Embraced by Cthulhu

Ja okej, det blev inget större bloggande igår helt enkelt, men jag hade fullt upp med min kladdkaka och att pussa på Nath och att se "Batman & Robin" i Rifftrax-version. Hade ni stått inför samma val hade ni valt samma sak, tro mig ;)

För att utveckla mitt fyllerantande i fredags lite grann så kan jag sammanfatta det hela i att jag är lite besviken över att trots att så många sade att de skulle komma var det inte ens hälften som faktiskt dök upp. Nani? Jag hade dock väldigt trevligt ihop med de som faktiskt dök upp, och jag hoppas att de tyckte lika dant.
Vad gäller Nathaniels vänner så var det inte så illa som jag får det att framstå, jag var mest fylledryg och sur ;)
Vi borde ha fest oftare...

Vi var ju på fest i lördags sedan, hos The Bävers. De gav oss faktiskt en alldeles egen bäver, så den sitter på vår hallbänk just nu i väntan på bättre tider. Får se var bävern till slut får bo, helt enkelt.

Jag har ont i fotlederna idag. Misstänker att promenader i islandskapet här utanför (snö snö snööö!) inte är helt vettigt för mina fötter eftersom man måste gå så konstigt för att inte falla omkull...

I fredags ville Aki skicka mig ett South Park-porträtt av mig han gjort, jag kunde inte ta emot och han var sorgsen över att "now you can't see the awesome boobs i've made you".
Lagom bisarrt med sextonåringar som är så imponerade av en :S
Jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om mina bröst och folks reaktioner på dem. Typ Razorbitch (tjejen det slutade med att jag och Christoffer satt och skrev döds-haiku om) eller om raider på ventrilo där de nästan wipat på grund av att de kom in på ämnet. Then again, orka? Jag skriver hellre om något som är intressant :)

(argh argh argh! jag skulle ju ha någon form av haiku färdig för idag! Eep eep! Hoppas att jag hinner hitta på en innan det är dags för vårt haikuutbyte senare. Jag och Christoffer kom båda fram till att det är alldeles för länge sedan vi skrev haiku tillsammans :3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0