Du är så vacker när du vaknar.

No fun, I'm done
You don't like it, I'd say good-night
I don't need no cry-baby, bye-bye.


Jag är lite frusen. Lyssnar på Stray Cats och filosoferar över läget. Just nu känner jag mig väldigt liten och vilsen igen. Dumma tankar som inte riktigt är på min sida idag. Känner mig en aning paranoid och lyckas inbilla mig ett och annat.
Skall nog gå till sängs strax, jag är trött och vill läsa vidare i min bok.

Jag tycker inte om när mitt hjärta slår såhär, när jag andas oro. Jag har så livlig fantasi, jag har alldeles för lätt för att börja tro saker som det inte ens ligger ett uns sanning i. I mina egna ögon är jag vedervärdig idag. Lite lagom rutten... Ja, ni förstår vart jag vill komma. Just nu är jag inte sams med mig själv, eftersom min hjärna proppar mig full med allehanda spöken och monster.

Jag vill veta besked. Men hur får man svar på frågor man aldrig ställer?


NIFOC.

Okej, kvällens planer blev illa kvickt lagda på is då jag helt plötsligt fick msg från Greg på myspace! Så nu chattar vi hejvilt på icq, och livet är en dans på rosor. Snacka om att jag har saknat honom! Vi brukade skicka sms och msg:n till varandra hela tiden, men sedan försvann han från internet och slutade svara på sms, och det var trist. Nu vill han antingen komma till Sverige, eller få över mig till Irland för att umgås i november. Hade varit guld värt!

Är sådär nyduschad och glad igen. Tog lite skumma, omotiverade bilder tidigare, men de blev inte alls som jag önskat. Får se ifall jag orkar fundera på saken och ta nya, eller om jag låter det vara... Jag börjar få slut på roliga idéer.

Idag är en sådan dag när jag saknar att ha långt hår. Jag hoppas att det växer snabbt! Just nu är jag i ett fult mellanstadium som inte gör mig särdeles nöjd. Dumligheter.

NIFOC

du är en fröjd att se för folk utan ögon

du är en fröjd att höra för folk utan öron
(Lok, "oj oj oj")


Tonande frikativa.

Slöglor på Hell's Kitchen och äter choklad. Funderar seriöst på att se Phantom of the Opera ikväll, det är ett tag sedan sist. Jag behöver lite romantik, lol.

Skall snart laga mat, och sedan blir det en långdusch. Kvällen får ägnas åt body lotion och fotkräm, mrrow. Hade jag haft en bra skål hade jag banne mig rett ett fotbad också, det hade inte varit fy skam... Jag har lite sophinkar, men jag har en känsla av att de är liiite fel till det här ändamålet.

Jag gillar slöa lördagar. (fast jag stör mig på mänskligheten idag. vad är det med folk att vara så otrevliga och korkade? dumma hjon.)

Vodka trinkt man pur und kald, das macht's hundert Jahre alt!

Haha, jag kom på vad jag drömde mer! Jag drömde att jag försökte dansa Moskau-dansen, men att jag misslyckades totalt. Jag låg en hel takt efter hela tiden, och folk såg mest förtvilat besvikna ut över min icke-taktkänsla! Det var ganska kul, ju.

http://www.youtube.com/watch?v=D43yn6g6pb4 

...jag älskar Moskau! Det är typ den bästa låten i världen. Man KAN inte vara sur och ledsen när man hör Moskau! Den är så catchy att man intet annat val har än att sjunga med.

Halvklar med städandet, skall ta det sista nu. Funderade på att slöglo på tv sedan, och fortsätta med min stickning.

Bring your enemy your nightmare.

...nyvaken. Somnade senast tolv, vaknade självmant nu vid halv tio. Lät bli att ställa klockan igår, så det var skönt att få vakna av sig själv samt att vara pigg, faktiskt.
Drömde återigen om Viktor. Detta är fan skrämmande... Sedan började jag drömma än konstigare saker om andra grejer, som jag tror att jag låter bli att skriva ner, för bevarandet av min sinnesnärvaros skull. (jag tror dock att jag skall lägga det i ett privat inlägg på helgon.net, så att jag kan lol:a åt det senare i livet. jag har inte många ekorrar i buren jag, inte.)

Idag hade jag inte tänkt sitta så oerhört mycket framför datorn. Inte förrän jag är klar med en del andra grejer, that is. Det är lördag, och alltså STÄDDAG. (det är alltid enklast att ha rutin på saker om man har bestämda dagar att göra dem på)
Skall strax klä på mig så att jag inte går runt naken när jag städar, och sedan börja diska och göra iordning köket. Funderar på om jag skall ägna dagen åt att färga håret också, eller om jag låter det vara...

Nåväl. Det börjar bli kyligt för mig det här, så nu postar jag och så får vi se när jag återkommer.

Screwdriver á Carina.

Detta är vad du behöver:
x Vodka
x Grön curacao
x Apelsinjuice
x En färsk lime


Häll upp vodka i ungefär en tredjedel av ditt glas (storleken på glaset bestämmer du själv), och fyll nästan hela vägen upp med apelsinjuice. När det är en centimeter kvar tills glaset är fyllt, häll i grön curacoa. Sätt i ett grönt paraply och ett grön sugrör, och stoppa i en limeklyfta.
Drick! DRICK!!


