Zombie goes sunk

Sådär ja! Nyduschad och iklädd ett par av Kärleks sockor, Kärleks långkalsonger med älgar, ett av mina linnen och en av mina tjocktröjor skall jag nu bädda ner mig under filten på soffan och se Virgin Suicides. Jag har läst boken några gånger men har aldrig tagit mig för att se filmatiseringen, så det skall bli intressant. Jag har dock för mig att Kirsten Dunst är med? *ryser* Jag hoppas att jag har för mig fel. Eller att hon INTE spelar Lux... Men med min tur så >_<

På menyn för kvällen:
x Lättsaltade potatischips
x Dilldipp (köpte upp hela lagret på 7-eleven, oturligt nog hade de bara tre påsar för mig att hamstra :()
x Festis Free Watermelon & Passion

FLOBB DELUXE och jag är tillräckligt sunkig :3

Women are the scarecrows, and men are the crows

Jag har i alla fall bestämt vad jag vill klä ut mig till på Halloween. Sedan om det är genomförbart återstår att se... Backup-plan får vara min lila balklänning, den kan man ju vara snyggt lik i om man vill. Men drömmen är att klä ut mig till mumie :) Rulla in mig i linda efter linda och så se allmänt creepy ut.

Apropå Halloween och allt sådant tänker jag nu posta en video till en låt som är ruggigt töntig, men jag älskar videon. Seriöst, det här är en av de tuffaste video-idéer jag stött på, så i värsta fall får ni väl stänga av ljudet när ni ser på den:


In your arms I feel strangely serene

...och så när allt känns sådär dystert och trist så kommer Kärlek hem från jobbet och kramar på mig, får mig att skratta och får mig att må så bra igen. Faktiskt så bra att jag bara vill gråta när jag tänker på att jag inte alltid kan vara hos honom. När han jobbar känns det jobbigt, för jag mår bra av att ha honom hos mig. Kanske bara ett stadie i hela det här att vara nykär, men ändå. Han är fin, och så otroligt mycket bättre än jag någonsin trott att jag skulle förtjäna. Märkligt hur en annan människa kan vara så perfekt för en. Han är som en manlig version av mig, och det är i stort sett vad jag alltid eftersökt och längtat efter.

Inget samtalsämne känns främmande. Jag känner mig tillfreds när jag städar vår lägenhet när han är på jobbet, för jag vet att han blir glad, och att han själv tycker att han har lika stort ansvar att städa som jag har. När ingen tvingar en att städa, eller ens surmulet påpekar att "du kanske borde dammsuga, tycker du inte det?" så känns det bara kul att göra något som jag vet gör honom glad. Jag har svårt att tänka mig att jag hade gjort detsamma för P när vi var tillsammans.

På en annan note: Avundsjuk på Alv och Varg och deras snartkommande äventyr! VILL OCKSÅ! Fast å andra sidan upplever jag en slags äventyr jag också, om än av annan skola. Jag och Kärlek har så många planer och drömmar så vi kommer att ha fullt upp på vår front som det är nu.

Önskar bara att jag kunde ha tid att träffa och krama på Alv och Varg en sista gång innan de försvinner. Alvtösen min, jag kräver banne mig att jag får er adress när ni har en. JAG VILL SKRIVA BREV! Jag saknar vår brevkontakt vi hade när du var i Japan :)
Handskrivna brev är så mycket personligare än bloggkommentarer eller mail :)

Nu skall jag posta detta och sedan gå ut i köket och börja pilla på mina första fem zombiemän. (Rim!) Har ni tur och jag orkar/tänker på det så kan jag posta bilder på min progress med dem :)

Do you know where my black rain ends?

Illamående. Lade mig ner när jag kände mig kräkig och somnade, vaknade nu. Undrar vad det är för fel på mig? Orkar inte må dåligt...

Planen för ikväll är att se på film och äta något gott. Nath skall till Malmö och umgås med Xe, så jag får roa mig själv. Blev så sugen på att åka iväg och umgås jag också, men hittade ingen som nappade på det så jag får bada badkar, måla zombies och se på Princess Bride. Fungerar väl det också... Kvällsmat blir förmodligen en burgare på Max, får se vad Nath vill ha. Han äter ju hemma med mig innan han far. Blir konstigt att sova ensam i natt, jag har aldrig sovit ensam i den här lägenheten trots att den numera är att betrakta som mitt hem.

