Singstar

Mitt personliga rekord i Singstar är blotta 9120, vilket jag glatt sjöng hem på (Don't fear) The reaper av Blue Öyster Cult. Jag och Kärlek och hans far Peder hade Singstarparty igår. Det var kul det :)

Idag skall vi på marknad i Höganäs och sedan skall vi nog ner till Kävlinge och leka i min lägenhet. Förhoppningsvis skall vi leka med Ida och Jonas ikväll också, men de var inte riktigt säkra så vi får se vad som händer där... Utöver det så har jag en enorm craving att få svamla runt på IKEA, får ta mig i kragen och åka dit på måndag eller något. Egentligen vill jag alltså dit IDAG, men... ingen annan verkar ju så pepp på det ;)

Nattens drömmar har handlat om affärer och Singstar. Gårdagens doings samt samtalsämnen satte sig tydligen hårdare än man först trott.

Ohwell.

Random favorit i repris:

image65
Mamma, ananas, Pappa.


signoff

Scarlet harlot

Lite WoW-screenies, som utlovat!
Förmodligen bara jag som garvar åt dem ändå, men skitsamma! Mer bilder på bloggen är ju bara fint ^^ Och kanske i alla fall Caroline blir road ;)Här var jag rolig! Jag blev helt pipglad av att jag fick Elephant att ramla av stolen :DSäger sig självt. Eller?Bara för att Tarmalii ALLTID stavar fel.
Den bästa dagen i mitt liv!
Vinter ser ganska ond ut. Notera beastslaying +2 på min broom!


Jag är en bat. Med en broom. Kom igen, det ser ju skitkul ut :D
Trick or treat!
Jag är en mini-diablo! Eller en kräfta. Jag vet inte riktigt.

signoff

The girl of my dreams is giving me nightmares

En avi från posten. Det skuttar runt en hel stam av små skrikande monster i min hjärna och pockar på uppmärksamhet. Envisa är de också, de små djävlarna. "Korsetten!" Gnöh. Jag gillar inte monster, de luras bara. Jag vill verkligen så djävla gärna att det SKALL vara min korsett som ligger i paketet jag får när jag tassar till ICA med min avi, men... det är förmodligen något annat. Typ ett sådant där skitpaket från Vevay (fast jag har sagt åt dem att sluta skicka sina skitpaket till mig) eller något sådant. Kanske nya Fables... Fast jag vill ju ha min korsett. Mlääh. Jaja, så fort Kärlek kommer hem skall vi gå på Systemet och köpa fin whiskey till hans far i födelsedagspresent, och sedan skall vi ta oss förbi ICA och köpa saker. Smör, till exempel.

(Telefonsamtal under gårdagen:
Zombie: Jag tror att vi har ekorrar i kylskåpet.
Kärleksmonster: Um, okej?
Zombie: Ja, jag vet att det fanns massor av smör kvar i mitt smörpaket häromdagen, men idag var det nästan TOMT!
Kärleksmonster: Haha, em, ja, det är ju konstigt...
Zombie: Och allt ditt smör har de också ätit upp! Djävla ekorrar. Vi får köpa nytt snabbt, jag vill äta macka.)

Kärleksmonster är det finaste som finns, men han äter mitt smör när hans är slut. Varför har vi olika smör? Hans är laktosfritt. Jag får tugga lite på honom istället, han är nästan lika mumsig som macka. Eller så ;)

I ALLA FALL: När vi är på ICA sedan skall jag försynt tassa fram med min avi, hålla alla tummar i världen att paketet är stort och ser ut att komma från England eller USA eller vad det nu var, och är så fallet kommer jag att skrika (tyst, inom mig) av glädje och sedan skutta hem som aldrig förr! Är det inte det kommer jag att bli besviken, eftersom de där hoppande monstren i mitt huvud mer och mer övertalar mig att jaaa, det är klart att det är korsetten!

