A little less conversation

Att göra:
 • Spara ner alla bilder från hemsidan.
 • Flörta med Christoffer och se ifall han kan lägga upp ett nytt galleri åt mig igen <3

Nu skall jag dock läsa uppsatser. Sedan sova. Klockan går för snabbt, argh! För lite tid, kommer inte att sova klokt inatt.

Vill inte ha en morgondag. Giev övermorgon, plx. :(

Misfits gör mig hel

Attitude, you got some fucking attitude
I cant believe what you said to me
You got some attitude

Inside your feeble brain theres probably a whore
If you dont shut your mouth youre gonna feel the floor

Attitude, the one you got, oh baby
Attitude, the one you got, oh baby
Attitude, attitude

Inside your feeble brain theres probably a whore
If you dont shut your mouth youre gonna feel the floor

Attitude, you got some fucking attitude
(attitude) I cant believe what you said to me
You got some attitude

Attitude, you got some fucking attitude
(attitude) I cant believe what you said to me
You got some attitude


It's just breaking my heart

Levlat rep. Trååååkigt. Försökt levla mining och jewelcrafting, har fått någon poäng på vardera. Tjänade trettio guld, blev trött och loggade så av. Nu skall jag läsa igenom tre uppsatser och sedan skall jag försöka sova. Imorgon blir det tidigt och förvisso kommer jag att ha en död hjärna i vilket fall, men jag har en känsla av att risken att jag börjar gråta är mindre om jag får sova ut. Fast jag lär deppa ihop i vilket fall. Djävla uppsats. Allt är skit och jag vill ha gotländska jordgubbar.

Jaja.

Min hals gör lite ont. Surar över det, jag hoppas sannerligen att det inte har med en kommande sjukdom att göra. Orka vara sjuk nu. :/

Och på en annan front ...hejdå. That's all I can say.
Kanske har du rätt, kanske har jag rätt. Det får vi se.

Because I'm evil

Ikväll skall jag göra mig en omelett. Alltså skall jag gå till affären och köpa ägg nu. Och sedan skall jag äta. Äta är bra. Den senaste veckan har jag levt på bröd, i stort sett, med några få undantag då jag istället fick i mig pizza eller hamburgare. I morse vägde jag 54 kg. But that ain't bad, people!

Poppar Combichrist, filosoferar om vackrare stunder. Lotta blev busy efter skolan imorgon, jag vill ju fika! Darnit. Får se ifall jag patetfikar med mig själv, eller om jag åker hem och dör framför datorn istället. Kanske kan jag köpa med mig en bakelse hem, och sitta på min balkong och äta den om det är fint väder... Mm... Vi får se.

Nu skall jag orka laga mat. Det innebär att jag måste diska i alla fall stekpannan, och den är typ längst ner i diskberget. Jag kanske borde diska imorgon? Diska och städa.
På lördag blir det skapande av rollspelskaraktär. DnD, jag skall vara krigare. Slå ihjäl saker! Stampa stampa! Yay! Det blir min fjärde eller femte krigare. Jag har bara spelat krigare; I only do warriors. Men, men, men, det är ju så fasligt kul att göra grym skada! :)

Kvinnlig rollspelsgrupp med kvinnlig spelledare. Skall bli intressant, jag är så van vid nördiga killar och tafatta män ;)

Come, come on down, down

Är man modig eller dumdristig om man ger sig in i något trots att man känner till konsekvenserna? Jag har trotsat ett tydligt uttryckt önskemål, närapå krav, och ändå mår jag bra och känner mig stark. Jag vet inte jag. Gräver jag gravar för mig själv, eller har jag tagit ytterligare ett steg mot ett starkare jag?
Problem kommer att uppstå på ett sätt eller ett annat, och jag är väldigt medveten om det. Jag borde oroa mig, jag borde vara ångerfull, men ändå känner jag mig ...trygg. Jag har det jag behöver.

Jag vet bara att jag kommer att sakna.
Jag saknar alltid.

I'm crucified

PotC3 var bättre än PotC2, och därmed nästan bra. Den hade sina moments, även fast de där karaktärerna jag avskyr så innerligt aldrig dödde. *visslar lite* Fick se trailern för Transformers, omg GIEV MECHA PLX. Mmmm, mechafetisch... ;)

Idag skall jag läsa ettusentvåhundrafemtio miljoner sidor uppsats. Eller i alla fall över hundra sidor. Oh god, skjut mig i skallen och begrav mig i en soptunna, jag HAR INTE LUST. Jag vill spela WoW och levla mining eller levla Vinter eller leka med min nya UD priestess eller jag vet inte, vad som helst förutom att läsa en massa uppsatser?

Lotta upptäckte förresten att vi har fler pinsamma missar i vår uppsats. Imorgon är den dag då jag dör, då vår offentliga halshuggning äger rum. Orka. Försöker därmed febrilt hitta något kul att ägna kvällen åt; hittar jag ingen fest eller klubb blir det WoW men ändå >_<

Jaja. Vi får se vad som sker.

Do you know that bad girls go to hell?

Kort dag för bloggande idag. Skall duscha, äta, klä på mig och åka tillbaka till Helsingborg. Ikväll blir det PotC. Jag har låga förväntningar på den. Förhoppningsvis är det en bra film, men är den inte bättre än tvåan så är den LEJM.

Jag uppdaterar er på detaljer imorgon.
IMORGON skall jag för övrigt läsa tråkiga uppsatser. Typ fem. Typ på tjugo-tjugofem sidor vardera. Och så skall jag skaffa mig åsikter som jag sedan skall framföra på fredag. Screw you guys, I'm going home! Förvisso är skolan över sedan. I sommar blir det distanskurserna, i höst vet jag ännu inte vad jag kom in på och inte.

Vi får se.

Den beeeste sommern i hans liiiiiirDen här har jag, Sega och mamma skrattat oss fördärvade till när jag var hemma över påsken. Jag gillar att skratta. Det får mig att känna mig levande :P

Let's do it in the butt, okay?Har ni missat denna är ni långt efter mänskligheten.
EN-fucking-JOY!

(bra? vem påstod att det skulle vara bra? däremot är det djävligt KEWL!)

I dig them bad boys playin' that rock 'n' roll

Om ni vill köpa min SRF-biljett så finns auktionen här.

Rock on!

The corpses are all hanging from the ceiling

Kul utmaning av Marielle, får se ifall jag har tid att göra den idag. Nu skall jag göra limpmackor med ost och spela lite WoW. Skall bara betala mina skor först, samt en räkning från sf-bokhandeln. Ja, och lägga upp min SRF-biljett på Tradera. Jag är inte alls på festivalhumör, om jag skall vara ärlig, och festivalen är om typ en vecka. Orka fixa allt som måste fixas.

I want your
I need your skuuuuulls

The cat's meow

Hemma igen. Uppsatsen mailades in igår, nu är jag leeeedig! Skall alltså spela lite WoW, tänkte jag ^_^ Försöka levla. Eller bara socialisera, om det nu är någon online.

På frågan "hur mår du?" kan jag bara svara "jotack, bara bra". Saker ÄR bra. Jag är nöjd och mår som jag borde förtjäna, och det är viktigt.
Om en vecka eller lite mer så kommer min mamma, då blir det shopping galore. Imorgon blir det bio, på fredag blir det kanske rollspel.

Jag hittar väldigt lite att klaga på just nu. Meow ^_^

It's just post mortem me

Det är en sådan här dag idag.

Jag har ätit mackor, druckit juice, lagt Harpan, sjungit Bronx Casket Co.- och Cryptkeeper Five-låtar och funderar på att ta en dusch inom en relativt snar framtid.

Alla andra i klassen har skrivit skitlånga uppsatser. Som vanligt är det jag och Lotta som är de svarta fåren. Jag bryr mig egentligen inte, men hon vill väldigt gärna få godkänt. Okej, det vill jag också, men det är för sent att sitta idag och gnälla över det för min skull. Det hade ju varit trevligt att ha klarat sin b-uppsats :(
Nackdelen är att det är fetesvårt att hitta bra böcker och artiklar om gotiska språket. Inte ens wikipedia ger bra hjälp, och de flesta bra böckerna är på svårtydd tyska. Jadå, jag kan tyska, men det är fem år sedan jag faktiskt var aktiv inom tyskan. Sedan dess är det mest "jao, jag förstår ungefär vad du vill ha sagt...". Lyssna på tysk musik (In Extremo, Knorkator, Rammstein, Unheilig och Laibach, bland annat) (Laibach är typ inte tyskar, men de sjunger en del på tyska) ger ju en del, men knappast nog för att jag skall klara av att läsa och förstå böcker om grammatik på tyska. No way, José.

Jaja. Duscha så mår jag bättre, det fungerar alltid.
Duscha, skriva lite mer, maila iväg skiten och sedan låtsas som att det regnar fram tills fredag.
Och efter fredag låtsas jag mer om regn. Regn är bra och gör mig glad. Då vill jag dansa och skutta i vattenpölar och kramas och lyssna på vacker musik.
Giev regn, plx.

Hjälp!

I sista sekund (jag är allvarlig, uppsatsen skall vara klar vid midnatt!) så kom vi på att vi vill ha med en undersökning i vår uppsats om det utdöda gotiska språket.
Därmed vore det ytterst uppskattat om så många som möjligt har lust att svara på följande fråga:

Gör det något att ett språk dör ut?

Ni får väldigt gärna lov att motivera varför ni tycker ja eller nej.
Ytterst tacksam för så mycket hjälp som möjligt!

Ich finde dich so gut

En del av mig pockar på mat. Resten tycker att det är en dålig idé.
Jag skall nog lägga mig på sängen och läsa lite istället. Gömma mig lite från omvärlden, om man så vill. Jag har ett äpple, det är allt jag behöver just nu. Eller inte. Men jag har ett äpple, så jag nöjer mig med det tillsvidare.

Idag är helt enkelt en Dålig Dag?. Nothing I can do about it.
Det ordnar sig ju kanske ändå. Säkert. Förmodligen.

Jag måste bara sluta vara så liten och klängig. Som en köttätande växt. Så känner jag mig.
(weird visuals, det var ...skumt...)

Queen bee

Paranoian blir värre. Jag blir helt tokig, jag orkar inte riktigt med det här just nu.
Sluta göra saker utan mig. Sluta låta bli att höra av er. Sluta vilja umgås utan mig. Sluta stjäla mina människor.
Varför är inte jag tillräckligt viktig?

Phantasmagoria

Skallen full av spöken och jag vill egentligen bara bädda ner mig i sängen och stirra mig trött. Små, små elaka ord, för små för att fånga men tillräckligt stora för att göra skada. Är allt bara inbillning igen? Eller sprang jag på sanningen nu?

Fösöker skriva vettiga saker om den gotiska grammatiken, men det blir inget. Sitter med boken i handen och försöker febrilt förstå vad det står. Varför envisas fackmännen med att skriva på ett språk som är totalt oförståeligt för kreti och pleti? Varför skriva på så fånigt invecklad svenska att det blir rena grekiskan för de som inte har stenkoll på vad ett preteriopresentiskt verb är? Jag känner mig ungefär som att någon har satt en bok på japanska i min hand och bett mig översätta den till gångbar svenska. Kom igen! Hur skall jag kunna det här? Jag klarade tentan på tredje försöket, och då med nöd och näppe; grammatik är inte min starkaste sida i just det här fallet.

Allt känns så ...trassligt. Hastig ihopsatt, lurigt, knivigt och felaktigt. Jag vill gärna få godkänt på vår b-uppsats, men det känns fan inte som att det är möjligt. Orkar inte ens bry mig, men jag måste bry mig för på fredag skall vi försvara vad vi skrivit. Kanske går det snabbt. Sist vi satt i opposition så gick det ju åt skogen för oss. Blev bara deppig. Räknar med depp igen, men det går ju över... Det går alltid över.

Så, dagens status är: Paranoid, stressad och uppgiven. Vilken rar liten kombo! Inte sant?

Human failure

Godis till frukost. Jag mår inte ens bra av att äta godis. Det gör mig illamående.
Jag har bröd i köket. Skall bara ...orka fixa... typ...

Mamma kommer snart <3
Om två veckor, typ. :)

Elvis i högtalarna. Bra man. Män på taket. Dåliga män. De väsnas och stampar och stör. Grr.

SKiNHEaD BArBiEdOLL

För dig, Marielle!


Bubble bubble, toil and trouble

Skulle ha gått upp nio, ställde fram klockan en timme. Ville ställa fram den en timme till, men tre sidor till (minst!) skall skrivas till på uppsatsen idag. Vad mer finns det att skriva om? Gny ynk urgh, jag vill hellre sova eller spela WoW eller baka kakor eller städa eller diska eller, jag vet inte, lära mig knyppla? Vad som helst.
Bara idag kvar, dock. Sedan är uppsatsen förbi. Sedan skall jag läsa lite uppsatser, skaffa mig en åsikt och diskutera det hela på fredag. Och sedan är skolan typ slut. Oj.

Skolavslutning på fredag, alltså. Någon som har fest? Jag vill gå på skolavslutningsfest. Det hade varit fint :)

Får se vad dagen bär med sig i sitt sköte. Alla dessa tvång och måsten trycker ner mig, jag vill gärna ha något frivilligt också. Något jag gärna gör. Något att få se fram emot lite. Mrrrr.

Drömde om ett nöjesfält. Och ...folk... som jag borde kunna namnge... Kanske ur en bok. Kanske levande vänner, kanske bara någon jag sett på tv. De var tydliga när jag sov, nu är de bara skuggor. Jag minns mest att jag var hembjuden till någon som sedan verkade ragga jättemycket på mig. Han visade mig saker och försökte lite subtilt lägga armen om mig, jag kände mig mest obekväm och stirrade på saker i min febrila jakt efter en snajdig lösning på situationen. Sedan ringde klockan, det var väl förvisso ganska snajdigt.
Alla dessa flygande tivolivagnar och tåg... Och allt detta vatten... Jag har varit där förut. Bara i sömnen, kan tilläggas, men det är ändå inte ett helt okänt område för mig.

Ain't no song unheard

Dagens roligaste sökord som fört in folk på min blogg:

Orlando Bloom och Keira Knightley + kyssar
Sparbössa present rollspel
IKEA + Köpenhamn

Hade några roligare häromdagen, men jag har inte kvar de loggarna. Hoho.
Folk hittar hit på roliga sätt. OCH VEM FAN VILL GOOGLA EFTER KYSSAR MELLAN BLOOM OCH KNIGHTLEY!?
Ni är skumma :(

A tiger is a tiger, not a lamb, mein HerrEtt stycke gullig bild ur Simons kamera, föreställande mig och Robin Vogon.
Så kåpirajt Simon Lundquist.

It's too late for you

Mm, mycket som blir skrivet, och så.
Måste skriva något. Lite lite. Få lite gjort. För Lottas skull, om inte annat. Frågan är bara vad mer man kan skriva. "Skriv massa om era egna tankar på det hela!", men vad tror och tänker jag då? Jag känner mig inte särskilt insatt för att faktiskt ha en åsikt att fylla a4 efter a4 med. Sure, jag kan pladdra på om vad som helst annat, men gotiska språket och varför det dog ut? Min åsikt är som följer: "Att det gotiska språket dog ut på grund av att det gotiska folket gick under från trycket av de slaviska stammarna, bland annat, verkar mest troligt." Ja, det var ju en maffig åsikt, inte sant?

Nu skall jag i alla fall ringa mamma och säga hej och sådana saker. Och sedan skall jag glo mig blind på vår uppsats och försöka komma på hur i helvete jag skall kunna fylla den med intressanta saker under morgondagen. Egentligen skall den fyllas redan idag, för vår korrläsare skall hinna korrläsa i lugn och ro, men jag blir tokig. Plus att Lotta inte mailat tillbaka den, så jag vet ju inte om hon har fyllt på en massa utifrån de böcker hon sitter och ruvar på eller inte.

I go crazy.

Kollar runt på tusen sidor jag vill beställa saker från. Ge mig massor av tid och massor av pengar så lovar jag att vara nöjd sedan <3

You know I'm not a saint

Det här var sjukt kul :D
Inte särskilt korrekt, dock ;)

Jag har hittat en sida där jag skall köpa en jättebra födelsedagspresent till Lotta när det blir dags. Det är nog dock ganska snart, tror jag. I sommar, har hon sagt.
Det är så kul att hitta bra födelsedagspresenter :)
Därför vill jag förbannat gärna hitta en perfekt present åt min far.

Kanske måla en tavla... Eller jag vet inte. Jag målar inte alls bra.


Greetings and salutations!

Jag har återvänt! Eller något åt det hållet. Jag är ensam, iaf.
Skall pula lite med min uppsats så får vi se vad kvällen bär med sig. Måste ringa mamma och säga "hej och hå på mors dag!" också. Hrmp. Får skaffa en trevlig present åt henne tills hon kommer hit :)

Insane Clown Posse i högtalarna och jag äter godis. Hej söndag. Hade det inte varit för uppsatsen som ligger och gnager på mina hälsenor hade idag varit en riktigt bra dag. Det är en bra dag ÄNDÅ, men... uppsatsen... Suck.
Ohwell, skall klä på mig och skriva lite, så får vi se hur det går.


Isn't that what's called a "dickhead"?

