Happy Halloween

Vi stannar hemma ikväll. Nath skall ta ett bad och jag skall cykla till Macken och köpa godis. Det blir soffmys och inget rännande på klubb. Bra och dåligt, jag hade gärna träffat folk, men vi skall ju ut imorgon också så jag får klara mig på det.

Hoppas ni har en trevlig Halloween, ni 27 som läser här. Kram kram.

Halloweenparty på Umbrella Corp.
Gjorde loggan i Illustrator. Nu har jag min alldeles egna Umbrellalogga att leka med när jag vill ^^
Frågan är bara om den är FÖR röd? Kanske skall trappa ner färgen en notch eller två?

Hihi, jag hade inte bilden på Nath i datorn, så jag fick Gulag-Johan att sno den åt mig på Helgon, vilket uppenbarligen roade mig mer än jag först hade trott då han trodde att jag bad honom skicka en bild till mig på någon random :D
"Jag känner mig smutsig!" "Men uh, du vet väl att det där är min sambo?" :D

Happy Halloween?

Blörgh. Vaknade av att Nathaniel vände upp och ner på hela huset, efter att han gick stod alla lampor på och jag kunde inte somna om. Det var ju bara två timmar för tidigt för mig... -_-

Har jätteont i mitt vänstra pekfinger, precis under ärret. Det känns som att en nerv har lagt sig fel, vilket suger ganska rejält eftersom det är ett av mina skrivfingrar... Får hoppas att det går över.

Servern går ner klockan nio så jag spelar lite fram tills dess och sedan får vi se vad jag hittar på. Sova, kanske? :P

(förresten är Näsblod lvl 63 nu, jag Trick or Treat:ade henne från halva 62 till nästan halva 63. Det ni.

Illness of the clowns

Så, Erics present blev kanske inte 100%, men 99% duger det också ;)
Om någon är nyfiken så säg till så kan jag skicka den; vill inte lägga upp bild här i bloggen innan han har fått den för den händelse att han av någon konstig anledning skulle få för sig att läsa min blogg ;)
Vill passa på att tacka Christoffer för smakråd också! Underlättar alltid att få någon annans åsikt på saker när man känner att man kört fast ^^

Hittade en mask jag köpte, men i retrospekt vetefan om jag kommer att använda den... Den klämmer åt om näsan på mig, och lämnar samma sorts märken jag får av mina glasögon; dock med den skillnaden att masken klämmer riktigt obehagligt om min näsrygg. Jag kände mig mentalt illamående av det... Jag har ju en del saker jag är känslig för, som t.ex. tryck mot halsen. (i den mån att jag faktiskt vantrivs i polotröjor, bland annat...)

Vi får se hur jag gör, mask eller inte. Argh.

Btw, åt kvällsmat på tåget, köpte macka på Subway. Surade hela vägen hem över att jag a) INTE fick någon dressing, och b) FICK kryddor?! Jag bad om dressing, inga kryddor, men fick tvärtom. Illa. ILLA I TELL YOU!

I am too scared to close my eyes

Nu har jag fixat Erics present, och känner mig väldigt imba. So far so good, jag kan uppdatera er sedan när jag faktiskt håller i den och vet om den blev rätt eller inte... :)

Skall strax springa till tåget och åka till Helsingborg, som sagt, Buttericks idag (bland annat).

Jag hittade iaf skivan jag letade efter! Phew, lagom jobbigt att ha alla de sakerna borta... Det är ju alla mina kort jag tagit med min fina kamera och så på den skivan, bland annat, tillsammans med typ ALLA bilder som finns på mig, argh. Men ingen fara å färde, skivan sitter nu i min dator så jag skall se till att SKRIVA NAMN på den sedan så att jag hittar den lättare i fortsättningen ;)

Btw, sak jag glömde på min fina önskelista här nedanför: En rosa extern hårddisk på 320gig, finns på Media Markt. Får skriva ut min illustrerade lista och ge den till Nath sedan, så han kan sluta obsessa över vad han skall ge mig. Jag vet redan vad jag vill ge honom, frågan är ju bara om jag har råd eftersom det kostar ganska mycket... Jaja, det fixar sig! Det är ju bara jul en gång om året ^_^

Old newsAmanda, kom och hälsa på? <3

Oh oh oh in Hell I'll burn in flames

Jag älskar att sjunga. När mitt Kärleksmonster är på jobbet och jag inte är i skolan sitter jag här hemma och ylar med i alla låtar. Det lär ju inte låta klokt, men fördelen med vårt datorrum är att det inte sitter ihop vägg-i-vägg med någon av grannarna, så de lär inte höra så mycket av mitt ...um... "skönsjungande".

Skall upp på Buttericks sedan och se ifall jag kan hitta en bra mask att ha när jag kör Harley på lördag. Kommer förmodligen inte att välja samma slags mask som hon har, eftersom jag inte ser klok ut i en sådan, utan istället skall jag nog satsa på att hitta en mask som både fungerar till dräkten och till mitt ansikte.

NP: Dos Dedos Mis Amigos - Ich bin ein Ausländer

(vad hände egentligen med Ausländer, btw? Finns de kvar? Har de bytt namn? Försvann de helt? ...Ida, den här frågan är mainly riktat åt ditt håll ;))

Jag älskar att klä ut mig också. Jag tycker att det är jättekul att springa runt och låtsas vara någon annan för ett tag. Fråga mig inte varför, förmodligen beror det mest på att de kläderna är så snygga i vilket fall ;)
Får se vad våra planer för imorgon nu blir; Nath skall ringa Robban och Stellan sedan och se ifall de var pepp på att leka med oss eller inte, annars är vi inte helt säkra på vad det blir. Vi funderade på att ta reda på om någon tänkte gå ut i Helsingborgstrakten, isåfall kanske vi kunde slå följe med dem... Annars får vi väl stanna hemma och ha ...SKRÄCKSEX MWAHAHAHA. Eller något. :P Um. Nevermind that...

Eric fyller 30 på söndag! Måste komma ihåg att ringa och gratta honom, alternativt skicka ett ondskapt mms eller något. Fast nej, jag tror jag skall göra något kul åt honom i photoshop, helt enkelt ^_^
(men var FAN är skivan där jag brände ut alla bilder och sådant jag hade i datorn? en djävla massa dokument, bilder och musikvideos är just nu borttappade, det är lite skit faktiskt :S)

Dear Mr. Sandy Claws


She-male?

Nathaniel, i telefon med någon: "Vi skall spela rollspel, jag och grabbarna"
Carina: "Hallå, jag då?"
Nathaniel: "Carina, du är mest grabb av alla!"

Jahapp :D

Sovit gott, men känner mig lite smått illamående. Som att det sitter en apa i bröstkorgen på mig och väsnas, eller jag vet inte. Munnen känns som ett helvete, i alla fall.

Igår åt vi failcake. Failcake är vad man får om ens smet helt plötsligt bestämmer sig för att sluta vara medgörlig och att istället streta ihop så mycket det bara går. De andra verkade dock uppskatta failcake, så helt fail var det väl kanske inte...

I alla fall så fick vi till slut ihop våra roller, efter sisådär tre timmars knåpande. Vi blev en thurge, en philodox, två ragabashes och två ahroun, där jag var en av de sistnämnda. KOMBAT OMG. Jag är den enda svenska i gruppen också, de andra är från Jamaica, Amerika, Kanada, Japan och Hawaii. :D
Det lär bli imba som fan, detta ^_^ Mycket bra val till offgrupp. Saknar dock Warhammergruppen, men what the hell. Nu får jag ju i alla fall en veckolig dos av rollspel (hoppas jag iaf) och då överlever jag ju skolveckan lite enklare.

Illusion

Det, um, blev en ny bloggdesign trots allt. Hurr hurr. :3
Hoppas att ni gillar :) Den får ligga ett par dagar nu tror jag ;)

Nu är det iaf dags att klä på sig samt plocka undan lite på nedervåningen, för nu kommer det snart hit män och umgås.

Jag är hungrig, men har jag tur har Nath med sig Subwaykäk hem till mig, mjau!

May Cthulhu come to collect you

Djävla skit, rent ut sagt. Jag laddade hem lite penslar till Photoshop och nu vill jag bara sätta mig och leka med grafik istället för att göra det jag skall :S

Ibland är jag helt enkelt för dum för mitt eget bästa.

Skall träna lite på att rita trä nu, får se hur det blir med det andra sedan. Jag har väldigt svårt att visualisera i den här kursen, har jag märkt. Jag har lättare att tänka i grafik än material. Blargh. Orka.

Såg på lite Girls Next Door och åt lite macka, mycket bra gjort. Nu är magen glad och jag har ont i nacken; det är dock nog inte relaterat till varandra. Nacken är säkert dum bara för ATT, helt enkelt.
Känner mig stressad men jag får fan skylla mig själv.

På fredag skall jag typ åka till skolan och göra 50 skisser. Det ni. -_-

(skall göra en önskelista vid tillfälle sedan också ^_^)

Come lie next to me, you and me are one

Jo förresten. Jag drömde ju så djävla konstigt! Jag minns inte allt men jag tar med det jag har någon form av mer direkt minne av:

1. Jag, Podizzy och Avengertime (bland annat, det var iaf två till med också) skulle ta ner Maiden i Karazhan, och det slutade med att jag solo-downade henne medan de andra såg på. Det här var alltså INTE i spelet, utan vi var där, in flesh and blood. De andra ville för övrigt krama på mig HELA TIDEN, hålla i mig och sådana saker. Lagom skumt.

2. Filminspelning? Det var ett mardrömsscenario som skulle filmas, men det blev hela tiden fel så de var tvugna att göra retake efter retake. Scenen vi skulle spela in var en dörr som skulle öppnas, skitigt vatten forsade in, och vi slogs mot något eller varandra. Här var det fler än de ovanstående nämnda med; även ett par av mina klasskamrater och Naths arbetskamrater var med. Det flöt runt bord och stolar i rummet på grund av allt vatten. Folk var inte lika klängiga på mig i den här delen av drömmen, även fast de fortfarande var "på".

3. Jag minns minst av den här biten, men den var intressantast... Något på ett tak, fortfarande samma personer men nu fler klasskamrater och wow-kamrater än arbetskamrater var med. Jag kan ha varit gravid, eller barnvakt, eller något annat som hade med ett barn att göra. Kanske var jag ett barn? Det var ett stort bostadsområde, minns inte vad som hände där. Folk var klängiga igen.


