I'll wait in the madhouse

Jag mår illa, och det stör mig. Jag misstänker dålig sömn, men kan inte minnas att jag inte skulle ha sovit klokt i nättras. Eftersom jag är färdigpackad och bara väntar på att timmen skall gå funderar jag på att sno mig en halvtimme på soffan. Förhoppningsvis mår jag bra igen sedan, jag orkar inte må illa redan NU om jag sedan skall åka buss och flyg och buss och buss och båt :(

Det är lättare att inte sakna Nath när han är på jobbet; så fort han kommer hem kommer jag att bli sådär gråtfånig och nostalgisk och inte vilja åka. Nykär, förälskad eller besatt, jag vet inte. Jag vet bara att jag mår bra när jag är hos honom och att det gör mig ledsen att jag skall spendera en vecka på andra sidan sverige.
Vi är ju i alla fall officiellt ihop i fem månader nu. Fem månader och fortfarande samma starka band. Det är fint <3

Sova lite nu, håll tummarna att jag mår bättre av det.

ATTACK OF THE KILLER MAN BOOBS

Ha-HA! Nu har jag kirrat en dejt med Skinskalledockan för morgondagen! :) Det kan man banne mig inte klaga på :)
Vi får springa runt och vara snygga tillsammans.

Snygga, säger ni. JAJJAMENSAN. Hon är en bejb och det går någon form av rykte om mig i WoW :D Kom fram någon random och sade "Är det sant att du är skitsnygg?". När jag frågade vem som påstått det så sade han "Massor av människor". Det roar mig enormt, för det är inte alls många som vet hur jag ser ut. Men sweet att folk går runt och tror att man är en bejb iaf ^^

Fortsatt tv-tittande nu. Tjock kille på tv, hans bröst är större än mina. Sedan att hela han är tre gånger min storlek är ju en annan femma ;)

White fingerprints

Som sagt var; Jag kan överhuvudtaget inte rekommendera NÅGON att gå och se Guldkompassen. Den filmen är det inte värt att betala ett öre för.
Kärleksmonster: "Jag tittade på detaljerna, det var enda sättet att få ut något ur filmen".

Nejtack. Däremot ser jag verkligen fram emot att få gå och se Enchanted! :)

Idag gör jag klart Thomtens julklapp. Det blir inte riktigt som först planerat, men jag tror att han blir (miss)nöjd ändå. Mwahahaha! Bejbi skall ju på julbord ikväll igen, så jag skall ägna kvällen åt att packa, bada och spela lite WoW i hans frånvaro. Sedan blir det sorgligt, eftersom inatt blir sista natten på en vecka vi får sova ihop. :(

Försöker hitta någon som vill roa mig i Stockholm i två timmar imorgon; någon som är pepp? En fika hade varit lagom! Släng en kommentar, eller skicka sms ifall ni har mitt nummer. Försöker få svar från Christoffer, men det har inte kommit något än. (han har inte läst min förfrågan)

Nervös inför packning. Kommer att glömma hälften och släpa med mig en massa onödigt. Jaja, vi får se. Datorn skall med, mobilladdare, kamera... Julklappar...
Planerar iaf att springa införbi Lekstugan och se ifall de har några vampyrkort. Jag vill ha mer ondska i min Assamite-lek! :D Vi spelade hos Christian igår; Jag, Bejbi, Christian, Björn och Sebastian. Och förvisso förlorade jag första omgången, men jag var kvar till slutet andra gången! Mer kontrakt åt folket! >:D

Over and out.

Inlägg 2000!

Guldkompassen var inte bra, skriver mer om den senare.
Idag skall vi köpa julgran (snart) samt spela Vampyrkort (senare).
NU skall jag klä på mig.

Jag skriver lite sedan.

I think we've all lost the way

Förkylningen fortsätter hemsöka mig. Näsan leker alien idag; för mig är den i alla fall främmande.

Drömde en mängd konstiga saker, och allt gick till slut samman i en mardröm där jag var jagad, fångad och sedan antastad, trots mina försök att vädja till dem genom att försöka göra mig liten, söt och utsatt. Offer var fel infallsvinkel i läget, och det slutade aldrig bra.

