We want to try Byakhee

Jag hatar att ta sjutåget. Och jag hatar att börja åtta, eftersom det innebär att jag måste gå upp sex. Urgh. Fyra timmar matte/fysik idag, ouch?

Började gråta när jag såg på Scrubs igår. Det handlade om döden, och jag fick upp Annas begravning i färskt minne igen och fick samma panik en gång till. Jag vill inte gå in djupare på vad som hände i avsnittet  för det är en spoiler, men... usch. Nath snyftade också, av andra anledningar, men slutade abrupt när han såg hur upprörd jag var och höll om mig en bra stund. Jag känner mig som en fjant, men samtidigt så har jag ju en vettig anledning till det. Jag saknar henne bara så djävla mycket.

Drömde förvirrande drömmar i mystiska skogar. Musikal, otrohet och stora monstermän med yxor som hotar att hugga mig. Vi skulle uppträda, jag glömde alla mina repliker, men jag vaknade innan det var vår tur. Mamma jobbade i affären, jag tuggade ett tuggummi som var större än en jawbreaker (typ äpplestort) och allt var bara skumt.

Nu skall jag leta rätt på en tröja av något slag och sedan försöka förbereda mig mentalt inför att ta sjutåget. Sjutåg och femtåg suger (17:00-tåg, alltså) eftersom det är de tågen alla tar till och från jobbet tydligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0