Tjoho!
Vid något tillfälle var för övrigt t00b med, men jag minns inte vilket. Kan ha varit del två... Kanske. Vad tror du, Tobbe? :P

You know how I feel

Jag fullkomligt HATAR när min dator uppdaterar saker över nätterna och stänger ner allt jag har öppet. Long story short; en del bilder jag jobbade på igår är nu för evigt uppätna av nattmörker. Blä. Får göra om, mitt eget fel som inte sparar hela tiden...


En bild till. Bh:n syns ju igenom? Fanskap.

Dagen skall ägnas åt att få klart bilderna (är INTE ovanstående bild) jag skall redovisa imorgon; provade lite att "göra" trä igår och Nathaniel var imponerad, själv är jag skeptisk som fan. Andra material blir nog gummi och blank plast. Kanske. Den andra uppgiften som skall göras... who knows? Har inte ens kikat ordentligt på den än, men har för mig att den också skall redovisas i tre materialställningar. ARGH ARGH ARGH.

Jag är mer pepp på att göra typ ALLT ANNAT än skolarbete idag. I synnerhet med tanke på att jag saknar en grej vi behöver för skolarbetet, men jag skall försöka fixa det imorgon innan redovisningen, såvida jag inte åker ner idag. Urgh. Orka åka till skolan bara för att fixa lite papper? :/

Halloween Schmalloween

Mjä, Nath tog lite bilder på mig i Harleyoutfit och jag vet inte... Skall jag ens vara Harley? Jag tycker bara att jag ser tjock ut :SHär ligger jag på köksgolvet och umgås med dammråttorna.

Djävla skit. Vad skall jag klä ut mig till då? :/

You can make it if you run

Jag är ju fetsnygg som Harley, den saken är säker ^_^
Provade min outfit förut, dock utan rätt frisyr eller någon form av smink, men det ser jättebra ut. Funderar på att svida om ikväll och sedan be Nath ta kort på mig och göra en Harley-temad blogg nu över halloween istället för denna, haha ^_^

Försöker fortfarande komma på vad jag skulle kunna ha på mig på fredag, om vi nu drar på Neostalgia... (ingen som skall ha fest och vill ha med mig och Nath? <3) Kanske borde jag köra Catwoman? :P Jag har ju en catsuit och en bra korsett till det hela, saknar dock kattmask men det går ju att fixa en på Buttericks. Annars har jag ju Alice eller Snövit som alternativ, såvida jag helt sonika inte kör på min nasty nurse-outfit (den är djävligt grym, så kanske man borde faktiskt ;))

Jaja.

Jag har surfat runt hela dagen och samlat på mig snygga bilder. Fast förut var jag ju i Malmö. Köpte snygga Marvel-kalsonger till Nath, mwahaha. Stackars honom som hela tiden blir påprackad nördiga underkläder av mig, haha ^_^ Köpte även ett par med robotmonster. Domo Arigato, Mister Roboto.
(köpte även en Hulken-tee till mig själv, men det är hemligt, sssch!)
Men nu har jag alltså en dator fylld med bilder på Harley Quinn och Poison Ivy och massa andra fina saker :) (<-- fangirl-zombie!)

Hey Pete!

Haha, wtf? :D


I'll never know how good it feels to hold youGiev tröja plx.

Harley <3 Ivy

Visade Nath några av mina Halloweenförslag igår, och han gillade Harley Quinn-grejen. Jag har ju rätt färg på håret också, så jag håller mig till att ha huvan nedhasad kring halsen istället för uppe på huvudet - den är lite tight och det såg inte så bra ut ;)
Skall skaffa någon form av vit kräm att ha i ansitket, men det borde ju finnas på Buttericks. Tänkte utöka mitt mål i Malmö till att inkludera Tiger och Buttericks också :) Hittar jag en optiker med drop-in och lediga tider så gör jag den där djävla synundersökningen också, så att jag kanke kan få se normalt sedan... u_u

Ett par blå färgade linser i sista sekunden, var hittar man det? Harleen Quinzel är ju blåögd blondin, till skillnad från mig som är grönögd dylik. Shock kanske har? Vet att de skickade ut reklam för linser, minns dock inte färgerna som fanns... *googlar*

Sov otroligt gott, trodde först att jag försovit mig så blev lite förvirrad att klockan "bara" var nio nu när jag vaknade. Mjau!

Don't let the bedbugs bite

Nath kom just hem, så det är dags för oss att krypa ner i sängen och kramas till sömns. Jag tänkte tvinga honom till att skeda mig så att jag får lite värme om svanken eftersom jag har en mensvärk to die for; han gillar mina höfter, rumpa och midja (och han gillar mina bröst bakifrån, haha) så han lär knappast vara särskilt svårövertalad ;)

På fredag skall vi kanske dra oss ner till Malmö och gå på Neostalgias halloweenfest, jag är på humör för mycket halloweenfestande i år så fredag OCH lördag fungerar utmärkt för mig :) Får se vad jag har på mig på festerna dock; funderar på om jag skall skippa min illasittade Snövitklänning på lördag och köra på en psycho-variant av Harley Quinn istället (provade smink förut, ser HELT djävla galen ut :D) eller vad jag skall göra... Vi får se, vi får se. Jag skulle kunna köra Snövit på fredag på Neostalgia kanske...
Nackdelen med att ha för mycket maskeradkläder är att det är svårt att bestämma sig, haha. Fast jag gillar att ha mycket val; det är ju därför jag packar med mig en veckas ombyten för en helgs semester, jag blir tokig om jag inte kan välja ut vad jag vill ha mig utan tvång.

Sömnig nu, och winamp spottar tråkig musik på mig. Fy winamp, du tvingar mig i säng. Argh.

Scurvy

Kör lite Halloweenpyntad blogg nu ett par dagar, får se hur länge jag står ut ;)

Hoppas att ni gillar det :)

Well gee, I'm sorry about that

Redovisningen gick bra :)
Tjejerna blev jätteglada för kladdkakan också, men ni som vet  vet ju faktiskt att jag är kung på kladdkaka ;)

Jag blev sådär jätteglad förut också, för en av killarna i vår grupp gick igenom högen med alla våra imageboards (vi fick tillbaka dem idag), höll upp en och sade "Snygg, vems är denna?" och en av de andra killarna sade "Shit vad snygg!" och jag blev så glad så glad, för den var min! Och folk verkade helt impade, haha. :D

Jag blir så glad när folk gillar det jag gjort <3

Klassen gillade vår redovisning iaf, de verkade gilla vårt koncept och tyckte att vi var "gulliga" som synkat våra kläder och skaffat namnskyltar, haha. Vi är nördarna! :D

Nath kommer inte hem förrän om typ fem timmar, så jag skall ta mig till affären om en stund och köpa hem något att äta, såvida jag inte har något upphetsande hemma.
Imorgon åker jag ner till Malmö innan lunch och fixar pennor, och sedan skall jag få markerprojeketet klart till torsdag. Hoppas att det blir bra, jag känner mig inte helt självsäker på den punkten :/ Ohwell.
Grafik är jag ju bra på iaf <2

So long, babe

Sådär ja, nu var jag mer up to date med verkligheten :)
Kakan står på fönsterbrädet och svalnar (jag ser hela tiden framför mig konstiga små cartoon-ögonblick där små busungar/katter kommer och snor den :S), jag är propert klädd (så proper man kan vara i skintight skjorta, ännu tightare kjol och en sekreterarknut på huvudet, men jag har ju iaf ett pärlhalsband på mig!) och med en timme på mig innan mitt tåg går :) En timme och tio minuter, för att vara exakt ;)

Varför är jag propert klädd, dagen till ära? Vår redovisning idag är inte en redovisning as such, utan vi skall låtsas att klassen och lärarna är ett företag vi vill sälja in vår produkt till. Lajv och rollspel i all ära (och det vet ni att jag menar), men rollspela inför klassen? Mjä. Kläderna är i alla fall ett steg i rätt riktning... Vi körde ju temade kläder sist också, när vi redovisade vår punkcykel. Jag hade plaid skirt och misfits-tee, de andra var även de klädda i mer punkiga kläder. Oh, vi är så tuffa ;P

Rippar min Nancy-cd, mjau! Mer Nancy åt folket! (jag kommer helt seriöst att spela mig tokig på den, haha, men hon är ju så bra ^^) Underbar sommarmusik, jag vill dansa runt i shorts och dricka söta drinkar och vara sådär sextiotalistiskt lycklig :D

Kommer hem relativt sent idag; vi slutar sexton och jag måste till Matton och köpa markers, så jag blir nog inte hemma förrän halv sex-sex. ORKA FEMTÅGET btw, jag tar nog och glider ner till Malmö imorgon och köper markers. Argh. Vi får se, slutar vi tidigare idag så kanske ändå. Mupp mupp mupp.
Femtåget suger nästan lika mycket som sjutåget; på femtåget har man iaf en chans att få sittplats. Tjugo-i-sextåget är nog inte bättre det, så jag får sikta på tjugo-i-femtåget helt enkelt. Hej hej Malmö imorgon. Jag hatar folk :(The moon is full

Nyvaken, har redovisning idag. Nu skall jag klä på mig, baka en kaka till min grupp samt skriva ut en massa papper och träna in vad som står därpå. WohooO!!! (<-- tröttis)

Ledig tisdag onsdag men har ett projekt som skall redovisas på torsdag, så gissa vad jag skall göra? :P (om jag speedar upp borde jag dock hinna med saker på tisdagen, och få lite ledighet på onsdagen ^^) Rollspel på onsdag också, det ni! Inte Warhammer, dock, vi skall köra en offgrupp med Werewolf in the meantime. Mrrr, Get of Fenris!

Bla bla blaaa, hinner inte skriva mer nu, skriver nog sedan. Tjipp tjohej!