Precis innan jag vaknade igår morse drömde jag att Tarmalii ändrat sitt personliga meddelande på MSN och skrivit: "I have decided to stop playing horde. I have sold my account and now I play nothing but Alliance. Fuck you all."  Det var djävligt illa. Jag berättade det för honom senare under dagen, och han skrattade gott. Jaja, tur att man roar någon iaf :)
Apropå WoW och roande så skall jag strax posta lite screenshots. JAG HAR VARIT ROLIG! Och inte bara det, någon TYCKTE faktiskt att jag var rolig! Då blev jag väldigt glad ^^ Folk skrattar aldrig åt mina skämt <3

Over and out.

signoff

Vatten vatten, bara vanligt vatten

Långt bak i mitt huvud, i något sådant där klent utrymme bakom hjärnan, misstänker jag, sitter det lilla översvämningsmonstret. Han har viskat till mig hela natten: "dripp dropp, dripp dropp". Varför det, undrar ni. Igår for jag ifrån Kävlinge med mitt kylskåp på avfrostning (long story short, jag har frysfack men ingen lucka, så hela frysfacket har varit antarktis' våta dröm i ett år nu) och lämnade fina små backar under allt dropp för att det inte skulle väta ner hela köket. Självklart insåg jag ju redan då att backarna med all säkerhet var för små för skyfallet som komma skulle, men... Jaja. Skall ta tåget om tjugofem minuter, så jag har i alla fall två timmar på mig att fixa (tre timmar, tror jag förresten) innan mäklaren kommer. Lite extra vatten när man skall skura - vad gör det?

Konstiga drömmar. Mackor med små små skalbaggar i. Någon som stalkade mig. Ida (fast ibland var hon Emelie) jobbade på något fik på Adelsgatan, i en sväng som inte finns där på riktigt. Jag hjälpte till lite och sedan skulle jag gå vidare för att äta den där mackan typ. Mamma hade gjort mackan, det skulle inte vara skalbaggar i den. Eller var det stalkern? Och var stalkern Pontus?

Ohwell. Dags att skutta iväg så att jag inte missar tåget. Tjipp!

signoff

To run away from you was all that I could do

Städat min lägenhet hela dagen, imorgon skall mäklaren titta på den.
Nu skall vi äta kvällsmat. På Max. Hejhå nyttiga oss.

signoff

All of my life I sought for a boy like you

Förra veckan var vi förresten på GW. När vi gick därifrån hade jag i vår kasse en liten ask innehållande en uppsättning tärningar. Nath visste att det var förlorat för honom när jag fick syn på de rosa frostade tärningarna bredvid kassan ;) De plockades upp, jag pep förtjust och sekunden senare hade han köpt dem åt mig. Det är imba bf, det!

Imorse låg det ett kärleksbrev på min dator som han hade skrivit i nättras efter att jag gått och lagt mig. Mrrr :3

Åkte ner till Malmö för att lämna in min tidrapport sedan jag arbetade i torsdags. De såg jätteglada ut när jag kom, men så frågade den ena "Carina, har du åkt ner från Helsingborg -bara- för att lämna in tidrapporten? Snälla säg att du har andra ärenden här också!" och så tyckte de att jag var knasig som for ner (två timmar med tåg, tur och retur) bara för att lämna in ett papper jag hade kunnat faxa in och sedan posta ner. Jaja, jag gjorde nog gott intryck ändå, iochmed min strävan att lämna in mitt papper ordentligt :)

Vi skrev kontrakt på lägenheten i söndags. Den tjugonionde januari får vi tillträde, så nu har vi för fullt börjat planera hur vi skall flytta, när vi skall flytta, när vi skall städa, vad det kostar, vad som skall göras... Och helst av allt vill vi ju flytta NU. Orka vänta tre månader -_-
Skall peta på min far ikväll och säga åt honom att jag behöver pengar till handpenningen.

Imorgon skall jag hem till Kävlinge och städa ur min lägenhet så att jag kan ta dit mäklaren och få den såld asap. Det hade varit imba om den gick supersnabbt. Jag hoppas verkligen att jag kan få den såld... Den är ju faktiskt både fin och trevlig. Jaja, vi får se. Håll tummarna för mig!

Igår spelade vi Heroic Underbog, och wanden jag ville ha droppade. Var med en lock i partyt, en som hade samma wand som jag redan hade, så vi rollade för livet båda två. Jag vann. JAG VANN! Jag är numera fullepic och väldigt nöjd ^^ Nu skall jag bara lyckas uppgradera alla mina items till bättre sådana :)
Trots att guildet verkar knaka som fan i fogarna just nu (folk lämnar, folk grälar, folk surar och vägrar prata med varandra) så känns det som att WoW-spelandet går lite framåt. Bejbi verkar inte vara helt emot att guildet kanske kraschar, eftersom han har en massa andra guild han är sugen på. Själv är jag mest sugen på att fortsätta som vi gör nu... Får se vad jag gör om RIT går i graven. Kanske kör jag guildlöst ett tag. :)

Nu skall jag fortsätta städa iaf, ville bara uppdatera er få läsare jag har kvar på läget ;)

signoff

HemtrevnadDet ni! Ser ju inte alls illa ut ^^

signoff

Du Tjatterskott har dräpt, min son

Yeah baby yeah. Idag kommer Kärlek hem så att jag får krama sönder honom. Vi skall på fest för en av hans vänner ikväll, och typiskt nog kommer William att vara i Helsingborg under eftermiddagen - det hade varit så trevligt med en fika men det finns ingen tid alls för det. Hade det varit förmiddagen hade jag varit på på en gång...

