Rollspelar för fullt!

img_7990 (MMS)

Rollspelar för fullt!


As the the clouds drift by

Så, vad kan vara större än att bli personligen tackad av Gillian som jag blev igår?
Enkelt! Att bli personligen tackad av hennes chef. Tror jag spenderade sista delen av dagen med att rodna ^_^

Fick också höra att jag tydligen är en legend på vad jag gör. Så... Inte så dåligt, kanske ;D

Jag tänker till och med uttrycka det såhär:
SQUEEEE! <(^.^<) <(^-^)> (>^.^)>

Nu blir det pizza och sedan rollspela :3

Killing gives me satisfaction

Idag blir det inga drömreferat, jag minns inte alls vad jag har drömt tyvärr.

Bytte hårfärg igår igen. Var inte alls nöjd med den färgen jag hade, den kändes alldeles för mycket som en konstig mellanfärg. Nu är det lite mörkare brunt istället; "Kastanj" enligt kartongen. Känns redan bättre :) Får se ifall jag kanske kan få upp en bild här sedan för er som inte kommer åt Facebook och ser mina dagliga bilduppdateringar där :)

Ikväll blir det rollspel hemma hos Lethan. I vanliga fall spelar vi hos oss, men Lethan har två små barn som hade fått sitta ensamma hemma ifall deras far åkt hemifrån, så vi flyttar spelet hem till honom ikväll så att han också får vara med och spela :)
Får se ifall vi blir klara med äventyret vi kör just nu ikväll; det kändes som att vi kom långt förra gången, men vad vet jag - vi kanske inte ens är halvvägs ^^

Also: Köpte en rosa kanintröja igår. Får se hur lång tid det tar innan den dyker upp :) Den var söt och såg skön ut :)

Spider pride! >8<

Idag blev jag uppsökt av en av våra högsta chefer som var på besök. En av de som sitter högt upp på det företag jag jobbar för (tänker inte gå ut med klientnamn :P). Det visade sig att hon hade letat efter mig i en timme eller två, eftersom hon först kommit förbi när jag var på lunch och sedan igen när jag var på toaletten.
När de sade till mig att hon letat efter mig blev jag nervös, för jag hade ingen aning om vad hon ville. Jag menar, jag är ju bara en liten arbetsmyra, som sitter där jag sitter och ingen stör. Jag jobbar ju bara.

Så hon hittade mig efter att min chef sade åt mig att jag inte fick lämna min plats på min timme (för att jag inte skulle vara MIA igen nästa gång hon kom förbi ;)) så jag höll mig snällt på plats. Och helt plötsligt stod hon bakom mig.

"Hello Carina" sade hon glatt och jag ryckte nästan till för hon kom fan smygande som en ninja där. "I just wanted to thank you personally for the work you are doing. Thank you!" och där tappade jag målföret. Ojdå. Jag visste inte att jag var så uppskattad ^_^ Jag lyckades dock klämma fram ett "You're welcome, and thank you!" och lät väl förmodligen som en jubelidiot ;)

Sedan dess har det varit solsken hela dagen, tycker jag. Både ute och inne :3

Jag blir väldigt glad när jag blir berömd för mitt arbete, eller för egenskaper. Jag blir mindre glad om det enda goda folk har att säga om mig är att de anser att jag ser bra ut. So what? Det som ger mig värde är vad jag är, vad jag kan och vad jag gör. Inte hur jag klär mig, hur jag färgar håret eller huruvida jag är sminkad eller osminkad.
Vad gäller åsikter om mitt estetiska värde finns det i stort sett två personer jag bryr mig om: Mig själv, i första hand, samt eventuell partner. Det är klart att det är roligt om folk tycker att man är snygg, men... vad ändrar det, egentligen?

Folk som berömmer mitt arbete, eller mina grafiska projekt, eller tycker att jag sjunger fint, eller att jag är angenäm att ha att göra med - det är värt så mycket mer.

Så tack, Gillian. Att du tog dig tid för att applådera mitt arbete gjorde verkligen min dag ^_^

Björnar, båtar och boobs

Av någon okänd anledning hade Nath ställt sin klocka på ringning tio över fem i morse. Bortsett från den lilla incidenten sov jag djupt natten igenom och har inte vaknat till tusen gånger. De senaste nätterna har jag faktiskt sovit normalt. Drömmarna däremot, de är bara konstiga...