Idag har jag sex timmars tvättid att roa mig med. Bejbi kommer hem över lunch, och en snabbis efter jobbet, och sedan skall han på firmafest. Självfallet en som är utan respektive, typiskt nog. Efter det är vi båda bjudna på fest hos grannen; vi får helt enkelt se hur min förkylning tar sig. Just nu känner jag mig mest andefattig, slö och yr; fortsätter det i den linjen tänker jag nog spendera kvällen med att ligga på soffan, alternativt packa inför tisdagens hemresa till ön. (öin)

Har ni någonsin varit med om att mensen är såpass försenad att ni inbillar er att det finns ett litet liv i magen? Man spenderar en dag under stress och panik, livrädd att det skall vara så, men när sedan mensen kickar in på kvällen så känner man av två saker: lättnad och besvikelse. För trots allt, trots alla saker som talar emot att det vore klokt att råka bli gravid nu (planerad graviditet väntar vi med) så hinner man ändå tänka i vissa banor... "Tänk om" blir plötsligt ens mantra och helt omedvetet går man ibland runt med en skyddande hand över magen.
Det har hänt mig två gånger nu. En gång för länge sedan, när jag var tillsammans med Grodprinsen (han som blev en groda när man kysst honom tillräckligt mycket) och så igår.
Missförstå mig inte här; Det ÄR bra att jag inte är gravid, dels för mig och Nath och dels för bebisen, för det är en hel del vi måste lära oss om varandra och livet innan vi är redo att sätta ett litet liv till jorden. Men samtidigt, tänk om... ;)

Nu skall jag sortera tvätt. Och leta tvätt, vilket inte blir så svårt. Prio är saker jag skall ha med mig till Gotland samt underkläder och strumpor och teeshirts åt mig och Nath; resten får han nog försöka roa sig med i veckan i värsta fall.

Men ett Nintendo Wii hade ju inte varit fel

Pip pip, jag vill ta med mig Kärleksmonstret och åka till Skottland en helg. Det råkar finnas två människor där som jag väldigt, väldigt gärna vill krama på! Pengamässigt borde det inte vara några problem... Jag kommer ju att ligga vackert på plus så fort jag får pengarna för lägenheten (den 20:e, det vill säga).
Undrar vad flyg t/r kostar. Från Ängelholm. Edinburgh är vackert <3

Saker och ting är fortfarande inte som de borde. Dangit! Jag vill ju veta :(

Jaja. Om en timme kommer världens vackraste man hem och då får jag krama mig pigg på honom. Fungerar alltid lika bra :) Och så skall jag locka med mig honom till Åhléns så att jag kan köpa en ljusstake åt mitt kalenderljus så att jag får det nedbrunnet i tid.

Huvudvärk på gång :/

Old ones awake

Receptet är återfunnet! Utöver det så hittade jag en Elenaria MSN och nu piper vi åt varandra. Som sig bör!
Piper lite med Ida också. Samma samtalsämne med båda, ett ämne jag inte tänker ta upp här förrän något är bekräftat. Så det så.

Jag skall städa lite så fort jag pratat klart med mina damer. Sedan tänkte jag försöka få med mig karlslok på Apoteket och kanske till Videobutiken (insert proper name here) så kan vi hyra film. Vi är förkylda båda två, så en kväll med tända ljus, kel under varma filtar på soffan och lite härlig skräckfilm på tv vore ju icke att förakta. Fast först är det Lyxfällan! Kvällens par verkar vara sådär extra korkade, haha. Vi tittar, skrattar gott och känner oss duktiga. För vi ÄR duktiga. Vår ekonomi blomstrar och snart flyttar vi in i vår underbara fyra. SOM VI KÖPER. För pengar vi klarar av att undvara. Pah!

