I am waiting on the samhain of my soul

GOTT NYTT ÅR!

Vi hörs 2007! :)

xxx
Carina


Djävulen bor i min arm

Idag är inte en vanlig dag. Vanliga dagar bor Djävulen i min näsa. Idag bor han i min arm. Jag har en djävulsk träningsvärk från allt dart-spelande under gårdagen. Hela min högerarm är ett kolli och det gör ont om jag försöker lyfta armen för högt. Någon mer än jag som tror att jag kommer att få problem när jag skall ta av mig korsetten ikväll? Jag hoppas sannerligen att mamma är vaken när jag kommer hem och skall gå till sängs, annars har jag vad man i vissa religioner kallar "problem". Jag kan inte sova i korsett, ju.

(fast jag tror att Djävulen har ett finger eller två i näsan min också, den är också djävulsk idag. blargh!)

Mamma vill att vi lämnar tillbaka Lucy eftersom hon verkar sjuk. Jag säger att mamki skall prata med veterinären, vi får se vad som händer. Lucy är lite magsjuk, alltså, och det innebär att fem av våra sex matbordsstolar har råkat ut för små olyckor om vilka man ej bör tala.

Nu skall jag nog se lite Rain Man med mamma, och sedan duscha och byta om. Mmm, fest.

Females


www.sinfest.net

List-o-mania.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade från Gotland, började blogga och besökte USA.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga att hålla.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
USA.

6. Är det något du saknar år 2006 som du vill ha år 2007?
Ett förhållande.

7. Vilket datum från år 2006 kommer du alltid att minnas?
24:e augusti, det var då jag flyttade till Skåne.

8. Vad var din största framgång 2006?
Att jag klarade VG på omtentan i fonetik.

9. Största misstaget?
Att jag gång efter annan öppnade mitt hjärta när jag borde ha låtit bli.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inga farliga skador i år, och sjuk har jag varit från och till.

11. Bästa köpet?
Min fina lägenhet, och alla IKEA-prylar jag fyllt den med.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Min lägenhet.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jo, många saker.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2006?
Inga särskilda...

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var  väl gladare per such, men det går inte att komma ifrån att jag hade några hjärtskärande nätter då jag storligen betvivlade att flytten till det okända faktiskt var ett bra och genomtänkt drag.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat inför grammatiktentorna.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Dela med mig av min ärlighet.

18. Hur tillbringade du julen?
Här hemma på gotland, med familjen. Är fortfarande här.

19. Blev du kär i år?
Mer än jag borde.

20. Hur många one night stands?
Inga.

21. Favoritprogram på TV?
Frasier.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Jag hatar ingen.

23. Bästa boken du läste i år?
Stephen King - Det

24. Största musikaliska upptäckten?
Michale Graves.

25. Något du önskade dig och fick?
Två säsonger Frasier, ett par lurar från Skullcandy... Och så sakerna jag köpte till mig själv när jag skulle flytta. Och blått styre i Sverige!

26. Något du önskade dig men inte fick?
En kokbok.

27. Årets bästa film?
Snakes on a Plane!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2006?
Satt på en flygplats i Frankfurt och försökte att låta bli att deppa ihop över ännu en värdelös födelsedag.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Lite besvarad kärlek.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2006?
Jag har kört på som vanligt, jag.

31. Vad fick dig att må bra?
Folket omkring mig.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Doyle Wolfgang von Frankenstein.

33. Vilken politisk debatt engagerade dig mest?
Ingen.

34. Vem saknade du?
Anna. Alltid.

35. De bästa nya människorna du träffade?
Martin, Lotta och Caroline.

36. En värdefull läxa du lärt dig i år?
Att man inte skall vara för ärlig om det innebär att man lämnar ut sig själv.

37. Citera en sångtext som summerar ditt år:
I was thinking about you, there was something I forgot to say: I was crying on a saturday night

Rått nytt år, era djävlar!

Så... Hur minns jag mitt år? Vad minns jag av det, är kanske snarare en bättre fråga.

 • Jag minns regelbundna tisdagar med rollspel, vilket bröts när Johan fick ett jobb (kul för honom, synd för oss!) och vi istället fick försöka pussla ihop helger att spela på - de fååå helger då jag inte jobbade, helt enkelt.
 • Vi spenderade två sjukt roliga veckor i USA, Florida. Disney World, Universal Studious, Sea World... been there, done that. USA var ett underbart resemål, och jag hoppas sannerligen på att få återvända dit någongång. I'm thinking... Cali.
 • Vi - Jag, Eric och Leo - byggde ett hus med sovloft och ett åttameterstorn. Det var underbara dagar, och jag insåg att mitt kall ligger i att slå ner spikar i vackert trä. Mmmm, spika. Jag förstår verkligen Simons fascination vid det hela! ;) Nu är du inte ensam om din spikfetischism, Simon! :D
 • Vi drog på Kastaria, funderade ut Lammstein, roades av UHR, äcklades av Södertäl-yeah och lyckades på något sätt klara av vår jättekrångliga intrig som att det vore ett busenkelt mattetal, vilket gav arrangörerna en blick av panik. Min intrig, att någon skulle hitta mitt slavkontrakt och kanske claima mig, gick dock åt skogen iochmed att en ung flicka ur byn hittade kontraktet. Resten av lajvet gick jag runt med kontraktet nedstoppad vid min byst i hopp om att den skulle falla ur och hittas av någon roligare, men med ingen framgång. Lajvet var kul, men hade kunnat vara roligare. Jag var lite deppig OFF och det påverkade mig tyvärr IN.
 • Medeltidsveckan i år var döden. Jag spenderade några trevliga kvällar på Effes, men that's it. Folk dissade mig, jag fick mensvärk och gav sedan upp. Slutet av veckan spenderade jag med min mor och struntade i allt vad för traditioner jag haft de senaste sex åren. Just nu känner jag mig fortfarande tveksam till om jag skall bry mig om nästa veckas medeltidsvecka eller inte.
 • Och sedan ...flyttade jag. Lämnade ön, lämnade mitt jobb, lämnade min familj, lämnade mina vänner. For ner till Skåne, där jag vid tillfället bara hade Smege och Viktor att hålla mig till. Trevliga pojkar, men förr eller senare behöver man fler alternativ på umgängesfronten och strax hade jag även Martin, Lotta och Caroline att prata med, samtidigt som alla på Gotland bara är ett samtal bort. Enligt vissa blev jag vuxen av att flytta, och kanske stämmer det.
 • Jag röstade blått i valet och för en gångs skull VANN min sida! Sjukt bra!
 • Jag gick ur Helgon.net, där jag varit medlem i fem år. Iochmed detta tappade jag en del vänner, men det stör mig inte så mycket. De som betyder något har jag fortfarande kontakt med över MSN, och det räcker. Mitt avsked till helgon upprörde en hel del folk som i ren panik uttryckte sin förskräckelse över att jag försvann - men herregud, det är ju inte precis som att jag dog.
 • Jag började, iochmed min flytt, att blogga och hur det går kan ni ju utan problem att se här.
Jag ser fram emot ett nytt år, ett 2007 och en framtid jag har noll och ingen aning om. Jag har ingen koll överhuvudtaget på vad jag kommer att göra i sommar när jag har studieuppehåll, eller vad jag skall plugga i höst. Jag har ingen aning om ifall jag kanske kommer att träffa någon, eller vad som kommer att hända med kärlekslivet, festlivet och vänskapskretsen. Förhoppningsvis blir det mängder av rollspel, i alla fall! (och jag skall ta ett par långa timmar åt att fundera över mina nypåkomna ändringar i Gwynne, och till att planera hennes kommande outfits - jag har planer, planer!)

Nu skall jag snart äta lunch och sedan skall jag och mamma fara ut på kyrkogården. Ikväll blir det -som sagt- nyårsfest hos Amanda och Leo och det skall bli trevligt. Jag har någorlunda god koll på vilka jag skall ringa... Nåväl. Om jag inte skriver så mycket mer här idag så GOTT NYTT ÅR!Andra bloggar om Nyårskrönika.

Ghoul's night out

Jag lovade er en redovisning sedan gårdagen, så... Jag får väl försöka pussla ihop lite här för att se ifall jag kan skriva något som är kronologiskt och samtidigt intressant.
Som jag redan sagt hade jag min monsterkjol och min svarta kofta med rosett, och till det ett svart linne och ett döskallehänge om halsen. Jag hade skelettstrumpor på fötterna, men de syntes inte förrän senare, när jag spelade rollspel. Hade giftgrön ögonskugga och svart rosett i håret, och svarta naglar, så jag kände mig faktiskt lite snygg trots allt!

Vi kom upp till bowlinghallen, kastade treben (jag och pappa i final, jag förlorade dock men med tanke på att jag typ aldrig kastat förr så är jag fett nöjd :)) och sedan hade vi turnering. Jag hade 7:an och Syllan på mitt lag, vi förlorade alla matcher utom den allra sista, där vi tack vare 7:an lyckades vinna. Senare, under middagen på Lilla Elefanten, så höll jag ett kort och koncist tacktal vilket imponerade på folk. Drog i mig ett par drinkar under kvällen, så jag var liiiiite lullig när jag ringde Leo och bad honom köra mig till Krister för rollspelande.

Rollspelet gick sisådär. Leo dog, Krister dödade en svår häxa samtidigt som jag och Johan irrade runt och försökte lista ut var de tagit vägen - de blev slicade av svärd och försvann ner i golvspringorna, nähmlich. Kvart över ett-halv två sade Dan att han inte läst på så mycket mer av rollspelet, så vi fick avsluta. Så... om de nu inte får för sig att göra en NPC av mig så blir det inte spel förrän kaaaanske i påsk, eller så i sommar. Vi har tydligen klarat ett eller två rum mer än hälften, så... Vi hade inte kommit så långt som vi trodde. Håhå, jaja.

Nu skall jag fixa lite samt beställa kataloger åt min mor. Skriver min krönika sedan. Tjipp!

Hör auf!

Eins, zwei, drei, vier - Du bist schön, komm tanz mit mir! - Laibach

DAGENS ÖGONGODISMän i uniformer
(Laibach)

Ich liebe dich, meine Clemantine!

Hemma igen. Det blev inte så intensivt spelande idag, vilket är synd för nu blir det inte spel igen förrän i sommar eller kanske påsk. Jag är nu trött och skall läsa lite i Himlen är en Plats på Jorden av Åke Edwardsson. Har redan läst den två gånger, samt sett den på tv, men wtf.

Nyår imorgon. Alla jag vill fira med kan inte vara med; jag kommer att sakna mina tre pojkar i Skåne...

Skriver mer imorgon. Puss på er.

Cat? I'm a kitty-cat!Glöm aldrig detta i vintermörkret!

Fangs! (you're welcome) I said FANGS! (I said YOU'RE WELCOME!)

Mamma är såpass rutinerad att hon took a stroll in i mitt rum och plockade ganska direkt upp mitt bankkort. Hon kan sitt shit! Nu har jag köpt mascara, linne, ett halsband till ikväll och sprit, which is good. Personalfest... Skall se ifall jag kan få min bror eller min mor att ta lite snajdiga kort på mig innan jag går ikväll.

Jag köpte Dooley's och Explorer Vodka. Imorgon skall jag köpa juice och sådana saker. Mrrr, nyårsfest. Har även köpt ljus till Elenaria samt en mindre gåva till värdparet. (främst till Elenaria, den också, haha)

Nu skall jag snart duscha, och sedan skall jag nog se på Little Britain med mamma och sedan är det väl typ dags att gå. Så... jag är inte alls säker på om jag kommer att posta något mer här idag, should I be honest. Men ni överlever nog, tror jag.
Uppdaterar er på festdetaljer och rollspels-lol under morgondagen, dock vet jag inte hur dags jag går upp. Jag har en känsla av att en långseg sovmorgon är att föredra, eftersom det blir sent inatt och imorgon natt. Brrr. Nyår. Snart är det 2007, och jag har bloggat i sex månader.

Det måste dock skrivas en nyårskrönika under morgondagen, så jag lovar er minst tre poster! (1. redogörelse för i afton, 2. dagens video/ögongodis och 3. nyårskrönika)

Bite me! (you're faaaaangtastic!)

DAGENS ÖGONGODISJami Deadly (www.deadlycurves.com)

Och Dagens Video blir Tribute! Yaaay!

Kittenlove

Idag ser jag tydligen inte presentabel ut i håret, enligt min mor.
Vi skall åka på systemet nu, sedan måste jag kika för att se ifall jag kan hitta mitt saknade bankkort som jag sist använde två-tre dagar före julafton. Eller var det fler? ...dang.

Gotta go nu, skriver mer sedan. Wish me luck med bankkortet!

As keen as a peach

Hemma från Elenaria nu, efter en väldigt trevlig och tjejig kväll! Otroligt uppskattat, något man faktiskt saknar väldigt mycket när man är hemma i Skåne: en kvinnlig bundsförvant att diskutera rollspel, lajv, män, japan och anime med, bland annat. Och att ooh:a sig över skor med. Så, kvällen var helt enkelt underbar, raring!

Skall strax sova: imorgon skall jag på systemet med mamma, ta ett lååååångt bad, gå på personalfest och sedan spela rollspel. Mycket att göra, jag? Någonstans däremellan skall jag även hinna få i mig resten av smörgåstårtan samt lite övrig mat och dryck. Men jag klagar inte, mitt tighta schema gör mig glad och underhållen, och DET är att föredra framför apatisk och uttråkad!

Lotta skulle maila över lite saker hon tagit fasta på angående analysuppgift 4, så skall jag komplettera med vad jag har tänkt på och så vidare, och det är bra! Måste komma ihåg att ringa henne på söndag också - min lista över folk jag skall ringa och lyckönska inför det nya året är snart min kompletta telefonbok i mobiltelefonen (min väldigt rosa, feminina och sööööta mobiltelefon, as it is!)

Jag och Elenaria såg för övrigt på Howl's Moving Castle och Constantin, två filmer jag redan sett men none the less gillar. Mrrrr, Howl. We like. Vi åt chokladpudding tills vi andades choklad, och vi åt godis och drack. Hon té, jag cola. Nackdel. Å andra sidan ligger jag redan på rätt sida gränsen mellan ett kilo och ett annat, om än bara tre hektogram på den säkra sidan.

Keep on moving, så håller sig nog kilona på sin plats. Jag kan bara beklaga att de inte lade sig på höfter och stuss - jag hade inte haft något emot att vara lite mer baktung för att underlätta för min redan ganska-så-tunga framsida. Brrr, boobies at their best men ibland väger de mer än jag har lust med. (och folk OPERERAR verkligen sådana här storlekar frivilligt! De är galna; gaaaalna, I say!)

Nu skall jag läsa lite i The Dragonlance Chronicles och sedan sova. Imorgon skall jag ringa Simon och pladdra lite -  vissa är jag alldeles för dålig på att höra av mig till, och det är sorg och saknad om jag skall vara ärlig. Plus att Simon är en total raring och erbjuder mig bilplats hem - jag slipper alltså konka tunga väskor på och av tåg! PUSS PÅ DIG, om du läser detta. Vi snackar en sann riddare i nöden! <3

Ganska lång post. Enjoy, jag har ju varit ganska dålig på att maxposta här den senaste tiden. Skyller på mycket att göra och lite sömn.
Jag har placerat min blogg på bloggkartan.se

Hokus pokus jokus y'all

Deep Red, enjoy!

DAGENS ÖGONGODISShaggy 2Dope (t.v.) i Insane Clown Posse

The thing about dungeons, dragons and earth elementals.

Så... Rollspel.

SL: Så, ni slår läger utanför kryptan. Håller ni vakt?
K: Nej, vi lägger ut lite grus.
SL: Grus?
K: Ja, det knastrar som fan när folk går i det.

...det slutade med att Krister vaknade av ett svärd i magen. Dumma tystknastrande grus.

Yatta yatta, vi är fast på en ö, ingen kan simma, vattnet är fullt av blodiglar och monster.
C: Jag har kvar uttorkningspinnen! Vi bygger en lerbåt och torkar den så kan vi segla vidare sedan!
Alla: Skitbra idé!
SL: Uh... okej...

...vår båt sjönk så fort den lades i vattnet. Dang!

Sedan var vi klara med Drakar och Demoner vid typ nio, och då skulle vi bryta upp och fara hem. Men det var vi alla ganska emot, och plötsligt föddes idén att vi skulle starta en ny äventyrargrupp i Dungeons and Dragons, Dan hade ett äventyr vi kunde spela och plötsligt satt vi i två timmar och skapade nya karaktärer. Jag spelar ..."Muränan", den stenhårda halv-alven som tankar och gör feeeet skada. Ingen vet "Muränans" riktiga namn, hon går bara under sin pseudonym. Level FJORTON! Fatta vad mighty man är! Jag har tre attacker, jag gör sjukt snygg skada och jag har massor av trevliga feats. Och magiska vapen! Startsumma på level fjorton är 150 000 guld. 150k?! Omg. Fast magisk rustning och magiska vapen kostar en del, så...
Vi slutade spela efter tre i nättras, jag var i säng vid fyra och sov vid halv fem.

I've been kicking ass since the dawn of time

Jag kom hem efter rollspelandet vid fyra i morse. Vaknade nyss - en timme försent. Jag uppdaterar er på allt möjligt när jag kommer tillbaka senare - nu skall jag äta, sedan fika med mommo och Inga och därefter gå på stan med mamma. Ikväll skall jag och Elenaria ha filmkväll, men jag har några timmar däremellan då jag hinner berätta om vårt roliga rollspelande och hej och hå.

Puss på er!

They only want you when you're seventeen

Nu är jag sådär DARKNEZZ igen (min ögonskugga heter Darkness, bara det är bevis nog!) med svart hår och klädd helt i svart och yatta yatta.

Niles: I met someone once flying home from college. I got bumped into first class, found myself sitting there next to a positively ravishing woman. She was a bit older and I was trying desperately to be suave, so when she leaned over and suggested we join the Mile High Club, rather than admit I was unfamiliar with the term, I whispered back, "I really don't travel enough to make that worthwhile." God, that was twenty years ago.
[starts to chuckle, then]
Niles: Nope, still can't laugh about it.


Hoppas att mamma kommer snart. Då skall jag äta lite med henne... Och sedan byta om inför kvällens rollspelande - just nu glider jag runt i jeans och teeshirt, och inte så mycket mer.

Paint it black

Ständig orgasmisk känsla: Za Frûmi - Vrapogat. OMG vad jag älskar orcher!

Nu har jag huvudet täckt av en sörja som minner mig om svart blod. Om en halvtimme skall jag duscha och kommer då att få kroppen dränkt i svart vatten. Mrr, mysigt. Eller inte. Nåväl, back in black och förhoppningsvis blir det bra.
Ser på Extreme Makeover medan jag väntar, jag upphör aldrig att förvånas.

Idag känner jag mig snygg, bortsett från buskiga ögonbryn.

Imorgon skall jag och mommo promenera till Inga och fika lite, och sedan skall jag på stan med mamma. Behöver då införskaffa följande:
 • Nätstrumpbyxor
 • Vita strumbyxor, eller tunna svarta
 • Party Feet
 • Hårspray
Remembah, remembah, remem-BAH!

I feel so lost when you're not at my side

NP: And One - Tramfrau

Ibland känns det som att min sorg och saknad inte längre gills, för att det finns andra som tampas med än större sorg, än större saknad. Jag vet inte... kanske är det konstigt att inte kunna sluta sakna så förtvivlat efter ett och ett halvt år?

Tänk vad tiden flyger. Tänk vad det ibland känns som en ren evighet sedan jag pratade med Anna, och ibland känns som bara igår. Jag minns fortfarande hennes skratt, men det har börjat blekna nu märker jag. Snart är det borta, och vad har jag då kvar? En bild tagen på henne närapå två månader innan hennes död.

Det hjälper inte. Jag vill fortfarande kunna ringa henne, krama henne, skratta med henne och gräla med henne, för det är sådant man har systrar till. Jag vill att hon skall vara stolt över sin lillasyster, och jag vill visa henne att jag trots allt är stolt över henne.

Kanske är det min idoliserade bild av henne som håller mig uppe? Det faktum att jag kan fabulera ihop en stor piedestal åt henne, se henne som den perfekta systern och vägra se hennes fel och brister - är det det som eldar på min brasa?

I vilket fall som... saknaden är as big as ever. Älsk.

Fire, walk with me

DAGENS ÖGONGODISMikael Persbrandt som Gunvald Larsson! (och BARA när han är Gunvald, notera!)

Lite Insane Clown Posse åt er idag också - Let's go all the way.

A pirate I was meant to be, trim the sails and roam the sea

Jag sover inte alls bra här. Det hade varit väldigt skönt med en fullständig natts sömn istället för att vakna till liv hela tiden och förvirrat undra var jag är. Jag gillar inte Ricards säng; en är obekväm, han har en dålig kudde och hans täcke är värdelöst. Och mitt i allt det ligger jag och försöker så gott jag kan att sova - är det då märkligt att jag vaknar och känner mig som en bortkollrad zombie varje morgon?

Jag längtar hem.

Nu skall jag tvätta håret så att jag kan färga det senare. Får se ifall jag kan sätta mig lite med mitt skolarbete sedan också, eller hur det blir med det. Det känns som att det är svårt att hitta både koncentration och motivation till det. Bläurg.

Here comes the snake

...det är en bild på Bert Karlsson i dagens nöjessidor i Aftonbladet. Och man skulle lätt kunna inbilla sig att det där mörka som flyter under hans navel är hans snopp. Jag hoppas för mitt eget sinnes skull att det INTE är som jag befarar. Herre min je, det är ungefär det SISTA jag vill se här i livet, gawddammit!

Apropå att se; jag såg klart de tre sista episoderna av Frasier, och det var banne mig hack i alla tre. Tog ut skivan två gånger och rengjorde den, men det fungerade inte. Fan. Får prova hemma i min dvd sedan, och hoppas att det fungerar way bättre där.

Nu skall jag strax gå till sängs, 57:an skulle skicka över lite bilder på sina nya linnen först. Imorgon skall jag nog be att få låna mammas kort och ge henne min femhundring, så att jag kan få beställa pyjamasen och klänningen; pyjamaslinnet kan jag lätt ha som vanligt linne i skolan eller whatever. Och med korsett till borde det vara en vinnande outfit!

Är fortfarande helt eeek över de söta skorna jag och Elenaria införskaffade idag - de kommer att komma väl till pass! Måste dock påminna mig själv om att köpa Party Feet, annars blir det ledsna fötter som svirar runt i rara hiheels nu i helgen - icke att fördra.

Skall under morgondagen färga håret och fixa lite, och på kvällen blir det - vilket jag redan tjatat lite om - rollspelande. Får se ifall jag kanske hinner slå Simon en pling också! It's been a while och sådant är alltid trist. Men nu: Sovdags, så fort 57:an får tummen ur och skickar mig sina pixxors. (as the old saying goes: Pixx or it didn't happen!)

Mirror mirror on the wall

Giev, plx:Fast jag skall tjata lite på mamma att jag får låna hennes kort till att köpa pyjamasen och klänningen. Koftan lyckades jag dock inte hitta på eBay, snyft snyft. (fast det måste man ju kunna brodera på en kofta själv? Jag är ju inte heeelt korkad med nål och tråd.)

What's new, pussycat?

Nu har jag, mamki och papst sett på Beck. Allmänt dregel över Gunvald, så han får bli morgondagens Ögongodis!

Kattröjan mamma köpte till mig ser ut såhär, fast röd istället för rosa. Mjau! Funderar på att ha den imorgon redan, den var så söt. Sitter faktiskt jättebra, den sitter åt på rätt ställen och allt sådant.

Nu skall pappa duscha, sedan skall jag kanske bada. ...eller så ser jag klart de tre sista episoderna Frasier. Vi får se. ...det blir nog Frasier, haha.

Funderar på att sätta ihop en önskelista inför min födelsedag. Jag fyller 23, och jag fyller 23 i Skåne. Så... det blir fest ...i skåne. Om folk från andra delar av landet vill komma får ni gärna säga till i tid så att jag vet om ni får plats att sova eller inte! Jag har redan hittat en del saker jag vill ha. Har jag tur kan man få alla från samma ställe, och det hade ju varit helt swell!

Sweet treat

Nyårsafton - jag har en klart vinnande outfit. Behöver bara köpa ett par nätstrumpbyxor och ett par vita strumpbyxor så är jag all set and ready to go.

Shopping med mamma på fredag, var det tänkt. Splendid. Nu skall jag pilla lite på mina kläder och lägga dem tillrätta i väskan så att det blir lite mer framkomligt i rummet. Sedan skall jag nog bada lite, om jag hinner innan maten.


Lite sugar och sweetness till er (se det som en ögongodis-bonus!):


Would someone please be ending this? Could someone wake me with a kiss?

Hemma från stan igen. Lyckades få en hel del fina saker "av farmor" ( =köpt för pengarna jag fick av den gamla i julklapp) och har numera i min ägo ett par ruggigt snygga pumps (de liknar mina svartvita, men har lägre klack och är helsvarta), en väldigt snygg svart ögonskugga med glitter i och både vita och svarta band till håret. Amanda köpte desamma pumpsen, och mamma provade mina här hemma och blev sugen på sådana själv. Sedan fick jag den jättesöta kattröjan av mamma, och den satt jättefint!

Såg en hel del "kändisar" på stan, kan förmodligen räkna av folk för alla fingrar. Klasskamrater från olika årskurser... Håhå jaja. Inte visste jag att det är i Visby Centrum the action is! :o

Ikväll skall vi äta köttfärsbiffar och se på Beck. Funderar på om jag skall plåga mina stackars hälar med en promenad, eller om jag stannar hemma ikväll. Imorgon skall vi spela rollspel - stabilt som fan.

...bada lite mer ikväll, kanske?

There may be more than one way to skin a cat

Posta här, sedan skall jag knalla upp till bowlinghallen innan jag skall på stan med Amanda. Jag har mina tusen kronor att shoppa för, någonvart räcker det ju! Skall även hinna med att se senaste Beck på dvd med mamma, färga håret samt komma igång med skolarbetet. Skall förbereda för mitt skolarbetande när jag äter nu, så har jag fått foten innanför dörren.

Drömde en massa saker om simhallar (Solberga) och skolor som bytte form och skepnad (SoL-centrum) och sprang runt helt förvirrad över att jag inte kunde hitta någonvart alls.

Dagens Video i form av Scream! samt Dagens Ögongodis får ni redan nu!

DAGENS ÖGONGODISMichale Graves blodiga armar! (alltså INTE Graves igen!)

Jag fuktar mina läppar i ditt vattenfall av andetagNu skall jag i stort sett avsluta här och gå till sängs. Jag känner mig sömnig, och imorgon blir det mellandagsrea med Amanda, samt några tappra försök till att komma någonvart med analysuppgift 4.

Praetorian Platoon i mina lurar, och snart är min iPod färdigladdad - jag finner nöje i att kunna lyssna på lite musik medan jag läser. Förhoppningsvis inträffar sömnen tidigare inatt än den gjorde i nättras, jag låg som sagt vaken till fyra innan jag lyckades domna bort på riktigt. Störande.

Ser fram emot rollspelande på torsdag också!


I can't wait to hear you scream

Jag hade gärna haft lite Bloodsucking Zombies from Outer Space i min iPod, men så är inte fallet.
Jag har nu istället poppat  God Module, Namnambulu, Misfits och allmäna rarigheter. Mina kinder är helt röda och kalla, men jag klagar inte! Det var en väldigt trevlig timmespromenad, och nu skall jag äta kalkon och potatissallad.

Jag skall sluta med mitt sockerintag. Jag skall försöka redan nu, om inte annat så blir det mitt nyårslöfte: Jag skall gå ner minst de fyra kilo jag har gått upp sedan oktober. Jag vill kunna hamstra liiiite mer mat nu när jag ändå är hemma, men vad gäller sötsaker skall jag snåla som fan. Så det så. Så, håll tummarna för mig!

Nu skall jag som sagt äta samt se Frasier. Mrrr. Nileeees. För övrigt har jag en jättebra video på lager till morgondagens Video! (jag har redan givit er en idag, och jag har ändå inte allt för många på lager!) Så, imorgon får ni en jättefin video att dregla över :)

Pray for an end to our deception

Det är så fruktansvärt varmt. Det känns som att jag smälter. Hela kroppen är helt svettklibbig och obekväm. Illa. Kanske borde jag klä på mig och ta en promenad... Det hade varit skönt att komma hemifrån en sväng, och jag brukade ju faktiskt ta solopromenader innan jag flyttade från ön. Ta en liten tur för mig själv innan det är dags att färga håret... Komma bort från datorn och hemmet lite...
Jag skall tänka på det ett litet tag, så får vi se sedan ifall jag kommer iväg eller inte. Jag tror att det hade varit bra för mig, inte minst för att jag känner av min kattallergi ganska mycket idag.

Jag har två skivor Frasier kvar. Nåja. Jag har fått lite tips av Smegnus på vad jag kan gå på jakt efter sedan, och jag funderar ju på att ta en tur införbi Östercentrum imorgon - kan kika där om de rear ut någon trevlig serie. Är det en serie jag ALDRIG kommer att kolla på så är det i alla fall Sex and the City. Herregud vad jag avskyr den serien; jag har till och från sett kanske två-tre episodes, och jag avskyr skämten, karaktärerna, att de är så satans fula och hela upplägget på det hela. Nej, tacka vet jag bra serier. Som Frasier. (oooh, Niles!)

Nu skall jag nog ta min promenad. Frågan är hur länge min iPod räcker... Går jag ut får det bli lite God Module i mina lurar, it's been a while. (det har mest blivit Misfits och Namnambulu sedan jag kom hit.)

Jag borde ta med mitt kort och köpa lite frukt eller något också. Ack, jag är inte alls förtjust i tanken på min sju kilo tyngre kropp. Kanske är det därför jag har fått större bystomfång också? :S

She-monster of my heart


47437-52

Jag funderar allvarligt på att be att få låna mammas kort så att jag kan registrera mig på Sabina Kelleys hemsida! Det kostar inte så farligt mycket (<300:- för 180 dagar), och hon är ju helt klart mina drömmars kvinna. Jag föredrar män anyday of the week, men mot Sabina får de sig fakiskt en riktigt klurig match! Mrrrr, I like. Så, kvällen får ägnas åt att färga håret och åt att övertala mamma att hon skall låta mig låna hennes kort! OCH SEDAN kan jag sitta och spara hem bilder på Sabina allllll night on!

Ol' Evil Eye

Sett tre ep's Frasier. Just nu är jag extremt varm och det känns som att det är en miljon grader varmt här. Förstår inte alls varför; jag sitter i pyjamas och det är ju inte precis varmaste outfiten i stan.
Jag är uttråkad och vill göra något, men det är annandag jul och folk har väl bättre saker för sig. Jag är inte alls förtjust i ledighet utan möjlighet att sysselsätta sig, och eftersom jag är gäst här så kan jag heller inte göra som jag vill; jag har min dator och min brors rum att tillgå, och det är inte tillräckligt. Jag behöver sysselsättas.

