hög karisma ;)


Första dagen på jobbet imorgon. Skall alldeles strax krypa i säng så att jag kanske kan få tillräckligt mycket sömn innan jag skall gå upp, förhoppningsvis har jag inga äldre, amerikanska skådespelare med mig till sängs ikväll. (Vad gör de i mitt huvud? Jag förstår ingenting. Det var bättre när jag drömde om musiker; både Dani Filth och Michale Graves har ju varit på besök på nattliga äventyr tidigare...)

Vi har just sett på Death Proof och flobbat morötter. Jag gillar Tarantino, han är bra :)
Death Proof är alldeles tillräckligt action för mig ^_^

(för övrigt är jag snygg som ljusblond donna med lugg)

Slacksz

Nepp! Här blir det inget postat idag, såvida jag inte fyllepostar när jag kommer hem :P

EpisktYaay!

Jag fick jobbet! <3

Bang bang

Jag blir tooookig. Nu är klockan tre och de har inte ringt än och jag vill ju veta :(
Jag förstår ju självfallet att de inte undlåter att ringa på pin kiv, men det är ändå lite angst angst angst att gå runt och vänta på samtalet...

Har roat mig med att göra om lite nere i tv-rummet, jag hoppas och tror att Nath kommer att gilla hur det ser ut numera. Jag går även runt och kikar på mig själv i alla våra speglar så snart jag går förbi en, det är lite ovant att se sig själv med lugg igen, hihi. Jag gillar i alla fall den mysiga känslan av hår i pannan på rätt sätt ^_^ Nackdelen är ju dock att luggen tog bort ett par år från min visuella ålder, haha, och jag ser ju typ sjutton ut igen. Jahaja, jag som nästan trott det var dags att slippa visa leg på systemet snart ;)

Faktum är att jag ser ganska exakt ut som på den bilden jag postade här nedanför med blont hår och lugg; mitt hår är inte riktigt så ljust än (skall åtgärdas imorgon!) och inte heller lika långt (det syns inte, men håret räcker ner till midjan där) men annars så. Okej, jag är ju typ fem år äldre nu också, haha, eller fyra eller något. Jag minns inte riktigt hur gammal jag var där, tbh.
Satt och kollade igenom gamla bilder igår, det var kul. Jag är fortfarande ledsen över att jag har haft bort alla bilder jag hade från när jag gick i gymnasiet, jag och Ida lekte ju fotografer ganska ofta och det fanns massor av bra bilder från den tiden, men de åt internet upp. Det är ju extra synd med tanke på att i stort sett alla kort på mig från den tiden sitter i skolkatalogen... Nåväl. Tur att jag var lite mer linslus senare i livet, helt enkelt :)

Ikväll skall vi spela rollspel, och imorgon skall vi först på en filmfestival-grej i Helsingborg och kika på Ingrids film, och sedan på inflyttningsfest hos våra nya grannar. Jag funderar på att sporta min nyaste korsett på festen imorgon, alternativt ta min körsbärskorsett eller något... Jag är sugen på korsett, helt enkelt ;)
Iochmed min nya look vet jag dock inte om jag kan bära den nyaste korsetten på rätt sätt; den är lite mer darknäzz än jag är just nu :P

Måste snart byta om. Just nu springer jag runt i avklippta jeans-shorts och en sunkig Misfits-tee, känns inte helt trevligt att se ut så när folk skall hit och umgås med oss.

Argh argh argh. RING DÅ. >_<
angst angst angst
(meow lugg!)

Jeepers creepers, Batman

Snipp snapp snut, nu sticker luggen ut.
Ojdå.

HEJ MIN SAX! :D


Väntar på samtal från Stream för att se ifall jag får jobbet eller inte. De hör av sig senast fyra, jag har ångest. Det har jag haft hela dagen, hurrr.
Nu skall jag städa och dansa och sätta upp ljusbollar på nedervåningen, jag uppdaterar här när jag har ett jobb eller inte har ett jobb. Förhoppningsvis har jag ett jobb. Eep. (ångest)

Der Gott weiss ich will kein Engel sein

Ja ja ja, jag är vaken. Och fortfarande stressat nervös. Jag blir sådan här när det är viktiga saker i görningen, och att utföra de handlingar som antingen ger mig jobb eller inte ger mig jobb är en relativt viktig sak anser jag.
Har tagit mig igenom mina serier och favoritbloggar, nu skall jag hitta minst två hårsnoddar till och sedan skall jag klä på mig. Klockan tio skall jag åka tåg, eep.

