DeliriousDetta gör mig lycklig.

Jag har bestämt mig för hur jag skall måla. Nu skall jag bara kolla upp lite detaljer inför hela processen, och sedan skall jag räkna ut vad det kommer att kosta så att pappa hinner få över pengar till mig i tid. Jag behöver då även få över pengar till paris-resan, och till räkningarna, så det är lika så gott att ta allt på ett bräde.

Det kommer att bli så rackarns fint! Jag är helt salig i förväntan, som ett litet barn innan julafton och allt sådant. Det är lite magiskt, det där när man faktiskt får bestämma helt själv. Och jag vill så gärna göra ett bra jobb med det hela, så att jag kan imponera på mina föräldrar ^^

Skall kolla upp det där med lampor, också. Jag har fina lampor och vill gärna ha bort de fula som sitter nu. Vetefan om jag vågar klippa, skruva och klämma själv; någon som vet ungefär vad en elektriker kan tänkas ta för att byta kontakter på några lampor?

Kom drick mig, älskade, älskade kom

eyecandy
Sötaste alven i Lord of the Rings. Varför nöja sig med Legolas, när man kan få Haldir? Han liknar farsan Malfoy lite, kom jag och mina klasskamrater fram till. Är det samma skådis, kanske? Orkar inte googla :pHaldir, (LotR)

video
Jag gillar egentligen inte Kylie Minouge. Fast det är nog mest bara en fix idé, sådär... "jag gillar inte henne för det gör inte min mamma", eller något. Egentligen är hon söt som socker, och gör ju egentligen ganska bra musik. Så. Kylie och Nick Cave i en skön duett.
Bone Daddywww.explosm.net/comics

Wherefore art thou?

"Do you know what pornography is?"

"No, sorry, I’m from Germany, I don’t know what you’re talking about."


One foot in love and one foot in the tomb

Jag är sugen på popcorn. Tja, det är ju nyttigare än chips och choklad, vill jag gärna inbilla mig. Jag äter ändå så få... Lite varma popcorn, med salt på, och ett stooort glas vatten till. Får se ifall jag orkar masa mig ut i köket för det.

Jag är på humör för att bli förälskad. Jag avskyr det faktum att under snart tjugotre år har jag bara haft en enda pojkvän att få slösa känslor på, och jag behöver få slösa känslor och få känna mig behövd, omtyckt. Sure, jag känner mig omtyckt och behövd, men inte på det sättet. I need sum luuuuv, helt enkelt. Och popcorn!

Har lite huvudvärk. Jag är lite småkylig, men samtidigt varm. Huvudet går på högvarv, det är för varmt för huvudet och ibland för huden, men ändå skulle jag frysa om jag skulle släcka alla ljus.

När det blir paus i programmet om de skådespelande porrdamerna skall jag poppa popcorn.Den här fick mig att asgarva högt ett tag. Undrar om grannarna hörde...

Lookie lookie, I've got a cookie!

Stulen av Elinleticia.

1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?

Nej. Jag har vare sig bil eller körkort.

2. Hur äter du ett äpple?
Med lagom tuggor och lagom hastighet.

3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Japp, det är jag. I synnerhet spindlar. Och fästingar! Jag AVSKYR fästingar.

4. Big Brother eller Sportnytt?

Frasier!

5. Rent spontant, om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?
Den där korsetten jag är sugen på.

6. Är du mörkrädd?
Nej.

7. Resmål som fascinerar?

Japan, men bara om jag får åka med Amanda!

8. Ditt senaste telefonsamtal?

Mamma, för två timmar sedan. Handlade om Paris och storm.

9. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag, vem blir det?
Michale Graves!

10. Förrätt eller efterrätt?

Hela trerätters i sig <3

11. Bästa stunden på dagen?
När jag kommer hem från skolan, och har hela dagen för mig själv.

12. Tre saker du alltid har med dig?
Min mobiltelefon, en bok, och min iPod.

13. E-post eller snigelpost?
Snigelpost om det är brev, inte om det är räkningar.

14. Den senaste komplimangen du fick?

Um... "Din blogg är kul"?

15. Senaste gången någon skällde på dig?
Inte en blekaste. Eva var lite grinig på mig och Lotta för att vi var helt nollställda inför hennes genomgång och verkligen inte fattade hur vi skulle göra, men annars så...

Eat your heart out

Planer jag hoppat över:
 1. Skriva rent vår övningsuppgift.
 2. Diska.
 3. Städa.
 4. Installera iTunes.
 5. Bädda rent.
 6. Göra packlista inför Paris.
Yay! Jag är inte helt värdelös! Just nu är jag dock mer på humör att surfa på /b/ än att skriva rent. Urgh. Well, Lotta depends on me så jag skall i alla fall göra vårt satsschema. Resten får jag i värsta fall göra imorgon, men planen är ju verkligen att få klart det idag så att jag kan dubbelkolla imorgon ifall krav finnes.
Jag vill ha en egen SAG. SAS är riktigt bra den också, men... SAG är ju mer prestige!

När jag blir stor vill jag också jobba på Svenska Akademien och få bestämma över språket. Eller så vill jag bli gud, då får man verkligen bestämma som man vill! <3

No chance in hell


Hit 'n' run, my love

21.55 My Bare Lady
21.55-23.00 Brittisk-amerikansk realityserie från 2006. Fyra amerikanska kvinnliga porrstjärnor åker till London för att visa att de kan agera och göra karriär på teaterscenen. De börjar på en berömd, prestigefylld teaterskola i London. Det blir röstlektioner, danslektioner, skådespelarlektioner och tuffa lärare. De har mindre än en månad på sig till den stora premiären och tjejernas tålamod och uthållighet testas till det yttersta. Medverkande: Kirsten Price, Nautica Thorn, Sasha Knox, Chanel St. James. Originaltitel: My Bare Lady. Del 2/4. (femman)
                                                                                                           

Ah yeah, detta är vad jag skall se på ikväll tänkte jag :) Jag skall snart bädda rent i sängen, och sedan sätta mig i den med laptopen i knät och försöka skriva en bra rapport på den jobbiga svenskövningen vi gjorde tidigare.

Jag vill ha kurskatalogen för sommarens och höstens kurser. Jag tror att jag skall läsa lingvistik och latin, så jag vill kolla upp det hela lite närmre, se vad de har att erbjuda. Jag har efter hand insett att lite baskunskaper i latin skulle göra underverk för min förståelse i svenska språket; så många ord är baserade på latin att det bara kan göra gott att få lära sig exakt vad alla de där små uttrycken betyder! Lingvistik verkar också intressant; går det en sommarkurs i det hade min lycka varit gjord.

Nu är det dags att tända mängder av ljus, bädda sängen, ta en lång dusch och sedan, brrr, skriva rapport. Jag borde diska också... Suck. Nej, det får bli imorgon! Därmed pasta! (mrrrr, sovmorgon!)

Sweet, lovely DeathMina överarmar. Min ärkenemesis.
Nej, nu blir det banne mig WoW istället!

Brev till mig själv

Hej Carina!
Här är lite saker du skall tänka på:
 1. Ät inte godis. Du blir bara illamående av sockret.
 2. Du kanske tror att du är sugen på chips, men du äter aldrig upp allt ändå.
 3. Coca cola är gott, men inte varje dag. En gång i veckan kanske det fungerar.
 4. Du behöver inte köpa asdyrt fika i skolan, ät äpplen istället. Nyttigare och billigare.
 5. Försök hitta en bra kurs i latin att läsa i sommar eller under nästa år.

Puss,
//Carina.

Fuck me, I'm famous

Saxat från den här artikeln på aftonbladet.se

1. Nischa dig. Var tydlig redan i namnet på din blogg och vad du skriver om. Ju tydligare du är i ditt val av ämne desto lättare blir det att göra sig hörd i bloggbruset.
  
2. Skriv helst kort och ofta. Ju fler inlägg du skriver per dag desto större anledning för läsaren att ofta besöka din blogg..
  
3. Nätverka. Bloggvärlden är ett nätverk av miljontals länkar. Om du länkar till dina favoritbloggar i din blogg kommer de förhoppningsvis att länka tillbaka till dig. Rekommenderar du ingen är risken stor att ingen rekommenderar dig.
  
4. Delta i diskussioner. Var aktiv i andras bloggar. Varje gång du skriver en kommentar i någon annans blogg blir din signatur länkad till din blogg. På så sätt är varje kommenter ett reklamblad för din blogg.
  
5. Gör något som ingen gjort förut. Det absolut säkraste sättat att bli uppmärksammad i bloggvärlden är att publicera ett scoop av något slag. Det kan vara att du upptäcker ett fel i en tidningsartikel eller att du har en unik vinkel som ingen annan har tänkt på.

6. Presentera dig på olika bloggsajter. Så fort du skapat en blogg bör du presentera den på bloggportalen.se så den blir sökbar via bloggsök.se. Andra bra sidor att lansera sin blogg på är nyligen.se och bloggtoppen.se.


Kommentaaaarer! :D
1 - Bah, alldeles för få människor verkar gilla zombiebrudar. Nackdel! >_<
2 - Uppmaning till späm? Sweet! "kort och ofta" är inte vad jag efterlyser i mina favoritbloggar. Jag gillar långt och ofta. Tänk "s3xx0r"!
3 - Bah, det är bara två av alla människor jag länkar till som länkar tillbaka. Stämmer inte :'(
4 - Så... spämma andra människors bloggar också? :S Don't you go farking spam in my blogg! Fast lämna gärna söta kommentarer ^_^
5 - Men men men... ALLA skriver ju om alla scoop? Det är ju knappast nytänkande och innovativt, även fast aftonbladet tycker det. Hrrrgh.

Puss och snusk.

Dead bodies everywhere you look

Och oh! Det verkar som att det blir utgång imorgon kväll! Jag gillar få sms med förslag om utgång ^_^ I så fall måste jag komma på en snajdig outfit som jag slipper frysa i, men som samtidigt passar på synthklubb... Eep! Caroline, har de någon dresscode? Eller vad brukar folk ha på sig? o_O

:D

Kald wie das Eis

Och en halv evighet senare var jag hemma igen. Med tusen ångesttankar och en mer och mer påträngande förvirring. Vi har två meningar vi inte hittar några fel i! >_< Vi har suttit i tusen timmar och kämpat, satt ut fraser, satt ut satsdelar, plockat in skiten i satsschemat - och två av meningarna kan vi inte få till något problem med. Den ena är lite störig, för det är två infinitivfraser sammanbundna av en konjunktion, men... det kan ju inte vara fel.
Meningen var att vi skulle lära oss slå i SAG. Nog fan har vi slagit i SAG, alltid, men det är ju inte helt lätt att hitta svar på fel som inte finns.

Vi lunchade först. På Valvet igen, vårt stamställe. Idag provade vi något nytt, eftersom jag blir illamående av de väldigt goda kycklingspetten med jordnötssås. Istället tog vi... kycklinggryta med kokosmjölk, bambu och curry. Den kommer med en varning - (Stark!) - men vi var modiga. ...haha, min hals har brunnit, min tunga försökt fly och kinderna har hettat trots att jag i annat frös. Jesus Fucking Christ, vad hett! Vad starkt!

Senare fikade vi i Undercity, och då tog jag en semla och en cola. Och det smakade ingenting, för mina smaklökar hade brunnit upp.

Ikväll skall jag skriva ner våra lösningar på de åtta meningarna och försöka formulera mig så bra som möjligt. Ärligt talat tror jag inte att vi får godkänt, och det är så taskigt. Vi har kämpat som grisar (eller gylfar, eftersom jag uppenbarligen inte kan höra skillnad på "Gris" och "Gylf") MEN! Både jag och Lotta har reagerat på alla de här övningarna med satsschemat och satsdelar är utmärkt övning för oss inför tentan! Så helt bortkastat är det ju trots allt inte :)

Dig up her bones

Morr, gnäll, gruff. Kom hemifrån lite sent, småsprang hela vägen till tåget - livrädd att jag hade missat det! Kom fem minuter i god tid, tittade på tabelltavlan... och tåget går inte förrän elva. FFS! >_< Lottas redovisning slutar elva, och planen var ju att vara där inne då så att hon slipper vänta. Istället kommer jag att komma till SoL vid typ tjugo över elva. KUL I JUL, inte. Missnöje.

Så nu får jag sitta hemma och uggla i tio minuter innan jag dansar iväg igen. Störande. Jag hade liksom kunnat sova en halvtimme extra i morse, istället för bara tio minuter, och ändå haft god tid på mig att bli klar.

Note to self: DU SKALL DISKA IDAG, snorunge! :p

Servrarna i WoW är nere i typ en timme till, så jag kan inte ens strutta runt där i tio minuter. >_<

The night is where we belong

Om en halvtimme går mitt tåg. Idag skall jag köpa QX. Bruden kommer ut med sin identitet, och jag är så djäkla nyfiken! Innan dess skall jag dock in i Azeroth i två sekunder och se ifall jag tjänade miljoner guld på AH igår eller inte. Jag fick en massa dyrbar loot från vargar. Hrm. (varför i hekvete går vargar runt med ringar, svärd, snygga byxor och rustningsdelar?!)

Nå. Är lite hungrig, får se ifall jag kan lura med mig Lotta in på något fik eller något, annars får jag klara mig tills jag kommer hem.


Darth Väääääder


Angelfuck

Jag vaknade tio minuter innan klockan skulle ringa, och bestämde mig för att sova tio minter längre. Så jag ställde om klockan. Jag tror att det hade varit mycket bättre om jag hade gått upp redan då när jag vaknade självmant, istället, för nu är jag dödstrött.

Jag drömde något om Dan och Krister, men jag minns inte så mycket mer än att de skulle in i min lägenhet. Mer människor, men vilka? Allt flyter ihop.

Skall klä på mig lite, funderar på att ha kjol idag... Får se hur kallt det är, och hur blåsigt det är. Jag har ingen lust att frysa eller ha en kjol som blåser upp hela tiden. Det regnar ute idag, så det är nog lite kallare än igår.

Nasty Star


Nobody thinks about meNej, nu skall jag krypa i säng istället. Började läsa en skum bok mamma gav mig för några år sedan, om en tjej som är shopoholic. Inte helt spännande, och redan hundra sidor in tycker jag mig redan veta hur den slutar. Nå, böcker utan hjärna kan man läsa utan att behöva oroa sig över om man somnar.

Imorgon behöver jag gå upp senast tio, och sedan skall jag släpa med mig en massa tunga böcker in till Lund. Vi måste hela tiden referera till "grammatiska verk", men om jag tar med mig Svenska Akademiens Språklära samt Språkriktighetsboken, och vi kombinerar det med Universitetsgrammatik för Nybörjare så är vi väl inte helt fel ut att börja med?

Frr, helst av allt vill jag ha en plåt stora, fina muffins. Jag måste städa och diska lite här imorgon, eftersom jag har vänner som vill umgås i helgen <3 (Caroline, jag skall prata med Simon imorgon - i värsta, värsta fall; fungerar fredag kanske för dig, eller är det bara lördag som gäller i så fall?)

Om tre veckor åker jag till Paris. Jag måste göra packlista och tvätta. Hittils har jag mest koll på vilken klänning jag skall ta med, och vad jag skall ha på mig på hemresan. Håhå, jaja.

Godnatt!

It's a kind of Deutsch

Detta är mitt 900:e blogginlägg. Yay, go me!


eyecandy
Det finns bara en enda anledning att se Ivanhoe, eller förresten, två: 1) Man är bakis och orkar inte zappa. 2) Sam Neil. 'nuff said.En ung Sam Neil i Ivanhoe

video
Från Live aus Berlin-dvdn kommer dagens video, Tier av Rammstein. Enjoy!
Welcome to the other side

Hemma igen. Det var bra att få komma hemifrån lite, det var så segt. ...idag är en konstig dag... har jag haft skola idag? Jag känner mig förvirrad och desillusionerad. Jo, jag hade skola. Och sedan kikade jag på färg... Hur kunde idag plötsligt bli så lång? Igår var en dag som gick snabbt. Nå, jag skall inte klaga. Det har varit en bra dag.

Skall posta lite dregel åt er nu, och sedan skall jag sluka ett helt glas vatten, så törstig är jag. <3

In meinem Herz-fabrikJag behöver äta lite kvällsmat, också. Tog ett par mackor förut, men de räcker ju inte långt. Är lite piggare nu igen, iaf. Det behövdes bara någon timmes WoW-spelande så var jag annat än zombie igen! Mrrrr.

Idag är en riktigt bra dag! Jag är helt lycklig för att det är fint väder; för att jag skall måla om lägenheten så att den verkligen blir precis som jag vill; för att jag äntligen, efter ett års spelande på Kiiri, äntligen orkat masa henne upp till 40 och köpa henne en mount.

Förmodligen får vi tentaresultat nu i veckan. Det känns som att jag gjorde bra ifrån mig, så jag får väl räkna med UK. (Murphy's law, ni vet)

Nåväl. Kvitter kvitter!

Neverending

http://www.njutafilms.nu/

Jahaja. Då vet jag vad mina pengar det här året kommer att gå åt till... Mrrr, Ed Wood-filmer! Zombiefilmer! Giev! <3 (jag fyller ju år snart!)

Jag går till stallet istället (ni vet, den där fjantiga gamla låten som gick på radio när jag var liten)Så äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN har Kiiri sin kära häst! En stilig liten märr, brown skeletal horse. Har ridit runt som en dåre i skogarna kring Brill i ren eufori, men nu skall jag klä på mig lite och sedan över till Smege en sväng.
Detta hade inte varit möjligt utan världens snällaste Johan, som otroligt nog givit mig 60 guld! Tusen tack, du är bästa sugardaddyn i världen! <3

(Kiiri ser så ynklig ut på sin gigantiska springare, haha ^_^)

I'm going slightly mad

Det är fortfarande ganska varmt ute. Över fem grader, och då har solen ändå gått och gömt sig för länge sedan.

Jag är lite sömnig. Får se hur kvällen blir; beroende på hur sent det blir skall jag kanske över till Smege och fika lite. Fast egentligen borde jag duscha och sedan se till att somna tidigt... Jag skulle lätt kunna gå till sängs redan nu, och märkligt nog känns det mycket senare än det faktiskt är. Hade jag inte nyss sett på klockan skulle jag lugnt kunna tro att den vore nio eller tio. Min kropp är seg och öm, och min skalle tung. Konstigt. Just nu behöver jag seriöst rycka upp mig lite, och börja inse att jag fortfarande kan vara uppe i fem-sex timmar till innan jag skall sova.

Imorgon skall jag in till Lund vid elva och göra grupparbete med Lotta. Vi skall analysera meningar och med hjälp av SAG beskriva vad vi tycker är fel på dem. Men... det är inga enkla meningar att laga fel på, kan jag säga. Jag ögnade igenom det hela lite snabbt när vi fick det i fredags.

Jag har ont i min tumme idag. Igår stoppade jag handen i min ryggsäck varpå något stack mig jättehårt i tummen, och det blödde och ömmade ett bra tag. Under kvällen igår lugnade det sig, och jag trodde att det var över. Idag är dock tummen liiite svullen precis runt såret, och det gör ont varje gång jag råkar komma emot något med den lilla svullnaden. Lagom jobbigt. Det märkliga är att jag hittade INGENTING i väskan som skulle kunna ha skadat mig, och ett tag inbillade jag mig -nära till hysteri!- att jag hade råkat få med mig något läskigt exotiskt mördardjur i min påse äpplen jag köpt strax innan. Denna mystiska tvångstanke grundas i att när jag praoade på Frukt och Grönt i affären varnade mamma mig när jag plockade upp bananer med orden "Se upp, för det finns en risk att det ligger exotiska spindlar och sover bland bananerna". Tack för den, sedan dess är jag rädd för bananer. ;)

Raptor Jesus will eat your children 1. What kind of dog is he holding lol
 2. It's not a dog idiot! It's an Uzi...
 3. rofl, it's a fucking sheep fag
(alltså, klicka på bilden för att se den i större format)

Color me blood red

Det är tio grader varmt, klarblå himmel (med små vita fluffiga moln) och solsken. Idag är en sådan där dag när jag bara vill lägga mig ner på en skön gräsmatta och tokle upp mot himlen!

Att måla om mitt rum kostar runt en tusenlapp färgmässigt, och sedan lite mer eftersom jag måste hyra en slipmaskin för att slipa bort den gamla färgen från väggarna. Eftersom det är så billigt funderar jag allvarligt på att måla om hallen också, snacka om att jag kommer att ha drömlägenhet sedan! :D Skall be en elektriker byta sladdar på mina lampor så får jag se till att få upp dem också; det hade varit fint att sätta min ljusslingeboll i hallen, till exempel.
Har fått med mig en gigantisk färgkarta hem, så här skall väljas och vrakas! Hittade genast en jättesöt rosa, får se ifall det blir den. Annars är jag sugen på lila... Wohoo! Pratade med pappa om saken, och han verkade inte alls anti att sätta över lite mer av mina pengar så att jag kan köpa färg och måla om här hemma. Han dissade inte ens idéen att jag skulle göra det själv! :D
Kvinnan på Flügger var för övrigt jättetrevlig och väldigt hjälpsam, så nu har jag svar på mina tusen frågor. Nu behöver jag bara någon som vill hjälpa mig måla ^_^ Funderade på nästa helg, alltså helgen innan jag åker till Paris, kanske.

Wash away your sins

Hemma från skolan. Dödstrött! Zombie! Men men. Nu skall jag skriva ner mina små frågor på en lapp och sedan knalla iväg till båda färgbutikerna och se vad jag kommer fram till. När jag kommer hem skall jag söka snygga soffbord på IKEA.se, och se ifall jag kan hitta något som överensstämmer med min våta bord-fantasi :P

Började läsa "Språkets enhet och mångfald" idag, verkar vara riktigt intressant!

Hell no, I won't go, I won't go into the House alone

Nästan färdig inför skolan nu. Sovmorgon imorgon, eftersom det inte verkar som att jag skall leka med Viktor ikväll (han hör ju aldrig av sig :S). Behöver tjäna ihop mina trettio guld, samt försöka hinna med att spela lite med Caroline också! (ack, vad mycket enklare det vore om du spelade på min server :P)

Lyssnar på Michale Graves, väntar på att mascaran skall torka och sedan skall jag sminka mig färdigt. Skall se om jag som sagt var vågar mig bort till Flügger idag... Det finns en färgbutik till, som ligger precis vid spåret tror jag. Får glida dit också då, jämföra priser och färger. Lär ju kosta multum, men egentligen borde jag ju kunna ta de pengarna från mitt bankkonto; Jag fick ju lov att köpa massa IKEA-möbler för de pengarna, då måste jag ju kunna få ta av dem när jag vill förändra lägenheten också? Och jag behöver ett soffbord! Borde be om en tusenlapp att fixa lite saker från IKEA för, och så ta mig ut dit. Ett soffbord hade varit swell... Ett fint, fyrkantigt ett, som jag kan ställa massor av ljus på <3

Nå, om en halvtimme MÅSTE jag vara vid tåget, så nu skall jag sminkas färdigt, och sedan packa skolväska, som en duktig skolungdom sig bör.

Dawn of the Living Dead

Jag har vaknat till och från under natten. Lite märkligt, jag har inte ens varit riktigt med på noterna. När jag tittade på klockan vid fem i morse insåg jag att jag var vaken, så jag skyndade att somna om.

Drömde att Viktor skulle bo hos mig på Vindelbosgatan, jag var på WoW-lajv och när jag kom hem var han hemma hos mig och spelade datorspel. Han gick på toa och jag bäddade rent i sängen, och sedan kom grannens bebis in till mig och jag var tvungen att försöka hitta barnets föräldrar, det var typ ett mission (inte quest).

Yeah, right.
Nu skall jag klä på mig och hoppas att jag lyckas överkomma min stora lust att krypa ner i min varma, sköna säng igen.

Zombie overkill


Sovdags för Lilla Zombie. Hittade en hel del sådana här söta gif:s! Skall försöka giffa upp bloggen min lite mer ^^ Får se hur det går med det. Nu är jag sleepy, och imorgon skall jag plugga ordklasser samt gå till Flügger och kolla upp saker.

Godnatt, mina vänner. Se upp för monstren under era sängar...

Reckless, and so curious

eyecandy
Inte en dag för sent, skulle jag vilja påstå! Efter så mycket dregelvärdiga män, så är det nu dags för en helt otroligt vacker kvinna. (så ni killar slutar tjata på mig på msn) Detta är den onda drottningen ur The Brothers Grimm (*klick*), en film med halvdan handling men väldigt vackert foto och välspelade roller.Monica Bellucci som Mirror Queen

video
Wolfsheim - Sparrows and the Nightingales. En av mina senaste upptäckter inom det musikala, efter lite påtryckningar från Pontahontas msn. Så. Here goes, lite synthpop/whatever.

She loves naked sin

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
3 på den ena, 4 på den andra.
Vilken svordom använder du mest?
Fan
Äger du en iPod?
Japp, en 30gigare.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Nej.
Vilken var den senaste filmen du såg?
Phantom of the Opera.
Har några av dina vänner barn?
En bekant har det, och en klasskamrat, men ingen av vännerna.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Beror ju på hur mycket jag vinner. De där sakerna jag dreglar över på eBay, I guess. Och ett soffbord.
Har någon någonsin kallat dig lat?
Jao, någongång så.
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Jag dricker bara vanlig mjölk, i form av o'boy.
När var senast någon stötte på dig?
Um... några veckor sedan?
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Radiobilarna och Virvelvinden. Fast sedan mår jag bara dåligt.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Njae.
Tittade du på tecknat när du var liten?
Självklart.
Hur många syskon har du?
Två bröder. Hade en syster också.
Äger du några band t-shirts?
Ahyeah, Misfits ftl <3
När flög du senast?
När vi for hem från USA.
Läser du för skojs skull?
Självfallet.
Pratar du några andra språk?
Engelska och tyska.
Har du en stationär dator eller en laptop?
En av varje.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
En tatuering hade varit trevlig, men jag lär ångra mig senare.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej.
Vad har du med dig in på bion?
En vän, godis och cola.
Vem var din favoritlärare?
De två lärare jag hade i Media, min tysklärare, min lärare i grafisk design och så självklart, mina musiklärare från Solberga. <3
Vad har du för väder?
Solsken.
Har du en blogg?
...
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor.
Gillar du din boendesituation?
Självklart.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Åtta.
Äter du frukost dagligen?
Jag äter aldrig frukost.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Nej.
Vilken är din favoritfrukt?
Just nu är det äpplen, av sorten Pink Lady.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Uh, nej?
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Alltid.
Vad var det senaste du åt?
Pannkakor med sylt.
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Genom att diskutera förslag med varandra. De ville döpa mig till Carin, men det hette en i personalen i affären, så då blev det Carina.
Gillar du senap?
Nej.
Sover du på sida, mage eller rygg?
Oh baby, anywhere anyplace.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Oj... Jag fuskar och svarar en person från en manga istället: Otonashi Kyoko ifrån Maison Ikkoku.
Har du någonsin köpt något från eBay?
Japp.
Tycker du om att krama folk?
Ja, men jag försöker undvika det eftersom jag kramas för mycket och folk blir obekväma till mods.
Skulle du säga att du är trendig?
Nepp.
Äger du en digitalkamera?
Jao, men den är borta.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Nej, jag gillar inte att prata i telefon.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Senast jag verkligen grät över en bok var när jag läste Test of the Twins. Det var för mycket syskonsorg, det var för snart efter Annas bortgång.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej, borde jag få det? :S

Alien bodies stiff and cold

Oh, det finns en Flüggerbutik (eller, förlåt, jag menar förstås "Flügger Färg butik", särstavat och fint!) här i Kävlinge! Skall se om jag inte kan glida dit imorgon och överlägga med någon smart snubbe med koll. Då kan jag kika på färger, se vad det kostar och höra hur jag skall göra med möbler och övernattning och sådana saker. Då kan jag önska mig färg i födelsedagspresent... Färg, och en korsett. Haha, vilka grejer!

I'm thinking... purple. Eller ...rosa... grått... oh, möjligheterna! :DFärgrutan har näääästan samma färg som jag har på väggarna nu. De är dock lite mer fjantigt babyblå, inte helt kul alltså. Jag har sol in i mitt rum nästan hela tiden, det är väldigt ljust och fint. Stort fönster med tillhörande balkongdörr på ena långsidan av rummet.
Någon som har någon åsikt om bra färgval för rummet?


*klick* Eeek! Kolla Barbie! Och Sockervadd! <3
Tänk att måla hela rummet i Moln, och så ha Sockervadd på sovväggen... Det hade varit assnyggt :)

Seduce the silence

Phew, nu är min blogg normal igen. Smege kom som sagt var på vad felet var: Jag postade ett inlägg som hade taggar i titeln. Detta ändrades illa kvickt till tre punkter, och nu är världen återställd igen. Såg INTE fram emot att få spendera morgondagen med att göra om hela min surt förvärvade men snabbt fördärvade kod.

Lyssnar på Misfits, har målat naglarna blåa, och har ont i halsen. Ingen Viktor kom online, får sms:a och se hur det är med honom. Vill han inte umgås med mig imorgon skall jag städa här hemma istället. Bädda om, sätta upp gardinerna, kanske åka till Lund och köpa lite ljusstakar (sex ljuslyktor -i snygga färger- på Lagerhaus för 100:-, eller 25:- styck)eller något... Eller den fina sänghimmeln... Den vill jag ha, men jag vetefan hur jag skall få upp den. Sänghimmeln, alltså :P Man måste nog borra upp en skruv i taket, och jag har inga borrsaker, alls. Jag har skruvmejslar och tänger, och det är typ... it.

Jag skall kolla upp vad färg kostar också. Hur går det till när man målar om? Är det bara att måla i lugnan ro, eller måste jag flytta ut ur lägenheten under tiden det står på? Kan möblerna ställas mitt i rummet med lite lakan över, eller måste jag ta ut dem ur rummet helt och hållet? Om jag inte kan bo kvar när jag målar så får jag våldsgästa någon av mina vänner, och helt enkelt låta bli att måla just de dagarna som Ricard är här. Ser gärna lite tips på den här fronten, om någon känner sig manad! (och vill någon hjälpa till att måla är ni hjärtligt välkomna, så dricker vi saft och rockar till Cryptkeeper Five ^_^)

Surfa på Rusta nu, de har färg har jag för mig. Borde vara ett av de billigaste ställena... Eller har kanske IKEA färg? Well, kolla runt lite, helt enkelt.

...

På något djävla vänster, när jag pillade på en storlekskod, lyckades något kuka snett i min kod och nu försvann min bakgrund. Chaos! Disorder! Panic! Jag försöker fixa. Ursäkta röran, Zombie bråkar med kod.


Bakgrunden är tillbaka, hela vänstermenyn är förstörd. Zombie är ledsen! >_< Om någon vet hur man fixar detta, snälla hjälp! PANIK!


Smege är min gud! Tacka honom för att min blogg fixade sig igen! :D

This is our hell now; We're living in itRandom finding på gurochan.net

Blondes have more fun! (2006)

Rubrik: Blondes have more fun!
Daterat: 2006-02-01 01:58:00

01:45

Jag var ute och promenerade med Anja i två timmar. Hon bor på Länna, så jag tog vägen över Säve hem och började fundera. Det är mörkt, natt, och snö, vilket fick mig att minnas den gången jag och Patrick var och såg Sagan om de två Tornen och jag låste mig ute. Jag hade tagit med nyckelknippan, men av någon anledning jag inte minns plockat av och lämnat själva husnyckeln hemma, vilket jag kom på kvart i tre på natten. (jag minns inte mycket av slutet på den filmen, jag var helt förtvivlad över nyckelmissen vid tillfället.) Patrick erbjöd mig att sova hos honom, men jag hade lektion jag var tvungen att ta med saker inför på morgonen, och pappa skulle ju ändå åka hemifrån vid sex, SÅ kallt kunde det ju inte vara att sitta på trappen i två och en halv timme. Jag trodde även att vi hade dynor liggande på verandan på baksidan, vilket det visade sig att vi inte alls hade när jag väl kom hem. Satte mig på trappen ändå, klädd i för tunn jacka och trasiga vantar, och väntade. Efter en halvtimme-fyrtiofem minuter grät jag hysteriskt för att jag var så kall och ensam, men jag ville banne mig INTE ringa på så att jag väckte hela familjen - varför skulle de lida för att jag var korkad?
Det slutade med att jag ringde Patrick, och snyftande berättade för honom hur mycket jag frös och hur illa jag mådde av att sitta där. Sedan cyklade jag så snabbt jag kunde i snöstormen, genom hela djävla stan, hem till honom, där han tog emot mig med öppen famn, en varm säng och en kopp varm o’boy. Fick sjukanmäla mig dagen därpå - somnade vid halv sex och skulle gå upp sju :P
Vad jag älskade honom då.
Hur jag undviker och föraktar honom nu.

Saker och ting förändras. Folk som betytt allt för mig sjunker snabbt i graderna; många jag sagt ”jag älskar dig!” till (vänner, den enda pojke jag sagt det till är Patrick) vill jag inte ens kännas vid idag. Möter jag dem på stan går jag över till andra sidan eller tittar distinkt åt ett annat håll. Är det det faktum att jag är säkrare i mig själv, mer stabil och stark, som gör mig så kall, eller har jag bara blivit en sämre människa?
Jag vet inte, jag.

Idag tog jag ett relativt stort beslut i affären: jag har nu gjort mitt bästa för att färga mitt hår i min naturliga hårfärg. Ja, det är en väldigt tråkig färg, men jag har undrat i tio år hur jag skulle ha sett ut om jag låtit bli att färga, och nu vet jag någorlunda. Vill låta det vara såhär ett tag; låta håret vila som fan, se hur länge jag står ut med att vara JAG med denna färg :P Så illa är det inte, bortsett från att det för tillfället skiftar i grönt då och då :P
Färgningen är väldigt jämn, så färgar jag i det en gång till borde det vara perfekt. Skall låta det vila några dagar, dock.
Jag är blond. Mörkblond, skulle jag vilja kalla det, men enligt färgboxen heter färgen kort och gott blond. Jag har inte ljusblont hår, jag har samma färg i håret som på mina ögonbryn - och för en gångs skull passar de verkligen till mitt hår! Trots att färgen är trist tycker jag ändå att det ser bra ut - kanske kan jag lyckas liva upp min trista hårfärg trots allt. Vi får se. Skall försöka fixa lite bilder så att ni får se - jag gissar att ni är ganska nyfikna, åtminstone. Jag vet att jag skulle vara det, om inte annat :P

Plockade upp mitt WoW-spelande idag igen. Nelf. Igen. Vi får se hur länge det håller den här gången :P
För övrigt tackade vi av Kjell på jobbet - skall bli intressant att se hur det blir utan honom. Blir det sämre, blir det bättre? Jag gillade att jobba med Kjell; han har många dåliga sidor, men när han är bra är han bra!

Nu skall jag ta med mig senaste numret av Pondus och krypa till sängs - Anja kommer förbi imorgon efter lunch och pratar lajv med mig när jag städar.
Måste ha rent på torsdag - vi tänkte se på MST3k och dricka sprit då :)

God natt!

Snela Katen (2004)

Rubrik: Snela katen.
Daterat: 2004-06-28 16:15:00

16:10

Men ffs: Varför förstår inte folk att om jag distinkt vägrar att svara på ”flört”-sms, eller vad man nu skall kalla det, så är det för att jag inte är det minsta intresserad? Fick detta idag: ”Du är världens 8:e underverk”, Stefan, sms, 13:25. Meeeeeen. Jag trodde att han fattat vinken och givit upp. Hur blir man av med oönskade beundrare? Jag vill ju inte vara elak heller, vi är trots allt med i samma lajvfölje, så det kan ju vara dumt att bitcha som fan mot honom. Men jag trodde att min taktik i att inte svara på sms:en var en bra idé... Tji fick jag. Suck.

