Ribs

Jag vill resa. Solsken, stränder, ljumma kvällar, inhemsk mat... ge min kamera en visuell orgasm. Bara försvinna lite. Se på folk, koppla av, bada och bara finnas, men finnas någonannanstans. Det hade varit trevligt.

Idag skall vi picknicka i skogen uppåt kusten med Jahna och Lars, vilket jag ser fram emot. Skall ta med kameran och se ifall man kan få ihop lite roliga bilder; hittills ser det ut att bli mulet idag men har vi tur får vi lite solsken mot kvällskvisten.
Efter vi har lekt med dem skall vi sova i Kävlinge, och imorgon skall vi packa med oss lite av mina saker så att de får följa med till Helsingborg. Symaskin, brödrost, kläder, skor, datorstolen, min hårddisk, lite böcker - well, you get the point. Efter vi har lämpat stuff här hemma imorgon skall vi på IKEA och Väla för att fixa presenter till mina föräldrar, och sedan skall vi hämta möbler hos Åsa i Ängelholm. Det blir en del att göra, men det skall bli skönt att INTE sitta framför datorn en hel dag. Det börjar kännas i muskler och benstomme nu. Måste rycka upp mig lite, känner jag.

Efter lunchen idag skall jag städa lite, då kommer jag ifrån datorn en sväng.
Giv mig styrka.

signoff

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Då var du i "min" stad idag ^^ Ängelholm, den oerhört stora och trevliga stad.. Not

2007-09-29 @ 22:26:26
Postat av: michis

gosh vilken snygg blogg

2007-10-01 @ 14:04:50
URL: http://michaeala.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0