Igår köpte jag tyg och sydde om min balklänning lite. Mitt lilla evighetsprojekt ^^ Men den blir ju bara bättre och bättre! Skall fixa de sista detaljerna och sedan skall jag nog ha den på mig om det blir någon form av Halloweenfest någongång.

Photoshoppade en bild på mig så att den blev stor nog att numera figurera som min skrivbordsbakgrund. Men kom igen, det är ju en snygg bild! En del bilder jag faktiskt är nöjd med har jag ju faktiskt.
Och om Bejbi kunde få tummen ur och lägga upp alla de bilderna jag tog när vi var på Gotland till vår delade mapp på nätverket så hade jag ju inte klagat ;)

Idag skall jag i alla fall duscha, hitta en outfit inför kvällen, städa av mitt sypyssel lite och sedan krama sönder Älsk när han kommer hem.
Jag skall ta ett inlägg och posta lite bilder på lägenheten också! Det är samma bilder som de som legat uppe på Hemnet. Riktiga bilder (sådana jag tagit alltså ;)) kommer att dyka upp i Februari när vi flyttat in.

signoff

Lass mich dein Sklave sein

Fem timmars jobb - jag har så fruktansvärt ont i ryggen! Kärlek hjälpte mig kladda på lite tigerbalsam innan han sprang hemifrån för att hinna med sin skjuts till konferensen han skall på (är jag verkligen den enda som tycker att "Klittergården" låter djävligt fel?! :D) och nu sitter jag här med en rygg som står i lågor.

Hur gick jobbet då, kanske ni undrar.
Det gick ruggigt bra. Jag har haft väldigt trevligt, och trots att det var ruskigt stressigt ett tag så kan jag inte klaga; mina arbetskamrater var jättetrevliga, och alla var tydligen väldigt nöjda över min prestation. De sade till min arbetsgivare att nästa gång de behöver hjälp ser de gärna att det är jag som kommer igen - något som gör mig både glad och stolt. Jag har uppenbarligen lyckats imponera på dem, trots att jag mest kände mig vimsig, ivägen och allmänt borta. Ohwell :) Som sagt; jag hade trevligt, och det var faktiskt kul att få jobba lite. Göra något annat än att sitta hemma och glo framför datorn hela tiden ;)

Om jag kan få mitt Dreamweaver att fungera vore jag glad, då kunde jag leka med hemsidan jag vill göra. Vi får se, Älsk skulle hjälpa mig lite med det där så... Vi får ta det när han är hemma igen :)

Imorgon är det nittiotalsklubb på Deep och jag och Lotta funderar på att gå. Frågade Emelie om hon ville gå med också och hon verkade inte helt osugen, faktiskt. Tänkte ringa Lotta under morgondagen och se vad jag känner för; Kärlek är ju borta fram tills lördag eftermiddag och det vore ju kul att komma iväg och göra något. Gå ut lite, det är ett par månader sedan sist.
Vi får se hur det blir :)

Nu skall jag fixa lite och kanske börja brodera lite på en kofta jag tänkte göra om. Och så skall jag dregla över saker på eBay och så där. Kanske se på någon film eller så, vi får se.
Pausat från WoW ett par dagar nu. Blir nog inget spelande förrän på måndag eller söndag. Känns skönt, faktiskt. :)

signoff

Dust to dust

Banklånsansökan beviljades utan en sekunds tvekan. På söndag skall vi skriva kontrakt, och sedan djävlar. Då är det allvar :)
Vi gick ut igår och åt middag och firade.