Imorgon skall jag påbörja skolarbetet samt förmodligen ta mig införbi stan en sväng för att ta en kik på julrean. Och that's it.
Ikväll skall jag färga håret ...och det är vad jag har att göra. Jag kommer väl förmodligen att se klart Frasier också, men jag känner mig ändå tom. Jag behöver verkligen något att göra, och lite privacy eftersom jag blir tokig på denna trista rutin och folket som ständigt är omkring mig. Missförstå mig inte: Jag älskar min familj, men jag blir verkligen galen på att aldrig kunna dra runt och väsnas som jag vill.

Jag borde lägga mig i bubbelkoppen och dö bort ett tag. Bubbla bort mina problem, eller något. Jag har inte ens några problem, jag är bara rastlös. Och tro mig, hinner jag inte gå er på nerverna i samma takt som jag går mig själv på nerverna så skall ni vara imponerade.

Att vara såhär uttråkad gör mig apatisk och inåtvänd, och trög och slö. Jag behöver oh so aktiveras.

Stuck on the other side

Nu har jag lagt till min nya kategori för Dagens Ögongodis / Dagens Video. Fenomenet i sig har ju bara funnits i tre dagar, så det är knappast proppfullt, men i egenskap av en egen kategori kan man ju se det som ett löfte om mer på den fronten, ne? Säkert någon som roas av mina dregelobjekt och trevliga musikvideos...

Nu skall jag tvätta håret så att jag kan färga det senare, och sedan skall jag klä på mig lite och se på Frasier. Bara sex timmar kvar av serien, feck darnit. :(

Det kommer att bli väldigt mycket sitta-hemma-och-glo så om någon av er gotlandsbaserade som läser detta vill umgås så är jag all yours och idel öra! De enda planerna jag har nu kommande vecka är rollspelande på torsdag, personalfest på lördag eftermiddag och någon form av nyårsfirande på söndagkväll, annars är jag totalt uttråkad och roar mig med att sitta vid datorn och glo - rädda mig! Ni har ju här er chans att få vara min riddare på vit häst, ne?

För övrigt undrar jag om affärerna har öppet redan idag... Jag vill köpa hårband och sådant, kanske man skulle våga sig in till stan trots allt.

Nej, nu skall jag duscha håret lite och kanske äta, eller något. Ett äpple eller en banan hade suttit bra...

Sugar and spice

All of your base are belong to us är dagens video.

DAGENS ÖGONGODISIngen mindre än den ljuvliga Sabina Kelley!

Rodents crawled throughout his brain

Somnade någon gång runt fyra i morse, tror jag. Gick upp vid tio eftersom jag skulle promenera med mamma, men hon lät mig gå till sängs igen vilket jag gladeligen accepterade. Första omgången drömde jag att jag satt på ett tåg med 57:an och att vi skulle fara hem till honom för att ...göra något. Jag hade på mig min sailor outfit (den jag sydde till Dekadance i somras) och det hände en massa saker jag inte riktigt kan minnas.
När jag somnade om igen var jag tillbaka i samma värld, och jag och mamma och Ricard (ibland var det Fredrik istället) skulle ta hand om att "städa upp" och ta bort alla brottslingar. De fanns bland annat i ett stort hav, så vi simmade runt där och samlade "grodor" som såg ut som jättekonstiga stenar med släke på. Så gjorde jag (eller var det någon annan?) en konstig bakåtdykning och slog huvudet i en sten på botten, men jag lyckades flyta upp trots att jag var medvetslös. Då såg jag och F ut som Tweedle-dum och Tweedle-dee, och jag bekymrade mig hela tiden över sms jag skickade till 57:an men aldrig fick svar på.

...så, varför har jag börjat drömma om 57:an igen? Det känns lite omotiverat, med tanke på att det är länge sedan jag faktiskt umgicks med honom (bortsett från vår fika häromveckan...)

För övrigt har jag gått upp närapå fyra kilo sedan jag var på gotland sist, och alltogether sju kilo sedan jag gick hemma i somras. Kilona syns gudskelov inte helt än, och det är bra, men jag skall sluta äta chips och choklad och godis och att dricka läsk. Jag skall i alla fall försöka som fan - dricka vatten och juice och äta frukt istället. Så kanske jag kan tappa de där extra sju kilona relativt snart... Brrr.

Dig up her bones (lyrics)

Anything is what she is
Anywhere is where she's from
Anything is what she'll be
Anything as long as it's mine

And the door it opens is the way back in
Or is it the way back out?

Anyplace is where she'll be
Anyplace, she'll see you from
Lies and secrets become your world
Anytime, anywhere she takes me away

And death climbs up the steps one by one
To give you the rose that's been burnt by her son

Point me to the sky above
I can't get there on my own
Walk me through the graveyard
Dig up her bones

I have seen the demon's face
I have heard of her death place
I fall down on my knees in praise of the
Horrible things that took her away

And death climbs up the steps one by one
To give you the rose that's been burnt by her son

Point me to the sky above
I can't get there on my own
Walk me through the graveyard
Dig up her bones


Blood, sweat and laughter

DAGENS ÖGONGODIS

Pyramid Head från Silent Hill-spelen

Dagens video är inget mindre än den väldigt dansanta och glädjesprittande Moskau av Dschinghis Khan!

Enjoy :)

Slit my throat

Dags att gå till sängs. Jag har tre skivor Frasier kvar, och de ser jag lugnt klart på imorgon. Sedan infaller förmodligen en tids apati och vilsenhet medan jag försöker återhämta mig till normalt leverne igen. Ack! Jag borde gå in på stan och hitta en ny långkörarserie att samla på in the meantime... Eller hitta NÅGOT att sysselsätta mig med fram tills maj!

MÅSTE komma igång med skolarbetet också, imorgon är nog en bra tid för det. Det skall ju vara inlämnat om två veckor idag, dumt att skjuta upp det för länge.

Nu skall jag sova, och kanske läsa lite Edwardsson också. Läste om 1001 nights of Snowfall igår innan jag somnade, den är väldigt vältecknad och bra. Skall beställa Fables 8 så fort den finns också; rumour has it att den skall finnas från och med den 20:e december, men den går ändå inte att beställa än. Nackdel.

Så... vad för serie skall jag samla? Min första plan var ju That 70's Show, men den har jag ju typ sett nästan hela för inte alls länge sedan nu. Vad finns det då kvar som jag är road av? Jag och Martin såg ju hela Futurama, och The Simpsons visar de ju re-runs på hela tiden. Family Guy såg jag ett par säsonger av för inte alls länge sedan, och då vet jag inte alls vad jag har för alternativ kvar. Suck. Förslag på bra serier i stil med Frasier (och gärna serier som håller ut ett flertal säsonger!) emottages tacksamt!

God natt, barn. Får se ifall jag är tillbaka i mitt gamla vanliga postartempo imorgon!

Large and pointingSjälvfallet stängde affären klockan 18, när jag frågade pappa 18:05 hur länge de hade öppet. Typiskt min tur. Fick i alla fall se ett av de roligase Frasieravsnitten, "Out with dad" från säsong sju. Bögskämt på en väldigt trevlig och civil nivå!

Jag har glass i frysen och cola i kylen. Förmodligen är det ju ändå till det bättre att jag inte kan gå och köpa godis, men det hindrar ju inte mitt sockersug. Nåväl. Lite mer Frasier och sedan postande av Dagens Ögongodis så får jag sötsaker nog att roa mig med. Mrrr.

Himlen faller högt mot min nakna hud

Kalkon. Mmm, dreamy. Mycket mätt, mycket nöjd. Magen full av trevlig fågel och ljuvlig sås.
Tänkte se lite Frasier, men det sitter fem skrikande människor runt köksbordet och väsnas like there's no tomorrow. Är nu inflyttad i mitt rum istället - thank god för trådlöst nät!

Klockan är bara tjugo i sex, men det känns som att den är typ nio-tio. Funderar på att få på mig lite kläder och ta mig till affären, det hade varit fint med lite chips eller godis... Får se om jag orkar, just nu är jag mer pepp på Frasier, faktiskt. Stör mig dock fortfarande på att jag måste vänta till maj innan jag kan se de tre sista säsongerna, grrr! I den här takten blir jag lugnt klar med säsong sju ikväll, och då lär jag ju sluka säsong åtta imorgon. Suck.

Jag delger er Dagens Ögongodis och video senare, jag har lite dålig inspiration just nu. Får se hur länge jag orkar keep up med det här, blir det en hit så skapar jag nog en egen kategori för de inläggen.
Nu skall jag bädda ner mig lite och se vidare på Frasier.

Puss och kvitter på er.

A silvertongue for the chosen one

Borde försöka knö ihop något att äta... Just nu är dock köket fullt av folk, och jag har på mig pyjamas, så jag sitter snällt stilla på min stol och gömmer mig lite här bakom datorskärmen och i mina Skullcandylurar. Mm, Misfits är mina vänner idag.

Jag var tre rutor ifrån att vinna en miljon igår när jag skrapade min lottobingolott. Det var lite spännande. Jag vann trettio spänn istället, så jag får köpa en ny lott methinks.

Puss på er, nu skall jag se på Frasier! (skall bara säga hejdå till Tobbe först)

I want your skull, I need your skullJag tog lite sovmorgon idag. Jag har varit så duktig på att släpa mig upp vid tio varje dag, så jag tänkte att jag förtjänar att få sova lite längre. Minns inget av mina drömmar, har knappt ens fragment flytande, men men. Man kan inte få allt här i världen, och ni kan inte få mina drömmar idag.

Diskuterar ögon med Tobbe, lagom annorlunda... Vaknade till när jag fick sms av honom i morse, men sedan somnade jag igen. Nu har jag lekt med min mobil och ställt in lite signaler och sådana saker. Skall se ifall jag kan koppla in mobilen i datorn igen - jag försökte lägga över lite bilder, men det strulade bara :S

Vår kalkonlunch blir en tidig kalkonmiddag istället, då vi istället för klockan ett skall äta vid fem-halv sex. Mrrrr. Kalkooooon. Jag kommer att vara ett dreglande kolli fram tills jag har fått äta - julskinka i all ära, men det är kalkonen som gör mig varm om hjärtat.

(för övrigt kom vi på det roliga i likheten mellan lussekatt och Lucy-katt. Ha-ha.)

Dagens stora, krångliga frågetecken

Frasier Online har precis samma info som alla andra siter jag kollat (ebay, amazon, wikipedia): Det skall finnas elva säsonger, men det går inte över huvud taget att hitta säsong 9 eller 10? WTF? Jag förstår verkligen inte. Är säsong elva EGENTLIGEN säsong 9, och att serien slutar där? Eller vad är dealen?

Om någon kan hitta en sida där man kan köpa säsong 9 och 10, snälla låt mig veta! Eller om någon har koll på vad som faktiskt är correctamundo här, för jag är ett snirkligt snorkligt frågetecken just nu. Hilfe hilfe!Nevermind, jag hittade svaret själv här.

Your head is full of poison!

Åtta avsnitt Frasier. Nu är jag road och trött. Har skrattat så att jag var tvungen att torka av skärmen, haha.

Skickade lite julhälsningar till vänner jag saknar och inte hör av/hör av mig till tillräckligt ofta, och fick en hoper rara svar tillbaka! Mina rara små karlar, ni betyder mer än ni tror! ...funderar på om jag skall åka på besök kanske, det hade varit kul att träffa folk lite oftare än jag gör i nuläget.

Nu är jag sömnig, och vill drömma mer om den stilige Herr Graves.

Mitt beslut att utse Niles Crane till Dagens Ögongodis var ett mäkta bra beslut, och efter mina åtta episoder Frasier ångrar jag det inte en sekund. Ack och ve att det finns så få som honom! ...och hade han funnits i min närhet hade jag nog inte varit typen för honom i vilket fall. Håhå, jaja.

Mamma och pappa har roat betraktat mig skratta mig halvt fördärvad framför datorskärmen. Nåväl, man har inte roligare än man gör sig och jag kan vara väldigt lättroad när jag sätter den sidan till!

Synd att det inte blev något biljardspelande ikväll, dock. Nåväl, jag överlever ändå... Men det hade varit kul att kicka lite ass0rz!

...funderar på att beställa Fables 8 och lite mer Frasier, för mina 1000:-, får se hur jag gör i slutändan. Nu skall jag skrapa alla de lotter jag fick idag - med lite tur kanske jag vinner något! Bär turen med sig vinst åt mitt håll lovar jag att uppdatera er, annars är detta mitt godnatt!

Snowfall

Jag har läst min fina Fablesbok nu. Mrrr. Nu skall jag se vidare på Frasier! Har sett fyra avsnitt, sitter instängd i mina lurar framför laptopen och skrattar till högt då och då. Man har inte roligare än man gör sig, som det heter! Ikväll skall jag få läsa boken jag gav till mamma, den senaste av Åke Edwardsson, och så somna med mina små hörsnäckor i öronen (eftersom Skullcandy-raringarna är gigantiska och inte riktigt fit for bed)

Mer Niles åt mina ögon nu, puss på er.

Fioler och stiliga män - rena folksagan

Deception av Crüxshadows. Bättre än såhär blir det inte med gother och fioler! Dance bouyo!


DAGENS ÖGONGODIS
Niles Crane, sicken karl!

It doesn't matter much to me, as long as it's dead

Finfina julklappar! Frasier, 2 säsonger. Skullcandy-lurar av modellen HESH (störtskönt ljud i!) Min rosa mobil! Ett par askoola skor Sega köpt i Thailand. En rosa väska från Sega. Ett schysst headset med mic från Zzucken. Tusen spänn - mellandagsrea, någon? VInterskor från mamma (och ett par jättegulliga vita vår/sommarskor, men de är kvar hemma) En massa lotter av olika slag. Och så vidare :)

Nu skall jag slänga över lite Misfitsbilder i mobilen samt lite trevlig musik att ha till ringsignal; Funderar på att ha en Misfitslåt när det ringer, om det går att få bra ljud i det hela. Dumt om man inte hör sin gulliga rosa mobil... Jag gillar rosa :)

Nu skall jag pula vidare, jag ville bara uppdatera er lite på läget. Ikväll skall familjen kasta Dart och jag skall se säsong sju av Frasier och dregla över Niles. Ooooh, sicken karl.

3

Efter en flaska med rom

Vi skippar Kalle Anka i år och skall istället spela Vem vill bli Miljonär i lag. Pappa och jag, Sega och mommo, mamma och Zzucken. Heja heja! (vi är så trötta på Kalle Anka och deras ständiga tjat med samma sak hela tiden, så vi provar att vara lite nytänkande)

Lucy har en hel tallrik med räkor och är i himmelriket!

Lucy - enligt julsången

Ekorr'n Katten satt i granen, skulle skala kottar kulor...

Arla julmorgon

Jag har sovit, vaknat, sovit, vaknat, sovit hela natten lång. Vet inte varför jag pendlat så mellan sömn och osömn, men det gör en inte helt pigg nu när man stigit upp.

Skall snart duscha, sedan skall jag slå in de sista klapparna och vänta på att mommo kommer och vi skall fara ut på kyrkogården till Anna. Solen skiner, och det är förmodligen ganska varmt ute. Märkligt julväder, men men. Klaga på vädret är typ det tristaste man kan göra... Utöver att diskutera Fuglesang, iochmed mitt stora bristande intresse på den punkten. Yay, go him, men ...nee, jag är inte så inne på det där.

För övrigt har ingen orkat släpa upp och lägga julklappar under granen ännu. Jag får rycka tag i Zzucken och göra ett krafttag sedan, I guess...

Midnattspausmusik

Dig up her Bones
Lade in den i bloggen först, men hela högermenyn fick tuppjuck och det var bara sorgligt att se.

Mommy, can I go out and kill tonight?

Flummade lite på www.spreadshirt.net, får beställa lite därifrån när jag kommer hem och kan redigera roliga bilder. Hittills fick jag ihop en finfin tee med "Zombielicious" framtill och "...mmm, brains" baktill, i lime/grönt. 219:- dock, innan jag har gjort en liten budget över januari så har jag inte riktigt lust att beställa en tröja bara sådär. Vill ha zombie-boxers också.

Anyhoo, NU skall jag plocka ihop här och gå till sängs. Behöver ladda min iPod, men får göra det under morgondagen. Skall inte ha den förrän i morgonkväll i vilket fall, ju. Återgick till Namnambulu, eftersom den låten jag ville höra av Misfits inte fanns med bland de 104 låtar jag hade. (jag var så sugen på Dig up her Bones, ack och ve!)

Familjen är nere och spelar dart, så de kommer ju knappast att sakna mig om jag går till sängs nu. Måste bara hitta något att läsa mig till sömns i...

God natt och (eftersom det nu är midnatt) GOD JUL!

A chill runs up your spine, crawls into your brainGod jul!

Nu skall jag knoppa i säng och drömma söta saker om söta pojkar och sådant där, som sig bör och hej och hå.

Lucy lyckades till slut fälla granen: Efter att ha nöjt sig med att sitta på nedersta grenarna fick hon nog, tog fem meters sats och klättrade sedan som en galning ända upp i toppen, fick panik och sprattlade omkull granen, vilken jag fångade på ett smidigt sätt. Jag tror att jag kanske lyckades ta kort på henne när hon är i toppen, får kolla igenom kameran sedan. Jag har lite bilder på henne i granen i alla fall, kanske bjuder er på en eller två imorgon. Lucy är ungefär det busigaste jag har stött på i kattungeväg, och då har jag ändå träffat både en och två kattungar i mina dagar.

NP: Misfits - Scream

Jag vill ha Misfitsskorna, och lite Misfitsskjortor och -tröjor jag hittade. Giev plx.

A chill runs up your spine
It crawls into your brain
The freezing touch of fear

It's driving me insane
Although you try to fight
Dragged from the silence where you hide
'til you... Scream

Scream
I can't wait to hear you...
I can't wait to hear you...
Scream


A goddamn sexual tyrannosaurus

Mer Graves i mina lurar! (och mer Graves på bild i min dator!) Funderar på att springa in på rummet och snatta åt mig mina Polly. Mrrr, Polly.

Jag behöver fingrar längs min rygg, pussar i min nacke och någon vars värme jag kan stjäla om natten. Nattens drömmar om närhet (om än oönskad sådan) har fått mig att sådär vilja ha lite igen. Jag överlever, men ibland känner man bara att man skulle vilja höra någon annans andetag tätt intill sitt öra.

Men, icke att förglömma:


Har pyntat vår gran nu. En sak är säker: Lucy är världens lyckligaste kattunge, för i hennes små gröna ögon har hon numera ett helt träd fullt av roliga leksaker! (hittar jag batterier till min kamera skall jag ta kort på henne i vår lilla gran, så får ni se hur en lycklig ninjakitten ser ut!)

In need of Sugardaddy-O


Jag vill HA de här. Köp köp köp! (bilden är en länk) (bildlänken fungerar uppenbarligen inte...)

Trading in my bible for a little, black catVi vann 100:- i bingo, alltid något! Det blir 20:- var, eftersom vi delar vinsten med varandra. Jag väntade, pappa väntade, mamma ropade. Det var lite spännande i typ tjugo sekunder.

Sorterar bilder och lyssnar på Misfits. Mm, Graves. Honom vill jag drömma om i natt igen...

Har fortfarande inte klätt vår gran här hemma, eller slagit in de sista julklapparna. Är visserligen bara två julklappar som skall slås in, så jag får göra det imorgon innan vi kör ut på körrgårn.
Äter just nu knäck och känner en svag doft av julskinkan. Mrrr. Jag ser fram emot julmaten imorgon!

(lite gullig Alien att dregla över!)

(det finns ingen coca cola, jag får överleva på pepsi hela julen)

You can't touch this (psst, your arm just fell off)Tv:n laggar på fyran, så vårt bingospelande kommer att bli väldigt hackigt och förmodligen väldigt otillfredsställande.
Googlade efter bilder på Michale Graves en timme eller två, nu har jag ett gäng finfina bilder på honom och gänget att dregla över senare.

Uppenbarligen är det biljardspelande på Effes imorgon, funderar på att dra mig dit, även fast mamma tycker att det är dumt. Well, jag är 22 år och bestämmer faktiskt över mig själv, och de facto brukar de alltid spela en massa spel som inte roar mig - istället för att jag sitter och hänger vid datorn hela kvällen kan jag lika så gott vara social mot vänner och bekanta över ett parti biljard eller två!

High school hellcatsJag har ingen aning om vad det här är för något, men jag vill ha/se det! Giev plix!

I saw her laugh, then she said go away

Katten heter -just nu- Lucy. Förhoppningsvis får de inte för sig att ändra sig; Lucy är ett väldigt sött namn. Lucy finns i Bram Stoker's Dracula, Lucy finns i I Love Lucy och Lucy är allmänt übersött, precis som vår lilla katt.

Dagens mamma-citat:
M: "Nejmen HEEEEEJ, Klätternasse!" (till katten)

...Klätternasse? :S

Candy for my eyes

DAGENS ÖGONGODISEn ung och viril Marlon Brando.

Dig up her bones

Nu har vi pyntat mommos skrälle till gran! Mår bättre nu när jag har fyllt magen lite, även fast det bara blev kakor, godis och coca cola. Nåväl, alltid något. Hoppas sannerligen att jag slipper vara illamående imorgon.
Ricard skämtade om graviditet, men det finns verkligen ingen risk alls att det kan föreligga - hade jag blivit gravid efter mitt senaste äventyr på sexxorsfronten hade jag redan haft en unge halvvägs till att börja prata, typ. Elenaria föreslog komma-hem-sjuka, att jag slappnat av för att jag är hemma, och det kan ju visserligen vara en möjlighet, men jag vet inte. Det har mest känts som att jag vill kräkas. :/

Skall snart slå in de sista julklapparna (pappas) och städa ur mitt rum. Sedan skall jag nog lägga mig i bubbelkoppen ett tag och slappa, innan vi skall spela Bingolotto.
Jag behöver hitta något att läsa också - funderar på att läsa om Weiss och Hickmans Dragonlance-böcker, de är väldigt bra. Dock läste jag dem för max ett år sedan, så det kanske blir lite tjatigt... Hittar jag inget annat är det dock ett gott förslag as well as any.

Jag drömde typ om samma saker igen, när jag vilade förut. Eller, inte samma saker, men om samma ställe och så. Det var konstigt. Drömmer började med att jag gömde mig hos Graves. Mrrrr, Graves. Borde typ utse vem som får vara Dagens Ögongodis idag. Det blir en fin tradition.

Creepylicious

Sov en timme till. Mår en aning bättre nu, men känner fortfarande av lite illamående. Skall ta en Ipren och sedan slänga på mig lite kläder, så hoppas att jag mår bättre sedan. Ricard är tydligen hos en kompis nu, så jag hoppas att han kommer hem i tid så att vi kommer iväg till mommo sedan. Det får bli en väldigt stilla dag idag, så att jag får krya på mig lite till imorgon. Fattar inte alls varför jag mår så illa... Igår åt jag ordentligt, drack massor av vatten och sedan sov jag ett normalt antar timmar under natten - så varför vaknar jag för andra gången sedan jag kom hem och känner att jag bara vill kräkas?
Lagom spooky.

Kanske ta en macka... Får se.[Edit:
Detta är för övrigt mitt 500:e inlägg. Go me!]Are you looking at my eye?

Tagit piller nu. Jag mår illa ändå. Huvudet bankar, och jag kallsvettas. Dumma kattallergi. Ändå har jag inte pillat så mycket med henne som i tisdags - och då blev det ju väldigt illa. Hoppas att det skall gå över, det vänder sig nästan i magen på mig. Hjärtat slår ansträngt också. Varför skall det vara såhär? Hade mamma inte sett på någon trist poet på tv hade jag kunnat lägga mig i en fåtölj och slöglo på tv tills jag blir klok i skallen igen, men det går ju inte. Och inte får jag sova mer. Blä. PEST OCH PINA, just nu, men det går nog över snart.

Katten äter gran och kaktus. Är hon inte bedårande?


Dagen före dopparedagen

Det fick bli en timmes extra sömn idag. Har lite huvudvärk, så jag skall ta en ipren, duscha och hoppas på bättre huvud därefter.

Fick god jul-sms från Lina i min klass, vilket var trevligt! Måste sätta mig och besvara lite sms sedan tror jag, jag har ett par som väntar på svar i min inkorg.

Jag drömde ...en himla massa. Om bilar, jeans, gamlingar, att jag fejkade att jag var en man för att lura någon elak snubbe, men han upptäckte att jag var tjej när jag svimmade i hans famn längst uppe i någon konstig karusellgrej som virvlade upp i luften, och sedan blev vi ihop eller något. Han trodde visserligen redan från början att jag var tjej... Jag klädde först ut mig för att lura att jag var min mamma (inte mamma Monica, utan någon konstig drömmamma) och så försökte jag luras att jag sov genom att lägga mitt huvud vid min laptop nere på en hylla. Han låg och smekte min rumpa i en evighet och jag var helt livrädd, men sedan väckte han mig och då låtsades jag att jag var en man som såg ut som Nick Nolte. Dock såg han igenom min jättesmarta förklädnad som sagt, och sedan var det kört. Jag vet inte om jag ville vara tillsammans med honom, men jag blev det i alla fall.

Det var en konstig dröm. Jag vet inte riktigt vad den grundas på, men... um... nåväl. Den kändes som en film, eller hur man skall säga. Jag var för det mesta bara betraktare, även fast det var jag som var med - mest för att jag hela tiden försökte fejka att jag sov för att kunna få mer tid att tänka ut lösningar.

Runt ett-två skall vi till mommo och pynta hennes gran.
Måste fixa huvudvärken innan dess.

You don't have claws at all!

Sovdags nu. Har betalat mina räkningar - upptäckte med hjärtat i halsgropen att en av dem skulle varit betald den sextonde! Eftersom jag inte hann med detta innan tolv registreras betalningarna ...på onsdag, torsdag? Feck. Nu går det inte alls bra för mig. Livrädd på vad som skall vänta på mig på dörrmattan när jag kommer hem igen. Feck darnit blasch. Typ. Grragh. Får be pappa hjälpa mig fixa det, om det nu är något som går att fixa. Kronofogden vill ha pengar, inte sant? Om jag kan ge dem pengar när de surar så tar de väl inte mina saker? Jag har ju pengar på banken... Eep. Nackdel! >_< Hoppas på att kunna glömma detta lite och trots allt ha en god jul. Vi får se.

Skall försöka sova nu. Kattfröken tigger mat och pappa äter mandarin. Mamma sover, Ricard sover, Fredrik leker med Tim och spisar plattor. Och själv är jag sömnig.

Godnatt!

Frankly my dear, I don't give a damn

Börjar bli sömnig.
Vi lyckades nästan bestämma oss för att kalla vår lilla ninjakitten för Scarlett, men sedan ångrade sig mamma. Scarlett O'hara, hur kan man inte vilja döpa sin katt efter henne? Vi har bollat namn in ridiculo, jag tror att vi har gått igenom i stort sett alla logiska kattnamn och en hel del ologiska. Nackdel.


Skall strax gå till sängs. Klockan är inte alls mycket men jag känner mig helt dizzy av sömnbrist, även fast det blev ett gott antal timmar i nättras. Måste försöka fiska tag på en ny bra bok att läsa - jag ville ju läsa Belgariaden men bok ett saknas. Får se över mammas bokhyllor nere i källaren istället, kanske finns något bra där?

Imorgon skall jag städa ur "mitt" rum lite grann, pynta granen här och hos mommo, färga håret samt ta det lugnt och re-la-la-laxa lite. Behöver slå in pappas julklappar också (dock inte hans paket, det kan ses som lite oartigt och incestuöst)

Något djävla fåneri om han Fuglesang på tv. Är det bara vår familj som verkligen inte bryr sig alls om det där?

We're on a witch hunt

I'm Mister White Christmas
I'm Mister Snow
I'm Mister Icicle
I'm Mister Ten Below
Friends call me Snow Miser
What ever I touch
Turns to snow in my clutch
I'm too much!
Brrrrrrrr...

Jag vill se Saw-filmerna. Alla tre! Ingen som vill bjuda på lite popcorn och en filt att gömma sig lite under när det blir obehagligt? :P


Pedo Bear makes his move, run for your lives you lolis!

Uttråkad! Försöker komma på något kul att göra, men när man är gäst hos någon kan man ju inte riktigt knalla runt som man vill. Jag vill gå på Effes, men har ingen att gå med. Jag vill chatta eller något, men ingen är online/aktiv. Jag vill läsa, men har inga bra böcker, och jag vill se på Frasier men jag har inget Frasier att se. Graaaagh! Jag har fortfarande Sound of Music att glo på, men jag har inte alls lust för den just nu.
Kanske man borde lägga sig i bubbelkoppen igen... Bubble the troubles away, eller något.

Just nu är jag sådär som ett barn inför julafton, för jag känner mig rastlös och det känns som att jag kommer att vara helt avslagen och nervös under hela dagen imorgon. Uschabuscha mig, lagom jobbigt.
Det är vid tillfällen som dessa man borde ta sig tid att göra skolarbete, slå in de sista paketen eller göra andra sådana där saker man aldrig annars orkar ta sig tid till - men jag är omotiverad och trött, och det är inte allt för bra. Skall se på film med mamma sedan ju, men det är fortfarande två timmar tills dess. Suck och blä och usch.

Jaja. Om någon läser här och har något kul förslag så är jag idel öra!Pedo Bear
(ja, precis så här låg humor har jag - men jag har banne mig varnat er!)

Namnförslag eftersökes!

Kattunge, hona, gråochvitspräcklig, übersöt och ninjavig - men vad skall hon heta?
Kom med förslag! Alla seriösa förslag är välkomna.

Tack på förhand!

Party Hard!


The Crawling Eye

Ja just ja, förresten: Min mobilladdare låg nerkörd i datorväskan, så det är fritt fram att skicka sms eller ringa igen! Och som sagt var så fungerar det finfint att höra av sig på msn eller genom att lämna comments här i bloggen också, om någon känner för att vara social.

Mamma och pappa har besök som kikar på kattungen nu, jag gömmer mig hos Graves i mina lurar samt bakom min skärm. Mm, Graves... lagom het snubbe, mrrr. Varför finns det så få hunkar? De enda jag kan komma på på rak arm just nu är Shaggy 2Dope, Doyle Wolfgang von Frankenstein och Michale Graves. Where have all the flowers gone? (och varför har jag så svårt att stava "teh" på sitt rätt sätt?)

Funderar på om jag skall färga håret ikväll... I så fall måste jag göra det så att det är klart i tid för Ocean's Eleven, men jag är inte helt hundra. Beror lite på om Grency tänker ringa eller inte - det skulle vara kul att gå ut, faktiskt.