Hur det än blir med allt så hoppas jag att jag slipper fortsätta känna mig avtrubbad, avdunstad och illamående.

För övrigt, på pizzerian igår:
Zombie: "Jag vill ha en Vesuvio med mindre skinka-"
Pizzabagaren: "Du behöver aldrig säga igen vad du vill ha! Alla vet, det räcker att du visar dig, haha"

...jag har fått stammisstatus. ^^

Black hole sun

Ytterligare en deppdag. Övertolkar saker som inte behöver övertolkas och känner mig bara väldigt ...utanför. Det går över. Om inte tidigare så går det nog över när skolan kommer igång och jag får börja göra riktiga saker på dagarna.

Idag har jag ont i halsen. Jag vet inte vad mer jag kan skriva om idag. Jag är deppig och har ont i halsen. Då kan ni ju tänka er hur rolig jag är idag... Jag vill göra roliga saker! Kanske leta rätt på en questserie att roa mig med. Göra NÅGOT annat än att farma, göra daily quests och Karazhan när jag spelar. Spelet blir för låst, för mycket upprepade saker hela tiden. Men samtidigt måste man ju tjäna pengar... Jag skall nog satsa på att få lite scryer-rep så att jag kan göra den nya tråden till mina [imbabyxor of doom]. Snart full epic... Aja. Det går framåt.
Eller så levlar jag min priest idag. Hon är söt.

Bewitched

Det är kallt ute. Drog upp luvan om skallen och såg ut som en gul smurf, men jag slapp i alla fall frysa så förskräckligt när jag gick till affären för att handla Kärleks lunch.

Idag är en lite motvals dag. Det går lite i moll, tyvärr. Jag tror att det är det faktum att jag sitter inne vid datorn hela dagarna och bara träffar Kärlek på kvällen som gör mig lite nedstämd. Det blir bra när skolan kommer igång, då får jag komma ut och röra på mig och träffa lite folk så att jag kan stimuleras mer socialt. Jag har pratat med Kärlek om detta, och han förstår ju att det inte går ut på att han inte duger, utan att jag bara behöver social stimulans och bekräftelse från andra håll också. Plus att skolan aktiverar mig och ger mig mer rutiner!
Som det är just nu vaknar jag vid åtta och sedan sitter jag i stort sett vid datorn hela dagen fram tills det är dags att sova. Hade jag bara gjort något aktivt vid datorn hela den tiden hade jag verkligen kommit någonvart med pengafarmande/adamantitesamlande/bloggskapande och whatnot. Men är man opigg och understimulerad tröttnar man snabbt på att göra något som kräver lite engagemang.

Iochmed vädret blir det inget sprayande av zombies idag. Jag har ingen lust att stå i kylan, för jag kan ju inte ha på mig en ljusgul jacka om jag skall stå med svart sprayfärg nere på den blåsiga gården. SÅ korkad är jag ju inte :P
Istället får jag försöka samla ihop lite pengar eller träna upp mitt fiskande och matlagande eller något i WoW.
Ikväll skall vi fortsätta pwna Karazhan. Igår tog  vi Attumen, Maiden, Moroes, Opera och Curator. Ikväll blir det Aran, Chess, Prince och Nightbane, och sedan lär vi väl försöka lite på Illhoof också. Till min stora lycka fick jag både epicmantel OCH epicboots igår, och gick därmed upp hela 41 poäng på spell damage :) Mycket uppskattat!
Får se hur jag ligger till på mitt farmande till [Spellstrike Pants], det hade ju varit snyggt som fan om jag lyckades fixa dem nu under veckan också :) Skall kolla hur jag ligger till på mats-fronten.

Btw: Man vet att man spelar för mycket WoW om...
...man refererar till ingredienser i till exempel pannkakor som "mats".
...man refererar till folk man spelat med under sitt levlande som "folk man växte upp med".

Man, she scares me to death

Ibland är det skönt med lite sovmorgon :) Istället för tio i åtta kan man gå upp halv tio och känna sig sådär lyxigt sovmorgnad och så vidare.