Idag har jag ett litet jobb! Fem timmars diskjobb, borde gå utmärkt. Är lite nervös ändå, men det är väl bara normalt. Skall jobba i samma byggnad som Älsk, blir lite konstigt. Men i alla fall, borde tjäna typ trehundra kronor för dagens arbete, och det är ju då trehundra MER än jag annars haft. Vilken tillfällighet att jag då hittade en klänning för trehundra på tyska eBay som jag varit sugen på ett tag ;)
Idag kommer jag alltså att tjäna en klänning. Värre kunde man ha det :)

Allt går ju så framåt att man nästan blir lite orolig. Det går bra för ALLA som det skall gå bra för. Erfarenhet säger att det inte är bra att vänja sig ;)

Göra sig klar nu ja. Kanske skriver sedan och berättar hur det gick.
Bejbi skall på konferens så jag är ensam fram tills lördag eftermiddag. Funderar på att sno med mig Lotta Neostalgia eller vilken klubb det nu kommer att vara på Deep imorgon.

signoff

Lovemuffin

Jag har slutat ångra alla de där idioterna jag varit förälskad i. Alla de där som fick mig att tyna bort lite inuti och som fått mig att gråta mer än vad som är hälsosamt. Varför? Varje misslyckat försök till lycka tog mig ytterligare ett steg närmre dig. Hade mitt liv haft en annan form hade jag kanske aldrig träffat dig.

Jag ångrar ingenting.

signoff

Cookie

Muffins i ugnen. Lägenheten storstädad. Funderar på att leta rätt på min svarta kofta och börja brodera på den. Mitt vänstra ringfinger gör ont när jag skriver, vet inte om jag har råkat sträcka det.
Älsk har rollspel med sina chefer idag. Imorgon har vi bankmöte, så håll alla era små tummar för oss! Får vi banklån är saken biff :) Imorgon kväll skall vi gå ut och äta och mysa. Förhoppningsvis har vi ju något att fira då också. :)

Jag jobbar lite med en hemsida som aldrig kommer att komma upp. Djävla göra, alltså.

Imorgon kommer jag att få in 75k på mitt bankkonto. Anledning: Jag skall betala de där 67k jag har i restskatt. Ouch. Resten skall gå till hyra och räkningar och sådana saker. Funderar på att hitta något kul att dregla över på eBay också. Eller, jag har saker jag dreglar över, men de är i fel storlek. Synd. Jackan kan man göra minst TVÅ roliga outfits av...

I alla fall. Bloggen är lite halvpausad just nu, som ni kanske märkt. :P

signoff

Darling.

Vi skippar Vogon ikväll. Eftersom vi skall köpa lägenhet skall vi i lugn och ro se över allt som skall fixas, allt praktiskt. Så det blir en mysig hemmakväll i soffan med varandra istället. Mjau :)

Spelat WoW halva dagen, nu blir det brejk för kvällen. Göra annat. Städa, Frasier, mat. Gärna i omvänd ordning... Hungrig som en gnu, har inte ätit sedan igårkväll.

Tjipp.

But I never intended all this madness - never!

Dags att levla priest lite. 27 nu, take me to 35 så är jag gladis. Då kan jag nämligen levla vidare min tailoring och slipper bära runt på sjuttio stacks tyg ;)

Sett en massa Frasier på sistone. Och imorgon skall jag kanske på Vogon... Vi får se.
Orka blogga idag :P

signoff

Farking eejits

Lägenheten. We liked it. It liked us! Vi biddade lite. Första budet var 600k, vi var fräcka och gick direkt på 620k. Ha! In their faces! Idag ringde mäklaren; vi hade blivit överbjudna. Det nya budet ...622k. TVÅ TUSEN MER?! Hallå? Snygg budgivning. Eejits. Vi tacklade ner dem med 630k. Nu får vi se vad de gör åt saken.

Malmöade mig lite. Är numera inskriven och tillgänglig via en vikariatpool för köksbiträden. Kanske får man lite jobb :) Det hade varit fint det ^^
Var propert klädd i min nya blus, satt hela vägen och hade våta drömmar om kjolen jag såg på H&M igår. Den skall jag köpa. Så det så. Mrrr :3

Jaja. Tröttis och stel i nacken. Jag vill se Frasier. Och så vill jag sexa lite, men jag har indianer i vassen och en sjuk pojkvän så det får vara för ikväll.

signoff

Soldaterna och deras lusiga kläder, då?