DAGENS ÖGONGODISEt voila! Både Doyle (t.v.) OCH Graves (t.h.)!
(det är ju snart jul och allt, så man får ju vara lite extra snäll)

I saw mommy kissing the creature from the black lagoon

Nu har jag macka i handen och Namnambulu (Deception 17.77 mix) i lurarna. Tror dock att jag skall gå över till The Bronx Casket Co. eller Michale Graves nu istället, det har blivit mycket Namnambulu sedan igår... Jag hade velat ha en last.fm-funktion till min iPod också, hade varit guld värt.

Jag har fått cruisa i mammas lilla bil nu iaf:

mammabil
...fast vi hade locket på, det är ju ändå kallt ute.

Saknar Frasier. Jag blev så fast i Frasiergloendet där ett tag att det känns helt skumt att inte se ett gäng ep's om dagen längre... Eek. Niles! <3

Behöver sätta mig och börja kolla på mitt skolarbete också. Får se om jag gör det redan ikväll eller ej...

[Pic unrelated]


En bild säger mer än tusen ord.

Teething

Hemma och uppkopplad igen. Var hos Amanda i tre och en halv timme och skvallrade, snackade skit och uppdaterade varandra på vad som hänt sedan sist. Väldigt trevligt, hoppas på fler tillfällen för sådana saker nu innan jag far hem om två veckor!

Var på körrgår'n med mamma en sväng, och sedan hämtade jag min dator i bowlinghallen. Nu skall jag ta det lugnt ett par timmar innan jag skall se Ocean's Eleven med mams. Om mommo ringer skall även jag och Ricard gå över till henne och pynta hennes gran ikväll, såvida hon inte tycker att det passar bättre imorgon.

Så, Älsklilla igår, Elenaria och Thomten idag. Mycket trevligt på kort tid! <3

Cherry pie

Tappat drömmen igen. Dock var det något relativt roande (jag minns byggnader) och jag tror inte att någon av mina kursare var med igen.

Jag upptäckte att jag typ inte har packat med mig min mobilladdare, så batteriet dör vilken sekund som helst. Alltså: Jag nås via min hemtelefon eller via msn (eller via bloggen) och så illa är det, tyvärr. Snälla, läser ni här så skicka inga sms - min lur kommer att stendö!
Jag råkar ju veta att jag får en ny mobil i julklapp (hint hint nudge nudge) så ni kan gärna få höra av er då, men just nu är min mobil teh död.

Nu skall jag fixa håret lite och sedan ta min dator under armen och knalla till bowlinghallen där hon skall få stå ett par timmar under dagen. Sedan skall jag nog hem till Elenaria - jag skall slå henne en pling nu.


Midnatt råder, tyst det är i husen

Nyss hemkommen efter en timmes nattpromenerande med Älsklilla. Nu skall jag sätta iPoden på laddning och sedan krypa i säng och läsa klart min bok, såvida jag inte somnar först. Imorgon skall jag umgås med Elenaria samt leka med kattunge, och kanske även pynta mommos gran, såvida det inte blir att vi gör det på lördag istället.

Snart jul. Jag har vinterrosor på kinderna och solsken i blick, eller whatever. Nu är jag sugen på sängen, så god natt på er, and don't let the bedbugs bite you!


Zombie.

Post scriptum: Jag är mer hardcore än pirater - jag har en kattunge på axeln!
Post post scriptum: Cyklade förbi två väldigt överförfriskade tonåringar på vägen hem. Ingen av dem kunde gå rakt, ens gå ordentligt. Jag är glad att min bror sitter i sitt hybbel och LAN:ar med David istället för att slå runt på stan.
Den samma.

Nightmare before christmas

Ny design på bloggen nu över julen, sedan återgår jag till min vanliga likrosa. Mrrr. Enjoy! Mer juligt än såhär blir det banne mig inte på den här bloggen!

Speak of the DevilDet där med att länka in bilder från Photobucket är nog ett av mina smartare drag! Nu spar jag plats, och kan fortfarande fylla mina inlägg med rara små bilder föreställande både det ena och det andra ovettiga. Mm, ovettigheter in my heart <3 (ovettigheter är lika fint som obrukbara ord. man skall inte slänga och ta bort allt som inte makes sense!)

Fortfarande Namnambulu i lurarna och Grency på msn. Just nu diskuterar vi pr0n och Bettie Page.
Den filmen om Bettie Page (The Notorious Bettie Page) är för övrigt väldigt söt, och kan rekommenderas för en soft night in.

Funderar på att byta designen lite på min blogg igen, kanske sådär bara över jul och nyår, men jag har inget redigerarprogram i stil med Photoshop i min laptop, och skivorna till det ligger hemma. Får se ifall jag gör något snabbt och skumt i Paint istället, eller om jag låter det vara...

Quench my thrist


The ghoul of my dreams is giving me nightmares

Misstänker och befarar strul med myndigheterna. Fick ju en oväntad påminnelse från Skattemyndigheten med lite elaka hot, och nu har jag redan misslyckats med en räkning i tid. Så... hej kronofogden :( Feck. Hoppas att det ordnar sig, pappa säger att det inte är någon fara, men jag vet ju vad det stod i brevet...

Badade i fyrtio minuter. Varmt vatten, mrrrr. Läste ett gäng femtio sidor i boken också, läser förmodligen ut den ikväll innan jag somnar. Nu har jag Namnambulu i lurarna, Grency på msn och Polly i en kasse i rummet, så jag får väl orka masa mig bort dit för att hämta dem... Har två liter glass i frysen också, mjau!

Jag vill beställa från www.myblingring.com men det känns onödigt och dyrt. Såg dock fint ut med en blingad mobil, haha.

Förresten sprang jag på Kjell Gnällspjäll förut! Det var lite spooky - vi (jag och Sega) såg en snubbe på stan som liknade honom och vart lite skrämda, och vad händer när vi kommer upp till affären? Jo, där står Kjell vid chipshyllan och ler och ser välmående ut. O_o

Uppenbarligen skall jag och Grency mysa nu i jul, haha. Får se hur det blir med det...
I vilket fall som: Tre dagar kvar till julafton, och det enda som är positivt i vädret är att det är froststjärnor på gatan ute! :o

Mmm, brains.


Nu kom mamma hem, så hon skall duscha och ha sig lite. Sedan blir det bubbbbbbbelbad för min del! Bubbla lite, och sedan landa framför datorn och sitta här i lugn och ro med min Polly-påse och typ blogga eller whatnot. Annars kanske jag glor på den där Sound of Music, har fortfarande inte satt mig med den...

Oxrolladerna smakade inte så gott som de brukar, men de var ätbara. Synd, jag hade sett fram emot dem. Får se ifall mamma kan göra lite smörgåstårta åt oss nu i dagarna, det hade varit gott. Mmm, smörgåstårta... Måste komma ihåg att be om receptet!

Jag och Pablo diskuterade grammatik, vilket var roande och märkligt. Jag förklarade BIFF-regeln, han beskrev hur man delar in substantiv enligt chilensk standard. Men vad bryr ni er om det? :P Ni får lite juicy details efter att jag har badat, såvida det händer något roligt. (som sist, när bubbelkoppen attackerade mig med kallt vatten!)

Imorgon skall jag leka med Amanda! <3

Bubble bubble, toil and trouble

Har varit i bowlinghallen och hälsat på Pablo och Leif. De verkade väldigt glada över att jag kom, i synnerhet Pablo. Han bjöd illa kvickt in mig till sin nyårsfest i bowlinghallen, haha. Får se vad som händer, kanske borde man dansa in nyåret...

Vi får se. Nu skall jag äta, och sedan skall jag som sagt smälta lite i jacuzzin. Jag har glass i frysen och Polly i mitt rum. Ingen läsk, men lite nyttig får man väl försöka vara... Funderar på om jag skall se på film ikväll eller inte.

Oh, there's no end of the possibilities!

Your lips are venomous poison

47437-51

Ny skrivbordsbakgrund. Jag gillar läppar, ögon, näsor... Ansikten är vackra. Folk borde visa sina ansikten oftare. Sluta använda feta äckelkrämer, visa er hud som den faktiskt ser ut. Det gör jag. Jag har djävligt vit hud.

Jag hatar för övrigt Com Hem och deras reklamer. OCH jag hatar Com Hem-kanalen, så det så.

Jag ville mest bara visa bilden.
Puss på er.

To hell with you and the horse you rode in on!

Fika hos mommo var trevligt. Tydligen har någon gått förbi hennes hus och slängt ägg på hennes fönster, hon hade varit helt livrädd innan hon förstått varifrån smällen kom. Vem slänger ägg på en gammal kvinnas fönster klockan sju en lördag kväll? Djävla typer. :(

Nu städar mamma, sedan funderar jag på att fire up the jacuzzi och smälta bort lite.

Tyra Banks Show på TV. Jag förstår inte varför folk tittar seriöst på det. Hon har inga vettiga saker att säga, och inget av substans i sin show. Vad är dealen? Folk fungerar inte så som jag tycker att de borde. Se bara på Andreas Wilson. Alla verkar tycka att han är så djäkla hunkig och whatnot; JAG tycker att han har äckliga feta babyläppar och att han ser ut som en dumdryg brat. Och jag och mamma är typ de enda kvinnorna i världen som inte tycker att Brad Pitt är en hunk, eller att Sex and the City är sevärt whatsoever. Kanske är vi de enda smarta? Eller de enda korkade, jag vet inte jag. I vilket fall som så står vi för våra åsikter! (Jag menar, vem vill se Sex and the City när man kan se Frasier! Niiiiiiles! <3) Anyhoo, Tyra är en mupp. Jag gillar henne inte i Top Model heller, men där fungerar hon bättre än i sin egen show. MUPPA.

Snart är det Extreme Makeover. Vad lätt man kan sjunka ner i TV-träsket...

Ikväll blir det oxrollader med ris! <3


...DJÄVLA HUNDMÄNNISKOR på Tyra! Jag hatar folk som klär upp sina hundar. Jag gillar inte hundar. Jag föredrar katter, de är söta och vägrar ha kläder på sig - och tacka fan för det! "Muttrosexuell" heter det tydligen, att vara man och vilja klä upp sin hund. Vem i helvete vill ha en sådan karl? o_O

Din tid är kommen! ...har du med dig schackpjäserna?

47437-50

Vilken enorm skillnad det är på mig när jag har smink och fixat hår, gentemot när jag inte har det. Osminkad ser jag ut att vara en ful mamma åt den sminkade mig - är det så för alla? Jag använder inte ens mycket smink. Jag har aldrig förstått mig på tjejer som klagar på att de måste gå upp så satans tidigt om morgnarna för att ha tid att sminka sig, för mig har det alltid tagit max fem minuter. På med mascara, på med ögonskugga, på med eye-liner och ibland på med kajal. Kanske kanske lite rouge på kinderna, et voila! Färdig. Ingen massa kladdkräm, inte fylla porerna med puder, inte böja ögonfransarna eller måla ögonbrynen eller wtf det nu är som de andra tjejerna sysslar med.
Nu när mitt hår är så kort tar det liiite längre tid för mig att fixa det, iochmed att jag måste ha i mitt gel och alla hårspännen för att inte se ut som en undead hela tiden. Annars var det bara att sätta i ett hårband, lite snoddar eller dra håret bakom öronen med hjälp av hårspännen så var det klart. Var jag tvungen att blöta håret tog det ändå bara fem minuter för det. Och så kläder; fem minuter. Alltså tar det mig en kvart att bli klar på morgnarna, och ändå stiger jag alltid upp nästan två timmar innan mitt tåg går, för att alltid ha stenkoll på läget -något kan ju gå snett!
Säger någon att jag skall vara klar klockan 20.00 är jag med all säkerhet klar redan 19.30, senast. Och för mig har det alltid varit så - man är klar i god tid, för det handlar om respekt för alla andra som blir utsatta för ens delaying. Därför känns det ibland konstig med mina vänner, eftersom en del av dem inte riktigt är som jag. Snarare ...tvärtom. Jag tycker inte mindre om dem för det, men i ärlighetens namn blir jag ofta irriterad när de gång efter annan skjuter upp tidpunkter - antingen genom att meddela mig om det, eller genom att helt sonika dyka upp fyrtiofem minuter efter utsatt tid. "Vi kör från Thorgo nu, du kan gå ut på gatan!", en sträcka som tar max fem minuter i stort sett. Fyrtiofem minuter, nästan femtio minuter, senare kom de. Nu har jag dock vant mig. Säger vi en tidpunkt menar vi oftast snarare en halvtimme senare.

Nu skall jag klä på mig och sminka mig lite och sedan gå upp till bowlinghallen och tigga till mig en calzone av min bror.

Puss på er.

Collect the heads of little girls and put them on my wall

Jag drömde om kurskamrater igen. Ett stort höloft, en massa balkonger, tentor och konstiga toaletter. Kan dock nog inte sätta ihop en läsbar redovisning av det.

Skall slänga på mig lite kläder, äta pizza i bowlinghallen och sedan glida hem till mommen. Behöver försöka ta mig in på stan idag så att jag kan köpa julklappen åt pappa - det börjar ju dra ihop sig tidsmässigt nu. Tre dagar till julafton... Vojne vojne.

Har insett att jag har packat med mig lite för lite tröjor, men jag klarar mig. Jag får helt enkelt se till att vara bra på att tvätta dem mellan varven, och upplysa folk om att "Nej, jag har bara tre tröjor med mig, så jag tvättar dem och är alltså INTE ohygienisk" eftersom det ser lite trashy ut att ständigt gå i samma paltor. Jag packade ju lite stressigt kvällen innan vi skulle åka, och då blir det som det blir... Fast jag tror att jag har lite mer kläder liggande nere i tvättstugan, jag drog med mig lite av mina tvättkläder...

Får fortfarande en massa späm-kommentarer. Går det att blocka dem på något sätt? Stör mig evinnerligen.

Fiend club

Nu borde der Papst dyka upp inom en kvart, eller något liknande. Skall då krama lite på honom, och sedan glida ner under svala lakan, läsa lite mer i "Ett UFO gör entré" (för typ femte gången...) och sedan sova och hoppas på drömgodis. ...vilket jag beskrev lite mer utförligt i förra inlägget.

Har ägnat kvällen åt att ta mig igenom hela Brudens Blogg och avundas storligen hennes sjukt sköna skriftspråk! Önskar att även jag kunde uttrycka mig på samma rättframma och samtidigt subtila sätt som hon, men det kan jag inte så ni får nöja er med vad jag har att bjuda på.

Min blogg är som sagt var mest tjat om vad jag läser, äter, lyssnar på, drömmer om och gör i skolan, men det verkar ju i alla fall roa er tillräckligt för att jag skall ligga på en läsarskara om 30-40 personer om dagen. Vilket är en rar ökning från de 14-20 jag hade för inte allt för lång tid sedan - ni är välkomna! (och vill ni får ni gärna tillkännage er med länkar och whatnot! jag är alltid nyfiken på vilka som håller koll på mig)

Lockar Viktor att gå på krogen med mig när jag återkommer till Zombietown. Jag behöver träna på att ragga!


I would rather be in your arms tonight (but spare me those fangs of yours, they hurt)

Om lite mer än en timme kommer pappa hem. Det är trevligt! Sedan skall jag sova, för jag är trött redan nu, känner jag. Och så reunion med mommo imorgon, massor av kramar på kort tid. Mrrr. Jag vill sova, drömma explicita saker och vakna med ett trött och avlägset leende på läpparna (ett sådant där förvirrat och lite vagt ni vet). Jag är dock glad att jag ändå lyckades snubbla över tankegångar som förde mig till minneslunden över nattens dröm. Efter att ha fått nedteckna mina drömmar är jag en nöjd zombie, som sig bör. Och vem vill inte ha en nöjd zombie att tampas med? Vi är inte lika hot for brains (braaaains!) som de missnöjda och bittra zombiesarna, så välj väl vilken zombie du tar dig an!

Av någon bisarr anledning jag inte har kunskap nog att namnge så vill kattan väldigt gärna lägga sig PÅ tagentbordet. Och när jag så hindrar henne från det så ställer hon sig med ryggen mot min mage och ansiktet mellan mina bröst och stirrar som besatt på skärmen - mamma sade att lillan såg helt galen ut while at it.

En tanke som slår mig sådär till och från, och då främst när jag har spenderat en kysk natt i någons säng: Vad perfekt de mänskliga kropparna passar samman! Hittills har jag inte sovit hos någon där jag inte känt mig som den perfekta pusselbiten, oavsett om jag ligger främst eller bakerst i skeden. Jag älskar att ha starka armar om mig - jag älskar nästan lika mycket att få forma min kropp efter någon annan och lägga en ömhetssökande arm kring hans mage för att ge av min värme och stjäla av hans. Tro mig, jag kan vara den perfekta sovpartnern. (och varje gång jag funderar över det här slår det mig gång efter annan att jag faktiskt inte alls var särskilt bra på det här när jag sov med Grodprinsen, och att jag till och med vaknade och kände mig missnöjd med läget. Märkligt.)

Enligt Thorgo slåss jag i sömnen, efter att jag tydligen landat en smocka i plytet på honom en regnig natt i ett vikingatält på KiR-området. Enligt i stort sett alla andra som har uttalat sig i frågan är jag enbart kattungekelig, ligger nära inpå och söker ständig kontakt. Jag vet själv att jag ibland kan vakna till och känna trygghet i att ligga bredvid någon som inte skjuter bort mig, utan snarare söker mig med sina armar. Tack, säger jag bara. Jag vet inte om ni mår bra av att få sova bredvid en kelsjuk zombie, men Zombie mår i alla fall alltid bättre av att få sova bredvid er. Vi har Godzilla, med världshistoriens charmigaste mage. Vi har The Brain that wouldn't Die, som alltid slår mig med förvåning över hur bra han och jag passar in intill varandra. Vi har Monstret, som jag alltid känner mig väl till mods med, och som ibland drar mig tätare intill sig för att få lite närhet av en sovande Zombie. (det finns säkert flera, men ni är de som comes to mind just nu.) (och vill ni veta om ni är någon av de nämnda får ni väl fråga?)

Oj, längre rant än jag planerat. Nåväl. Fyra dagar kvar till jul, tiden springer snabbare än någon som har Liemannen själv efter sig.

Raggteknikernas Do & Don'ts

Så, var finns de nu då? De där männen man skulle kunna sälja sin själ till djävulen för att ens få en blick ifrån? Kanske måste man hänga på tre olika barer varje helg, stå ensam i baren i en hårt åtsnörd korsett, en förbannat kort kjol och en urringning som heter duga, där man stillsamt sippar drinkar och ser sig om med mörka ögon under sänkta ögonfransar? Eller kanske måste man börja ta en lång joggingtur varje morgon, springa med en sport-bh som inte helt och hållet håller en fast utan lite mer uppmuntrar till allehanda skump-dump-dump? Eller behövs det att man då och då råkar krocka med folk i mataffären, eller landa i någons knä när tåget plötsligt gör en oväntad rörelse, eller att man tappar en famn med skolböcker framför någon väl utvald karl i skolbiblioteket?
Jag vet inte vad man skall göra. Jag har inte provat något av ovanstående; snarare kan man nog säga att jag inte provat något alls. Frågar man runt i den manliga bekantskapskretsen så verkar den korta kjolen och urringade tröjan vara det vinnande kortet, men är det verkligen sådana signaler man vill sända ut?

Det finns en bok, skriven av Neil Strauss - The Game - som handlar om hur män skall göra för att ragga upp kvinnor. Men ...hur skall kvinnor ragga upp män? Sure, det finns mängder av sätt att ragga upp en manom man vill ha snabb reaktion och ett trevligt sällskap över natten. Men hur gör man för att faktiskt fånga någon for lifetime?
Jag var intresserad av en stilig zombiekarl nu förra året, och frågade runt bland mina vänner hur jag skulle göra för att lyckas fånga honom i mitt spindelnät. Jag fick tre förslag, som alla byggde på exakt samma princip: "Sätt dig i hans knä och väs i hans öra att du vill ha honom." Samma förslag, uttryckta med olika grova ord. Nu gick jag aldrig till sådana ytterligheter, men uppenbarligen är det vad man bör göra för att få sig en karl.

Jag, som så många andra här i världen, är en sådan som uppskattar att bli uppraggad. Vilken flicka vill inte det? I vilket fall som så skall jag försöka finslipa en bra raggmetod. Träna lite, leka runt lite, vad som helst. Försöka gå ut någon kväll och se ifall man kan få kanske en drink, kanske ett telefonnummer, kanske en puss?

...förresten raggar tjejer på mig. De raggade på mig när jag hade långt hår, och nog fan raggar de på mig nu när jag har kort hår. När jag var på Vogon med Simon och Viktor fick jag komplimanger, flickor nöp mig i baken och det kom allmänt uppskattande ögonkast överallt ifrån. Och man börjar ju undra: jag tycker inte att jag ser lesbisk ut, men andra kanske gör det? Eller beter sig alla tjejer så ändå? I så fall förstår jag män som klagar på att de inte förstår vad tjejer vill. Jag förstår visserligen ALDRIG vad pojkar vill: De kramar på en, håller om en, skrattar åt ens kassa skämt och ger en beundrande blickar - men skulle man vilja försöka få ut något av det blir det kalla handen inom en nanosekund.

Vad vill killar ha? Jag är en vanlig tjej som gillar tv-spel, snygga kläder och skor, att laga mat, att kela, att brottas och att dricka alkohol med polare. Jag gillar att leka krig, jag tycker att det är askul att bowla och spela laserdome och jag har lätt för att komma överens med folks vänner. Och varför är det aldrig gott nog?
Jag vet att jag inte ser så illa ut som jag ibland tror, men utseendet verkar inte duga. (vad annars kan förklara att folk säger "Du som är så söt, du måste ju ha mängder av killar efter dig!" ...'cause I don't.)

Ni som läser: Berätta. Vad är män ute efter i en flicka för att vilja ha ett förhållande med henne? Vad är bra, vad är dåligt? Hur är era drömtöser? Jag är nyfiken!

You don't have claws at all!

Zombie funderar:
Folk verkar så upphängda på att saker och ting MÅSTE vara på ett visst sätt. "Vad är en jul utan snö?", t.ex. Varför måste allt följa ett visst mönster? Vad händer om man plötsligt tar ett steg ifrån allt, och börjar köra i ett helt eget spår? Om man inte tvingar som omvärld att följa vissa prejudikat utan helt enkelt låter saker och ting gå som de går.
Jag kommer att, för andra året i rad, fira jul utan min syster. När man ser det från min och min familjs synvinkel spelar vare sig snö, jultomtar eller julklappar någon större roll. Egentligen behöver vi inte ge varandra saker, äta vissa bestämda rätter eller ens ha en gran - för oss handlar det mer om en tid när vi tar oss tid att vara tillsammans och värma varandra. Jag är glad åt att vi kommer att ge varandra saker och allt det ändå, men det är inte det som är min poäng. Vi hade varit lika glada åt varandras sällskap även utan julklapparna.

Jag drömde för övrigt en massa mystiska saker i nättras. Om mina kurskamrater... Om tåg, om katter, om regn och om en rygg täckt av myror. (Hon (jag?) hade långt mörkbrunt hår, glasögon och byxor och stövlar. När hon blev misstänkt för något och ville svära sig fri öppnade hon tröjan och blottade ryggen fri för att bevisa sin oskuld, och kring henne föll stora sjok av myror. Hon skämdes för myrorna, och bad honom att inte berätta för alla om dem. Var det en sjukdom?)
Jag gick längs luftpromenaden på perrongen i Lund, och såg på människor, julgranar och kläder som hängde på skyltdockor. Sist i ledet stod M i min klass, precis vid rulltrappan, och han vände sig mot mig, plutade med läpparna och sade "Och så ville hon ge honom en puss" varpå jag roat svarade "nej, det ville hon inte" och gick vidare, med en jagande tanke av att jag sårat honom, men ändå med hedern i behåll. Man kan inte göra allt vad alla andra vill.
Och sedan var jag fånge i en säng, där jag sov oroligt och visste att det var fel persons säng, att jag inte ville vara där. Jag tror att jag lyckades fly på ett tåg, ett av de där tågen man far med från parkeringen till Disney World. Han som ägde sängen var samma som fick henne (mig?) att visa ryggen och tappa alla myror kring sig. Även han en kurskamrat.

Drömmar förvirrar mig.

Naughty or nice?

Mår bättre nu. Har ätit fem mackor och druckit lite O'boy, och den andra Ipren jag fick i mig verkar ha hjälpt.

Skall ringa mommo efter att Juan har ringt mamma, så får vi se ifall hon har lust att bjuda på lunch imorgon. Annars kanske jag kan ta en fika med henne eller något, det ordnar sig. Imorgon skall jag på bio med Ricard och se den där "Eragon", även fast den verkar riktigt dålig, haha. Men han vill se den, så... Egentligen hade det varit bättre att gå och se den efter jul, får se ifall jag kan övertala Ricard. Jag känner mig helt ...låst vid hemmet, kinda. Jag har haft två dagar på mig att gå ut och göra saker, och ändå sitter jag bara inne och glor. Håhå, jaja.

Skall nog hämta min stickning och se ifall jag kan komma någonvart med den, hade varit skönt att få klar min halsduk...

And lo! The Zombie awakens

Vaken igen, mår bättre nu. Somnade med en glad liten Ipren i magen förut, och nu har jag visserligen inte helt normal skalle, men jag klagar inte. Skall äta lite så går det nog bättre. Har duschat också, så jag är inte helt zzzzombie längre.

Idag har jag undvikit att ta i katten. Inser att jag måste hålla mig ifrån henne för att slippa må så illa som jag gjorde i morse. Vilket är svårt, för hon är jättekelig och tycker om mig. Det är svårt att säga nej till en urgullig kattunge när man har pälsallergi.

Skall ringa mommo senare och bjuda dit mig på lunch i morgon, tänkte jag, jag vill ha pannkakor.

...jag vill ha designerskor... ...fast just nu är jag mest sugen på en stabil nyårsfest, som de brukar var. Suck.

Creep around your window

Tog en Ipren och ett allergipiller. Skall gå till sängs igen, jag mår så illa att jag skulle kunna kräkas.
Återkommer senare.

Puss på er.

Mistress Monster

Fortfarabde huvudvärk. Har halvsovit illa hela natten. Minns bara fragment av förvirrande drömmar, mest minns jag huvudvärk.

Skall ta en Ipren (om mamma nu har en sådan) och sedan skall jag duscha innan jag drar igång med dagens alla bestyr. Inget blev planerat med min bror idag, men skolan ligger så nära här att det inte är farligt om han måste åka hem hit och sedan tillbaka in mot stan.

Jag känner mig illamående och trög. Fan. Får försöka få i mig en massa vatten och sådant tror jag...

The prettiest boy a ghoul has ever laid eyes on. (now put them back in, they're getting dirty!)

Jag har huvudvärk, dödströtta ögon, är lite illamående och känner mig disträ. Dumma pälsallergi!

Sett V for Vendetta med min bror, den var ganska bra. Det var lite väl Matrix-vibbar över den till och från, men annars var den inte så kass som folk sagt. Kunde väl inte helt koncentrera mig på filmen dock, iochmed att jag inte mår helt gudagott just nu, men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon - då blir det Silent Hill med brorsan.Vad gör man inte för att få se lite Pyramid Head?

Funderar på att ta en halvtimme eller två i jacuzzin imorgon också... Slappa, smälta, slippa tänka så förskräckligt och så lyssna på lite fin musik och kanske till och med läsa lite! Mamma har några hyllmeter böcker jag kan roa mig med, och jag har ett gäng av mina böcker stående här hemma  - Kanske dags att läsa om Belgariaden igen?

Huvudvärk, gör mig avslagen och irriterad. Jag vill må bra. Får börja knarka kattmedicin imorgon tror jag, och försöka låta bli katten lite grann. Det hade varit skönt att slippa må illa, faktiskt.

Skall ringa mommen imorgon också, får se ifall jag kanske kan gå dit på fika under morgondagen, eller något sådant. Skall nog ta en tur på stan med Ricard också, han ville ha lite julklappshjälp, och jag behöver fixa något till Der Papst.

Kittykattkatt

Väldigt soft att vara hemma igen. Ser på Tyra Banks Show med mamma, har kelat lite med Smaugin/Zelda/Ninja/whatever hon får heta. Chattar med Greg också, trevligt as usual.

Om en timme skall jag och mamma och Ricard åka iväg; jag och Zzucken skall hyra lite filmer ikväll och ha en mysig night-in. Jag vill se "Bad Santa", får se vad mer det finns. Vet inte vad riktigt vill se heller, men det är ju lite av charmen med att hyra film: att få sin vilja igenom gällande filmvalet, haha.

Nu leker kitty med en hushållspapperrulle. Sötnos. Ursäkt att jag tjatar så hemskt om henne, men hon far fram och tillbaka över golvet som en guttaperkaboll hela tiden, och förut satt hon som sagt på mitt tagentbord, haha.

Now she's slippin' on a uniform

Tillbaka vid datorn, och bakom mig: tillbaka bakom min rygg är hon. Lyssnar på lite And One och smälter maten (köttfärslimpa á Peter, mycket smakligt!)

Roande nog var jag precis lika populär som jag gissat: Folk har tydligen saknat mig. Fredrik kramade massor på mig, och jag har saknat honom mycket. Ikväll blir det kul runt matbordet! Och på onsdag kommer pappa hem igen, wohoo! (nu ligger hon i mitt knä och kurrar, hon är så söt att jag får hjärtknip!)

Mamma borde vara klar på sin lunch om kanske en timme, funderar på att ringa mommo och bjuda dit mig på fika, men jag tror att jag tar henne imorgon istället. Jag känner för att ha kvällen lite mer öppen - helst skulle jag vilja umgås med mitt posse, men får se ifall de har tid - och om jag skall färga håret ikväll eller inte. Ingen större stress på den fronten, visserligen, jag kan färga det imorgon. Visserligen funderade jag och Ricard på att hyra film ikväll.

Nu måste jag sluta skriva, kattan har varit uppe på tangentbordet fyra gånger och snart kommer det att gå illa med detta!

Puss på er.

Heeeere kitty kitty kitty!

Oj, nu fick jag kattallerginysattack! Har nyst typ tjugo gånger på tre minuter,  lagom jobbigt. Men hon är värd det!

Nåväl. Bortsett från att hon biter mig i överarmarna (don't ask) och får mig att nysa som besatt så är hon teh cuteness!

Home for Christmas.

Jag drömde väldigt konstigt. Först hade jag någon skum form av bdsm-sex med Anders (piipi) och så, i ett konstigt hus på landet. Sedan vet jag inte hur det gick till, men jag var i ett trasigt torn som hotade att falla sönder, där vi försökte rädda oss undan en massa onda ...katter? Jag och några andra, kanske klasskamrater från gymnasiet. Så rasade tornet, och jag gick på en strand med ett barn och försökte förklara, och plötsligt insåg jag att jag var Bev i Förlorargänget, och att de andra var försvunna i tornet.