Var på stan en sväng. Hittade saker jag verkligenverkligenverkligen vill ha, bland annat en dvd-box med hela första säsongen av Twin Peaks. Får spara pengar till den... Panta flaskor, eller något. Skall ju sälja lite av mina skor, så jag kan nog skrapa ihop pengar. Får se när jag kommer hem från KiR, hur min ekonomi är då också. Kanske har jag råd? (”Cooper, you remind me today of a small, mexican Chi-hua-hua!”) (nawwww, agent Cooper!)

Fredrik fyller arton idag. Han fick beste presentene av mig: En dvd med Sommarhajk och Goliat, och en dvd med massa Elvis-musikvideos. Jag är beste systern ^_^


16:26

HELVETE! Nu har han till och med reggat sig på helgon! *ångest* Jag gjorde genast de inlägg där hans sms nämns till EGP-inlägg, dang darn. Detta är illa, fan om han börjar skriva till mig. Svårare att igga någon som skriver i ens gästbok, än folk som skickar sms >_<
Får fejka att jag har pojkvän, eller något. :(


17:26

Hrr, han har kollat på typ alla mina bilder. Morr, jag vill inte ha honom på min sida ens! Civil status blev raskt ändrat till ”inte intresserad” (helgon är väl ändå fel ställe att ragga... se gårdagens inlägg, *host*) eftersom singel kan tolkas som ...öppet för förslag. Ewwww.

Saturday Night

I wish it was saturday night all week long
Then I could be holding you tight all week long
There wouldn’t be any mondays to make me feel blue
From monday until sunday I’ll be making love to you-hou-hou.

Imagine you here by my side just like this
There wouldn’t be any time to miss your kiss
No need to rush our worries, to tell you good night
If it was saturday night, saturday night, saturday night all week long

/Johnny Burnette

Sweden Rock Festival (2004)

Rubrik: Sweden Rock Festival.
Daterat: 2004-06-14 13:35:00

13:05

Hemkommen, at last. Resan hem tog ju bara 14 timmar. Hade inte ens mobilen igång på hemresan, den stendog, så jag kunde inte roa mig med sms heller. Well now, här följer nu min redovisning över SRF: Musiken, folket, alltet.

Som gotlänning måste man påbörja resandet way tidigare än fastlänningarna, jag fick åka till sthlm redan i tisdags. Bodde hos systra mi och hennes fästman, det var ganska trevligt. Anna hade gjort supergod köttfärssås så jag åt väldigt mycket och somnade mätt.
Kom i bra tid till festivalbussen dagen därpå, hamnade efter en omflyttning bredvid Björn, som jag började prata med efter halva resan. Kan helt lugnt säga att Björn är det absolut socialaste jag någonsin stött på. Han och hans vänner Markus och Lina bjöd in mig att bo granne med dem, vilket jag uppskattade som fan. (Tack som fan, helt enkelt! ;))
Fick ont i knäna av att bära kängor hela resan, men wtf. Fick skavsår också, för den delen.
Simon dök upp på området vid nio, då hade vi andra redan varit där i fyra timmar. Slagit upp tält, hälsat på folk, hämtat ut våra band. (Var över och hälsade på Kalle och Helena, trevlich)
På torsdagen letade jag rätt på Anders och hans bror, yay. Hängde med dem resten av festivalen, tack som fan. Ingrid kom dit på fredagen, men vi stötte inte på varandra förrän på lördag morgon då hon gick runt på gratiscampingen. Hon hängde med och badade iaf, det var trevligt. Det var helt klart fin badstrand på festivalen, något jag skall se till att minnas till nästa gång. (skall då ta med hela två handdukar, istället för att försöka klara mig på en. det var faktiskt kallt att komma upp ur vattnet för att ställa sig i skuggan och skaka.)
Såg mängder med folk som gick runt med Knutby-relaterade tröjor: ”Born and raised in KNUTBY”, ”Åsa Waldau ROCKS”, ”Helge Fossmo” och så vidare. Haha, jag trodde att det bara var jag och polarna som roade oss på det viset på Knutbys bekostnad? Well now, man lär sig något nytt varje dag, helt klart. .)
Hm, vad mer kan man berätta? Jag sov halva festivalen. Hade min privata kudde på två ben, tack som fan! Anders har helt klart en sovvänlig kropp. ^_^ Sov stående på Helloween- och Europe-konserterna. Sov liggande på Children of Bodom-konserten, samt mellan de flesta andra konserterna.
Har fått soleld på näsan och ena bröstet, ondska! Dang darn! ...men det går nog över. Lyckades ju skydda resten av kroppen med min solskyddsfaktor 60, så den fungerade ju ganska bra i alla fall.

Band jag sett:
TORSDAG
Lumsk (way!)
Astral Doors (haha, skitkasst!)
The Haunted (jodå, helt klart bra :))
Paragon (öh, såg jag dem?)
Entombed (ett av festivalens bästa framträdanden, imho)
Helloween (eh, som sagt, jag sov)
Judas Priest (seriöst, hur tufft är det inte att se fyra poliser nodda till Breaking the Law?!)

FREDAG
Beseech (heh, inte särskilt bra live)
Opeth (ett annat av de bättre framträdena)
Carnal Forge (eller har jag bara inbillat mig att vi såg dem?!)
Lake of Tears (efter mycket tjat från Björn såg vi dem, men njae... ”goth metal”?)
Monster Magnet/Exodus (liiiite)
(härefter var det meningen att vi skulle sett Scorpions, men jag och Anders och Anton gick och lade oss istället. vid två steg vi upp och promenerade ner till stranden tillsammans med Simon och Björn. Björn simmade ut och försökte fånga en svan... Eh. Hihi. Tack som fan!)

LÖRDAG
Lost Horizon (och hans röst ÄR verklig!)
Narnia (jovars)
Children of Bodom (bra band, även fast jag somnade.)
Nightwish (bortsett från regnet så... illa när regnet är så stort att det räcker med två droppar för att man skall vara dyngsur >.<)
Europe (faktiskt riktigt bra. Tack som fan, Anders, som lånade ut tröjan åt mig :))


Allmänna citat:
”Du kan få vara mitt djur, så kan vi låtsas att du är sjuk!” - Simon försöker komma på hur vi skall komma in i den stängda kiosken.
”Tack som fan!” ev. ”Tack som fan, Sweden!” - Frekvent använt av diverse band, till stor del Lake of Tears. Blev snabbt ett standarduttryck.
”Är det inte du som är Tarja?!” - någon allmänt skum påverkad snubbe som såg i syne när jag kom ut ur tältet.
”Det är min flagga!” - tältgranne som försökte få mig att tro att flaggan jag själv tillverkat i själva verket var hans.
(antar att jag får nämna Anders ordvitsar här också, om så bara som en parentes.)

Allmänt pack:
Den tjocka bruden i koooort kjol på restaurangen vid havet. Eeeeeewh!
Simons punkarpolare. Seriöst, hur fan kan man försöka resa ett tält när a) man är för full för att stå på sina fötter och b) ens polare ligger insvept i tältduken och försöker sova?
Falufolket. ”Du var en sådan där jude som sprang runt och sade Sieg heil hela tiden”. Eeh, o-keeej...
Punkarfolket som spelade samma djävla band om och om igen hela nätterna. (seriöst, om någon ens NÄMNER den där djävla runka balle-låten för mig får jag tokryck!)
Killen som föll på mig så att jag tappade nästan all min pasta och nästan hela min läsk på marken när jag var dödshungrig och törstig som fan. (Men tusen tack Björn, för att du lyckades charma pastatjejen så att jag fick nytt! Tack som fan!)

Hemresan gick bra. Sov nästan hela bussturen, och somnade ganska snabbt på båten också. Blev uppringd av Björn två gånger vid kvart i tre och tre när jag kommit hem, efter att ha skickat ett sms där jag skrev att jag nyss kommit hem. Social kille, ne?
Trött nu. Skall gå och duscha och sedan äta mat och packa. Eller nja, äta först. Ich habe Hunger.
Svarar på alla de trettio gästboksinläggen och de fem mailen ikväll, när jag kommit hem från jobbet.

Anders, Simon, Björn, Ingrid, Lina, Markus, Anton:
TACK SOM FAN :)

\A/ Wisbyhooden 4 R34L.

Sorgen är en ensam fågel (2004)

Ny kategori, här publiceras gamla dagboksinlägg av allehanda karaktär.


Rubrik: Sorgen är en ensam fågel.
Daterat: 2004-05-29 22:29:00

22:24

...och det jag inte förstår är varför han måste vara så djävla vacker? Såg honom idag. Jag saknar honom. Vill inte att det skall vara såhär, vill krypa in i hans varma famn igen. Jag är inget bra på att vara singel, jag måste ha någon att kramas med.
Det högg till i mig när jag såg honom. Fan. Tror att han såg mig också, men jag vet inte. Var ledsen förut, men det känns bättre nu. Nu har jag mitt syprojekt att försöka koncentrera mig på. Måste hålla tankarna stilla, försöka att inte bli överraskad av dem (men de ligger och väntar, och när jag minst anar trycker de ner mig under ytan så att jag inte får luft).

Jag vill prata ut med någon. Ha någon som erbjuder sig att verkligen lyssna, låta mig berätta allt jag behöver få av mitt hjärta. Någon som sitter stilla och håller min hand, och som håller om mig när tårarna kommer. (för de kommer att komma)

Det är för mycket känslor på en gång. Jag klarar inte av att reda ut det, jag är så förvirrad. I ena sekunden känner jag mig fri och närmast lycklig, i nästa är jag oh så ensam och förtvivlan sköljer över mig. Om jag bara kunde radera bort honom helt, så att jag slipper sakna.

Does he like to go to dark and scary places?

Ätit pannkakor. Nu är jag Knubbdäck 4 real. Nå, mat är bra och gör mig glad. Nu skall jag in i min kära dusch tänkte jag. Sedan skall jag nog bädda ner mig och läsa vidare i Dragonlance, som jag nu ikväll äntligen kom igång med igen. Det har varit lite segt på den fronten den senaste tiden; istället har jag läst manga och en bok jag lånade av Caroline (eller var du seriös med att jag fick den? o_O); En berättelse om Kärlek. Det är en helt underbar bok som jag läste när jag var yngre. Jag borde skaffa upp mig på mina andra favoritböcker från den tiden... Breven inifrån, Hjärtans Fröjd och En Häxa på Halsen. Och så gillade jag böckerna om den fattiga flickan Miranda. Vad mycket jag läste när jag var yngre - vad lite jag läser nu! Nu har jag har en så fin bokhylla och så mycket ledig tid om eftermiddagarna är det konstigt att jag läser så lite. Jag får försöka rycka upp mig igen, tror jag minsann. Böcker är ju min själ <3
När jag är klar med Dragonlance skall jag läsa en Stephen King-bok jag hittade på Lagerhaus; Cell. Oh, Stephen, du klär min kärlek i ord. (för inget är någonsin vackrare än Det, inget är vackrare än Nona, inget är vackrare än Jurtjyrkogården, inget är vackrare än det han skapar).

Andra bloggar om: , , &

OPAKARKAT ffs!

Men, men... men... kom igen, nu! Vad är det här för bullshit?! Hur kan hon ens föreslå att någon skall bestämma över språket?

 • "de som drabbas eller hör något förbjudet ord ska anmäla den som sa det. Men det ska inte behöva gå till domstol. Böter eller en offentlig reprimand bör räcka tycker jag."

Välkommen till vår nya naziststat!
Var inte skvallersystemet illa nog i gamla nazi-Tyskland? Vill vi verkligen ha det så här i Sverige också?

På universitetet har vi diskuterat "Vem äger svenska språket?" i samband med att SAOL släpptes i en ny utgåva. Och vi kom fram till: Ingen, och alla. Ingen kan bestämma över någon annans språk.
Att plötsligt tycka att det skall vara lag på att föra ett vettigt språk människor emellan är INTE rätt lösning. Det finns andra sätt att tampas med problemet, att anmäla att någon sagt "kukhuvud" är inte rätt sätt.

 • "Jag vill också att det ska vara förbjudet att använda de här könsorden på andra språk."

Ah. Så om hon hör någon säga plashnak, opakarkat eller opagaddur så är det också förbjudet? Slå ett slag för yttrandefriheten! ...om det blir någon namnlista mot detta är jag lugnt på :P

KUKHUVUD, är allt jag har att tillägga.Andra bloggar om: , , , ,
, ,
, &  

If you're scared; beware

Sådär. Nu har jag varit duktig och knallat till macken. Nu har jag två stora, tjocka böcker stående bredvid här, på min skolbokshylla (som snart är full!) Skall bläddra lite i den ena sedan, tänkte jag. "Språkets enhet och Mångfald", den verkar intressant och enligt Marit rekommenderas den varmt för oss språkintresserade. Goodie! Jag vill gärna ha bra böcker att läsa för att fördjupa mig i min kära svenska.

Imorgon skall vi återigen gå igenom ordklasser, samt fördjupa oss i nominalfraser. NP, som det heter i Marits värld. Skall höra efter med Lotta när vi skall göra vårt grupparbete också, jag funderade på onsdag. Hon har gruppredovisning först, så skulle jag kunna möta upp henne på UC eller SoLcentrum efteråt. Då får jag lite sovmorgon också <3 Måste höra med Viktor om vi skulle umgås imorgon eller inte också...

Jag är allvarligt talat nöjd med draperiet! Det blev lite mer hemtrevligt här när det skärmade av hallen lite. Funderar på att skaffa en sänghimmel eller ett draperi att sätta om sängen, för att skärma av den mer från resten av rummet.

Jag vill måla om, också. Minst en fondvägg, helst hela rummet. Lila, rosa, grönt, brunt, annan blå kulör, orange, gul... De flesta färgerna skulle fungera. Annars skulle det vara koolt med en svart fondvägg vid sängen. Eller typ, måla precis där sängen står; hela den bredden som är huvudänden, och hela den längan som är sänglängden. Det hade också varit tufft. Visserligen: Vill jag någon gång möblera om ser det skumt ut. Bättre med en hel fondvägg isf. Undrar hur mycket färg kostar... Det hade ju ägt att få fixa till här hemma lite mer, för att göra det mer ...Jag.

Sleep tight


She is the night

Kiiri är 40! Jag behöver 30 guld, sedan har jag min pållehäst. Jag har två saker i AH, men de får jag MAX tre guld för. Så... 27 guld, någon? *ler sött*

Nu är jag hungrig, men jag har inget hemma. Skall gå till macken och hämta mitt Bokuspaket. Funderar på att steka pannkakor ikväll. Jag har två ägg, det borde ju räcka... Då kanske jag till och med kan dukta mig lite och diska? Det hade varit bra, onekligen.

Det blev jättefint med mitt döskalledraperi från Lagerhaus! Skall hänga upp de svarta spetsgardinerna sedan, och bädda om sängen med helt svarta lakan; goff goff goff!

Peppar peppar, men det verkar som att jag kanske trots allt har tvåtusen spänn att äta mat för den här månaden. I så fall klarar jag mig. Skall kika på mitt konto igen om några dagar, kanske är det någon räkning som dröjer lite med betalningen...

Eep, hungrig mage, trött Zombie. Mack nu. Tjipp!

For you, for you I'm bleeding

Ge mig kärlek. Ge mig ömhet. Ge mig någon att ödsla min evighet av känslor på. Ge mig någon som gör mig till en bättre person, som lär mig dela med mig av mig själv och som låter mig se hur världen borde se ut.

Ge mig någon som kan viska rara ord i mitt öra när jag skall sova, någon som håller om mig när jag är liten och som värmer min rygg när jag har så ont att jag vill kräkas. Någon som alltid finns där, för värme och stöd, och någon som jag kan visa allt jag är för.


Att undkomma Jörmungands käftar

Ja, just ja. Dagens experiment var att se hurpass bra en bh i storlek 65F satt på mig, och jag kan kattnöjt konstatera att den satt alldeles utmärkt! Men snälla, kära, söta. Hur skall jag nu lyckas hitta bh:ar i DEN storleken? Expediten i affären jag köpte den i sade att de skulle få in fler under våren, och att prislappen skulle ligga på runt 149:-. Om det stämmer är jag nöjd och glad, för då innebär det att jag kommer att ha råd att köpa ett par till. Mrrr. Jag gillar underkläder!

Nå, i vilket fall som: Nu är det dags att betala räkningar. Jag har inga pengar kvar efter det, jag har räknat fel. I värsta fall får jag be pappa sätta över mer deg åt mig, för annars har jag inte råd med mat den här månaden. Oj.

I turned into a Martian

Redovisningen var en total kaosartad upplevelse. Jag var nära att somna, ramlade nästan omkull och läste helt och hållet innantill, utan någon som helst kontakt med publiken. Hade ingen aning om vad jag babblade om, läste fel och blev bara rödare och rödare. Sedan satt jag nerhukad på min stol och låtsades om att det regnade. Men det regnar inte alls! Vi har jättehärligt vårväder idag! Solen skiner som aldrig förr, och det är nästan sex grader varmt. Lite halvkyligt, men oh så vackert! :)

Det blev ingen lunch med Lotta, det blev fika med Lotta istället. Sedan lurade hon in mig på Lagerhaus, så nu har jag ett draperi jag skall sätta i dörren mellan hallen och storrummet, samt kakeldekor i form av blå och svarta döskallar att ha i badrummet.

Nu skall jag betala räkningar, och sedan skall jag levla Kiiri. Jag har 80 guld. Jag behöver "bara" trettio till... Suck.

Bruiser

Jag är mer stressad över den här redovisningen än jag trott; hela natten har jag vridit mig i märkliga drömmar...

Jag skulle färga håret, för jag var inte nöjd med den färgning jag gjorde häromdagen. När klockan var tjugo över tio insåg jag att lektionen började tio, och fick panik. Så jag sprang till Kävlinge Kommuncenter och pratade med Eva, för hon hade koll på Marits schema. En av killarna från gruppen var där också, och han var ledsen för en av hans vänner från USA hade tagit livet av sig. Vi pratade lite, han och jag, och sedan skulle jag rusa vidare för att hinna till skolan inte allt för sent. Min cykel fungerade inte, så jag sprang över vägen vid Östergravar, då det kom en massa människor (well, två-tre stycken) som var ute efter att fånga mig. Jag flög upp i luften för att undkomma, en kvinna greppade om min fotled och drog ner mig, men jag sparkade till henne, satte mig på en lyktstolpe och sedan var jag i skolan. Lisa och Lotta mötte mig vid cykelstället och berättade hur långt de kommit i sin genomgång, och så var vi i klassrummet. Jag var jättenervös att vi skulle vara de som började prata på en gång, men Magnus och Markus ville upp före oss så då hann jag förbereda lite till.

Och sedan vaknade jag, i ren stress över det hela. Jag har vaknat till flera gånger under natten, och inte alls sovit bra. Usch.

Zombie, Zombie - Hey, hey, hey!

Jag gjorde en ny header. Yaaay! Mer zombiebilder! ...alltså, bilder på Zombie.

I'll see you at the Killing Fields

Nu skall jag gå till sängs. Jag känner mig kryare nu än tidigare, men vet inte om jag är frisk eller om det bara är bättre just NU. Jag är sleepy dock, så sova gör nog saker och ting bättre. Imorgon skall jag gå upp senast halv åtta, och så måste jag hitta mitt åkkort, mitt bankkort samt komma ihåg att packa alla mina saker. Om jag hinner så skall jag glida förbi bankomaten och ta ut pengar så att jag har råd att luncha imorgon, annars får jag säkert låna av Lotta.

På onsdag är jag ledig, och i helgen har jag två trevliga människor jag skall umgås med! Både Simon och Caroline! Beroende på omständigheterna så skall jag kanske se på Heroes med Viktor på tisdag också. Annars skall jag spela WoW tills fingrarna blöder ^_^ 

Imorgon skall jag diska och betala räkningar. Det sistnämnda är ett stort MÅSTE, för annars har jag problem. Jag skall nog även börja kika på vad jag skall packa med mig till Paris, samt beställa tvättid i god tid så att jag har mängder av nytvättade kläder att ta med dit. Skall fundera ut hur mycket pengar jag vill ha med att shoppa för också, så att pappa kan sätta över dem tillsammans med nästa månads räkningspengar. Wohoo, shopping i Paris!

Well, godnatt på er.The Monster Mash

DedikationNo longer am I in need of you to hold my hand when the monsters call on me.
I've got others now.


I don't have to talk to you, do I? I can just ...feel

Med en timme kvar till level 40 gav jag upp för kvällen. Min nacke värker, och jag är trött och fortfarande en aning disorienterad sedan jag halvsov förut.

Installerade Photoshop, försökte göra något vettigt, men trots att jag har en massa smarta idéer i skallen lyckas jag inte få dem på pränt, so to say. Jag får filosofera vidare lite över det där, se ifall jag kan komma på någon bra lösning. Har tappat bort min bildskiva också, hade gärna haft den tillgänglig i detta nu. Suck.

Jag gick aldrig till macken. Jag stekte min omelett istället, och nu äter jag äpple och dricker vatten och undrar över var jag har lagt min gråa kjol. Jag har en gråsvart tröja jag tänkte ha imorgon, och då ville jag matcha med en grå kjol... Nåja, jag har en garderob full av möjligheter, jag skall nog finna på råd. Det blir kanske svarta jeans till istället.

Imorgon skall jag luncha med Lotta.

Words can't describe

Jag mår nog aldrig så bra som när jag duschar. Jag älskar varmvatten och känslan av att bli ren. Är jag deprimerad rinner sorgerna ner i avloppet. Är jag sjuk inbillar jag mig hur bacillerna fräts bort av det ångande varma vattnet och är jag trött blir jag piggare och mer alert av att bli lite blöt ett tag.
Duscha är min gud.

I'm just as human as a human can be

Har sovit en timme. Vet inte om det var bra, jag har drömt förvirrade drömmar och inbillat mig att jag var vaken fast jag sov, och har därmed stressat upp mig över alla de saker som skett i drömmen. Konversationer på msn och i WoW, musik som spelas på för hög volym och folk som skriker på mig att jag måste vakna. Well, nu är jag vaken, men till ingen vidare nytta.

Skall klä på mig och ta mig till macken och köpa något ätbart. Bröd eller något. Jag orkar inte laga mat, men jag tror att jag skulle bli lite piggare om jag äter något och sedan duschar. Macken ligger närmre än Coop, så det känns bättre att snedda dit. Då är jag hemma efter en kvart igen, liksom. Det tar typ tolv minuter max att gå fram och tillbaka, och är det ingen kö så är det bara handlandet i sig som tar tid.

Jag vill så gärna stanna hemma imorgon, men det går inte alls. Jag skall maila Marit, och se vad hon säger, men jag tror inte att det går att fixa på något vänster. Jag tycker inte om att dras ut i kylan och att springa runt och stressa när jag är sjuk, då vill jag bara ligga ner, läsa, sova, se på tv och äta lite då och då.

...typ precis överallt tjatas det om Stureplan. Varför?

I collect the heads of little girls and put them on my wallJag har ont i huvudet, är varm och halsen är torr. Jag undrar om jag är på väg att bli sjuk? Jag hoppas inte - det här ämnet är tillräckligt klurigt även utan att jag blir sängliggande och missar föreläsningar. Allmänt missnöje.

Fick mail från Lisa. Hon har gjort ett bra handout inför morgondagens lektion. Jag har fortfarande inte orkat titta på texten, och ju sämre jag mår desto mindre lust har jag med det. Funderar på att kanske sova någon timme, och se ifall jag mår bättre sedan. Min panna är ganska varm... Är jag sjuk imorgon så får jag åka in, se till att vi får redovisa först och sedan åka hem igen. Jag skulle kanske luncha med Lotta, men sängliggande pga. feber får gå före.

Jag behöver gå till macken och köpa något att äta också... Äsch, skall sova en timme eller två så får vi se hur jag mår sedan.

Come a little bit closerDet bryning var, och slimiga tovar
i styckern gynde och norrade.
Smändiga var alla borogovar,
och vilna rator skrorrade.

"För Tjatterskott se upp, min son,
för tand som biter, klo så vass!
Sky jubjubfågeln, fly ifrån
den vilskna banderryckens tass!"

Han tog sitt stunga svärd i hand
och irrade och snubblade.
Så kom han till ett tamtamträd
och stod en stund och grubblade.

Och bäst han stod där, ljöd ett skrak,
och Tjatterskott med blick i brand
kom frustrande med väldigt brak
och visade varenda tand.

Ett, två! Ett, två! Och in och ut
han stack sitt stunga svärd.
Och Tjatterskottets huvud tog
han med till hemmets härd.

"Du Tjatterskott har fällt, min son!
Kom i min famn, mitt hjärtlingsgryn!
O sköna dag! Hurra! Hurra!"
han jublade mot skyn.

Det bryning var, och slimiga tovar
i styckern gynde och norrade.
Smändiga var alla borogovar,
och vilna rator skrorrade.


Our true selves

eyecandy
Allas vår favoritonding! Vem vill INTE ha Gary Oldman bredvid sig när man vaknar på morgonen? Jag har inte sett honom i en enda roll där han varit en besvikelse. Han är snygg, smart, har läcker röst and all that. Så. Dagens ögongodis...


Gary Oldman

video
En ...eh... annorlunda musikvideo. De flesta av er kanske redan har sett den här, men vad är livet om inte en ständig repris? Så. De har tagit en massa skumma klipp från He-Man och gjort en ...fin... video... eh... ja, exakt. Anyhoo; någonstans på mitten dyker Skeletor upp och mjäkar fram ett "Nyaa!" och är allmänt kul, så om inte annat kan ni ju skratta lite åt honom! :)
Life, it seems, will fade away

Jag gillar inte Astrid Lindgrens sagor.
När jag var liten tyckte jag att de var bra, och mamma älskar alla filmer/serier (I alla fall Saltkråkan och Emil) så varje gång de har gått på tv har man ju sett på dem med henne. Men ...jag var aldrig särskilt förtjust i det. Jag stod ut med det, men numera tycker jag bara att det är så falskt allting. Jag vet, hennes sagor är riktade till barn och inte till vuxna, men majoriteten av svenska folket verkar ju vara av den uppfattningen att det hon skrivit är BRA, och det kan jag inte alls hålla med om.
 • Karlsson på Taket: Gav mig mardrömmar! Vilken otroligt äcklig liten karl! Ingen respekt för någon, dryg och otrevlig, och gör mig helt totalt förbannad bara jag tänker på honom. Ingen av karaktärerna i den sagan är överhuvudtaget något att hänga i taklampan, jag avskyr dem allihop.
 • Pippi Långstrump: Liten anarkist. Ingen respekt för auktoriteter, vill ha allt på sitt sätt och är bara dryg och djävlig i grunden. Alla vuxna karaktärer är dumma (=korkade) och alla barn är bäst i världen? Na-aw. Inte ens ett barn kan väl tycka att det är en bra förebild?
 • Vi på Saltkråkan: ...varför är alla så djävla dryga?!
 • Alla vi barn i Bullerbyn: Okej, den här är lite charmigare. Men fortfarande inte bra.
 • Ronja Rövardotter: ...men orka komma med utläggningar om ALLA sagor. Samma här: folk är dryga och dumma, karaktärerna är sega och blä. Skådespelarna i filmatiseringen gör det dock bra, och det är fint fotografi.
I vilket fall som helst. När jag var liten ville jag hellre läsa sagor om prinsessor, se på barnprogram som typ Täppas och Trasdockorna (men inte Pippi Pelikan, det gav mig ångest), och inte alls Astrid Lindgren. Det var liksom bara en sådan där sak som förväntades av en: Man skall tycka om Astrid Lindgren.

Första gången i hela mitt liv som jag såg en mus (=råttsorten, inte organet) så blev jag jätterädd, började gråta och ställde mig på en pall - för det var det som förväntades av en. Tv, serier, filmer; varhelst ett råttväsen dök upp blev kvinnorna skräckslagna och ställde sig på stolar och skrek och viftade med kvastar, så det var ju uppenbarligen så man skulle göra?

Någonstans på vägen lärde jag mig att sålla. De här sakerna skall man göra, de här är valfria. Man skall säga tack när folk är vänliga mot en, man skall säga hejdå innan man lägger på luren, och man skall vara artig och vänta tills folk säger varsågod innan man tar för sig. (just den där varsågod-delen har jag haft problem med; ibland säger folk inget, utan stirrar på en tills man vågar ta för sig. jag tycker att det är jättehemskt, jag vill ha bekräftelse innan jag börjar ta för mig av saker och ting.) Däremot behöver du inte alls vara rädd för möss, du kan lyssna på vilken musik du vill, du får klä dig i de kläder just DU tycker är snygga och du får lov att tacka nej om det är något du inte vill ha.

Folk diskuterar könsroller. Alla skall ha lika rätt! Kvinnan är lika mycket värd som mannen! ...självklarheter. Och samtidigt tar folk avstånd från sina egna uttalanden: "Du skall ha rätt att göra vad du vill!", men vill man följa könsroller gör man fel. "Kvinnor bestämmer själva över sina kroppar!", men de kvinnor som viker ut sig säljer sig och böjer sig för massan. Är det bara jag som ser paradoxen?

Jag själv är så komplex: Samtidigt som jag tycker att det är helt upp till var och en om de vill vika ut sig nakna i herrtidningar, så tycker jag innerst inne att de gör fel. Å andra sidan har jag aldrig påstått att jag är rationell eller särskilt politiskt korrekt. Men jag måste få understryka: jag tycker seriöst att de får lov att vika ut sig. Jag skulle aldrig säga till någon som sade till mig "min dröm är att bli utvikningsflicka" att "hörredu, tvätta ur skiten ur hjärnan, du skall bli politiker!" eller något. Folk har, i min värld och uppfattning, helt fria tyglar. De får rida vart de vill, vara hur de vill, och göra som de vill. Så länge ingen stör mig så är jag cool med allt. Sedan tänker jag ändå ha åsikter, för det är min rättighet. Om alla andra får tänka hur de vill måste jag ju få tänka som jag vill?

När jag var liten ville jag också bli utvikningsflicka. Jag tyckte att det verkade jättetufft: Alla som såg en tyckte ju att man var jättesnygg, och man tjänade pengar. Och så var det ju den där farliga viljan att vilja beundras; åtrås. Den viljan ligger ju kvar, men jag försöker kväsa den. Hålla den i schack, strama åt tyglarna. Jag vill inte rida åt det hållet ännu.
Nu är jag äldre, och jag vill inte alls vika ut mig längre. Jag vill bli hemmafru. Jag vill följa könsrollerna: Jag vill ha ett hem att städa, en man att pyssla om, barn att ta hand om och någon att laga mat till. Och vissa av er kanske rynkar pannan och suckar "Nu har hon fallit offer även hon!" och tycker att jag är lurad. Men vet ni vad? Jag fyller tjugotre om två månader. Jag har haft ett helt liv på mig att tänka, och tror ni inte att jag vet att jag kan bli vad jag vill? Jag kan bli doktor, jag kan bli lärare, jag kan bli musiker, jag kan bli vad i helvete jag vill, och det jag vill bli är hemmafru. ...just nu. Kanske ändras det, jag är impulsiv och första lilla tanke som kommer farande och faller i god jord kommer att gro tills jag sprängs av en lust att ge efter för mina nycker.

Folk vill så gärna styra andra. Gör det här, säg det här, ha på dig det här, lyssna på det här, se på det här... Jag vill inte styra någon annan än mig själv. Så länge jag själv är kung över min egen borg så struntar jag i resten. Så länge jag själv avgör vad jag gör, säger, tycker, tänker, så är jag nöjd. Det är allt jag begär: Makten över mig själv. (och wohooo, för jag har den!)

Och på samma sätt har jag rätt i att RÖSTA PÅ VAD FAN JAG VILL och göra det utan att ta hänsyn till andra. Jag röstade egoistiskt, men det hade jag rätt till. Jag röstade blått, och vi vann. Och jag har rätt att inte behöva diskutera detta om jag inte vill. Folk har tjafsat med mig angående min röst, men vad är poängen? Valet är över sedan ett halvår, och om tre och ett halvt år blir det val igen och då blir det åter en gång sossestyre här i vårt regnblöta land.

...och det var dagens uttalande från den visa kinesen. Sure, det är ett otydligt och struligt inlägg, och jag har associerat vilt, men passar det inte så låt bli :P Jag ville bara få skriva av mig lite. Associativ skrift är väldigt trevligt också; börja med ett litet frö och plötsligt har du ett stormande träd utan ordentliga rötter.

Nu skall jag plugga, och sedan gå till macken och köpa kvällsgodis.

Traurig

Ligger på 60% mot level. Har 70 guld. Behöver 30 guld till. Ack! >_< Nåväl.

Nu är det meningen att jag skall vara duktig att göra skolarbete. Prepositionsobjektets vara och icke vara. Och ...jag känner mig helt nollställd. Helt sådär... well... "jag vet att jag borde, men jag orkar inte och förstår inte!!" typ. Studier på universitetsnivå; trots att det är första året är det svårare än någonsin, och jag undrar hur smart man egentligen måste vara för att klara detta? Jag ligger ju på genomgående MVG i svenska under min uppväxt, så jag trodde att det här skulle vara en kakbit, men icke. Istället ligger jag som en av de sämsta i klassen, och det är inte precis en bra boost för självförtroendet. Jag vet, jag vet; jag skall inte tänka på vad de andra kan och jämföra det med mig, eftersom de flesta ändå är äldre, har erfarenhet av universitetsstudier och hej och hå, men det är ju svårt att låta bli. Nå, varför sitta här och deppa? Det får jag inte ut något av.

Skall försöka plugga lite, och sedan se ifall jag orkar levla upp den sista biten också (några timmar i Badlands så är jag där!) och jag funderar allvarligt på att bädda ner mig i sängen och glo på film av något slag ikväll. Airheads, eller något sådant. Sött, lättillgängligt och lagom, så att jag samtidigt kan skissa på kläder, kanske brodera lite på min kofta, eller göra klart min halsduk. Och liksom bara ...stänga av omvärlden lite. Okej, omvärlden och jag är inte helt tighta just nu heller, men jag har för mycket som snurrar i knoppen för tillfället. Saker som förvirrar, saker som förundrar, saker som förskräcker.

Och helst av allt vill jag egentligen fika... Slappna av, snacka skit.

(och oh så jag behöver diska, kan jag säga. jag skulle lugnt ställa mig i en timme och diska nu bara för att få slippa skolarbetet, men det fungerar ju inte riktigt så... får se ifall jag kan motivera mig till att diska ikväll, helt enkelt, när jag har koll på prepositionsobjekt och objektliknande adverbial och skillnaden däremellan)

Nigeriabrev! (det är väl det det heter?)

My Dear
I am Mrs merre usman, the manager of bill and  exchange at the foreign remittance department Bank Of Africa.

In my  department we discoveredan  abandoned sum of US$14.5M (fourteen million five hundred thousand US dollars) in an account that belongs to one of our  foreign customer who died along with his family in the 2002 in a plane crash.

Since we got information about his death, we have  been expecting his next of  kin to come over and claim his money because we cannot release it unless  some body applies for it as next of kin or relation  to the deceased as  indicated in our banking guide lines and laws but  unfortunately we learnt   that all his supposed next of kin or relation died  alongside with him at the plane crash leaving nobody behind for the claim.