Me and my girls

Det är helg, orka uppdatera? :P

Skriver lite ändå ;)
Blizzard har öppnat grindarna! Det är numera okej att flytta från t.ex. en RP-server till en PVP-server, vilket innebär att jag igårkväll flyttade min älskade lilla Kiiri (lvl 41 ud mage) från Argent Dawn till Stormbeaver! Lät henne ta inscription som yrke, verkar intressant, och jag slipper bråka med vare sig Ghouls tailoring/enchanting eller Näsblods engineering/mining. Mycket bra :)

Jag blir bara sådär pipglad, har ju saknat Kiiri sedan jag bytte server för en evighet sedan ;)
Plus att Ghouliette är så fruktansvärt söt med sina små ponytails i håret ^_^

Let the wind erase me

Jag känner ångest just nu. Jag är stressad till max och orkar egentligen inte ta mig ur huset idag. Vill inte. Vill bara gömma mig här hemma och låtsas om ingenting.
Nathaniel smittade mig med sin stress igår och nu vet jag inte var jag skall titta för att inte fokusera på problemet at hand. Det känns dock som att jag har en liten orkan i magen, eller mer åt lungtrakten, och det gör det inte helt enkelt att andas klokt.
Säg bara åt min kropp att börja fungera normalt igen så är jag glad.

Febrig igår, oroar mig att det skall komma igång idag igen. Men har jag feber kan jag gömma mig i sömn ett tag, inte sant?

Måste bli klar med allt, det är så mycket mer än man tror. Vill inte be om hjälp heller, för de andra har ju fullt upp med sitt.

Allt adderas ju ihop här. Alla mindre stressmoment byggs ihop till ett enda, djävligt stort orosmoln på min himmel. Inte konstigt att det regnar ute.

Jag behöver få skratta lite idag.

Well, look who's little miss popularity

Pratade med Bubblechick för att se ifall Nath kunde få gå med i Nosco, och under den diskussionen sade han även att jag var väldigt välkommen att gå med som casual i Nosco om jag ville.
Senare under kvällen, när jag faktiskt till och med spelade lite (speccade om från shadow till deep discipline för att köra pvp-healing) så frågade Stellan om mina planer inför WotLK och sade att jag gärna fick gå med som casual i Trolltyg om jag ville, och strax därefter, när jag pratade med Caroline på msn angående att vårt guild är finito ville hon att jag skulle byta server och gå med i hennes guild.

Tre olika förslag på en kväll! Jag känner mig så populär ;)
Just nu lockar faktiskt Carolines förslag mest, frågan är bara vilken karaktär jag skall flytta. Blir nog Ghoul tror jag, beror på om jag orkar fixa till Näsblod innan dess. Behöver ju ha maxat min engi på henne om hon skall flyttas...

För övrigt sade Nath att man nu får flytta karaktärer från vilken server som helst till vilken server som helst? Jag säger bara KIIRI! Giev! Jag kan äntligen få flytta min gulliga mage till en server jag faktiskt spelar på! *dansar*

Oh, what a psychopatic choice I've made

Dagens väder: Spöregn. Jippie-yay? Njä.

I skolan igår:
Jag kommer tvåa, Anna-Maria var redan där.
C: Hej
A-M: IIIIIH du har färgat håret!
Strax därefter kommer Johanna:
J: Ah, du har färgat håret!
Och sist Lisa:
L: Vad fin du är i håret! :)

När jag träffar Nath som inte vet att jag blekte ner håret till ljusblont häromdagen (och om tre av mina klasskamrater ser det på en gång borde ju mannen som delar säng med mig också se det?) och hans enda kommentar på mitt utseende är "Du ser så härligt nördig ut idag!" :P
Jag fick ur honom ett par minuter senare, efter att ha frågat om han var dryg eller bara blind, att jadå, det var visst en ny färg på mitt hår. Han var ju trött, stackaren ;)

Noja. Det går nog över. Hoppas jag. Det blir lite fel :S (gäller vare sig hårfärg eller skolarbete)

Skolarbetet... Gjorde en delfin, och så kom vi fram till att delfin nog inte var optimalt trots allt. Nu har vi en stol för lite och den får jag roa mig med sedan :P

Drömde konstigheter som vanligt. Jag roas förvisso av konstigheter, men å andra sidan får jag ju små spöken i huvudet av det.

Inside your feeble brain there's probably a whore

Minns inte vad jag drömde i nättras, minns bara att jag ville sova sova sova och aldrig vakna. Kändes som att håret stod åt alla håll när jag vaknade, men sådan tur hade jag minsann att jag såg normal ut :)
Mina läppar svullnar alltid upp när jag somnar, för övrigt. Jag vaknar om morgnarna och ser ut som vilken regelrätt Angelina Jolie-kopia som helst. Fast snyggare, så klart, hon ser ju bara läskig ut :(

Jag har meddelat folk (via forumet, höhö) om att hemsidan kommer att läggas ner. Utan medlemmar känns ju ett forum lagom värdelöst. Farväl och tack för fisken, liksom. Argh. Fortfarande irriterad.

Fick inte träffa Nath något alls igår; han kom hem efter tolv och då hade jag äntligen lyckats somna trots en mage som kurrade like there's no tomorrow. Jag gillar inte att vara så hungrig. Han har dock givit mig matpengar till idag, så idag skall jag banne mig slå på stort och äta lunch!

Jag vill ha allt överstökat, jag är så stressad att jag drömmer om skolan. När det är där jag är hela dagarna hade jag ju uppskatta om jag kunde få ha mitt huvud i fred om nätterna åtmistone...

SNAFU

Nath kommer hem typ fem timmar senare än han sade, så jag får ingen kvällsmat. Säg inte till i tid eller så så att jag hade hunnit till affären, nej nej, ring tio minuter efter att affären stängt och fråga när sista tåget går. För det är ju bra. Hej idag har jag ätit en macka och en skål nudlar och jag mår såååå bra.

Folk lämnar guildet till höger och vänster utan att säga ett ord. Vad charmigt. Jag orkar fan inte med dem längre, kan lika gärna lägga ner hela hemsidan och bara skita i allt istället. Vad spelar det för roll? Kan de inte offra sig att säga till när de skall lämna efter att ha spelat tillsammans med mig och Nath i sex månader varför skall då jag offra min fritid på att hålla uppe ett forum och en hemsida åt dem? Ingen djävla logik i det. Jag är för irriterad för att ens prata med Bart nu, vill han dra utan ett ord får han väl göra det, men då får han fan ta konsekvenserna också. ORKA. Vi är alltså officellt ett dött guild eftersom det inte finns någon kvar som gör något. Eller nej, förlåt, klart de gör något: De gnäller.
Skit samma.

Jag vill bara skrika. Varför skall allt alltid vara ok bara för att det är mig det går ut över?
Jag kan ju sitta här med min vrålande mage och filosofera över livet eller något.

Allt är ju SÅ KUL idag. Mm. Verkligen.

I am very sneaky, sir


SNEAKY PANDA AMAGAD

Hemma igen iaf. Hemma sedan en timme, till och med, men orka uppdatera här så fort jag kommer hem?
Researchat lite och har gjort om min panda, nöjdare med denna version än den jag gjorde igår, och den stämmer bättre med vår vision. Nu skall jag finslipa och ha mig, wohoo :P

Lyssnar på stilig musik och fantiserar om hur jag skall göra om mitt hår, samtidigt. Vad skall jag göra? Ibland tänker jag "lugg!" men jag vet hur djävla jobbigt det är att hålla efter den eftersom jag har en virvel i pannan. Ibland funderar jag på kortare hår, men å andra sidan är jag ju så glad nu när jag kan sätta upp håret klokt och slipper ha det i ansiktet.
Därför blir det förmodligen en ny färg, haha. Får se ifall jag hinner leka ikväll, annars tar jag det imorgon.

Fick min halloweenoutfit idag, vart inte riktigt lika bra som jag väntat mig men jag får fixa lite. Med accessoarer och sådana saker till kanske den blir bättre? Hoppas det, i alla fall.

Jaja. Puss på er.

What is tiny, red and doesn't give a *beep*?

Vaknade tio istället för åtta. Varför skulle jag vakna åtta? För att vi har möte i skolan tio. För tolv minuter sedan, alltså. Skickade iväg mitt material till dem iaf, nu skall jag klä mig snabbt som en gnu och sedan skall jag susa till tåget som aldrig förr.
Det var i alla fall skönt att få sova ut! Det behövde jag, även fast jag drömde konstiga saker... Det var ingen mardröm, men det var ju ingen sjukt bra dröm heller. Mest förvirrande, som vanligt.

Så, kläder smink hår väska och wheeee till skolan. Argh.

(rätt svar på frågan i titeln är ju självfallet min mobil, om vägrade ringa i tid i morse ;))

Meow

Som vanligt får han mig på rätt köl. Det känns mycket bättre nu. <3

Förvisso åt vi det i lördags...

...men han är så söt när han ringer och säger
"vad skall vi äta ikväll? jag blev så sugen på pannkakor!"
"men du har ju sagt att du inte gillar pannkakor?"
"jo jag vet, men dina är ju så goda, jag var så sugen"


<3

Illness of the clowns

Försöker få ihop en panda i illustrator. Vilket skit. Jag kan verkligen inte visualisera hur jag skall göra, alls.
Jag mår illa, jag har fruktansvärt ont i ryggen (mensvärk?) och jag vill bara gråta. Jag är seriös. Jag är 24 år gammal och jag vill gråta som en fyraåring tills alla djävla tårar är slut så att jag slipper gråta mer.

Det känns bara så satans hopplöst. Jag försöker hålla humöret uppe men Nath hörde i telefonen att jag lät ledsen. Jag sade nej, jag vill inte att han oroar sig på vägen hem. Fast jag misstänker att jag kommer att börja böla när han väl är hemma. Som ett barn som slår sig: man håller tårarna inne tills man cyklat den där kvarten hem, och när man kommit innanför dörren och får syn på mamma börjar man gråta som aldrig förr.

Jag bara hatar att vara såhär dålig. Det finns liksom ingen djävla lösning på det, jag är bara för djävla korkad för att klara det här och det gör ont. Jag hatar att bli såhär djävla emo också, men vad skall jag göra då? Låtsas som ingenting? Jag vet inte.

Och så hatar jag så förtvivlat mycket att de där jag inte alls kan känna respekt för beroende på hur de beter sig är så mycket bättre än mig på ALLT.

...Soda söker pizzabagare/kökspersonal. Hade jag inte vetat hur jag reagerar på mjöl hade jag nog sökt. Allvarligt.