Idag skall jag limma klart mina gubbar, och blir vädret inte värre (det är mulet just nu) så kan jag gå ut på gården och spraya dem så att jag kan börja måla dem sedan. Det är själva målandet jag alltid blir besviken på: Jag vill så gärna att det skall bli snyggt, men jag är för darrhänt och har för lite allmänna skillzors, så det blir bara kladdigt och fult. Mina 'nids ser ju förvisso lite halvsnygga ut, men det var inte så mycket detaljer på dem... Jämför 'nidsen med mina Witchhunters och du förstår vad jag menar.
Jaja, practice makes perfect så vi får se var jag landar. Får väl göra en gubbe för mycket som jag kan träna lite på, eller något.

Nedräkningen till skolstarten börjar närma sig sitt slut. Jag håller tummarna för ett bra schema, och att jag INTE har en massa superviktiga saker som skall göras samtidigt som jag och Nath borde befinna oss på Gotland för att fira min far på hans femtioårsdag.

Läser webcomics. Jag gillar mina webcomics. Looking for Group och Dark Legacy. WoW-comics ^^

Ohwell, puss på er.

En miljon screenshots från WoW

Om du skiter fullständigt i mitt WoWspelande och ändå läser här så kan jag ju rekommendera att du skippar den här posten, för jag har 20+ bilder från WoW som skall visas och kommenteras. Snäll jag är som säger till, ne? ^^


Snails och Graves.
De enda två medlemmarna i <Death of Rats>
Samma level, nästa samma utseende, samma kläder...
Aran är en bitch, muttrar jag.
Eufatelquad bygger ut min teori.
Världshistoriens gulligaste pet.
Under kategorin "Det är inte lätt när det är svårt"
...ingen kommentar...

Server restart = the end of the world.
Min söta lilla Näsblod har en imp som är DJÄVLIGT NÄRGÅNGEN.
NINJA vs. PIRATE
Ibland leker vi humans när vi raidar.
Den får tala för sig själv :)

Jag tycker att det är jättekul när cursesystemet buggar ^^
Grabbarna i Ogri'la försöker pracka på oss sina ungar.
Thissa gick på toa. Resten var bara skrämmande.
Thissa är världens hårdaste skelettdvärg i elden. METAL!
...nämnde jag förresten att Thissa är en skelettdvärg?
När tre utropstecken är två för lite!

Men without fear

Jag känner mig så drattans pysslig! Egentligen borde jag fara till Kävlinge imorgon för att hämta lite saker (gardiner och handdukar och böcker och så vidare) men vi har pratat om att låna en bil och då får jag ju med mig mer saker på en gång, istället för att vara tvungen att ta allt i små omgångar.

Har möblerat om sovrummet, nu får vi se vad kärlek säger när han kommer hem ;)
Jag har hittat tusen saker jag vill köpa och stoppa in i vårt hem, men jag har inte pengar till det. Får köpa mig en trisslott och hoppas på det bästa ;)

Jag undrar om alla mina läsare kommer tillbaka nu när jag börjat skriva igen?
Det var ett välbehövligt sommarlov för mig, och jag har haft gott om tid att kela med min kärlek och att spela WoW (vilket på sätt och vis är samma sak, haha ^^). Nu när skolan är igång om en vecka så får jag se till att börja blogga mer aktivt igen, jag hade ju trots allt en trogen liten läsarskara :)

Nu skall jag gå igenom alla mina WoW-screenies och se om jag har något kul att visa. Förresten skall Vinter vara med som modell i "modedelen" av nästkommande WoW-tidning (den som Level ger ut). Då får ni köpa och kika :)

Ny design

Nya designen uppe. Vad säger ni?
I liek :)

ÄNTLIGEN

Det damp ner ett brev i brevinkastet...

"Hej Carina!
Fick äntligen tag i Nils J förra veckan, ledsen att du fått vänta så länge!
Mvh Gunilla på Expen"


och med brevet en utskriven kopia över ALLA MINA BETYG, inklusive det tidigare saknade betyget på min uppsats.
Nu kan jag andas ut lite :)

Army of Undead

Limmar för fullt små plastzombies till min Mordheim-armé. Jag har aldrig förr spelat Mordheim, eller ens något Warhammer-relaterat spel, så det blir ...intressant. Kul att limma och måla sedan, dock :) Skall gå till GW-butiken och köpa färger och spray idag, så kan jag börja måla imorgon.
Enda nackdelen med Hbg: De har en GW-butik. Förstår ni hur snabbt jag kan bli fattig bara genom att gå in genom dörren där? Det blir väldigt mycket pipa förtjust, och sedan börjar fixa idéer om att DET DÄR MÅSTE JAG ÄGA ta sin form i min redan hagalna hjärna. Ja, den jag åt upp, alltså. Hjärnan, menar jag.