It is therefore upon this discovery that I now  decided to make this business  proposal to you and release the money to you as the next of kin or relation  to the deceased for safety and subsequent  disbursement since nobody is  coming for it and we don't want this money to go  into the bank treasury as  unclaimed bill.

The banking law and guidelines here stipulates that  if such money remained  unclaimed after four years, the money will be transferred into the bank  treasury as unclaimed fund.

The request of foreigner  as next of kin in this  business is occasioned by the fact that the customer  was a foreigner and a Burkina cannot stand as next of kin to a foreigner.

I agree that 45% of this money will be for you as  respect to the provision of a foreign account , 5% will be set aside for expenses incurred during the  business and 50% be for me.

Thereafter, I will visit your country for disbursement according to the  percentage indicated. Therefore, to enable the immediate transfer of this  fund to you as arranged, you must apply first to the  bank as relation or  next of kin of the deceased indicating your bank name, your bank account  number, your private telephone and fax number for  easy and effective communication and location where the money will be  transfer.

Upon receipt of your reply, I will send to you by  fax or email the text of  the application. I will not fail to bring to your  notice that this transaction is hitch-free and that you should not entertain any atom of fear   as all required arrangements have been made for the transfer.

You should contact me immediately as soon as you  receive this mail,Trusting to hear from you immediately.

Yours faithfully.
Mrs merre usman,

Cotton candy

[Stulen från Elinleticia]

Kontakten med min kvinnliga sida:

1) köpt en hårfön [ ]
2) sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut [x]
3) följt med som smakråd vid en shoppingrunda [x]
4) pratat känslor...nykter [x]
5) skrattat under en romantisk komedi [x]
6) berömt en person av manligt kön för sitt utseende [x]
7) ringt upp en person utan konkret syfte [x]
8) funderat på namn åt mina barn [x]
9) insett storheten hos barbra streisand [ ]
10) lyssnat på en skiva främst för att personerna i bandet är snygga [ ]
11) druckit cosmopolitan [ ]
12) sett ett avsnitt av "sex and the city" [x]
13) sett två avsnitt av "sex and the city" [  ]
14) känt mig sugen på en kopp te [x]
15) känt glädje över att få blommor i present [x]
16) gjort någonting romantiskt på eget initiativ [x]
17) blivit arg utan anledning [ ]
18) gråtit efter 9 fyllda år [x]
19) brytt mig om hm:s val av modell [ ]
20) insett storheten i linda skugges krönikor [ ]
21) kramat en kille [x]
22) dansat [x]

Kontakten med min manliga sida:

1) ljugit om hur mycket jag har druckit [x]
2) ätit en blodig stek [ ]
3) läst en biltidning [x]
4) framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap [x]
5) styrketränat [x]
6) fortsatt prata med en person av kvinnligt kön även efter det att hon visat sig vara tråkig, enbart på grund av att hon var snygg [ ]
7) sagt att något, som var på gränsen att få mig att gråta som ett spädbarn, inte alls gjorde ont [ ]
8) tillbringat en hel dag, enbart betraktandes sport på tv [x] (inte frivilligt dock)
9) lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det [x]
10) läst en bok av jan guillou [ ]
11) läst ett nummer av slitz [x]
12) dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad [x]
13) känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza [x]
14) gått på en ulf lundell-konsert [ ]
15) använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person [x]
16) diskuterat bröst [x]
17) gjort lumpen [ ]
18) känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning [x]
19) känt mig häftig över att åka jättefort i en bil [x]
20) enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar [ ]
21) lagat någonting på egen hand [x]
22) skrikit "kom igen nu gubbar" på fotbollsplan [x]
23) tävlat i att dricka öl [ ]
24) påpekat hur otroligt bögiga westlife eller annat valfritt pojkband ser ut [x]

Kvinnliga: 14/22, manliga: 16/24


Fånig lista, men jag hade tråkigt :p

Eye for an eye

Spelat en timme nu. Tjänade ett par 4-5 guld, är halvvägs till 40. Fan. Jag behöver fortfarande minst 40 guld :( Skall äta lite nu, och kika lite på "Varför inte prepositionsobjekt?" och se ifall jag får någon klarhet i det, och sedan skall jag spela lite mer. Tidig sänggång ikväll, jag måste vara i skolan redan nio morgon så jag får ta tåget som går vid halv nio. Då behöver jag gå upp... halv åtta. T_T

Idag blir förmodligen en sådan där dålig blogg-dag, med lite bloggande och mycket spelande/pluggande. Tja, då hinner ni ju läsa ikapp lite, haha ^_^

(igår var det minusgrader och snö, idag när jag vaknde hade allt regnat bort och nu är det fyra plus, håhå jaja.)

It's some kind of love, or some kind of hate

Frrr, låt mig sjunka ner i sömn igen! Jag är helt slut, hela huvudet känns helt borta och jag har ont i halsen. Sjukdom på gång, eller bara allmänt trött? Det känns förkylt, och det får det inte vara. Vi har ju redovisning imorgon, och missar jag den måste jag redovisa om ett år istället, eller ha en egen redovisning eller något. Det går nog över när jag varit vaken ett tag...

Skall levla upp Kiiri, också! Tänkte köra WoW en timme eller så, sedan ta itu med skolarbetet, och sedan spela lite igen. Varva, så att jag inte dör på vare sig ena eller andra fronten, typ.

>_<

Good guys vs. Bad guys

När jag var liten och såg på tv så hejade jag nästan alltid mest på ondingarna. Turtles i all ära, men herregud vad jag ville att Shredder skulle vinna (jag tyckte att han var ashet redan när jag var nio år gammal); Bumbibjörnarna var väl ganska gulliga, men Hertig Torulf och Grymlingarna var ju waaaay häftigare; första gången jag såg Star Wars fastnade jag direkt för Darth Vader och hans ondingar...
Ett annat bra och målande exempel är He-Man: Vem fan föredrar He-Man framför Skeletor?!
Men vad är det med ondingar som gör dem så attraktiva? Varför vill tjejer ha bad guys framför good guys?Personligen har jag lite olika teorier på den fronten. Dels tror jag att det har med sex att göra; en kille som slåss och skrattar rått och har snygga ondingkläder MÅSTE ju helt enkelt vara bättre i sängen än en kille som plockar blommor, ler ljuvt och klär sig töntigt. Åtminstone JAG vill ju ha en karl som kan se efter mig och ta hand om mig eftersom jag gillar könsroller och eftersom jag är narkoleptiker (någon måste ju orka bära hem mig när jag somnar!). Det är väl också en sådan där sak som levt kvar sedan vi var grottmänniskor: Eftersträvan att ha den starkaste, mäktigaste. (plus att man vill ju gärna kunna säga "du, passa dig, annars hämtar jag min karl!" ...eller? ^_^)

Um... Jag kommer inte på riktigt vad fler för teorier jag hade. Kanske att det är spännande också: Good guys är ofta förutsägbara och överraskar sällan; jag behöver hela tiden få följa impulser, få förändring i min vardag och dras upp ur min trista jord. En bad guy kan ju helt plötsligt komma och snappa åt sig en och springa hem till sitt onda tillhåll eller något :)

(notera: jag syftar inte på män som slår sina kvinnor, de kan brinna i helvetet för allt vad mig anbelangar)

Uh. Jag hade säkert kunnat skriva det här inlägget mycket klarare, tydligare och med bättre formuleringar om jag inte vore så trött och disträ, så håll tillgodo med detta tills vidare; jag kanske redigerar det någon gång så att det blir bättre.

Puss på er :*

God was never on your side

Nu är min granne igång igen, och spelar musik jättehögt. Jag vet inte ens vilken av grannarna det är, så jag kan inte lämna en sur lapp i brevinkastet heller.

Kiiri är numera lvl 39 (och 14% på väg mot 40) och äger runt 60 guld. Det är femtio guld mindre än jag vill äga när jag slår över till 40... Nå, jag har AH fullt av finfina saker jag hoppas att folk köper - då får jag in ett par fem-sex guld till där också, i alla fall.Kiiri fick en fin mössa i SM! Den matchar hennes robe alldeles utmärkt, och ser inte alls så illa ut som jag först befarat.

Nu skall jag bädda ner mig och läsa lite, är planen. Imorgon skall jag göra skolarbete och grinda monster tills jag fyller 40. I vilket fall som helst; jag skall köpa alla mina nya spells (10g) innan jag bryr mig om att försöka köpa häst, är planen. Har jag klarat mig utan häst i 39 levels klarar jag mig nog en stund till. Fast oh, så jag ser fram emot att få ta screenshots på min lilla raring på sin fina skeletthest! <3

Nå, jag kommer kanske att posta mer här ikväll, men om så nu inte är fallet så passar jag på att önska er en god natt redan nu, så jag har det överstökat ^_^

Roses are grey, violets are grey, I'm dead and I'm colorblindKiiri fick en ny robe av en beundrare ^_^

IQ som en tennsoldatLilla Zombie, 19/20 år.
(ack, jag måste få tag på en kamera så att jag kan slänga upp lite aktuella bilder istället :P)

Do try to lace me tighter, lace me tighter, mother dearLilla Zombie i en för liten korsett.

Jag gillar korsetter. Jag tycker att fler personer borde klä sig i korsetter. Och att fler personer borde klä sig i RÄTT STORLEK PÅ KLÄDER, för ord kan inte beskriva hur vedervärdigt det ser ut när folk knallar runt i kläder som sitter illa på grund av att de är för små eller för stora; främst för små. Varför klär sig folk så illa? Och varför i helvete har butikerna så fruktansvärda kläder nuförtiden? Om man slösurfar i modebloggar kan man hitta oerhörda bevis på modets förfall - folk köper verkligen vad för skit som helst och slänger på sig. Jag vill vara tyrannisk diktator och tvinga folk att ha på sig vad jag tycker att de skall ha på sig. Rättning i leden! Uniformer för män och söta femtiotalsklänningar för kvinnor! Och barn skall klä sig som barn, eller i gulliga sjömansuniformer, det är vilket som. Oh, min värld skulle vara så vacker... Så perfekt... Eftersträva perfektion, som jag säger. Gör alltid ert yttersta, gör alltid ert bästa, och sluta vara så djävla mesiga och fula. Dumma människor. ...oh, jag skall nog sluta spy galla över mänskligheten i allmänhet nu, och se till att färga mina förargerliga hårrötter :P

You had me at zug-zug

Nu har jag ätit. Huvudet känns bättre. Nu skall jag nog slänga i lite hårfärg och så spela lite mer WoW. Jag borde väl diska, men varför göra nu det man kan skjuta upp tills senare? ;)

Pratar i telefon med mamma nu. Jag måste planera min packlista inför Paris-resan. Tips på saker att ta med och ställen att besöka emottages tacksamt!

Nu skall jag färga håret. Puss och snusk!

Hello SailorLilla Zombie på väg till Dekadance i Sthlm i somras.
(Foto: N)

Jag har lite huvudvärk i antågande... Skall laga lite mat nu (carbonara igen!) och se ifall jag känner mig piggare sedan. Gillar inte att ha huvudvärk, det är det sämsta. Hellre mensvärk eller ont i foten, men just knävärk och huvudvärk betackar jag mig för. Okej, helst ingen värk alls, för mensvärk gör mig kräkdålig och ryggvärk gör mig illamående i hela kroppen och ont i knäna får mig att vilja gråta, men huvudvärk tar över hela kroppen och bankar, bankar, bankar och det finns inget sätt att få bort det eftersom piller aldrig fungerar.

Men i vilket fall som. Laga mat, och sedan se om det blir bättre.

Efter maten skall jag se ifall jag kan hitta en ny grupp att göra SM med; Jag var i ett helt värdelöst party och lyckades lura med mig Johan, bara för att vi båda insåg att vi var de enda med hjärnor i gruppen. En av dem tog Need på allt. Johan frågade om han verkligen behövde allt, och han svarade "eh, you could say my merchant needs it lol" och vi sade åt honom att dö. En av dem sprang iväg och drog aggro på typ tjugo monster på en gång, så plötsligt stod vi alla utan mana (vi var fem mana users i gruppen >_<) och försökte slå ihjäl dem med melee weapons. Ninjan i gruppen skrek OOM hela tiden, trodde han verkligen att han fick mana bara för att han en gång var tionde sekund påpekade att han var out of it? Sedan ninjalootade han bossen varpå vi snabbt som fan kickade honom, bad honom dra åt helvete och svartlistade honom. Så nu är jag sur. Jag hatar ninjalooters och korkade spelare som inte alls kan bete sig som folk. FU!

Nu skall jag öppna balkongdörren och släppa in lite kylig kvällsluft i min varma lägenhet. Sedan skall jag tända alla mina ljus igen. Men först äta, och läsa Dragonlance. När jag är klar med den skall jag läsa min nya bok av Stephen King!

Voodoo Magic

Jag blir gaaalen! När jag lugnt sneddade över övergångsstället utanför affären gick båda handtagen på plastkassen simultant sönder, och alla mina äpplen for ur. Ingen bil i sikte, som tur var, så jag greppade tag om frukten och gick sedan med kassen i famnen hem, som om den vore en baby.

Däcka Lasse stod inte kvar idag, tyvärr. Får se ifall jag kan fixa till de jättesuddiga och otydliga bilderna jag tog igår när jag får igång mitt Photoshop igen, tills dess får ni överleva med Makillen.

Nu har jag tagit hem en massa nya Addons till WoW, så nu skall jag äta upp mitt äpple (mmm, Pink Lady) och spela som en liten judobäver :)

I think from hell they came

Den här killen är vad man kallar en "internetkändis", för i stort sett alla har väl någongång sett de här bilderna? Det är fult något så inihelvete, men samtidigt är det väldigt roligt och han verkar ju glad. Uppenbarligen tycker han att MR. COOL ICE är det bästa i världen att ha över hela sin torso! Antidreggel, men rart. (se för övrigt killen i högra hörnet på den övre bilden; han verar tycka att MR. COOL ICE är knäpp i skallen :D)

Virus

eyecandy
En man som är klart underskattad (av ganska uppenbara skäl, förvissor) på ögongodisfronten är helt klart Steve Buscemi. Okej, han är kanske inte så drattans snygg, men ...han har en viss charm ändå, skulle jag vilja påstå.Steve Buscemi (Airheads)

video
Goff goff goff, Marilyn Manson gjorde en darkness-cover på Eurythmics gamla dänga Sweet Dreams, och gjorde det till och med bra! Jag gillar i alla fall även den här versionen av låten, och tycker samtidigt att originalet är minst lika bra! (Hm, hade jag inte Eurythmics-versionen som video för ett tag sedan?)
Nidhögg

Så var serien utläst. Aw! Jag hatar att läsa ut serier, det blir så tomt. Jag är inget bra på avsked. Nåväl, slutet var helt underbart och nu skall jag istället koncentrera mig på att levla Kiiri så har jag något att keep my thoughts on :)

Glider runt i pyjamas, osminkad och med en duk på huvudet eftersom jag inte orkar göra något av håret som stod rätt upp när jag vaknade. Skall nog duscha innan jag spelar WoW, så hinner håret torka i lugn och ro innan jag skall gå till affären. Tänkte gå ut vid fyra, eller något, då borde det vara tillräckligt ljust för att jag skall kunna ta kort om bilen står kvar! Oh, jag är så smart.

I still want you more and more

Kiiri, my love, är halvvägs till 39 nu. Bra! Nu skall jag äta och duscha, så att jag kan färga håret ikväll. Lägenheten ser lite trevligare ut, men jag får städa den på allvar imorgon eller i veckan eller något.

Funderar på om jag faktiskt skall orka flobba fläskfilé ikväll, eller om jag skall klara mig på bara omelett. Omelett... Mrrr, det är gott :)

Stora Gumman verkar ha skärpt sig nu! Så länge jag struntar i att köra vissa program jag egentligen klarar mig utan så är det ingen fara. Det är bra, jag oroade mig lite över att hennes pms skulle störa mitt WoW-spelande, men so far so good! (peppar peppar) Stör mig dock ändå på att det skall krångla och ha sig. Ack, vad jag inte gillar Windows. Nåväl, varför klaga när man kan äta macka till lunch, läsa From Far Away och njuta av solskenet? Och av ledigheten! Imorgon måste jag visserligen försöka komma på något bra att säga om argumenteringen i texten om prepositionsobjekt (suck!) men idag kan jag göra vadhelst jag vill. Det kan jag egentligen imorgon också, men då måste jag dödsjobba på måndag morgon för att vara klar vid nio när vi skall ses i skolan, så...

Nu blir det lunch istället.

Suddenly you realize your lover was a zombie

...hahaha, förresten: när jag skulle städa ur sängen sängen igår (flytta alla mina tusen stora kuddar) så råkade jag sopa till mig själv och samtidigt riva upp ett litet skärsår på läppen! Så nu har jag ett halv centimeter stort rivsår som svider och klagar. Hur skicklig är man inte om man lyckas skada sig själv så?

Fler skumma skador:
 • När jag skulle dra isär två djupfrysta panerade rödspättor som fryst fast i varandra råkade jag dra den ena längs handleden. Det var ungefär som att sandpappra handleden. Jag har fortfarande ett svagt ärr efter den episoden.
 • Jag råkade lägga armen på kaffebryggaren på jobbet. Kaffebryggaren hade stått på i tretton timmar den dagen. Jag har numera ett L-format brännärr på armen.
 • När vi var på Kastaria 2005 ville jag såga ved mitt i natten när jag hade tråkigt. Det slutade med tre stygn i vänster pekfinger på Karlskoga sjukhus. Och yeah, jag har fortfarande ärr efter det :P
 • När jag var yngre och bodde hemma och pratade i telefon brukade jag alltid göra dumma saker som hoppa i sängen (resultat: jag slog huvudet i väggen eller föll ur sängen) samt stoppa handen i fläkten för att se vad som händer. (resultat: d'uh)
 • Jag har i stort sett alltid en massa blåmärken jag inte har en aning om varifrån de kommer. Just nu har jag mängder på benen, men jag kan inte alls minnas att jag har slagit mig. Håhå, jaja.
Nu skall jag städa. Pray att jag klarar det utan att skada mig mer :P

Dansa, min dockaEn gång var Lilla Zombie sjutton och supersöt.
Det där är mina studentkläder :)
(foto: Zzucken)

Lilla Zombie, dagen efter balen, i sin balklänning
(foto: Zzucken)


Thy sister thee crimson wed

Idag borde jag verkligen städa här hemma. I alla fall storrummet, liksom. Dock vill jag hellre spela WoW eller läsa klart From Far Away... Fast att städa borde ta max en timme, det är mest kläder och sådant som ligger utslängt över allt. Oh, det hade varit så mycket skönare, samt enklare att koppla av, om jag hade städat omkring mig när jag spelar. Skall försöka städa lite när jag postat det här, då. :)

Väldigt trött, vill sova mer. Dock vill jag inte offra hela dagen; det är bättre om jag försöker komma i säng i tid ikväll istället!
Måste ladda min iPod, eftersom jag hade igång den hela natten i stort sett.

Är inte helt klar i knoppen än. Ack, vad jag känner missnöje med att vara nyvaken. Och mitt huvud är helt mystiskt, det känns som att hjärnan sakta lindas in, varv efter varv, i sockervadd. Well, that will make it more tasty when it's time to eat it! :P

Yawn.

I eat nails for breakfast, and then I spit it all out againLilla Zombie innan personalfest i november 2005.
(Foto: Zzucken)

Quite the treasure chest, y'arrrrDen här klänningen måste jag sy klart.
Den är sjukt snygg, jag är nöjd med mönsterpassningen framtill ^_^


Doch, was soll der Teufel im Paradies?

Nu är det dags för Lilla Zombie att näcka och krypa ner under täcket. Jag är på bok 11 nu, planen är att bli klar med den och börja kika i bok 12 innan jag somnar. Fast jag lär ju somna med boken i högsta hugg ^_^

Imorgon skall jag spela WoW och se ifall jag kan få upp Kiiri till 39. Kanske kan hitta någon SM-run att hänga med i... Ahyeah, det blir sweet. Skall även se till att gå till affären medan det är ljust ute så att jag kan ta ett nytt kort på Däcka Lasse, så håll tummarna att bilen står kvar! (det blir ju en så totalt annan innebörd av det hela så det är rent löjligt kul ^_^)

Jag skall nog färga håret imorgon, också. Det skiftar från blont invid rötterna till lila-röd-svart utåt topparna. Och på skalpen baktill är det typ ljusbrunt. Mitt hår är grymt konstigt och färgen ramlar verkligen ur helt olika på de olika delarna av skallen. Luggdelen, till exempel, är fortfarande nästan svart. Skumt.

Jag är glad över det faktum att jag inte längre stressar över obokade helger. Innan jul blev jag deprimerad och kände mig övergiven om jag inte hade planer inför helgen, men nu känns det inte alls fel. Jag känner mig väl till mods och trivs med att ha ett par dagar helt för mig själv. Jag har ingen jag känner ett behov av att få ständig bekräftelse från heller, och det bådar bara gott!
Nästa helg skulle jag kanske leka med Simon. Han är i Tyskland just nu, så jag skall höra av mig till honom i veckan, tänkte jag.

Jag vill äta mer carbonara! :D
Om jag orkar och har tid skall jag imorgon dela med mig av ytterligare ett trevligt recept åt er. Se till att laga all god mat jag tipsar er om nu också <3

In the land of blind the one-eyed is king

-He said his sword was stolen?
-And clothes were all torn? He couldn't be much of a warrior!
-Maybe he was outnumbered.
-But have we ever had a robbery around here?
-I heard he was a young man.
-They say one of them is a girl.
-Who are those three?
-Maybe he ...lied about being robbed...
-What?
-Maybe they fell into the swamp and lost everything.
-That only happens to idiots!
-It makes sense, though. Maybe he lied about the robbery because he didn't want to look stupid.
-Oh yeah, that's right. There's a stinky swamp over there.
-Right. The smell sticks to you.
-So maybe he fell into the swamp.
-Judging from the way he runs, his friends must be clumsy too.
-You're a good guesser, old lady.
-Yeah, I think she's right.
-Let's go see those idiots. *chuckle*


Oooh, gossipy bybor! De är så rara, och hittar på en massa skumma teorier gällande Noriko och Izark! :D Ovanstående dialog är mellan flertalet parter, och inte bara mellan två. De står i ett litet gäng som blir större och större ju fler nyfikna som anländer ^_^ Så sött! <3

You were my victim, not my friend

The night cuts through her skin
And your heart starts beating faster
You feel the pressure within
As you look into her eyes


From Far Away
är så underbart gullig att jag piper förtjust flera gånger om i varje volym. Amanda vet vad jag talar om ^_^ Jag skall just påbörja bok 8. Då har jag sedan bara 6 böcker kvar, ack och ve! Nåväl. Nu har jag flertalet kompletta uppsättningar manga:
 • Maison Ikkoku
 • Othello
 • From Far Away
 • Pita-ten
Well, exsqueeze me for liking manga, då ;)

Stora Gumman har kukat ur lite smått och hackar och har sig, så jag gav upp att försöka lyssna på musik via henne. Min iPod får agera musikspelare just nu. Förstår inte alls varför Stora Gumman beter sig som hon gör, men jag har för mig att Lilla Tösen betett sig liknande någongång. Då räckte det med omstart, men trots att jag startat om Stora Gumman vill hon inte sluta hacka. Om någon som läser detta är en hejare på datorer och deras moodswings så är jag idel öra om ni har något bra tips på hur jag kan få henne att sluta bitcha mot mig!

...jag vill lyssna på Kraftwerk. När jag gick i åttan fick jag ett band med Kraftwerk av en söt kille i min klass. Det var trevligt. Jag gillar söta killar och musik i kombination med varandra! En gång i ettan på gymnasiet sjöng en kille för mig i en korridor när jag försökte komma på titeln på en DLK-låt jag nyligen hört för första gången. (När Kristoffer spelar Flipperspel) Det var rart :)

Nu skall jag läsa vidare. ^^Izark och Noriko
Vad då sötaste kärleksparet? (^_^) <3


They beat us down in a fucking parkinglot

eyecandy
Idag slår vi på stort och har mer eller mindre hela sex babes. Okej, alla är inte lika heta (hetast är basisten, Oliver Riedel, han som står i mitten på bakre raden, och Till Lindemann i mitten på främre är het han också)... Okej, så egentligen är de bara TVÅ, men i vilket fall som: Sex snubbar på bilden!Rammstein

video
Som video idag kör vi vidare på det elektroniska soundet! Här är en halvfärdig amatörvideo till Grendels låt Soilbleed, men låten är grym och militärer är ALDRIG fel, gawddammit.Andra bloggar om: , , ,
, , , och

A kind of poetry

Två roliga språkfel upptäckte jag nu på min lilla vandring till och från Coop! Det första - och roligaste! - är en särskrivning, stående i gigantiska bokstäver i vitt på en röd skåpbil: Däcka Lasse. Lyckligt började jag fnittra och blixtra kort med min mobilkamera (om jag lyckas installera skiten på den här datorn samt får det att fungera så skall jag provide pixx - för som vi alla vet: pics or it didn't happen)
Nästa språkfel var en stor skylt vid fiskdisken: Makillen har kommit! (har bild på detta också)

Mwihiihihihiihihihi :D Jag älskar att hitta roliga felstavningar!
[Edit:] Däcka Lasse-bilden är för mörk eftersom jag inte har någon blixt i kameran, så det går knappt att urskilja något i den. Men Makill-bilden blev bra! Skall se ifall Däcka Lasse står kvar imorgon så tar jag ett kort när det är ljust ute :)


Ode to the Monster

...jao, mina jättefina gamla jeans (köpte dem när jag var tretton) börjar bli lite vääääl slitna. Hade dem i skolan idag, och insåg efter ett tag att, eh, det är tur att jag har tjocka strumpbyxor under för annars hade jag gjort killen bakom mig i trappen väldigt glad. Nå, de är lika bekväma som alltid, så vem bryr sig? Får dock låta bli att ha dem offentligt i sommar, mer är det inte med den saken :)

För övrigt har jag snygg rumpa, så folk klagar nog inte ändå.

Sleeping BeautyLilla Zombie som Tuvstarr
(foto: Älsklilla)

Die die my darling

Jag har bestämt mig för att ändra mina planer! Det strular ju så med iTunes, och efter att ha läst lite From Far Away när jag åt så blev jag mer pepp på att läsa vidare än att fixa med datorn. Jag har ju hela livet på mig att fixa det! (fast vackrast vore ju att få det ordnat i helgen ^^) så istället skall jag dasha bort till Coop och köpa chips och dips och cola, och vara riktigt onyttig, bädda ner mig i sängen och läsa maaaaassa From Far Away! Jag är på bok fem av fjorton nu, så nog kan jag roa mig med det resten av kvällen utan problem ^_^

Är på gott humör, lyssnar på underbar musik (NP: Wolfsheim - For you I'm bleeding) och har hela lägenheten fylld av ljuvliga stearinljus! Jag älskar tända ljus, det är så fint :)

Jag postar en bejb åt er när jag kommer tillbaka från Coop, så hinner jag fundera lite på vem ni skall få dregla över idag :)

Förresten, notera att jag har bytt namn på alla mina kategorier förutom den allmänna! Kanske krånglar det till det i början om ni nu är på jakt efter något särskilt, men jag tror att det blir bra i det långa loppet. Det ser bättre ut i inläggen iaf, mer struktur på det!

DiseaseMen MOGET att det inte går att installera iTunes för att min version är "out of date, please download new program". FU! Dumma dumdummisar. Nu skall jag äta, sedan skall jag hänga läpp och försöka lösa min sticky situation. Frrr. Mage tom, mage skriker på mat. Zombiemonstermage.

Human failure

Att göra idag:
 • Installera följande program i datorn:
  1. Photoshop 7.0
  2. Dreamweaver
  3. iTunes

 • Försöka få ur musiken ur min iPod och över i datorn
 • Läsa så långt jag orkar i From Far Away
 • Komma i säng i tid så att jag orkar levla Kiiri imorgo
Inte helt tunga saker att göra, alltså. Och samtidigt som jag installerar kan jag läsa i lugn och ro! Skall laga lite mat om någon timme; idag är en dag min mage inte alls uppskattar att bli fylld. Illa. Jag åt en halv macka i morse, sedan var jag mätt. Jag och Lotta åt smörgåstårta på Mormors Café, efter halva var jag proppmätt och illamående. Mår fortfarande illa - varför? Missnöje. Det blir nog bara macka till mat ikväll, så gör jag omelett imorgon till lunch. Funderar på att köpa fläskfilé till imorgon kväll, det är ett tag sedan jag åt kött sist. Pro memoria: Köp grillkrydda!

Zombie wanna, gimme gimme!
Tees och magneter, giev giev!!
The rain can wash away my tears

De enda ord som surrar i min skalle just nu är "semantiska roller", om och om igen. Blaurgh.

Marit: "Ja, ni skall nu få tillbaka era primära satslösningar. En del av er hade klarat detta jättebra, och andra behöver träna en hel del till."
Jag och Lotta: "Fniss fniss, det är nog vi som är jättebra." *teh ironi*

...enligt Marits rättning hade jag typ tre fel, och fick kommentaren "Bra!" längst bak. WTF?! Å andra sidan, när hon gick igenom hur det skulle ha sett ut hade jag egentligen massor av småfel. Kanske inte helt feltolkat av mig å ena sidan, men ändå fel enligt hennes facit å andra sidan. Och jag och Lotta hade båda fått rätt (med olika lösningar!) på något som Marit på tavlan sade skulle vara något helt annat. Vet inte om jag vågar ta åt mig av mitt "Bra!", men å andra sidan, om detta får Marit att tro att jag är bra på det hela så klagar jag banne mig inte!

Gled införbi Lagerhaus med Lotta. Köpte present till Idalill, samt värmeljus och ett par assnygga gardinlängder i svart spets. Goff goff goff!

Nu skall jag glida bort till Preem och hämta mina tre volymer From Far Away! Jag är dock bara på bok tre i min omläsning av serien, så jag funderar på att slänga mig på sängen några timmar och läsa ikapp mig innan jag ägnar mig åt Kiiri för kvällen.

Now you can play with meGammalt kort. Snygg blåmärke.
(jag gillar färgerna i bilden ^_^)

Silence of the Lambs

Min dröm var ett konstigt hopkok av allt som rört sig i min värld under gårdagen: mamma, pappa, Ricard, From Far Away, för hög musik i dator innan jag somnade... Förvirrat, svårgreppat och allmänt weird. Nå. Jag borde vara pigg som en mört efter att ha somnat innan tolv igår, men istället känner jag mig överkörd av en ångvält. Mrrrr, zombie.

Idag får vi ju tillbaka vår läskiga inlämningsuppgift. Jag förväntar mig ett stort rött kryss över hela ^_^ Seriöst, primär satslösning är inte min grej. Jag har waaay lättare för att se någon som helst logik i fullständig satslösning, faktiskt.

Efter föreläsningen skall vi göra klart vårt grupparbete. Oh how I love att hålla föredrag om texter jag inte alls förstår innebörden i. Vad är det med lektorer och professorer och whatnot att skriva högtravande, svårtydbara ordbajserier, istället för att försöka vara lite pedagogiska? Här får ni ett exempel på vad snubben skrivit:

   "En annan känd begränsning på objektet är att det sällan kan stå i sats med egentligt subjekt. Även om denna begränsning kan ha semantiska eller informationsdynamiska motiveringar är den syntaktiserad, dvs. den utesluter många satser som skulle må väl av att konstrueras med egentligt subjekt, t.ex. en del satser med innehållsobjekt." Staffan Hellberg - Varför inte prepositionsobjekt?

...yeah, right.
Nu skall jag klä pååååå mig. Idag skall jag nog betala räkningar, methinks, om pengarna hunnit fram.

Om du visste hur mycket jag saknar, så sov du inte alls

(varning! visning av naturlig hårfärg å färde!)En gång var jag blond, nyss hemkommen från USA och laggade värre än den värsta dator.

 • Det längsta jag har varit vaken var runt sextio timmar i sträck. Det var vedervärdigt, och mot slutet av den perioden ville jag bara lägga mig ner framför pizzaugnen och gråta. Jetlag är INTE min vän.
 • En gång nös jag femtiotusen gånger. Jag för varje nysattack nös jag kraftigare och kraftigare (alltså, med mer KRAFT och inget annat) och till slut råkade jag nysa mig dubbelvikt och slå huvudet rätt i en stålplatta. Då slutade jag nysa.
 • Jag har svimmat tre gånger i mitt liv, varav två gånger var på mellanstadiet och den sista gången var på högstadiet.
 • Efter att ha haft EN pojkvän och därmed haft någon bredvid mig i sängen då och då under två år blev jag immediat pojkvänsskadad, och klarar sällan av att sova bredvid folk utan att kela på dem i sömnen. Jag menar... två år av tjugotvå, jag borde ju vara mer van vid att sova ensam?
 • Sedan strax innan jag fyllde två år har jag, alla de nätter jag inte haft sällskap, sovit med mitt  gosedjur Goffe i famnen.

Egads, vad den där klänningen inte är smickrande för figuren.

Tystnaden kysser din glödheta mun

Det är lite paus från datorspelande idag. Istället lyssnar jag på musik och läser manga. Dock klar med Maison Ikkoku, så nu skall jag läsa om hela From Far Away så att jag är up to date när jag får mitt paket från SF-bokhandeln. ...vilket jag tycker att jag redan borde ha fått; både det och det från bokus är beställda för en vecka sedan och inget av det har snubblat in på dörrmattan än.

Jag funderar på att strunta i att köpa skoluniformen och istället köpa en korsett jag velat ha nu i två år. Jag har mailat Morgana Femme angående den, eftersom jag tyvärr råkat städa bort det mail med information om korsetten i fråga som jag fick av dem för ett år sedan, så jag hoppas på snart svar och att jag hinner få den tills mitt födelsedagskalas! Beroende på vad de svarar så kanske jag köper den söta skoluniformen istället. Eller så slår jag på stort och köper båda, om nu pengarna räcker. Kan kanske be mamma köpa skoluniformen åt mig... Hm...

Lyssnar på Loke och känner mig musikalisk. Nackdelen med att åka tåg istället för att cykla: möjligheterna att gasta med i musiken i lurarna reduceras drastiskt. Jag vill inte störa mina medresenärer med min falsksång, så istället mimar jag, haha. Värsta Småstjärnorna :D (omg jag hatar sjungande barn!)

Min kamera är verkligen borta. Och det går inte alls för sig att slänga över bilder från mobilen in i datorn, för Windows suger kuk och min mobil är ett as. Blä.

Tror att jag skall ge upp datorn för kvällen och istället gå till sängs med lite manga, så att jag inte är helt zombiefierad i skolan imorgon. Vi skall gå igenom inlämningsuppgift ett, den jag gjorde primär satsindelning på i måndags. Ursj.

Well, godnatt younglings!

Unpure innocence


Min kära vän, Herr Schweizisk Lyxvodka, och jag.

Han är dock fortfarande oskuld, och står bland de andra rara små flaskorna i mitt skafferi och önskar att jag skall komma och förlösa honom, inviga honom i livet, hetsa upp honom lite och ta honom i min mun. Hrm. Alltså, dricka upp vodkan. :P Jag köpte den för snart ett år sedan, och den är fortfarande orörd och oskyldig.


