I want to take you where the sky ends

Jinx har skickat mig min warlocktröja i XL av någon konstig anledning, och jag har stearin på ALLA de kläder jag hade lagt fram tills ikväll eftersom Nath råkade snubbla och välte ett stearinljus över dem. Jääj...

Nu sitter jag alltså här i min tältstora Warlocktröja och känner mig missnöjd. Det  fungerar tydligen att få bort stearinet med ett strykjärn, men oroar mig ändå för bestående skador på kläderna. Fan också. Och tröjan känns inte som att det är någon idé att skicka tillbaka; frakt och tull är för stora för att jag skall orka ta den kostnaden. Varför skulle jag vilja betala MER än 250:- för en teeshirt? Nahajdu, Valdemar.

15% kvar till 78 på Svarthjärta, det tar jag lätt imorgon bitti. Planen är 80 innan söndagen är slut, vi får se hur realistiskt tänkt det är.

Skall på födelsedagsfest imorgon btw, Diddi fyller 19! /cheer /dance

Stay close, my love, stay close

Vi fick våra tröjor från Jinx igår! Eller, egentligen kom de ju i förrgår, men det var igår vi hämtade dem. Skar upp kartongen med en av mina nya,  vassa knivar och passade då även på att skära mig i tummen så att det blödde en del. Hm.
Tröjorna sitter jättebra och var så snygga som jag hoppats, så jag skall försöka inbilla mig att de är värda de pengar vi har lagt på dem ;) Ekonomin är väl aldrig jättebra så ibland kan det ju kännas väldigt omotiverat att lägga ut en massa pengar på något så banalt som tee-shirts. I synnerhet eftersom det jag egentligen behöver är ett par sneakers och jeans ;)

Ute regnar det. Jag gillar inte när vädret pendlar, det gör mig förvirrad när jag klär mig om morgnarna. Jag vill inte klä mig för varmt eftersom jag fick värmeslag två gånger förra veckan, men jag vill heller inte gå runt och frysa. Får se hur jag gör, jag har en liten stund till på mig innan jag måste vara klar att gå hemifrån.

Är väldigt sömnig, men samtidigt vaknade jag en kvart innan klockan ringde och beslutade mig för att gå upp redan då. Varför somna om en kvart när jag vet att jag blir mer zombiefierad av att snooza?

'Pop' goes the weasel

Vi spelade rollspel igår kväll. Det var en sådan där riktigt fin kväll, solen sken och det var varmt men kvavt. Pekade ut för Nath och poängterade att det verkade regna ganska mycket ut över Danmark, och ungefär tre sekunder senare började det regna på oss. Det eskalerade djävligt snabbt och plötsligt öppnade sig himlen över oss. Det var inte så farligt, man torkar ju på nolltid igen. Däremot upptäckte jag när vi kom hem att fönstret till datorrummet blåst upp och att det var regn över hela min sittplats, golvet, min datormus... Det var regn på laptopen också, men den verkar ha klarat sig utan men.
Regnfan.

Mystiskt nog överlevde jag gårdagens spelning och har nu full hälsa igen. Så det kan gå :)
Och till skillnad från förra spelmötet så hade vi nu fler tärningar än vi behövde, vilket var bra. Det är lite lagom jobbigt när alla delar på två tärningar, haha. I synnerhet för mig eftersom den ena är min superbra metalltärning och folk taintar den! :o

Det sår jag fick i handen när jag skruvade ihop våra nya köksmöbler i lördags har inte läkt än, istället har det kommit till det stadium där det kliar så att man blir tokig. Jag funderar på att ta fram skruvmejseln och skruva mig lite grann i handen, men kommer istället att sätta på ett nytt plåster och sedan försöka ignorera kliandet i den mån det går.

Ikväll skall jag simma efter jobbet och sedan skall jag spela lite WoW. Svarthjärta (tidigare känd som Näsblod) är nu level 77, och har tillgång till flying mount. Wohoo! Skall bara få ihop stålar för epic flying också, så att det går liiite snabbare än snigelsnabbt att ta sig över världen ;)

Foxy foxy

Har lite ont om tid att skriva idag, tog lite längre tid än förväntat att duscha och jag är för trött för att hitta på något kul att skriva i vilket fall :P
Blir bättre bloggat imorgon bitti, eller om jag skriver lite när jag kommer hem ikväll.

