Äta, Sova, Jobba

Med den sortens människa jag är så börjar rutinerna ta död på mig. Samma sak vareviga dag, precis som i låten (Folkpartiet) av KSMB (Kurt Sunes Med Berits); äta sova jobba äta sova äta jobba sova äta...
Idag kan vi i alla fall slänga in ett "simma" i bilden, det blir lite skillnad i formeln. Det är nog bra. Jag hittade just en väldigt darling baddräkt på Åhléns som jag får knalla över och köpa sedan när jag slutar, alltid något.

Det gick bra att göra karaktärer, bortsett från att mina tärningar uppenbarligen var tainted så jag är inte jättenöjd med mina stats, men men. Nathaniel hade gudomlig hjälp och slog helt otroliga slag; 18 18 17 16 15 11. Hallå?!
Skapade en liten fighter vid namn Heba, som tydligen är bysmedens dotter. Hon skall nu ut och äventyra med en munk, en paladin, en druid och en rogue; också känt som en Nath, en Ola, en BIG och en Björn.

Ute regnar det utav helvete. Jag gillar regn, men jag gillar inte att behöva gå ut i kylan, bli nedblött in på skinnet och sedan sätta mig på ett lökigt tåg, halvtorka, och sedan gå ut i regnet igen. GAH! Jag borde nästan skaffa en regnrock... :/

(sedd ovanifrån, varför har jag mer mage på högra sidan av kroppen än den vänstra?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0