...fast sedan ville Zombie inte längre kela med Herr Lyxvodka

She rides

Min mage är ooooh så tjock och mullig och herregud vad full den är! Jag har för första gången i mitt liv kokat pasta carbonara, och den blev riiiiktigt god. Perfekt med tagliatelle till också, allt ligger i formen på pastan! Nu är jag så mätt att jag nästan hallucinerar, och det är ju bra. Carbonara är billigt att göra också, ingredienserna går på något runt en trettiolapp, och det är ju inte alls farligt. Går säkert att dryga ut också, hälla i vatten och redning och mer kryddor för större mängd mat.
 • Knaperstek bacon skuren i små små bitar
 • Stek lök
 • Koka upp 3dl matlagningsgrädde, häll i löken och baconet
 • Häll i salt och peppar
 • (jag hade ingen vitlök, men jag hade gärna klämt i lite av det också)
 • Koka tills pastan är klar och det ser bra ut, och smaka av och sådana saker
Sjukt gott.  :)

Erase Humanity, enter code:

men FUCK YOU.

Jag hatar folk. Jag skall fan bli en guldfisk i mitt nästa liv, de verkar vara zen.

Nu var du dum!

Google dissar mina google-skillz! :DDetta är helt klart dagens stora LOL :D (och ja, jag säger faktiskt LOL på riktigt. det gör min familj också. så det så!)

Bara för det bjuder jag på en lycklig zombie!


Sex will cover your black machinery

eyecandy
En av mina lite udda kinks. Orcher. Mrrrrr, svartiska... Pagog! Snaga! Och så vidare :)Het orch från Sagan om Ringen

video
Kör lite sweet synthpop i sann Namnambulu-anda. Han har fin röst, fast videon är väl inte så het :P Nå, bra musik är det i alla fall!
Andra bloggar om: , , , , ,
, , , och

I lost my heart to Frankenstein

Det är ISKALLT ute idag. Riktigt farligt kyligt, min näsa var som en liten ispicka och jag hade lugnt kunnat hacka ihjäl någon med den hade jag velat. Hoho. Nu skall jag snart ut i kylan igen: Skall posta paket till Amanda och till pappa, köpa kvällsmat och sedan skall jag klippa mig. Ahyeah, jag skall bli av med lurvet i nacken, jag skall slippa se ut som en miniversion av en baglady!

Det är så kallt ute att muskeln i mitt ena ben höll på att stelna. Moget. När jag väntade på tåget förut, när jag skulle in till Lund, så ställde jag mig på fel sida av perrongen bara för att kunna stå i solskenet, och där viftade jag sedan lyckligt (och fruset!) på höfterna i takt med Cryptkeeper Five's sköna musik. Folk stirrade på mig som om jag vore tokig, men hallå, jag höll mig ju varm i alla fall!

Ikväll skall jag försöka mig på att göra Pasta Carbonara med tagliatelle, tänkte jag. Om inte annat för att det luktar så gott :)
Skall inte levla Kiiri idag, det krävs för många timmar för att få upp henne till 39 ikväll, och jag måste verkligen i säng i tid eftersom jag har skola och grupparbete imorgon. Jag tycker verkligen om att grupparbeta med Lotta och Lisa, vi är ett bra gäng som kompletterar varandra bra :)

Nu skall jag pula lite här hemma och sedan bege mig ut i fimbulkylan.

Därute dansar stjärnorna på taken

Nu är jag påklädd och decent igen. Bra det. Efter helgen skall jag skära ner på WoW-spelandet, det är för mycket just nu märker jag. Jag får spela lite mindre så att jag tar mig ur det värsta, men så att jag ändå kan levla och ha mig. Jag vill ju bli sextio asap ändå, liksom. Jag måste bara hinna sätta mig ner och äta i lugn och ro, och skriva lite mer i bloggen, och liksom ...andas ut. Annars är det ju inte så mycket som drabbas; jag sitter ju ändå mest i min lägenhet och glor :P (när jag inte har skola, alltså)

Note to self:
 • Idag MÅSTE jag räkna ut hur mycket pengar jag behöver till räkningar. Det finns inga pardon!

Pasta.

Military Fashion Show

Om jag inte kan ägna hela dagen åt att sova hur mycket jag vill får det INTE bli mer spel så sent på nätterna. Jag är rent äckligt trött, och hade det inte varit för att vi har grupparbete idag så hade jag sovit vidare ett par timmar till. Sex timmars sömn mellan fyra och tio är alldeles fel för mig.

Det blev aldrig någon bejb eller video åt er igår. Saken är den att jag hade ett väldigt klurigt quest i Scarlet Monastery, och plötsligt hade jag erbjudande om hjälp från en level 64 mage. Så... jag slog till... och sedan fortsatte han hjälpa mig halva natten, så jag levlade, fick min jätteschyssta stav och så vidare. Kul för mig, men samtidigt väldigt dumt. Jag lät WoW komma i vägen för skolan, och planen var ju att undvika en sådan situation.

Jag luktar jordgubbsglass. Body Butter Strawberry gör min hud mjuk och jordgubbsglassdoftande, haha :)
Får se ifall jag kan hitta TVÅ babes åt er idag, för övrigt, to make up for yesterday.

Darkness falls all around me

Uh... jag råkade spelade lite väl mycket World of Warcraft. Men nu är jag, efter mycket om och men, äntligen level 38! :)

Nu skall jag sova. Såhär ser min älskling ut just nu:


Creature of the Night

Sällan känner man sig så levande som när frosten illasinnat och hårdhänt biter ens kinder röda. Jag gillar iskalla vindar och rödnupna kinder. Jag gillar dock inte att frysa, men det är väl ett pris man får betala. Så länge man rör sig är man ju varm nog.

Det är det jag hade förträngt under mina tre år som flitig liten arbetsmyra i bowlinghallen:
 • När man går i skolan sitter man i stort sett bara still. Då svalnar man och kyls ner. Och alltså fryser man. ...i stort sett året om. Oh my.
Nåväl. Jag skall inte klaga. Trots att det är så svårt, och trots att jag mest bara känner mig förvirrad, vilsen, liten, ynklig och korkad, så är det ju kul ;)

Postat brev till mamki och Erco nu. Amandas måste jag klura lite på, slå in på något vänster och sedan glida införbi ett postkontor.

...jag måste skriva brev till mommo... Nå, just nu skall jag kela med min lilla LEVEL TRETTIOSJU FIRE MAGE. Och ja, det är meningen att stå i caps. För Kiiri har fyllt 37! Grattis lieb!


On a different note -
Av mig överanvända ord;
 • Moget - används för sig, eller i meningar: "Men moget att vara ful"
 • Evighet - används för att markera lång tid eller stora mängder: "Det tar en evighet att göra detta", "Det kostar en evighet att köpa en iPod".
Det ni.

Das Ich

Stulen från Smege.

 

 

UTSEENDE
[  ] Jag är längre än 185 cm.
[  ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[  ] Jag blir lätt brun.
[X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[  ] Jag har en tatuering.
[X] Jag är osäker över mitt utseende.
[X] Jag har haft/har tandställning.
[X] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[  ] Jag har mer än två piercingar.
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[  ] Jag har fräknar.
[  ] Mina ögon ändrar nyans eller färg efter mitt humör.


FAMILJ
[  ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[  ] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[X] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar
[  ] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[  ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] Jag har fått sparken.
[  ] Jag har gjort högskoleprovet
[X] Jag har studerat på universitetsnivå


SKAMLIGHETER
[X] Jag har sagt “lol” i en riktig diskussion.
[  ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[  ] Jag har pissat på mej av skratt.
[  ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[  ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[  ] Jag föddes med en sjukdom.
[X] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] Jag har brutit ett ben.
[  ] Mina tonciller har tagits bort.
[  ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[  ] Jag har haft/har astma.
[X] Jag har åkt ambulans
[  ] Jag har blivit diagnoserad med en livshotande sjukdom
[  ] Jag har blivit diagnoserad med en psykisk sjukdom
[  ] Jag tränar regelbundet
[X] Jag har vunnit i någon slags sporttävling, i lag eller ensam.


RESANDE
[  ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[  ] Jag har varit i Ryssland.
[  ] Jag har varit i Kina.
[  ] Jag har varit på Golfen Center.
[  ] Jag har varit i Japan.
[X] Jag har varit i USA.
[X] Jag har varit i Afrika.
[  ] Jag har varit i Asien.


EFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en “fallande stjärna”
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[  ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[  ] Jag har gått “skinny dipping”.
[X] Jag har lekt “Sanning eller Konsekvens”.
[X] Jag har lekt “Jag har aldrig”.
[X] Jag har använt en sannings- eller fyllelek för att få ett ragg
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[  ] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[  ] Jag har haft en skådespelarhuvudroll
[  ] Jag har jobbat inom teater/film som skådespelare eller statist (och fått betalt)
[X] Jag har träffat någon från Internet i det verkliga livet.
[X] Jag har hittat en pojkvän genom Internet
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[  ] Jag har sett ett norrsken.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[  ] Jag har legat på rygg på en gräsmatta och rökt cigarr.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[  ] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[X] Jag är singel
[  ] Jag är i ett förhållande.
[  ] Jag är förlovad.
[  ] Jag är gift.
[X] Jag har varit på en blind date.
[  ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[X] Jag är rädd för att bli övergiven.
[  ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[  ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[  ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[  ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[  ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[  ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[  ] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[  ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
[  ] Jag har haft sex med någon utan att veta dennes namn
[X] Jag har haft en könssjukdom


ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[  ] Jag har smygit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[  ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[  ] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[  ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[  ] Jag är eller har varit diagnoserad med anorexia och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande


DÖDEN
[  ] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[  ] Jag har sett någon dö.
[X] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[  ] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM
[  ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[  ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[  ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[X] Jag samlar på serietidningar.
[  ] Jag äger något från Benetton.
[X] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[  ] Jag äger något från Diesel.
[X] Jag föredrar stil framför bekvämlighet


RANDOM
[  ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[X] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[  ] Jag ser på nyheterna.
[  ] Jag dödar inte insekter.
[  ] Jag svär ofta.
[X] Jag sjunger i duschen.
[  ] Jag är en morgonperson.
[  ] Jag betalade för min rington.
[X] Jag är petig med grammatik.
[  ] Jag är en hockeyfanatiker.
[  ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[X] Jag är bra på att baka.
[  ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[  ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[X] Jag vet hur man skjuter.
[X] Jag är kär i kärleken.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[  ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[  ] Jag är bra på matematik.
[  ] Jag tror på spöken/andar
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[  ] Jag älskar mörk choklad.
[X] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[X] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[  ] Jag är religiös
[  ] Jag har gjort lumpen


Min dåliga humor

Marit: "Alla fraser är CP-fraser"

Det är sjukt kul. Jag har ack så dålig humor, men gudars skymning: Vi läser svensk grammatikfördjupning. Med engelska termer. Istället för att det heter Komplementerande Fras (KF) så heter det Complementary Phrase (CP), och det är kul. Jag vet att man inte skall skratta åt de som inte kan rå för att de är sjuka, men... det låter så fel när Marit säger sådana saker.

Dagens norska ord: Märkelapper. Det betyder "etiketter".
[Edit:] Alltså, man skall inte skratta åt de som lider av cerebral pares (stavning?). Det framstår som att jag menar att Marit är sjuk, så är icke fallet.

You can't have manslaugter without laughter

 • Tre långärmade tröjor, varav en polotröja.
 • Body Butter Strawberry
 • En grön BH. I storlek 65F. Jag tror att det borde vara detsamma som 70DD, ungefär. Mindre runt men större kupor, så det går nog på ett ut. (provade aldrig :P)
 • En massa småplotter på Lagerhaus, bland annat en liten present till Elenaria och en till Thorgo. Skall även vid tillfälle fixa en till Älsklilla, hittade en sådan söt sak åt henne!
 • Ett par kalsonger åt pappa.
Uh... sedan kommer jag inte ihåg om jag köpte mer. Jo, en bok! Stephen King, mrrrr.
Jag och Caroline har även dragit mindre politiskt korrekta skämt samt skrattat oss fördärvade åt en konstig engelsk tonårstidning med fula ungdomsstjärnor.

Langt bort i lia

Munnen full av hårspray igen. Funderar på att boka mig en klipptid idag, så att jag kan få bort lite av allt det där ...lufsiga i nacken. Det ser ju inte bra ut, och vore enklare att göra något åt på morgnarna om det inte vore så långt.
De facto så är det här en av de tristaste frisyrer jag haft: Det finns inga options. Jo: Jag kan kamma bak "luggen" och fästa den uppå huvudet med hårspännen. Eller så kan jag kamma den åt sidan. Och that's it. "Wohoo, spännande ny frisyr du har idag Carina!" Bah. Humbug. Trams! (lät jag som Joakim von Anka nu?)

Det blir nog ingen frukost ändå. Jag känner mig inte motiverad. Plus att jag tänkte ta ut pengar på väg till tåget, och då måste jag gå om typ tjugo minuter eller något för att slippa stressa.
Idag skall jag på stan med Caroline efter skolan, yay! Och sedan blir det levlande av Kiiri.

Nå... Det var väl ungefär det, då :p

Nu skall jag se ifall jag kan göra något kul med håret trots allt.

Darling, come here

Bara minus tre nu. Oj, min blogg har blivit en väderrapport! :)

Drömmen föll bort när jag vaknade. Som vanligt var det förvirrat, men annars står det helt still i minnet på den fronten.

Nu skall jag klä på mig, plocka ihop min skolväska och kanske äta frukost. Kanske. Jag har inte ätit frukost på en evighet, känns det som...

The boy of my dreams is giving me nightmares

Nu är det dags att gå till sängs. Mitt knä är ledset på mig, så jag skall nog vara snäll mot min kropp och lägga mig i sängen istället för att hänga framför datorn.

Lite sur, håller på med ett väldigt klurigt quest, och nu måste jag hitta någon att gå till Scarlet Monastery med. Får höra runt i General imorgon när jag kommer hem, men ...urgh. Och så skall jag till Desolace. Håhå, jaja. Imorgon blir jag 37, i alla fall :) Då kanske min plan på att ta mig till 40 innan veckan är slut faktiskt håller! Yay!

Knät skriker. Bra musik i högtalarna, så jag försöker att inte lyssna på knät. Nåväl... Jag är ändå trött i hela kroppen, så varför inte?

Godnatt!

Beware of ghoulsSnörningen i den här stiliga korsetten brast. Nackdel. Den är så fin... Jag behöver köpa ny snörning. Till typ fyra av mina sex korsetter. Bah! Jag behöver även sätta mig en dag och försöka sy om min militärkorsett, eftersom den är alldeles för stor i kuporna. Funderade på att göra någon form av halterneck-grejs på den, så dras kuporna in lite mer. Och så får man väl köpa pasties att ha för att inte vara HELT oanständigt. Nåväl. En dag skall jag helt enkelt ha en trevlig liten syjunta, då skall jag fixa lackbyxorna, lackklänningen och nämnda korsett. Synd att det inte finns någon tygaffär i Kävlinge...

Nu är det dags för mig att äta hjärno- eh, macka. Menar jag såklart. Tihi. ...hrm.

Är du kvinna eller räv?


Lilla Zombie som Lilla Skogsrå
(foto: Älsklilla)

Frankly, my dear, I don't give a damn

eyecandy
Alla som har sett Borta med Vinden vet ju vilken otrolig charmör denne Rhett Butler är. Vem har inte drömt sig in i rollen som Scarlett O'hara bara för att få fantisera om att hångla med denne hjärtekrossare? (jag har i alla fall gjort det, så fu ;)) Och så vill jag ha hennes kläder, såklart. I synnerhet den vita med grönt mönster, den hon har på balen precis i början... Eep. Alldeles för lite korsetter nowadays!Clark Gable som Rhett Butler

video
När det är kallt ute kan man behöva heta snubbar att dregla lite diskret över. Jag tycker då att Doyle Wolfgang von Frankenstein och Michale Graves är två alldeles utmärkta alternativ på den fronten! Hunk-Doyle och raring-Graves är svaret på ALLA världens problem! Dregla lite ni också :)

Andra bloggar om: , , ,
, , , ,
, och

Venomous Poison

Hela Kävlinge vallfärdar för att se det som finns kvar av pizzerian. Alla bilar jag mötte på väg till Coop stannade in som fan och gled i slow motion längs gatan, och folk stod i mindre grupperingar och stirrade. Well, jag förstår dem: Stället ser helt fördjävligt ut, och det är ett under att ingen faktiskt dog. Som tur är så var det ingen av husen som ligger längre upp på gatan: Alla de ligger vägg i vägg med varandra och därmed hade skadan blivit ännu större. Nu drabbades "bara" pizzerian och ett kontor för uthyrning som låg i samma lokal. Men oh, så jag känner med dem. Herregud, jag hade blivit galen av förtvivlan om det varit MITT företag som exploderade sådär! All min kärlek får gå ut till de stackarna som äger och/eller jobbar på pizzerian i fråga.

Jag fick ihop 35:- i pant, då hade jag råd med en pinfärsk limpa, pålägg till den samt ett paket nudlar. Skall koka lite nudlar inom en timme, och sedan tar jag nog ett par mackor också. Eller så äter jag bara mackor... I vilket fall som så har jag mat nog att klara mig över kvällen. Och imorgon får jag, som sagt tusen gånger, pengar.

Imorgon skall jag för övrigt på stan en runda med Caroline! Jag skulle behöva hitta lite varmare kläder att ha nu, ifall värmen sjunker igen. Just nu är det två plusgrader, så nu klarar man sig ju i vanliga tees bara man har en varm kofta över. Dock var det som sagt minus tio i morse när jag vaknade, så jag vill gärna vara förberedd genom att köpa i alla fall en eller två tröjor! Skall även leta rätt på Body Shop och köpa sådant där trevligt Body Butter Ida bjöd på när jag var hemma hos henne i julas <3

Jag funderar på att skriva ett inlägg om chomskyansk grammatikteori. Det är faktiskt intressant, tro det eller ej ;)

Smegur-degur (sorry ^_^), du är inte online på msn så jag tjallar här: Jag gjorde en huntah istället, hon är level sju och heter Järnsaxa, så du kan adda den gubben och peta på mig om jag kommer online, aight-o?

Nu skall jag pilla rätt på en bejb och en video åt er. Åjhåj vad dagarna går snabbt, jag hinner knappt posta en innan det är dags för nästa! Snart kommer ju godsakerna att vara slut... Då kör vi fler repriser! Fear not, trogna läsare, jag vet nog hur man fixar saker!Andra bloggar om: , , ,
, och

Every Halloween you wanna be me

Efter fyra timmar i Azeroth skall jag nu gå till affären och se ifall jag kan hitta något billigt att köpa att äta. Jag åt lite macka till mellanmål förut, men... jag behöver ju kvällsmat av något slag också. IMORGON får jag pengar, gissa om jag längtar? :P

Skall ta en kik på explosionsområdet också; som människa -och kvinna!- är jag ju nyfiken av naturen.


Bästaste låten just nu: Insane Clown Posse - Every Halloween

[Edit:] Detta är mitt 800:e inlägg. Yay, go me! Detta firar vi med en omotiverad bild:


I will be the first to welcome you to Hell

Men vilken dag! Först exploderar en av pizzeriorna, och när jag stod på perrongen för att vänta på tåget (i Lund, för en halvtimme sedan) så var där en redigt påverkad snubbe; jag tror att han var nerdrogad. Han vinglade runt, blev undanknuffad av en mamma som inte ville ha upp honom på sina barn, och tre minuter senare låg han nere på tågspåret och sprattlade. Så hoppade en annan snubbe ner, förmodligen hans kompis, som även han var påverkad men inte lika illa, och lyckades lyfta upp han som föll ner. Sedan vinglade de in på tåget mot Stockholm och försvann. Stackars alla människor som skulle till Stockholm.

Slö lektion idag. Jag var lika trött som jag befarat. Marit är en jätterar lärare, och hon är väldigt rolig, men när man är på väg in i sömnlandet är inte norska det bästa att ha i öronen för att hålla sig vaken. Nåväl. Det hade varit mängder värre om hon varit en sur och otrevlig person :)

Nu skall jag spela lite WoW. Drömmen hade varit att ha upp Kiiri till 40 innan söndagen slår om till måndag, får se hur det går med den planen... Skall spela lite, och sedan äta upp det sista brödet jag har. Jag skall gå till Coop senare och köpa nudlar och kanske bröd, så har jag att äta ikväll...

Nu kom posten. Hur kan det komma sig att mina brev ALLTID blir nertryckta i brevinkastet? Idag fick jag två kuvert. Två vanliga, små a5. Så varför i hela fridens namn kan han inte bara öppna luckan i lugn och ro och släppa ner breven? Jag vill inte ha skrynklig post :(

Enough is enough!


*klick*

Hjälp sökes för iPod!

Jag har en iPod, 30 gig. Och jag har råkat få för mig att man kan plocka ut musik i den, alltså överföra från dator till dator via iPod. Stämmer det här, eller har jag bara stirrat för djupt i O'boy-koppen?  Vore väldigt tacksam för hjälp i den här frågan! Jag har lite musik i min iPod som jag saknar storligen sedan mitt byte från Linux till Windows.Andra bloggar om:

Stigmata

Nu har det gått till minus åtta. Bra. Enligt Vädret på tv4 skall vi ligga på minus två idag. Så kallt har det i stort sett aldrig varit sedan jag flyttade ner. I vintras, däremot, när jag lekte med Stefan och besökte Lund, då var det kallt som i graven ute. Jag har inte den minsta lust att gå ut, jag vill sova. Min säng är varm, mjuk och väldigt lockande... Batman, stop it!

Nåväl. Ner i källaren nu.

Black is black

Det är minus tio grader ute. Och i nättras (eller rättare sagt, för tre timmar sedan) så exploderade en av pizzeriorna i Kävlinge. Oj. Såg det på nyheterna, ingen liten explosion heller...

Jag drömde att jag, Eric och någon till skulle åka bil till Melodifestivalen, och att vi fick låna en bil dekorerad med popcon. Och den där siste hade barn, och tittade på en massa fotografier och plockade ut alla bilder med barnet på. Jag gick på toa, och när jag kom tillbaka hade Erco ätit upp alla popcorn. Dummer.

Nu skall jag tvätta håret, och sedan jaga ner i källaren efter min jättevarma vinterjacka så att jag slipper dö i vädret ute. ...jag vill spela WoW...

Fiend without a face

Nu är det läggdags för Lilla Zombie. Jag fick upp Kiiri i level 36, skall se hur långt jag orkar ta henne imorgon! Nu är ju dock min rested bonus exp slut, håhå jaja.

Jag är inte alls glad över det här skolarbetet som skall lämnas in imorgon. Det känns som att det är fel, fel, fel och fel. Nåväl. Får kasta mig hem efter skolan och spela World of Warcraft och glömma mina sorger. Jag har föreläsning hela veckan, frrr. Jag hade för mig att jag var ledig någon dag, men det var bara idag det gällde. Nåväl, jag klagar inte: även fast jag ibland närapå somnar på lektionerna så har jag ju en trevlig klass att prata med :)

Nu skall jag läsa en eller två volymer Maison Ikkoku tills jag somnar. Det är nog snart. Då hinner jag bara en... Nåväl.

God natt!

Devouring Plauge

Nu är biljetter bokade, i alla fall. Det blir två timmar i Norrköping så att jag får fika lite med Johan och Lowe, najs najs. Helgonkändisar unite ;D ...eller inte.

Väntar i kö; nackdelen med bra servers är att alla vill spela på dem! Får se ur lång tid det tar innan jag får spela, annars kan jag kolla upp det där med att förflytta Kiiri till en annan server nu... Fast nej, för det är bara en minuts kö. Wohoo!

Jag är hungrig. Dumma mat som inte fyller min mage.

Thou shalt not suffer the witch to live


Jag är fett kass på primär satslösning och definition av bisatser. Jag vet att man skall gå efter BiFF-regeln, men vad händer om man plötsligt inte kan hitta vad som är huvudsatsen i något som verkar vara ett enda trassel av bisatser? Fråga inte mig, för jag vet inte alls.
Nu skall jag ta en lång och välbehövd dusch och tycka synd om mig själv, och sedan skall jag kela lite mer med Kiiri. Drömmen hade varit att kunna powerlevla upp henne till 36 idag, då hade jag var nöjd som en liten husmus med nävarna fulla av ost.

Zombie trött på grammatik. Zombie göra annat nu. Zombie grrr-mjau.

You put a spell on me, and now I'm yours

eyecandy
Mest känd som den missförstådde, ensamme och stilige Frankensteins Monster är mannen vi idag har som ögongodis. Inte ett helt tippat kort kanske, men bildsöker man så kan man hitta en hel del rart. Så, dagens ögongodis... Boris Karloff.Boris Karloff

video
Lite rar gothabilly i skepnad av en animerad video får bli dagens video åt er. The Bronx Casket Co. är ett härligt band vars musik är grymt skön att ha i lurarna när man åker tåg. Förhoppningsvis gillar ni låten också :)Andra bloggar om: , , ,
, , , och


Vill du fly med mig?

HerreGUD vad jag inte alls tycker om primär satslösning! Jag gör mycket hellre fullständig satslösning, jag tycker att den är enklare. Ringde Lotta och beklagade mig lite, och insåg att hon har skrivit ner helt andra saker än vad jag har. Eh he he, jag är sååå screwed. Nå, det här är en sak vi skall göra och lämna in för att Marit vill se hur bra vi är, så det är inget som hela betyget hänger på. Så snart jag får min Grammatik på Villovägar skall jag läsa i den, samt sätta igång med Svensk Universitetsgrammatik för Nybörjare igen, så kanske jag börjar känna mig lite säker på allt detta igen. ...hoppas jag ;)

Nu skall jag laga lite mat, och sedan försöka göra klart. Sedan skall jag spela WoW med Caroline! (det är alltså Nightfright Scarshield Legion ni skall hålla utkik efter ikväll!) Måste, innan jag går till sängs ikväll, komma ihåg att flytta in Kiiri på ett värdshus också, så har jag en hel level rested att roa mig med imorgon. (plus att jag skall beställa tågbiljetter, räkna ut hur mycket mina räkningar går på samt kolla om möjlighet finnes att flytta Kiiri till annan server, phew, mycket att tänka på idag.)

Jag är orolig över att jag trots allt håller på att få feber.

Förresten måste jag posta bejb och video åt er idag också.

Secret Game

come to me
we never be apart
the sun you see is me

no more pain
no memories remain
now you can play with me

so love me now you are the one
I give you all the stars I see
the rain is gone no pain is here
my heart I beg you all your love

come to me
we never be apart
the sun you see is me

no more pain
no memories remain
now you can play
all the games with me

Empress of FurSicken snygging! <3

Kitten situation


I was a Teenage Zombie

Kiiri dingade 35 för inte så länge sedan, och jag är på väg mot 36. Yay! Spelat lite Scarlet Monastery med en rar grupp, lyckades flörta till mig finfin robe från en warrior som vann chest roll och är numera grymt matchad i blått och grått! Who killed the fashion victim, liksom :)

Och:
"Hej Carina!
Jag har noterat att det inte är meningen att det stycket ska vara med.
Hälsningar Eva"

Väldigt bra. Förhoppningsvis innebär det att hon faktiskt bortser från den lilla missen också, jag kan bara hålla tummarna :)

Nu skall jag pausa från World of Warcraft och sätta mig att äta lite, samt kika på läxan jag har till imorgon. Jag känner mig inte så sjuk längre - befarade feber ett tag - och det är väldigt skönt. Imorgon är en sådan där viktig och obligatorisk lektion, och jag har ingen lust alls att sitta där snuvig och med feber. Vaknar jag sjuk imorgon får jag dock åka in, lämna läxan, och sedan ta första tåget hem isf. Nödvändigt.

Behöver leta rätt på mitt schema också, jag är lite osäker på hur jag har föreläsningar den här veckan... Jag tror att jag bara har tre, men det kan också vara fyra. Tiderna är jag dock säker på, vi går 10-12 varje gång den här kursen.

Förresten har jag en läsläxa till imorgon. Bokus bekräftade idag att boken finns, så de skickar nog paketet idag eller imorgon. Då får jag boken ...på torsdag? Wohoo. Jag är inte helt kär i det faktum att vi måste köpa böcker INNAN vi får csn-bidrag, men nu är det ju så landet ligger så jag skall inte klaga mer än nödvändigt.

Måste apropå det räkna ut hur mycket pengar pappa skall föra över till mina räkningar. Det börjar ju dra ihop sig nu...


Grom'gol Base Camp

Idag är verkligen en slö dag. Jag skall försöka få i mig lite mat om en stund, och jag borde diska, men... WoW lockar. Fast jag måste se till att ta några timmar till att göra läxan, skolan måste alltid få gå före fun and games.

Jag har ingen lust att gå ut i snön... Men jag måste typ gå till affären och köpa bacon till kvällsmat. Blurgh. Får se hur jag gör; Jag har ju både vinterstövlar och vinterjacka som jag fått av mamma! Vore ju egentligen synd och skam att bara ha dem hängande. Det var till och med bara i förrgår som jag ryckte på axlarna och stövlade ner i källarförrådet med min vinterjacka ^^ Får se hur det här vädret håller i sig.

Nu skall jag återgå till spelandet ett tag!

Snowblind

Det är vitt ute! Snö! Wtf? Feck!

Jag hade gärna klarat mig utan snö den här vintern. Förhoppningsvis töar det bort snart...

För övrigt känns det som att jag är på gång att bli förkyld. Min näsa är på krigsstigen, och jag är lite matt i knoppen. Plus att jag led av halssmärtor igår (som fortfarande håller i sig lite), morr. Jag har ingen lust med snö, och jag har ingen lust med min vinterförkylning. Kom igeeeen, det är ju snart februrari! Det hade varit fint att slippa snön nu, men neeej.

Jahaja. Då får jag sätta mig att sticka klart min halsduk senare då...

Nu skall jag spela WoW!

Chaos and Disorder

Sådärja! Nu fungerar internet i vanlig ordning på min rara lilla laptop igen ^_^

Misfitssamlingen är återställd, annan musik är snart normal igen. Lycka är att ha en kartong cd-skivor i källaren :) Mitt kära last.fm kommer förmodligen att få psykbryt, för jag har bara Misfits att lyssna på under natten. Nåväl. Får vara lite återhållsam med dem den kommande veckan, helt enkelt!

NU skall jag, som redan utlovat, gå till sängs. Jag är sleepish och borde inte alls sitta upp. Idag har jag ätit omelett och några muffins, and that's all. Jag är alldeles för dålig på att ta hand om mig själv... Imorgon skall jag dock ta hand om min dator - jag har massor av saker jag måste installera och fixa. Bland annat saknar jag virusskydd, så Stora Tösen kan lätt få en massa obehagliga könssjukdomar om jag inte ser upp och håller efter henne. Håhå, jaja.

Någon som vet något bra, gratis samt lagligt virusskydd för Windows?

Puss

Mina små ljuvligheter

SUGARDADDY SÖKES!


 1. Kiiri - Level 34 Fire Mage, <Hands of Faith> Argent Dawn.
 2. Maigh - Level 4 Priest, Stormreaver.
 3. Nightfright - Level 5 Warlock, Scarshield Legion.
Visst är alvdamerna söta, men inget slår min kära Kiiri! <3

Villain

Nu har jag tillverkat hela TVÅ blelfs, och så har jag kelat med min älskade Kiiri! Jag är dock lite sleepy, så jag skall gå till sängs och läsa lite istället, så får jag spela mer imorgon. Går jag upp vid tio har jag hela dagen på mig att levla Kiiri... Funderar på att flytta henne till den server jag skall spela med Smege och Viktor på. Skall kolla upp detaljerna på hur det fungerar först. :)

Lilla Zombie är trött, och Lilla Zombie är aldrig bra när hon är trött. För övrigt vill jag ha sex.

For the Horde!


Murphy's Law

Caroline och Magnus kom strax efter två, och vid fyra-halv fem gav vi upp att försöka rädda musiken. Istället försökte Magnus få det elaka Windows installerat, och när det ÄNTLIGEN fanns i datorn så visade det sig att nätverkskortet saknar drivrutiner. Så. Skruva isär datorn, slita loss nätverkskortet och så googla fram drivrutiner i laptopen - var planen. Självfallet har jag blivit utlåst från det trådlösa nätverk jag smygit runt på de senaste månaderna. Efter en evighet av försök att reparera anslutningen tog jag helt sonika nätverkskabeln ifrån Stora Tösen och tryckte i den i Lilla Gumman, och då fungerade det utmärkt. Och så var det ju det där med brännskivor... Efter en djupdykning i källaren lyckades jag hitta TVÅ omärkta brännskivor. Den ena verkade vara tom, den andra var en Audio CD. Min brännare brukar ju kuka ur, så det var med stor nervositet (och med Smege som plan B) som jag försökte bränna - och det lyckades! Yay!

Nu håller jag på att installera Burning Crusade, sedan skall jag spela blelf med Caroline. Ledig imorgon, får se hur länge jag orkar vara vaken ikväll. Phew. Nu är nog det värsta förbi, nu måste jag bara fixa en massa program till datorn. Photoshop har jag ju liggande, så det skall installeras...

Jag måste försöka fixa internet i Lilla Gumman också, det är ju där jag har alla mina länkar liggande... Suck. Förhoppningsvis är det bara en sådan där tillfällig avvisan, det har ju varit så några gånger tidigare också.

På onsdag får jag pengar. Då skall jag köpa mat. Tills dess har jag max femtio spänn att leva för. Well... jag får steka pannkakor eller något. :)

Here comes the dead


Lilla Zombie är trött och hungrig. Och mitt besök har inte dykt upp än. Argh, jag hade lätt hunnit till affären! Skall posta detta, sedan skicka sms och efterlysa dem ^_^ Sedan blir det banne mig muffins för hela slanten! Skall kanske ta en macka först, så att jag får i mig något annat än socker... Jag skakar. Jag kan inte stå och anstränga benmusklerna, för då skakar hela jag. När jag sprungit upp för alla trappor till min lägenhet bankar mitt hjärta som om det försökte slå sig ur bröstkorgen och fly. Men på onsdag, kära vänner! Då får jag pengar, så då skall jag stasha mat som en paranoid hamster! Sedan skall jag försöka få i mig ett mål varm mat om dagen... Får se ifall jag har råd, men på något vänster skall det gå. Jag får köpa stora mängder och frysa in :)

Samtal från mamma. Jag måste boka mina tågbiljetter ikväll typ, så att jag har det gjort. Och så håller vi tummarna att det går att mellanstoppa i Norrköping ett par timmar så att jag får fika med Daethorian och Gulag! (jag vet att de heter andra saker nu, men det är vad de heter hos mig <3)

Nu kommer Caroline och Magnus!


Burn in hell

För er som alltid undrat hur de ser ut, finskarna i Loituma, så... *klick*
Här finns lite info. Och JAG är ju så hardcore att jag såg den här på 4chan LÅNGT innan fucking Jamba gjorde ringsignal av den. Usch, jag gillar inte Jamba.

Men jag gillar 4chan! I synnerhet /b/ <3


You can make it if you run

Jag gör alltid fel när jag tar spray i håret, för hur jag än gör så slutar det alltid med att jag har en massa spray i halsen och mår illa av den platta, metalliska smaken. Blä.

Har diskat, lyssnat på Beach Boys och drömt om sommaren. Ah... sommar... Man kan glida runt i kläder som inte behöver skyla eller värma, och så länge man håller sig i skuggan kan man vara i stort sett hur avklädd som helst. Jag tycker om att slippa ha så mycket kläder på mig. Jag älskar att vara barfota, trots att jag älskar skor. Jag tycker om att gå runt i kjol och teeshirt när jag är hemma, och helst hade jag väl velat gå i mindre än så men det är ju kyligt så här års. Jag har fortfarande anemi och det boostar ju inte kroppsvärmen, precis.