It's the pelvic thrust that really drives you insane.

Ägnat två timmar åt att se på Rocky Horror Picture Show, stickat halsduk, samt ätit morötter med dilldip. Jag funderar på att duscha, men vi får se... Det hade varit skönt med en långdusch med välluktande tvål och allt sådant, man blir så gosig sedan. (gosig felstavades först som "godis", det var en ganska intressant tolkning...)
Lyssnar på mina husgudar, Dschinghis Khan. Mycket bra musik. För övrigt har jag kommit fram till att den universella lösningen på dåligt humör för tillfället stavas "Kathy's song" (Apoptygma Berzerk). Seriöst, varje gång jag hör den låten blir jag helt mild till lags och ler som en lallande fåne. Mycket bra med sådan lättsvald medicin.

Hittills har jag kommit på två poster på min önskelista till jul:
x En Annas Kokbok (mycket bra kokbok, med bra recept! i synnerhet gällande satanisk paj!)
x En biljett till Das Boot i början av december.

Kelsjuk idag!

Blitzkrieg

Idag är det återigen ...Führer Friday! (www.4chan.org /b/)

BlitzkriegI dig them bad boys playing that rock 'n' roll!

Now playing: Mortiis - The smell of rain (CD)

Har kommit en bit på vägen med halsduken nu, det blir fint. Var lite orolig att färgen skulle ge ett annat intryck i större mängd, men det verkar fungera jättebra. Börjar dock få lite ont i fingrarna, haha.

Var på Din Sko idag, provade skorna, och bestämde mig för att faktiskt inte alls köpa dem. Knapparna var bara dekorativa, och skrona kändes inte alls pepp. Får se ifall jag kan hitta några andra roliga skor istället, annars har jag ju de lila stövlarna på gång.
Just nu längtar jag mest efter de skor jag beställde från How Cool i somras - jag fick ett mail för över en månad sedan där det stod att de var postade och på gång - jag hoppas verkligen att de dyker upp snart. Snygga skor, ju!


47437-8


Seriöst. Om de kunde ta och dyka upp någon dag, och de passar, så kunde jag dö lycklig på en gång. Herregud, absolut de svarta är ju så snygga att jag blir helt till mig i trasorna!
Jag har ett par andra sådana där drömskor jag bara VILL HA, men jag tror inte att de finns längre. X-tra-x sålde dem tidigare, men de är bortplockade ur deras sortiment nu, och jag har inte sett sådana någon annanstans. Such a shame, de är totally shagadelic. <3

camoboots

Thorn in my side.

Jag vaknade på helt fel sida idag, så jag gick till sängs och sov middag mellan ~elva och två. Det var bra, när jag vaknade kände jag mig more human, less monster.

Now playing: Eurythmics - Thorn in my side. (nostalgiiii!)

Jag har sett Kävlinges svar på Pimp Daddy. Det är en blinbling-pensionär med mörk skjorta, flashiga byxor, bling runt halsen, solbrillor och en hot rullator. (hot och hot, dock...) Det roade mig.
Jag har även sett en bil som är helt sönderslagen och söndereldad, beklagligt. Det verkar ha varit en fil bil. ...och plötsligt förstår jag varför det luktade fett av bränt gummi häromdagen.

Var i några butiker, köpte garn till en halsduk till min far, samt två böcker. Sedan köpte jag lite tidningar och mat, samt blev medlem i MedMera. Nu gör det inget att jag handlar på Coop istället för Ica (trots kommunistvibbarna!) för nu får jag bonus och extrapriser. Uppskattas, min ekonomi är inte så stabil som jag gärna vill lura i mig själv.
Började lägga maskorna till pappas halsduk, nöjd eftersom jag hittade precis den färgen jag var pepp på. Skall sticka och se på Big Fish ikväll, så kommer jag nog någonvart med halsduken. Hade liknande plan för morgondagen (dock skall jag städa här hemma först, det är ju lördag) så jag hoppas att jag blir klar med halsduken nästa vecka - då kan jag posta den tillsammans med halsduken jag gjort åt mamma.
Skall försöka komma ihåg att boka tvättid också, hoppas att det finns tid på onsdag eller torsdag, eftersom jag är ledig då... Måndag skulle också fungera.

You belong to me.

You belong to me
Can't you see you're part of me
We are one, you are mine
Baby till the end of time
Did you lie when you said
That you never would forget
That our love would last forever, forever ...


Last night I went insane
When I heard you call her name
If you'd go away baby
I could never stand the pain
Every minute of the day
I wonder if you've gone astray
While we're meant to be together, together...


You belong to me
Can't you see you're part of me
We are one, you are mine
Forever, forever...


Every single part of you is mine
Belong to me
Every single move you make
Every single breath you take

My rodeo Romeo, a cowboy god from head to toe.