Lolig tysk. Nynazister är loliga. Jag trodde de gillade gamla Adde för att han tog itu med "judeproblemet" han ansåg sig ha? Nehepp. Varför dyrkar de Hitler om han inte gjorde något? Jag har nog missförstått dem lite. (ja, för jag är ju så djävla insatt :P)

Extremister är korkade. Oavsett om de är kommunister eller nazister. Omg. >_<

signoff

Kittens

Vi kikade på en ny lägenhet igår. Underbar. Vi vill ha. Vi skall bjuda. Mrrr. Finfin fyra, stora möjligheter för framtiden, stort fint gästrum och bra rum att ha som pyssel/datorrum. Kikade på lite vitvaror, hittade en snygg trea (side-by-side, spis, diskmaskin) för nätta 30k vilket inte alls är så farligt som det kunde vara. Side-by-side med ISMASKIN i dörren, kan tilläggas ;) Mrrr :3

Vi kanske kommer att skaffa de där katterna också. De där jag redan har bestämt namn på men som inte finns på riktigt än, alltså. Mr. Bones och Skeletor. Bästa kattnamnen i världen. :) Nakenkatter, såklart, eftersom både jag och Kärleksmonstret är allergiska. Vi har ju spenderat helgen med att nysa i omgångar efter att ha försökt motstå världens sötaste Lucy och hennes infernaliska, diaboliska sätt att manipulera en till att kela med henne. Hon springer fram till soffan, hoppar upp bredvid en, tittar på en med sina små sötgröna ögon och puffar lite på en. Hur kan man låta bli att klappa henne på magen och klia henne bakom öronen och kela henne under hakan DÅ?! Jag är ju inte gjord av is, precis.

Ohwell. Frukost och Frasier. Det ni :)

signoff

Vårtermin 2008signoff

Storhetsvansinne

Ahahahahahhaa, jag är så djävla IMBA så det är helt galet!
Arbetsintervju på torsdag. DET NI. Håll alla tummar för mig :)

Jag kommer isf att hamna som vikarie (typ) i en pool hos ett rekryteringsföretag som hyr ut personal. Arbetet är samma jag redan gjort i tre år, fast utan kundkontakt (yay!). INTERVJU, liksom. Jag var nervös över kläder för idag - vad i HELVETE skall jag ha på mig på torsdag?!

Jaja. Håll alla tummar för mig, det hade inte varit helt fel med lite jobb ;)

signoff

Make my dreams come true, baby

Jag behöver fixa håret. Jag somnade med blött hår igår, det är lagom skumt nu. Det står åt alla håll och det är ...knörvligt, typ. Måste ändå fixa upp mig lite eftersom vi skall gå på lägenhetsvisning. Det ser alltid bättre ut om man kan se en aning mer presentabel ut då än jag gör just nu; folk är alltid mer villiga att låta en köpa hem ifall man ser ut att förtjäna det. Får se vad jag skall ha på mig, bara. Kläderna jag hade på förra visningen var lite jobbiga att röra sig i (supertight kjol ftl) så jag skall strax ta ett avbrott från datorn och se om jag kan få fram en presentabel outfit som även är bekväm.

Går under av längtan efter min nya korsett, den vackra. Tusen små idéer hoppar runt i skallen och skriker på uppmärksamhet, ingen är genomförbar utan min nya korsett, den vackra. Ohwell. Apropå kläder måste jag gå in både skor och plagg till lördagens Vogon; sist gick det bra att röra sig i plagget trots att det sitter lite trångt över bysten, men jag vill inte riskera att dragkedjan ger upp mitt under något svirlande danssteg mitt på dansgolvet/scenen på Vogon. Alltså får jag dra på mig den och se ifall ryggstycket kan gå med på att bli liiiite större för min skull. Bara lite, älskling. Lite lagom.
Jag skulle vilja ha mina nya stövlar, de jag köpte i Danmark med mamma, men jag vet inte om jag kan gå in dem och dansa i dem och ha dem utan att mina fötter begår harakiri och försvinner från jordens yta. Vi får se. Skall fixa håret lite så får vi se ifall jag kanske drar på mig allehanda lackplagg och drar runt i här hemma sedan.

Photoshoppar. Min idé fungerar så bra i huvudet, men vill inte alls ta sig form när jag försöker skapa. Dumma dumma.

Skriver en CV. Hittade ett jobb jag tänker söka, som jag kanske har chans att få ifall det inte är allt för många andra som söker. Hur skriver man en bra CV då? Inte en djävla aning. Jag fixar, fnular och funderar. Filosoferar. Fixar mer. Vi får se, helt enkelt. Hålla lite tummar för mig, kanske?

signoff

A glittering prize

Hemma igen! Eller, ja, vi kom ju hem igår, men då var jag trött och ville hellre pilla på saker i Photoshop samt bada badkar än börja posta här. Så det så.