Inatt har jag dels drömt om musikvideos fyllda av väldigt pälsiga björnar, samt om gotlandsbåten och finlandsbåten och jag vet inte vad. Jag och Ricard/Fredrik (det pendlade vilken bror det var) hade varit och hälsat på mamma och Nicklas och skulle åka hem. De bodde på ena sidan havet, jag och brodern bodde på gotland och skulle med gotlandsbåten hem. Jag missade den första för jag hann inte packa klart, så jag var galet stressad och hade panik. Dock kunde man tydligen ta nästa båt utan att behöva boka om biljetten, så vi väntade på den. Jag postade på Facebook via min mobil att jag skulle på Vogon på kvällen och Vogon svarade på mitt inlägg med orden "Jättekul att du vill hit, men du ser ut att vara tio och då får du ju inte komma in, så det är inte bra att du gör reklam för oss då" eller något sådant. Jag svarade surt att jag var tjugosju och sedan skulle båten gå. Vi gick genom kyrkparken som var en blandning av parken kring S:a Maria och Almedalen, där vi stannade och snackade med två killar som satt och chillade. Jag drog upp en massa information vi hade fått fram om dem via Facebook och så skrattade vi åt dem och gick. När vi kommit en bit iväg såg vi att den ena killen följde efter oss, förmodligen för att vi skrikit "Fittor! Fitta!" efter dem. Jag sade åt Nath (som plötsligt var med) att han fick förbereda sig på strid, och sedan tog jag av mig min yttersta tjocktröja (hade ett linne och två hoodies på mig). Den jag hade på mig under stod det "Girl no sucky" på, jag vetefan. Det var en present från båtpersonalen, tror jag. Nath sade att det inte var bra ifall killen som följde oss såg den, så jag tog av den också - det var ju trots allt sommar och varmt.

Sedan vaknade jag.
Eh.

Vi lämnar det därhän, tror jag... ;)

I am here in my mold

Min vänsterarm flippade ur igår. Huden var överkänslig, muskeln var öm, fingrarna stela och svullna. Armen såg dock normal ut, så jag vet inte alls vad den sysslade med.

Nattens dröm var någon konstig kombination av Facebook, Futurama och jobbet. Telefonsamtal, trasiga rymdskepp och Zap Brannigan och jag vet inte vad. Mamma var där också. För konstigt för att jag skall kunna skriva något sammanhängande av det, så vi får nog lämna det därhän.

Känner mig frusen och det ser inte det minsta varmt ut ute idag. Å andra sidan är ju klockan egentligen sex (jag hatar sommartid!!) så det finns ju fortfararande en chans för väder idag. Fast nog inte, himlen är för mulen för att det skall ligga sol och lura där bakom. Usch. Jag behöver lite värme idag.

Har fått sova hela natten igenom ett par nätter i rad nu igen. Mycket skönt, allt blir så mycket bättre när jag får vila ut klokt. :)

Nostalgia

Vad snabbt man kan slitas iväg till när man var fjorton år och olyckligt kär.
Fick en popup på telefonen angående att en gammal barndomsbekant jag var jättekär i hade skrivit på min wall iochmed min födelsedag, och det tog mig direkt tillbaka 13 år i tiden. Bara en sekund då jag var översköljd av minnen, men det räckte.

Oj oj oj :)

Ja. Vi plockar de små känslorna och utreder dem lite under dagen nu. Allt som var bra, allt som var dåligt. Och hur olycklig kärleken än var så var den ju också vacker. Även om hjärtat ville brista så fanns det något väldigt ljuvt i smärtan man kände.

Bittida en morgon innan solen upprann...

Natten fredag till lördag drömde jag att jag var roadie för Mötley Crüe, och att jag var bra polare med både Vince och Tommy. Det var mest Tommy jag hängde med, dock. Mick och jag umgicks inte alls, och Nikki undvek mig.

I nättras drömde jag att jag försökte gömma mig för någon eller något genom att gå med i någon form av performancesällskap, där jag blev utplockad i sista sekund att vara clown på någon form av event. Jag fick en halvtimme på mig att presentera mig, och det var då den tid jag hade att komma in i clownrollen. Dock stod det någon jobbig snubbe i publiken och avbröt mig hela tiden, och lät folk svara på frågor helt random. Jag var jätteirriterad, för varje gång han lät någon ställa frågor så försvann mer och mer av min tid, samtidigt som jag ändå var tvungen att börja om på min improviserade halvtimmespresentation.

Jahopp. Jag vetefan, jag. Roadies och clowner? Tror mitt undermedvetna försöker få in mig på en ny, spännande karriär här ;)

Also: Gillar inte sommartid/vintertid-grejen. Snodde ni just en timme av mig!?

Will she trick or treat? I bet she will

Sitter och fantiserar om att äga en Nikon D90. Varit upphängd på den i ett år eller två nu ;) Tyvärr kostar den pengar jag inte har, så vetefan om det är något jag någonsin kommer att ha i min hand och kunna kalla min...