Skall snart skutta till tåget. Jag är visserligen fortfarande inter övertygad om att gå till skolan idag, känner mig lite disträ, men... nu är jag ändå vaken och påklädd, så why the heck not?
Sovit gott, men drömde konstiga saker. Jag drömde att jag åkte runt runt på någon konstig vattenbana (man satt i simringar) inne i en Ica-affär där min mamma försökte hitta mig. Så fick jag helt plötsligt anställning där, eftersom sex eller sju tjejer som jobbade där tillsammans hade sagt upp sig på en gång. Då blev jag glad, och sprang tillbaka till mitt studentrum, där mitt ex var, och så vi skickade ut hans kompis i en luftballong på vinden, och började hångla - jag tror att vi hade sex också, men det var precis innan jag vaknade.

Jag vaknade först till vid 04:50. Innan dess drömde jag något om Viktor (igen!?) men jag minns inte vad, även fast det var tydligt just då. Den andra drömmen jagade bort den första...
Jag har banne mig drömt mer om Viktor på en vecka än jag gjort om Anders någonsin, och han var banne mig stamkund i mina drömmar!

Dags att gå nu. Jag slutar tio. Jag har huvudtynga och känner mig helt avtrubbad. Jag vill fortfarande bara återgå till sängläge, men då sover jag bort halva dagen istället, vilket inte är bra.
MÅSTE betala räkningar idag...

Nothing matters to no one else.

Jag fick ett hett tips om dessa. De vill jag ha. De hade ju ägt tillsammans med min trenchcoat och min hatt!

DInskoskor
Aye... Skor kommer att ruinera mig. Men jag kan inte rå för det! I see pretty things, I must have pretty things! Universell lag. Fråga typ vilken kvinna som helst!

She says it's lack of sex that's bringing me down.

Yeah, som rubriken säger. Men eftersom jag inte vill kunna jämföras med en viss person som öppet pratar om sin sexualitet så kommer jag inte att säga något om det.

Jag funderar på att ta disken imorgon istället. Eller efter duschen. Jag behöver verkligen få duscha NU, jag känner mig lite hängig. Tror att jag har ägglossning, jag är lättstött och grinig. Gillas icke!

Kom på en till sak som jag brinner sådär passionerat för: Doften av regn mot asfalt. Oooh. Det är helt enkelt lubly!


Somebody put something in my drink.

Okej, planen är:
Jag skall bege mig till affären om senast en halvtimme.
När jag kommer hem skall jag ta hand om all disk, samt slänga soppåsarna.
När det är gjort - då skall jag duscha. Då har jag en bra morot att springa efter. Jag älskar att duscha! Varmvatten gör mig harmonisk och lugn, och jag älskar att jag är jätteren och luktar gott efteråt. Jag tycker väldigt bra om min hud, och den reagerar väldigt positivt på duschande - jag blir len som ...något väldigt lent, that's what! 

När jag var liten brukade jag duscha i närapå en timme åt gången. Nu när jag flyttat hemifrån har det krympt till små block om tio till tjugo minuter per dusch. Planen är att jag idag skall duscha tills jag skrumpnar till russinmoster! 
Det enda som är trist när man duschar är att det är svårt att lyssna på musik samtidigt. Jag är en sådan där som gärna sjunger i duschen för att fylla ut tystnaden. (musik är en annan av mina stora passioner. enda gångerna jag inte lyssnar på musik är då när jag duschar, samt när jag är i skolan. annars har jag mp3 och en dator fylld med musik att roa mig med) 

Jag behöver komma på en kvällsrutin. (fast rutin är nog fel ord) 
Som det är just nu ser jag på Simpsons och Family Guy varje kväll, men jag skulle vilja sluta med det. Kanske ha en lugn timme att sitta still i min soffa och läsa? Det hade varit bra... Mellan 20:00 och 21:00 är det alltså datorfri tid, som skall ägnas åt böcker. (började läsa om Minne, Sorg och Törne av Tad Williams, räknar lugnt med att bli klar med bok 1 idag) (kan VARMT rekommendera den serien! det är tolv böcker, och den är otroligt fängslande. älskar karaktärerna, Williams' skrivsätt och ...allt!)

Nåväl. Nu skall jag strax dra igång med min lilla plan.  

I höstlig dräkt.

Funderade på att göra om designen på bloggen igen, så att den blir fylld av fina höstlöv och klara varma höstnyanser, men jag lyckades inte göra något kul av det i Photoshop. Den får helt enkelt fortsätta vara rosa tills jag kommer på någon vettig lösning.
Lyssnar på themet till "The Ninth Gate", av Wojchiech Kilar, och allmänt trivs med läget. Min mage är full av goda limpmackor med rökt skinka på, och jag funderar på om jag skall orka gå till affären. Jag behöver juice, mjölk, smör och mat. Om fem timmar stänger Coop och Ica, så det kan ju vara bra om jag lyckas ta ett beslut i frågan innan dess...

Fick brev från mommo idag. Jag har inte läst det än, men jag roades storligen av att hon skickat med ett frimärke åt mig att posta hennes nästa brev med. Hon har även lagt till ett litet Post Scriptum för att upplysa mig om sitt korrekta postnummer, eftersom jag tydligen råkat sätta fel. (posten kommer rätt ändå, SÅ många gator finns det inte i Visby postområde vid samma namn...)
Min mommo är en raring.