Snyggaste bloggen just nu: här. Seriöst! Jag vill o-o-oooockså ha en sådan snygging till blogg :(
I alla fall; jag uppdaterade länkarna lite. De är snyggare och mer enhetliga nu, och utöver det är de SKITSTORA. Haha :D

Tres ninjos

Kärleksmonstret erbjöd sig att byta näsa med mig. Jag gjorde ett snabbt utkast i Photoshop och kom fram till att jag nog tackar nej och försöker stå ut med den lilla snok jag har.Jag vill städa och göra fint! Tänkte klä på mig och sedan försöka orka röja av vardagsrummet lite här när jag postat detta. Det hade ju varit sjukt bra om det hade varit lite fint och mysigt här ikväll när Bejbi kommer hem från jobbet. Jag hatar att jag blivit så slö av allt det här. Sitta hemma hela dagarna låter ju ultimat, men det drar en på mer kraft än man kan tro. I synnerhet med tanke på att det innebär noll och ingen social tillfredsställelse. Jag behöver ju få träffa andra människor.

Apropå bilden ovan så hjälpte Bejbi mig att färga håret igår. Inte blond, bilden är ju sedan i våras eller något, men däremot så har jag numera INTE ful utväxt utan ser faktiskt snygg ut i håret. Bara en sådan liten sak får en att må lite bättre... (inte för att jag inte mår bra; jag har nog aldrig mått såhär bra som jag gör med min älskade Nathaniel)

Tänk att det finns människor som går en på tårna bara genom att stå där framför en. Om folk inte kan kosta på sig att i alla fall säga hej så tänker i alla fall inte jag kosta på mig att vara trevlig. Jag vill inte vara lika falsk som er, då drar jag mig hellre undan från situationen. Tro mig, jag behöver inte känna ditt godkännande av min nuvarande situation.
Folk i Skåne, alltså >_< Får mig att sakna Thorgo, Thomten och Lady Thumvantar än mer :/

Snot monster

Alltid lika kul att vakna, känna sig pigg, bara för att ställa sig upp och direkt drabbas av FÖRKYLNING DELUXE(tm). Mitt huvud verkar finnas någonstans tio meter under havsnivå, och resten av kroppen sitter här i soffan och försöker mest komma på hur i helvete det gick till.
Hade jag inte varit så bortdomnad i ansiktet hade det varit lite piggare idag, faktiskt.

För övrigt så känner jag mig sådär kombinerat sur/stressad/nervös över att jag för tre månader sedan kom hem med en Apoteketkasse, i vilken jag förmodligen hade mitt recept (såvida jag inte hade det i fickan/handen/plånboken) och någongång där när jag kom hem lade jag recepetet någonstans. Jag trodde badrummet. Jag trodde köket. Jag hittar det inte. NÅGONfuckingSTANS. Och jag måste ha det; på måndag skall jag tillbaka på p-pillerkartan igen och hur fan skall det gå när jag inte kan hämta ut nya? Skitliv.
Skall ägna dagen åt att försöka hitta recepetet. Och när jag säger dagen så menar jag självfallet så fort jag orkar röra mig ur soffan där jag sitter med min dödsförkylning.

Jag gillar inte reklamen för "Stöd Etiopien" eller vad det nu är. Första gången jag såg den trodde jag att det var en filmtrailer, men icke. Jag förstår vad de vill ha fram i den, och den är ju ändå smart komponerad eftersom vi svenskar främst bryr oss om oss själva (ergo: svenska barn i fara = vi hajar till = vi kanske skänker pengar till Aids-offerbarnen), men kan de sluta sända skiten hela tiden eller? Som all annan reklam så stör jag mig bara efter första gången den visats, och den är ändå bara jobbig att lyssna på. Tack gud för MUTE på kontrollen ^^

Igår när Kärleksmonster kom hem fick han en julklapp i förskott. Jag tyckte att han behövde det eftersom jag tar med mig min datorväska till Gotland om fem dagar, och han blev glad. Jätteglad! Som ett barn på julafton, och mitt hjärta tog ett extra skutt. <3 Jag blir glad när det bekräftas att jag faktiskt är ganska bra på att hitta julklappar åt folk ^^ OCH jag blir glad(ast) av att göra mitt lilla Monster glad :)

Nu skall jag dö lite på soffan tror jag. MISÄÄÄÄÄR.

Pip pip!