Min vän Lowe är bildvaliderare på helgon.net.
Dagens motto är: All kärlek åt Lowe, vår befriare!
Eller något åt det hållet. Tihi. :)


Mjäff

Bloggpaus. Har besök.

Du red min tulleritova

Jag hittade min SRF-biljett. Vet dock inte om jag skall gå. Jag har ingen att gå med, jag har ingenstans att bo, jag har inget att bo i och jag har inte råd att köpa mat. Det var mycket enklare när jag hade förlorat den, nu känner jag mig mest väldigt kluven.
Jag var väldigt pepp på det hela från början, nu är jag mest ...trött.

Skall fundera lite på saken. Annars säljer jag biljetten. Finns väl alltid någon som vill köpa en sistaminutenbiljett till SRF?

Gnö gnö gnö. Jag har inget tält, jag har ingen sovsäck. Jag gillar inte ens att sova i en sovsäck i ett tält. Bra band, förvisso... Hrm. Får fundera, som sagt.

________________________
Just nu skulle jag kunna sälja min själ för "Tullteritova" av Gråfötterna. Erbjudandet går ut 23:35.

Zombie söker hjälp!

Attention!

Tiden går snabbare än jag tänker mig att den borde göra. Alltså är min fars femtioårsdag farligt mycket närmre än den borde vara, och det vore mycket bra om jag så snart som möjligt fick en bra idé på vad jag skall ge honom.
Pappa är en sådan där snubbe som KÖPER VADHELST HAN VILL HA. Han gillar trav, så han köpte en travhäst. Han gillar bowling, så han köpte en bowlinghall. Ni ser vart jag vill komma?

Jag behöver tips.
Vad som helst är bra, ge bara tips på vad en trevlig femtioåring kan uppskatta att få. Jag svarar gärna på frågor om min far ifall ni vill veta mer om honom för att kunna ge bra tips. Det känns bara futtigt som fan om jag skall ge honom en flaska vin i present IGEN.
Pappa fyller femtio, så jag vill ge honom något ruggigt bra.

Födelsedagen är den sjätte oktober. Det är knappast precis runt hörnet från här, men det är tillräckligt nära för att jag skall vilja känna att jag får grepp om situationen i tid.
Så, alla idéer, vilda som kloka, stora som små: Spill it out!
Jag kommer att ha råd att lägga max en tusenlapp eller två på det hela.

Mit dir bin ich auch allein

Tio första

Första bästa kompis: Lisa
Första bil: -
Första kärlek: Någon snubbe på mitt lekis när jag var ...fyra? Ingen aning om vad han hette, men jag tror att mamma vet.
Första husdjur: Katten Emil.
Första semester: Första utlandsresan var Turkiet... Men vi har ju åkt på semester innan dess. Koster, kanske?
Första jobb: Mitt första sommarjobb var på Frukt- och gröntavdelningen på Rimi. Mitt första jobb var i bowlinghallen.
Första köpta skiva: Oj... Jag vet inte... Jag vet att jag FICK Ronny och Ragge samt Ace of Base, men inte en blekaste om vilken jag köpte först.
Första riktiga kärlek: Patrick.
Första piercing: Hål i öronen när jag var åtta eller nio. Inget annat sedan dess.
Första konsert: Opeth Fryshuset i sthlm hösten 2005.

 

Nio senaste:

Senaste alkoholdrycken: Hm... Xider Vogon.
Senaste bilfärd:Gotland.
Senaste filmen du såg: The Brain that wouldn't Die. Eller var det Team America?
Senaste ringda telefonsamtal: Idag, vid femtiden, till Nathaniel.
Senaste bubbelbadet: Under julen på Gotland.
Senaste spelade cd: Blandskivan jag har i köket.
Senaste kyss: Uh... typ två månader sedan?
Senaste gången du grät: I tisdags.
Senaste måltiden: Limpmackor med ost och apelsinjuice.

 

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej.
Blivit arresterad: Nej.
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej.
Fastnat med blicken i någons urringning?: Jo, det finns ett tillfälle för allt.
Fått ditt hjärta krossat: Ja.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Typ.
Haft ett one night stand: Ja.
Busringt till någon: Ja.

 

Sex saker du gjort idag:

1. Vaknat.
2. Åkt tåg.
3. Bloggat.
4. Pratat i telefon.
5. Betalat räkningar.
6. Skrivit på min uppsats.

 

Fem favoritsaker utan rangordning:

1. Min dator.
2. Min digitalkamera.
3. Min säng.
4. Mina böcker.
5. Min iPod.

 

Fyra personer du kan berätta allt för:

Eric, Ida, Amanda, Caroline.

 

Tre val:

Blått eller rött? Blått. Fast rött är lika snyggt. Snackar vi politik är det dock blått, utan tvekan.
Sommar eller vinter? Sommar.
Choklad eller chips? Chips, om jag får dilldipp till.

 

Två saker att göra innan du dör:

1. Öppna min lilla drömbutik.
2. Ta över världen.

 

En sak du ångrar:

Att jag sade "Sure, gotiskan låter spännande att skriva om, vi kör på det!" :/


I wanna wake up where you are

Applåder för Zombie! Köpte vare sig läsk eller godis, jag köpte äpplen, juice och youghurt istället :)
Just nu bleker jag håret, sedan skall jag leka hårinpackningsleken. Förlorar man den leken tappar man sitt hår, så det gäller att kämpa väl och ta många poäng! :P

Blev så glad; Tobias ringde och frågade om jag ville med på Neostalgia ikväll ^^ Tyvärr har jag ju en uppsats att skriva, annars hade det varit jättekul! "Det går fler tåg" sade han, så jag hoppas att han ringer nästa gång de skall ut också så är jag säkert mer anträffbar och så vidare :) Blir alltid på lika gott humör när trevliga människor ringer och vill umgås <3

Lyssnar på bra musik jag inte lyssnat på på ett tag. Och Ted Gärdestad. Ted var en fin man.
NP: Goo goo dolls - Slide. Mrrrr :3

Nu skall jag skriva vidare, duscha, skriva mer. Skriva klart, even. Och hinner och orkar jag så skall jag läsa lite Dolores Claiborne innan jag somnar inatt. Imorgon skall jag leka med Nath, men först måste jag städa av lite här hemma. Det är inte riktigt ...trevligt, att ha hit folk när det ser ut som det gör. Så det skall jag åstadkomma en förbättring på under morgondagen!

NP: Poison - She's my cherry pie (jag vill dansa!)

Bright light, bright light!

Lyckats skriva en och en halv sida på uppsatsen. Skall alldeles strax knalla till Coop och köpa lite läsk och godis och saker jag behöver också. Läsken och godiset är för att hålla mig vaken så att jag kan skriva klart :P
Har betalat räkningarna, dosan fick dock frispel när jag ville betala skorna så jag får fixa en ny dosa på måndag och betala skorna sedan. Mupp mupp mupp. Ohwell, de beställer kläder från sin leverantör på måndagar, så jag hade ändå inte hunnit få skorna snabbt eftersom pengarna inte kommer in rightaway. Det tar lika lång tid ändå, så.

Jag mår illa. Dumma jag som inte äter. Får se ifall jag kanske köper en pizza eller något på väg från affären. Eller, oh, frukt! Frukt vore fruktansvärt gott (no pun intended) och friskt och trevligt och wheee. Massa äpplen och apelsinjuice eller något :) Mrrr. Jag får glida runt på fruktavdelningen och fundera :)

Huvudet försöker övertala resten av kroppen att sängen är nästa steg i planen; hjärnan och överjaget försöker febrilt hålla alla små impulser i styr. Det är ren anarki i min kropp, men detet har inte så mycket annat val än att underkasta sig överjaget. Detet vill ju samma som överjaget vill, så idag får de samarbeta som snälla små spöken. Så det så.

Huvudvärk i antågande. Dags för promenad till Coop. Frisk luft!

Walk like a zombie

Min lista över skådespelare jag inte alls tycker om:
 • Kirsten Dunst
 • Keira Knightley
 • Orlando Bloom
 • Tom Hanks
 • Leonardo DiCaprio

Jag undviker dem. På flyget till USA visade de två filmer. Zorro 2. Och ...Elisabethtown. Ett romantiskt drama eller whatnot. MED DJÄVLA DUNST OCH BLOOM. Jag och min bror kved och gnydde och försökte hitta andra saker att se på. Jag hatar rörliga bilder när jag inte vill se dem, för rör det sig tittar jag. Jag är reflexmässig tittare och det innebär att man ibland råkar titta upp på den djävla filmen och dess obönhörliga pateti, och illmående växer inom en.
Det är därför jag numera alltid bokar platser i aktersalongen när jag åker färja mellan fastlandet och ön. Där finns nämligen inga tv-apparater, där blir jag inte ofrivillig beskådare av dålig film. De visar nämligen ALDRIG bra film på gotlandsfärjan. Istället kan jag koppla i mina Skullcrushers i Lilla Gumman och avnjuta lite trevlig mst3k, eller dokumentär, eller anime, eller spela kort eller skriva eller lyssna på musik från hårddisken eller bara ...sova.
Jag har knäckt systemet! Bow down before me! Mwahahah!

Eh. Anyhoo.
Kassa skådisar gör mig ledsen.

Enda bra rollen för DiCaprio är den han spelar i Gilbert Grape. Han spelar den de facto så bra att jag var övertygad om att han var utvecklingsstörd på allvar, eftersom det var den första rollen jag såg honom i.
Hanks är ganska bra i The Green Mile. Mest står jag ut med honom för att filmen i sig är en så perfekt replika på boken.
Knightley har ALDRIG varit bra. Hennes utseende stör mig oänderligen och jag har aldrig fått intrycket att hon är en skådespelerska värd att se.
Bloom fungerar som fjollalv. LotR i sig är trista men vackra filmer, alltså behöver han inte vara mer än så. Trist och vacker. Fast det där med vacker kan ju diskuteras :/
Dunst är ...vedervärdig. För käck, för perky, för genki. För mycket. Hon är ganska bra i Interview with the Vampire, men that's it; ganska bra.

Det var min lista över skådespelare jag inte gillar. ^_^

Baby steps

Enklare att få sova ordentligt om man sover tryggt och i sällskap med någon. Alltså sov jag i Helsingborg i nättras. Bortsett från att mitt högerben fick frispel och jag led av smärtsamma muskelkrypningar halva natten så sov jag för en gångs skull ut lite. Mycket bra.

Idag skall jag:
 • Skriva skitmycket på uppsatsen
 • Betala räkningar
 • Köpa hem saker från Coop
 • Städa och diska
Får se vad som hinns med och inte.

Nice boots, wanna fsck?

De här har jag beställt i svart lack! :D
Supersöta, har velat ha sådana länge. Går på precis över en tusenlapp. Wheee! Förhoppningsvis kommer de snabbt, så att jag kan gå in dem i lugn och ro och vara sötnos i dem i sommar :)
De kommer att göra mig 179 centimeter lång. Det ni! Ingen mer smurfsized Zombie!(bilden är länk till större version, den är lite otydlig i denna storlek)

För övrigt

Om ni har skrivit en kommentar och reagerat på att den inte alls kommer med, så är det för att jag har spärrat följande ord: cool, interesting, sorry och nice, eftersom det är vad spambots skriver till mig.
Era kommentarer kommer dock fram till mig ÄNDÅ, och jag godkänner dem så fort jag ser dem. Så no worries! Använd gärna de orden, men räkna med att er kommentar är dold tills jag loggat in och sett att jag fått en ;)

You're the devil in disguise

Krånglig dag.
 • 11:55 - jag kommer till perrongen. Hämtar en tidning, bestämmer mig för att INTE ta tåget 12:00 utan det som går 12:10, för att slippa stå utanför Valvet tio minuter extra och vänta på Lotta. Det är roligare att sitta på perrongen än att stå utanför en restaurang och glo på folk.
 • 12:10 - tåget kommer till fel spår, jag springer som en tok och slänger mig på det och försöker hämta andan. Högtalarrösten: "Det har hänt en olycka på spåret, vi kan inte köra via Gunnesbo och Lund. Ni som skall till Malmö kommer att få ta ett annat tåg, ni som skall till Gunnesbo och Lund kommer att få ta bussar." Går till busshållsplatsen, börjar vänta. Nathaniel ringer så jag pratar med honom en halvtimme, och sedan orkar jag inte vänta längre. Fyrtio minuter och ingen buss? Tack för den.
 • 13:00 - går på ett tåg som kommer in på spåret, får reda på att det går till Malmö. Okej, skippa Lund och fika i Malmö, tänker jag. Sedan visar det sig att tåget faktiskt kommer att stanna i Lund trots allt, varpå hundra personer tränger sig in på tåget.
 • 13:15 - träffar Lotta, lånar "I döda språks sällskap" och äter lunch. Vi byter böcker med varandra; Min kasse väger numera inget alls, hennes är jättetung. Ha!
 • 15:17 - tar tåget hem. Skrattar lite åt en människa som inte alls visste hur man öppnar dörrarna. Han/Hon såg lite ...mimare ut. Hihi.

Um, och sedan åkte jag typ hem efter att vi dreglat över vackra band och pärlor på Panduro. Är på humör att skissa outfits, får se hur jag gör. Har haft en förbannad mensvärk hela dagen, var svimfärdig på tåget hem men höll mig vid medvetande. Får ta en Ipren och hoppas att det lugnar ner sig.

Förresten vet jag inte hur trött jag var när jag klädde på mig i morse; jag har på mig trosorna ut-och-in, och de sitter ...snett. Grenen sitter på ena höften. YTTERST OBEKVÄMT, så nu skall jag näcka och ta på mig ett par bekväma trosor istället.

Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?

Guildet bytte förresten tabard igår. Nya ser ut såhär:Två timmar från 62, men jag kommer att ha rested nästan hela vägen. Får se hur mycket jag lyckas skriva på uppsatsen idag, går det bra med den och jag kommer igång snabbt och smidigt så kanske jag hinner dinga idag. Annars får jag ta det imorgon, när skrivandet är klart och ivägskickat till vår korrekturläsare.
...jag vill dinga idag. :(

Brinn då, eldsjäl

Mensvärk. Idag är den dag jag dör. Eller?
Undrar hur länge jag måste äta mina piller innan min kropp hajar att jag skall sluta med mina hormonrubbningar och enorma värkar. Hela kroppen skriker. Ryggen främst.
För övrigt har jag ett jättestort, svart blåmärke på högra höften/rumpan. Vetefan vad jag har gjort, men jag måste ju ha gjort NÅGOT. Jag kan ju inte bara få ett gigantiskt blåmärke av den kulören utan att ha våldat mot mig själv? Jag kan dock verkligen inte minnas att jag sprungit in i något eller att jag ramlat omkull eller något. Det hela är mycket märkligt.

Sovit illa, drömt konstigt. Skulle spela rollspel med WoW-guildet i Malmö, gick fel och hamnade på Malmö Universitetssjukhus istället. Sedan träffade jag Mia, skulle gå på toa och försvann ut på äventyr genom någon bakdörr eller något. Efter någon timme eller två kom jag tillbaka, och hon stod troget kvar och väntade. Jag blev jätteförtvivlad över att hon missat rollspelet för att hon trott att jag var på toaletten i två timmar. Sedan åt vi pizza, eller så var det tidigare. Jag vet inte riktigt.
Allt var väldigt konstigt, och eftersom jag legat och glidit in och ur sömnen sedan sex i morse (efter att ha somnat efter tre) så är allt väldigt osammanhängande och svårt att pussla ihop.
Urgh, jag vill börja sova normalt igen, mina dagar blir förstörda av mina trassliga nätter.

Pratat med Lotta, hon och jag skall byta böcker med varandra idag när vi lunchar. Sms från pappa också, han har tydligen redan hunnit fixa in pengar till mig. Om de kommit in redan idag har jag inga problem alls med lunchen, annars får jag räkna småmynt ur min sparbössa. "Hej, jag skulle vilja betala i enkronor!" ;)

Hitta lite kläder, kanske. Det är kallt, och jag vill gömma mitt förvirrande blåmärke. Plus att värme gör smärtan i ryggslutet mindre påtaglig. Oh gods, ibland avskyr jag verkligen att vara kvinna och allt det innebär...

May be innocent, may be sweet - aint half as nice as rotting meat!

Trött. Ögonen är back to normal, bra. Borde ha ätit mer idag, men jag sparade pengarna istället. Imorgon blir det thailunch med Lotta, och på kvällen får jag väl vara lite duktig och äta något som inte är rostat bröd. Får se om jag orkar göra pasta, det beror på hur det går med allt som skall skrivas.

Är lite paranoid igen. Inte riktigt förföljelsemani förvisso, men mer... konspirationer mot mig, typ. Ohwell, det går över. Jag vet att jag inte behöver oroa mig, det blir bara så ibland ändå. I am what I am, och så vidare.

Imorgon skall jag prata uppsats med Lotta, och sedan skall jag skriva som en toka. Hoppas att hon kan ta med gotiska grammatikboken åt mig, så har jag något att utgå ifrån. Det blir alltså inte särskilt mycket WoW imorgon, beroende på hur det går med skrivandet. Det är mycket som skall skrivas - eller rättare sagt, många sidor som skall fyllas, så jag hoppas att det går att fylla på i evighet om grammatiken och så vidare. Får kika på det imorgon, eftersom jag inte har boken här är det ingen idé att gå runt och angsta över det idag. Det ordnar sig, det gör det alltid.