Nu skall jag nog surfa lite på www.coolstuff.se och se ifall jag kan hitta något kul att ge mina bröder i julklapp. Fredrik och Ricard är INTE lätta att hitta julklappar till. Pappa kan man köpa vin till, mamma och mommo böcker. Men bröderna? Ye gawds. Småbröder med skumma intressen, eek!
Anyhow, förhoppningsvis hittar jag något på den sidan (det hade gjort mitt liv liiiite ljusare!)


Es ist Zeit für Reich!

Jag vann auktionen! Så denna lilla godbit är snart min! Försöker nu hitta ett par bra skor att ha till; var införbi Din Sko efter skolan idag, men de hade inget alls. Får se hur det löser sig...

Uniform


Idag har varit en trött dag. Jag gick upp klockan sex, vilket märktes senare under dagen.
Signe: Man borde kunna dela upp krokodil i morfem. Kroko och dil. För kroko... det är nästan som kroki.
Carina: Man skulle kunna byta namn på den! Till krokidil! ...eller rokokodil!

Förresten blev jag påcyklad idag, det var ganska spännande. Jag blev skitnervös och frågade hur det gick för mannen på cykeln, och han vart nog helt nervös för min skull. Det var skumt, och folk omkring såg också nervösa ut, men jag ryckte på axlarna och gick in på banken och låtsades om ingenting.
Värre var det den gången jag blev påkörd på väg till affären, så att mina byxor slets sönder och jag gick och visade hela högerlåret för alla som ville se - och det FANNS folk som ville se! Gah!
Pablo: Vilka söta trosor du har! Vilka vita lår du har! Vilken fin hud du har!
Carina: Eh, tack (försöker febrilt hålla ihop byxbenet)

teh lol.

Birds are very unnecessary, they can only do harm.

Efter att två dagar i sträck ha plågat mina stackars fossingar i dessa raringar:
Seduce-460

...så fick jag reda på att det faktiskt är rekommenderat tema uniformer på Vogon, vilket innebär att jag istället har ägnat kvällen (BARFOTA!) åt att söka på eBay efter uniformer som passar mig. (se http://zombiefied.blogg.se/2006/september/what-fucking-twists-my-tentacles.html)
Jag hittade ...tre olika. En ful, en snygg, en mitt emellan. Får se imorgon ifall jag har en chans att vinna/köpa den snygga, den är grön och bra. Då uppstår genast problem två: Jag har inga skor som går till uniform. Min uniforumsguru Viktor säger kängor, men de jag har är så grova och manliga att jag kommer att se radikallesbisk ut om jag knallar runt i dem, kort hår och uniform. Så. Jag får bege mig till Din Sko, där jag har för mig att de har ett par billiga kängor á la lättare modell, för typ 280:- eller något sådant lågt och trevligt.
Vad allt krånglar för mig!

För övrigt luktar mitt vardagsrum - ytterst omotiverat och oprovocerat! - makrill. Wtf?

Color me blood red.

Ändrade designen på min blogg lite. Kanske ändrar den igen, vi får se... Nu är den fin och rosa, i alla fall. Lämna gärna kommentarer på om det är bra eller dåligt, eller vad för färg ni hellre vill se. Jag är öppen för förslag!

Jag gick och köpte o'boy trots allt, och rökt skinka. Nybakad limpa med rökt skinka, och en kopp o'boy till.... Oh, behave.

Simpsons/Family Guy nu. Kanske skriver mer sedan.

My sweet, my ...precious.

Mormorsstovlar

Jag gillar! Mine to be <3

Du döende clown.

Ah, lycka är att sitta i stilla ro och läsa Fables 7 (http://www.sfbok.se/asp/artikel.asp?VolumeID=58427)  samt Hot Gimmick 12 (http://www.sfbok.se/asp/artikel.asp?VolumeID=61029). Det har varit en fin dag, det regnade lite förut, och nu ligger solen lite halvt om halvt över den gulnande björken utanför mitt fönster.

Storm och Hedningarna i högtalarna. Värre kunde man ha det.
DOCK! Min O'boy är slut, och jag har inga pengar idag, så jag kan inte köpa ny. Stor nackdel.

Funderar på att gräva fram lite mynt och gå för att köpa pålägg sedan, jag får dricka vatten till kvällsmackorna. (macka fungerar mycket bra som tillfälligt substitut för mat, I tell ya)

Ett blödande skratt.

...hur blev det nu såhär då?
Jag och mitt trassel. Jag tycker inte om problem jag inte kan reda ut, och detta känns i sanning som ett sådant.
Jag har fått ner båda fötterna på jorden, det har jag redan skrivit om. Jag hittade hem. Och det här är inte alls samma sorts förvirring och känsla av vilsenhet som förra veckan, detta har med lite annat att göra.
Och jag vet ärligt talat inte vad jag skall göra. Jag har pratat med Ida och Monika om det, men...

Det går väl över, kanske.
Hoppas kan man ju alltid.

Mend my stockings.