Jag vill såååå gärna dra med Nathaniel på bio att se denna med mig den 22:a! Allvarligt, den verkar så otroligt söt ^^ Vi såg ju trailer för den när vi såg Stardust, och vi tyckte ju båda två att vi ville se den. Så nu väntar jag på ett mail från min älskling som förhoppningsvis tycker att min biodejt är en bra idé ;)
Apropå biodejt så skall vi gå och se Guldkompassen (eller vad den heter) på lördag. Tihihi :)

Någonstans i livet var det kul att gå från sådan där DARKNÄZZ till PIPGLAD. Faktiskt <3

Dagens bloggsanning:

Om du delger en annan åsikt än bloggpostarens, så är du ju faktiskt bara avundsjuk.

Jag är så trött på alla som skall försvara sina bloggande vänner/idoler genom att i kommentarsfälten hela tiden uppge "strunta i vad XXX säger, hon/han är bara avundsjuk på dig" eller "meh, XXX; du är ju bara avundsjuk!".

Det finns väldigt få människor jag är avundsjuk på. Har jag en annan åsikt och bloggaren uppmanar till diskussion så tro mig, jag tänker delge MIN åsikt. Om det bloggaren skriver är helt uppåt väggarna och jag skriver det så nej, jag är inte avundsjuk, jag är bara ärlig.

Det här är nästan samma sak som det jag skrev om här, där din åsikt inte räknas för att du är blond/bystig/mörkhyad/homosexuell/strippa.

Enda åsikterna som folk låter glida mellan fingrarna verkar vara sådana i still med "Du har rätt!" eller "åååh, du är så söt i den där rosa tröjan!!!"

Pssh.


I fucked the girl in Hanson

I brist på intressanta program på tv zappade jag mig fram till MTV, där de spelar 20 gamla videos. Ni vet, nittiotal. Underbart och nostalgiskt! All of a sudden kommer Mmmbop, Hanson. Petade ivrigt på Caroline MSN, men hon satt redan och tittade.

Vi kom in på hela grejen med Taylor Hanson. "Jag var seriöst kär i honom" och jag instämmer, för vem var egentligen inte tokig i Taylor? De andra bröderna såg ut som ...well, random fugly folk, men Taylor... Oh... :3
Johanna som jag läste MUK (Musikkunskap) med hade ett par jeans på vilka hon hade ritat stora röda hjärtan och skrivit hans namn i. Jag var jätteavundsjuk på henne för de byxorna. Utöver jeansen hon gjort så fint själv, så hade hon skivor och planscher. Vi brukade lyssna på Hanson när jag var hos henne och umgicks.

Idoldyrkan var ju mycket enklare när man var liten ;)
Lätt som en plätt blev man kär i folk på tv, i musikvideos eller någon man bara fick se då och då på håll i skolan.
Numera nöjer jag mig med att då och då glida tillbaka i min suktan efter Michale Graves. Annars är jag så nöjd med Nathaniel att det är rent galet :)

(läste förresten här igår. Plötsligt var de vuxna allihopa.)


Peter: If you could be stranded on a desert island with any woman in the world, who would it be?
Quagmire: Taylor Hanson.
Joe Swanson: Taylor Hanson is a guy.
Quagmire: [Laughs] You guys are yankin' me. "Hey, let's put one over on Quagmire."
Peter: No, he's actually a guy, Quagmire.
Quagmire: What? That's insane. That's impossible. [Pause]
Quagmire: Oh God. Oh my God. I've got all these magazines. Oh God.
U FAIL!

10.40 Oprah Winfrey Show
10.40-11.30 Amerikansk talkshow från 2006-2007. Nästan åtta år efter att han lämnat vita huset, arbetar före detta president Bill Clonton för att förändra livet för människor runtom i världen. I dagens program pratar han med Oprah om hur man kan hjälpa andra människor. Del 89 av 140


Vad säger ni, gillar ni han den där Clonton? ;)

Bakom maskerna

Saker som gör att du inte har rätt till din åsikt:
 • Din ålder
 • Din kroppsform
 • Din hårfärg
 • Ditt yrke
 • Din dialekt
 • Din hudfärg
 • Dina intressen
 • Ditt smink och dina andra modifieringar av ditt utseende

Jag behöver inte peka på exempel, ni är nog duktiga nog att lyckas hitta egna.
Men ändå, lite såhär: "Det du säger är ju bara struntsnack, för du spelar ju in porr!" "Du snackar bara goja, vad fan vet du som bara är femton?" "Tjejer med silikonbröst är ju ändå bara ute efter sex, så vad vet du om politik?"