Har träffat Smaugin, men förmodligen döps hon om till Zelda. (mitt förslag, haha) Kallar henne Sticks, eftersom hon kör sina små klor i mig hela tiden. Catfigh deluxe. Typ den sötaste katt jag sett! För tillfället smyger hon på mig från bakom min datorskärm - hon vill attackera mina sprattlande fingrar. Snorunge!

Nu skall jag klä på mig och dra upp till bowlinghallen. (varför slickar katten på sidan av min skärm?) Skall bara avsluta chatten med Greg och krama lite på Sticksie!

Skall förska fixa lite pixx på Sticks sedan!

Catnip.

På väg hem nu. Sitter på båten; om tre timmar är vi framme. Min bror skall snart låna min laptop för att skriva rent ett skolarbete han skall lämna in imorgon, men jag har sagt att jag vill skriva lite här först. Känner att jag vill få skriva av mig lite utan deras ögon ständigt vilande på min skärm, nyfikna på vad jag sysslar med. Min blogg är ju inte för min familj att läsa, utan för er som inte är besläktade med mig.

Dagen har varit bra. Vi gick på shoppingtur i Kalmar (efter att ha ätit lunch på Sweden Rock Restaurant i Norje) och mamma köpte mig en röd täckjacka. Eftersom dess färg enormt skär sig mot min hårfärg har jag bestämt mig för att återgå till svart; skall be mamma köpa hårfärg till mig imorgon (tisdag) när hon och jag köper julmat, så skaffar jag nattsvart hår sedan igen. Blir nog ändå bäst så; Det röda är trevligt, men det skär sig mot det mesta av mina kläder. Svart kan jag matcha med precis allt, och det ger mig ett mer ...dramatiskt utseende, om man så vill.


Så. Morgondagen blir as follows:

 • Frukost med mamma runt tiosnåret.
 • Lunch i bowlinghallen vid ~halv tolv; krama på arbetskamraterna samt min käre lillebror. Kanske lite bowlingkastande också, men förmodligen inte.
 • Köpa julmat och saker med mamma när hon är klar med det julbord hon skall representera makarna Hellberg vid (pappa är på fastlandet tills onsdag)
 • Fika med mommo? Eller slappa hemma med familjen, eller se ifall någon av mina vänner vill umgås lite.
 •  Hyra film med Ricard, tror jag.

 

Det är fortfarande lite flytande planer, men på det stora hela är det så det ser ut inför morgondagen. Ikväll skall jag träffa Smaugin, kanske träffa Fredrik och sedan sova som en nerdrogad stock. Jag har varit helt dödstrött hela dagen, och det är faktiskt ganska jobbigt. Gått runt i affärer och känt mig helt svimfärdig; satt för det mesta på diverse soffor och fåtöljer med Ricard medan mamma i lugnan ro kunde ta itu med sitt shoppande.

 

Behöver se över vår Analysuppgift 4 också, så att jag har koll på den.

Nu skall jag läsa vidare i Rasande Rose och sedan är jag förhoppningsvis hemma!

 

Detta kommer att postas under tisdagen, så alla "imorgon" skall tolkas som "idag (tisdag)"


 


21:20, måndagen den 18:e december


Please don't bite your neighbour dinosaur. (they'll bite back!)

Jag drömde om dinosaurier och min gamla skolklass, typ. Eller min nya klass, eller vad det nu var. Johan A var med, tror jag, och typ... Totte. Vi skulle mata eller mutera dinosaurierna, men de var farliga, för de började bli intelligenta. Och de ville äta upp oss. Minns dock inte så mycket mer av min dröm, får se ifall det dyker upp några fragment under dagen.

Skall packa alla mina småsaker nu, får se ifall jag kanske hinner slänga in en post eller två till här innan vi åker vid elva. Det är för övrigt en halv minusgrad ute, och frost i gräset. Att hoppas på snö är dock för mycket begärt... Dagen skall förhoppningsvis ägnas åt trevlig shopping i en stillsam miljö.

Got to get going nu. Puss på er.

raptorjesus
Åter igen: RAPTOR JESUS!
REPENT!

The beauty of the beast.

Sovdags. Imorgon kommer jag att ha svårt för att posta här, men jag skall försöka ta mig en sekund till att slänga in något när jag vaknar imorgon bitti, om det går. Om inte så återkommer jag med all säkerhet med mitt regelbundna postande på tisdag! (skall då även äta lunch på jobbet samt gå på stan med min bror, samt kanske fika lite hos mommo ifall jag får tag på henne i tid)

Det känns trevligt att jag snart är hemma. Jag kommer att sakna vissa saker som ingår i min vardag här i skåne (vissa personer, om ni så vill) men jag klarar mig, skall ni se. Jag har att tänka på, och det är bra med lite distans. (och även fast du inte läser här så saknar jag dig, skall du veta.)

Imorgon blir det stresspackande av min ryggsäck, så att jag får med skolböcker, mobilladdare, datorkablar, böcker och sådana trevliga små saker. Sedan skall vi shoppa lite i Kalmar innan vi far hem, och mamma verkar vara inställd på att köpa mig en vinterkappa - har jag tur så a) hittar jag en snygg och b) köper hon den åt mig. Jag har som sagt fått ett par vinterskor idag, vilket jag är glad för. De är varma, snygga och betalda av någon annan ;) Jag gillar att få saker av rätt personer.

Nu skall jag avsluta lite här, sedan skall jag göra mig klar för sängen, läsa lite Rasande Rose och sedan skall jag sova gott en sista natt i min säng det här året. Jag har en sovande Ricard i gästsängen, och en sovande mamma i min säng. (och en granne som bullrar järnet någonstans i närheten, gissningsvis ovanpå) (morr!)

God natt.
Jap1

Outfits.

 • Julaftonoutfit:

+ en vit kofta


 • Personalfestoutfit:

Monsterkjol + svart tröja + svart kofta med rosett


 • Nyårsoutfit:

173 + + svart klockad pennkjol från H&M.


...fast skorna till nyårsoutfiten är bara en dröm. Det finns ingen chans att jag kan vingla runt på dem när jag är lagom lullig och road, då kommer jag att bryta alla ben i benen, samt förstöra mina stackars fötter.

Skrev ett fint inlägg här nyss, men FireFox kukade ur lite snabbt och då försvann det, illa nog. Nåväl, jag får överleva ändå.
Nu skall jag se över min packning inför morgondagens hemresa. :D

She always had that little drop of poison...

Hemma igen, med en ondskapt huvudvärk i antågande. Har haft hårspännen i luggen hela dagen, vilket mitt huvud inte alls uppskattat. Nu har jag tagit ur dem, så jag hoppas verkligen på snar förbättring. Mrrr.

Har fått ett par vinterskor av min kära mor, tack tack! Vet inte om jag fick en kofta och en kjol också, men det märker vi. Och så får jag ett par vita lågskor i julklapp, mamma på stan innan jul är en trevlig upplevelse. Ricard har för övrigt klippt sig nu, så han ser mänsklig ut igen! Lyckades få honom att köpa fyra snygga tröjor, vilket imponerade på mamma.

Nu skall jag rosta bröd och läsa lite Rasande Rose, sedan skall jag duscha och laga mat åt mig och Ricard (fläskfilé med ris och bea, mamma äter sallad) och sedan skall vi sjunka ner i soffan allihop och se på Notting Hill, eftersom mamma vill.

The blood is the life!Tredje advent idag då. En vecka till julafton! Och imorgon natt kommer jag hem till min ö.
Nu skall jag get dressed och sminka mig, samt hoppa på Ricard så att han vaknar, och sedan åker vi till Nova.

Puss på er.

Put out your arms just like you're Frankenstein.

Jag tappar mina drömmar. Jag drömde något sådant där intressant (om tåg? Om ...Malena? Om någon? Vi hade inga kläder, tror jag) men allt är borta med vinden. Lagom irriterande.

Vaknade till av att min bror pratad i sömnen:
R: "Naj naj naj naj naj naj naj! Det går för snabbt! Hehe, phew."
Mamma hörde det också, haha, så vi skall säga det till honom så fort han vaknar till medvetande.

Idag blir det en tur till Nova, sedan skall vi mysa och se lite film och så. Jag kommer nog att fortsätta vara tråkig i bloggen, men om inte tidigare så blir allt normalt igen på tisdag, då jag inte längre behöver vara värdinna utan kan få slappna av lite och kunna hänga vid datorn som jag vill. Sehr gut.

PoK.

Lite internetstrul, men nu är allt normalt igen.

Ser på Rosornas Krig, sedan blir det sova så att jag orkar shoppa imorgon! Tänkte bara posta det här så att ni vet att jag lever; i vanliga fall postar jag ju en sisådär tio gånger om dagen ;)

Fugly.

M: Jag vet hur du kommer att se ut när du blir vuxen, Ricard. Jag såg en man på stan som såg ut precis som jag tror att du kommer att göra!
C: Var han snygg då?
M: NEJ!
C & R: o_O
M: Eller, eh, haha, jag menar inte så!


...det var roligt :)

All the weights that keeps me down seems heavier than before.


Bowlingen gick inte riktigt så bra som vi hoppats, men det innebär att vi har morgondagen åt att shoppa snarare än att se på Ricard spela final. Alltid något.

Har ont i nacken, är helt stel och det biter i nerverna på mig. Lagom störande. Hoppas att det går över när jag duschar sedan; Ricard skall duscha först.
För övrigt är den enda nackdelen med mitt kära besök att jag inte kan se på så mycket Frasier som jag vill - ajaj! Jag saknar Niles, han var bra ögongodis nu i veckan. Nåväl. Någongång kommer man att korsa gränsen, och att se närapå en säsong Frasier om dagen under en sådan kort och intim period kommer förmodligen bara att skynda på den dagen då jag kommer att tröttna på min kära serie.

Känner mig lite sådär "tihi" för tillfället, på grund av ett meddelande som väntade mig när jag vaknade i morse. Inte mer än ett ord, men det var lagom för att få mig att känna mig lite mer uppåt.

Kvällen skall spenderas med att se på deckaren på fyran, äta godis och chips samt läsa lite Rasande Rose. Jag känner mig riktigt dödstrött, men det är ingen idé att sova än - klockan är bara barnet och jag kommer att vakna mitt i natten och vara dödspigg, men med den nackdelen att jag måste ligga stilla och tyst - rör jag mig kommer jag att väcka mamma eftersom hon vaknar så lätt.

Nåja. Förhoppningsvis blir jag piggare av att duscha; jag hoppas i alla fall.
Behöver diska, men tar det imorgon.

Demanding of Death to breathe.

Köpt julklappar till Smaugin i Kävlinge Djuraffär. Nu skall vi snart dra vidare till Ängelholm och se Rille kicka ass!

Idag är det hela 7 grader varmt, så det dalar lite. Hrrm.

Ikväll blir det deckare och soffmys. Mrrr. Skall försöka skriva lite mer utförliga poster då också, just nu blir det mest svammel.


Honeytongue.

Drömde om en stoooor båt, men jag minns inte vi hamnade där. Var i kiosken (med en mjukglass i min hand) och köpte en strut med två violkulor av Pablo? (eller någon annan från bowlinghallen tror jag?). Betalade med en tjuga, fick trettio kronor i växel. Sedan visade det sig att musiken på båten styrdes via min mp3-spelare. Jag spelade Stray Cats, men "zappade" hela tiden. Fick syn på mamma vid ett bord tillsammans med John Karlström (som var Gulag-Johan) och Thomas Löfqvist. Lagom konstigt.

Idag skall vi gå en liten promenad här i Kävlinge, och sedan skall vi åka till Ängelholm så att min bror får spela. Heja lite på honom ni också, sådär på avstånd! <3

Det var mer saker i min dröm också, men jag minns inte allt vad det var... Nåväl.

Måste boka tvättid på måndag, 07-11. Hew.

For x-mas.

oralsex

Don't let the bedbugs bite ya!

Nu har jag besök, så nu vetefan hurpass ofta jag kan uppdatera. Någon post om dagen blir det dock.


Sovdags!

Freakshow, creepshow, where did you get those eyes?

Färdigstädat, sedan någon timme. Har tagit det lugnt, sett på Frasier och ätit chips.
Det blir inga bilder nu, jag orkar inte fixa och ha mig just nu, och när Mamken och Zzucken är här så är det ju stökigt igen, mer eller mindre. Dock är här väldigt harmoniskt, och jag känner mig lugn och i ro.

Skall strax springa ner med lite saker i källarförrådet, sedan se mer Frasier. Förhoppningsvis är de här om en timme! <3

Håll tummarna för mig!

Redhead bedhead.

Oj, nu blev jag lagom stressad, men väldigt glad: Mamma och Ricard kommer redan ikväll! Gissningsvis om fyra timmar!

Så:
 1. Slänga färg i håret
 2. Diska och städa klart köket
 3. Duscha färgen ur håret
 4. Bädda sängen, ställa i ordning extrasängen
 5. Se på Frasier
 6. KRAMAS!!

Have you ever though that your boyfriend might be a teenage ghoul?

Varit i affären. Ute är det småregn, på ett fjantigt och väldigt blött sätt. Har störtsjungit på "Huldran" (Otyg) samt "Death whispered a lullaby" (Opeth) och lagar nu mat. Skall se en episod Frasier medan jag äter, sedan skall jag ut i regnrusket igen; gå till macken och köpa dilldip. Sedan blir det hårfärgning och Frasier och chips för hela slanten! (för jag har ganska många slantar kvar på mitt konto, wohoo!)

Behöver gå upp någongång runt nio imorgon, jag har till och med införskaffat frukost! Så skall jag gå över det sista i lägenheten då, så är det supersnyggt när mamki och Zzuckizsh kommer. Skall försöka komma ihåg att ta lite kort imorgon också, när det är nystädat!

Nu skall jag återgå till mitt vattenkokande, samt läsande av Rasande Rose (Rose Madder). Mmm, mer King åt folket!

Bita i det sura äpplet.

Djäklar! Min tvättid var 14-17, inte 17-21! Nu har jag två stora korgar fyllda av tvätt, men ingen tvättid och därmed lite smått panisk över vad jag skall göra åt saken. Funderar på att boka en tvättid som är på söndag, 07-11, och tvätta då, men ändå! Mina lakan då? Nu får jag bädda i något helt annat i min säng, och det blir inte samma sak. Feck feck feck. Jaja, inget att göra något åt. Bara djävligt surt :(

I'll wait for you until the end of the world.

...jag försöker ju att inte bry mig, och på sätt och vis gör jag kanske inte det; men samtidigt, när jag ser ditt namn på msn - eller än värre när det saknas på msn - så hugger det till lite. Det gör alltid ont att inse att man inte var så viktig trots allt.Frasier hjälper mig hålla modet uppe. Får se ifall jag kanske ser lite Sound of Music ikväll också... Kanske.
(säsong fyra, skiva 4, avsnitt 20: Daphne hates Sherry. Jag säger bara omg - Niles i vitt. o_O)

Faceless fear. (np)

Nu är det dags för en liten paus så att jag kan se klart det extra långa Frasieravsnitt jag kikade på när jag åt glass för någon timme sedan.

Jag har fortfarande kvar chips sedan igår, så jag skall gå och köpa lite dip och gräddfil på Preem sedan. Får köpa något att ha till kvällsmat då också, tror jag minsann. Köttbullar, eller något.

Det börjar lukta rent i mitt storrum nu! Skall ta itu med hallen så fort jag har fått ner all tvätt i tvättstugan, just nu har jag knappt plats för tvätten, än mindre för mig själv. Så... spendera någon timme åt att sortera underklädesbyrån, I guess. Skall vika och lägga undan typ femhundra koftor också. Jag har så djävla många koftor, ändå använder jag alltid typ samma... Jag har väl en sisådär fem-sex stycken som jag har till allt, även fast jag i stort kan matcha vilka färger som helst med en passande kofta. Nåväl. Man kan aldrig ha för mycket kläder! Fast jag kanske rensar ur lite koftor; Jag har för mig att det finns en insamlingscontainer till Myrorna på en parkering i närheten av Coop, och i så fall kan jag knalla dit med koftor imorgon.

Det kommer ju att vara sjukt skönt att komma hem från Gotland, till en totalstädad och superren lägenhet. Fast mest ser jag ju fram emot att få komma till Gotland, faktiskt. (och sedan blir det förmodligen fika med Daethorian och Gulag i Norrköping!)


Over and out for now!

Grey christmas.

Nästan klar med storrummet. Det blir riktigt fint här ju! Upptäckte också vad det är som är fel på min säng; det ena sängbenet har vikt sig, så jag har bara haft tre ben under mig på natten. De är väldigt korta, 10cm, och eftersom jag sällan lägger vikt i det hörnet så har det inte riktigt märkts, även fast jag sanningen att säga har haft mina misstankar åt det hållet.

Fick just sms av Lotta, tydligen verkar det som att det ordnar sig med det mesta här i livet ändå! Omtenta i Struktur 1 (grammatiken) är vecka elva (oj, det är ju aslänge tills dess :o) och vi har lov att läsa grammatik med den kursen som sätter igång nu vid terminstarten, med nästa klass alltså. Vad skönt, då kan jag koppla av grammatiken en stund. Struktur 2 påverkas tydligen inte alls av vårt U FAIL i Struktur 1, wohoo!

Nu skall jag städa vidare, puss på er.

I know I lost - please, let me suffer in silence.

Ja, för en gåns skull speglar verkligen rubriken innehållet. 35,5. Godkänd gick på 39,5. Skjut mig, nu?
FAN FAN FAN, jag blir sur. Jag missförstod antalet rader i en uppgift (don't ask) och förlorade därmed två-tre poäng. Har förmodligen något mer sådant där småfel, vilket innebär att jag HADE KUNNAT FÅ GODKÄNT. Satan också.

Jaja. Nästa ondskapta djävulstenta tänker jag äga stenhårt, bara så att ni vet. Nu skall jag städa av här hemma, och sedan fixa lite kvällsmat av något slag.

Stannade till en kortis efter redovisningen (som däremot gick bra!) och sade God Jul till Eva, eftersom jag åker båt på måndag, varpå hon bad mig hälsa till mamma att "intervjun" jag gjorde med henne var jättefin. Aw, det gjorde mig glad :)

För övrigt, i morse hade ju inte tentaresultatet kommit upp, varpå jag ringde för att säga mamma att hon inte behövde vara pepp på mitt resultat under dagen, varpå pappa svarade:
P: Hej!
C: Hej!
P: (till mamma) Det är Carina i telefon.
M: Oh! Då klarade hon tentan! Wohoo!
C: Säg till mamma att jag inte fått resultatet än.
P: Hon fick IG!
M: Vad? (är för långt borta, hör inte vad pappa säger)
P: Carina har fått IG-varning! Hon fick IG!
M: Vad? (hör fortfarande inte)
C: Du är fan dum. Säg åt henne att jag inte fått resultatet, okej?
...sedan fick jag prata med mamma själv. Och fick förklara för henne att jag inte alls fått IG-varning.

Nu skall jag starta om Stora Tösen så att Amarok slutar kuka, så att jag har musik när jag städar, och sedan skall jag ...städa!

Översteprästen - huvudlös, och på hästen.

Precis innan man somnar, när ögonen är någonstans i höjd med Australien (det vill säga; down under) och ens hjärna börjar domna bort i takt med ens alls långsammare andetag - DÅ kommer man på massor av jättespännande saker att skriva om i sin blogg. Och eftersom man just skall till att djupsova lite så tänker man - fullkomligt logiskt - att "det här minns jag ändå i morgon, no need att första en god natts sömn för att resa mig upp och skriva ner alla dessa idéer på ett papper!" Nackdel. Jag kommer inte ens ihåg upptakten till de här planerna, då än mindre vad de faktiskt gick ut på. Nåväl. Förhoppningsvis kommer det som ett slag i nacken någon gång under dagen - jag vill ju roa er läsare med mer än nag nag nag om vad jag skall göra under dagen eller vad jag har gjort under dagen.

NP: Misfits - Skulls

Jag har ont i nacken. Jag tror att jag måste sluta ha datorn på soffbordet när jag sitter i soffan, jag måste sitta så skumt med armarna och de har ingen chans att vila. Istället drar de på nacken. Jag är ju ändå lite framtung, ha-ha, så det är ju inte precis som att de har det så lätt ändå, axlarna mina. (förresten ja, mina två jättesnygga bh:ar jag lyckades köpa i rätt storlek på H&M är ju självklart sådana som på något vänster kliar som fan i ryggen på en :( jag får välja bort att ha dem, jag blir ju galen på att ständigt behöva dra upp handen under tröjan där bak för att riva hud.)

Jag är allvarligt talat nervös idag. Inte för redovisningen, den får gå som den går, men ...tentaresultatet. Del ett, är det ens uppsatt? Del två ...jag vill inte få UK. Jag vet att jag kommer att bli jätteledsen om jag får UK, och det där "om" känns mer som ett "när" och jag vill inte behöva göra tentan igen! Sure, nästa tenta går säkert bra, det är ju bara att friska upp minnet och nu sitter ju det mesta ändå som det skall, men ...jag vill inte. Det ligger mig som ett städ om halsen (precis som mina boobz) och jag känner att jag blir helt sned i hela ryggen av att ens tänka på den där ondskapta djävulstentan. Jag vill så otroligt gärna ha ett litet G plitat bredvid mitt namn, och jag hoppas. Och det är det som fäller mig, för när jag väl läser ett UK - vilket jag räknar med att göra! - så har jag ändå ett liiiitet styng av pyrande hopp inom mig, och det fäller mig. Om jag inte hoppas, om jag inte har den där lilla lilla studsande myran inne i hjärttrakten, så skulle jag klara av UK-resultatet bättre än jag kommer att göra när jag väl lät myran födas.
Argh.

Anyhoo. Det är sista skoldagen, så jag får snyfta av mig lite här i bloggen när jag kommer hem sedan. Förhoppningsvis får jag så mycket annat (bra annat) att tänka på att jag överlever ändå...

Näsan är fortfarande kittlig.
Idag hade jag för övrigt behövt min svarta halsduk, jag är ju klädd i rött igen. Jaja. Jag får mismatcha så att jag slipper dra på mig en fuktbaserad förkylning (för med det vädret vi har är det ju ingen risk att man blir sjuk av kyla och torr väta)

Over and out.

You can have the octopus, I don't like the way it looks.

...allergisk reaktion? Jag tror inte att det är förkylning, det liknar mer min dammallergi. Så... för mycket damm som far omkring i luften? Tror att jag skall lämna balkongsdörren på glänt under tiden jag är i skolan.

Klockan är kvart över åtta, ute är det tio grader varmt. TIO GRADER PLUS, alltså, inga mysiga minusgrader här inte. Hrrm. Lagom jobbigt, för jag gissar att det kommer att vara vinter när det skall vara vår, vår när det skall vara  sommar och sommar när det skall vara höst. Och INGEN bråkar med min höst och kommer undan med det, not even Mother Nature!

Bortsett från att den här outfiten får mig att se tjock ut när jag sitter ner så kommer den att fungera bra idag. Nu skall jag fixa håret, sminka mig och läsa igenom mitt redovisningsprojekt lite. Jag skall ta hand om interpersonella relationer i vår analys, så jag skall rabbla mikroteman och makropropositioner och bestämma modalitet och jag vet inte vad. Eller jo, det gör jag ju, för jag läser Textanalys, och ...det gör inte ni. Ha-ha.

Puss på er.


I've been kicking ass since the dawn of time.

Drömde Frasier-relaterade drömmar igen. Lagom spooky.  Var väl mest Frasier om gnällde och stod i, men that's the way it goes.

Så... julavslutning för denna lilla zombie idag. Och sedan hem och städa och tvätta och se ...ja, mer Frasier. Lagom dödstrött efter typ fem timmars sömn, men inatt har jag i alla fall fått sova! Alltid något.

Är för övrigt väldigt, väldigt sugen på att spela WoW. Jag saknar Kiiri. <3

Jag älskade er alla så djävla mycket.

-Älskar du?
-Ja, jag älskar. För sann kärlek dör aldrig.

Jag avskyr att läsa ut Det. Jag hatar hatar hatar det. Jag avskyr att de tappar sina minnen, förlorar varandra, försvinner och suddas ut. Jag vill att de alltid skall älska varandra. Jag vill inte känna tomheten genomsyra mig så som den gör när jag vänder sista sidan och ingen av dem längre minns varandra. De var så viktiga. De ÄR så viktiga. Och JAG glömmer aldrig.
Jag älskar er. Jag älskar Stephen King, och vad han givit mig. Vad hade min uppväxt varit utan Förlorargänget? Vad hade jag vetat utan att ha läst Den Förskräckliga Apan? Hur hade jag sett på livet om jag aldrig någonsin tagit mig igenom Pestens Tid eller Lida eller Jurtjyrkogården?

Ja, jag älskar.

(och detta är bara efterdyningarna, den obligatoriska melankolin som alltid slår till när jag läst ut bokserier eller fristående böcker där karaktärerna tar fysisk form för mig.)

If you lead - I will follow, if you spit - I will swallow. Ewww.

Massor av finfina bilder postade idag! Hoppas att de var till nöje för er, själv uppskattar jag sannerligen lite färger i inläggen (eftersom jag, eh, läser min egen blogg hela tiden...)

Ser fram emot när klockan drar sig mot tolv imorgon middag, då är det dags för mig att gå på jullov! Hem, städa, se på Frasier och tvätta. Kanske är det bara jag som roas av och ser fram emot sådana saker, men jag stör ingen och ingen stör mig och så fortsätter vi i en evig circle of love. Eller något.

Min nacke gör ont. Idag har jag suttit på soffan istället för i sängen... Vet inte om jag skall göra vana av det; jag funderade ju som sagt på att göra en läshörna i hörnet vid tv:n och sängen, vilket inte alls fungerar om jag nu vill fortsätta ligga på sängen och glo på tv. Måste fundera lite... Visserligen skadar det inte att prova ett tag!

I skrivande stund har jag 999 unika besökare på bloggen sedan jag började skriva i augusti. Inte så mycket kanske, men jag klagar inte. Jag VET att jag har en liten läsarskara, jag hoppas bara att den skall öka lite. Men man kan inte få allt här i livet!

Nu skall jag gå till sängs, läsa lite i Det (kanske till och med avsluta Det) och sedan försöka sova lite innan skolan imorgon. Dock misstänker jag att jag som vanligt kommer att sova ryckigt och oroligt och vakna tröttare än jag var när jag somnade. Nåväl. Som sagt, sista skoldagen, och om vi får köra vår redovisning innan rasten kanske jag kan smita hem då redan, om det inte är massa fler viktiga saker på schemat för dagen.

Hjälper Älsklilla med sin uppsats, hoppas att jag är till hjälp snarare än stjälp.

...mamma satt förresten och kelade med Smaugin när hon ringde mig förut. "Hon är så söt!"
Jag ser fram emot att få träffa vårt nya lilla tillskott till familjen! De Hellbergska katterna får ju stå ut med ett och annat! Och jag tror att mamma mår bra av att ha en kvinnlig bundsförvant lite närmre inpå än Skåne ;)

Cotton candy.

Jag började förresten äntligen sticka på min halsduk! Keep up the good work, så är den kanske klar när jag sätter min fot på gotländsk mark på måndag natt. Mmm, vore superbt. Jag hade en låååång svart halsduk som jag förlorade på en förfest för ett år sedan, och den har jag saknat ever since. Jag har en lila, men den har jag svårt för att matcha med resten av mina kläder. Jag klär mig ju gärna i rött, och rött och lila är inte en rolig kombination. Däremot är det snyggt med den lila halsduken när jag har lila eller blått på mig. Så, det skall bli skönt med en helt svart halsduk, för då behöver jag aldrig bekymra mig för att inte matcha ordentligt.

Min säng är en röra, men när jag städar imorgon så skall jag tvätta alla lakan, vädra täcket och kuddarna och sedan, på kvällen, somna i en säng som är som sockervadd. (fast utan allt kladd. och socker. och sådär... uh... point being: white and fluffy!) Jag sover alltid gott, men aldrig bättre än när jag är ivrig och har en underbart nybäddad säng. Frågan är om jag kommer att kunna sova dock, jag lär vara helt uppspelt över att Ricard och mamma kommer hit på lördag middag! ("Någon gång mellan elva och ett" sade mamma, whee!)

Min lägenhet börjar bli väldigt fin. Kanske tar jag till och med lite bilder på den imorgon! Vi får se. Jag tror att i alla fall Elenaria och Älsklilla är intresserade av se bilder, måhända? (förresten är ni båda damer hjärtligt  välkomna att svänga nerförbi lilla Kävlinge anytime för att hälsa på! min dörr står alltid öppen för er, vet ni! ...gäller alla andra av mina vänner som läser här också, visserligen :))

Mer bilder i min blogg! Jag gillar färger och former!


Sweetness.Dagens obsession är att hitta söta bilder på fina saker. Mainly ...läppar. Får mig att vilja vara bättre på att sminka mig, om inte annat.
Måste se till att laga min röda kjol ikväll också, så att jag kan ha den imorgon. Jag har en kofta som matchar perfekt och jag har en svart teeshirt med körsbär, vilka är i samma färg även de. Och ett rött hårband. Så... Julavslutning.

Jag vill också kunna sminka sådana där ljuvliga ögon och underbara läppar! Nyårskalas, here I come. Jag måste se till att lägga en bra mejk som ligger hela kvällen.

Well, who am I kidding? Det här inlägget handlar mest om att visa de rara små bilderna föreställande sötsaker här ovan! (enda sötsaken som saknas är Doyle ;))

En kvart kvar på Frasier, sedan skall jag ta en varm och skön dusch. Och läsa igenom det jag har redovisning på imorgon. Mmm. Duuuuuscha. <3

Zombies seeking brains.


Kids OK.

Would you let me be your ghoulfriend?

zombiechixxor
Mer pixxors i min blogg! Ohyes! Planen är dock att länka in dem från någon annan sida, för att spara utrymme här på bloggen, får skapa ett photobucke-acc. för det tror jag...
Apropå ghouls and ghosts så måste jag komma ihåg att packa med min monsterkjol till Gotland. Hittills har jag planerat vad jag skall ha på julafton (Sailoroutfit), personalfesten (monsteroutfit) och nyår (svart-vitt med korsett och pennkjol) och om jag inte får totalt hjärnsläpp kanske jag till och med bjuder på lite bilder!

