Ribs

Jag vill resa. Solsken, stränder, ljumma kvällar, inhemsk mat... ge min kamera en visuell orgasm. Bara försvinna lite. Se på folk, koppla av, bada och bara finnas, men finnas någonannanstans. Det hade varit trevligt.

Idag skall vi picknicka i skogen uppåt kusten med Jahna och Lars, vilket jag ser fram emot. Skall ta med kameran och se ifall man kan få ihop lite roliga bilder; hittills ser det ut att bli mulet idag men har vi tur får vi lite solsken mot kvällskvisten.
Efter vi har lekt med dem skall vi sova i Kävlinge, och imorgon skall vi packa med oss lite av mina saker så att de får följa med till Helsingborg. Symaskin, brödrost, kläder, skor, datorstolen, min hårddisk, lite böcker - well, you get the point. Efter vi har lämpat stuff här hemma imorgon skall vi på IKEA och Väla för att fixa presenter till mina föräldrar, och sedan skall vi hämta möbler hos Åsa i Ängelholm. Det blir en del att göra, men det skall bli skönt att INTE sitta framför datorn en hel dag. Det börjar kännas i muskler och benstomme nu. Måste rycka upp mig lite, känner jag.

Efter lunchen idag skall jag städa lite, då kommer jag ifrån datorn en sväng.
Giv mig styrka.

signoff

We are not worthy

Gotland om en vecka. Få andas frisk luft och känna vindarna i håret igen. Bra. Krama på mamma, krama på pappa, krama på Ricard. Vi tänkte ta med Munchkin eftersom Ricard tyckte att det var så kul :) Det skall bli trevligt att komma hem. Gotland är vackert på hösten.

Kvällens raid var ...intressant...
Vi fick pug:a en healer. En healer som hade plus ~tusen. För att fungera bra i Karazhan tar vi helst healers med minst 1200 healing, men beggars can't be chosers. Attumen gick bra. Moroes ...gick ganska bra... Maiden... gick ner på första försöket (typ). Men urgh. Folk har skrikit, surat, svurit, grälat, tjatat, bitchat och fått mig att vilja strypa allt och allt. Vid nio gav vi upp, efter en och en halv timmes spelande. Det gick bara inte. Vi hade en tank som inte kunde tanka (men han var iaf snäll nog att försöka!). Folk var tafatta. Healsen var för små. Och alla blev irriterade på varandra. Njae du.

MEN det var kul att vara raidleader! Känns som att jag hade bra koll på läget faktiskt. Hade Anti och Tarmalii som assistants, gick bra. VI fungerade som vi skulle iaf. Ja, förvisso, jag låg lågt på DPS eftersom jag hela tiden försökte lugna folk och svara på alla tusen whispers som kom. Nackdelen att vara RL.

Nu blir det nattpromenad. Jag behöver lugna ner mig med lite frisk luft i lungorna.

I want your heart

Som vanligt orsakar server restart ramaskri på servern. Världen går under. Boo hoo hoo, cry me a river.
Jag undrar om folk tror att jag särstavar när jag skriver server restart? På engelska heter det server restart. På svenska heter det... server-restart, om nu restart någonsin skulle ses som ett godkänt svenskt ord.
Jag vill ju fiska. I spelet, alltså. Fiska, och försöka hitta folk som kan signa på raiden ikväll. Kvällens raid gör mig nervös, för vi behöver två healers. Det FINNS två healers, men om de inte loggar på och jag inte kan tvinga dem att spela ikväll så har vi problem. Fan. Jaja, det ordnar sig kanske. Jag får vara mitt charmigaste jag när servern är uppe igen, helt enkelt.

Bloodsucking Zombies From Outer Space i högtalarna.

Ibland undrar jag om jag skall slå över och börja blogga på engelska istället. Jag har vänner från förr, amerikanska vänner, som saknar en möjlighet att få läsa min blogg. Jag vet inte jag. Vad säger ni? Skulle ni stå ut med min halvdana engelska istället för min skräniga svenska, eller skall jag fortsätta blanda språk som jag gör nu?

Jag vet inte jag.

signoff

Say it once and say it loud: I am HORDE and I'm proud!

Vår storslagna plan att ha två grupper i Karazhan ikväll gick i kras. Folk var inte inloggade, folk ville inte signa... Jag övergav min plats till fördel för en rogue som har större behov av epics än mig i nuläget. Snel hest jag är. Istället skall jag imorgon leda grupp 2 tillsammans med Anticlimax och Tarmalii. Tror jag. Annars har vi problem. Ohwell, den dagen den sorgen. Morgondagen.

Dingade Ghouliette till 26, har tråkigt och vetefan om jag orkar försöka questa mer med henne ikväll. Skall kolla runt lite om det finns något kul område jag kan hänga med henne i; Hillsbrad Foothills är ju bäst, men också störst risk för ganking. Om jag kunde klara Arathi Highlands hade det ju varit kul, men... 30-40, det klarar man inte på 26 och som priest. Lilla söta priest.

Funderar på att a) bada eller b) se på Frasier. Frasier hade varit sweet som fan. <3 Nackdelen är att jag tror att Kärlek vill se det med mig, och då kan jag ju inte ninja det nu. Vi får se, vi får se. Jag skall tänka lite. Aja.

signoff

Charmtrollet har talat

Fixar lite på bloggen. Tog bort den fula pixliga blomman och stoppade in en som såg lite roligare ut. Iaf enligt mig, och det är jag som är gud här i bloggen så fu ifall du tycker annorlunda ;D

Nu skall jag försöka orka spela upp Ghouliettte lite. Jag vill ha en lvl 70 priest >_<

signoff

In Nomine Dei Haschis Satanas

Nyss uppstigen. Drömde irriterande drömmar som fick mig lite ur balans, och försöker nu koppla bort alla små irrande tankar som pockar på uppmärksamhet. Istället laddar jag hem patch 2.2 åt mig och main tanken! Det ni! Och jag undrar undrar undrar om detta inte är TEH PATCH, den där vi har väntat på nu. Zul'Aman, waterwells, boostade priests... Jag håller alla tummar jag har. Jag skall läsa igenom patch notes så djävla noga. Ja, om 25%. Och är det rätt skall jag fnittra sådär infernaliskt som bara en glad WoW-nörande Zombie kan göra.

Jag vill att min main tank skall komma hem och kela på mig. Inte minst för att jag drömde att han kelade på ANDRA tjejer. Djävla tjejer, det är MIN main tank. De får LFG:a lite och pug:a en ny. Fnitterfittor.