Det är bara så djävla skit att hitta något som verkar kul, något som kan ta en i rätt riktning, och så börjar man hoppas. Jag vet ju att jag aldrig skall vara så positiv, att jag inte skall hoppas, för det är när jag hoppas som jag blir ledsen, för det blir aldrig BRA. Det är bara Nathaniel som är bra, han är enda gången jag verkligen lyckats.
Det är ju inte som att jag inte försöker? Jag kämpar så hårt det bara går, jag stressar för att få klart allt och jag sover dåligt eftersom jag är så stressad. Jag vill ju så gärna göra bra, men det blir bara skit, vecka efter vecka. En sak har gått bra hittills, men vad hjälper det? Jag ligger efter på allt annat. Skit. Djävla mig, jag blir så trött på det.

Nu skall jag återgå till min panda som mest liknar ett djävla roadkill. Mycket svordomar i den här posten, men det är väl så det blir, antar jag.

Men jag vet ju hur det går för min vilja den är svag; redan nästa dag så tänker jag "kanske idag?"

Det är inte kul längre. Jag vill bara gråta och gömma mig.

Jag mår illa för att jag oroar mig och stressar och jag börjar få ångest, och jag vet inte vad jag skall göra. Det blir ju bara skit av allt.

Jag får prata med Nathaniel när han kommer hem och se vad jag skall ta mig till... Det är inte alls lika enkelt för mig som för alla andra. Jag är ett djävla unikum på det sämsta sättet. Kan ingen bara komma och rädda mig? :(


(rubriken är för övrigt refrängen ur "Jag sitter på ett värdshus" av Sorkar och Strängar...)

We want to try Byakhee

Jag hatar att ta sjutåget. Och jag hatar att börja åtta, eftersom det innebär att jag måste gå upp sex. Urgh. Fyra timmar matte/fysik idag, ouch?

Började gråta när jag såg på Scrubs igår. Det handlade om döden, och jag fick upp Annas begravning i färskt minne igen och fick samma panik en gång till. Jag vill inte gå in djupare på vad som hände i avsnittet  för det är en spoiler, men... usch. Nath snyftade också, av andra anledningar, men slutade abrupt när han såg hur upprörd jag var och höll om mig en bra stund. Jag känner mig som en fjant, men samtidigt så har jag ju en vettig anledning till det. Jag saknar henne bara så djävla mycket.

Drömde förvirrande drömmar i mystiska skogar. Musikal, otrohet och stora monstermän med yxor som hotar att hugga mig. Vi skulle uppträda, jag glömde alla mina repliker, men jag vaknade innan det var vår tur. Mamma jobbade i affären, jag tuggade ett tuggummi som var större än en jawbreaker (typ äpplestort) och allt var bara skumt.

Nu skall jag leta rätt på en tröja av något slag och sedan försöka förbereda mig mentalt inför att ta sjutåget. Sjutåg och femtåg suger (17:00-tåg, alltså) eftersom det är de tågen alla tar till och från jobbet tydligen.

Monkey business

Ibland känner jag mig som världens minsta människa.
Jag låg bredvid en sött sovande Nathaniel och lät tankarna flyga fritt, och gled sakta men säkert in på ämnet människor och mig. Ja, främst började jag tänka på en person jag var väldigt nära vän med för lite över ett år sedan, dock en person jag bara hade kontakt med via internet och sms. Och jag tänkte att jag skulle vilja höra av mig till honom, fråga hur han mår och ta reda på varför han helt plötsligt bröt all kontakt med mig... Men sedan insåg jag att han förmodligen inte skulle minnas vem jag är.
Jag gör inget intryck hos folk. Jag är en sådan där liten och tyst sak som försynt smyger ur huvudet på folk efter att de har träffat mig.

I somras har jag sett både gamla ragg, vänner och klasskamrater, men inte hälsat på en enda. Främsta anledningen: jag är livrädd att de skall titta förvirrat på mig och säga "Förlåt, men vem är du?". Inte för att jag har bytt utseende sedan dess (långt svart hår vs. relativt kort blont hår är en bra start) utan helt enkelt för att jag aldrig gjorde tillräckligt mycket intryck för att hålla mig kvar hos dem som ett irrande minne fram tills nu.

Herregud, jag minns folk jag var vän med när jag var 12, pojkvänner jag hade när jag var 10 och folk jag beundrade när jag var till och med yngre, och inte en enda av dem skulle idag säga "Ah, Carina Hellberg! Jag minns dig så väl!"

Jag var ihop med Patrick i två år, men skulle jag gå fram till honom på gatan och hälsa när jag såg honom, skulle han inte veta vem jag är.
Jag vet att det finns ett fåtal människor som minns mig, men å andra sidan är majoriteten av dem sådana jag samtalar med via msn eller liknande relativt ofta. Alla de där andra... nej.

Apan känner alla men ingen känner apan. Det är min version av det gamla ordspråket. Är jag verkligen så fruktansvärt ointressant? Jag har alltid sett mig själv som exceptionell och rolig, men allt talar ju emot mig på den här punkten. Ingen har någonsin kommit fram till mig och sagt "Men det är ju du!"

Jag tror inte ens att personen som "utnyttjade"* mig för två år sedan har ägnat mig en enda tanke sedan dess, och då var han till och med en vän fram tills att det skedde.
Så liten är jag i världen.

Nu skall jag krypa ner hos min varme man igen, och försöka glömma hur liten och trist jag är.
*Ordvalet kanske får mig att tänka mindre på det som skedde?

Bruiser, I'm the one

Det senaste, bild togs för max en timme sedan:


(haha, benet med blåmärket på ser dubbelt så stort ut som det andra! beror på hur jag står, inte på hur jag är byggd :P)


Blåmärket jag fick på piratfesten, dusch tagen när jag just kom ur duschen så den är lite klippt :P


Why don't you slide?

Sov gott, drömde konstigt. Uppfann tydligen ett nytt att sova på när jag drömde, men jag minns inte vad det gick ut på nu. Jag tror det hade med två Carina att göra igen (en som sover, en som går upp) och det fungerar ju alltid när jag tänker på det när jag sover...

Idag får vi nya grannar! Det blir trevligt :) Och imorgon blir det alkohol + tv-spel = sant, det ni ^^

Jag skall be Nath ta kort på mitt ben sedan; det har gått från gul-lila till knallblått. Hej och välkommen, du nya lilla blåmärke. Du matchar de andra.
(konstigast just nu är det som sitter på baksidan av handleden på vänster arm, det är typ brungult. Nani?)

Betalade min halloween-outfit igår. Det blev inte den gulliga häxoutfiten jag först ville ha, utan en Snövit-outfit istället. Det blir bra det med, den får sedan hänga bredvid min Alice-outfit ^_^
Nu skall jag bara hinna köpa ett plastäpple (var köper man sådant?) och modda det lite to go with the outfit :)

Nath skall på fest ikväll efter att de flyttat klart och så kommer Diddi hit och leker med mig.

Yummy yummy, I have a monster in my tummy

Fick Ritteknikboken idag, lyckas ändå inte göra läxan. Jag känner mig ofattbart korkad och jag hatar att lämna in ofullbordade saker, men vad skall jag göra? Jag vet överhuvudtaget inte vad det är jag är tänkt att göra, jag kunde lika gärna få uppgiften uppläst för mig på kinesiska. Feck. Jag får lägga med en lapp där jag förklarar att det inte har med lathet att göra, utan helt enkelt att min hjärna är en dålig hjärna. Bad brain, Zombie sad :(

Domännamnet jag vill ha är ledigt, funderar allvarligt på att skaffa det. :) Lite goda nyheter mitt i allt ledsamt, alltså.

Ingrid använde mig som monster i en film för halloween idag, haha. Ryktet går att den hamnar på youtube i framtiden, så får ni se ^^

Och så loggade jag på WoW och skaffade nya frisyrer på både Vintarden och Ghoul, whee vad söta de blev! Satt och studsade i stolen i ren pur glädje ^^

Nu skall jag dock avsluta här, borsta tänderna och kräla ner bredvid karlslok innan han somnar ifrån mig. I demand smooches! Meow!

Pool of Lard

Tågkaos igår. Jag och Nath hamnade mitt i det när vi skulle åka till Lund för att käka kvällsmat på Subway, lagom jobbigt. Tågen var packade som sillburkar, och det värsta är ju att det var rusningstågen som drabbades. Grattis... Artikel.

Hungrig nu, men det går över. Skall nog köpa en macka innan vi kommer igång med skolarbetet tror jag :) Ifall fler är hungriga är det ju inte så svårflörtat heller, haha ^^
Idag kommer Ingrid med hem efter skolan, vilket blir kul. Hoppas att jag fått min Ritteknikbok innan dess så att vi kan fixa läxan, jag får dåra på det ämnet ärligt talat... Jag gillar inte att vara dålig på saker :/

Efterlyst var hackat under gårdagen. Deras hemsida, alltså. Idag är hemsidan blank, så någon har ju iaf lyckats få bort det värsta från den...
Har fått hem senaste patchen av WoW (efter mångt och mycket! det var inte många saker som gick min väg igår kan jag ju säga...) och skall logga in en stund i kväll om jag har tid :) Jag är jättesugen på barber shop, vill fixa ny fin frisyr på Ghoul! :) (och säga hej till alla våra guildies <3)

All I feel is pain it seems today

Jag har alltid älskat Misfits låt Bruiser, och kanske gick det för långt? Kanske kände någon någonstans att här är en tjej som gillar blåmärken? Jag tror fan att det är så, alltså. :/
På piratfesten ramlade jag omkull och hade sedan under två veckor ett gigantiskt blått blåmärke på rumpan; nu när det äntligen falnat och försvunnit var jag alltså tvungen att ramla av en stol igår och slå baksidan av låret snorhårt i ryggstödet. Jag har nu ett stort och ett par mindre blåmärken som visar ryggstödets lilla resa nedför mitt ben. Tack.
Jag har tidigare publicerat bilder på ett par av mina blåmärken här; skall be Nath ta kort på mitt senaste så skall ni få se varför det stämmer att jag är the Bruiser.

Bah!


I guess WWF perhaps would mind...