Jag tror att jag för tillfället använder Frasier som terapi, eller som sällskap om ni så vill. Jag klagar dock inte, i brist på andra saker att uppehålla hjärncellerna (båda två!) med så fungerar Frasier och Det. (sedan går jag över till Desperate Housewives säsong 1 och Rasande Rose)

Mrrr, glad att blogg.se fungerar normalt igen. Det roar mig att folk stör sig på att vi ...hur var det nu... "snålbloggare" också ville klaga av oss lite för att det strulade. Faktum är dock att det enda, vad jag har förstått, som man tjänar på att betala de där 59:- i månaden är att man slipper den lilla reklambannern som lägger sig längst ner i varje senast postade inlägg. Inget annat, vad jag har förstått. ...bannern stör inte mig, ärligt, men det stör mig att folk skall se nedför näsan på mig och tycka att jag är mindre värd för att jag inte har något emot det. Suck. Anyhoooooo.

Duscha lite, methinks.

Sitting, waiting, wishing.

47437-46

Inte helt klar med städningen, men tillräckligt klar för att det skall gå snabbt för mig att fixa det sista imorgon. Åt lite glass och såg en episod Frasier, och nu kan jag inte tänka på annat. Det är dock inte mer än småplock kvar i hall och storrum, samt dammsugning och avtorkning i hela lägenhetene, så är jag klar. Vi har skola till 12:00 imorgon, då är jag hemma 13:00 och blir förmodligen klar med städandet innan jag skall tvätta vid 17:00. Så. Se säsong fyra av Frasier idag, och säsong fem samt Sound of Music imorgon, så är allt frid och fröjd!

Nu skall jag knarka på mig lite kläder och sedan gå till affären. Jag har typ 22:- i pant att fixa, så jag tänkte vara fräck och köpa chips och sådant inför kvällen. Och så ägg och mjölk, kvällsmat blir omelett. (får nog äta omelett imorgon; jag är fattig och måste ändå se till att tömma kylskåpet innan jag far hem)

Behöver träna lite inför redovisningen också, men det är easy peasy och i värsta fall gör jag det utan bekymmer imorgon. Man har en klar fördel vid redovisningar i att man har en stark och klar röst. Nackdel är dock att jag pratar för snabbt, så kan jag bara hålla ett smidigt tempo kommer jag att äga imorgon. Så det så.

Så:
 1. Affären.
 2. Se lite Frasier.
 3. Äta.
 4. Se mer Frasier.
 5. Duscha.
 6. Se klar Frasier.
 7. Sova.

Kiss me, I'm just as human as a human can be.

lipz

Kyssar! Detta underbara, ljuvliga man sällan får nog av att dela med sig av. Dessa ljuvliga varma läppar, hur man plötsligt är närmare en person än man någonsin varit tidigare. Hur man delar värme, hur ens ansikten snuddar varandra så mycket att man kittlas av den andras ögonfransar och hur man blygt skådar in i den andres blick, bara för att upptäcka samma blyghet där.

Nu tänker jag citera ett av de sötaste sms jag fått, och som inledde mitt tvåårsförhållande med Grodprinsen (han som plötsligt förvandlades till en riktig padda, alltså):

"Jag är kär i dig och har varit det länge. Jag skulle ge vad som helst bara för att få kyssa dig."

...och plötsligt inser man att ens hjärta är en mjukglass som smälte illa kvickt i hettan, och som nu ligger och varsamt vibrerar vid ens fötter. Och man börjar föreställa sig hur det skulle vara, att få smälta samman med honom och ha hans tunga i min mun.

Jag minns min första kyss. Jag var sexton, han ville ekonomiröka och blåste varm och närapå fuktig rök i min mun. Senare den kvällen bad han plötsligt om en puss och innan jag visste ordet av hade jag hans tunga djupt ner i min hals och hans varma händer om min rygg. Mrrr. Jag tycker om att kyssas.
Sedan låg jag vaken halva natten och riktigt förundrades över sensationen i det hela. Aldrig förr hade jag upplevt något som ens liknade att ha en varm och rökig tunga tätt slingrad kring min, aldrig tidigare hade jag kunnat förstå hur intim man kan vara med alla kläder på bara för att man får ta del av någon annans saliv.

Och jag saknar er, jag saknar er.

The cat's meow.

Postade gårdagens alla inlägg, ser dock ut som skit. Orkar inte redigera dem nu, så ni för ursäkta det grötiga upplägget. Får se ifall jag hinner fixa det senare ikväll...

Har snart städat klart köket, och badrummet samt storrummet är halvklara. Skall bara posta detta sista inlägg och sedan skall jag susa igång igen.

Min huvudvärk har i alla fall börjat försvinna.


Dags att get going igen. Imorgon har vi muntlig redovisning och sedan skall jag tvätta och eek:a eftersom mamma och Ricard kommer i övermorgon! <3

...my heart burns there too.

Nyvaken. Jag vaknade nu vid tjugo i, tjugo minuter innan min klocka skulle ringa. Har tung skalle, och det känns som att jag misslyckats med ytterligare en natts sömn, även fast jag inte kan minnas att jag alls vaknat till under nattens gång.

 

Drömde något jättemärkligt men spännande, även fast det just nu är väldigt svårt att sätta fingret på det. Något… om någon grön giftgas, tror jag. Och om någon – Niles?! – som slängde mig över axeln och sprang iväg. Och fler saker åt det hållet. Jag antar att det var en skum sexdröm av något slag, men jag är inte säker. Lite …suggestiv ondska, eller något.

 

Städa idag. Skall bara skriva klart det här, sedan är jag igång. Mamma och Ricard kommer om bara TVÅ dagar! Jag är helt eeeek! (en del av det eeeekandet beror på att jag inte hunnit städa, dock ;)) och jag kan knappt bärga mig! Tur att jag har typ två säsonger kvar av Frasier att se på ikväll och imorgon, haha. Och som sagt, Sound of Music.

 

Jag måste komma på vad jag skall ge Ida och Amanda, såvida jag inte hinner åka till Helsingborg imorgon… Eller idag, for all that matters. Jag måste se över min ekonomi också.

 

”Kathy’s song” i högtalarna. Kärlek.

Nu skall jag sjunga, dansa samt clean this joint. Återkommer mer av drömmen i min minnesbas slänger jag in mer av det här sedan.

 

(och så håller vi tummarna att detta går att posta sådär efter tolv!)

 

 

 


Skrivet 09:50, torsdag 14:e december


In the darkest corner of your eyes.

Förmodligen är det i stort bara Elenaria som förstår vidden av vad jag menar när jag säger att jag skulle vilja plocka upp och använda mig av fler av Vingas karaktärsdrag än vad som brukligt är. Gångstilen, jargongen, klädsmaken, hennes sätt att tänka och att tackla situationer. Sätt Vinga på krogen, gärna vid Hollyannas sida, och män – darra i vår åsyn! Jag saknar Vinga. Jag saknar hennes charm och humor, hennes skara av beundrande män och hennes intima släktband med resten av vargaskaran. Vinga har så många drag jag känner att jag vill ta upp, men… det passar sig inte riktigt. Om ni känner Vinga så förstår ni till fullo hur jag menar, haha.
 

 

Konstigt, egentligen… Man skulle kunna tro att en kvinna med sex i blick och utan skrupler skulle vara en sådan där som män faktiskt uppskattar! Istället har jag en känsla av att folk skrämt skulle dra sig undan och ge en förvirrade blickar. Fast kanske inte… jag minns en kväll förra hösten, då jag var på krogen med en man med en trevlig hjärna (mmm, braaaains!) och ett än trevligare utseende (rawrr!) samt en manlig vän till mig. Vad kan man säga? Jag spelade med äss på handen; ett linne som gav mig en byst att dö för (bevis nog borde väl ligga i att jag hade båda männens fulla uppmärksamhet kvällen ingeom, samt även fick uppskattande kommentarer från en kvinnlig croupier som ivrigt ville veta varifrån jag fått min bh), en kjol som gav mig en rumpa som vilken grekisk gudinna som helst skulle ha dräpt för och med mitt då bystlånga chokladbruna hår i helt adorable korkskruvslockar. Oh yes, those were the days! Anyhoo, nog fan fick jag vad jag ville den kvällen, thank you very much!

 

 

Well… jag har ju faktiskt lyckats med mitt mål ytterligare en kväll. De facto någon månad tidigare än ovanstående incident, då jag fick med mig en trevlig karl hem från krogen efter en blöt (och jag menar blöt, det spöregnade! …och jag var lagom onykter…) kväll efter att vi närapå ätit upp varandras tungor under en halvtimmes tid. Vad var det då jag gjorde som var så rätt? Jag vet inte. Jag dansade, skrattade, skämtade, följde honom lite subtilt och plötsligt bad han att få kyssa mig och jag var fångad i hans trevliga nät för resten av kvällen. Mm, fin hanspindel. Ett nät jag saknar, men av vissa anledningar inte längre har en chans att bli tangled i… (jag saknar väl den stilige herren med den trevliga hjärnan och det vidrigt hawta utseendet också, men han har jag än mer skäl för att låta bli!)  

 

 

Jag är inte bra på att ragga. Faktum är att jag –som alla andra här i världen- föredrar att vara offret och inte jägaren. Vad är väl lättare än att bli tilltalad och charmad av någon man tycker ser bra ut, känner att man skulle kunna ha något gemensamt med och där man själv bara behöver nicka och le, samt dra sig lite närmre för allt vad tiden går? Att däremot vara lejoninnan, försöka samla mod och ta sig i kragen för att våga gå nära någon, hoppas på att man plötsligt skall drabbas av ett infall av tillfällig förvirring så att man kan babbla något korkat och sedan helvetiskt hoppas att han faktiskt skall tycka att man är ganska rar i all ens förskräckta uppenbarelse. Nåväl. Anamma Vinga! (om än inte hela hennes personlighet så i alla fall tillräckligt för att våga le och sänka blicken sådär rart kanske…)

 

Jag tänkte ha det som ett av mina nyårslöften. ”Nästa år skall jag försöka våga ragga. Minst en gång! And I won’t take no for an answer!” Om inte annat kanske erfarenheten skulle få mig att växa som person och bli en bättre människa? Eller något. Jag tror i alla fall att det skulle vara finfint för mig att få lite mer streck på min sänggavel, haha, om man nu får vara så fräck. (ja, haha, gissa ni, jag vetefan om ni ändå skulle lyckas räkna ut hur många eller hur få jag varit med ;))

 

Sovdags för mig. Förhoppningsvis får jag posta alla mina Worksskrivna rants under morgondagen! Min plan är ju att få feta besökarsiffror på min blogg, och kanske till och med en trogen läsarskara. (kanske krävs det helt enkelt att jag skriver om sex och sådana saker lite oftare? ;))

 

 

 


 

(skrivet ~23:30, onsdag 13:e december)


I'll come back to haunt you in your sleep.

Oh! Nu fungerar internet på min laptop igen! Jag kopplade över nätverkskabeln, inget hände. Satt tillbaka den i den andra datorn och plötsligt fungerade laptopens nätanslutning igen! Dock fungerar inte blogg.se, så jag får posta alla mina de här inläggen så fort  det går igång igen. Gnyyy, jag vill posta! Jag gillar inte att vara utestängd sådär, snyft.

Det blir inget städande ikväll. Jag är dödstrött, och ser hellre på Frasier och tar det lugnt. Sugen på chips, men jag måste stå emot det. Det går nog bra, jag har ingen ork eller pengar att införskaffa snaxxorz av endera sorten. Mmm. Borde börja göra situps och sådana saker, ooooh det hade varit killer att ha en platt och smal mage! Nyårslöfte, kanske? Då har jag två: Börja posta en massa spännande klädbilder i bloggen samt försöka göra något åt min lilla bullmage. Kanske försöka mig på några armhävningar också? Bli av med gäddhänget?
 

Frasieravsnittet jag ser handlar om att skaffa nya vänner. Det är intressant. Jag trodde att när jag  började Universitetet skulle jag få sitta ensam i ett hörn och inte ha någon alls att prata med; men som vi pratade om förut när jag och Lotta åt lunch – kommer man tidigt till skolan, och i stort vem som helst annan ur klassen sitter där, så kan man lätt prata med varandra. Det finns bara en enda i klassen som jag aldrig i livet skulle kunna tänka mig att prata med, men risken för att en sådan situation skall uppstå är väldigt liten. Och se bara på mig och Lotta! Plötsligt har jag en jätterar vän som bjuder mig på förfester och som jag kan luncha med och bara snacka skit! Sjukt bra. Det är kanske inte så svårt att skaffa vänner. Plötsligt hade jag ju Eric, Leo och Amanda… Och innan dess lyckades jag ju fiska upp Emma och Hanna i en korridor, varpå de glatt bjöd mig på min älsklilla Ida! (och det smeknamnet är du den enda som har, lublub!)
 

JAG VILL BLOGGA GAWDDAMMIT!

 

 


 

Skrivet ~19.00, onsdag 13:e december.


Min nya lillasyster.

Samtal från mamma. Tydligen har de nu skaffat en ny kattunge, istället för den konstige Benny som bara satt och stirrade. En liten kattfröken har de nu, som pappa vill döpa till Smaugin. Mamma sade att hon är jättesöt, nyfiken och på tio minuter redan gjort mer än Benny gjorde under hela sina två-tre veckor hos dem. Kul, då får jag en rolig liten flicka att leka med när jag kommer hem!

Sett sex episodes av Frasier, skall se några till. Är helt trött efter nattens brist ryckiga sömn och var på väg att somna nyss, får se ifall jag kan somna tidigt ikväll så att jag orkar med mitt städande jag skall ta mig för imorgon. (ser nästan fram emot att få städa av lite! Om jag orkar skall jag som sagt försöka få köket avklarat imorgon…)

Jag fattar inte varför internetet inte fungerar i min laptop? Det står att jag har full mottagning och att jag är ansluten, men vare sig IE, Mozilla FireFox eller MSN vill fungera för mig, så istället får jag sitta här och skriva i Works, som en annan n00b.

Behöver tvätta håret. Det känns lite …kladdigt. Vax och gelé.

Oh! Nu har jag pratat i telefon med mamma igen, jag har hört Smaugin prata i bakgrundne! Hon piper jättegulligt, ”meeeow”. Lublub! Jag ser verkligen fram emot att få träffa henne på måndag natt! Meeeeeow, meeeow! Kittenlove!

 

 


 

Skrivet ~17.00, onsdag 13:e december.


Baby, it's cold outside.

Jag stör mig som fan på hur min dator just nu fungerar. Laptopen vägrar koppla upp på Internet. Den stationära har jag inte testat på, men eftersom blogg.se inte fungerar så känner jag att inte riktigt orkar kolla.

Skriver detta på laptopen, i works, och hoppas att både Internet och blogg.se börjar fungera som det skall snart nog, jag vill blogga normalt igen. Sitter i sängen, nyser och ser på Frasier, säsong tre. Får se ifall jag börjar städa redan ikväll; i så fall blir det köket, hallen eller badrummet som får sig en tur. Köket, tror jag, så kan jag laga lite god mat och slappa hela kvällen.

Så. Ledig imorgon, då skall det städas ordentligt här hemma. På fredag har jag redovisning och sedan har jag tvättid, och sedan… blir det typ Sound of Music och längtan efter lördag och mamma och Ricard. Bowlingmatch och kvällsmys. Jag är visserligen lite ledsen över att jag missar And One på lördag, men de spelar för sent, kostar för mycket och jag vill hellre leka med mamma och Zzuckonovich.

...

Jag vill se Snakes on a Plane. Någon som vet när den kommer på DVD/VHS? Hade varit guld värt att se den med familjen över julen… Jag, Ricard och Fredrik, Samuel L. Jackson och ett gäng ormar – kan det bli bättre? ^_^

Bjöd Lotta på lunch på thaistället, tror att det är därför jag känner mig lite illamående. Mådde likadant sist vi åt där, så jag antar att jag inte är helt pepp på thaimat helt enkelt. Kycklingspett i jordnötssås och jasminris och coca cola till det. Men …jag känner magen i oro. Sådär illamående-som-påminner-om-åksjuka: precis samma som sist.

 

 


 

Skrivet ~15:00, onsdag 13:e december.


Dagens erbjudande!

Somnade för övrigt någongång runt ett, tror jag. Vaknade till kanske fem-sex gånger under natten (eller, snarare sagt under den arla morgonen) och stirrade på klockan. Konstaterade att det var flertalet timmar kvar tills jag skulle vakna, och somnade om. Och uppepade detta minst en gång i timmen sedan. Hrm. Jag vill ha sömn utan avbrott, tack. OCH jag vill ha tentaresultat - håll alla tummar idag, så kanske det har dykt upp!

Hungermonstret i min garderob (läs: mage) föreslår att jag skall gnaga av mig en arm eller månne ett ben för att tillfredsställa den lille rackaren, men just SÅ lättflörtad är jag inte. Zombie vet bättre, zombie äter i skolan sedan. Macka, alltså, inte folk eller kroppsdelar. (skelettet under sängen försöker också övertala mig, men han är ute efter andra saker den djäveln!)

Funderar på att koda om min blogg och ge alla mina vänner och fränder små vackra monsternamn istället. Eller så börjar jag helt enkelt göra det iochmed årsbytet. Att det är jag som är Zombie vet ju alla, men ...vem vet vem som är ...Frankenstein? Ingen! Inte jag heller, å anda sidan, men ändå! Koder, var det ja.

Men, kära bloggbesökare. Då jag vet att min blogg inte alls uppfyller de krav bloggläsare gärna ställer på sina bloggare idag så undrar jag lite försynt vad det är ni saknar hos min rara rosa lilla zombieblogg? Vill ni ha mer av mina ilska skrik mot diverse saker som stör mig? Mer filosoferingar över kärlek och relationer? Mer emognäll, mer glädje, mer citat eller skumma bilder?
Jag kan inte skriva om politik, för det intresserar mig inte och jag är inte alls insatt.
Jag kan inte skriva om nyheter och Just nu-relaterade saker, för jag är inte insatt där heller.
Jag kan inte skriva om mode, för jag bryr mig inte om annat än mina egna kläder.

Så... vad vill ni läsa? Jag roar er gärna om jag har möjlighet. Varför har en blogg om ingen vill läsa?

Zombielucia. Braaaaains!

Snälla rara bloggen, börja fungera normalt igen! Visserligen kan jag skriva mina inlägg i Word så länge, men... jag vill ju posta när jag har tänkt mig.

Idag har jag skola mellan tio och typ tre; första tre timmarna är dock grupparbete för att färdigställa analysuppgift tre tills fredag. Sedan är vi lediga imorgon, och så har jag sista dagen innan jul på fredag (eftersom jag skall resa hem på måndag). Imorgon blir det banne mig storstädning, så att jag slipper skämmas när jag har hit mamma och Ricard i helgen.

Lucia idag. Första Lucia på många år som jag inte springer runt i en sådan där luciakrona i plast. Däremot blir det röd kjol och vit kofta och vad nu mer jag hittar som passar bra. Jag har inte jättekoll på vad för fler plagg jag har som fungerar, men koftan och kjolen i alla fall!
Skall med tåget om en timme, så jag behöver komma igång med att klä på mig, göra något åt mitt zombiefierade hår och sedan få lite färg i ansiktet. Ibland är jag farligt blek om morgonen.

Hungrig, dammit. Får äta macka i skolan sedan. Mmmr.

Spiderbaby.

Fika med Smege och Viktor var väldigt trevligt; några timmars skitsnack i gott sällskap slår aldrig fel! Nu fick det bli Frasier en stund, och sedan skall jag somna med kinden tätt intill Det. Boken, alltså. Inte monstret. :P


Tja, efter att ha bestämt mig för ”Nej, jag orkar inte bry mig” så känner jag mig faktiskt bättre till mods. Jag känner mig …fri, kanske. Plötsligt har jag tid att faktiskt må bra igen, och det är bra. Insåg, när jag satt på tåget hem från Helsingborg, att jag inte alls har det så illa ställt trots allt. Jag har snygga vänner omkring mig. Folk verkar faktiskt tycka att jag är en bra tjej till och från, och jag tycker bra om de som omger mig – även fast mer än hälften av dem talar skånska! Jag känner ändå styrka i att umgås med dem, och veta att de faktiskt inte alls tycker att jag är helt dålig och hemsk.


Jag känner att jag vill gå ut och ragga. Hitta en goding, flörta lite, kanske hångla, kanske få ett telefonnummer… Jag vill ha någon att klä upp mig för. Jag har en byrå fylld av snygga undies men jag har aldrig någon som kan se mig i dem. Varför vara snyggt klädd under kläderna när ingen vill se? :P


Anyhoo, jag känner mig ändå inte helt förlorad. Jag är bra på att förtränga jobbiga känslor, och mina vänner, skolan och min bok, samt det faktum att mamma och Ricard kommer på lördag gör verkligen en hel del för att hålla mig på rätt sida leendet!

 

Förresten, ni kära raringar som läser denna blogg! Ni får jättegärna rösta på mig här  samt här om ni vill. Gärna, um, höga röster nu om ni tycker att jag förtjänar det ;)


…för övrigt lyckliggjorde jag förmodligen mannen bakom mig i bankomatkön förut. Kort kjol. Blåsig stad. (luckily hade jag ett par hotpants på mig under kjolen, men jag antar att han blev nöjd ändå.) Ibland får man bjuda på sig själv! :P


Jag skriver detta i Works, och hoppas på att kunna posta det innan jag somnar ikväll. Jag är inte helt förtjust i att blogg.se inte fungerar tillfredsställande just nu, men jag inser att de inte bör skuldläggas för det; jag gissar att de gör allt som står dem till hands att göra för att lösa detta.


Imorgon skall jag gå upp senast klockan nio; oh, sovmorgon! How I love thee! Torsdag ledig, MEN jag behöver städa. Sova till …tio, kanske?


Her likeness hung in the black gallery.

Enligt vissa liknar jag Jennie Garth väldigt mycket:


Smege kom dock med den bästa liknelsen ever, i synnerhet med tanke på hur jag ser ut i håret numera:Undead female ftw! (FOR THE HORDE!)

Acid drip.

Jag har sovit några timmar nu, gick upp för kanske en timme sedan. Pratat med mamma, ätit lite macka, fått på mig ett par klädesplagg. Om fyrtio minuter skall jag hoppa på tåget mot Helsingborg, för att fika med Magnus och Viktor, och sedan skall jag hem och kasta ett zombieöga på texten jag skall ha grupparbete på under morgondagen. Blir nog lite Frasier också, såvida jag inte beslutar mig för att läsa ut min bok...

Just nu verkar blogg.se fungera som det skall igen, vilket är väldigt skönt. Jag blir lite ledsen när jag inte får spamma min blogg så mycket som jag vill.
Får hålla tummarna att det slutar strula nu iaf!

Idag har det varit varmt och skönt ute, jag gick runt utan vantar ett tag, utan att frysa fingrarna av mig. Nöjd. Synd bara att det inte precis verkar vara någon snö på gång... Nåväl. Jul är så mycket mer än snö.
Personal memo, glöm inte att packa med följande till Gotland:
 • Mina rollspelsformulär och tärningar
 • Min bankdosa, så att jag kan betala räkningar
 • Laddsladden till iPod. Visserligen kan jag låna Segas eller Zzuckens, men det är ju inte jobbigt att packa med den, precis.
 • Min kamera. Kanske får jag lust att ta kort på nära och kära. 
 • Korsetten till nyår!

Zombie vs. skolarbete

Jag lyckades märkligt nog hålla mig vaken hela tiden fram tills nu! Skall posta detta, gå på toa, slita av mig alla kläder och sedan somna som ett litet barn med min nalle i famnen.

Redovisningen gick bra, trots diverse strul innan. (det gick inte att skriva ut, och sådana saker, men vi fick flörta in oss hos en trevlig herre som hjälpte till att ordna det) Skivspelaren de hade på plats var helt sepe, men Fredrik hade en dator med sig så jag fick lov att låna den också, väldigt snällt. Klassen verkade roade av min och mammas vackra konversation! Läraren var i alla fall glad, och hon komplimenterade den fina inspelningen och transkriberingen. Bra!

Jag och Lotta skall vara i dubbelpar med Markus och Magnus nu till analysuppgift 4 (analysuppgift 3 skall jag och min grupp göra imorgon förmiddag)  och vi skall då se över ett kåseri/en krönika/whatever ur tidningen SuperPlay som jag hittade. Inte världens roligaste, men ingen av de andra verkade ha några uppslag så whatevah. (den uppgiften kommer jag och Lotta för övrigt att göra över telefon och mail under jullovet, håhå jaja)

Bara fyra dagar tills mamma och Ricard kommer! Jag är helt eeeeek! (och vääääldigt zzzzzzömnig, så jag tjatar mer här sedan.)

Blogg.se verkar fortfarande strula en smula. Suck.

For fifteen days (and not one more) I have dreamt - but not before!

Ohyes, zzzzzzzombie så att det räcker till idag. Jag känner verkligen att jag kommer att kunna contribute med något till vår redovisning. Med min tur så kan jag fan i mig slå vad om att det inte går att skriva ut, att skivan blir repig och att vi står där utan vårt material. Kul. INTE. Jag är inte nervös för vad vi skall säga, de andra kommer att sköta det mesta av snacket eftersom de pratar långsammare än mig (vi måste ju lyckas fylla ut hela vår kvart) så jag kör introsnacket samt svarar på frågor om min dialekt. (jag har en misstanke att de kommer att förundras över ord som "tjoffse" och "snorpige" :P)

Dagens färger är svart och vitt, jag kör lite sådär hellish cheerleader eller något. Kommer att somna på tåget, befarar jag.
Känns för övrigt lite märkligt att jag för en gångs skull förberedde och fixade klart allt skolarbete IGÅR redan, istället för att skjuta upp det till sista sekunden idag. Duktig flicka, ät ett äpple till.

...Zzzz....

Come lie next to me.

Jag har sovit max tre timmar i natt. Jag vill stanna hemma från skolan, men det går inte alls för sig av flertalet anledningar. Kommer däremot att se till att gå till sängs direkt när jag kommer hem och sova bort halva eftermiddagen - om så krävs kommer jag förmodligen att stanna hemma imorgon (fast det kan jag nog inte heller, då skall vi göra skolarbete)

Lagom panik är att stiga upp en snabbis, kika på klockan och se att den är fyra, när man vet att väckarklockan börjar ringa klockan sju. Tack för den, liksom. Jag har förmodligen halvslumrat lite, men ingen lång vacker sextimmarssömn där inte.
Jag hoppas bara att jag kan hålla mig någorlunda vaken i skolan idag; får väl köpa en flaska cola och lite choklad eller något som kan hjälpa mig på den punkten.

Drömt allt för mycket, allt för förvirrat - kan inte sätta fingret på något.

Valkyrians ritt.

Niles

Omg, Niles är 48! David Hyde Pierce är född 1959! Han är 47! Men ändock, sicken heting. (hallå, seeee på honom! Han är ju en raring :))

Seriöst... jag undrar vad det är med mig och de där som är så där hopplöst ...uhm... pilska. Se bara Quagmire i Family Guy, om nu inte Niles Crane fungerar som ett godkänt exempel. Det är ju något sådant där sött och oskydligt över deras ärliga ...kåthet.
Det är något i det hela. Se The Phantom i The Phantom of the Opera. Han är stympad, men något i honom värker så oerhört av åtrå till Christine Daaé ändå, på ett sådant där "skadat påkört djur"-sätt.
Ben Hanscoms vilda kärlek till Beverly Marsh, den riktigt förbjudna kärleken, den hjärtekrossande sorten. Varför är det aldrig någon som känner så för mig? Blä.

Your heart is winter fire
january embers.
My heart burns there too.

(Stephen King, "It" 1987)

Optimistic hypocrit.

Så blöt! Men det är ändå fint med regn. Å andra sidan saknar jag snö. Jag kommer att frysa, svära, spotta, skrika och gnälla när det väl blir snö, men i dess frånvaro så känns det faktiskt lite sådär... misär. Äh, vädret gör inte högtiden, jul går fint utan snö också. Fungerar jul utan min syster fungerar jul utan ALLT, och förmodligen fattar bara jag den meningen men strunt samma.

Postade julkorten och skräckavin, köpte bröd att äta till mat nu, samt chips att knapra när jag ser Frasier. Ikväll blir det relativt tidig sänggång eftersom jag måste gå upp klockan sju imorgon; tjugo i åtta idag var tillräckligt mycket av en mardröm för att jag skall se mot morgondagen med skräckfyllda ögon. Nåväl.

Jag har bestämt att Du är som de andra: Erik A, Peter, Fredrik, varenda en av dem. Det går på ett ut, tro mig. Det gör dig inte mindre viktig, men det förser mig med prejudikat att försöka handskas med situationen utifrån.

Nu skall jag äta macka, sedan blir det lublub över Niles samt ivrigt läsande av DET under resten av kvällen (har bara halva boken kvar, vad skall jag läsa sedan? ångest!)

All you ever do is bring me down.

Just ja, angående grammatiktentan: Johan är hemma sjuk, så Henrik sade att vi kan räkna med att resultaten dyker upp i slutet av veckan. Kul, det sista jag kommer att se i skolan innan jag far hem över julen är ett stort UK. (såvida jag inte av någon otroligt märklig anledning får ett G, trots alla mina farhågor och försöker till dräpta förhoppningar)

Snart vet jag om skivan blev korrekt utbränd. Sedan skall jag gå till affären, lär bli dyngsur. Funderar på att vara tantig och ta mitt paraply med mig. I vilket fall som: Sedan skall jag väl kanske äta något, fast jag tror att jag håller mig till chips ikväll, och så blir det mysa och se på Frasier som gäller! Mrrrr, Niles <3

Don't open 'til Doomsday.

Jag börjar nästan bli klar med det evinnerliga skolarbetet nu. Behöver hitta lite texter som är kul att analysera, max sex sidor långa och på svenska, ej översatta från annat språk. Grrargh. Jag är inte helt förtjust i saker som inte är noggrant planerade; detta att vi skall göra en massa grupparbeten utan förberedelser känns så hafsigt och dant, inte alls min kopp té.

Behöver komma ihåg att ta med mig soppåsen ut när jag går sedan.

Jag vill bädda ner mig, tända ljus, äta chips och se på Frasier. Jag tror att det är min plan inför kvällen.
Först skall jag fixa klart det här, så att det inte blir något strul i sista sekunden.

Machine gun in her hands.

Aftonbladet.se står att läsa om en korkad djävla dåre (Lane Garrison från Prison Break) som kört rattfull och dödat en sjuttonårig pojke. For all I am and have så hoppas jag evinnerligen att den djäveln hamnar på livstid i fängelse. Och slipper han fri så ...well... ibland är det ganska poetiskt med folk som blir ihjälslagna i mörka små gränder.

Djävla fitta, rent ut sagt. Det finns INGA ursäkter för att köra rattfull! Jag hade en bekant (nej, han är inte död, jag ser honom bara inte som vare sig vän eller bekant längre) som körde med ett par öl i blodet när en tjej svimmade, och han säger att han hade full kontroll hela tiden. Visst, men det finns inga mildrande omständigheter. Ring ambulansen. Gå in till grannen. Ställ dig på taket och skrik. Det finns andra lösningar.