Jaja, nu skall jag plugga patchnotes och sedan djävlar :D

Whee ^^
 

Facebook

Jag tycker att det verkar otroligt korkat.
"Man kan hitta sina gamla klasskamrater igen!", so what? Det finns en anledning till att kontakter brytits.
Jag är dock förvirrad, för jag fick ett mail att en bekant lagt till mig på facebook. Jag har ju inget konto där?

Fucking facebook. Alla är så djävla upp över öronen på det så jag blir motvalls bara av att tänka på det. Nej, där hamnar jag INTE. Vill folk prata med mig finns msn och min blogg. Hej på er.

Crossroads

Jag har kommit till ytterligare ett vägskäl här i livet. Just nu känner jag mig ganska upp och ner, och känner mest för att springa till skogs. Ja, för att titta på löv och plocka svamp och kasta sten i vattendrag och sådant, alltså.
Jag tvingade mig upp ur sängen i morse. Tvingade på mig kläder, tvingade mig ut i regnrusket och tvingade mig själv att sitta kvar på tåget tills det var framme i Lund. Tåget var försenat och jag bestämde mig för att istället för att komma försent skita i lektionen och åkte därför hem igen.
Jag vet inte varför. Inte just nu, i alla fall. Kursen är jättekul och intressant. Föreläsarna är trevliga och intressanta att lyssna på. Klassen är inte så djävla illa (de låter mig vara ifred i alla fall). Men... jag vill inte. Jag vill inte alls. Jag har ingen lust alls att titta i kursböckerna, jag har ingen lust alls att gå på föreläsningarna.
Om en vecka får vi en hemtentamen vi har två veckor på oss att skriva. Under den tiden skall jag bestämma mig: Skall jag gå tillbaka efter de två veckorna eller stanna hemma?

Det känns på ett sätt som att ge upp. Men samtidigt är det ingen större skillnad ekonomiskt sett. Och jag sparar hellre studiebidraget till en kurs jag VILL läsa, och har nytta av pengarna när jag behöver dem senare, istället för att slösa dem på en kurs jag inte alls är pepp på. Kurslitteraturen till första delkursen gick på 1600:-. Jag har ingen lust att lägga ut den summan ytterligare två gånger på en kurs jag inte alls trivs på.

Folk får lov att tycka att jag är en quitter om det får dem att känna sig bättre. Själv är jag bara ute efter att själv trivas med mig själv och vad jag gör, sorry.
Beslutet är ännu inte taget, så vi får se vad som händer. Kanske ändrar jag mig helt och stannar kvar. Eller så slutar jag och hittar en bättre kurs för mig att läsa i vår. Grafisk design, kanske... ^^

Nachts da is der Teufel los

När jag har fått pengar skall jag köpa korsetten. Jag hittade ett par så söta stövlar jag vill ha till också, de var ...söta.
De är lite annorlunda, men har så gulliga klackar och tår att jag blir helt... pipig.Nu skall jag gå på stan en sväng. Jag har ungefär sjuhundra kronor, och ett need av bra varma tröjor och liknande nu när hösten drar sig på. På lördag skall vi ju hämta hit återstoden av min garderob, men jag har ändå ett visst behov som måste fyllas.
Skall bara torka håret först.

Har kanske hittat en shadowpriest till vårt guild, vilket vore väldigt bra. Det kommer att underlätta på flertalet encounters i Karazhan, om inte annat ;)
Vi växer. Det är spännande :)

Gjorde en ny logo till vårt forum idag.
I like :)
Fick förminska den lite, kolla här för orignal.

In your arms I feel strangely serene

Jag hittade en corset to die for:Fscking giev giev, plx. Jag skulle vara ytterst nöjd pipivogel om jag hade en sådan. Det ni :)

Pluggar strategier till kvällens försök på Netherspite. Det är ...intressant... Verkar lagom dödssvårt, i alla fall ;)
Um... Annars gör jag inte så mycket idag. Äter lakrits, lyssnar på Inkubus Sukkubus, pussar på mitt livs kärlek...

Over and out :*

GladmusikGreen Day - Time of your life
Talking Heads - And she was


Autumn

Alla bilder blir större om ni orkar bry er om att klicka på dem.


Alla bilder är ©Carina Hellberg 2007

Tweet tweet

Det har varit en sådan där riktigt underbar dag. Vi har haft sådan otrolig tur med vädret, det har varit gassande solsken och närapå sommarvärme hela dagen, och vi har passat på att njuta av det, båda två.
Vi bestämde oss för att ta en långpromenad längs kusten istället för att ta bussen ut, men först gick vi införbi Vila en snabbis eftersom jag fortfarande vägrar gå med på att det inte finns klänningar som ser ut som klänningar på stan. Där hittade jag en alldeles utmärkt klänning som såg ut som en klänning, så biträdet var en raring och beställde över den i rätt storlek från Lund. Så, om en vecka eller något sådant så har jag min klänning hängande på en galge här hemma. Utmärkt :)

Sedan gick vi längs stranden en lång stund, och så strosade vi upp i skogen. Jag har tagit säkert 100 bilder idag, lade upp ett ytterst fåtal på bilddagboken och tänkte lägga in några här senare kanske. Vi skall snart äta, så vi får se ifall jag hinner idag.

Kom på vad jag vill ge pappa i femtioårspresent, så det känns skönt att ha det bestämt nu. Sitter och kollar lite på detaljerna till det hela. Whee ^^ Men klänning har jag nu!

While drinking tea in Dreamland

Nyvaken, ser ut som en smurf i en babyblå morgonrock. Håret -luggen!- är fortfarande för kort för att förstå att meningen är att det skall hålla sig bakom örat. Gnörghl. Ohwell. Hårspännen är min vän, synd att mina vänner inte är här. De har gömt sig i sovrummet och badrummet, jag tror att vi leker kurragömma.

Anyhoo, idag blir det som sagt förmodligen utflykt. Det blir det nästa fredag också, och nästa lördag skall vi låna en bil och hämta hit en massa av mina saker. Yay! ^^ Helgen därefter är vi på Gotland och leker med mamma och pappa, eftersom de fyller år, och helgen efter det är det Vogon. I don't mind :)
Vi skall utflykta med Jahna och Lars nästa fredag, åka och kika på något konstverk man kunde klättra i. Idag skall vi bara leta fina miljöer att promenera och ta kort i. Min kamera är underbar, min älskling än underbarare.