Jag skulle kunna spara pengar. Inga problem, lägga undan en tusenlapp eller två i månaden för att få äga en superbra kamera hade jag kunnat göra, i synnerhet med tanke på att jag använder mig av egna fotografier till mina grafiska arbeten. Men... Jag har redan börjat försöka spara pengar till vår USA-resa i höst (Halloween i Kalifornien!) och de pengarna är redan borta eftersom CSN gjorde sig påminda och ville ha lite pengar av mig. Usch. Jag vill nog hellre få spendera de där två veckorna i USA än att uppgradera kamera, men i nuläget känns båda de målen så sjukt långt borta. Fsck :(

Jag har lite pengar sparade. Betoning på lite. Det sista jag har kvar av mina aktiepengar. Jag skulle kunna ta dem för att finansiera det ena eller det andra men... jag vill inte. Även om det inte är en jättesumma jag har där så är det ändå det enda jag har att falla tillbaka på ifall shit hits the fan. Det enda jag har. Inte fan går jag och köper en kamera då, eller reser till andra sidan världen för att chilla i spökdräkter. Bah. Lite ansvar får man ju faktiskt visa att man har nu när man är gamla fröken.

Ohwell. Jag får fortsätta drömma och inbilla mig att jag kommer att kunna uppnå mina mål.

Happy birthday to me

Jaha. Då var man 27 då.

Solen skiner, jag lyssnar på lite hårdrock och leker i Illustrator/Photoshop, och är inte direkt bakfull trots att jag drack vad som kändes som ett halvt Systembolag igår. Läget är alltså bra :)

Försöker fortfarande få till en illustration av Ophelia Severine, men det blir inte riktigt som jag vill. Jag har lite svårt att få ner klokt som jag vill ha det, och proportionerna känns fel. Skall ta en liten paus ifrån det hela och se på lite Girls Next Door istället, för just nu sitter jag bara och pillar på en färgkarta som gör varken till eller från.

Gårdagens fest var väldigt lyckad. Det kom massor av underbara människor och firade mig, och det gör mig glad att de människorna ville vara hos mig när jag blir äldre :) Fick massor av jättefina presenter också, en trevlig överraskning ^^ Tyvärr blev det nog inte så mycket bilder taget, och det är synd eftersom jag var djäkligt nöjd med gårdagens outfit + smink. Ohwell, ni får väl helt enkelt försöka föreställa er att jag såg snygg ut :3

Nu blir det slappa på soffan innan jag och Nath skall gå ut och äta födelsedagsmiddag. Önskar er alla en fortsatt trevlig söndag ^_^

Crawl straight home

Lite dåligt skrivet igår, blev bara ett inlägg. Inte för att jag direkt har några läsare dock, så... skit samma ;)

Jag fortsätter med mina försök att fullborda en teckning föreställande Ophelia Severine, min Dark Heresy-karaktär. Hittills är jag uppe i tre olika skisser, men jag antar att det är progress. Det är så väldigt mycket svårare att rita än jag inbillar mig. Att sitta och doodla lite är ju piece of cake, men att lyckas måla en person från head to toe och få det att se proportionerligt ut? Yeah, right.
Skall se ifall jag kan hitta vettiga pennor idag i alla fall.

Så... två dagar till min födelsedag. Tidigare år har jag ju haft full nedräkning typ två månader i förskott, men i år har jag knappt nämnt det. Som sagt, just nu är jag mest stressad över det hela, men det känns nog bättre imorgon när mina vänner kommer hit och leker med mig :)
Skall försöka få hem lite roliga musikvideos också, har en del på lager som jag vill fylla på den gamla vanliga spellistan med. (och så gör vi allt vi kan för att hålla Thomas Karsk ur huvudet, försvinn försvinn wherever you are)

Idag skiner inte solen. Idag är det mulet och det ser ut att ligga regn i luften, så jag blir inte förvånad ifall det drar in regnstomrar under dagen. Skulle egentligen tura efter jobb idag för att köpa lite öl och vin till imorgon, men Nath hade redan bett Marcus köpa öl så får gå bort till systemet och titta på lite likörer istället :) Skall bara delge min bror ändringen i planerna, så att han inte sitter och längtar efter en båtresa :P

Ikväll skall jag sedan städa och fixa här hemma, så att allt är klart i tid. Imorgon kommer Nathaniels mor Åsa hit och lunchar med oss, och sedan vill jag i lugn och ro göra mig färdig inför min fest. Jag tror att musikfixandet kommer att hamna i den tidsperioden där, mellan lunch och fest. Kanske skulle man ta och uppdatera listan ganska rejält, och faktiskt ta bort de där spåren jag ändå alltid zappar förbi? :)

Birds are very unneccessary, they can only do harm

Samma inatt igen. Jag vaknar mitt i natten och klarar inte av att somna om klokt igen, så sista halvan av natten ligger jag halvvaken och drömmer. Man blir inte utvilad av det, och det blir ju bara en ond cirkel. Får jag inte sova har jag lättare att bli stressad, blir jag stressad har jag svårare att sova. Underbart.