"Vi skall göra möbler av utrotningshotade djur!" sammanfattade Lisa glatt vår nya projektidé, varpå vi alla bröt ihop av skratt.
Tidigare, då vi satt och spånade på vadfan vi skulle göra, diskuterade vi bland annat följande:
-Sexleksaker
-Sexleksaker för BARN (vi fick en del skumma blickar från killen mitt emot, men han verkade faktiskt ytterst road ;))
-Sexleksaker i form av en räka (skumt nog stoppade en äldre man in huvudet genom dörröppningen bara någon sekund efter att den meningen yttrades, vi fnissade glatt över det faktum att han förmodligen hörde oss :D)

Det blir en stol. I FORM av olika utrotningshotade djur, t.ex. en stol i form av en panda och en i form av en isbjörn. Men Lisas mening sammanfattade det hela på ett mordbidt poetiskt sätt så det fick nog bli dagens catchphrase.
På tal om catch...

Jag köpte två frallor med ost och skinka, försökte bygga ett torn av dem tillsammans med min muffin så att jag kunde bära alla tre sakerna upp i ena trapphuset och ner för andra, dit vi skulle sitta och jobba. Det gick inte helt bra. Det hela kom på glid, och i ett försök att fånga den första frallan tappade jag den andra och plötsligt låg båda över hela golvet. Plockade upp allt (ackomanjerat av mina egna skratt, såklart ^^) och fick sedan rart nog gå före en tjej i kön så att jag kunde få köpa nytt.
"Jag vill köpa två nya frallor, tack" (detta var alltså en minut efter att jag köpte de två första, mer eller mindre ;))
"Um, okej, varför?"
"Jag råkade tappa de två andra, haha"
"Okej, jag plastar in dessa åt dig"
Supersöt "tant" i kassan, sötast av allt var dock att hon inte lät mig betala för de nya mackorna. Jag fick dem! Jag blev helt galet kär i henne där ett tag som var så rar mot mig :)

Mycket bra.

Enjoy the silence

Det regnar. Jag vill städa hela huset men jag klarar inte av att koncentrera mig såpass att jag kan komma igång klokt när jag vet att jag skall ta ett tåg om två timmar... Jag hoppas att jag kommer snabbt hem från skolan sedan, så får jag ägna kvällen och eftermiddagen åt att städa; Ingrid skulle ju kanske komma hit och leka imorgon och då kan det inte se ut såhär.
Det fixar sig väl.

Det är mycket som måste "fixa" sig just nu. Jag har fortfarande inte hunnit fixa en tid för att fixa ett nytt recept på p-piller, så kroppen har nu spottat ur sig allt som har med p-piller att göra; jag måste alltså börja om på nytt när jag väl har p-piller. Är det något jag fasar är det det där vedervärdiga illamåendet jag minns så väl sedan sist :/
Jaja, mitt eget fel, jag skyller inte på någon annan att jag är en idiot till och från...

Det regnar ute.

Rawrrr!

Skummast mix-up någonsin på MSN igår, och nu är jag helt förvirrad över min kontaktlista. Vem fan var det egentligen jag pratade med igår och bjöd på fest?! (Anja har läst vår konversation, hon var lika fundersam som jag, dock lite mer road ;))

iPod har numera ~3300 låtar. Muy bien! Nu skall jag dock nypa pojkvän i benet och få mig en promenad, tror jag minsann :)

Werewolf rpg är det snack om. Mycket bra! Spela klart Warhammer först dock... Och så vill jag ju spela Dungeons and Dragons innan jag blir tokig! Plus att vi skulle komma igång med Call of Cthulhu vid tillfälle. (jag är fortfarande inne på att jag vill ha en tröja med texten "I <3 coc" :D)

You're my lover, not my rival

Jag är snart en 25:a. För övrigt tycker jag att det är lite lagom bisarrt att man kan komma åt sådana uppgifter bara sådär? Förvånad över att det inte låg en bild uppe också :P

Sitter och fyller min iPod med musik. Tar en ren evighet, men har iaf fått över 1500 låtar i den nu, vilket ger mig liiite större valmöjlighet när jag cyklar runt och zappar musik. Skall faktiskt cykla till affären om en stund, tänkte göra biffwok åt oss ikväll :) Jag har inte börjat städa än, men är som sagt var mer eller mindre ledig imorgon så kan ta det då. Får se, vi skall förbi skolan en sväng och prata i vår grupp är det tänkte, urgh. Jag hade velat ha EN dag hemma i huset... Det är ett bra tag sedan jag fick det, faktiskt :P Ohwell :)

Jag har mer vilja än ork just nu faktiskt... Känns väldigt kreativt att fylla iPoden också, argh. Orka slita sig? (det är inte SÅ mycket som skall städas på egentligen, tbh ;))

Needles and pins

Feedback på min imageboard:
"Starkt uttryck och mycket träffsäker. Spännande komposition och bra bildval. Utskriftskavitet [sic] bra". Jag kan bara säga YIPPIE HOORAY! (det sade jag också, samtidigt som jag studsade runt i klassrummet och struntade i det faktum att jag har kort kjol på mig idag. DET KAN JAG BJUDA PÅ, jag är glad!)
Whee!

Redovisningen gick bra också, vi fick bra kritik och godkänt på vårt arbete. Idag är hittills en mycket bra dag!
Vi körde ju lite punkstuk på våra kläder idag, och det var så skönt att få komma hem och torka bort all svart ögonskugga från ögonen. Jag körde ju jämt på det stuket när jag var yngre, stora svarta ringar kring ögonen typ (lite panda men mer goth) men numera har jag inte en look som går ihop med det... I allmänhet såg jag idag ut som en sextonåring, haha, med kläder och smink och allt :)
Man skall väl ha sådana dagar också ;)

Nu skall jag städa lite samt pula i musik i min iPod; Nath fick den efter mångt och mycket att fungera, men den är inte så bra på att spela eller så är det fel på låtarna; jag hoppas på sistnämnda. Det hackar och hoppar, mycket irriterande. Det faktum att jag för tillfället bara har 531 låtar istället för de 3400-something jag brukar ha gör ju inte saken bättre ;)

Blaurrrgh

Redovisning idag. Skall strax skutta till tåget, kanske med pojkvän i hand.
Urgh. Orka. Låt mig soooooova. Sovmorgon imorgon dock, vi verkar vara lite lediga, så att säga :)

Mjau.

Thank God I'm pretty

Besökarrekord idag. Lagom skumt. Inte rekord över alla rekord, men rekord sedan jag började blogga igen. Hm.

Sovdags nu i alla fall, skall ta tåget halv åtta imorgon bitti för att hinna förbereda mig inför redovisningen med min grupp... Hoppas att allt går bra.

Angående fest på fredag: den blir på lördag istället. Nath skall säga åt folk att vi vill att de kommer, så om någon känner sig utelämnad efter imorgon så hojta på honom eller säg åt mig så sparkar jag på honom åt er :) Vi tänkte sprit + tv-spel, måste ju vara en killer combo?

All your sins can never be undone

Hann med tåget hem med en minut i marginal. Tight. Sprang nästan hela vägen från skolan till tågstationen, väl hemma i Kävlinge fick jag lägga mig ner eftersom jag skakade så. Ser fram emot att ha redovisningen klar imorgon så att jag kan få slappna av ett par sekunder sedan. Jag hatar att stressa :(

Åt pannkakor till kvällsmat, sedan började vi se ett avsnitt av Scrubs. Just nu sitter Nathaniel uppe och snackar på vent med Bart, eftersom de tydligen är oense, så jag får sitta här nere och glo helt enkelt. Kul. Inte.

Jag ser inte fram emot nästa tisdag. Vi kommer att mellan 8-12 ha Fysik/matematik, och mellan 13-17 designlab. Designlab är alltid kul, men Fysik och Matematik? Mina ärkenemisar! (men Leo kommer för alltid att vara Ärkenemisarnas Juice, haha ^^)
Jag saknar Eric och Leo. Jag behöver få garva åt idiotiska saker med mina vapendragare, de andra två delarna av tres ninjos, de andra två idioterna i treenigheten.

Jag har för dålig koll på folk numera. Pratar med folk och plötsligt inser man att man inte har pratat på tillräckligt länge, och man blir överraskad av saker man får reda på. Jag är väl helt enkelt en dålig vän... Just nu känns det faktiskt som att jag är dålig på det mesta:
  • Jag är en dålig guildmaster för jag har inte spelat på en månad
  • Jag är en dålig dotter för jag pratar alldeles för sällan med mamma och pappa
  • Jag är en dålig dotterdotter för jag hinner aldrig höra av mig till mommo
  • Jag är en dålig flickvän för jag är så stressad av skolan att jag sällan orkar göra allt det där jag vill göra för Nath, oavsett om det gäller sex eller något så trivialt som att ha huset städat
  • Jag är en dålig elev för jag är så slut i huvudet att jag knappt orkar lära mig något nytt

Jag är bara för trött faktiskt.
Jag hade gärna haft lite off-tid så att jag kunde återhämta mig och lyckas vara lite bra för en gångs skull.

Skolan är i alla fall kul, det är alltid något. (jag säger det NU, innan jag börjar med matte/fysik :P)

Are you sure what side of the glass you are on?

Gammalt bös. Jag är filosofisk idag, plundrar minsta vrå av min hjärna på tankar att bearbeta. Ibland är jag förvånad över hur saker och ting blev. Jag började som ett barn och nu är jag en kvinna. Jag började utan värde och nu är jag ovärderlig. Det är bra. Jag trivs med mig, och jag ångrar inget. Hör ni det? Inte en enda sak. Alla vägskäl jag stått i har slutligen tagit mig i rätt riktning, och jag valde rätt hela tiden.
Därmed inte sagt att det finns kakor jag ville äta, saker jag önskar aldrig skett.

Det snurrar fortfarande i mitt huvud. Jag försöker få bort det, men det går inte. Kommer det att sitta där för alltid? Kommer jag att kunna lägga det helt bakom mig eller kommer det att vara tatuerat i mig i resten av mitt liv? Jag vill ha bort det. Jag vill att någon sträcker sig inom mig och plockar bort allt som har med det att göra, och låter mig slippa undan. Orka. Inte mer än så: orka.

Jag har en bula i mitt huvud. Jag sprang in i en glasdörr i fredags, och innan det sker glömmer jag alltid bort exakt hur det känns när man slår huvudet så hårt att det blixtrar för ögonen på en.
Och blåmärken sitter på min arm som fingeravtryck från någon form av fantom. Jag har alltid blåmärken, och jag kan inte ens kartlägga hur jag fick hälften av dem. Konstigheter.

