I first had to kill the man with some ingenious plan

God morgon!

Sömnig som sjutton idag, blev ryckt ur sömnen runt tresnåret i nättras och somnade förvisso om relativt snabbt, men avbrottet satte ju sina spår ändå. Vi kan säga att Nath inte sov så bra, to keep it simple.

Jag tänkte ta elvatåget till Lund idag, skall in på Tiger och köpa lite ljus tänkte jag, plus att Panduro har sådana där darling glasbollar man sätter ljus i. Sedan skall jag städa och fixa och mysa och sådana saker. Fast mysandet får jag nog vänta med tills Nath är hemma, det är lätt lite suspekt att sitta och mysa för sig själv.
Har jag tid över skall jag även se till att pvp:a ihop den sista honorn jag behöver för mina axlar också, men det kan vi göra ikväll om inte annat eftersom Nath säkert gärna kör ett par rundor AV med mig :) (är ju klar med alla AB-marks nu)

Åtminstone två av mina forna klasskamrater saknar mig. Det gör mig glad, då spelade jag någon roll och gjorde en skillnad.

Drömde konstigt. Om en bebis, bland annat. Mystiska kläder. En konstig stad med krokiga gator som inte gick någonstans men aldrig tog slut. Jag var läkare åt bebisen, men kunde aldrig lista ut vad det var för fel på den. Den nös ner sig själv med snor men det skrattade vi bara åt, jag och den lilla bebisen.
Vaknade förvirrad. Men det är ju inget nytt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0