Solen skiner rakt in på oss även denna morgon. Det gör mig glad, jag gillar solsken så länge jag slipper sitta oskyddad i det. Det känns skönt att få varmare väder nu efter en lång, kall och slaskig vinter. Snön har mellan varven varit väldigt vacker, men man tröttnar ganska snabbt på den eftersom man inte längre är 12 år och har en awesome pulka. Eller overall. Eller termobyxor och moonboots och jag vet inte vad. Man hade fan bättre kläder för snö på den tiden då det var tänkt att man skulle växa upp i snö fyra månader om året ;)

Idag är det torsdag. För mig är det ju tisdag, iochmed mina två lediga dagar måndag-tisdag, men skall försöka hänga med i svängarna. Mitt jobb görs ju lite annorlunda på en torsdag gentemot en tisdag, så jag får hålla mig på spets där.

Jag är så trött på att inte få sova klokt. Min kropp klarar det fan inte, jag blir ju helt förstörd. Ömmar i muskler, känns som att jag har femton nerver i kläm och magen ser ut som en idiot. Bah! :<

Minns inte tillräckligt av vad jag drömde för att kunna ge ett referat. Hade med kollegor och järnvägar uppe i luften att göra, i alla fall.

All wrapped in pink and dotted with hearts

Rensade ut lite bilder från min iPhone. Nu ligger alla sorterade i rätt mappar i datorn istället, jag har i nuläget runt 2300 bilder på mig själv. Det är ...mycket.

Perioden mellan jag var ungefär 12 tills jag blev 18 finns inga bilder alls på mig, mer eller mindre. Perioden 18 till 22 är det också väldigt knapert. Sedan började jag ju  fylla på bloggen med en hel del bilder, och nuförtiden kör jag ju mitt Dagens Carina-projekt på facebook, där jag satsar på att försöka få upp en bild om dagen på ansikte och överkropp. Lite modebloggande kan tänkas, men främst för att jag själv tycker att det är jättekul att jämföra perioder och se hur snabbt håret växer och se vad jag har för outfits :)

Laddade hem en scanner-app till telefonen och blev väldigt positivt överraskad. Skall lätt använda den för att få över teckningar till datorn nu, tills jag fått hem min laptop igen och kan använda en riktig scanner (vår scanner är inte kompatibel med Win7, har vi kommit till insikt om).

Lite speciell dag på jobbet idag. Jag kände mig väldigt överväldigad i morse och fick gå in på toaletten en stund för att kunna kräkas. Jag lyckades dock hålla mig från att kasta upp och såg till att få i mig en massa vatten istället, samt att hålla stressmonstret under kontroll. Det som först fick mig att må så illa löstes också strax därefter, vilket var bra. Jag tar redan på mig väldigt mycket, och att då få en uppgift som handlar om 2-3 timmars extra jobb om dagen? Not doable. Och jag hatar att säga nej, jag vill säga "klart jag fixar det!" och sedan göra ett djävligt bra jobb. Dock måste man ju ibland sätta ner foten och sätta stopp, för någonstans i det hela måste jag ju ta hänsyn till mig själv.

För ett år sedan gick jag på antidepressiva pga stressåkommor. Det får räcka så.

:)

Sometimes I don't know

img_7400 (MMS)

Sometimes I don't know


I'm going slightly mad

Inatt var ännu en sådan natt då jag inte får sova klokt. Det är två nätter i rad jag har studsat, och jag hoppas att det bara är en tillfällig grej och inte att jag har fallit tillbaka till gamla, oönskade sömnovanor igen.

On the bright side så skiner solen som en hel armé utanför fönstret, så om det blir ens i närheten av den värmen vi hade igår så blir det en bra dag även fast jag sovit illa.

Den lilla utekvällen igår var väldigt trevlig, jättekul att återse gamla bekanta :)

Nu skall jag hitta kläder och gå till jobb. Kanske döda lite frukost på vägen också, magen morrar och vill ha en kompis.