Känner dock av träningsvärk, eller i alla fall ömhet, i handflatorna sedan gårdagens "hugga loss zombies ur plast"-aktiviteter.

Ikväll blir det Karazhan med guildet, och då i ny tappning. Vi tio med bäst gear i guildet skall nämligen ta en grupp bara vi, för att se ifall våra mest imba spelare klarar att tömma Karazhan. Med tanke på att vår lilla grupp i förrgår fick ner Prince Melchazaar på 17% på typ tredje försöket (första gången fick vi ner honom på 98% och blev totalt överrumplade; andra gången hade vi honom på 48%) och att vår grupp då klassas som "det där som inte fick plats i andra gruppen", more or less, så känns det inte som en helt främmande tanke. Jag sitter och dreglar i ren förhoppning om att alla de typ fem epics jag verkligen vill ha och behöver skall droppas, men sådan tur har man ju inte att de dels droppas och att det dels är JAG och inte någon annan som rollar hem dem. Ohwell :) HOPPAS KAN MAN JU ÄNDÅ.

Skolan börjar den 4:e, fram tills dess spelar jag WoW och typ ...möblerar. Sådana saker. Nu har jag ju plastgubbar att leka med också, det ni!

What a wonderful world

Städar och pysslar. Vi var på IKEA i lördags, nu har söta förbättringar gjorts. Livet känns som en evighet, jag har vacker musik i högtalarna och allt känns helt enkelt djävligt bra.

Förresten kommer jag nog att bygga mig en ny bloggdesign. Jag är lite trött på den nuvarande, den har varit väldigt länge nu. Får se ifall jag slänger upp ny design idag eller imorgon.
Skall förövrigt försöka komma igång med lite stadigare bloggande igen, det har varit väldigt dåligt på senaste tiden trots löften om förbättring.

Nathaniel blev glad för den lilla extrapresenten jag gav honom på födelsedagen. Bland annat Marielle vet vilken jag talar om ;) Skall slänga upp lite av de bilderna här sedan, jag är väldigt nöjd. Lotta var en ytterst kul fotograf.

Tillbaka till dammsugande och skurande... Är nog så trist att jag nöjer mig med att städa badrummet idag och resten imorgon. Jag har ju faktiskt feber just nu, så jag borde ta det lite lugnt. :/

Karazhan ikväll!
Vi tog Aran igår och allt var pretty och dandy. Skall uppdatera lite angående det också... Och så har jag ju screenshots. Restarting of server är något som driver folk galna.

imba imba imba

Håll tummarna för mig, gott folk!

Jag uppdaterar er på angående vad när jag har fått besked ^^

End

Miljoner daily quests att göra, 12 guld per inlämnat, och massor av rep. Ändå känns det som att det kommer att ta mig en evighet innan jag kommer att få min flying mount. Jag vill ju ha min flundra NU. Vinter skulle ju se så söt ut ^^
I nästkommande expansion kommer man att kunna byta frisyr, jag tror minsanne mig att det är något jag kommer att haka på. Och de där screenshoten jag lovade orkar jag inte redigera och lägga upp, inte förrän jag har lagt in mitt PS i den här datorn iaf. Vilket jag med lite tur kommer att göra under dagen, om jag nu inte glömmer att leta rätt på skivorna när jag är i Kävlinge.

Ett stycke Lotta kommer till mig vid två, och jag tror att jag som senast måste ta tåget till Helsingborg vid fem...

Här får ni en musikvideo, i alla fall:Jag gillar låten.

Dust to lust

Pratat med Kristian igen, han har fortfarande inte fått tag på Nils Jörgensen. Visst är det härligt med människor som är så brutalt imkompetenta att de missar något så banalt som att sätta in betyg för ALLA i klassen och istället ger betyg till alla utom en? Jatack, gulligt som fan. Eller så...