Ikväll har vi lägenhetsvisning igen, håll alla tummar för oss :)

Här är lite bilder vi tagit på pappas fest:Um... Jag skriver kanske något mer spännande här sedan. Typ. Jag skall pilla lite mer i Photoshop tänkte jag. I HAEV PLANS.

signoff

Illness of the clowns

Nu har jag klippt mig. Det blev ju inte riktigt som jag hade velat och tänkt mig, men det kan fungera. Jag hoppas bara att Kärlek tycker att jag är vacker, det är det enda som räknas. Blicken i hans varma ögon. Sedan kan allt annat bära eller brista, I don't care.
Det är kort som fan, och lite ...rockigt, eller något. Jaja. Lär ju bli någon bild när jag är och minglar på femtioårskalas i helgen. Pappa fyller ju :) (och hans present blev oh så bra! för en gångs skull kan jag ge honom något jag faktiskt har hjärta och tanke med :))

När Kärlek kommer hem skall vi på stan en snabbis så att jag kan fixa några småärenden, och sedan skall vi hem och förbereda morgondagen.

Hittade två kreationer från Lip Service eBay som jag gärna skulle vilja köpa, men de kostar $150 styck och det är ju lite över budget. Synd, jag hade varit snygg i de klänningarna.
Försöker hitta en snygg och varm vinterkappa/jacka, men det var lite svårare med det. Skall kasta ett snabbt öga på det när jag och Kärlek gör stan, men jag misstänker att jag inte kommer att hitta något. Det fanns en kappa på H&M, men jag vet inte... Den var lite trång över bröst och axlar, och för stor över midjan. FÖRLÅT ATT JAG ÄR KURVIG då. Idioter som skapar kläder för cylinderformade människor. >_O

signoff

You will find me in the garden

Eftersom lägenheten inte alls gick för 5300:- i hyra utan närmre 7000:- så kom vi fram till att trots att vi gillade den och såg många fördelar i den, och trots att den var riktigt billig att köpa, så skiter vi i det. Jag har råd att gå upp några hundralappar i hyra, men att gå upp över tusen spänn i månaden? Nejtack.

Idag håller jag på att städa lite i garderoben. Hittills går det bra. Om en halvtimme är jag nere i tvättstugan och rör om, så förhoppningsvis orkar jag ju faktiskt städa hela lägenheten så att allt är nice och shiny och luktar gott till kvällen. Det blir roligare för oss när vi kommer hem på måndag om det är städat och fräscht hemma, faktiskt :)
Lunch om en halvtimme också, och när Nath har glidit tillbaka till jobbet skall jag se till att städa av resten av lägenheten. Samt baka sockerkaka.

Ikväll skall vi färga våra hår och packa våra väskor. Hans hår skall färgas svart igen, mitt skall färgas rött igen, och jag önskar att det hade varit lite lite längre så att jag kunde klippa en page av det. Klipper jag det kortare nu kommer det nog att se ännu rufsigare ut. Om jag börjar dra balsam i det varje dag kanske det ser ut som en frisyr trots att alla hårstrån har varsin ojämn längd. Ugglefrisyr ftw.

Mamma fyller 48 idag. Ringde och grattade, hon blev glad. Imorgon får hon kramas med mig och Nath. Och så får jag krama på pappa och Ricard och mommo. Och vem vet, kanske jag tillochmed får lov att krama på Fredrik. Eller så får jag det inte, kanske blir allt sådär stelt och konstigt och elakt igen. Kyla och distans, inte alls sådan värme och glädje man skulle kunna få uppleva när man träffar ett syskon man inte fått se på flera månader. Jo, det är ju kul med bröder som undviker en, inte sant?

Skall nog springa över till gallerian sedan också. Se ifall de har kvar de där fina skorna jag vill ha, och köpa ett par strumpbyxor. Har de en bra höst/vinterjacka blir jag glad, det behöver jag. Skall se ifall min vackre pojkvän har lust att följa med också.

Igår var jag lackbunny.

signoff

You don't have claws at all!

Lägenhetsvisning idag. Wunderbar. Lyssnar på sjunglad musik och väntar på att älskade skall komma hem så att vi kan trippa iväg till tåget och ta oss dit lägenheten är. Gigantiska lägenhet. Underbara dröm. Argh, giev.

Helgen fick vara bloggfri. Flyttat möbler, hämtat saker, gjort hemmet mer Zombievänligt och spelat WoW. Saker ni inte behöver ha detaljerade beskrivningar av. Förvisso behöver ni inte ha det av något, men shit the same.

Um... Det var det. På torsdag åker vi till Gotland, förresten.

signoff

RSS 2.0