Men! Ghouliette fick sina vingar igår! Det ser ju sådär extra tufft ut att köra levitate när man har både vingar och gloria ;) (och nu när jag ploppat i en glyph för levitate behöver jag inga fjädrar längre, jag kan sväva när jag vill ^^) Levitate är helt klart underskattat; tack vare levitate kan man ta sig från LM --> BS eller från BS --> GM i AB på djävligt kort tid, samtidigt som man hinner slänga PoM, Renew och bubbla på folk :) (mööh, don't even ask om ni inte förstår :P)I CAN HAS WINGS?!

Säng säng säng

Sängdags.
Jag är lite nervös.

Och Nath röstar för lugg. o_O
Blir det lugg blir det en lång lugg, som denna:


Hårfager

Jag funderar fortfarande på hur jag skall göra med mitt hår. Jag är sugen på att ha en svart page igen, men jag vet inte. Just nu är jag ju så glad över att ha hår jag kan sätta upp, och jag VET hur trött jag kommer att bli på att ha lugg igen... Men vad fan... Jag var ju så söt med min svarta page :)Samtidigt saknar jag att ha hår ner till midjan, så att jag kan sätta upp det och få bort det ur ansiktet. Som sagt, lugg i all ära, men med tanke på min virvel i pannan är det ve och fasa att få den att hålla sig klok, i synnerhet om det regnar eller blåser ute :SVad skall jag göööööra?
Jag blir tooooooookig!


MeowUm, ja tack?

I could kill you in a heartbeat, my dear

Dumma Lund hade ju inte vad jag ville ha :(
Tidigare har de sålt blockljus i världens alla färger för tio kronor styck på Tiger, men nu hade de bara små, röda blockljus och det vill jag inte ha :S Plus att det var tre mil kö, orka stå i tre mil kö för att köpa ljus man inte är pepp på? Hittade dock en fin värmeflaska för 30:- med ett stickat omslag med en döskalle på, den kommer jag att köpa nästa gång jag är där :)

Köpte dubbelt upp på Panduro istället, nu skall här göras fint! Eller, sen. Just nu skall jag svara på ett mail, sedan skall jag äta något och sedan skall jag försöka få tummen ur och städa av här hemma, för en gångs skull.

Planen är för övrigt att göra något åt mitt hår ikväll. Jag vill inte ha det såhär femfärgat längre :S Skall köpa hem blekning och fixa ikväll, Nath behöver ju också fixa sina ...um... rötter... :P Allt i sinom tid dock! Först och främst allt annat.

Jag är dock djävligt sugen på pvp.

I first had to kill the man with some ingenious plan

God morgon!

Sömnig som sjutton idag, blev ryckt ur sömnen runt tresnåret i nättras och somnade förvisso om relativt snabbt, men avbrottet satte ju sina spår ändå. Vi kan säga att Nath inte sov så bra, to keep it simple.

Jag tänkte ta elvatåget till Lund idag, skall in på Tiger och köpa lite ljus tänkte jag, plus att Panduro har sådana där darling glasbollar man sätter ljus i. Sedan skall jag städa och fixa och mysa och sådana saker. Fast mysandet får jag nog vänta med tills Nath är hemma, det är lätt lite suspekt att sitta och mysa för sig själv.
Har jag tid över skall jag även se till att pvp:a ihop den sista honorn jag behöver för mina axlar också, men det kan vi göra ikväll om inte annat eftersom Nath säkert gärna kör ett par rundor AV med mig :) (är ju klar med alla AB-marks nu)

Åtminstone två av mina forna klasskamrater saknar mig. Det gör mig glad, då spelade jag någon roll och gjorde en skillnad.