Igår gjorde jag en flyttanmälan. All min post kommer numera till mitt rara boende här i Helsingborg. Iochmed att jag är här hela tiden känns det onödigt att min post samlas på dörrmattan i Kävlinge. Andra bra saker jag har gjort är att styrt upp ett möte med Lotta under morgondagen för färdigställandet av present till Nathaniel, fixat det där jag skulle på sjukhuset samt något mer, minns inte vad det sista var... Plötsligt börjar saker kännas enklare igen, det tynger inte alls lika mycket på mig nu.

Vad mer då? Behöver kolla upp biljetter för resan till Gotland då min far fyller 50. Iochmed omständigheterna känns Gotland bara ångest; hela familjen faller isär och plötsligt pratar knappt folk med varandra. Let's just say att två av personerna i familjen har slutat prata med min mor, varav en även slutat prata med mig och min bror. Ja, härliga tider det där. Inget jag kan göra något åt, dock.

Idag skall jag skriva brev till mommo! Och pyssla om kärlek, eftersom han är febrig och superförkyld.

Förresten kommer jag att läsa pressvetenskap i samma byggnad som jag läste svenska, vilket är bra. Jag gillar SoL-centrum, jag behöver inte åka in till Lund för att reka någon dag i förväg och det tar bara tio minuter från spåret vilket innebär att jag inte behöver börja ta ännu tidigare tåg. Måste ju redan ändå börja ta tåget tidigare, eftrsom jag numera skall åka från en station som ligger 30 minuter innan min gamla. Ohwell, vad gör man inte för kärleken? ^_^

Nightmare

Sitter med huvudknoppen full av svart hårfärg. Det mesta är i ansiktet, som brukligt är. Planen är väl att bli lite snyggare, vi får se hur det blir med den saken. Av bisarra och onämnbara (antar jag) orsaker har jag även fått en hel del färg under tumnageln på min högra hand, hur det har gått till med handskar på ids jag inte ens filosofera över.

Tråkgubbe Tråksson har gått i pension, och går inte överhuvudtaget att få tag på. Jag pratade med någon studieansvarig på SoL i morse, och det var beskedet jag fick, tillsammans med uppmaningen "Ring mig i början av nästa vecka så skall vi se ifall jag har fått tag på honom". Och om han inte har det? Inte en djävla aning. Förhoppningsvis kan han a) hjälpa mig eller b) ge mig ett nummer att ringa. Jag får dåra. Jag kommer inte att få några satans pengar nästa månad.

Kanske får lägenheten uthyrd under obestämd tid. Vi får se. Jag bor ju ändå inte där längre :)

Inköpsplaner för kommande månad:
  • Säsong nio av Frasier (fucking finally!)
  • Säsong 2 av Twin Peaks, båda delarna
  • De söta billiga små skorna jag hittade på Din Sko igår
  • Födelsedagspresent åt min mor

Hej och hå.

Skall leka med Lotta i veckan som kommer, tror jag. Jag har lite stuff på gång som hon skall få äran att hjälpa mig med. Hon har faktiskt sagt att hon gärna hjälper mig, så det är inte så illa som det låter ;)

Boyfriend of the ugly chick

(Fula brudens pojkvän, det vill säga)

Jag är inte död eller så... Det är bara så att jag just kommit från gotland, har en lillebror med mig hem och idag fyller ju faktiskt Nath år. Så fort Ricard åkt hem börjar jag få tid att blogga här igen, så ...andas och så vidare.

För övrigt så får jag dåra på vädret, det är för kvavt så mitt huvud imploderar dagligen.

I did it all because I'm evil

Ninjar Villes dator lite. Han är på jobbet och jag slackar i hans lägenhet innan kvällens konsert. Skall efter jag postat detta knö ner mig på soffan och läsa lite i Dödens Port/Death Gate Cycle som jag äntligen lurat tillbaka från Christoffer. Har just pratat lite i telefon med min älskade och saknade, ser fram emot min återvändo till Skåne inom mindre än en vecka. Alla hemresebiljetter är bokade nu, i alla fall.