Nyvaken. Känner mig lite vemodig idag, men det går över. Just nu är jag nog mest bara trött. Drömde en massa märkliga saker, men jag minns inte riktigt vad. Jag gillar inte när drömmar flyr undan från mig.
Jag har en massa drömmar nedtecknade i min dagbok på helgon, borde nästan flytta över dem hit istället, så får ni alla läsa och roas av vad som händer i min skalle när jag sover.
Nåväl, en vacker dag skall jag i alla fall skriva ner den av min mardrömmar som jag fortfarande minns glasklart, även fast det var fem år sedan jag drömde den. Jag tänker ganska mycket på den, mest för att när jag försökte ta mitt liv i drömmen så vaknade jag sedan med en oerhörd smärta på det stället jag rände i kniven.
Det var konstigt.

Idag har jag inga planer. Jag borde diska, men det gör jag senare. Jag har inga läxor som behöver direkt tillsyn, så... jag har helt enkelt en väldigt skön, ledig dag. Får se vad jag hittar på, tröttnar jag på datorn myser jag nog upp mig i sängen med lite böcker och en kopp té!

Skall komma ihåg att betala räkningar idag.

Dotted with hearts.

So I stare at the wall,
Feeling everything is wrong
I have lost my heart
To a boy who can't be mine
I have fallen in love, with no use
I don't know how I came to be on this cloud
Thinking about your touch, makes me lose my ground
I want to be in your arms again
Holding hands and never leave but...


All I can do is dream about you and me in never land
But all it is, is a fantasy although it's heavenly
It's a teenage dream,
All wrapped in pink and dotted with hearts


I day dream of, what might and could come
But then the truth creeps up on me
And I begin to cry
I wish we never met, then it wasn't so sad
And I'd stop thinking about you but...


(I was walking down the beach honey
The moon is shining oh so bright
I'm looking at the stars
Thinking back on our very last night
Oh baby, we will forever be apart
I should have told you that we were never meant to be
I knew that from the very start
I'm sorry, I really am)


What fucking twists my tentacles

Story goes as:
Jag är en väldigt liten människa. Jag har små händer. Jag har en smal hals. Jag har smala handleder. Jag har små öron och en liten näsa. Jag har små läppar och en väldigt liten käft (käkparti och allt, kan inte alls gapa särskilt stort)
Däremot så har jag -håll i er nu!- bröst, som inte är så djävla små. Jag har också höfter, en sak som hör till hela Jag Är Kvinna-grejen.
Så här är det. När jag går på stan och hittar en söt skjorta, så kan jag sällan köpa den för jag har för stora bröst jämfört med min midja = den glipar över brösten, eller måste sitta jättelöst över magen. Och klänning? Det är det inte ens tal om! Inte om det är en modell som sitter åt över höfterna, för gissa vad? Jag måste köpa fucking klänningar som är för stora i midjan för att få plats med byst och höfter! Det är ju inte utan att man blir lite sur. Seriöst, jag är knappast någon Monroe, jag ser ut som vem som helst. Men enligt klädaffärernas snitt skall man uppenbarligen vara cylinderformad - alltså lika bred över hela kroppen, för att kläderna skall sitta okej.

En annan sak jag surar över är det faktum att råkar man ha 70DD i bh-storlek kan man drömma om att hitta bh:ar som inte får en att känna sig som en tant. Jag vill ha rosa, blåa, gula, röda, spetsar, rosetter, genomskinligt! Och vad får jag nöja mig med? Svart, vitt, naturfärgat, utan några effekter alls.
Screw you!

Nu skall jag andas ut, nu har jag fått avreagera mig lite.

Bevis på att jag uppenbarligen är DJÄVLIGT spännande!

Här kommer det! Det utlovade inlägget om alla mina stalkers!

1) Pinnen.
Pinnen blev döpt till Pinnen av förklariga skäl: Han är smalare än synden. Pinnen började ragga lite smått på min vän Ida, men bytte helt plötsligt spår och fick för sig att JAG var den perfekta flickvänsdrömmen. Så... I en chatt med Ida (jag satt bredvid datorn och pratade med henne samtidigt) framgick följande:
Pinnen: Jag gillar carinan-pajer
Ida: carinan-pajer?
Pinnen: Carina är en hallonpaj med veniljsås [sic]
[...]
Pinnen: Jag är hungrig.
Ida och Carina: OMG WTF STFU n00b!?

2) Beam me up, Scotty (kort: Scotty)
Scotty var killen som skulle med oss på lajv, men som bytte grupp i sista sekund. Bra! Han hade fått mitt mobilnummer för att vi skulle kunna planera lajvet, och när jag kom hem från lajvet dumpade jag min dåvarande pojkvän och mådde dåligt på samma forum som Scotty hänger på. Varpå han började skicka snälla tröst-sms. Som sedan ...utvecklades. "Det är inte svårt att tro på änglar när man träffat sådana som dig" och tio resor värre. Plötsligt började han skriva till mig på helgon.net, då under persona sin lajvkaraktär! Och så började han och hans karaktär slåss om mig!
När jag fick ett sms där det stod att han var på väg att storma båten till gotland ("Så se upp!") fick jag total panik, grät ut hos Elenaria som genast skällde ut honom i hans gästbok. Bra.