Bläurgh. Folk som utsätter andra för livsfara har inget i min värld att göra. Sköt er själva och låt resten vara i all ära, men folk som börjar krossa omgivningens gränser och skada folk som inte har med dem att göra förtjänar inget annat än spott och spe. Och spö. Så det så.

Nu skall jag göra klart skolarbete. Puss.

I don't need to shine.

Hemma igen. Försöker fixa det här i datorn tills imorgon, men det krånglar som fan. Just nu vill sig programmet inte alls, och det stör mig något så in i bängen, så i värsta fall får jag bränna ut hela halvtimmen på en skiva och SPOLA fram tills de tre minuter vi skall ha. Jobbigt, men har man otur är det det enda valet.

Pappa hade missat att betala min restskatt (eftersom avin kom till Gotland och han har hand om mina pengar var det det naturligaste valet, i synnerhet eftersom han sade "jag fixar det!") så idag fick jag en sur avi med hot om kronofogden. Gulligt. Skall posta ner kravet till pappa så fixar han det, men ändå. Jag gillar inte alls att jag får kravhot bara för att ANDRA strular, har hänt någongång tidigare också. Blä.

Det spöregnar här, inte alls bra. Det är fint och allt sådant där, men jag känner mig som en halvt döende kattunge att gå ute i det, faktiskt. Måste fortfarande ta mig ut mer senare; om en timme eller två. Skall posta hem kravet till pappa, julkort åt mommo och de andra, samt köpa något att äta ikväll. Kvällen kommer för övrigt att ägnas åt att skriva iordning vårt arbete så att det hamnar upprätt istället för liggande - något jag redan ägnat mig åt att ändra en gång idag. Så, nu skall allt ändras tillbaka och hej och hå. Det blev i alla fall alltså min inspelning, med mig och mamma, såvida ni inte förstått det ännu ;)

On a melodramatic matter: Well, jag låter bli nu. Det här fungerar inte. Så... um... ja. Det får helt enkelt ligga ifred tills jag kommit på bättre tankar.

The smell of rain.

Riktigt ruskigt väder idag. Som jag undrade igår: Var är snön!?

På väg hem om en vecka. Det gläder mig. Jag skall sluta vara emo i min blogg så ofta, om så inte för er skull så åtminstone för min egen. Som jag ständigt tjatar om: Det ger varken mig eller er något, så why keep it up? Å andra sidan känns det ibland som att min känslo- och omständighetsblogg är ganska unik i en bloggdjungel full av politik, feminism, fester och modekläder. Jag har visserligen sett en del andra som också skriver mer dagboksliknande inlägg, men... well, kanske är alla mina känslostormar en del av det?

Funderar på att starta ytterligare en blogg. En sådan där anonym blogg som så många har, där man har mer fria tyglar att skriva precis vad som helst. Om folk, om sitt liv, om sin brist på sexliv och så vidare. Fast jag vet inte, jag trivs bra med den här bloggen även fast jag ibland känner att det hade varit skönt att ta lövet från munnen.

Går hemifrån vid kvart i, tror jag, så hinner jag förhoppningsvis läsa båda kapitlen. Får skumläsa som fan; sedan när jag kommer till skolan skall jag skriva ut de där papprena jag behöver ha ut, samt ta mig igenom den text vi skall diskutera idag och göra övningsuppgifterna till den. Och kanske vill jag då innerst inne sansa mig i två sekunder för att ilsket undra "Varför i hela fridens namn gjorde jag inte det här igår, när jag hade gott om tid?" Och, well, jag gjorde mitt val igår och idag får jag stå för konsekvenserna för det, det är inte värre än så.
...jag är inte så stressad egentligen, vilket däremot kan ses som en nackdel. Jag känner mig lite ...zen.

The motion in the ocean.

Alldeles för tidigt för mig. Drömde konstiga saker om bowlinghallen som låg på en strand vid en skola, och att jag och någon -Martin?- skulle gå till bakom perrongen i Kävlinge för att köpa pizza eftersom Pablo inte börjat jobba än. Hasse Järpheden var med och var doktor åt någon skum gothartjej som låg och rullade fram och tillbaka i sin säng och jag och någon annan, en tjej tror jag, dissade två blonda bimbos som stod på vattenbrynet i bowlinghallen i jättekorta kjolar och tighta svarta teeshirts, även fast jag hade en likadan kjol själv. Pärlan trodde inte att de kunde vinna, men de förberedde sig väl genom att plocka släke ändå.

Ehm.

Jag är trött och känner mig svullen, vet dock inte ifall det beror på att klockan är tjugo i åtta eller på att jag grät igår. Idag MÅSTE jag komma ihåg att packa med mig alla mina papper, böcker och min dator - jag har glömt saker till säkert två lektioner hittills, och det fungerar inte riktigt att dela papper med de andra hela tiden.
Behöver läsa två kapitel till idag också, får kika på det på tåget. Räknar med att ha helt sned rygg ikväll iochmed att min dator väger som en hel familj, men det får gå...

Nu skall jag klä på mig.

He thrusts his fists agains the posts and still insists he sees the ghosts.

Jag vet att jag skulle låta bli att göra såhär, men ...jag behöver få bort det här ur mig. Det ruttnar där i mig, och jag måste lyckas tänka på något annat. Skall gå upp tidigt och vill läsa mer, men borde försöka somna. Med den nackdelen att varje gång jag lägger mig till rätta och sluter ögonen så virvlar det runt som snöflingor; sinnesintrycken, alla dessa armar som hållit om mig genom mina dagar, och det ger mig svindel. Jag är så otroligt dålig på att hålla efter mig själv, kontrollera mina känslor och tankar. Tänk så mycket enklare allt hade kunnat vara! Så mycket färre människor som skulle känna sig obekväma i min närvaro. Jag har redan postat en ursäkt en gång. Den gäller för alla som detta rör, I guess, och det är kanske fegt och opersonligt av mig, men just nu orkar jag inte ranta en ursäkt till.
På så många sätt anses jag ha mognat, blivit vuxen, börjat lära mig ta ansvar för mig själv och vara min egen mor; på så många andra sätt känner jag bara ett stort U FAIL och jag undrar ärligt talat varför jag tillåter mig själv att göra såhär?

Jag vill inte att Du skall vara obekväm med mig. Jag vill att det skall vara som det var för inte alls länge sedan, när jag vaknade på morgonen och såg att Du petat till mig på msn någon timme tidigare, i hopp om att jag skulle vara närvarande. Och så när jag då svarade så blev Du glad och vi kunde prata skit i vad som kändes som en evighet och allt var bra. Och Du kunde säga "kom hit" och jag ville gärna det och... ja, nu rantar jag igen. Ingen bryr sig om detta, inte på rätt sätt åtminstone. Som sagt, jag vet att det finns ett antal av er som kommer hit för att håna, peka finger och roat visa era vänner. Well, gör gärna det, men låt mig åtminstone få vara ifred när jag inte klarar av att andas.

Jag vill ha normalitet omkring mig. Jag skulle hellre stå utan känslor och vara mer robotaktig, än att dag ut och dag in känna hur jag går vilse i mig själv och i vad jag vill ha sagt och gjort. Jag vill inte behöva se hur jag driver folk ifrån mig genom att vara ärlig, jag vill inte att ni skall se på mig med medlidande i ögonen och känna att ni måste trösta mig.

Jag åker hem om en vecka. Hemma finns folk som vill krama på mig och som jag vill krama på.

(men ställ inte frågor om du inte vill utveckla de svar du får, låtsas inte som att du bryr dig för att sedan bara vända dig ifrån mig när jag darrande behöver din tröst mer än något annat. jag lägger inget på dig, men jag måste ju få lov att vara besviken jag också?)

Ingen djävel kommer att tacka dig när du liv har gått, för all den tid som du så flitigt givit bort.

Halvklar med segt skolarbete. Förberedelserna inför gruppdiskussion gör jag på plats i skolan imorgon, kamratkommenteringen saknar typ fem meningar men det står stilla i min skalle. Jag har redan fått med allt, två gånger om, och jag vill inte ordbajsa hur mycket som helst.

Jag ...urgh, går väl under eller något. Jag vill som sagt inte emotjafsa här, det ger varken mig eller er något (förutom ett gott skratt, I guess, men ibland har man ingen lust att bjuda på sådana)
Jag känner bara att jag behöver få prata med Dig, men jag vill inte såvida inte Du vill. Och Du måste vilja, för annars spelar inte det jag har att säga någon roll. Det kanske det inte har ändå, jag kommer ju ändå att tappa alla mina ord om vi nu någonsin konfronterar saken tillsammans.

Nåväl. Skall försöka flumma ihop några ytterligare vackra formuleringar i min kommentering, och sedan hoppas att jag lyckas få det att fylla ett halvt A4.
Att sitta här och hälla ur mig diverse obegripligheter och halvdana meningar som inte innehåller ens en fjärdedel av vad jag egentligen vill ha sagt gör ingen nytta alls, och stjäl bara tid jag hellre skulle spendera med min bok.

Så. Kvällens sista post, är detta planerat att vara. I skrivande stund har jag 63 unika träffar på min blogg idag, och jag är enormt nyfiken på hur många jag får under morgondagen!

...

...en stilla parentes...

(jag avskyr att se dig online. det skär i hela kroppen på mig. det får mig att svära bittert och det lämnar min tunga sträv av avsmak och ruttenhet. skriv till mig då, för i helvete.)

Update:

Det faktum att du gör mig emo får mig att bli sur. Jag vill posta rant efter rant om hur jag känner, du vet, i sådana där fina formuleringar som används på helgon.net? Typ "det skriker i mig" och sådana saker. Tänk HIM blandat med The Crow ungefär.

Brrr, jag behöver en hobby. Utöver min blogg, alltså. Typ ...knyppling eller träskodans eller något.

Jag tror att du gick på mina tår, nu måste jag döda dig!

Självdistans. Något som är väldigt, väldigt svårt för vissa. Kanske lockar det lite, att visa brist på nämnda egenskap? Att få lacka ur precis när man vill för att man anser att man blivit kränkt av någon som råkade öppna munnen en gnutta för mycket?
Folk vill ha sina stämplar i fred. Folk ger sig namn och vill leva därefter, och nåde den som går på deras tår! "Kalla mig vad du vill, bara du kallar mig rätt saker"? Det känns så ibland.

Folk vill så gärna slita stämplarna av de andra, riva ut dem ur sina hemvana och trygga kategorier och slå, slå, slå tills de sedan ligger där, bleka, nakna och utan ett uns självtillit. Jag kan väl inte riktigt säga att jag fördrar alla kategorier, att jag faktiskt tycker att det är sött att det verkligen finns folk av alla möjliga slag här i min omvärld (och ifall ni nu råkar vara på missförståndshumör pratar jag fortfarande om stämplar, och inte om något som rör vare sig hudfärg eller trosbekännelse). Jag tycker inte att fjortonåringar med söndersvärtat hår och armarna fulla av skärsår och HIM i hörlurarna är särskilt söta. Jag gillar inte folk som tycker att det är jättebra att rösta på Fi!, för de vet minsann vad som är bäst för omgivningen! Jag har inget till övers för camwhores, tolvåriga pimps eller folk med flera lager för mycket smink i fejan, men trots att jag gärna hade sluppit se alla dessa ...människor.

Vad jag vill ha sagt, även fast jag misstänker att jag snurrade in mig i värdelösa och ovärdsliga arugment, är att det är bara okej att kalla en för "emo" om man själv anser att man är det; det är bara okej att kalla en för "goth", för "feminist" eller för "könsrockargubbe" om personen i fråga själv vill kallas det. NÅDE DEN som ger en fel stämpel. ...eller så skaffar man lite självdistans och slutar se rött bara för att någon annan har en annan uppfattning om en än man själv har.

Låt folk basha en. Sluta ta åt er så förbannat över ord, för ord gör ingen skada. Och om ni får sådan otrevlig huvudvärk av ett felaktigt valt ord - well, läs inte då? Blunda, höll för öronen och skrik bingo - det gör jag när jag tröttnar på att höra folk omkring mig säga saker jag inte känner för att höra.

Uhm. Detta hade inte så mycket med något att göra, och jag tror att alla mina vackra argument tappar en aning av sin stjärnglans iochmed att jag är trött, hungrig och blir förvirrad av mina egna formuleringar i en ivrig strävan att få framföra just MIN åsikt i en fråga ingen har ställt mig. Nåväl.
Nu skall jag äta lite mat, och fortsätta förundras över mina i skrivande stund 50 besökare!

It's a trap!

Sitter via voicechat med Ricard och snackar skit. Ungen dillar mest en massa goja om WoW samt sjunger ...WoW-låtar, men ändå.

Det bidde inget städande. Jag slog in de sista julklapparna och landade framför datorn igen. Behöver göra lite skolarbete, duscha samt äta, men vill hellre gå till Preem, köpa chips och sedan se Frasier. Får se hur jag gör...

Uppe i 47 besökare idag. Oj. Jag börjar känna press på att skriva något vettigt här, haha, men just nu är jag så söndergäspad i hjärnan att det bara blir svammel av det hela... Jag återkommer förmodligen med något vettigt senare.
Skall ta en kik på min analysuppgift jag skall lämna in kompisbearbetan på imorgon och sedan skall jag tramsa iväg för att fixa lite sweets att ägna mig åt whilst watching Frasier under kvällen.

Well... Jao, det var väl ungefär vad jag hade att säga just nu, faktiskt. För tillfället idlar jag på 4chan och lol:ar lite. Och som sagt, pratar med Zzucken (som just började sjunga Lemon Tree, rädda mig!!)

Twist and spin to the other side.

Märkligt. Jag har gott om tid att verkligen göra något idag, att komma någonvart med städningen och allt sådant, eller till och med baka någon god kaka eller två eller whatnot. Men vad gör jag? Sitter framför datorn och stirrar mig blind på skärmen, där inget händer! Ingen är online eller talkative, klotterplanket är någorlunda stillastående igen och ingen av de 10+ bloggar jag bevakar har uppdaterats under dagen - så varför slänger jag inte på lite bra musik och kör loss med städningen? Jag skulle lätt hinna med att fixa hela vardagsrummet nu innan det blir dags för kvällsmat om tre timmar - förmodligen skulle jag faktiskt till och med hinna HELA LÄGENHETEN. Men gör jag det? Nej. Fast nu, iochmed skrivandet av det hela, blev jag faktiskt lite pepp på det.

Steg ett: Komma ur pyjamasen, och i lite mer ...riktiga kläder. Eller, rättare sagt: Av med min stickade sweater, på med en bh och en bra tröja, och sedan är jag good to go. Köra lite trevlig julmusik, dansa och sjunga och allmänt peppa loss. ...enda nackdelen är att alla lampor i taklampan har givit upp, och det är relativt mörkt ute. Jag får tända massa ljus och alla smålampor!

Funderar på att göra en läshörna vid fotänden av min säng, med den nackdelen att jag då inte kommer att kunna ställa tv:n så att jag kan ligga nedbäddad och glo. Får fundera lite, det skulle vara skönt att ha en liten hörna att sitta i ro och läsa i...

Okej, let's do this. Förmodligen skulle jag känna mig bekvämare till sinnes om mitt vardagsrum såg lite trevligare ut!
Upptäckte att jag sedan måste göra ett skolarbete, en inlämningsuppgift, till morgondagen. Oops. Får ta itu med det senare ikväll, först och främst skall jag städa av lite.

Puss på er.

My crawling flesh tickles.

Gick över min samtalsanalys lite, lade till lite kommentarer för skratt och markeringar för paus i texten. Rättade till några fel jag gjort, hittade några ord jag missat och nu är det väl ungefär så bra som jag kan få det. Jag vet inte riktigt vad mer som skall göras, och eftersom jag inte ens vet ifall vi kommer att använda mitt samtal, eller det som Lotta sitter och transkriberar (Lisas barn) så känns det dumt att bränna blod, svett och tårar på detta. Får ta med detta till skolan imorgon så att de andra får höra, läsa och känna efter om detta är bra eller inte. Kommer dock att kännas löjligt ifall vi inte kommer att använda detta nu, haha. Hoppas på tentaresultat imorgon också; jag känner mig helt nervös bara jag tänker på det och jag vill så djävla gärna ha G att det finns inte. ...fast jag vet till 99% att jag får UK. (synd att jag fortfarande har hopp som räcker till och blir över för den där sista procenten då!)

Nu skall jag slå in mammas julklapp och Fredriks julklapp och slå om mommos julklapp så att den matchar resten, och sedan ...är jag klar. Skall ta mig inom Helsingborg nu någon dag och köpa den där saken jag hittde åt Ida, samt försöka hitta något kul till Amanda. Har en bra plan på var jag skall leta, dock, så jag borde nog hitta något bra. Kom på världens ondaste straff åt Simon också, tror dock att jag skall stå över den idéen för att inte ta livet av den lille stackaren. Man måste ju ändå vara LITE snäll, faktiskt. (fast jag har en storslagen misstanke om att Dan skulle bli nöjd, skulle han fira fuljul med oss)

Andra advent idag, slog det mig. Jag har enormt dålig koll, men jag skyller på att min tid springer bort innan jag hinner tänka efter.

Julutmaning.

Julutmaning stulen av En Södertäljebos Liv II - Gravidblogg


Julens (och dina) hemligheter:

Har du köpt en chokladkalender?
Nej, jag har fortfarande kvar -och oöppnad!- förra årets kalender.

Har du hunnit med att köpa julklappar?

Klar med alla, utom till några av mina vänner.

Till vem är det svårast att köpa till?

Pappa, eftersom han vägrar önska sig något, redan har allt han vill ha och har gott om pengar för att köpa vadhelst han känner för.

Dricker du alkoholfri glögg?
Jag dricker inte glögg alls, men jag tycker om lukten av det.

Har det hänt att du aldrig stressat inför julen?
Jag är inte särskilt stressad nu, även fast jag BORDE vara det eftersom jag får besök om fem dagar och min lägenhet ser ut som Gehenna.

Hur många stjärnor ger du till årets julkalender?

Jag har inte tittat alls. Jag läste om den i tv-tablån och bestämde mig för att låta bli.

Säg en person som du velat säga "God Jul" till men aldrig vågat/orkat eller kanske glömt?

Jag är väldigt bra på att säga God Jul, faktiskt. Jag säger det nog snarare till för många än för få ;)

Vem är det som julpyntar hemma hos er?
Tja, eftersom jag bor och lever ensam så ...jag.

Älskar du att få julklappar eller att ge bort?
Jag uppskattar visserligen väldigt mycket att få saker, men jag fullkomligt älskar att ge bort! Eftersom min familj är apkass på att önska sig saker får jag alltid hitta på själv vad jag skall ge dem, och när de väl blir nöjda med sina presenter är jag som ett barn på julafton ;)

Vill du fira julafton utomlands eller i vårt kära Sverige?
Utomlands - been there, done that, and don't wanna do it again. Det var vedervärdigt. Våra o-vita jular i all ära, men Sverige är hemma och det är här jag vill vara på julen.

Känner du någon julstämning nu?

Jag har julstämning inom mig året om. Tro mig, det har hänt att jag glädjestrålande har annonserat antalet dagar kvar till jul redan i maj ;)

Jag utmanar Elenaria, Caz och a4r, även fast jag misstänker att sistnämnde kanske inte är så pepp på sådana här saker ;)

Detta är för övrigt mitt 400:e inlägg! Det firar vi med lite Raptor Jesus!

raptorjesus

"Why we all are sluts", en slutsats av Carina. (nej, inte sats som sats, ditt pervo!)Jag låg igår, precis när jag skulle till att somna, och filosoferade lite över hur människor fungerar när de interagerar mot varandra. Och jag kom fram till att det hela är som en fågeldans, eller en flört, om ni hellre så vill. Det har med personkemi att göra; matchar inte ens atomer den andres så blir konversationen eller whatnot krystad, obekväm och full av pinsam tystnad. Hittar man däremot en perfect match så kan man verkligen babbla på, känna sig väl till mods och hela tiden kunna ge svar på tal. Och det hela påminner om att flörta, förföra, charma. Man se folk i ögonen, man ler och skämtar, man skrattar åt något osynligt och öhörbart och man lindar dem långsamt ett varv till, ett varv till, ett varv till runt lillfingret. Det kanske till och med ligger i ens jargong, små antydningar men aldrig mer än subtila hintar.

Jag har allvarligt talat svårt att tänka mig en miljö där man INTE använder sig av sådana här hemliga flörtmetoder när man arbetar/pluggar/umgås/whatnot. Alltid är man värderande, läser av varandra, låter blicken nonchalant glida över folk när de närmar sig - do you like what you see? - rättar utan att vara riktigt medvetande om det till sitt hår, ler en aning blygt och sedan börjar man. Parningsdansen. Aldrig lika seriös eller medveten som en fredagkväll på puben, men ändock; det hela följer samma mönster, är det jag försöker få sagt. Och ni som läser detta, tänk igenom det här. Surely har ni någongång försökt vara charmig, kvick och lite flörtig när ni talar med någon? Och ja, jag menar mot båda könen, oavsett sexuell läggning. Är inte hela det här med att skaffa vänner ett sätt att lägga ut sig själv på köttmarknaden igen? Man vill ju inte klä ner sig, man sitter inte tyst och stumt stirrar ner i bordsskivan; man måste ju vara flörtig, visa upp sina vackraste fjädrar och visa sig charmig och rolig.

Så på så sätt är det ändå konstigt att jag är så djävla kass på att ragga! Jag har inga problem med att charma kunderna på jobbet. Jag hade inga problem att få trevliga vänner nu när jag började skolan. Jag har inga problem med att le lite extra åt bartendern för att jag vet att det innebär att han gärna är trevlig tillbaka. Jag vet inte om det kanske går ut på att ett ragg i syfte att få lite s3xx0rs, lite action i Underlandet om ni så vill, har ett såpass ...well, kanske rent utav "skrämmande" syfte att det får en att dra öronen åt sig och skrämt sitta rigid och stel på sin stol, snarare än att man flyttar närmre, lägger en hand på hans ben och låter andedräkten leka med hans hals?

Jag behöver komma ut mer. :P

Rättning i leden!

...jag menar självfallet "kasta snöbollar" och inte "kasta snögubbar". I may be strong (as if) men SÅ stark är jag inte! Såvida det inte är väldigt små snögubbar... Aw, det hade ju faktiskt varit ganska sött!

Stark wie ein Baum der in die Sonne steht.

Solen skiner, köp gardiner. Var är snön? Det är fjorton dagar till julafton, så var ÄR snön? Jag saknar visserligen skodon att ha i sådant väder, och jag har fortfarande inte lagat jackan. Jag har inte tillräckligt tjocka vantar, jag har ingen mössa att värma min stackars skalle med - men jag vill ha snö! Jag vill bygga snögubbar, kasta snögubbar, få knallröda kinder bara av att titta ut genom fönstret... argh!

Nyvaken, i vilket fall som. Känner mig helt mosig i skallen. Jag skulle väldigt gärna vilja vara lite motiverad till att städa och sådana saker idag, men jag tror att det kommer att bli ytterligare en dag framför datorn. Well, jag har fem dagar på mig att städa som fan här hemma, och jag har en dag ledigt nu i veckan, så om inte annat får jag städa då. Eller imorgon, efter skolan. Jag måste göra klart transkriberingen idag också... Först slappa lite, dock. Sova behöver jag göra någongång runt tolv-ett inatt, så jag har ju ett antal  timmar på mig att få saker gjorda idag.

Känner mig helt förväntansfull. Dagarna, veckorna, månaderna har sprungit förbi snabbare än ...uh... ilskna bin, och nu är det verkligen bara fem dagar kvar tills mamma och Zzucken kommer hit. Hur gick det till? (jag klagar inte! jag är mest bara förundrad!)
När jag jobbade tog tiden väldigt god tid på sig. Den masade sig framåt som en skadeskjuten snigel: Mina trettiotimmarshelger tog ALDRIG slut och nåde den som försökte längta lite efter sina lediga dagar - det tog en smärre evighet innan de dök upp. Dagarna tog veckor, veckorna tog månader, månaderna tog år och var åren tog vägen har jag inte en blekaste om. Tre år på det stället, känns som halva mitt liv och samtidigt som två dagar, nu när jag sitter här i Skåne - där tiden inte har något fotfäste. Det är intressant. Men som sagt, jag klagar inte! Det känns skönt att se dagarna flyga förbi ett tag. Fyller år om tre månader och sjutton dagar, så... ;)

Voodoo Bunny.

Lite verbal kommunikation med Ida över MSN, samt allmänt dissande av fula människor piggade upp en aning!
Lyckades sedan på något märkligt vis hitta en störtskön och välskriven blogg om brudar av en brud, så jag måste immediat pejsta en länk här för att dela med mig av denna guldgruva! Själv är jag ungefär så långt ifrån lesbisk man kan vara, men jag uppskattar välskrivna ting och bloggar som faktiskt har lite substans! Sure, jag följer väl en eller två modebloggar, men det är främst för att det a) är fina bilder och b) för att de handlar om andra saker -också-. Så, anyhoo, här är länken: Brudens blogg om brudar
Enjoy!

Borde skriv ett inlägg någongång med mer av mina favoritbloggar så att ni också får ta del av hur välsmorda i käften en del kan visa sig vara genom vad de skriver!

Jag har teh mensvärk, är lite trött och har ett sjungande sug i magen efter att få lägga mig tillrätta med min älskade bok, så jag skulle nog ganska säkert kunna säga att detta blir dagens sista post. I skrivande stund uppgår dagens besökarnuffra till 40, gårdagens till 36 och förrgårdagens till 31 - jag börjar känna mig nästan populär ju! Får se huruvida de är dagsländor, eller om de faktiskt inser mitt storsinne och fortsätter återkomma.
I vilket fall som skulle jag vilja rekommendera alla er nyankomna att ta en kik på mitt allra första inlägg, som kan fungera som en slags presentation av vad jag är och vill: En dagboksmissbrukares bekännelse

Ja, det var det jag ville ha sagt. Nu skall jag ner i min oh så darling säng och trivas av sällskapet jag finner i min mest älskade bok.
God natt alla, och till alla en god natt!

Transkriberat samtal mellan mig och min mor.

Utkastet till min transkribering av ett samtal mellan mig och mamma. Hon dissar bönder några gånger till i samtalet (bland annat för att min bror tydligen såg ut som en, haha) och jag roas enormt av just denna del. Som sagt, utkast, jag skall fortfarande lägga till en massa detaljer tror jag... Men ändå. Jag hoppas att det blir detta vi spelar upp för klassen, och inte det som är om Lisas barn! Mamma är kul som fan när hon kommer igång, det är roligare när man hör detta och hör henne imitera böndernas förvirring i kön, deras diss av vårt kaffe och så vidare...


 


M: Men igår da, hhhhh, alle djävla bönda! Ööeh, ja får tuppjuck!

C: Vicke bönda?!

M: Ja vafan, de va, ngngng, (ohörbart) bönda som va uppe, å så skulle de äte lunch, å då va de så här att de skulle äte dagens lunch så de skulle beställe på stället

C: Aha?

M: Aja, au, för en kille va inne häromdan å de va som de skulle ha bestämt att han skulle ha tatt upp beställninga innan. Aja. Å då när allihopen kom å ställde si i kön va då då höjde ja rösten å sa "jo, det är de å de å de å välje på".

C: Mm!

M: Ja, å så komma de fram tre stycken å så har ja bare bocke av för då har ja samle ihop hele beställningen för de var trettitre stycken

C: Oj

M: Så att Peter fick ut alltihop med en gång i köket, för det är ju lika bra å köre så då. Å så när tre stycken har sagt vad dom ska ha, ja då komma den fjärde: ”Jaha va va de å välje på da?” ”Ja, de va köttgryta, å de va rödspätta å de va hajvis – hawaji – haji? Hawaii, vesuvio å capricciosa.” ”Njaha, ja, va ska jag ha då da?” å så står han å stoppa upp alltihopen för att inte han har bestämt si!

C: Ah va fasen

M: Naj, å så komma de en två-tre stycken till som har bestämt si, så komma liksom den sjunde ella åttonde i kön, såhär ”Njaa, va vad de å välje på da?”Å va fan lyssna dom på?

C: Men dom är bönda, dom har fan gössel i öronen!

M: Avafan! Jag höll på å få dåranfall!

C: Ja

M: Såallafall, å innan, så liksom såhär då, så komma man in sen då när vi äntligen har bare tjoffse upp alle tallrika, Pablo var också förbi vahetade tjugosex stycken pizzabuffé samtidit som ja hade duke för längst bort i trähallen också då da, men dom skulle ju springe me pizza alltså du vet de va skitmycke! Å så komma man inspringande fullasted me tallrika, liksom vi springa verklien å jobba som svin alltså för att de skall fungere såklart

C: men de är väl klart

M: Å för att alle skall få ut sin mat så snabbt som möjligt å få äte tillsammans

C: Ja

M: Ja så säga man såhär ”jaha köttgryta!” då sitta alle dumme gubba där o glor på varandre. ”eeeh, köttgryta!” säga man igen såhär ”ja de va ja de!” ja vemfan e ja? Upp me näven väl! Najmen du vet, man bara får sådär idiotryck!

C: Ja

/paus/

M: å så säga man såhär ”hawaii!” ja å ingen säga nånting. ”ja ja skulle ha capricciosa” jamen de va ju inte de jag frågde efta, ja frågde efta hawaii! Du vet man får dåranfall! Hur dumme i huve är dom? Ja å så bare dom satt där såhär ”ja får man nå kaffe ella är de nånting?” alltså de va skitotrevlige, verkligen

C: Men vadå skulle de bare äte lunch ella skulle de spele å sånt också ella?

M: Naj naj, de börjde å äte lunch halv ett, då var de trettitre stycken, å sen så hade de konferans på eftamiddan så skulle de ha kaffe å bulle såhär, så ja gjorde orning allt de innan jag gick hem då, å sen skulle tjuen stycken utav de här, för de andre skulle åke HEM

C: haha

M: va kvar så och åt bulle å vafan naj ja får öööeh, å sen så åt de oxfilé å grejs på kvällen å hade trevlit å spelde bowling å så här alltså, men alltså, en del de va som så djävla sure gubbsnigla

C: Naj jissus

M: Ja sa de till Steve, för när ja gick där å torkte av å gjorde ordning matsalen efta alle hade gått hem då så satt han där inne å jobbde med datan litegrann å då sa ja såhär ”alltså dom här var riktit djävla bönda” najmen alltså sånedäre fördomsfull så där som man bare tänka hur bönda är för dom va de, för dom va snirpige å snorpige å otrevlige å ja vet inte allt,

C: hm

M: å nu mena inte ja att alle bönda är de utan nu mena ja skällsordet bönda alltså, dom va riktigt djävla bönda.