Man kan kanske inte klaga då? :)

Skickade in en arbetsansökan igår, som skribent  i Levels WoW-tidnining. Tvivlar storligen på att de skulle få för sig att sålla ur just MIN text ur alla ansökningar, men... det kändes ändå kul att faktiskt göra något bra. Ansöka om ett jobb. Sedan att det är ett jobb jag skulle kunna döda för att få är inte så relevant, men väl en intressant binotis i frågan. (brains, braaaains!)

För lite hjärnor i min blogg på sistone. Jag verkar ha övergivit min odöda zombienatur och blivit mer ...human. Förvirrande och skrämmande. Mitt monster tycker ju om mig som jag är.

Vill fortfarande gå på Halloween-party, men det verkar inte dyka upp några sådana. Aj aj. :(

Zombie goes Voodoo

Ny design, och denna är jag mycket nöjdare med än den förra!

Nyss hemkommen från Kågeröd (tror jag) där jag och Kärlek har spenderat en ytterst trevlig afton med hans familj! Fullt tillfreds med tillvaron, och nu skall vi lägga oss på soffan och se ett avsnitt B5 innan vi sover.
Imorgon skall vi köpa batterier till min kamera, sätta oss på första bästa buss ut på Höganäskusten, och picknicka i höstmyset. Jag håller tummarna för vackra höstbilder att slänga upp på bilddagboken sedan :)

Nu väntar soffan och vacker pojkvän på mig, så nu avslutar jag för kvällen.

Godnatt, go' vänner.

Gasoline

Igår gjorde jag ett nytt försök att i stadens affärer hitta en KLÄNNING. Världens simplaste uppgift, trodde jag, men det enda som går att köpa som kan definieras som klänning för tillfället är tjockis-tunikor. Ni vet, sådant där som bara ...hänger. Lagom irriterad, jag ville ju köpa en ny fin klänning att ha på pappas femtioårsfest. Nu får jag istället åka hem och rota i min garderob och se ifall jag har något som kan tillfredsställa mina behov där; jag har ingen lust att klä mig i något formlöst bomullsplagg i ett tyg som sjuttiotalet glömde bort.

= fel, och förbannat fult.

Morr morr morr.

Födelsedagsfest ikväll :) Det blir trevligt. Får se ifall jag kan komma på något kul att ha på mig, bara. Jag funderar på kjol, blus och kofta. Pennkjol ftw ^^

Do you know that bad girls go to hell?

BÄSTA BLOGGEN NÅGONSIN!

I alla fall. Idag skall jag skriva en text till en jobbansökan jag ägnar mig åt, jag skall läsa en hel skolbok eftersom jag missat två föreläsningar den här veckan, och jag skall fylla i något skit som statistiska centralbyrån skickat mig eftersom de ringer mig mellan tre och fyra för en intervju. Gnörghl! Jag tänker spela WoW samtidigt, fiska eller något.

Igår downade vi Nightbane. Det var ...mäktigt. Vi har bara fått ner honom en enda gång tidigare, och det var i söndags. Vi har gjort säkert tjugo försök på honom innan vi fick ner honom första gången, och igår tog vi honom på första försöket. Det är stort för oss :)
Ikväll skall vi ta de tre sista bossarna, och på söndag skall vi försöka ta Netherspite. Jag fick min offhand igår, så det enda jag saknar nu är en wand och axlarna som jag hoppas att Aran skall droppa, så är jag fullepic. Aran har aldrig någonsin droppat de axlarna när jag spelat. Droppar han dem ikväll ÄR de mina, för de enda andra castern är en lock med gladiators; han BEHÖVER inte skruttaxlarna från Aran.

Igår tog jag en nästan tvåtimmarspromenad i regnet med min kamera. Det var kul, och jag kände mig så härligt friskt rosig om kinderna. Dessförinnan skaffade jag ett konto på bilddagboken, så ta gärna en sväng förbi där och kommentera om ni vill :)

Nu skall jag nog gå till affären så att jag kan laga lunch åt mig och Kärlek, eftersom han är hemma om lite mer än en timme. Skriver kanske mer här sedan.

Tjipp!

Please don't fall asleep

Idag skulle min älskade syster ha fyllt 28. Likt alla andra dagar saknar jag henne, och jag önskar att det gick att prata med henne. Ringa ett samtal, skriva ett brev, slänga iväg ett sms... Jag älskar dig, jag älskar dig. Sov gott, älskade.

Funderar på att plocka med mig min kamera och ta en promenad efter lunchen idag. Skulle egentligen ha varit i skolan nu (10-12) men jag mådde så dåligt igår att jag var tvungen att få sova ut lite idag. Därför vill jag istället gå till havet och ta bilder. Solen skiner, vilket inte är helt uppskattat i sådana sammahang; Jag föredrar stålgrå himmel och stormande hav. Får mig att sakna hemma...

Jag skall nog skaffa upp mig på ett sådant där bilddagbokenkonto. Jag börjar bli mer och mer intresserad av att ta foton, så varför inte lägga upp dem någonstans så att folk som bryr sig kan se?

Och som vanligt är Kärlek allt jag behöver. The stars won't give us heat, my love, and the sun is far away. The night is black as pitch, my love, with no sign of the coming day. Men mitt i allt finns han, med en varm famn och trygga ord. Jag måste sluta gå vilse nu.

Himlen mörknar ute. Kanske får jag min stålfärgade himmel trots allt. Jag älskar regn.
Jag vill förresten lägga upp bilder på min nya hårfärg, den är ljuvlig. Drömfärg. Bästa. Blekningen misslyckades lite så det ser nu ut som att jag har stenhårda slingor i svart. Det är tufft :)

Yarrrrr!

http://www.talklikeapirate.com/

Shiver me timbers! P)

Ad nocemdum potentes sumus

Min bror läser latin. Och ryska.
Stor avundsjuka.

You've been lying, being untrue

Tröjätarmonstret har ätit upp tröjan jag behöver idag. Lagom irriterande, dumma tröjätarmonster.

Förresten färgade jag håret igår. Det är höstrött numera. Det gillar jag, jag hoppas bara att färgen inte överger håret när jag duschar; jag har ju blekt håret lite väl mycket tidigare under året, vilket tyvärr påverkar hårkvaliteten och tiden håret håller sig färgat.

Tarmalii gick ur vårt guild igår, vilket är trist för oss men kul för honom, eftersom han blev inbjuden i ett av de större guilden. (vars namn jag snubblade över först i förrgår, förvisso :P)
Massa folk skickar applies till oss men oj, vad de flesta är kassa på att fylla i ansökan, trots tydligt givna riktlinjer! Det enda de behöver göra är att kopiera hela formuläret och sedan svara på alla punkter, så varför får vi så mycket "i am 15 and i play a warlock, i live in jordan" hela tiden? Märkliga små människor.

