Beware of THEM

Jahaja, what can I say? Jag satt i fyra timmar. Jag kände hur energin dog bort timme för timme. Och sedan gav jag upp. Jag gav det allt vad jag hade, och sedan orkade jag inte mer. Frågorna var så svåra! Det här är lugnt den svåraste tentamen jag har haft hittills, och jag räknar kallt med att vara tvungen att göra omtenta. Jag har vridit och vänt på det, kämpat som en toka och nu är hjärncellerna slut och jag orkar inte tänka mer.

I mitt kylskåp står en smörgåstårta. Om en halvtimme-timme skall jag äta av den, tänkte jag, och därefter skall jag spela WoW. Tänkte se en eller två ep's Frasier först, för att varva ner lite.

Jag torrhostar och har ont i halsen, men inte den där grymma pulserande smärtan utan en mer raspande smärta som känns av när jag pratar. Alltså känns det bra att jag har bestämt mig för att sitta hemma ikväll, då blir det inget pratanade :)

(på min omtenta i Struktur 2, den jag fick godkänt på häromdagen, så skrev jag att jag tyckte att "tandborsta" inte alls var ett korrekt verb trots att Marit skrivit att det var det, och h o n h ö l l m e d. o_O)

Frasier. Mrrr. Tjipp så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0