People love to point and stare

Jag är så fruktansvärt trött att jag skulle kunna ge min vänstra arm för att få krypa ner i sängen igen. Blir nog dock en ganska kort dag på jobbet idag tror jag, det ryktades om det i alla fall. Och i vilket fall som helst så är jag ju ledig imorgon!

Måste vid tillfälle fixa ett par strumpebandshållare och ett par snygga strumpor att ha till min outfit till Vogon på lördag, samt bestämma vilka skor/boots jag skall ha. Det får bli något svart och inget av de nya paren; zombieskor i all ära men jag ser nog redan tillräcklig freaky ut med mitt gröna hår även utan att jag matchar håret med gröna skor med tänder på ;)

Fick en försenad födelsedagspresent av Nath igår! :D Ett skitsnyggt knivställ föreställande en man med knivarna stuckna genom kroppen; Voodoo :)

Är helt slut i fötterna. Varför? Sedan vi hade fest i lördags har jag banne mig haft ont i alla muskelgrupper. Man kan ju undra vad man har haft för sig när man vaknar upp och är helt öm i alla ryggmuskler. Jag hade ju inte ens korsett på mig... Ohwell :P

Fått besked att minst en men kanske båda mina bröder kommer med min mor ner till Scania när hon kommer hit till Kristihimmelsfärdsdagshelgen! (låååångt ord!) Wohoo! *family values* ;)

Carry me to the unseen

Sista rollspelningen ja... Go out with a bang.
Nere i en stor tronsal sitter en odöd riddare som kallas the Cannibal Knight. Han har sex vakter i rummet, omkring tvåhundra ghouls i det intillliggande rummet vi just gick igenom. När han äntligen slår över på reikspiel och inte pratar breton så kan Hedwig inte annat än att reagera när han berättar att han är odöd. Pew pew, två pilar i bröstkorgen. Och sedan börjar striden.

Någonstans mitt i striden reagerar Hedwig på att rummet är fullt av inte bara demoner, utan även odöda. När hon får ett hugg i armen och det istället för att börja blöda börjar BRINNA ur armen på henne inser hon att hon, den renaste av de alla, har blivit oren. Hon börjar hacka sig i armen för att försöka hugga bort det smittade ur kroppen, men inser att det är dött lopp, hon är inte stark nog i sin vänsterarm där hon redan har sin sköld fastspänd. I en värld där allt har gått fel, och där hon i ögonvrån kan se att hennes tidigare vänner, de hon litade på, har förvandlats till fåglar, fladdermöss och attackerar varandra så finns bara en utväg: Hedwig slänger sig på svärdet, får det genom halsen, och går upp i flammor.

Farväl Hedwig, må du vila i frid.


Djävla psykad spelgrupp på slutet. ALLA utom Kent hade någon form av mutation. Hedwig trodde ju in i det sista att hon hade klarat sig undan, men icke. De andra hade varit för påstridiga i sina försök att tainta henne. Christian hade till slut korpvingar, fyra armar och päls över hela underkroppen. Big hade demoner i huvudet, var helt plötsligt en kraftful magiker och Göthberg hade svans och var en trogen kaoskrigare redan sedan de möttes.
Warhammerkampanjen är över och de enda som överlevde kannibalriddare, ghouls, ett antal pink horrors och oss andra var Big och Christian, som tillsammans flög bort i skymningen. Jag föreställer mig gärna att de höll varandra i händerna och att det spelades någon form av Celine Dion-musik. Fast hellre vill jag föreställa mig att de själva hade en epic showdown där de försökte visa vems gud som var starkast, eftersom båda två hade valt att inkarnera sina gudar. Tzeentch (stavning? :D) (eller vilken kaosgud det nu var; inte Nurlge iaf och jag är relativt övertygad om att det inte heller var Slaanesh) och Khorne är nog inte så tighta polare trots allt ;)

Nu är det snart dags för en ny arbetsdag igen. Har sovit halvbra, vilket är bättre än halvdåligt men inte alls lika uppskattat som bra. (däremot djävligt mycket mer uppskattat än dåligt!) Ikväll blir det lite WoW, skall se ifall jag kan få min lilla Warlock att dinga 70 :)

Please take what's left of me and leave

Det blev inget bloggande igår eftersom blogg.se hade kukat ur och vägrade låta mig logga in. Lagom irriterande.