3) Fotokinesen.
Det var en vanlig kväll på jobbet, jag sprang runt med pizzafat, plockade ölglas och höll koll efter banfel. Jag reagerade på att jag hela tiden råkade springa ivägen för en kille som tog kort med sin kamera, så nästa gång jag sprang förbi honom och han hade kameran uppe väntade jag snällt på sidan så att jag inte skulle störa. Varpå han VÄNDER SIG MOT MIG OCH TAR KORT! Jag hade inte varit i vägen, det var MIG han tog kort på!
Jag fick panik och sprang ut i köket och gnällde för Pablo, som sade åt ungfan (han är typ 17-18?) att sluta ta kort på mig. Det gjorde han inte. Han lurpassade utanför köket/kassan, så till slut vägrade jag gå ut dit.


4) ATG-muppen/Taxichaffisen/Creepet (kärt barn har många namn...)
En dag när jag stod och bakade pizza kom det en man i 45-årsåldern och började prata med mig. Jag är väldig social när jag jobbar, så jag pratade ju tillbaka. Då kom dråpslaget:
Creepet: Det är väldigt ovanligt med kvinnliga pizzabagare. Du är den sexigaste pizzabagare jag sett.
Carina (baffled, vem fan tar DET som en komplimang?!): Eh, tack.
Creepet: Du är jättesnygg, faktiskt. Ja, du är nog faktiskt den sexigaste och snyggaste pizzabagare jag sett!
Carina: Eh, okej... *går iväg*

Det var strike ett.
Scenbyte, någon vecka senare. Jag står i kassan den här kvällen, och Creepet dyker upp igen. Han stirrar lite skälmskt på mina bröst.
Creepet: Ett paket [yatta yatta] cigaretter, tack.
Carina: Det blir 38,50.
Creepet: Säljer du kärlek också?
Carina (övertygad om att jag hört fel): Um... Vad?
Creepet: Säljer du kärlek också?
Carina: Eh, nej. *går iväg*

Sedan dess började han prata med mig VARJE gång han såg mig, och han var i bowlinghallen ofta! Alltid i samma kläder, alltid med samma otvättade hår, alltid lika creepy.
Varje gång han inte varit där på länge gladdes jag åt tanken på att han kanske var död.
Det värsta var att mina dåvarande arbetskamrater tyckte att det var JÄTTEKUL och tvingade mig servera hans pizzor samt ta kassan när han kom. Kommentarer i stil med "Du, han atg-snubben beställde en pizza, han bad att du skulle vara ingrediens på den, hehehehehehe" var vanligt. Dumdjävlar.


5) Dennis.
Dennis är en man, modell ÄLDRE (gissar på ...60?) som fattat tycke för mig. Jättemycket. Att få prata med mig är typ det bästa som hänt honom. Och han babblar. Och babblar. Och babblar. Och RAGGAR.
Jag och Leif snackade lite jargong med varandra, och det avslutades med att jag sade: "Skall du verkligen ragga på mig? Är inte du för gammal för mig? ...eller, jag menar, är inte jag för ung för dig?" och så garvade vi och så. Den repliken var en pik i Dennis riktning, men det KOPPLADE inte han.
Någon timme senare kom han till pizzaluckan.
Dennis: "Hehehe, jag tyckte det var så roligt som du sade förut. Det där "är inte jag för ung för dig" till Leif, hehehehe. Raggar han mycket på dig, heheheh?"
Carina: "Eh, nej, vi skämtade bara."
Dennis: "Jaha, hehe. Jag kan ju tro att det är många som raggar på dig."

Och the story continues. Dennis blir man inte av med. Jag och min bror kom fram till ett läskigt men väldigt troligt skräckscenario. Tänk dig att du kommer hem från jobbet en kväll, du är trött och sätter dig direkt framför datorn. Efter några minuter får du en sådan där aning att något är fel, det känns som att någon är i rummet... så du vänder dig om. Och i soffan sitter Dennis och flinar och vinkar lite förläget. "Ja, eh, hej, jag tänkte bara komma och hälsa på! Jag har bakat en kaka, den står i kylskåpet!"
Dennis är en snäll man, men han är skitjobbig och jag orkar inte med honom. Han har även försökt få mig att gå med på att gifta mig med honom. FECK DARNIT!

Nu kommer jag inte på fler stalkers just nu... Jag har fler, men de får jag väl ta någon annan gång.
För tillfället är jag stalkerfree! Yay!

Remember when the world seemed so new?

Det hade lika gärna kunnat vara juni just nu. Solen skiner, och det är väldigt behaglig sval värme ute.
Jag känner mig tillfreds. Det blev visserligen inte så mycket sömn i nättras (råkade fastna i Preacher) så jag är väl i tröttaste laget, men med fin musik i högtalarna och en hel dag framför mig känner jag mig fri och nöjd.
Det är bra märkligt, ändå. För bara en vecka sedan kände jag mig fast i ångest, och det märks inte alls av nu. Jag undrar vad som hände, som fick mig att känna värde för mig själv. I vilket fall som så är det bra, åh så bra. Jag orkar le, jag orkar göra annat än att bara sitta och tycka synd om mig själv.