Pratat med mamma två gånger idag, hon kommer snart hit! Om typ två eller tre veckor, närmare bestämt, och då djävlar! Då blir det IKEA, Köpenhamn, Nova och så vidare. Massor av trevlig shopping, med andra ord :)
Mamma ringde mig i förmiddags när jag sov middag och vi bubblade lite om det. Sedan ringde hon mig igen i eftermiddags och var helt kvittrig av förväntan. Jag också, det skall bli jättekul att ha hit mamma <3

Nu skall jag gå till sängs och läsa lite Lida innan jag somnar. Stephen King är, majsfält eller inte, alltid bra.
Godnatt folk!

ntnntmnthllo & didrksisyavah

"Wikander berättar engagerat och ofta roligt om sumeriska, akkadiska, hebreiska, koptiska, hettitiska, sanskrit, fornpersiska, oskiska, etruskiska, gotiska och anglosaxiska, och det går nog fram till alla läsare att det kan vara oerhört skoj att lära sig känna igen och förstå ett ord som ntnntmnthllo (koptiska för "och vi bringar ålderdom", vilket man ju kan behöva säga ibland) eller didrksisyavah (sanskrit för "vi båda kommer att vilja se")."

Läs hela artikeln här.

Språk är typ roligast i världen, om man tänker efter :)

Kawaii!

Men eeek! Jag MÅSTE göra outlandsquestet också! :D
Kolla här, här och här! <3

Sååå sött! Hur fan skall man kunna bestämma sig? Jag hade tillräckliga problem att välja mellan en råtta och en turtle nu, och nu har jag snart TRE adorable choices? Ondskapta spel, ge mig alla tre!!

Dags att plugga lite mer.
Jag har ansiktskräm på ögonlocken, det verkar hjälpa lite mot svullnaden. Jag har stylish red ögonlock ;)

Things to amuse you at lvl 61Vinter barnvaktar knubbigt orchbarn.
Han var ruggigt snabb och sprang hela tiden bredvid Vinter som satt på epic bird.
Ändå är han så knubbig. Konstigt.
Bortsett från fula kläder är Vinter en bejb.
Vinters glada gäng. Grön pipihest och liten söt sköldpadda.
Dragon's Breath.
Elak finishing spell.

I want you to be near

Jag tog en ipren och sov middag tre timmar. Nu mår jag bättre! Nu skall jag göra ett quest i Orgrimmar som Caroline tipsat om, så sedan har jag en pet pig eller en pet turtle! :D Mycket bra.

Skall äta lite också.
Ögonen är fortfarande helt efterblivna, men de börjar nog lugna sig igen tror jag. Kanske. Vi får se hur jag ser ut imorgon ;) Annars blir det dubbla eyepatches, eller en ninjamask. Teenage mutant ninja Zombie. Vem skulle INTE se den filmen?

Puss på er.

Bits of skin

Fulare än såhär har jag aldrig varit. Mina ögon är så små, så små. Ni anar inte. Hela ansiktet har svullnat, och jag har en huvudvärk som hotar att ta livet av min inom kort. Lotta och jag sköt upp lunchandet till imorgon, hon var i samma läge hon. Heh. Bra att vi gåter sönder vår uppsats...

Behöver äta, men jag kan banne mig inte gå ut såhär. Får vänta tills svullnaden gått ner, jag ser så vedervärdig ut. Jag får äta upp det äckliga brödet jag har hemma.

Byggarbetare på taket väsnas och bullrar och mitt huvud gråter blod varje gång. Om det bara hade varit tyst ute, vad vackert allt hade kunnat vara.

Drömmarna var många, stressade och suddiga. Våld, jakter, flygturer, monster och mer våld. Drömde och Patrick, till och med.

A freezing touch of fear

Duscha gjorde mig på lite bättre humör, spela WoW likaså. Försöker komma på vem jag skall prata med för att bli på bättre humör, men det är tveksamt ifall jag lyckas hitta någon som klarar det. Kvällen är hopplös, men förmodligen är jag på bättre humör imorgon igen. Imorgon skall jag luncha för pengar jag inte har; Något säger mig att jag får tömma spargrisen helt enkelt.

Min laptop har lagt av totalt. Skärmen vägrar fungera, jag har startat om henne tre gånger och det strular bara. Förstår inte alls varför; skärmen fungerade alldeles utmärkt innan jag startade om datorn för att tangentbordet fick frispel.
Lilla Gumman gör inget för att förbättra mitt humör, jag har tillräckligt med saker som slår ner mig utan att jag behöver en trasig laptop som kaka på kaka. Blurgh.

Buddy Holly i högtalarna. Han fungerar bättre, han gör mig mer lugn till sinnes.

Har ont i knäna. Mest i det högra. Det känns som att det sitter knivar där. Det skär och spänner. Irriterande.
Ohwell. Jag håller tummarna för att även DET är bättre inför morgondagen.
Lunchmötet med Lotta blir nog trevligt, Lotta brukar få mig på bättre humör. Socialisera är en bra medicin mot mycket, har jag kommit fram till. Det är sådana upptäckter som gör att jag snart kan kalla mig för en vis gammal kines. Måste bara komma på några fler bra sanningar om livet innan jag kan ta titeln i behåll på allvar.

Undrar om visa gamla kineser har ont både i knän och inombords så som jag har?
Förmodligen inte.
De är visa, gamla och kineser, de har nog kommit på vad botemedlet mot sådana smärtor är.

Black as midnight, black as pitch, blacker than the foulest witch

Dingat 61 och kört Ephrael genom WC. Jag avskyr WC. Kasst upplägg och man springer lätt vilse. I alla fall jag, jag är bäst på att gå vilse.

Idag är jag vilse i mig själv.

Jag är hungrig, men orkar inte gå till affären. Orkar inte laga mat. Orkar inte bry mig. Det går över, jag är säkert normal igen imorgon. Man kan faktiskt klara sig utan mat ett par dagar.
Det hade varit gått att få äta lite, dock. Jaja.

Jag vill sova mig pigg och glad igen. Jag har ingen alls lust att skriva uppsats, men det MÅSTE göras. Måste nog äta också förvisso, om jag skall orka plugga och skriva något idag. Allt hänger ihop, men det är stor brist på motivation hemma hos mig.

Höstmåne

Det var en gång en kvinna och en man,
som länge hade drömt om ett barn.
Men när barnet aldrig kom,
så tröstade sig dom.
Vår familj får nog vänta ett tag,
familjen får nog vänta ett tag.

Dom längta' till att få bli mor och far,
alla barnkläder som dom hade spart.
Dom försökte i flera år,
det blev alltid som igår.
Men vår tur kommer nog snart,
ja vår tur kommer nog snart.

Så en dag äntligen
var det nåt som hade hänt.
Hon gick till läkaren,
det var som hon hade känt,
hon var med barn.

Hon sprang så fort att tårarna rann,
nu skulle hon berätta för sin man.
Men ett brev var allt hon såg,
från han som i bäcken låg.

Det är bäst att du hittar någon ann.
Jag önskar att du hittar nån som kan.

Ja det är bäst att du hittar någon ann.
Jag önskar att du hittar nån som kan.

Tyck synd synd synd synd synd om honom

Idag är ingen bra dag. Jag är deppig, ynklig, och vill helst av allt bara lägga mig ner och gråta. Hade jag inte vetat bättre hade jag gissat på ägglossning, men det är väl bara klassisk ensamhetsdepp eller något. Bara dåliga tankar idag, och samtidigt är jag stressad och disträ. Behöver få slippa vara mig för ett tag. Varför är folk som de är? Monster i hjärnan. Tydligen grät jag i nättras också. Jag har svaga minnen av en enorm saknad av min syster, kanske var det därför jag grät. 22 månader sedan hon gick bort, saknar henne lika förtvivlat nu som då. Jag har så mycket jag vill ha hennes systerliga råd på. Så många saker jag vill säga, så många saker jag vill höra.

Gör jag det svårare för mig än jag måste? Kanske förklaringar fungerar. Kanske är det det enda som behövs? Jag vet inte. Vilken ände bör man börja i? Jag känner mig bara så ...utsatt. Felplacerad. Det är för mycket för mig just nu, och jag vet inte riktigt hur jag skall lösa det. Känner mig destruktiv, just nu är det inte mycket bra som pågår i huvudet på mig.

Skall döda lite saker i WoW ett tag, se ifall jag kommer någonvart med tankeverksamheten om jag får något annat att göra samtidigt jag tänker.

Klangvoll

Ont i huvudet och yr. Dags för mat, alltså.
Sticker till Helsingborg. Jag skriver väl något kul här imorgon kanske.

Tjipp.

I love you, but we're strangers when we meet

Jag är vaken sedan några timmar. Spelar WoW, surar över att jag inte får köpa en Purple Skeletal Warhorse av UC och funderar på att skaffa 90 marks i Battlegrounds för att fixa pvp-mount. Jag blir dock så nervös av pvp, så vi får se hur jag gör... Urgh.

Somnade sent omsider igår, låg och fantiserade om limpmackor med ost så jag får knö iväg till affären sedan för att tillfredsställa min mage. Typ.

Drabbas fortfarande av omotiverade kramper som håller i i några sekunder och får mig att se vitt, hoppas att det går över snarast. Oroar mig mer och mer över det som komma skall; blir det  värre eller bättre än vanligt?

Trött.

Do you know where the wild roses grow?Det är dags igen.

You stole the sun from my heart

Ibland blir jag sådär liten och rädd inuti igen. Krymper ihop lite, känner mig helt vilsen, vill bara att allt skall kännas rätt igen.
Ni vet, jag tar så många risker. Hela tiden. Risker med det ena och risker med det andra, och ibland tänker jag på det och ibland gör jag det inte. Men frågan är om ett tredje gången gillt fungerar? Kanske blir det som tidigare. Kanske slutar det med att jag mår fruktansvärt dåligt igen. Jag är så trött på att må dåligt.

Det är sovdags för Zombie. Klockan är inte så fasligt mycket, men mina ögon gnäller och vill hålla sig stängda. Jag hade velat ha något bra att läsa nu, men mina bokhyllor är inte det minsta tillfredsställande för tillfället. Får se ifall jag får tag på något... Kanske borde man läsa Paksenarrion igen... Eller något av Hobb...

Jag behöver en karta. Någon som kan visa vägen. Oj, det låter så ...religiöst. Haha :)
Ohwell. Kanske allt ser klarare ut under morgondagen. Bukkanske bukkanske, som vi brukar säga.

That time of the month och jag undrar hur det blir den här gången. Två dagars krampaktiga smärtor bådar ju inte riktigt gott, om man säger så. Förhoppningsvis var det allt. Har jag otur blir det värre och då tänker jag tvinga någon att krama på mig så att jag blir glad och hel och nöjd igen. Dumma dumkropp. Giev manskropp utan smärtor och onödig vikt framtill och så vidare.
Tack.

Godnatt!
(orka screenshota idag >_<)

Why don't you come play with me?

Spelat WoW. Dingat 60, är 72% från 61 nu. Nu är det dock dags att gå till macken och köpa matsaker! Jag är väldigt hungrig och börjar bli matt av matbrist, så det känns som att det kan vara dags för conjure pasta nu...

Tack vare hjälp från Nath kan jag nu också se på film i datorn på min tv! :D Mycket bra, då har jag lite mer filmer tillgängliga... Way yay ^_^

Nacken är stel igen. Det är något väldigt fel med min nacke och rygg, jag kan aldrig undslippa att vara stel. Illa :(

I'd like to thank my buddies for twisting the knife in my backI haev things 2 pondr.

Ambivalent beundran

Angående sexuell läggning finns det tusen röster för och emot homosexualitet och bisexualitet. Själv är jag väldigt straight, men därmed inte sagt att jag har problem med folk som är homo- eller bisexuella. Ens sexuella läggning är inget val, inget man kan påverka och samtidigt må bra av, och därför är det inget folk bör belastas för.

Nuförtiden verkar dock råda ett behov av att vara väldigt politiskt korrekt, och det är både bra och dåligt. Därför blir jag faktiskt positivt överraskad av folk som faktiskt vågar stå för sin åsikt, i Metro, med bild och namn. Jag är seriös, jag är faktiskt väldigt förtjust över att han vågar stå för en åsikt som anses som politiskt inkorrekt och förmodligen även som hets mot folkgrupp.

Man måste få lov att ha och stå för sin åsikt. Man får inte lov att ge sig på andra för deras läggning, men samtidigt måste man få lov att tycka att det är fel. Även om det som sagt var inte är något man som homosexuell kan påverka. Det är en no-win situation, men samtidigt så... Well... cred för att han är modig.


I am in love with princess Paranoia

Idag blir det pasta, WoW och rensande av musik.
På fredag skall jag ha en uppsats klar, så gissa vad jag skall göra i veckan?

Ideline, angående det vi pratade om igår... jag har typ bestämt mig. Tänkte maila berörda personer. Eller något sådant. Jag vet inte riktigt. Vi får se...

Hungrig. Mat. Måste orka klä på mig först dock, jag ser ut som ett träskmonster. Hej och hå.

I'm happy with my monster, and here is where I'll stay

Fyrtio minuter från lvl 60, och i eftermiddags var jag 58! Oh, snabb levling i Outlands? So far, so good, iaf. Mycket bra equip som quest rewards också, yay! Dingar utan problem imorgon - då blir det dags för epic mount! LEVEL SEXTIO GAWDDAMMIT, det är ju helt otroligt högt! Jag är glad ^_^

Would you like to see our personal cemetary?

Jag måste diska oftare. Jag hatar att jag är så dålig på att få disken gjord i tid. Det gör mig illamående. Jag är allvarlig, jag mår skitilla just nu. Dålig Zombie :(
Huvudvärk. Sova. Mrrrr...

I alla fall. Screenshotar Vinter när jag dingat henne 60 så får ni se :)
Förvisso har jag helt ny equip nu, men ändå... Orka visa precis ALL equip :P

Spookshow Baby

Ätit pizza. Alldeles för mätt. Det luktar blommor och solsken ute, trots att det är kväll.
Ida försöker läka mina sår på MSN. Ida är bäst <3 I högtalarna: Dschinghis Khan. Om en liten stund skall jag spela WoW.

Jag borde försöka skriva något ...intellektuellt, eller så.
Kanske lajv i sommar. Kanske Arvika istället för SRF.

Selfish son of a bitch

Min dator ändrade mitt fina MSN 7.5 till Live Messenger. Jag tror att jag är sur nu. Jag vill ha mitt 7.5. Fungerar inte det här som jag vill får jag ladda hem och installera om. Kukwindows.

DET ÄR SKITFULT OCH MINA SMILEYS ÄR BORTA.
Död åt alla! >_<

Ohwell. Jag får väl stå ut.
Det är ju inte precis som att jag är särskilt aktiv på MSN numera ändå.


Another point of view:
Konstigt att folk tycker att jag är den som är fel i vänskapsförhållanden. Sedan när är det bara den ena partens ansvar att upprätthålla en trevlig gemenskap med varandra?
Folk låter bli att säga saker till mig. Folk undviker att höra av sig, och svarar knappt när man gång efter annan petar på dem. Ändå känner folk att de har rätt att ställa oresonliga krav på mig?

Inte konstigt att man drabbas av hjärnbry och spökfasoner.

TACK FÖR ATT JAG ÄR SÅ VIKTIG FÖR DIG. Eller, oj, nu var jag ju sarkastisk. Det var inte meningen.

I will lay here in my coffin 'til I figure out my feelings

Kommentarerna är öppna igen. Fixade runt lite fter lite tips från Mel och det fungerade - inga späm sedan jag gjorde om! Tack så mycket för tipset! Spämmet gick mig en aning på nerverna ;)

Hemma igen. Jag har varit borta ganska mycket den här veckan. Kvällen skall dock spenderas framför datorn/i WoW, och jag skall försöka att vara lite duktig på att blogga också. Utöver datorsysslande skall jag även diska (i alla fall spola av lite tallrikar som ser en aning skrämmande ut) samt fixa något att äta. Funderar på pasta, men jag vet inte. Är egentligen inte sugen på något, om jag skall vara ärlig, men samtidigt är jag ju hungrig. Fast pizza skulle fungera... Mrr... Vi får se.

Min hjärna behöver yttre stimulans. Eller inre. Jag har inte riktigt bestämt mig än...
Ibland kan jag inte tänka själv.

Idag behöver jag äta.

The itty-bitty green fairyAlkohol är en vacker accessoar.

It rubs the lotion on its skin

Vi får väl se hur det blir med bloggandet idag.
JAG UMGÅS.

The rhytm of your laughter sounds like a melody

Uppe i femton raderade spamkommentarer idag. Jag stryper snart någon!

Det här är det gulligaste jag hört. Dagens gulligaste, i alla fall! <3
Jag blir glad av popsöta (inte pipsöta!) musiktrudelutter som får mig att vilja skutta runt i små rosa kläder i hela lägenheten. Det är ungefär vad jag har gjort idag :P

Dåligt bloggande, men jag börjar faktiskt få ett socialt umgänge och aktivt liv någon annanstans än online. Jag prioriterar att träffa folk irl framför att sitta här och skriva om hur trevligt det vore att träffa folk irl :P Konstigt, inte sant? Ohwell, jag skall försöka få tummen ur och blogga lite mer kontinuerligt... Jag har faktiskt haft en stadig krets på c:a 130 besökare om dagen i nästan en vecka nu, då måste jag ju faktiskt tillfredsställa ert behov av att få reda på vad jag gör om dagarna! ...för det är ju det enda jag bloggar om.