Drömde konstigt. Om en bebis, bland annat. Mystiska kläder. En konstig stad med krokiga gator som inte gick någonstans men aldrig tog slut. Jag var läkare åt bebisen, men kunde aldrig lista ut vad det var för fel på den. Den nös ner sig själv med snor men det skrattade vi bara åt, jag och den lilla bebisen.
Vaknade förvirrad. Men det är ju inget nytt.

Slå inte min kompis

Roade mig med att göra ny bloggdesign åt Tobbe, ta en kik här. Se gärna till att läsa lite, han skriver intressant och engagerande om allt mellan himmel och jord :)

Snart kommer Nath hem, kanske med en macka från Subway åt mig. Annars blir det Ben & Jerry's som tröst ;) (Peace of cake just nu ^^) Mysa på soffan och se på Scrubs, och jag får bubbla av mig eftersom jag varit ensam hemma sedan halv åtta i morse :D

Pratpratprat

Ghouls just want to have fun

So far, so lagom seg dag.

Jag gick upp halv åtta, tänkte ägna dagen åt pvp och sådant men kom i sista sekund på att det kommer ju en patch idag = man kommer inte åt servrarna förrän 11. (det är ju onsdag också, så patch eller ingen patch hade jag inte kommit in ändå...)
Var hungrig och trött, ville sova eller äta eller bada men visste att jag skulle få ett viktigt samtal någongång under dagen, så jag ville inte distrahera mig och råka missa det. Istället läste jag igenom ett par webcomics jag inte ägnat en tanke på ett tag (samt gick igenom dagens skörd av uppdaterade webcomics och bloggar, såklart) innan servrarna äntligen öppnade vid elva. Sedan har jag i stort pvp:at hela dagen, och det var precis lika slött som det låter.
Vid tre fick jag äntligen mitt samtal (det som handlade om att jag skall på arbetsintervju på fredag) och sedan pvp:ade jag lite till.
Nyss var jag nere och städade lite i köket, nu är jag tillbaka och skall pvp:a. Igen. Jag behöver 4 AB marks samt typ 9k honor för mina nya axlar, sedan kommer Ghoul att vara så sjukt snygg att jag vill äta upp henne :) (söt som sjutton är hon ju redan ^_^) Jag är bara så FRUKTANSVÄRT DÖDSTRÖTT på AB :SGhoul i sin pvp-outfit. Merciless head (från idag) och merciless robe, samt brutal gloves.
Såhär supersöt är min lilla gullunge i sitt pve-gear :D
Nya frisyren <3

Status

Just nu: Limpa med ost.
Nyss: Merciless Gladiator Head, hon är så söööööt nu! <3
På fredag: Arbetsintervju!

Det ni!

Words can't describeBild från oktober förra året.
Jag gillar mitt Gotland <3

Your lipstick on my cigarette

Mailade min lärare och mina klasskamrater igår och lät dem veta varför jag inte varit i skolan de senaste två dagarna. Får se vad det blir för respons på det... Upptäckte också att jag råkat maila även ingenjörerna, men skit samma. You can't win them all.

Det happade sig som så att jag gick upp tidigt idag. Planerade att pvp:a ihop mina sista 4k honor nu på morgonkvisten men jag hade ju helt glömt bort att servrarna är nere på grund av maintenance. Ja, och den nya patchen så klart. Wohoo! In your face, retrilols! Plötsligt kommer de inte att pwna alla i pvp längre, och man har en liten chans att överleva även fast den där saken som kommer virvlande mot en råkar stå inuti en bubbla. Hoppas bara att det inte innebär att alla ANDRA måste specca om också, jag är ju faktiskt nöjd med min spec som den är just nu...
Min bror frågade varför jag skulle skaffa s2 head när jag redan har ett bra head (t4), jag svarade att det var för pvp och han trodde mig först inte? "Pvp:ar du?!" Mmm nej, jag har bara spenderat åtskilliga timmar i AV (som jag hatar!) bara för att... :P

Jag har redan hunnit läsa alla mina webcomics som uppdaterades idag, så jag får ta mig igenom min blogglista (läser typ tio bloggar för tillfället) och sedan läsa roliga trådar på Flashback tills klockan är elva eller jag har fått ett samtal jag väntar lite på.
Fast helst vill jag ju in och döda.

