Wanted

På grund av dels min brist på rätt kunskap och dels på en alltmer försvinnande ekonomi så har jag valt att hoppa av mitt program. Jag håller just nu på att skriva ett CV så att jag kan söka jobb jobb jobb och börja dra IN lite pengar istället för att låna och spendera dem. (låna av CSN, alltså :P)

Om någon som läser här känner till arbetsplatser som söker trevlig personal (för jag ÄR trevlig när jag jobbar, jag lovar!) så hade jag varit jättetacksam för antingen tips via kommentarsfunktionen här, alternativt via mail. ([email protected])
Jag vill helst jobba inom Lund, Malmö, Kävlinge eller Helsingborg, eftersom det är enklast att ta sig till, men så länge det finns tågförbindelser är jag intresserad, i det stora hela.

Jag lägger upp min CV här sedan när den är färdig, men är någon redan nu grymt intresserad av vad jag kan och så vidare så peta på mig så skvallrar jag :)

Kommentarer
Postat av: Maritha

Tråkigt att du kände dig tvungen att hoppa av ditt program, men brist på pengar och kunskaper är en oerhörd stressfaktor! Lycka till med jobbsökandet!

2008-11-04 @ 11:20:40
URL: http://maritha.blogg.se/
Postat av: Zombie

Tack så mycket :)

Mjo, man känner lagom ångest över att läsa ett program man har lite svårt för samtidigt som man försöker hinna med allt hemmavid OCH ha råd med hyran ;)

2008-11-04 @ 20:27:32
URL: http://zombiefied.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0