Det var väldigt kul att ha mamma och Ricard här i alla fall, jag tycker om att få träffa min familj lite :)

Sent om natten eller tidigt om morgonen

Åskväder 2k i nättras. Vaknade till strax efter fyra och tänkte att det måste ha varit ett alldeles extra ljudligt tåg som gått förbi, men när det ett par minuter senare började blixtra och åska mer så var jag helt med på noterna igen. Lyckades somna om trots att jag blev lite piggare av att springa upp för trappan och dra ur sladden till min dator; åskvädret lät väldigt nära och jag ville inte riskera att paja datorn.

Min dröm var lång, invecklad och förvirrande. Flaskor på havets bott, så djupt ner att man inte kunde dyka ner; ringlande små gator med mystiska affärer som redan stängt, och små genvägar mellan gatorna genom bakdörrar och caféer. Konstig mitt-i-natten-fest och sista nattbåten hem gick ju om tio minuter hur skall vi hinna nu? Allt var väldigt förvirrat, mörkt och nästan skrämmande, och jag vet inte alls hur jag skall försöka tyda vad fan det innebar heller.

Igår gjorde jag techtest på jobbet. Fick mer än hälften rätt, vilket tydligen inte var så dåligt som jag tycker att det låter som. De andra som avgör är de som spelar roll, det är bara jag själv som önskar att jag hade gjort bättre ifrån mig. Se det som en Mary Sue-önskan, ok? :P

Nu skall jag leta rätt på byxor och sedan skall jag och Diddi gå till tåget. Nath kompar lite idag eftersom det skall komma hit någon och kontrollera ifall vi har fuktskador i badrummet på undervåningen. Håller självklart tummarna att vi slipper renovera där nere nu, ekonomin är inte helt med på noterna där faktiskt, men samtidigt hade det ju varit fint med ett helkaklat badrum... Vi tar det i sinom tid, tycker jag.

Inatt kommer mamma och Ricard och under tiden de är här (fram till och med söndag) så kommer jag förmodligen inte att skriva något alls här, eftersom jag vill ta tillvara på tiden och umgås med dem så mycket jag kan när de väl är på besök! Nu är ni förvarnade :)

Phantom stranger

Det är en sådan där konstig morgon. Jag har drömt så mycket att jag känner mig både utmattad och hyperaktiv. Känns som att jag har sovit för lite, men skulle jag sova ett par timmar till skulle jag bara bli tröttare.

Gårdagens stora diskussion gällde huruvida Fantomen eller Spindelmannen skulle ta den andra i en fight. Som vanligt diskuterades väl en hel del annat också, men det kändes som att det var denna bit som var det avgörande. Majoritetsbeslutet var att Spindelmannen skulle vinna, men vi var nog en två stycken som hejade på Fantomen faktiskt.

Ikväll skall Diddi kanske hålla mig sällskap när jag städar min garderob. Wohoo!

Christ, you know it ain't easy

Jag drömde om Twitter (fast tror det hette Twatter i min dröm?), min mamma, delfiner, Findus, Christian, en konstig krokig lägenhet, vatten (en pool? en sjö?) och random kvinnor. Jag känner mig förvirrad när jag vaknar och är mer vilsen än jag var när jag skulle somna.

Är lvl 75 med Svarthjärta (f.k.a. Näsblod) och det känns bra, bara fem levlar kvar och sedan djävlar. Vet inte om jag någonsin orkar spela upp en karaktär sedan, jag får nog klara mig på mina två flickor.

Kort vecka denna; mamma och Ricard kommer ju på onsdag så har tagit klämdagen fredag ledig för att få lite mer heldagar med dem. Så jobbar bara måndag-onsdag, och sedan får jag mysa lite med halva min familj :)

Vet inte om jag nämnde det här, men jag färgade håret svart i torsdags. Så nu har jag kolsvart hår igen, och Nath verkar jätteglad över det. Själv är jag också nöjd, känns som att det var dags igen ;)

Btw, de av er som vill får gärna registrera er på mitt forum och komma in och snacka lite skit om dagarna! www.voodoobunny.se/forum! Jippie hooray!