Funderar på att plugga in mitt Sega... Eller kanske ta och läsa lite. Jag sitter nog här ett tag till, i vilket fall.
The Bronx Casket är precis lagom musik för mig idag. Lite rockigt, lite ihåligt, och en del värme. Bra.

Mjaukenroll!

Mjaukenroll!

Pappa är kul att chatta med. Angående hans bild:
Carina: Vad fan har du för bild?!
Pappa: Vad då, gillar du inte bowling?

Med Urfaust i högtalarna...

Jag tror att jag har hittat mig själv igen.
Jag börjar känna mig trygg. Jag börjar passa in. Jag börjar återfå min gamla humor och mitt gamla sätt att se saker.

Guld värt. <3

Du är den perfekta drogen.

Jag vill bli kär igen. Det gör inget att det blir olycklig kärlek, men jag känner mig alltid så mycket mer pepp på saker och ting när jag är kär. Visserligen blir jag sjukt olycklig av det också, men det skulle nog ändå rycka upp mig lite.
Kär är bra. Fjärilar i magen och sådana där saker. Mjiff.

Without you everything falls apart.

Kom änglar, kom älvor!

Jag undrar var morgonkylan kommer ifrån? Det ligger som en kall dimma över mitt rum när jag vaknar. Solen skiner ute, men det är inte varmare än femton grader än så länge. Jag behöver ju värme när jag vaknar, denna dumma kyla (och nattens dumma drömmar!) gör mig bara slö och trögstartad. Det blir tidiga morgnar hela veckan... Börjar tio idag och imorgon, och åtta torsdag och fredag. (eller vilka dagar det nu var jag hade föreläsningar den här veckan...)

Planen för idag är att snoka rätt på CSN och ansöka om studiebidrag. Skall också se ifall det finns någon bra bok i kompendiet som rör grammatik som jag i så fall kan tänka mig att skaffa...
Dagens stora förhoppning är att alla de böcker jag beställde i min lilla spree förra veckan skall dyka upp redan idag. Håll tummarna för mig, aight?
Skall leka med Simon ikväll. Skall be honom hjälpa mig med att hämta mitt Sega Megadrive då. Har bara en kontroll till det dock, så vi kan nog inte spela.

Dagens låt är helt klart Kom Änglar. Kyla :p
Får mig att tänka på Fio, eftersom det var hon som skickade mig den. För ...eh... ett år sedan, kanske?
Jag undrar om jag minns "ursprunget" till alla låtar i min playlist... Musik är minnen. (Winnerbäck får mig att minnas Kastaria också. Vi lyssnade på honom i bilen när vi åkte för att duscha mitt i natten efter att ha byggt kyrktaket. Oh, those were the days... Det var faktiskt riktigt skoj att kunna vara till hjälp istället för stjälp!)

Nej, nu skall jag strax leta rätt på en passande jacka - blir nog kavajjacka idag - och knalla mot tåget.

Dricka sprit och hålla käften.

Jag har nog Sveriges mest värdelösa blogg, för jag har typ ...två läsare. Tja, skam den som ger sig! Jag tänker fortsätta posta här, förhoppningsvis är det alltid NÅGON som blir road av vad jag har att säga.
Fast... meningen verkar vara att man skall skriva saker som andra har nytta av att läsa, ne? Själv skriver jag bara vad jag känner för. Nåväl.

Dagens plan var att spela WoW, eftersom Martin var rar och gav mig ett nätverkskort och Viktor var en ängel och fick det att fungera, så nu kan jag komma åt alla mina saker i min stora dator igen. Loggade in på WoW och allt, men... det kändes inte som att jag hade lust, helt enkelt. Får se ifall jag loggar på senare - det är inte så många online på vare sig helgon eller msn så jag har inte så mycket annat att göra, precis.
Imorgon skall vi börja läsa grammatik i skolan. Svenska språkets struktur och utveckling före 1900, om jag inte är helt ute och cyklar. Jag önskar bara att jag hade kunnat göra bättre ifrån mig på tentan än jag gjorde. Jag gjorde ju mitt bästa, men it wasn't good enough. Hoppas att omtentan går bättre... Blä. Jag har svårt för att förklara begrepp som jag inte är helt hundra på. Jag vet ju inte exakt vad det är de vill ha för svar, eller hur utstuderad man måste vara. Så... I guess I bummed that one real hard.
Nåväl.

Jag har lunchat på lite kalla pannkakor (återstoden av min sats (JA LOL ELLER HUR) igår kväll) och ikväll skall jag nog göra isterbandsröra. Mat är mums. Jag behöver för övrigt skaffa en badrumsvåg så att jag kan ha lite pejl på min vikt - just nu har jag noll koll på om jag har gått upp eller ner i vikt. Jag SER smal ut i spegeln, men det beror ju lite på hållning också.


Jao, och pain blev det...

Jahaja, är man korkad så är man. Jag hade heels och nätstrumpor igår - en mycket snygg kombination imho, men ...nätstrumporna har skavt sönder mina lilltår, och nu kan jag inte ha skor på mig alls. Varpå ett relativt dumt problem uppstod: Jag har inga plåster hemma, så om jag går för att köpa plåster kommer jag att skava sönder tårna ÄN mer, och då vet jag inte om plåster faktiskt hjälper alls. Så vad göra? Jag har inga tofflor eller sådant att gå i, de slängde jag när jag packade. Och det är för kyligt på marken för att jag skall kunna gå barfota (plus att jag inte har så tåliga fotsulor såhär års), så jag känner en brist på idéer bita mig i axeln. Nackdel!