Jag har ett syprojekt till, kom jag på! Jag har ett par röda lackbyxor med snörning hela vägen framtill på båda benen, från Lip Service de också, och jag funderar allvarligt på att korta dem från fotsida till caprilängd istället, så att de går max ner på halva vaden. I så fall skulle jag kunna matcha dem med endera av dessa raringar:

 


Planen var främst de svart-röda, och så ett svart halternecklinne i lack till det. Et voila, både fifties pinup OCH lackfräck på en gång! I be happy now :)
Jag kan ändå inte ha byxor i stuprörsmodell, eftersom jag har så breda höfter och smala ben. Det ser lite ...eh... trekantigt ut. Så i vilket fall som så kommer ju halva byxorna i så fall att vara gömda i stövlar/kängor eftersom det är enda alternativet jag har just nu. Men kortar man dem uppstår plötsligt en hel del fler användningsområden! (eller match-alternativ, är väl mer korrekt...)

Jag vill gå ut mer! Jag har en garderob full av söta klänningar, snygga lacksaker och fräcka teeshirts, men jag får så sällan tillfälle att gå ut och supa så att jag får visa upp mig lite. Snyft! Nå, om inte tidigare så har jag ju födelsedagskalas i slutet av mars... Och så får jag väl tvinga med mamma ut någon kväll när vi är i Paris :) (varför har jag i de två senaste styckena använt ordet "fräck" två gånger? oh my, jag börjar bli mental tant...)

Well, nu skall jag göra inköpslista och sedan dunsta till affären för att fixa muffinsingredienser. Aha, that's right, jag är inte bara Satanisk Pajbakare 1 och 2, jag är även Satanisk Muffinsbakare! Fear my satanic baking! Mwahahaha!

Ikväll skall jag nog slänga ihop en omelett att äta. Det går snabbt, och jag kan WoW:a samtidigt jag äter... Mrrrr, Kiiri! (skall screenshotta min lilla älskling och visa er sedan, hon är ljuvligheten personifierad!)

I'd like to thank my buddies for sticking the knife in my back

Idag får jag alltså Windows. Det innebär World of Warcraft och The Burning Crusade. Imorgon är jag ledig från skolan - hmmmm, undrar just hur jag skall sysselsätta mig då? (fast jag har en klurig läxa som måste göras också, får ta den i samband med matpauser eller något...)

Imorgon kväll snackade Viktor om att komma över och glo på Heroes med mig också. Jag undrar hur många kompisar jag behöver ha på besök innan grannarna börjar prata om mig här också? Jag fick ju höra av min farmor att grannarna i min trappuppgång i Visby undrade lite över alla "snygga killar" som sprang hemma hos mig hela tiden. Wut? Kom igen! Sure, jag har snygga killkompisar, men ...notera, "kill-" är prefix i det här fallet, och "-kompisar" är inte suffix, det är huvudord. Dumma tanter. Jag kan väl inte rå för att mina vänner vill umgås? Och om de så sover över, vad är problemet? ...undrar vad de skulle säga om jag hade alla mina snygga tjejkompisar hemma hos mig över nätterna hela tiden också... Haha ^_^

Jag är på humör för att sy och fixa. Jag har egentligen inget som behöver sys till något särskilt tillfälle, men jag har ju kläder jag behöver redigera lite. Till exempel min jättesnygga och väldigt ...eh... avslöjande klänning från Lip Service, som på grund av deras stupida storleksmått är för STOR över midjan och därmed gärna lämnar mindre till fantasin angående min rumpa än vad jag egentligen känner för. Words can't describe hur irriterande det är att aldrig kunna hitta one-pieces som faktiskt passar på ALLA ställen. Dumligheter.
...jag kan nog få jobb på cirkus, eftersom jag nu har en sådan defekt freakshowkropp. (ja, Leo har sagt att jag har det. Visserligen handlade det om mina handleder i synnerhet och inte min chubbyliciousness i allmänhet, men ändå!)

Förr eller senare kommer jag att återigen införliva löftet om fler bilder på mig här på bloggen. Jag har ju en hel skiva full av bilder, varav en del är hittills opublicerade. En del är lite väl avklädda, men de håller jag till mig själv :P

Puss på er.

Aggressive pigeonsNu skall jag klä på mig så att jag blir anständig. Wohoo.

Stupid fucking monkey

Har sovit som en stock. Jag har drömt om ett konstigt lajv där jag var med Amanda och ibland Simon. Jag var magiker och kunde kasta Protection på oss så att vi inte kunde bli träffade av pilar, och så kunde jag få fram en magisk mur som var som en uppochnervänd bunke så att ingen kunde skada oss eller fly om jag hellre ville stänga in dem. Amanda var alv när hon var med, och Simon var jägare och bjöd på kakor. Vi var på någon gammal restaurang/herrgård som låg uppe i skogen, och jag råkade helt plötsligt irra ut från in-området och hamnade i en skum korridor med fula tapeter med ölreklam. Då blev arrangörerna sura.
Sedan drömde jag att jag delade säng med Aron som jag var kompis med när jag var liten, och att han höll på att pilla på mig :S Jag drömde något mer därefter, men jag kommer inte ihåg vad längre...

Det var väldigt trevligt att ha Simon här igår! Något mystiskt hände med kakan han bakade, så vi åt glass och hallon istället för kaka och hallon, haha. Fick väldigt god köttgryta också :)

Nu skall jag klä på mig och pyssla lite här tills Caroline och Magnus kommer. Måste kolla upp vad jag skall köpa hem till mina muffins också.Andra bloggar om:

I just can't get enough

eyecandy
Twin Peaks är en djävla bra serie. Jag önskar mig ju de facto säsong två i födelsedagspresent... Så, som bejb idag kan vi sukta lite efter Dale Cooper från FBI, han är ju söt :)
(egentligen ville jag ha Otis Driftwood från The Devil's Rejects som babe, men det fanns ingen bra bild på honom...)Dale Cooper (Kyle MacLachlan)

video
Dagens Video är en fin gammal klassiker från sjuttiotalet, som jag tror att de flesta av er redan har sett.
Vissa har indianer i vassen, andra har dem på loftet. Den här snubben verkar ha dem i sina sexuella fantasier...Andra bloggar om: , , ,
, , &

The way I like my men

Whee, pengar får jag på onsdag! Lycka lycka! Då skall jag köpa den här söta skoluniformen, tänkte jag. Den finns i rosa också... Men jag skall nog ta den i blått, den är sötast så :)

Nu är Simon här och svirar mat, wheee! Sedan blir det film (The Devil's Rejects och Phantom of the Opera) och chokladkaka. Oh, livet från den ljusa sidan!Lite snygga män åt alla mina nya besökare <3

Det luktar lök och kött här.
Förut läste jag på en blogg som tillhörde en tjej som pluggar svenska och som pluggar till lärare, och hennes språkbruk var skrämmande. Jag är allas vår lilla språknazi. (Lilla Nazi, istället för Lilla Zombie)

Nu skall jag socialisera med Simon lite grann. Puss på er!

Goodness gracious!

Jag ligger med på framsidan nu! :D Kanske är det därifrån alla besökare kommer? o_O

Detta firar vi med en fin party-zombie!


The Lunacy of Lonely Mr. Cadaver

And my life's so stale
The expiration date's come and gone now, baby
Leave me here to rot and forget about me please

And I'm so cold
I gave all my warmth to some fucking asshole
And now I'm dead you see, I'm just a lonely zombie

And my heart's so sick
I don't think I can handle this now
Rigor mortis sets in, good God I feel so stiff

And my brain's shut down
I went and hid, deadlock, baby
I've lost my memory, it's just post mortem me

I'm just a lonely zombie.
Lilla Zombie i källarförrådet (bild: Älsklilla)


Andra bloggar om: , ,
, &

Where is your God now?Ghostbusters fixar allt. Rediga karlar, det där ja. Nu är jag duschad, dammsugen, städad och hungrig som tio små kinesbarn. Min mage skriker på uppmärksamhet, får hoppas att vi har en Simon utanför dörren snart.

Jag borde verkligen städa oftare. Det blir väldigt mycket trevligare när det är städat, och jag känner mig lugnare. Plus att jag har yta att skutta runt och dansa på, vilket jag gärna gör när det kommer rätt musik ur datormaskinen min. Mmm, Moskau.

Skall se ifall jag kan ta lite snajdiga kort under morgondagen, när det är ljust, så kan jag visa mitt fina hem. Det är för mörkt att göra det nu, för jag har ingen blixt i mobilkameran och taklampan fungerar inte. Inte heller når jag upp till den även fast jag står på en stol, så det där med att byta lampa kan jag ju se i månen efter. Anyhoo: Jag vet inte alls var min kamera är. Jag vet att jag hade den på Gotland, och jag är fairly sure att jag hade den strax när jag kommit hem, men den finns ju ingenstans! Bitter. Skall se ifall jag kanske kan önska mig en ny i födelsedagspresent i vilket fall; jag vill ha en bra kamera. Till och mamma, som knappt kan sätta igång en dator, har en bättre digitalkamera än mig! wtf? (okej, hon fick sin av pappa när vi var i USA, men i alla fall!)

Nu ringde Simon. Uppenbarligen har han planer på först köttgryta och ris, och sedan chokladkaka med hallonröra och grädde. Min mage jublar! Meow ^_^

Sist jag kollade hade jag 122 besökare. Oj :)


Schöne Frauen suchten seine Nähe

Nästan färdigstädat nu. Har lite stuff som skall ner i källarförrådet, och så skall jag dammsuga, men bortsett från det så är det nice and shiny!

Nu skall jag duscha, för det är bättre att dammsuga och flytta saker när Simon är här än duscha. Sedan vet jag väl inte om han håller med om det, men jag bestämmer ^_^

Stående synligt i min lägenhet har jag 24 par skor. Sedan har jag ett gäng till i källaren, och i garderoben. Jag som en gång i tiden hade sextio par skor har nog bara fyrtio par nu... Nå, jag klarar mig. En del av dem har dock liiiite för höga klackar för att det skall vara något man springer runt i till vardags. (Sötnosarna på golvet framför elementet har en platå på tio centimeter och klackar på nästan tjugo = Lilla Zombie blir låååång!) Tjugocentimeters lackhiheels är inte riktigt skolan rätt forum för, tro't eller ej ;)

Well, duscha. Mrrr, varmvatten, rent håååår <3

I'll be back!

Fluffy fluffy bun-buns!

Dags för lunchrast. Jag har sorterat saker på hyllorna och ställt upp fler par skor. Just nu har jag i stort sett alla mina skor stående på bokhyllor. Well, jag har helt enkelt inte tillräckligt mycket böcker för att fylla alla ytor, och jag hatar tomma hyllor!

Det spöregnar ute. Snöblandat regn, till och från. Eller bara väldigt tjocka droppar...

Jag vill inte städa. Jag vill läsa Maison Ikkoku och Hot Gimmick hela dagen! ...när CSN ger mig pengar skall jag nog beställa ett par volymer ur From Far Away. Världshistoriens gulligaste manga ^_^ Så, Elenaria, om/när du kommer och hälsar på får vi ta en heldag och förtjust pipa över söta mangakaraktärer och sådana saker! Plus att vi kan se Noir och Record of Lodoss Wars ^_^ Låter inte det lockande, så säg?

Well... Gå ifrån datorn, käka lite och sedan göra klart sovrummet. Skall ta bort alla illaluktande matrester i köket också, och i värsta fall får jag ta disken sedan när Simon är här, han skulle dyka upp om sex timmar. (fast på sex timmar borde jag väl faktiskt hinna ganska långt, när jag väl får i mig lite mer energi nu?)

Fortfarande grinig över tentamissen. Fan också! Det känns så värdelöst att jag skall bugga på en sådan liten detalj. Sure, jag har inte fått svar från Eva än, men... jag tror inte att svaret är positivt, tyvärr. Jaja, snart har jag en städad lägenhet, snart blir det film med Simon och nästan snart får jag igång World of Warcraft, och in the meantime kan jag roa mig med att läsa manga och baka muffins, så livet är ju inte helt värdelöst, tro det eller ej ;)

Puss!

Dark was the hourOhyes, imorgon blir det World of Warcraft igen! Sex månader sedan sist, eller är det sju? Mina två spelboxar står här bredvid datorn och viskar ljuva ord i mina öron, och vill locka mig att installera dem; oh, ljuvlighetern, hade det inte varit för att jag inte får Windows förrän imorgon så vore det ju deal...

Nu skall jag i alla fall städa, som en riktig liten husmor. Eller hustomte. Eller som ett hus.

Something's gotten hold of my heart

Städdag idag. Skall klä på mig, göra bra playlist och sedan rocka loss. Det handlar mest om att sortera kläder; får jag det gjort så går resten snabbt sedan. Å andra sidan är det väldigt lätt att fastna om man börjar vika kläder och sådant... En idé är ju visserligen att lägga alla kläder i en hög på sängen och vika dem samtidigt som jag ser på tv eller något senare. Hm... Helt klart värt att fundera på.

Spöregn idag. Jag tycker att städa när det regnar ute, det känns liksom ...passande.

Well, dags att get going så att jag hinner klart innan vi skall se på film ikväll! Skall se ifall Simon vet hur den där switch/router-grejen fungerar, så att jag kan rädda min musik! (Eller, Caroline, vet Magnus hur en sådan fungerar? Jag har nämligen noll koll ^_^)


Post some farking cats!

Slutligen, sängdags. Det har varit en märklig dag med 162 besökare på min lilla blogg. Hur i hela fridens namn kunde jag helt plötsligt få hundra besökare mer än vanligt? Nå, jag klagar inte! Jag uppskattar bara uppmärksamheten jag, och ni som kikat förbi en snabbis är hjärtligt välkomna tillbaka, om ni nu inte tycker att jag är jättetrist och tradig.

Min säng ser - genom hyllorna här bredvid - oerhört lockande ut. Jag har Batman-lakan i sängen, vilken kvinna kan neka Batman när han vill kela? Jag sade faktiskt till Lotta i morse att jag delat säng med Batman under natten, hon såg lite förbryllad ut. Nå, jag är väl inte alltid så logisk. Kanske.

Däremot, angående dagen och hej och hå, så har jag riktigt snygga ben i mina Stop Staring!-jeans och med kilklackade skor till! Varje gång jag gått förbi en fönsterruta i rätt höjd har jag nöjt gluttat på mina ben. Ja, har jag nu något på mig som jag faktiskt gillar så tänker jag banne mig gilla det högt och ljudligt också! Jag skäms inte. Jag klagar hela tiden på så mycket annat på mig själv, så när jag väl egoboostar så får ni tacka och ta emot, eller skippa just det här stycket när ni läser.

Nu när klockan slagit om från fredag till lördag bjuder jag på en av mina favoritbilder, Caturday till ära:


Det här är helt seriöst den roligaste bilden i världen. Jag skrattar lika lyckligt åt den varje gång jag ser den ^_^

Well, sovdags för Lilla Zombie. Jag somnar snart framför datorn, och då blir ju Batman besviken.

Godnatt, mina vänner!

Obsessive hands gently grab your neck

eyecandy
Dagens Ögongodis är idag två saker: Dels Christian Bale, och dels Christan Bales kropp. See for yourselves:
Båda bilderna är ur filmen American Pscyho.


video
Dagens Video är en väldigt fin låt som kommer ur filmen Hedwig and the Angry Inch. Har ni inte sett filmen så är den faktiskt sevärd, den är rar. Ni kan gärna tänka på att verkligen lyssna på texten, för den har faktiskt ett budskap ;) Låten heter Origin of Love och handlar om just detsamma.Andra bloggar om: , , ,
, , , ,
och

We will never know how it feels to be aliveNP: God Module - Reverse Inversion

Jag läser Maison Ikkoku (av Rumiko Takahashi), en av mina favoritmanga. Jag har hela serien, och jag tycker att den är så söt. Plus att den kvinnliga huvudpersonen, Kyoko Otonashi, påminner om mig själv väldigt mycket. Hon har samma irriterande karaktärsdrag som jag ;)

Och skiiiiiit, för jag upptäckte ett stort djävla misstag i min hemtenta! Kom på det i morse när jag pratade med Lotta och fick nästan panik, glömde bort det när jag kom hem men kom på det nu: Mitt i tentan har jag lagt ett fetmarkerat stycke som är helt irrelevant, och som det var meningen att jag skulle radera. Istället är stycket nu extra tydligt och extra synligt och KUKARS FANFAR för det är inte alls bra. Jag mailade Eva om det nu för någon sekund sedan, och jag håller alla mina tummar och tår att hon kan bortse från det hela - dock misstänker jag att man inte alls får göra ens en sådan ändring efter att tiden gått ut för inlämnandet av tentan. Well, that's it, nu är jag körd for sure. Omtenta på en hemtenta? Jippie yay.

Missnöjeeee.

Life will always be unfair

Jag är uppe i 140 besökare i skrivande stund... Oj. Snacka om rekord o_O

Planerna med Viktor för morgondagen blev lagda på is, och istället kommer Simon över för att äta mat och se på film. I vilket fall som så har jag hela dagen på mig att städa och fixa klart allt i lugn och ro. Viktor pratade om att komma över på måndag kväll och stanna över natten då istället, och det fungerar lika bra för mig. Simon är även en raring och vill bjuda på mat, wheee, mat! Jag slipper gå hungrig hela helgen! (ikväll blev det chips till mat. det blev billigast så. ;D)

Jag raderade Honom från min kontaktlista på msn idag. Ni vet, han jag tjatat och gnällt över här i bloggen för att han aldrig hör av sig och för att han är så grinig jämt. Så, nu har han sällat sig till de raderades skara. Jag ville mer än honom och det var uppenbarligen dumt av mig. Jag tycker om den harmoniska känslan som infaller när man har raderat kontakter man stört sig på ett tag. Man behöver inte rycka till varje gång man ser det förbittrande nicket i sin kontaktlista.

Förresten beställde jag kurslitteratur för sexhundra pickadoller idag. Sex-fucking-hundra spänn. I listan föreslår de också att man skall köpa Svenska Akademiens Grammatiklära (SAG). Oh my god, den vill jag fan HA, men den kostar FJORTONHUNDRA. Så... Födelsedagspresent? ;)

Jag är helt wheee på grund av min nya möblering. Det syns inte så mycket på den fina teckningen jag ritade och visade, men det är jätteskillnad. Yta, en mer avskärmande "vägg" mellan sovytan och resten av rummet (och det är så myyyysigt, det är som ett litet rum nu!)

Nu skall jag läsa manga och lyssna på de 144 låtarna jag har i min ASBRA playlist. Jag uppdaterar nog i alla fall EN gång till här senare.

Mannen som kunde tala med Lordi

Det här är humor på en av de högsta nivåerna:

Bilderna är kärleksfullt stulna från gruppen Lordi i filmtitlarwww.skunk.nu. Det finns fler exempel där, så är ni medlemmar kan ni gärna glida in och ta er en kik :)

Oändlig saknad

Att det fortfarande sitter i. Det är ett och ett halvt år gånget sedan min syster dog, och ändå blir jag helt skakig av att se begravningar på film och tv. När går det över? När kan man egentligen släppa taget och slippa bryta ihop över småsaker när man minst anar det?
Deras sorg är min sorg, och min sorg kan inte delas.

Det jag vet är att jag har min familj. Och starkare band än vi delade när vi satt sida vid sida och sökte stöd hos varandra på Annas begravning har vi aldrig haft, och kommer kanske aldrig att få. Så stärkt man blir av att ha en stark hand om ens lilla, skakande.
Det känns som att bli uppdragen ur ett stormande hav precis innan man drunknar när någon av dem plötsligt lägger en hjälpande, tröstande arm om mina skakande axlar när vi står framför kistan för att säga farväl. Jag minns att de andra lyckades säga något; själv föll jag ihop igen, tyngd under allt.

Så... avlägset, men samtidigt för kort tid sedan. Det är så svårt att sätta tidsstämpel på, att tänka att det skedde för 18 månader sedan, 78 veckor sedan, 547 dagar sedan. För egentligen skulle det lika gärna ha varit igår, i förrgår, för tre veckor sedan.

(och ibland sveper havet ner över mig igen, hotar att kväva mig, men nu har jag ingen som drar upp mig, de är för långt borta)

Hej hå och en flaska med rom

Det är ...annorlunda. Det är stökigt som fan eftersom jag inte hade lust att storstäda innan jag började möblera, men det blir bra! Jag gillar att jag helt plötsligt har massor av fri yta på golvet. Jag skall göra pedagogiska teckningar i Paint och visa er, tror jag :)

...tio minuter senare, övre bilden är före och undre är efter:
 

 1. Min säng.
 2. TV-bänk.
 3. Stickfåtölj.
 4. Soffa från IKEA.
 5. Datorstol i läder.
 6. Datorbord och dator.
 7. Billy-hylla från IKEA.
 8. Expedithyllor från IKEA. Jag har tre: på första bilden står en upp, och två ligger (en ligger bredvid dator, en står och en ligger intill väggen bakom soffan). På andra bilden står två stycken bredvid sängen, och en står bredvid soffan som nu är skjuten intill väggen.
Notera hur mycket mer golvyta som är fri nu :D
OCH jag kan utnyttja två av tre hyllor från två håll.


Detta är en Expedit-hylla i en annan modell än den jag har.
Min är hälften så hög, eller hälften så bred om ni hellre vill;
Alltså 4*2 istället för 4*4. Mina är mörkbruna också.


Herregud vad pedagogisk jag är :D (rena rama D&D-featet!)


Andra bloggar om: , och

Den onyktra zombie-lolitanOnykter och illamående liten Carina, och en Erik.
(det är VATTEN i mitt glas, och inget annat. och jag håller mig för magen för att lugna den)Andra bloggar om: , , och

This sh*t will fuck you up

Besökarrekord! Har hittills haft 93 besökare på bloggen idag, börjar känna mig lite smått paranoid :D

Struktur II, where to begin? Detta kommer att gå åt helvete! Den monotona norskan får min hjärna att stänga av sig i ren självbevarelsedrift, och det är inte riktigt hur man vill ha det när man sitter på viktiga föreläsningar om grammatik. Eek! Istället försöker jag koncentrera mig på vad hon skriver och vad vi skall läsa, men det går inte allt för bra det heller.
Marit har i alla fall bidragit med vad jag numera kommer att utse till VECKANS ORD: Försnackelser. Fråga mig inte vad det betyder, exakt, för jag lyssnade som sagt inte ;)

Himlen här i Kävlinge ser jättekonstig ut. Den är alldeles gulbrungrå och tung som fan, försökte ta kort med mobilen men jag tror inte att det blev något bra. Får se ifall jag kan flytta över bilderna i datorn sedan och se om det går att se hur himlen ser ut, i så fall postar jag det här senare.

Nu skall jag vara manlig och flytta möbler. Fast först skall jag flytta undan alla böcker jag har stående i alla möbler. Håhå, jaja. Detta blir ...intressant.


PS: Jag fick min Horde-tröja idag. Den är snygg. Kanske kan fixa bild på den också. DS.

Var inte rädd, vi är bögarNu går jag till skolan. Puss på er! (hittar jag min kamera när jag städar ikväll så kan jag till och med ta kort på min lägenhet, det ni!)

Gone going


Unendlich Liebe.Andra bloggar om: &

"Eh, jag skulle vilja ha en naken man i BDSM-outfit på ryggen, tack!"

Ytterligare en tatuering i denna kategori! Jag undrar om den här människan VET vad som tatuerades in på hennes rygg, och om det var frivilligt. Visserligen tog hon/han/den/det ju uppenbarligen kort på den och slängde upp på bmezine, men man vill ju gärna inbilla sig att folk inte gör sådant här ...frivilligt.
Jag tycker om att inbilla mig saker som återställer min förtröstan till mänskligheten.


Was soll der Teufel im Paradies?

Um... Femtio besökare sedan jag gick och lade mig vid två igår. Oj. Varifrån kommer besökarna när jag sover och inget skriver? Wheee, välkomna är ni i alla fall!

Teh trött! Jag vill bara få sova vidare, men så får man inte göra. Suck. Skall städa här hemma när jag kommer från skolan sedan, jag har kommit fram till att jag nog skall möblera om! Får se hur tunga de möblerna jag vill flytta på är, dock. Jag är ju inte riktigt känd för min gigantiska muskelmassa... Eller för min hjärnkapacitet... Hm, jag undrar vad jag ÄR känd för ;D

Första föreläsningen i Struktur II idag. Vi får se hur pass panisk jag är när jag kommer hem sedan... :P

Sakn. Älsk.

Idag, den nittonde januari, så är det exakt ett och ett halvt år sedan min älskade syster gick bort.
Jag hajar alltid till när jag ser att det är den nittonde. Alla andra fasar för den trettonde, men varför oroa sig för den trettonde när det är den nittonde allt händer?

Anna. Du är lika älskad och saknad som alltid, och det slutar aldrig värka.

I miss you, miss you so bad
I don't forget you, oh it's so sad
I hope you can hear me
I remember it clearly

The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same

¤ 1979-09-19 — 2005-07-19 †

I can't wait to hear you scream

En liten nyhet här! Jag har gjort små fina rubriker att sätta i de här inläggen nu, så lean back and enjoy!
eyecandy
Jag gillar Natural Born Killers. Jag gillar Mickey Knox. Han är het. Jag menar... Vem hade trott att käre gamle Woody kunde se så het ut i vit teeshirt, revolverbälte och hästsvans? Prrr. I like. Den filmen är helt klart en av de bättre - faktiskt så bra att jag önskar mig den på DVD i födelsdagspresent! Det ni!Woody Harrelson som Mickey Knox (Natural Born Killers)
(bilderna är klickbara för större versioner)

video
Dagens Video får bli Metallicas rockiga version av The Pogues gamla dänga Whiskey in the Jar. (fast det är nog en trad. irländsk folksång, men same same) I vilket fall som så gillar jag den här versionen av låten :)Andra bloggar om: , , ,
, , , , och

För dålig för att kasta sten

...jag stör mig verkligen på när mina nära och kära idiotförklarar mig. Jag kan gott säga om mig själv att jag är korkad och trögfattad, och när främlingar hasplar ur sig något åt det hållet rycker jag bara på axlarna - alla har vi ju olika uppfattning om folk. Men när mina vänner börjar komma med spetsiga pikar och gång efter annan antyder att jag har grus i skallen så blir jag faktiskt irriterad.

Plus att jag tror att jag har ägglossning, för jag är ganska lättirriterad i övrigt också. Dåligt. Jag avskyr ägglossning. Alla tror att det är under mensen man blir svidig - kanske gäller andra, dock gäller det inte alls mig. Jag blir jättejobbig när jag har ägglossning: när jag har mens blir jag bara pilsk.

I vilket fall som: Sluta berätta för mig hur jag fungerar tankemässigt. Sluta dissa mina förslag och sluta antyda att jag är korkad. Eller, kanske bättre: Sluta umgås med mig då, om jag är så djävla dum. Aight-o?

Peace out.

Because I'm evil

NP: Danzig - Heart of the Devil (och har ni inte hört den så borde ni det. så det så.)

Jag sitter och tänker lite, och känner att jag vill skriva ett sådant där långt och bra och spännande och välformulerat inlägg. När jag var yngre kunde jag sitta i evigheter och bara skriva. Jag har tre eller fyra dagböcker från när jag var ung. Kanske borde jag leta rätt på några godbitar därur och dela med mig av? Jag har två av dem liggande här framför datorn. Synd dock så har jag ingen större koll på var den viktigaste av dem ligger, den jag skrev i när jag gick i gymnasiet. Jag vet att den finns någonstans, för jag hade den och kikade i den för några veckor sedan, men den ligger inte på något av de logiska ställena. Nåväl, den dyker väl upp förr eller senare.

Äh, efter lite bläddrande i mina gamla dagböcker från högstadiet kan jag lugnt konstatera att jag hade slagit till mig själv så djävla hårt om jag träffat mig själv från den tiden. Gudars skymning, jag fattar varför folk mobbade mig ;P

MEN! Sedan hände saker:
Jag träffade en pojke som visade sig tycka om mig lite, och vi hånglade, och sedan började jag inse att jag ju faktiskt är ganska snygg trots allt. (det tyckte jag inte innan) Och sedan fick jag stalkers, beundrare och vänner på internet. Några av de vännerna har jag fortfarande kvar; Smege, Anders, Monika. Och jag började skriva noveller, dikter, låttexter, dagböcker, listor...
Jao... Det här har jag kanske redan pratat om?

Dang, jag vill så gärna kunna ta lövet från munnen och vara riktigt djävla frank och ärlig någongång då och då, men jag vill inte hänga ut folk här i bloggen. Sure, man kan alltid koda, men folk knäcker koder förr eller senare och jag själv kommer bara att bli förvirrad av det hela.

You want total honesty?
Jag har inte haft sex på fjorton, snart femton, månader. Sist jag hade sex var det med en snubbe jag var oh så kär i, och han började plötsligt rådissa mig efter vår sista natt tillsammans. Det var helt märkligt: Han slutade bevaka mitt galleri och min dagbok på helgon; han slutade skriva sms; han hörde aldrig av sig via msn, helgon eller något alls - och jag ville inte höra av mig jag heller, eftersom jag redan kände mig efterhängsen. Och snubbar som hellre sover på soffan än bredvid en kelig Zombie i sin sköna säng förtjänar inte min uppmärksamhet. Inte när det är i en sådan relation vi hade, faktiskt.
Så i somras fick jag sms av honom. På Medeltidsveckan, kan tilläggas, och ni som känner till Medeltidsveckan förstår nog vad det går ut på. (Nej, jag menar inte bara att det går ut på att man går runt i medeltidskläder. Let's just say att ett annat namn för Medeltidsveckan är Slampveckan, aight?) Han ville gärna ses, om jag hade lust. Så jag frågade varför han efter nio månaders tystnad helt plötsligt ville ses, och han tyckte att jag var dryg och konstig. Um...
Snälla, kära, söta. Lilla vän. Gör aldrig misstaget att tro att jag är lättfotad, 'cause I aint. Det skämtas om min hunger för män och mitt sexliv åt höger och vänster, men det är allt det är: skämt. I alla fall i det här fallet. Jag SKULLE kunna ta för mig som jag vill, om jag ville och vågade. Men att träffa en assnygg kille man varit kär i för en snabbis bara för att han är fyllekåt? Nejtack.

Förra medeltidsveckan var bättre än denna, fast den här medeltidsveckan var Anders nere och hälsade på. Fast förra medeltidsveckan dansade och sjöng jag med Tobbe och JimmyEffes, vilket var trevligt. Tobbe och Jimmy är två raringar :)  (och en av anledningarna till varför man vill åka på Kastaria ;))

Jag kan inte diskutera mina bekymmer på sexfronten med mina manliga bekanta, för de förstår inte mitt problem:
"Men vadå, du är tjej, det är ju bara att gå fram till vilken snubbe som helst så ställer han ju genast upp."
Ja, det vet jag. Rätt kläder och rätt attityd är det enda som behövs, om ens det, så får man säkert sexa hur mycket man vill varje helg. Men det handlar om att jag är osäker, har komplex och oroar mig över vad han skall tycka om mig while at it.
"Ja, men övning ger ju färdighet, get at it!"
...det är ju en ond cirkel. Jag vågar inte öva, så jag blir inte bättre, och blir jag inte bättre vågar jag inte ragga. Folk förväntar sig av mig att jag skall vara jättekunnig och erfaren och så vidare, men det är jag inte. Jag blir jättenervös av att vara naken, och jag hittar mer och mer saker att jaga upp mig över. Oh, I'm such a virgin.

Jag tror att alkohol är lösningen på mina problem. Alkohol, och en snubbe man känner sig trygg med.
Och så vill jag att någon skall ragga upp MIG. Läsa mina signaler, förstå hur man handskas med mig och göra något av det. ...bah, jag vill gå på krogen. Jag vill flirta och dricka färgglada drinkar och småle åt okända män. Jag har nittioen spänn på kontot, det räcker knappt till en sexa. Teh pain, teh misery!

Um... Nu blev det här jättelångt. Jag tror inte att någon orkar läsa hela. Så... Dags att sätta punkt och döskalle nu.Andra bloggar om: , , och

More than one way to skin a cat

I Helsingborg snöar det riktig julaftonssnö. I Kävlinge spöregnar det bara. Hrm.

Fick i mig lite pasta på Bagatelle med Smege, vilket var bra. Visserligen är jag fortfarande hungrig som ett as fast jag just lättat plånboken på hundra spänn för läsk och pasta, men det är bra att jag fick i mig lite mat. Som vanligt rörde sig samtalsämnena kring dvärgsex, World of Warcraft och arbete. That's the way I like it, yo!

Nu skall jag göra en stabil playlist och sedan skall jag bädda sängen och springa runt i pyjamas (eller typ trosor och teeshirt) och känna mig så där vixen och superduperbra, typ. Jag har väl ingen särskild anledning att känna mig så jättebra, men vem behöver anledningar? Inte jag!PS: Snöflingor som smälter mellan brösten på en är INTE uppskattat, no sir-ee! DS
,

Return of the Fly

ÄNTLIGEN fick jag den djäveln! Jag har haft en stor, elak fluga i min lägenhet de senaste dagarna, och han har hållit sig på spefullt avstånd så att jag honom inte når. Men nu djävlar! Nu är han mosad och nedspolad i handfatet. Skam den som ger sig!

Skall med tåget om en halvtimme, fika med Smege i Helsingborg.

När tänker CSN fatta att jag för tio dagar sedan anmälde mig som student och därmed vill ha mitt bidrag? Jag behöver pengar. Jag börjar få svårt att köpa mat, liksom. Skall ringa och be mamma att fixa över lite pengar på mitt konto. Ich bin fattig.


We want to sleep with youDetta är ett hotellrum. Jag tycker att det är jättecharmigt. Såhär skulle jag vilja måla det i mitt sov/vardagsrum... Jag har ju en del av rummet som jag kör som "sov-alkov" som döljs lite av en hylla jag ställt för, det hade varit jättefint att måla väggen här inne i egna färger. Mrrrrr.

Bilden är lite förminskad för att få plats, så klicka på den så får ni se den i bättre upplösning :)

Insane Asylum

...eh, jag uppdaterade designen lite på bloggen igen. Numera är det inte mmm, brains som gäller, nu är det ren och skär galenskap! Fast min kategori fortsätter att heta ...mmm, brains, det är ju så det skall vara :)

Vad säger ni om den nya "logon"?

You call it graveyard? I call it home

 • Tentan inmailad, och jag har fått bekräftelse från Eva att den går att öppna (och att den därmed kommit fram, d'uh)
 • De två första maskinerna tvätt är igång, skall samla ihop all onödig tvätt häruppe och släpa ner den också.

Jag känner mig jättenervös angående tentan. Vi får inte resultat förrän om allra tidigast två veckor (de har ju ensisådär 30-35 skrivna och individuella tentor att rätta, lär ju vara TEH ASTRÅKIGT för dem) så jag vet att det är dumt att angsta, men jag slår vad om att jag kommer att hitta tusen saker jag kunde ha skrivit annorlunda och så vidare. Fy bubblan.

Nå, jag skall inte spamma sönder för er här hela dagen. Jag ville bara få ur mig lite tentaångest för att se ifall det kanske hjälper. Jag fick min Tjuvlyssnat-bok idag så jag läser den. Dock ingen Horde-tee, dammit! Kanske hinner den komma innan jag skall till skolan imorgon... Nåja.

A circle of evil

Tack gode gud att jag dubbelkollar min tentamen igen. Jag höll på att lämna in den med ett stort och pinsamt fel: Jag har skrivit att det är tio procent personliga pronomen, men det är det inte. Det är tio procent pronomen, men bara cirka fem procent personliga dylika. Tappade bort mig i matematiken, kände en svag panik krypa sig allt närmare och rådfrågade google i hur man räknar ut procent, eftersom jag fick totalt hjärnstillestånd.