C: Som bondisarna

M: För sen finns de bönda, å de finns bönda.


Fat bottomed girls.

Jag är alldeles för dålig på att använda mina glasögon numera, har jag märkt. Illa. Jag hade dem knappt igår, och jag har inte haft dem alls idag. Att gå utan är dåligt, iochmed att det innebär att jag ser sämre och får en aning ont i huvudet och ögonen. Det är mest bara så att jag ibland har väldigt svårt att motivera mig själv till de mest självklara saker.

Min mage känns fel. Jag har ätit för mycket macka och chips, och det hade varit oh så mycket bättre om jag inte ätit alls. Får se hur jag gör på matfronten imorgon...

Nu skall jag sätta mig och lyssna på min halvtimmeskonversation med min mor för att se ifall jag kan hitta något kul stycke på två minuter att transkribera tills måndagen. Lär ju vara ...kul. Jaja, jag har själv valt att läsa svenska, och jag ångrar ju faktiskt inte mitt val trots att jag ibland verkar lite missnöjd. :P

Om Anna.

Jag skrev det här förra hösten, ett par månader efter Annas död. Texten ligger publicerad på haket.com, men jag känner att jag vill ha den här också.


Alla ber mig om ord. Alla erbjuder sig att lyssna, att låta mig prata. Men ...jag har tappat alla ord. Jag har aldrig känt mig så tystad som nu, jag har aldrig känt sådan svårighet att bryta ner mina murar och verkligen dela med mig av mina känslor.
Jag vill så gärna berätta. Jag vill så gärna ge henne liv med hjälp av mina ord, kunna skratta åt minnen och kunna tänka på henne utan att det skall gå som is i mitt hjärta och utan att jag känner ögonen tåras, gång på annan.
Det har inte gått lång tid, strax mer än tre månader, så kanske ingen förväntar sig att mitt sorgearbete är över än, men det känns ändå som att folk på sätt och vis tror att så är fallet. Folk rycker till, drar sig tillbaka, känner sig besvärade när jag försöker tala om henne.
Är det ni eller jag som har det svårast nu? Jag vet att jag alltid har min familj att gå till, att jag alltid kan prata med min mor. Men ...ni då? Jag vill inte tynga er med känslor ni inte vet ifall ni kan hantera. Det värmer mig så att ni erbjuder era famnar, era öron, men jag tror inte att ni har övertygat er själva att ni faktiskt klarar av att ta emot min sorg.

Jag hatade att jag var tvungen att dela min sorg med så många människor på hennes begravning. Jag hade hellre sett att det bara var min familj, hennes allra närmsta, som stod samlade runt hennes vita kista. Jag känner mig så  besvärad med tanken på en fullsatt kyrka som smärtades av vår öppna och blödande sorg.
Ni måste försöka förstå: Jag kände mig så stark när vi kom till kyrkan. Jag kände att jag trodde att jag skulle klara mig igenom begravningen, att det skulle gå snabbt och sedan vara över, som när man får en spruta. Men... När vi skulle gå in i stora kyrksalen så tog det stopp. Mina ben låste sig, jag tvärvände och försökte springa därifrån. Mamma stannade mig, höll om mig, tryckte min hand och drog med mig in i kyrkan. Och... samtidigt som vi förliste, slets sönder, drogs i stycken och förblödde, så hade vi fortfarande varandra. Med mamma och Ricard på ena sidan, och pappa och Fredrik på den andra, så kände jag ändå att jag kunde få hämta styrka från dem, på samma sätt som jag villigt lånade dem min egen. (men när vi skulle gå fram och säga farväl och lägga våra rosor på hennes kista ville mina ben inte längre, de ville vika sig, lägga mig på marken bredvid hennes sista sovplats och bara låta ingentingheten sluka mig) (och tack för starka armar, starka armar som håller om mig - jag minns inte längre vem det var, vem som lyckades dra mig tillbaka från den iskalla likgiltigheten som slog till mig så plötsligt)

Det som slår mig sönder och samman varje gång minnet hemsöker mig är när min far gav mig dödsbudet. (och det är nu jag känner att jag börjar gråta på riktigt) Jag trodde aldrig att det skulle kunna bli så. Han kom in i köket, fram till mig, tog mig i famnen och sade "Carina, det har hänt något hemskt" och min tanke var "jaha, har farmor dött?" och en snabb, iskall skrikande tanke sade "kanske är det mommo?" och jag hann inte ens tänka klart innan han sade "Anna har dött" och jag kände hur all kraft rann ur mig. Starka armar igen, pappa höll mig från att falla ner på marken. Alla muskler dog, alla krafter försvann, alla känslor började bulta så hårt att jag trodde att jag skulle spricka. Och sedan ...vi for hem. Jag minns att jag var livrädd för att möta min familjs känslor, att ta del av deras sorg, men när jag väl var hos dem kände jag även av deras styrka mitt i allt. Och mamma grät inte förrän jag sade "jag vill bara ringa henne och säga åt henne att sluta fjanta sig!"

...jag vill bara ringa henne och säga åt henne att sluta fjanta sig. Och sedan vill jag prata, prata, prata. Eller åtminstone få en chans att låta henne veta hur mycket jag älskar henne, hur outhärdligt så många saker blivit i hennes frånvaro. Hon gav mig så mycket av sin styrka. Anna såg allt i svart eller vitt, för henne fanns inget mellanläge. Hon pendlade kraftigt mellan fruktansvärd ilska eller smittade, skrattande barnaglädje. Hon kunde vara en så kall och elak satmara att jag ryckte till varje gång hon ringde, hon gick mig så ofta på nerverna och jag hade henne blockerad på msn. Men samtidigt är hon min syster, och jag älskar henne mer än jag tror att hon någonsin förstod. Och nu är allt slut, nu finns inga chanser mer. Jag tror inte på ett liv efter döden, jag tror inte att hon sitter i himlen och ser ner på mig. Jag tror däremot att hon äntligen funnit frid, att hon äntligen får vila och att hon äntligen är rofylld.
Hon hade många demoner hos sig. Hon berättade om dem för mig, men jag kunde inget göra.

...när jag och mamma plockade ur hennes lägenhet hittade vi en bild på mig som bebis på hennes nattduksbord. Då var jag nära att fly igen, springa iväg, bara släppa taget om allt.
Jag vill bara få låta henne veta hur viktig hon var för mig, hur viktig hon ÄR för mig. (och jag vill aldrig tappa bort henne, aldrig släppa hennes hand i mörkret, aldrig vakna och upptäcka att jag glömt hennes röst, glömt ljudet av hennes skratt)

Det var allt för nu.

Terror on Föreningsgatan.

Limpa med makrill, nu är jag mätt och tjock. Säsong två av Frasier på min TV, om en stund skall jag hämta mina chips och ...fortsätta se säsong två. Mmm... Frasier.

Roas evinnerligen av alla småbarn som bråkar med mig. Eller, um, försöker bråka med mig. Snälla ni. Skratta gärna åt mina bilder, håna gärna min blogg, men omg, förvänta er inte att jag skall ...vad då, ta illa upp? Skämmas? Ni roar mig, men orka tjafsa med barn!
Anyhoo.

Får se ifall jag slår in de sista julklapparna idag, eller om jag skall försöka få tid med det imorgon. Måste som sagt ägna lite tid åt mitt skolarbete också.

...on another matter: Ryktet går att Dakota Fanning skall spela våldtagen och misshandlat i någon film där hon till större delen skall gå runt i antingen bara underkläder eller inget alls. Eh. Dakota och hennes mor är tydligen väldigt uppspelta över detta, likaså hennes manager (eller vem det nu var). Okej... Ja, det är ju fullt naturligt och bra att låta en ful tolvåring ställa upp som lolivictim i någon skum rulle? (läste detta på gurochan.net för ett par veckor sedan, nyheten är tydligen från i sommar enligt den som postade.)
Jag gillar inte Dakota. Hon är ful, enerverande och läskig. Jag har sett henne intervjuas på Jay Leno eller om det var David Letterman Show, och hon är så ...falsk. Äckligt leende, vattniga tomma ögon... som en liten haj. Eller piraya. [Länk till nyheten]

Ja, det var det. Nu skall jag återgå till mitt Frasiertittande!

Kill it with fire!

Nästan klar med disken. Har stekpannan, en bunke samt alla bestick kvar, sedan jag jag gott luta mig tillbaka och göra något annat. Eller, rättare sagt, hasta till affären för att fixa lite saker som är slut, samt hitta något att äta innan jag svimmar.
Jag var helt skakis förut. Igår åt jag första målet mat sedan i tisdags (jag räknar inte mitt intag av chips som intag av föda; jag blir inte mätt och jag får ingen näring.) Somnade med en känsla av tomhet och hunger och vaknade likadan, stod på bambi-darriga ben på perrongen och insåg att jag borde rycka upp mig och vidga min matsäck lite igen. Det är alldeles för lätt att falla ner i apati på matfronten; jag är i större behov av mat än jag vill inse, och tyvärr är det min kropp och inte min korkade hjärna som faller största offret för det hela.

Så. Mat. Vad kan jag tänka mig att äta ikväll? Jag är förvisso sugen på fläskfilé, as usual, men jag orkar inte stå i en halvtimme och laga mat. Jag vill ha något som tar MAX en kvart att fixa, om ens det. Kanske köttbullar och spaghetti, igen. Klassiker. Eller macka, vilket är en ännu större klassiker.
Helst hade jag velat ha currygryta, men vem står och lagar mat i över en timme och för hundratals kronor åt sig själv? Inte jag, i alla fall. Jag behöver snabb föda och snabb näring, och sedan cola och chips.
Tror att jag tar det lite lugnt på skolarbetesfronten ikväll, och koncentrerar mig på att få det gjort imorgon.

Iochmed min nya uppgörelse med Dig med stort D så räknar jag på att jag kommer att sitta hemma och uggla hela veckan även när jag hade kunnat spendera tid. Du har sagt att du inte orkar läsa min blogg, så det borde inte göra någon skada att jag skriver detta här. Och även fast jag vänder mig till Dig så ...well, jag förväntar mig ju inget svar, jag är mest ute efter att få lufta mig lite.
Jag lovade: "Jag kommer inte att tjata mer på dig nu, Du får säga till om Du vill umgås." Enligt tidigare erfarenheter av samma skola så ...well, det var trevligt så länge det varade, jag får nog leta mig vidare nu I guess.

Fika med Viktor och Smege coming up i veckan, dock.
Nu skall jag återgå till mina bestick samt matplaner. Eller så struntar jag i att diska dem och satsar på att äta istället...

When angels deserve to die.

Registrerade mig på bloggportalen.

Funderar på att äta tacos ikväll, men jag vet inte. Jag har TEH MENSVÄRK och känner att jag helst vill gå och gömma mig någonstans. Känner mig vemodig och borde egentligen krypa ner i sängen och gömma mig ett slag, men jag måste som sagt komma igång med min disk. Har ju massvis av bra musik att lyssna på while at it, och så fort jag kommer igång kommer det att roa mig en stund, så... det svåra är ju just att faktiskt lyckas övertala sig själv att starta. Det hade varit väldigt skönt att ha disken klar senast sex, och sedan antingen äta någon kvällsmat, eller helt sonika strunta i det och istället äta chips och tycka synd om mig själv.

Jag behöver glömma saker. Förtränga vissa tankar som gärna vill bubbla lite vid ytan. Jag är alldeles för duktig på att lura mig själv...

Mamma har skickat små rapporter med Ricards matchresultat - det går inte alls bra för stackaren. Hans bästa serie var på 190, och det är ungefär vad han behöver snitta för att ligga bra till. Nåväl. Nästa helg har han sin kära storasyster i publiken, och då djäklar!

Strul med min stationära dator. Nackdel. Martin hade ju plötsligt andra planer för ikväll, så jag antar att min dator får vara crappy till efter nyår eller något. Visserligen är det bara en vecka till jag är hemma, och jag har ju min laptop, men ändå. Jag är inte helt förtjust i att folk först säger "sure" och sedan helt plötsligt inte alls vill. Säg hellre nej på en gång... Jaja, skitsamma, nu är det som det är.

Nu skall jag få på mig en bättre tröja att diska i och sedan komma igång så att jag får se mitt Frasier någongång. Kanske ser Sound of Music istället, jag har inte riktigt bestämt mig. OCH jag måste komma igång med det där skolarbetet som skall göras... Håhå, jaja.

Caturday, oh Caturday!

kampfkatze

Åter en vecka har gått, och så var vi där igen: Caturday. Nästa Caturday kommer min mor och min bror. Iochmed hur dagarna springer förbi och man ibland nästan glömmer bort att hålla sig fast så misstänker jag att de kommer att stå och ringa på min dörr inom kortare tid än jag tror.
Därmed är det extra viktigt att jag kommer igång med mitt städande idag så att jag faktiskt har en chans att få visa dem en välstädad och julpyntad lägenhet, snarare än något som ser ut som no mans land.

It's oh so still.

Hemma igen. Har mensvärk och är lite trött och hängig, så vi får väl se hur aktiv och pigg jag är på att posta en massa idag. Jag funderar fortfarande på hur många inlägg som krävs för att man skall hamna på framsidan - en del som ligger där har bara arkiv från november och december, så de måste ju i så fall ha spämmat som fan? Jag har nästan 400 inlägg sedan i augusti. Handlar det kanske om mest inlägg i månaden? Jag skriver ju uppenbarligen i stort hundra inlägg i månaden. Mycket/lite?

Åt en äcklig korv till lunch/frukost/whatever. Köpte en sådan där på pressbyrån, de brukar vara goda, men den jag fick var grönbrun, sönderkokt och smakade inte så värst mycket mer än äckligt. Åt halva, slängde resten.

Planen är att jag skall få disken gjord idag. Sedan skall jag försöka komma igång med skolarbetet tills måndag, samt ägna kvällen åt att se på Frasier och förmodligen äta chips. I vilket fall som behöver jag gå till affären, så jag kommer nog att äta chips en kväll till.
Snodde en kik på vågen hemma hos Martin igår kväll; jag ligger på 57kg nu, vilket är vad jag "borde". Jag lycakdes ju ändra min stabila vikt från 54 till 57, så jag är nöjd. Pendla as you may, men jag landar ändå på 57kg när det väl kommer till sin spets.

Måste betala de där räkningarna också, samt göra upp en budget på hur mycket jag har råd att köpa julklappar till mina vänner för. Jag hittade ju en bra grej åt Ida, måste hitta något bra åt Amanda också, och se ifall det går att hitta något trevligt och vedervärdigt åt Johan. Fast Ida och Amanda prioriteras. Eric och Leo har jag redan straffklappar åt! ...just fan, Simon får icke glömmas! Och jag borde ju köpa något åt Dan också... Ack! Ja, som sagt, göra budget för alla dem ligger väl högt på min Att Göra-lista. I värsta fall köper jag något på tisdag nästa vecka, när jag går på stan med Zzucken.

Nu skall jag försöka få upp lite värme.

Chop chop chop chop shoppingmall!

Sådär! Inspelningen gick bra, jag har nu en halvtimmes konversation med mig och mamma. Jag låter inte alls som jag tror, haha, jag låter asdryg och konstig. Jaja. Nu har jag något att roa mig med i helgen iaf.

Färdigklädd, färdigpackad, redo för hamburgare och öl. Inte helt fel, alltså!
Jag uppdaterar er på läget igen imorgon eftermiddag.

I högtalarna: Bloodsucking Zombies from Outer Space, som sig bör. Det är i stort sett de, Graves och Misfits som varvas just nu, kryddat med lite Insane Clown Posse och annan sörja.

Baby.

Like dying of hunger, like dying in pain.

Dags för mig att försvinna in i duschen, och sedan få på mig lite kläder och smink och övriga saker som får mig att se mer mänsklig ut. ...debatten om mitt utseende är för övrigt roande att följa: Jag har folk som är både pro och anti. Wtf? Ibland undrar man hur världen är funtad.
Snälla ni. Ni får gärna tycka att jag är ful, ni får gärna tycka att jag är snygg. Vad NI tycker är ändå oväsentligt. Jag har några personer vars bifall jag gärna vill ha, och det är deras åsikt som gäller, men det som ändå väger tyngst är MIN EGEN åsikt i frågan, och den ändras lätt från dag till dag, timme till timme. But that's life.

Jag har inte varit på Masuimis forum på evigheter. Det är minst en månad sedan jag sist var inloggad. Folk skickar mail till mig, sms, msg:n på diverse platser, och undrar hur det är med mig, om jag lever, vad som har hänt. Men ...jag är bara trött på det. Jag är ärligt talat trött på DEM. Det är alltid samma sak, samma attention whoring - jadå, jag har min beskärda del av kakan, thank you very much - samma skämt, samma bilder, samma åsikter som luftas... Det är klubben för inbördes beundran, och jag vill inte ha deras vatten på min kvarn längre. Låt dem sakna mig, snart är jag glömd.

Greg skickade sms och tyckte lite synd om mig angående en sak jag mailade honom om på MySpace. Greg är en raring, synd att han är som han är, bor där han bor och sysslar med det han sysslar med.

Själv skall jag nu syssla med att duscha, klä på mig och slå in julklappar åt min familj.

Puss på er.

There's a brand new dance, called the ZOMBIE WALK.

Klockan är kvart i ett, och jag har inte gjort något öht än så länge. Well... Jag är ledig i tre dagar, jag hinner fortfarande göra viktiga saker!
Skall väl ta mig inom duschen om en stund (kanske klockan halv tre eller något) och sedan get dressed, så att jag kan skutta till tåget så fort jag är klar med samtalet med mamma. Skulle behöva göra ett överslag på räkningarna också, såvida jag inte tänker betala dem redan idag...

Funderar på att leta rätt på de dagboksinlägg jag skrev om Anna på helgon.net i samband med hennes död. Kanska göra en egen kategori för dem också, till och med. Såhär med julen runt knuten så känner man ju än mer av hennes frånvaro. I synnerhet eftersom jag hela tiden hittar perfekta julklappar att ge henne!
Det får bli en stor, vacker  blombukett istället. Jag vet att hon inte kan se den, och att den ställs där mest för min egen skull, men... tanken räknas, vet ni väl?

Fredrik hade tydligen varit livrädd igår. Jag hajade aldrig om han faktiskt ringt hem, eller om han bara sms:ade, men han hade åkt en båt och varit fullkomligt övertygad om att han skulle dö. Tydligen hade sju eller åtta personer dött under den båtturen för ett år sedan, så helt ofarligt var det inte. Han hade lagt sig ner och allvarligt talat bett till gud i hopp om att överleva. Vilka saker fullkomlig kaos och rädsla kan få människor att göra...
Saknar honom. Det är ett tag sedan jag pratade med honom, men om lite mer än en vecka får jag ju faktiskt krama på min käre bror! Och min andra käre bror! Och min far och min mor! ...jag är som ett barn före julafton, med den skillnaden att jag ser mer fram emot att få träffa min familj än att få saker ;)

Behöver få tag på frimärken till mina julkort också. Kan kanske ta det på Pressbyrån i Helsingborg sedan, så slänger jag korten direkt på lådan sedan. Då kommer de fram på tisdag - en vecka innan mig!

Inte så hungrig. Konstigt egentligen, med tanke på att det är ett par dagar sedan jag faktiskt åt något. Kanske kan jag få med min pojkarna till Max sedan, vi skall ju ändå ditåt för att köpa öl och cider så... Måste kolla hur mycket pengar jag har; jag borde ju faktiskt ha råd att bjuda dem på hamburgers också. Vi får se, måste kolla kontot och räkna lite.

Plus/Minus just nu.

På plus-sidan:
 • Fyra skoldagar kvar. Sedan far jag till Gotland! <3
 • Att julafton är precis runt knuten!
 • Att jag har alla julklappar färdiga, och slipper julstressa en massa.
 • Stephen King's DET. Inga kommentarer nödvändiga.
 • Att min bror Fredrik faktiskt saknar mig!
På minus-sidan:
 • Jag tror att jag körde på grammatiktentan.
 • Den stora frånvaron av snö. Hallå?
 • Att jag fortfarande får en massa nya bett, och INGEN VET VARIFRÅN DE KOMMER! >_<
 • Det är stökigt som fan hemma, men jag är inte pepp på att städa.
 • Att jag inte kan få Dig att känna för mig som jag känner för Dig.

Julfirande då vs. nu <3

När jag var liten så fanns det en fast mall, såhär SKALL vi fira jul, och inte på något annat sätt. Det var alltid samma grej, och det skapade en illusion av trygghet och lycka.

Dagen innan julafton: Först fick vi åka till moffa, när han levde. Sedan for vi till mommo, och efter -94 var det bara hennes gran vi hade att pynta. Sedan fick vi åka hem och pynta vår egen, varpå jag alltid såg på Elisabeth Potter (eller vad det hette? Det programmet med alla djur som dansade balett) och vi hade alltid våra egna, speciella prydnader, som vi slog vakt om för att själva få hänga i granen. Ingen annan fick röra MIN ängel!
Vi sprang runt alla fyra syskon, slogs med varandra i ren iver och nervositet, spelade Bingolotto med familjen och såg på när mamma gjorde knäck och julskinka. Sedan skulle vi sova, och det gick ju aldrig - jag menar, det var ju dagen före julafton!  När vi vaknade skulle vi liksom vara i den här magiska julaftonsvärlden där man fick presenter, där man fick äta julgodis hur mycket man ville och där man fick god mat och det var roliga tv-program.
Och plötsligt vaknade man, och insåg att man faktiskt lyckats sova! Så, jullovsmorgon i köket, storrummet eller källaren, beroende på a) var mamma lät en vara och b) var de andra syskonen befann sig. Sedan på med julkläder, och någon tråkig timme eller två gick innan mommo dök upp med sina julklappar. Så, ner med henne i gillestugan för att visa vår fina gran och för att storögt se på när hon lade sina klappar under granen (nya paket! de andra hade vi ju självklart redan kivats om och läst på när vi lade dem därunder dagen innan - ser man en jättekartong och man är nio år är det väl självklart att man är dödsnyfiken på vem som skall få den?) och sedan upp med henne i köket. Konstigt nog ägnade vi aldrig all denna dötid åt att leka med varandra; snarare föredrog vi att sitta själva på våra rum i en tyst och ivrig andakt, eller att sätta oss i källaren och zappa på våra tuffa kanaler; ni vet, trean, femman och z-tv. Ibland hade vi faktiskt sådan tur att vi hittade något att se på; rättare sagt, ANNA hittade något att se på, och hon var kung över fjärrkontrollen så vi satt tysta och såg på det hon ville se.
Sedan var det äntligen dags att äta lunch, och mommo fick alltid lova att sitta bredvid mig. Efter ett snabbt inmundigande av maten (den var aldrig så god som man fick för sig, haha) så sprang vi ner i källaren för att se vidare på whatever det var vi såg innan vi skulle äta, och för att claima våra platser i soffan. Mommo satt alltid bredvid mig här också, på samma sätt som mamma alltid fick sitta bredvid Fredrik och Ricard. Pappa såg aldrig Kalle Anka, han vilade (och spelade jultomte) eller var tvungen att ”fixa saker i affären” (och spelade jultomte).
Så fick vi våra saker efter Kalle Anka, och sedan kunde man ägna hela kvällen åt att leka, peta, pilla, läsa, drömma och sedan somna med ett leende på läpparna. (ett sådant där markattigt hagalet leende, det vill säga)

...och det var då. Sedan växte vi alla upp, och skall vi utgå från just förra året för att beskriva nutidens julfirande så vill jag berätta det såhär:
Vi (jag och Ricard, Fredrik jobbade) pyntade mommos gran, varpå jag höll på att svimma eller kräkas av en outhärdlig mensvärk vars like jag aldrig upplevt. Sedan åkte vi hem till familjen i deras nya hus och pyntade deras gran, och jag hängde där hos dem ett tag. Sedan gick jag hem till mitt, fem minuter därifrån, men kom sedan tillbaka för att äta, spela Bingolotto och snacka skit. Vi såg återigen på när mamma gjorde knäck och julskinka, och sedan gick jag hem och somnade utan några problem.
Satt klockan på ringning, och gick upp runt halv tio, tog en dusch och tog på mig mina julkläder. Sedan tog jag en frostig men uppfriskande femminuterspromenad hem till min familj. När mommo kom över satt vi oss alla i bilarna (mamma, jag och mommo i mommos - mamma körde, och grabbarna i pappas) och så körde vi ut på kyrkogården. (när vi var mindre var det bara mommo och mamma som for ut på kyrkogården, men med tanke på omständigheterna så var det det naturligaste i världen att göra numera) och så gick vi till Annas grav, där vi alla stod i tystnad och tänkte. Sedan tog vi en promenad tillsammans runt kyrkogården, till alla mommos döda släktingar och så till moffas grav. Sedan for vi hem och åt jullunch. Ingen stressade från bordet, alla satt vi i säkert två timmar tillsammns och åt och skrattade, och sedan märkte vi att vi nästan skulle komma att missa Kalle Anka. Det fanns en tystnad från hörnet där Anna skulle ha suttit, men vi hade henne inom oss allihopa, och Ricard lyckades faktiskt mantla hennes roll som Berättare av Mystiska och Märkliga skämt.
Sedan såg vi Kalle Anka tillsammans, även fast jag föreslagit att vi skulle strunta i det i år och se på något annat istället, och därefter började det vanliga tjafset om vem som skulle dela ut julklappar (tomte slutade vi med för fyra-fem år sedan) och det slutade som vanligt med att det blev jag och Ricard.
Kvällen ägnade vi åt att äta gott, de andra spelade spel och jag såg på Frasier, och sedan gick jag hem och somnade gott.

Och det skiljer sig. Varje år numera följer inte en utsatt mall, såhär måste det vara, utan vi kan i lugn och ro njuta av varandras sällskap, äta gott och inte alls oroa oss över vad vi får och inte får. Det känns konstigt att Anna inte längre är hos oss, men... Det är bara att vänja sig, vad annat har vi att göra?

Jag ser fram emot att få komma hem till min familj för att fira jul. <3

Små gröna män med enorma k*kar.

Nyvaken, helt zombiefierad och håret står bokstavligen rakt upp. Hungrig, men skall fortsätta hålla ut och se hur länge jag orkar. Måste försöka äta något idag dock, eftersom det blir lite alkoholintag under kvällen.

Vet inte om jag är på väg att bli förkyld, jag nös några kraftiga gånger. Känner mig lite mosig och alldeles för varm också, får se om det lugnar sig.

Idag skall jag betala räkningar (för alla julklappar), spela in en konversation med mamma samt bjuda Magnus och Martin på "julklappsöl" (fast i Smeges fall är det som sagt egentligen "födelsedagsöl").

Mamma är lite nervös för det där konversationsinspelandet.
M: "Jaha, hur fungerar det där sedan då?"
C: "Ja, vi behöver prata i kanske ...en halvtimme, och sedan tar jag två minuter av det."
M: "EN HALVTIMME?"
C: "Men herregud mamma, det är ju typ så länge vi brukar prata!"
M: "Ja, men så skall du spela upp det för din klass... oj oj oj."
Jag tror att hennes nervositet har lite att göra med vad vi faktiskt brukar prata med varandra om. Vi brukar snacka skit, dra skumma interna familjeskämt samt diskutera folk vi tycker är dumma i huvudet. Jag har dock några sådana där stolpar på lager jag tänkte försöka få henne att prata om som jag kanske kan använda sedan. Tja, det skall bli intressant att se ifall detta fungerar också, kan jag ju säga.

And now... back to världen, kanske är dags att klä på sig lite?

Stephen King i mitt hjärta.

Nu är det dags för mig att kräla ner under täcket med min kära tegelsten igen. Jag vet ärligt talat inte vad det är i den boken som trollbinder mig så totalt, men jag känner mig alltid så otroligt hemvan när jag läser den. Jag vet inte hur många gånger jag har läst den heller, men den är så trasig i ryggen att jag har tejpat loss för fulla muggar. Planen är att införskaffa ett nytt ex, på engelska den här gången, och spara min gamla bok som ett minne från tider då jag var den fula ankungen och var tvungen att gömma mig med näsan djupt nere i böcker.
Jag älskar DET. Jag älskar DET och alla karaktärerna den bjuder på. All värme, all kärlek, all trygghet. Jag vet att det är en skräckbok, eller att de flesta skulle vilja kategorisera den så; själv tycker jag att det är en av de bästa kärleksböcker jag någonsin läst. (och jag hade ju faktiskt min lilla Harlequin Historik-period ;))
Stephen King har worked some magic i den boken.

Det finns en anledning till att jag har storslagna problem med clowner. Det finns en anledning till varför jag är så förtjust i femtio- och sextiotalets alla skräckvarelser (zombies, mumier, vampyrer och så vidare) och det finns en anledning till varför jag alltid sitter med en sugande känsla av utanförskap när jag läst klart sista sidan av boken.

OCH DET FINNS EN FARKING ANLEDNING TILL VARFÖR JAG AVSKYR FILMATISERINGEN! Seriöst, den är vedervärdig. Den är ful, den är stinkande, det är kassa skådisar, det är ett crappy manus som blandar ihop händelser och karaktärer och den får mig nästan att tappa det jag ser för mina ögon när jag läser min bok. Sure, det är kanske inte världens lättaste bok att göra en filmatisering på, men ge mig ett tag att tänka på så kan jag säkert komma på en hel drös skådespelare som skulle passa utmärkt att spela Förlorargänget som vuxna. Barnskådisar är svårare; på den fronten fungerar faktiskt de barnen de har i filmatiseringen ganska bra. Men de vuxna? Bill Denborough, som ser ut som en potta? Ben Hanscom som ser ut som en misslyckad såpaskådos? Snälla, rara, söta. Krossa inte mina barndomsvänner på det sättet. I plead you.

Tim Curry är dock utmärkt i rollen som Pennywise.I vilket fall som: Ner i sängen med min kärlek nu. För kärlek är det. En obändig och stark kärlek redan vid första ögonkastet. Detta är vad jag vill ha ut av livet.
På svenska nationella provet i 3:an skulle vi skriva om kärlek. Jag skrev om Det. <3


Köp boken här!

De oskrivna reglerna för sittplatser på tåget.