Igår träffade jag Skinhead Barbiedoll! Hon hjälpte mig utveckla min idé angående Naths födelsedagspresent, och så skaffade jag honom ytterligare en present så att han får något redan på sin födelsedag. Den andra saken kommer att bli en aning försenad, nämligen. Jag älskar att planera presenter, i synnerhet när det är något jag tror kommer att falla i god jord :)

I morse väcktes jag med frukost på sängen. Det var ytterst trevligt ^_^

Nu skall jag läsa samt försöka låta bli att vara så drattans kattallergisk. Aska är en alldeles supersöt liten kattmadam, men hennes päls är inte helt godkänd :P

Kanske kommer en update imorgon. Svårt att hinna med bloggen när jag gör min Sverige-turné.

Come inside the fire

Jag har massor av roliga screenshots att lägga in här sedan, för de av er som är intresserade av mitt WoW-spelande! Ni andra får väl blunda eller stå ut, jag låter er avgöra ;)

Hemförbi en sväng. Skall fika med Caroline om en timme, och sedan skall jag tillbaka och krama ihjäl min älskade, eftersom jag från imorgon och framåt inte får träffa honom på hela sju dagar. Det låter futtigt, men vi har bott tillsammans i närapå två månader och jag har blivit helt beroende av att ständigt kunna hålla om honom, pussa på honom och älska honom. När jag är i Visby och han i Helsingborg blir det kärlek på distans; vi har båda 3 så vi ringer iaf gratis till varandra :)

Behöver kolla lite snabbt i garderoben för att se ifall jag har något kul jag kan ha på mig när jag ser Nine Inch Nails på tisdag. Hittar jag inget kul och lättpackat blir det väl jeans och random tee, men det kan ju alltid vara värt en koll ändå :) Jag har inget emot att klä på mig lite roligare kläder när jag går ut, det gör det hela lite mer speciellt.

Mitt hår börjar bli riktigt bra längd på nu. Jag kan ha tofsar! Jag ser till och med kawaii ut i tofsar, så varför inte? Det får mig dock inte att se så mycket äldre ut, haha, så jag får nog åka som barn/ungdom när jag är i sthlm igen :)
Måste apropå sthlm säga till pappa om mer pengar, jag tror inte att jag klarar mig på de stålar jag har för den här månaden. En tusenlapp extra borde dock räcka, det är mest på matfronten jag oroar mig. Och så behöver jag ju köpa ett åkkort... Eller? Får se. Kanske är det bättre att jag köper resor de gånger jag behöver röra mig till Kävlinge/Lund istället för att lägga ut tusen spänn när det kunde räcka med att lägga ut två-trehundra. Man får inte göra sig dummare än man är!

Igår sydde jag mitt epicset och har nu stiliga +712 spell dmg. Inte så högt, egentligen, många har mer, men jag märker ändå stor skillnad på de där 200 mer jag plötsligt har ;)
Gör daily quests hos Sha'tari Skyguard i hopp om att snart ha en flygande flundra, men det går inte så snabbt. Får dock lite över 1000 om dagen... Ohwell.
Apropå WoW så har redan info om expansionen dykt upp! *klick* Jag vill spela death knight.

The nightmare rides on

she was a teenage zombie
drop dead gorgeous that?s for sure


Drömde mardröm. När jag vaknade av att mobilen började ringa vågade jag knappt gå ur sängen av rädsla att det skulle ligga folk med knivar under sängen. Plötsligt var alla tvekande skuggor stora mörka monster och jag irrade runt och kände mig illa till mods en stund innan jag slutligen landade framför datorn och klickade igång WoW.

Nu skall jag farma primal fire. Nio till så har jag mitt epic set, så jag är motiverad. Dock är farmning det tristaste EVAH så vi får se.

Min plan är för övrigt att övertala mamma att jag får sno med mig hennes våffeljärn när jag åker tillbaka hit från Gotland. Jag går runt hela dagarna med små skrikande monster i magen som våldsstudsar och gastar efter våfflor. Vad kan man då göra annat än att tillfredsställa de små djävlarna?