Jag låter för depp. Jag vill mest ha sagt att jag mår väldigt bra, men jag hade gärna mått lite bättre om jag bara kunde släppa tankarna på det där jag hatar att ha i mitt huvud. Kanske behöver jag bara prata med rätt person om det? (fast vem är rätt person?)

Inget rollspel imorgon. Sorg!
Däremot skall jag fråga Ingrid om hon vill komma och leka :)

Tentacles!

Så, gårdagen och allt den hade för sig:
  • Jag skulle ta tåget klockan elva, och sisådär kvart i elva stod jag nere vid min cykeln och surade över att min iPod hade hängt sig. Fick låsa upp ytterdörren och sno Naths iPod istället (han var självfallet med på noterna och hade förvarnats på stölden av iPod) och sedan for jag som en valkyria till tågstationen. Väl framme var planen att låsa cykeln (duh) men ve och fasa, ingen nyckel! Fick ringa hem, fick bekräftat att nyckeln satt kvar i ytterdörren och fick helt sonika åka hem igen, eftersom nästa tåg inte gick förrän tolv. Ringde Anna-Maria och berättade att jag blev en halvtimme sen, hon var med på noterna.
  • Hemma igen berättade Nath att min iPod sten-djävla-dött och kanske skulle gå att fixa igen. Jag såg framför mig hur jag var tvungen att punga ut ett par tusenlappar för att köpa en ny, blev ledsen (i synnerhet med min aktieportfölj i åtanke) och låg och poutade på soffan ett tag. Sedan kramade jag på Nath och åkte iväg och hann med tolvtåget, denna gång med alla nycklar och kort tillhands.
  • Skolarbetet, vilket jag trodde skulle ta kanske 2-3 timmar, tog sju timmar. Klockan tjugo över sju satt jag på ett Pågatåg för att ta mig hem och få lite mat, en stor bristvara under gårdagen.
  • Efter en station gick en av dörrarna på tåget sönder, något som tog ungefär tio minuter att fixa. Jag sms:ade hem och berättade att jag skulle bli lite sen.
  • Allt som allt tog det mig en kvart extra att komma hem, så fem-tio över åtta kom jag äntligen in genom ytterdörren, fick mat, och såg på Scrubs. I ett par timmar. Då var kvällen bra igen. :)
Kan för övrigt infoga att under min tid i skolan (ja, på en söndag, vi har passerkort att låsa upp dörrar med) så fick jag meddelande av min bror att om min iPod är körd kan jag få hans. Jag blev mycket glad :) Enda nackdelen är att det står Zzucken på den ;)
Idag skall jag åka in till skolan vid fyra, för att göra klart det allra sista. Vi har inte så mycket kvar att göra, så idag kanske jag till och med får komma hem i vettig tid?

Please, don't fall asleep

Igår var första gången på mer än tre år jag har kunnat lyssna på Strebers - Nån Annanstans. Det är låten som spelades på min systers begravning, nämligen. Låten hon åratal tidigare upplyste mig om att hon ville ha spelad på sin begravning.
Jag har också bestämt vad jag vill ha spelat på min begravning. Michale Graves - Frostbite. För den är vackrast någonsin.

Ibland reagerar folk på vad jag skämtar om. Jag har skämtat lite om Anna och allt omkring henne, jag misstänker att jag även har skämtat om den där saken jag inte vill prata så mycket om, men... Det är ett försvar, förstår ni väl? Om man inte kan skratta måste man gråta, och jag är så förtvivlat trött på tårar. Det handlar aldrig om att förminska situationen eller skratta bort sorgen som om den aldrig fanns, jag försöker bara komma på sätt att ta mig framåt i livet utan att dras ner för mycket av det som ligger bakom mig.

Nåväl. Jag är inte så ond eller tom eller frigid som folk envisas med att tro.
Längst ner finns ett trött och skrämt litet hjärta som bankar så tyst det kan för att inte dra till sig för mycket uppmärksamhet.

Och Nathaniel håller min eld vid liv.

Samhain

Haha, hitta ett fel: ZAP BOOM POW!!

Skall banka på Nath idag (med "på" som en preposition och inte en verbpartikel, haha ^^) så att vi kan beställa våra Halloween-outfits ikväll; jag hoppas verkligen att de kommer i tid för jag vill så gärna ha den jag hittade! <3

Såhär va: Min / Naths

Fest på fredag blir det för övrigt kanske tror jag :) Vi återkommer om det, mkay? (men ni som är vänner med oss och läser här, typ två är ni kanske? kan ju hålla fredagen ledig så blir vi glada :))

Den här var ju lite charmig för mig som gillar uniformer, fast jag föredrar dem å andra sidan på andra ^^
Mycket länkar nu :)

Mördarvals

Jag är lite bakis idag, men minns knappt att jag har druckit igår. Jag har nämligen haft en väldigt lång natt i drömmarnas värld (det lät ju lite lökigt det där, men i alla fall) där jag har sprungit runt och lajvat. Tobbe, Jimmy och Anja var där, bland annat, samman med en massa andra jag inte kan sätta namn eller ens utseende på. Det var intressant men mystiskt, och eftersom drömmen ändå kändes väldigt verklig så är jag lagom förvirrad nu när jag vaknar och har en ond eftersmak av öl i min mun...

För öl drack vi. Nath drog iväg med mig på äventyr, så vi var hos Christian och lekte i tio timmar, ish. Vi spellade Hellgame, där jag vann utan att folk hann märka det, haha, och sedan spelade vi Laserdome, och därefter gick Kent hem. Sedan spelade vi Roborally bara vi tre samt drack öl (Kriek i mitt fall, hihi) och snackade skit. Vi var väl kanske på gång att börja slåss där till slut, men det blev inget med det.

Och hade det inte varit för att jag skall vara på skolan klockan tolv och göra klart vårt skolarbete (ledig imorgon, dock!) så hade jag nog spenderat resten av dagen under täcket, och i en lajvby jag aldrig sett tidigare.
Jag saknar nog lajva lite :(

Yarr harr harr and a bottle of rum!

Sytt klänningen och hatten själv.

I love the way you love

Klar med allt! Det känns så skönt så att jag bara vill spricka, whee! Ok, jag har ju lite kvar för grupparbetet, men det hinner jag ta i lugn och ro innan vi skall sammanstråla i skolan runt lunch på söndag och göra klart det sista. Skitbra! Skisserna jag gjorde idag blev jag till och med nöjd med, vilket känns jätteskönt det också! :D (mycket glada smileys och utropstecken här, haha ^^)

Har typ åtta olika Rifftrax att se på vid tillfälle, bland annat Batman och Robin, Saw och Transformers. Och om tre och en halv timme har jag en söt älskling hemma :D Yay!

Försöker städa lite nu, men när det är så mycket att göra känns det svårt att komma igång någonstans. Tänkte faktiskt börja med att äta lite glass, för det tycker jag att jag har förtjänat...
Jag har för mig att jag hade lite vettiga saker att skriva här nu, men de försvann i mitt virriga huvud.

Satt bredvid en tjock, illaluktande typ på bussen från skolan förut. Inte bara var han tjock, utan satt och skrevade med benen. Blargh! Jag satt så långt ut på sätet som gick för att inte råka snudda vid honom, eftersom jag tyckte att han var ytterst äcklig. Jag gillar inte tjockisar, i synnerhet inte när de sitter på mig :/

Btw, rätta mig om jag har fel, men jag verkar inte ha postat bilderna på mig från piratfesten? :o

Go to sleep, little babe

Jag minns att jag drömde om Nath, men jag minns inte vad. Skitsamma, ikväll sover vi ihop igen :) Hade fått sött sms av honom under natten, tihi ^_^

Skall ta tåget om en timme, skall då försöka hinna med att göra fler än 11 skisser i skolan så att jag kan plocka bort några av miljöskisserna som inte blev så jättebra. Vi får se om det hinns dock, i värsta fall får jag lämna in dem och sedan komplettera med nya... En del av miljöskisserna blev dock jättebra :) Skall prova att skugga de jag blev missnöjd med och se ifall de blir bättre; skuggor gör stor skillnad har jag märkt! (måste bara lista ut vilken av mina 15 pennor det är jag har använt; vi får inte lov att använda fler än en penna per skiss så jag måste ha en som är rätt eller åtminstone väldigt snarlik så att inte läraren blir sur...) Och så skall jag datumsätta allt. Wohoo! Jag minns inte ens vilka datum jag jobbade med det första med, men jag får väl höfta :D Inget är datumsatt i nuläget, så jag kan iaf visa på viss progress om jag får det rätt; mina senare skisser ÄR ju faktiskt bättre än de tidigare! :)
Jag önskar bara att jag vore lika duktig som de andra :(

Hoppas på en chans att komma från skolan tidigt idag; jag vill så gärna hinna städa av här hemma innan Nath kommer hem, för det ser så djävligt ut. Om så inte städa av undervåningen så vill jag åtminstone få datorrummet helt klart. Ahwell, den dagen den sorgen, typ. Jag håller iaf tummarna att det fixar sig, i värsta fall har jag ju en väldigt förstående grupp i grupparbetet så det kan gå vägen ändå :) När jag kommer upp till dem skall vi främst diskutera upplägget på vår presentation, samt bestämma vem som skall säga vad, så det bör inte ta allt för lång tid, och Nath är inte hemma förrän efter sju typ... Mm... Kanske...

Svampfest

Skall göra fyra skisser till, så gör jag de sista 11 imorgon. Phew! Då är jag sedan klar med ALLA miljöskisser, så då måste jag ta nästkommande femtio i skolan. Kanske slutar jag vara så jobbigt slacker då?

Lyssnar på Finntroll just nu. Jag är road ^_^
Om tio minuter är det Hell's Kitchen, så jag skall strax dra mig nedför trappan och skissa lite och se på tv, samt hjälpa Diddi med sin läxa!

För övrigt är jag dödsmätt. Åt hamburgare med ägg och bacon, mums, och magen vill spricka. (en mage som spricker känns väldigt Finntroll, haha ^^)

If you want my body and you think I'm sexy, come on sugar let me know

NP: Revolting Cocks - Do ya think I'm sexy


Precis hemma från skolan. Skall bara uppdatera här en snabbis och sedan har jag typ tiotusen saker att göra... Jag längtar till imorgon: Saker skall lämnas in så att jag kan skita i dem sedan, och Nath kommer hem <3 Mycket bra!