Försökte äta lunch. Fick i min en och en halv rostmacka, sedan blev jag illamående och gav upp. Min aptit blir inte bättre, jag får bara mindre och mindre lust att äta. Was ist los?

Kolla klart, sedan maila in. Jag har ont i själen, jag är inte alls nöjd med det hela längre. Känner mig nervös och orolig, och det blir inte bättre av sömnbrist och för lite mat i magen.

Bloodsucking Zombies

Den här platsar lika bra i Teh Funnies! som i Musik-kategorin, så jag lägger den här. Det är en video av Bloodsucking Zombies from Outer Space, och den är väldigt lolig :)
Av de fyra bandmedlemmarna är det bara trummisen/sångaren som ser kool ut; se till exempel på snubben med synthen (wtf?!) eller tönten med gitarren. What's the deal-ee-oh? Well, det roar mig i alla fall :)
Låten är bra, men min dator flipptrippar och jag kan inte se mer än halva videon. Förhoppningsvis fungerar det bättre för er som har snälla datorer!

Bloodsucking Zombies from Outer Space - Reign of Devil


...jag hoppas att min dator slutar döda internet hela tiden - jag skall maila in min tentamen om inte allt för länge. Fungerar det inte att maila vid två måste jag ta tåget in till Lund och försöka maila från inne i skolbyggnaden eller något. Argh.

Fler bloggar om
,


Twilight

Dagens Video är en video av Therion, Summer Night City. Jag gillar låten, och videon är riktigt kul - en massa äldre herrar som mimar till tonerna av Therions härliga kör :) (bonuslåt av Therion, de är ju så djävla hårda! och så var snubben med röd gitarr het, så där fick ni en bonusbejb också!) (SISTA bonusen nu! min favoritlåt av Therion; Son of the Sun)

Som bejb har vi ett stycke okänd japan, jag tror att han heter Kamijo, men jag har verkligen ingen aning. Ingen chans att du vet vem det här är, Elenaria raring?

DAGENS ÖGONGODISKamijoAndra bloggar om: , , och

Röda läppar döljer dina tänder: är du kvinna eller räv?

Nu ger jag upp för tillfället. Nu skall jag sortera tvätt, planera World of Warcraft-spelande, äta brunch och duscha. Om några timmar, typ runt ett, skall jag ta en sista glance på min tentamen, och sedan får det vara nog.

Planen är att rolla en blelf warlock, en female. Mrrrr. En liten onding. Jag gillar ondingar. Jag skall spela en massa med Kiiri också, hon är ju min raring. Mammas lilla älskling.

Imorgon har vi första föreläsningen i Struktur II. Struktur I är den jätteluriga grammatiken; är då Struktur II ÄNNU lurigare grammatik? Nackdel: Vi har den norska föreläsaren. Jadå, hon är rar och trevlig, men ...hon pratar norska.  Jag har svårare för hennes prosodi än för den skånska prosodin, och det är aldrig bra.

Nåväl. Man skall inte ropa hej förrän man är över bäcken. Jag ropar sällan hej, jag får ont i halsen av att skrika för mycket. Plus att jag har så stark röst ändå, så varför ropa när man kan prata?


Yoda says


Nightfright

Skrämmande nog så tycker jag, när jag läser min tentamen, att jag har fått med allt, att jag har formulerat mig bra och att jag har hittat bra exempel. "Wohoo!"  tänker ni, "Oh bummer", tänker jag. För... tror jag att jag har rätt så har jag förmodligen fel. Lagen om alltings djävlighet; Murphy hatar mig mer än någon annan.

Jag har ändrat några formuleringar, hittat några fler saker att understryka mina stilpåståenden med, och det är ungefär allt jag kan göra nu. Jag har plockat bort ett stycke som jag missförstått, men som ändå inte bevisar något i min text. Jag skall plocka ihop och sortera lite tvätt nu, och äta, och så skall jag kika på min text igen. Förmodligen har jag missat något fånigt stavfel som faller i ond jord hos Eva, eller något sådant. Igår hade jag skrivit "el del" istället för "en del". Det får jag ju ingen stavfelsnotis om, el är ju också ett ord. "El del", vad ...spanskt. Por que, donde esta el del? Gracias! ...eller något.

Oh, sömn, hur jag saknar dig, längtar efter dig, åtrår dig.
Sovmorgon imorgon. Jag känner mig helt psykopatiskt inställd på det hela nu.

Teen-agers from Mars, we don't care 

I'm going to wait 'til the Midnight Hour

Men urgh, Ricard ringde och väckte mig. Jag är så trött, men det är ingen idé att försöka somna om nu - hur jag än vänder och vrider på det behöver jag all tid kan jag få till att skriva klart tentan, och jag kan lika gärna komma igång en halvtimme tidigare än jag tänkt.

Jag tror att det snöar. Eller haglar. Jag har dock inte orkat släpa mig upp ur sängen för att se efter. Men det låter sådär mot rutan som när man kastar små små grus på fönstret. Eller, öh, som när det haglar på fönstret...

Jag avskyr att vara såhär trött. Jag drömde något konstigt igen, men drömmen fladdrade undan och flydde när Ricard ringde. Det gör inget: Jag funderade över det här när jag somnade igår, att mina drömmar de senaste nätterna varit dåliga. Inga mardrömmar, kanske, men de har ...well, fel färg, om jag skall vara frank. Oavsett om jag minns mina drömmar dagen därpå eller inte så skulle man kunna beskriva minnet, känslan, av dem som ljusrosa för det mesta. De senaste nätternas drömmar har varit kladdigt, smutsigt, fult olivgröna. Ångestdrömmar. Det finns inget hopp i dem, och det är ju hoppet jag tycker om i mina drömmar.

Förmodligen är jag stressad över något. Eller så är det allt äckligt socker i min kropp som arbetar för fula drömmar. Jag skall se till att skära ner på sockerintaget nu.
På riktigt. Köpa nyttigare bröd, sluta dricka läsk, sådana saker. Sedan kanske jag sover bättre och drömmer vackrare igen.

Jag vill soooooova. *gnällig*

Little Red


Brains, braaaains!

Och så, efter en ren evighet, var jag klar med det preliminära. Upptäckte under skrivandet av min sammanfattning att jag inte riktigt bevisat tillräckligt mycket och ofta vad jag vill ha fram, men jag skall slänga ett getöga på det imorgon och försöka reparera. Om inte annat måste hon väl se att jag i alla fall gjort mitt yttersta för att försöka rätta till alla småfel jag haft på de tidigare uppgifterna?

Nu är det dags för Lilla Zombie att krampa ur kläderna (som för den delen fungerar mycket bra! all hail batman-teeshirt och trasiga favoritjeans!), ställa balkongdörren på vid gavel, polera huggtänderna och sedan stilla zzzzlumra in för att fortsätta drömma helt omotiverade och stupida saker. Och drömmer jag om Basshunter igen blir jag banne mig tokig! >_O

Skall gå upp vid tio imorgon, och försöka fixa det sista på min tentamen. Då har jag fyra timmar på mig att i lugn och ro läsa vad jag har skrivit, knyta ihop det hela än mer, ändra en del ordval, lägga till där det behöver läggas till och ta bort där det behövs tas bort. Och sedan skall jag tvätta och koppla av totalt, för det lär jag behöva. Hade jag haft tillgång till jacuzzin hade jag lugnt bubblat bort i den några timmar, men nu är det ju inte så, tyvärr. Så... En lång dusch och oblivion, delirium, escapism är vad som får gälla.
På fredag börjar jag vid ett (har jag för mig) och då kan jag sova till elva. På lördag skall jag kanske leka med Viktor men det blir nog inte förrän på eftermiddagen, och då kan jag sova till elva. På söndag, om jag inte leker med Viktor, så kommer Caroline och Magnus hit vid två-snåret (det gör de ju i vilket fall) och då kan jag sova till elva. Leker jag med Viktor får jag sova till typ tio istället, men det kanske räcker det med.

Oh, the plans, the planssss! (and you don't matter anymoooooore)

Puss och snusk.

Her ghost in the fog

All Cocacola och godis håller mig vaken, men oh ye allmighty gods vad jag ser fram emot att få gå för att borsta tänderna snart! Är nästan klar med mitt utkast. Jag kommer inte att kunna lägga till så mycket mer smart på det här ikväll, så jag skall snart sova (läs: läsa Dragonlance) och sedan se till att vakna ganska tidigt imorgon så att jag kan läsa igenom texten med lite distans, och då göra alla nödvändiga ändringar. Hittills har jag suttit med texten i nästan tolv timmar - herre min je. Och ändå misstänker jag UK. Ni kan ju tänka er hur upplyftande DET känns.

Jag har skrivit fem sidor om texten. Skall fortfarande lägga till en fin avslutning och knyta ihop mina slutsatser och än en gång stärka mina stilpåståenden, så jag kommer nog upp i sex eller sju sidor. Max är sju, men det är väldigt liten risk att jag lyckas ta mig upp på mer än sex och en halv sida, om jag nu inte blir väldigt långrandig.

Imorgon skall jag tvätta och sedan fika med Smege på kvällen. ...fast först skall jag ju masa mig upp runt tio-elva och skriva klart hemtentan. Tvättid klockan 14:00, tentan skall mailas in allra senast 15:30, men mitt mål är att ha den inmailad vid två.

Gnag gnag, knapr knapr. Zombie sleepy, zombie hungry.
Zombie no want candy. Zombie want braaaains.

Förresten så lyckades jag snajda till det lite genom att plocka ut ett versmått ur texten. Förhoppningsvis imponerar det :) (håll tummarna, okies?)

Bag. Back to work, men snart klar för kvällen. Nackdel: Jag har suttit i min säng med tusen papper och en varm laptop hela dagen. Ja, den lär ju vara sval och skön när jag skall gå till sängs. Urgh. Jag får öppna balkongdörren ett tag när jag borstar tänderna och näckar.

The blogg that runs in my veins

Jaja, dåligt försök till ordvits. Never you mind! Nu skall här länkas för fulla muggar, yay!
Alltså. De länkar som här följer är bloggar jag följer varje dag, som jag prenumererar på uppdateringar på (det är någon FireFox-funktionsgrej tror jag) och som jag i vilket fall som kollar flera gånger om dagen. Så... Enjoy! Kanske är det något av följande som faller er på läppen :)
Och that's all for now. Jag läser min egen blogg också, men det är bara på grund av att jag är lite lätt narcissistisk. Never you mind that either! :P Puss på er.

Oh baby, oh baby, baby oh, oh

Dagens LOL hittade jag när jag förvirrat bläddrade i SAOL och försökte hitta ordet vars betydelse jag var på jakt efter, och råkade få syn på det som stod längst upp på sidan jag just tog mig förbi:

 • urin [-i'n] s. -en. Vätska utsöndrad från njurarna.

Well, that explains all, doesn't it! För alla som undrat är det helt sonika en vätska utsöndrad från njurarna.
...okej, det är väl bara jag som är språknördig och knäpp igen, men jag tycker att det är en så skum förklaring :D

Wake up and smell the coffee

Jag har en känsla av att det får bli sent ikväll, och tidigt imorgon, om jag skall hinna med allt. Jag är fortfarande fast på steg två av fyra, och nu har jag ändå suttit i vad då, nio timmar? Ja, perhaps är det lite knepisch att posta inlägg här då och då, men jag blir tokig om jag måste sitta och stirra in i skärmen och försöka formulera mig så att jag OCH Eva förstår vad jag vill ha fram. Som sagt; jag räknar allvarligt talat inte med att få G på den här. Dock kan det vara intressant att se hurpass mycket av den jag faktiskt får rätt på. Grr, textanalys my ass.

Vi skall plocka ut tre-fyra stilpåståenden. Sedan skall vi under hela analysen bevisa att vi har rätt i våra stilpåståenden. Två av mina borde vara ett, och är förmodligen inte ens ett stilpåstående. Jag vill visa att texten är berättande, alla bevis talar i stort för att den är beskrivande, och skillnaden är ganska stor analysmässig.

Med mamma i telefon:
C: Det känns som att jag är ute och cyklar med den här analysen.
M: Men Carina... du har ju ingen cykel.
C: Då kan du ju tänka dig hur vilse jag är!

Ricard vill komma hit när han har lov. Det hade ju varit helt swell!

All of my life I sought for a boy like you

Dagens bejb är den ondskapta prins Leopold (fniss) ur filmen The Illusionist. På den här bilden ser han inte så assnygg ut, men han är riktigt het i filmen. Plus att han har sexig röst. Det är ju inte mitt fel att det inte finns så bra poserbilder på honom från den filmen på internet. Man kan hitta mängder av bilder på Edward Nortons roll, men han var ju inget hawt. Världen är emot mig! Anyhoo, har ni inte sett filmen borde ni göra det, dels för att den faktiskt är bra, och dels för att prinsen är en mumsing. *klick*

DAGENS ÖGONGODISRufus Sewell (The Illusionist)Andra bloggar om: , ,
, , och

Misär i skolbänken. Skolsängen. Eh... Hemma hos mig, i alla fall.

Allvarligt, pojkar och flickor; Jag betvivlar starkt att jag klarar G på den här tentan. Satt mig och räknade för att se hur många av 108 substantiv (icke markerade) i ett stycke var konkreta, och hur många som var abstrakta. Sedan kontrollerade jag mängden substantiv jag hittat med mängden substantiv lärarna givit oss uppgifter om; Enligt mina beräkningar finns det c:a 60 substantiv mer än lärarna sagt. Erm. Nej.

Härligt att läsa ett ämne som gör en mindre kunnig än tidigare. Jag har aldrig haft några problem med svenskstudier - tills jag började studera svenska på universitetsnivå. Börjar tappa bort mig i min dumma tenta och surar över att det inte alls blir som jag vill.

Kommer under kvällen - förmodligen - att posta ett fint inlägg med små rara länkar till alla de bloggar jag kollar dagligen. Några hintar i den riktningen har redan gjorts, men nu blir det på allvar.

Apan raggar på din dvärg. Vad gör du?

Som video bjuder jag er idag på lite nostalgi i ...lajvanda..., The Safety Dance framförd av Men Without Hats. Jag är trött och den här piggar upp lite. Den fina "S"-dansen de försöker uppmuntra till underhåller, och jag skrattar glatt åt det faktum att de verkar vilja få det att tyckas som att all musik strömmar ur dvärgens lilla instrument. (instrument, sade jag! Sluta med era snuskiga tankar!)

Photobucket strular för tillfället och det är där jag förvarar bilden på dagens bejb, så jag återkommer med honom när saker och ting fungerar om de skall. Suck.
Andra bloggar om: , ,
, , och

Sleeping Zombie

Jag drömde att jag och Caroline skulle gå på en fest som helgon anordnade. Festen var uppe i ett träd på en båt, jag skulle bara dela ut tidningar först. Eller reklam, det var någon annan som delade ut tidningar; ibland var han någon okänd kille med rosa hår, ibland var han Johan A med rosa hår och ibland var han ..erm... Basshunter med rosa hår. (du har smittat mig med dina basshunterdrömmar, din niding!) Jag cyklade på broar och i backar och i vatten och spelade hjälplös för jag ville ha uppmärksamhet från killen, men det gick inget vidare. Det var något band som skulle spela på helgonfesten också... typ Rockbitch. Caroline väntade på mig utanför ett fritids där jag varit och delat ut tidningar, det låg nere i en stenkällare i en skog inne i ett stort hus.

Lagom märkligt.

Nu är jag trött, men ändå bättre. Skall posta en bejb och en video åt er, sedan skall jag hämta mitt tentagodis och min coca cola och köra vidare. Trodde först att jag inte skulle kunna somna förut, och när jag vaknade trodde jag att jag sovit längre än jag tänkt - jag somnade någongång efter halv två. Så, lite mindre än en och en halv timme, men det är nog bra.

Speak of the Devil

Jag har ätit. Det spelar ingen roll: Hjärnan går på halvfart i vilket fall, och jag har ont i ögonen på grund av sömnbrist. Sömnbrist? Dumheter! Jag somnade runt ett och gick upp efter sju, det är åtminstone sex timmars sömn där. Det känns onödigt att vara närapå illamående av för lite sömn, när jag inte tycker att jag har sovit för lite. Visst, jag hade kunnat sova tio timmar istället, och vaknat och varit överpigg, men... jag har inte fuskat med sömnen, jag lovar! Jag tror dock att jag vaknade till en snabbis i morse och filosoferade över klockan innan jag somnade om igen, jag har ett kort minne av hur jag vänder mig i sängen och ser på kuddarna.

Texten är struligare än jag hoppats. Jag har svårt att genrebestämma den, eftersom jag är rädd att stirra mig blind. Jag måste ta ut genre samt ett antal stilpåståenden för att ens kunna skriva min analys, men jag oroar mig över att ta ut fel stilpåståenden och vara tvungen att om några timmar skriva om allt igen, och att då försöka ignorera det jag tyckte stämde så bra tidigare. Textanalys är nog inte riktigt mitt ämne... På sätt och vis är det ju kul, men jag gillar inte saker som får mig att känna mig even more stupid än jag är. Tro det eller ej.

Skall komma igång med mitt evinnerliga skrivande nu. På sätt och vis känns det dumt att sitta i sängen där jag är begraven av papper och inte har tillgång till bra yta att ha under när jag skriver på mitt block, men det är bekvämt och får mig att slappna av lite mer än att sitta i köket och högtravande försöka komma på smarta saker att skriva. Å andra sidan kanske det är dumt att jag slappnar av när jag är så dödligt trött.
Om jag bara lyckas plocka ut genre och stilpåståenden kanske jag kan sova en sisådär två timmar sedan... Jag tror att det skulle göra under för min hjärna just nu.

Mrrrr.


Eat your heart out

Jag lyckades slita av i stort sett hela min tumnagel på vänstra tummen när jag tog på mig skorna i morse. Nu har jag tre stora plåster på för att inte skada det ömma köttet. Snyggt. Inte.

Dödshungrig och så trött att jag nästan somnade på tåget. Mmm, brains. Mrrrr, zombie. Planen är att äta, göra bra playlist, bädda sängen och sätta mig i den med min tenta. Texten verkade by the first glance lite halvkul, så jag hoppas att den är enkel och tillfredsställande att jobba med.

Jag vill verkligen bara sova. Om jag jobbar lite med det här och fortfarande är dödstrött så kommer jag nog att sova lite middag ifall jag tror att jag ändå hinner med allt. Den skall mailas in runt 14:00 imorgon tänkte jag (jag tror att vi har frist till 16:00, men det blir mail-köer och jag har ju tvättid också)

Idag sade en i min klass att jag var söt på mitt passkort. Märkligt. Själv tycker jag att jag ser ut som en seriemördare. Nåväl.

Nu skall jag get going. Bejb och video dyker upp senare under dagen, jag har en mage att ta hand om just nu.

Giant Spiders prepare to take over

Så var man dressed and decent. Mer eller mindre. Jahaja... Min första hemtenta. Så får man prova på det också. Har ingen aning om hur klurigt det är - förhoppningsvis kan jag dra lärdom av alla dumma fel jag och Lotta gjort under de två övningsanalyserna. ...annars har jag lite problem.

NP: Graves - The Spiderman Song

Och Ooga Booga Boo, för vad hade jag inte givit för endera ett av följande alternativ;
             a) Krypa ner i sängen, sova klart.
             b) Spela World of Warcraft - The Burning Crusade

Apropå WoW: Varför säger folk att de vill spela med mig, för att sedan hela tiden dissa mig? "Du levlar så långsamt" "Du spelar ju på en RP-server b0g" "Du är ju så dålig". Well, yah?! Det vet jag redan, och det vet ni, så säg då inte att ni vill spela med mig om ni nu inte vill det. Jag är apkass på de flesta datorspel, jag spelar för att det är kul och inte för att jag är bra. Och kan man inte bortse från det borde man istället leta rätt på någon som är mer 1337 och mindre n00b i det här fallet. Så det så. Äckelpåsar.

Nu går mitt tåg om tjugo minuter. Ack.

Am I following all the right leads, or am I about to get lost in Space?
When my time comes, they'll write my destiny: Will you take this ride with me?


Eurgh

Morgon igen. What's up with these mornings buggering me hela tiden? Kan de inte bara lämna mig ifred? Får se hur långt jag hinner med min textanalys idag, men jag räknar inte med att få sovmorgon imorgon. På fredag börjar jag dock inte förrän ett, så då kan jag sova till elva utan problem. Bra. Fredag efter skolan samt imorgon efter tvätten skall ägnas åt att städa här hemma, it looks like hell.

Jag drömde om Ida och Jonas och Basse, och att jag och pappa var i varuhus med mamma och letade efter en bok om Harry Potter som handlade om typ Riddarna runt runda bordet istället, och att jag ville ha en klänning som visade sig vara slut. Och pappa snubblade över en tjej som hade hund, och sedan fick han jättebråttom för han skulle på möte. Och jag ringde och frågade honom om han skulle äta med mig och mamma på kvällen, men han var stressad och skulle dricka vin med sin aktieklubb istället.
Och jag drömde tidigare under natten (tror jag) om Simon och Amanda och Leo (eller var det de som var Ida och Jonas och Basse? Samtidigt?) och att jag och Simon skulle lura ner någon elak boss i ett toalettorn i ett stort slott vi var i. När jag inspekterade tornet visade det sig att ingen någonsin städat där, det fanns en stor pool där det flöt runt slem, döda råttor och mängder av insekter, och det låg as överallt. Fast vi lyckades lura ner honom där nere - kanske var den elaka bossen samma snubbe som var på mig när jag sov i drömmen jag hade natten till igår? Det var medeltidsveckan också.

Lagom weird. Nu skall jag klä på mig och försöka se lite pigg och fräsch ut. Yeah, right.

Me being hungry for candy

Your Monster Profile
Ultima Slayer

You Feast On: M&Ms

You Lurk Around In: Candy Factories

You Especially Like to Torment: Vegans
What's Your Monster Name?

Zombie tired, zombie go to sleep now

Efter en lång dag då jag totalt misslyckats med att städa här hemma, och knappt ens påbörjat disken, så är det nu dags att krypa ner under täcket och gömma mig inför den kommande natten. Imorgon blir det som sagt hemtenta, så vi får se hur aktivt postande det blir då. Jag prioriterar ju min tentamen framför att posta tusen gånger, om man säger så. (apropå det är jag inte allt för långt ifrån min tusende post nu!)

Hela min lägenhet luktar mjukmedel. (Summer Fresh - Sommarfrisk) Jag gillar nytvättat. Jag tycker om att tvätta. Det bästa i världen (vad gäller tvätt, alltså) är dock att hänga tvätt utomhus om sommaren. I synnerhet lakan. Att sova på lakan som vädrats torra utomhus i solskenet på ett blåsigt Gotland är ungefär det bästa man kan göra (vad gäller sömn, alltså). I synnerhet eftersom min säng är så sjukt bra och mjuk och fin att jag är helt lublub varje gång jag skall schlafa där.

Jag hoppas att det inte blåser för mycket imorgon. Jag har en kjol jag vill använda, men är det storm så är det bättre med byxor av något slag. Hoppas att tentautdelningen går kvickt, så att jag hinner med tåget som går fyrtio minuter efter att vi får tentan. Fast det borde vara så, vi skall ju få komma hem och skriva den så snart vi kan. Skall glida förbi Coop imorgon när jag går från tåget och köpa lunch samt tentagodis, och sedan skall jag aktiveras å det grövsta.

I natt vill jag gärna slippa detaljerade och väldigt verklighetstrogna drömmar som går ut på att folk utnyttjar mig när jag sover. Undrar var de kommer ifrån? Jag vet ju inte om jag skulle vakna om det skulle hända på riktigt, men jag vill ju gärna inbilla mig att jag skulle det. Tro det eller ej...

Jag älskar nytvättat hår. När jag hade längre hår var det bästa i världen (vad gäller hår, alltså) när ens hår precis nästan torkat, för då var det så mjukt och följsamt och lätt och godluktande att det finns inte :)


Well... God natt. Don't let the bedbugs bite ya!

Uniformssex


Deep from hell they came


Ytterligare några små ändringar i designen

Så! Ny bild upptill, ändrade några färginställningar och fixade några småsaker. Utnyttjade Smege som smakråd och kodkontrollant, så lite cred till honom också (även fast jag gjorde det mesta ;))


Apropå min nya kategori, Antisnyggt:
Till skillnad från Dagens Video/Dagens Ögongodis är inte detta en kategori med en update varje dag. Jag slänger in saker där så snart jag hittar något som passar; Det kan vara en sak om i veckan eller sjuk om dagen.
Beroende på hur fast jag blir i World of Warcraft nu när det kommer igång igen så dyker det förmodligen upp en WoW-kategori också.

Nu skall jag diska, återkommer här senare. Puss på er.

Ouchies

Oh bummer, jag halkade till i köket och lyckades på något vänster knacka till axelleden, och nu har jag asont i min högra arm/axel. Stor nackdel.

Skall pausa lite, smälta mackorna, och sedan blir det stordisk galore i köket. Imorgon skall jag vara i skolan klockan nio, så jag behöver gå upp senast halv åtta för att slippa stressa, meaning jag måste gå till sängs vid elva-tolv inatt för att orka. Funderar på att köpa lite godis och läsk att ha imorgon när jag tentar, får se ifall jag orkar dra mig till Coop ikväll. I så fall måste jag byta kläder; jag glider runt i ett par trasiga jeans jag köpte när jag var tretton (de passar fortfarande utmärkt, så det så!) och en teeshirt jag köpte när jag var elva (dito) och måste i alla fall få på mig ett par långkalsonger för att inte behöva frysa om gumpen.

Vi får se. Det hade varit skönt att ta en liten promenad om en timme eller två...

Little pig, little pig, let me in

Klar med tvätten för dagen. Har bokat ny tid på torsdag när jag är klar med hemtentan, så får jag ta det sista då. Nu skall jag äta lite och läsa lite Dragonlance, och sedan skall jag städa köket. På grund av att strulade lite med den ena tvättmaskinen har jag nu tvätt som hänger på tork på alla element, stolar och skåpluckor. Well, det luktar åtminstone gott :)

Angående min nya design så funderar jag på att lägga in ett spökslott eller något sådant som header istället för min lilla zombiepinuppa och hennes desire for brains. Får se ifall jag orkar fixa något sådant under kvällen: Jag MÅSTE städa köket också, eftersom jag skall ägna hela onsdagen och halva torsdagen där. Ingen musik... Eep. Jag kommer att ha dator och msn och alltsammans igång och vid mig i köket, men jag tror inte att jag kommer att vara särskilt social. Sist jag försökte plugga och socialisera samtidigt gick det inte helt bra, så...

Äta nu. Tjipp!

Ny design

Så, den rosa får vila ett tag, jag vill ha lite spänning i vardagen! Efter någon timmes knåpande är detta vad jag kom fram till. Hoppas att den faller herrskapet i smaken! (oroa er inte, jag återgår till min vanliga rosa när jag har tröttnat på att vara speciell ^^)

Nu skall jag roa mig med att gå runt och lägga ramar runt alla bilder jag lagt in den senaste månaden.. Håhå, jaja. Eller så struntar jag i det ;D

Kommentarer på nya designen mottages tacksamt!

Hentai

Härmed presenteras min nya kategori; Antisnyggt.
Vad den skall innehålla har ni ett utmärkt exempel på här nedan.
Jag flyttade även över inlägget om han idol-snubben till den här kategorin.Euuuurgh.

EEEEEP!!!!

WHEEEE!! Gissa vad jag just fick på posten?! BURNING CRUSADE!!!! Jag är helt fjärilar-i-magen nu! Omg omg omg omg!!!

Längtar tills söndag. OMG OMG OMGOMGOMGOMGOMG!!!

(förlåt ^_^)

Andra bloggar om: , ,
, , , och

It's not in your head that you're a living dead

Har en tvättid mellan två och fem nu. Bra. Skall se ifall jag kan boka en tid till på torsdag också, gärna fyratimmarspasset, så har jag all tvätt ur vägen sedan.
Just nu chattar jag med Greg, men snart skall jag gå till affären och köpa tvättmedel och mjukmedel eftersom det jag har räcker till max två eller tre maskiner - jag kommer ju att tvätta mycket mer än så, om man säger så... Måste alltså dissa Greg vid senast halv två, egentligen tidigare, men... Han är ju en raring! Vi pratar så sällan så man får ju passa på när tillfälle uppstår...

Caroline och Magnus kommer till mig på söndag eftermiddag. Då blir det Windows, muffins och kaffe. (det är därför jag måste städa. Visserligen har jag antingen fredagen eller lördagen på mig också, beroende på när jag skulle se på Heroes med Viktor) och så har jag ju även torsdag eftermiddag efter tentan är inmailad. Så jag behöver nog inte stressa så hemskt... Yay.

Sortera tvätt, däremot. Hujedamig. Får tvätta det viktigaste först; Lakan och kläder inför morgondagen och övermorgondagen. ...jag är hungrig...

Devilchild

DAGENS ÖGONGODISJake Gyllenhaal

Okej, kanske lite klyschigt igen, men jag behöver något riktigt manligt för att tvätta bort lurken jag postade som anithunk under gårdagen ur ögonen. Så. Jake Gyllenhaal. Honom har jag sett i typ EN film, och det var Jarhead. Kass film; snygg kille. (jag har inga planer alls att någonsin se Brokeback Mountain!!) Och så tycker jag att han har ett roligt efternamn :P

Som Dagens Video kör vi lite gothabilly ur Deep Eynde's perspektiv. Varför Deep Eynde, kan man undra? Well, deras låt 13th floor rocks my world, och jag var nyfiken på mer av dem. Så då bjussar jag er på lite smakprov också :) *klick*Andra bloggar om: , ,
, , och  

Komm zu mir

Stor lust att sova vidare, även fast jag ägnades åt skumma drömmar. Drömde att jag satt och drack tillsammans med två killar, varpå jag somnade och de plötsligt började spela ett spel med mig som pris och spelplan. Det var ju inte helt stabilt, kanske. Slemmiga var de, också.

Dagens måsten:
 • Hitta tvättnyckeln
 • Diska
 • Städa
 • Göra iordning inför morgondagens hemtenta
 • Boka tvättid
 • Tvätta
...so perhaps I'd better get going, don't you think?                                  

Ohne dich kann ich nicht sein - Mit dir bin ich auch allein

Äntligen klar med alla bilder! Nu skall jag klä på mig pyjamas, bädda rent sängen och stilla somna med Dragonlance i famnen. Sjukt bra. Imorgon skall jag försöka ta mig upp vid tio, städa som en liten ninja och så får vi se vad aftonen bär med sig. Skall formatera Lilla Gumman ikväll så att jag får plats med allt jag har liggande i Stora Tösen, så jag vetefan hur mycket den här datorn kommer att knarka sönder. Egentligen skall jag lägga upp alla bilder jag har i Stora Tösen också... Får se hur pigg jag är när jag har bäddat, kanske tjänar på att fixa klart det sista ikväll.Caroline, om du läser detta: Fika i Lund imorgon?


Dikt av Sega:

Min bror, den store POETEN, har skrivit följande, och jag gråter av skratt:Egen kärleksdikt:

 

Jag ligger sömnlös om natten och tänker på dig

 

Varför det? Jag är ju bara en vanlig tjej.

 

Ditt hår, dina ögon och din vackra form.

 

Sluta nu! Du låter som en sexgalen kärleksorm.

 

Blotta tanken på ditt fruktbara sköte, får mina tankar på vift

 

Ack, jag måtte förbli jungfru tills den dag jag finner mig gift.

 

Bortse från äktenskapets mången regel, följ mig ut på kärleks-skutan så sätter vi segel.

 

Smicker i sitt prydno min gode herre, men du kan icke övertala mig dessvärre.

 

Jag vet att jag dig kan locka även om jag så måste muta

 

Jag erkänner kan dig inte motstå följer dig för evigt ut på din skuta

 

Jag skulle aldrig lämna dig, alltid stå vid din sida

 

Ja, min gode herre samma här även om vi måtte genom ödets alla kval genomlida

 

* * * *

 

 

Vad händer nu? Havets så djupt omslukar oss skutan håller ej tätt

 

Jag är så rädd, så otroligt rädd mig rädsla kan ej bli mätt

 

Kom hit jag omfamnar dig i min varma barm, håller dig hårt trots mot den säkra död vi går.

 

Ack, ack ty det skulle gå såhär, vi som blott älskat varandra sen igår.

 

Men äventyret slutar ej här, vi kommer att älska varandra i himmelen ovan vår atmosfär.

 

 

OH HERRE GUD VA JA E KÄR!


Dead by dawn

Rensar och städar i TVÅ datorer. Brr, detta är trist och mina ögon är så trötta. Fredrik skickar sjuka noveller till mig (lägger nog upp något av dem här sedan, haha) och jag laddar upp bilder in extremo. Nåväl. Med Bloodsucking Zombies from Outer Space i högtalarna och alla roliga bilder att skratta åt är det inte en total mardröm.

Nackdel: Jag MÅSTE bädda rent sängen innan jag skall sova. Klockan är snart tolv, hur skall jag orka? Ack och ve. Imorgon måste jag för övrigt städa, resten av veckan har jag fullt upp. Det blir Heroes med Viktor i helgen, och så har jag tenta och så skall nog Caroline och Magnus hit :) (inte du, Smege) Och sedan blir det i så fall World of Warcraft för hela slanten!

Nu skall jag fnula vidare. Tjipp!


FanartEn snubbe på Myspace som redigerade en av mina bilder.
Ich bin eine kleine Zombie!

This is me, this is my butt

Men blä, jag stör mig enormt på folk (män!) som inte låter mig åka tåg i lugn och ro. Hela hemresan från Smegolas gick alldeles utmärkt, tills jag skulle gå av. Vid utgången jag valde satt tre-fyra killar i typ tjugoårsåldern, och plötsligt var jag det roligaste som drabbat dem på hela dagen. Well, excuuuuuuse me för att jag gillar att åka tåg i skoluniform (det är lagom varmt ute, och jag har snygga ben. so fucking what?) men är det verkligen anledning nog att sitta och grabbflabba för att jag står i närheten av dem? Dumma människor.

Smege bjöd på extremstark pasta, men det var gott ändå. Tur dock att jag hade med mig 1,5 liter cola ;)
Jag hoppas för övrigt att jag inte tråkade ut dig med mitt långdragna pladder om WoW! Min abstinens börjar äta upp min hjärna som en riktig liten face-hugger. :P

Så kom jag hem, och hade plötsligt sju nya kommentarer! Yay, I feel popularity taking over! Nu firar jag genom att lira lite Rhapsody - Holy Thunderforce. (power metal är utmärkt partymusik, tro mig :))

Nu skall jag rensa ur min stora dator; jag har en massa musik som inte fungerar som den skall, och jag har massa dubletter. Förhoppningsvis får jag  Windows till helgen, och då behöver jag ha ur allt ur datorn igen. Så... Förminska musiksamlingen, och lyckas förvara den någonstans tills datorn är klar. Phew, jag har att roa mig jag...

Walk like a zombie

You walk like a zombie
You talk like a zombie
Its not in your head
You're a living dead
Whatever you're gonna do
You're gonna make me cry

And you wanna hold hands
In the cemetery
And you wanna be lost
For all eternity
And everything is dark
And kind of scary
And you crave the full moon
But i don't care

And you want a mountaintop
With a little castle
And you wanna name our kids
Morticia and fester
And all the flowers you bring
Are always dead
And you howl at the moon
But i don't care

Six feet under
You make me wonder
You wanna be undead
So you can be hunted
But whatever you're gonna do
I'm gonna follow you

zombiechixxor

Detta är mitt 700:e inlägg.
Wheeee!