Inför två öl och två cider :3

img_6999 (MMS)

Inför två öl och två cider :3


Stupid is who stupid does

Jag åkte ner till Lund igår. Lyckades på något vänster köpa en barnbiljett och var smått imponerad över hur billigt det blev, så korkad som man är beslutade jag mig för att köpa en barnbiljett idag på hemvägen också. Det verkade jättelistigt, men när jag hoppade in på tåget i sista sekunden innan dörrarna stängde och tåget for iväg så var det första jag såg en kontrollant. Oh. Fuck.


 

Jag började gå framåt, så långt det gick. Det var väldigt långt tåg, två eller tre tågset i samma. Så kom jag längst fram och stod där och trampade lite nervöst en stund. Tåget for förbi Gunnesbo och Kävlinge, så jag kunde inte fly av tåget heller. När jag såg att kontrollanten började komma framåt i tåget så tog jag en rejäl chansning och gick förbi henne bakåt, och in på toaletten. Därinne stod jag en stund och försökte komma på vad fan jag skulle ta mig till, och ångrade tusen gånger om att jag var så djävla dum i huvudet att jag försökte spara in 30:- och därmed utsatte mig för denna problem.

 

Jag spolade och gick ut från toaletten efter en liten stund. Hade jag stått därinne för länge hade det ju lätt väckt misstankar och kontrollanten hade stått utanför när jag kom ut. Jag chansade på att hon fortfarande var längst fram i tåget och fortsatte bakåt, bakåt, bakåt. Jag kunde se ut genom fönstret att vi närmade oss Landskrona, så jag ställde mig vid dörrarna och väntade, samtidigt som jag höll ett öga framåt i tåget för att se ifall hon var på väg bakåt igen.

 

Jag var fan av tåget innan det ens hunnit stanna, nästan. Sprang ner till biljettmaskinen och köpte en ny biljett och upptäckte till min lilla gjädje att slutsumman av de två biljetterna inte översteg vad biljetten hade kostat ifall jag varit klok och köpt en "riktig" biljett från Lund redan.

 

Nästa tåg gick 45 minuter senare, men solen sken och det var varmt och mysigt att sitta där. Eller ja, mysigt och mysigt. Jag satt och skakade i ren panikångest och försökte hålla mig från att kräkas av nervositet, och jag är fortfarande öm i ena armen som jag hade spänt för hårt när jag fick panik, så... men solskenet värmde och jag hade fan mer tur än jag förtjänade där.

 

Så. Vad kan jag säga. Jag failade mitt int-slag men lyckade slå en perfekt dodge. Jag inser själv att jag helt klart förtjänade att få böter för att jag försökte tjäna ynka trettio spänn, men jag är fan evigt tacksam att jag lyckades dodga henne två gånger och sedan hoppa av tåget. Det kan ju i alla fall lugnt konstateras att jag faktiskt lärde mig en läxa här, och i fortsättningen så skiter jag i att jag kan tjäna småslantar på att utnyttja att jag ser så ung ut, för det är fan inte värt de småpengarna om man väl åker fast. Konduktörer är inte jobbiga, de bryr sig egentligen inte om man är vuxen eller barn så länge man har en biljett, men kontrollanter är inte precis vad man vill springa på det första man gör.

 

Är huvudet dumt får kropp och plånbok lida....och det kom bloooood!

Jag drömde om en plats som låg i en hotellbyggnad av något slag. Man fick gå in i ett pyttelitet hotellrum och innanför toaletten - där låg ett poolområde av något slag med ett skjul i. Vi fick betala stora pengar för att gå in i skjulet, för vi skulle titta på hajar. Jag hade egentligen inte tänkt gå, men efter att en kollega blivit väldigt närgången mot mitt ena bröst på arbetstid så happade det sig som så att jag hamnade där. Han berättade för mig att hajshowinstruktören var jätteintresserad av mig och brukade prata väldigt mycket om mig.
Väl inne i skjulet så fick vi stå på tunna brädor över vatten, med en massa träställningar som gick över vattnet. Det såg ut lite som ett vattenfyllt stall, med bara spiltor i. Uppe på alla träställningar lade instruktören ut mat till hajarna, för då skulle de komma upphoppande ur vattnet och äta så att vi kunde se dem på riktigt nära håll. Jag försökte hålla i mig i en jättetunn träpinne som stack ut som handtag, men tyckte att det var jätteobehagligt och försökte få instruktören att förstå att det var väldigt farligt om hajarna skulle råka ha sönder fel brädor, men han lyssnade inte.
Efter att vi stått där i kanske en halvtimme hade det fortfarande inte hoppat upp några hajar, så vi var sura och ville ha antingen en ny show gratis eller pengarna tillbaka. Vi fick se på tavlan att nästa hajshow skulle vara den femte oktober, "men det är ju dagen efter att vi åkt hem!". Instruktören var borta men vi försökte leta rätt på honom, även fast det var en risk eftersom han var så intresserad av mig.