Ibland låter jag mig styras av fördomar, men ofta försöker jag låta bli. Eller, rättare sagt, alltid styrs jag av fördomar, men så ofta det går så bortser jag från vad mina instinkter försöker få mig att tycka. Och tänk vad större världen blir om man faktiskt visst vill lyssna på vad den där tjejen som drömmer om större bröst har att säga!

Det var väl inte så mycket mer än så jag ville ha sagt. Kanske har någon något att tillägga på detta?
Som alla andra bloggare säger: "Vad säger ni?"
47437-69

My super sweet 16

YES YES YES! Bästa programmet ever på tv! :D MTV NU!

Zombiezambo och hans vampyrposse är hos grannen ikväll, för dels är det fortfarande lite stökigt och kaotiskt här och dels vill jag ha en sunkkväll på soffan. Chips, daimglass och cola ^_^

47437-69

Ia, Ia!

Jag känner mig låg och stressad idag, en inte helt ypperlig kombination. Meningen är att det skall levereras tre paket till mig idag:
 • Ett de har försökt leverera TVÅ gånger hittills; första gången lämnade de en lapp och jag fick ringa upp dem så att de kunde få portkod och whatnot. Jag har för mig att det blev konstigheter andra gången också, för de lämnade meddelande på min telefonsvarare så att jag fick ringa tillbaka till dem IGEN. Jag misstänker att det är de som ringt på dörren 08:37 i morse, då vi har ett missat samtal på vår Skypephone från den tiden. Då sov jag som en stock, så jag har råmissat dem. Igen. Imorgon skickar de tillbaka försändelsen till avsändaren. Tjoho.
 • Ett som posten uppenbarligen kukat ur med totalt. Jag vann en auktion på Tradera, betalade kvickt och tjejen skickade mitt paket omedelbart. I torsdags fredags ringde någon snubbe på andra sidan stan (I guess) upp Nathaniel och frågade om det stämde att jag bor här, eftersom mitt paket låg uppslitet och öppnat i hans trappuppgång. Nathaniel bekräftade, och farbrorn skall förmodligen komma förbi idag, ringa på och lämna paketet. HUR FAN KAN MITT PAKET ha hamnat på andra sidan stan? Låt mig gissa: det gick inte in i brevlådan, så istället för att lämna en avi och låta mig hämta ut paketet på Ica så ställde de det utanför? Eller liksom WHAT?!
 • Sista paketet jag väntar på är det som jag tidigare var sur över skulle komma så sent, men nu har jag mailat till och fått svar från Schenker som skall leverera paketet någon gång under dagen. Jag har berättat att jag bor c/o, eftersom det inte står på dörren, och jag har uppgett mitt mobilnummer ifall det skulle vara konstigheter med dörren. Alltså hoppas jag verkligen att det ringer till mig under eftermiddagen så att jag kan gå ner och hämta julklappen i lugn och ro.

Jag är sur och stressad över att paket tillhörande mig flyger och flänger över halva stan, istället för att folk faktiskt kan göra sitt djävla jobb någongång. GE MIG MIN POST, gawddamnit!
Paketet som UPS misslyckats leverera två eller tre gånger nu är ett jag inte har behov av, men som kommer att ställa till bekymmer för andra människor om jag inte får det. Argh argh argh, lägg allt ansvar på mig väl? :(

För att avsluta sura inlägget lite gladare, läs här, för det är en kul blogg. Så det så.

47437-69

Mer pepparkakor åt folket!

Igår stod jag ensam för julbaket ;) Zambon satt bredvid med Kent och såg på/stoppade kakplåtar i ugnen/gjorde Vampire-karaktär, så jag fick pilla och fnula bäst jag ville ^^ Alltså är jag själv upphovskvinna till alla de här yummy kakorna!

Bäver. Beställd av Kent.


Spännis med lagom solbränd hy.SKLETTON! Eller skelett, det är vilket som.Det borde bo matchande nallebjörnar i alla rosa granar.


Tentakler till pyramiden!


De utlovade Cthulhu-kakorna!