Helgen har varit lagom lång och produktiv. Jag blekte mitt hår ytterligare och satte i två breda, knallgröna slingor med Diddis hjälp. Denna nya färg har fått folk att förvandlas till Stating The Obvious-man, då hela sex personer under gårdagen kom förbi mig och sade "Ditt hår är grönt!" ...som att jag inte visste det själv... ;)

Håret är ialla fall lite tufft och annorlunda och om jag orkar lägger jag nog upp en bild för allmän beskådan och nöje.

Gör påsk-achievements i WoW och ser nu ut som en riktig voodoo bunny. :3Ikväll blir det rollspel: Vi skall göra ett FJÄRDE försök på "sista spelningen i Warhammer". Ja, det går ju bra det där hittills ;)

Nu är Ghoul klar med Noble Garden, så nu skall jag fixa bunny ears till Näsblod. NU skall jag dock gå och klä på mig: NIFOC ftw! (och morgnar är underbara att farma ägg på ^_^)

Until the end of time

Åter igen fredag. Jag gillar fredagar! Det har nog alltid varit min favoritdag. Man har hela helgen framför sig, och saker brukar alltid uppfattas som lugnare och svalare på jobb/skola. Ja, uh, bortsett från när jag jobbade i bowlinghallen, då var tisdagar oh så mycket bättre ;) (rollspel, bästa jobbpasset, jobbade med mamma och pappa... :D) På bowlinghallstiden var det bara de helger då man var ledig som man faktiskt gillade helger; annars hade man nog mer sovmorgon och lugnt på de andra dagarna i veckan ;)

Ikväll har vi bjudit över lite folk att grilla med oss, och imorgon har vi bjudit över lite fler folk att komma och umgås och dricka lite med oss. Det blir lite grilla imorgon också för den delen ;)

Känner att jag sov gott i nättras, så kanske är jag ur den här dåliga sömncirkeln for now?
Imorgon kommer Diddi och hjälper mig med håret, så får vi se hur det blir. Har inte ens berättat för mamma vad jag skall göra, haha, får skicka lite bilder till henne sedan ^_^

Trevligt hos Jahna igår, synd bara att de har djur och att Diddi var inrullad i päls där hon satt bredvid mig... Jag har fortfarande ont i näsan, vi nämner inte mer än så. You do the math :P

Bunk with me tonight

Var kreativ när jag kom hem igår, och fixade allt jag skulle fixa samt lite till. Jag fixade födelsedagskort åt Jahna (grattis på födelsedagen, skulle du råka ha vägarna förbi!), jag fixade Xorios forumsignatur, jag fixade ett gäng idolkort på Ghoul, Näsblod, Cow och Vinter som vi framkallar till vanliga fotografier och jag började göra en bild åt Lars också. Wohoo! Jag är episkt kreativ! :D

Fick betalt ett par räkningar jag hamnat efter med också, OCH jag har snart blivit klar med deklarationen (i tid i år!) så att jag kan skicka in den. Jag gick med i Unionen igår, och på fredag skall jag betala min livsförsäkring. Just nu känns det som att jag har läget under kontroll ;)

Jobba jobba jobba jobba

Skall på fika hos Jahna ikväll!

Lyssnade på min brors nyaste låt igår, riktigt bra. Fick även läsa en uppsats han skrivit som han fick MVG på; säga vad man vill om Fredrik men hans texter är sjukt roliga :D Jag förstår också hans MVG, det var bra skrivet! ^_^

Ruin my castle

Sov någorlunda bra, drömde intressanta men borttappade saker. Det är väl priset man får betala antar jag; någorlunda bra sömn som stjäl ens drömmar från en innan man hinner reflektera ordentligt över dem. I det här fallet hann jag inte ens börja.