Frusen. Dags att leta rätt på samt döda tröjätarmonstret och återta min tröja. Annars djävlar.

Gotland

Alla bilder blir större om ni orkar bry er om att klicka på dem.Almedalen, Digerhuvud, Fiskeläger Fårö
Fiskeläger Fårö, Fiskargränd


Alla bilder är ©Carina Hellberg 2007

FPS

Jo, just det, mitt msn bestämde sig ju för att sluta fungera för att jag har "en för gammal version". Jag kör 7.5 eftersom jag tycker att 7.5 är bäst hittills, men nu får jag inte längre lov att använda det enligt min dator. Skitliv. I alla fall, jag håller just på att ladda ner live messnger (SKITMESSENGER för den delen >_<) och fick då syn på, samt störde mig enormt över, denna bild:Vi kan ha en liten tävling. Gissa vad som gör mig rabiat och alldeles uppochner av frustration och innehållet raseri på denna bild! Vinnaren får ...um... en bild på mig hemmailad? Eller något. Eller så slipper vinnaren få en bild på mig, haha. Go go power rangers!

För övrigt upptäckte jag att 3 varit lite luriga mot mig, och att jag har haft dyrare abonnemang än jag trott den senaste tiden. Ringde dem och bad dem byta, så NU N U NUUUU får jag ringa samt skicka gratis sms inom 3. Inte tidigare. Förra månaden ringde jag uppenbarligen till Nath för 200:-, även fast jag trodde att det var gratis. Moget.

Vårt guild, med hjälp av Muawijhe <Guildless> och en random healerpala (Ásmund <Geir>), downade igår Nightbane för första gången. Det var rent orgasmiskt trevligt, faktiskt. Feck darnit vad vi har fått kämpa på honom några veckor nu, nu är han äntligen nere!
Förhoppningsvis lyckas vi få ner Neterspite den kommande veckan. Och förhoppningsvis kan Aran se till att ÄNTLIGEN droppa mina djävla axlar.
För övrigt fick jag Quagmirrans Eye på första runnen i hc sp, vilket var grymt trevligt. Jag råkade ju sälja en av mina BRA trinkets (blå) i tron om att den var bös, för att senare under dagen inse att nej, det var inte primordeal essence, det var Vengeance of the Illidari. Men nu har jag Eye så jag klagar inte längre :)

Skall skära ner ganska radikalt på mitt spelande. Just nu stressar jag mig genom livet och försöker hela tiden hitta tid för att spela, vilket innebär att jag aldrig stannar upp, andas och fotograferar blommor eller whatever. Det får mig att känna mig tom, och jag vill inte vara tom. Därför kommer jag att spela lite mindre en tid framåt, för att se ifall det får mig att må bättre.
Apropå blommor tog jag lite fina bilder på just sådana när vi var på Gotland i somras. Skall nog orka lägga upp dem här så får ni se :)
Min kamera äger ^^

Sex - human styleIdag skall jag städa. Och gå på stan. Mitt mission är att hitta något att ha på mig på min fars femtioårsfest. Kanske en present åt honom också. Argharghargh.
Aja. Jag har varit lite dålig på att blogga på sistone. Ni verkar dock överleva ändå, och det gör jag med. Bloggen lockar inte lika mycket längre, jag ligger hellre på soffan med Kärlek och ser på Babylon 5.


Alla tunnor skall vi sticka, vi skall tömma alla fat

Försov mig idag. Sängen var så varm och skön, och pojken bredvid mig var så söt och kramvänlig och mrrrrr så somnade man om igen. Inte hans fel, jag skyller inte på honom.

Boksignering med Neil Gaiman i Lund imorgon. Lite imba :3 Kanske man borde dra sig in på... Sedan är det inflyttningsfest på kvällen. Trevlig fredag, i mina ögon :)

Idag skall jag fiska, reppa och typ städa lite. Och så kommer mina skolböcker så jag har ett par tio kapitel att läsa innan tisdag så att jag är ikapp resten av klassen. Det blir bra det :) Nu missade jag ju liksom dagens föreläsning, men förhoppningsvis kommer jag ifatt om jag läser den bok vi skulle diskutera så...

Skall göra lite quest nu. Pengar pengar pengar, måste ha min epic flying mount.

Zombie goes zombie

Jag är stressad. Det är en del saker som inte riktigt går som jag vill och då blir ALLT fel. Jag är stressad över tre-fyra saker just nu, och det blir inte bättre. Stress gör mig apatisk och får mig att känna mig omotiverad att göra något. Istället för att förska fixa saker känner jag bara ett stort BLÖH och låter hellre bli. Jag behöver åka till Kävlinge men har ingen lust. Imorgon slutar jag tolv och jag skulle lugnt hinna stanna i Kävlinge i en halvtimme och hämta saker, men det känns så ...tråkigt. Omotiverad. Oprovocerat. Jag vill inte, orkar inte. Vi får se. När jag väl blir pepp och vill ta tag i saker så är det alltid för sent. Klockan blir för mycket. Samtalen som skall ringas får skjutas upp en dag eftersom telefontiden är slut.

Det kanske bara är just NU, och förmodligen är det mest på grund av det där som ger mig som allra mest ångest och som jag fick ett förtvivlat hysterianfall över igår. Jag orkar inte ens försöka förklara, så nöj er med att veta att det är något jag tvivlar på går att fixa, och som förmodligen bara kommer att kosta en förbannad summa pengar.

Pappa vill ha min adress. Jag blir nervös. Huvudet hittar på tusen dumma idéer över vad han kan vilja posta. Ni behöver inte förstå det här heller. Det har bara väldigt mycket med deras skilsmässa att göra.

I'm just a lonely zombie

Hungrig, men snart kommer Kärlek hem på lunch och då skall vi se ett avsnitt Babylon 5. Bara två avsnitt kvar på säsong ett sedan :)

Surar på Bokus, lite i förväg. 3-6 leveransdagar, är uppe i fem nu. Får jag inte mina skolböcker imorgon får jag maila dem och klaga; jag hamnar ju efter i skolan när jag inte har chans att läsa upp mig inför föreläsningarna. Charmigt.

Igår fick jag epic neck i Karazhan. Det var trevligt. :) Hade chans på tier4-head också, men Ippee vann den. Det var nog bäst så, Ippee har förlorat så många stora rolls...

Going down?

Låg dag idag, av ett gäng anledningar. Får se om jag bloggar senare, annars får ni överleva utan mig till imorgon.