Jag hade i alla fall trevligt. Vi spelade tv-spel och jag förlorade hela tiden. Dumma spel. Skall bege mig att hämta mitt Sega Megadrive nu i dagarna, så får jag spela lite roligt tv-spel mot mig själv - då kan jag ju bara vinna :)
Mario Kart på N64 är teh shit! Mario Kart och James Bond är enda anledningarna till varför jag vill ha ett N64 ;) (herregud, jag kan inte samla på mig så många konsoller! just nu har jag sega megadrive och ett snes, jag kan ju inte skaffa YTTERLIGARE en konsoll, med tanke på hur sällan jag spelar.) Gamer-Carina ;D

Skall försöka komma på en snajdig lösning på mitt tåproblem nu, så att jag kan ta mig till affären. Jag har hundra spänn att lyckas köpa mat till idag och imorgon för, blä. Och mamma surar för att jag inte fyllt i min csn-ansökan än. Jag får försöka ta mig till csn i veckan, helst i början, så att jag får fylla i den där ansökan och få det överstökat. Jag räknar som sagt med att bli nekad bidrag, men har man tur så. Skall nog prova att skicka in en bostadbidragsansökan också, kanske. Får se hur det går med allt. ...undrar om det finns någon sådan där pärm eller något för stipendier... OM jag nu har någon som läser detta, och som kanske till och med vet, ge mig gärna en länk eller något till stipendieansökningar! :)
Pengar is my kind of shit.

Over and out,
All of your base are belong to us.

Prepare for pain!

Jahaja. Det där gick ju inget vidare. Värre än matteproven vi fick i gymnasiet, där kunde man iaf ha en chans att klara det. Dumma fonetik. Jag hoppas väl på att ha kanske hälften rätt, men jag vetefan. Det gick inte så jättebra...

Ikväll skall jag till Helsingborg och gå på krogen med en internetbekant. Det blir nog trevligt, jag behöver få supa bort lite tenta-ångest. Blev bjuden på klassfest också, men jag skippar den. Det var ändå "bara" en sex-sju stycken som skulle dit, och jag hittar inte dit vi skulle gå ändå. :P
Funderar på vad jag skall ha på mig. Vi får se. Kanske jag lägger upp en bild sedan, om det ser bra ut ;)

Ont i nacken. :S

Ich koche Eifersucht!

Just nu är jag en DÅLIG MÄNNISKA. Jag har tenta om sex timmar, en skitsvår djävla aptenta på FONETIK och jag kan inte alls vad jag borde kunna. Jag kan en del, men jag tror inte att det räcker, för jag har inte lärt mig alla de viktigaste punkterna. Dumma dum-tenta! (prefixet "dum" borde för övrigt användas oftare ;))
Anyhoo. Bortser man från den ruggigt läskiga tentan i fonetik (blir förmodligen omtenta, då om en månad, och den skall jag banne mig mästra!) så går det -håll i er nu!- BRA i skolan. Jag har en väldigt trevlig grupp, den föreläsare vi gått för hittills är väldigt bra och trevlig, och det känns jättekul att sitta i skolbänken igen. Det är mycket trevligare stämning än i grundskolan/gymnasiet, och det känns bara bra. Den kurslitteratur jag köpt är intressant, och även fast nästa ämne nästan skrämmer mig (Grammatik. På högskolenivå! Sist jag läste grammatik var det på tyska, och det är fem år sedan...) så skall det ändå bli väldigt intressant!

Min lägenhet är nu bebodd av mig på alla håll och kanter, med allt vad det innebär av stökigt och ett kylskåp fyllt av saker man inte kan sätta ihop en måltid av. Av någon anledning har jag tre chokladkakor i kylen, vilket faktiskt är BRA. Jag kommer inte att äta dem (p.g.a. tandgrej) och jag behöver inte oroa mig för att jag skall impulsköpa choklad när jag är i affären = jag sparar pengar. Hade jag vetat det här tidigare hade jag ju överlistat mig själv för lääänge sedan!

Pengar, ja. Jag har ...eh... shoppat lite. Lite på tradera (en korsett, en lack-jacka för klubbgående) lite på helgon (ett Sega Megadrive med lite spel till) och lite på sfbokhandeln och bokus (Fables, Hot Gimmick, Preacher och ett gäng böcker) Men... Nu är det slut med det! Nu skall jag vara en bra människa som håller I SINA SLANTAR och inte slösar bort dem så förbaskat.
Visserligen kommer jag att behöva punga ut lite stålers för att kunna fixa den julklappen jag har fått för mig att jag skall fixa åt Viktor, men ändå.

Nu skall jag plocka upp mina anteckningar och försöka lära mig alla 35 fonem jag behöver kunna. OCH lära mig reglerna för SCHWA. Dumma Schwa.

RSS 2.0