Jag har en liten huvudvärk på gång, vilket suger feting. Skall ju skissa typ femton-tjugo skisser, laga mat, renskriva ritningsläxan och orka se på Hell's Kitchen. Argh argh argh. Plus att om jag orkar och hinner skall jag måla av mig själv i illustrator eller photoshop och visa min dagens outfit, eftersom Anja var nyfiken ;)
Klasskamraterna är fortfarande imponerade av hur det har gått för mig i illustrator, vilket gör mig väldigt glad eftersom det tar bort en del stress från det momentet. Lånade ut min laptop till Anna-Maria idag, och hon verkar ha försnillat min musmatta. Jag hoppas att den ligger kvar i datorsalen imorgon; det är ju bara designstudenter som får lov att komma in där så det borde vara säkert. Hoppas jag. Eep.

Vi diskuterade smeknamn idag. De kom fram till att mitt nya smeknamn skulle vara Carina *hick* Hellberg, men när jag klagade så bestämde de sig för Carina Söt istället. Fråga mig inte varför ;) Dock tror jag inte att någon kommer att ta fasta på det, haha ^^

NP: Skinny Puppy - Tainted love

Jag vill ha om tjugofyra timmar. Då planerar jag på att ligga i badet, med färdigstädat hus, och vänta på att Nath skall komma hem... Han är nog hemma efter sju, trodde han. Jag tror att det kanske får bli Subwaymiddag imorgon då ;) Kanske. Vi får se. Eller så tar jag fram fläskfilén och gör något fint av det till oss...
Och så blir det Saw i Rifftrax-version! That's right, Mike Nelson skall dissa SAW! Jag hoppas att han gör det med f.d. Tom Servo <3 De är en sjukt underbar duo :)

Nu skall jag räkna skisser, datumsätta dem samt lägga dem i ordning. Shoot me now?

Starfighter

Sov väldigt gott i nättras, även fast det var tomt i sängen bortsett från mig. Somnade till och med relativt tidigt, och vaknade bara till i någon sekund när Diddi rumsterade om i köket. Mycket bra! Nu är jag laddad för en lång dag fylld med saker att göra, håhå jaja. Skall skissa så mycket som möjligt, göra Rittekniksövningarna med Ingrid, och ikväll skall jag fixa Skissteknikläxan inför imorgon. Urgh. Det är mycket att göra, men jag skall försöka hålla modet uppe! Finns tid skall jag även städa så mycket som går; tog en hel del i köket och hallen igår, idag skall jag nog satsa på ovanvåningen. Nath kommer inte förrän i kvällningen imorgon och jag är hemma senast två, så jag har ett par timmar på mig då att få allt klart här, samt duscha så att jag är söt och fin när han kommer hem.
Längtar!

Beroende på hur det går med skisserna idag skall jag prata med min grupp angående huruvida jag måste vara med i tre timmar imorgon; jag skall skissa som en dåre idag men med min takt och skicklighet (eller snarare brist därav) så har jag inte så höga förhoppningar på att jag får gjort de sista ...um... 28 skisserna idag. (saknade 31, inte 30, och gjorde tre igår, wohoo) Jaja, den dagen den sorgen! (att den dagen sedan är redan imorgon är ju dock en ganska panikslagen femma)

Dagens outfit: Kort jeanskjol, grå/svartrandinga overknees, svart 3/4ärmströja och överst en grå Batman-teeshirt. Funderar på att ha kängor idag, men det blir nog benvärmare och sneakers faktiskt. Jag har ingen lust med skavsår på kakan just nu.

KITH

Okej, ge mig. NU. Tack. <3
AMAGAD.

Kärleksbrev

Under GGN (Gotland Grand National) för några år sedan bodde det väldigt många crossåkare på vårt hotell, och en kväll när de druckit öl (inte ALLA, men en 3-4 stycken av dem) så hittade jag när jag skulle plocka bort deras ölflaskor en lapp med Till hon med det långa svarta håret nej röda menar jag :) skrivet på utsidan och <3 Du är jätte söt [sic], kommer dricka ö här fler gånger tror jag ;) /mailadress@mail*. Det bästa är inte att jag fick ett kärleksbrev helt random, utan att killen totalt har missat vilken hårfärg jag hade fast jag stod i kassan typ fem meter ifrån honom :D
Jag blev i alla fall väldigt glad :) Jag tror att jag var ihop med Patrick då dock, minns inte hur länge sedan det var riktigt, men jag blev glad ändå, det var en fin gest och jag tycker om när folk uppskattar mig :)

[* vackert censurerat, orka ge ut den riktiga adressen?]

Borttappat

1. Inbetalningskort till studentkåren. Låg sist jag minns i en kasse, det var typ 3-4 veckor sedan. Tjohej.
2. Recept på p-piller. Låg också det i en kasse, kanske samma som inbetalningskortet. Alternativt i en byxficka på mig.

Argh argh argh.

Det börjar bli djävligt panikslaget på BÅDA punkter just nu. Skitliv!

Dressing up like Hitler in school isn't cool

Anja kommenterade att min lärare är omänsklig. Jag vill rätta henne lite och säga att jag har FLERA lärare som ger dödsläxor just nu ;)

Helena/Pär: Cykelprojekt. Jag ligger dock djävligt bra till, resten av gruppen har inte kommit lika långt och de verkar imponerade av mitt arbete hittills :)
Lotta: 30 skisser. 30 därför att jag inte hade 25 utan bara 20 sist vi skulle lämna in, för två veckor sedan. Att detta är allt just nu är mitt eget fel eftersom jag envisas med att skjuta upp allt till sista sekunden :P
Dan: Ritteknik varje vecka, 3-4 uppgifter med geometri och en djävla massa tankeverkstad. Jag failar och lyckas om vartannat, hoho ^_^

Så, det handlar mest om dålig timing för min del ;)

Ack högaste himmel

Vaknade till ganska tidigt, vilket irriterar mig. Jag behöver all sömn jag kan få om nätterna, så jag föredrar att få sova fram tills klockan ringer... Lyckades sova halvklokt när Diddi var uppe och rumsterade om i köket; bekanta ljud som fick mig att tänka på Nath. Jag saknar honom. Jag tycker inte om när han är borta; jag har sovit ensam här hemma vid något tillfälle tidigare (det är inte hans första konferens) men jag tycker inte om att vara den som är kvar. Är man den som är iväg har man ändå så mycket annat att tänka på att det inte känns som en evighet för en.
Jag HATAR att sova ensam :(

Nu skall jag klä på mig och sedan skall jag ta halv nio-tåget till Malmö. Jag skall vara i random datorsal klockan nio, men de får överleva om jag blir någon minut sen. Fast hinner jag med en klok buss blir jag inte särskilt sen faktiskt, så vi får se vad som sker. Skall packa med mig Zombie idag eftersom vi skall jobba med vår cykel. Zombie och en djävla massa a3-papper. Och argh argh argh. Jag vill att den här veckan skall ta slut. Nästa är ingen dans på rosor heller, men just denna är bara bag.

Ohwell.

I miss you, love

Det suger att vara ensam hemma (ja, bortsett från Diddi) när man inte vill något hellre än att krypa ner i sängen bredvid varm, sovande älskling. Istället får jag lägga mig ensam i dubbelsängen och försöka somna. Usch :(

Ser inte fram emot morgondagen. Jag tjatar, jag vet. Jag är trött och saknar min kärlek, så jag måste ju försöka fokusera på något annat; just nu ligger stressen bäst till hands...

Godnatt, vem ni än är som läser.

Illustrator

Gjorde om denna bild i Illustrator, detta blev resultatet:


Jag är inte helt missnöjd faktiskt :)

Break a pegleg!

Jag skrev lite här förut, men blogg.se kukade ur och det postades aldrig. Sedan började jag copypasta länkar åt Anja och glömde helt att jag hade copypastat texten jag skrivit, så det försvann. Ohwell :)

Datorrummet är nästan klart, ser mycket bättre ut här nu! Jag hoppas bara att Nath kommer att gilla det också ^^ Satt upp lite saker på väggarna; en stor ram med en bild på Optimus Prime i samt en mindre ram med en hentaibild av min favoritkonstnär i (kommer inte på vad hon heter just nu, men jag har pratat om henne här i bloggen tidigare). Ser mycket fram emot att få hem honom, det är trist att sova ensam :/

Försöker komma fram till hur jag skall få bort mina extrakilon. Bättre mat är steg ett, och sedan kanske jag kan börja springa, om jag skaffar ett par vettiga byxor till det. Tröja och skor har jag redan, men i byxväg har jag ju mestadels jeans och det är inte riktigt rätt faktiskt. Jag HAR ett par träningsbyxor, men de är 3/4 och de kan jag fan inte ut i höstnatten att göra i. Så får ta en tur på stan och köpa random träningsbyxor på H&M eller något, kan väl inte vara så dyrt?
Jag är bara trött på att känna mig tjock och ful :/

Stressad över skolan, men får ta mig i kragen rejält och få klart så mycket skisser som möjligt imorgon. Skall även hinna städa hela huset innan Nath kommer hem på fredagkväll... argh. Det fixar sig ju, men just nu känns det som att jag har alldeles för mycket inplanerat :/  Kommer iaf hem vid ett på fredag, så då har jag ju ett par timmar på mig att hand om saker, men jag har det gärna klart imorgon eller på torsdag. Torsdag slutar jag dock sent och imorgon skall jag skissa och ARGH VAR ÄR MIN TID?

Anja lånar min gamla bloggdesign just nu, ta gärna en titt :)

Snyggen

Och förresten: Grattis pappa 51 år!

Driving with my darling

Jag surar över att jag inte bara gått upp ett par kilo i vikt, utan även lagt på mig några centimeter runt omkring. Vilket skit! Skall alltså sluta med allt onödigt nu, för att bli lite mindre igen. Det är nog ingen utom jag som riktigt märker av detta, men det stör mig otroligt ändå. Jag har alltid varit chubbylicious, men jag vill fan inte vara såHÄR licious. Bah!