Warpdrive är kärlek

Warpdrive.se

<Fredrik_> dagens avsnitt av krambjörnarna var helt efterblivet
<Fredrik_> förutom att hela programmet verkar uppkommit under nån sjuk knarkvision (de bor ju i det "magiska landet i det blå")
<Fredrik_> så brister det ibland i logiken
<Fredrik_> iaf de ska alltid moralisera
<Fredrik_> så de tre krambjörnarna hade lovat att baka kakor med farmor
<Fredrik_> men så blir de kidnappade av en jävla tokhäxa som förvandlar dem till grönsaker
<Fredrik_> farmor räddar dem dock genom att skjuta hjärtan från magen och paralysera häxan
<Fredrik_> men sen så är dem typ ledsna
<Fredrik_> för de hade ju brutit sitt löfte att baka kakor med farmor
<Fredrik_> och farmor typ "ja man ska inte lova vad man inte kan hålla"
<Fredrik_> "det ska vi komma ihåg" säger dem och ser oändligt skamsna ut
<Fredrik_> ALLTSÅ
<Fredrik_> att bli kidnappad av en jävla psykopat som förvandlar dig till en grönsak är enligt mig en helt fullgod anledning att utebli till kakbakning med farmor
<Fredrik_> den där rosa krambjörnen var jävla cynisk också
<Fredrik_> var typ på tivoli och så fanns det en trollkarl som påstod att han kan trolla bort vem han ville
<Fredrik_> "men det är faktiskt vetenskapligt omöjlig" säger rosa björn
<Fredrik_> VETENSKAPLIGT OMÖJLIGT
<Fredrik_> du är en talande jävla NALLEBJÖRN med en farmor som skjuter HJÄRTAN UR MAGEN och ni bor fan i ett jävla regnbågsland i HIMMELEN

Lika som bär

Jag har bestämt mig för att  C.C. Babcock och Talia Winters är precis samma person!
Det kom ett mail...

      Hej,

Marc heter jag och lirar i bandet Curious minds.

DU var riktigt vacker tycker vi. DIn stil är perfekt så vi tänkte fråga
om du kanske ville vara med på vårat skivomslag.

VI är i studion nu och fotar bandet, så hade jag lite paus, såg dig här
och du verkar verkligen bra! Lea (vår fotograf gillar din look skarpt, därför
jag/vi frågar)

Brukar du ha kjol å nylonstrumpor?

Har du msn så kan vi snacka vidare!

mvh

Marc - Curious Minds

You are my demon seed

Mord på Knutpunkten igår, i samma tid vi var ute och promenerade. Oj. Vi skall äta lite frukost och sedan skall jag ringa mamma. Hon är nervös, för hon läser alltid i tidningarna om allt våld här nere i Skåne. Och hon vet ju att Nathaniel är tjugosju...

Idag gifter sig Mona och Johan. Djävligt imba, faktiskt :)

Nu skall vi dock äta frukost och se på mer Babylon 5.

Voodoo magickFörmodligen skönaste versionen av den här låten EVAH.

Everyone is Satan

Jag håller med Marielle. Det här är verkligen bara tragiskt och inte det minsta kul.
Det är ju typ jätteinne att klaga på Tjuvlyssnat nu, så jippie yay jag är ännu en i mängden. Skitsamma, jag måste ändå få lov att säga vad jag vill i min egen blogg.

När jag först började läsa på Tjuvlyssnat, i tidernas begynnelse, så var det verkligen kul. Det var kvalitativa tjuvlyssningar och man satt glatt och postade länkar till sina polare så att de också kunde få skratta lite. Men numera? Ibland surfar jag in där, i hopp om att se något kul. Det kommer jag nog aldrig mer att göra, för jag stör mig bara, och det gagnar ju varken mig eller dem.  Det är faktiskt inte kul längre.

Det är synd. Allvarligt talat, det ÄR synd. För det var kul i början.
Eller, jag vet inte. För nu när jag kollar i arkivet för att hitta något kul att länka så hittar jag inget. Jag växte väl ifrån den sortens humor, kanske. Boken var ju kul dock. Det var mycket i den jag fnissade åt.

Men från och med nu ger jag upp. Det var bättre förr och hej och hå. Kanske ändrar de sig och blir roliga igen.
Jag har annat att skratta åt på internet.

FOR PONY!

Vi sökte harmoni men hängav oss åt striden

Jag köpte den! :D

Hade lite rådslag med Nath om det hela och nu är den snart min min min! Tror minsanne mig att det får bli den jag har på Vogon nästa månad; midjemåttsmässigt så skall den sitta perfekt, så jag hoppas bara att mina gigantoboobs 3k (omg wtf lol) får plats i den också. Lycka! ^_^

Jag är materialist och jag blir glad av att spendera pengar på materiella ting. SÅ DET SÅ.

För övrigt så har jag nu sett hela två avsnitt Babylon 5, and I love it! Sci-fi at its best. <3

You awful me

...och så finns den igen. Den där jag har letat febrilt efter på eBay tusen gånger och som jag skulle dö för. 500:- så är den min. Femhundra ynka små kronor. Mer än jag har, men jag måste ändå säga till pappa om pengar till kurslitteraturen så då kan jag säga "jag behöver 2000:-" istället för 1500:-. Sedan är det pur lycka. Får kolla på vad gotlandsresan skulle gå på också, så kan jag ta pengar till det samtidigt. Vanligtvis går det på lite över tusen. Hrrrr.
Egentligen är det onödiga femhundra kronor. Men jag kommer att gräma ihjäl mig om jag inte köper den, och jag har ju velat ha den i tre år nu. Det är lång tid, tro mig.

Fem-hund-ra-kro-nor. Åååh. Kom igen. :)

Sedan blir det pinupbilder galore. Eller något.
Glad pojkvän i alla fall.

Varför guildchatt INTE är för minorsJag (Vinter) pratar om ett par über shoulders som Aran kan droppa.
Tarmalii pratar förmodligen om en hjälm Aran kan droppa. Det kom
dock inte ut riktigt rätt, om man säger så...

(förresten tog vi lätt ner Aran på första försöket. Underbart.)

No place for me to be

Otroligt opepp på allt. Hela lägenheten behöver städas, och jag VILL verkligen, men samtidigt så är jag trött, matt, öm och oinspirerad. Även fast jag genom att skriva det här känner att "Städa badrummet kanske inte vore sååå illa".