Ikväll skall jag till Helsingborg och se på film. Inte en blekaste om när jag kommer hem, så räkna inte med en massa updates idag. Heller. Mitt tåg går om fyrtiofem minuter, så jag skall göra mig klar nu. Kom ur duschen för inte allt för lång tid sedan, så jag har lite saker som måste åstadkommas i tid och så vidare.

Som alltid rekommenderar jag er att ta en kik på alla bloggar i min länklista istället. Jag kan inte tillfredsställa er idag.

Satan har skänkt oss övermänskligt gliiiiid

Under tiden jag skrev föregående inlägg kom två spamkommentarer. Nu provar jag att köra kommentarer som måste godkännas, kanske jagar det bort alla spambots. Håll tummarna! Det här känns löjligt nazi, men jag är så trött på att rensa bort all onödig spam. Jag stör mig till döds på de idiotiska "interesting" "nice site!" och "check this out!" som ramlar in.

Vi provar lite, okej?

Oh my god, look what the cat dragged in!

SJU DJÄVLA SPAMKOMMENTARER har jag fått ta bort idag. Wtf? Kan alla djävla spambots låta mig vara?
Funderar på att lägga in att jag måste godkänna alla kommentarer. Då kan jag lättare sålla bort skiten. Det känns dock lite ...utsatt, mobbad modebloggare att göra så ;) Ohwell. Fortsätter spammet att ramla in kommer jag att vidta åtgärder och se ifall det underlättar, annars får det vara som det är.

Kävlinge är ljuvligt idag. Luften luktar regn, det är alldeles lagom svalt/varmt och molnen har en vacker stålgrå nyans mot himlens svala blåa. I like :)

Nu skall jag kika lite i WoW, sedan skall jag äta något. Äta är bra... Vikt just nu: 54/55. Jag har gått upp igen, alltså. Varför pendlar jag så illa? Jag hajar inte vad kroppen sysslar med.

Igår såg jag Blast from the Past. Oh, en evighet sedan. Bästa filmen <3

Mommy? Can I go out and kill tonight?

Men SKIT. Jag hatar de djävla tågen! Jag missade just tåget som gick till Lund. De går så skumma tider; alltid annars går det ett tåg :26, men INTE IDAG INTE. Lotta får gå på mötet själv, jag får sitta hemma och känna mig som en rutten tönt. Fan också. :(

R U 4 SEXES CHAT?Jag hatar krabbor. Men denna har en fez, då är det nästan okej.
NÄSTAN.

It's Jesus, lol

I can't see anything, I'm seeing things I can't

Gnörghl. Nyvakna morgnar borde förbjudas i lag. Folk borde få lov att sova precis så mycket de ville, alltid! ...i alla fall jag...

Hitta kläder. Kyligt i lägenheten idag igen! Fortsätter det vara såhär kallt om morgnarna får jag sluta sova naken :(

Min bror, Zzucken, har bestämt sig för att kanske komma ner på besök över helgen. Han skall ringa mig idag och säga hur det blir. Oj. Det var lite kort varsel, haha, för i så fall kommer han ner imorgon :D Tur att jag städade i helgen, nu går det snabbt för mig om jag skall röja undan här för honom... Fast jag vill ju spela WoW ;)

Jag har skaffat sådan där Skypetjohejsan nu, så om någon av er har det och vill snacka så kan ni ju säga till. Eh. Eller något. :) Vi körde ju guildchat i det igår, det var kul :)

Logga in på WoW; kolla brevlåda. Höh, tji får jag, för det är ju maintenance nu. >_<

You look so pretty with tears in your eyes

Sovdags. Mrrr. Trött. Jag har spelat WoW hela kvällen, dingade 58 och är nu halvvägs till 59! Mycket bra ^_^ Massor av ny bra equip; plötsligt är jag glad att jag inte gick på vild shoppingspree i AH ;) 450g har jag också. Och nya snygga kläder, vilket ni kan se på bilden här nedan :)

Imorgon har jag ett handledarmöte klockan elva, så jag borde vara hemma ...um... tolv, eller ett. Går det ett tåg 11:51 kommer jag att vara väldigt glad, för jag kommer inte att hinna springa ner och ta tåget 11:39. Sedan blir det WoW! Kanske kan lyckas ta mig en bit framåt även utan hjälp ^_^

Godnatt vänner!
(det ligger numera en länk till min sida på Armory här i sidmenyn, bland alla mina andra länkar.)

Ding!Ding! 58!

Roadkill

Skrivit ett halvt a4 om den gotiska myten. Ooooooh, det är så spännande att jag dör av en hjärtattack om ungefär fem minuter. Nej.

Däremot skall jag gå till affären, köpa något att äta och sedan spela WoW.
Förut kollade jag igenom en hel skiva med roliga bilder istället för att skriva. Framstår jag som en väldigt motiverad person? ...nej. I vilket fall som helst så hittade jag typ tusen roliga bilder jag kommer att posta här någongång när jag känner ett starkt behov av att fylla inlägg efter inlägg med Caturdayhumor, snygga brudar och gulliga monster. Så då har ni något att se fram emot en regnig dag! Eller en solig dag, det är ju svårt att säga NU.

Näst sista Top Model imorgon.
Måste boka av tvättiden jag har på torsdag också, jag fick andra planer för kvällen så jag får skippa att tvätta. Kanske finns tider i helgen: JAG VILL HITTA PÅ NÅGOT I HELGEN GAWDDAMMIT! Rädda mig från min tvätt! o_O

Ohwell. Jag återkommer senare. Om inte annat skriker jag DING! här när det blir dags för det. Slå ner zombies och skelett och spöken och så hoppas på level. Jag har 25 quests och folk som kan ställa upp att hjälpa mig. Kanske går det snabbare än jag tror...

Dagens läxa:


Oh yeah, that's what I am - I'm a dedicated horrormovie fan

I morse tappade jag hela min burk nålar på golvet. Därför har jag skor på mig just nu. Latzombie.

Igår såg jag och Nath klart Pestens Tid, och sedan såg vi Hogfather. Fatta, Pratchett på spelfilm! Lycka! Det var till och med bra, jag är nöjd ^_^ Alla kvällar som innebär King och Pratchett är bra kvällar, as the old saying goes. Blev försent att ta tåget hem så jag fick låna alldeles för stora kläder och sova över. Jag känner mig alltid som en förkrympt smurf i vuxna människors kläder. Eller, uh, längre människors kläder är kanske mer korrekt uttryckt, vissa tycks ju anse att JAG är vuxen jag med. Vojne vojne.

Lunchdejt med Lotta Valvet idag; jag åt gröncurry med biff och ris. Lotta tror att han som jobbar där raggar på mig; i vilket fall som helst så fick jag världshistoriens största portion. När jag ätit en tredjedel ville jag spotta eld och orkade inte äta mer. Förvisso är jag inte känd för att vara stor i maten, men jag åt ändå väldigt mycket. Hela måltiden igenom brann min hals och näsan blev helt immig av all hetta som bebodde min hals och matsäck. Egads. Curry roar mig :)

Funderar på att färga håret. Jag vet inte. Jag vill ha det rött. Funderar på att färga underhåret rött. Knallrött! Jag vill ju inte bli av med det blonda... Tvåfärgat hår är ju faktiskt kul :)
Jag skall fundera på det lite. Om ni vill får ni gärna lämna kommentarer på det hela. Det skulle kunna bli svart underhår också... Jag är mest bara pepp på lite förändring i utseendet, om jag skall vara ärlig!

Nu skall jag skriva lite om silverbibeln och det gotiska språket, maila över det till Lotta så att vi har något att prata med Tråkgubbe Tråksson om imorgon och sedan skall jag spela WoW. Idag skall jag banne mig dinga! (vi får förresten tillbaka våra uppsatser om språkliga fenomen imorgon. hjälp?)

Can't hold on much longer, but I will never let go

Mellanlandar lite. Sov inte hemma i nättras, nu skall jag byta om, sminka mig och sedan fara in till Lund för att luncha med Lotta. Jag skriver lite roliga saker här sedan.

Pusi pusi!

Zombie goes chibi chubby

En gång i tiden var jag en naken, rödhårig och knubbig artonåring. Då såg jag ut lite såhär:


Dregel


DekadensSimon skickade över en av bilderna han tagit :)
Så copyright Simon Lundquist och så vidare!

Från vänster till höger:
Mia, Zombie, Robin, Lena.

Hey hey hey, creepy crawler, what's wrong with you now - you look a little smaller

Jag måste åka till Lund och köpa åkkort innan jag åker till Helsingborg. Biljett till Lund: 24:-, biljett till Helsingborg: 74:-. Inte så svårt val, faktiskt :P Fast får se, hinner jag inte får jag offra en femtiolapp... Jag har ju mina pantkassar att leva på resten av månaden.

Det är 25 grader ute men jag fryser i min lägenhet. Shorts är dåligt plagg idag, alltså. Skall slåss lite med min garderob, se ifall jag kan hitta något som är tillräckligt varmt för att jag skall slippa frysa, men som är tillräckligt svalt för att jag skall slippa dö av värmeslag om jag råkar gå ut.

För tillfället är jag lite opepp på bloggen. Det blir alltid så efter lite paus. Och som sagt: Det är inget som TVINGAR mig att blogga varje dag. Kanske pausar jag lite, kanske gör jag det inte. Jag vet inte. Vi får se. Jag måste bara komma in i det hela igen, typ.

Redogörelse för helgen

Fredaaaaag:

Well, mitt paket kom, jag blev tokigt glad och sprang runt i en evighet och provade dels mina garter knickers och dels min nurseklänning som äntligen dök upp från Tyskland! Detta lilla uppvisande i lycka över kläder förtog dock en större tidsbit av mitt snåla lilla schema jag knåpat på hela dagen, och plötsligt hade jag väldigt kort tid på mig att hinna till Systembolaget innan jag skulle möta Nath på perrongen. Han hade dock missat sitt tåg, så jag hann både köpa sprit och äta innan han dök upp.
Sedan mötte vi upp Jonas på tåget och åkte hem till Lotta där vi förfestade lite med henne och Tobias, väldigt trevligt.
Och sedan blev det kramkalas deluxe hemma hos Lena. Först attackkramas med Lena, sedan bli överfallen av kelsjuk Simon, haha.
När vi tröttnade på att höra de tokiga akustiska gitarrspelarna och deras tokiga akustiska gitarrmusik låste vi in oss på toaletten och lyssnade på musik i Naths mobil. Sedan hittade vi den riktiga festen! En av Lenas inneboende satt och spelade någon konstig trancefilm på sin dator, vi hijackade hans rum och plötsligt var det hela ett enda stort allsångs/nittiotalsdisco-party med Youtube som DJ! Vanilla Ice, Leila K, Dead or Alive, MC Hammer, Sir Mixalot, Dr Alban... Vi körde alla hits ;)
Försökte mig på lite avancerade danssteg som slutade med att jag började falla bakåt, gjorde någon form av brygga och landade på mitt huvud som genast började göra ont. Jag satt sedan still i sängen resten av kvällen. Där blev jag kittlad under fötterna av konstiga män, fick lära mig hur man skadar folk på det bästa sättet och diskuterade rollspelsminnen i en evighet. Sedan var jag trött och ville att vi skulle åka hem, så jag försökte hitta Simon men hittade istället någon snubbe som stod och glodde ögonen ur sig på mig. Sedan kom han efter mig in i sovrummet igen där han, mitt under vårt massagetåg, satt ner två fingrar stenhårt mellan senorna i min handled, något som gjorde bisarrt djävla asont. Vi skrämde bort honom och sedan åkte vi hem. Djävla sopa.

Fredagens outfit:
Vita knästrumpor
Grå kort plisserad kjol
Vit långärmad skjorta
Svart överdragströja
Blå slips med franska liljor
Blå kavaj med skolemblem och med en Skeletor-pinLöööördag:

Sov fram till tolv, sedan började jag sy. Sydde till typ ett, då Nath kom tillbaka och vi alla tre gick och åt pizza, och sedan gick vi hem och jag sydde vidare. Vi såg på Zoolander while at it, lika bra som alltid ^_^ Vid typ fem var jag ÄNTLIGEN klar med den elaka paljett-bh:n och jag beslutade mig då för att sova middag en liten stund. Vaknade vid sex, lagade mat och folket och så dök Simon upp också! Sedan hade vi duschstafett (en ut, en annan in, som ett kugghjul) och därefter kom Robin och Mia också hit. Sedan lurade jag alla att tåget skulle gå 20:26, så vi knallade glatt iväg till tågspåret - där vi fick sitta i 40 minuter och vänta eftersom det faktiskt inte alls gick något tåg innan 21:00.

Förfest hos Lena i en timme, jag ägnade tiden åt att byta om. Fick även i mig lite Passoã, jag behövde liiiiite alkoholbaserat mod för att våga gå runt och visa halva rumpan hela kvällen. Mia hjälpte mig med strumpebandshållarna och Simon hjälpte mig med ögonfransarna. Simon fick även spela rollen som plånbok/sugardaddy (han hade fickor; jag hade det inte) så jag slapp springa runt med en jobbig handväska hela kvällen.

Väl på Vogon blev jag inspanad av läskig pensionär med rullator som genast började tjata på mig om att få bjuda på alkohol. Jag sade först ja i ren förvirring, men när han sedan stod bredvid mig inne på toaletten försökte jag förklara att jag inte alls ville ta emot något.
C: "Det är lugnt, tack så jättemycket men jag har redan, eh, vänner som vill bjuda mig massor och då blir jag så full."
T: "Ja, men jag vill ju visa min uppskattning! Dina kläder är så vackra, hur skall jag kunna visa hur mycket jag uppskattar dem? Jag kan ju inte ge dig blommor!"
C: "Det räcker att du säger det, tack så mycket. Du behöver verkligen inte köpa något åt mig, det är lugnt."
T: "Jag har redan bjudit alla de här tjejerna som sitter hos mig på middag idag. [hans lilla posse på fyra-fem unga tjejer som verkar hänga med honom för sprit?] Jag är till för att bjuda, du är till för att vara vacker!"
C: "Eh, tack, men nej tack"

Stupid me trodde ju att han hajade galoppen där. Det gjorde han inte. Jag och Lena satte oss inne i röda rummet (sitta ner! ljuva verklighet för mina fötter!) och plötsligt var han vid vårt bort. Lena förklarade IGEN att jag inte var intresserad av att bli bjuden på något av honom, han sade något skumt på tyska och försvann. Sedan slapp jag honom resten av kvällen.
Efter ett tag av vilande i röda rummet dök typ ALLA mina Vogonvänner upp och jag minglade runt som en toka bland alla dessa underbara människor som faktiskt såg så glada ut över att se mig. Dansade runt med allihopa, hamnade på scenen med Mia och höll mig sedan kvar där. Det var ju mer plats!
Blev raggad på av lite folk jag inte riktigt ville bli raggad på, blev vidrörd av ungefär ALLA på plats (jag vinner LÄTT tävlingen "den mest folk tog på", hrrr) och hade under en stund en man som höll i min rumpa när jag dansade.
C: "Uj, du håller i min rumpa"
S: "Hahah, jo, det gör jag. Är det okej?"
C: *klappar på huvudet*
S: "Det där var den bästa responsen NÅGONSIN!! :D"

Vogon var, i sin helhelt, sjukt bra. Min bröstkorg är fortfarande öm (idag, måndag), jag saknar lite hud på tårna och jag har ett stort hål i mina strumpor eftersom jag råkade gå in i en hoppande synthare.
Jag drack inte särskilt mycket och slapp ju undan bakfylla under gårdagen :)

Lördagens outfit
:
Svarta skor med röda klackar och sulor
Röda overknee stockings
Svartrandiga overknee stockings
Röda garter knickers
Svart korsett med röda svalor och röd snörning
Svart halterneck-bh med svarta och röda paljetter
Röda superlånga lösögonfransar
Svart ögonskugga
Svart cylinderhatt

...och det var, som man säger, det. ^____^

Sick angels fall around me

Jag drömde att jag blev tvångsrekryterad som strippa till någon svensexa. Jag trodde att jag skulle dit som modell, men fick veta i sista sekund att de räknad med nekkidness. Lagom jobbigt läge, men jag hade inte så mycket till val.

Har sovit gott, dock, och planen var väl ursprungligen att gå upp ...tio. Ohwell, lite sovmorgon har ingen dött av ^_^
Skall svara på lite saker på helgon, läsa lite bloggar, blogga lite här och sedan spela WoW en stund tror jag :)

OoOoooOoooOOoo


Angående detta.
:D

Dingade 57 idag, nu har jag hittat till EPL så nu skall jag döda tusen miljoner saker så kanske jag kommer lite närmre 58 imorgon.
Imorgon skall jag blogga om helgen, jag lovar! Nu är jag trött och skall sova, jag har varit helt slö och avtrubbad hela dagen, så ni får ursäkta att jag varit så fåordig.

Godnatt!

:*

Bakfylla smög sig på helt i onödan. Nu lagar jag mat och sedan gömmer jag mig i WoW och hoppas på bättre tider. En dusch hade varit skönt också, gäsp.