Mother said that I'm a good girl, I was always dressed to kill

Huset luktar kakor och jag har lite tända ljus här och där. Myshus.
Nu kom Nath hem så nu är det till och med mysigare här hemma ^^ Yay!

Är sugen på att pvpa ihop den sista honorn ikväll, får se ifall det blir tid över till det. Jag är fortfarande pepp på att ta ett bad, vet inte om jag inte borde prioritera det framför datorspel ;) Varmvatten är teh shit, och bortsett från att jag får hjärtklappning av för varmt vatten så mår jag som en gud när jag har badat eller duschat. Det är ju inte för intet jag var beroende av duschar innan jag flyttade ihop med Nath ^^ Okej, det berodde ju lite på att jag var uttråkad också, haha :P

Nu skall jag gå ner och pusslas och kramslas. Sådant får man göra när man är kär. <3

My lovely foe

Nu skall jag klä på mig och cykla till affären. Skall köpa hem lite färskt bröd samt kakao, och så ifall det är något mer som behövs ta hem. Får nog fundera ut något kul vi kan ha till kvällsmat också, vi får se vad det blir av det hela.

Känner att jag inte riktigt skrivit något av större substans här på sistone, jag får fundera ut något jag kan skriva lite mer än några rader om tror jag. Det är mest när jag är emo som jag spottar ord ur mig åt höger och vänster...

Saknar just nu 2 badge of honor från AV samt typ 4k honor, får se ifall jag pillar ihop det ikväll eller om jag tar det imorgon dag. Vill se till att få lite städat här hemma nu; nu när jag går hemma och glor igen känns det idiotdumt att INTE utnyttja dagarna till att få vårt hem att se lite klokare ut, om man säger så. Alltså skall jag baka kakor och städa i eftermiddag, såvida jag inte fastnar i något annat, haha ^_^ (fast vi vet ju alla hur lätt jag har för att fastna i andra saker ^^ Jag är fortfarande sugen på en sådan där tee som det står "what do you mean "short attention span"? I ---oh look, a squirrel!" :D)

Jag behöver uppdatera min garderob. Först och främst städa och inventera den, haha, och sedan får jag modda lite kläder så att jag har lite roligare när jag skall klä på mig. YOU ARE NOT AN UNIQUE AND BEAUTIFUL SNOWFLAKE. Eller hur citatet nu är.

Nu skall jag ut och cykla, hej svej.

Stand before the gates and watch Necropolis

Jag måste sluta vara såhär trött när jag vaknar... it ain't even cute! Eller, när jag vaknar? Heh! Jag vaknar ju inte, det var ju det som var problemet :P

Nu skall jag pvp:a lite och sedan skall jag ta mig till affären. Funderar på att ta med mig min kamera och fotografera lite höstlöv innan det är försent. Det är ju så fint när det är gult oh rött ute. Som eld. Och som alltid älskar jag lukten av död och förruttnelse. (mina fingrar är inte riktigt med idag, jag har stavat fel ett stort antal gånger hittills i denna korta lilla text. illa :S)
I alla fall är det alldeles för lite uteliv för mig just nu. Jag mår bättre av lite frisk luft än att sitta instängd vid datorn hela dagarna just nu. Så jag skall slå mig själv i huvudet och gå ut ^^
Men först... pvp! Saknar ju bara 6500 honor för att köpa nytt huvud till Ghoul :) Det ni ^_^

Kanske ta ett bad sedan också... Mjuka upp kroppen lite. Fingrarna är ju bara stela, jag är också stel. Och mitt vänstra pekfinger gör FORTFARANDE ont. :/ Jag förstår bara inte vad som har hänt med det... Det gör inte så ont att det är någon idé att gå och kolla upp det, men det är ju ändå irriterande när man inte riktigt kan göra vad man vill med fingret. Okej, det där lät lite fel, men jag har sagt värre. (Does "Hur stor är ditt ass egentligen Eric? Jag börjar bli trött i fingret..." ring a bell? :D)

Now... OFF TO ARATHI BASIN! Hejsvej.