Har städat stora rummet. Ikväll skall vi äta pannkakor och kela. Det ni. :)

Epixxxx

Min rosa laptop kom idag! Den är inte riktigt så rosa som jag trott, men den duger fint ändå :) Skall koppla den till skärm senare så att jag får prova att spela WoW på den, men so far so good. ENDA NACKDELEN är att hela upplägget på Windows Vista är så djävla ...Mac. Det finns en anledning att jag inte kör Mac, gott folk. Sure, Mac kanske är bättre om man gillar det, men... jag gillar att ha det som det skall vara. Jag gillar inte Mac, på samma sätt som människor som gillar Mac inte gillar PC eller whatnot. Anyhoo. Datorn är rosa och det är ju aldrig en nackdel :)

Djävla Tråkgubbe Tråksson har FORTFARANDE inte behagat ge mig mitt betyg för B-uppsatsen. Skickat ytterligare ett mail till honom, denna gång till en alternativ adress. Annars får jag ringa honom. Ringa och klaga. Jag menar, jag HAR fått godkänt, så han kan knappast sitta och lurhålla på betyget mycket längre nu. Djävla oetiskt av honom.

Drömde massor av förvirrade saker. En del drömdes medan vi sov tillsammans, resten drömdes när jag sov ensam efter att han krypt iväg till  jobbet. Sista var en rutschkana, en sådan där som går under jorden och är svart och trång. Jag ville inte åka för fort, och jag var barn i drömmen, så jag försökte hålla mig i väggarna, men på en del ställen  var den bredare just för den skull att man inte skulle kunna ha någon kontroll alls. Hittade en vuxen som jag bad hålla mig i handen, men hon såg mest besvärad ut av situationen. Det var en massa hetsig musik i bakgrunden också... Allt kände skumt och jobbigt, men när jag vaknade kom ju Nath innanför dörren med datorn så wtf :)

Jesus was a zombie

Jag mår illa, och jag är hungrig, men jag måste fixa pappas inbjudningskort idag :/
Vetefan hur jag skall göra, det blir inte bra... Det är världens enklaste koncept, men jag vill ha allt så perfekt och så fuckar jag bara upp allt. Dangit!

Nath ringde hem från jobbet och sade att min laptop kommer imorgon. *dansar* Sexcellent! :D Alltid något att ha att lugna tankarna med; jag lovade pappa att hans inbjudningskort skulle vara klart för flera veckor sedan... Argh.

Black hole sun

Jag, liksom alla andra, funderar över vädret. När jag och Nath var på Gotland hade vi tur med vädret, som det så vackert heter. Men annars? Bortsett från sporadiskt solsken så är det rena novemberrusket utanför fönstret, det enda som saknas är rejält mörker to go with it.

Vet ni vad? Jag fullkomligt älskar hösten! Jag har en romantiserad bild av den perfekta hösten som jag ständigt ältar inom mig; kolsvart himmel, doften av ruttnande löv och regn, vindar och regn som piskar en i ansiktet om man vågar sig utanför... och själv skall man självklart sitta inomhus, innanför en skyddande glasruta, med en kopp varm choklad med grädde i och en trevlig bok i handen, alternativt framför en bra film.
Jag gillar förruttnelsen, att naturen dör. Andra älskar våren med hennes förnyelse; jag har fått en thing för årstiden då allt dör och försvinner :)

Mamma pratade lite om vädret när jag var på ön senast. "Inom bara något år kommer snön att vara ett minne blott för oss här i söder" sade hon, och det fick mig att haja till. Jag minns för höge farao vintrar när man som barn stod med snö upp i armhålorna, byggde snögubbar in extremo och åkte pulka tills man inte hade någon känsel kvar i kroppen. De senaste vintrarna har varit snöslask eller barmark; i vintras var det till och med ljummet ute.
Snön är ju inte lika viktig när man är vuxen längre, men när jag själv får kittens vill jag ju visa dem runte i ett winter wonderland och hjälpa dem bygga snögubbar och ta med dem ut mitt i natten bara för att de skall få se hur magisk naturen är när stora, tunga snöflingor faller och himlen är så där frånvarande, stjärngnistrande iskall och vänligt föraktfull.
Ge tillbaka min snö, plx!

Vad annars då? Idag har jag fyra punkter på min To do-lista, jag får sätta igång med det snart. En del skall göras innan och en del efter Naths lunch. Better get started, then. Första punkten: Farma två primal mana, så att jag kan tillverka två spellcloth på Lonie och Lazaruz.

RSS 2.0