Jag får blogga lite roligare imorgon istället. Jag värker och orkar helt enkelt inte alls idag.

My cold, dead hands

Hemma igen. Inte särskilt bakfull alls, men efter att ha dansat i hårt åtsnörd korsett och hiheels i ett större antal timmar har jag nu en rygg som gråter blod åt min behandling av den.
Skall äta lite macka, sedan gå till affären, och därefter duscha och spela WoW.
Skall försöka hinna med att infoga lite redovisningar för igår och i förrgår åt er också, om ni nu är intresserade ;)

Vogons bild på mig och Lena får mig att se ful ut. Jag var inte ful, jag såg faktiskt jättetuff ut.Bland andra Simon tog dock massor av bilder åt mitt håll, så förhoppningsvis kan jag få stoltsera med något snyggare än detta senare. Hoppas hoppas.

Hann precis med tåget hem från Malmö. Glömde dock helt bort att köpa biljett innan eftersom mitt åkkort gick ut igår, så resan hem klingade på vackra 98:-. Ouch.
Har dock lite pengar liggande så att jag har råd att äta kvällsmat, och sedan måste jag räkna ut hur mycket pengar Jonas och Nath skall ha. Just NU tänker jag dock äta lite. Så det så.

A dark angel leads me to evil far beyond the grave


You are Brigitte Bardot
Naurally sensual and beautiful
You're an exotic beauty who turns heads everywhere
You've got a look that's one of a kind

What Famous Pinup Are You?

Jag skriver imorgon

Inget bloggande idag!

I swear I'll fistfuck your brain until I'm smiling again

DE HAR HITTAT MITT PAKET!
Och herregud, mina knickers är PERFEKTA. Nu skall jag bara bli klar med bh:n, sedan kommer jag att äga er alla så djävla hårt att ni får näsblod, go' vänner! Skall prova och se ifall det blir snyggt med cylinderhatt till. Cylinderhatt med stor röd rosett. Egads, jag kommer ju att vilja ha sex med mig själv efter detta. Make me a clone, plx.

Hungrig, men pizza om en timme. Nu skall jag få på mig lite kläder och sedan skall jag köpa sprit.

Förresten kom min nursedress idag! Den är, eh, snäv. Och, uh, djävligt kort. Så... Jag får stå väldigt still i den ;)
Den var snygg, men jag gillar inte att lacken knirkar så hemskt varje gång jag rör armarna.

Pipglad!

Devil in disguise

Det enda jag minns av drömmen är att Amanda var med, och att när klockan ringde vid nio så snoozade jag den en gång för att hinna klart med en grej i drömmen. Utöver det minns jag inget, allt glider undan när jag försöker fånga det.

Idag är en dag då saker skall göras snabbt. Är väl snart klar med stora rummet, typ. Finstädet får jag ta sedan, ni vet; ställa iordning hyllor, bädda sängen och sådana saker. Mitt mission just nu är att få upp allt från golvet.

Idag kommer verkligen att bli en astråkig dag för er läsare, tänkte jag vara snäll att förvarna. Ni kan ta en titt på det schema för dagen som jag publicerade igår så får ni ett hum om ungefär hur mycket tusen saker jag har att göra idag. Så, nu lämnar jag er igen. Skall försöka hinna posta några gånger till här idag sedan, men don't hold your breath.

Devilsnake

Vaken. Tusen saker att göra.

Suck me sideways


Tryck på den så blir den stor och tydlig.

Nu skall jag sova. Dödstrött, vilket är bra men dåligt. Uh. Bra = jag har vänt tillbaka dygnet, dåligt = jag skall ju festa hela helgen :S

Ohwell. Godnatt! :*

The nightmare rides on

Idag:
 • Diska som fan. Samla ihop ALL disk, diska diska diska tills klockan är nio. Det är om en timme.
 • Hämta upp all tvätt. Lägga den på random bra ställe.
 • Duscha. Jag behöver varmvatten idag, och vill inte duscha för sent.
 • Spela WoW. Jag måste få slappna av lite och göra något annat än stressa. Plus att jag skall boosta Nath.

Imorgon:
 • Gå upp tidigt.
 • Gå till macken, se ifall de kan hitta mina trosor.
 • Gå till systemet, köpa Passoã eller annat trevligt.
 • Städa som en dåre. Förflytta onödiga saker till förråd.
 • Försöka hinna en bra bit med bh:n. Detta beror på hur lång tid det tar att städa.
 • Duscha, göra mig klar, åka till Malmö.
 • Förfesta hos Lotta.
 • Fira Lena.
 • Ta taxi hem.
 • Sova och dö.

I övermorgon:
 • Sova bort ruset.
 • Gå till macken, se ifall de kan hitta mina trosor.
 • Panikköpa trosor/garters, ifall mina inte alls kan hittas på macken.
 • Sy klart bh:n.
 • Duscha, göra mig klar, åka till Malmö.
 • Förfesta hos Lena.
 • Gå på Vogon.
 • Sova i Malmö.

Och någonstans skall jag hinna med att äta, också. Vi får väl se hur det blir med det...
Imorgon får jag gå upp typ nio, SENAST.

All the other kids are doing it

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 12.2

Din ålder borde vara 22.5 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Se där ja! du är ungefär lika gammal som du framgår av testet. Så fortsätt leva ditt liv precis som det är och allt vad det innebär. Glöm inte bort att allt eftersom du blir äldre så måste du samla på dig mer vuxenpoäng.
 
Tips på saker att göra för att få mer poäng
 • Är du fortfarande singel så oroa dig inte, gå ut på krogen och försök hitta någon.
 • Köpa bil.
 • Köpa hus.
 • Åka till Kina
 • Anordna vinprovning för dina vänner.
 • Börja dricka Gourmetkaffe.
 • Är du inte redan sambo är det kanske dags att börja fundera på det iallafall.

I don't even know why I care

På dåligt humör. Fjantade runt i Lund en timme, hittade inte ett skit av vad jag skulle ha. Macken har inte ringt, och enligt pappa har jag inte rätt att KRÄVA att de hittar det satans paketet åt mig. Det är dåligt väder, jag är trött på att frysa. Nu har jag tvättid.

Låt bara BLI mig just nu. Såvida ni inte kan erbjuda kramar och kakor. Eller mat. Men annars - håll er undan lite tills jag blivit lugn igen. Tack.

Dagens bild:


Gnörghl

Jag tycker ju synd om kvinnan på macken. Jag vet ju precis hur djävla pinsamt det är att stå och känna sig ansvarig för någon ANNANS strul. Tydligen är en del dåliga på att scanna alla paket som kommer in, och då är det svårt att hitta ...well, t.ex. mitt. Jag klandrar inte henne, jag tycker bara att det är dumt som fan att de har lyckats tappa bort mitt paket som det ändå är ganska bråttom med. Jag skall ju ha innehållet i övermorgon, jag känner mig stressad och det är inte ens mitt fel att saker går åt skogen just nu. Suck. Det är pinsamt för mig också, som ringer och övertalar killarna på Shock att skicka paketet så snart som möjligt, och så har jag inte ens hämtat ut det tre dagar efter det kom.

Fan.

Jag har ingen egentlig plan B. Jag antar att jag får åka in till Lund på lördag och köpa ett par trosor och försöka hinna göra något kul av dem innan kvällen, men ffs. När jag för en gångs skull ÄR rutinerad och fixar allt i tid så slutar det såhär? Morr morr gnörghl.

Been too lonely too long

Dagens artist: Elvis Presley. Mycket bra musik :)
Nu skall jag gå eller ringa till macken. Gå till macken är kallt; ringa till macken blir dyrt om de skall springa runt i tusen år och leta efter mina trosor. Moget. Jag får väl knö på mig en varm jacka och gå dit...

Idag är jag klädd som att det vore vinter ute. Plus att det är tvättdag, jag känner mig ytterst... fult klädd, faktiskt.

Jaja. Dags att get started; Jag har varit vaken i en och en halv timme och på den tiden har jag lyckats klä på mig samt fylla tvättkorgen. Way to go! :P

I am not your fucking plaything

Kind of mardröm i nättras. Inte fullt ut så läskigt som det brukar vara, men hotet fanns ändå DÄR. Drömde om Knutpunkten, jag sov i en kärra, jag lade länkar i min blogg till saker jag lootat i WoW. Och så hände obehagliga saker jag helst inte sätter på pränt. Let's just say att det är ett under att jag har brösten kvar.

IDAG SKALL JAG städa och tvätta och köpa saker. Tåget till Lund går tre, så dessförinnan skall jag nog försöka komma klart med disken. Skall gå till macken och sura över det borttappade paketet också; hittar de inte det så blir jag fan sur. Tro det eller ej.

Så, senare, ikväll, efter nio, när tvättiden är över - då skall jag nog spela lite WoW. Med Jonas hjälp kom jag ju faktiskt en liten bit på vägen mot 57, så det är ju dumt att ta en allt för lång paus igen.

Verräter

Vinter är femtioseeeex. Nu är jag imba igen och gör bra saker :)
Vid femtiosju får jag använda bra handskar, och vid femtioåtta kommer jag att slakta allt i min väg! Ja, bortsett från alla som är högre level än mig, alltså. Men alla som är... tio levels under! Nu djävlar!

Jag är världens elakaste ganker. Jag gankar ALLTID och BARA de som nästan dör i strid mot mobs. Pow-pow-POW, oneshot pyroblast, honor points till mig.
Förlåt, om någon av er läser här. Men jag blir så rädd för folk med full HP :(

Nu skall jag sova, jag är ninjatrött och måste städa och fixa och tvätta och shoppa imorgon. Och kanske äta lite också :P

Godnatt!

Do try to lace me tighter, dearFem av mina kärlekar, och den urgulliga rosa som jag fick sälja.
 1. Bat Corset. Studentpresent från mamma. Från www.deadlygirlz.com
 2. Svart/vitrandig korsett (duh). Senaste tillskottet, köpt av någon tös på helgon.
 3. Blå Vollers Overbust. För liten för mig; den är bara 20", alla andra är 22".
 4. Svart Vollers Overbust. Har själv satt fast de snygga svalorna framtill. Röd snörning också.
 5. Poppin' Cherries Corset. Är tillsammans med den rosa beställda från www.morganafemmecouture.com, och är figursydda efter mina mått och önskemål.
Utöver de här korsetterna har jag som sagt även en kamouflagemönstrat overbust i Sweetheartmodell, med ALLDELES för stora kupor för att den skall gå att använda, tyvärr. Den skall ...sys om, när tillfälle ges.

<3

Does he like to go to dark and scary places?

Så otroligt proppmätt att det är rent skrämmande. Fick i mig hela portionen, är nog första gången. Sedan skall jag flobba chips (sedan jag kom hem från Gotland har jag ätit chips och dips och läsk minst fem gånger, och pasta en djävla massa fler - så varför krymper jag? Beats me!) Såg på lite Azumanga Daioh och roade mig åt det, vilket var trevligt.

Nu skall jag ta en lång dusch och sedan skall jag pilla lite i WoW innan det är dags att se på Top Model. Jag är inte så långt från lvl 56, jag skall försöka orka levla ikväll.

Konstigt att jag blir så ...well... konstig, helt enkelt, när jag gråter. Samma sak sist jag grät: Jag är matt, känner mig skakig, har saltsmak i munnen och känderna känns bebodda av maskar, typ. Jag mår ju bra nu, det är inga problem, jag hittade passet och då försvann i stort sett alla mina problem (fast om mina trosor inte dyker upp på posten imorgon så blir jag nog tokig igen) så nu kan jag andas ut och ta det lugnt. Skall sätta i glödlampor i taket så att jag kan se något, och sedan skall jag försöka sömma lite på min bh när jag ser Top Model. Får se om jag ens orkar äta chips, jag är så fruktansvärt mätt att jag nog spricker snart :P

Jag kommer att sakna att ha Lilla Gumman i knät när jag ser på de fåniga modellerna. Jag klarar mig ju typ med bara Stora Tösen, men ...men... det är ju LILLA GUMMAN darnit! Jag skaffade ju en petit bärbar av en anledning, så det känns korkat att jag inte kan nyttja min ena dator.
Skall försöka få tummen ur och kontakta Asus på något vänster också. Fast jag vet inte, för jag kan ingenting om tekniskt mumbojumbo och jag låter bara helt blåst när jag försöker lista ut vad folk menar. Förlåt, men teknik är inte min starka sida. Jag är bra på mat, paljetter och att dansa i hiheels när jag är full, det är mina starka sidor.
Jag har misskalkylerat min budget lite, så om jag ändå skall be pappa att sätta över pengar till ett nytt tangentbord så skall jag försöka lura till mig lite mer, så att jag kan beställa min klänning. Den är ju så pweeeeetty! <3

Imorgon blir det en runda med Caroline på stan, och precis därefter har jag tvättid. Jag behöver hitta en svart tubtopp eller liknande att ha under korsetten (knycklig rygg är inte så snyggt, och jag vill inte svetta ner fodret) (well, sorry for the visual, men hallå!), ett par knästrumpor till fredag samt snörning till min blåa korsett. Sedan har jag hela fem korsetter att välja emellan, istället för bara tre!

Ohwell. Duscha, var det ja.
Får se ifall jag lägger in min roliga lek här sedan. Det kanske bara är jag som tycker att den är rolig, det märker vi.

Still, you've been waiting

Nu skall jag koka pasta. Först skall jag beklaga mig:
Mina jeans sitter åt helvete för löst. VARFÖR MUTERAR JAG? Jag fattar ingenting. Bokat tvättid imorgon kväll, då skall jag se till att tvätta jeansen och se hur de sitter sedan. Sitter de lika illa efter tvätt blir jag tokig på allvar, för då ÄR DET JAG som har krympt och inte bara jeansen som töjt sig lite av att jag har använt dem.

Jag har inget emot att bli lite smalare (eller jo, det har jag) men jag vill fan veta VARFÖR jag går ner i vikt. Mupp mupp mupp.

Efter pastan skall jag göra en kul grej här tänkte jag, jag kom på en ny lek ^_^  

I'm not edible

Jag har hittat passet. Jag fick en panikattack och började gråta, och när jag slutat gråta började jag kolla i hallen. Mitt pass låg på ett väldigt fånigt ställe; faktiskt ett så fånigt ställe att jag har funderat på om det kan vara där det ligger, men sedan avfärdat det hela som ett aldelles för unlikely ställe för passet att finnas.

FÖRRESTEN, angående tentan: Lotta klarade den, och jag är jätteglad för hennes skull.

Der beste Seemann war doch ich

Jag hittar inte mitt satans pass. Jag börjar snart gråta. Idag är inte alls en bra dag och jag vill bara krypa in under min madrass och stanna kvar där. Mina knickers är borttappade av posten, och även om de dyker upp kan jag inte hämta dem. Därmed är min outfit förstörd. Och det spelar ingen roll, för jag kommer ändå inte att få komma in på Vogon för de kommer att legkolla och då kan jag inte styrka att jag är tjugotre. Eller ens att jag är jag.

Jag vet inte vad jag skall ta mig till. Jag börjar få panik. Passet måste ju vara NÅGONSTANS men jag har inga krafter
att leta efter det längre. Jag håller på att stressa sönder mig, det är inte bra.
Jag vill bara få hitta mitt djävla pass, jag vill så gärna få gå ut på lördag. Annars har jag lagt ut skitmycket pengar på en outfit jag inte kan använda, och de pengarna hade jag kunnat köpa mat eller något för istället i så fall.

Skall ut och rota lite i hallen. Annars finns det inte. Vad gör jag då? Ringer polisen och säger att någon kanske knallar runt och låtsas vara mig?

Allt bara går åt helvete. Jag kan fortfarande inte använda Lilla Gumman för att jag förstörde tangentbordet; Jag har helt omotiverat gått ner sex kilo på typ fem veckor; Mitt pass är borta och det ställer till fler problem än jag orkar reda i; Jag har börjat känna mig förföljd.

Jo, förresten, tentaresultat idag: Jag körde. Det var förväntat, men idag är ingen bra dag att få reda på det. Tro mig.
Idag är ingen bra dag för NÅGOT.

Her ghost in the fogArmar. Min svaga punkt. Mrrr.

Eat lead and die

Störst missnöje evah.
Posten har tappat bort mitt paket. Ni vet, paketet som kom fram igår. Jag hamnade hos den enda kassörskan i världen som skulle låta mig hämta ut det utan leg, och så fanns pakethelvetet inte ens.

Jag skall äta lite, sedan skall jag vända upp och ner på lägenheten. Hittar jag inte mitt pass kommer jag förmodligen att börja gråta, för såpass mycket som Murphy hatar/älskar mig kommer det att innebära att de kommer att vägra mig tillträde på Vogon på lördag. Utan leg kan jag lika gärna stanna hemma och sova eller något.

Inte på det minsta bra humör just nu. Hungrig, grinig, frusen. Det är Zombie i ett nötskal.
(djävla överreklamerade p-piller, de tar ju inte alls bort pms :()

Remove the head, destroy the brain

Jag har börjat få svårt att somna. När jag släcker lampan om nätterna är jag inte det minsta trött, men efter någon halvtimmes enträgna försök brukar jag ibland somna. Ibland tar det längre tid. Jag är inte road av det, men jag tror ändå att jag har mig själv att skylla och att jag behöver försöka lite hårdare med att vända på mitt dygn. Gå upp lite tidigare; gå till sängs lite tidigare.

