FPS

Jo, just det, mitt msn bestämde sig ju för att sluta fungera för att jag har "en för gammal version". Jag kör 7.5 eftersom jag tycker att 7.5 är bäst hittills, men nu får jag inte längre lov att använda det enligt min dator. Skitliv. I alla fall, jag håller just på att ladda ner live messnger (SKITMESSENGER för den delen >_<) och fick då syn på, samt störde mig enormt över, denna bild:



Vi kan ha en liten tävling. Gissa vad som gör mig rabiat och alldeles uppochner av frustration och innehållet raseri på denna bild! Vinnaren får ...um... en bild på mig hemmailad? Eller något. Eller så slipper vinnaren få en bild på mig, haha. Go go power rangers!

För övrigt upptäckte jag att 3 varit lite luriga mot mig, och att jag har haft dyrare abonnemang än jag trott den senaste tiden. Ringde dem och bad dem byta, så NU N U NUUUU får jag ringa samt skicka gratis sms inom 3. Inte tidigare. Förra månaden ringde jag uppenbarligen till Nath för 200:-, även fast jag trodde att det var gratis. Moget.

Vårt guild, med hjälp av Muawijhe <Guildless> och en random healerpala (Ásmund <Geir>), downade igår Nightbane för första gången. Det var rent orgasmiskt trevligt, faktiskt. Feck darnit vad vi har fått kämpa på honom några veckor nu, nu är han äntligen nere!
Förhoppningsvis lyckas vi få ner Neterspite den kommande veckan. Och förhoppningsvis kan Aran se till att ÄNTLIGEN droppa mina djävla axlar.
För övrigt fick jag Quagmirrans Eye på första runnen i hc sp, vilket var grymt trevligt. Jag råkade ju sälja en av mina BRA trinkets (blå) i tron om att den var bös, för att senare under dagen inse att nej, det var inte primordeal essence, det var Vengeance of the Illidari. Men nu har jag Eye så jag klagar inte längre :)

Skall skära ner ganska radikalt på mitt spelande. Just nu stressar jag mig genom livet och försöker hela tiden hitta tid för att spela, vilket innebär att jag aldrig stannar upp, andas och fotograferar blommor eller whatever. Det får mig att känna mig tom, och jag vill inte vara tom. Därför kommer jag att spela lite mindre en tid framåt, för att se ifall det får mig att må bättre.
Apropå blommor tog jag lite fina bilder på just sådana när vi var på Gotland i somras. Skall nog orka lägga upp dem här så får ni se :)
Min kamera äger ^^

Kommentarer
Postat av: Elenaria

Tja. Jag fick ryckningar i ögonbrynet av "cs", den allmänna avsaknaden av stora bokstäver och så vidare. Men det kanske bara är jag.

2007-09-17 @ 12:39:45
URL: http://pointyear.blogspot.com
Postat av: Zombie

Yay, du har rätt :D
Jag hatar folk som tycker att två korkade bokstäver är bättre än tre kloka :(

2007-09-17 @ 13:03:05
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Jonas

Du stör dig på den bilden för att båda tjejerna är sötare än dig.
kk gief nudepics kk?

2007-09-17 @ 14:19:43
Postat av: Zombie

Jonas: Förolämpningar belönas knappast. Off to hell you go.

2007-09-17 @ 15:28:42
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Elenaria

Käre "Jonas". Om dessa två flickors utseende tilltalar dig mer än den kära Zombiens, har du mindre än jag trodde här att göra och kan högaktningsfull ge blanka tusan i denna blog.
Eftersom vi råkar vara utseendefaschister. Om inte annat.

2007-09-17 @ 16:01:56
URL: http://pointyear.blogspot.com
Postat av: Bambi

Jag chansar också på cs! Fast vänta, det var visst taget ;)

2007-09-17 @ 16:04:25
URL: http://bambilicious.blogg.se
Postat av: Mr Morden

Elenaria: Man kan inte vara fascist om man inte kan stava till det.

2007-09-17 @ 23:20:27
Postat av: Zombie

Mr Morden: Att använda stavfel som ett argument känns ganska pubertalt.

2007-09-18 @ 18:11:40
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Mr Morden

Zombie: Att använda känslor som argument är inte ett alternativ.

2007-09-18 @ 21:28:22
Postat av: Zombie

Mr Morden: Aww :P

2007-09-19 @ 10:26:32
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Elenaria

Ser man på, han kan stava! Jag undrade hur lång tid det skulle ta innan du upptäckte det, OM du upptäckte det. Grattis.

2007-09-20 @ 12:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0