Ny sittplats på jobbet, nya arbetskamrater som omger mig. Förändring är både bra och förvirrade; jag saknar ändå alla de "gamla", även fast det verkar som att det kan bli riktigt trevligt där jag sitter nu.
Fördel gamla sittplatsen: jag satt vid fönstret.
Fördel nya sittplatsen: om jag sträcker på mig i stolen så kan jag se Nathaniel <3

Har en ny dator som inte tillåter MSN längre, så ni jag tidigare spenderat chattid åt kanske undrar över varför jag numera står som busy/away på MSN. Prata med mig på Gmail istället! Bara att adda zombiette@gmail.com och peta ifall jag är online :)
Jag kommer ju dock att i första hand koncentrera mig på mitt arbete, inte bara för att det är nytt utan för att det är vad jag GÖR på dagarna (arbetar) och det är i den ordningen saker prioriteras. :P

Nu är det snart dags för kläder. Skall nog pussa på lilla kärleksmonstret tills han vaknar också, eller så kan jag lägga mitt blöta hår mot hans rygg ;)

Meet the Zombies

Nathaniel har förmodligen sovit väldigt illa under natten, eftersom jag vaknat till hela tiden av att han muttrar och vänder på sig. Själv har jag, bortsett från nyss nämnda nämnare, sovit ok. Drömde en hel del konstigheter, men man gör väl det ibland. Jag hoppas att vi båda kommer in i kloka sömnvanor snart.

Spelade lite Silent Hill 3 igår, höll mig dock bara till en timme. Kom en liten bit på vägen, men med mina nerver är fan en timme i spelet nog spänning för mig, haha ^_^

Ikväll blir det Warhammeravslut, är det tänkt. Får se hur det går med den saken, hittills har vi lyckats ta oss förbi två avslutningar ;) Men om spelledaren har bestämt sig har vi nog inte så mycket att säga till om...

Gick hem klockan ett igår; hade inget att göra på jobbet och fyra timmar komp liggande, så gick hem hellre än att bara sitta och glo. Hade tänkt göra en himla massa saker nu när jag väl hade tid till det, men somnade i gästrummet istället och sov som en stock under två-tre timmar. Hm. :/

Love me do

Jag hatar nätter, det är officiellt.

Köpte Silent Hill 3 och 4 till PS2 igår, spelade lite, gick till sängs. Låg i någon form av halvdvala första halvan av natten och drömde något som var relaterat till spel; kan dock inte säga om det var Resident Evil eller Silent Hill eller vad det var...
Sedan somnade jag till lite och drömde att jag spelade med svenska landslaget i hockey och att vi vann alla matcher med typ 5-1 och 8-5 och sådana där fina siffror. Jag var inte så jättebra, men jag var med. Dock blev det sådan rabalder över att det ryktades om att de hade med en kvinna i laget, så till slut kom de fram till uppgörelsen att jag skulle få sitta på en fin läktarplats istället. Tack för den :/

Sov sedan ganska bra mellan typ halv fem och sex. Wohoo. Sedan studsade jag lite till, och nu är jag så trött att jag vinglar. Jippie hurra. :(

We didn't start the fire

Jag har sovit lika mycket skuttsömn i nättras igen, men jag tror att jag sovit bättre än tidigare kvällar. Still, it stinks. :(

Köpte inflyttningspresent till Robert igår tillsammans med Tobbe och Jenny, och ägnade sedan en timme eller två åt att fixa ett kort to go with it. Får se ifall jag finslipar det lite till ikväll innan jag beställer det. Hmdmdm.

Mamma fick sin dator igår, ägnade en timme i telefon med henne och garvade åt hennes mystiska förklaringar av vad hon sysslade med. Tro mig, min mor kan vara så ytterst underbar ibland att jag inte kan annat än att le som en djävla dåre när jag pratar med henne. Vi skall fortsätta prata ikväll ifall det är något ytterligare hon behöver hjälp med. Problemet med att hjälpa mamma på telefon är att hon tror att jag ser allt hon ser. Booyah.

Nu skall jag läsa webcomics och sedan sminka mig lite.

Howl at the moon

Amanda skriver att mitt sömnstudsande kan bero på månfaser. Jag vet bara att jag studsat hela natten igenom igen; jag vet att jag somnade strax vid tio, men jag tror inte att jag fick sova särskilt länge innan jag började vakna. Det är så drygt! Jag vaknar, vänder på mig, tänker någon flyktig tanke och somnar strax om, men när man upprepar detta beteende ett par timmar varje natt hela natten genom... Nej. Feck feck feck!