Idag verkar det bli en kall dag. Det är bara tio grader ute just nu, jag tror inte att det blir så mycket varmare än femton-sjutton idag. Får bli jeans och någon varm tröja, tror jag, så att jag överlever kylan. Min säng är varm, kanske kunde jag... urm, nej. Nej nej, på med lite kläder så ordnar det sig!

Femminutersgenomgång inför klassen idag, sedan hem och faktiskt komma igång med städningen, samt hämta mina knickers på macken och för första gången prova HELA min outfit på en gång.
Till kvällsmat funderar jag starkt på att göra pasta, det är ett par dagar sedan sist, och så blir det Top Model samt försök att komma någonvart med bh:n.

Ohwell, man kunde ju ha det värre.
Måste förresten se över min budget lite. Jag tror att jag behöver börja snåla snart, jag har nog var lite för ...well, let's just say I wore the spender pants the other day, typ. Det ordnar sig ändå ^_^

No one's gonna save us now

Idag väger jag 54. Går jag ner ännu mer kommer jag att ringa doktorn och fråga vad i helsefyr det är för fel på mig. That makes sex kilo, ladies and gentlemen, och det är mer än jag tycker att man borde förlora på en månad. JAG ÄTER JU! Det är ju inte precis som att jag knaprar en morot om dagen och inte mer, jag har ätit massor av onyttig pasta och saker jag borde GÅ UPP i vikt av, så what the fuck är fel?

Jag stör mig.

Min vikt är ingen större issue för mig, men sex kilo ner på en månad, utan anledning?

His arms around me and his tongue in my eye

Ringde pappa, det var trevligt. Inte pratat med honom på ett tag; han verkade jätteglad över att jag ringde :) Mycket bra ^^

Är hungrig, men skall snart laga kvällsmat. Kvällsmat tar tid att laga. Mer än en timme, tror jag.

Oooh. Jag är dödssugen på gotländska jordgubbar. De stora, tjocka mörkröda, ni vet? Giev giev!

Okej. Uh. Tråkinlägg.
Jag skriver säkert mer roliga saker här sedan. Kanske.

Guldkorn

I've read more than a hundred books
Seeing love mentioned many thousand times
But despite all the places I've looked
It's still no clearer
I'm still no nearer
The meaning of love

Noted down all my observations
Spent an evening watching television
Still I couldn't say with precision
Know it's a feeling and it comes from above
But what's the meaning
The meaning of love
(tell me)

From the notes that I've made so far
Love seems something like wanting a scar
Well I could be wrong
I'm just not sure you see
I've never been in love before

Next I asked several friends of mine
If they could spare a few minutes of their time
Their looks suggested that I've lost my mind
Tell me the answer
My Lord high above
Tell me the meaning
The meaning of love

From the notes that I've made so far
Love seems something like wanting a scar
Well I could be wrong
I'm just not sure you see
I've never been in love before

The meaning of love
(tell me)
Tell me the meaning of love
(tell me)

Death by water

Jag stör mig enormt på att resultatet från tentan jag skrev för två veckor sedan inte kommit upp än. Jag tror faktiskt inte att jag ens var i närheten av att klara den, men jag vill ÄNDÅ VETA. Herregud. Detsamma gäller Lotta; vi var två som skrev om den (alla andra i klassen har lite bättre pli på hjärnan än vad vi har) så det är ju inte precis som att hon har en stor mängd tentor att rätta. Sluta dra ut på tiden, ge oss vårt resultat. Morr!


Nu läser vi roliga serier och bli glada igen:(majestätis pluralis, ni vet)

Mommy? Can I go out and kill tonight?

Shock Store är helt otroliga. Jag beställde mina knickers igår - idag kom de fram. Får hämta ut dem efter sexton, men då sitter jag på ett tåg så jag skall hämta dem imorgon/senare ikväll. I vilket fall som: OMG vilken service! *dansar*

Skall plocka upp saker idag. Sortera tvätt, försöka få min lägenhet att se lite roligare ut. Det är alldeles för stökigt för att det skall vara skoj, och så behöver jag som sagt var hitta min legitimation.

Provade korsetten och bh:n tillsammans ingår efter att jag fått bh:n halvklar, och egads! Snyyyyyggt! Nöjd! ^_^

De senaste dagarna har jag varit väldigt mycket på humör för Depeche Mode. Don't ask my why, men deras musik är så perfekt för mig just nu.

Så.. Klä på sig, plocka upp saker, kanske hitta passet.

I wanna live a life of danger

Jag har lyckats sy fast alla paljetter på ena kupan. Det tog mig sex timmar. Oh, vad jag verkligen ser fram emot att få försöka återskapa samma mönster på den andra kupan... Inte. Fast lite, för det är ändå kul att få skapa lite för en gångs skull :)

Dags för mig att sova. Jag stavar bara fel, då är jag för trött.

Godnatt!

Pain, schmerz, angst!

Mest omotiverade blåmärke: På magen, vid midjan, på vänster sida. Det är litet, blekt och gör ONT SOM FAN. Har ingen aning om hur det har uppstått :S

Full of pleasures

Jag har fått en allergiattack och jag vet inte varför. Jag nyser, snorar, halsen kittlar och jag nyser mer. Huvudet är lite dimmigt också. Har varit så sedan jag gick hemifrån i förmiddags, men jag tror ändå inte att det beror på pollen.

Jag har köpt saker! Massor av roliga saker! Får pyssla hela veckan, haha. Jag har köpt en halterneck-bh, 300 paljetter i rött och svart och små knallröda pärlor att fästa dem med. Jag har köpt nio meter sidensnörning till korsetten och skall nog köpa röda fransar att sätta på bh:n på onsdag. Ohyes! Detta blir kul ^_^ Jag har även köpt världshistoriens coolaste lösögonfransar, men jag är inte helt hundra på hur man faktiskt sätter fast dem. Har bara lyckats med det en gång, och då hade jag Nadine som guide igenom hela processen. Det var ett år sedan :P

Nu skall jag pilla lite och ha mig. Jag är road! :)
Ikväll kanske jag ser på Tank Girl. Det är typ världshistoriens bästa film, med världshistoriens sämsta översättning:
"...fuck ...me!" = "Knulla utav bara helvete!"
Kek. Losers.

The first kiss cuts deeper than the rest

När jag var liten och hade tråkigt på lektionerna målade jag turtlar. Och Krang!
Jag var väldigt bra på att rita onda hjärnor efter ett tag. Kunde man kanske redan då ana min storslagna framtid som Zombie? o_O
Det kan vi fundera på ett tag.

Mitt tåg går om tjugo minuter, så jag får ta och bege mig nu.

I'm not your little girl

Dagens outfit:
Pepitarutig skjortklänning
Röd midjekort kofta med trekvartsärmar
Röda ballerinaskor med vita prickar
Röda läppar

Jag ser lite darling ut. Det var planen, i alla fall, jag ser nog bara trött och bakis ut :D
Vi får se.

Trevligast just nu: Hellacopters - High Visibility. År sedan sist <3

Like dying of hunger, like dying in painMin kropp är inte det minsta samarbetsvillig idag. Kläder sitter inte som jag vill, och jag hittar inte ens alla plagg jag är sugen på. MUPP MUPP MUPP. Mitt tåg går om femtio minuter, så jag får se till att börja hitta saker nu.
När jag kommer hem behöver jag börja städa lite, jag MÅSTE hitta mitt pass innan helgen annars finns ju en stor risk att jag inte kommer in på Vogon :(((
För övrigt: Om mitt pass inte finns här hemma, går det att ringa någonstans och säga åt dem att makulera det eller något? Jag vill ju inte alls att någon skall gå runt och fejka att de är mig! Eek! Panik! :(

Missnöjsamt så det förslår.
Nu skall jag i alla fall byta kläder.

Zombie chirps like a bird

Underbara supersöta människorna på Shock hade trosorna i lager och skickar dem till mig redan idag, så dyker de upp senast på onsdag! *dansar* (De fanns alltså inte i Malmö, så jag har beställt dem från deras hemsida) Ibland fungerar det verkligen att ringa och vara trevlig ^_^

Idag skall jag försöka hinna komma ihåg att jag skall gå förbi tygaffären och handarbetsaffären här i Kävlinge, och se ifall de har något jag kan bygga om en bh av, samt ifall de har något som är starkt nog att duga som korsettsnörning. Och sedan kan jag ju börja förbereda mig för en kväll av PAIN. Får ta med något av mina söta små nattlinne och ha på mig när jag tröttnat på att ha dödsont i revbenen samt ingen luft... OB i all ära, men OMG vad jag kommer att sakna mina UB på lördag... Håhå jaja, it costs to be on top! :P

Veckans färsking: Ted Gärdestad. Ny i musiksamlingen. Fyra låtar, underbart. Somrigt och vackert, och herregud vilken röst den mannen hade! Lyssna bara på "Eiffeltornet", sjukt rart.

A dark angel leads me to evil far beyond the grave

Dagens tidiga typo: Vintern - vinternet. Det var lite gulligt.

Drömde att jag pluggade med Amanda/Lotta/någon i Japan, vi var i en affär och skulle kolla runt lite och jag hittade en perfekt BH till nästa Vogon. Den var svart och glittrig och full av dun! Innan dess hade vi först råkat frigöra en asläskig mecha-demon-staty-gud i en grotta, men efter att ha försökt döda oss ett par gånger visade det sig plötsligt att han var snäll, och så gick vi på cheerleader-tävling i matsalen istället. Där var Annika Marklund med, och när hon körde sitt balettinsipirerade solonummer satt det några jättetaskiga amerikanska bimbos i publiken och skrattade åt henne, så jag gick och skällde ut dem efter noter för jag blev så sur. Sedan var jag så försenad till lektionen att jag gick hem till pappa och Fredrik och vår lekstuga där jag bodde, och då var Eric där! Han hade tyckt att jag verkat så deppig, så han hade bestämt sig för att komma på besök. Jag blev jätteglad och bäddade åt honom på en madrass på golvet. Sedan vaknade jag.

Och här är jag nu! Naken, nyvaken och alldeles lagom ocharmig. Skall rota fram lite kläder (jag funderar på klänning) och sedan dra mig in mot Lund för ett trevligt lunchmöte med Lotta! Thailändsk mat ftw!

Sjunde maj är MIN dag!

Namnsdag! Säg grattis!!

Zombie recenserar TMNT

Zombie ser på TMNT, chattar med Ville:

C: höhö, fem minuter sedda, jag är redan road :D
C: omg master splinter :D
C: höhöhöh
C: jag måste plocka fram mina actionfigurer :D
C: jag har michelangelo och rafael
C: ooooooooooooooh shredder!!
C: höhöh, japanskbrytande ninjas :D
C: "we have message fol you"
C: det här måste vara bästa filmen NÅGONSIN
C: mutagen <3
C: "and then, one of them spoke... 'pizza, pizza!'"
C: vilken djävla värdelös film :D
C: hon som spelar april o'neill är dock assöt :D
C. vad är det för chick?
V: Judith Hoag
C: är det i första filmen vanilla ice är med? :D :D:D
C: go ninja go ninja GO!
C: hahahaha, ligisterna röker och dricker PEPSI, vilka ondingar :D
C: SHREDDER ÄR JU DARTH VADER!
C: "this is your family... I AM YOUR FATHER!"
C: och outfiten och rösten och OMG :D
C: alltså, turtles är typ femton år gamla och stenkåta på en tjugofemåring? :D
C: han är den japanska versionen av darth vader
C: NINJA VANISH!
C: vad fan, borde inte bebop och rocksteady och krang vara med?
C: kommer de inte med förrän i nästa? :S
C: jag vill ju se vårtsvinet och noshörningen :D
C: och hjärnan :D
C: hahaha, broadzilla .D
C: jag älskar den här filmen ^^

Sjukt bra ^_^
Filmen får FYRA pizzaslices av FEM.

The illness of the clowns

Simon kommer hem! På fredag skall jag krama honom sönder och samman. Mycket bra!
Jag ville bara säga det. Jag är glad ^_^

Jag såg TMNT förut, får se ifall jag kan kåpypäjsta min chatt angående det hela här senare ^_^ Trött och har grymt ont i nacken >_<

Monster a-go go

Jag ser som sagt var bara dryg och full ut. Jag hade inte ens rört alkoholflaskorna när jag tog de här bilderna, jag är så nykter man kan vara!


Satan har skänkt oss övermänskligt gliiiid

Hemma igen sedan en timme. Redigerar lite bilder från igår så att jag kan visa er hur snygg jag var (var planen!) men bilderna ser inte alls ut som jag gjorde. Jag ser ut som en mupp på alla :P
Skall strax lägga upp några ändå, i brist på annat att göra idag. Jag är bakfull och dryg, och funderar på om jag skall kubba till macken och köpa chips och cola och sedan bädda ner mig och se på random film.

Imorgon har jag lunchmöte med Lotta Valvet. Vi skall diskutera vad vi skall säga när vi under fem minuter skall presentera vad vi skall skriva uppsats om på onsdag. Urgh. Misstänker att det blir mest skitsnack och loligheter snarare än skolarbete gjort. Det brukar bli så med oss ;)

Kommande helg skall jag på födelsedagskalas på fredag och på Vogon på lördagen. Jag ser INTE fram emot söndagen. :(
Skall ha folk boende här också, så jag behöver se till att städa lite nu i veckan. Mrrr.

Anyhooooo. Huvudvärk och illamående, oh lucky day.

The fright!

Jag har ett tåg att hinna med snart, så jag får lägga upp bilder på petit zombie imorgon någongång. Nu skall jag snart dricka alkhol och bli dryg. Drygare. Ohwell.

Puss och snusk!

:*

Personal message

Johan!
Musiken är underbar, du är dagens goding ^_^
Wheee!

You don't have claws at all!Plan: Fixa snörning till denna igen. Den röda provisoriska jag satt i har gått itu, gny gny. Så jag får knalla in på random tygbutik och se ifall jag kan hitta sju meter av något stadigt material som inte alls går itu när jag vill se smal ut!

Also: Fixa linne eller rolig bh att ha under. Jag har en bikinitopp med ett körsbär på, undrar om det ser klokt ut... Urgh, varför måste de ha tema?! Det är ju inte tematvång, men det är ju jättenoobish att gå dit och INTE ha klätt sig efter tema nu när de HAR det. Så det så. Jag har ett rykte att upprätthålla ;)

The night cuts through her skin

Om inte Shock har de här hemma blir jag ledsen i ögat:


Jag skulle kunna ha dem, min svarta overbustkorsett och en ombyggd bh, så har jag en outfit till nästa Vogon. Skofronten blir det värre på; jag har dödsdålig balans när jag är onykter och vetefan om jag vågar hiheels då, men å andra sidan kräver ju outfiten sina heels... Fast jag kan ha de rödsvarta. De är typ mina högsta men ändå har jag inga problem att gå i dem. Så det kan gå :o

Har inte ens börjat leta efter passet. Jag har ju vodka hemma så det är ju ingen panik, men ändå...
Får gå till tygaffären på måndag och se om de har frills och shiny things och rosetter och glittrande saker och så vidare. För enkelhetens skull får allt gå i rött och svart, då behöver jag inte felmatcha. Rött och svart är ändå snygga färger, så.

För övrigt säljer Shock jättesöta bikinis såg jag på deras hemsida, men ...eh... samma storlek uppe och nere? Skulle inte tro det, puckon. Jag kan bara köpa när man får köpa delarna för sig. Jag har typ 36 nertill och typ åtminstone 38 upptill; en trettiosexa blir för LITEN upptill och en trettioåtta blir alldeles för STOR nedtill. Tack du.

In the shadow of the Valley of Death

Nyvaken. Förvirrad... När jag höll på att somna igår så vaknade jag till av förtvivlade skrik. En flicka, kanske två. Någon skrek som att de flydde för sitt liv. Blev livrädd, gömde mig under täcket och försökte komma på vad jag skulle göra. Kom aldrig på något, vet inte om skriken var inbillade, fortsatte höra dem en lång stund efter men de sista gångerna VAR det inbillning. Måste kolla tidningarna idag, se om något har hänt här under natten.

Det är tema på nästa Vogon. Får se vad jag hittar på att ha på mig då. Jag vill inte ha min uniform, eftersom den är varm som fan, men man kunde vara burlesk och allt sådant också och det är enklare att tillfredsställa ett sådant förslag än något som innebär att jag svassar runt i världshistoriens varmaste uniform.
Och varför i hela fridens namn kläcker de ur sig temat en vecka i förväg?! Man måste väl få lite tid på sig att fixa sin outfit också? Murgh.

Kanske kan pussla ihop något med korsett och strumpebandshållare och whatnot. Ta en ny tur till Shock i veckan, kanske.

I alla fall!
Idag skall jag göra ett nytt försök att hitta mitt leg, och om det återuppstår på något bra ställe skall jag gå till Systembolaget innan de stänger. Jag skall även färga håret samt ...uh... well, inget mer akut, faktiskt. Slappa! Så, just nu: På med kläder, börja leta.

Skräm bort mina monster!

