It's not the way you kiss that takes me apart

Jag drömde att jag gick in i bowlinghallen, och såg att både mamma och mommo hade på sig samma lagtröja. Jag vinkade till mamma och gick och kramade på mommo, som lyfte på min hatt och tyckte att jag hade fin hårfärg. Försökte förklara för mommo varför det varit så segt att få ihop ett brev till henne men mamma stod hela tiden i bakgrunden och försökte få uppmärksamhet, så jga och mommo gick och satte oss vid ett barbord lite längre bort. Hon hade en bok med en massa gravplatser i, i v ilken hon hade bockat för de hon var intresserad av. Fredrik kom förbi och tittade han också, och så jämförde vi de olika platserna ihop. Det var ett mörkt ämne men vi var glada och skrattade ändå, alla tre. Bilderna som beskrev de olika gravplatserna var i fina färger och hade mönster i form av t.ex. nallebjörnar och katter, lite manga-style sådär...
Sedan vaknade jag.

Dagens tröja blir min Innsmouth High School Swim Team. Om ni missar skämtet i det hela får ni vara ledsna och googla lite :3
Ikväll har vi planerat att spela WoW, vi skall äntligen få ta oss tid att ta oss ut till Northrend! Hinner bara spela i strax under fyra timmar eftersom det är Hell's Kitchen, men sedan har vi hela söndagen på oss och delar av lördagen också :)
Imorgon skall vi ha hem en massa trevliga människor och supa dem under bordet, alternativt roa dem på annat sätt (Singstar wohoo!)

Kommer att vara så dödstrött idag så det inte är klokt... Vi kom ju hem med elvatåget igår, somnade kanske runt tolv, vaknade till igen vid halv tre eller halv fyra (orka minnas?) och sov sedan mer eller mindre tungt fram till nu. Måste lägga madrassen klokt till rätta sedan, jag sover inget bra just nu. I alla fall så skall jag sitta och läsa igenom en djävulsk massa worddokument idag för att lära mig saker om Microsoft, och jag VET att jag kommer att sitta och nicka fram och tillbaka. Det ligger i min natur, jag är en trött flicka och även fast jag har knappt några narkoleptiska tendenser längre så... yeah.

Rollspel igår var i alla fall kul! Glasswalkern (också känd som Harry Potter) verkade inte helt nöjd över att sitta fast hos en Wendigo-stam, vår Bone Gnawer-thurge sprang mest runt och var kåt och försökte få av min ahroun kläderna (/facepalm :p) och minsting-Get of Fenris:en gjorde bort sig lite. Så, um, det var som vanligt :P Ylva fick sina nya skills (mina klor stinger som bigaddar numera, lagom nifty :)) samt lite respekt från Wendigos när hon sparrade mot halva campet och förvisso förlorade så djävla stort mot deras största krigare, men hon fegade ju inte ur när han kom spatserande så... :)

Nej, nu skall jag gå ner och peta på Nath. Jag behöver inte göra macka att ta med idag, eftersom jag bara åt en av de hippiemackor jag hade med igår (djävla hippiebröd :() så jag har redan macka på jobbet. Then again så åt jag ju faktiskt bara en HALV hippiemacka och gav bort resten till Nath, men principen kvarstår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0