47437-69

Regnmonster

Jag har lite bilder från dagens bak, jag lägger in dem under morgondagen. Pyramiden får fogas imorgon, två av väggarna är fortfarande lite mushy så jag vill låta dem stelna lite till under natten. Vi måste även hitta en stor platta av något slag som vi kan ställa den på; när den är limmad så kan vi inte flytta den hur som helst.

Snabb promenad ute för att ta lite kort nu i natten; två polisbilar patrullerade gatorna omkring oss. Kanske var kvällens promenad en inte helt sund idé?

Nu skall jag i alla fall borsta tänderna och sedan gå för att mysa i sängen med min zambo. Ligga tätt intill, andas på varandra, gnugga nästippar och bara ...mysa. Vi är bra på det <3

(260+ besökare idag. Oj!)
47437-69

Gottesverächter

Bakar för fullt! Lite paus just nu, väggarna måste svalna lite mer innan vi kan limma ihop dem. Tillsammans med väggarna har vi liggande kultister, tentakler och ...en bäver. Bävern är till Kent, beställningsarbete som han blev glad för. Skall rita på den med glasyr sedan så lägger jag upp bild senare! :) Så bävern skall alltså inte höra till vår Dagon-pyramid.

Det skall bli riktigt kul att rita på det här, faktiskt :) Just nu leker killarna "bygga vampyrer" och jag lyssnar på Urfaust och vill gunga sådär galet fram och tillbaka typ. Urfaust är imba och evil :)
Förut köpte vi tärningar (tio stycken) och boosters till Vampire. Däremot har vi paus från WoW. Umgås-med-folk-nörderi går före Sitta-vid-datorn-nörderi just nu. Det är bra och gör mig glad :)

Nu skall jag baka vidare!

47437-69

BabealiciousMichelle Pfeiffer.
"Gammal", men oh så vacker. Alltid :)
Jag har nog inga större planer på att se Hairspray, men hon är ju het i Stardust! ^^
(för att nämna aktuella rullar, alltså)

47437-69
(lite snötema för december nu)

ant centre*3PWNPWNPWNPWNPWN

signoff

You know what you are

Nu har jag betalt räkningarna, nu behöver jag bara kidnappa random frimärke för att hinna posta mina arbetsrapporter så att de hinner komma fram under morgondagen, så får jag ut lite mer pengar mot slutet av december. Är ju inte fel med en tusenlapp eller två tre dagar innan julafton! Gotlandsresan är betald, jag väntar på ett eller två paket att hinna hit under veckan, men det borde inte vara några bekymmer... Skall, när jag skrivit klart detta, börja slå in mina julklappar, tänkte jag. Små, små fina paket till min älskade familj.

Ibland tänker jag på och undrar över alla de där som har en stor släkt, där alla tycker om varandra. Samtidigt kan man inte sakna det man inte har eller haft, och, well, farmor är ändå inget man behöver känna styng av saknad för. Det är hon inte värd.

I lördags när vi städade min lägenhet fick jag svinto i ögat. En millisekund kändes det som att få en droppe vatten i ögat, under resterande timme kändes det som eld. Det gjorde så ont att jag ville klösa ut ögat; istället knep jag ihop det så hårt jag kunde, föll ihop på golvet och skrek "aj aj aj!" så att Nathaniel kunde ha fått en smärre hjärtattack av mina febrila vrål. Det fick han inte, istället lyckades han få in mig i badrummet så att jag kunde få skölja ur ögat lite. Fruktansvärd smärta, och enda tanken som går genom huvudet när allt kött i ansiktet vibrerar i ren panik är "är det här farligt, vad står det på kartongen?" Faktum är att det inte står NÅGOT på kartongen, svinto är helt ofarligt, men fy fan. Se upp för svinto i ögonen, gott folk!

Fick just mail från mamma :D
Hon skriver fina saker, hihi ^^ Skickade bilder till henne på kakorna igår, hon tyckte att de var jättefina. Och om en vecka är jag hemma och kramar på henne! <3

signoff

Heaven holds nothing that I need to know

...för övrigt har besökarantalet ökat kraftigt de senaste dagarna. Okej, det är inte mer än 165 idag, och det är rekord den senaste tiden, men ändå. Hur kommer det sig att folk helt plötsligt började komma tillbaka? Googlade min blogglänk och ingen länkar hit, så folk verkar hitta hit av sig själva.