När jag vaknade imorse såg jag ut som ett kadaver. Jag kunde riktigt se sömnlöshetens djupa fåror i ansiktet och det där trötta hatet i min blick. Jag vill så gärna få sova klokt, jag blir så djävla frustrerad av detta. :/

Har beställt en bok i A+ som dyker upp idag eller imorgon, det blir bra. Då kanske jag åtminstone bearbetar något vettigt under mina half asleep-stadier :P

Ja, jag är gnällig, so what? :D

Patch idag; håhå, jaja.
Skall dock på stan med Jenny och Tobias efter jobbet, vi skall köpa inflyttningspresent/er till festen vi skall på på fredag. Får se om jag orkar försöka mig på att ladda hem patchen när jag kommer hem.

Post påsk

På grund av att datorn kukat ur under natten hinner jag inte skriva något här, eftersom den envisas med att hänga sig vid uppstart. GAH.

I alla fall. Jag vet inte om jag sover på nätterna eller om jag är vaken och hallucinerar. Det känns som sistnämnda men ändå känner jag mig relativt utvilad när jag vaknar, så jag vet faktiskt inte. I vilket fall som så studsar jag hela tiden, jag har nog inte sovit helt genom en natt på den senaste veckan känns det som. Vet inte om det är jag som är obekväm eller vad det är som genererar detta sömnbeteende, men det är lagom irriterande eftersom det gör mina drömmar mer förvirrade än de skulle behöva vara. Jag minns inte vad jag drömt, bara att det var konstigt och mystiskt och jag vet inte vad. Virus var det i alla fall. Och en kyrkogård?

Får försöka komma igång och skriva här igen, men har man påsklov så har man och så djävla kul är det inte att skriva när ingen läser :P

Påskish

Drömde konstigheter, minns knappt något och det jag minns är för rörigt.

Veckans sista dag på jobbet, jag vill ringa mommo vid tillfälle och önska henne glad påsk och måste skriva klart hennes brev också... Ikväll skall jag dock tydligen leka med Magnus och folk ;)

Um... Tråkig idag, orkar inte fantisera fram något spännande att skriva här.

Call me pathetic, call me what you will

Rollspelandet gick bra, men det blev alldeles för sent. Somnade kvart i tolv, gick upp halv sju. Så trött att jag vill sticka hål på mina ögon så att jag tvingas in i mer sömn eller sömnliknande stadie. Men men.

Drömde konstiga saker. Visby såg inte ut som det skulle, innerstaden var fucked, och jag och mamma gick på opera där man kunde vara inblandad i handlingen lite genom att springa runt på scenen. Björn var med och sjöng och jag och en massa kids gjorde saker vi inte fick så vi satt på en hylla och väntade på att någon skulle komma och döda oss. Träskopera. Handlade om en av alla våra kungar när han var ute och for runt i markerna för att hitta en kvinna och vad det nu var.

Känner mig lagom emo idag. Jag vet inte, det är bara en sådan där dag. Folk petar på mina knappar och jag känner mig sexton år igen, på det negativa sättet. Det lär väl gå över men just nu är jag nedslagen och vill helst av allt bara ha en stor djävla kram.

Blev utsedd till Sweetheart igår för att jag hade en kund som var så glad för min hjälp. Alltid något :)

I'm not growing old, I'm just burning out

Drömde något jag knappt minns något av. Sexfotografier jag var tvungen att posera för högt högt uppe i ett träd, och jag ville varken vara naken eller däruppe i trädet eftersom jag har noll balans och noll grace när det kommer till sådana saker. Pappa som skrek att han ville döda de blondiner som han nästan krockade med när de körde mot trafiken i Visby innerstad, speciellt när de kallade grönt ljus för "blekt ljus". Senare körde alla blondinerna varsin buss under min bevakning, förutom den riktigt korkade som åkte tillsammans med en annan, som förvisso körde motorcykel? Det var något som hänt på Gotland och alla fyrar och spisar brann.

Steg upp tidigare idag för att ta en dusch. Har vaknat till lite till och från under natten och undrat över min dröm, och sedan krupit tätt intill Nathaniel och somnat om med min arm om honom och min hand vilande över hans hjärta. Bästa vaggvisan som finns ^_^

Vet inte alls vad jag skall ha på mig idag, men misstänker att det blir strumpbyxor och kjol och någon form av tröja till det. Jag är dock sugen på kängor! Vi får se, vi får se...

Rollspel ikväll.
Gjorde en liten karaktär på Al'Akir igår, har nu en liten lvl 8 priest vid namn Nostril :P

Feeling your skin

Lagom trött idag. Läste fram till halv tolv i nättras och somnade sedan snabbt, men kan inte tro att det är den sena timmen som får mig att vara så urbota trött idag.

