It takes for Batman, Wolfman, Frankenstein or Dracula to get her in the mood for love

Dubbelavsnitt av Scrubs om 40 minuter. Skall läsa lite i Dita-boken tills dess, se Scrubs och sedan sova. Jag har huvudvärk och morgondagen skall spenderas med tre böcker på Undercity. Skall glida förbi Coop på väg till Lund och köpa matsäck, så att jag står mig ett tag. Kanske äta lunch på Café Undercity också...

Jag är dum som tänker plugga ALLT imorgon. Jag har ju lyssnat på lektionerna, samt läst halva Språksociologiboken, men ändå. Det är inte helt stabilt, och tror jag att jag skall få slippa omtenta på det här bör jag tänka om illa kvickt.

Mensvärk. Hur skall en kvinna kunna tänka? Min hjärna går fortfarande på halvfart. Då och då får den besök av små små odjur som springer och tisslar och tasslar och skvallrar om den enorma smärtan mitt ryggslut får tampas med. Som om hjärnan bryr sig! Hon har fullt upp med att försöka komma på en bra plan inför fredagens kvällstenta, hon! Nog struntar hon i ryggens smärtor och besvär då.
Min kropp är en saga. På ett dåligt sätt.

Åter en gång skall jag hämnas på ryggdemonerna genom att lägga mig på dem! Förslagsvis med ett stort glas kallt vatten, för att döda huvudvärken som ansätter min stackars hjärna.
Man måste ju vara rädd om sin hjärna, det vet vi ju. Vad annars skall man leva på på sin ålders höst? Ni vet, när man inte orkar gå till affären för att handla mat och man måste börja äta upp sina kroppsdelar för att överleva? Hjärnan är en stor muskel, lär vara riktigt fin och mör då. Med lite marinad.

Eh... Dita, Scrubs, sova, var det ja...

Kommentarer
Postat av: sanna

ursh. hata mensvärk!

2007-03-08 @ 09:48:43
URL: http://spaderdam.webblogg.se/
Postat av: sanna

ursh. hata mensvärk!

2007-03-08 @ 09:48:43
URL: http://spaderdam.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0