Idag avsade jag mig titeln Guild Master och Priest CL i guildet. Jag hinner helt enkelt inte med. Nath är all alone nu (jo, eller hur... *rolleyes*) :P Jag tror inte att det kommer göra någon större skillnad för någon annan än mig; jag kommer ändå att fortsätta som jag gjort den senaste månaden. Knappt något spel, däremot en massa aktivitet på forumet. Slutet gott allting gott, och jag slipper stressa över att jag inte hinner spela så mycket. :)

Hemma sjuk idag, är nog hemma imorgon också. Det är lite skit, jag har ju mina 30 skisser att slutföra... Ack och ve :/ Jag räknar med tidiga morgnar och sena eftermiddagar i skolan den här veckan så att jag får klart allt... Bah. Det fixar sig nog. Kanske. BLÄ.

Jag saknar Nath :( Han är ju på konferens den här veckan så jag är ensam hemma, och det suger. Jag vill kramas och kelas och ha någon att prata med... Diddi kommer hit imorgon och sover kvar tills fredag, men jag fasar att jag kommer att vara för stressad för att vara kul sällskap för henne. Nåväl, jag slipper ju i alla fall tro att huset är fullt av monster varje gång ett ljud hörs, nu kan jag snart med gott samvete och tryggt hjärta skylla på henne! Wohoo!

She never had an education

Markers är fulla av alkohol och jag har inandats markerångor i fyra timmar. Mitt huvud gör ont, men jag är inte så snurrig längre.

Nu skall jag spela lite Warhammer och se på när Nath leker med sin sprillans nya iPod :)

Cherry coke

För att göra Christoffer glad hest länkar jag den här sidan nu: http://cherrycoke.se/index.php

Go crazy!

Skin to skin


Snäck 2008
Foto: Monica Hellberg

Mjo, jag är ganska blek faktiskt. Och mitt hår ser kolafärgat ut, vilket är lite bisarrt eftersom det är ...blont...

Ia Ia, Cthulhu f'htagn

Hjärnan är  fortfarande allmänt mosig och halvdöd. Lite illa, kanske. Skall posta lite här, sedan skall jag ner till köksbordet för att se ifall jag kan klara av att lösa NÅGOT på sista uppgiften innan jag sammanstrålar med Ingrid på tåget för att få lite hjälp av henne. Ingrid är smart, jag är det inte. :P

Nathaniel skall bjuda ut mig på restaurang imorgon kväll, vilket är ett trevligt tidsfördriv nu innan han far ifrån mig. Dagen skall dock ägnas åt att rensa ur datorrummet så att jag kan måla här på söndag. Jag vill att allt skall vara fint när Nath kommer hem, skall ju se till att tvätta klart samt städa av här hemma också. I den mån det hinns då, på måndag morgon får vi en ny uppgift för Visualisering och nästa fredag skall jag ha mina 30 a3-skisser klara...

Apropå fredagar: Grattis på födelsedagen mamma!
Min älskade mor fyller 49 idag, en mycket bra ålder om jag får säga det själv.
Nästa år fyller jag 25 och hon 50, så vi tänkte nog dra på stort och fira oss i Grekland eller liknande. Det blir bra :) Vi har kul när vi reser tillsammans, och jag tänkte nog dra med mig åtminstone Nath ner ;)

Fick "Making Money" igår, Pratchetts senaste. Skall bara läsa ut Wintersmith så har jag en ny, spännande bok att läsa. Mint!

Brains?

Rittekniken blir bara svårare och svårare för varje vecka. Snart äter jag upp min egen hjärna för att kunna skylla ifrån mig när jag störtfailar gång efter annan. blä blä blä. Jag vill ha lakrits nu.

Fast jag har ju i alla fall glass.

Take me higher

Random:
Bäst bandnamn - Bloodsucking Zombies from Outer Space
Bäst låttnamn - I hate every bone in your body but mine

Så det så.

Det spöregnar ute. Samtidigt skiner solen. Lagom schizofrent väder...
Det hann regna lite på mig innan jag kom hem, men inte särskilt mycket och jag är ju faktiskt inte en av de där som är rädda för vatten. Faktum är att jag älskar vatten, och växte i stort sett upp under havsytan. (vilket gjorde mig å så mycket gladare i somras när jag faktiskt VÅGADE bada trots att det fanns maneter i vattnet. Jag såg inga där och vattnet var så ljuvligt att det var lätt att inte fokusera så mycket på skräcken utan hellre på känslan) I alla fall, jag har min utskrift nu. Det tog mig lite tid innan jag kom underfund med hur det gick till (lite tid är i det här fallet även känt som 6 utskrifter i svartvitt) att få sin utskrift i färg, men nu har jag två exemplar av den. Jag och skrivare går inte bra ihop, det är nu tydligt bevisat. Nackdelen är att det ligger en vit ram runt hela utskriften, men å andra sidan såg jag en kvarlämnad utskrift en i min klass gjort och han hade också en vit ram, så jag är ju inte ensam med det iaf. Hoppas jag. Usch.

Efter att jag fått mina utskrifter klara tog jag mig bort mot Matton, där jag köpte mina papper och en mapp, och sedan råkade jag ta "genvägen" inom Panduro (det ligger mitt emot, jag är för helvete bara mänsklig!!) och köpte de sista prylarna jag behöver för att kunna tillverka egna pasties. Wohoo! Så ikväll skall jag vara lite kreativ, tänkte jag :)
Vi skall även ägna kvällen åt att städa av lite, jag skall göra min läxa och sedan är det Hell's Kitchen också. Vojne vojne. Mycket att stå i!

^_^

Computer/Machine/Panzer Mensch

Vaknade en timme innan min klocka skulle ringa idag. Min kropp har äntligen vant sig vid tidiga timmar, vilket är både bra och dåligt. Jag tycker ju faktiskt fortfarande att det är mysigt att sova bort en hel dag, men å andra sidan får man väl kanske inte så mycket gjort då...
Skall strax ta en dusch och sedan åka ner till Malmö. Jag hoppas att det går smidigt med utskriften, jag orkar inte sitta därnere och få panik. Suck.

Skall få tummen ur och börja med cykelbilderna sedan; vår grupp verkar redan ha en del försprång så det vore synd och skam att inte utnyttja att vi ligger ett steg före de andra. I synnerhet inte med tanke på att de gav oss en vecka till innan vi behöver redovisa det, och med så mycket extra tid är det idiotiskt att inte göra så bra ifrån sig man kan. Skall se ifall jag kan få rent några maskiner tvätt också, det börjar bli farligt grunt i underklädeslådan och det är enbart irriterande att vara tvungen att knö runt med obekväma trosor istället för bekväma dylika. Bah!

Förresten står det en flyttbil här utanför. Våra nya grannar till höger om oss (eller till vänster, beroende på hur man ser det) håller på att flytta in. Jag smygtittar ut genom fönstret lite då och då för att se vad det kan vara för ena, men har inte sett något hittills. Får dock se till att inte springa runt utan kläder idag bara, det är kanske inte det bästa första intrycket om man säger så haha ^^

Nu skall jag hoppa in i duschen och göra mig klar så att jag sedan kan få bocka av de två största punkerna på dagens att göra-lista (um, ja, och så måste jag göra läxan, och det är MINST lika viktigt det, argh!) (andas, andas)

Hejsvej.

I won't let you take control over me

Pratar lite med min käre far på msn just nu... Han går på danskurs. Pappa? På danskurs?! Jag vet, det är otroligt. Han och hans tysk/filippinska flickvän går på kurs för att lära sig dansa bugg. Jag är road och oroad, haha ^^ De tvingas lyssna på dansband och hans ben vill inte åt samma mål som han vill, så det går ju inte helt bra för honom...

Har inga seriösa lektioner imorgon, men har ärende nedåt Malmö i alla fall. Sovmorgon är dock inte helt illa! Skall inom Matton och köpa markerpapper i a3-format, och sedan skall jag till skolan och försöka hitta till salen där jag skall se ifall det går bra att skriva ut mitt imageboard. Jag oroar mig ganska mycket över utskriften; det blir bra när jag skriver ut på a4 här hemma men jag blir lite nervös över det ändå. Del ett; hur i helvete hittar man till den där salen där vår a3-skrivare står? Jag får fråga i receptionen eller något... Eep. Sedan är det klart, inlämnat, finito, och så kan jag börja koncentrera mig på att göra 30 skisser i a3-format och frilägga tio cyklar. Wohoo. -_-

Men men, helgen blir nog bra iaf! Nath åker förvisso på söndag, men vi skall tömma datorrummet så att jag kan måla här nästa vecka. Jag tycker att det är jättekul att måla och göra om och ha mig med färger (ja, för jag är INTE typen som får panik av att råka vara täckt av målarfärg, som vissa andra...)

Har hittat halloweenoutfit åt både mig och Nath idag, vilket känns bra. Vi betalar lite extra i frakt så vet vi att det hinner hit i tid också, vilket helt enkelt är sexcellent. Mjau!

Opakarkuga

Hemma idag, som väntat. Dumma öron. Dumma nedsatta hörsel som attackerade mig på Matton igår. ÖRNINJA!
I alla fall.

Om det är vanligt att med sin sambo diskutera svartisk grammatik (as in Black Tongue) så kan ni härmed sälla mig till Rena Rama Svensson-gänget. Annars står jag kvar här i mitt lilla nördhörn och trampar. Det är ganska cozy här, och vi har bättre musik, snyggare män och snabbare datorer.
Jag funderar på att föra in lite svordomar på svartiska i mitt ordförråd. Måste ju vara oh så mycket roligare att skrika PAGOG och BAG istället för idiot och skit. ...fast, um, det gör jag ju redan. Jag tänkte dock lära mig lite nya ord :)

Morgonens playlist består av Siouxsie and the Banshees SAMT Schandmaul. Inte riktigt två musiktyper som går hand i hand vanligtvis, men det ger en ganska intressant kontrast varje gång det switchar. Tipsade för övrigt Ingrid om Siouxsie igår, jag hoppas att hon gillar!

Funderar på att skaffa mig en egen domän. Ritguild.com i all ära, men det hade varit kul med något helt eget... Jag har ett gäng idéer på lager, men jag är till 99% säker på att de två viktigare av dem redan är upptagna. Argh! Kumashat-karkû!

Jaja. Göra annat nu. Hejdå bloggen.

RSS 2.0