Bang bang

Jag blir tooookig. Nu är klockan tre och de har inte ringt än och jag vill ju veta :(
Jag förstår ju självfallet att de inte undlåter att ringa på pin kiv, men det är ändå lite angst angst angst att gå runt och vänta på samtalet...

Har roat mig med att göra om lite nere i tv-rummet, jag hoppas och tror att Nath kommer att gilla hur det ser ut numera. Jag går även runt och kikar på mig själv i alla våra speglar så snart jag går förbi en, det är lite ovant att se sig själv med lugg igen, hihi. Jag gillar i alla fall den mysiga känslan av hår i pannan på rätt sätt ^_^ Nackdelen är ju dock att luggen tog bort ett par år från min visuella ålder, haha, och jag ser ju typ sjutton ut igen. Jahaja, jag som nästan trott det var dags att slippa visa leg på systemet snart ;)

Faktum är att jag ser ganska exakt ut som på den bilden jag postade här nedanför med blont hår och lugg; mitt hår är inte riktigt så ljust än (skall åtgärdas imorgon!) och inte heller lika långt (det syns inte, men håret räcker ner till midjan där) men annars så. Okej, jag är ju typ fem år äldre nu också, haha, eller fyra eller något. Jag minns inte riktigt hur gammal jag var där, tbh.
Satt och kollade igenom gamla bilder igår, det var kul. Jag är fortfarande ledsen över att jag har haft bort alla bilder jag hade från när jag gick i gymnasiet, jag och Ida lekte ju fotografer ganska ofta och det fanns massor av bra bilder från den tiden, men de åt internet upp. Det är ju extra synd med tanke på att i stort sett alla kort på mig från den tiden sitter i skolkatalogen... Nåväl. Tur att jag var lite mer linslus senare i livet, helt enkelt :)

Ikväll skall vi spela rollspel, och imorgon skall vi först på en filmfestival-grej i Helsingborg och kika på Ingrids film, och sedan på inflyttningsfest hos våra nya grannar. Jag funderar på att sporta min nyaste korsett på festen imorgon, alternativt ta min körsbärskorsett eller något... Jag är sugen på korsett, helt enkelt ;)
Iochmed min nya look vet jag dock inte om jag kan bära den nyaste korsetten på rätt sätt; den är lite mer darknäzz än jag är just nu :P

Måste snart byta om. Just nu springer jag runt i avklippta jeans-shorts och en sunkig Misfits-tee, känns inte helt trevligt att se ut så när folk skall hit och umgås med oss.

Argh argh argh. RING DÅ. >_<
angst angst angst
(meow lugg!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0