'Pop' goes the weasel

Vi spelade rollspel igår kväll. Det var en sådan där riktigt fin kväll, solen sken och det var varmt men kvavt. Pekade ut för Nath och poängterade att det verkade regna ganska mycket ut över Danmark, och ungefär tre sekunder senare började det regna på oss. Det eskalerade djävligt snabbt och plötsligt öppnade sig himlen över oss. Det var inte så farligt, man torkar ju på nolltid igen. Däremot upptäckte jag när vi kom hem att fönstret till datorrummet blåst upp och att det var regn över hela min sittplats, golvet, min datormus... Det var regn på laptopen också, men den verkar ha klarat sig utan men.
Regnfan.

Mystiskt nog överlevde jag gårdagens spelning och har nu full hälsa igen. Så det kan gå :)
Och till skillnad från förra spelmötet så hade vi nu fler tärningar än vi behövde, vilket var bra. Det är lite lagom jobbigt när alla delar på två tärningar, haha. I synnerhet för mig eftersom den ena är min superbra metalltärning och folk taintar den! :o

Det sår jag fick i handen när jag skruvade ihop våra nya köksmöbler i lördags har inte läkt än, istället har det kommit till det stadium där det kliar så att man blir tokig. Jag funderar på att ta fram skruvmejseln och skruva mig lite grann i handen, men kommer istället att sätta på ett nytt plåster och sedan försöka ignorera kliandet i den mån det går.

Ikväll skall jag simma efter jobbet och sedan skall jag spela lite WoW. Svarthjärta (tidigare känd som Näsblod) är nu level 77, och har tillgång till flying mount. Wohoo! Skall bara få ihop stålar för epic flying också, så att det går liiite snabbare än snigelsnabbt att ta sig över världen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0