Den lilla bollen som hänger längst ner i halsen över min tunga är svullen och känns fel. Det känns som att den hänger för långt back och det irriterar mig lite när den hela tiden pillar på min tunga. Det är ovant och jag försöker komma på vad som helt plötsligt fått den att svullna till otrolig storlek, eller vad det nu är som pågår.

Blutengel i högtalarna. Vågar inte ta reda på om iPod fortfarande är trasig, för jag kommer att bli ledsen om den är det. Fan. Får kika på det senare, när Kärlek är hemma och kan krama på mig om jag blir förtvivlad över trasig musikmaskin.

Imorgon skall Nathaniel Johan och Monas bröllop och jag skall leka med Caroline. Det är egentligen Vogon, men jag har ingen lust att gå (för en gångs skull!) och nu fick jag ju minst lika roliga planer :)

Dags att se ifall jag kan orka städa lite i badrummet. Det skulle göra Nath glad, och det skulle få badrummet att se lite trevligare ut. Kanske kan jag sms:a Nath och be honom köpa med sig lunch hem så slipper jag pausa mitt i allt för att gå för att handla...
Håll tummarna för mig :)

Goter, gutar?

*klick*

...men, det är ju inte alls bekräftat huruvida Gotland var bebott av goter eller ej, oavsett ordens etymylogiska likhet.
I vilket fall som helst så är det ganska skoj :)

Death whispered a lullaby

När jag var sju eller åtta började jag lyssna på De Lyckliga Kompisarna. Jag lyssnar fortfarande på dem, men inte i samma utsträckning. Däremot blir jag alltid nostalgiskt harmonisk när min lilla randomspelare ploppar fram en av deras alster i mina öron. Minnen av mig själv som liten och saker jag gjorde under tiden jag lyssnade på DLK (t.ex. lekte i mitt fina dockskåp hemma hos Birgit på landet) får mig att slappna av och gå något steg långsammare ett tag. Det är lite som balsam för själen. För övrigt har ju Mart en grym röst :) (likaså har Ulke, han sjunger vackert.)

En av de bästa skivor jag någonsin hört är Opeths skiva Damnation. Jag har haft skivan i fem eller sex år nu, och har fortfarande inte tröttnat. Skivan fungerar alldeles utmärkt som bakgrundsmusik när man åker tåg eller när man jobbar eller när man pluggar eller när man bara vill sjunga med eller när man skall sova... jag hade den faktiskt som sovskiva ett tag. Jag älskar den. Den är perfektion och fullkomlighet. Den är harmoni och rå skönhet. Den gör mig lyrisk ^^

Oavsett vad min tillfälliga musikfling är (och jag flingar runt ganska ofta ^^) så finns det en artist jag är fullkomligt förälskad i, och jag kan inte låta bli. Jag har inte hört mer än ett tiotal låtar av henne, men... det är något i hennes musik som totalt trollbinder mig och vägrar släppa taget om mig. Jag talar om Siouxsie Sioux och hennes band Siouxsie and the Banshees. Jag har tidigare, i den kategori som numera heter Zombie dreglar, postat en länk till en av hennes låtar på Youtube. Jag vill slå ytterligare ett slag för henne. Om du har möjlighet att komma över "Dazzle" så lyssna. Lyssna, njut och bli trollbunden.

Um... Det var ungefär det jag ville säga just nu :)

It sounds like a melody

Sedan när är man att betrakta som otrevlig och opassande när man är jättestressad för att hinna med tåget och ber en av tjockisarna som står i bredd framför en i rulltrappan att ta ett steg åt sidan? Såvitt jag har förstått skall man stå still på högra sidan och få lov att gå på vänstra sidan, men tydligen är man att flina åt om man ber tjockisen flytta på sig.

Idioter. Hann med tåget i alla fall, de också eftersom de skulle med samma. Min iPod begick harakiri i morse och eftersom jag var nära att strypa folk på morgontåget då jag var tvungen att istället för ljuva toner höra deras eviga rants om sporter de deltagit i på mellanstadiet så bestämde jag mig vid hemresan att sätta mig i den tysta vagnen, för att slippa höra bevis på mänskliga väsen. Det gick bra tills min gångsgrannes mobil började ringa. Först tänkte jag att hon skulle stänga av den när hon tog upp den, men istället började hon med relativt skärande stämma (det var så förtjusande tyst innan) diskutera alla möjliga saker. Någon irriterad medresenär reste sig upp och sade "det här är en tyst vagn och mobilfri zon" vilket Den Mobiltalande inte hörde. (Den Irriterade sade det inte högt nog, luften var tät och höll hennes ord i en bubbla). Efter några minuter till av mobilpratande fick Den Irriterade nog och ställde sig bredvid Den Talande för att återigen upplysa henne om reglerna för vagnen hon behagat parkera sig i. Den Talande skyndade sig (nja, men jag vill gärna intala mig det) att avsluta sitt samtal och sedan satt vi alla tysta tills vi var framme i Helsingborg, då jag flydde av tåget med min mobiltelefon som musikmaskin.

Jag hatar när iPod dör. Den har gjort det en gång tidigare, och då räckte det att vänta tills batteriet laddat ur och sedan ladda den på nytt så fungerade den.
Jag hatar folk när jag inte har min iPod att gömma mig i. Jag är ledsen, men jag får väldigt snabbt dåra på människor. Folk får gärna prata i telefon, men sitter de i tyst vagn får de faktiskt låta bli. Jag själv avslutade mitt samtal i samma veva jag slog mig ner i vagnen. Det finns väldigt många platser på ett tåg, en ynka bråkdel av de är i tyst vagn, och de flesta som sitter i tyst vagn sitter där av en anledning. Jag vet att jag låter jättegnällig, men jag är bara så trött på människor som a) vägrar låta en gå förbi om man inte säger åt dem samt b) människor som vägrar se skyltar med överkryssade mobiler. Så idag får jag nog stämplas surkärring, antar jag. Jag tycker förvisso bara att det är sunt förnuft, men sådant har ju blivit förlegat numera.

The coldness of your breath

Så djäkla sömnig, men samtidigt var det fint att få gå upp tillsammans med Kärlek :) Idag börjar jag tio. Jag fasar inför de dagar jag kommer att börja nio... Ohwell, den dagen den sorgen och bara man får lite bra sömnrytm är det nog ingen fara.

Jag har ont i en tand. Jag har haft det sedan igår, och det stör mig. Jag hoppas på snar övergång, för, rent ut sagt; orka.