Ingen säger något. Ingen informerar en. Ingenstans finns att läsa hur man skall bete sig. För alla som pendlar till och från skolan eller jobbet varje dag finns dock dessa oskrivna förhållningsregler för var man får lov att sätta sig när man kommer in på tåget. Sätena är placerade om fyra och fyra eller sex och sex. Det finns även platser med två säten, men de verkar inte riktigt ingå i regelsystemet.
Ponera att du kommer ombord på tåget och får se att det finns fem lediga platser vid ett säte med tre vs. tre säten. Ponera att det upptagna sätet är ett inne vid fönstret. Du får då lov att ta vilken som helst av de två platserna närmast gången på motsatt sida. Sätter du dig på samma sida så trampar du lite på reglerna, sätter du dig direkt mitt emot så är du lite darrigt ute.
Det är svårt att beskriva reglerna utan att ha en massa illustrationer och liknande, men de FINNS där. Tro mig, sätt dig på "fel" säte och folk börjar sända ut obekväma signaler. Jag bröt mot reglerna när jag åkte till Lund för att gå på IKEA med Caroline häromhelgen. Jag kom ombord på tåget, fick syn på en snygg militär och satt mig på ren reflex bredvid honom. Sedan insåg jag att jag just brutit de oskrivna reglerna: Han satt på fönsterplatsen på ett säte med två vs. två säten, och de två sätena mitt emot var nu lediga. Han såg lite besvärad ut, och jag kunde ju inte bara byta plats mitt i allt bara sådär! Detta brott mot de oskrivna reglerna fick mig att än en gång faktiskt uppmärksamma deras existens, och jag insåg att jag var tvungen att skriva ett inlägg om det.
Det är märkligt att sådana regler uppstår. Inget skulle hända om man bryter mot dem, ingen säger åt en, men man får räkna med att folk bligar besvärat på en, skruvar sig i sätet, och att man faktiskt fysiskt kan känna i luften hur fel ute man är.
Det handlar inte om folks ovilja att sitta bredvid varandra: När tåget är fullsatt kan man lätt sitta nästan fler än det finns säten för utan att folk egentligen störs av det. Man kan stå pressade som fiskar mot varandra och ostadigt svaja mot varandra i svängarna när sittplatserna är slut och det är ingen som tar illa upp. (och nu snackar vi alltså att man VERKLIGEN står rätt i någons personal space) Men... att sätta sig ett säte för långt till vänster när det redan sitter två personer där - det är att inkräkta på område man borde ha lämnat obestritt.
Det roar mig. I synnerhet med tanke på att de här förhållningsorderna har uppstått utan att folk har diskuterat saken med varandra över huvud taget. Det bara är så. Det är en av de oskriva naturlagarna. Så Här Får Du Sitta På Tåget.

Put your arms around my waist.

Mysigt nedbäddad i min säng, magen full med chips och dilldip och ett brusande glas cola på soffbordet bredvid mig. Jag kan inte precis säga att jag klagar, om jag skall vara ärlig! På tv:n framför mig: Frasier, säsong 1. Just nu en dokumentär, en sådan där "The Making of"

Jag ser fram emot nästa helg. Helgen skall ägnas åt städning, antar jag, eftersom jag inte har några andra planer, och så skall jag få tummen ur och slå in de sista julklapparna, och sedan... Skall jag ta det lugnt och göra lite skolarbete. Och bara räkna timmarna tills mamma kommer och hämtar mig på lördag.
Jag känner ett stort lugn i att jag inte behöver göra omtenta på lördag, istället kan jag i stilla ro åka med min mor och min bror till Ängelholm och se när Zzucken spelar bowlingtävling!

Jag gillar verkligen Frasier. Inte karaktären, men ...Niles! NILES! Häromdagen såg jag en scen där jag råkade få en good glimpse av hans händer, och herregud! <3
Jag är en flicka med smak för stiliga armar och händer, och Niles har sådana där långa, slender fingrar. Mrr.

Spana in ARMARNA på de här stiliga herrarna (ja, och hela överkroppen på Doyle, while at it):


Stupid fat hobbit.

...vaken igen. Inte på bättre humör dock, men ändå. Jag känner mig grälsjuk och vill ha svar på några frågor, men det får jag låta bli med. Det är illa nog som det är.

Mamma och jag skall prata om typ två timmar. Jag vill hellre göra andra saker as of now, men ändå. Se ovan, liksom. Får se lite Frasier sedan, tänka på andra saker än de som gör mig lesdsen. Jag tror inte att folk riktigt förstår hur mycket jag övertolkar och har mig. Jaja.

Jag behöver städa här hemma.
Idag har jag hittat två nya bett. Fark.

For whom the birds sing.

Väntar på att min bror eller far skall logga in på msn så att jag kan be dem hämta mamma så att vi kan komma igång, men hon städar förmodligen fortfarande, och vare sig den ena eller den andra verkar vara hemma - ingen är ju online.

Allmänt hängig, saker går inte helt som jag vill. Är åtminstone klar med alla julklappsinköp och julkortsfixande, alltid något. Måste bara fixa något åt Amanda och Ida, sedan är jag nöjd. Skall betala alla de julklappar jag har beställt också, så vet jag sedan vad min budget ligger på.

Är fortfarande lite halvhungrig, men mest trött. Skulle vilja sova, men jag vet ju inte när mamma har tid att fixa det där med mig så... Kanske borde prova att ringa henne, så kunde vi bestämma en tid kanske? I så fall skall jag sova en stund fram tills dess. Funderar på att strunta i att äta idag, och se till att sova lite istället. Vi får se...

...

...du behöver inte säga ja, men du kan väl åtminstone säga nej?

Räddare i nöden!

Jamen., se där! Efter en stilla förfrågan på Karantäns klotterplank fick jag omedelbart två bra länkar till två bra ljudinspelare; nu har jag den ena testad och klar i min dator, så nu behöver jag bara kolla hur bra den fungerar med två parter i ett samtal! Sjukt bra, då får jag se till att få till ett bra samtal med mams ikväll då :) <3

Felsägning á Carina.

C: "Aj! Du slog in mitt huvud i biblioteket! ...eller, eh, jag menar såklart elementet."

We all deserve a life in hell.
Det fick bli en fin gammal bild från länge sedan också. TEH BONUS! <3


You better not try to hurt her, Frank Furter!

Inget tentaresultat idag. Då får jag gå hela helgen och undra, grrruff.

Missnöjd: Planen var att jag skulle spela in ett samta med mamma ikväll, men det går bara att spela in 60-sekunderssekvenser, och det fungerar inte. Jag måste ha MINST fem minuter i sträck åt gången för att det skall gå, och till och med det vore egentligen för lite. Det är ingen som vet någon bra ljudinspelare man kan ladda ner? Jag behöver ha en som kan spela in kanske tjugo minuter och som man sedan kan bränna ut på cd-skiva för att spela över på ett kassettband, men det är förmodligen för mycket begärt.
Dang nibbit. Å andra sidan innebär det att jag slipper göra trist skolarbete över helgen, men feeeeck. Folk såg fram emot att få höra mig och mamma babbla runt på gotländska ju! :/

Hungrig, men orkar inte diska/städa just nu.
Jag skall nog slå in de sista julklapparna (mammas kom på posten idag) så får vi se vad jag tar mig för sedan...

Please my soul.

Blogg.se låg nere under hela kvällen igår, så jag fick aldrig posta något mer.
Nu är jag färdiggjord för skolan; har föreläsning mellan 9:15-12:00 idag. Brrrr, lär ju somna efter första halvan, haha.

Jag drömde en massa konstigt, men hinner inte skriva ner allt. Det "viktigaste" var att jag blev kload i tårna av små giftiga eremitkrabbor, och satt på en PC-burk som var på väg att sjunka ner i vattnet - alla visste ju att klogiftet i samband med det vattnet (fosfor var det i vattnet) var en dödlig kombination, så jag var livrädd men skolläkaren gjorde allt hon kunde för att se över mina krabbhugg.

Nu skall jag slänga upp min skolväska på ryggen och börja ta mig mot stationen; jag tänkte ha klackskor idag så jag måste gå försiktigt för att inte bli HELT dyngsur om fötterna.

Puss!

Life is plentyful but nothing lives.

Nu har jag varit och postat brevet till mommo - se vad duktig jag kan vara! -  köpt en julklapp till åt mommo, köpt färgpennor och tomma vita kort så att jag kan göra julkort åt familjen och åt mommo, samt köpt chips till kvällen. Funderar på att se på Sound of Music och slappa lite, annars blir det kanske lite mer mysa-ner-sig-i-sängen-och-se-på-Frasier. ...eller läsa mer i DET. Jag har bara läst typ hundra sidor so far, men jag är redan igenom boken tusen gånger om i huvudet. Och jag avskyr att den tar slut.

Nu skall jag stänga balkongdörren och försöka rita snygga tomtar och granar och whatnot. Jag misstänker att det kommer att se ut som att Mr. Bean har tecknat korten, men ..det är tanken som räknas.

Mushrooms, puppies, sugar, spice.

Hemma igen, och nyäten. Köpte pinfärsk limpa, så nu är min mage glad och tjock!
Köpt julklapp åt mommo, och när jag kom hem hade jag fått brev från mommo samt julklapparna till Fredrik och Ricard. Skall strax sätta mig att skriva svar på mommos brev (så hinner jag få det postat idag) samt slå in julklapparna åt mina osnutna bröder, tänkte jag.

Det gick bra hos doktorn. Jag slapp ta blodprov! Jag fick kortisonsalva utskrivet och käned mig jättevuxen när jag gick med mitt recpet i näven ner till apoteket. Satt och tittade lite på en flicka som var där med sin far och sin farbror (tror jag) och som tidigare varit i väntrummet med mig, och roades enormt när de råkade väkta ner ett broschrställ från hyllan. Inte hånskrattande, utan road, för de verkade vara på väg att dö av skratt och alla tanter på apotektet skrattade lite i smyg och var glada. Ingen var liksom malicious över det hela, utan ...det var kul. Och jag var glad, och när de gick (de var numret före mig i kön) så blev jag nästan lite vemodig.

Nåväl. Jag är i alla fall inte allergisk mot något, och det är en klar fördel.

Nu skall jag aktivera mig på brevskrivar- och julklappsinslagningsfronten!

That halloween night, when you held my hand...

Sov hos Martin i nättras, det var trevligt. Ja, bortsett från att han hela tiden pillar mig i näsan och i öronen, det är mest konstigt faktiskt.

Doktorn om en timme; får se hur det blir med det där blodprovet. Jag står fast vid att kvalsterallergi måste vara en feldiagnos, Martin håller med, eftersom ingen av oss lider av de andra symptomen.
Skola imorgon, sedan är jag ledig tills måndag och då har jag bara fyra dagar kvar! Alltså är det bara fem skoldagar kvar (för mig, jag skippar ju den sista) innan jul! Sjukt bra. TIden går fort som fan, faktiskt, och det är nästan lite skrämmande...

Borde äta, men har inget vettigt hemma. Tänkte knalla in till den där smyckesaffären efter läkarbesöket och kika på något åt mommo, och då får jag passa på att gå förbi COOP också, köpa lite bröd och pålägg och sådant.

Idag borde jag faktiskt försöka få lite städat här hemma; Martin skall nog komma hit på lördag och fixa min burk igen, och då är det ju trevligt om det inte står disk och sådana saker lite här och där.

På min bokhylla ligger hela TVÅ färdiginslagna julklappar! De andra har inte dykt upp än...

Små djävla monster biter mig när jag sover.

Det känns lagom gulligt att jag imorgon skall få en satans nål i armen, för något jag inte tror stämmer:
Kvalsterallergi << jag lider inte av något av de här symptomen, inte fan kan det vara kvalsterallergi då? :/

Jag har fått en knöl på ena handen. Läkarkåren vet inte alls vad det är för fel på mig, och det blir ju bara värre. Är det då konstigt att man blir rädd?

Fan också.

SNAFU.

Oh blasted ninjascum. Jag vaknade ...nu, istället för åtta. Smege ringde och väckte mig för bara några minuter sedan, inte helt stabilt. Jag hinner in först till typ halv tolv, inte helt bra när föreläsningen slutar tolv. Grrragh! Det är ju inte döden att jag missar, men vi skall ju lämna in vår analysuppgift idag - som tur är så har Lotta och inte jag den. Då hade jag fått panik på allvar.

Men gosh dang nibbit! Lyckat att inte vakna av väckarklockan .:(

Things that go "bump!" in the night.

NU skall jag börja läsa Stephen King's DET. Iochmed att jag har fullt upp med saker nu innan jul räknar jag med att de 1188 sidorna förhoppningsvis skall räcka ända tills nästa helg, då min mor kommer och snor med mig till Gotland.

Fortfarande helt über för att jag klarade den satans tentan! Nu är det bara mitt väntade UK i Struktur 1 som väntar. Hoppas att de rättar tentan snabbt; jag är en djävel på att jobba upp ett gryende hopp, vilket innebär att jag i nio fall av tio blir otroligt besviken. Detta gäller inte bara prov i skolan, utan ALLT: Kärlek, vänner, telefonsamtal, matlagning, städning, serietidningar, paket på posten... Tro mig, jag hittar alltid något att bli besviken över varje dag.

Nöjd med last.fm. Veckans höjdarartist var Bloodsucking Zombies from Outer Space, men det var väntat. Körde ett Misfitsrace för att se till att mästarna får behålla sin vackra plats i toppen av min lista. <3

Nu skall jag krypa ner i min sköna säng med DET under armen och sedan se till att somna innan tolv så att jag är lite mer levande imorgon än jag är idag. I bid you a good night's sleep.

In your face, mofo!

Jag klarade språkinlärningstentan!! Helt lycklig. Jag fick 20 av 40, precis vad som behövdes för G, men det gör mig inte mindre glad! Ett G är ett G!! :D

Läkarundersökningen... Damen jag var hos kikade på mina bettmärken, såg jätteförvirrad ut, och bad att få hämta en kollega. Sedan stod båda två och kikade på mina bettmärken och var jätteförvirrade, tills den ena trodde att det kanske kunde vara kvalsterutslag. Så. På onsdag förmiddag skall jag till överläkaren, ta blodprov och så se ifall jag har blivit allergisk mot kvalster. Om så är fallet kommer jag att behöva köpa skitdyra speciallakan att slå in kudde och madrass i  - "jääj". Nåväl, man skall inte ropa hej innan man är över bäcken - kanske tror han att det kan vara något annat?

Jag blev helt glad av en kille på tåget som satt och åt en lussekatt, varpå han tappade en relativt stor smula - och plockade upp den! Herregud, det är ju bara att låta den ligga ju. Så jag tyckte att han var jätterar, men det sade jag inte. Jag lyssnade på Green Day och log åt tentaresultatet istället!

Imorgon skall vi lämna in vår jätteseriösa analysuppgift. Magnus och Markus skall läsa vår och kompisrätta, och vi skall läsa deras. Vi tror att de inte kommer att gilla våra skumma omskrivningar och uttryck, haha. Fördomar?

Nu skall jag äta lite, jag är dödshungrig och helt slut, kinda.
Sedan skall jag kolla om jag har 3000:- på mitt bankkonto, och då kanske planera en shoppingdag nu i veckan. Saknar julklapp åt mommo och åt pappa.

Traumfabrik.

Hittade mina papper. Det är bra... Nu skall jag bara komma ihåg alla andra dödsviktiga saker, som mobilen, mitt åkkort, mina nycklar och min iPod. Håhå jaja. Den som ändå hade fötts med minne....

Känner mig lite obekväm efter min dröm. Hela det här med Anna... Det var så konstigt. Det fick henne att framstå i så konstig dager. Och så mitt skamlös flörtande med en kille jag trodde var åtminstone 18 (som att det hade varit så mycket bättre!)

Dagens färger är grön och grönare. Jeans till det, men de räknas inte.
Vill ha onsdag - leeeedig, soooova. Fick ju gå upp ganska tidigt igår för att min lägenhet inte skulle vara HELT kaotisk när Caroline kom hit - den var dock fortfarande stökig, om än i mildare grad.

Nu skall jag gå, så att jag inte kommer för sent.

Come lie next to me. No lies, you and me are one.

 • Min näsa är HELT fel efter gårdagens alla kraftiga nysningar. Den känns öm och svullen, kind of. Djävla mjöl!
 • Jag drömde att jag hånglade med en jättesöt militär, fick reda på att han bara var sexton, försökte byta om efter ett dopp i en skum swimmingpool framför en man av utländsk härkomst som stod i ett korvstånd och försötke ragga på mig (jag gömde mig för honom senare, i källaren på ett tåg) och jag drömde att mamma ville att vi skulle träffa Anna medan hon var hemförbi på besök. Nej, hon levde inte i drömmen. Hon var bara på besök. Dock var hon på stan och shoppade varje gång jag kikade förbi på Vikingagatan, och jag hade ju fullt upp med min gulliga militärpojk. Johan försökte locka med mig ner till honom för att ha sex.
 • Jag skall gå hemifrån om kanske tjugo minuter, för att komma till vårdcentralen i god tid. Jag är nytfiken som fan, jag undrar vad jag får reda på.

Idag får vi för övrigt tillbaka våra tentor i språkinlärning. Och så skall jag och Lotta försöka skriva vår analysuppgift som skall lämnas in ...imorgon?

Jag har sovit kanske fyra och en halv timme i natt, jag har inte en blekaste var jag har lagt mappen med mitt skolarbete, och jag skulle helst av allt krypa ner i min varma och sköna säng igen.
Nåväl. Behöver slänga på lite smink, jag såg ovanligt blek ut när jag stirrade ner mig själv i spegeln.

Tiden rör sig snabbt. 20 dagar till jul; 12 dagar tills mamma och Ricard kommer hit. <3

Så började en saga med ett skratt...

Nu har jag och Caroline bakat lussekatter utan saffran. Typ. De är väldigt bleka, men ändå goda. Vi ...eh... följde receptet lite väl slaviskt, och eftersom receptet helt och hållet undviker att nämna saffran förutom i ingredienslistan så föll det helt ur minnet, tyvärr.

Jag har åter igen fått en släng av min gamla mjölallergi. Jag nös en evighet när Caroline var här, och när jag kom hem efter att ha gått med henne till tåget reagerade min näsa blixtsnabbt när jag kom in i mitt kök: Jag nyste säkert tjugo gånger på två-tre minuter, och vart helt vimmelkantig. Dumma näsa.

Skall snart duscha, måste bara smälta maten först. Åt en stor och god baconomelett och såg lite Frasier.

Snart jul! Två veckor tills jag åker hem <3

Spämmaräckel.

Jag stör mig som fan, för det är någon som envisas med att posta skumma kommentarer på engelska på alltid precis samma inlägg, varje gång med olika länkar. Jag har fått radera säkert tio kommentarer från den här personen den senaste veckan, och jag blir tokig.
Går det att blockera IP via blogg.se, någon som vet?

Nu skall jag i alla fall klä på mig och komma igång med mitt plick och plock.

I'm a rockin', I'm a rollin', I'm a rockin' man!

Jag vaknade, kom till liv, ryckte på axlarna och steg upp. Och sedan insåg jag att klockan aldrig ringt och att jag egentligen kunde sova fyrtio minuter till. Jaja, nu hinner jag kanske städa klart idag :)

Drömde helt weird; jag bodde på någon slags studenthem. Jimmy som jag var tillsammans med när jag var elva var där, och jag delade rum med Lotta, Signe och Lisa. Vi stekte hamburgare på elementen i vårt studentrum, och Jimmy, som för det mesta såg ut som en full punkare, kissade ofta på golvet, så vivar tvugna att ha gummistövlar på oss inomhus.
Jag gick till kafeterian för att köpa mat eftersom mina hamburgar hela tiden blev uppätna av någon annan, och så fick jag för mig att Dennis gick bakom mig, så jag gick snabbt och försökte att inte låtsas om det hela. När jag står i kön, med näven full av mynt jag skall betala med, så får jag syn på någon som ser ut som min mamma, som glor på mig och som sedan försvinner i mängden. Jag skakar lite på axlarna, och avfärdar det hela som en illusion - de skall ju inte komma till mig på en vecka än. Sedan får jag syn på någon som ser precis ut som Zzucken, och han glor på mig ett tag, sedan känner han igen mig och blir helt glad! På något vänster blir jag så förvånad att jag råkar svälja en enkrona, som sätter sig i halsen på mig. Mamma och pappa och Ricard kommer fram till mig, och jag ligger typ på golvet och krälar och försöker få luft, och de förstår inte alls vad jag menar när jag viftar med en enkrona framför ansiktet på dem och försöker förklara att det sitter fast en sådan i halsen på mig. Till slut lyckas jag i vilket fall hosta loss den. Mamma pappa och Zzucken tror tydligen att de kan bo hos mig i en vecka, så jag försöker förklara att vårt studentrum består av två sängar och ett konstigt badkar som står i anslutning till varandra, och att vi redan trängs fyra pers där. Familjen verkar lite snarstuckna över det hela, och tror att jag vill bli av med dem, varpå jag säger att jag kan skriva en lapp till Lotta, för hon skulle säkert förstå, eller något.

Och sedan vaknade jag, i stort sett. Lagom skum dröm?

Men inatt, inatt, just nu är det bara jag och du.

Trodde just att jag fick näsblod, men det var fel.
Tentan känns som för två sekunder sedan och för ett år sedan, och jag känner allmän tidsförvirring.

Imorgon får jag gå upp typ senast tio och se till att diska järnet samt städa av så att mitt hem ser lite mer representativt ut, iochmed att jag får besök!

...jag tror att jag just hittade ett stråk katthår på min tröja. Lagom skumt.
Jag har inte haft den här tröjan i närheten av en katt någonsin.

Nu gör mina ben ont, och mina ögon läser ord som inte finns.
I bid thee a good night och allt sådant där. (för övrigt så är jag sådär lite småkär i Niles igen, efter två timmar Frasier <3)

CATURDAY!

seeforever

IT IS WRITTEN THAT EVERY DAY IS CATURDAY!
(except perhaps friday, since that is - as we all know - Führer friday)

Posta katter, kela med katter, leta kattbilder - gotta catch them all!
Apropå katter, det verkar som att kattungen mamma skaffade pappa är helt skum. Tydligen är den fortfarande helt livrädd, och sitter bara och stirrar med världens största ögon och darrar och gömmer sig. Mamma är förvirrad, hon trodde att den skulle ha börjat vänja sig nu... Jag hoppas att det ordnar sig. Mamma skulle ringa katthemmet och fråga om den, jag vill ju få en chans att se dem! (har någon bild på den här i datorn, men orka lägga upp)

CATURDAAAAAAY!

Pray for me.

Nu har jag köpt lite chips, och tänkte se på lite Frasier. Får se om jag plockar runt mer idag, annars kanske jag sover tidigt och städar under morgondagen istället.

Behöver utöka mitt Pratchett-bibliotek. Jag undrar om man kan låna engelska Pratchett-böcker på Undercity? Hade ju varit guld värt att slippa göra av med alla mina pengar på det...

Så, ner i sängen, på med Frasier och i med chipsen! <3

The Art of Suicide.

Jag struntade i att slaxxa, jag sorterade alla kläder i garderoben istället. Nu skall jag gå till Preem och köpa chips och läsk och sedan skall jag sortera alla underkläderna också. Halva min garderob upptas av kläder som det är waaaaay för kallt att ha på sig såhär års, så de får hamna på ett bättre ställe tills jag kan börja gå i kortare kjolar och linnen igen.

Skall försöka ta itu med min rackarns disk ikväll också. Caroline skulle kanske komma över och baka lussekatter med mig imorgon, det vore trevligt om det inte luktade apa i köket då... Vill jag gärna inbilla mig, i alla fall.
Hängde för övrigt upp den andra gardinen också, nu har jag fint vinterfönster. Lycka. Funderar på att hänga upp lite sådana där karamellgrejer i köksdörren, kanske. (dörröppningen, alltså)

Ont som fan i vänstra delen av nacken/axeln. De dumma betten kliar också, men på måndag får jag reda på vad det är. (...och vad det kostar att få bort dem... bläsch.)

Skall som sagt skutta till Preem nu, behöver lite frisk luft och funderade på att ringa mamma while at it.
Bara tre veckor kvar nu! Sedan är jag hemma på min fina ö igen! <3

Haitis nätter skrämmer mig, med voodoo, sprit och romantik.

Ja, men det är ju så djävla typiskt. Nu när jag har TID att städa och pyssla så har jag inte längre lust. Funderar på att strunta i mina halvdana städförsök och istället softa framför datorn. Kanske försöka mig på att installera WoW i laptopen, men jag tror att jag struntar i det. Får hoppas att Martin har tid att hjälpa mig fixa så att det fungerar i min stora burk sedan istället. Måste ändå strula och re-open mitt account och allt, så orka.
Skall spela lite Mahjong och slacka. Jag har gjort det jag SKULLE göra idag. Städa hinner jag fortfarande göra imorgon, så...

A dying man mustn't be denied.

Tja, det gick nog bättre än jag vågat hoppas på, men jag tror ändå inte att det räcker hela vägen fram. Dock håller jag tummarna så hårt jag kan!

Skall snart ner i tvättstugan, sedan skall jag äta lite. Jag har börjat hänga nya gardiner i storrummet, det skall bli kul att se hur allt blir när jag är klar!

Känns skönt att inte ha NÅGOT annat än mig själv att tänka på den här helgen. Inga läxor, inga tentor, inget alls. Bara jag och julpyssla. Mrrrr.

Outer space.

Jag är nervös. Just nu känns det som att jag har glömt allting, och jag vet inte var jag har lagt mitt membitkort, eller var jag har ett par papper jag känner att jag vill kika på. Feck. Rabblar regler för mig själv, men... jag vet inte... det känns helt nervöst och fel och usch.

Jag vill. Jag vill inte. Det får gärna vara över, då skall jag städa och ta det lugnt och andas ut.

A kind of Deutsch.

...genom det otroligt smarta draget att.. eh... fylla i rätt lösenord i amaroK har mitt last.fm nu dragit igång igen! Min stackars profile kämpar med att ta sig igenom de tre senaste dygnens lyssnande; längre än så får man tydligen inte gå tillbaka. Inte mig emot.

Det känns både kul och inte att det fungerar igen. Det är kul, för jag gillar att se vad jag lyssnat mest på och så, men det är synd eftersom jag blir så nervös över vad jag lyssnar på och inte, haha. Jaja, det får gå som det går! Ingen annan än jag som bryr sig ändå, ju.

Jag börjar kunna skilja på de elaka bisatserna nu! Skall läsa igenom mina anteckningar, hoppas att det sätter sig, och sedan pausa lite för att läsa Pratchett. Sedan skall jag försöka läsa anteckningarna en gång till innan jag faktiskt somnar, så bearbetar min hjärna förhoppningvis det hela under natten.
Lotta förhörde mig på ordklasserna idag, och det klarade jag bra. Is i magen, hjärtat i halsgropen och fötter av sten.

Nu skall jag get going igen! Blir förmodligen inga fler poster här ikväll; jag postar när jag vaknar imorgon istället.

I don't think anybody likes you.

Nu skall jag gå och köpa mjölk och pålägg, och sedan kommer jag nog att parkera mig i köket så att jag kan plugga in de olika kriterierna för de olika bisatserna ifred. Datorn tar lite för mycket av min uppmärksamhet just nu, och det är inte alls bra eftersom jag har en tenta om 15 timmar.
Tänkte försöka komma i säng vid typ tio eller något också, och se till att läsa igenom mina anteckningar innan jag somnar, samt imorgon när jag vaknar. Jag skall nog komprimera dem lite, och se till att jag får med allt det viktigaste och svåraste på ETT papper, så harj ag det att utgå ifrån.

Håhå jaja. Detta lär ju gå käpprätt åt helvete, haha. Jaja, kommer att göra mitt bästa i vilket fall. Hrrr.

Språkkurs, del tre.

x Häromsistens* - Sist vi sågs. "Jag vann över Martin i Dr. Mario häromsistens!"
x Snajvt  [snaijft] - Snävt. Ex: "Det var lite väl snajvt om rum där" - "Nu är det snajvt om tid, nu måste jag skynda mig!"*Sätter detta som ett dialektalt ord, eftersom folk jag sagt det till sett förvirrade ut och inte förstått vad jag menat. Om ni svensktalande som läsre detta tycker att det faktiskt är ett genuint svenskt ord, let me know!

Every second counts.

Jag har numera en läkartid bokad halv nio på måndag morgon. Grrruff, blir en trög dag. Ledig onsdag och fredag, dock. Så... Vi får för övrigt tillbaka våra språkfärdighetstentor då. Fortfarande inget resultat uppsatt i skolan, trots att det är på tiden. Nackdel. Jag är fett nyfiken på hur det gick.

Åt thailändsk mat med Lotta, just nu känner jag mig en aning illamående (på ett åksjukt sätt, kinda) och vet inte om det beror på maten eller på trötthet eller whatnot.

Skall plugga som en dåre nu; jag har lärt mig hur man definierar OP och SP nu, alltid något. Så... primär satslösning, min ärkenemesis! ...måste även plugga in lite andra saker som jag för tillfället åsidosatt för att komma någonvart med bisatserna och satslösningen. Nåväl. Det får gå som det går.
Jag har tvättid direkt efter tentan, och sedan skall jag mysa runt hemma och julstäda och ha mig. Funderar på att baka lussekatter i helgen också, vi får se.

Låt nedräkningen börja!

Decemberrrrr! 23 dagar kvar till julafton; lite mer än två veckor tills jag får träffa Mammut och Zzucken! <3

Can you hear me screaming?

Gruffgruff, varför är jag så djäkla snabb på morgnarna? Jag har varit klar i tjugo minuter. Jag hade kunnat sova fram tills NU, och ändå blivit klar i god tid utan stress. Jaja.

Skall idag plugga lite med Lotta, och sedan sitter jag nog själv tills jag vågar mig hemåt. Jag skall gå igenom de andra bisatserna och försöka banka in den primära satsdelningen så att jag har liiiite koll på läget, och sedan får vi se hur det går.

NP: Kiss - I just wanna

Mrrrrr. Mahjong nu.

Cthulhu dawn.

Jag drömde att jag och Eric var gifta, och att han och Leo och Amanda hade varit iväg på något läger, samtidigt som jag försökte smita från någon fång av tillfångatagande. Amanda hade haft en hobbytröja med bilar på, och Eric hade kört jättemycket med små radiobilar. De bodde hos någon som var lite insatt, och Eric skröt massor om att han var jättebra på att köra och att han tränat massor i bowlinghallen, och deras vän föreslog att Eric borde bli utsedd till Master of Cars eller något sådant; det var en militärtitel.
Sedan var vi på ena sidan vägen i korsningen mellan slakteritomten, OBS!-parkeringen och östergravar, där Eric var i något möte med någon snubbe, jag just flytt från tåget där jag hade mängder av packning att släpa med mig (det hade varit några unga som bråkad som fan med mig på tåget? Och kattungar.)  Jag hade en vattenslang och vattnade dels bilar, och dels gräset på andra sidan vägen. Sedan kom en skum kille som var helt nerdränkt i vatten, för havet låg typ där ringmuren borde ha legat. Eric fick sin militäriska ledarposition, och sedan vaknade jag.

Jahaja.

Otroligt skönt att sova i min nybäddade säng. Nu är jag trött, och har ingen större ork att gå i skolan, men... plugga. Eek. Jag är helt nervös inför morgondagen :S

RSS 2.0