Wouldn't you like to see something strange?

Skrivit en CV nu, kommer dock inte att lägga upp den här riktigt än.

Sovdags, skall hjälpa min stackars Nath i säng då hans rygg är elak mot honom. Illa när han är skadad, det sätter så mycket mer press på mig... Ohwell, vad gör man inte för den man älskar? ^_^

Godnatt folket!

(ps: Jag blir ju glad om ni går in här och röstar på nummer nio ^_^)

Hey, big spender

Har pvp:at lite, vi vann två AV i rad vilket kändes lagom bisarrt med tanke på hur AV brukar sluta ;)
Jag tycker att AV är supertrist, men vill ju så gärna ha Merciless Head till Ghoul så jag har inte så mycket till val :P

Nu skall jag äta lite, och sedan skall jag nog städa samt skicka in papper till skolan. Har jag tid över skall jag nog få tummen ur och skicka brev till mommo, jag är alldeles för långsam på sådant men nu har jag ju faktiskt tid :P
Måste också ta en klok titt på vad jag skall ge folk i julklapp och hur mycket det kommer att kosta. Nu när jag inte har en inkomst öht så måste jag snåla som sjutton med de pengar jag har på banken, urgh. Det är ett rent helvete för mig, eftersom jag älskar att spendera pengar på mina nära och köra över jul. Jag köper helt enkelt alltid för mycket och för dyrt... Har iaf kommit på lite saker jag kan TILLVERKA åt folk som ändå kommer att göra dem glada, och det är ju bra det iaf :)

Nackdelen är att jag hittade en så bra present åt Nath men den är ganska (lol?) dyr. Får se hur mycket allt blir när jag räknar ihop det, och anpassa mig efter det. Så länge folk inte surar över att jag inte har råd att ge dem lika bra saker som förra året så är jag glad.

Måste också se till att skicka in pappret till skolan.
Borde åka in vid tillfälle och hämta lite saker jag har liggande där, men jag oroar mig över att folk skall vara sura eller något. Jag hatar konfrontationer av det slaget :/
Kanske kan man be Ingrid att hämta min mapp åt mig? <3

Wanted

På grund av dels min brist på rätt kunskap och dels på en alltmer försvinnande ekonomi så har jag valt att hoppa av mitt program. Jag håller just nu på att skriva ett CV så att jag kan söka jobb jobb jobb och börja dra IN lite pengar istället för att låna och spendera dem. (låna av CSN, alltså :P)

Om någon som läser här känner till arbetsplatser som söker trevlig personal (för jag ÄR trevlig när jag jobbar, jag lovar!) så hade jag varit jättetacksam för antingen tips via kommentarsfunktionen här, alternativt via mail. (zombiette@gmail.com)
Jag vill helst jobba inom Lund, Malmö, Kävlinge eller Helsingborg, eftersom det är enklast att ta sig till, men så länge det finns tågförbindelser är jag intresserad, i det stora hela.

Jag lägger upp min CV här sedan när den är färdig, men är någon redan nu grymt intresserad av vad jag kan och så vidare så peta på mig så skvallrar jag :)

We're only human after all

Det är bestämt. Nu skall det sättas i rullning, herregud. Jag vetefan om jag orkar med efterdyningarna, men jag har mig själv att skylla så det får gå som det går.
Skall ringa och prata med mamma nu, se vad hon säger. ...om vi ens kommer in på ämnet, jag vet aldrig på förhand var våra samtal styrs. Det beror mest på henne, faktiskt.

Jag behöver rycka i lite trådar här och där, i alla fall. Se om det kan fixa sig.
Imorgon skall jag skriva saker. Urgh. Maila maila maila.

Blurgh blurgh.

The haunting is over

Dricker lite myntaté, har storstädat skafferiet. Vi var och handlade mat förut, fick ju låna Jahnas bil igår för att ta oss till och från Malmö (sista tåget hem gick tjugo i elva, det kändes inte helt upphetsande :P) så vi åkte ner till Center Syd i Löddeköpinge och köpte en busslast mat. Och lite glass. Jag behövde få i mig lite Ben & Jerry's kände jag, så gissa vad jag skall göra ikväll? ;)

Köpte även film, mjau! King Kong av Peter Jackson, samt både Planet Terror och Death Proof <3 (yay!)