Vi var på utflykt igår! Tog bilen (vi lånar ju Jahnas nu när de är bortresta) och for ner till Barsebäck strand, där vi stilla promenerade och fantiserade om vad vi skulle göra om vi vann tio miljoner. Sedan åkte vi till Center Syd där jag köpte lite saker, och så funderade vi över vad för slags "kändis" det var som var där och signerade saker eftersom det var en superlång kö till någon snubbe som satt på en liten platå. Det var ingen vi kände till i alla fall och därmed var han värdelös för oss, så istället fnissade vi åt alla idioter som stod och väntade i en timmeslång kö. Är det värt det?

"Hade det varit Michale Graves hade jag ju lätt köat. ...naken" sade jag och såg glad ut.

Fyradagarsvecka på jobbet, och där vi tidigare satt tjugo pers sitter vi nu fyra kvar. Jahaja. Om en vecka är vi tre, och sedan är det slut. Sedan påbörjar jag utbildning för mitt lilla sommarvikariat :)
Bakade kladdkaka till mitt team igår; istället för att vi knappt klarar oss på två kakor som tidigare så räcker en kaka alldeles finfint, wohoo.

Nu skall jag hitta en kjol och sådant där och sedan få på mig lite smink så att jag ser mer levande än odöd ut. Zombie i all ära men det är fan vår ute :D

(drömde om Anna i nättras igen, förresten. minns inte så mycket mer, men det är väl positivt att jag kan "träffa" henne när jag sover iaf...)

Baby steps

Idag skall jag på ECE-lunch på jobbet, så jag försöker hitta något bra att ha på mig. Skall man på lunch med cheferna kan man ju inte dra runt i jeans och teeshirt ;)

Mycket som händer på jobbet just nu, folk flyttar åt höger och vänster. Som jag sade till Magnus: "Det är som studenten, fast den här gången tycker jag om folket". Allt flyttande på möbler och datorer fick min lilla näsa full av damm också, så jag är helt kittlig i den även nu, en natts sömn senare.

Drömde om en bebis, och om en ny födelsedagsfest för mig. Festen var konstig, min farmor och faster och alla på min fars sida var där, och de var nästan så att man ville prata med dem! Bebisen däremot hade ett normalstort huvud, men en pytteliten kropp, och den kunde prata.

Angående bebisar vill jag säga GRATTIS KENT OCH JESSICA!, eftersom deras efterlängtade son Erik kom till världen igår! :D

I don't want to grow old

Jag drömde att min syster kom på mitt kalas. Jag grät, så lycklig var jag. Jag grät, för så mycket hade jag saknat henne. Jag sade "Jag har inte träffat dig på ett år!" och höll om henne så hårt jag kunde.

På min fest var också Bridget, Holly och Kendra (de såg på film) och massor av Playboybrudar, vilket jag poängterade när jag bjöd in folk.
Men skit i Playboybrudarna, Anna var där.

Det har gått mer än tre och ett halvt år sedan hon dog, och jag saknar henne varje dag. Och nu kom hon till mig i en dröm, med onödiga värdelösa presenter och iklädd en ful läderjacka; men hon kom. Och jag grät av saknad.

Scurvy!

Det nya täcket är fan himmelskt. Fluffigt, varmt och väger ingenting, det är som att sova i sockervadd och vakna upp utan att, uh, blivit kladdig av sockervadd. Wohoo!

Rollspelningen gick bra, ingen dog. (lite som i Varan-TV: Ingen skadades, två dog, hihi ^^)

Så... Första april, med allt vad det innebär. Eftersom jag inte skriver om saker som inte handlar om mig, this being my ego-blog and all, så kommer jag inte att orka ha mig att kommentera hela IPRED-grejen. Jag tror det där löser sig i slutändan, let's just say ...Yarrr! P)

Har ont i nacken, vilket suger. Orka ha ont i nacken redan när man går upp på morgonen? Skall jag nu sitta med en taskig nacke hela dagen, eller vad är tanken? Blä :(

Har inget spännande att säga idag. Jag skulle kunna dra någon form av aprilskämt, men sådant är så djävla tråkigt och onödigt så orka. :P

RSS 2.0