Idag slutar jag så att jag är hemma tidigt, och nästa föreläsning är på tisdag. Jag hoppas på att få mitt bokus-paket innan dess så kan jag läsa ifatt det jag missar till dagens föreläsning. Enligt Jimmy så klarar man av att hänga med på lektionen ändå, så det är ju ingen större miss. Dock gillar jag att vara förberedd, även om förberedelsen är så ynka som att jag läser det jag skall på tåget.

Lyckats hitta både bra tåg in och hem; båda tar bara en halvtimme istället för 40/50 minuter, och de går i bra anslutning till skoltiderna. Mycket bra, det är så dödstrist att vara tvungen att åka in en hel timme innan föreläsning bara för att man annars kommer att komma försent. Akademisk kvart i all ära, men tills de inför akademiska tjugo minuter så fungerar det inte riktigt för mig ;)

Sömnig... låt mig få somna ooooom... små små fragment av nattens dröm lurar kvar och förvirrar.

Jag och bejbi funderar starkt på att hälsa på Christoffer på vägen hem från Visby i oktober. Då kan jag passa på att sno tillbaka min jacka också ;)

I scream, you scream...

På tåget hem från skolan skrev jag ner massor av saker jag ville skriva om här, men när jag kom hem blev allt så stressigt eftersom Nath inte fått mitt sms och det därmed inte fanns mat färdiglagad. Plötsligt skulle vi laga mat OCH koordinera en raid samtidigt, vilket blev lite väl mycket. Allt fixade sig dock, och vi fick både full raid och mat i magen, även fast vi åt så snabbt att vi snart blev hungriga igen.

Jag får skriva ner alla smarta saker imorgon. Jag har lektion tio-tolv och sedan skall jag nog förbi Kävlinge och hämta lite stuff, men jag räknar med att vara hemma senast två i vilket fall och då hinner jag blogga i lugn och ro innan morgondagens Karazhan-raidande.

Dagens föreläsning var intressant och väckte en del frågeställningar hos mig. Personliga sådana, vilket innebär att jag fick en del att filosofera över. Jimmy verkar vara en riktigt bra föreläsare, vilket gör mig glad eftersom jag har vant mig vid sömnpiller och surgubbar. Dock heter han Jimmy och det ger mig WoW-vibbar, haha ^^

Vi såg klart pilotavsnittet av Babylon 5 idag, jag är frälst! Enligt Nath är resten av serien till och med bättre, och då kan det inte vara annat än skitbra, för piloten var ruggigt bra :)

And she was

...när man lagar mat (i det här fallet, skär sallad) så är det imba att lyssna på MoDo - Eins Zwei Polzei samtidigt. Den låten äger fan :)

Det var dagens husmorstips :)

I övrigt vill jag tillägga:
Eufatelquad har förlovat sig, gratulationer! Anticlimax kan inte alls uttala E-u-fat-el-quad, det blir ...Elephant. Igår blev det Elephantsquad. Det är världens bästa namn :)

Om någon spelar WoW Stormreaver, horde, och vill gå med i vårt guild kan ni lämna ansökan på vårt forum.

Why are you so cold?

Bah, nu var jag ju dålig människa och skrev aldrig om FÖRSTA SKOLDAGEN när jag kom hem igår. Men iochmed vår stora guildflytt under kvällen så upptogs tankarna helt och fullt av det, och sedan slappade vi på soffan och såg på Babylon 5.

Så.
Det första jag reagerade på var att till skillnad från Nusvenska så är Pressvetenskap ett ämne som attraherar lika många kvinnor som män, och åtminstone halva klassen var av det ståndaktiga könet. Det spelar mig egentligen ingen roll, för det enda ståndaktiga könet jag vill leka med finns ju här hemma, men det var ändå roligt att se lite fler skäggiga ansikten än tidigare :)
Vi fick schema och litteraturlistor, och jag har nu beställt all kurslitteratur needed för första kursen; 9 böcker, alltogether 1600:-. Tror att det hela kan bli mycket kul, och det finns en uppföljarkurs man kan läsa i vår om det faktistk ÄR kul. Det verkar på schemat som att det bara blir två tentatillfällen; en hemtenta i slutet av första delkursen, och en salstenta i slutet på tredje och sista delkursen. Lite mindre än de typ 8-9 tentor vi hade under hela förra året :)

Idag börjar jag tre och slutar fem. Det innebär att jag måste parkera min lilla rumpa på en sittplats på tåget redan halv två för att hinna in i tid. Är inte den skånska tågvärlden underbar? Ohwell, knepet är att ta med en bra bok (i det här fallet, del fyra i Dödens Port) och att ha iPoden fulladdad (vilket påminner mig att jag måste ploppa i den nu så att jag har mesta möjliga batteri). Jag oroar mig mer över att jag kommer att komma hem jättesent; vi har raid ikväll med nya guildet och jag vill inte missa det. Förresten tog vi ner Illhoof igår, så nu saknas bara Netherspite och Nightbane på vår to-kill-lista. :)

Hela guildbytet kändes ganska mycket som en "Nu sparkar vi på en som ligger!" men samtidigt var det nödvändigt. Nath och Johan förklarade för GL varför vi gör som vi gör, och i brist på mick från hans sida började han skriva i deras chatt om att han kunde sätta Nath som GL istället och själv lämna guildet... Till slut gav de upp att försöka resonera, och vi lämnade guildet. Vi hade räknat med att vi skulle vara 10-12 som bildade nya guildet, men vi fick med oss några vi inte räknat med :) Nu har vi alla de bästa spelarna från gamla guildet, inklusive alla imba-healers, så jag tror inte att vi kommer att ha några problem alls med att fortsätta ta Karazhan :)

Nu skall jag klä på mig samt gå och shoppa lite mat så att jag kan fixa lunch åt Kärlek. Sedan skall jag ringa Kärlek och upplysa honom om vad det står på lappen han totalt har glömt bort existerar men som han måste kolla upp under dagen. Prettylove.

Bring your enemy your nightmares

Drömde jobbiga WoW-relaterade mardrömmar. Det var som WoW i verkliga livet, och jag försökte alt-F4 men det gick inte. Istället var jag tvungen att krossa ansiktet på en gnome, bryta hennes ben och dränka henne i den förvirrande floden. Som jag sade till Kärlek; När man berättar om en mardröm låter det bara jättefånigt, men när man sitter fast i den och inte kan vakna så finns det inget värre.