'Cause I've seen blue skies through the tears in my eyes

Jag drömde om Nathaniel, Big, Christian, Svärdby och en massa kattungar. Fler människor, minns inte vilka, och hus som dekorerats så att de skulle se ut som stora flätor. Det var en dålig dröm, men ingen mardröm.

Skulle ha gått med Tobbe ut ikväll och raggat lite, men vi skippar det och tar det om två veckor istället. Istället skall jag nog spela lite och ta det lugnt hemma, kanske se någon film.

Pratade en massa med mamma igår och vi har nu fått ihop lite snajdiga planer för deras besök här nästa vecka! Det blir "bara" hon och Ricard som kommer; Fredrik var väl tvungen att jobba, antar jag. Trist att han inte kommer med, men kul att mamma får med sig Ricard i alla fall :)

Idag får jag ha en ful frisyr på jobbet eftersom jag igår färgade håret och jag nu har stora fläckar i panna och på ena örat. Woho.

Gudars skymning

Jag orkar inte gå in på djupet på allt som är fel fel FEL på den här bilden, så jag nöjer mig med att säga att DU HAR KORSETTEN ÅT FEL HÅLL DIN DJÄVLA ÄRTHJÄRNA!!!


Standing on the shores of destiny

Fyller min iPod med lite mer musik; man lyssnar väldigt snabbt igenom 866 låtar har jag märkt, och eftersom jag har plats för mer än 10.000 låtar känns det ju lite snålt att inte ha i mer än så ;)

Utbildning på jobbet igår, skall fortsättas idag. Vi fick lära oss om sociala stilar, en beteendevetenskaplig lära, och märkte sedan att det i viss mån var applicerbart på människor vi träffade efteråt. Skall fortsätta idag på eftermiddagen :)

Rollspel igår, första spelningen i Dungeons and Dragons för mig på flera år, vilket var riktigt bra. Kändes skönt att få spela lite "riktigt" rollspel igen ,) Känns som att man relativt snabbt börjar komma in i spelsättet, trots att det är ett tag sedan. Tja, vi spelade ju faktiskt ganska friskt när jag väl bodde hemma på min ö, så :)
Jag tycker att det verkar som att vi har en bra grupp också, även fast vissa saker inte verkar klaffa klokt. Hoppas dock på att det kanske ändras lite, jag orkar inte bli på dåligt humör hur som helst...

Ikväll skall jag simma efter jobbet, och sedan skall jag spela lite och se ifall jag orkar levla till 73 ikväll :P

I'm a wood sprite (teehee)

Frusen och oklädd men vet inte vad jag vill ha på mig idag. Sömnig, ena nackhalvan gör väldigt ont och jag lyssnar på Misfits. Det känns med andra ord som en väldigt klassisk morgon här i min lilla Zombie-värld.
Jag minns bara små små fragment av min dröm; för små för att kunna se den stora bilden. Det har varit så väldigt ofta på sistone, inte sant? Jag har inte kunnat skriva ner en dröm klokt på evigheter känns det som, vilket känns lite trist. Jag brukar själv tycka att det är så kul att backtracka genom dröm-kategorin för att se vad för hyss jag hittat på under tidigare nätter, men nu verkar det ha tagit stopp där. Dang.

Om en vecka kommer mamma plus ingen eller en eller två bröder på besök. Rättare sagt, de kommer nästa onsdag natt och stannar till söndagen. Jag har tagit ledigt på fredagen för att kunna umgås med dem lite mer, och ser väldigt mycket fram emot att få träffa min familj, eller åtminstone delar av den, lite grann. Det är det trista med att bo så långt hemifrån; jag saknar både familj och vänner. Jag är ju självklart nöjd med mitt val ändå, men jag hade helt enkelt velat umgås med mina nära och kära lite oftare än vad jag nu har möjlighet till. Jag har inte ens varit på ön sedan augusti! Det är fan snart ett år!
Jag hoppas att de har förståelse för att det handlar om att jag har svårt att ta mig loss från arbete just nu, och att det inte beror på att jag inte vill se dem. Hade jag haft pengar nog hade jag kunnat bjuda hit dem att umgås med mig!

Ikväll skall vi spela rollspel och imorgon skall vi simma. Vår lilla simgrupp om två utökades till fem, haha, så det blir bra. Kul att det är fler som vill vara med och träna :)
(drömde jag om svenska? skrev jag ett prov eller något? och var magnus med?)