Hear no evil


Lär känna mig genom musiken jag älskar.
(bilden ovan är en länk)
Andra bloggar om: &

*Reklam*

Har just beställt Tjuvlyssnat-boken. Jag älskar verkligen Tjuvlyssnat.se!
Boken lär vara störtskön, kostar inte alls mycket och jag skulle tro att detta är en sjukt bra present att ge bort vid födelsedagar och sådant! Jag tror att jag skall ge den till min mor i mors dag-present, kanske.

(jag får inga trisslotter för detta ;))

LOL 1
LOL 2Andra bloggar om:

Favorit i repris

Dagens läckerbit är en dam jag har presenterat i den här kategorin en gång tidigare, men man kan i vissa fall inte få för mycket av det goda! Så här är hon igen, mitt hjärtas dam:

DAGENS ÖGONGODIS


Sabina Kelley (*klick*)

Och så lite japansk DarKneZz som motvikt: Malice Mizer - Beast of Blood
Jag tycker att den här videon är riktigt snygg, trots de väldigt malplacerade photoshopeffekterna som dyker upp ett par-tre gånger.Andra bloggar om: , , ,
, , och

Smaken är som baken, men ibland blir det FÖR extremt

...men han är ju inte snygg! Vad är det för fel på er? Ta ut öronvaxet ur ögonen och sluta dregla över fula pojkar. Thank god för min ögongodiskategori, annars hade ni ju aldrig fått se hur en snygg karl skall se ut. Dumsnutar. (snart postas dagens bidrag i nämnda kategori, så keep your eyes open!)

I am neither freak nor monster


...dyra små godsaker. Jag skall dock inte köpa mer skor just nu, eftersom jag har fem par ljuvligheter stående oanvända på min skohylla. Så... ack och ve. Hade jag haft massor av pengar hade jag nog dock satsat på att skaffa mig i alla fall ETT par riktigt fina märkesskor. Får ta en kik när vi är i Paris, jag hittade någon butik där man kan köpa designerskor till 50-60% av normalt pris. Visserligen ligger normalt pris på ett antal tusen, men man kan ju TITTA i alla fall. :)

Nu skall jag duscha, bädda rent och sådana saker, och sedan blir det fika med Smegnus i Helsingborg. Jag måste hitta min tvättnyckel också, så att jag kan göra något åt min allt större tvätthög...
OCH jag måste städa, åtminstone köket, så att jag kan sitta där i lugn och ro med min hemtenta på onsdag-torsdag.

Ding!

2000 besökare. (unika, på sidan, inte idag bara :P)

"Ding!"
"Gz1"
"Gratz!!"

Frågvis, näsvis, zombielicious

Citat blogg.se:
"E-postadress för inloggning
Den e-postadress du vill använda för inloggning till tjänsten. Adressen verifieras.
Vi lämnar inte ut din e-postadress till tredje part."


...så hur i hela fridens namn kan jag då få ett korkat spammail angående huruvida jag vill göra reklam för någon som säljer underkläder, ett mail som är relaterat till att jag har en blogg?

Detta är mailet jag fick:Saker jag stör mig på angående mailet:
 • Personen vars namn står som avsändaradress är inte samma person som har författat mailet
 • Mailet är inte skickat till MIN adress, utan till en info@-sidan i fråga-.se. Whaaaat? Är jag reggad där eller vad? :/
 • Sedan när verkar MIN blogg vara en sådan som skriver om mode och liknande?
 • Hur i helvete fick de tag på MIN mailadress?
Jag har sett att detta just nu är ett relativt hett ämne i bloggvärlden, så jag tänkte dra mitt strå till stacken.
Jag stör mig på att folk faktiskt nappar på ett sådant här erbjudande; inser ni inte hur dumdristigt det kan vara att lämna ut sina adressuppgifter till ett företag som vill tjäna kundkrets genom att marknadsföras genom subtila meddelanden i bloggar över hela landet? I synnerhet då det inte verkar vara en viss sorts bloggar de vänder sig till. Politikbloggar, modebloggar, skvallerbloggar, dagboksbloggar... Varför är vi alla målgrupp?

I vilket fall som så verkar det stämma att man får en trisslott, enligt en av de som skrivit om detta. Wohoo.
Sidan i sig är heller ingen jag skulle göra reklam för. Deras kläder ligger på en summa jag tycker är för hög, och det går att hitta billigare i vilken amerikansk butik som helst. Annars rekommenderar jag eBay eller Tradera, där kan man i alla fall få en uppfattning om hur säker säljaren är. Folk som gör reklam via bloggar för en sida där de säljer dyra kläder är inte min kopp té. Så det så. (och läser ni här så får ni gärna förklara var ni fick tag på min mailadress, tack!)Andra bloggar om: , , och

Behold! The nightmare

Mardrömmar, två stycken.

Första utspelar sig på julafton. Min bror och jag skall göra något så vi tar oss genom skogen och sedan kommer vi till backen nedanför daghemmet ovanför där vi bodde förut. Fredrik vill vara lite rolig så han knuffar på mig så att jag åker nerför backen i snön, som när man åker pulka, men ...jag lyckas inte stanna. Jag far ner för gatan, för nästa backe, alla backar. Så närmar jag mig sjukhuset, med alla sina staket och tegelväggar, och jag åker ju snabbt som fan nu eftersom jag inte kan stanna och bara accelererar mer och mer. På något vänster lyckas jag dock stanna i samband med att jag krockar med en helikopter som jag typ också sitter i, varpå den får spinn och massakrerar en massa träd och förstör byggnader innan den störtar i havet. Fredrik hinner ifatt och säger att det han ville visa var klonen av mig som satt i sin lilla helikopter, och han verkar sur över att jag förstört hans surprise.
Vi går hemåt igen, och när vi går förbi en öppning som är lite för liten och sitter lite för högt upp för att vara norderport ser vi en massa ljus - det är moppeuppvisningen! Jag får, märkligt nog, syn på Ricard och hans moppe bland alla hundratals moppar vi ser komma farande, och springer ifatt Fredrik för att säga det. Då kommer pappa och en massa gubbar från bowlinghallen, och plötsligt är  vi i en skog som ligger bakom daghemmet typ. Vi går runt där för att leta efter något, det är väldigt brått och vi är stressade. Det finns en massa märkliga träd och slingrande stigar och långa backar upp och ner åt alla håll, och vi får syn på en bondgård som ligger långt upp på en kulle. Vi går upp dit, men får i sista sekund syn på att de har en massa män med helt nollställda ansikten som "Boskap" i sina hagar och spiltor, och vi går därifrån. Dock har de sett oss, de som styr det hela, och plötsligt är vi jagade. Män smyger runt i skogen omkring oss och börjar fånga in folk i vår lilla grupp, och vi springer och flyger och gör vad vi kan. Så kommer vi till skogen och världens slut, och måste vända för att inte falla av, och då blir vi också tillfångatagna. Pappa och hans vänner först, och sedan får de tag i min slips. Jag lyckas dock slita mig loss och simmar uppåt i luften, och så fort jag är högre upp än alla andra är jag tillräckligt högt upp för att kunna vakna. Slut dröm ett.

Dröm två försökte jag påverka lite, så att jag inte skulle återgå till mardrömmen igen. Jag avskyr verkligen att bli dödad i drömmar, det gör mig väldigt obalanserad för resten av dagen.
Jag minns inte riktigt hur drömmen börjar, men jag kommer ihåg att den utspelas sig på klassresan vi gjorde till Öland i sexan. Jag och Annie går runt tillsammans, jag tror att typ Malin S och Maria eller någon är med oss också, och vårt uppdrag är att stödja den onda eller goda sidan hos folk. Jag är även på jakt efter min klänning som jag vill ha på mig på julafton. Vi blir jagade och flyr tillbaka till våra hytter i en stor borgmur, och de som jagat oss kommer efter. Först hinner vi dock se lite av någon form av turnerspel, där folk får sitta försiktigt på hästar och ledas runt runt en stor plan. Vi skrattar åt dem, och tycker att det är pinsamt att våra bossar inte är bättre på att rida än så. Jag, i drömmen, fantiserar om att själv få delta i rytten och inser efter lite eftertanke att jag nog inte heller hade ridit så hardcore. Plötsligt är någon av de där monstren som jagat oss inne i vår hyttgång, och jag gömmer mig under täcket i mitt rum, trygg i att veta att de inte kan komma åt mig eftersom det är en genomskinlig men räfflad vägg emellan. De pratar med mig genom väggen, och fast det är mörkt kan jag se att han är ful och läskig, och han hånar mig som inte lyckats fånga honom. Sedan smeker han plötsligt Annie på hennes fötter och berömmer henne för att hon är på den goda sidan, varpå jag inser att han kan komma åt mig också, så jag vänder mig i sängen så att jag ligger med huvudet mot fotsidan, kommer på att jag inte vill att han rör mitt ansikte men när jag skall vända mig igen så inser jag att det är ett väldigt lågt burtak över sängen och jag kan inte komma upp - jag är fast.
Här ringde mamma och väckte mig, och nu är jag vaken. Inga mer mardrömmar för mig, tack.
Jag tror att jag i andra drömmen även försökte hitta min pappa och min bror som försvann i första drömmen.

Zombie nation

Åt lite macka, tuggade lite tuggummi. Nu skall jag snart sova. Imorgon tänker jag stanna hemma, jag har inga frågor jag behöver få besvarade inför tentan, och jag kan lika så gott sms:a Lotta och fråga henne om det var något viktigt som togs upp. Istället skall jag städa av lite här hemma, bädda rent sängen, leta rätt på min tvättnyckel så att jag kan boka tvättid, och sedan skulle jag nog fika lite med Smege.

Det känns väldigt skönt att ligga nerbäddad i min säng här hemma igen. Lotta är en ängel som tagit hand om mig i ett dygn nu (hon hade jättedåligt samvete för att hon fick mig att dricka absinthe, men det var ju inte hennes fel! jag är nästan 23, jag kan faktiskt säga nej om det är så :P) men det känns ändå bra att få vara hemma igen.

Skall surfa in på Vogons hemsida imorgon och se ifall de lagt in bilder - jag tror att hon som tog kort på mig var Vogonfotograf. Annars finns det inga bilder på min fina lolitaoutfit. Kanske kan fixa någon själv när jag hittar min kamera, annars får ni hålla till godo med den stiliga tecknade bilden jag lade in häromveckan.
Nästa gång jag skall gå ut blir det nog lackbyxor eller min lackklänning som gäller. OM jag orkar sy in den lite, det vill säga. Jag fick ju köpa den i en liiiite för stor storlek, vilket innebär att den är en aning för djupt ringad baktill. Let's just say att det räcker med att visa cleavage på framsidan.

Skall ta en sväng förbi apoteket imorgon också. Jag tror att jag äntligen luskat ut vad det är för dumma utslag jag har, så jag skall redogöra med en apotekare och sedan köpa medicin. Måste prata med mamki också...
Ja, och så måste jag komma ihåg att boka biljetter imorgon! Just nu är jag trött och kommer nog bara att boka fel, så jag tar det när jag har hjärnan under kontroll igen.

En av de bästa låtarna i världen: Deep Eynde - 13th floor. Måste lista ut ifall det finns någon skiva med Deep Eynde, jag är väldigt nyfiken på hur deras andra låtar låter. (13th floor är från Gothabilly 1 - Wakin' the Dead)

Nu skall jag läsa vidare i Dragonlance och sedan sova.

Giev plx


Planen är väl typ att köpa dess raringar.

See? I am real

...förresten lyckades jag flirta mig in på medlemspris fast jag inte hade ett kort eller ens kunde bevisa att jag hade ett kort. Det var snällt :)

Funderar på att äta lite macka. Enligt Lottas våg har jag gått ner fem kilo sedan jag kom tillbaka från Visby, så jag kan glatt kosta på mig att fylla min stackars mage lite. Mrrrr. Femtiofem kilo.

...det roar mig förresten att jag har haft 62 besökare idag när jag inte ens postat något! Where do you come from? What do you want? o_O     

Or else it gets the hose again

Lite kul video, i synnerhet om man har sett Silence of the Lambs.


DAGENS ÖGONGODISCharlie Hunnam (Hooligans)

Home at last

Oh, det har varit ett freaky dygn, minst sagt. Efter mångt och mycket är jag nu ÄNTLIGEN hemma igen, trött, frusen och ynklig.

Lotta lyckades lura i mig att dricka Absinthe igår, det gör vi inte om. Två sexor (more or less) och tre cider är en väldigt dålig kombination, upptäckte jag efter mitt första glas vatten på Vogon. Vi gick in på toaletten och hon fick av mig korsetten. På väg mot garderoben fick min mage nog, så med en fart som gjort Speedy Gonzales avundsjuk var jag plötsligt inne i ett toabås och äcklade mig. Sedan drack jag mer vatten, vi lämnade korsetten och jag hälsade på Erik. Ett tag senare var det dags för äckel igen, och jag råkade, eh, äckla lite på golvet på väg mot toaletten. Det visade sig att jag råkat få lite på en tjejs ben, men hon var jätterar och frågade hur jag mådde och allt. Sedan var det på väg att hända igen, varpå Lotta var världens gulligaste och bestämde att hon ville åka hem med mig. Äcklade mig en gång till väl på plats hemma hos Lotta, och sedan åt vi macka och snackade skit fram till tre.

Sov som en stock fram till kvart i två, tåg bussen in till stationen för att ta ett tåg hem tjugo i fyra - då det visade sig att på grund av stormen gick det tåg hemåt tidigast klockan 18.00. For tillbaka hem till Lotta och fick pasta, och sedan hyrde vi Hooligans med Tobias, Kajsa, Maria och någon till.
Chansade på att det skulle gå ett tåg 21:21, men det gick först 21:38. MSN-ade med Smege och Viktor via mobilen och sedan gick äntligen tåget - och nu är jag ÄNTLIGEN hemma.

Imorgon har vi bara frågestund inför tentan, så jag kommer att stanna hemma och vila ut. Det är inte kul att åka buss fram och tillbaka i alla riktningar när man har en kropp som är helt trött av bakfylla och sena nätter.

Nu skall jag posta bejb och video åt er.


Bitch!

Förfestplaylist:

Tanzwut – Tanzwut

Deep Eynde - 13th floor

Eurythmics – Thorn in my side

Crüxshadows – Deception

Dschinghis Khan – Moskau

Michale Graves – 1 million lightyears from her

Morlocks – Truth or betrayal

Metallica – Whiskey in the jar

System of a Down – Chop Suey

Rammstein – Dalai Lama

Welle:Erdball – Computersex

Rhapsody – Dawn of Victory


Where you at?NP: Depeche Mode - Stripped

Springer runt i min jättestora lolitakjol, dricker cider och leker musikvideo. Eller, uh, sjunger med i alla låtar i min playlist och försöker hitta på snajdiga danssteg att ta till. Det du!

Klockan åtta skall jag ta tåget, så om en timme åker korsetten och resten av kläderna på. Surar över att jag inte kan hitta mitt Vogonkort. Blä. Kanske fungerar det att visa leg och säga att jag är medlem, men jag tror inte det. Jag vet ju inte ens vilket nummer jag har - hade jag vetat det hade det kanske underlättat. Nåväl. Det skiljer 40:- i pris men nästa kort får jag banne mig hålla stenhårt i så att jag inte tappar.

Jag älskar Misfits, för övrigt. Men det är ju ingen nyhet.

Struggling to breathe

I wanna I wanna! *klick*

Jag har tappat aptiten. Klarar inte av att äta: igår försökte jag äta fläskfilé men fick bara i mig några få bitar. Idag åt jag macka och åt två, sedan tog det stopp. Ingen aptit, ingen plats för mat. Det är illa... Jag tror att det är därför jag är så utmattad hela tiden.
Hur tar jag mig ur det här? Jag försöker ju äta, sova som jag skall, gå upp i tid, aktivera mig, men det fungerar ju inte. Jag har fortfarande inte lust att äta; när jag väl gör det är det med en känsla av tvång. Om någon har någon idé på hur jag skall göra för att kunna börja äta normalt igen så snälla låt mig veta. Jag vill inte behöva känna hur jag blir mindre och mindre inuti, och hur mina armar börjar återgå till det stadie de befunnit sig i i tolv år redan.

Violent pornography

Jag har alldeles för bra inbillningsförmåga, det är då ett som är säkert. Jag har alldeles för lätt för att inbilla mig smärta när jag läser om det. Serier, böcker, bloggar... you name it. Jag vet precis hur det känns att få en stålhättad känga mitt i ansiktet så att näsan knäcks, jag vet precis hur det känns att få en barstol i huvudet och jag vet hur det känns att få en spark i magen. Fast inte på riktigt, bara genom inbillning. Har alla lika lätt för att tro att de vet precis hur sådana här saker känns? Eller är jag bara särdeles störd?

Idag är det elva grader här i Kävlinge. Det är svalt och skönt, och solen skiner. Man skulle kunna tro att det var slutet av mars, om än senare till och med! Lagom bisarrt. Jag förväntar mig nästan att se blåsippor och vitsippor på marken här omkring... Var tog  vintern vägen? (nu är jag sådär klyschig, pratar väder, lol)

Nu skall jag snart ta en lång dusch, och sedan skall jag get ready inför kvällen.

On a slight note

There you go and baby here am I
Well you left me here so I could sit and cry
Golly gee what have you done to me
Well I guess it doesn't matter anymore

Do you remember baby last September
How you held me tight each and every night
Oh baby how you drove me crazy
But I guess it doesn't matter any more

There's no use in me a-cryin'
I've done everything and now I'm sick of trying
I've thrown away my nights, wasted all my days over you

Now you go your way baby and I'll go mine
Now and forever 'till the end of time
And I'll find somebody new and baby
We'll say we're through and you won't matter any more

Mot soldnedgången där i fjärran

Ett litet stycke ur Phantom of the Opera-musikalfilmen är vad jag har att bjuda er på idag. Oh god hur jag älskar den filmen! Anyhoo, lägg märke till extremt upphetsad Christine är av hela situationen, vilket får sin topp strax innan slutet. Och Butler som Erik är grymt, sicken heting!

DAGENS ÖGONGODISHeidi van Horne

I don't know how I feel when I'm around you

Vi skulle göra ett skolarbete om två kändisar och vi hade Eva som lärare. Jag jobbade om Geena Davis och utgick från en artikel som var publicerad i en fredagstidning, där hon var iklädd en blågrön klänning som var fin. I artikeln stod det att hon kallade sig Miamaria, och det fanns även med något annat smeknamn hon hade tagit sig an för att folk inte skulle veta att hon  var Geena. (eller stavas det Gena? Strunt samma :p) Det var en massa andra saker som hände runtom, något som hade med min yngste bror att göra - han var fånge i ett rum eller byggde en bil eller något sådant, men jag hade lyckats smita undan för att göra mitt skolarbete. Jag satt vid en massa containers utanför ett stort shoppingmall, på en stor parkering, och så var Victor (fast ibland var han Anja) som går i min klass där också, och hon/han gjorde ett arbete om pizzabagare, däribland mig. Jag hade en massa papper utskrivna från min dator, men skrev mitt arbete för hand. Främst handlade artikeln jag läst om hennes familj, uppväxt och julfirande, men jag skrev mest om hennes jättekonstiga bröstoperation. På bilden som var intill artikeln svankade hon något förskräckligt så hennes bröst var helt upptryckta mot kameran. På bilden liknade hon för övrigt Eva Longoria.
Den andra ländisen jag skulle skriva om var han den tjocke i Little Britain-duon. Jag hann dock aldrig så långt.

Så ringde min väckarklocka.

A farewell song

the sun goes down in the twilight
now's the time we sing along our goodbye
I hear you whisper in my dreams
from now, and on and on forever

so sing my love, one more time
we never meet no second time

the sun goes down in the twilight
and now's the time you kiss me
saying goodbye
but in the night I remember
the song you sang me all night long
the song of love
that shines me ever in the dark

I'm not in the mood and still not ready for romance

Besökarrekord på 91 besökare idag! Lite tufft; sedan nyår har det bara gått mer och mer uppåt. Jag får mer och mer kommentarer, men jag vet ju ändå inte vad ni tycker! Så... konstruktiv kritik emottages tacksamt av er som läser här någorlunda regelbundet!

Nu skall jag snart sova, mrrr, för jag börjar bli zombie. Får se ifall Lotta svarar på mitt stiliga mail, så vet jag sedan hur jag skall göra imorgon; should I stay or should I go?

God natt och så vidare :P

WM3

Jag är så förbannad att jag skakar. Jag hittar inte ens ord för att uttrycka all ilska som byggs upp inuti mig, jag återfaller bara på barnsliga uttryck och det fungerar inte.

Jag vet inte hur insatta ni läsare är i det hela. Jag själv hade ärligt talat aldrig hört talas om det här förrän igår, när jag gjorde lite efterforskningar till den video av Michale Graves (Butcher Shop) som jag postade här häromdagen. I videon säger de att även fast det är förskräckligt att tro att tre små barn blivit mördade i en satanistisk ritual, så är det inte lika hemskt som att tro att de blev mördade av föräldrar. I videon nämner de också namnet på Damien Echols, vilket fick mig att googla på graves +damien, och det jag fick reda på var värre än jag kunnat tro:
Storyn är, kortfattat, att tre pojkar i övre tonåren blev fängslade för ett bestialiskt mord på tre åttaåringar 1993, och har suttit i fängelse -dömda för morden- sedan dess. Damien Echols är den av de tre som är dömd till döden, och de andra sitter på livstid utan chans till benådan samt livstid plus fyrtio år. Men... bevisningen är vedervärdig och inget pekar egentligen på att de fängslade pojkarna har någon som helst konnektion med morden. Snarare är det ganska många bevis som pekar åt helt andra håll - något man valt att helt och hållet ignorera. Och ändå sitter de där, de tre som idag är lite över trettio år gamla. Oskyldiga. Och jag blir så satans arg! Jag ser på den första dokumentären om det, Paradise Lost 1 - Child murders at Robin Hood Hills (http://imdb.com/title/tt0117293/), och det gör mig så arg och förtvivlad. Det är så orättvist. Folk lät sig styras av korkade och naiva fördomar;
 • Damien Echols klädde sig i svart, lyssnade på Metallica (!!) och var intresserad av wicca. Ah, alltså är han en mordisk satanist som offrar åttaåringar.
 • Jesse Misskelley hade ett IQ på 72 och genom ledande frågor från polisen hittade han på en historia med allt för många saker som inte alls stämmer överrens med hur saker gick till - alltså, en utvecklingsstörd ung man som blir ledd och styrd av polisen drar en historia i stundens hetta och hans story är full av grova fel -ändå sätter de dit honom och de andra för morden?
 • Jason Baldwin sägs ha skrytit om mordet inför en kille han under en lunchrast träffade för andra gången i sitt liv, och ingen undrar över varför i hela fridens namn han skulle berätta en sådan sak för någon som är närapå en total främling?

De styrs av religion. De styrs av korkade fördomar och rädsla. Och jag blir så djävla förbannad att jag inte vet var jag skall ta vägen.

Jag skall se Paradise Lost 2 - Revelations sedan. En Paradise Lost 3 är på väg att skapas, och fortfarande sitter de tre männen instängda för livet.

Jag rekommenderar er att läsa på följande sidor:
Och jag rekommenderar er att se dokumentärerna, även fast jag själv bara har sett en av dem so far.
Andra bloggar om:
, , ,
 , , , ,
  och

Death by fire

Little Britain 21:30 på 2:an!
Min favoritkaraktär är Sebastian, som är kär i the Prime Minister. <3Nu har jag beställt den svarta tröjan jag visade här nedanför, den med röd text från Spreadshirt! Håller tummarna för att den skall dyka upp så snart som möjligt, jag vill sporta WoW-nörderi så det heter duga! (och jag vill speeeeeela! jag saknar min kära Kiiri!)

Feelin' sheepish?
www.spreadshirt.net
Funderar på att beställa något i stil med dessa.
Mrrrr, Horde.

I'd rather crucify than burn

Brr, jag hade gärna gjort något ikväll... Men klockan är sju och alla är redan upptagna på sina håll.
Jag skall alldeles strax laga mat (fläskfilé med ris och bearnaisesås) och sedan skall jag se på Paradise lost 2 (eftersom jag inte fått tag på Paradise lost 1 än) och duscha och så vidare. Det får bli en lågmäld kväll hemma, och sedan relativt tidig sänggång eftersom jag skall festa halva natten imorgon. ...fast får se ifall det blir utgång, Simon verkade inte helt hundra. Hm... Jaja, i värsta fall får jag väl hyra film och sitta hemma och uggla imorgon också. Då spar jag ju i alla fall pengar.

Strumpebandshållaren passar ganska bra, kanske inte behöver sy in den något trots allt. Alltid bra att hitta billiga och bra saker :D

Nu får det bli tillagande av fläskfilé och sedan dokumentärgluttande.

Mages like it hot


Hail the forsaken!

Jag har köpt en jättefin röd strumpebandshållare för 19:-! Now that's what I call a sticky situation. Eller nej, det är bra. Den är förmodligen lite för stor, men för tjugo spänn kan jag glatt kosta på mig att sy in den lite om nu så är fallet. Jag har ju min konstiga kropp som är olika stor på olika ställen, och även fast jag behöver plagg som är 36 över midjan så har jag svårt att få byxor den storleken över höfterna - så beroende på var strumpebandshållaren hamnar väl på plats så kanske den fungerar dugligt ändå...

Jag och Caroline har sprungit runt och gjort alla gator och affärer farliga. Det är väldigt kul att ha någon att gå på stan med :)

Fick, när jag satt på tåget, sms från Stefan som trodde att han sett mig, vilket det visade sig att han faktiskt hade. Synd att han inte var säker på sin sak och kom fram och hälsade - jag har inte sett honom på elva månader så det hade varit kul att säga hej :)

Nu skall jag designa fina tröjor att springa runt och nörda mig i, jag vill ha en FOR THE HORDE och en HAIL THE FORSAKEN eller UNDEAD FTW, får se hur det blir :D

Dahling

Nu skall jag drag my sorry ass till Lund och fika/luncha/whatever med Caroline! Skall passa på att gå in på H&M och fixa lösögonfransar då, tror jag, när jag nu ändå skall in till la stada.

Jag har inandats en massa hårspray while doing my hair och nu är jag helt dizzay. Inte helt bra, kanske. Nåväl...

Det är bra att jag aktiveras! Nu kommer jag att få NÅGOT annat gjort än att sitta i sängen och glo hela dagen, mycket positivt. Skall se ifall jag har fläskfilé liggande i frysen så skall jag plocka fram och tina den inför kvällen. Mrrr, kött. I like. (hur kan man INTE tycka om kött?)

Visitors? Aliens!

Nu plingade jag 1800 unika besökare. Wohoo :)

Guilty pleasures

DAGENS ÖGONGODISDita von Teese (*klick*)

Och idag får ni något roligare än en musikvideo! Det är ett tiominutersklipp ur Pumaman via Mst3k, och det är väldigt kul. Bakgrunden och förklaringen till Mst3k kan ni läsa här, och sedan har ni klippet här. Enjoy!Andra bloggar om:
, , ,
och

Looking for adventure and a little bit of mischief

Gah, vad jag inte alls gillar morgnar! Inte när jag vaknar och det känns som att jag någongång under natten blev lobotomerad. Nattens dröm ligger i mitt synfält, men utan räckhåll, och jag kan inte hitta rätt ord för att skriva om en. Nackdel.

Skall städa idag, men jag orkar knappt gå ur sängen. Jag vill sova bort hela dagen... Jag gillar att sova.

Nu skall jag snart posta Dagens Video och Dagens bejb och whatnot. Sedan behöver jag klä på mig och ta mig till affären för att köpa mjölk. ...jag undrar när jag får csn-pengar nästa gång...

Come and taste the bitter fruit

...and then she grew tired, and almost fell asleep.

Nu skall jag sussa, för nu är jag trött. Tänkte glida upp runt tiosnåret imorgon och städa av lite här hemma, då kanske jag hittar min kamera också. Sedan skall jag försöka få tag på Simon och planera något inför teh saturday. Mrrr, Vogon.

Jag tänkte nog strunta i lösögonfransar, min outfit fungerar nog bra ändå fatktiskt :) (och jag kan inte alls stava till lösögonfransar idag, det blir lösognfransar varje gång. what's up with that?)

Ina är tlöööööt. (för vi har inga långa ben) Min trötthet kan kännetecknas i att jag skriver om mig själv i tredje person, och omnämner mig själv med mitt barnsliga smeknamn. Well, anyhoooo, det är sovdags och jag vill läsa lite Dragonlance. OCH jag vill få bort laptopen från mig, den är varm som graven och mina lår smälter snart bort. Hela jag är ju en kokande kittel av värme just nu, ack och ve!

Dagens knäppa metaforer presenteras av Spöket på min Vind, i samarbete med Hungern i min Mage.

I put a spell on you


Gother than thou!

Och så var jag så där all dolled up, men till ingen nytta då jag inte kunde hitta kameran. Jag ville ju leka photo shoot och ta angsty goff pixx! Men icke, sa nicke. Så nu sitter jag i dockklänningen i sängen och tindrar med svartsminkade ögon och är sådär allmänt sexton år igen. Det roar mig. Jag roar mig. Jag har självdistans, och jag försöker utveckla den än mer. Jag kan skratta åt hur jag var för sex, fyra, tre år sedan, och det känns ändå bra. Och varför inte? Jag var ju ärketypen av helgongoffen. Jag hade långt svart hår, ständigt svart smink, bara svarta kläder, och jag kände mig sååååå darknäzz. Jag hade ju mina stenhårda metalkrav på hur min drömpojkvän skulle se ut, och det kändes viktigt att alltid hävda hur goffgoffgoff man var. Well... Jag har genom åren lärt mig att korthåriga killar är bättre än långhåriga. (jag menar, seriöst, försök själva ha sex med en snubbe vars hår ständigt hänger i ögonen på en) (i synnerhet om killen missat att tvätta det samma dag... eww.)

Å andra sidan har jag aldrig någonsin skurit mig med ett rakblad, lyssnat på HIM eller skrikit "jag hatar dig" åt mina föräldrar. Däremot har jag bytt blandband med folk över internet, och proppat mina sextiominutersband fulla av musik jag tyckte speglade mig som hård och goffgoffgoff. Och så hade jag ju den ökända väskan, som jag skrivit en massa hårda bandnamn på. Betvivla dock ej - jag lyssnade de facto på alla de banden jag skrivit upp, och jag kände mig såååå tuff. ...med den lilla nackdelen att alla som var hårda på riktigt garvade glatt åt mig och min väska. Nåväl. Man är bara sjutton en gång i livet!

Jag ångrar inget. Jag kan visserligen ibland känna mig lite pinsamt berörd av minnen av vad jag gjort under min gymnasietid, men varför ångra saker man aldrig kan göra ogjorda? Så jag ångrar banne mig inget! Jag levde som jag ville och var stolt while at it, så varför rynka så häftigt på näsan nu, fyra år senare? För att, lite fjantigt kan tyckas, citera Babsan: I am what I am, I am my own special creation.

Och idag då? Hej, jag är Carina, 22 på det 23:e, och numera tycker jag fortfarande att jag är ganska snygg. Idag är jag snygg i alla fall, och jag var snygg igår men snyggast i förrgår. Kanske är jag snygg imorgon också, det visar sig. Man har inte roligare än man gör sig, och man är inte snyggare än man inbillar sig. Och alltså kan jag med gott samvete sitta här i min säng, men gothsminkning á la värsta helgonbruttan, och ändå inte tycka att det är fel. För varför skall jag skämmas för att jag roas av att se ut som en vampyrwannabe någongång då och då? I do it for my own high pleasure, och saker som roar mig är onekligen bra för mig. Självdistans, mina kära små, självdistans.

Man bör eftersträva perfektion, men man skall aldrig vara perfekt. Absolut perfektion är så trist: Vem vill egentligen vara helt flawless? Aldrig kunna se snyggare ut, för man är redan på sin topp, alltid se likadan ut, dag ut och dag in? Bah, säger jag, och snyter mig! (eller något sådant, jag ville bara låta lite barsk ya know?)
Det är i sin strävan man föds och bidrar med något. Det är när du längtar efter att bli bättre som du faktiskt är det bästa du kan bli.

Nu försöker jag låtsas vara vis gammal kines igen. Men jag fyller ju faktiskt snart år, så jag FÅR lov att vara gammal och vis kines! Pilutta dig och så det så!


Carina, 16 år gammal. (dock inte en vis kines än)Jag försöker skriva intressant.
Andra bloggar om: , , och

Point me to the sky above

Eins - Zwei - Drei - Vier


Uppdrag: Självdistans

Och oh, så jag roas, men ändå hänförs. Vad arg jag var en gång i tiden, vad mycket jag ville ha sagt!
Jag läser mina gamla diker på Haket.com, tänkte dela med mig lite så att ni också får skratta vuxet och flina i mjugg över mitt barnsliga uppmärksamhetskrävande:


När ingen ser
2003-01-29

Lilla barn, vad skrämmer dig?
I hand bör du hålla den du älskar.
I monstermun är saliven het,
och även de starka slites sönder.

(men så göm dig under sängen)

Täckeskanten fladdrar, vinddrag?
Jag tror du fokuserar på natt.
Så vet du inte att de finns även dagtid?
...det är då de samlar föda.

Oh, kära vän, en kniv hjälper ej.
Måhända skadar du dig själv.
Sov med mammas hand i din,
du vet den ger dig inget skydd.

När ingen ser kommer monstren fram.
De lever i garderobens mylla.
Gror så stilla i barnatankar
livnär sig på tårar och skrik.

(imorgon är du modig)


Dschinghis Khan anno 2005

Elenaria!! Det är den BLÅA! Den BLÅ! Fatta! Det är den blå och den svarta och brudarna :D

"A more recent performance of the now classical Dschinghis Khan anthem "Moskau".
It was recorded in Moscow in 2005, but with only four members of the original cast: the two girls, the guy in black who looked like the "Knight Rider" hero, and our favourite Scary Bald Guy (who had actually been the first one to leave the band, due to back problems).
They were joined by three young lucky dancers-singers for this unforgetable performance."(fast inget slår ju det här)

Andra bloggar om:

There's something buggering meJag saknar att ha långt hår.
Längre hår, kanske är mer korrekt.

My little Spiderbaby

Ibland blir jag avundsjuk på alla anonymbloggare för den frihet de faktiskt har: Jag kan inte babbla på hur som helst om mitt sexliv, mina ragg, mina fantasier och whatnots. Visst, jag har inga problem med att diskutera sådana saker över msn/telefon/irl med mina vänner, men jag vet inte om det är information jag vill att alla skall ha tillgång till. Och jag vet inte om det är schysst att hänga ut folk jag har haft sex och liknande med, även fast jag då skulle göra det under kodnamn. ...or is it? ...nej.

En vacker dag kommer jag att vakna och verkligen speak up. Säga (skriva) precis vad som faller mig in, dela med mig av saker jag egentligen borde hålla för mig själv och sedan några dagar senare ångra mig. Jag har väldigt lätt för att råka öppna käften för stort och berätta saker som folk måhända har intresse av att höra, men som jag för bekvämlighetens skull borde hålla för mig själv. Man måste ju ha några hemligheter för att framstå som en spännande person, inte sant?