Skall vara i skolan klockan kvart över ett för inskrivningen. Försöker komma på hur jag skall disponera min tid innan dess och känner att jag borde åka förbi Kävlinge, men att jag inte orkar. Funderar ändå på att åka dit innan skolan och pilla lite, och sedan skita i att åka dit på hemvägen och istället stanna till där när jag åker från Lund nästa gång; imorgon eller vad det nu blir. Behöver hämta lite kläder att ha i skolan idag eftersom jag på något smart vänster lyckats lämna ALLA mina koftor där, samt behöver en jacka. Så... ta tåget halv elva, tänkte jag, och sedan åka från Kävlinge typ runt tolv. Då hinner jag till och med sitta och uggla med en bok i skolan innan det är dags, samt har en timme på mig att göra allt som skall göras i Kävlinge. Tvätta håret och sådant där.

Jag hatar att gå upp när jag måste gå upp. Det är alltid så mycket roligare när man kan rycka på axlarna, säga "Njäh!" och ställa fram klockan en timme eller två. Snart är det lördag. Sovmorgon!

Nu skall jag gå och sminka mig lite och få på mig lite kläder så att jag slipper frysa så förbaskat, och sedan skall jag flytta på pengar på mitt bankkonto så att jag har råd att köpa mitt åkkort. Det ni.

Rundherum im wilden Tanz

Idag lyckades vi downa Prince och han droppade daggern. DAGGERN säger jag, och gissa vem som vann den av fyra förväntansfulla rollare? JAG! Se på den! Den ökar min spelldamage med 40 poäng utan enchant, och imorgon får jag ytterligare 40 spell damage på den vilket innebär att jag på en downad boss ökar min spell damage med 80 djävla poäng.

Kan inte säga annat än att jag är nöjd :)

Hela dagen har gått åt till att knåpa ihop ett forum till vårt guild, eftersom vi är några som imorgon skall göra en kollektiv guild-leave från <CritHappens> och går därmed tillbaka till <Really Impressive Title>.
Därmed har jag ett statement: Nathaniel är mitt livs kärlek och mitt hjärtas ljus, men Christoffer får ändå dagens underbaring-pris som hjälpte mig med alla små tusentals frågor jag bombaderade honom med under mitt guildforum-bygge. Tusen tack!

Jag ville iaf bara få skryta lite över min helt underbara dagger jag fick. Ni som spelar eller engagerar er i WoW överhuvudtaget förstår min lycka ^^

Ni förkrympta små liiiiv

Första skoldagen imorgon. Känns nervöst och roligt. Det skall bli kul att få rutin och att få träffa lite folk om dagarna; samtidigt är jag livrädd att ämnet skall vara för svårt för mig så att jag sitter och stirrar mig dum på mina skolböcker och känner mig sådär liten och förkrympt inuti igen.

I torsdags hade jag 1 i fishing och cooking, igår landade min fishing på 243 och min cooking på 363. Det är skittråkigt att levla fishing, men gör jag inte det så kommer jag inte att kunna levla cooking, och jag har lite maträtter på hög level jag vill kunna tillaga.
Enda nackdelen med allt spelande är att min rygg börjar bli stel och konstig, och det är inte bra. Axlar och nacke spänner och svanken är som eld och is.

Funderar på vad jag skall ha på mig imorgon. Funderar på att gå på Åhléns och kika på den där kjolen och blusen jag var lite pepp på. Aldrig fel att ha sprillans nya kläder första dagen i skolan :) Annars har jag ju lite andra alternativ, men blusen och kjolen skulle komplettera min garderob bra. Behöver åka förbi Kävlinge antingen idag eller imorgon också... Orka. Men jag behöver hämta lite kläder så, samt skolböckerna från förra kursen eftersom jag inbillar mig att de kan fungera till den här kursen också. Får kika på det sedan; åker jag idag tar jag ett-tåget hem, skall jag åka imorgon så får jag matcha det innan eller efter uppropet i skolan.

Nahaj du, Valdemar

Idag tradeskillar jag cooking och fishing. Imorgon bloggar jag igen.

Say hello to all the apples on the ground

Stekt kyckling med potatissallad var en värdig motståndare, men jag övermannade och vann över den. Nu ligger den i min mage, och jag är äckelmätt. Ni vet, det var gott men eww vad illamående jag känner mig nu efteråt.

Längtar tills Kärlek kommer hem. Min blogg går i perioder; först bloggade jag om hur ensam jag är, nu bloggar jag om hur lyckligt tvåsam jag är. Jag känner mig bara så ...hel... Jaja, jag skall inte tjata sönder er :P Jag är bara glad att jag får sova i hans varma famn i natt ^^

Vacker musik i högtalarna. Skall ställa laptopen på toalettstolen när jag badar så kan jag lyssna på vacker musik när jag tar mitt bad. Skall bara bli lite mindre äckelmätt först :P

Efter badet blir det åter en gång chips och dilldipp. Funderar på att se House of Wax, bara för att fnissa åt Paris Hilton. Skratta bör man, annars dör man :)

Två snabba tankar

  1. Jag hatar folk som inte säger "tack". Boosta dig i SM? Sure thing, bara du säger tack. Samla ihop alla mats åt dig så att du kan tradeskilla? Absolut, men tacka mig för besväret. Hålla upp dörren för dig? Inga problem, men om du inte kan kosta på dig ett tack fattar jag inte varför jag skall göra mig besvär med att vara trevlig. Tack är ett ord på en stavelse, och det tar inte ens en sekund att säga det. Skall det då vara så satans svårt att använda det lite oftare? >_<

  2. Green Day var bättre när de var glada. Som när de gjorde Dookie och hade grönt hår.

Scantily clad maidens

Gav upp efter halva filmen igår. Jag står fan inte ut med Kirsten djävla Dunst. Filmatiseringen var ändå ingen höjdare, det blir liksom inte samma sak som i boken. Jag vet inte jag, böcker är fan oftast bäst. Förutom vad gäller LotR. Iofs,enda saken som gör filmerna bättre än böckerna är att filmerna är estetiskt tilltalande, annars är de faktiskt precis lika trista som böckerna. Då föredrar jag Sagan om de Bannlysta :)

Nu skall jag städa. Solen skiner, himlen är blå, och jag är på ett riktigt städhumör! Så skall posta detta och sedan börja röja i köket, och se till att hinna städa av hela lägenheten innan Kärlek kommer hem från Malmö ikväll.
Skulle egentligen på Lottas och Tobias kalas, men känner mig inte pigg och eftersom jag går på medicin just nu får jag ändå inte lov att dricka...

Tränar upp cooking och fishing på Vinter, skall fortsätta med det när jag städat klart. Sedan skall jag träna lite cooking på Zombie och se till att få i mig något att äta ;)

Ohwell... Jag uppdaterar nog mer här sedan :)

RSS 2.0