Jag har sett på House on the Haunted Hill. Egads, vilken hunk han var, Vincent Price! Mycket mjauvänlig röst också.
Nu är jag trött och har lite huvudvärk, så nu skall jag ta min bok och krypa ner i sängen och se om jag kan få sova utan mardrömmar en natt. Jag måste helt klart sluta ligga på mage när jag ser på film, min kropp tycker inte alls om det.

Fruktansvärt sugen på vatten. Och på lakrits. Jag måste fan köpa lakrits imorgon, det är evigheter sedan sist. Måste hitta mitt leg också! Jag undrar var i hela fridens namn jag har gömt det. Skall kolla i min ryggsäck, annars har jag noll och ingen koll på var hän jag petat det nu. Jag är väldigt bra på att tappa bort saker, tyvärr. Det har jag alltid varit. Alltid bra att kunna bevisa att jag är jag, även fast jag inte alls ser ut som på mitt passfoto. Hoho.

Ohwell. Utgång imorgonkväll, så jag lägger nog upp en bild på mig själv här innan jag går hemifrån, liksom förra helgen, så får ni se hur snygg jag kan vara när jag orkar bry mig ;)
Lyckades hitta på en söt frisyr, men får se ifall jag orkar och kan återskapa den imorgon. Mitt hår är inte så artigt som det skulle kunna vara, tyvärr.

Tröttis. Godnatt.

I'm gonna wear your intestines for garters!

Mrrr, jag har ätit fläskfilé med pommes frites och bearnaisesås och nu är jag nog mitt vanliga chubbylicious jag igen! Sweet. Nu skall jag duscha, och sedan skall jag spela lite WoW tror jag.

Jag ÄLSKAR min säng. Den är bäst i världen och den är alltid lika bekväm att ligga i. Oavsett när på dagen så kan man krypa ihop i huvudänden bland alla kuddar och stormtrivas och lyssna på musik och sova lite eller se på film. Det är det enda jag behöver här i världen: Min säng och min dator. Uh, i grova tag, alltså, man behöver ju en del andra saker också. Böcker är ju trevligt, till exempel.

Jag har kommit på varför komplimanger gör mig sur och obevkäm med folk! Satt och chattade med Greg tidigare, varpå jag så vackert kläckte att jag stör mig på folk som bara vill ha mig för mitt yttre och inte mitt inre. (det är inte ens ett särskilt åtråvärt yttre, dumskallar) Så, när de komplimenterar mitt utseende är det uppenbarligen DET som tilltalar dem, och inte min trevliga personlighet.
Det finns dock undantag! Fast typ alla undantag är vänner och bekanta som faktiskt verkar uppskatta mig som person också, de får lov att säga att de tycker att jag är söt eller whatnot.
Så ligger det till.

Nu skall jag klä av mig och ställa mig i duschen och smälta bort ett tag. Funderar på att kanske se på lite film istället för att spela ikväll, men jag måste i vilket fall som helst ändå in en snabbis och fixa lite på AH. Jag har ju som sagt var hundra filmer jag har köpt, kunde vara bra att börja se dem snart...

Skall även filosofera över om jag kan göra om min shapehuggerdress på något sätt, så att den sitter mer som jag vill. Typ sätta bredare axelband på den, kanske skulle fungera. Jag får fundera och sedan hitta någon som kan låna mig sin symaskin i några minuter så kan jag fixa. Jag har ju mängder av lack i källaren :) (which reminds me: sy klart den röda lackpennkjolen också!)

Fluffy fluffy bun-buns!

Är du den ängel jag kan lita på, eller är du bara någon som jag drömde om?
Jag hoppas ändå på ett vackert slut.

Broken dreams, broken hearts

I mitt kylskåp har jag fläskfilé som vill att jag äter den. Det vill jag också, men då måste jag diska och det orkar jag inte. Mina storslagna planer på att städa idag gick lite om intet, men jag fick i alla fall böckerna på plats. Framsteg!

Gick till affären förut och kände mig jättehiphoppig i pösiga linnebyxor, vit tröja med döskallar knuten under bysten och döskalleduk på huvudet. Pirates aight!? Eller uh. Jaja. Folk glodde på min nakna mage, jag blängde tillbaka. Ibland vill man faktiskt få lufta sig, utan att det därmed är okej för kreti och pleti att stirra på ens hud. Jag stirrar ju inte på ER hud, gawddammit!

Har lagat en kjol samt sytt om en tröja lite. Tänkte bygga saker av leksaker och hårspännen, men de hade inga monster/skalbaggar i affären så jag fick klara mig utan. Får se ifall jag improviserar ihop något, eller hur jag gör.

Dagens nyhet: Jag har blivit smalare. Alltså, på riktigt. Mina kläder sitter faktiskt lite lösare, vilket inte är så snyggt som det skulle kunna vara. Däremot ser jag numera ganska bra ut i min shapehugger-klänning, så kan jag bara komma över att dekolletaget inte riktigt ser ut som jag skulle vilja (fast kanske som andra skulle vilja?) samt försöka fixa att den är för stor över rumpan så skulle jag kunna ha den på Vogon faktiskt. Jag börjar fullständigt ge upp hoppet att lyckas få hit min nurseklänning i tid, nämligen, så jag börjar aktivt söka alternativa outfits. Jahopp.

Jag är lite sömnig och lite hungrig, men så länge jag är trött kommer jag att ha svårt att motivera mig själv att diska. Så illa är det, peeps.

Zombie efterlyser:

EFTERLYSNING: Någon med djävligt läskig telefonröst.
Gärna en man! Kontakta mig via kommentarerna för information om vad det går ut på. Tack!'

Okej, nevermind. Jag har koll på vad som händer nu, och jag har lovat Leo att jag skall slå honom djävligt hårt på ett elakt sätt. Amandaaaaa, säg till din pojkvääään! *gnäller* Och slå honom från mig :(

Efter tre porr-sms kom en film med Leo i. DÅ FÖLL POLETTEN NER. Leo skall dö! Eller i alla fall få blåmärken, WTF!

Jag behöver nya kompisar :D

Satanisk Pajbakare 1 och 2

Jag gav upp städandet ett tag och läste ut min bok istället. Och fick massa sms av Stefan, som tyckte att jag är dum för att jag sade att han inte ville veta av mig :D Det var en kul sms-konversation som slutade med att vi bestämde att han hör av sig när han har tid.

Sedan fick jag ett sms till. Minns ni porr-sms:et jag skrev att jag fått? Jag fick ett exakt likadant igen, av samma gubbe. Får se ifall jag orkar göra något åt det. Dumma gubbar som skickar äckliga sms.

Jag behöver gå till affären och köpa lite bröd eller något annat att äta. Sedan skall jag nog diska. Diskar jag kommer jag att kunna koppla av sedan, för det stör mig enormt att mitt kök ser ut som det gör och jag blir bara sur och stressad av det. Jag är mästare på att skjuta upp saker till sista sekunden (uppsats skriven igår, bevis nog) (jag är ju lajvare gawddammit!)

Jag vill städa min garderob också... Jag är på humör att GÖRA SAKER. Kanske baka. Oooh. Ja... Fast frågan är bara vad...

This is delicious cake, you must eat it!

Nu har jag snart sorterat färdigt bokhyllorna (det låg böcker överallt, nu står de på sina platser!) och jag har börjat få upp alla skor från golvet. Jag har en massa Vogonoutfits som inte borde ligga på golvet som jag strax skall ta itu med, och sedan skall jag börja sortera lite tvätt. Känner mig duktig! Okej, jag glider förbi datorn hela tiden och pratar med Viktor på helgon, men ändå. Jag gör ju annat OCKSÅ.

Har balkongdörren lite öppen. Jag såg inga gubbar utanför fönstret så de kanske är lediga eller på rast. Det märker vi om de plötsligt börjar borra och banka och ha sig.

Vykort från mommo. Hon är sötast i världen. Jag ville bara säga det.

You awful me

Idag skall jag städa! Det ni! Skall bara hitta lite kläder samt sätta upp håret så att jag slipper ha det hängande i ansiktet så skall jag sätta igång. Jag önskar att jag kunde öppna balkongdörren, men det står en massa jobbargubbar där utanför och jag har ingen lust att svassa runt här inne med dem blängandes utanför. Jag får vädra senare, när de slutat jobba, helt enkelt.

NÅGOT gör mig stressad, försöker komma på vad. Dels är jag nog lite stressad över tentaresultatet, och dels över att det är så stökigt här, men inget av det borde ju locka fram så vreda drömmar? Får fortsätta fundera vad det är som gör mig så uppriven att jag vid tre sovtillfällen i rad drömt maror.

Om jag orkar städa klart skall jag ta lite bilder på min supersnygga lägenhet så får ni se om ni vill! Finns säkert någon av er därute som är nyfiken på hur en småstadszombie bor. I will please you genom att publicera väldstädade pixxors här sedan då. Ja, såvida jag blir klar alltså, min röra får ni klara er utan att se :P

Dags att hitta kläder och get going.
(Grendel spelar i mina högtalare, men även i Kalmar på lördag. VILL SE! :()

The Nightmare rides on

I min dröm låg min lägenhet i Undercity (Universitetsbiblioteket, alltså) och jag hade skaffat en söt liten hundvalp som jag ville kalla Ariel eftersom Roz i Frasier hade döpt sin hund till det. Jag sprang runt i min sailoroutfit och med en ny hätta till, som jag hade nålat fast på huvudet. (den var fruktansvärt söt, vill ha en sådan igen) och jag gick ner på gården där det låg en stor marknad som var Visby Innerstad. Där fick jag på något sätt beskedet att bara för att Skinhead Barbiedoll hade varit och rotat runt i mitt källarförråd och gjort konstiga saker där nere så var jag numera vräkt. Så jag fick panik. Jag ringde hem till mamma och pappa och grät, och de sade bara att jag fick skylla mig själv. Jag hade typ tre dagar på mig att plocka ihop alla mina saker och jag fick mer och mer ångest.

Jag var övertygad om att jag grät när jag vaknade till, men det gjorde jag inte. Drömmen låter kanske fånig, men det var helt klart en mardröm om än en som är enklare att handskas med än den igår.
Så länge jag inte gråter på riktigt av mina mardrömmar så. Det har jag bara gjort en enda gång hittills.

Marielle, du får aldrig göra dumma saker i mitt källarförråd om du någonsin kommer hit, okej? ;)

Do kiss and tell, honey

Blogg.se är ett kukprogram som gör mig ytterst irriterad eftersom det bara bråkar med mig HELA TIDEN.  Dö!

Dags att sova. Håll tummarna att jag inte drömmer mer mardrömmar, då blir jag bara förtvivlad och ledsen. Först skall jag dock maila in min vedervärdiga uppsats, yay.

Jag screenshotade och stal på helgon:Zombiepussar är uppenbarligen värda att lägga upp bildbevis på i galleriet ^_^ Det ni!

Godnatt, små och stora.

Levande begravd

Recept för hur man får en glad Zombie:
 • Skriv klart hennes uppsats.
 • Låt henne ta en promenad i solskenet.
 • Ge henne mat.
 • Låt henne duscha.
 • Låt henne spela lite WoW.
 • Hitta hennes fjärrkontroll så att hon kan se på film.
 • Se på film och ät chips.

Jo, nu är jag inte grinig längre. Min mage gnäller förvisso fortfarande lite och vill ha mer mat, men jag skall proppa den full med chips så kanske jag till och med går upp ett kilo igen! Jag har fortfarande inte kommit fram till om jag tycker att det är bra eller dåligt att jag har gått ner fem kilo på en månad... Jag vill skaffa en våg att ha här hemma så att jag kan kolla själv hur mycket jag pendlar. Att passa på att väga sig när man är på besök hos folk glöms ändå bara bort.

Frågan är vad för film jag skall se på. Kanske någon av mina hundra b-filmer? Eller så ser jag något som jag VET är bra. Typ Zoolander ;) Eller ...så är det dags... för Phantom of the Opera igen. Det är ett tag sedan sist och jag skulle faktiskt behöva en dos av hunkighet så att jag kanske slipper mardrömmar ikväll igen. (varför drömmer jag mardrömmar med tunga sexuella undertoner? vad betyder det? någon som är bra på drömtydning?)

Duscha gör mig till en gud. Inget är bättre för dåligt humör, INGET I say. Kramar är sjukt bra, men helst när jag är nyduschad och känner mig levande. Tro mig, det bästa man kan göra när jag är på dåligt humör är att övertala mig att duscha, sedan är jag mycket lättare att ha att göra med. Alternativ två är att låta mig gnälla lite, och sedan smidigt byta ämne. Jag är djävligt enkel att få att byta spår, och att föra konversationen åt ett håll som gör mig glad är bara bra shit!

Inte säkert att Lotta skall gå på Vogon nästa helg. Får se vad det innebär för min del. Jag vill gå i vilket fall, men jag tänker lite på boende och så... Dang att inte Simon skall gå! Taxi hem till mig efter Vogon hade varit guld värt. This will need some thinking of.

(och fatta att jag är KLAR MED UPPSATSEN. på en dag. på typ fyra timmar.)
(egads vad jag är nyfiken på vad jag får för betyg på den ;))

Every Halloween you wanna be me

Sov middag i trekvart. Drömde mardrömmar igen, och gav upp att försöka sova. Oroar mig inför kvällen, har ingen lust att vakna i förskräckelse imorgon igen.

MIN UPPSATS ÄR KLAR. Jag skrev om särskrivning som sista ämne. Skit samma, jag orkar inte tänka idag. Jag skall strax gå till affären och köpa pastaingredienser, sedan skall jag äta och dö. Eller spela lite WoW.
Jag skulle gärna vilja ha tag på någon frivillig som kan korrekturläsa min uppsats! Den är fem sidor lång och skittråkig, men jag vill mest bara ha en utomståendes synpunkt på saker jag själv inte ser. Känner någon sig manad blir jag väldigt glad!

Skall sminka mig. Ta på mig kläder. Köpa mat. Mrrgh. Min mage är så besviken på mig att det är rent skrämmande...

Tråkblogg. Jag förstår inte att ni orkar läsa :( Jag gnäller ändå bara. Gnällzombie.

The corpses are all hanging from the ceiling

Hm, intressant. Min hjärna slutade just att fungera.
Jag behöver skriva mellan en och en halv sida till, inte alls mycket alltså, men jag kan för mitt liv inte komma på ett sista fenomen. Det står still. Jag har skrivit om allt jag kunde komma på, nu är jag död och jag vill sova och jag vill inte alls skriva klart. Jag kan ta paus om jag vill, uppsatsen behövs inte mailas in förrän typ tio imorgon förmiddag, men jag vill så gärna ha den bakom mig så att jag kan slappna av.

Åt lite macka. Jag är så matt, jag orkar inte gå och köpa mat. Just nu behöver jag bli ompysslad. Vyssjad till och med, få sova lite. Och så äta lite. Jag orkar inte fixa något att äta. Finns inget hemma. Inget som går att äta, i alla fall. Min ost har möglat. Mögel är inte så gott, och inte så nyttigt. Luden mat är läskig mat.

Mina armar är ganska sega. Jag vet inte vad jag skall skriva om, det står still. Något litet rart ämne jag kan attackera med mina två resterande hjärnceller. Vad som helst! Jag har skrivit om smileys, om infinitivmärket och om de/dem/dom. Vad mer? Funderar på särskrivningar, men någon hade hållit föredrag om det och jag vet inte om jag får lov att skriva om det då.

Jag mår illa.

Arbeit macht Frei

Förtvivlan börjar ebba bort. Hungerkänslorna också. Allt löser sig bara man är tålmodig.
Jag har skrivit halva uppsatsen. 2,5 sidor kvar, sedan kan jag göra annat. Spela WoW, diska, köpa mat, städa... Jag måste komma på ett eller två ämnen till så går det snabbt. (nu skriker magen igen, döda henne)

Inget tentaresultat än. Det är bara jag och Lotta som gjorde omtentan, varför tar det två veckor att rätta två uppsatser? I så fall borde resultatet dyka upp imorgon, enligt standard. Jag vill ju veta! Jag misstänker ju storligen ett UK, men jag vill ändå se det svart på vitt så att jag slipper hoppas. Jag är bäst i världen på att hoppas, tro mig. Jag lurar mig själv hela tiden, lägger ut små hemliga snaror och gräver fallgropar och bakar små muffins med gift i, och sedan blir jag lika förtvivlad varje gång det går åt skogen. Att jag aldrig lär mig! Jag är Sveriges naivaste zombie, tro mig.
Ibland gör det mig ju ändå glad. Ibland är det fint att gå runt och tro att man kan något och att folk är bättre än de är och att allt är perfekt. Det är dock inte alls lika fint när man gång efter annan får skrivet sig på näsan att man hade FEL FEL FEL.

Ohwell.

Jag undrar om jag har bröd hemma?

Doch, was soll der Teufel im Paradies?

Jag blir helt gråtfärdig av allt det här.
Jag har ju fått låna ett nytt tangentbord men det andra aktiverar sig själv hela tiden och vill skriva egna ord. Så hälften av tiden går åt till att redigera och ta bort alla skumma tecken min laptop klämmer in i vad jag skriver.

Jag är hungrig och ser helt spöke ut. Jag behöver äta något, jag orkar knappt gå i trappor. Jag tynar bort och krymper. Men äta motiverar mig inte, jag har inte alls lust att försöka tillaga något alls. Jag vill bara sova. Sova eller spela datorspel eller vad som helst.