Sedan vaknade jag. Djävla hajar.

Too cool for school

Stod i köket på jobbet och diskade ur min youghurtkopp förra veckan, iklädd min skoluniform. En av tjejerna på HR-avdelningen kommer förbi, tittar på mig och säger "Vad söt du är idag Carina!" och gick vidare. Hon kommer dock strax tillbaka igen, för att klargöra: "Jag menar kläderna, så du inte tror något annat!" :D

Jag tror att hon inte ville att jag skulle tro att hon flörtade, men jag vet inte :D

Om nom nom

Försöker göra en ny bloggdesign eftersom jag känner mig väldigt kreativ idag, men blir fan inte nöjd. Får nog ta och köra vidare på den som är tror jag, den gillar jag :)

 

Nu skall jag gå och städa av lite här hemma, det borde inte ta mer än typ en timme max eftersom det inte är så mycket som skall fixas. Så det blir på med lite bra musik på hög volym och sedan får vi se vad jag hittar på när jag är klar. Funderar på att gå till Coop och köpa gräddfil så att jag kan chipsa lite, men känner att jag är på väg att bli knubbig så jag vetefan :/


Purple rain

Hemma igen från Väla. Kommer att stanna hemma hela kvällen också, jag och Stiff kom överens om att jag åker ner imorgon istället eftersom han inte var säker på när han skulle komma hem ikväll.

Om vi skall fjortisblogga lite kan jag ju berätta att jag köpte en knalllila ögonskugga och en ny eyeliner (min gamla var slut!) utöver det jag skulle köpa. Nu skall jag pilla lite paket och sedan skall jag käka lunch innan jag börjar städa och fixa här hemma. Skall bädda i nyinköpta lakan i sängen och plocka av lite här hemma - det är ju fest nästa helg så behöver ha det stiligt och fint här tills dess :3

Skall nog även fixa lite mer till min musikvideoplaylist, jag har en del nya låtar att stoppa in då den ordinarie repertoaren verkar tråka ut folk ;)

Ohwell ^_^

Crabby old man cat tells boring stories

img_4867 (MMS)

Testar lite olika fotoredigeringsappar. Denna var ganska kul, OldPhoto. Bild från 16/3 2011.


Sunday bloody sunday

Lyssnar på U2 och trivs såhär på söndagsmorgonen. När jag vaknade hörde jag staren utanför mitt fönster och tror att det är den första i år, men det är fanimig för sent för starurar. Jag KAN ha hört en stare tidigare i år, men i så fall har jag tappat räkningen på starurarna...

Solen sken igår. Idag är det mulet, men har vi tur kanske solen tittar fram lite senare ändå :)

Idag har jag väl egentligen inte så mycket att skriva. Vi står dock inför ett eldprov här; nästa gång jag (förmodligen) kommer att ha möjlighet att skriva är tisdagkväll, så antingen så drunknar bloggen igen eller så är jag faktiskt tillbaka då och håller den uppe. Jag vet inte varför jag tappar all skrivlust så fort jag inte har postat varje dag. Det är ju för min egen skull jag skriver, jag tycker att det är jättekul att backtracka och läsa igenom vad jag haft för mig tidigare i livet. Den har bloggen har ju ändå funnits i över fyra år nu, det finns en hel del saker dokumenterade här, och det jag inte har skrivit ut här finns nedskrivet på ett annat ställe.

Vi får se hur det går :)
Först och främst behöver jag få tag i Stiff för att se ifall vi fortfarande har planer för kvällen; ringde två gånger, skickade ett sms och skrev på facebook igår utan svar :P

Talk about the living dead

Gårdagskvällen spenderades på soffan i sällskap av Kärleksmonster, där vi åt chips och tittade på först Futurama och sedan filmen Chopper Chicks in Zombie Town, vilken var klart över förväntan! Jag har bara "bra" erfarenhet av Troma hittills, har även sett Surf Nazis Must Die och en favorit; Cannibal the Musical. Får se ifall jag får fatt i fler roliga Troma-rullar :)

Nyss gick Nath utför dörren för att åka ned till Malmö, där han skall spendera lördagen. Imorgon spelar han rollspel, och jag åker som sagt till Lund. Som alltid när jag är ledig så känner jag mig fullbokad, fast å andra sidan kommer jag inte att behöva stå och städa eller tvätta hela min ledighet ^_^
Behöver för övrigt ta fram vilka datum jag vill vara ledig i sommar också så att jag kan matcha med Raif samt med min backup, mrrf.