Det känns som att jag har kommit till en punkt där jag har bara två val just nu. Jag vill gå åt ena hållet, men det krävs hjälp utifrån och det krävs att folk slutar försöka puffa mig i andra riktningen hela tiden. Det finns komplikationer, men det skulle också underlätta en hel del och jag skulle må väldigt, väldigt mycket bättre. Jag lovar att vara mindre hemlighetsfull om det här så fort vi kommit fram till vad jag skall göra... Det är dumt att ta alldeles för förhastade beslut just nu, men samtidigt har jag känt såhär i minst två veckor nu.

Pratar lite med pappa på msn just nu.
Skall strax ringa mamma också.

Daddy says that I'm a good boy

Jag har fortfarande ont i mitt finger. Det har jag haft i ett par dagar nu :/
Det ligger som sagt var precis under ärret, och blodådern är väldigt synlig just där, så något är det ju i alla fall, och inte bara inbillning.

Idag fyller Eric trettio år! Hade han inte varit på bröllopsresa i Thailand hade jag telefonterroriserat honom, haha ^_^
Istället får jag posta upp och visa bilden han kommer att få i födelsedagspresent, eftersom han som sagt var inte alls läser min blogg!För övrigt... Snyggt fylleinlägg jag postade igår :P Jag är inte så haj på att skriva rätt när jag är full och sömnig ^_^
Hade trevligt på festen i alla fall, det var väldigt kul att träffa alla gamla människor igen :)
Höll på att skratta mig sönder och samman när Nath fick ett sms som man skulle kunna tolka på ett intressant sätt, det roar mig fortfarande idag ;) Hihihihi ^^

Nu skall jag sätta mig med mitt skolarbete. Vi behöver egentligen åka och köpa mat idag men det blir för tight med tid för det så vi får överleva som det är. Skolan måste prioriteras just nu, jag ligger redan så djävla efter.

Btw så "anmälde" jag mig och min outfit till någon sådan där Halloween-outfit-tävling det stod om på framsidan. Här, till och med. Priset är att man publiceras på framsidan av blogg.se, något som lär ge en djävla massa läsare en dag eller två, men jag tror inte att folk kommer att stanna kvar ;)
Jag har er random 19-32 personer som läser här. Det får nog räcka för mig ^_^

Woooooot

Hemma igen! Lagom busfull och sådär. Var kul å festen, träffade massa gamla människor jag brakde umgså lite med när jag festade i Malmö nnan jag träffade nathaniel.
Vi bjöld hem folk till vår fest vi skall ha om typ tre vecor, så vi hoppas att Joel och Marie och Lotta och TObbe kommer, det hade varit kalasbra!

Och alla tycke att jag var snygg och sådär, folk ville ha mina skor och frgade var kah köpt min klänning. Det var kul att folk tyckte att jag var snygg eftersom alla kort blev så dåliga. Jag är ju snygg i sepgen så varför inte på kort? Konstigt konstigt.

Jag har hicka nu, det är lite crap faktksiskt. Men nu skall jag sova, så hejdå och ha det så bra och såd vidare.

KRam kram.

Zombie i UnderlandetAlla bilder får mig att se retarderad, fet eller allmänt dum ut.
Den här såg bäst ut, typ.

SometimesJag gillar musik.
En del musik är sexig, tbh.
För övrigt är sångaren söt.

You've never looked so beautiful, I've never been so alone

Det blir inte Harley Quinn ikväll, jag kör på Alice istället. Skall se ifall vi hinner ta lite kort sedan så slänger jag upp imorgon, vi skall inte åka än på en och en halv timme så har inte mer än smink på mig just nu.

Försöker hitta mina party feet men vet inte var jag lagt dem, misstänker att det föreligger en risk för mig att få ont i fötterna ikväll...

u_u

Uppdaterar mer imorgon, skall fortsätta leta nu.

RSS 2.0