lol.

Kom just hem från Malmö, där vi var med mamma och Lotta på Jensen's Böfhus och åt kött. Mmm, myyyycket bra kött. Oxfilé som rent utav smälte i munnen på mig, mjau! Jag gillar kött :3

Fördelen med att jobba när mamma är på besök är att jag inte kan göra av med pengar när hon är på stan :P Imorgon skall hon dock få köpa hem en sak åt oss när hon är inne i Lund och lallar runt, nämligen Christians födelsedagspresent.

I alla fall så har jag en jättesnygg bild som bakgrund på min dator nu :D Det är svart bakgrund, och huvudet av en stormtrooper inringat i rött och han säger "lol."
Lol är fan underskattat. Jag minns när vi satt hela familjen runt matbordet och sade lol till varandra. Pappa och Fredrik var värst...

Imorgon skall vi köpa vinterskor och mat. Det är bra, mina fötter gillar kylan lika litet som resten av mig. Brrr. Jag föredrar lagom, faktiskt. Jag gillar inte när det är för varmt och inte heller när det är för kallt. Lagom så att man varken svettas sönder eller fryser isär är perfekt för mig. Ljummet, helt enkelt :)

Nu skall jag nog äta lite glass, tänker jag. Glass är bra :3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0