Kläder, var det ja...

rEdrUm

Fixade lite nu, samma röd i texttfälten som i den randiga bakgrunden. Bättre?
Förstorade också teckensnittet för bättre läsbarhet...

Mommy, can I go out and kill tonight?

Fredrik och hans vänner har gjort en ny låt, ni kan lyssna på den här ifall ni vill. (tror att det skall fungera att göra så, säg till annars så försöker jag fixa!)

Helgen har känts lång, men nu tog det plötsligt slut. Vi var ute i fredags efter jobbet varpå jag blev lite lullig på två cider (4,5%) haha. Vi gick hem till Jenny en sväng och skulle gå ut och ta en runda på stan efter en stund, men det började ösregna så jag åkte hem och överraskade Kärleksmonster istället. Han var ju inställd på att han skulle få sova ensam eftersom jag skulle sova kvar hos Jenny för att slippa åka ensam hem mitt i natten. :3

På lördagen var jag bakis i stort sett hela dagen, drygt som fan. Nathaniel var världens gulligaste och bjöd mig på restaurang och bio inne i Lund, och sedan mådde jag mycket bättre igen. Vi såg X-Men Origins: Wolverine, och även fast jag inte ångrar att vi såg filmen så kan jag i retrospekt knappt tycka att den var värd pengarna. Visuellt snygg ja, och intressant på sitt sätt, men det känns som att fokus låg på helt fel ställen. Varför inte utveckla manus lite istället för att slänga in CGI överallt, t.ex? Och jag hade nog hellre velat veta mer om det som visas i förtexterna istället för det som sedan filmen i sig faktiskt handlade om. Jag förstår att filmen är baserad på redan skrivet material, men ...nja. Maten var god i alla fall :)

Igår bakade jag muffins till Anticristianos som tack för en bok jag fick ingame (WoW) och så spelade vi rollspel. Muffinsen var blåa i blåa formar och smakade äpplen, bara för att förvirra till det lite :)
Vi lyckades övertala Goat Herder i fredags att vi ville spela igår, så vi drog ihop 40k-gruppen och spelade lite. Kort och koncist, kom hem tidigt (kring sex-snåret) och ägnade sedan kvällen åt att spela WoW.
Kunde inte somna klokt när det väl blev dags för sådant, så väckte Nath med frågan "jag kan inte sova, skall vi ha sex?" och somnade en halvtimme senare ;)

Ny arbetsvecka, nytvättat hår och redan lite planer för veckan som kommer! (simma på onsdag, ragga åt Tobbe på lördag!) Skall också försöka ändra färgerna lite här på bloggen eftersom folk har tyckt att det är svårt att läsa svart på det mörkröda. Fear not, go' vänner, I will fix! (någongång jag har tid ,))

I stab people

Nu var det slut på det rosa :)

You like?

Zwimming Zombie

Så jag och Jenny gick och simmade efter jobbet igår. Lite över en halvtimme i vatten, mjukstart sådär första gången :) Kändes underbart att få vara under vatten igen, jag älskar verkligen att bada men havets ohyra får mig att vilja undvika havsvatten i största möjliga mån. Vi simmade ett par varv, snackade skit och kände oss effektiva, och sedan åt vi lite på Grafitti på Knutpunkten innan jag åkte hem.

Spelade lite WoW och sedan gick jag och lade mig och läste det sista Jack of Fables-albumet jag fick häromdagen; efter en skörd på tre album i serien misstänker jag att det tar lite tid innan de släpper nästa del nu, damn. Får hoppas att Fables kommer snart då! :)

Ikväll skall vi gå ut efter jobbet så jag ränner runt och letar kläder jag kan ha på mig. Just nu står en man eller två i vår tvättstuga och pillar på pannan, och jag kände att meshtrosor med röd spets på samt en Umbrella Corporation-tee inte var det smidigaste att ha på sig om man springer in där, tro det eller ej...
Så fort han lämnar skall jag se ifall vi har någon kul likör jag kan dra med mig också, för att spara till pengar till kvällen :)

Diddi har tydligen hittat en present till mig, jag blir helt wheee! :) Supergulligt att hon vill ge mig något helt random <3

Måste lista ut var jag har lagt mitt bankkort känner jag...

Namnsdag!

