All wrapped in pink and dotted with hearts

Rensade ut lite bilder från min iPhone. Nu ligger alla sorterade i rätt mappar i datorn istället, jag har i nuläget runt 2300 bilder på mig själv. Det är ...mycket.

Perioden mellan jag var ungefär 12 tills jag blev 18 finns inga bilder alls på mig, mer eller mindre. Perioden 18 till 22 är det också väldigt knapert. Sedan började jag ju  fylla på bloggen med en hel del bilder, och nuförtiden kör jag ju mitt Dagens Carina-projekt på facebook, där jag satsar på att försöka få upp en bild om dagen på ansikte och överkropp. Lite modebloggande kan tänkas, men främst för att jag själv tycker att det är jättekul att jämföra perioder och se hur snabbt håret växer och se vad jag har för outfits :)

Laddade hem en scanner-app till telefonen och blev väldigt positivt överraskad. Skall lätt använda den för att få över teckningar till datorn nu, tills jag fått hem min laptop igen och kan använda en riktig scanner (vår scanner är inte kompatibel med Win7, har vi kommit till insikt om).

Lite speciell dag på jobbet idag. Jag kände mig väldigt överväldigad i morse och fick gå in på toaletten en stund för att kunna kräkas. Jag lyckades dock hålla mig från att kasta upp och såg till att få i mig en massa vatten istället, samt att hålla stressmonstret under kontroll. Det som först fick mig att må så illa löstes också strax därefter, vilket var bra. Jag tar redan på mig väldigt mycket, och att då få en uppgift som handlar om 2-3 timmars extra jobb om dagen? Not doable. Och jag hatar att säga nej, jag vill säga "klart jag fixar det!" och sedan göra ett djävligt bra jobb. Dock måste man ju ibland sätta ner foten och sätta stopp, för någonstans i det hela måste jag ju ta hänsyn till mig själv.

För ett år sedan gick jag på antidepressiva pga stressåkommor. Det får räcka så.

:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0