Idag skall jag i alla fall spela Rift, umgås med Micke samt se på film var planen. Imorgon skall jag inom Väla en snabbis för att fixa en grej. Känns lite weak att ta sig hela vägen upp till Väla för något som kommer att ta, vad då, tio minuter att få köpt? Sedan hela vägen hem igen ;) Aja, det är för en god sak! Skall dock inte dra runt i alla affärer, har varit på Väla två veckor i rad nu och så spännande saker har de knappast därute :P
De senaste trenderna på t.ex. H&M har faktiskt varit en besvikelse. De gick från fult åttiotal till ännu fulare nittiotal. Varför inte fokusera på det som är dokumenterat snyggt från t.ex. 80? Gothen och hårdrocken hade en hel del sjukt snygga saker på gång där; istället säljs bara plagg i antingen neon- eller beiga färger, axelvaddar och oversized teeshirts som får folk att se ut som ägg. Gah! Vi som vill ha skintight, svart, leather and lace då? :<
Har dock en klänning jag köpte under denna period, nere i Köpenhamn t.o.m, som är en sådan där lilla svarta från 80-talet med kort kjol, låg rygg och spetsärmar :)

Nu skall jag spela lite Rift och sedan gå och köpa frukost, tror jag. Såvida inte min bror känner för att bjuda på brunch... Hm...

Creepy crawly

Kanske är jag bara känslig. Jag vet inte. Men vissa saker kryper in under huden på en och slingrar runt, och man har fan svårt att släppa dem och låtsas om inget. Det där med att se genom fingrarna rörande vissa saker kanske går bättre om man är mer gjord av glas än kött? Jag bara ...irriterar mig. Men men, det löser sig väl det också.

Hemma från jobb efter en evighetslång vecka. En trevlig vecka, såklart, som alla andra. Men... extra lång. Jag tror att mina två lediga dagar på måndag och tisdag är väl behövda. Inte stirra sig blind på en skärm hela dagarna, inte behöva berätta och förklara och försöka få folk att förstå. Istället skall jag vila. Planen är att åka ner till Stiff i Lund och chilla, och sedan på tisdag skall jag ut med ett par vänner och ta en öl eller två sådär i kvällningen. Onsdag är jag tillbaka på jobb, men oroar mig inte över bakfylla. Dels brukar jag inte dricka tillräckligt mycket för det, dels har jag inte råd ens om jag ville bli dyngrak ;)

Ikväll var planen att vi skulle chilla och mysa framför Futurama, men vi får se vad som händer. Just nu ligger Nath och sover (tror jag?) och lyssnar på musik på hög volym, så jag har gömt mig i datorrummet med min egen musik på tillräckligt hög volym för att hans musik bara skall ligga som en konstig basslinga i bakhuvudet på mig. Kanske tar på mig hörlurar istället, men efter att ha suttit med hörlurar hela dagen är det skönt att slippa det där lilla trycket mitt uppå huvudet.

Javisst, varför inte?

    En snabb jämförelse mot gårdagen;

  1. Det är snö ute istället för barmark

  2. Jag tror inte längre att mitt huvud är för stort för kroppen (dålig frisyr till fel hårfärg)

  3. Ultramarine Apothecary Titus of the Deathwatch har 306 exp mer

  4. Det är idag veckans sista dag och inte bara en illusion av det

Sub-zero

Det känns ändå lite förvirrande att inse just hur lätt man som Astartes i Deathwatch tar ner tyranids. Igår slogs vi mot ett fyrtiotal i en strid och gick segrande och helt oskadda ur striden. What?
Som vanligt ligger jag lägst på initiativ, så jag fick väl mest stå och flexa och försöka se busy ut. Ack!

Och jag hade ju sett lite snabbt ut att det kom snö, samt sett klagomuren på Facebook där i stort sett ALLA mina skånska vänner gick ut och surade över att det snöade, men jag tänkte inte mer på det förrän Rex sade "Carina, vänd dig om!" och jag fick se att det på bara två timmar kommit snö som inte vara täckte utan även såg relativt djup ut. Vad fasen hände där, liksom? Igår var det förvisso kyligt, men med förrgårdagens solsken friskt i minne så var jag väl ändå ganska övertygad om att vintern blivit bortjagad av vår och att det skulle komma mer sol och värme. Jaha ja. Botchade kanske även våren sitt initiativ? :P

Då skall man alltså försöka hitta en outfit som står sig i kylan. Igen. Fan också, jag vill ju ut och springa runt i shorts och kjolar och klänningar - barfota! Det är väl förvisso inget som hindrar mig från att göra det nu heller, bortsett från att jag är väldigt känslig för kyla och förmodligen skulle dö (kan man faithpointa där kanske?).