Säg hej i kommentarsfältet om ni vill, jag blir så nyfiken när ni är så många :)

signoff
*edit: 229 besökare igår, stannade mätaren på. o_O Hej ^^

They shall return

Med HLPHS (H.P. Lovecraft Historical Society) i högtalarna hela dagen, skrålande sina vackra hyllningar till the Old Ones till tonerna av klassiska jullåtar har vi skapat våra monster. Okej, jag lurades lite nu, vi såg faktiskt på MST3k Deathstalker and the Warriors from Hell samt MST3k The Pumaman också, men vi lyssnade i alla fall LITE på lovsångerna också.

I alla fall, jag gick loss med kameran och tänker nu posta lite fina bilder från dagens Dr. Frankenstein-arbete! Vi har tyvärr inte gjort några Peppar-cthulhu, men vi skall bygga en pyramid i Dagons ära imorgon när Kärleksmonster slutat jobba, är meningen. Får sätta "It's beginning to look like Fishmen" på repeat när vi bagar/bygger/skapar.

Here goes nothing!


Plåt ett. Denna är jag och Kärleksmonster ansvariga för. Se min fina ren-med-sadel!


Plåt två. Christian är imba som fan på kjolar! Octopus-granen har dock Kärleksmonster skapat.


Gris-med-vingar-och-hjul samt ren-med-bikini, skapade av petit moi.


Denna dam fick en snygg festblåsa av mig :)


Mitt försök på Lusse-cthulhu. Vi hade dum deg så det blev inte så jättebra :/


Kärleksmonster vill inte bli kladdig om händerna och Christian är fascinerad av Pumaman.


Så imba har vi varit idag!
För övrigt så råkade jag paja lussekattsdegen: Gjorde dubbel sats, hade duktigt i dubbelt av allt - utom mjölet. Samma misstag jag alltid gör. Och nu smakar inte lussekatterna något. Jag är allvarlig, de smakar ingenting, och absolut inte saffran. :(

Jaja. ^_^

signoff

Things to do when it rains

Hemma sedan femtio minuter. Har ätit lite macka, nu blir det snart glass tror jag. Trött, sliten, hängig... Fortfarande hungrig. Maten är dock slut! Hade tänkt svänga införbi Ica när vi gick förbi, men självklart stänger de redan åtta på lördagar... >_<

Älskling sitter i soffan bredvid (vi har som sagt TVÅ soffor här nu) och ser på någon skum actionfilm, själv funderar jag på att duscha. Vi får se, mina fingrar är helt skrynkliga av vatten, och jag börjar tycka att jag nästan känns torr. Duscha hade varit skönt, men ...vi har så fruktansvärt kallt i badrummet. Det är en evig pina att ta av sig naken när det drar iskyla på en från fönstret därinne. Nackdelen med fönster i badrummet, helt enkelt. Stora badrum med stora fönster är helt enkelt mycket kallare än små badrum utan fönster.

Städa lägenheten var ...trist, men it had to be done. Kärleksmonster är en fin människa som har ägnat en hel lördag åt att slita i lägenheten med mig. Älsk älsk älsk! \^_^/
Imorgon skall vi ta det lugnt och ägna åt oss bak av Lusse-chthulhu och Peppar-ctuhulhu. Fina små monster i brunt och gult. Vi skall modda någon form av pepparkaksslott/borg/hus också, får se vad det blir av det hela. Christian kommer över och bygger med oss, vi tänkte överraska honom med Pumaman och Deathstalker 3 (båda via MST3k, såklart ^^)

Apropå Christian så spelade vi ju sånt Vampire igår. Jag har en egen lek nu, Assamite. Kul gäng faktiskt :) Skall nog köpa mig en Giovanni-lek också, might as well :)

I veckan som kommer skall jag:
Säga upp internet
Fixa färdigt Leos julklapp
Säga upp elen i lägenheten
Ringa/maila mäklaren och se hur det går med allt; har köparen betalat in handpenningen, t.ex?

signoff

RSS 2.0