Jenny fick lite andra saker  för sig igår så vi sköt upp badandet till idag. Jag tog tillfället i akt att åka till Lund för att köpa mig en baddräkt, eftersom den jag ville ha inte fanns i Helsingborg. Blev lagom förvånad när jag gick runt på stan och insåg att det säljs knappt baddräkter längre. I affärerna fanns kanske tjugo modeller på bikinis, och hade man tur fanns en eller två baddräktsmodeller. På Kappahl hade de bara baddräkter i storlekarna 42 och uppåt.
Hittiade till slut en baddräkt på Gina Tricot som var kul, en svart baddräkt man snör över brösten.

Jag kom på en massa finurliga saker jag kunde blogga om när jag gick på stadens gator och torg igår, men har glömt bort allt. Woho. Fick i alla fall mina seriealbum igår! Tre album i Jack of Fables och det nummer i Fables (6) som varit borta i två år. :D Bra shit det :)

Köpte förresten en tubtopp på H&M, något jag har varit på jakt efter under en längre tid. Äntligen kan jag ha linne på mig under korsett för att skydda ryggen samt undvika att smutsa ner korsetten! Wohoo! Efter att ha köpt den hade jag dock inte råd med den baddräkten jag ursprungligen planerat att köpa, men strunt samma :)

Min vän S, som jag var så glad åt att ha börjat umgås med igen, verkar åter igen släppa all kontakt. Han svarar inte på sms, alls, och jag har ingen lust att försöka ringa honom eftersom han visar sådant ointresse på att prata med mig. Det gör mig ledsen, jag var så glad över att ha min vän tillbaka och det känns inte alls kul att vi kommit till samma punkt en gång till. Jag skickade sms häromdagen och sade att jag orkar inte jaga honom, han får höra av sig närhelst han har lust att umgås igen. Mer än så kan jag inte göra, jag har tidigare både ringt och sms:at honom och när han inte vill så... Jag kan inte styra folk.

Har bakat kladdkaka till mitt team idag för att fira min namnsdag. Jag firar väl egentligen inte namnsdagar med mer än ett grattis numera, men varför inte? Det är en anledning lika god som en annan att ta med och bjuda på kaka. Kladdkaka på jobbet är the shiet :)

Nu skall jag leta rätt på en teeshirt och få på mig ett par byxor, puss på er.

Äta, Sova, Jobba

Med den sortens människa jag är så börjar rutinerna ta död på mig. Samma sak vareviga dag, precis som i låten (Folkpartiet) av KSMB (Kurt Sunes Med Berits); äta sova jobba äta sova äta jobba sova äta...
Idag kan vi i alla fall slänga in ett "simma" i bilden, det blir lite skillnad i formeln. Det är nog bra. Jag hittade just en väldigt darling baddräkt på Åhléns som jag får knalla över och köpa sedan när jag slutar, alltid något.

Det gick bra att göra karaktärer, bortsett från att mina tärningar uppenbarligen var tainted så jag är inte jättenöjd med mina stats, men men. Nathaniel hade gudomlig hjälp och slog helt otroliga slag; 18 18 17 16 15 11. Hallå?!
Skapade en liten fighter vid namn Heba, som tydligen är bysmedens dotter. Hon skall nu ut och äventyra med en munk, en paladin, en druid och en rogue; också känt som en Nath, en Ola, en BIG och en Björn.

Ute regnar det utav helvete. Jag gillar regn, men jag gillar inte att behöva gå ut i kylan, bli nedblött in på skinnet och sedan sätta mig på ett lökigt tåg, halvtorka, och sedan gå ut i regnet igen. GAH! Jag borde nästan skaffa en regnrock... :/

(sedd ovanifrån, varför har jag mer mage på högra sidan av kroppen än den vänstra?)

Der See ist rau

Det  började regna igår och det regnar än. Har vaknat till under natten och hört regnet slå ner utanför fönstret, och även fast sängen var varm kändes värmen redan avlägsen. Fryskallt att gå upp, försökte värma mig i duschvattnet och insåg sedan med något som påminde om panik att jag bara hade en enda handduk. Försökte först torka mitt hår och sedan resten, och är nu halvpåklädd. Skall dra på mig ett par byxor och en varm tröja sedan, jag ville hitta min rollspelsmapp innan jag glömde bort det.