The sound of a dying giraffe

Efter över ett år med svart hår var det dags att bli rödhårig igen. Jag gillar svart hår, det är lättskött och blir inte urtvättat lika snabbt som rött hår, men samtidigt passar jag djävligt bra i rött hår (inte om man frågar Ilir, men jag och de flesta andra verkar hålla med iaf :))

I alla fall. Jag blekte håret och färgade det rött (bortsett från en svart fläck i nacken som jag verkar ha missat) men tröttnade på att ha en väldigt artificiell röd färg på det så jag började bleka för att färga det i en mer kopparröd nyans. Svarta fläckten strular fortfarande, jag vet inte om det är håret som är konstigt för igår satte jag blekning i stort sett bara på den och den är fortfarande väldigt mörk.

Grejen är att jag just nu har fläckigt och randigt och fulblont hår, och folk tycker att jag är snygg i håret? :/
Skall se ifall jag hinner färga det ikväll, för jag känner mig som en väldigt kort och ful giraff för tillfället.

Ikväll ...Deathwatch! Vi började spela förra lördagen och det verkar kul, även om jag egentligen hellre hade spelat vidare på Ophelia Severine och inte på en fjantig Titus ;) Men men, det är lite speluppehåll på vanliga Dark Heresy innan vi skall gå vidare med Ascension, så det är kul att testa något annat. Och spela man. Höhö /flex.
Nath funderar på att dra igång en spelgrupp till, men jag vet inte. Det räcker egentligen ganska bra att spela ~fyra timmar i veckan för mig, så vi får se vad det blir av det hela. Vi har ju egentligen en söndagsgrupp också, som vi verkar ha lagt ner eftersom Nath spelar rollspel i Ängelholm på söndagar numera :P

Ohwell :)

ಠ_ಠ

Så var det plötsligt torsdag. Jag vet inte om jag tycker att veckan gick väldigt snabbt eller väldigt långsamt, borde det inte vara fredag idag?
I tisdags flexade jag och jobbade fram till sex, så den dagen kändes lite konstig, och igår satt jag på möte de sista två timmarna på dagen vilket också gjorde att dagen kändes lite annorlunda. Och idag är det då alltså torsdag.

Måndag och tisdag är jag ledig, och planen är att jag skall hänga hos Stiff i Lund och kolla på Twin Peaks då. Vi började se TP första dagarna i December, och sedan dess har vi inte lyckats hitta en helg där båda är friska och tillgängliga - världen gör helt enkelt allt den kan för att ställa sig emellan oss och TP här. Dålig stil! Men nu djävlar, alltså. Eller ja, skall väl inte tro allt för hårt på det här innan jag faktiskt sitter på ett tåg ner till Lund ;)

Nath skall på fest i malmö på lördag så jag drar nog över Micke så att vi kan kolla film och spela Rift. Blev level 23 igår, jag tror jag levlar långsammast i hela guildet men det har ju mycket grund i att jag a) inte spelar särskilt ofta och b) inte direkt bryr mig. Jag har redan hetsat till maxlevel fem-sex gånger i WoW, så det har ingen direkt lockelse. Nu vill jag ju hellre ta det lugnt och faktiskt spela spelet - har folk problem med att jag chillar så får de väl dra eller försöka kicka mig :) (jag är guildmaster, mwahaha)

Nu skall jag leta rätt på lite kläder att ha på jobb, även fast jag inte skall gå hemifrån förrän om 25 minuter. Mrr, bo såhär nära jobb är fan underbart <3

One, two - testing

Hej.

Här har jag inte skrivit på ett par år nu. Tiden går snabbt när man har roligt, och när man jobbar. Jag ser på statistiken att det är några som kikar förbi här dagligen, men det känns mer som en bugg än som sanning för vem känner ens till att min gamla blogg finns nuförtiden?

Om mindre än två veckor fyller jag tjugosju. Det känns som en skrämmande stor siffra, för jag känner mig snarare tolv än över tjugo. Jag har ju någon form av fobi för siffran sju också, så jag hoppas att det känns bättre när jag fyller tjugoåtta om ett år. ...fan vad gammal jag börjar bli :<

Lite åldersnoja, det trodde jag aldrig om mig själv. Det känns bara som att resten av världen är så mycket yngre än migsjälv, och jag kan väl inte ärligt säga att jag har hunnit med allt jag har velat hinna med här i livet hittills. Jag får nog sätta trettio som tak där, annars kommer jag ju att stressa sönder innan jag ens hunnit vara tjugosju ett halvår :P

Så... Kanske man skall börja skriva här igen..?

RSS 2.0