Jag är ingen rolig Zombie idag, jag är alldeles för mycket zombie. Världen slukar mig levande och jag orkar inte ens försöka streta emot.
Har i alla fall fått lite över en sida skriven på min uppsats nu. One down, four to go. Fortsätter jag få ut en sida i timmen är jag lugnt klar innan kvällen, även vad gäller redigerandet och sådant. Funderar på att maila in den redan ikväll då, och skita i att gå på lektionen imorgon. Jag behöver få sova ut och känna mig pigg och trevlig när jag vaknar, istället för att vakna skakande och i förskräckelse.

Min nacke värker fortfarande. Gnällig idag, jag? Du inbillar dig.

Oh yeah, that's what I am - I am a dedicated horrormovie fan

Min omvärld älskar mig verkligen. Natten är fylld av ångestdrömmar, dagen är fylld av män som borrar i  väggen utanför min lägenhet. Ja, och så kan jag inte dra upp persiennerna eftersom det står en BYGGSTÄLLNING där. Öppna balkongdörren? Knappast.

Jag behöver fly. Gömma mig någonstans där jag i tystnad kan skriva min satans uppsats och slippa bry mig mer. Måste ha tag i något att äta också... Får se om det går att snickra ihop något av vad jag har i kylskåpet.

Djävla dumheter.

Because I'm evil

Att göra idag:
 • Flytta min tvättid. Jag har inget bättre för mig i helgen, kan tvätta då. Jag behöver all tid till att skriva min uppsats idag.
 • SKRIVA EN FEM SIDOR LÅNG UPPSATS.

Better get started.

Body stiff and cold

Mitt täcke har nog legat illa under natten. Jag är stel, öm och frusen, och i behov av värme.
Vaknade strax efter klockan sju, i ren panik och med en hemsk mara efter mig. Lyckades jaga undan henne, somnade om och drömde illa men inte lika illa.
Jag skall skriva ner vad jag minns av maran, men jag kommer att låta bli att skriva ut vilka de andra personera (utöver mig, alltså) är, eftersom jag inte tycker att det känns helt vackert att låta folk veta vad jag drömmer om dem i sådana här fall. (jag har däremot upplevt att folk blir sådär nyfikna och mysglada om man berättar att man drömt att man har haft sex med dem)

Jag bodde på ett studenthem av något slag, där jag hade en labyrintisk källargång nere vid förrådet. Jag hade varit därnere tidigare, och nu var det fest och jag gick ner igen. Orkade inte tända lampan i taket, utan gick sömngångargång med armarna utsträckta framför mig fram till mitt förråd varpå jag sprang in Bob*. Han hade på sig en kåpa av något slag, och var ytterst berusad. Jag insåg att han hade stått här nere i mörkret, i ensamhet, i flera timmar. Han blev närgången och försökte kela och allt möjligt, och jag slog honom ifrån mig flera gånger och försökte tända i taket eftersom jag trodde att det skulle hjälpa. Så kom jag ut i trapphuset igen, där jag insåg att jag var fast eftersom Bobs vän Mike* hade kommit dit. Det fanns två personer till där, en bekant, John*, och hans flickvän, Marie*. Jag satte mig ner och skakade av oro på ett trappsteg, för vi insåg att det här var Bobs hämnd. Han var fly förbannad för något han ansåg att vi hade utsatt honom för, någon form av mobbing och utfrysning. Jag var först ut. De släpade in oss i något rum som var inomhus och utomhus och ingethus på en gång, där jag blev brutalt våldtagen och mitt hår sönderskuret med saxar och knivar. Jag hade långa, vackra gyllene lockar, och jag fick som drömmare stå bredvid och se på och genom min närvaro försöka trösta mig själv. När det äntligen var över (det tog ett tag :() så var det de andras tur att utsättas för sina hämnder, men jag vet inte om jag glömt vad som hände dem eller om jag helt enkelt inte var medveten om det. Mitt hår blev i alla fall väldigt kort, fult, stickigt och brunt, och jag avskydde mitt utseende. Det var hämnden för att jag hade avvisat Bob när han ville ha mig.
Sedan gick vi upp ur källardelen och hamnade utomhus, vid en stor tågvagn av glas som gick på bredden på spåret istället för på längden. Min vän Lisa* fanns där ute, och blev indragen av Bob och Mike att följa med oss. Hon betraktade oss fallna nyfiket, och sedan kom vi till hennes hämndplats. Det hade gått rykten om att hon var lesbisk kom det fram, så hon blev indragen på en lesbisk bordell som var dekorerad med massor av läderharnesk med långa spikar och liknande. Jag gissar att hennes straff blev något liknande mitt. Sedan var vi tillbaka i glasvagnen alla, och kom till en tv-show. För ett ögonblick trodde jag nu att det här var en ny dröm, för det var partystämning och folk var glada och de gjorde reklam för kommande avsnitt av sin talkshow, och samtidigt fick man se män som täckte för stora fyrkantiga öppningar med vad som såg ut som grammofonskivor. När de satte dit den sista skivan fick man se att vi låg i varsin låda nedanför. Jag i den översta, sedan John, Marie och Lisa under mig. (alla fyra lådor stod på varandra) Allra nederst satt Bob, för när vi andra dött skulle något aktiveras som skulle få honom att dö.
Grammofonskivan aktiverade något som fick min lilla låda att börja fyllas med vatten, jag skulle få drunkna. När min låda var fylld skulle Johns låda fyllas med knivar, och sedan skulle det fortsätta så. Jag fick panik men försökte hålla mig lugn, och ville be Lisa om ursäkt eftersom jag uppfattade det som mitt fel att hon blivit indragen i detta - i synnerhet eftersom hon skulle vara tvungen att höra oss andra dö våra plågsamma dödar innan det var hennes tur. Hon i sin tur försökte trösta mig och få mig att tänka på annat än att jag skulle till att drunkna, och sedan lyckades jag ta mig ur drömmen.

Allt var så mörkt, så fruktansvärt, så elakt.
Jag tycker synd om Bob, som kände sig så förtvivlat utstött att han inte såg någon annan utväg än detta. Det var synd om alla de inblandade. Det var ingen vacker dröm, alls. Det var för mycket hat, för mycket avsky, och när jag vaknade var jag rädd och kände mig jagad och otrygg.
Varför minns jag alltid mina mardrömmar skarpare än jag minns mina vanliga drömmar? Varför är mina mardrömmar alltid mer logiska och mer sammanhängande än mina vanliga drömmar?

Drömmar som dessa gör mig orolig och dålig till mods hela dagen.


*fingerade namn. De har inte det minsta med personernas riktiga namn att göra.

There's 52 ways to murder anyone

Mörgh. Trött, skall sova. Imorgon skall jag skriva en uppsats på fem sidor. Gå upp typ ...nio. Urgh. Orka...
Har fått låna tangentbord till Lilla Gumman, samt fått skrivprogram till Stora Tösen, så på något sätt skall det gå att skriva skiten imorgon. Ytterst omotiverad och det blir skrivet i sista sekund. Mm, jag älskar att göra saker jag kan vara stolt över... >_<

Min nacke är stelare än någonsin. Förhoppningsvis förvärras den inte under natten. Hela högerarmen är slö och dum. Dumma nacke.

Ohwell. Tråkbloggdag imorgon också, för jag MÅSTE skriva en uppsats. Gnyyy, det finns så mycket jag hellre vill göra! :(

Godnatt :*

I have seen the demons face

Wheee ^_^

Två paket på posten idag, dels mina böcker från AdLibris, och så dagens bästa: Ville har skickat mig en Hitlerbok ^_^ <3
"Hitler - Hans folk" av Per Ragnar. Den får hamna i min nationalsocialistiska hylla på en gång :)

Misfits i högtalarna. Idag älskar jag.

A graveyard smash

Mupp mupp mupp. Jag kan för höge farao inte skriva min uppsats i WordPad. Jonas skickar Office till mig, och vill det inte heller fungera får jag låna ett tangentbord till laptopen av Nathaniel, men ÄNDÅ. Jag ville ju bli klar tidigt, hade jag inte varit så djävla klumpig hade jag kunnat skriva det här igår och allt hade varit frid och fröjd och URSCH.
Jag behöver skaffa en sådan där spillsäker mugg med lock och sugrör att ha vid datorn. Alla dessa glas och läskflaskor som står uppallade runt min datorskärm börjar te sig hotfulla, och jag vetefan vad för elektroniska saker det är som blir förstörda nästa gång.

Jag är bäst i världen på att ha sönder elektronik. Jag har haft tre mp3-spelare so far. Jag har haft sex eller sju mobiltelefoner på sex år. Jag har haft ett antal cd-freestyles. En del saker går sönder för att jag tappar dem, andra går sönder för att jag får vatten/läsk på dem, andra för att de självdör i min väna närvaro. Jag är inte byggd för elektronik och skulle vara en väldigt dålig android. Jag skulle förmodligen rosta så fort jag tog mitt första andetag, exakt SÅ charmig är jag i kontakt med elektronik.

Irriterad. Jag vill fortfarande bara sitta på en filt på gräsmattan utanför (det luktar ju blommor, solsken och nyklippt gräs gawddammit!) men istället måste jag bläddra i mina femton böcker för att försöka hitta information om subjektsformer, betydelsen av smileys i internetsammanhang och varför att ibland uttalas [å].

MORR.

All work and no play makes Zombie a dull girl

Egads, min taklampa exploderade just. Med en riktig knall! Mitt hjärta bankar som besatt, jag blev så fruktansvärt chockad. Heh. Nu kommer jag att vara jätterädd för att tända lampan igen. Hrm. Får se ifall jag vågar pilla igång den inatt eller inte...

Nu har jag i alla fall kläder på mig, så nu skall jag komma igång med mitt arbete. Gnurglh, jag har ingen lust, men det MÅSTE göras. Sova hade varit fint.. Det är 26 grader utanför mitt köksfönster, vilket innebär att idag är en PERFEKT dag för att ligga på en gräsmatta med en bra bok i skuggan, men... jag måste få det här gjort. Det skall vara klart om två dagar, och jag har latat mig länge nog nu. Så. Get going.

Får se hur aktivt bloggandet blir idag. Annars får ni roa er med mitt arkiv, om ni så gärna vill läsa mina ord.

Puss puss.

Verwirren, Verdammern, Verführen

Jag drömde att jag hade klarat tentan jag gjorde om häromveckan (tror jag, provresultatet var förvirrande och konstigt upplagt), att Hanna Fridén hade öppnat en klädbutik i Visby Innerstad, dit jag gick med någon som fallit omkull och slagit sig för att tvätta sig i hennes handfat. Det skulle vara Vogon på kvällen, men vi var bara fyra stycken som gick så jag var jättesur. Jag hade stått hela kvällen och provat kläder och så fick jag till slut på mig någon korsett, någon lolitaklänning, ett par randiga strumpor och ett par gulliga skor. Sedan åkte jag tåg som var en buss som var en båt, och där var saker väldigt obehagliga så jag gick hem till en kompis. Tror jag. Det hela var väldigt... förvirrat. Hoppigt.

Så! Idag! Skriva uppsats. Städa av lite, kanske. Min lägenhet är full av kläder som absolut inte ligger där de borde ligga, allså vill jag gärna ha undan dem. Har tvättid imorgon, sedan har jag en lägenhet full av rena kläder. En mindre förbättring, men meningen är ju att kläderna skall ligga snyggt intryckta i sina garderober istället för överallt på golvet. Ohwell.

Få på sig lite kläder, börja bläddra i böcker, försöka skriva något smart. Urgh... Varför känns det som att min hjärna just rymde genom nacken på mig?

Pretend I am yours and fully tamed now

Efter sju timmars meningslöst grindande är jag äntligen lvl 55. Jag vill bli 56, då får jag nya spells; Jag vill bli 57, då får jag nya handskar; Jag vill bli 58, då kan jag sticka till Outlands. Först måste jag dock skriva klart min uppsats...Screeeeenshot!
Vinter ser asdryg ut med sin monokel.

Nu skall jag sussa, för nu är jag Skånes tröttaste Zombie. Och plötsligt var mina tio dagar att skriva uppsats bara ...två. Urgh. Jag skall försöka vara duktig imorgon, då... ;)

I just wanna dance the night away

Man vet att man har ätit alldeles för lite när man går i slow motion till och från affären. Jag har ingen kraft, alls. Gå upp för trapporna var en pärs, nu skulle jag lätt kunna somna på en gång.
Har köpt mackor, och även köttbullar ifall jag orkar laga mat senare ikväll. Så, fylla magen med bröd och hoppas att det piggar upp mig.

Mrrgh.

The bees would swarm around her mouth

Jag inbillar mig att min mage är mindre. Förmodligen är den inte det, men... det är bra. Jag gillar inte min mage, krymper den lite blir jag bara glad.

Min storslagna plan på fläskfilé ikväll får läggas på is. Jag orkar inte laga mat, jag orkar inte bry mig. Skall gå till ICA och köpa bröd, så det får bli macka ikväll. Jag har typ majskolvar i skafferiet också, kan äta dem. Idag är ingen bra matdag. Ingen bra pluggdag heller, för den delen. Nu har jag i alla fall kommit på vad jag kan skriva om... Imorgon skall jag skriva... Urgh.

Kill me now.

Seduced by the sinful treasures

mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp mupp

JAG VILL INTE. JAG VET INTE VAD JAG SKALL SKRIVA OCH JAG MÅR ILLA OCH JAG ÄR HUNGRIG OCH JAG SKITER I DET HÄR.

Kom igeeeeen. Jag vill inte sitta och uggla med tråkig uppsats :(((

It's my headache and I'll cry if I want to

Några smärre nackdelar:
 • Lilla Gumman fungerar fortfarande inte som hon skall, trots timmar av rengöring under gårdagen. Oh darnit. Jag skall ALDRIG MER dricka något i närheten av en dator igen! Nu är planen att köpa en ny knappsats. Hrrrr. Onödiga och dumma utgifter som dyker upp bara sådär.
 • Jag har inte en djävla blekaste vad jag skall skriva om, alltså kommer jag att skriva något flummigt och få UK i den här uppsatsen. Urrrglgh. Zombie vill inte skriva uppsats!
 • Mitt p-piller har gjort mig lite illamående idag också. :(
 • JAG MÅSTE SKRIVA MIN UPPSATS I WORDPAD. Kan lika gärna skriva den i anteckningar, det kommer att se lika illa ut :(((

That's it for now, nu skall jag bläddra runt i typ trehundrafemtiofem skolböcker (eller, uh, femton kanske) och leta efter spännande åsikter jag kan låtsas är mina ;)

Kärringdricke

För övrigt! Min lillebror har gjort en låt! En riktig låt alltså! Så, peta till mig på MSN så skickar jag, jag tycker att den är riktigt bra :D
Den handlar om Thomas Ravelli och päronkonjak. Kom igen, kan det bli bättre?


Jag och Fredrik på personalfest förra sommaren.
(Jag tänkte skriva "Fredrik och jag" först, men då hade det blivit jättehemskt :((()

Så, anyhooo, peta till mig om ni vill ha den! Den är fullt laglig att skicka runt också, eftersom han är upphovsman och äger den själv. Så jag vill sprida den till så många som möjligt :3

What you wanna call me a murderer for? I've never killed anyone!

Min nacke är otroligt stel just nu. Lagom irriterande. En massage hade suttit fint! *hint hint nudge nudge*

Dags att komma igång med uppsatsskrivandet. Jag har kommit på typ två saker jag kan skriva om: Betydelsen av "stans" i ingenstans och någonstans, och gotländska böjningar. Jag vet inte ens om det är något man får skriva om. Men hallå, tre till fem språkliga fenomen?! Vi pratade ju om tungrots-R när vi höll vårt föredrag häromdagen, då måste jag ju få lov att skriva om ett annat dialektalt språkligt fenomen.

Min nacke stör mig, dock! Den är öm och stenhård. Ynk ynk! Och när jag ändå gnäller vill jag be att få påpeka att mitt lillfinger fortfarande är ur spel; det gör ont och det är rött och svullet. Utöver det har jag ett blåmärke på höften som jag inte har en blekaste var det kommer ifrån, samt ett skrubbsår på mitt smalben som uppstod någongång under kvällen på Vogon häromveckan. Jag minns dock ingenting. Wohoo...

Jag vill se på film. Jag skall se ifall jag kan få igång datorn via tv:n idag, det hade varit swell. Då hade jag förvisso inte haft en chans att komma någonvart med uppsatsen, så jag får låta bli det tills vidare... Frrr. Zombie vill inte alls skriva uppsats, Zombie vill äta hjärnor och spela WoW.

Nu skall jag klä på mig. Naken är dåliga kläder.

I love her body, especially the lies

Veckans mest annorlunda plan:
Jag skall slåss med Christoffer. I skoluniform. Med hjälp av kvinnlig list och lolita-charm kommer jag att vinna utan problem. Tro mig. HAN tror dock att han kan vinna, tihi.

Kom igen.

Han kommer att förlora all koncentration.

Jag är adorable i skoluniform.

Dagens kroppsdel:


Dagens kroppsdel är ...MINA VRÅLSNYGGA BEN.
Jag i ett par heels är oemotståndlig benmässigt sett.
Jamen, kom igen, de är ju asheta. Förlåt då :P


RSS 2.0