Vi skall börja spela Dungeons & Dragons 3.5 idag, eller åtminstone skapa karaktärer. Känner mig jättetaggad och hoppas att det här skall bli lika kul som vi hade på ön när vi spelade. Tänk att jag fortfarande inte tänker på de kampanjerna som avslutade, även fast jag vet att vi aldrig mer kommer att spela tillsammans. Ibland är mitt psyke väldigt spännande för mig :)

Deklarerade klart igår, kom sedan hem relativt tidigt efter att ha besökt Subway tillsammans med Nath för att få lite kvällsmat. På grund av att människan som hjälpte oss var något av det mest värdelösa vi stött på i liknande sammanhang var vi ungefär tio sekunder från att missa tåget, eftersom hon ständigt gjorde fel, började hjälpa andra kunder fast våra mackor behövdes ta ur ugnen och eftersom vi slutligen fick BE henne att vi skulle få betala för att hinna med tåget. Snajdigt. Vi var inte imponerade alls, vare sig Nath eller jag.

Känner mig hungrig vilket gör mig irriterad. Jag är fortfarande inte särskilt förtjust i att äta, även fast kött är fint och bra.
Håret börjar bli mer och mer urblekt, men det syns fortfarande tydligt att jag har grönt i det. Funderar på att sätta i svart nästa gång? Kan vara en snygg kontrast. Får se hur jag känner när det gröna är ur helt och jag åter igen har enfärgat hår :)

Nu blir det bloggar och webcomics.

I'm hiding right here inside you

Warhammer 40k är hittills mest förvirrande, eftersom vare sig spelsättet eller spelvärlden är känd för oss än. Karaktären är svårspelad, om man vill put it that way, eftersom hon är en tystlåten loner. Det får mig att framstå som en tråkig spelare, men just nu kan jag inte låta henne göra saker eftersom jag inte känner henne heller, för den delen. Så fort man kommit in i värld, regler, spelledarens vision och sin egen karaktär så kan man börja göra utsvävningar; hittills har jag ju faktiskt inte gjort coola saker med min karaktär första gången vi spelat ett nytt spel så...

Det är regnigt ute, jag borde ta bort gamla nagellacksrester från mina naglar och mitt hår är fortfarande som ett fågelbo. Jag känner mig sömnig och minns inte tillräckligt av mina drömmar för att kunna sätta på fingret om de är skuld till varför jag känner mig förvirrad just nu. Utöver det har jag typ fem läsare om dagen, har inte fått en kommentar på två veckor och börjar fundera på om jag helt enkelt inte bara skall skippa det här...

Flyttade Näsblod till Al'Akir i lördags, fick byta namn på henne till Svarthjärta. Är level 71 med lite mer än halva leveln kvar till 72. På banken ligger en halv uppsättning epics och väntar på mig, och jag har ett par nya delar jag kan ta på mig nästan varje gång jag levlar. Däremot har jag nu ingen mer sugardaddy/mommy jag kan få hjälp av med saker/delar/farming så det blir intressant att se hur jag klarar mig när jag nu får stå helt på egna ben ;)

Känner mig öm i halsen, sådär som när man är på väg att bli sjuk ni vet? Illa, orkar/hinner inte vara sjuk nu.
I övrigt när det kommer till hälsa har jag bestämt mig för att jag skall försöka börja simma en eller två gånger i veckan för att se ifall det gör mig starkare i rygg och nacke så att jag slipper ha så djävla ont hela tiden. Jag blir fan snart aggressiv på denna ständiga ryggvärk jag dras med.

Nu skall jag läsa webcomics och sedan försöka göra något vettigt med mitt utseende för dagen.
Det blev förresten inget Vogon i helgen, vi stannade hemma istället.

Go fuck your cat

Jag blir så djävla aggressiv av att åka och handla och hamna i HENNES kassa. Fan, jag förstår inte hur man kan vara så urbota kass på något man jobbat med i snart ett år!? Jag har själv jobbat som kassörska och herredjävlagud, hur lång tid kan det ta att avverka en kö?! GAAAH! Det här är alltså samma människa som vid ett tillfälle trodde att jag försökte lura henne på 30:- i kassan när jag skulle köpa ljus. For fucks sake! DARWIN VAR ÄR DU NÄR MAN BEHÖVER DIG??

RSS 2.0