Vad gör då mig till en spännande person? Har jag något att säga i en konversation, eller blir det bara pladder om vädret och tv-program och vad jag tycker om hundar? Faktum är att jag faktiskt har en del roliga saker att berätta, tro det eller ej. Jag har inte samma förmåga att berätta en historia på ett fängslande sätt som min morbror, bror och far har. Jag är som min yngste bror: Kanske har vi roliga saker att säga, men vi är banne mig inte bra på att roa publiken och underhålla med vad vi har att säga. Snarare blir folk obekväma i närvaro av våra desperata försök att vara intressanta...

Jag tycker om sena diskussioner på msn med Smege. Jag roas av att snacka WoW med Caroline. Jag blir glad när Viktor kommer online och är social. Jag trivs med att skicka och ta emot eBaylänkar från Ida, jag kvittrar glatt när jag diskuterar Dschinghis Khan och goffnezz och pojkar med Amanda, och de dagar då Mjukis är social mot mig ler jag som en toka. Ibland dyker Piipi upp och fåglar sig, ibland får jag märkliga förslag från Grency och inte sällan vill Ricard ha ljudkonversationer med mig. Då och då har jag Greg på tråden och skrattar åt hans skumma försök att få mig att komma på besök. MSN - så mycket folk, så mycket tid, och ni är mina allihop!
...men samtidigt tappar jag mer och mer förmågan att socialisera IRL. Jag får svårare och svårare att interagera mot människor jag träffar på tåget, i skolan, på caféer och i butiker. I brist på smileys och i en akut närvaro av betraktande ögon blir jag nervös, pladdrar om allt och inget och sällan förstår folk ändå vad jag vill ha sagt iochmed min dialekt. ...jag har aldrig varit bra på ögonkontakt.

När jag slutade jobba fanns inte längre möjligheten att dag ut och dag in träffa nya människor och samspråka med dem, men samtidigt öppnades en helt ny värld för mig, och plötsligt träffar jag dagligen folk i MIN ålder. I bowlinghallen låg medelåldern på typ femtio, nu har jag folk på mellan tjugo och trettio omkring mig!
Och jag är n00b.

Har något av allt det här med något av det andra att göra? Jag vet inte. Maybe it has, maybe it hasn't. Jag försöker bara än en gång reda ut allt det som är jag och som jag är. Kanske vill jag göra det hela för lätt för mig? Jag försöker definiera min personlighet genom att svara på surveys, genom att skriva listor, genom att namndroppa musik och filmer, men jag tror att egentligen får varken ni eller jag en klarare bild av mig på grund av detta.

Får se ifall jag klurar mer ikväll. Jag känner mig inspirerad idag, märkligt nog, och det finns tusen av knappar att trycka på.

It was all a lie


Ser på Noir. Girlu poweru! Och så flobbar jag chips istället för kvällsmat. Var är min mamma när jag behöver henne?
Måste kika på tågbiljetter sedan också...

Jag har lite videos att länka er sedan också. Uh-huh-huh, ni får even MORE videos today! Det ni.

Reunited

We can talk about her in detail if you like, but the gist is this. Sarah's one of the ways I tried to forget you. I also tried booze and solitude.Nothing worked. How could it? So here it is, one last time and then I'll leave you alone forever, if that's what you decide. I love you, Snow, and have since the hour we first met. Hell, I wanted you even before then, since before we existed. As if every movement of every star and planet, every tick off creation's clock occurred only so that we could someday find each other.


...and they say romance is dead?
Wheee, Bigby Wolf! <3

Dr. Jekyll and Mrs. Hyde

Två djävla sidor på mitt mynt, och jag hatar att jag står mitt på och dras åt båda håll. Jag vill och jag vill inte, och jag kan inte alls bestämma mig. Tvehågsenhet, ambivalens, jag blir galen. Samma sak jag alltid tjatar om, inget nytt på västkusten, men jag vill inte ha det så här ffs. Antingen säger vi hejdå, eller så säger vi hej, men att stå med ett ord på tungan och inte veta vilket det är gör mig helt snurrig. Och att prata om det tjänar inget till, för jag får aldrig raka svar - det är ju så sällan jag ens får svar.

Fast det är kanske oviktigt... Jag är oviktig för dig, och det är inte bara emo-jag som säger det. Herregud, jag har väl ögon och öron? Din tystnad är allt för talande och kanske är jag överdramatisk, men snart kommer jag fanimig att radera dig från mina listor - om så bara för att finna lite sinnesfrid i att slippa se dig online men avlägsen. Du är aldrig längre bort än då. Du är aldrig längre bort än du är just nu, och jag tycker om närhet, intimitet, relationer man kan ta på.

Så. Well. Det här är väl vändpunkten, krisen, RAGNARÖK. För snart tar jag mitt beslut, och då är det för sent. Du har din saying nu, och det vet du inte ens.
...jag vill bita tungan av dig.


I be happy now

Ooooh. Senaste Fables - helt sjukt bra! Lublublub, helt klart. Sött tecknat, bra story... Whee. I be happy now. (även fast det spöregnade på mig och jag fortfarande är helt frusen sedan jag gick till Preem) Hoppas att de släpper Fables 10 snart, jag vill inte sluta läsa NU.

Jag behöver städa här hemma, och jag behöver sy klart min headdress. (men i värsta fall går det nästan lika bra med en rosett i håret, om jag inte får tag på spets eller hinner sy klart den) Jag är dock som sagt ledig imorgon, så jag får städa då, och åka införbi Lund en snabbis för att köpa lösögonfransar och spets. ...vilket innebär att jag har total frihet resten av eftermiddagen nu.

Jag funderar på att sova middag lite grann, men min dygnsrytm blir så skum då. Får se om jag hittar på något seriöst, eller om jag håller mig till att slösurfa och lyssna på musik.

This magic moment

Video 1) SOAD - Chop Suey
Video 2) Weezer - Buddy Holly
Video 3) Dschinghis Khan - Hadschi Halef Omar (för din skull, Elenaria!)
Video 4) ABBA - Take a chance on me (notera hur porriga de är!!)
Video 5) MC Hammer - Can't touch this


Ni får dock bara en enda bejb idag, som vanligt.

DAGENS ÖGONGODIS


Cary Elwes i Robin HoodAndra bloggar om:
, , , ,
, , och

One last caress

Hemma, skall strax knyssla iväg igen. Fables har kommit! Så jag måste gå till Preem - i ösregnet! - för att hämta och läsa och vara kär. Men det får det vara värt :)
Jag ville bara sätta mig en sekund och hämta andan först, det blåser ganska bra ute och jag har ett paraply som försökt slita armarna av mig.

Vi hade seminarium idag. Jag undrar hur många i klassen som tycker att jag är SMART? Jag skulle gissa på ...ingen. Herregud. Vårt arbete blev totaldissat, vilket på sätt och vis är bra eftersom vi har first hand information på vad vi INTE får göra på hemtentan nu, men... jag hade ju gärna hört åtminstone en bra sak om allt vi skrivit. Visst, vi hade gjort en del skumma misstag, ett jättestort missförstånd och en del olyckliga ordval, men... Kunde de inte komplimentera  vårt ordval, åtminstone? "Den här meningen är jättefint komponerad!" eller något?

Jaja. Nu skall jag posta dagens fem videos, i ett eget inlägg. Vill ni kan ni ju rösta på vilken av dem som är bäst :P

I put a knife right in you

It's some kind of love, or is it some kind of hate?

Moget av blogg.se att sluta fungera igår kväll när jag ville posta saker.

Vaknade med ett ryck av väckarklockan, tappade min dröm. Misstänkera att idag är en sådan där dag då jag kommer att behöva sova middag när jag kommer hem från skolan, men jag är som sagt ledig ett par dagar i sträck nu.

Jag tror att jag lyckades somna ganska snabbt igår, men jag har nog ändå bara fått en sisådär fem timmars sömn - om ens det. Det är hälften av vad jag behöver.

Jag har fem stycken Dagens Video åt er idag, och dessa postar jag när jag kommer hem från skolan. Eller, om jag hinner, innan jag går iväg nu om en timme. Jag måste klä på mig och fixa klart lite inför seminariet idag, så finns det en kvart över eller vad jag nu kan behöva, så postar jag lite vacker musik här då.

Nu skall jag get going med alla mina små saker som skall göras.

Hold me tight

Jag nickar under Zombielicious, Spiderbaby, Angelfuck, Honeytongue och Ghoulia. Oh, jag är så vuxen och mogen! Goff goff goff, is all I have to add. Anyhoo: Det speglar den musik jag slukar med liv och själ.

Fast förrsten nickar jag ju under Lord Knubbdäck, Satanisk Pajbakare 1 & 2 samt Temptatia. Detta är interna nick som har en söt bakgrundshistoria och andra personers nick är knutna till dem. Och mer än så är det inte. Ni förstår inte, så fråga inte. Frågar ni får ni stå ut med halvmesyrer och dåliga förklaringar.


On a different matter:

[Girl:] After a while you'll forget everything
It was a brief interlude and a midsummer night's fling
And you'll see that it's time to move on

[Boy:] I won't do that! No I won't do that!

[Girl:] I know the territory, I've been around
It'll all turn to dust and we'll all fall down
And sooner or later, you'll be screwing around

[Boy:] I won't do that! No I won't do that!


Sometimes I don't know, som Hellacopters sjöng. Det är lite för mycket fjärilar som fladdrar för ingenting just nu. Eller, rättare sagt, de fladdrar för en massa förväntan i mixture med sjukt bra musik och stiliga musiker, och det lurar mig att tro att jag har något på gång någontans - which I don't.

Apropå fjärilar och allt vad de innebär så kan jag glatt meddela att de fjärilarna jag närde för The Brain That Wouldn't Die alla har dött ut och försvunnit. Bra, då är saker normala igen. Monstret, som nämns i samma inlägg, hör jag aldrig av längre, så det är väl utagerat det också.

I vilket fall som så behöver jag få bli förälskad i någon som är riktig, som inte är en illusion (som den käre Graves) eller än värre - tecknad! (Jesse Custer)
Jag behöver få pussas, kramas, kelas och sexxa, and I ain't seeing any action on that matter. Eeep. Är det då konstigt att man ibland projicerar känslor i musik och låtsaspersoner? Jag måste ju få utlopp för alla känslor så att jag inte kvävs eller exploderar!

Varför är det så svårt att hitta folk? Ibland ser jag riktigt snygga killar i rätt ålder på tåget; sådana där som inte bara är snygga, utan ser ut att vara trevliga att vakna upp intill eller lägga huvudet i knät på när man ser på film (typ mst3k). Men... vad gör man? Jag kan inte ragga! Eller, inte på dagtid! Eller överhuvudtaget, visserligen, iochmed att jag är nervös och orolig inför konsekvenserna som uppstår. För att ta lövet från munnen: Ragga >> få med honom hem >> sexxa. Och den sista delen gör mig orolig, för med min stora brist på erfarenhet och andras fördomar om min djävligt befintliga erfarenhet så blir det enkel matematik som går käpprätt åt helvete.

Träning ger färdighet, I guess, men... njae. Detta tål att tänkas på.

Knapr knapr, nu skall jag fortsätta se lama musikvideos på Youtube.Andra bloggar om: , , , , och

Ich, mich, mir

Ännu mer skitviktig information:

Jag tycker att Astrid Lindgren är fett överskattad.
Jag blir sur om jag får för lite uppmärksamhet, och jag blir rädd när jag får för mycket.
Jag fattar inte varför jag har haft minst 50 besökare om dagen den senaste veckan.
Jag brukar ibland försöka lista ut hur män på tåget ser ut utan kläder.
Jag dömer alltid folk efter utseendet. Dock kan jag ändra uppfattning om dem.
Jag är trött på supersnygga killar. Been there, done that, och det var inget bra.
Jag hatar waps. (wannabejapaner)
Jag tycker att det är jättejobbigt med hemligheter.
Jag skvallrar dock aldrig.
...jag skvallrade dock ett antal gånger när jag var liten och gapig och barn.
Jag är extremt intolerant mot otrohet.
Jag förstår inte varför kvinnor inte lämnar sina män efter första slaget. Eller tvärt om. What's up with that?
Jag är jättebra på att lura folk att jag är trevlig.
Jag är inte alls lika rolig i verkligheten som folk verkar tro att jag är.
Jag är i stort sett alltid en besvikelse.
Jag tycker om att sova tätt intill folk.
Jag har inte solat på sex år.

Nu skall jag äta. Puss.

Vis gammal kines returns from the fjäll

*klick*

Jag fattar allvarligt inte varför folk klagar? Skulle jag sälja min produkt så skulle jag vilja ha den snyggaste förpackningen. Skitsamma hur målgruppen ser ut, man vill göra sin vara så attraktiv som möjligt. Så varför tycker folk att detta är ett sådant brott? Visst, unga tjejer/killar är lättpåverkade och så, det vet jag, jag har fan varit ung själv. Men även när jag var ung och lättpåverkad och ville se ut som alla trådsmala modeller så hade jag hellre sett den snygga bakdelen än den normala i det här fallet. Är jag då ensam om det? Är jag den enda som vill att världen skall vara så där vacker som den skulle kunna vara?

Japp, det är jag igen - samhällets fiende, hon som kvinnorna avskyr och männen klappar på huvudet för att hennes åsikter är så infantila, naiva och dumma. Men hörni: Det är MINA åsikter och vad gör JAG för skillnad i samhället? Nä, just det.

Så. Jag fattar inte varför folk klagar, klagade, har klagat, kommer att klaga, för jag tror faktiskt att de skulle klaga ännu mer om de fick se cellulitrumpa och ridbyxehöfter och dallriga lår på pelarna när de åkte förbi. (och jag tror att ni tror att jag dissar folk som har nämnda kroppsdrag, men ni inser kanske inte att det är mig själv jag beskriver och ingen annan.)

EFTERSTRÄVA PERFEKTIONISM!

(ligger inte riktigt i rätt kategori, men jag gnäller på andra saker här så.)

Andra bloggar om: , , , och

Please don't fall asleep

Your hands are so cold, my love
Beneath these leafless winter trees
Your lips are ocean blue, my love
And have ceased to call my name

It's oh so cold in here
And I can't seem to see
It's so very cold out here
So please don't fall asleep

The stars won't give us heat, my love
And the sun is far away
The night is black as pitch, my love
With no sign of the coming day

It's oh so cold in here
And I can't seem to see
It's so very cold out here
So please don't fall asleep

Your hair is white with frost, my love
And your skin is alabaster
I'll sit here in the cleansing, my love
Until the angels come to find us

It's oh so cold in here
And I can't seem to see
It's so very cold out here
So please don't fall asleep

Please don't fall asleep


Michale Graves. Oh så jag älskar den mannen. Låten kan förhoppningsvis höras här. Jag måste hitta och köpa den skivan den här låten finns på. Tack Emelie som fick mig att få upp ögonen för den! <3 (och tack Eric som gav mig alla de låtar jag har med Graves!)Andra bloggar om: , och

Like a sentence of death

Lagom seg dag. Förresten hade jag en kort mardröm om grodor i nättras, men jag minns inget mer än att det var just grodor som skrämde mig så hemskt i min dröm.
Sett lite film, planerat min outfit tills lördag och försökt komma någonvart med det dumma skolarbetet - nu får det gå som det går. I vilkt fall som helst blir det tidig sänggång ikväll eftersom jag måste stiga upp halv sju imorgon för att i lugn och ro hinna klä på mig och allt sådant innan mitt tåg går 07:26. Brr. Seminarium klockan åtta till tolv imorgon, och sedan är jag ledig fram tills måndag. Behöver köpa spets till min headdress nu när jag skall fjanta runt som loli, och så behöver jag försöka hitta ett par bra lösögonfransar. Får ta itu med det imorgon...

Jag hade något uppslag på någon sådan där klurig idé jag ville skriva om här, men jag minns inte alls vad det var det gällde. Får se ifall det dyker upp; det har glidit fram och tillbaka i mitt medvetande under dagen.

Egentligen skulle jag vilja sova redan nu, men jag måste få i mig något mer att äta (jag åt mer eller mindre tre mackor tidigare) och jag behöver komma på fler saker vi skall prata om imorgon. Förmodligen kommer morgondagen till större del att bestå av improviserat ordbajsande (som det så fint heter) i vilket fall, men jag trivs med att ha lite kött på benen och faktiskt vara till åtminstone en liten del förberedd.

Jag funderar på om jag skall orka se film ikväll, Bram Stoker's Dracula, men det beror på hur dags den kommer att vara slut i så fall. Min önskan är ju att jag skall sova som ett barn redan vid tio, något jag dock tyvärr misstänker är lite svårare att tillfredsställa än mina andra önskningar. Graschgj.

Jag måste få tag på Skäggvictor och jag måste boka en massa tågbiljetter hit och dit och upp och ner och fram och tillbaka, men innan jag har pratat med Vs så kan jag inget göra. Nåväl. Jag behöver meddela mamma under morgondagen, så förhoppningsvis dyker han upp på msn under kvällen så får jag kolla upp mina biljetter imorgon helt enkelt.

Nu skall jag äta lite och försöka skaka av mig sömnen som hänger på min rygg som en djävla klätterapa. Seriöst; Somnar jag redan NU kommer jag att vakna någongång vid två-tre-fyra och vara extremt pigg. Jag behöver åtta till tio timmars sömn per natt, men de måste ligga över rätt tidsrymd för att det skall fungera. Varje gång jag somnat innan tio har jag vaknat till under natten och mött stora problem med att faktiskt lyckas somna om, och eftersom jag gärna vill visa upp mig från min bästa sida imorgon, på kursens näst viktigaste tillfälle/redovisning, så skulle det ligga mig i fatet att stå och gäspa som en dåre.

För övrigt är hela det här inlägget ett bevis på hur kreativ man lätt kan bli när man ordbajsar (och hur högtravande och snorkig man låter :P)

Puss och snusk på er, nu skall jag duscha.


Andra bloggar om att , , och

Go round the roses

The Illusionist (2006)

Riktigt snygg film. Jag gillar snygga filmer.Andra bloggar om: och

Zombie loli goes clubbing


Yes, it's loli.

This is what I had in mind:
 • Jag behöver sy en headdress, och hittar jag vad jag tror borde finnas i källaren så fixar jag det ikväll.
 • Jag har en jättefin svart peruk med lockar och lugg; mitt naturliga hår är ju lite kort, so to say.
 • Svart kortärmad skjorta och vit rosett om halsen.
 • Min svart-vita korsett.
 • Min svarta lolikjol med vit spets på
 • och slutligen mina svarta lolistövlar.

Jag kan sedan glida runt hela kvällen och dra oneliners av slaget "In soviet russia, loli raep U!" och "loli haet pizza" och så vidare. /b/tard, jag? Nevah. :pAndra bloggar om: , , , och

Oh my love, it's time

Crazy little Thing called Love, av ett väääääldigt ungt Queen.

Och så väldigt, väldigt kliché:

DAGENS ÖGONGODISJude Law. (jag tycker att han är snygg, so what? :p)


Andra bloggar om: , och

Dråpgirig mara

Funderar för övrigt att gå på Vogon på lördag! Jag är på humör för att gå ut, och jag har lust att klä upp mig lite. Funderade på någon form av lolitaoutfit med korsett till: Jag har min lolitakjol, den svartvita korsetten, en svart skjorta och så mina lolitastövlar till det. Kunde nog fundera bra :) Skall kolla upp möjligheten för mig att bygga om min militärmönstrade overbustkorsett också, den kunde även den vara ett gott alternativ. Jag har bara varit på Vogon en gång tidigare, men det var ju väldigt kul faktiskt.

Min stora önskan just nu är att få igång windows i min pc. Jag vill spela WoW! Jag saknar min kära Kiiri! Jag vill köra Death by Fire och glida runt i Brill och se jättekool ut för att jag har högre level än de flesta där och jag vill göra instancer och powerlevla så att jag blir 40 och får köpa finfin skeletthäst!


Giev pony plx!
(om någon vill donera lite stålers så heter jag Kiiri och spelar på Argent Dawn)Andra bloggar om: , , och

I can make your life a living hell

Okej, rättelse:
Jag skall inte till Deauville. Jag skall till PARIS. OMFG. Det är lite tufft!
Europeiska huvudstäder jag har besökt: London, Edinburgh, Rom. Snart Paris också. Ja, och Stockholm och Oslo, såklart. Mrrr. Jag vill till Irland... Och Tyskland igen.

Hungrig, men nu skall jag göra lite skolarbete. Och ge er en video och en bejb.

You know I'm not a saint

Jag sticker till Helsingborg och Höganäs nu. Ni får minsanne mig klara er utan mig fram till typ lunch eller något imorgon nu! Stackars er, bwaaaaah.

Jaja. Saknar ni mig så djävligt så finns det ju 640 poster att läsa här, så go play, kiddos!

This be me, this be mine:

Skitviktig information:

Jag är 164 centimeter lång.
Jag har gröna ögon.
Jag har är egentligen blond, men låtsas inget därom.
Jag är kär i svenska språket.
Jag läser helst böcker på engelska.
Jag är jättenördig och tycker om att spela D&D.
Jag väger typ sextio kilo. Jag vill väga femtiofyra igen. Femtiofyra är en bra vikt.
Jag har större mage än vad man tror. Jag kan dock klä mig på rätt sätt.
Jag har minst händer i familjen, och är kortast, men har en storlek större i skor än mamma.
Jag är egentligen ganska rik.
Jag har väl kanske ett shoppingproblem, men bara ibland.
Jag älskar skor. Jag har jättemånga skor. Jag använder väldigt få av mina skor. Dammit.
Jag är ganska så kär i Michale Graves. Han är snygg, har läcker kropp och sjunger jättefint.
Jag har en thing för gitarrister. Mina män har i stort sett alla varit gitarrister eller intresserade av att spela gitarr.
Jag har mycket mindre erfarenhet på sexfronten än vad folk tror.
Jag är egentligen ganska blyg, men det döljer jag genom att pladdra frenetiskt.
Jag älskar att duscha. Det är sjukt bra.
Jag vill på allvar bli hemmafru när jag blir stor. Och det ville jag även INNAN Desperate Housewives.
Jag var kär i Turtles, Martin Timell, Orup och Anders Lundin när jag var åtta år.
Jag skulle lätt slå till mig själv ifall jag fick träffa mig själv för tio år sedan. Jag var skitjobbig.

Så. Lägg på minnet så har vi prov på detta om någon vecka! :P

Du tror att du är bättre än mig?

...förrsten blev jag inspanad av säkert fem snubbar idag. What's up with that? o_O
Sure thang att jag såg lite sådär yummylicious ut i min jättefina prickiga klänning, men ändåååå.

Anyhoo. Duscha, packa, och så vidare.

PUSS på er. :P

Viva la France! (eller något)

Wheeeee! Telefonsamtal från mamma:

M: Du, det blir ingen pokerturnering i Deauville för pappa, Ladbrokes har ställt in den. Och pappa har ju betalat asdyra biljetter och hotell. ...så, vill du åka till Frankrike med mig i en vecka? Du behöver inte svara nu, du kan tänka på saken om du vill.
C: Är du dum eller? Klart jag vill till Frankrike!!!

Så. En vecka (nästan) med shopping och slaxxor i Deauville med mamma, på fint hotell och allt. Kan det bli bättre? :D Jag är glaaaad idag och har lett som en fåne hela vägen till tåget, på tåget och från tåget. Hihi.

Nu skall jag duscha och sådant. Jag ville bara skvallra om min förestående resa. Jag åker i mitten av Februari. Nu måste jag träna franska: Je suis un Festis. Ich bin ein Mädchen. I like music. Och så vidare...Andra bloggar om: , , och

Thorn in my side

Dagens färger är svart och vitt. Mest svart, dock. Och så röda naglar. Egentligen borde jag börja ta sådana där dagens outfit-bilder, jag har ju ganska snygga kläder för det mesta. Men jag vejne... Om någon tycker att det är en asbra idé kan ni ju lämna en kommentar om det, jag menar; tycker två-tre av er stadiga läsare att jag skall det så kör i vind. :P

Lyssnar på Thorn in my Side och viftar på tårna. Mitt tåg går om en timme - why oh why sov jag inte en timme till?
Nåväl. Nu skall jag ta itu med skolarbetet, sedan kanske jag vinkar hejdå innan jag beger mig. Annars petar jag in ett inlägg här när jag återkommer igen. I alla fall ifall det har hänt något jag vill dela av mig av - typ fler svidfittor på tåget eller något.

I was feeling complicated, I was feeling low
and every time I think of you I shiver to the bone
(tillsammans med Moskau är det här en av de bästa låtarna i världen, man tröttnar ALDRIG)


Desire in violent overture

The Moon, she hangs like a cruel portrait
soft winds whisper the bidding of trees
as this tragedy starts with a shattered glass heart
and the Midnightmare trampling of dreams
But oh, no tears please
Fear and pain may accompany Death
But it is desire that shepherds it's certainty
as We shall see...

I be bored. Jag är även fortfarande oklädd och därmed frusen. Såg "Her Ghost in the Fog"-videon och garvade glatt åt världens minsta Dani Filth. Han kan inte få mycket brudar han inte...

Men nu skall jag ärligt talat leta rätt på lite kläder och göra en anständig kvinna av mig. Puss på er.

Bone Daddy

Jag vill sova meeeer. Well, egentligen kan jag ju faktiskt sova en timme till, men varför stressa sedan?

Somnade sent igår. Vad det pendlar, det där, min sömn. Det stör mig verkligen... Jag drömmer oroligt också. Jag minns inte allt för mycket av drömmen men jag minns... ett lajvområde? Med en massa utlänningar, så det var inte i Sverige. Jag bodde i ett hus vars väggar var ringmuren, och Milhouse var hela tiden där och flyttade runt ett badkar. Det kom en hårig turk och visade sig för mig i sitt fönster mitt emot mitt i Bingeby, och sedan lurade Milhouse mig att jag var tvungen att isolera och täta väggarna i det enda rummet i min lägenhet så jag gick runt med en sådan där isoleringsspruta och försökte få innehållet att räcka i hela rummet. Sedan visade det sig att det bodde en kvinna mitt emot det här rummet, och hennes boende var som ett tittskåp: ett enda rum, och väggen som vetter mot mig var av glas, och hon var blottare.

...så... blottare, Milhouse och badkar? :/

Nu skall jag sluta vara nekkid och istället leta rätt på lite stabila kläder. Sedan skall jag ta en kik på analysen vi skall opponera på. :)

Det är som en gaffel i en eld: Den är varm och den glöder, men den FINNS där.

Dags för mig att sova nu. Eller, egentligen var det väl dags för mig att sova för två timmar sedan, men men. Jag fastnade på Youtube och roade mig i en evighet, och nu är jag sömnig och dåsig.
Imorgon blir det dåligt med bloggande, beroende på hur jag disponerar min tid. Klockan tolv skall jag luncha med Lotta, och klockan halv fem skall jag ta tåget till Helsingborg för att umgås lite med Smege. Sedan spenderar jag ju natten i Höganäs hos Viktor (vi skall se på film och dryga oss) och så kommer jag hem runt lunch på onsdag igen. Så... Det blir lite postande innan jag sticker in till Lund, och förmodligen lite postande innan jag drar till Hbg/Höganäs. Jag gissar att jag tar tåget hem vid tjugo i två, så då har jag ju två timmar på mig att skriva ett eller två (*host*) inlägg.

Skall komma ihåg att ta med mig Preacher till Smege imorgon. Han tvingas mer eller mindre att läsa dem - jag vill diskutera skådespelare med någon! (så han får vara mitt dugliga offer)

Mrr. Nu är jag som sagt zombie och trött, så nu skall jag borsta tänderna, sätta igång en bra playlist för natten och sedan dregla över Jesse Custer tills jag vaknar. Förhoppningsvis sover jag lika gott i natt som jag gjorde i nättras!

God natt och så vidare.

I shiver to the bones

DAGENS ÖGONGODISAnnie Lennox

...och en bonusvideo!
(den här låten är nostalgi för mig!
har varit galet förtjust i den sedan jag var pytteliten!)Nyckelord: , , , och

Göm alla barnen!

Michale Graves. Butcher Shop. Ganska långt pratintro, men bortsett från det är det en bra video. Och OMFG, Graves är ju het även UTAN smink! I be happy :)

Skall se ifall jag kan hitta en bra bejb åt er också.

För övrigt så har jag numera världshistoriens hårdaste ringsignal i mobilen, Aragorn kommer! >_o (Aragorn luktar lik och potatis!)Andra bloggar om: , och

Alltså vilken sexig apaa.

Amanda, här har du det avsnittet jag pratade om!

"Försök inte fly, för då skjuter vi!"

Jag är lättroad och oroad. Och egentligen jag väl sova, men jag har lollercoasterfest på Youtube istället! (^____^)b

[Extra Zombie Footage]

I be teh happy happy joy joy now! Lookie lookie! Mer Misfits-zombies till folket! Mrrrrr, zombies. Mrrrrr, braaaains!Andra bloggar om: , och

Baby's teethingThis be me. En gång var jag yngre än idag och då tog jag mängder av kort.
 1. I somras. Min naturliga hårfärg. I mitt kök i lägenheten i Visby.
 2. Förra sommaren/hösten.
 3. I somras. Senare än den första bilden.
 4. I våras, tror jag. Eller vintras.
 5. 2003. Foto taget av Älsklilla. Bästa håret någonsin, saknar.
Så jippie yay. Jag lovade mer bilder på mig själv i bloggen, och här är väl en ganska god start?
Peta till mig ifall någon av länkarna går till fel bilder så åtgärdas saken snarast.

Puss på er.


Andra bloggar om:

Zombie BirddayInformation:
Jag fyller 23. Jag skall ha fest. Först hemma hos mig, sedan blir det utgång, är det tänkt. I Helsingborg, är det tänkt. Så... Vi börjar väl hos mig vid typ åtta-nio, och sedan drar vi vidare lite senare.

Ni får ta med egen sprit, men jag fixar väl något att snacksa.
Mat får ni äta innan, eller om ni vill så kan vi fixa här, men då får ni lägga lite pengar i matpott också.

Det är inget tema som gäller för kläder, men ni får gärna klä er sött och snyggt. Jag tänkte se ifall jag kan beställa den söta japanska skoluniformen jag postat här, så vill ni får ni matcha.

Vill ni ge mig presenter så kan jag fixa upp en fin lista på lite billigare saker här också, annars har ni min dyra och jättebästa önskelista här.
Frågor? Skriv en kommentar!Andra bloggar om: , och

Sweet dreams are made of theseJag saknar mitt rosa sovrum <3

They only want you when you're sixteen • CD-spindel, valfri mängd och sort.
 • Twin Peaks, säsong 2, del 1 (finns på bland annat discshop.se)
 • Roller Skates, vita, med röda eller rosa hjul. Finns på typ eBay. Jag har storlek 8 eller 38.
 • Jack of Fables, finns (snart) på sfbok.se
 • Nintendo Wii, finns väl överallt? :)
 • Biljett till SRF (ej i bild)Andra bloggar med

Oh my love, it's time

Lite Kathy's Song gör mig alltid lugnare. Mmm. Apoptygma. Jag har lyssnat på den här typ fem gånger idag. Besatt, moi? Neeeedå.Andra bloggar om: och

Djäkelpang

Saker som gör mig alldeles LAGOM irriterad:
 • Någon djävel har snott även min ANDRA cykel, den jag har stående i Lund. Så. Båda mina cyklar är stulna, gulligt värre.
 • Fittgubben på tåget som vägrade flytta sin väska från platsen jag ville ta med motiveringen "det finns faktiskt massor av andra platser". Det fanns det inte. Det fanns kanske fem andra platser, och folket som strömmade in i vagnen var minsannemig fler än så. Jag muttrade "jaha, förlåt då, mupp" och hittade en annan, bättre plats. I vilket fall som: Vad fan är det med folk? Jag frågade trevligt om jag kunde få sitta där, och han beter sig som en svidfitta.
Utöver det har det varit en bra dag. Trevlig fika med Smege, Viktor och någon till som jag inte minns namnet på. Jag höll mig mest tyst och lyssnade, men det var trevligt ändå. Jag känner mig lite avtrubbad och sleepish, så jag orkar inte försöka göra mig hörd idag :P

Kul lektion, men med egentligen värdelöst innehåll. Vi har typ ingen nytta alls av att kunna det vi gjorde idag, men vi hade kul och skrattade glatt. Det kändes pedagogiskt á mellanstadie, och det var en fin start på terminen.
Imorgon skall jag och Lotta luncha och fundera ut vad vi vill säga när vi skall opponera på seminariet på torsdag, och sedan skall jag leka med Viktor. Mm. Jag tycker om att ha planer.Andra bloggar om: , , , och

Memories of those filthy things that we do

DAGENS ÖGONGODISJesse Custer (t.h) från Preacher

Ryktet gick ju att de skulle göra en film av Preacher. Enligt den här sidan skulle Matthew McConaughey passa att spela Jesse Custer :'( HAN PASSAR INTE!! Custer skall ju vara snygg som synden. Johnny Depp var nästa förslag, men nääää. Han passar inte heller tycker jag, om än bättre än McCoyattayatta.
Dock har de en bra mask till Arseface!Andra bloggar om: , , och

Gothic Kitten

Dagens färger är svart och rött. Jag är sådär JÄTTEGOFFIG (bats bats bats bats!!) och så vidare. :P

Pengar är förflyttade. Jag har lite kvar att köpa mat och sådant för nu, och så har jag råd att betala för Fables-albumet jag köpte. Så... månaden förflyter nog ganska bra nu :) Blir det någon form av festligheter så har jag ju spriten jag köpte till nyår men aldrig drack, så även fast jag inte har råd med några storslagna shoppingsprees så känns det som att jag har läget under kontroll!

För första gången på flera år så har jag svart ögonskugga och inget annat. Ingen mix med vit, utan svart som synden. Ohyes. Ibland måste man ju! :3

Nu skall jag leta rätt på en bra bild på dagens bejb åt er! <3

The Amazing Maze

Oh. Igår somnade jag normalt! Jag släckte lampan klockan två, lade huvudet på kudden, och inom en halvtimme sov jag! Hoppas bara att det håller i sig också, och inte bara var en tillfällig trend. Even though jag inte kunnat sova ordentligt hade jag ändå hellre haft föreläsning 10-12 istället för 14-16 idag... Det blir lite dåligt bloggat idag, för jag far vidare till Helsingborg för att fika med Smege när jag slutar. (så mitt första mission idag är att hitta sladden till min iPod så att jag kan ladda batteriet i den, för det blir lite tågåkande idag!)

Skall även se till att flytta pengar så att jag kan köpa åkkort...
Mm, det känns bra att vara hemma i Skåne igen :) (fast jag saknar självklart allt jag lämnade på gotland)

Nu är det dags att klä på sig och sådana saker. Jag åker hemifrån om två timmar, så jag behöver inte stressa med något, men jag vill ändå vara klar i tid ifall något strular.

I dig them bad boysMama please
Let me go to the show
I dig them bad boys playing that rock 'n' roll

Giev ticket plx. Och giev Piipi och hans mage som är så fin att sova på!Andra bloggar om: , och

You smell funny

Så, analysen är färdigskriven och inmailad, och nu har jag sett på Robin Hood och ätit Polly. Har typ femtio sidor kvar på Othello, sedan får jag läsa något annat istället. Dragonlance, till exempel.

Hjälpte Anja att fixa layout till sin blogg, kika.(gjord efter hennes önskemål)

Jag har någon liveinspelning med Danzig där Doyle gör ett gästspel. Kikade lite snabbt på det igår, och omg, Doyyyyyle. Vad annat kan man göra än dregla?

Fika med Smege imorgon och leka med Viktor på tisdag.Andra bloggar om: &

Zombie LolitaJag gillar den här! Har inte sett animen den kommer ifrån, men skit samma!
$96, jag fyller år snart ;)Andra bloggar om: , , , och

RSS 2.0