Rundherum im wilden Tanz

Idag lyckades vi downa Prince och han droppade daggern. DAGGERN säger jag, och gissa vem som vann den av fyra förväntansfulla rollare? JAG! Se på den! Den ökar min spelldamage med 40 poäng utan enchant, och imorgon får jag ytterligare 40 spell damage på den vilket innebär att jag på en downad boss ökar min spell damage med 80 djävla poäng.

Kan inte säga annat än att jag är nöjd :)

Hela dagen har gått åt till att knåpa ihop ett forum till vårt guild, eftersom vi är några som imorgon skall göra en kollektiv guild-leave från <CritHappens> och går därmed tillbaka till <Really Impressive Title>.
Därmed har jag ett statement: Nathaniel är mitt livs kärlek och mitt hjärtas ljus, men Christoffer får ändå dagens underbaring-pris som hjälpte mig med alla små tusentals frågor jag bombaderade honom med under mitt guildforum-bygge. Tusen tack!

Jag ville iaf bara få skryta lite över min helt underbara dagger jag fick. Ni som spelar eller engagerar er i WoW överhuvudtaget förstår min lycka ^^

Kommentarer
Postat av: caroline

skiten har inte ens droppat den där daggern när jag varit med. jag hatar honom.
fast jag hatar ju Aran mer såklart..

2007-09-04 @ 02:02:07
Postat av: Zombie

Aran är en djävla sopa och det är ett rent nöje när man lyckas döda honom. Prince är mest bara uthållighet, men honom har vi bara fått ner en gång...

2007-09-04 @ 08:14:19
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Madeleine

Jag har sett daggern EN .. EN gång, och jag fick apdåligt roll. faen. De roliga är att min sambo ( just då shadowpriest, numera holy) och jag satt och hotade varandra. Får du den då jävlar osv osv. ingen av oss fick den. Life sucks.
/ Madde som snubblade inom här av en stund och antagligen stannar, Äntligen en tjej som raidar.tjohoo!

2007-09-22 @ 17:43:38
URL: http://www.thewarlockwithin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0